an online Instagram web viewer

#dyxysetapaksentral medias

Photos

.
Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY
.
☘ Buang makeup dgn pantas
☘ Membersih daki-daki
☘ Menyegar dari keletihan
☘ Merawat kulit
☘ Ada Vitamin E
☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna
☘ tanpa alkohol
☘ Wangi
☘ Mudah nak solat
☘ Mudah travel
☘ Tiada masalah tumpah
.
RM39.00
POSTAGE : SM RM8 / SS RM12
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY . ☘ Buang makeup dgn pantas ☘ Membersih daki-daki ☘ Menyegar dari keletihan ☘ Merawat kulit ☘ Ada Vitamin E ☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna ☘ tanpa alkohol ☘ Wangi ☘ Mudah nak solat ☘ Mudah travel ☘ Tiada masalah tumpah . RM39.00 POSTAGE : SM RM8 / SS RM12 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY
.
☘ Buang makeup dgn pantas
☘ Membersih daki-daki
☘ Menyegar dari keletihan
☘ Merawat kulit
☘ Ada Vitamin E
☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna
☘ tanpa alkohol
☘ Wangi
☘ Mudah nak solat
☘ Mudah travel
☘ Tiada masalah tumpah
.
RM39.00
POSTAGE : SM RM8 / SS RM12
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY . ☘ Buang makeup dgn pantas ☘ Membersih daki-daki ☘ Menyegar dari keletihan ☘ Merawat kulit ☘ Ada Vitamin E ☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna ☘ tanpa alkohol ☘ Wangi ☘ Mudah nak solat ☘ Mudah travel ☘ Tiada masalah tumpah . RM39.00 POSTAGE : SM RM8 / SS RM12 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY
.
☘ Buang makeup dgn pantas
☘ Membersih daki-daki
☘ Menyegar dari keletihan
☘ Merawat kulit
☘ Ada Vitamin E
☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna
☘ tanpa alkohol
☘ Wangi
☘ Mudah nak solat
☘ Mudah travel
☘ Tiada masalah tumpah
.
RM39.00
POSTAGE : SM RM8 / SS RM12
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Tercari-cari penanggal mekap yang terbaik? Jom cuba wet tissue remover dari DYXY . ☘ Buang makeup dgn pantas ☘ Membersih daki-daki ☘ Menyegar dari keletihan ☘ Merawat kulit ☘ Ada Vitamin E ☘ Tiada had umur & jantina – golongan laki pon boleh guna ☘ tanpa alkohol ☘ Wangi ☘ Mudah nak solat ☘ Mudah travel ☘ Tiada masalah tumpah . RM39.00 POSTAGE : SM RM8 / SS RM12 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
KESEGARAN TEH HIJAU CUMA DALAM POKET !

Semua suka dengan dyxy green tea face mist. Paling laku keras sebab spray saja kulit jadi kurang berminyak, lebih lembap dan bersinar.

Tapi sekarang DYXY dah keluarkan dyxy green tea cleansing wipes. Cuci makeup sekarang guna extract teh hijau.

Jadi lepas ni kalau nak muka betul-betul bersih, sebelum tidur ada dua rutin. Cuci makeup guna wet tissue DYXY lepas tu spray lagi face mist DYXY 💕💕💕💕
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. KESEGARAN TEH HIJAU CUMA DALAM POKET ! Semua suka dengan dyxy green tea face mist. Paling laku keras sebab spray saja kulit jadi kurang berminyak, lebih lembap dan bersinar. Tapi sekarang DYXY dah keluarkan dyxy green tea cleansing wipes. Cuci makeup sekarang guna extract teh hijau. Jadi lepas ni kalau nak muka betul-betul bersih, sebelum tidur ada dua rutin. Cuci makeup guna wet tissue DYXY lepas tu spray lagi face mist DYXY 💕💕💕💕 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
WET TISSUE DYXY 🍃🍃
.
.
Wah Wet tissue DYXY ni wangi & buat muka fresh. Lepas ni nak tanggalkan makeup jadi senang je lah. Capai satu, sehelai je pun dah cukup untuk satu muka kemudian bilas. Dah siap.
.
🌼 Bau harum
🌼 Tidak berminyak atau melekit
🌼 Sesuai untuk kulit kering dan berminyak
🌼 Tak perlukan sabun untuk mencuci
🌼 Mudah menanggalkan make up tanpa rasa pedih atau sakit.
🌼 Satu tisu untuk satu muka. Boleh dikoyakkan jika ingin sedikit sahaja penggunaan
🌼 Pmbungkusan yang mudah untuk disimpan dan di bawa ke mana sahaja.
.
RM39.00
SM RM8 / SS RM12
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. WET TISSUE DYXY 🍃🍃 . . Wah Wet tissue DYXY ni wangi & buat muka fresh. Lepas ni nak tanggalkan makeup jadi senang je lah. Capai satu, sehelai je pun dah cukup untuk satu muka kemudian bilas. Dah siap. . 🌼 Bau harum 🌼 Tidak berminyak atau melekit 🌼 Sesuai untuk kulit kering dan berminyak 🌼 Tak perlukan sabun untuk mencuci 🌼 Mudah menanggalkan make up tanpa rasa pedih atau sakit. 🌼 Satu tisu untuk satu muka. Boleh dikoyakkan jika ingin sedikit sahaja penggunaan 🌼 Pmbungkusan yang mudah untuk disimpan dan di bawa ke mana sahaja. . RM39.00 SM RM8 / SS RM12 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ?
.
Eh noooo. #dyxysales now !
.
This is Complete set, include:

1. Lipstick (NP - RM45)
2. Face Mist (NP - RM60)
3. BC Cream (NP - RM85)
4. Mascara (NP - RM65)
5.  Brush (NP - RM45)
.
JIMAT RM50 ! 😱😱😱😍😍😍
.
Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp wassap.my/60193422416 cepat !
.
Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕
.
#dyxyhq #mydikyafamily !#originaldyxy #originaldyxyhq #originaldyxymalaysia #originaldyxycosmetics #originaldyxybynhmsaber #dyxycosmetics #teamyaya
#dyxysetapak #dyxysetapaksentral #dyxypuchong #dyxycodpuchong #dyxycodsetapak #dyxyfreegift #dyxypromosi #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybccreamfoundation #bazarpaknil
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ? . Eh noooo. #dyxysales  now ! . This is Complete set, include: 1. Lipstick (NP - RM45) 2. Face Mist (NP - RM60) 3. BC Cream (NP - RM85) 4. Mascara (NP - RM65) 5. Brush (NP - RM45) . JIMAT RM50 ! 😱😱😱😍😍😍 . Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp wassap.my/60193422416 cepat ! . Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕 . #dyxyhq  #mydikyafamily  !#originaldyxy  #originaldyxyhq  #originaldyxymalaysia  #originaldyxycosmetics  #originaldyxybynhmsaber  #dyxycosmetics  #teamyaya  #dyxysetapak  #dyxysetapaksentral  #dyxypuchong  #dyxycodpuchong  #dyxycodsetapak  #dyxyfreegift  #dyxypromosi  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybccreamfoundation  #bazarpaknil 
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ?
.
Eh noooo. #dyxysales now !
.
This is Perfect set, include:

1. Lipstick (NP - RM45)
2. Face Mist (NP - RM60)
3. BC Cream (NP - RM85)
4. Brush (NP - RM45)
.
JIMAT RM45 ! 😱😱😱😍😍😍
.
Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat !
.
Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕
.
#dyxyhq #mydikyafamily !#originaldyxy #originaldyxyhq #originaldyxymalaysia #originaldyxycosmetics #originaldyxybynhmsaber #dyxycosmetics #teamyaya
#dyxysetapak #dyxysetapaksentral #dyxypuchong #dyxycodpuchong #dyxycodsetapak #dyxyfreegift #dyxypromosi #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybccreamfoundation #bazarpaknil
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ? . Eh noooo. #dyxysales  now ! . This is Perfect set, include: 1. Lipstick (NP - RM45) 2. Face Mist (NP - RM60) 3. BC Cream (NP - RM85) 4. Brush (NP - RM45) . JIMAT RM45 ! 😱😱😱😍😍😍 . Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat ! . Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕 . #dyxyhq  #mydikyafamily  !#originaldyxy  #originaldyxyhq  #originaldyxymalaysia  #originaldyxycosmetics  #originaldyxybynhmsaber  #dyxycosmetics  #teamyaya  #dyxysetapak  #dyxysetapaksentral  #dyxypuchong  #dyxycodpuchong  #dyxycodsetapak  #dyxyfreegift  #dyxypromosi  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybccreamfoundation  #bazarpaknil 
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ?
.
Eh noooo. #dyxysales now !
.
This is Beauty set, include:

1. Brush (NP - RM45)
2. Face Mist (NP - RM60)
3. BC Cream (NP - RM85)
4. Mascara (NP - RM65)
.
JIMAT RM45 ! 😱😱😱😍😍😍
.
Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat !
.
Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕
.
#dyxyhq #mydikyafamily !#originaldyxy #originaldyxyhq #originaldyxymalaysia #originaldyxycosmetics #originaldyxybynhmsaber #dyxycosmetics #teamyaya
#dyxysetapak #dyxysetapaksentral #dyxypuchong #dyxycodpuchong #dyxycodsetapak #dyxyfreegift #dyxypromosi #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybccreamfoundation #bazarpaknil
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ? . Eh noooo. #dyxysales  now ! . This is Beauty set, include: 1. Brush (NP - RM45) 2. Face Mist (NP - RM60) 3. BC Cream (NP - RM85) 4. Mascara (NP - RM65) . JIMAT RM45 ! 😱😱😱😍😍😍 . Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat ! . Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕 . #dyxyhq  #mydikyafamily  !#originaldyxy  #originaldyxyhq  #originaldyxymalaysia  #originaldyxycosmetics  #originaldyxybynhmsaber  #dyxycosmetics  #teamyaya  #dyxysetapak  #dyxysetapaksentral  #dyxypuchong  #dyxycodpuchong  #dyxycodsetapak  #dyxyfreegift  #dyxypromosi  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybccreamfoundation  #bazarpaknil 
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ?
.
Eh noooo. #dyxysales now !
.
This is basic set, include:

1. Lipstick (NP - RM45)
2. Face Mist (NP - RM60)
3. BC Cream (NP - RM85)
.
JIMAT RM25 ! 😍😍😍
.
Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat !
.
Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕
.
#dyxyhq #mydikyafamily !#originaldyxy #originaldyxyhq #originaldyxymalaysia #originaldyxycosmetics #originaldyxybynhmsaber #dyxycosmetics #teamyaya
#dyxysetapak #dyxysetapaksentral #dyxypuchong #dyxycodpuchong #dyxycodsetapak #dyxyfreegift #dyxypromosi #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybccreamfoundation #bazarpaknil
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ? . Eh noooo. #dyxysales  now ! . This is basic set, include: 1. Lipstick (NP - RM45) 2. Face Mist (NP - RM60) 3. BC Cream (NP - RM85) . JIMAT RM25 ! 😍😍😍 . Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat ! . Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕 . #dyxyhq  #mydikyafamily  !#originaldyxy  #originaldyxyhq  #originaldyxymalaysia  #originaldyxycosmetics  #originaldyxybynhmsaber  #dyxycosmetics  #teamyaya  #dyxysetapak  #dyxysetapaksentral  #dyxypuchong  #dyxycodpuchong  #dyxycodsetapak  #dyxyfreegift  #dyxypromosi  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybccreamfoundation  #bazarpaknil 
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ?
.
Eh noooo. #dyxysales now !
.
This is basic set, include:

1. Brush (NP - RM45)
2. Face Mist (NP - RM60)
3. BC Cream (NP - RM85)
.
JIMAT RM30 ! 😍
.
Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat !
.
Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕
.
#dyxyhq #mydikyafamily !#originaldyxy #originaldyxyhq #originaldyxymalaysia #originaldyxycosmetics #originaldyxybynhmsaber #dyxycosmetics #teamyaya
#dyxysetapak #dyxysetapaksentral #dyxypuchong #dyxycodpuchong #dyxycodsetapak #dyxyfreegift #dyxypromosi #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybccreamfoundation #bazarpaknil
Ramai yang rata rata nak beli tapi rasa mahal kan ? . Eh noooo. #dyxysales  now ! . This is basic set, include: 1. Brush (NP - RM45) 2. Face Mist (NP - RM60) 3. BC Cream (NP - RM85) . JIMAT RM30 ! 😍 . Kalau rasa nak beli and tak sabar nak pakai whatsapp http://www.wasap.my/60193422416 cepat ! . Sis boleh hantar kat you all yang in Puchong and KL area tu. 💕💕 . #dyxyhq  #mydikyafamily  !#originaldyxy  #originaldyxyhq  #originaldyxymalaysia  #originaldyxycosmetics  #originaldyxybynhmsaber  #dyxycosmetics  #teamyaya  #dyxysetapak  #dyxysetapaksentral  #dyxypuchong  #dyxycodpuchong  #dyxycodsetapak  #dyxyfreegift  #dyxypromosi  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybccreamfoundation  #bazarpaknil 
.
DYXY CLEANSING WIPES

DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam.
.
RM39.00
FREE POSTAGE TO SM
ADD RM5 TO SS
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY CLEANSING WIPES DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam. . RM39.00 FREE POSTAGE TO SM ADD RM5 TO SS . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY CLEANSING WIPES

DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam.
.
RM39.00
FREE POSTAGE TO SM
ADD RM5 TO SS
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY CLEANSING WIPES DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam. . RM39.00 FREE POSTAGE TO SM ADD RM5 TO SS . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY CLEANSING WIPES

DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam.
.
RM39.00
FREE POSTAGE TO SM
ADD RM5 TO SS
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY CLEANSING WIPES DYXY Cleansing Wipes adalah tisu ajaib yang membersihkan wajah kita dengan cepat dengan aroma teh hijau semulajadi yang boleh melembapkan kulit yang kering dan kusam. . RM39.00 FREE POSTAGE TO SM ADD RM5 TO SS . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPE❣❣
.
Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍

Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍

Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni.

Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof.
.
Sekotak ada 38 keping
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPE❣❣ . Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍 Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍 Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni. Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof. . Sekotak ada 38 keping . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPE❣❣
.
Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍

Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍

Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni.

Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof.
.
Sekotak ada 38 keping
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPE❣❣ . Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍 Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍 Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni. Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof. . Sekotak ada 38 keping . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPE❣❣
.
Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍

Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍

Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni.

Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof.
.
Sekotak ada 38 keping
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPE❣❣ . Senang nya remove make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni 😍 Tak perlu bawa beg berat berat untuk yang kaki make up tu. Cukup bawa beberapa keping sahaja sebab guna satu helai sudah memadai dan bersih👍 Nak solat pun senang sebab cuci make up guna Dyxy Cleansing Wipe ni. Tak perlu nak sental kuat kuat, sebab dengan sekali sapuan sahaja boleh remove make up walaupun make up yang jenis waterproof. . Sekotak ada 38 keping . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
🌸DYXY GREENTEA CLEANSING WIPES🌸

Keistimewaan :
✅ Mampu menanggalkan mekap kalis air
✅ Melembabkan kulit kering
✅ Tisu tebal
✅ Tidak memedihkan kulit
✅ Sesuai digunakan untuk anggota lain selain muka
.
Korang tak perlu risau, sebab semua product DYXY ni lulus KKM 👍🏻👍🏻
.
SELAMAT digunakan.
.
Best kan?
.
Rugi kalau tak beli 🤩
.
Klik link whatsapp di bio.
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . 🌸DYXY GREENTEA CLEANSING WIPES🌸 Keistimewaan : ✅ Mampu menanggalkan mekap kalis air ✅ Melembabkan kulit kering ✅ Tisu tebal ✅ Tidak memedihkan kulit ✅ Sesuai digunakan untuk anggota lain selain muka . Korang tak perlu risau, sebab semua product DYXY ni lulus KKM 👍🏻👍🏻 . SELAMAT digunakan. . Best kan? . Rugi kalau tak beli 🤩 . Klik link whatsapp di bio. . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap.
.
Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau.
.
Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES . Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap. . Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau. . Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap.
.
Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau.
.
Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES . Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap. . Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau. . Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap.
.
Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau.
.
Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . Kesegaran GREEN TEA CLEANSING WIPES . Sebelum ni semua dyxy lover in love dengan DYXY GREEN TEA FACE MIST kan. Paling laku keras sebab sekali spray je boleh glowing terus satu muka. Kulit pun jadi kurang kering & bertambah lembap. . Sekarang DYXY dah keluarkan DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES. Senang sangat nak cuci makeup bila guna wipes ni tau. . Tak kisah makeup tebal atau nipis, memang 100% sekali sapu je terus bersih. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
cepat cepat 😱😱😱
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆
.
http://www.wasap.my/+60102809839
.

#naelofarhijab #belofainstant #belofa #zouk #ciksempurna #parody #teammiradyxy #dyxyhq #dyxywangsamaju #dyxyklcc #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxysetapak #dyxymelawati #dyxymelati #dyxysetapaksentral #dyxygombak #dyxyuiamgombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxymeramat #dyxyfreegift #dyxykelantan #USAHAWANDYXY #dyxybatucaves #ctdk
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . cepat cepat 😱😱😱 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 . Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 . ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆 . http://www.wasap.my/+60102809839 . #naelofarhijab  #belofainstant  #belofa  #zouk  #ciksempurna  #parody  #teammiradyxy  #dyxyhq  #dyxywangsamaju  #dyxyklcc  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxysetapak  #dyxymelawati  #dyxymelati  #dyxysetapaksentral  #dyxygombak  #dyxyuiamgombak  #dyxyuiagombak  #dyxyampang  #dyxymeramat  #dyxyfreegift  #dyxykelantan  #USAHAWANDYXY  #dyxybatucaves  #ctdk 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
cepat cepat 😱😱😱
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆
.
http://www.wasap.my/+60102809839
.

#naelofarhijab #belofainstant #belofa #zouk #ciksempurna #parody #teammiradyxy #dyxyhq #dyxywangsamaju #dyxyklcc #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxysetapak #dyxymelawati #dyxymelati #dyxysetapaksentral #dyxygombak #dyxyuiamgombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxymeramat #dyxyfreegift #dyxykelantan #USAHAWANDYXY #dyxybatucaves
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . cepat cepat 😱😱😱 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 . Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 . ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆 . http://www.wasap.my/+60102809839 . #naelofarhijab  #belofainstant  #belofa  #zouk  #ciksempurna  #parody  #teammiradyxy  #dyxyhq  #dyxywangsamaju  #dyxyklcc  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxysetapak  #dyxymelawati  #dyxymelati  #dyxysetapaksentral  #dyxygombak  #dyxyuiamgombak  #dyxyuiagombak  #dyxyampang  #dyxymeramat  #dyxyfreegift  #dyxykelantan  #USAHAWANDYXY  #dyxybatucaves 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
cepat cepat 😱😱😱
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆
.
http://www.wasap.my/+60102809839
.

#naelofarhijab #belofainstant #belofa #zouk #ciksempurna #parody #teammiradyxy #dyxyhq #dyxywangsamaju #dyxyklcc #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxysetapak #dyxymelawati #dyxymelati #dyxysetapaksentral #dyxygombak #dyxyuiamgombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxymeramat #dyxyfreegift #dyxykelantan #USAHAWANDYXY #dyxybatucaves
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . cepat cepat 😱😱😱 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 . Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 . ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆 . http://www.wasap.my/+60102809839 . #naelofarhijab  #belofainstant  #belofa  #zouk  #ciksempurna  #parody  #teammiradyxy  #dyxyhq  #dyxywangsamaju  #dyxyklcc  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxysetapak  #dyxymelawati  #dyxymelati  #dyxysetapaksentral  #dyxygombak  #dyxyuiamgombak  #dyxyuiagombak  #dyxyampang  #dyxymeramat  #dyxyfreegift  #dyxykelantan  #USAHAWANDYXY  #dyxybatucaves 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
cepat cepat 😱😱😱
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆
.
http://www.wasap.my/+60102809839
.

#naelofarhijab #belofainstant #belofa #zouk #ciksempurna #parody #teammiradyxy #dyxyhq #dyxywangsamaju #dyxyklcc #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxysetapak #dyxymelawati #dyxymelati #dyxysetapaksentral #dyxygombak #dyxyuiamgombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxymeramat #dyxyfreegift #dyxykelantan #USAHAWANDYXY #dyxybatucaves
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . cepat cepat 😱😱😱 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 . Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 . ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆 . http://www.wasap.my/+60102809839 . #naelofarhijab  #belofainstant  #belofa  #zouk  #ciksempurna  #parody  #teammiradyxy  #dyxyhq  #dyxywangsamaju  #dyxyklcc  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxysetapak  #dyxymelawati  #dyxymelati  #dyxysetapaksentral  #dyxygombak  #dyxyuiamgombak  #dyxyuiagombak  #dyxyampang  #dyxymeramat  #dyxyfreegift  #dyxykelantan  #USAHAWANDYXY  #dyxybatucaves 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗
.
.
❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi .
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘
.
cepat cepat 😱😱😱
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
➡️📱+60102809839
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆
.
http://www.wasap.my/+60102809839
.

#naelofarhijab #belofainstant #belofa #zouk #ciksempurna #parody #teammiradyxy #dyxyhq #dyxywangsamaju #dyxyklcc #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxysetapak #dyxymelawati #dyxymelati #dyxysetapaksentral #dyxygombak #dyxyuiamgombak #dyxyuiagombak #dyxyampang #dyxymeramat #dyxyfreegift #dyxykelantan #USAHAWANDYXY #dyxybatucaves
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ SEXY NUDE ❤ FLIRTY ME ❤ CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi . 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Stock Limited Tau Awak Awak 😘😘 . cepat cepat 😱😱😱 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 ➡️📱+60102809839 . Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 . ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..👇👇👇🙆🙆🙆 . http://www.wasap.my/+60102809839 . #naelofarhijab  #belofainstant  #belofa  #zouk  #ciksempurna  #parody  #teammiradyxy  #dyxyhq  #dyxywangsamaju  #dyxyklcc  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxysetapak  #dyxymelawati  #dyxymelati  #dyxysetapaksentral  #dyxygombak  #dyxyuiamgombak  #dyxyuiagombak  #dyxyampang  #dyxymeramat  #dyxyfreegift  #dyxykelantan  #USAHAWANDYXY  #dyxybatucaves 
.
.
DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat.
.
Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi.
.
Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat. . Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi. . Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat.
.
Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi.
.
Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat. . Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi. . Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat.
.
Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi.
.
Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat. . Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi. . Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat.
.
Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi.
.
Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat. . Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi. . Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
.
DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat.
.
Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi.
.
Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah.
.
.
RM39.00
38 helai
POSTAGE : SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp 👇👇👇
.
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
📲017-2347622 (Ella)
.
.
🚗 COD: KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. . DYXY CLEANSING WIPES adalag tisu ajaib yang dapat membersihkan wajah kita dengan cepat. . Cleansing Wipe diperkaya dengan aroma teh hijau semulajadi. . Sangat bagus pada kulit kering dan kusam kerana akan melembapkan & memberi kesegaran pada wajah. . . RM39.00 38 helai POSTAGE : SM RM7 / SS RM10 . Cepat whtsapp 👇👇👇 . 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) 📲017-2347622 (Ella) . . 🚗 COD: KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
New Recruting! We want You 💋
Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪
.
ANTARA KELEBIHAN #teamFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ]
🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ]
🌟Teknik Bina Legacy sendiri
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] .
.
💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁
.
 JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp :
📲 012-2327724
📲 012-2327724
.
#dyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxycosmetics
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxygombak
#dyxywangsamaju
#uitmshahalam
#uniselshahalam
#dyxyreview
#dyxysentul
#dyxytestimonial
#dyxyfeedback
#muawangsamaju
#muagombak
#dyxywangsamelawati 
#dyxym3mall
#dyxywangsawalk 
#muashahalam
#dyxydanaukota 
#dyxysetapak
#dyxymelawatimall 
#dyxyklfestival 
#dyxysetapaksentral
#teamFL
#dropshipwanted
New Recruting! We want You 💋 Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪 . ANTARA KELEBIHAN #teamFL  : . 🌟Group Support [ Positive Vibes Only ] 🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ] 🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ] 🌟Teknik Bina Legacy sendiri 🌟Teknik Free Marketing 🌟Teknik Marketing Berbayar 🌟Teknik Offline Marketing 🌟Teknik IG Review berquality 🌟Teknik Follow UP 🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] . . 💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁 . JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp : 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . #dyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxycosmetics  #dyxymurah  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxygombak  #dyxywangsamaju  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #dyxyreview  #dyxysentul  #dyxytestimonial  #dyxyfeedback  #muawangsamaju  #muagombak  #dyxywangsamelawati  #dyxym3mall  #dyxywangsawalk  #muashahalam  #dyxydanaukota  #dyxysetapak  #dyxymelawatimall  #dyxyklfestival  #dyxysetapaksentral  #teamFL  #dropshipwanted 
New Recruting! We want You 💋
Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪
.
ANTARA KELEBIHAN #teamFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ]
🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ]
🌟Teknik Bina Legacy sendiri
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] .
.
💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁
.
 JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp :
📲 012-2327724
📲 012-2327724
.
#dyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxycosmetics
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxygombak
#dyxywangsamaju
#uitmshahalam
#uniselshahalam
#dyxyreview
#dyxysentul
#dyxytestimonial
#dyxyfeedback
#muawangsamaju
#muagombak
#dyxywangsamelawati 
#dyxym3mall
#dyxywangsawalk 
#muashahalam
#dyxydanaukota 
#dyxysetapak
#dyxymelawatimall 
#dyxyklfestival 
#dyxysetapaksentral
#teamFL
#dropshipwanted
New Recruting! We want You 💋 Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪 . ANTARA KELEBIHAN #teamFL  : . 🌟Group Support [ Positive Vibes Only ] 🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ] 🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ] 🌟Teknik Bina Legacy sendiri 🌟Teknik Free Marketing 🌟Teknik Marketing Berbayar 🌟Teknik Offline Marketing 🌟Teknik IG Review berquality 🌟Teknik Follow UP 🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] . . 💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁 . JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp : 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . #dyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxycosmetics  #dyxymurah  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxygombak  #dyxywangsamaju  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #dyxyreview  #dyxysentul  #dyxytestimonial  #dyxyfeedback  #muawangsamaju  #muagombak  #dyxywangsamelawati  #dyxym3mall  #dyxywangsawalk  #muashahalam  #dyxydanaukota  #dyxysetapak  #dyxymelawatimall  #dyxyklfestival  #dyxysetapaksentral  #teamFL  #dropshipwanted 
New Recruting! We want You 💋
Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪
.
ANTARA KELEBIHAN #teamFL :
.
🌟Group Support [ Positive Vibes Only ]
🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ]
🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ]
🌟Teknik Bina Legacy sendiri
🌟Teknik Free Marketing
🌟Teknik Marketing Berbayar
🌟Teknik Offline Marketing
🌟Teknik IG Review berquality
🌟Teknik Follow UP
🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] .
.
💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁
.
 JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp :
📲 012-2327724
📲 012-2327724
.
#dyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxycosmetics
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxygombak
#dyxywangsamaju
#uitmshahalam
#uniselshahalam
#dyxyreview
#dyxysentul
#dyxytestimonial
#dyxyfeedback
#muawangsamaju
#muagombak
#dyxywangsamelawati 
#dyxym3mall
#dyxywangsawalk 
#muashahalam
#dyxydanaukota 
#dyxysetapak
#dyxymelawatimall 
#dyxyklfestival 
#dyxysetapaksentral
#teamFL
#dropshipwanted
New Recruting! We want You 💋 Love what you do 😁 Kejayaan akan datang pada anda 💪 . ANTARA KELEBIHAN #teamFL  : . 🌟Group Support [ Positive Vibes Only ] 🌟Teknik 10K IG Follower [ 3 Months ] 🌟Teknik Jana 1K - 3K [ 1 Months ] 🌟Teknik Bina Legacy sendiri 🌟Teknik Free Marketing 🌟Teknik Marketing Berbayar 🌟Teknik Offline Marketing 🌟Teknik IG Review berquality 🌟Teknik Follow UP 🌟Teknik Soft Sell [ FB Branding ] . . 💥 Lagi best kita ada Reward Achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁 . JOM JANA INCOME BESARRR 🚀🚀 whatsapp : 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . #dyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxycosmetics  #dyxymurah  #dyxymalaysia  #dyxyshahalam  #dyxygombak  #dyxywangsamaju  #uitmshahalam  #uniselshahalam  #dyxyreview  #dyxysentul  #dyxytestimonial  #dyxyfeedback  #muawangsamaju  #muagombak  #dyxywangsamelawati  #dyxym3mall  #dyxywangsawalk  #muashahalam  #dyxydanaukota  #dyxysetapak  #dyxymelawatimall  #dyxyklfestival  #dyxysetapaksentral  #teamFL  #dropshipwanted