an online Instagram web viewer

#dyxyserikembangan medias

Photos

Pilihan terbaik buat semua gegadis
.
Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!!
.
Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia
. 
019-6210890
.
#dyxycodkajang #dyxycodbangi #dyxycodnilai #dyxycodshahalam #dyxycodkelantan #dyxycodcheras #dyxybandarpermaisuri #dyxyuitm #dyxyukm #dyxyupm #upm #ukm #uitm #promosidyxy #facemistdyxy #facemistsemenyih #bccreamsemenyih #sayajualmekap #sayajualbarangmekap #borongmekap #pemborong #dropshipneeded #dyxyserikembangan #dyxyserdang #uniten #dyxycherasselatan #usahawandyxy #dyxyhululangat
Pilihan terbaik buat semua gegadis . Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!! . Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia . 019-6210890 . #dyxycodkajang  #dyxycodbangi  #dyxycodnilai  #dyxycodshahalam  #dyxycodkelantan  #dyxycodcheras  #dyxybandarpermaisuri  #dyxyuitm  #dyxyukm  #dyxyupm  #upm  #ukm  #uitm  #promosidyxy  #facemistdyxy  #facemistsemenyih  #bccreamsemenyih  #sayajualmekap  #sayajualbarangmekap  #borongmekap  #pemborong  #dropshipneeded  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #uniten  #dyxycherasselatan  #usahawandyxy  #dyxyhululangat 
Pilihan terbaik buat semua gegadis
.
Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!!
.
Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia
. 
019-6210890
.
#dyxycodkajang #dyxycodbangi #dyxycodnilai #dyxycodshahalam #dyxycodkelantan #dyxycodcheras #dyxybandarpermaisuri #dyxyuitm #dyxyukm #dyxyupm #upm #ukm #uitm #promosidyxy #facemistdyxy #facemistsemenyih #bccreamsemenyih #sayajualmekap #sayajualbarangmekap #borongmekap #pemborong #dropshipneeded #dyxyserikembangan #dyxyserdang #uniten #dyxycherasselatan #usahawandyxy #dyxyhululangat
Pilihan terbaik buat semua gegadis . Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!! . Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia . 019-6210890 . #dyxycodkajang  #dyxycodbangi  #dyxycodnilai  #dyxycodshahalam  #dyxycodkelantan  #dyxycodcheras  #dyxybandarpermaisuri  #dyxyuitm  #dyxyukm  #dyxyupm  #upm  #ukm  #uitm  #promosidyxy  #facemistdyxy  #facemistsemenyih  #bccreamsemenyih  #sayajualmekap  #sayajualbarangmekap  #borongmekap  #pemborong  #dropshipneeded  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #uniten  #dyxycherasselatan  #usahawandyxy  #dyxyhululangat 
SAKIT BEBENOR HATI KITA NIH,TIME DUIT TAK RAMAI LA BUAT SALE BELAMBAK😣
.
.
. 
Geram nyaaa la tgk
Dyxy 11.11 superduper sale tu,
Niat di hati dah lama nak pakai dyxy.
Mcm mana ni😭
.
Teman jgn la ghrisaauu fyza tak sekejam itu,
Korang boleh je Risik-risik dipintu wasap ku
Jujor jee dgn niat kamu.
.
Jln penyelesaian kamu tu, fyza siap boleh booking kan diskaun '11.11 harini sampai la kamu dah bergaji esok.'
.
Caranya PAYMENT RM20 JURR nak lock promo 11.11 tak masuk dek akal tu😜
Ok dah boleh senyum sampai ke telinga yaa.

#alhamdulillah
#teamfyzadyxy
#usahawandyxy
#sale1111dyxy
#perfumedyxy
#dyxymurahori
#dyxykajangbangi
#dyxysemenyih
#dyxypuchong
#dyxyserikembangan
#dyxyklia2
#dyxycodsepang
SAKIT BEBENOR HATI KITA NIH,TIME DUIT TAK RAMAI LA BUAT SALE BELAMBAK😣 . . . Geram nyaaa la tgk Dyxy 11.11 superduper sale tu, Niat di hati dah lama nak pakai dyxy. Mcm mana ni😭 . Teman jgn la ghrisaauu fyza tak sekejam itu, Korang boleh je Risik-risik dipintu wasap ku Jujor jee dgn niat kamu. . Jln penyelesaian kamu tu, fyza siap boleh booking kan diskaun '11.11 harini sampai la kamu dah bergaji esok.' . Caranya PAYMENT RM20 JURR nak lock promo 11.11 tak masuk dek akal tu😜 Ok dah boleh senyum sampai ke telinga yaa. #alhamdulillah  #teamfyzadyxy  #usahawandyxy  #sale1111dyxy  #perfumedyxy  #dyxymurahori  #dyxykajangbangi  #dyxysemenyih  #dyxypuchong  #dyxyserikembangan  #dyxyklia2  #dyxycodsepang 
đŸŒčGORJES BERSAMA DYXY COSMETICS❀
.
😚Nak mekap look yang simple & cepatt?
😚Mekap yang lawa plus super natural beauty?
😙Mekap yang selesa & ringan sentiasa di muka?
.
😊SET BASIC LADY DYXY COSMETICS♄
.
😃BC CREAM😃 FACEMIST 😃BRUSH
.
Dm For Order

#UsahawanDYXY
#dyxykl
#dropshipwanted
#dyxymelaka 
#dyxyterengganu
#muamalaysia 
#dyxypetalingjaya
#dyxyperak 
#dyxydamansara 
#muakl 
#dyxysarawak 
#dyxyipoh
#dyxyputrajaya
#dyxyserdang 
#dyxykelantan 
#muamelaka 
#dyxypenang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#dyxymuar 
#dyxyserikembangan
#dyxykuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#dyxyseremban 
#uthmpagoh
#dyxysabah 
#dyxybangi
#FLAcademy
đŸŒčGORJES BERSAMA DYXY COSMETICS❀ . 😚Nak mekap look yang simple & cepatt? 😚Mekap yang lawa plus super natural beauty? 😙Mekap yang selesa & ringan sentiasa di muka? . 😊SET BASIC LADY DYXY COSMETICS♄ . 😃BC CREAM😃 FACEMIST 😃BRUSH . Dm For Order #UsahawanDYXY  #dyxykl  #dropshipwanted  #dyxymelaka  #dyxyterengganu  #muamalaysia  #dyxypetalingjaya  #dyxyperak  #dyxydamansara  #muakl  #dyxysarawak  #dyxyipoh  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxykelantan  #muamelaka  #dyxypenang  #muautara  #bccreambydyana  #dyxymuar  #dyxyserikembangan  #dyxykuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #dyxyseremban  #uthmpagoh  #dyxysabah  #dyxybangi  #FLAcademy 
Pilihan terbaik buat semua gegadis
.
Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!!
.
Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia
. 
019-6210890
.
#dyxycodkajang #dyxycodbangi #dyxycodnilai #dyxycodshahalam #dyxycodkelantan #dyxycodcheras #dyxybandarpermaisuri #dyxyuitm #dyxyukm #dyxyupm #upm #ukm #uitm #promosidyxy #facemistdyxy #facemistsemenyih #bccreamsemenyih #sayajualmekap #sayajualbarangmekap #borongmekap #pemborong #dropshipneeded #dyxyserikembangan #dyxyserdang #uniten #dyxycherasselatan #usahawandyxy #dyxyhululangat
Pilihan terbaik buat semua gegadis . Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!! . Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia . 019-6210890 . #dyxycodkajang  #dyxycodbangi  #dyxycodnilai  #dyxycodshahalam  #dyxycodkelantan  #dyxycodcheras  #dyxybandarpermaisuri  #dyxyuitm  #dyxyukm  #dyxyupm  #upm  #ukm  #uitm  #promosidyxy  #facemistdyxy  #facemistsemenyih  #bccreamsemenyih  #sayajualmekap  #sayajualbarangmekap  #borongmekap  #pemborong  #dropshipneeded  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #uniten  #dyxycherasselatan  #usahawandyxy  #dyxyhululangat 
Pilihan terbaik buat semua gegadis
.
Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!!
.
Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia
. 
019-6210890
.
#dyxycodkajang #dyxycodbangi #dyxycodnilai #dyxycodshahalam #dyxycodkelantan #dyxycodcheras #dyxybandarpermaisuri #dyxyuitm #dyxyukm #dyxyupm #upm #ukm #uitm #promosidyxy #facemistdyxy #facemistsemenyih #bccreamsemenyih #sayajualmekap #sayajualbarangmekap #borongmekap #pemborong #dropshipneeded #dyxyserikembangan #dyxyserdang #uniten #dyxycherasselatan #usahawandyxy #dyxyhululangat
Pilihan terbaik buat semua gegadis . Satu set dyxy, mudah digunakan, yang pasti hasil selepas solekan nipis dengan dyxy menghasilkan hasil yg sgt WOW!! . Korang kene cube dulu, baru tau, xkenal maka x cinta, da cinta pasti setia . 019-6210890 . #dyxycodkajang  #dyxycodbangi  #dyxycodnilai  #dyxycodshahalam  #dyxycodkelantan  #dyxycodcheras  #dyxybandarpermaisuri  #dyxyuitm  #dyxyukm  #dyxyupm  #upm  #ukm  #uitm  #promosidyxy  #facemistdyxy  #facemistsemenyih  #bccreamsemenyih  #sayajualmekap  #sayajualbarangmekap  #borongmekap  #pemborong  #dropshipneeded  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #uniten  #dyxycherasselatan  #usahawandyxy  #dyxyhululangat 
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
.
Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!!
.
Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍
.
Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! .
Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja,
.
Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€—
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
#vicsaledyxy
#novemberpromo
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ» . Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!! . Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍 . Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! . Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja, . Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€— . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang  #vicsaledyxy  #novemberpromo 
NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✹ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxysubang #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent #dyxypuchongprima #dyxypuchongperdana #dyxypuchongpermai #dyxypuchongjaya #dyxyputraperdana #dyxypuchongutama #dyxypuchongkinrara
NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✹ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxysubang  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent  #dyxypuchongprima  #dyxypuchongperdana  #dyxypuchongpermai  #dyxypuchongjaya  #dyxyputraperdana  #dyxypuchongutama  #dyxypuchongkinrara 
=== COMPLETE LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush
💄Lipstik
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE EYE  CURLES
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Subang
✅ Putrajaya
✅ Putra Height

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== COMPLETE LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 💄Lipstik 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Subang ✅ Putrajaya ✅ Putra Height #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘
.
Kulit makin glowing👍
Kulit makin cantik👍
Senang nak guna👍
Selamat digunakan👍
Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍
Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž
.
.
Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍
Yang pasti set dyxy dari manja ni original dari hq 😘
.
.

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
#dyxyvicsale
#promosinovember
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘 . Kulit makin glowing👍 Kulit makin cantik👍 Senang nak guna👍 Selamat digunakan👍 Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍 Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž . . Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍 Yang pasti set dyxy dari manja ni original dari hq 😘 . . http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang  #dyxyvicsale  #promosinovember 
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
.
Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!!
.
Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍
.
Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! .
Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja,
.
Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€—
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
#dyxyvicsale
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ» . Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!! . Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍 . Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! . Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja, . Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€— . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang  #dyxyvicsale 
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
.
Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!!
.
Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍
.
Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! .
Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja,
.
Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€—
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ» . Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!! . Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍 . Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! . Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja, . Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€— . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘
.
Kulit makin glowing👍
Kulit makin cantik👍
Senang nak guna👍
Selamat digunakan👍
Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍
Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž
.
.
Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍
Yang pasti set dyxy dari manja ni original dari hq 😘
.
.

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘 . Kulit makin glowing👍 Kulit makin cantik👍 Senang nak guna👍 Selamat digunakan👍 Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍 Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž . . Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍 Yang pasti set dyxy dari manja ni original dari hq 😘 . . http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
.
Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!!
.
Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍
.
Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! .
Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja,
.
Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€—
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱ 😘

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ» . Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!! . Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍 . Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! . Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja, . Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€— . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ 😘 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»
.
Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!!
.
Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍
.
Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! .
Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja,
.
Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€—
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
#vicsale
#bawalexsclusive
PROMO NOVEMBER đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ» . Promosi paling gempak sekarang ni hq buat!! . Dengan setiap pembelian set complete , customer akan dpt free item dyxy lagi 😍 . Customer boleh pilih sama ada nak Lipstick DYXY / Bc Cream DYXY ataupun facemist DYXY secara PERCUMA!!!! . Promosi terhad ni sah sehingga 30hb November sahaja, . Bukan itu je, kita akan bagi customer tambahan freegift yang lain, seperti tshirt DYXY bag makeup, cleansing wipe dyxy blusher eyebrow serta eyeshadow đŸ€— . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang  #vicsale  #bawalexsclusive 
=== BEAUTY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE EYE CURLES
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== BEAUTY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== COMPLETE LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush
💄Lipstik
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE EYE  CURLES
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Subang
✅ Putrajaya
✅ Putra Height

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== COMPLETE LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 💄Lipstik 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Subang ✅ Putrajaya ✅ Putra Height #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== BEAUTY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE EYE CURLES
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== BEAUTY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
Every lady deserve to be pretty.
.
Tiada yg mustahil dengan DYXY COSMETICS
.
Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari
.
🌾Dyxy Brush🌾
âžĄïž Brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream.
🌾Dyxy Facemist🌾
âžĄïž Melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama.
🌾dyxy bc cream🌾
âžĄïž Foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat.
🌾Dyxy Lipstick🌾
âžĄïž Bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik
🌾Dyxy Mascara🌾
âžĄïž Melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan.
.
Jom collect semua skali kelima2 item ❀
LIMITED TIME ONLY Gais!!
Sape cepat dia dapat sebab offer ni jarang2 sekali kita buat 😁
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Every lady deserve to be pretty. . Tiada yg mustahil dengan DYXY COSMETICS . Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari . 🌾Dyxy Brush🌾 âžĄïž Brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream. 🌾Dyxy Facemist🌾 âžĄïž Melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama. 🌾dyxy bc cream🌾 âžĄïž Foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat. 🌾Dyxy Lipstick🌾 âžĄïž Bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik 🌾Dyxy Mascara🌾 âžĄïž Melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan. . Jom collect semua skali kelima2 item ❀ LIMITED TIME ONLY Gais!! Sape cepat dia dapat sebab offer ni jarang2 sekali kita buat 😁 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘
.
Kulit makin glowing👍
Kulit makin cantik👍
Senang nak guna👍
Selamat digunakan👍
Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍
Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž
.
.
Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan Manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍
Yang pasti set dyxy dari @dyxy_manja ni original dari hq 😘
.
.
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘 . Kulit makin glowing👍 Kulit makin cantik👍 Senang nak guna👍 Selamat digunakan👍 Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍 Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž . . Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan Manja sekarang, dengar2 ada promosi untuk bulan ni 😍 Yang pasti set dyxy dari @dyxy_manja ni original dari hq 😘 . . Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
. .
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
=== PERFECT LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== PERFECT LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== SET BASIC LADY D PROMO === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Brush Foundation
🎁 FREE LIPSTICK
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Sri Kembangan
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Bandar Kinrara
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent #dyxybukitpuchong #dyxyputraperdana #dyxyselangor
=== SET BASIC LADY D PROMO === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Brush Foundation 🎁 FREE LIPSTICK 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Sri Kembangan ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Bandar Kinrara ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent  #dyxybukitpuchong  #dyxyputraperdana  #dyxyselangor 
=== PERFECT LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== PERFECT LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== SET BASIC LADY D PROMO === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Brush Foundation
🎁 FREE LIPSTICK
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Sri Kembangan
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Bandar Kinrara
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent #dyxybukitpuchong #dyxyputraperdana #dyxyselangor
=== SET BASIC LADY D PROMO === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Brush Foundation 🎁 FREE LIPSTICK 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Sri Kembangan ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Bandar Kinrara ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent  #dyxybukitpuchong  #dyxyputraperdana  #dyxyselangor 
Nak repeat order ? Perlukan ape yang tiada ? Meh wassap kita recommend ape yang patut repeat then kita bagi harga promo sekali đŸ˜đŸ‘đŸ»
#UsahawanDYXY
#dyxykl
#dropshipwanted
#dyxymelaka 
#dyxyterengganu
#muamalaysia 
#dyxypetalingjaya
#dyxyperak 
#dyxydamansara 
#muakl 
#dyxysarawak 
#dyxyipoh
#dyxyputrajaya
#dyxyserdang 
#dyxykelantan 
#muamelaka 
#dyxypenang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#dyxymuar 
#dyxyserikembangan
#dyxykuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#dyxyseremban 
#uthmpagoh
#dyxysabah 
#dyxybangi
#teamFL
Nak repeat order ? Perlukan ape yang tiada ? Meh wassap kita recommend ape yang patut repeat then kita bagi harga promo sekali đŸ˜đŸ‘đŸ» #UsahawanDYXY  #dyxykl  #dropshipwanted  #dyxymelaka  #dyxyterengganu  #muamalaysia  #dyxypetalingjaya  #dyxyperak  #dyxydamansara  #muakl  #dyxysarawak  #dyxyipoh  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxykelantan  #muamelaka  #dyxypenang  #muautara  #bccreambydyana  #dyxymuar  #dyxyserikembangan  #dyxykuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #dyxyseremban  #uthmpagoh  #dyxysabah  #dyxybangi  #teamFL 
BESTNYAAA HARI HARI DAPAT FEEDBACK POSITIF DARI OUR LOVELY CUSTOMER KITA 💕
.
Semua yang pakai SET COMBO DYXY terus jadi CANTIK, FLAWLESS, GLOWING and yang penting nampak NATURAL đŸ˜˜đŸ‘đŸ»
.
Best ke best? Mestilah BEST sangat tau!!! Jom dapatkan OFFER COMBO DYXY TERLAJAK MURAH dan SPECIAL FREEGIFTS tapi limited untuk 30 yang terawal sahaja!!! 💕
.
Duk menung apa lagi tu?? Tak mau fikir lama lama!!! Whatsapp terus akak lelaju đŸ“ČđŸ™‹đŸŒ
.
Hah belum gaji lagi? Jangan risauuu!!! Awak boleh letak booking serendah RM 20 sahaja untuk kita reserve SPECIAL SET DYXY 💕😘
.
COD AREA 🚗 SHAH ALAM & KLANG
.
.
đŸ“Č018-2264345
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxyserikembangan #dyxykajang#dyxykl #dyxybangi #agentdyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyequinepark #dyxycosmeticsbangi #dyxycosmeticskl #dyxyteam #bccreamdyxy #dyxyshahalam #codshahalam #codsetiaalam #codklang #dropshipdyxywanted #trustedseller #dropshipwanted #kosmetik #feedbackdyxy
BESTNYAAA HARI HARI DAPAT FEEDBACK POSITIF DARI OUR LOVELY CUSTOMER KITA 💕 . Semua yang pakai SET COMBO DYXY terus jadi CANTIK, FLAWLESS, GLOWING and yang penting nampak NATURAL đŸ˜˜đŸ‘đŸ» . Best ke best? Mestilah BEST sangat tau!!! Jom dapatkan OFFER COMBO DYXY TERLAJAK MURAH dan SPECIAL FREEGIFTS tapi limited untuk 30 yang terawal sahaja!!! 💕 . Duk menung apa lagi tu?? Tak mau fikir lama lama!!! Whatsapp terus akak lelaju đŸ“ČđŸ™‹đŸŒ . Hah belum gaji lagi? Jangan risauuu!!! Awak boleh letak booking serendah RM 20 sahaja untuk kita reserve SPECIAL SET DYXY 💕😘 . COD AREA 🚗 SHAH ALAM & KLANG . . đŸ“Č018-2264345 . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxyserikembangan  #dyxykajang #dyxykl  #dyxybangi  #agentdyxyshahalam  #dyxyputrajaya  #dyxyequinepark  #dyxycosmeticsbangi  #dyxycosmeticskl  #dyxyteam  #bccreamdyxy  #dyxyshahalam  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #dropshipdyxywanted  #trustedseller  #dropshipwanted  #kosmetik  #feedbackdyxy 
=== COMPLETE LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush
💄Lipstik
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE EYE  CURLES
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Subang
✅ Putrajaya
✅ Putra Height

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== COMPLETE LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 💄Lipstik 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Subang ✅ Putrajaya ✅ Putra Height #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 .
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
www.wasap.my/60134728511

#usahawandyxy
#stokisdyxyserdang
#dyxyserikembangan
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . www.wasap.my/60134728511 #usahawandyxy  #stokisdyxyserdang  #dyxyserikembangan 
=== BEAUTY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE EYE CURLES
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== BEAUTY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== LOVELY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== LOVELY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
Every lady deserve to be pretty.
.
Tiada yg mustahil dengan DYXY COSMETICS
.
Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari
.
🌾Dyxy Brush🌾
âžĄïž Brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream.
🌾Dyxy Facemist🌾
âžĄïž Melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama.
🌾dyxy bc cream🌾
âžĄïž Foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat.
🌾Dyxy Lipstick🌾
âžĄïž Bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik
🌾Dyxy Mascara🌾
âžĄïž Melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan.
.
Jom collect semua skali kelima2 item ❀
LIMITED TIME ONLY Gais!!
Sape cepat dia dapat sebab offer ni jarang2 sekali kita buat 😁
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Every lady deserve to be pretty. . Tiada yg mustahil dengan DYXY COSMETICS . Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari . 🌾Dyxy Brush🌾 âžĄïž Brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream. 🌾Dyxy Facemist🌾 âžĄïž Melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama. 🌾dyxy bc cream🌾 âžĄïž Foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat. 🌾Dyxy Lipstick🌾 âžĄïž Bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik 🌾Dyxy Mascara🌾 âžĄïž Melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan. . Jom collect semua skali kelima2 item ❀ LIMITED TIME ONLY Gais!! Sape cepat dia dapat sebab offer ni jarang2 sekali kita buat 😁 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘
.
Kulit makin glowing👍
Kulit makin cantik👍
Senang nak guna👍
Selamat digunakan👍
Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍
Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž
.
.
Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan Manja sekrang .. ada promosi untuk bulan ni 😍
Yang pasti set dyxy dari ni original dari hq 😘
.
.
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Jom baca testimoni meletop DYXY 😘 . Kulit makin glowing👍 Kulit makin cantik👍 Senang nak guna👍 Selamat digunakan👍 Dapat membantu mengecutkan jerawat 👍 Mereka sudah,saya sudah , anda bila lagi?đŸ™‹đŸŒâ€â™€ïž . . Nak dapatkan original set dyxy sekarang jom oder dengan Manja sekrang .. ada promosi untuk bulan ni 😍 Yang pasti set dyxy dari ni original dari hq 😘 . . Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
. .
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
‱
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
‱
Berminat ??
😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 ‱ 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 ‱ Berminat ?? 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
=== PERFECT LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== PERFECT LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== SET BASIC LADY D PROMO === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Brush Foundation
🎁 FREE LIPSTICK
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Sri Kembangan
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Bandar Kinrara
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent #dyxybukitpuchong #dyxyputraperdana #dyxyselangor
=== SET BASIC LADY D PROMO === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Brush Foundation 🎁 FREE LIPSTICK 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Sri Kembangan ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Bandar Kinrara ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent  #dyxybukitpuchong  #dyxyputraperdana  #dyxyselangor 
=== COMPLETE LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush
💄Lipstik
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE EYE  CURLES
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Subang
✅ Putrajaya
✅ Putra Height

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== COMPLETE LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 💄Lipstik 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE LIPSTICK 🎁BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Subang ✅ Putrajaya ✅ Putra Height #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! 
FREE COD: 🚘Seri Kembangan
🚘Putra Height
🚘Puchong
🚘Shah Alam
🚘Subang
🚘Serdang
🚘Putrajaya

dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. 
Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€—

#dyxycosmetics #teamFL #dyxypuchong #dyxypuchongprima #dyxypuchongintan #dyxypuchongperdana #dyxypuchongpermai #dyxyputraheight #dyxyputraperdana #dyxybukitpuchong #dyxyalammegah #dyxysaujanaputra #dyxysubang #dyxysunway #dyxykgseriaman #dyxysaujanapuchong #dyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyserdang #dyxyserikembangan #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! FREE COD: 🚘Seri Kembangan 🚘Putra Height 🚘Puchong 🚘Shah Alam 🚘Subang 🚘Serdang 🚘Putrajaya dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€— #dyxycosmetics  #teamFL  #dyxypuchong  #dyxypuchongprima  #dyxypuchongintan  #dyxypuchongperdana  #dyxypuchongpermai  #dyxyputraheight  #dyxyputraperdana  #dyxybukitpuchong  #dyxyalammegah  #dyxysaujanaputra  #dyxysubang  #dyxysunway  #dyxykgseriaman  #dyxysaujanapuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxyserikembangan  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal 
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! 
FREE COD: 🚘Seri Kembangan
🚘Putra Height
🚘Puchong
🚘Shah Alam
🚘Subang
🚘Serdang
🚘Putrajaya

dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. 
Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€—

#dyxycosmetics #teamFL #dyxypuchong #dyxypuchongprima #dyxypuchongintan #dyxypuchongperdana #dyxypuchongpermai #dyxyputraheight #dyxyputraperdana #dyxybukitpuchong #dyxyalammegah #dyxysaujanaputra #dyxysubang #dyxysunway #dyxykgseriaman #dyxysaujanapuchong #dyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyserdang #dyxyserikembangan #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! FREE COD: 🚘Seri Kembangan 🚘Putra Height 🚘Puchong 🚘Shah Alam 🚘Subang 🚘Serdang 🚘Putrajaya dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€— #dyxycosmetics  #teamFL  #dyxypuchong  #dyxypuchongprima  #dyxypuchongintan  #dyxypuchongperdana  #dyxypuchongpermai  #dyxyputraheight  #dyxyputraperdana  #dyxybukitpuchong  #dyxyalammegah  #dyxysaujanaputra  #dyxysubang  #dyxysunway  #dyxykgseriaman  #dyxysaujanapuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxyserikembangan  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal 
=== LOVELY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== LOVELY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== BEAUTY LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE EYE CURLES
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== BEAUTY LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Mascara (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE EYE CURLES 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! 
FREE COD: 🚘Seri Kembangan
🚘Putra Height
🚘Puchong
🚘Shah Alam
🚘Subang
🚘Serdang
🚘Putrajaya

dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. 
Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€—

#dyxycosmetics #teamFL #dyxypuchong #dyxypuchongprima #dyxypuchongintan #dyxypuchongperdana #dyxypuchongpermai #dyxyputraheight #dyxyputraperdana #dyxybukitpuchong #dyxyalammegah #dyxysaujanaputra #dyxysubang #dyxysunway #dyxykgseriaman #dyxysaujanapuchong #dyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyserdang #dyxyserikembangan #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! FREE COD: 🚘Seri Kembangan 🚘Putra Height 🚘Puchong 🚘Shah Alam 🚘Subang 🚘Serdang 🚘Putrajaya dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€— #dyxycosmetics  #teamFL  #dyxypuchong  #dyxypuchongprima  #dyxypuchongintan  #dyxypuchongperdana  #dyxypuchongpermai  #dyxyputraheight  #dyxyputraperdana  #dyxybukitpuchong  #dyxyalammegah  #dyxysaujanaputra  #dyxysubang  #dyxysunway  #dyxykgseriaman  #dyxysaujanapuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxyserikembangan  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! 
FREE COD: 🚘Seri Kembangan
🚘Putra Height
🚘Puchong
🚘Shah Alam
🚘Subang
🚘Serdang
🚘Putrajaya

dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. 
Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€—

#dyxycosmetics #teamFL #dyxypuchong #dyxypuchongprima #dyxypuchongintan #dyxypuchongperdana #dyxypuchongpermai #dyxyputraheight #dyxyputraperdana #dyxybukitpuchong #dyxyalammegah #dyxysaujanaputra #dyxysubang #dyxysunway #dyxykgseriaman #dyxysaujanapuchong #dyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyserdang #dyxyserikembangan #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal
Anda nak cepat DYXY? Boleh! Auni siap COD sampai depan pintu rumah korang! FREE COD: 🚘Seri Kembangan 🚘Putra Height 🚘Puchong 🚘Shah Alam 🚘Subang 🚘Serdang 🚘Putrajaya dan kawasan kawasan sewaktu dengan nya. Whatapp Auni & share location korang ke www.wasap.my/6014517329 sekarangđŸ€— #dyxycosmetics  #teamFL  #dyxypuchong  #dyxypuchongprima  #dyxypuchongintan  #dyxypuchongperdana  #dyxypuchongpermai  #dyxyputraheight  #dyxyputraperdana  #dyxybukitpuchong  #dyxyalammegah  #dyxysaujanaputra  #dyxysubang  #dyxysunway  #dyxykgseriaman  #dyxysaujanapuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxyserikembangan  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 😘😘😘 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
=== PERFECT LADY === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan)
💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
=== PERFECT LADY === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Lipstick (Tahan 3-4 bulan) 💄Brush 🎁 FREE LIPLINER VELVET 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent 
=== SET BASIC LADY D PROMO === .
💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
💄 Brush Foundation
🎁 FREE LIPSTICK
🎁 FREE EYEBROW
🎁 FREE BAG MAKEUP
🎁 FREE EGG BRUSH
🎁 FREE PAPER BAG DYXY
🚗 FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
✅ Shah Alam
✅ Sri Kembangan
✅ Puchong
✅ Putra Height
✅ Bandar Kinrara
✅ Subang
✅ Putrajaya

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent #dyxybukitpuchong #dyxyputraperdana #dyxyselangor
=== SET BASIC LADY D PROMO === . 💄 Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan) 💄 Face Mist (Tahan 3-4 bulan) 💄 Brush Foundation 🎁 FREE LIPSTICK 🎁 FREE EYEBROW 🎁 FREE BAG MAKEUP 🎁 FREE EGG BRUSH 🎁 FREE PAPER BAG DYXY 🚗 FREE COD/POSTAGE . Cod Available :- ✅ Shah Alam ✅ Sri Kembangan ✅ Puchong ✅ Putra Height ✅ Bandar Kinrara ✅ Subang ✅ Putrajaya #dyxy  #dyxypuchong  #dyxyshahalam  #dyxyputraheight  #dyxybccream  #dyxyserikembangan  #dyxyserdang  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyagent  #dyxybukitpuchong  #dyxyputraperdana  #dyxyselangor 
đŸ”„DISCOUNT RM250đŸ”„
ORDER 2 x DYXY Perfect Lady
to get đŸ‘‡đŸ»
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
🚙 COD AREA bandar KL/ USJ /ampang/seri kembangan/bangi/subang/kajang/puchong/kinrara/semenyih/nilai/
#UsahawanDYXY
#dyxykl
#dropshipwanted
#dyxymelaka 
#dyxyterengganu
#muamalaysia 
#dyxypetalingjaya
#dyxyperak 
#dyxydamansara 
#muakl 
#dyxysarawak 
#dyxyipoh
#dyxyputrajaya
#dyxyserdang 
#dyxykelantan 
#muamelaka 
#dyxypenang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#dyxymuar 
#dyxyserikembangan
#dyxykuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#dyxyseremban 
#uthmpagoh
#dyxysabah 
#dyxybangi
#teamFL
đŸ”„DISCOUNT RM250đŸ”„ ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get đŸ‘‡đŸ» FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist 🚙 COD AREA bandar KL/ USJ /ampang/seri kembangan/bangi/subang/kajang/puchong/kinrara/semenyih/nilai/ #UsahawanDYXY  #dyxykl  #dropshipwanted  #dyxymelaka  #dyxyterengganu  #muamalaysia  #dyxypetalingjaya  #dyxyperak  #dyxydamansara  #muakl  #dyxysarawak  #dyxyipoh  #dyxyputrajaya  #dyxyserdang  #dyxykelantan  #muamelaka  #dyxypenang  #muautara  #bccreambydyana  #dyxymuar  #dyxyserikembangan  #dyxykuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #dyxyseremban  #uthmpagoh  #dyxysabah  #dyxybangi  #teamFL 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„
.
.
‌ KORANG WAJIB BACA ‌
‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱
.
.
Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
đŸ’„SALE TERLAJAK DIVAđŸ’„ . . ‌ KORANG WAJIB BACA ‌ ‌KORANG TAKKAN TERTIPU LAGI ‌ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH đŸ‘‡đŸ»đŸ‘‡đŸ» đŸ”„đŸ”„đŸ”„ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH đŸ”„đŸ”„đŸ”„ ♄ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📱 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📱 . . Jangan menyesal kalau lepas seminggu SALE ni dah takde. Kami Open SALE ini hanya SEMINGGU sahaja. Booking serendah RM20 . Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. . WhatappsđŸ“±đŸ“±đŸ“± www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram
đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai
đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood

Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea 
#dyxycosmetic 
Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetic  Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram
đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai
đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood

Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea 
#dyxycosmetic 
Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetic  Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang 
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram
đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai
đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood

Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea 
#dyxycosmetic 
Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇

http://www.wasap.my/01126833422

#usahawandyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxylovers 
#teamikais 
#teamfl
#dyxynegerisembilan 
#dyxybccream 
#dyxylipstik 
#dyxymelaka 
#dyxymascara 
#dyxyselangor 
#freecod
#muabangi
#muabellaz
#dyxybangi
#dyxyserikembangan
#dyxynilai
#dyxyklia
#dyxysepang
Masih keliru!!!! đŸ˜„Bermacam dah cuba tapi masih jiwa tak tenteram đŸ˜„Kalau tak make up rasa diri kurang keyakinan tambah2 lagi berkerja mengadap orang ramai đŸ˜„Salah pilih bila conteng kat muka sendiri tenggok pun takde mood Sekarang tak perlu lagi risau😃😃, INSYAALLAH Permasalahan boleh diatasi dengan penggunaan #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetic  Dengan harga mampu milik dan menjimatkan, yang paling penting tidak mencomotkan jika berpeluh dan mudah untuk dicuci.😘 SUDAH TENTU BERBALOI.. Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link ni👇 http://www.wasap.my/01126833422 #usahawandyxy  #dyxycosmetics  #dyxylovers  #teamikais  #teamfl  #dyxynegerisembilan  #dyxybccream  #dyxylipstik  #dyxymelaka  #dyxymascara  #dyxyselangor  #freecod  #muabangi  #muabellaz  #dyxybangi  #dyxyserikembangan  #dyxynilai  #dyxyklia  #dyxysepang