an online Instagram web viewer

#dyxynatural medias

Photos

"MEMANG PUAS HATI "-customer
. ğŸŽ‰FEEDBACK DYXYğŸŽ‰
.

Wasap
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
.

#usahawanDYXY
#stokisdyxyukm
#dyxyukm
#freecod
#freepostage
#dyxybccream
#foundationdyxy
#dyxydungun
#dyxykajang
#dyxysemenyeh
#dyxybandarbarubangi
#dyxynovembersale
#dyxymurah
#jutawandyxy
#dyxyterengganu
#dyxypaka
#dyxyjohor
#vilagazara
#dyxybeige
#dyxynatural
#facemistdyxy
#lipstickdyxy
#cleansingwipedyxy
#mascarasdyxy
#hqdyxy
"MEMANG PUAS HATI "-customer . ğŸŽ‰FEEDBACK DYXYğŸŽ‰ . Wasap 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 . #usahawanDYXY  #stokisdyxyukm  #dyxyukm  #freecod  #freepostage  #dyxybccream  #foundationdyxy  #dyxydungun  #dyxykajang  #dyxysemenyeh  #dyxybandarbarubangi  #dyxynovembersale  #dyxymurah  #jutawandyxy  #dyxyterengganu  #dyxypaka  #dyxyjohor  #vilagazara  #dyxybeige  #dyxynatural  #facemistdyxy  #lipstickdyxy  #cleansingwipedyxy  #mascarasdyxy  #hqdyxy 
JOM STUDY SAMA-SAMA
. .
DYXY BC CREAM
ramai yang masih belum tahu kan .

Baca dulu..lepas ni kalau dah tahu n faham boleh grab cepat..tekan je link wasap warna biru kat ig profile Ecah⬇ .
@aishaa_dyxy
@aishaa_dyxy
@aishaa_dyxy
.

Wasap
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
.

#usahawanDYXY
#stokisdyxyukm
#dyxyukm
#freecod
#freepostage
#dyxybccream
#foundationdyxy
#dyxydungun
#dyxykajang
#dyxysemenyeh
#dyxybandarbarubangi
#dyxynovembersale
#dyxymurah
#jutawandyxy
#dyxyterengganu
#dyxypaka
#dyxyjohor
#vilagazara
#dyxybeige
#dyxynatural
#facemistdyxy
#lipstickdyxy
#cleansingwipedyxy
#mascarasdyxy
#hqdyxy
JOM STUDY SAMA-SAMA . . DYXY BC CREAM ramai yang masih belum tahu kan . Baca dulu..lepas ni kalau dah tahu n faham boleh grab cepat..tekan je link wasap warna biru kat ig profile Ecah⬇ . @aishaa_dyxy @aishaa_dyxy @aishaa_dyxy . Wasap 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 . #usahawanDYXY  #stokisdyxyukm  #dyxyukm  #freecod  #freepostage  #dyxybccream  #foundationdyxy  #dyxydungun  #dyxykajang  #dyxysemenyeh  #dyxybandarbarubangi  #dyxynovembersale  #dyxymurah  #jutawandyxy  #dyxyterengganu  #dyxypaka  #dyxyjohor  #vilagazara  #dyxybeige  #dyxynatural  #facemistdyxy  #lipstickdyxy  #cleansingwipedyxy  #mascarasdyxy  #hqdyxy 
FM
Late and Quick Sharing : KENAPA MESTI ADA FACE MIST?
.
Pagi-pagi nie, mun nak ringkaskan kenapa uols mesti ada 'water-spray'
.
Face mist dah lama jadi rahsia kecantikan orang Korea atau Jepun. Biasa kita tengok kulit mereka berkilat padahal tak make up tebal pun kan?
.
Yup.. mereka guna THIS MAGICAL SPRAY WATER!!
=====================================
FUNGSI FACE MIST ✔Sebagai pengganti toner untuk memastikan kulit terhidrat (cukup air) dan cukup nutrient. Kulit akan jadi lembab. 😘 Menambah seri dan menyegarkan muka yang kelihatan penat 😘 Agen membasuh/membersihkan kulit dari kekotoran 😘 Elak keradangan kulit atau kulit kering kerana cahaya matahari 😘 Untuk pastikan make up tahan lama (setting make up)
.
Dyxy Green Tea Face Mist guna bahan terbaik untuk kulit wanita Asia.Sesuai Jugak Untk Para Jejak Di  Luar Sana
.
.
#dyxycosmetics#dyxyoriginal#dyxybest#dyxyteam#dyxycantik#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxybeige#dyxynatural#dyxymascara#dyxybrush#dyxymattelipstick#dyxyfacemist#dyxypromosi#dyxycombo#dyxymeletops#sayajualsayapakai
FM Late and Quick Sharing : KENAPA MESTI ADA FACE MIST? . Pagi-pagi nie, mun nak ringkaskan kenapa uols mesti ada 'water-spray' . Face mist dah lama jadi rahsia kecantikan orang Korea atau Jepun. Biasa kita tengok kulit mereka berkilat padahal tak make up tebal pun kan? . Yup.. mereka guna THIS MAGICAL SPRAY WATER!! ===================================== FUNGSI FACE MIST ✔Sebagai pengganti toner untuk memastikan kulit terhidrat (cukup air) dan cukup nutrient. Kulit akan jadi lembab. 😘 Menambah seri dan menyegarkan muka yang kelihatan penat 😘 Agen membasuh/membersihkan kulit dari kekotoran 😘 Elak keradangan kulit atau kulit kering kerana cahaya matahari 😘 Untuk pastikan make up tahan lama (setting make up) . Dyxy Green Tea Face Mist guna bahan terbaik untuk kulit wanita Asia.Sesuai Jugak Untk Para Jejak Di  Luar Sana . . #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxybest #dyxyteam #dyxycantik #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybeige #dyxynatural #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyfacemist #dyxypromosi #dyxycombo #dyxymeletops #sayajualsayapakai 
🌸CURVE FIBRE MASCARA🌸
.
.
Baby baru dalam DYXY Cosmetics yang telah dilancarkan khas untuk #dyxylovers 😘
.
.
Apa fungsi dan kelebihan mascara terbaru ini ? Okay meh nak share sikit tentang MASCARA DYXY nie 💕
.
.
CURVE MASCARA WAND 🤩
Bentuk mascara yang melengkung dan memudahkan cara untuk LENTIKKAN bulu mata serta tampak effect bulu mata yang LEBAT ☺
.
.
FIBRE , Pastinya berbeza FIBRE dan bukan FIBRE MASCARA nie.. betul tak ? 🤭
Fibre mascara nie lebih cepat serta mudah PANJANGKAN serta LEBATKAN bulu mata anda . So, sangat sesuai untuk mereka yang alah pada gam untuk bulu mata palsu tue. Senang citer tak payah dah pakai FAKE EYELASH dah pasni . Apply je MASCARA DYXY , confirm bulu mata jadi macam che ta 😍😍
.
.
Nak order mascara ? Meh whatsapp .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸CURVE FIBRE MASCARA🌸 . . Baby baru dalam DYXY Cosmetics yang telah dilancarkan khas untuk #dyxylovers  😘 . . Apa fungsi dan kelebihan mascara terbaru ini ? Okay meh nak share sikit tentang MASCARA DYXY nie 💕 . . CURVE MASCARA WAND 🤩 Bentuk mascara yang melengkung dan memudahkan cara untuk LENTIKKAN bulu mata serta tampak effect bulu mata yang LEBAT ☺ . . FIBRE , Pastinya berbeza FIBRE dan bukan FIBRE MASCARA nie.. betul tak ? 🤭 Fibre mascara nie lebih cepat serta mudah PANJANGKAN serta LEBATKAN bulu mata anda . So, sangat sesuai untuk mereka yang alah pada gam untuk bulu mata palsu tue. Senang citer tak payah dah pakai FAKE EYELASH dah pasni . Apply je MASCARA DYXY , confirm bulu mata jadi macam che ta 😍😍 . . Nak order mascara ? Meh whatsapp . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸MATTE MOIST LIPSTICK🌸
.
.
DYXY LIPSTICK ada 3 warna yang sangat menarik & kebaboomm 💕
💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED .
.
Yang istimewanya lipstick ini, dia matte dalam moist tau..bestt gilerrr 😍😍
.
.
Lipstick ini juga TAHAN LAMA & TIDAK MELEKAT pada cawan kalau minum air 🤤
.
.
Lipstick DYXY tidak akan menghitamkan bibir korang..masalah bibir merekah atau kering pun boleh pakai lipstick ini. Tak ada masalah 🤗
.
.
Nak lipstick viral ini ? .
.
Whatsapp jom .
.
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸MATTE MOIST LIPSTICK🌸 . . DYXY LIPSTICK ada 3 warna yang sangat menarik & kebaboomm 💕 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED . . Yang istimewanya lipstick ini, dia matte dalam moist tau..bestt gilerrr 😍😍 . . Lipstick ini juga TAHAN LAMA & TIDAK MELEKAT pada cawan kalau minum air 🤤 . . Lipstick DYXY tidak akan menghitamkan bibir korang..masalah bibir merekah atau kering pun boleh pakai lipstick ini. Tak ada masalah 🤗 . . Nak lipstick viral ini ? . . Whatsapp jom . . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
Pastikan cuci brush 2x SEMINGGU ye . Nie roza belanja video CARA-CARA MENCUCI BRUSH DYXY DENGAN BETUL . .
.
Nak EGG BRUSH CLEANER macam dalam video tue ? Roza ada & roza nak bagi FREE je kat korang . .
.
Whatsapp roza jom 0126306468 .
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
Pastikan cuci brush 2x SEMINGGU ye . Nie roza belanja video CARA-CARA MENCUCI BRUSH DYXY DENGAN BETUL . . . Nak EGG BRUSH CLEANER macam dalam video tue ? Roza ada & roza nak bagi FREE je kat korang . . . Whatsapp roza jom 0126306468 . . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸SOFT SINTETIK BRUSH🌸
.
.
Ramai yang tertanya-tanya, nak pakai bc cream DYXY tue perlu ke guna brush DYXY ? .
.
Sebenarnta boleh je nak pakai yang lain.. tak ada masalah . Tapi KESAN & HASIL yang korang akan dapat TAK AKAN SAMA dengan HASIL pakai dengan BRUSH DYXY tuee 🤗
.
.
Tak kisah lah pakai span or brush , tapi harus pastikan kebersihan terjaga. Baru lah dekat wajah tak ada masalah jerawat makin memburuk / mencanak naik. Faham ke faham ? 😜💕
.
.
Nak try BRUSH DYXY ? .
.
Whatsapp jom .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸SOFT SINTETIK BRUSH🌸 . . Ramai yang tertanya-tanya, nak pakai bc cream DYXY tue perlu ke guna brush DYXY ? . . Sebenarnta boleh je nak pakai yang lain.. tak ada masalah . Tapi KESAN & HASIL yang korang akan dapat TAK AKAN SAMA dengan HASIL pakai dengan BRUSH DYXY tuee 🤗 . . Tak kisah lah pakai span or brush , tapi harus pastikan kebersihan terjaga. Baru lah dekat wajah tak ada masalah jerawat makin memburuk / mencanak naik. Faham ke faham ? 😜💕 . . Nak try BRUSH DYXY ? . . Whatsapp jom . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸MINERAL BC CREAM 🌸.
.
.
1 Revoluso baru SOLEKAN dari KOREAN yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . .
.
Kenapa MINERAL BC CREAM ? Sebabnya krim ini diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat segala cela di wajah ☺
.
.
Serius best sangat2 .. Kalau nak cerita pasal KELEBIHANnya pula , 
Sangat2 lah banyak tauu .. 😍.
.
.
Tapi tak nak bebel panjang lebar lagi dah.. Korang kena rasa sendiri baru lah tahu betapa bestnya pakai MINERAL BC CREAM DYXY ini 😍 .
.
.
Ada yang nak bc cream ini ? .
.
Whatsapp roza jom 😘
.
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸MINERAL BC CREAM 🌸. . . 1 Revoluso baru SOLEKAN dari KOREAN yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . . . Kenapa MINERAL BC CREAM ? Sebabnya krim ini diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat segala cela di wajah ☺ . . Serius best sangat2 .. Kalau nak cerita pasal KELEBIHANnya pula , Sangat2 lah banyak tauu .. 😍. . . Tapi tak nak bebel panjang lebar lagi dah.. Korang kena rasa sendiri baru lah tahu betapa bestnya pakai MINERAL BC CREAM DYXY ini 😍 . . . Ada yang nak bc cream ini ? . . Whatsapp roza jom 😘 . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸NEW DYXY NANO TECH MINERAL FACEMIST 🌸.
.
.
NO. 1 Teknologi Micro Nano spray untuk melembabkan muka dengan lebih EFEKTIF untuk kesan GLOWING dan mekap TAHAN LAMA. .
.
Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan 1 kali semburan sahaja untuk effect MAKSIMUM GLOWING dan mekap tahan lebih 8 jam 🤩
.
.
Kelebihan DYXY Facemisr adalah ia akan membantu merawar kulit berminyak seta mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit seharian 😘
.
.
JOM DAPATKAN SEGERA DYXY FACEMIST BERWAJAH BAHARU DALAM 1 SET COMBO DYXY 😘
.
.
Whatsapp roza jom .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige #lawadengandyxy 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #bccreampeloles #facemistgojes
#dyxyfeedback
#brushgemokitamlegam
🌸NEW DYXY NANO TECH MINERAL FACEMIST 🌸. . . NO. 1 Teknologi Micro Nano spray untuk melembabkan muka dengan lebih EFEKTIF untuk kesan GLOWING dan mekap TAHAN LAMA. . . Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan 1 kali semburan sahaja untuk effect MAKSIMUM GLOWING dan mekap tahan lebih 8 jam 🤩 . . Kelebihan DYXY Facemisr adalah ia akan membantu merawar kulit berminyak seta mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit seharian 😘 . . JOM DAPATKAN SEGERA DYXY FACEMIST BERWAJAH BAHARU DALAM 1 SET COMBO DYXY 😘 . . Whatsapp roza jom . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #lawadengandyxy  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #bccreampeloles  #facemistgojes  #dyxyfeedback  #brushgemokitamlegam 
👑 DYXY BC CREAM

BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
💘 Terdapat 2 tona warna
💘 Tidak melekit (matte)
💘 Mempunyai SPF50
💘 Sesuai untuk semua jenis kulit
💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak
💘 Tahan lama & tidak bercapuk

Klik link untuk pembelian 😉

www.wasap.my/601124098084

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #dyxybcc #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxynatural #teamliezero #teamfienaz #dyxyperak
👑 DYXY BC CREAM BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 💘 Terdapat 2 tona warna 💘 Tidak melekit (matte) 💘 Mempunyai SPF50 💘 Sesuai untuk semua jenis kulit 💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak 💘 Tahan lama & tidak bercapuk Klik link untuk pembelian 😉 www.wasap.my/601124098084 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybcc  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxynatural  #teamliezero  #teamfienaz  #dyxyperak 
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain
📌bulu2 tak senang tercabut
📌bulu lembut
📌cara nak guna cuma dap dap je
📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain 📌bulu2 tak senang tercabut 📌bulu lembut 📌cara nak guna cuma dap dap je 📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
HIGH BEAM
.
.
1pc X RM11
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
High beam berfungsi sebagai
💖 memberi kesan glowing pada wajah
❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka
💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu
❤️ menaikkan tulang pipi anda
💖 mencantikkan kening yang dibentuk
.
HIGH BEAM . . 1pc X RM11 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . High beam berfungsi sebagai 💖 memberi kesan glowing pada wajah ❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka 💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu ❤️ menaikkan tulang pipi anda 💖 mencantikkan kening yang dibentuk .
HIGH BEAM
.
.
1pc X RM11
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
High beam berfungsi sebagai
💖 memberi kesan glowing pada wajah
❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka
💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu
❤️ menaikkan tulang pipi anda
💖 mencantikkan kening yang dibentuk
.
HIGH BEAM . . 1pc X RM11 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . High beam berfungsi sebagai 💖 memberi kesan glowing pada wajah ❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka 💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu ❤️ menaikkan tulang pipi anda 💖 mencantikkan kening yang dibentuk .
Ecececeehhh...perasan bagus !!!!😝😝😝
Actually tujuan upload gambar2 yg perasan bagus ni sbb nk kasi tahu iols pakai..
#hydroseattletoffeebrown
#myhoneylipscode4
#omgmascara
#dyxynatural
#jusbidandara (utk dalaman iols)
.
.
Haaaa...uols kalau nk boleh lah dm iols eh atau pun boleh whatsapp iols. Utk lebih lanjut boleh lah pegi intai ig @honeybaby.beauty byk benda uols boleh tgk...hihii😁😁👌
Oklah iols nk tido...besok kite sambung okay.
Good night...assalamualaikum.😘😘😴😴
Ecececeehhh...perasan bagus !!!!😝😝😝 Actually tujuan upload gambar2 yg perasan bagus ni sbb nk kasi tahu iols pakai.. #hydroseattletoffeebrown  #myhoneylipscode4  #omgmascara  #dyxynatural  #jusbidandara  (utk dalaman iols) . . Haaaa...uols kalau nk boleh lah dm iols eh atau pun boleh whatsapp iols. Utk lebih lanjut boleh lah pegi intai ig @honeybaby.beauty byk benda uols boleh tgk...hihii😁😁👌 Oklah iols nk tido...besok kite sambung okay. Good night...assalamualaikum.😘😘😴😴
CARA MUDAH  MENGAPLIKASIKAN DYXY COSMETICK :

1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka.
2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy
.
3) Kemudian spray #dyxyfacemist sebelum ataupun sesudah. Untuk kulit kering spray sebelum&sesudah. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum saja.
.
4) Ratakan #dyxybccream dengan #dyxybrush. Apply dikit2. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige untuk kulit asia.
 Utk Kulit YG coklat saeo matanga pakainyapun YG #dyxynatural
.
5) #dyxylipstick. keunikkan dia matte. Boleh digunakan eyeshadow dan blausher. .
6) #dyxymaskara. 
Melentikan bulu mata dengan cepar Dan waterproof, Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam.
.
7) #dxxyfacemist untuk nampak glowing . untuk kulit kering sebelum&sesydah. Untuk kulit berminyak sebelum saja.
.
.
Mau dapatin Kan Set complete Dyyxy seperti di atas order paket COMPLETE LADY sekarang juga.
.
.
Order? 
ADD Line official kami
LINE: @dyxycos_indonesia (use @)
Shopee dyxycosmetic_indonesia
WA : 0878-4864-1767
CARA MUDAH  MENGAPLIKASIKAN DYXY COSMETICK : 1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka. 2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy . 3) Kemudian spray #dyxyfacemist  sebelum ataupun sesudah. Untuk kulit kering spray sebelum&sesudah. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum saja. . 4) Ratakan #dyxybccream  dengan #dyxybrush . Apply dikit2. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige  untuk kulit asia.  Utk Kulit YG coklat saeo matanga pakainyapun YG #dyxynatural  . 5) #dyxylipstick . keunikkan dia matte. Boleh digunakan eyeshadow dan blausher. . 6) #dyxymaskara . Melentikan bulu mata dengan cepar Dan waterproof, Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam. . 7) #dxxyfacemist  untuk nampak glowing . untuk kulit kering sebelum&sesydah. Untuk kulit berminyak sebelum saja. . . Mau dapatin Kan Set complete Dyyxy seperti di atas order paket COMPLETE LADY sekarang juga. . . Order? ADD Line official kami LINE: @dyxycos_indonesia (use @) Shopee dyxycosmetic_indonesia WA : 0878-4864-1767
M-0011154
👑 DYXY BC CREAM

BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
💘 Terdapat 2 tona warna
💘 Tidak melekit (matte)
💘 Mempunyai SPF50
💘 Sesuai untuk semua jenis kulit
💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak
💘 Tahan lama & tidak bercapuk

Klik link untuk pembelian 😉

http://www.wasap.my/60147536758

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #dyxybcc #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxynatural #teamfienaz #dyxyperak
#usahawanDyxy
M-0011154 👑 DYXY BC CREAM BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 💘 Terdapat 2 tona warna 💘 Tidak melekit (matte) 💘 Mempunyai SPF50 💘 Sesuai untuk semua jenis kulit 💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak 💘 Tahan lama & tidak bercapuk Klik link untuk pembelian 😉 http://www.wasap.my/60147536758 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybcc  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxynatural  #teamfienaz  #dyxyperak  #usahawanDyxy 
DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Nak ke tak nak ❓
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybbcream #dyxysprayfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxymeletop #dyxyhalal #dyxyteamfl
DYXY LIPSTICK SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘 . Nak ke tak nak ❓ 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxysprayfacemist  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymeletop  #dyxyhalal  #dyxyteamfl 
DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN 😍
.
Anda bila lagi ❓ Cantik kan😘 .. Jom jangan tangguh² lagi , rugi tak cuba tauu😉
.
Nak ke tak nak 😵
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybbcream #dyxyfacemistgreentea #dyxysprayfacemist #dyxybrush #dyxyhalalcosmetics #dyxymalaysia #dyxyteamfl
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL
🍃SENANG DI CUCI
🍃MELENTIKAN BULU MATA
🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM
🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA
🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL 🍃SENANG DI CUCI 🍃MELENTIKAN BULU MATA 🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM 🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA 🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST 
Tak perlu lg beli bedak 
Tak perlu lg beli foundation
Tak perlu lg beli concealer
Tak perlu lg beli primer
Tak perlu lg beli sun block .

HANYA DYXY BC CREAM❤

FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 .

Order?
Wa : 0878-4864-1767

#dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST Tak perlu lg beli bedak Tak perlu lg beli foundation Tak perlu lg beli concealer Tak perlu lg beli primer Tak perlu lg beli sun block . HANYA DYXY BC CREAM❤ FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 . Order? Wa : 0878-4864-1767 #dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta 
DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗
Ieymaa bagi harga kasih sayang 😋 📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatcantik #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybbcream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxysprayfacemist #dyxymeletop #dyxyoriginalhq #dyxyteamfl
DYXY LIPSTICK SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ Ieymaa bagi harga kasih sayang 😋 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatcantik  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxysprayfacemist  #dyxymeletop  #dyxyoriginalhq  #dyxyteamfl 
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
😍😍😍
BASIC LADY DYXY : 
1 X FACE MIST
1 X BRUSH
1 X BC CREAM

FREE PAPER BAG
FREE COD
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #mymarfamily #dyxytanjungbalaikarimun #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . 😍😍😍 BASIC LADY DYXY : 1 X FACE MIST 1 X BRUSH 1 X BC CREAM FREE PAPER BAG FREE COD . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #mymarfamily  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile 
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Tunggu apa lagi Ws sekarang ❗
Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxysprayfacemist #dyxymascara #dyxybbcream #dyxybrush #dyxyfacemistgrentea #dyxyoriginalhq #dyxyteamfl
🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . Tunggu apa lagi Ws sekarang ❗ Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxysprayfacemist  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgrentea  #dyxyoriginalhq  #dyxyteamfl 
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Nak ke tak nak 😵
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253

Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋
.
#dyxynatural
#dyxysangatmurah #dyxyreview #dyxysangatcantik #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybbcream #dyxysprayfacemist #dyxybrush #dyxyfacemistgrentea #dyxymeletop #dyxycungila #dyxyteamfl
🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . Nak ke tak nak 😵 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋 . #dyxynatural  #dyxysangatmurah  #dyxyreview  #dyxysangatcantik  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxysprayfacemist  #dyxybrush  #dyxyfacemistgrentea  #dyxymeletop  #dyxycungila  #dyxyteamfl 
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Nak ke tak nak😵
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxysprayfacemist #dyxybbcream #dyxyfacemistgrentea #dyxymeletop #dyxyteamfl
🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . Nak ke tak nak😵 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxysprayfacemist  #dyxybbcream  #dyxyfacemistgrentea  #dyxymeletop  #dyxyteamfl 
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗
Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋
.
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxybbcream #dyxymascara #dyxysprayfacemist #dyxybrush #dyxyfacemistgrentea #dyxymeletop #dyxycungila #dyxyteamfl
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗
Ieymaa akan bagi harga kasih sayang😋
.
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatcantik #dyxyhalal #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxybbcream #dyxysprayfacemist #dyxyfacemistgrentea #dyxymeletop #dyxycungila #dyxyoriginalhq #dyxyteamfl
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘 . Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ Ieymaa akan bagi harga kasih sayang😋 . 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatcantik  #dyxyhalal  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxysprayfacemist  #dyxyfacemistgrentea  #dyxymeletop  #dyxycungila  #dyxyoriginalhq  #dyxyteamfl 
.
.
TAK SANGKA BANGUN PAGI SEMBUR SEMBUR JER BOLEH HILANG PULAK PARUT DEGIL NI .
.
.
Tak tipu bila kata GREEN TEA MINERAL FACE MIST sesuai jugak untuk LELAKI 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️. Tengok sendiri perbezaan setelah 2 bulan. Ya 2 bulan bukan 2 hari dah putih bersih gebu. KENAPA? Sebab bahan bahan nya adalah 100% NATURAL serta mempunyai kelulusan KKM 👩🏻‍🔬👨🏻‍🔬
.
.
Takkan sembur je air greentea tu boleh hilang??? 🍃🍃
.
.
BOLEH. Sebab SALAH SATU KANDUNGAN POWERNYA ADALAH VITAMIN E. Vit E mmg sgt MUJARAB membantu memudarkan bekas bekas hitam di muka yee ✨✨. TAK PECAYA BOLEH GOOGLE TENGOK KEBAIKAN VITAMIN E sendiri 🌚
.
.
Kita tunggu lagi 2 bulan tengok hasil dia..TUNGGUUUU....konsisten pakai tau!!💖💖💖
.
kalau yang taknak tunggu tu wasap laju laju utk GRAB 🔥🔥🔥 .
.
. . TAK SANGKA BANGUN PAGI SEMBUR SEMBUR JER BOLEH HILANG PULAK PARUT DEGIL NI . . . Tak tipu bila kata GREEN TEA MINERAL FACE MIST sesuai jugak untuk LELAKI 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️. Tengok sendiri perbezaan setelah 2 bulan. Ya 2 bulan bukan 2 hari dah putih bersih gebu. KENAPA? Sebab bahan bahan nya adalah 100% NATURAL serta mempunyai kelulusan KKM 👩🏻‍🔬👨🏻‍🔬 . . Takkan sembur je air greentea tu boleh hilang??? 🍃🍃 . . BOLEH. Sebab SALAH SATU KANDUNGAN POWERNYA ADALAH VITAMIN E. Vit E mmg sgt MUJARAB membantu memudarkan bekas bekas hitam di muka yee ✨✨. TAK PECAYA BOLEH GOOGLE TENGOK KEBAIKAN VITAMIN E sendiri 🌚 . . Kita tunggu lagi 2 bulan tengok hasil dia..TUNGGUUUU....konsisten pakai tau!!💖💖💖 . kalau yang taknak tunggu tu wasap laju laju utk GRAB 🔥🔥🔥 . .
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗
Ieymaa akan bagi harga kasih sayang 😋
.
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253

#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxysprayfacemist #dyxybbcream #dyxyfacemistgrentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyoriginalhq #dyxyhalal #dyxyteamfl
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini😍 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan😘
.
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ 📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxyagent #dyxysangatcantik #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxybbcream #dyxysprayfacemist #dyxyoriginalhq #dyxycantikgila #dyxyteamfl
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini😍 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan😘 . Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘 . Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxyagent  #dyxysangatcantik  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxybbcream  #dyxysprayfacemist  #dyxyoriginalhq  #dyxycantikgila  #dyxyteamfl 
.
CONTOUR STICK NYX
.
.
1pc X RM10
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. CONTOUR STICK NYX . . 1pc X RM10 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
CONTOUR DODOGIRL
.
.
1pc X RM20
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. CONTOUR DODOGIRL . . 1pc X RM20 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
CONTOUR STICK V-FACE
.
.
1pc X RM10
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. CONTOUR STICK V-FACE . . 1pc X RM10 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini😍 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan😘
.
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ 📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxynatural #dyxyreview #dyxyagent #dyxysangatcantik #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxybbcream #dyxysprayfacemist #dyxyoriginalhq #dyxycantikgila #dyxyteamfl
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini😍 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan😘 . Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘 . Tunggu apa lagi cepat Ws sekarang ❗ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxyagent  #dyxysangatcantik  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxybbcream  #dyxysprayfacemist  #dyxyoriginalhq  #dyxycantikgila  #dyxyteamfl 
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 😋😋 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘
.
Nk ke tak nak❓
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253
.
#dyxyoriginalhq #dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatcantik #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxynatural #dyxymenjadipilihanhati #dyxyterbaikk #dyxyhalalcosmetics #dyxyteamfl
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 😋😋 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . Hanya dengan Dyxy cosmetics 😍 anda akan kekal cantik dan lebih berkeyakinan 😘 . Nk ke tak nak❓ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 . #dyxyoriginalhq  #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatcantik  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxynatural  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxyterbaikk  #dyxyhalalcosmetics  #dyxyteamfl 
⏩Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 🙈
⏩Mudah digunakan😋
⏩Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😍
⏩Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘
.
💠Nakkan kelainan effect SERTA MERTA
💠Tampil wangi sepantas satu semburan
💠Perfume DYXY boleh tahan sampai 3-4 bulan .. .
Jimattt❕❕❕
.
Nak ke tak nak ❓
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253

#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxybbcream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxysprayfacemist #dyxybrush #dyxyoriginalhq #dyxyteamfl
⏩Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 🙈 ⏩Mudah digunakan😋 ⏩Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😍 ⏩Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘 . 💠Nakkan kelainan effect SERTA MERTA 💠Tampil wangi sepantas satu semburan 💠Perfume DYXY boleh tahan sampai 3-4 bulan .. . Jimattt❕❕❕ . Nak ke tak nak ❓ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxybbcream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxysprayfacemist  #dyxybrush  #dyxyoriginalhq  #dyxyteamfl 
⏩Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 🙈
⏩Mudah digunakan😋
⏩Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😍
⏩Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘
.
💠Nakkan kelainan effect SERTA MERTA
💠Tampil wangi sepantas satu semburan
💠Perfume DYXY boleh tahan sampai 3-4 bulan .. .
Jimattt❕❕❕
.
Nak ke tak nak ❓
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253

#dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxybbcream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxysprayfacemist #dyxybrush #dyxyoriginalhq #dyxyteamfl
⏩Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 🙈 ⏩Mudah digunakan😋 ⏩Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😍 ⏩Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘 . 💠Nakkan kelainan effect SERTA MERTA 💠Tampil wangi sepantas satu semburan 💠Perfume DYXY boleh tahan sampai 3-4 bulan .. . Jimattt❕❕❕ . Nak ke tak nak ❓ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxybbcream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxysprayfacemist  #dyxybrush  #dyxyoriginalhq  #dyxyteamfl 
Sis suka dengan bau wangi❓ Atau tidak boleh bau yang tidak menyenangkan ❓
.
Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 😍
Mudah digunakan 😋
Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😵
Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘
.
Nakkan kelainan effect SERTA MERTA
Tampil wangi sepantas satu semburan
Perfume DYXY boleh tahan 3-4 bulan
.
Jimattt❕❕❕
.
Nak ke tak nak❓
📲 01140694253
📲 01140694253
📲 01140694253 
#dyxyoriginalhq #DYXY #dyxyoffer #dyxynatural #dyxyreview #dyxysangatmurah #dyxyhotcrazywanted #dyxymenjadipilihanhati #dyxymascara #dyxybbcream #dyxylipstick #dyxyfacemistgrentea #dyxyflawless #dyxyteamfl
Sis suka dengan bau wangi❓ Atau tidak boleh bau yang tidak menyenangkan ❓ . Dengan satu semburan mampu mewangikan seluruh badan 😍 Mudah digunakan 😋 Perfume DYXY yang terbaharu dengan harga mampu milik 😵 Pilihan wanita dan lelaki masa kini 😘 . Nakkan kelainan effect SERTA MERTA Tampil wangi sepantas satu semburan Perfume DYXY boleh tahan 3-4 bulan . Jimattt❕❕❕ . Nak ke tak nak❓ 📲 01140694253 📲 01140694253 📲 01140694253 #dyxyoriginalhq  #DYXY  #dyxyoffer  #dyxynatural  #dyxyreview  #dyxysangatmurah  #dyxyhotcrazywanted  #dyxymenjadipilihanhati  #dyxymascara  #dyxybbcream  #dyxylipstick  #dyxyfacemistgrentea  #dyxyflawless  #dyxyteamfl 
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit

Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka
Sebagai foundation dan concealer
- solekan menjadi mudah dan cepat

Sifat merawat -  mengurangkan jerawat memudarkan parut

MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING

Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka Sebagai foundation dan concealer - solekan menjadi mudah dan cepat Sifat merawat - mengurangkan jerawat memudarkan parut MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile #mymarfamily #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxytanjungbalaikarimun #dyxyindonesia #usahawandyxy
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍 . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile  #mymarfamily  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxyindonesia  #usahawandyxy 
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile #mymarfamily #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxytanjungbalaikarimun #dyxyindonesia #usahawandyxy
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍 . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile  #mymarfamily  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxyindonesia  #usahawandyxy 
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile #mymarfamily #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxytanjungbalaikarimun #dyxyindonesia #usahawandyxy
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍 . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile  #mymarfamily  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxyindonesia  #usahawandyxy 
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile #mymarfamily #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxytanjungbalaikarimun #dyxyindonesia #usahawandyxy
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍 . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile  #mymarfamily  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxyindonesia  #usahawandyxy 
Hello Everyone...Hello Beauty...Hello Dyxy Lovers
.
.
Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless
Disukai ramai wanita💖💖💖
.
.
Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍
.
.
Minat hubungi whatsapp📲
+62822-8573-9171 (ZIA)
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #johor #lipstickmatte #lipstick3in1 #foundation #dyxylovers #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxymascaragojess #dyxylipstickcherryred #dyxylipstickflirtyme #dyxylipsticksexynude #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyjohorbahru #dyxynatural #dyxybeigenatural #nofiltercamera #iamhappy #happyfull #smile #dyxybatam #dyxytanjungpinang #dyxykepri #dyxytanjungbalaikarimun #dyxyindonesia #usahawandyxy
Hello Everyone...Hello Beauty...Hello Dyxy Lovers . . Dyxy Cosmetics paling hemat, paling flawless Disukai ramai wanita💖💖💖 . . Pakai set complete dyxy dah cantik, lipstick bisa digunakan untuk blusher dan eyeshadow juga😍😍😍 . . Minat hubungi whatsapp📲 +62822-8573-9171 (ZIA) . . #dyxy  #dyxycosmetics  #johor  #lipstickmatte  #lipstick3in1  #foundation  #dyxylovers  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxymascaragojess  #dyxylipstickcherryred  #dyxylipstickflirtyme  #dyxylipsticksexynude  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyjohorbahru  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #nofiltercamera  #iamhappy  #happyfull  #smile  #dyxybatam  #dyxytanjungpinang  #dyxykepri  #dyxytanjungbalaikarimun  #dyxyindonesia  #usahawandyxy 
.
BB CREAM NARS
.
.
1 pc X RM12
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. BB CREAM NARS . . 1 pc X RM12 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
BB CREAM ALOVERA
.
.
1 pc X RM10
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. BB CREAM ALOVERA . . 1 pc X RM10 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
BB CREAM DYXY
.
.
1 pc X RM55
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
💖 mempunyai tekstur unik mousse cream diformulasikan dari Korea
❤️ kulit rasa ringan seakan tidak memakai bedak
💖 meresap terus ke dalam kulit
❤️ tidak melekit dan tak berminyak
💖 kesan 3D, tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh wajah
❤️ membantu mencerahkan kulit, memudarkan jerawat, jeragat dan parut
💖 tahan lebih 8 jam
❤️ mesra solat dan senang dicuci
💖 spf 50 ++ melindungi kulit dari sinaran UV
❤️ sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif
.
Kandungan
☑️ mineral
☑️ waterproof based
☑️ extrak Arbutin
☑️ vitamin E
.
BEIGE untuk kulit cerah
NATURAL untuk kulit sederhana cerah
.
Jom grab sekarang uolls 😍
. BB CREAM DYXY . . 1 pc X RM55 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . 💖 mempunyai tekstur unik mousse cream diformulasikan dari Korea ❤️ kulit rasa ringan seakan tidak memakai bedak 💖 meresap terus ke dalam kulit ❤️ tidak melekit dan tak berminyak 💖 kesan 3D, tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh wajah ❤️ membantu mencerahkan kulit, memudarkan jerawat, jeragat dan parut 💖 tahan lebih 8 jam ❤️ mesra solat dan senang dicuci 💖 spf 50 ++ melindungi kulit dari sinaran UV ❤️ sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif . Kandungan ☑️ mineral ☑️ waterproof based ☑️ extrak Arbutin ☑️ vitamin E . BEIGE untuk kulit cerah NATURAL untuk kulit sederhana cerah . Jom grab sekarang uolls 😍
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY
.
.
NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit
💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY
💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL
MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E
💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR
💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH
💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT
💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA
💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN
💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY . . NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit 💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY 💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E 💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR 💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH 💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT 💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA 💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN 💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain
📌bulu2 tak senang tercabut
📌bulu lembut
📌cara nak guna cuma dap dap je
📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain 📌bulu2 tak senang tercabut 📌bulu lembut 📌cara nak guna cuma dap dap je 📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL
🍃SENANG DI CUCI
🍃MELENTIKAN BULU MATA
🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM
🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA
🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL 🍃SENANG DI CUCI 🍃MELENTIKAN BULU MATA 🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM 🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA 🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH  NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless?
.
NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA !
.
SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH.
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!!
.
.
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
📲 www.wasap.my/60145189607
📲 www.wasap.my/60145189607

#teamikais
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxybccream #dyxynatural #dyxybrush #dyxymurah #dyxyfeedback #dyxyoffer #DYXYMASCARA #DYXYLOVE #dyxyfeedback #dyxykelantan #DYXYMANTIN #dyxymanjung #DYXYRASAHJAYA #dyxymalaysiamurah
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA ! . SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH. Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!! . . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . 📲 www.wasap.my/60145189607 📲 www.wasap.my/60145189607 #teamikais  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxynatural  #dyxybrush  #dyxymurah  #dyxyfeedback  #dyxyoffer  #DYXYMASCARA  #DYXYLOVE  #dyxyfeedback  #dyxykelantan  #DYXYMANTIN  #dyxymanjung  #DYXYRASAHJAYA  #dyxymalaysiamurah 
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH  NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless?
.
NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA !
.
SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH.
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!!
.
.
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
📲 www.wasap.my/60145189607
📲 www.wasap.my/60145189607

#teamikais
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxybccream #dyxynatural #dyxybrush #dyxymurah #dyxyfeedback #dyxyoffer #DYXYMASCARA #DYXYLOVE #dyxyfeedback #dyxykelantan #DYXYMANTIN #dyxymanjung #DYXYRASAHJAYA #dyxymalaysiamurah
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA ! . SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH. Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!! . . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . 📲 www.wasap.my/60145189607 📲 www.wasap.my/60145189607 #teamikais  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxynatural  #dyxybrush  #dyxymurah  #dyxyfeedback  #dyxyoffer  #DYXYMASCARA  #DYXYLOVE  #dyxyfeedback  #dyxykelantan  #DYXYMANTIN  #dyxymanjung  #DYXYRASAHJAYA  #dyxymalaysiamurah 
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH  NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless?
.
NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA !
.
SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH.
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!!
.
.
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
📲 www.wasap.my/60145189607
📲 www.wasap.my/60145189607

#teamikais
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxybccream #dyxynatural #dyxybrush #dyxymurah #dyxyfeedback #dyxyoffer #DYXYMASCARA #DYXYLOVE #dyxyfeedback #dyxykelantan #DYXYMANTIN #dyxymanjung #DYXYRASAHJAYA #dyxymalaysiamurah
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA ! . SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH. Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!! . . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . 📲 www.wasap.my/60145189607 📲 www.wasap.my/60145189607 #teamikais  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxynatural  #dyxybrush  #dyxymurah  #dyxyfeedback  #dyxyoffer  #DYXYMASCARA  #DYXYLOVE  #dyxyfeedback  #dyxykelantan  #DYXYMANTIN  #dyxymanjung  #DYXYRASAHJAYA  #dyxymalaysiamurah 
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH  NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless?
.
NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA !
.
SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH.
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!!
.
.
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
📲 www.wasap.my/60145189607
📲 www.wasap.my/60145189607

#teamikais
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxybccream #dyxynatural #dyxybrush #dyxymurah #dyxyfeedback #dyxyoffer #DYXYMASCARA #DYXYLOVE #dyxyfeedback #dyxykelantan #DYXYMANTIN #dyxymanjung #DYXYRASAHJAYA #dyxymalaysiamurah
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI ? 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA ! . SANGAT CEPAT, SENANG dan MUDAH. Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap!! . . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . 📲 www.wasap.my/60145189607 📲 www.wasap.my/60145189607 #teamikais  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxynatural  #dyxybrush  #dyxymurah  #dyxyfeedback  #dyxyoffer  #DYXYMASCARA  #DYXYLOVE  #dyxyfeedback  #dyxykelantan  #DYXYMANTIN  #dyxymanjung  #DYXYRASAHJAYA  #dyxymalaysiamurah 
Testimoni baru 😍😍 makeup simple dengan menggunakan produk DYXY. Jom2 whatsapp jak sabak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Testimoni baru 😍😍 makeup simple dengan menggunakan produk DYXY. Jom2 whatsapp jak sabak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
ORIGINAL FEEDBACK!!! Nora Danish pun pakai tau 😱
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍

So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic.

Jom dapatkan sekarang ❤️
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! .
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #facemist #dyxymelaka #dyxycombo #primavalet #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #bajurayamurah #dyxyshahalam #bajuraya2018 #capika #dyxybrush #luarbiasa #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #noradanish #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #viral  #dyxyteamfl #tiktok
ORIGINAL FEEDBACK!!! Nora Danish pun pakai tau 😱 . Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍 So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic. Jom dapatkan sekarang ❤️ OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymattelipstik  #dyxymascara  #korea  #dyxyoriginal  #facemist  #dyxymelaka  #dyxycombo  #primavalet  #dyxypromosi  #dyxyfreegift  #dyxygcodmelaka  #dyxypahang  #bajurayamurah  #dyxyshahalam  #bajuraya2018  #capika  #dyxybrush  #luarbiasa  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #noradanish  #dyxysetcombo  #dyxysetasyallie  #viral  #dyxyteamfl  #tiktok 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais.. .
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? .
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer .
.
“FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #dyxybest #dyxymelaka #dyxycombo #dyxyyearendsale #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #dyxykgualalumpur #dyxyshahalam #dyxyterengganu #dyxyselangor #dyxybrush #dyxymeletops #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxybydyana #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #teamikais #dyxyteamfl #viral
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . . . Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymattelipstik  #dyxymascara  #korea  #dyxyoriginal  #dyxybest  #dyxymelaka  #dyxycombo  #dyxyyearendsale  #dyxypromosi  #dyxyfreegift  #dyxygcodmelaka  #dyxypahang  #dyxykgualalumpur  #dyxyshahalam  #dyxyterengganu  #dyxyselangor  #dyxybrush  #dyxymeletops  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxybydyana  #dyxysetcombo  #dyxysetasyallie  #teamikais  #dyxyteamfl  #viral 
CC CUSHION ALOEVERA
.
.
1pc X RM17
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
CC CUSHION ALOEVERA . . 1pc X RM17 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
CC CUSHION IOPE
.
.
1pc X RM18
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
CC CUSHION IOPE . . 1pc X RM18 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
CC CUSHION APRIL SKIN
.
.
1pc X RM17
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihan April skin cc cushion: .
💖 SPF 50 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV
❤️ menutup cela di wajah seperti parut, jerawat dan jeragat
💖 menjadikan kulit lebih flawless, licin, glowing dan segar sepanjang hari.
❤️ mudah disapu dan tidak melekit
💖 tahan lama sehingga 10-12 jam
.
.
CC CUSHION APRIL SKIN . . 1pc X RM17 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . Kelebihan April skin cc cushion: . 💖 SPF 50 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV ❤️ menutup cela di wajah seperti parut, jerawat dan jeragat 💖 menjadikan kulit lebih flawless, licin, glowing dan segar sepanjang hari. ❤️ mudah disapu dan tidak melekit 💖 tahan lama sehingga 10-12 jam . .