an online Instagram web viewer

#dyxykualalumpur medias

Photos

Kelebihan BC Cream
✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak
✅ SPF 50 untuk melindungi kulit
✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#gombak
#wangsamaju
#selayang
#batucaves
#muakualalumpur
#dyxykualalumpur
#muawangsamaju
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxywangsamaju
#dyxybatucaves
#dyxyampang
#dyxyuia
#dyxytamanmelati
#dyxy
#skuadNA
Kelebihan BC Cream ✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak ✅ SPF 50 untuk melindungi kulit ✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit ✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY . 📱01117960447 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #batucaves  #muakualalumpur  #dyxykualalumpur  #muawangsamaju  #dyxykl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxywangsamaju  #dyxybatucaves  #dyxyampang  #dyxyuia  #dyxytamanmelati  #dyxy  #skuadNA 
Lipstick DYXY 3 in 1
✅Lipstick
✅Blusher
✅Eyeshadow
.
Terdapat dalam 3 warna menarik
💄Flirty Me
💄Sexy Nude
💄Cherry Red
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#gombak
#wangsamaju
#selayang
#batucaves
#muakualalumpur
#dyxykualalumpur
#muawangsamaju
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxywangsamaju
#dyxybatucaves
#dyxyampang
#dyxyuia
#dyxytamanmelati
#dyxy
#skuadNA
Lipstick DYXY 3 in 1 ✅Lipstick ✅Blusher ✅Eyeshadow . Terdapat dalam 3 warna menarik 💄Flirty Me 💄Sexy Nude 💄Cherry Red . 📱01117960447 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #batucaves  #muakualalumpur  #dyxykualalumpur  #muawangsamaju  #dyxykl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxywangsamaju  #dyxybatucaves  #dyxyampang  #dyxyuia  #dyxytamanmelati  #dyxy  #skuadNA 
Kelebihan BC Cream
✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak
✅ SPF 50 untuk melindungi kulit
✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#gombak
#wangsamaju
#selayang
#batucaves
#muakualalumpur
#dyxykualalumpur
#muawangsamaju
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxywangsamaju
#dyxybatucaves
#dyxyampang
#dyxyuia
#dyxytamanmelati
#dyxy
#skuadNA
Kelebihan BC Cream ✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak ✅ SPF 50 untuk melindungi kulit ✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit ✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY . 📱01117960447 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #batucaves  #muakualalumpur  #dyxykualalumpur  #muawangsamaju  #dyxykl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxywangsamaju  #dyxybatucaves  #dyxyampang  #dyxyuia  #dyxytamanmelati  #dyxy  #skuadNA 
Kelebihan BC Cream
✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak
✅ SPF 50 untuk melindungi kulit
✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#gombak
#wangsamaju
#selayang
#batucaves
#muakualalumpur
#dyxykualalumpur
#muawangsamaju
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxywangsamaju
#dyxybatucaves
#dyxyampang
#dyxyuia
#dyxytamanmelati
#dyxy
#skuadNA
Kelebihan BC Cream ✅ Bertindak sebagai foundation + concealer + bedak ✅ SPF 50 untuk melindungi kulit ✅ Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit ✅ Tahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan berus DYXY . 📱01117960447 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #batucaves  #muakualalumpur  #dyxykualalumpur  #muawangsamaju  #dyxykl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxywangsamaju  #dyxybatucaves  #dyxyampang  #dyxyuia  #dyxytamanmelati  #dyxy  #skuadNA 
Kelebihan DYXY facemist:
✅ membantu merawat kulit berminyak
✅ mengecilkan pori kulit
✅ melembapkan kulit seharian
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#gombak
#wangsamaju
#selayang
#batucaves
#muakualalumpur
#dyxykualalumpur
#muawangsamaju
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxywangsamaju
#dyxybatucaves
#dyxyampang
#dyxyuia
#dyxytamanmelati
#dyxy
#skuadNA
Kelebihan DYXY facemist: ✅ membantu merawat kulit berminyak ✅ mengecilkan pori kulit ✅ melembapkan kulit seharian . 📱01117960447 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #batucaves  #muakualalumpur  #dyxykualalumpur  #muawangsamaju  #dyxykl  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxywangsamaju  #dyxybatucaves  #dyxyampang  #dyxyuia  #dyxytamanmelati  #dyxy  #skuadNA 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
CALIT KIRI ❗❗❗ CALIT KANAN ❗❗❗ zass zass zass. Wowwww 😍 .
.
Sejak main calit-calit dengan bc Cream DYXY ni, calit sekali terus menerus gojes glowing sampai petang macam kak pajura .Tak perlu nak touch up sepanjang masa, sekali pakai kesannya tak boleh nak diungkapkan lagi dah. Lebih 8jam penggunaan, mesra solat, sikit pum tak melekit terus meresap kat kulit syokkkkknya. .
.
Uolls pun mesti nak gojes glowing wink wink macam kak pajura kan. .
Apa kata uolls tekan je link kat bawah ni. Boleh kita continue sembang mambang belakang tabir. .
.
Promosi untuk hari ini Off sehingga RM65 , tapiiiiiiiii.... Nak tau? Exercise jari jemari anda dengan whatsapp saya. Anda akan dapat jawapannya. .
.
Saya yakin dan percaya siapa yang whatsapp akan menari cucuk langit. Hehehe
.
www.wassap.my/60199408928dyxy
.
‼️CALLING FOR AGENT & DROPSHIP‼️
.
#dyxycosmetics 
#dyxyampang
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxymurah 
#dyxyagent
CALIT KIRI ❗❗❗ CALIT KANAN ❗❗❗ zass zass zass. Wowwww 😍 . . Sejak main calit-calit dengan bc Cream DYXY ni, calit sekali terus menerus gojes glowing sampai petang macam kak pajura .Tak perlu nak touch up sepanjang masa, sekali pakai kesannya tak boleh nak diungkapkan lagi dah. Lebih 8jam penggunaan, mesra solat, sikit pum tak melekit terus meresap kat kulit syokkkkknya. . . Uolls pun mesti nak gojes glowing wink wink macam kak pajura kan. . Apa kata uolls tekan je link kat bawah ni. Boleh kita continue sembang mambang belakang tabir. . . Promosi untuk hari ini Off sehingga RM65 , tapiiiiiiiii.... Nak tau? Exercise jari jemari anda dengan whatsapp saya. Anda akan dapat jawapannya. . . Saya yakin dan percaya siapa yang whatsapp akan menari cucuk langit. Hehehe . www.wassap.my/60199408928dyxy . ‼️CALLING FOR AGENT & DROPSHIP‼️ . #dyxycosmetics  #dyxyampang  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxymurah  #dyxyagent 
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥
.
.
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥 . . 📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥
.
.
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥 . . 📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
CALIT KIRI ❗❗❗ CALIT KANAN ❗❗❗ zass zass zass. Wowwww 😍 .
.
Sejak main calit-calit dengan bc Cream DYXY ni, calit sekali terus menerus gojes glowing sampai petang macam kak pajura .Tak perlu nak touch up sepanjang masa, sekali pakai kesannya tak boleh nak diungkapkan lagi dah. Lebih 8jam penggunaan, mesra solat, sikit pum tak melekit terus meresap kat kulit syokkkkknya. .
.
Uolls pun mesti nak gojes glowing wink wink macam kak pajura kan. .
Apa kata uolls tekan je link kat bawah ni. Boleh kita continue sembang mambang belakang tabir. .
.
Promosi untuk hari ini Off sehingga RM65 , tapiiiiiiiii.... Nak tau? Exercise jari jemari anda dengan whatsapp saya. Anda akan dapat jawapannya. .
.
Saya yakin dan percaya siapa yang whatsapp akan menari cucuk langit. Hehehe
.
www.wassap.my/60199408928dyxy
.
‼️CALLING FOR AGENT & DROPSHIP‼️
.
#dyxycosmetics 
#dyxyampang
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxymurah 
#dyxyagent
CALIT KIRI ❗❗❗ CALIT KANAN ❗❗❗ zass zass zass. Wowwww 😍 . . Sejak main calit-calit dengan bc Cream DYXY ni, calit sekali terus menerus gojes glowing sampai petang macam kak pajura .Tak perlu nak touch up sepanjang masa, sekali pakai kesannya tak boleh nak diungkapkan lagi dah. Lebih 8jam penggunaan, mesra solat, sikit pum tak melekit terus meresap kat kulit syokkkkknya. . . Uolls pun mesti nak gojes glowing wink wink macam kak pajura kan. . Apa kata uolls tekan je link kat bawah ni. Boleh kita continue sembang mambang belakang tabir. . . Promosi untuk hari ini Off sehingga RM65 , tapiiiiiiiii.... Nak tau? Exercise jari jemari anda dengan whatsapp saya. Anda akan dapat jawapannya. . . Saya yakin dan percaya siapa yang whatsapp akan menari cucuk langit. Hehehe . www.wassap.my/60199408928dyxy . ‼️CALLING FOR AGENT & DROPSHIP‼️ . #dyxycosmetics  #dyxyampang  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxymurah  #dyxyagent 
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION
.
.
.
.JOM ORDER SEKARANG
.
meh wassap rina laju2👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
👉🏻Cepat2..jom dapatkan tawaran gift best2 terhad taw.
👉🏻 promosi gila gempak xmasuk akal tengah berlangsung
🔥rugi siapa tak grab sekarang😍😍
.
.
#dyxyselangor 
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxypahang
#dyxymelaka
#dyxykedah
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxysabah
#dyxysarawak
#teamfl 
#dyxypenang
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#makeupartist
#makeupartistmalaysia
#dyxymurah
#dyxykl
#muaserikembangan
#alhaalfacosmetics
#UsahawanDYXY #teamerinarania
#dyxykualalumpur
#jubahsouq
#ajimaura #regrann
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION . . . .JOM ORDER SEKARANG . meh wassap rina laju2👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . 👉🏻Cepat2..jom dapatkan tawaran gift best2 terhad taw. 👉🏻 promosi gila gempak xmasuk akal tengah berlangsung 🔥rugi siapa tak grab sekarang😍😍 . . #dyxyselangor  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxypahang  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxysabah  #dyxysarawak  #teamfl  #dyxypenang  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #makeupartist  #makeupartistmalaysia  #dyxymurah  #dyxykl  #muaserikembangan  #alhaalfacosmetics  #UsahawanDYXY  #teamerinarania  #dyxykualalumpur  #jubahsouq  #ajimaura  #regrann 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥
.
.
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
Jom dapatkan produk DYXY sekarang sementara ade SALE 🔥 . . 📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
.
===========
8 FREE GIFT PERCUMA
===========
.
(1) Collagen Crystal Eye Mask
(2) Exclusive Paper Dyxy
(3) Shiseido mask
(4) Voucher RM15
(5) Eyeshadow
(6) Beg mekap (7) Mascara
(8) Blusher
.
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !!
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . =========== 8 FREE GIFT PERCUMA =========== . (1) Collagen Crystal Eye Mask (2) Exclusive Paper Dyxy (3) Shiseido mask (4) Voucher RM15 (5) Eyeshadow (6) Beg mekap (7) Mascara (8) Blusher . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !! . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
.
===========
8 FREE GIFT PERCUMA
===========
.
(1) Collagen Crystal Eye Mask
(2) Exclusive Paper Dyxy
(3) Shiseido mask
(4) Voucher RM15
(5) Eyeshadow
(6) Beg mekap (7) Mascara
(8) Blusher
.
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !!
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . =========== 8 FREE GIFT PERCUMA =========== . (1) Collagen Crystal Eye Mask (2) Exclusive Paper Dyxy (3) Shiseido mask (4) Voucher RM15 (5) Eyeshadow (6) Beg mekap (7) Mascara (8) Blusher . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !! . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
.
===========
8 FREE GIFT PERCUMA
===========
.
(1) Collagen Crystal Eye Mask
(2) Exclusive Paper Dyxy
(3) Shiseido mask
(4) Voucher RM15
(5) Eyeshadow
(6) Beg mekap (7) Mascara
(8) Blusher
.
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !!
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . =========== 8 FREE GIFT PERCUMA =========== . (1) Collagen Crystal Eye Mask (2) Exclusive Paper Dyxy (3) Shiseido mask (4) Voucher RM15 (5) Eyeshadow (6) Beg mekap (7) Mascara (8) Blusher . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !! . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
WARNING ❗❗
.
.
Flawless in 3minutes! .
.
Dengan hanya menggunakan BCCREAM, FACE MIST dan BRUSH DYXY korang boleh tampil lebih menyerlah dan gojes sepanjang hari!
.
.
Pembelian 1 SET akan mendapat FREE GIFT MELIMPAH. 🎁
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk DM atau WASSAP kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐ punyaaaa!
.
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
WARNING ❗❗ . . Flawless in 3minutes! . . Dengan hanya menggunakan BCCREAM, FACE MIST dan BRUSH DYXY korang boleh tampil lebih menyerlah dan gojes sepanjang hari! . . Pembelian 1 SET akan mendapat FREE GIFT MELIMPAH. 🎁 . . Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk DM atau WASSAP kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐ punyaaaa! . . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa 
WARNING ❗❗
.
.
Flawless in 3minutes! .
.
Dengan hanya menggunakan BCCREAM, FACE MIST dan BRUSH DYXY korang boleh tampil lebih menyerlah dan gojes sepanjang hari!
.
.
Pembelian 1 SET akan mendapat FREE GIFT MELIMPAH. 🎁
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk DM atau WASSAP kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐ punyaaaa!
.
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
WARNING ❗❗ . . Flawless in 3minutes! . . Dengan hanya menggunakan BCCREAM, FACE MIST dan BRUSH DYXY korang boleh tampil lebih menyerlah dan gojes sepanjang hari! . . Pembelian 1 SET akan mendapat FREE GIFT MELIMPAH. 🎁 . . Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk DM atau WASSAP kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐ punyaaaa! . . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa 
💖VIC SALE DYXY💖

Bulan November merupakan bulan istimewa untuk semua DYXY LOVER 😍

Bersempena bulan November ini DYXY akan mengadakan VIC SALE, Dapatkan EXTRA DISKAUN, FREE PRODUK DYXY & EXTRA FREEGIFT SPECIAL utk setiap pembelian.. 😍

Limited untuk 10k set sahaja tau.😘 Free loket emas & beg jelly uolsss

#dyxycosmetics #aurainstabatch19 #dyxyorginal #dyxymurah #dyxymelaka #dyxy #bcreambydayana #dyxyperak #dyxyjohor #dyxykedah #dyxyperlis #dyxypenang #dyxypahang  #dyxypromo #free #murah #dyxyselangor #dyxynegerisembilan #dyxykualalumpur  #dyxysabah #agentmelaka #codmelaka #viral #review #jerawat
💖VIC SALE DYXY💖 Bulan November merupakan bulan istimewa untuk semua DYXY LOVER 😍 Bersempena bulan November ini DYXY akan mengadakan VIC SALE, Dapatkan EXTRA DISKAUN, FREE PRODUK DYXY & EXTRA FREEGIFT SPECIAL utk setiap pembelian.. 😍 Limited untuk 10k set sahaja tau.😘 Free loket emas & beg jelly uolsss #dyxycosmetics  #aurainstabatch19  #dyxyorginal  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxy  #bcreambydayana  #dyxyperak  #dyxyjohor  #dyxykedah  #dyxyperlis  #dyxypenang  #dyxypahang  #dyxypromo  #free  #murah  #dyxyselangor  #dyxynegerisembilan  #dyxykualalumpur  #dyxysabah  #agentmelaka  #codmelaka  #viral  #review  #jerawat 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️01121888498
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#usahawandyxy
#dyxyoriginals 
#dyxycosmetics 
#dyxyviral
#dyxy
#dyxyagent
#dyxykualalumpur
#teamcikanna
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️01121888498 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #usahawandyxy  #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxyagent  #dyxykualalumpur  #teamcikanna 
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤️Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤️Ada SPF 50 utk protect kulit
❤️Full coverage ❤️
❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤️Tidak berminyak
❤️Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤️Bangsar
❤️Batu caves
❤️University Malaya
❤️Gombak
❤️Damansara
.
Ada OFFER menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤️Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤️Ada SPF 50 utk protect kulit ❤️Full coverage ❤️ ❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤️Tidak berminyak ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤️Bangsar ❤️Batu caves ❤️University Malaya ❤️Gombak ❤️Damansara . Ada OFFER menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤️Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤️Ada SPF 50 utk protect kulit
❤️Full coverage ❤️
❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤️Tidak berminyak
❤️Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤️Bangsar
❤️Batu caves
❤️University Malaya
❤️Gombak
❤️Damansara
.
Ada OFFER menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤️Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤️Ada SPF 50 utk protect kulit ❤️Full coverage ❤️ ❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤️Tidak berminyak ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤️Bangsar ❤️Batu caves ❤️University Malaya ❤️Gombak ❤️Damansara . Ada OFFER menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤️Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤️Ada SPF 50 utk protect kulit
❤️Full coverage ❤️
❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤️Tidak berminyak
❤️Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤️Bangsar
❤️Batu caves
❤️University Malaya
❤️Gombak
❤️Damansara
.
Ada OFFER menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
Ini bukti feedback dari mereka , uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤️Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤️ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤️Ada SPF 50 utk protect kulit ❤️Full coverage ❤️ ❤️BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤️Tidak berminyak ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤️Bangsar ❤️Batu caves ❤️University Malaya ❤️Gombak ❤️Damansara . Ada OFFER menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
Always the lashes you want with DYXY Mascara!

Get this limited Mascara, buy 2 for only RM100✨

Grab yours now while stock last!

Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
Always the lashes you want with DYXY Mascara! Get this limited Mascara, buy 2 for only RM100✨ Grab yours now while stock last! Macam mana nak beli? 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur 
Musim panas ni memang WAJIB bawa #facemist berhantu ni ke mana2. Spray je bagi muka fresh
.
.
🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah boleh membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.

#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
Musim panas ni memang WAJIB bawa #facemist  berhantu ni ke mana2. Spray je bagi muka fresh . . 🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah boleh membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . .Macam mana nak beli? 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur 
Make up is not a mask that covers up your beauty, it's a weapon that helps you express who you are from the inside❤
- Michelle Phan .
.

Cover up your Flaws with #dyxybccream 😍 .
.

#usahawandyxy
#dyxykedah
#dropshipwanted
#dyxysungaipetani
#dyxyalorsetar
#beautycare
#dyxyskincare
#teamfl
#foundationmalaysia
#VICSALE
#jubahsouq
#yankoskincare
#dyxypenang
#tipscantiknatural
#dyxykualalumpur
#muakedah
#ctdk
#bccreambydyana
#flacademy
BELI, SELFIE DAN MENANG .

Menangi CASH BERNILAI RM500 !!! Syarat mudah:

1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini
.
2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL SAHAJA berpeluang MENANG !!!
.
3. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest #DYXYmascara2018 di ruangan caption
.
4. Setkan profile kepada PUBLIC
.
5. Pilihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500
.
4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018
.

Cepat ➡📱📱 019 2068307
.

Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
BELI, SELFIE DAN MENANG . Menangi CASH BERNILAI RM500 !!! Syarat mudah: 1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini . 2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL  SAHAJA berpeluang MENANG !!! . 3. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest  #DYXYmascara2018  di ruangan caption . 4. Setkan profile kepada PUBLIC . 5. Pilihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500 . 4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018 . Cepat ➡📱📱 019 2068307 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
♥️ VIC - Very Important Customer

DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers.

Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩

Wasap Cik Anna 📲 01121888498

#teamcikanna
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxykualalumpur
♥️ VIC - Very Important Customer DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers. Grab sale ni sebab selain dapat free produk tapi dapat extra diskaun daripada biasa 🤩 Wasap Cik Anna 📲 01121888498 #teamcikanna  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxykualalumpur 
Ini testimoni original dari Customer kami .
.
uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤Ada SPF 50 utk protect kulit
❤Full coverage ❤
❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤Tidak berminyak
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤Bangsar
❤Batu caves
❤University Malaya
❤Gombak
❤Damansara
.
Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
Ini testimoni original dari Customer kami . . uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤Ada SPF 50 utk protect kulit ❤Full coverage ❤ ❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤Tidak berminyak ❤Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤Bangsar ❤Batu caves ❤University Malaya ❤Gombak ❤Damansara . Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa 
Ini testimoni original dari Customer kami .
.
uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤Ada SPF 50 utk protect kulit
❤Full coverage ❤
❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤Tidak berminyak
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤Bangsar
❤Batu caves
❤University Malaya
❤Gombak
❤Damansara
.
Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
Ini testimoni original dari Customer kami . . uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤Ada SPF 50 utk protect kulit ❤Full coverage ❤ ❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤Tidak berminyak ❤Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤Bangsar ❤Batu caves ❤University Malaya ❤Gombak ❤Damansara . Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa 
Ini testimoni original dari Customer kami .
.
uolls bila lagi ?
.
.
.
Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda
.
.
❤Make up tahan sampai 8 jam tau!
❤Ada Vitamin E (pudarkan parut)
❤Ada SPF 50 utk protect kulit
❤Full coverage ❤
❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan
❤Tidak berminyak
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Location C.O.D di :
.
❤Bangsar
❤Batu caves
❤University Malaya
❤Gombak
❤Damansara
.
Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !!
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
Ini testimoni original dari Customer kami . . uolls bila lagi ? . . . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, jadi kegilaan gadis2 & wanita seMalaya. Sepantas 1 minit untuk tampil kembali muda . . ❤Make up tahan sampai 8 jam tau! ❤Ada Vitamin E (pudarkan parut) ❤Ada SPF 50 utk protect kulit ❤Full coverage ❤ ❤BCC boleh tahan sehingga 3 bulan ❤Tidak berminyak ❤Sesuai untuk semua jenis kulit . . Location C.O.D di : . ❤Bangsar ❤Batu caves ❤University Malaya ❤Gombak ❤Damansara . Ada OFFER & FREE GIFT menarik tau !! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk 
📲 60172429134 
Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗
.
📌 Postage setiap hari
📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI
.
#dyxycosmetic
#werepublic
#teammy
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#greenteafacemist 
#teamdyxy
#dyxykualalumpur
#dyxykelantan
#dyxyjohor
#dyxyperak
#dyxypontian 
#codselamgor
#codkl
#muakl
#trustedseller
#kosmetikmurah
#mesrawudhuk
📲 60172429134 Untuk fast respons boleh tekan link wa pada bio🤗 . 📌 Postage setiap hari 📌 Cod : KL/USJ/AMPANG/SERI KEMBANGAN/BANGI/SUBANG/KAJANG/PUCHONG/KINRARA/SEMENYIH/NILAI . #dyxycosmetic  #werepublic  #teammy  #teamfl  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #greenteafacemist  #teamdyxy  #dyxykualalumpur  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxypontian  #codselamgor  #codkl  #muakl  #trustedseller  #kosmetikmurah  #mesrawudhuk