an online Instagram web viewer

#dyxykotakinabalu medias

Photos

SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
LIMITED STOCK! .
.
Special untuk #dyxylovers sempenah 2 tahun DYXY  dikeluarkan dipasaran.
.
.
Prmosi menangis di bucu katil 😭
.
Beli 2 set complet, FREE 1 set dyxy dan diskaun RM120 😱😱
.
.
Jom dapatkan sekarang 
whatsapp 016-8376440 
#dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxykotabelud #dyxysandakan #dyxytawau #dyxysarawak #stokisdyxy #shahmellfamily
LIMITED STOCK! .
.
Special untuk #dyxylovers sempenah 2 tahun DYXY  dikeluarkan dipasaran.
.
.
Prmosi menangis di bucu katil 😭
.
Beli 2 set complet, FREE 1 set dyxy dan diskaun RM120 😱😱
.
.
Jom dapatkan sekarang 
whatsapp 016-8376440 
#dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxykotabelud #dyxysandakan #dyxytawau #dyxysarawak #stokisdyxy #shahmellfamily
LIMITED STOCK! .
.
Special untuk #dyxylovers sempenah 2 tahun DYXY  dikeluarkan dipasaran.
.
.
Prmosi menangis di bucu katil 😭
.
Beli 2 set complet, FREE 1 set dyxy dan diskaun RM120 😱😱
.
.
Jom dapatkan sekarang 
whatsapp 016-8376440 
#dyxysabah #dyxykotakinabalu #dyxykotabelud #dyxysandakan #dyxytawau #dyxysarawak #stokisdyxy #shahmellfamily
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG  U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG  sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat?  whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana   #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah   #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan   #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
Assalamualaikum & Salam petang  untuk semua #dyxylovers .
.
Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka! .
.
Recommend sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2.  Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ .
.
Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah..
.
Klik link wassap saya utk dapatkan harga promosi kami 👇 :
www.wasap.my/601139245574 (Yana) .
.
.
#usahawanDYXY #dyxyByDYANA #dyxyTEAMADHA #dyxyCosmetics #dyxySabah #dyxyKotakinabalu
Assalamualaikum & Salam petang untuk semua #dyxylovers  . . Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka! . . Recommend sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2. Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ . . Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah.. . Klik link wassap saya utk dapatkan harga promosi kami 👇 : www.wasap.my/601139245574 (Yana) . . . #usahawanDYXY  #dyxyByDYANA  #dyxyTEAMADHA  #dyxyCosmetics  #dyxySabah  #dyxyKotakinabalu 
Assalamualaikum 💞 .
.
.
‼ KORANG WAJIB BACA ‼ .
.
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 .
.
.
🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 .
.
.
♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. .
.
.
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.

Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian. .
.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
.
NAK GRAB ? BOLEH JER 
NAK KAMI TOLONG COD ? BOLEH SANGAT SIS
NAK ORDER ? BOLEH ORDER DGN YANA .
.
📲 www.wasap.my/601139245574 (Yana) .
.
#usahawanDYXY #dyxyBydyana #dyxyTeamAdhaa #dyxyCosmetics #dyxyKotakinabalu
Assalamualaikum 💞 . . . ‼ KORANG WAJIB BACA ‼ . . . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 . . . 🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 . . . ♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian. . . . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . NAK GRAB ? BOLEH JER NAK KAMI TOLONG COD ? BOLEH SANGAT SIS NAK ORDER ? BOLEH ORDER DGN YANA . . 📲 www.wasap.my/601139245574 (Yana) . . #usahawanDYXY  #dyxyBydyana  #dyxyTeamAdhaa  #dyxyCosmetics  #dyxyKotakinabalu 
Assalamualaikum 💞 .
.
.
‼ KORANG WAJIB BACA ‼ .
.
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 .
.
.
🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 .
.
.
♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. .
.
.
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.

Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian. .
.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
.
NAK GRAB ? BOLEH JER 
NAK KAMI TOLONG COD ? BOLEH SANGAT SIS
NAK ORDER ? BOLEH ORDER DGN YANA .
.
📲 www.wasap.my/601139245574 (Yana) .
.
#usahawanDYXY #dyxyBydyana #dyxyTeamAdhaa #dyxyCosmetics #dyxyKotakinabalu
Assalamualaikum 💞 . . . ‼ KORANG WAJIB BACA ‼ . . . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 . . . 🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 . . . ♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian. . . . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . NAK GRAB ? BOLEH JER NAK KAMI TOLONG COD ? BOLEH SANGAT SIS NAK ORDER ? BOLEH ORDER DGN YANA . . 📲 www.wasap.my/601139245574 (Yana) . . #usahawanDYXY  #dyxyBydyana  #dyxyTeamAdhaa  #dyxyCosmetics  #dyxyKotakinabalu 
Jom kenali jnis kulit anda . 
Bila kita dah tahu jnis kulit kita senang nak pilih poduk yang bersesuaian .... Betol tak ?? .
.
Sekurangnya kita dapat elak kulit muka kita akan jadi lebih teruk 😁

#dyxystokissabah 
#dyxykotabelud 
#dyxysarawak 
#dyxykotakinabalu 
#shahmellfamily
Jom kenali jnis kulit anda . 
Bila kita dah tahu jnis kulit kita senang nak pilih poduk yang bersesuaian .... Betol tak ?? .
.
Sekurangnya kita dapat elak kulit muka kita akan jadi lebih teruk 😁

#dyxystokissabah 
#dyxykotabelud 
#dyxysarawak 
#dyxykotakinabalu 
#shahmellfamily
Jom kenali jnis kulit anda . 
Bila kita dah tahu jnis kulit kita senang nak pilih poduk yang bersesuaian .... Betol tak ?? .
.
Sekurangnya kita dapat elak kulit muka kita akan jadi lebih teruk 😁

#dyxystokissabah 
#dyxykotabelud 
#dyxysarawak 
#dyxykotakinabalu 
#shahmellfamily
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱01117960447
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 2317 3622
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Hai semuaaa 😘😘
.
Ni nak bagitahu

Best sangat2 pakai DYXY ni 👍
.
Korang tengok la tutorial ni, DAP2 je tau BCCREAM DYXY ni.

Dah nampak cantikk meletoppss gitu 😍
.
Korang nak tak keluar jalan2 confident CANTIK macam ni???😍
.
Tipu laaaa kalau kata taknak CANTIKKKK kan 😝
.
Soo jom order DYXY cepat 👇
.
Klik link di profile @azieshopee
.
.
.
.
.
#dyxy #teamfl #teamAdha #dyxybyadha
#dyxycosmetics #bccreambydyana 
#lipstickdyxy #facemistgreenteadyxy
#brushdyxy #maskaradyxy
#dyxysabah #agentdyxysabah
#dyxymurah #dyxycosmeticssabah
#dyxycosmeticssarawak
#agentdyxyinanam #agentdyxysembulan #agentdyxytuaran #agentdyxy1b #agentdyxypapar
#dyxykotakinabalu #dyxymalaysia
#bazaaronline #sabah #sipipimerah
#foudation #kotakinabalu #produkviral
Hai semuaaa 😘😘 . Ni nak bagitahu Best sangat2 pakai DYXY ni 👍 . Korang tengok la tutorial ni, DAP2 je tau BCCREAM DYXY ni. Dah nampak cantikk meletoppss gitu 😍 . Korang nak tak keluar jalan2 confident CANTIK macam ni???😍 . Tipu laaaa kalau kata taknak CANTIKKKK kan 😝 . Soo jom order DYXY cepat 👇 . Klik link di profile @azieshopee . . . . . #dyxy  #teamfl  #teamAdha  #dyxybyadha  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #lipstickdyxy  #facemistgreenteadyxy  #brushdyxy  #maskaradyxy  #dyxysabah  #agentdyxysabah  #dyxymurah  #dyxycosmeticssabah  #dyxycosmeticssarawak  #agentdyxyinanam  #agentdyxysembulan  #agentdyxytuaran  #agentdyxy1b  #agentdyxypapar  #dyxykotakinabalu  #dyxymalaysia  #bazaaronline  #sabah  #sipipimerah  #foudation  #kotakinabalu  #produkviral 
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Perfect Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Complete Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
✅Mascara
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱016 208 0084
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Perfect Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱013 7422 936
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Complete Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
✅Mascara
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱013 7422 936
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 21997005
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 21997005
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Complete make up set ✅BC Cream x 1
✅Facemist x 1
✅Brush x 1
✅Mascara x 1
✅Lipstick x 1
.
📱011 21997005 .
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Perfect Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱011 21997005 .
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑
Set Complete Lady
✅BC Cream
✅Facemist
✅Brush
✅Lipstick
✅Mascara
.
🔥FREE postage
🔥FREE gifts
.
📱011 21997005 .
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#johor
#johorbharu
#kotakinabalu
#kuching
#muasabah
#dyxyperlis
#muajb
#dyxykl
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykotakinabalu
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxymelaka
#dyxyjohor
#dyxy
#skuadNA 👑