an online Instagram web viewer

#dyxykl medias

Photos

Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni?
.
💕  SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka
.
💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka
.
💕 Bau green tea yang sangat wangi
.
💕 Senang dibawa dimana mana
.
💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni? . 💕 SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka . 💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka . 💕 Bau green tea yang sangat wangi . 💕 Senang dibawa dimana mana . 💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni?
.
💕  SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka
.
💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka
.
💕 Bau green tea yang sangat wangi
.
💕 Senang dibawa dimana mana
.
💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni? . 💕 SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka . 💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka . 💕 Bau green tea yang sangat wangi . 💕 Senang dibawa dimana mana . 💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni?
.
💕  SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka
.
💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka
.
💕 Bau green tea yang sangat wangi
.
💕 Senang dibawa dimana mana
.
💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
Apa yang bestnyee dengan dyxy wipes tissue green tea ni? . 💕 SENANG GILER NAK TANGGALKAN MEKAP satu wipes tissue sahaja boleh hilangkan semua mekap dimuka . 💕 Melicinkan muka dan sekaligus melembabkan muka . 💕 Bau green tea yang sangat wangi . 💕 Senang dibawa dimana mana . 💕 menghilangkan kotoran serta merawat dengan ekstrak GREEN TEA . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah rata rata semua customer SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk - komen nak skrgg!
.
Sye sendiri ada lah pengguna Bccream dan sye akan guide uols cara pemakaian yang betul untuk cuba menyelesaikan masalah uols 😔
.
Yang penting, bagi yang tak biass makeup atau pakai apa apa di muka korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉
.
Sapa nak KHIDMAT ABAM SUPERMAN YANG BOLEH POS PARCEL KORG SEPANTAS KILAT? ❤️❤️❤️
.
Wasap sye skrg 📲0135601634
.
#teamTyka #usahawandyxy #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌 . Alhamdulillah rata rata semua customer SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk - komen nak skrgg! . Sye sendiri ada lah pengguna Bccream dan sye akan guide uols cara pemakaian yang betul untuk cuba menyelesaikan masalah uols 😔 . Yang penting, bagi yang tak biass makeup atau pakai apa apa di muka korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉 . Sapa nak KHIDMAT ABAM SUPERMAN YANG BOLEH POS PARCEL KORG SEPANTAS KILAT? ❤️❤️❤️ . Wasap sye skrg 📲0135601634 . #teamTyka  #usahawandyxy  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.

Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.

Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💯 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan
.

MUST HAVE SET EVER 
Set Marvelous Trio
1 x Mascara
1 x BC Cream
38 x Cleansing wipes

Macam mana nak beli?
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
📲 klik link whatsapp dekat profile
.

#dyxy #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyoriginal #dyxyfacemist #mascara #settingspray #dyxymascara  #dyxycleansingwipes #makeupremover  #cleansingwipes #facialwipes #jerawat #parutjerawat #foundation #agentwanted #dyxykuantan #dyxyputrajaya #dyxybangi #dyxycheras #dyxykt #dyxykl #dyxychini #dyxydungun #dropshipwanted #codchini #usahawandyxy #dyxyperfume #perfume
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini 💯 Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan . MUST HAVE SET EVER Set Marvelous Trio 1 x Mascara 1 x BC Cream 38 x Cleansing wipes Macam mana nak beli? 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile 📲 klik link whatsapp dekat profile . #dyxy  #dyxylipstick  #lipstick  #dyxbccream  #dyxyoriginal  #dyxyfacemist  #mascara  #settingspray  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #makeupremover  #cleansingwipes  #facialwipes  #jerawat  #parutjerawat  #foundation  #agentwanted  #dyxykuantan  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxycheras  #dyxykt  #dyxykl  #dyxychini  #dyxydungun  #dropshipwanted  #codchini  #usahawandyxy  #dyxyperfume  #perfume 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxyfacemist  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais..
.
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais?
.
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#pemborongkosmetikdyxycosmetics
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #pemborongkosmetikdyxycosmetics 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais..
.
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais?
.
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#pemborongkosmetikdyxycosmetics
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #pemborongkosmetikdyxycosmetics 
"TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" 🌸 Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face 😝.
.
🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai.
.
Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻
.
🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je.
.
Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊
.
#teamTyka #usahawandyxy  #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka
"TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" 🌸 Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face 😝. . 🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . 🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 . #teamTyka  #usahawandyxy  #dyxypreramadhansales  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais..
.
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais?
.
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#pemborongkosmetikdyxycosmetics
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #pemborongkosmetikdyxycosmetics 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais..
.
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais?
.
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#pemborongkosmetikdyxycosmetics
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #pemborongkosmetikdyxycosmetics 
LETOPSSS KE TIDAK? 😌😋🔥🔥🔥🔥🔥
.
YANG PENTING TAK BOLEH BAGI ALASAN
.
"Alaaa sis tak reti makeup"
"Alaaa malas laaa makeup, nanti lambat"
"Alaaa malasnya nk tepek kt muka RIMAS!"
"Alaaa nape banyak sgt benda nk tepek"
"Alaaa taknak makeup,nt nampak cm pondan"
"Alaa taknak, nanti nmpk capuk"
"Alaaa malas laa nk solat susah nanti"
.
Haippp babap nak? Hahaha. Nindiaa paling mudah. Allahu sisthurrrrrr seriussss ni paling sesuai untuk org TAK SUKA MAKEUP 🔥💕
.
Selagi TAK CUBA TAKTAHU kan. Dah cubaaaa haaa baru cenggini👍🏻 😌😌
.
Tuu dengan Berus tuu, senang kerja kak kiahhhhh hahahaha. Takde dah capuk capukk eh? 😉
.
💕mesra solat
💕tidak berminyak
💕tidak melekit
💕tak bertepung
💕waterbase
.
KECIL + RINGAN + TRAVELFRIENDLY
.
Takpayah 3 4 benda tau! 😘😘
.
RECOMMENDED & AFFORDABLE SGT TAU 🙈🙈🙈
.
Whatsapp terus tau
0135601634.
.
#teamTyka #usahawandyxy #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
LETOPSSS KE TIDAK? 😌😋🔥🔥🔥🔥🔥 . YANG PENTING TAK BOLEH BAGI ALASAN . "Alaaa sis tak reti makeup" "Alaaa malas laaa makeup, nanti lambat" "Alaaa malasnya nk tepek kt muka RIMAS!" "Alaaa nape banyak sgt benda nk tepek" "Alaaa taknak makeup,nt nampak cm pondan" "Alaa taknak, nanti nmpk capuk" "Alaaa malas laa nk solat susah nanti" . Haippp babap nak? Hahaha. Nindiaa paling mudah. Allahu sisthurrrrrr seriussss ni paling sesuai untuk org TAK SUKA MAKEUP 🔥💕 . Selagi TAK CUBA TAKTAHU kan. Dah cubaaaa haaa baru cenggini👍🏻 😌😌 . Tuu dengan Berus tuu, senang kerja kak kiahhhhh hahahaha. Takde dah capuk capukk eh? 😉 . 💕mesra solat 💕tidak berminyak 💕tidak melekit 💕tak bertepung 💕waterbase . KECIL + RINGAN + TRAVELFRIENDLY . Takpayah 3 4 benda tau! 😘😘 . RECOMMENDED & AFFORDABLE SGT TAU 🙈🙈🙈 . Whatsapp terus tau 0135601634. . #teamTyka  #usahawandyxy  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz 
Setiap hari awak nak cantik Kan. So, boleh cuba DYXY cosmetic..DYXY cosmetic full coverage😍😍
.

TAK PERLU PAKAI BEDAK
TAK PERLU PAKAI CONCEALER
TAK PERLU PAKAI BBCREAM
TAK PERLU PAKAI SUN BLOCK
.

Sebab apa sis suruh pakai DYXY cosmetics. Sebab salah satunya adalah tahan 4-5 bulan.. sangat-sangat jimat😘
.

Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#usahawanDYXY
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#usahawandyxy
#munafik2
#paskalthemovie
#bahagiabukanbidaan
Setiap hari awak nak cantik Kan. So, boleh cuba DYXY cosmetic..DYXY cosmetic full coverage😍😍 . TAK PERLU PAKAI BEDAK TAK PERLU PAKAI CONCEALER TAK PERLU PAKAI BBCREAM TAK PERLU PAKAI SUN BLOCK . Sebab apa sis suruh pakai DYXY cosmetics. Sebab salah satunya adalah tahan 4-5 bulan.. sangat-sangat jimat😘 . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0103998574 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #usahawanDYXY  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #usahawandyxy  #munafik2  #paskalthemovie  #bahagiabukanbidaan 
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍
.
.
Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍
.
.
Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit.
.
.
Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell
.
. 
SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! .
.
COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP NOW!! 💕🌸
📲 0199396293
📲 0199396293
.
#mydyxy
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream
 #greenteafacemist
#dyxyfeedback 
#dyxyteamfl
#dyxyfl
#dyxymesrawuduk 
#dyxykuching 
#dyxysabah
#dyxykl
#dyxyjohor 
#dyxyampang
#dyxylovers 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxyauthentic
#fldyxy
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍 . . Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍 . . Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit. . . Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell . . SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! . . COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . WHATSAPP NOW!! 💕🌸 📲 0199396293 📲 0199396293 . #mydyxy  #teamdyxy  #teamikais  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxyfeedback  #dyxyteamfl  #dyxyfl  #dyxymesrawuduk  #dyxykuching  #dyxysabah  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyampang  #dyxylovers  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyauthentic  #fldyxy 
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍
.
.
Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍
.
.
Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit.
.
.
Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell
.
. 
SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! .
.
COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP NOW!! 💕🌸
📲 0199396293
📲 0199396293
.
#mydyxy
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream
 #greenteafacemist
#dyxyfeedback 
#dyxyteamfl
#dyxyfl
#dyxymesrawuduk 
#dyxykuching 
#dyxysabah
#dyxykl
#dyxyjohor 
#dyxyampang
#dyxylovers 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxyauthentic
#fldyxy
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍 . . Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍 . . Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit. . . Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell . . SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! . . COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . WHATSAPP NOW!! 💕🌸 📲 0199396293 📲 0199396293 . #mydyxy  #teamdyxy  #teamikais  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxyfeedback  #dyxyteamfl  #dyxyfl  #dyxymesrawuduk  #dyxykuching  #dyxysabah  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyampang  #dyxylovers  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyauthentic  #fldyxy 
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍
.
.
Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍
.
.
Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit.
.
.
Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell
.
. 
SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! .
.
COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP NOW!! 💕🌸
📲 0199396293
📲 0199396293
.
#mydyxy
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream
 #greenteafacemist
#dyxyfeedback 
#dyxyteamfl
#dyxyfl
#dyxymesrawuduk 
#dyxykuching 
#dyxysabah
#dyxykl
#dyxyjohor 
#dyxyampang
#dyxylovers 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxyauthentic
#fldyxy
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍 . . Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍 . . Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit. . . Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell . . SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! . . COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . WHATSAPP NOW!! 💕🌸 📲 0199396293 📲 0199396293 . #mydyxy  #teamdyxy  #teamikais  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxyfeedback  #dyxyteamfl  #dyxyfl  #dyxymesrawuduk  #dyxykuching  #dyxysabah  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyampang  #dyxylovers  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyauthentic  #fldyxy 
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍
.
.
Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍
.
.
Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit.
.
.
Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell
.
. 
SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! .
.
COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP NOW!! 💕🌸
📲 0199396293
📲 0199396293
.
#mydyxy
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream
 #greenteafacemist
#dyxyfeedback 
#dyxyteamfl
#dyxyfl
#dyxymesrawuduk 
#dyxykuching 
#dyxysabah
#dyxykl
#dyxyjohor 
#dyxyampang
#dyxylovers 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxyauthentic
#fldyxy
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍 . . Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍 . . Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit. . . Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell . . SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! . . COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . WHATSAPP NOW!! 💕🌸 📲 0199396293 📲 0199396293 . #mydyxy  #teamdyxy  #teamikais  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxyfeedback  #dyxyteamfl  #dyxyfl  #dyxymesrawuduk  #dyxykuching  #dyxysabah  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyampang  #dyxylovers  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyauthentic  #fldyxy 
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍
.
.
Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍
.
.
Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit.
.
.
Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell
.
. 
SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! .
.
COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP NOW!! 💕🌸
📲 0199396293
📲 0199396293
.
#mydyxy
#teamdyxy
#teamikais
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana 
#dyxy 
#dyxymascara 
#dyxylipstik 
#dyxylipstick 
#dyxybccream
 #greenteafacemist
#dyxyfeedback 
#dyxyteamfl
#dyxyfl
#dyxymesrawuduk 
#dyxykuching 
#dyxysabah
#dyxykl
#dyxyjohor 
#dyxyampang
#dyxylovers 
#dyxy
#dyxymurah
#dyxyauthentic
#fldyxy
DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN HATI PENGGUNA 👍👍👍👍 . . Rata-rata dapat macam-macam feedback yang positif Dari pengguna dyxy kosmetik 😍 . . Siapa taknak cuba kan product berkualiti harga sangat-sangat mampu milik, tambahan lagi dyxy juga mampu merawat kulit. . . Berminat dengan SET DYXY KOSMETIK tengah promosi cepa-cepat order 0199396293 Ell . . SET PROMISI SANGAT-SANGAT TERHAD !!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! . . COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY🤗🤗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . WHATSAPP NOW!! 💕🌸 📲 0199396293 📲 0199396293 . #mydyxy  #teamdyxy  #teamikais  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist  #dyxyfeedback  #dyxyteamfl  #dyxyfl  #dyxymesrawuduk  #dyxykuching  #dyxysabah  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyampang  #dyxylovers  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyauthentic  #fldyxy 
🐝🐝 MADU SHUIB🐝🐝 “SITI SARAH start makan HONEY BAR LEMON”
.
MELELEH tengok sarah makan honey bar lemon,produk baru dr beefactory yg membolehkan semua pelangan merasa 3 dalam satu. Sesuai sangat untuk sesiapa yang nk DETOX kan badan anda. .
Isi dalam 1 botol .
👉 MADU
👉 SARANG
👉 LEMON
.
.
RASAiiiii kelainan dr madu kami sebelum ini,BELUM CUBA BELUM TAU SUDAH CUBA HARI2 MAU!!!
.
khasiat honey lemon by beefactory
.
1. Mengurangkan berat badan yang berlebihan
2. Memperbaiki sistem pencernaan
3. Menghilangkan bau mulut
4. Membersihkan kulit sihat
5. Berfungsi sebagai anti-bakteria yang melindungi diri kita dari penyakit
6. Melegakan batuk dan ketidakselesaan tekak
7. Mengelakkan dari penyakit kanser dan jantung
8. Memberikan lebih tenaga
9. Mengelakkan dari terjadinya ulser mulut
10. Membersihkan saluran kencing anda dan bertindak sebagai diuretik
.
.
• 100% Asli
• Dijamin Halal
• Produk 100% Bumiputra
.
.
Macam mana Nak dapatkan HONEY BAR LEMON??
.
Boleh klik link di bawah yer
👇🏻👇🏻
http://www.wasap.my/60193839087/nakmadushuib

#cuckoomalaysia #cuckoopenang #cuckooperak #cuckooselangor #cuckookl #shakleemalaysia #shakleepenang #shakleeperak #shakleeselangor #shakleekl #dyxymalaysia #dyxyperak #dyxypenang #dyxyselangor #dyxykl #milocubemalaysia #milocubeviral #daimmalaysia #daimmurah #madushuib #madushuibviral #madusarang #madusarangshuib #sayajual #penjualmalaysia #bazarpaknil
🐝🐝 MADU SHUIB🐝🐝 “SITI SARAH start makan HONEY BAR LEMON” . MELELEH tengok sarah makan honey bar lemon,produk baru dr beefactory yg membolehkan semua pelangan merasa 3 dalam satu. Sesuai sangat untuk sesiapa yang nk DETOX kan badan anda. . Isi dalam 1 botol . 👉 MADU 👉 SARANG 👉 LEMON . . RASAiiiii kelainan dr madu kami sebelum ini,BELUM CUBA BELUM TAU SUDAH CUBA HARI2 MAU!!! . khasiat honey lemon by beefactory . 1. Mengurangkan berat badan yang berlebihan 2. Memperbaiki sistem pencernaan 3. Menghilangkan bau mulut 4. Membersihkan kulit sihat 5. Berfungsi sebagai anti-bakteria yang melindungi diri kita dari penyakit 6. Melegakan batuk dan ketidakselesaan tekak 7. Mengelakkan dari penyakit kanser dan jantung 8. Memberikan lebih tenaga 9. Mengelakkan dari terjadinya ulser mulut 10. Membersihkan saluran kencing anda dan bertindak sebagai diuretik . . • 100% Asli • Dijamin Halal • Produk 100% Bumiputra . . Macam mana Nak dapatkan HONEY BAR LEMON?? . Boleh klik link di bawah yer 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60193839087/nakmadushuib #cuckoomalaysia  #cuckoopenang  #cuckooperak  #cuckooselangor  #cuckookl  #shakleemalaysia  #shakleepenang  #shakleeperak  #shakleeselangor  #shakleekl  #dyxymalaysia  #dyxyperak  #dyxypenang  #dyxyselangor  #dyxykl  #milocubemalaysia  #milocubeviral  #daimmalaysia  #daimmurah  #madushuib  #madushuibviral  #madusarang  #madusarangshuib  #sayajual  #penjualmalaysia  #bazarpaknil 
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#dyxysarawak
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dyxykuching
#dyxysabah
#UsahawanDYXY
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#dyxybccream
#kuching
#dyxysarawak
#bccream #greenteafacemist
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #dyxysarawak  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyjohor  #dyxykuching  #dyxysabah  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxybccream  #kuching  #dyxysarawak  #bccream  #greenteafacemist 
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#dyxysarawak
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dyxykuching
#dyxysabah
#UsahawanDYXY
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#dyxybccream
#kuching
#dyxysarawak
#bccream #greenteafacemist
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #dyxysarawak  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyjohor  #dyxykuching  #dyxysabah  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxybccream  #kuching  #dyxysarawak  #bccream  #greenteafacemist 
Lipstick awak da habis??? nak cari lipstick lain yg tahan lama yer ?? okay jom ushaaa lipstick matte dari DYXY, sgt2 best... rugi tau kata tak cuba.. ada 3 code colour tau

DYXY LIPSTICK🌸

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
Lipstick awak da habis??? nak cari lipstick lain yg tahan lama yer ?? okay jom ushaaa lipstick matte dari DYXY, sgt2 best... rugi tau kata tak cuba.. ada 3 code colour tau DYXY LIPSTICK🌸 SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k#usahawandyxy
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #dropshipwanted  #mycoffeeprince  #fattahamin  #fattzura  #dyxyroadto50k #usahawandyxy 
"SPRAY JE JERAWAT KECUT, MUKA SEGAR"
.
.
Ketagih betul spray green tea face mist ni. Spray je boleh hilang jerawat, spray je boleh hilang parut
.
Haih! kenapa awesome sangat. 😂 Ini yang menyebabkan ramai pengguna #dyxy tak boleh move on dengan produk dyxy. Semua dah fall in love dengan dyxy cosmetics. Syoknya! 😍
.
Confirm tak cari lain dah. Anda kena cuba sendiri produk dyxy untuk merasakan kelebihan yang berganda-ganda. 😍
.
Jangan lupa dapatkan produk dyxy cosmetics sementara stok masih ada. Stok adalah terhad ye dear 😘 Berminat?? Jom order sekarang! . 
0173661727

#dyxymalaysia #dyxykl  #dyxyviral #usahawandyxy #M0010401 #myainfamily #dyxyseremban #dyxycosmetics #dyxyfacemist
"SPRAY JE JERAWAT KECUT, MUKA SEGAR" . . Ketagih betul spray green tea face mist ni. Spray je boleh hilang jerawat, spray je boleh hilang parut . Haih! kenapa awesome sangat. 😂 Ini yang menyebabkan ramai pengguna #dyxy  tak boleh move on dengan produk dyxy. Semua dah fall in love dengan dyxy cosmetics. Syoknya! 😍 . Confirm tak cari lain dah. Anda kena cuba sendiri produk dyxy untuk merasakan kelebihan yang berganda-ganda. 😍 . Jangan lupa dapatkan produk dyxy cosmetics sementara stok masih ada. Stok adalah terhad ye dear 😘 Berminat?? Jom order sekarang! . 0173661727 #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyviral  #usahawandyxy  #M0010401  #myainfamily  #dyxyseremban  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist 
ADIK2, KAKAK2 DAN MAKCIK2 YANG BARU NAK BELI DYXY TU, NIE RINA NAK PESAN TAU😊😊👇👇👇
Sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP yang SAH sahaja yang mana produk DYXY tersebut mempunyai sticker hologram. Jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak HQ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini.
.
Kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘
.
DENGAN RINA KORANG TAK PERLU RISAU, SEBAB SEMUA ADA LOGO HOLOGRAM👍👍😘.
.
. 
DYXY COSMETICS, PERFECT CHOICE FOR GIRLS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘
.
.
.🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania  #UsahawanDYXY
#muamalaysia
#naelofarhijab
#ajimaura #regrann
ADIK2, KAKAK2 DAN MAKCIK2 YANG BARU NAK BELI DYXY TU, NIE RINA NAK PESAN TAU😊😊👇👇👇 Sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP yang SAH sahaja yang mana produk DYXY tersebut mempunyai sticker hologram. Jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak HQ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini. . Kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘 . DENGAN RINA KORANG TAK PERLU RISAU, SEBAB SEMUA ADA LOGO HOLOGRAM👍👍😘. . . DYXY COSMETICS, PERFECT CHOICE FOR GIRLS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘 . . .🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . .#bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #naelofarhijab  #ajimaura  #regrann 
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE👀🙌BYE BYE BULU MATA PALSU😘😘
.
.DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascara #bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania 
#kosmetikmalaysia #muamalaysia # #ajimaura #regrann
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE👀🙌BYE BYE BULU MATA PALSU😘😘 . .DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #kosmetikmalaysia  #muamalaysia  # #ajimaura  #regrann 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘

Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0011523
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#pmfordetails
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0011523  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #pmfordetails  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘

Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0011523
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#pmfordetails
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0011523  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #pmfordetails  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘

Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0011523
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#pmfordetails
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 Whatsapp Ida jom 0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0011523  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #pmfordetails  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!!
.

Syarat mudah:
1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini
.
2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL SAHAJA berpeluang MENANG !!!
.
4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest #DYXYmascara2018 di ruangan caption
.
5. Setkan profile kepada PUBLIC
.
6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500
.
4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018
.

Cepat ➡📱013-4385397
📱 013-4385397
.

Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda
.
.  #bccreamfoundation
#teamFL
#bccreambydyana
#FLSelfiecontest 
#dyxymascara2018
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjeniang
#dyxysungaipetani
#dyxypendang
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxycontest
#dyxynaka
#dyxysimpangkuala
#dyxyperlis
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxykotabharu
#dyxyperak
#dyxypahang
#dyxykl
#dyxyjitra 
#usahawandyxy
#flacademy
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!! . Syarat mudah: 1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini . 2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL  SAHAJA berpeluang MENANG !!! . 4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest  #DYXYmascara2018  di ruangan caption . 5. Setkan profile kepada PUBLIC . 6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500 . 4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018 . Cepat ➡📱013-4385397 📱 013-4385397 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda . . #bccreamfoundation  #teamFL  #bccreambydyana  #FLSelfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjeniang  #dyxysungaipetani  #dyxypendang  #dyxypokoksena  #dyxykualanerang  #dyxycontest  #dyxynaka  #dyxysimpangkuala  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxysabah  #dyxypenang  #dyxykotabharu  #dyxyperak  #dyxypahang  #dyxykl  #dyxyjitra  #usahawandyxy  #flacademy 
Bila panas terik tadah muka lama-lama pun takde hal , sbb nya Bc cream dyxy ni ada spf50 sekali boleh merawat kulit kita . Bc cream ni jugak boleh buat parut dekat muka makin hilang! paling penting tidak menyumbatkan pori2 korang . Tekstur mousse cream lagi 😍😍
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 #teamrezatie .
.

Whatsapp Kaktie for oder & details :
.
📲 0149245249
( tekan link wasap kat bio )
•
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxysabah
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#sobella #uthm
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
Bila panas terik tadah muka lama-lama pun takde hal , sbb nya Bc cream dyxy ni ada spf50 sekali boleh merawat kulit kita . Bc cream ni jugak boleh buat parut dekat muka makin hilang! paling penting tidak menyumbatkan pori2 korang . Tekstur mousse cream lagi 😍😍 . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 #teamrezatie  . . Whatsapp Kaktie for oder & details : . 📲 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) • . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxysabah  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #sobella  #uthm  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#dyxysarawak
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dyxykuching
#dyxysabah
#UsahawanDYXY
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#dyxybccream
#kuching
#dyxysarawak
#bccream #greenteafacemist
♥ CRAYYY CRAZY SALE ♥ 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #dyxysarawak  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyjohor  #dyxykuching  #dyxysabah  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxybccream  #kuching  #dyxysarawak  #bccream  #greenteafacemist 
Ada je ni ha.. Baru balik dari kenduri.. Jom merempit dengan saleeha kurung dr @jubahsouq 😘
.
#jubahsouq #jubahsouqlovers #saleehakurung #ootd #usahawanDYXY #teamfizasaiza #FLAcademy #dyxykuantan #dyxykl
DYXY BRUSH😍.
.
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah :
.
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
wasap @DYXYBYSEPHIA 📲+60173627723 untuk dapatkan harga promosi😘
.
.
#dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #DYXYBYSEPHIA #dyxyJB #dyxySELANGOR #dyxyMELAKA #dyxyTERENGGANU #dyxyPERLIS #dyxyPERAK #dyxyPAHANG #dyxyKEDAH #dyxyKELANTAN #dyxyN9 #dyxySABAH #dyxySARAWAK #dyxyGELANGPATAH #dyxyKLANG #dyxySHAHALAM #dyxykl #dyxyJOHOR #dyxySINGAPORE #dyxySINGAPURA
DYXY BRUSH😍. . ** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : . 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . wasap @DYXYBYSEPHIA 📲+60173627723 untuk dapatkan harga promosi😘 . . #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #DYXYBYSEPHIA  #dyxyJB  #dyxySELANGOR  #dyxyMELAKA  #dyxyTERENGGANU  #dyxyPERLIS  #dyxyPERAK  #dyxyPAHANG  #dyxyKEDAH  #dyxyKELANTAN  #dyxyN9  #dyxySABAH  #dyxySARAWAK  #dyxyGELANGPATAH  #dyxyKLANG  #dyxySHAHALAM  #dyxykl  #dyxyJOHOR  #dyxySINGAPORE  #dyxySINGAPURA 
FEEDBACK TERKINI ❕❕
.
Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨
.
 Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Wassap saya 👉01155031342
Wassap saya 👉01155031342
. 
On DM 📲 On DM 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
FEEDBACK TERKINI ❕❕ . Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya 👉01155031342 Wassap saya 👉01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #Jengka  #bandarpusatjengka  #temerloh  #kuantan  #pahang  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais..
.
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais?
.
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0147156557 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#pemborongkosmetikdyxycosmetics - #regrann
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . Antara nyabfeedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! 0147156557 👏👏👏 Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #pemborongkosmetikdyxycosmetics  - #regrann 
.
COD!! COD!! COD!!
.
Masing2 nak cantik dengan DYXY kan..
Share location kita COD DYXY untuk awak..
.
🛵Free COD
🛵No Extra charge
🛵Just share location je
.
Ohh.. Free gift pun ada jugak tau.. Exclusive utk DYXY LOVER 💋
.
Whatsapp ika cepat!!!
📱60135299560📱
.
#dyxy
#dyxykl
#dyxysetapak
#dyxykeramat
#dyxywangsamaju
#dyxysrirampai
#dyxysetiawangsa
#dyxydanaukota
#dyxyukayperdana
#dyxysetiu
#dyxyrhu10
#dyxybandarpermaisuri
#dyxycosmetics
#kosmetikviral
#nakcantik
#dyxyraya
#dyxypromosi
#dyxysale
#dyxystokis
#dyxyagent
. COD!! COD!! COD!! . Masing2 nak cantik dengan DYXY kan.. Share location kita COD DYXY untuk awak.. . 🛵Free COD 🛵No Extra charge 🛵Just share location je . Ohh.. Free gift pun ada jugak tau.. Exclusive utk DYXY LOVER 💋 . Whatsapp ika cepat!!! 📱60135299560📱 . #dyxy  #dyxykl  #dyxysetapak  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxysetiawangsa  #dyxydanaukota  #dyxyukayperdana  #dyxysetiu  #dyxyrhu10  #dyxybandarpermaisuri  #dyxycosmetics  #kosmetikviral  #nakcantik  #dyxyraya  #dyxypromosi  #dyxysale  #dyxystokis  #dyxyagent 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . .
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . .
.
Start 21 - 31 October 2018 only . .
.
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . .
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . .
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ 💃🏻 . . . FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 . . . Start 21 - 31 October 2018 only . . . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . . . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
DYXY TUTORIAL 😍
.
.
Hi korang
Dyxy cosmetics sememangnya sangat high recommended untuk sesiapa yang ingin cuba makeup yang light dan hasilnya yang WOW!
.
DYXY ringan dan mudah diapply pada muka.
.
Nak dapatkan offer best tak? jom cepat2 whatsapp admin sekarang jugak! link kat bio okey😉
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60174059052
📲 +60174059052
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybertam
#dyxybayanlepas
#dyxysungaipetani
#dyxypenang
#dyxykedah
#dyxykl
#dyxycodpenang
#dyxykualalumpur
#dyxyoriginal
DYXY TUTORIAL 😍 . . Hi korang Dyxy cosmetics sememangnya sangat high recommended untuk sesiapa yang ingin cuba makeup yang light dan hasilnya yang WOW! . DYXY ringan dan mudah diapply pada muka. . Nak dapatkan offer best tak? jom cepat2 whatsapp admin sekarang jugak! link kat bio okey😉 . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60174059052 📲 +60174059052 . #dyxycosmetics  #dyxybccream Â  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia Â  #cosmeticsmalaysia  #dyxybertam  #dyxybayanlepas  #dyxysungaipetani  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxykl  #dyxycodpenang  #dyxykualalumpur  #dyxyoriginal 
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃
.
.
 SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲
..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! .
.
OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋
.
.
TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇

01139396848
01139396848
01139396848
.
.
 #DYXYBCCREAM #DYXYCOSMETIC #FACEMISTGREENTEA #DYXYBORONG #DYXYBRUNEI #DYXYSINGAPORE #DYXYKUALALUMPUR #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA #NEELOFA #DYXYKL #DYXYSELANGOR #DYXYSTOKIS #DYXYAMPAN #DYXYTERENGGANU #DYXYKELANTAN #AGENTNEEDEDMALAYSIA #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA #MUAKL #MUACHERAS #MUASELANGOR #KEKECHALLENGE #AINACOSMETICS #NSABEAUTY #BOUGASSERUM #TIKTOKMALAYSIA #DYXYCOSMETICSMALAYSIA
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃 . . SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲 ..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! . . OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. . . JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋 . . TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇 01139396848 01139396848 01139396848 . . #DYXYBCCREAM  #DYXYCOSMETIC  #FACEMISTGREENTEA  #DYXYBORONG  #DYXYBRUNEI  #DYXYSINGAPORE  #DYXYKUALALUMPUR  #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA  #NEELOFA  #DYXYKL  #DYXYSELANGOR  #DYXYSTOKIS  #DYXYAMPAN  #DYXYTERENGGANU  #DYXYKELANTAN  #AGENTNEEDEDMALAYSIA  #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA  #MUAKL  #MUACHERAS  #MUASELANGOR  #KEKECHALLENGE  #AINACOSMETICS  #NSABEAUTY  #BOUGASSERUM  #TIKTOKMALAYSIA  #DYXYCOSMETICSMALAYSIA 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#dyxysarawak
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dyxykuching
#dyxysabah
#UsahawanDYXY
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#dyxybccream
#kuching
#dyxysarawak
#bccream #greenteafacemist
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 . OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘 . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #dyxysarawak  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyjohor  #dyxykuching  #dyxysabah  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxybccream  #kuching  #dyxysarawak  #bccream  #greenteafacemist 
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃
.
.
 SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲
..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! .
.
OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋
.
.
TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇

01139396848
01139396848
01139396848
.
.
 #DYXYBCCREAM #DYXYCOSMETIC #FACEMISTGREENTEA #DYXYBORONG #DYXYBRUNEI #DYXYSINGAPORE #DYXYKUALALUMPUR #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA #NEELOFA #DYXYKL #DYXYSELANGOR #DYXYSTOKIS #DYXYAMPAN #DYXYTERENGGANU #DYXYKELANTAN #AGENTNEEDEDMALAYSIA #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA #MUAKL #MUACHERAS #MUASELANGOR #KEKECHALLENGE #AINACOSMETICS #NSABEAUTY #BOUGASSERUM #TIKTOKMALAYSIA #DYXYCOSMETICSMALAYSIA
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃 . . SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲 ..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! . . OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. . . JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋 . . TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇 01139396848 01139396848 01139396848 . . #DYXYBCCREAM  #DYXYCOSMETIC  #FACEMISTGREENTEA  #DYXYBORONG  #DYXYBRUNEI  #DYXYSINGAPORE  #DYXYKUALALUMPUR  #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA  #NEELOFA  #DYXYKL  #DYXYSELANGOR  #DYXYSTOKIS  #DYXYAMPAN  #DYXYTERENGGANU  #DYXYKELANTAN  #AGENTNEEDEDMALAYSIA  #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA  #MUAKL  #MUACHERAS  #MUASELANGOR  #KEKECHALLENGE  #AINACOSMETICS  #NSABEAUTY  #BOUGASSERUM  #TIKTOKMALAYSIA  #DYXYCOSMETICSMALAYSIA 
TERNYATA BERBEZA SEBELUM & SELEPAS ‼️ Wow Tengok Ini 😱

Selepas guna bc cream terus flawless kalah awek korea tauuuu 😍

Ruginya kalau tak calit2 manje bc cream nie tauu. Lepas calit calit confirm cantik giler persis awek korea 👰🏼 Jom cantik dengan Dyxy Cosmetic❤️
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
Whatsapp Kaktie for oder & details :
.
📲 0149245249
( tekan link wasap kat bio )
•
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxysabah
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#sobella #uthm
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
TERNYATA BERBEZA SEBELUM & SELEPAS ‼️ Wow Tengok Ini 😱 Selepas guna bc cream terus flawless kalah awek korea tauuuu 😍 Ruginya kalau tak calit2 manje bc cream nie tauu. Lepas calit calit confirm cantik giler persis awek korea 👰🏼 Jom cantik dengan Dyxy Cosmetic❤️ . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • Whatsapp Kaktie for oder & details : . 📲 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) • . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxysabah  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #sobella  #uthm  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
DYXY MURAH MURAH ‼️‼️
.
BOLEH BUAT MIMPI NGERI JIKA TIDAK GRAB SEKARANG
.

PROMOSI GILA-GILA‼️
.
Setiap pembelian akan dapat potong harga sehingga RM50. Hadiah menarik akan diberikan sebagai tanda penghargaan untuk awak. .
.
.
Whatsapp 017 2586042 ika cecepat untuk dapatkan harga promosi & freegift menarik sekarang ni 🙋🏼‍♀️
.
.
.
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxysabah
#naelofarhijab
#jubahsouq
#sendayutinggi
#yankoskincare
#dyxypahang
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyteam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyshahalam
#dyxykedah
#teamFL
#teamikais
#dyxycheng
#dyxyalorgajah
#usahawandyxy
DYXY MURAH MURAH ‼️‼️ . BOLEH BUAT MIMPI NGERI JIKA TIDAK GRAB SEKARANG . PROMOSI GILA-GILA‼️ . Setiap pembelian akan dapat potong harga sehingga RM50. Hadiah menarik akan diberikan sebagai tanda penghargaan untuk awak. . . . Whatsapp 017 2586042 ika cecepat untuk dapatkan harga promosi & freegift menarik sekarang ni 🙋🏼‍♀️ . . . #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #naelofarhijab  #jubahsouq  #sendayutinggi  #yankoskincare  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyteam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyshahalam  #dyxykedah  #teamFL  #teamikais  #dyxycheng  #dyxyalorgajah  #usahawandyxy 
ADIK2, KAKAK2 DAN MAKCIK2 YANG BARU NAK BELI DYXY TU, NIE RINA NAK PESAN TAU😊😊👇👇👇
Sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP yang SAH sahaja yang mana produk DYXY tersebut mempunyai sticker hologram. Jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak HQ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini.
.
Kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘
.
DENGAN RINA KORANG TAK PERLU RISAU, SEBAB SEMUA ADA LOGO HOLOGRAM👍👍😘.
.
. 
DYXY COSMETICS, PERFECT CHOICE FOR GIRLS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘
.
.
.🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania  #UsahawanDYXY
#muamalaysia
#naelofarhijab
#ajimaura #regrann
ADIK2, KAKAK2 DAN MAKCIK2 YANG BARU NAK BELI DYXY TU, NIE RINA NAK PESAN TAU😊😊👇👇👇 Sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP yang SAH sahaja yang mana produk DYXY tersebut mempunyai sticker hologram. Jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak HQ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini. . Kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘 . DENGAN RINA KORANG TAK PERLU RISAU, SEBAB SEMUA ADA LOGO HOLOGRAM👍👍😘. . . DYXY COSMETICS, PERFECT CHOICE FOR GIRLS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘 . . .🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . .#bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #naelofarhijab  #ajimaura  #regrann 
LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT

Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

Bila dah pakai baru tahu!! 😍😍😍
.
Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.

Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari 😘😘 .

Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu😘😘 .
.
.
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie 💕
•
Whatsapp Kaktie for oder & details :
.
📲 0149245249
( tekan link wasap kat bio )
•
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#teamFL
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi 
#muamelaka
#dyxykelantan
#dyxynegeri9
#dyxyjohor
#dyxykl
#dyxysabah
#hudalipstickmalaysia
#ainaaserum
#bccreambydyana
#dyxynilai
#facemistdyxy
#sobella #uthm
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#masjidtanah #tescocheng
#usahawandyxy
LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee. Bila dah pakai baru tahu!! 😍😍😍 . Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit. Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari 😘😘 . Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu😘😘 . . . 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR AGENT & DROPSHIP untuk join #teamrezatie  💕 • Whatsapp Kaktie for oder & details : . 📲 0149245249 ( tekan link wasap kat bio ) • . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #teamFL  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #muamelaka  #dyxykelantan  #dyxynegeri9  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxysabah  #hudalipstickmalaysia  #ainaaserum  #bccreambydyana  #dyxynilai  #facemistdyxy  #sobella  #uthm  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #uitmlendu  #uitmmelakabandarraya  #masjidtanah  #tescocheng  #usahawandyxy 
"HARI HARI JATUH CINTA DENGAN DYXY💖💖
Tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat.
TAKNAK CARI LAIN DAH!"
.
👍SET PALING JIMAT
👍SET PALING HOT
👍SET PALING BANYAK FREE GIFT .
.
💖💖SET COMPLETE LADY💖💖
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.
.
.NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
meh wassap rina laju2👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muamalaysia
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#teamerinarania
#muautara
#dyxymalaysia
#UsahawanDYXY #kosmetikmalaysia #jubahsouq #ajimaura #regrann
"HARI HARI JATUH CINTA DENGAN DYXY💖💖 Tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" . 👍SET PALING JIMAT 👍SET PALING HOT 👍SET PALING BANYAK FREE GIFT . . 💖💖SET COMPLETE LADY💖💖 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . . . .NAK KE? AWAK KAT SANA TU NAK KE?? . . JOM ORDER SEKARANG . meh wassap rina laju2👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muamalaysia  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #teamerinarania  #muautara  #dyxymalaysia  #UsahawanDYXY  #kosmetikmalaysia  #jubahsouq  #ajimaura  #regrann 
OCTOBER SPECIAL PROMO❗️❗️❗️
.
.
.

FREE LIMITED GIFT UNTUK MANA2 SET DYXY !!!
.
.
.

PLUS FREE COD/ POSTAGE KITA OFFER taw ! 😍❤️
.
.
PROMO TERHAD DARI TEAMFL :
Fatin #0194691591
.
.
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccreams 
#bccream
#dyxy
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxykl
#dyxypuchong 
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxyshahalam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyputrajaya
#dyxycheras
#dyxylovers
#teamdyxy
#fattzura
#makeuplover
#makeupaddict
#makeup
#makeuptutorial
#dyxydengkil
#dyxygombak
#dyxysetapak
OCTOBER SPECIAL PROMO❗️❗️❗️ . . . FREE LIMITED GIFT UNTUK MANA2 SET DYXY !!! . . . PLUS FREE COD/ POSTAGE KITA OFFER taw ! 😍❤️ . . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : Fatin #0194691591  . . . #bccreamfoundationmalaysia  #bccreams  #bccream  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykl  #dyxypuchong  #dyxyputrajaya  #dyxycyberjaya  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyputrajaya  #dyxycheras  #dyxylovers  #teamdyxy  #fattzura  #makeuplover  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #dyxydengkil  #dyxygombak  #dyxysetapak 
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃
.
.
 SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲
..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! .
.
OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋
.
.
TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇

01139396848
01139396848
01139396848
.
.
 #DYXYBCCREAM #DYXYCOSMETIC #FACEMISTGREENTEA #DYXYBORONG #DYXYBRUNEI #DYXYSINGAPORE #DYXYKUALALUMPUR #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA #NEELOFA #DYXYKL #DYXYSELANGOR #DYXYSTOKIS #DYXYAMPAN #DYXYTERENGGANU #DYXYKELANTAN #AGENTNEEDEDMALAYSIA #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA #MUAKL #MUACHERAS #MUASELANGOR #KEKECHALLENGE #AINACOSMETICS #NSABEAUTY #BOUGASSERUM #TIKTOKMALAYSIA #DYXYCOSMETICSMALAYSIA
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃 . . SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲 ..................................................................................................................... AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! . . OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. . . JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋 . . TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇 01139396848 01139396848 01139396848 . . #DYXYBCCREAM  #DYXYCOSMETIC  #FACEMISTGREENTEA  #DYXYBORONG  #DYXYBRUNEI  #DYXYSINGAPORE  #DYXYKUALALUMPUR  #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA  #NEELOFA  #DYXYKL  #DYXYSELANGOR  #DYXYSTOKIS  #DYXYAMPAN  #DYXYTERENGGANU  #DYXYKELANTAN  #AGENTNEEDEDMALAYSIA  #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA  #MUAKL  #MUACHERAS  #MUASELANGOR  #KEKECHALLENGE  #AINACOSMETICS  #NSABEAUTY  #BOUGASSERUM  #TIKTOKMALAYSIA  #DYXYCOSMETICSMALAYSIA 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION .
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
#usahawandyxy #teamAin #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymascara #aydajebat 
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxyShahalam #dyxyklang
#dyxycheras #dyxyjalanklanglama #dyxyseremban #neelofa #dyxymalaysia #dyxykl #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
#meletop #dyxycodshahalam #dyxypromosi
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION . 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . #usahawandyxy  #teamAin  #nikmatdikongsibersama  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymascara  #aydajebat  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxyShahalam  #dyxyklang  #dyxycheras  #dyxyjalanklanglama  #dyxyseremban  #neelofa  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyjohorbahru  #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #imanniskinz  #meletop  #dyxycodshahalam  #dyxypromosi 
💕 There is no such thing as having too much make up 💖
.
cantik bersama dyxy cosmetics raya tahun ni💕
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 .
cepat cepat 📲0176047725.
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras 
#muaklangvaley
#dyxyklia
#coddyxykedah
#coddyxysepang
#coddyxyputrajaya
#dyxysale
#dyxyfacemistgreentea
💕 There is no such thing as having too much make up 💖 . cantik bersama dyxy cosmetics raya tahun ni💕 . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . cepat cepat 📲0176047725. . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #muaklangvaley  #dyxyklia  #coddyxykedah  #coddyxysepang  #coddyxyputrajaya  #dyxysale  #dyxyfacemistgreentea 
OCTOBER SALE! 
Cepat selit order! 
Kita akan bagi free postage, freegift dan banyak lagi. 
WhatsApp +601123422024 or just click link at our profile

#sayajual #sayajualmurah #sayajualdyxy #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyselangor #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #ootd #sitisisters #bysitisisters #feedbacksitisisters
OCTOBER SALE! 
Cepat selit order! 
Kita akan bagi free postage, freegift dan banyak lagi. 
WhatsApp +601123422024 or just click link at our profile

#sayajual #sayajualmurah #sayajualdyxy #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyselangor #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #ootd #sitisisters #bysitisisters #feedbacksitisisters
OCTOBER SALE! 
Cepat selit order! 
Kita akan bagi free postage, freegift dan banyak lagi. 
WhatsApp +601123422024 or just click link at our profile

#sayajual #sayajualmurah #sayajualdyxy #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyselangor #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #ootd #sitisisters #bysitisisters #feedbacksitisisters
KORANG NAMPAK TAK THE GLOWINGNESS TU 😱😱😱.
.
Testimoni yg positif berterusan dari customer 😘😘 .
Thank you dear customer yang keep supporting us ♥️
.
.
KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION Boleh cover segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇👇
✅JERAGAT
✅PARUT JERAWAT
✅LIANG ROMA
✅EYEBAG
✅BOLEH MERAWAT JERAWAT .
TEKSTUR
.
.
DYXY BC CREAM ❌ akan melekit, malah lepas pakai akan glowing.
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
💥 GLOWING
💥 TAHAN SELAMA LEBIH DARI 8JAM
💥 TIDAK BERCAPUK
💥 SENANG RATA DIKULIT
.
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#UsahawanDYXY
#love #instagramers #amazing #like4like #look #instalike #instadaily #instafollow #followme #girl #kuching
KORANG NAMPAK TAK THE GLOWINGNESS TU 😱😱😱. . Testimoni yg positif berterusan dari customer 😘😘 . Thank you dear customer yang keep supporting us ♥️ . . KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION Boleh cover segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT JERAWAT ✅LIANG ROMA ✅EYEBAG ✅BOLEH MERAWAT JERAWAT . TEKSTUR . . DYXY BC CREAM ❌ akan melekit, malah lepas pakai akan glowing. . . EFFECT AFTER PAKAI 💥 GLOWING 💥 TAHAN SELAMA LEBIH DARI 8JAM 💥 TIDAK BERCAPUK 💥 SENANG RATA DIKULIT . . #bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #UsahawanDYXY  #love  #instagramers  #amazing  #like4like  #look  #instalike  #instadaily  #instafollow  #followme  #girl  #kuching 
Tak heran laa kenapa ramai yg memilih 
Bc cream dyxy kerana ianya sgt lembut, ringan dan tak melekit, tak tebal dan tak keras pada kulit😍

Kenapa ramai yg terus setia dgn BC CREAM dyxy..kerana ianya dapat melindungi segala celah pada wajah sambil merawat jerawat
jeragat,parut jerawat,liang pori dan eyebag 
dan kerana itulah wajah kita tak berminyak tak bercapuk, walau stay dimuka dalam tempoh yang lama...ditambah pula dan mesra solat &wudhu lagi. No worries.

So  ni sudah bagi jawapan kan kenapa ramai yg sukakan bc cream dyxy..dan kenapa mereka tidak bertukar kepada produk yg lain.. Rasa2 nak cuba boleh terus wassap kak mai .
❗❗WHATSAPP SEKARANG
❗❗WHATSAPP SEKARANG
😍
.
.
Confirm tak cari lain daahhh❤️💋
. .. .WHATSAPP TERUS❗ .

WHATSSAP SEKARANG 0145492924
WHATSSAP SEKARANG 0145492924
WHATSSAP SEKARANG 0145492924

#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
Tak heran laa kenapa ramai yg memilih Bc cream dyxy kerana ianya sgt lembut, ringan dan tak melekit, tak tebal dan tak keras pada kulit😍 Kenapa ramai yg terus setia dgn BC CREAM dyxy..kerana ianya dapat melindungi segala celah pada wajah sambil merawat jerawat jeragat,parut jerawat,liang pori dan eyebag dan kerana itulah wajah kita tak berminyak tak bercapuk, walau stay dimuka dalam tempoh yang lama...ditambah pula dan mesra solat &wudhu lagi. No worries. So ni sudah bagi jawapan kan kenapa ramai yg sukakan bc cream dyxy..dan kenapa mereka tidak bertukar kepada produk yg lain.. Rasa2 nak cuba boleh terus wassap kak mai . ❗❗WHATSAPP SEKARANG ❗❗WHATSAPP SEKARANG 😍 . . Confirm tak cari lain daahhh❤️💋 . .. .WHATSAPP TERUS❗ . WHATSSAP SEKARANG 0145492924 WHATSSAP SEKARANG 0145492924 WHATSSAP SEKARANG 0145492924 #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxygombak  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykl  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream  #dyxyampang  #dagangavenuefoodcourtampang  #bugerabangburn  #wongsolo  #knipsicecream 
OCTOBER SALE 💙💜
.
Dah dapatkan set?  Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 .
Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉
.
Wassap saya 👉 01155031342
Wassap saya 👉 01155031342
.
On DM 📲 On DM 📲
.
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
OCTOBER SALE 💙💜 . Dah dapatkan set? Sementara harga promosi mari ramai ramai beli 🤗 . Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat 😉 . Wassap saya 👉 01155031342 Wassap saya 👉 01155031342 . On DM 📲 On DM 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #Jengka  #bandarpusatjengka  #temerloh  #kuantan  #pahang  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️
.
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION .
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
.
🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW
.
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy
.
#dyxykl #teamTyka #dyxycheras #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #mascaradyxy
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ . . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION . 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . . 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy . #dyxykl  #teamTyka  #dyxycheras  #dyxyampang  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #mascaradyxy 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️
.
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION .
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
.
🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW
.
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy
.
#dyxykl #teamTyka #dyxycheras #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #mascaradyxy
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ . . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION . 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . . 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW . . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy . #dyxykl  #teamTyka  #dyxycheras  #dyxyampang  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #mascaradyxy 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️
.
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION .
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy
.
#dyxykl #teamTyka #dyxycheras #dyxyampang #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang
#dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #mascaradyxy
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️ . . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION . 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . Whatsapp 019-9899330 atau tekan je link kat bio okayyy . #dyxykl  #teamTyka  #dyxycheras  #dyxyampang  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxymineralfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxyborong  #dyxymurah  #dyxybooth  #dyxykedah  #dyxykodiang  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxykl  #dyxyklang  #dyxyjohorbahru #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxymelaka  #mascaradyxy 
❓❓APA ITU ARBUTIN❓❓
.
●Arbutin berasal dari tanaman bearberry.
●Telah terbukti dapat mengurangkan bintik2 gelap pada kulit
● AGEN PENCERAHAN yg POPULAR di JEPUN dan juga Negara2 Asia.
●Arbutin tidak menyebabkan iritasi pada kulit malah melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
●Arbutin digunakan untuk merawat alergi kulit, memutihkan kulit, merawat bintik2 gelap pada kulit dan sunburn.
.
Arbutin ni terkandung dalam BC CREAM tau.😎😎
Bagusnya Bc Cream ni ia mampu melindungi kulit dari sinaran matahari &  kandungan Arbutin yang boleh mencegah kulit daripada kering.. 😍😍
.
❤❤DYXY Cosmetics selamat digunakan. Kulit sensitif juga boleh menggunakan DYXY Cosmetic
.
❤❤Bc Cream tahan hingga 3-5 bulan bergantung pada penggunaan😘😘
.
@fasheillahassan_fh / @fasheilla_fh
+60126738507
. .
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#teamdfe
#dyxykotabharu
#dyxyoriginalhq
#dyxykl
#muamalaysia
#muakl
#usahawandyxy
❓❓APA ITU ARBUTIN❓❓ . ●Arbutin berasal dari tanaman bearberry. ●Telah terbukti dapat mengurangkan bintik2 gelap pada kulit ● AGEN PENCERAHAN yg POPULAR di JEPUN dan juga Negara2 Asia. ●Arbutin tidak menyebabkan iritasi pada kulit malah melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas. ●Arbutin digunakan untuk merawat alergi kulit, memutihkan kulit, merawat bintik2 gelap pada kulit dan sunburn. . Arbutin ni terkandung dalam BC CREAM tau.😎😎 Bagusnya Bc Cream ni ia mampu melindungi kulit dari sinaran matahari & kandungan Arbutin yang boleh mencegah kulit daripada kering.. 😍😍 . ❤❤DYXY Cosmetics selamat digunakan. Kulit sensitif juga boleh menggunakan DYXY Cosmetic . ❤❤Bc Cream tahan hingga 3-5 bulan bergantung pada penggunaan😘😘 . @fasheillahassan_fh / @fasheilla_fh +60126738507 . . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #teamdfe  #dyxykotabharu  #dyxyoriginalhq  #dyxykl  #muamalaysia  #muakl  #usahawandyxy 
DYXY MURAH MURAH ‼️‼️
.
BOLEH BUAT MIMPI NGERI JIKA TIDAK GRAB SEKARANG
.

PROMOSI GILA-GILA‼️
.
Setiap pembelian akan dapat potong harga sehingga RM50. Hadiah menarik akan diberikan sebagai tanda penghargaan untuk awak. .
.
.
Whatsapp 0109730113 Fie cecepat untuk dapatkan harga promosi & freegift menarik sekarang ni 🙋🏼‍♀️
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#nyxmalaysia 
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#dyxysarawak
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#dyxykuching
#dyxysabah
#UsahawanDYXY
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#sobella 
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#dyxybccream
#kuching
#dyxysarawak
#bccream #greenteafacemist
DYXY MURAH MURAH ‼️‼️ . BOLEH BUAT MIMPI NGERI JIKA TIDAK GRAB SEKARANG . PROMOSI GILA-GILA‼️ . Setiap pembelian akan dapat potong harga sehingga RM50. Hadiah menarik akan diberikan sebagai tanda penghargaan untuk awak. . . . Whatsapp 0109730113 Fie cecepat untuk dapatkan harga promosi & freegift menarik sekarang ni 🙋🏼‍♀️ . . . #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyseremban  #nyxmalaysia  #muakl  #dyxybangi  #dyxynegeri9  #dyxysarawak  #dyxykelantan  #teamfl  #dyxyjohor  #dyxykuching  #dyxysabah  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #greenteafacemist  #facemistdyxy  #sobella  #dyxymurah  #codmelaka  #dyxyalorgajah  #dyxybccream  #kuching  #dyxysarawak  #bccream  #greenteafacemist 
"SPRAY JE JERAWAT KECUT, MUKA SEGAR"
.
.
Ketagih betul spray green tea face mist ni. Spray je boleh hilang jerawat, spray je boleh hilang parut
.
Haih! kenapa awesome sangat. 😂 Ini yang menyebabkan ramai pengguna #dyxy tak boleh move on dengan produk dyxy. Semua dah fall in love dengan dyxy cosmetics. Syoknya! 😍
.
Confirm tak cari lain dah. Anda kena cuba sendiri produk dyxy untuk merasakan kelebihan yang berganda-ganda. 😍
.
Jangan lupa dapatkan produk dyxy cosmetics sementara stok masih ada. Stok adalah terhad ye dear 😘 Berminat?? Jom order sekarang! . 
wasap.my/60193670616

#dyxymalaysia #dyxykl  #dyxyviral #usahawandyxy #M0010401 #myainfamily #dyxyseremban #dyxycosmetics #dyxyfacemist
"SPRAY JE JERAWAT KECUT, MUKA SEGAR" . . Ketagih betul spray green tea face mist ni. Spray je boleh hilang jerawat, spray je boleh hilang parut . Haih! kenapa awesome sangat. 😂 Ini yang menyebabkan ramai pengguna #dyxy  tak boleh move on dengan produk dyxy. Semua dah fall in love dengan dyxy cosmetics. Syoknya! 😍 . Confirm tak cari lain dah. Anda kena cuba sendiri produk dyxy untuk merasakan kelebihan yang berganda-ganda. 😍 . Jangan lupa dapatkan produk dyxy cosmetics sementara stok masih ada. Stok adalah terhad ye dear 😘 Berminat?? Jom order sekarang! . wasap.my/60193670616 #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyviral  #usahawandyxy  #M0010401  #myainfamily  #dyxyseremban  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist 
Di apit oleh kakak ipar @norazirahismail & biras @umisalmahali @zila_mka 💞
.
#usahawanDYXY #teamfizasaiza #FLAcademy #dyxykuantan #dyxykl
NAK KULIT FLAWLESS?? NATURAL LOOK??GLOWING ?? GEBU GEBASS ??
.
.
JANGAN RISAU LAGI😊
Ramai yang dah fall in love dengan DYXY COSMETICS nie😱😱Artis pun pakai #DYXY tau😱😱Berlambak testimoni baru setiap hari😱😱😘😘
.
.
Jangan ragu ragu lagi, jom dapatkan sekarang produk DYXY TERHEBAT masa kini😍😍😘😘confirm puas hati😘😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.
.NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
NAK KULIT FLAWLESS?? NATURAL LOOK??GLOWING ?? GEBU GEBASS ?? . . JANGAN RISAU LAGI😊 Ramai yang dah fall in love dengan DYXY COSMETICS nie😱😱Artis pun pakai #DYXY  tau😱😱Berlambak testimoni baru setiap hari😱😱😘😘 . . Jangan ragu ragu lagi, jom dapatkan sekarang produk DYXY TERHEBAT masa kini😍😍😘😘confirm puas hati😘😘 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . . .NAK KE? AWAK KAT SANA TU NAK KE?? . . JOM ORDER SEKARANG . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
NAK KULIT FLAWLESS?? NATURAL LOOK??GLOWING ?? GEBU GEBASS ??
.
.
JANGAN RISAU LAGI😊
Ramai yang dah fall in love dengan DYXY COSMETICS nie😱😱Artis pun pakai #DYXY tau😱😱Berlambak testimoni baru setiap hari😱😱😘😘
.
.
Jangan ragu ragu lagi, jom dapatkan sekarang produk DYXY TERHEBAT masa kini😍😍😘😘confirm puas hati😘😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.
.NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
NAK KULIT FLAWLESS?? NATURAL LOOK??GLOWING ?? GEBU GEBASS ?? . . JANGAN RISAU LAGI😊 Ramai yang dah fall in love dengan DYXY COSMETICS nie😱😱Artis pun pakai #DYXY  tau😱😱Berlambak testimoni baru setiap hari😱😱😘😘 . . Jangan ragu ragu lagi, jom dapatkan sekarang produk DYXY TERHEBAT masa kini😍😍😘😘confirm puas hati😘😘 . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . . .NAK KE? AWAK KAT SANA TU NAK KE?? . . JOM ORDER SEKARANG . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561 . #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxygreenteafacemist  #dyxybydyana  #dyxykeramat  #dyxydatokeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysrirampai  #dyxykl  #dyxysetiawangsa  #dyxymalaysia  #codkeramat  #coddatokeramat  #codwangsamaju  #codsetiawangsa  #foundationtidakberminyak  #foundationtidakmelekit  #bazaarpaknil  #makeupcantik  #makeupmurah  #foundationmurah  #lipmatte  #dyxylipstick  #brushfoundation  #bestfoundation  #keramat  #setiawangsa  #usahawanDYXY 
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!!
.

Syarat mudah:
1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini
.
2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL SAHAJA berpeluang MENANG !!!
.
4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest #DYXYmascara2018 di ruangan caption
.
5. Setkan profile kepada PUBLIC
.
6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500
.
4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018
.

Cepat ➡📱013-4385397
📱 013-4385397
.

Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda
.
.  #bccreamfoundation
#teamFL
#bccreambydyana
#FLSelfiecontest 
#dyxymascara2018
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjeniang
#dyxysungaipetani
#dyxypendang
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxycontest
#dyxynaka
#dyxysimpangkuala
#dyxyperlis
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxykotabharu
#dyxyperak
#dyxypahang
#dyxykl
#dyxyjitra 
#usahawandyxy
#flacademy
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!! . Syarat mudah: 1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini . 2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL  SAHAJA berpeluang MENANG !!! . 4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest  #DYXYmascara2018  di ruangan caption . 5. Setkan profile kepada PUBLIC . 6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500 . 4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018 . Cepat ➡📱013-4385397 📱 013-4385397 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda . . #bccreamfoundation  #teamFL  #bccreambydyana  #FLSelfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjeniang  #dyxysungaipetani  #dyxypendang  #dyxypokoksena  #dyxykualanerang  #dyxycontest  #dyxynaka  #dyxysimpangkuala  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxysabah  #dyxypenang  #dyxykotabharu  #dyxyperak  #dyxypahang  #dyxykl  #dyxyjitra  #usahawandyxy  #flacademy 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘

Bersempena bulan Oktober, Special OFFER untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 ❗**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*❗ Pm for more detail 📞0182926837 📞0136881799
#dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyviral #dyxyseremban #dyxycosmetics #dyxy #dyxymurah #dyxyoffer #dyxylover #dyxyteam #usahawandyxy  #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxykl #dyxyfacemist #dyxyoffer #dyxy
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 Bersempena bulan Oktober, Special OFFER untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 ❗**FREE PRODUK DYXY UTK SETIAP PEMBELIAN*❗ Pm for more detail 📞0182926837 📞0136881799 #dyxymalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxyseremban  #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxymurah  #dyxyoffer  #dyxylover  #dyxyteam  #usahawandyxy Â  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykl  #dyxyfacemist  #dyxyoffer  #dyxy 
Ramai yang dah berjaya CANTIK dengan DYXY cosmetics. You ols bila lagi? Sekali dah cuba mesti FALLING IN LOVE gilerrr dengan DYXY. 😍😍
.
.
DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari cari set cosmetics yang lain dah.. hanya dengan sekali calit je boleh flawless and skin akan nampak smooth jeerrrr, segala cela pun boleh tertutup ! .
.
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
NAK FREE GIFT BEST2 🎁🎁🎁
NAK FREE POSTAGE 📬📬📬 .
. .
Whatsapp Admin sekarang !
.
WHATSSAP 0196826811
WHATSSAP 0196826811
WHATSSAP 0196826811
.
LEBIH MURAH, LEBIH JIMAT & LEBIH FLAWLESS 
#bccream #bccreamfoundation
#facialmist #lipstickmatte #dyxykedah #dyxygreenteafacemist #dyxyuitm #dyxyipoh#teamdyxy #dyxymelaka #teamfl #teamikais #neelofahijab #dyxykl #dyxyjohorbahru #dyxymerlimau #dyxyjasin #uitmmelaka #sunpower #infineon
Ramai yang dah berjaya CANTIK dengan DYXY cosmetics. You ols bila lagi? Sekali dah cuba mesti FALLING IN LOVE gilerrr dengan DYXY. 😍😍 . . DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka. Tak perlu tercari cari set cosmetics yang lain dah.. hanya dengan sekali calit je boleh flawless and skin akan nampak smooth jeerrrr, segala cela pun boleh tertutup ! . . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . NAK FREE GIFT BEST2 🎁🎁🎁 NAK FREE POSTAGE 📬📬📬 . . . Whatsapp Admin sekarang ! . WHATSSAP 0196826811 WHATSSAP 0196826811 WHATSSAP 0196826811 . LEBIH MURAH, LEBIH JIMAT & LEBIH FLAWLESS #bccream  #bccreamfoundation  #facialmist  #lipstickmatte  #dyxykedah  #dyxygreenteafacemist  #dyxyuitm  #dyxyipoh #teamdyxy  #dyxymelaka  #teamfl  #teamikais  #neelofahijab  #dyxykl  #dyxyjohorbahru  #dyxymerlimau  #dyxyjasin  #uitmmelaka  #sunpower  #infineon 
Siapa lagi belum try Set Combo Pack DYXY Cosmetics ?! Awakkkkk!!!!
Ruginya tak grab now! Dah la senang pakai! Cpt siap! N Effect dia kulit muka jadi FLAWLESS taw! N sentiasa Glowing!✨✨✨
Lps tu kawal minyak pulak tu! X bercapuk n x melekit pon! & ada Spf50 lagi! Tinggi taw! Makeup bukan tahan smpai tghari je taw! Makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!!
.
.
Haa rase2 rugi ke beli satu Set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! Jimat ke jimat? Berbaloi ke berbaloi?👍👍👍 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
Siapa lagi belum try Set Combo Pack DYXY Cosmetics ?! Awakkkkk!!!! Ruginya tak grab now! Dah la senang pakai! Cpt siap! N Effect dia kulit muka jadi FLAWLESS taw! N sentiasa Glowing!✨✨✨ Lps tu kawal minyak pulak tu! X bercapuk n x melekit pon! & ada Spf50 lagi! Tinggi taw! Makeup bukan tahan smpai tghari je taw! Makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!! . . Haa rase2 rugi ke beli satu Set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! Jimat ke jimat? Berbaloi ke berbaloi?👍👍👍 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
Dengar cakap #nabilahuda Kita kena sentiasa CANTIK² untuk memikat si Dia tercinta💞 Sayang makin CANTIK, Si Dia makin SAYANG💕
.
.
❤ Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇
. ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
. 
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.

Hotline 📲 013-4385397
Hotline 📲 013-4385397
.
.

#UsahawanDYXY
#dyxykl
#muakedah
#dyxykualakedah
#dyxyputrajaya
#dyxyperak 
#dyxyipoh
#dyxynilai
#dyxykedah
#dyxyputrajaya
#dyxykotabharu
#dyxykelantan 
#dyxypenang 
#dyxyalorsetar
#bccreambydyana 
#dyxykualanerang
#dyxysimpangkuala
#dyxyjitra
#dyxypahang
#dyxybaling
#dropshipwanted
#dyxyperlis
#dyxysungaipetani
#dyxykulim
#dyxysabah 
#dyxypendang
#FLAcademy
#dyxycosmetics
#dyxymergong
Dengar cakap #nabilahuda  Kita kena sentiasa CANTIK² untuk memikat si Dia tercinta💞 Sayang makin CANTIK, Si Dia makin SAYANG💕 . . ❤ Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇 . ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Hotline 📲 013-4385397 Hotline 📲 013-4385397 . . #UsahawanDYXY  #dyxykl  #muakedah  #dyxykualakedah  #dyxyputrajaya  #dyxyperak  #dyxyipoh  #dyxynilai  #dyxykedah  #dyxyputrajaya  #dyxykotabharu  #dyxykelantan  #dyxypenang  #dyxyalorsetar  #bccreambydyana  #dyxykualanerang  #dyxysimpangkuala  #dyxyjitra  #dyxypahang  #dyxybaling  #dropshipwanted  #dyxyperlis  #dyxysungaipetani  #dyxykulim  #dyxysabah  #dyxypendang  #FLAcademy  #dyxycosmetics  #dyxymergong 
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃
.
.
 SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲
.
.
.
AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! .
.
OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. .
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋
.
.
TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇

0199428813
0199428813
.
.
 #DYXYBCCREAM #DYXYCOSMETIC #FACEMISTGREENTEA #DYXYBORONG #DYXYBRUNEI #DYXYSINGAPORE #DYXYKUALALUMPUR #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA #NEELOFA #DYXYKL #DYXYSELANGOR #DYXYSTOKIS #DYXYAMPAN #DYXYTERENGGANU #DYXYKELANTAN #AGENTNEEDEDMALAYSIA #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA #MUAKL #MUACHERAS #MUASELANGOR #KEKECHALLENGE #AINACOSMETICS #NSABEAUTY #BOUGASSERUM #TIKTOKMALAYSIA #DYXYCOSMETICSMALAYSIA
OFFER SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS! 💃💃 . . SPECIAL OFFER DENGAN FREE GIFT BARANG BARANG BEST MACAM KAT ATAS NI! 😲 . . . AWAK AWAK YANG JENIS NAK CEPAT BERSIAP. MALAS NAK MEKAP BERIA TAPI STILL NAK NAMPAK PELOLES 😍 MEH GRAB ONE SET! . . OFFER INI TAMAT BEBILA MASA JE TAU. STOK TERHAD SANGAT SANGAT. FREE GIFT PUN TERHAD. . . JANGAN LEPASKAN PELUANG NI MEH TERUS WHATSAPP HAKAKKKKK 💋 . . TEKAN JE LINK DEKAT BIO ATAU WASEP NO NI 👇 0199428813 0199428813 . . #DYXYBCCREAM  #DYXYCOSMETIC  #FACEMISTGREENTEA  #DYXYBORONG  #DYXYBRUNEI  #DYXYSINGAPORE  #DYXYKUALALUMPUR  #DYXYBCCREAMFOUNDATIONMALAYSIA  #NEELOFA  #DYXYKL  #DYXYSELANGOR  #DYXYSTOKIS  #DYXYAMPAN  #DYXYTERENGGANU  #DYXYKELANTAN  #AGENTNEEDEDMALAYSIA  #DROPSHIPNEEDEDMALAYSIA  #MUAKL  #MUACHERAS  #MUASELANGOR  #KEKECHALLENGE  #AINACOSMETICS  #NSABEAUTY  #BOUGASSERUM  #TIKTOKMALAYSIA  #DYXYCOSMETICSMALAYSIA 
HOT SELLING PROMO MELETOP😱
SET COMPLETE LADY💋
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics💞
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲01124257609
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muakedah 
#dyxykedah 
#dyxyutara 
#dyxypendang 
#dyxysungaipetani 
#dyxyjitra 
#dyxyalorsetar 
#dyxypokoksena
#dyxyyan
#dyxyguarcempedak 
#dyxygurun
HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET COMPLETE LADY💋 . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics ðŸ’ž . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 📲01124257609 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycheras  #dyxykl  #muakedah  #dyxykedah  #dyxyutara  #dyxypendang  #dyxysungaipetani  #dyxyjitra  #dyxyalorsetar  #dyxypokoksena  #dyxyyan  #dyxyguarcempedak  #dyxygurun 
BELI & MENANG
.
Menangi CASH BERNILAI RM500 !!!
.
Syarat mudah:
1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini
.
2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL SAHAJA berpeluang MENANG !!!
.
4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest #DYXYmascara2018 di ruangan caption
.
5. Setkan profile kepada PUBLIC
.
6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500
.
4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018
.
Cepat ➡📱📱 0194111110 / @dyxy_dang
.
#usahawanDYXY #bccreamfoundation #bccreambydyana #FLSelfiecontest #dyxymascara2018 #dyxybertam #dyxysungaipetani #dyxypenang #dyxykedah #dyxykl #dyxyseberangjaya #teamFL #FLAcademy #teamkakdang
BELI & MENANG . Menangi CASH BERNILAI RM500 !!! . Syarat mudah: 1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini . 2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL  SAHAJA berpeluang MENANG !!! . 4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest  #DYXYmascara2018  di ruangan caption . 5. Setkan profile kepada PUBLIC . 6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500 . 4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018 . Cepat ➡📱📱 0194111110 / @dyxy_dang . #usahawanDYXY  #bccreamfoundation  #bccreambydyana  #FLSelfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxybertam  #dyxysungaipetani  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxykl  #dyxyseberangjaya  #teamFL  #FLAcademy  #teamkakdang 
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!!
.

Syarat mudah:
1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini
.
2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL SAHAJA berpeluang MENANG !!!
.
4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest #DYXYmascara2018 di ruangan caption
.
5. Setkan profile kepada PUBLIC
.
6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500
.
4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018
.

Cepat ➡📱013-4385397
📱 013-4385397
.

Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda
.
.  #bccreamfoundation
#teamFL
#bccreambydyana
#FLSelfiecontest 
#dyxymascara2018
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjeniang
#dyxysungaipetani
#dyxypendang
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxycontest
#dyxynaka
#dyxysimpangkuala
#dyxyperlis
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxypenang
#dyxykotabharu
#dyxyperak
#dyxypahang
#dyxykl
#dyxyjitra 
#usahawandyxy
#flacademy
BELI & MENANG 😍CASH BERNILAI RM500 !!! . Syarat mudah: 1. Pembelian mana-mana SET MASCARA DYXY Terkini . 2. Pembelian daripada Seller DYXY #teamFL  SAHAJA berpeluang MENANG !!! . 4. Post gambar selfie di IG/FB dan letakkan #FLselfiecontest  #DYXYmascara2018  di ruangan caption . 5. Setkan profile kepada PUBLIC . 6. PIlihan PEMENANG 3 Orang akan dipilih menangi total CASH RM500 . 4. Keputusan akan diumumkan pada 18 NOV 2018 . Cepat ➡📱013-4385397 📱 013-4385397 . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮😱 FREE GIFT🎁+ FREE POS menarik menanti anda . . #bccreamfoundation  #teamFL  #bccreambydyana  #FLSelfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjeniang  #dyxysungaipetani  #dyxypendang  #dyxypokoksena  #dyxykualanerang  #dyxycontest  #dyxynaka  #dyxysimpangkuala  #dyxyperlis  #dyxykelantan  #dyxysabah  #dyxypenang  #dyxykotabharu  #dyxyperak  #dyxypahang  #dyxykl  #dyxyjitra  #usahawandyxy  #flacademy 
Throwback toturial lama 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . 
mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆
. 
wassap saya 👉01155031342
wassap saya 👉01155031342
. 
on dm 📲 on dm 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Throwback toturial lama 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆 . wassap saya 👉01155031342 wassap saya 👉01155031342 . on dm 📲 on dm 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #Jengka  #bandarpusatjengka  #temerloh  #kuantan  #pahang  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras