an online Instagram web viewer

#dyxyfeedback medias

Photos

OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
💕SET PALING LAKU KERAS
.
SET ANGELIC TRIO
1 x Mascara
1 x BC Cream 
1 x Lipstick
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 💕SET PALING LAKU KERAS . SET ANGELIC TRIO 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Lipstick . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ FOXY TRIO
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 
1 x DYXY Cleansing Wipes
🎁EXCLUSIVE FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ FOXY TRIO . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 1 x DYXY Cleansing Wipes 🎁EXCLUSIVE FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
DYXY LIPSTICK
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄 Moistkan bibir walaupun matte
💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Boleh digunakan sebagai blusher & eyeshadow
💄 Kombinasi warna yg menarik & sesuai utk semua warna kulit
.
📲 01136665827😉
.
#teamfyzadyxy
#teamdyxy
#bccreambydyana
#bccreambydyanafacemist 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyori
#dyxypenampang
#dyxykotakinabalu
#dyxysabah
#greenteafacemist
DYXY LIPSTICK SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄 Moistkan bibir walaupun matte 💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Boleh digunakan sebagai blusher & eyeshadow 💄 Kombinasi warna yg menarik & sesuai utk semua warna kulit . 📲 01136665827😉 . #teamfyzadyxy  #teamdyxy  #bccreambydyana  #bccreambydyanafacemist  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyori  #dyxypenampang  #dyxykotakinabalu  #dyxysabah  #greenteafacemist 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
👸🏼 COMPLETE LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
(Less RM 50)
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Lipstick
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
👸🏼 COMPLETE LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 (Less RM 50) . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Lipstick 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
Bc cream dyxy terbukti tahan lama & tak berminyak
.
Jom dapatkan sementara promosi oktober masih available 😍

#teamdyxy #dyxyfeedback #dyxymurah #dyxyterbaik #dyxyoriganal #dyxybccream #dyxymalaysia
💕Tekstur Bc cream dyxy memang ringan uols sesuai untuk korang yang tak suka make up tebal2

#dyxyfeedback
#dyxybccream
#dyxy #dyxycosmetics #dyxymurah 
#dyxyfacemist #mascaradyxy
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ GORGEOUS TRIO
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 
1 x DYXY Lipstick
🎁EXCLUSIVE FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ GORGEOUS TRIO . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 1 x DYXY Lipstick 🎁EXCLUSIVE FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL
.
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit
.
❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
.
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam
✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
Whatsapp 📲📲 01123247073
.
.
#teamAlyaa
#dyxycosmetics
#dyxyoriginal
#dyxypromo
#dyxyfeedback
#usahawanDYXY
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit . ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT . ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . . Whatsapp 📲📲 01123247073 . . #teamAlyaa  #dyxycosmetics  #dyxyoriginal  #dyxypromo  #dyxyfeedback  #usahawanDYXY 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
.
SET BEAUTY LADY
1 x Mascara
1 x BC Cream
1 x Brush
1 x Facemist
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 . SET BEAUTY LADY 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Brush 1 x Facemist . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
👸🏼 COMPLETE LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
(Less RM 50)
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Lipstick
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
👸🏼 COMPLETE LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 (Less RM 50) . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Lipstick 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
Muka korg berjerawat? Malu nk jumpa org?
.
Kami ada penyelesaianya...
.
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️
.
Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
Pm atau direct wasap kami:
.
.
📱0192156022
.
.
📮Free postage for all area
🚗contact kami untuk COD
🎁super extra gift for every set
.
.
#dyxyoriginal #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstict #dyxymascara #dyxymurah #teamalyaa #usahawanDYXY #dyxymelaka
#dyxypromo ##dyxyfeedback
Muka korg berjerawat? Malu nk jumpa org? . Kami ada penyelesaianya... . Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️ . Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . Pm atau direct wasap kami: . . 📱0192156022 . . 📮Free postage for all area 🚗contact kami untuk COD 🎁super extra gift for every set . . #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyfoundation  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstict  #dyxymascara  #dyxymurah  #teamalyaa  #usahawanDYXY  #dyxymelaka  #dyxypromo  ##dyxyfeedback 
CARA MUDAH NAK APPLY DYXY
.
1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka. Ikut kesesuai kulit awk pakai yg mana
.
2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy
.
3) Kemudian spray #dyxyfacemist sebelum ataupun selepas. Untuk kulit kering spray sebelum&selepas. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum shj dear.
.
4) Ratakan #dyxybccream dengan #dyxybrush. Apply sikit sikit. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige untuk kulit asia macam kita sesuai pakai #dyxynatural
.
5) #dyxylipstick. keunikkan dia matte. Boleh guna eyeshadow dan blausher. Mudah dicuci. Senang blank dekat muka ataupun mata.
.
6) #dyxymaskara. Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam. Titik shj air jatuh berketul ketul tak perlu sental. Heheheh
.
7) #dxxyfacemist again untuk nampak glowing dimuka awk. Syasya ingatkan untuk kulit kering sebelum&selepas. Untuk kulit berminyak sebelum shj 😉
.
8) ulang benda yang sama 1 2 3 4 5 6 & 7 😍😍
.
#dyxy#dyxyoriginalmurah#dyxylipstick#dyxybcc#dyxybccream#dyxymurah#dyxypromotion#dyxyoriginal#dyxymascara#dyxyfacemistgreentea#dyxyfeedback#dyxytestimoni#dyxysales#dyxyfacemist#dyxybrush
CARA MUDAH NAK APPLY DYXY . 1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka. Ikut kesesuai kulit awk pakai yg mana . 2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy . 3) Kemudian spray #dyxyfacemist  sebelum ataupun selepas. Untuk kulit kering spray sebelum&selepas. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum shj dear. . 4) Ratakan #dyxybccream  dengan #dyxybrush . Apply sikit sikit. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige  untuk kulit asia macam kita sesuai pakai #dyxynatural  . 5) #dyxylipstick . keunikkan dia matte. Boleh guna eyeshadow dan blausher. Mudah dicuci. Senang blank dekat muka ataupun mata. . 6) #dyxymaskara . Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam. Titik shj air jatuh berketul ketul tak perlu sental. Heheheh . 7) #dxxyfacemist  again untuk nampak glowing dimuka awk. Syasya ingatkan untuk kulit kering sebelum&selepas. Untuk kulit berminyak sebelum shj 😉 . 8) ulang benda yang sama 1 2 3 4 5 6 & 7 😍😍 . #dyxy #dyxyoriginalmurah #dyxylipstick #dyxybcc #dyxybccream #dyxymurah #dyxypromotion #dyxyoriginal #dyxymascara #dyxyfacemistgreentea #dyxyfeedback #dyxytestimoni #dyxysales #dyxyfacemist #dyxybrush 
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥
.
jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻
.
💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕
.
💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃
.
BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!!
.
💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30
💥FREE POSTAGE
.
#dyxy#dyxyoriginalmurah#dyxylipstick#dyxybcc#dyxybccream#dyxymurah#dyxypromotion#dyxyoriginal#dyxymascara#dyxyfacemistgreentea#dyxyfeedback#dyxytestimoni#dyxysales#dyxyfacemist#dyxybrush
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥 . jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻 . 💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕 . 💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃 . BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!! . 💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30 💥FREE POSTAGE . #dyxy #dyxyoriginalmurah #dyxylipstick #dyxybcc #dyxybccream #dyxymurah #dyxypromotion #dyxyoriginal #dyxymascara #dyxyfacemistgreentea #dyxyfeedback #dyxytestimoni #dyxysales #dyxyfacemist #dyxybrush 
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥
.
jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻
.
💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕
.
💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃
.
BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!!
.
💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30
💥FREE POSTAGE
.
#dyxy#dyxyoriginalmurah#dyxylipstick#dyxybcc#dyxybccream#dyxymurah#dyxypromotion#dyxyoriginal#dyxymascara#dyxyfacemistgreentea#dyxyfeedback#dyxytestimoni#dyxysales#dyxyfacemist#dyxybrush
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥 . jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻 . 💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕 . 💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃 . BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!! . 💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30 💥FREE POSTAGE . #dyxy #dyxyoriginalmurah #dyxylipstick #dyxybcc #dyxybccream #dyxymurah #dyxypromotion #dyxyoriginal #dyxymascara #dyxyfacemistgreentea #dyxyfeedback #dyxytestimoni #dyxysales #dyxyfacemist #dyxybrush 
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥
.
jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻
.
💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕
.
💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃
.
BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!!
.
💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30
💥FREE POSTAGE
.
#dyxy#dyxyoriginalmurah#dyxylipstick#dyxybcc#dyxybccream#dyxymurah#dyxypromotion#dyxyoriginal#dyxymascara#dyxyfacemistgreentea#dyxyfeedback#dyxytestimoni#dyxysales#dyxyfacemist#dyxybrush
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥 . jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻 . 💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕 . 💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃 . BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!! . 💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30 💥FREE POSTAGE . #dyxy #dyxyoriginalmurah #dyxylipstick #dyxybcc #dyxybccream #dyxymurah #dyxypromotion #dyxyoriginal #dyxymascara #dyxyfacemistgreentea #dyxyfeedback #dyxytestimoni #dyxysales #dyxyfacemist #dyxybrush 
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥
.
jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻
.
💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕
.
💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃
.
BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!!
.
💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30
💥FREE POSTAGE
.
#dyxy#dyxyoriginalmurah#dyxylipstick#dyxybcc#dyxybccream#dyxymurah#dyxypromotion#dyxyoriginal#dyxymascara#dyxyfacemistgreentea#dyxyfeedback#dyxytestimoni#dyxysales#dyxyfacemist#dyxybrush
💥💥 PROMO DATANG LAGI DENGAN DYXY COSMETICS 💥💥 . jangan tunggu tunggu lagi untuk grab dyxy cosmetics untuk dptkan diskaun yang mmg gila gila ni 👇🏻 . 💕 FREE GIFT SEMUA BEST BEST UNTUK SEMUA SET 💕 . 💃 GRAB NOW SEBELUM HABISS 💃 . BUKAN FREE GIFT SAHAJA!!! . 💥FREE VOUCHER DISCOUNT RM30 💥FREE POSTAGE . #dyxy #dyxyoriginalmurah #dyxylipstick #dyxybcc #dyxybccream #dyxymurah #dyxypromotion #dyxyoriginal #dyxymascara #dyxyfacemistgreentea #dyxyfeedback #dyxytestimoni #dyxysales #dyxyfacemist #dyxybrush 
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
✔Waterproof
✔Senang cuci
✔Melentik dengan pantas
✔Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 🤗
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata .
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah dibawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉
.
.
.
🚨 Whatsapp SEGERA. Klik link di bio @dyxy.carya 🚨:
.
.
#bccreamfoundation 
#dyxyfeedback
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxy
#teamfl 
#fattzura 
#foundationmalaysia #UsahawanDYXY #wettissue #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #mascara #mascaradyxy #mascaramurah
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆 . Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕 . . Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊 . Best sebab 😘😘 ✔Waterproof ✔Senang cuci ✔Melentik dengan pantas ✔Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 🤗 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata . ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah dibawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan dibawah mata . . ❎Tidak menggatalkan mata ❎Tidak menanggalkan bulu mata . . Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉 . . . 🚨 Whatsapp SEGERA. Klik link di bio @dyxy.carya 🚨: . . #bccreamfoundation  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxy  #teamfl  #fattzura  #foundationmalaysia  #UsahawanDYXY  #wettissue  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #mascara  #mascaradyxy  #mascaramurah 
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL
.
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨ Meresap terus ke dalam kulit
.
❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
.
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨ Tahan lama lebih dari 8jam
✨ Mesra Solat dan senang cuci
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
Whatsapp 📲📲 0192156022
.
.
#teamAlyaa
#dyxycosmetics
#dyxyoriginal
#dyxypromo
#dyxyfeedback
#usahawanDYXY
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit . ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT . ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . . Whatsapp 📲📲 0192156022 . . #teamAlyaa  #dyxycosmetics  #dyxyoriginal  #dyxypromo  #dyxyfeedback  #usahawanDYXY 
Rugi guys tak try 
#dyxyfeedback
Biasalah perempuan.
Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. 
Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak.
Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat.
.
Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍
.
Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
Biasalah perempuan. Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak. Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat. . Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍 . Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ GLITZY TRIO
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 
1 x DYXY Mascara
🎁EXCLUSIVE FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ GLITZY TRIO . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 1 x DYXY Mascara 🎁EXCLUSIVE FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
I Love It 💖💖💖
.
.
.
Tertutup Pori Terbuka 😱😱😱
☝️ BCCREAM full Coverage taw
☝️ Gabungan Concealer + BB Cream ☝️ Ada SPF50++ sangat tinggi taw! ☝️ Tekstur sangat Ringan sbb Mousse Cream dan Ia bahan Mineral Waterbased!
.
Terus cantik Flawless tak sampai 5 minit dan ia akan menampakkan Effect Glowing secara Natural TANPA MAKEUP YG TEBAL❗ Dan tahan selama 8 jam taw😘
.
.
📲 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycodpj #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #codjalankebun #coddyxy #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmalaysia
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#uitm #uitmjengka #stokisdyxyperak
I Love It 💖💖💖 . . . Tertutup Pori Terbuka 😱😱😱 ☝️ BCCREAM full Coverage taw ☝️ Gabungan Concealer + BB Cream ☝️ Ada SPF50++ sangat tinggi taw! ☝️ Tekstur sangat Ringan sbb Mousse Cream dan Ia bahan Mineral Waterbased! . Terus cantik Flawless tak sampai 5 minit dan ia akan menampakkan Effect Glowing secara Natural TANPA MAKEUP YG TEBAL❗ Dan tahan selama 8 jam taw😘 . . 📲 011-11517536 . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycodpj  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codjalankebun  #coddyxy  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmalaysia  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #uitm  #uitmjengka  #stokisdyxyperak 
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗
.
.
Kenapa MESTI  pilih  DYXY COSMETICS ⬇️⬇️
.
❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UTK KULIT GELAP
.
BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻
.
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +601111517536
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#tiera_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycodpj #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #codjalankebun #coddyxy #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #jururawatmalaysia
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#uitm #uitmjengka #stokisdyxyklang
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗ . . Kenapa MESTI pilih DYXY COSMETICS ⬇️⬇️ . ❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UTK KULIT GELAP . BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana  . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻 . . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +601111517536 (tekan link whatsapp di profile) . . #tiera_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycodpj  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #codjalankebun  #coddyxy  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #jururawatmalaysia  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #uitm  #uitmjengka  #stokisdyxyklang 
🔥SET LAKU KERAS🔥
✨Discount RM60 off✨
.
DYXY Bc Cream X 1
DYXY Green Tea Face Mist X 1
DYXY Brush X 1
DYXY Mascara X 1
DYXY Lipstick X 1
.
🎁INC FREEGIFT
 FREE PAPERBAG
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚘COD JOHOR AREA
.
.

@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
💖SUPER BEAUTY SALE💖
✨Discount RM45 off✨
.
DYXY Bc Cream X 1
DYXY Green Tea Face Mist X 1
DYXY Brush X 1
DYXY Mascara X 1
.
🎁INC FREEGIFT
 FREE PAPERBAG
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
🚘COD JOHOR AREA
.
.

@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
GLOWING MOWING 💖
.
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
PERFECT LADY SET
✨Discount RM45 off✨
.
DYXY Bc Cream
DYXY Green Tea Face Mist
DYXY Brush
DYXY Lipstick
.
🎁FREEGIFT
 FREE PAPERBAG
FREE POSTAGE SM
🚘COD JOHOR AREA
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699 (IDA)
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
MEMANG PUAS HATI!!
.
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
✔Waterproof
✔Senang cuci
✔Melentik dengan pantas
✔Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 🤗
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata .
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah dibawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉
.
.
.
🚨 Whatsapp SEGERA. Klik link di bio @dyxy.carya 🚨:
.
.
#bccreamfoundation 
#dyxyfeedback
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxy
#teamfl 
#fattzura 
#foundationmalaysia #UsahawanDYXY #wettissue #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #mascara #mascaradyxy #mascaramurah
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆 . Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕 . . Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊 . Best sebab 😘😘 ✔Waterproof ✔Senang cuci ✔Melentik dengan pantas ✔Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 🤗 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata . ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah dibawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan dibawah mata . . ❎Tidak menggatalkan mata ❎Tidak menanggalkan bulu mata . . Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉 . . . 🚨 Whatsapp SEGERA. Klik link di bio @dyxy.carya 🚨: . . #bccreamfoundation  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxy  #teamfl  #fattzura  #foundationmalaysia  #UsahawanDYXY  #wettissue  #bazarpaknil  #bazaronline  #onlineigshop  #mascara  #mascaradyxy  #mascaramurah 
FEEDBACK customer yang guna DYXY Cosmetics!!
.
Hanya dengan DYXY BC Cream dan Mineral Face Mist kakak kakak dah boleh keluar rumah dengan sangat confident.. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau..😘
.
.
.
@dyxy_glowjohor +601111617699
.
.
#bcccreamfoundationmalaysia
#bcccream#bcccreamfoundation
#dyxybccream#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#mineralfacemist#mineralmakeup
#dyxylipstick#dyxymascara
#dyxyfeedback#dyxy_glowjohor
Biasalah perempuan.
Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. 
Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak.
Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat.
.
Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍
.
Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
Biasalah perempuan. Teringin nak melawa tapi tak pandai sangat. Teringin nak melawa tapi kalut nak siapkan anak. Teringin nak melawa tapi malas la pulak sebab dah lambat. . Haihhh. Hari-hari pakai yang simple biar muka licin dan ada seri pun dah okay 😍 . Ada DYXY, tak jadi MUA pun boleh makeup 😉 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻
Start 21 - 31 October 2018 only
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥

RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxykualalumpur 
#dyxysouthcity 
#dyxymurah 
#serikembangan 
#bukitjalil 
#puchong 
#putrajaya
♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️ . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykualalumpur  #dyxysouthcity  #dyxymurah  #serikembangan  #bukitjalil  #puchong  #putrajaya 
♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻
Start 21 - 31 October 2018 only
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥

RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxykualalumpur 
#dyxysouthcity 
#dyxymurah 
#serikembangan 
#bukitjalil 
#puchong 
#putrajaya
♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️ . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykualalumpur  #dyxysouthcity  #dyxymurah  #serikembangan  #bukitjalil  #puchong  #putrajaya 
- ♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻
Start 21 - 31 October 2018 only
🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥

RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special

cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxykualalumpur 
#dyxysouthcity 
#dyxymurah 
#serikembangan 
#bukitjalil 
#puchong 
#putrajaya
- ♥️ CRAYYY CRAZY SALE ♥️ . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only 🙋🏻‍♀ GRAB NOW 🙋🏻‍♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 RM30 off for 2 DYXY Mascara dan dapatkan FREE gift special cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykualalumpur  #dyxysouthcity  #dyxymurah  #serikembangan  #bukitjalil  #puchong  #putrajaya 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
Hitam itu menawan
.
.
💋 Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja.
.
.
Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER
.
.
ALL IN ONE UOLLS 😱😱
.
.
cepat² ws @ dm saya untuk order  BC Cream DYXY yang sangat best ni 🤗
.
.
📱 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxyviral 
#dyxyselangor 
#dyxylipstick 
#dyxybydyana 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxycosmetics 
#cantikbydyxy
#dyxy
Hitam itu menawan . . 💋 Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja. . . Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER . . ALL IN ONE UOLLS 😱😱 . . cepat² ws @ dm saya untuk order BC Cream DYXY yang sangat best ni 🤗 . . 📱 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxyviral  #dyxyselangor  #dyxylipstick  #dyxybydyana  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxycosmetics  #cantikbydyxy  #dyxy 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 tinggal beberapa hari je lagi uolls 😢
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini.
♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
**FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
🌸 ws/dm saya untuk order :
.
.
📱0174833716 ‼️CEPAT² GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS 😭😊 #dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
#M0011972
#bccream
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 tinggal beberapa hari je lagi uolls 😢 . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics 😍😍 . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini. ♀ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . **FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . 🌸 ws/dm saya untuk order : . . 📱0174833716 ‼️CEPAT² GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS 😭😊 #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam  #M0011972  #bccream 
DYXY FACEMIST 🍃
.
No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama .
.
💕 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
💕 Effect Glowing serta merta
💕 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
💕 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
💕 Boleh dijadikan makeup based
💕 Mengandungi zat mineral .
💕 Membantu mengurangkan alahan pada muka.
💕 Membantu mengecutkan jerawat pada muka
💕 Sesuai utk lelaki dan perempuan
💕 Boleh digunakan bila2 masa.
.
🍃Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. .
.
Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan DYXY Face Mist yang sangat best ni 😘 🌸Untuk order ws @ dm 📱0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY FACEMIST 🍃 . No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . 💕 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 💕 Effect Glowing serta merta 💕 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 💕 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 💕 Boleh dijadikan makeup based 💕 Mengandungi zat mineral . 💕 Membantu mengurangkan alahan pada muka. 💕 Membantu mengecutkan jerawat pada muka 💕 Sesuai utk lelaki dan perempuan 💕 Boleh digunakan bila2 masa. . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . . Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan DYXY Face Mist yang sangat best ni 😘 🌸Untuk order ws @ dm 📱0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
HQ DYXY BERMURAH HATI ! !
.
Apakah itu?
.
♥ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 
Start 21 - 31 October 2018 only .
🙋‍♀ GRAB NOW 🙋♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* &
*Dapat FREE gift special lagi tau
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
ws @ dm saya for order
📱 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxywanted 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxylipstick 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxysemenyih 
#dyxybccreambydyana 
#dyxymalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxybccreamnatural 
#dyxycleansingwipes 
#dyxycosmetic 
#dyxyviral
HQ DYXY BERMURAH HATI ! ! . Apakah itu? . ♥ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥ FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION Start 21 - 31 October 2018 only . 🙋‍♀ GRAB NOW 🙋♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* & *Dapat FREE gift special lagi tau . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . ws @ dm saya for order 📱 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxywanted  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxygreenteafacemist  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxylipstick  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxysemenyih  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #dyxyselangor  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxybccreamnatural  #dyxycleansingwipes  #dyxycosmetic  #dyxyviral 
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY!
.
Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls!
.
📲 whatsapp 018-2264345
.
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccream #dyxyfeedback #usahawandyxy
#dyxyshahalam #jualdyxy #dyxyselangor
#dyxycod #dyxyklang #dyxypromo
#codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #followmenow #gegarvaganza2018
#dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #uitmseriiskandar #dyxystokis
CANTIK BERSERI DENGAN DYXY! . Pengguna tegar Dyxy berpuas hati dengan dyxy. Jom apa lagi nak cantik nak glowing gunalah dyxy konpem cantik u olls! . 📲 whatsapp 018-2264345 . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccream  #dyxyfeedback  #usahawandyxy  #dyxyshahalam  #jualdyxy  #dyxyselangor  #dyxycod  #dyxyklang  #dyxypromo  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #followmenow  #gegarvaganza2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #uitmseriiskandar  #dyxystokis 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
❤️ FREDH DUO
.
1 x DYXY Bc cream 
1 x DYXY Face mist 🎁EXCLUSIVE FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6017-781 6958 (ZAM)
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . ❤️ FREDH DUO . 1 x DYXY Bc cream 1 x DYXY Face mist 🎁EXCLUSIVE FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6017-781 6958 (ZAM) +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
.
🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada)
🛍️special extra gift
_____________________________________________________________
.
🔥paling jimat
🔥set paling hot
🔥paling banyak extragift
.
Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia.
_____________________________________________________________
Complete set
-facemist
-bc cream
-brush
-mascara
-lipstic
-extra gift.
-Dyxy eksklusif tote bag
-Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada)
_____________________________________________________________
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
_____________________________________________________________
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxypromo #dyxyfeedback
#teamalyaa #usahawanDYXY
. 🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada) 🛍️special extra gift _____________________________________________________________ . 🔥paling jimat 🔥set paling hot 🔥paling banyak extragift . Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia. _____________________________________________________________ Complete set -facemist -bc cream -brush -mascara -lipstic -extra gift. -Dyxy eksklusif tote bag -Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada) _____________________________________________________________ . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 . _____________________________________________________________ Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxypromo  #dyxyfeedback  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
. 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASED 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige utk kulit cerah 💐 Natural utk kulit sederhana cerah . 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
👸🏼 COMPLETE LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
(Less RM 50)
.
1 x Bc cream 
1 x Face mist 
1 x Brush
1 x Lipstick
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/COD
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
👸🏼 COMPLETE LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 (Less RM 50) . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Lipstick 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/COD . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄 Moistkan bibir walaupun matte
💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
untuk order ws @ dm
📱0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄 Moistkan bibir walaupun matte 💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . untuk order ws @ dm 📱0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
HQ DYXY BERMURAH HATI ! !
.
Apakah itu?
.
♥ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥
FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION 
Start 21 - 31 October 2018 only .
🙋‍♀ GRAB NOW 🙋♀ GRAB NOW
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* &
*Dapat FREE gift special lagi tau
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
ws @ dm saya for order
📱 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxywanted 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxylipstick 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxysemenyih 
#dyxybccreambydyana 
#dyxymalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxybccreamnatural 
#dyxycleansingwipes 
#dyxycosmetic 
#dyxyviral
HQ DYXY BERMURAH HATI ! ! . Apakah itu? . ♥ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥ FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION Start 21 - 31 October 2018 only . 🙋‍♀ GRAB NOW 🙋♀ GRAB NOW . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥 . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* & *Dapat FREE gift special lagi tau . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . ws @ dm saya for order 📱 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxywanted  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxygreenteafacemist  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxylipstick  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxysemenyih  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #dyxyselangor  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxybccreamnatural  #dyxycleansingwipes  #dyxycosmetic  #dyxyviral 
DYXY Cleansing Wipes
.
.
🍃 Tisu tebal
🍃Tak pedihkan mata
🍃Muka akan rasa lebih segar
🍃Bau green tea yang wangi
🍃Melembapkan kulit kering
🍃Mampu menanggalkan mekap kalis air
🍃Boleh digunakan termasuk tangan dan leher
🍃Cukup digunakan sehelai untuk menanggalkan mekap satu muka
.
.
jangan lupa w/s @ dm saya untuk order 😘
.
.
📱0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxyviral 
#dyxyselangor 
#dyxylipstick 
#dyxybydyana 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxycosmetics 
#cantikbydyxy
#dyxy
DYXY Cleansing Wipes . . 🍃 Tisu tebal 🍃Tak pedihkan mata 🍃Muka akan rasa lebih segar 🍃Bau green tea yang wangi 🍃Melembapkan kulit kering 🍃Mampu menanggalkan mekap kalis air 🍃Boleh digunakan termasuk tangan dan leher 🍃Cukup digunakan sehelai untuk menanggalkan mekap satu muka . . jangan lupa w/s @ dm saya untuk order 😘 . . 📱0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxyviral  #dyxyselangor  #dyxylipstick  #dyxybydyana  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxycosmetics  #cantikbydyxy  #dyxy 
BEZA TAK SEBELUM & SELEPAS?
.
CANTIKKAN.🤗
.
Ni la hasil simple dengan Mekap DYXY Cosmetics😍
Terus lain,makin berseri dan bertambah glowing kulit wajah😄
.
.
Dah ramai yg cuba dan dapat result yg sama. Korang nak tak mekap harian korang buat wajah makin peloless berseri mcm ni😍
.
Sekarang ada OFFER untuk OCTOBER pulak yer.🤗
.
Haa jom whatsapp 013 594 2717
.
.
#lovedyxy #dyxycosmetics 
#dyxycosmetics #dyxy #dyxyfeedback #dyxystokisbrunei #dyxystokis #dyxygreenteafacemist #dyxystokissabah #dyxystokiskuantan #agentdyxyjohor #agentdyxyshahalam
BEZA TAK SEBELUM & SELEPAS? . CANTIKKAN.🤗 . Ni la hasil simple dengan Mekap DYXY Cosmetics😍 Terus lain,makin berseri dan bertambah glowing kulit wajah😄 . . Dah ramai yg cuba dan dapat result yg sama. Korang nak tak mekap harian korang buat wajah makin peloless berseri mcm ni😍 . Sekarang ada OFFER untuk OCTOBER pulak yer.🤗 . Haa jom whatsapp 013 594 2717 . . #lovedyxy  #dyxycosmetics  #dyxycosmetics  #dyxy  #dyxyfeedback  #dyxystokisbrunei  #dyxystokis  #dyxygreenteafacemist  #dyxystokissabah  #dyxystokiskuantan  #agentdyxyjohor  #agentdyxyshahalam 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️.
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION.
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
.
🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW.
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥.
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special.
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
.
.
.0199396293 Ell whatsapp
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascarapromo
#dyxypromo #dyxymascara #dyxyfeedback #mascaramurah #teamalyaa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️. . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION. 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . . 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW. . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥. . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special. . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . . . .0199396293 Ell whatsapp . . . #dyxycosmetics  #dyxymascarapromo  #dyxypromo  #dyxymascara  #dyxyfeedback  #mascaramurah  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
.
🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada)
🛍️special extra gift
_____________________________________________________________
.
🔥paling jimat
🔥set paling hot
🔥paling banyak extragift
.
Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia.
_____________________________________________________________
Sparkling conbo set
-facemist
-bc cream
-brush
-mascara
-lipstick
-wipes
-extra gift.
-Dyxy eksklusif tote bag
-Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada)
_____________________________________________________________
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
.
_____________________________________________________________
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxypromo #dyxyfeedback
#teamalyaa #usahawanDYXY
. 🛍️free dyxy limited tshirt (selagi stok masih ada) 🛍️special extra gift _____________________________________________________________ . 🔥paling jimat 🔥set paling hot 🔥paling banyak extragift . Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia. _____________________________________________________________ Sparkling conbo set -facemist -bc cream -brush -mascara -lipstick -wipes -extra gift. -Dyxy eksklusif tote bag -Dyxy limited eksklusif tshirt (sementara stok masih ada) _____________________________________________________________ . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 . _____________________________________________________________ Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxypromo  #dyxyfeedback  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
7 SEBAB KENAPA AWAK WAJIB GRAB BCCREAM!!
.
ANTARA SEBABNYA ADALAH:
.
1. MENCEGAH PENUAAN DAN MEMBERI COLAGEN PADA KULIT MUKA.😱😱😱
.
2. MENGANDUNGI BAHAN MINERAL SEMULAJADI SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF.💅💅💅
.
3. MENGANDUNGI EKSTRAK BEARBERRIES BERFUNGSI MENCERAHKAN KULIT MUKA.😘😘😘
.
4. MENGANDUNGI SPF50.💘
.
5.DAPAT MENUTUP CELA PARUT DAN JERAWAT.💥💥💥
.
6. TEKSTUR YANG SANGAT RINGAN.❣️❣️❣️
.
7. PENGGUNAAN KONSISTEN DAPAT BUATKAN MUKA LICIN, TEGANG SERTA CERAH DAN DAN SEBAB YANG AMAT PENTING ADALAH IA MENJIMATKAN AWAK. DALAM BC CREAM NI DAH ALL IN ONE.💖💖💖
.
💕TAK PERLU PAKAI BEDAK💕
♥️TAK PERLU PAKAI KRIM♥️
💋TAK PERLU PAKAI CONCEALER💋
❤️TAK PERLU PAKAI SUNBLOCK❤️ DAN BYE BYE HILANG MUKA KUSAM,
HI MUKA GLOWINGGGG!!💃💃💃
.
FREE POSTAGE & DELIVERY!!
COD Ampang, Cheras, Bukit Bintang, KL Sentral, KL Area, SOGO, KLCC, Bangsar, Wangsa Maju, Pandan Indah, Taman Maluri
.
Whatsapp Farra now 📲 016-6222792
Whatsapp Farra now 📲 016-6222792
.
____________________________________________________
#dyxy #dyxybccream #bccream #bccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccreammalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxykl #dyxysogo #dyxybukitbintang #dyxyampang #pandanindah #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxycosmetics #dyxylipstik #mua #muakl #muaampang #muacheras #dropshipwanted #dropshipneeded
7 SEBAB KENAPA AWAK WAJIB GRAB BCCREAM!! . ANTARA SEBABNYA ADALAH: . 1. MENCEGAH PENUAAN DAN MEMBERI COLAGEN PADA KULIT MUKA.😱😱😱 . 2. MENGANDUNGI BAHAN MINERAL SEMULAJADI SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF.💅💅💅 . 3. MENGANDUNGI EKSTRAK BEARBERRIES BERFUNGSI MENCERAHKAN KULIT MUKA.😘😘😘 . 4. MENGANDUNGI SPF50.💘 . 5.DAPAT MENUTUP CELA PARUT DAN JERAWAT.💥💥💥 . 6. TEKSTUR YANG SANGAT RINGAN.❣️❣️❣️ . 7. PENGGUNAAN KONSISTEN DAPAT BUATKAN MUKA LICIN, TEGANG SERTA CERAH DAN DAN SEBAB YANG AMAT PENTING ADALAH IA MENJIMATKAN AWAK. DALAM BC CREAM NI DAH ALL IN ONE.💖💖💖 . 💕TAK PERLU PAKAI BEDAK💕 ♥️TAK PERLU PAKAI KRIM♥️ 💋TAK PERLU PAKAI CONCEALER💋 ❤️TAK PERLU PAKAI SUNBLOCK❤️ DAN BYE BYE HILANG MUKA KUSAM, HI MUKA GLOWINGGGG!!💃💃💃 . FREE POSTAGE & DELIVERY!! COD Ampang, Cheras, Bukit Bintang, KL Sentral, KL Area, SOGO, KLCC, Bangsar, Wangsa Maju, Pandan Indah, Taman Maluri . Whatsapp Farra now 📲 016-6222792 Whatsapp Farra now 📲 016-6222792 . ____________________________________________________ #dyxy  #dyxybccream  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccreammalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxykl  #dyxysogo  #dyxybukitbintang  #dyxyampang  #pandanindah  #dyxytestimoni  #dyxyfeedback  #dyxycosmetics  #dyxylipstik  #mua  #muakl  #muaampang  #muacheras  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
✔Waterproof
✔Senang cuci
✔Melentik dengan pantas
✔Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 🤗
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata .
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah dibawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉
.
.
.
🚨 Whatsapp SEGERA 🚨:
📲 #0183297614
.
.
#bccreamfoundation 
#dyxyfeedback
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxycod
#dyxyshahalam
#dyxykeramat
#teamfl 
#fattzura 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#uitmshahalam
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#dyxygombak 
#dyxysetapak
#dyxysentul
#dyxywangsamaju
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆 . Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕 . . Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊 . Best sebab 😘😘 ✔Waterproof ✔Senang cuci ✔Melentik dengan pantas ✔Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 🤗 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata . ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah dibawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan dibawah mata . . ❎Tidak menggatalkan mata ❎Tidak menanggalkan bulu mata . . Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉 . . . 🚨 Whatsapp SEGERA 🚨: 📲 #0183297614  . . #bccreamfoundation  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxycod  #dyxyshahalam  #dyxykeramat  #teamfl  #fattzura  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #uitmshahalam  #dyxyselangor  #dyxyampang  #dyxygombak  #dyxysetapak  #dyxysentul  #dyxywangsamaju 
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
✔Waterproof
✔Senang cuci
✔Melentik dengan pantas
✔Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 🤗
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata .
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah dibawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉
.
.
.
🚨 Whatsapp SEGERA 🚨:
📲 #0183297614
.
#bccreamfoundation 
#dyxyfeedback
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxycod
#dyxyshahalam
#dyxykeramat
#teamfl 
#fattzura 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#uitmshahalam
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#dyxygombak 
#dyxysetapak
#dyxysentul
#dyxywangsamaju
✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆 . Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕 . . Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊 . Best sebab 😘😘 ✔Waterproof ✔Senang cuci ✔Melentik dengan pantas ✔Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 🤗 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata . ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah dibawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan dibawah mata . . ❎Tidak menggatalkan mata ❎Tidak menanggalkan bulu mata . . Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉 . . . 🚨 Whatsapp SEGERA 🚨: 📲 #0183297614  . #bccreamfoundation  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxycod  #dyxyshahalam  #dyxykeramat  #teamfl  #fattzura  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #uitmshahalam  #dyxyselangor  #dyxyampang  #dyxygombak  #dyxysetapak  #dyxysentul  #dyxywangsamaju 
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️.
.
💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION.
👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only .
.
🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW.
.
🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥.
.
*RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special.
.
cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascarapromo
#dyxypromo #dyxymascara #dyxyfeedback #mascaramurah #teamalyaa #usahawanDYXY
♥️ *CRAYYY CRAZY SALE* ♥️. . 💃🏻 FEELING JUST LIKE EYELASH EXTENSION. 👆🏻 Start 21 - 31 October 2018 only . . 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW 🙋🏻‍♀️ GRAB NOW. . 🔥 Sale yang sangat melampau berdarah ayaq mataaa 😭😭 sale palingggg gilaaaaaaa 🔥. . *RM30 off for 2 DYXY Mascaras* dan dapatkan FREE gift special. . cepat cepat grab sebelum kehabisan stok 😘 . . #dyxycosmetics  #dyxymascarapromo  #dyxypromo  #dyxymascara  #dyxyfeedback  #mascaramurah  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
.
SET BEAUTY LADY
1 x Mascara
1 x BC Cream
1 x Brush
1 x Facemist
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 . SET BEAUTY LADY 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Brush 1 x Facemist . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
.
SET BEAUTY LADY
1 x Mascara
1 x BC Cream
1 x Brush
1 x Facemist
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 . SET BEAUTY LADY 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Brush 1 x Facemist . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘
.
🔥 Must have combo for 1st time user 🔥
.
SET BEAUTY LADY
1 x Mascara
1 x BC Cream
1 x Brush
1 x Facemist
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER 💘 . 🔥 Must have combo for 1st time user 🔥 . SET BEAUTY LADY 1 x Mascara 1 x BC Cream 1 x Brush 1 x Facemist . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄 Moistkan bibir walaupun matte
💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
💄Boleh dibuat blusher & eyeshadow
.
@mj_beautyshops
012-7755 712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄 Moistkan bibir walaupun matte 💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit 💄Boleh dibuat blusher & eyeshadow . @mj_beautyshops 012-7755 712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam