an online Instagram web viewer

#dyxycosmetics medias

Photos

- INDONESIA -
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
📲 syasya 0105575123
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
POSTAGE POSTAGE POSTAGE
.
Haaa jangan tak tahu, POSTAGE EVERYDAY taw☝🏻
.
Tak menang tangan sis packing pos parcel customer😂
.
Haa tu diaa😍 Disebabkan viral sgt DYXY ni, habis diorang pulun semua👏🏻
.
📣Rugilah siapa tak join postage niii🙌🏻
.
Barang customers utk di pos👏🏻
.
SALES tgh gila2 lagi taw😍😍😍 .
Grab it now sayang2 semua❗️❗️❗️ .
.
Jomlah cantik dengan DYXY😍
.
Banyak FREE GIFT kita akan bagiii 🎁 🎁 🎁 🎉🎉🎉 .
.
Jangan terlepasss🌸🌸🌸🌸💋💋💋 .
. 🌹BC CREAM
🌹FACEMIST
🌹MASCARA
🌹LIPSTICK.
.
Tracking nombor akan di update ye💕
.
Ni pon sis tak sempat update gambar postage hari2 sebab banyak sgt order😍
.
Thank you for buying with us🎉. .
#dyxycosmetics 
#bccreambydyana
#dyxytestimonials 
#dyxy 
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyagent 
#dyxycream
#dyxycomboset
#dyxygreenteafacemist 
#dyxykualalumpur 
#dyxybrush
#freegiftlimited
#dyxyfreegift 
#codkl 
#teamfl 
#dyxyforever 
#dyxylipmatte 
#dyxylakukeras 
#dyxymurah 
#dyxyori 
#bccreamfoundation 
#dyxymascara 
#dyxycantikmenyerlah
POSTAGE POSTAGE POSTAGE . Haaa jangan tak tahu, POSTAGE EVERYDAY taw☝🏻 . Tak menang tangan sis packing pos parcel customer😂 . Haa tu diaa😍 Disebabkan viral sgt DYXY ni, habis diorang pulun semua👏🏻 . 📣Rugilah siapa tak join postage niii🙌🏻 . Barang customers utk di pos👏🏻 . SALES tgh gila2 lagi taw😍😍😍 . Grab it now sayang2 semua❗️❗️❗️ . . Jomlah cantik dengan DYXY😍 . Banyak FREE GIFT kita akan bagiii 🎁 🎁 🎁 🎉🎉🎉 . . Jangan terlepasss🌸🌸🌸🌸💋💋💋 . . 🌹BC CREAM 🌹FACEMIST 🌹MASCARA 🌹LIPSTICK. . Tracking nombor akan di update ye💕 . Ni pon sis tak sempat update gambar postage hari2 sebab banyak sgt order😍 . Thank you for buying with us🎉. . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxytestimonials  #dyxy  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyagent  #dyxycream  #dyxycomboset  #dyxygreenteafacemist  #dyxykualalumpur  #dyxybrush  #freegiftlimited  #dyxyfreegift  #codkl  #teamfl  #dyxyforever  #dyxylipmatte  #dyxylakukeras  #dyxymurah  #dyxyori  #bccreamfoundation  #dyxymascara  #dyxycantikmenyerlah 
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
#vicmyciktinfamily

1 TAMBAH 1 JADI 3?! Semua usahawan Myciktinfamily jadi tak pandai kira bulan ni. Asal kira mesti TERLEBIH KASI!

Bulan 11 sahaja HQ DYXY bagi kami salah kira.
Habis November kena kira betul-betul. Jadi korang baik cepat sebelum kami dah pandai kira balik!! #myrajerfamily
#myciktinfamily
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#vicmyciktinfamily

1 TAMBAH 1 JADI 3?! Semua usahawan Myciktinfamily jadi tak pandai kira bulan ni. Asal kira mesti TERLEBIH KASI!

Bulan 11 sahaja HQ DYXY bagi kami salah kira.
Habis November kena kira betul-betul. Jadi korang baik cepat sebelum kami dah pandai kira balik!! #myrajerfamily
#myciktinfamily
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#vicmyciktinfamily

1 TAMBAH 1 JADI 3?! Semua usahawan Myciktinfamily jadi tak pandai kira bulan ni. Asal kira mesti TERLEBIH KASI!

Bulan 11 sahaja HQ DYXY bagi kami salah kira.
Habis November kena kira betul-betul. Jadi korang baik cepat sebelum kami dah pandai kira balik!! #myrajerfamily
#myciktinfamily
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
TURUN 10KG + LEMAK HILANG + SUDAH ADA SHAPE DI PINGGANG ❤
.
BERAT ANDA 60KG KEATAS ? 
JANGAN TERKEJUT 🔽
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK  malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++
✳2 botol lost 7 kg++
✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send  rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇

www.wasap.my/60138928924/NakJusDeina
www.wasap.my/60138928924/NakJusDeina .
#teamayufea #teamwawamasyuk #ampang #kl #tawauonlineshop #sabah #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore #deinaslimaxjuice
TURUN 10KG + LEMAK HILANG + SUDAH ADA SHAPE DI PINGGANG ❤ . BERAT ANDA 60KG KEATAS ? JANGAN TERKEJUT 🔽 Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++ ✳2 botol lost 7 kg++ ✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇 www.wasap.my/60138928924/NakJusDeina www.wasap.my/60138928924/NakJusDeina . #teamayufea  #teamwawamasyuk  #ampang  #kl  #tawauonlineshop  #sabah  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #tipskurus  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore  #deinaslimaxjuice 
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
ANDA DIKALANGAN YG SEDANG MENANGIS😢❓❓❓
.
 Start your journey with DYXY now💕
.
.
Everyone got potential ❗ Anda hanya perlu kenal pasti dan cungkil bakat tersebut.
.
Our DYXY Frontline semua yg pernah menangis dan sekarang memang terbukti yg menangis ini yg meroket 🚀🚀
.
WHY ❓❓
Only pressure can push us beyond the limit ! Not to the limit !
.
MASALAH ITU ADALAH NIKMAT
.
Selagi kita rajin nak usaha dan terus usaha tanpa rasa cepat putus asa ,in shaa Allah Allah akan sentiasa bagi kita jalan dan rezeki yg melimpah ruah😊
.
Fienaz bukan lah hebat sangat macam org2 yg dah kaya dan berjaya tu tapi Fienaz akan bantu guide korang sampai berjaya capai apa yg korang impikan macam apa yg Fienaz capai sekarang. In shaa Allah dengan izinNya..😇
.
Fienaz masih open utk agen dan dropship yg nak join #teamfienaz 😘
.
🙋🏼AGEN
🙋🏼DROPSHIP
.
"DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN"😊
.
LOVE DYXY😍😍😍
.
📲 www.wasap.my/601124098084
.
#bccreambydyana 
#teamfienaz
#dyxycosmetics
#agentwanted 
#dropshipwanted
#teamdyxy 
#dyxyperak
ANDA DIKALANGAN YG SEDANG MENANGIS😢❓❓❓ . Start your journey with DYXY now💕 . . Everyone got potential ❗ Anda hanya perlu kenal pasti dan cungkil bakat tersebut. . Our DYXY Frontline semua yg pernah menangis dan sekarang memang terbukti yg menangis ini yg meroket 🚀🚀 . WHY ❓❓ Only pressure can push us beyond the limit ! Not to the limit ! . MASALAH ITU ADALAH NIKMAT . Selagi kita rajin nak usaha dan terus usaha tanpa rasa cepat putus asa ,in shaa Allah Allah akan sentiasa bagi kita jalan dan rezeki yg melimpah ruah😊 . Fienaz bukan lah hebat sangat macam org2 yg dah kaya dan berjaya tu tapi Fienaz akan bantu guide korang sampai berjaya capai apa yg korang impikan macam apa yg Fienaz capai sekarang. In shaa Allah dengan izinNya..😇 . Fienaz masih open utk agen dan dropship yg nak join #teamfienaz  😘 . 🙋🏼AGEN 🙋🏼DROPSHIP . "DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN"😊 . LOVE DYXY😍😍😍 . 📲 www.wasap.my/601124098084 . #bccreambydyana  #teamfienaz  #dyxycosmetics  #agentwanted  #dropshipwanted  #teamdyxy  #dyxyperak 
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁
.
Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles.
.
Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃
.
*boleh booking atau bayar secara ansuran*
.
Klik link wasap pada bio ig maz
@mazdyxylover.my
📲019-4608057

#usahawandyxy 
#dyxy #dyxycosmetics 
#dyxybccream
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁 . Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles. . Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃 . *boleh booking atau bayar secara ansuran* . Klik link wasap pada bio ig maz @mazdyxylover.my 📲019-4608057 #usahawandyxy  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccream 
BELOVED SET MAKE UP DYXY

Kan best bila boleh guna set Cosmetics product local yang bertaraf antarabangsa. Mampu milik, senang pakai dan mudah dibawa pulak tu. Bestnyer kannnnnnn. 😍
.
.

Kalau dah lewat nak g keje, mesti tak sempat nak touch up dulu, kebiasaan kita wanita ambik masa yang lama nak make up, Tapi Nasib baik ada *set make up bersiap cepat* , Sambar dekat meja solek sebelum pecut g keje, selitkan dalam handbag. . 
Dalam kete pum kita boleh make up, Turun kereta terus cantik gojesss hanya dengan 5minit. Boleh melangkah dengan confident level yang tinggi.
hati rasa berbunga bunga je. Rasa nak senyum sampai koyak pipi bila berselisih dengan orang je, kena puji. Feeling datin datin pulak. Havoc gituuuuu
.
.

Ramai yang duk tanya. Sis pakai Cosmetics apa ni Sis? Kulit flawless, cantik yang amat wehhh
.
.

Meh kite nak bongkarkan rahsia set Cosmetics  Memikat Hati boleh tekan link wassap kat bawah lelaju tau 👇🏻
.
. 📲 010-572 3843
.
📲 010-572 3843
.
📲 010-572 3843
.
.

#dyxycosmetics 
#dyxyoriginal 
#dyxytestimoni 
#dyxypromotion
#dyxymurah
 #dyxyfeefback 
#dyxybrush #dyxyfacemist 
#dyxybccream #dyxyfoundation
#dyxylipstick #dyxymascara
#teamalyaa #usahawanDYXY
BELOVED SET MAKE UP DYXY Kan best bila boleh guna set Cosmetics product local yang bertaraf antarabangsa. Mampu milik, senang pakai dan mudah dibawa pulak tu. Bestnyer kannnnnnn. 😍 . . Kalau dah lewat nak g keje, mesti tak sempat nak touch up dulu, kebiasaan kita wanita ambik masa yang lama nak make up, Tapi Nasib baik ada *set make up bersiap cepat* , Sambar dekat meja solek sebelum pecut g keje, selitkan dalam handbag. . Dalam kete pum kita boleh make up, Turun kereta terus cantik gojesss hanya dengan 5minit. Boleh melangkah dengan confident level yang tinggi. hati rasa berbunga bunga je. Rasa nak senyum sampai koyak pipi bila berselisih dengan orang je, kena puji. Feeling datin datin pulak. Havoc gituuuuu . . Ramai yang duk tanya. Sis pakai Cosmetics apa ni Sis? Kulit flawless, cantik yang amat wehhh . . Meh kite nak bongkarkan rahsia set Cosmetics Memikat Hati boleh tekan link wassap kat bawah lelaju tau 👇🏻 . . 📲 010-572 3843 . 📲 010-572 3843 . 📲 010-572 3843 . . #dyxycosmetics  #dyxyoriginal  #dyxytestimoni  #dyxypromotion  #dyxymurah  #dyxyfeefback  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxylipstick  #dyxymascara  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁
.
Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles.
.
Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃
.
*boleh booking atau bayar secara ansuran*
.
Klik link wasap pada bio ig maz
@mazdyxylover.my
📲019-4608057

#usahawandyxy 
#dyxy #dyxycosmetics 
#dyxybccream
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁 . Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles. . Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃 . *boleh booking atau bayar secara ansuran* . Klik link wasap pada bio ig maz @mazdyxylover.my 📲019-4608057 #usahawandyxy  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccream 
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁
.
Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles.
.
Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃
.
*boleh booking atau bayar secara ansuran*
.
Klik link wasap pada bio ig maz
@mazdyxylover.my
📲019-4608057

#usahawandyxy 
#dyxy #dyxycosmetics 
#dyxybccream
SAYA SUDAH KORANG BILA LAGI NAK CANTIK DENGAN DYXY !💁 . Nak cantik kenalah melabur sikit barulah dapat hasilnya.Sesuai untuk wanita2 yang suka mekap simple2 tapi ingin tampil cantik dan ploles. . Kalau yang jenis malas mekap tu pon wajib pakai dyxy ni jadi mudah dan pantas bersiap tak sampai 5 minit pon. Mekap nipis2 je dah nampak gojes tau. Nak suami sayang lebih kenalah jaga penampilan diri walaupun duduk kat rumah.💃 . *boleh booking atau bayar secara ansuran* . Klik link wasap pada bio ig maz @mazdyxylover.my 📲019-4608057 #usahawandyxy  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccream 
PROMOSI MASIH BERLANJUTAN 😘
.
Jomm wasap kite utk grab #setdyxy 😘
.
kite bagi harga cun,free gifts pun banyakk😘😘
.
#dyxycod 
#dyxycosmetics 
#usahawandyxy 
#dyxyjohorbahru
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
.
===========
8 FREE GIFT PERCUMA
===========
.
(1) Collagen Crystal Eye Mask
(2) Exclusive Paper Dyxy
(3) Shiseido mask
(4) Voucher RM15
(5) Eyeshadow
(6) Beg mekap (7) Mascara
(8) Blusher
.
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !!
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . =========== 8 FREE GIFT PERCUMA =========== . (1) Collagen Crystal Eye Mask (2) Exclusive Paper Dyxy (3) Shiseido mask (4) Voucher RM15 (5) Eyeshadow (6) Beg mekap (7) Mascara (8) Blusher . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !! . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? 
TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? 
TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚

WHY NOT KAN... 🤭

Frenz jemput la lda & team untuk  adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘
👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕
😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau.

Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱
Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚 WHY NOT KAN... 🤭 Frenz jemput la lda & team untuk adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘 👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕 😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau. Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱 Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? 
TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? 
TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚

WHY NOT KAN... 🤭

Frenz jemput la lda & team untuk  adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘
👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕
😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau.

Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱
Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚 WHY NOT KAN... 🤭 Frenz jemput la lda & team untuk adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘 👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕 😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau. Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱 Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? 
TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? 
TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚

WHY NOT KAN... 🤭

Frenz jemput la lda & team untuk  adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘
👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕
😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau.

Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱
Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum frenz.. 💕💕 FRENZ2 IDA TERINGIN SANGAT NAK CUBA MAKE DYXY? TERINGIN SANGAT NAK RASA SENDIRI BEFORE BELI? TERINGIN SANGAT NAK TENGOK KEFLAWLESAN WAJAH DGN DYXY? 😚 WHY NOT KAN... 🤭 Frenz jemput la lda & team untuk adakan MAKEOVER PARTY di tempat korang😍😍😘 Frenz boleh rasa sendiri makeup produk yang paling VIRAL sekarang ni 😍😍 👉 Ajak 5 - 10 org kawan untuk dimakeover 😎,kita santai2😘 👉 Set appointment dgn Ida.. korang akan dapat 😱😱 😱FREE MAKEOVER DENGAN PRODUK DYXY BERNILAI RM300 beserta penerangan produk. 😱DAPAT LAGI FREE PRODUK DYXY, saguhati kerana menjemput kami 💕 😍PALING BEST‼️‼️kami yang akan turun ke tempat korang, juga PERCUMA tau. Cepat2 whatsapp 👇Ida ye frenz☺️ kita LOCK THE DATE 😍. 📱Ida_0136924449 📱 Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
MAKEOVER BERNILAI RM300 PERCUMA DARIPADA DYXY COSMETICS team MYCIKYAFAMILY ! .
.
Anda boleh dapatkan makeover DYXY Cosmetics TANPA BAYARAN dikenakan.
.
Bukan dapat mekap percuma sahaja anda juga dapat bawak balik hadiah berupa PRODUK DYXY! 💗 .
.
Ada offer best juga untuk yang berminat untuk jadi agent dan stokis DYXY!! .
.
Jangan lepaskan peluang sebab tidak dikenakan bayaran. Whtsapp segera untuk book tempat anda!! .
.
.
CikDaya - 0196387558
CikDaya - 0196387558
.
#Dyxybccream #dyxycosmetics #agentdyxyrawang #agentdyxyserendah #bccdyxy #facemistdyxy #makeuptutorial #makeuptransformation #mascaradyxy #makeupvideos #makeuptime #makuplover #dyxymalaysia #dyxyindonesia #dyxyteam #womanandhealth #womenempowerment #womanstyle #makeupslaves #dyxymakeover #makeover #dyxycleaningwipes #dyxycodrawang #dyxycodserendah
MAKEOVER BERNILAI RM300 PERCUMA DARIPADA DYXY COSMETICS team MYCIKYAFAMILY ! . . Anda boleh dapatkan makeover DYXY Cosmetics TANPA BAYARAN dikenakan. . Bukan dapat mekap percuma sahaja anda juga dapat bawak balik hadiah berupa PRODUK DYXY! 💗 . . Ada offer best juga untuk yang berminat untuk jadi agent dan stokis DYXY!! . . Jangan lepaskan peluang sebab tidak dikenakan bayaran. Whtsapp segera untuk book tempat anda!! . . . CikDaya - 0196387558 CikDaya - 0196387558 . #Dyxybccream  #dyxycosmetics  #agentdyxyrawang  #agentdyxyserendah  #bccdyxy  #facemistdyxy  #makeuptutorial  #makeuptransformation  #mascaradyxy  #makeupvideos  #makeuptime  #makuplover  #dyxymalaysia  #dyxyindonesia  #dyxyteam  #womanandhealth  #womenempowerment  #womanstyle  #makeupslaves  #dyxymakeover  #makeover  #dyxycleaningwipes  #dyxycodrawang  #dyxycodserendah 
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
click link di bio sekarang 😊
www.wasap.my/+60199187252

COD area Dungun
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . click link di bio sekarang 😊 www.wasap.my/+60199187252 COD area Dungun Pos ke Seluruh Malaysia . #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #usahawandyxy 
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘
Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak??
..
.. Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘 Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak?? .. .. Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Ape perasaan korang kalau tetibe dapat hadiah macam ni? Bukan bunga @ coklat tapi set make up exclusive‼️😍😍 ..
.. Jom jadikan hadiah istimewa korang lain dari kebiasaan.

Jom whatsapp ida, harga kasih syg je Ida bagi 😘
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Ape perasaan korang kalau tetibe dapat hadiah macam ni? Bukan bunga @ coklat tapi set make up exclusive‼️😍😍 .. .. Jom jadikan hadiah istimewa korang lain dari kebiasaan. Jom whatsapp ida, harga kasih syg je Ida bagi 😘 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘
Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak??
..
.. Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘 Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak?? .. .. Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics
.
Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗
.
Cepat cepat 📲📲+60196940138.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#muatutorial
#teamfl #teamazrin
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselatan
#dyxymelaka
#jdt
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muapengantin
#muamalaysia
Cantik hanya dengan #DyxyCosmetics  . Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗 . Cepat cepat 📲📲+60196940138. . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #muatutorial  #teamfl  #teamazrin  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselatan  #dyxymelaka  #jdt  #dyxymalaysia  #dyxyjohor  #muapengantin  #muamalaysia 
Assalamualaikum..
Hai korang. 🙋🏻‍♀️ Nak bagitau ni, stock PERFUME DYXY akan sampai tak lame lagi.
Bau sangat wangi! Mewah & sweet,sesuai utk lelaki & wanita..Stock sangat terhad‼️HANYA RM49. 90 😎.. So korang yg blom dptkn lg perfume DYXY yg mewah ni, cepat2 grab & whatsapp Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum.. Hai korang. 🙋🏻‍♀️ Nak bagitau ni, stock PERFUME DYXY akan sampai tak lame lagi. Bau sangat wangi! Mewah & sweet,sesuai utk lelaki & wanita..Stock sangat terhad‼️HANYA RM49. 90 😎.. So korang yg blom dptkn lg perfume DYXY yg mewah ni, cepat2 grab & whatsapp Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Throwback toturial lama 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . 
mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆
. 
wassap saya 👉01155031342
wassap saya 👉01155031342
. 
on dm 📲 on dm 📲
. 
#dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh  #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Throwback toturial lama 🔥Dah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau 💘, anda bila lagi? . mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ 🙆 . wassap saya 👉01155031342 wassap saya 👉01155031342 . on dm 📲 on dm 📲 . #dyxycosmetics  #feedbacksendiri  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #Jengka  #bandarpusatjengka  #temerloh  #kuantan  #pahang  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Assalamualaikum dan selamat pagi. 😘
.
.
Kita sebagai manusia tak lari dari 5 penyakit ni. Jauhi lah 5 penyakit ni dan sentiasa upgrade diri untuk jadi yang lebih baik. Insya allah.
.
5 PENYAKIT YANG KITA KENA JAUHI DAN KALAU ADA PADA DIRI KITA WAJIB KITA BUANG UNTUK BERJAYA
.
.
✔️ RIAK
Adalah bentuk kita ingin dipuji oleh orang lain.
.
✔️ UJUB
Adalah bentuk kita yang merasa lebih bagus dari orang lain.
.
✔️ DENDAM
Adalah bentuk kita yang ingin membalas orang lain.
.
✔️ MERASA BISA
Adalah bentuk kita yang ingin melupakan sang pemberi ke-bisa-an.
.
✔️ HASAD/ DENGKI/ IRI
Adalah bentuk kita yang tidak ingin melihat orang lain lebih bahagia.
.
.
Buang 5 PENYAKIT NI. Insya allah hati makin tenang tanpa fikir pasal orang lain. Mama tau rezeki makin murah😘
.
.
#dyxycosmetics
#teamliezzero
#headmasterstokis
#lovedyxy
#usahawandyxy
Assalamualaikum dan selamat pagi. 😘 . . Kita sebagai manusia tak lari dari 5 penyakit ni. Jauhi lah 5 penyakit ni dan sentiasa upgrade diri untuk jadi yang lebih baik. Insya allah. . 5 PENYAKIT YANG KITA KENA JAUHI DAN KALAU ADA PADA DIRI KITA WAJIB KITA BUANG UNTUK BERJAYA . . ✔️ RIAK Adalah bentuk kita ingin dipuji oleh orang lain. . ✔️ UJUB Adalah bentuk kita yang merasa lebih bagus dari orang lain. . ✔️ DENDAM Adalah bentuk kita yang ingin membalas orang lain. . ✔️ MERASA BISA Adalah bentuk kita yang ingin melupakan sang pemberi ke-bisa-an. . ✔️ HASAD/ DENGKI/ IRI Adalah bentuk kita yang tidak ingin melihat orang lain lebih bahagia. . . Buang 5 PENYAKIT NI. Insya allah hati makin tenang tanpa fikir pasal orang lain. Mama tau rezeki makin murah😘 . . #dyxycosmetics  #teamliezzero  #headmasterstokis  #lovedyxy  #usahawandyxy 
DYXY MEMANG BUAT MUKA KITA GLOWING 😍😍
.
.
Sekali sapu
Cover semua jerawat weh!😍
.
.
Muka pun makin glowing
Tak bercapuk
Make up tahan sampai 8 jam!👍
.
Set terbaik! Set Basic Lady
🎁BC CREAM + FACEMIST + BRUSH
.
Nak lagi terbaik! Set Perfect Lady
🎁BC CREAM + FACEMIST + BRUSH + LIPSTICK
.
Boleh Jiiiimat sangat korang punya BC CREAM & cantik ching ching! ❤️💋
.
Tak cuba tak tau.
Whatsapp 0136249168-nafisa 
Esok kakak post tau 😘😘
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
DYXY MEMANG BUAT MUKA KITA GLOWING 😍😍 . . Sekali sapu Cover semua jerawat weh!😍 . . Muka pun makin glowing Tak bercapuk Make up tahan sampai 8 jam!👍 . Set terbaik! Set Basic Lady 🎁BC CREAM + FACEMIST + BRUSH . Nak lagi terbaik! Set Perfect Lady 🎁BC CREAM + FACEMIST + BRUSH + LIPSTICK . Boleh Jiiiimat sangat korang punya BC CREAM & cantik ching ching! ❤️💋 . Tak cuba tak tau. Whatsapp 0136249168-nafisa Esok kakak post tau 😘😘 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
TERBELIAK MATA KAWAN OFFICE KAK JAH!

Kak Jah buat keluar duit tabung haji ke apa sampai shopping DYXY penuh tangan ni?
.
Kak Jah jadi VERY IMPORTANT CUSTOMER #myrajerfamily la. Order 2 dapat 3. Tak terusik duit tabung haji pun siap tambah sebab jimat bajet alat makeup selama setahun tau!
. 
ps: Saja pinjam nama kak Jah. Ada ke kak Jah yang dah jadi V. I.C? 🤣
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
#myhanissfamily
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
TERBELIAK MATA KAWAN OFFICE KAK JAH! Kak Jah buat keluar duit tabung haji ke apa sampai shopping DYXY penuh tangan ni? . Kak Jah jadi VERY IMPORTANT CUSTOMER #myrajerfamily  la. Order 2 dapat 3. Tak terusik duit tabung haji pun siap tambah sebab jimat bajet alat makeup selama setahun tau! . ps: Saja pinjam nama kak Jah. Ada ke kak Jah yang dah jadi V. I.C? 🤣 . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . #myhanissfamily  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
BULAN ABANG POSMEN KENA SADO

Sebab DYXY buat sales bagi banyak sangat barang 😅

Dah la hadiah bagi woven bag, bag makeup baldu, t-shirt DYXY dan green tea cleansing wipes. Sekarang tambah lagi extra produk bc cream + face mist + lipstick pulok!

#mymarfamily
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
BULAN ABANG POSMEN KENA SADO Sebab DYXY buat sales bagi banyak sangat barang 😅 Dah la hadiah bagi woven bag, bag makeup baldu, t-shirt DYXY dan green tea cleansing wipes. Sekarang tambah lagi extra produk bc cream + face mist + lipstick pulok! #mymarfamily  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY 
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘
Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak??
..
.. Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Woooww.. DYXY CLEANSING WIPES ni boleh jadi masker rupenye...1 lagi untuk cantik frenz 😜😘 Jom kita bermasker lepas ni.. 😉 Frenz nak jugak?? .. .. Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
❣️V. I. C SALE ❣️
.
VIC Sale ini adalah untuk menghargai customer DYXY yang tak jemu menyokong dan menggunakan product DYXY.
.
So with love to all of you, grab this miracle sale cepat2 while stock last!
.
Limited set hanya 10k set sahaja guys 😱😱😱#myhanissfamily
.
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#DYXYVICSALEHB
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#dyxypasirgudang
#dyxyjoho
❣️V. I. C SALE ❣️ . VIC Sale ini adalah untuk menghargai customer DYXY yang tak jemu menyokong dan menggunakan product DYXY. . So with love to all of you, grab this miracle sale cepat2 while stock last! . Limited set hanya 10k set sahaja guys 😱😱😱#myhanissfamily  . #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #DYXYVICSALEHB  #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #dyxypasirgudang  #dyxyjoho 
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH
CEPAT💕
💕RINGKAS
CANTIK💕
💕SEMULAJADI
SELAMAT💕
.. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH CEPAT💕 💕RINGKAS CANTIK💕 💕SEMULAJADI SELAMAT💕 .. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
VIC SALE‼️ VIC SALE‼️ VIC SALE‼️ Kali ni special untuk PENGGEMAR2 LIPSTICK DYXY!!
..
Harga asal 1 Lipstik adalah RM45 tau!!
..
Sempena #VICSALES..
..
HANYA RM120 untuk 3 Lipstick yang Supergojes ni..
..
Ada 3 pilihan warna cantik giler!!
~CHERRY RED
~FLIRTY ME
~SEXY NUDE
..
Grab yours!!
.. #vicsaleTeamdyxyNurul #vicsaleTeamdyxysalihah #vicsaleTeamdyxyachu #vicsaleTeamdyxyIeda #vicsale #DYXYVICSALE ..
..
whatsapp Ida jom & jangan terlepas OFFER YG SUPER BEST ni 😱😍😍 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ ..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#opencoachingrm1to2kpermonth
#visitFBIdaZainuddin
VIC SALE‼️ VIC SALE‼️ VIC SALE‼️ Kali ni special untuk PENGGEMAR2 LIPSTICK DYXY!! .. Harga asal 1 Lipstik adalah RM45 tau!! .. Sempena #VICSALES .. .. HANYA RM120 untuk 3 Lipstick yang Supergojes ni.. .. Ada 3 pilihan warna cantik giler!! ~CHERRY RED ~FLIRTY ME ~SEXY NUDE .. Grab yours!! .. #vicsaleTeamdyxyNurul  #vicsaleTeamdyxysalihah  #vicsaleTeamdyxyachu  #vicsaleTeamdyxyIeda  #vicsale  #DYXYVICSALE  .. .. whatsapp Ida jom & jangan terlepas OFFER YG SUPER BEST ni 😱😍😍 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #opencoachingrm1to2kpermonth  #visitFBIdaZainuddin 
Calit Calit kelopak mata turun ke pipi 😍 hinggap ke bibir. Senang kann ! Tak sampai 1 minit sudah siap ! Eyeshadow, Blusher, Bibir kalerr menawan😍
.

Hampa Nak *LIPSTICK* DYXY💄 secara PERCUMA takk ?? 🙈🙈 Meh DM sekarang !!! 😍 Pencinta lipstick gojes jangan lepas peluang keemasan ini😍
.
.
Lambat lambat stock *FREE* Lipstick habis tak tahu laa😝 teriak bucu katil kang menyesal pulakk😝

_
.

HOTLINE 📲 0134385397
@ ( link wassap dalam bio ) .
.

#UsahawanDYXY
#dyxykedah
#dyxyalorsetar 
#muakedah
#gorgeousgirl
#sexynude
#flirtyme
#dyxykulim
#dyxypenang
#cherryred
#dyxylipstick
#dyxysungaipetani
#bccreambydyana 
#teamfl
#amancentral
#dyxycosmetics 
#beauty
#jubahsouq
#VICSALE
#flacademy
Calit Calit kelopak mata turun ke pipi 😍 hinggap ke bibir. Senang kann ! Tak sampai 1 minit sudah siap ! Eyeshadow, Blusher, Bibir kalerr menawan😍 . Hampa Nak *LIPSTICK* DYXY💄 secara PERCUMA takk ?? 🙈🙈 Meh DM sekarang !!! 😍 Pencinta lipstick gojes jangan lepas peluang keemasan ini😍 . . Lambat lambat stock *FREE* Lipstick habis tak tahu laa😝 teriak bucu katil kang menyesal pulakk😝 _ . HOTLINE 📲 0134385397 @ ( link wassap dalam bio ) . . #UsahawanDYXY  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #muakedah  #gorgeousgirl  #sexynude  #flirtyme  #dyxykulim  #dyxypenang  #cherryred  #dyxylipstick  #dyxysungaipetani  #bccreambydyana  #teamfl  #amancentral  #dyxycosmetics  #beauty  #jubahsouq  #VICSALE  #flacademy 
Nak cantik benda paling penting is RAJIN. Kalau malas memang tak jadi cerita nya sayang.
.
So ceritanya,  kita tengok orang kulit fuhhh merecikss dia punya ploless sampai terpantul lah muka bila tengok pipi dia. Mengalahkan cermin.
.
Tapi kita tak tahu struggle nye dia nak dapat kulit gini. Kalau korang nak cantik, ada perubahan korang kena lah konsisten.
.
Macam adik manis sorang ni. Dia pakai dyxy 3 bulan. Habis semua jerawat, semua parut kena hangkut dek semburan teh hijau dekat muka tau.
.
Yela. Kalau korang memang betul2 tak rajin, cuma kena spray dua kali sehari aje. Tahap malas ni pun korang boleh nampak hasil, kalau korang rajin extra sikit mesti lagi kebabom en?
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Nak cantik benda paling penting is RAJIN. Kalau malas memang tak jadi cerita nya sayang. . So ceritanya, kita tengok orang kulit fuhhh merecikss dia punya ploless sampai terpantul lah muka bila tengok pipi dia. Mengalahkan cermin. . Tapi kita tak tahu struggle nye dia nak dapat kulit gini. Kalau korang nak cantik, ada perubahan korang kena lah konsisten. . Macam adik manis sorang ni. Dia pakai dyxy 3 bulan. Habis semua jerawat, semua parut kena hangkut dek semburan teh hijau dekat muka tau. . Yela. Kalau korang memang betul2 tak rajin, cuma kena spray dua kali sehari aje. Tahap malas ni pun korang boleh nampak hasil, kalau korang rajin extra sikit mesti lagi kebabom en? . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
SEMI MATTE LIPSTICK DYXY 💄
.
.
Terdapat 3 codes flirty me (sweet pink), sexy nude (orange nude), cherry red (not so hot pepper red) 💄
.
.
Bukan sekadar lipstick tau, siap pakej blusher + eyeshadow tauuuuu. Jimat teruk 😍 tak yah dah complicated. Confirm cun dah‼️
.
.
Nak lagi best? Korang boleh mix and match kan tiga2 code ni tauuuu mcm korean gradient lips tu. Nak tau cemana? Check highlight sisnad 🤭💄
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐!
.
.
Nadiah fauzi:
📲 019-3282-159
🌸 cod sungai buloh selangor
🎁 Free gift
🎀 TeamFL
🎈 TeamNaddy
.
.
#beauty #dyxy #dyxybccream #bccreambydyana #foundation #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #muasungaibuloh #muamalaysia #muatutorial #foundationmalaysia #muaselangor #dropshipdyxy #lipstickmatte #tipskecantikkan #rawatwajah #leadership #bedakasas #dropshipdiperlukan #mascaradyxy #dyxycosmetics #unimas #business #dyxysungaibuloh #entrepreneurship  #tipskurus #lipstickmatte #flawless #dyxymascara
SEMI MATTE LIPSTICK DYXY 💄 . . Terdapat 3 codes flirty me (sweet pink), sexy nude (orange nude), cherry red (not so hot pepper red) 💄 . . Bukan sekadar lipstick tau, siap pakej blusher + eyeshadow tauuuuu. Jimat teruk 😍 tak yah dah complicated. Confirm cun dah‼️ . . Nak lagi best? Korang boleh mix and match kan tiga2 code ni tauuuu mcm korean gradient lips tu. Nak tau cemana? Check highlight sisnad 🤭💄 . . Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐! . . Nadiah fauzi: 📲 019-3282-159 🌸 cod sungai buloh selangor 🎁 Free gift 🎀 TeamFL 🎈 TeamNaddy . . #beauty  #dyxy  #dyxybccream  #bccreambydyana  #foundation  #foundationmurah  #dyxyfacemistgreentea  #muasungaibuloh  #muamalaysia  #muatutorial  #foundationmalaysia  #muaselangor  #dropshipdyxy  #lipstickmatte  #tipskecantikkan  #rawatwajah  #leadership  #bedakasas  #dropshipdiperlukan  #mascaradyxy  #dyxycosmetics  #unimas  #business  #dyxysungaibuloh  #entrepreneurship  #tipskurus  #lipstickmatte  #flawless  #dyxymascara 
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH
CEPAT💕
💕RINGKAS
CANTIK💕
💕SEMULAJADI
SELAMAT💕
.. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH CEPAT💕 💕RINGKAS CANTIK💕 💕SEMULAJADI SELAMAT💕 .. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
.
===========
8 FREE GIFT PERCUMA
===========
.
(1) Collagen Crystal Eye Mask
(2) Exclusive Paper Dyxy
(3) Shiseido mask
(4) Voucher RM15
(5) Eyeshadow
(6) Beg mekap (7) Mascara
(8) Blusher
.
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !!
.
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
☎️ wassap 012-2473772
.
#dyxybatucaves
#dyxybangsar
#dyxydamansara
#dyxygombak
#dyxyselayang
#dyxykualalumpur
#bccreamdyxy
#dyxyfoundation
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxykosmetik
#sayajualdyxy
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#malaysia
#bazarpaknil
#dyxymurah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmalaysia
#teamovea
#hijab
#tudungmurah
#neelofa
.
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 8 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . =========== 8 FREE GIFT PERCUMA =========== . (1) Collagen Crystal Eye Mask (2) Exclusive Paper Dyxy (3) Shiseido mask (4) Voucher RM15 (5) Eyeshadow (6) Beg mekap (7) Mascara (8) Blusher . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh DM kami atau terus tekan link wassap di BIO INSTA skrg !! . ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 ☎️ wassap 012-2473772 . #dyxybatucaves  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxygombak  #dyxyselayang  #dyxykualalumpur  #bccreamdyxy  #dyxyfoundation  #dyxymascara  #dyxyfacemist  #dyxykosmetik  #sayajualdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #malaysia  #bazarpaknil  #dyxymurah  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #teamovea  #hijab  #tudungmurah  #neelofa  .
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘 .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
❤️ Tips of the day ♥️
.
Tips simple dari @dyxycosmetics
Nak dapatkan lebih info tips kecantikan, jangan lupa tekan button FOLLOW di IG @dyxycosmetics sekarang..
.
Hari2 Admin akan share tips2 simple untuk anda cantik setiap hari ✅✅✅✅
.
For more information about sales DYXY COSMETICS ⬇️
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60133916862 📲 +60133916862
.
#tipsmakeup
#tipskurus
#tipscantik
#dyxycosmetics
#dyxyskincare
#skincarenatural
#muaselangor
#muakl
#tipsoftheday
❤️ Tips of the day ♥️ . Tips simple dari @dyxycosmetics Nak dapatkan lebih info tips kecantikan, jangan lupa tekan button FOLLOW di IG @dyxycosmetics sekarang.. . Hari2 Admin akan share tips2 simple untuk anda cantik setiap hari ✅✅✅✅ . For more information about sales DYXY COSMETICS ⬇️ . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60133916862 📲 +60133916862 . #tipsmakeup  #tipskurus  #tipscantik  #dyxycosmetics  #dyxyskincare  #skincarenatural  #muaselangor  #muakl  #tipsoftheday 
Belum cube lipstick dgn mascara fibre #dyxy?
.
Boleh lah grab set angelic trio ni 🙈
.
#usahawandyxy 
#dyxycod 
#dyxypasirgudang 
#dyxyjohorbahru 
#dyxypontian 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
LEMAK DEGIL ANDA TERPAKSA MENCAIR KETIKA WAKTU TIDUR !!
. 
Nak Tahu Rahsia Saya Turun 10KG dlm sebulan??
Tak perlu diet dan senaman teruk !!
Bahan daripada semulajadi jer uolss. 100% buah buahan je. Selamat dan mudah je cara minum. 
Sila tinggalkan nombor phone anda di komen atau terus klik link whatsapps bawah ni sekarang 😘👇 www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus
www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus

#teamnurulridduan #sgbuloh  #selangor  #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore #deinaslimaxjuice
LEMAK DEGIL ANDA TERPAKSA MENCAIR KETIKA WAKTU TIDUR !! . Nak Tahu Rahsia Saya Turun 10KG dlm sebulan?? Tak perlu diet dan senaman teruk !! Bahan daripada semulajadi jer uolss. 100% buah buahan je. Selamat dan mudah je cara minum. Sila tinggalkan nombor phone anda di komen atau terus klik link whatsapps bawah ni sekarang 😘👇 www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus #teamnurulridduan  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #tipskurus  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore  #deinaslimaxjuice 
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap.
Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈
..
.. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 ..
..
Jom whatsapp ida,😘
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ ..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap. Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈 .. .. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 .. .. Jom whatsapp ida,😘 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉
.
🌸 1 x Set Complete

FREE Lipstick
FREE Postage/ COD
.
ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60133916862 📲 +60133916862
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
#usahawandyxy
🎉 DYXY VIC SALE 2018🎉 . 🌸 1 x Set Complete FREE Lipstick FREE Postage/ COD . ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60133916862 📲 +60133916862 . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl  #usahawandyxy 
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH
CEPAT💕
💕RINGKAS
CANTIK💕
💕SEMULAJADI
SELAMAT💕
.. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH CEPAT💕 💕RINGKAS CANTIK💕 💕SEMULAJADI SELAMAT💕 .. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
TURUN 10KG + LEMAK HILANG + SUDAH ADA SHAPE DI PINGGANG ❤
.
BERAT ANDA 60KG KEATAS ? 
JANGAN TERKEJUT 🔽
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK  malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++
✳2 botol lost 7 kg++
✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send  rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇

www.wasap.my/60135358640/NakJusDeina
www.wasap.my/60135358640/NakJusDeina .
#teamayufea #teamwawamasyuk #ampang #kl #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore #deinaslimaxjuice
TURUN 10KG + LEMAK HILANG + SUDAH ADA SHAPE DI PINGGANG ❤ . BERAT ANDA 60KG KEATAS ? JANGAN TERKEJUT 🔽 Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++ ✳2 botol lost 7 kg++ ✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇 www.wasap.my/60135358640/NakJusDeina www.wasap.my/60135358640/NakJusDeina . #teamayufea  #teamwawamasyuk  #ampang  #kl  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #tipskurus  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore  #deinaslimaxjuice 
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘 .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60133916862 📲 +60133916862
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxycleansingwipes
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundationmalaysia 
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
#usahawandyxy
FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️ . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60133916862 📲 +60133916862 . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxycleansingwipes  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl  #usahawandyxy 
TERBELIAK MATA KAWAN OFFICE KAK JAH!

Kak Jah buat keluar duit tabung haji ke apa sampai shopping DYXY penuh tangan ni? 
Kak Jah jadi VERY IMPORTANT CUSTOMER #teamamer la. Order 2 dapat 3. Tak terusik duit tabung haji pun siap tambah sebab jimat bajet alat makeup selama setahun tau!

ps: Saja pinjam nama kak Jah. Ada ke kak Jah yang dah jadi V. I.C? 🤣 
WhatsApp click link in bio 🤗

#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxyvicsale
#vicsaleteamcikficafamily
TERBELIAK MATA KAWAN OFFICE KAK JAH! Kak Jah buat keluar duit tabung haji ke apa sampai shopping DYXY penuh tangan ni? Kak Jah jadi VERY IMPORTANT CUSTOMER #teamamer  la. Order 2 dapat 3. Tak terusik duit tabung haji pun siap tambah sebab jimat bajet alat makeup selama setahun tau! ps: Saja pinjam nama kak Jah. Ada ke kak Jah yang dah jadi V. I.C? 🤣 WhatsApp click link in bio 🤗 #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #dyxyvicsale  #vicsaleteamcikficafamily 
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap.
Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈
..
.. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 ..
..
Jom whatsapp ida,😘
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ ..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap. Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈 .. .. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 .. .. Jom whatsapp ida,😘 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
NAK MENANGIS RASA SEBAB TAK HABIS MINUM 2 BOTOL TAPI DAH TURUN 11KG❤️
.
BERAT ANDA 60KG KEATAS ? 
JANGAN TERKEJUT 🔽
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK  malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++
✳2 botol lost 7 kg++
✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send  rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇

www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina
www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina .
#teamwawamasyuk #sgbuloh  #selangor #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore
NAK MENANGIS RASA SEBAB TAK HABIS MINUM 2 BOTOL TAPI DAH TURUN 11KG❤️ . BERAT ANDA 60KG KEATAS ? JANGAN TERKEJUT 🔽 Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++ ✳2 botol lost 7 kg++ ✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇 www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina . #teamwawamasyuk  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #tipskurus  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore 
.
.
GOOD MORNING ⚘
Selamat menjemput rezeki & semoga dipermurahkan rezeki hari ini untuk semua. Amin 😇
.
#dyxykajang
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
.
.
GOOD MORNING ⚘
Selamat menjemput rezeki & semoga dipermurahkan rezeki hari ini untuk semua. Amin 😇
.
#dyxykajang
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
.
.
GOOD MORNING ⚘
Selamat menjemput rezeki & semoga dipermurahkan rezeki hari ini untuk semua. Amin 😇
.
#dyxykajang
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
Live feedback dari customer kami😍
.
.
Get DYXY from @nz.dyxy
📲 011-1675 3678
.
Kenapa mesti purchase DYXY dgn @nz.dyxy :
🔹 Free Postage / COD
COD AREA :
🛵SEPANG
🛵SALAK TINGGI
🛵KOTA WARISAN
🛵KLIA
🛵TAMAN LANGAT MURNI
🛵BUKIT CHANGGANG
🛵NILAI
🛵PUTRAJAYA
🛵CYBERJAYA
🛵DENGKIL
🛵BANTING
🛵SHAH ALAM
🛵KUALA LUMPUR
.
🔹Free exclusive Paperbag
🔹Free exclusive gifts
🔹Free T Shirt exclusive Dyxy
🔹Free beauty consultation
.
Nak order?
Klik je link bio di profile bio. In Shaa Allah dengan pantas Kak Zu reply.
.
#UsahawanDYXY #ShaDywarrior #teamnurzu #teamfl #bccreamfoundationmalaysia #bccream
#dyxycosmetics #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik  #sephoramy #dyxyshahalam #dyxykualalumpur #dyxysepang #dyxysalaktinggi #dyxyputrajaya #dyxycyberjaya #dyxynilai #dyxybanting #dyxyselangor
Live feedback dari customer kami😍 . . Get DYXY from @nz.dyxy 📲 011-1675 3678 . Kenapa mesti purchase DYXY dgn @nz.dyxy : 🔹 Free Postage / COD COD AREA : 🛵SEPANG 🛵SALAK TINGGI 🛵KOTA WARISAN 🛵KLIA 🛵TAMAN LANGAT MURNI 🛵BUKIT CHANGGANG 🛵NILAI 🛵PUTRAJAYA 🛵CYBERJAYA 🛵DENGKIL 🛵BANTING 🛵SHAH ALAM 🛵KUALA LUMPUR . 🔹Free exclusive Paperbag 🔹Free exclusive gifts 🔹Free T Shirt exclusive Dyxy 🔹Free beauty consultation . Nak order? Klik je link bio di profile bio. In Shaa Allah dengan pantas Kak Zu reply. . #UsahawanDYXY  #ShaDywarrior  #teamnurzu  #teamfl  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxy  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxylipstik  #sephoramy  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxyputrajaya  #dyxycyberjaya  #dyxynilai  #dyxybanting  #dyxyselangor 
LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT ❤️
.
BERAT ANDA 60KG KEATAS ? 
JANGAN TERKEJUT 🔽
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK  malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++
✳2 botol lost 7 kg++
✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send  rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇

www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina
www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina .
#TeamNurulRidduan #sgbuloh #selangor #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore
LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT ❤️ . BERAT ANDA 60KG KEATAS ? JANGAN TERKEJUT 🔽 Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur je ... Ada siapa2 yg nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? ✳1 botol lost 3 kg++ ✳2 botol lost 7 kg++ ✳4 botol lost 15 kg++ 📞Tinggalkan No Telefon untuk sy send rahsia ini or terus klik link whatsapps 👇 www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina www.wasap.my/601129432087/NakJusDeina . #TeamNurulRidduan  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #tipskurus  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH
CEPAT💕
💕RINGKAS
CANTIK💕
💕SEMULAJADI
SELAMAT💕
.. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH CEPAT💕 💕RINGKAS CANTIK💕 💕SEMULAJADI SELAMAT💕 .. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccreamfoundationmalaysia
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#dyxylipstick
#dyxymascara
#foundationmalaysia
#dyxyfeedback
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyindonesia
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#dyxykarimun
#dyxytanjungpinang
#dyxytanjungbalai
#dyxytanjungbatu
#dyxybatam
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . ‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️ COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #dyxylipstick  #dyxymascara  #foundationmalaysia  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyindonesia  #dyxyjohor  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #dyxykarimun  #dyxytanjungpinang  #dyxytanjungbalai  #dyxytanjungbatu  #dyxybatam 
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘 .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️.
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻.
.
🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥.
.
♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers.
.
.
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢.
.
.
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
🔥🔥 DISCOUNT RM400 🔥🔥
ORDER 2 x DYXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
FREE DYXY Lipstick
----------.
.
🔥DISCOUNT RM250🔥
ORDER 2 x DYXY Perfect Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
-----------.
.
🔥 DISCOUNT RM110 🔥
ORDER 1 DXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Lipstick
-----------.
.
🔥 DISCOUNT RM20 🔥
ORDER 3 DYXY Lipstick.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
.
.
Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️..
Direct wasap alyaa untuk fast reply😊
📲 0192156022 .
.
.
#vicsale #dyxyvicsale #dyxypromo
#dyxymurah #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxy #dyxycosmetics #teamalyaa #usahawanDYXY
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥🔥 DISCOUNT RM400 🔥🔥 ORDER 2 x DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist FREE DYXY Lipstick ----------. . 🔥DISCOUNT RM250🔥 ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist -----------. . 🔥 DISCOUNT RM110 🔥 ORDER 1 DXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick -----------. . 🔥 DISCOUNT RM20 🔥 ORDER 3 DYXY Lipstick. . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. Direct wasap alyaa untuk fast reply😊 📲 0192156022 . . . #vicsale  #dyxyvicsale  #dyxypromo  #dyxymurah  #dyxyoriginal  #dyxytestimoni  #dyxyfeedback  #dyxy  #dyxycosmetics  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap.
Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈
..
.. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 ..
..
Jom whatsapp ida,😘
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ ..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap. Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈 .. .. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 .. .. Jom whatsapp ida,😘 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️.
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻.
.
🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥.
.
♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers.
.
.
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢.
.
.
Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
🔥DISCOUNT RM250🔥
ORDER 2 x DYXY Perfect Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
-----------.
.
🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥
.
.
.
Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️..
Direct wasap alyaa untuk fast reply😊
📲 0192156022 .
.
.
#vicsale #dyxyvicsale #dyxypromo
#dyxymurah #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxy #dyxycosmetics #teamalyaa #usahawanDYXY
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥DISCOUNT RM250🔥 ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist -----------. . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. Direct wasap alyaa untuk fast reply😊 📲 0192156022 . . . #vicsale  #dyxyvicsale  #dyxypromo  #dyxymurah  #dyxyoriginal  #dyxytestimoni  #dyxyfeedback  #dyxy  #dyxycosmetics  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH
CEPAT💕
💕RINGKAS
CANTIK💕
💕SEMULAJADI
SELAMAT💕
.. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida 
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz.. Jom kite tengok balik satu per satu produk-produk DYXY yang semakin VIRAL & menjadi buruan kerana kebaikkan & kelebihannya tersendiri.😍 💕MUDAH CEPAT💕 💕RINGKAS CANTIK💕 💕SEMULAJADI SELAMAT💕 .. .. Nak tau lebih info, Jom whatsapp ida Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Selamat Pagi. Jom singgah tengok Testimoni daripada Booth Vfest yang Cekqim buka minggu lepas di Stadium Negeri Kuala Terengganu 😍😱 full test makeover 98% yang Grab selepas cuba makeup di Booth Cekqim 🥳🥳 📲 Whatsapp/Call 0143344001
📲 Wasap.my/60143344001/dyxypromosi

#terengganu #kualaterengganu #codkualaterengganu #codkualaterengganumanir #umt #unisza #uniszastudent #uniszagongbadak #uniszatembila #kolejkomunitikualaterengganu #bccream #facemist #mascara #lipstick #brush #perfume #teamintanshuhada #dyxy #dyxycosmetics #dyxyterengganu #stokisdyxy #stokisdyxyterengganu #gegarvaganza #mentor #matlatah #aimanhakimredza #pulauredang #matdan #muaterengganu #greentea
Selamat Pagi. Jom singgah tengok Testimoni daripada Booth Vfest yang Cekqim buka minggu lepas di Stadium Negeri Kuala Terengganu 😍😱 full test makeover 98% yang Grab selepas cuba makeup di Booth Cekqim 🥳🥳 📲 Whatsapp/Call 0143344001 📲 Wasap.my/60143344001/dyxypromosi #terengganu  #kualaterengganu  #codkualaterengganu  #codkualaterengganumanir  #umt  #unisza  #uniszastudent  #uniszagongbadak  #uniszatembila  #kolejkomunitikualaterengganu  #bccream  #facemist  #mascara  #lipstick  #brush  #perfume  #teamintanshuhada  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyterengganu  #stokisdyxy  #stokisdyxyterengganu  #gegarvaganza  #mentor  #matlatah  #aimanhakimredza  #pulauredang  #matdan  #muaterengganu  #greentea 
BEST SELLER!! 😍 FAVOURITE COMBO
👸🏼 BASIC LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
( Discount Off RM 35)
.
1 x Bc cream 
1 x Nano Face mist 
1 x Brush
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/ COD
.
COD: 🚗JOHOR BAHRU
POSTAGE : 📮 SUN-THURSDAY
.
📲Whatsapp for fast respond
+6017-7345023 
@dyxycosmetics.bynanie 
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxycosmeticsbynanie
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawanDYXY 
#myrajerfamily
BEST SELLER!! 😍 FAVOURITE COMBO 👸🏼 BASIC LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ( Discount Off RM 35) . 1 x Bc cream 1 x Nano Face mist 1 x Brush 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . COD: 🚗JOHOR BAHRU POSTAGE : 📮 SUN-THURSDAY . 📲Whatsapp for fast respond +6017-7345023 @dyxycosmetics.bynanie #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxycosmeticsbynanie  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawanDYXY  #myrajerfamily 
Kenapa mesti dyxy ?
Kenapa bukan foundation lain tapi mesti dyxy ??? sebab dyxy ade combination hebat 👍 
bccream foundation + mineral facemist greentea 😍

apa yang hebat ?

satu bccream foundation ada 1001 fungsi yg kita tak tahu 😱
🙈 Menutupi semua parut dan cela
🙈 Menjimatkan
🙈 Sangat Ringan dan tidak melekit
🙈 mengawal minyak (tidak membuatkan skin berminyak walaupun seharian)
🙈 membantu melindungi kulit daripada terik matahari sehingga lebih 8 jam dengan kandungan spf 50 ++
🙈 boleh dijadikan sebagai concealer untuk kening & eyebag
🙈 boleh dijadikan based make up
🙈 tidak bercapuk dan tidak merekah
🙈 skin nampak lebih glowing dan flawless
.
.
ORDER NOW 💨💨 www.wasap.my/0178285172
#teammyhannan
#dyxybyhannan
#dyxycosmetics
Kenapa mesti dyxy ? Kenapa bukan foundation lain tapi mesti dyxy ??? sebab dyxy ade combination hebat 👍 bccream foundation + mineral facemist greentea 😍 apa yang hebat ? satu bccream foundation ada 1001 fungsi yg kita tak tahu 😱 🙈 Menutupi semua parut dan cela 🙈 Menjimatkan 🙈 Sangat Ringan dan tidak melekit 🙈 mengawal minyak (tidak membuatkan skin berminyak walaupun seharian) 🙈 membantu melindungi kulit daripada terik matahari sehingga lebih 8 jam dengan kandungan spf 50 ++ 🙈 boleh dijadikan sebagai concealer untuk kening & eyebag 🙈 boleh dijadikan based make up 🙈 tidak bercapuk dan tidak merekah 🙈 skin nampak lebih glowing dan flawless . . ORDER NOW 💨💨 www.wasap.my/0178285172 #teammyhannan  #dyxybyhannan  #dyxycosmetics 
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Ha.. Tadi dah tau kan KEBAIKKAN DYXY BCCREAM.. Now, jom kite tengok Lady D tunjukkan perbezaan antara code NATURAL & BEIGE 😍 hope lepas ni korang tau la yg mana pilihan hati.. 😘 .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
“AKAK BERJAYA LOSS 5 KG TAK SAMPAI SEBULAN , YES! ”
.
.
“Oya...sudah timbang baru2 ni...Berat sebelum 84kg... 79kg sudah...” “Iya makcik...memang terbaiklah Deina ni, badan pun Ringan saja rasa...” “Lebih kurang 5kg Turun...belum sampai satu bulan makcik...”
.
Sh Sidie, pelanggan Deina Slimax
.
.
Ni cerita pelanggan kami, bagaimana cerita awak pula nanti ? Cubalah sendiri dulu..jika tak Berjaya sy bagi Refund ya ?
. ==========
Kelebihan Deina Slimax ========== 💖 Menurunkan Berat Badan
💖 Melancarkan Haid
💖 Menurunkan Kencing Manis
💖 Mengurangkan Darah Tinggi
💖 Memberi Tenaga
.

Awak nak cuba ? Pm sy 01129432087

atau klik link di bwh utk direct wasap sy

www.wasap.my/601129432087/DeinaSlimax
. . 
#TeamNurulRidduan #sgbuloh #selangor  #kurus #putih #sihat #cantik #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore
“AKAK BERJAYA LOSS 5 KG TAK SAMPAI SEBULAN , YES! ” . . “Oya...sudah timbang baru2 ni...Berat sebelum 84kg... 79kg sudah...” “Iya makcik...memang terbaiklah Deina ni, badan pun Ringan saja rasa...” “Lebih kurang 5kg Turun...belum sampai satu bulan makcik...” . Sh Sidie, pelanggan Deina Slimax . . Ni cerita pelanggan kami, bagaimana cerita awak pula nanti ? Cubalah sendiri dulu..jika tak Berjaya sy bagi Refund ya ? . ========== Kelebihan Deina Slimax ========== 💖 Menurunkan Berat Badan 💖 Melancarkan Haid 💖 Menurunkan Kencing Manis 💖 Mengurangkan Darah Tinggi 💖 Memberi Tenaga . Awak nak cuba ? Pm sy 01129432087 atau klik link di bwh utk direct wasap sy www.wasap.my/601129432087/DeinaSlimax . . #TeamNurulRidduan  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore 
“KENAPA JUS DEINA SLIMAX JADI PILIHAN UTK MEREKA YG INGIN KURUSKAN BADAN ?”
.
.
Deina Slimax Juice diformulasikan daripada 100% Herba Semulajadi utk TURUNKAN BERAT BADAN DALAM 3 HARI !!!
.
🍋 ■Lemon
🌿 Daun Pudina
🍒 Acai berry
🍁 Asam keping
🌿Teh Hijau
🌳■Mangga
.
☑ MELANCARKAN haid yg tak teratur
☑ MENURUNKAN berat badan
☑ MENGEMPISKAN perut boroi
☑ MENGAWAL selera makan
☑ RASA kenyang sentiasa
☑ 5x MEMBAKAR lemak degil
☑ KECILKAN peha dan punggung
☑ TAK PERLU berlapar dan bersenam
☑ LAKI DAN WANITA boleh minum
☑ RASA JUS MANGGA
Memang menarik, tertarik dan KEBABOOM ! 😱
.
Sangat bagus, berkhasiat dan SEDAP !! Dapatkan sekarang dgn menulis “Deina Slimax” whatsapp ke 01xyyyyyyy, atau

Klik link di bawah utk direct whatsapp kami

www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus
www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus

#TeamNurulRidduan #sgbuloh #selangor #kurus #putih #sihat #cantik #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018 #muamalaysia #malaysia #brunei #singapore
“KENAPA JUS DEINA SLIMAX JADI PILIHAN UTK MEREKA YG INGIN KURUSKAN BADAN ?” . . Deina Slimax Juice diformulasikan daripada 100% Herba Semulajadi utk TURUNKAN BERAT BADAN DALAM 3 HARI !!! . 🍋 ■Lemon 🌿 Daun Pudina 🍒 Acai berry 🍁 Asam keping 🌿Teh Hijau 🌳■Mangga . ☑ MELANCARKAN haid yg tak teratur ☑ MENURUNKAN berat badan ☑ MENGEMPISKAN perut boroi ☑ MENGAWAL selera makan ☑ RASA kenyang sentiasa ☑ 5x MEMBAKAR lemak degil ☑ KECILKAN peha dan punggung ☑ TAK PERLU berlapar dan bersenam ☑ LAKI DAN WANITA boleh minum ☑ RASA JUS MANGGA Memang menarik, tertarik dan KEBABOOM ! 😱 . Sangat bagus, berkhasiat dan SEDAP !! Dapatkan sekarang dgn menulis “Deina Slimax” whatsapp ke 01xyyyyyyy, atau Klik link di bawah utk direct whatsapp kami www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus www.wasap.my/601129432087/BantuSayaNakKurus #TeamNurulRidduan  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018  #muamalaysia  #malaysia  #brunei  #singapore 
BC CREAM NI MEMANG NAK KENA 😭😤
.
.
.
🍒 Dap dap terus tutup jerawat
🍒 Dap dap terus hilang eye bag
🍒 Dap dap terus lesap parut
.
.
.
Eh ape ni? 😱 Dap dap dengan BC CREAM pon dah siap awak. Letak BC CREAM je dalam bag. Tak berat bahu nak galas alat mekap yang lain 🙈 Concealer + Compact Powder + Foundation digabungkan jadi satu. Jimat masa tenaga dan ruang 🔥😍😍
BC CREAM NI MEMANG NAK KENA 😭😤 . . . 🍒 Dap dap terus tutup jerawat 🍒 Dap dap terus hilang eye bag 🍒 Dap dap terus lesap parut . . . Eh ape ni? 😱 Dap dap dengan BC CREAM pon dah siap awak. Letak BC CREAM je dalam bag. Tak berat bahu nak galas alat mekap yang lain 🙈 Concealer + Compact Powder + Foundation digabungkan jadi satu. Jimat masa tenaga dan ruang 🔥😍😍
YEAY ! TURUN 5 KG BARU 5 HARI TERAIIII ! 💖 .
.
Kak Fidah , dulu 90kg tau...
Lepas 5 hari guna Deina Slimax ni, dah turun 5kg 😍😍 Dari 90 ke 85kg tau! 💖 ~ Nur Yana, Pengguna Deina Slimax

Kelebihan Deina Slimax spt di dalam Gambar Iklan 💖 
Pengguna  berpeluang Memenangi OppoF9 Mobile jika dptkan sekarang! 😱

Hubungi sy ;
Whatsapp 01129432087, atau klik link direct whatsapp di bwh :

www.wasap.my/601129432087/DeinaSlimaxOppoF9
.
#TeamNurulRidduan #sgbuloh #selangor #kurus #putih #sihat #cantik #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #mlm2018
YEAY ! TURUN 5 KG BARU 5 HARI TERAIIII ! 💖 . . Kak Fidah , dulu 90kg tau... Lepas 5 hari guna Deina Slimax ni, dah turun 5kg 😍😍 Dari 90 ke 85kg tau! 💖 ~ Nur Yana, Pengguna Deina Slimax Kelebihan Deina Slimax spt di dalam Gambar Iklan 💖 Pengguna berpeluang Memenangi OppoF9 Mobile jika dptkan sekarang! 😱 Hubungi sy ; Whatsapp 01129432087, atau klik link direct whatsapp di bwh : www.wasap.my/601129432087/DeinaSlimaxOppoF9 . #TeamNurulRidduan  #sgbuloh  #selangor  #kurus  #putih  #sihat  #cantik  #murah  #kosmetik  #dyxycosmetics  #baju  #lawak  #mlm2018 
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap.
Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈
..
.. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 Jom whatsapp ida,😘
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
.. .. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
Hai frenz 🙋🏻‍♀️.. Jom cuci mata kejap. Set DYXY paling VIRAL & LAKU KERAS 😱😱 😍😍 dah tentu 4 KILLER SET yg pasti menepati keperluan frenz. 👉 COMPLETE LADY🌹 PERFECT LADY 🌹 BEAUTY LADY 🌹 BASIC LADY👈 .. .. Packaging yg sgt exclusive, sesuai dijadikan hadiah untuk yg tersayang jugak tau! Jangan risau tau korang, DYXY sesuai untuk semua jenis kulit. 200% PASTI jatuh hati😘😘😍😍 Jom whatsapp ida,😘 Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
Alhamdulillah.. lepas guna Arafa serum, rambut kening dah tumbuh lebat😍
.
Nak order whatsapp 019-9547466 , nak mudah awak klik je terus link whatsapp di bio ig sis.💕
.
.
 #pipipink #pinklady #bibiaqbybellaz #wawaserum #wowskin #azanisscarserum #nucifera #zaffyco #aurawhite #nsabeauty #jamudara #eyelashserum #agamakedamaian #dherbs #sendayutinggi #terlajaklaris #dyxycosmetics #alhaalfa #muamalaysia #shalicious #uforabeauty #arafabeauty #bidadariku #percaya #syintagila #seribella #chewnglow
Alhamdulillah.. lepas guna Arafa serum, rambut kening dah tumbuh lebat😍 . Nak order whatsapp 019-9547466 , nak mudah awak klik je terus link whatsapp di bio ig sis.💕 . . #pipipink  #pinklady  #bibiaqbybellaz  #wawaserum  #wowskin  #azanisscarserum  #nucifera  #zaffyco  #aurawhite  #nsabeauty  #jamudara  #eyelashserum  #agamakedamaian  #dherbs  #sendayutinggi  #terlajaklaris  #dyxycosmetics  #alhaalfa  #muamalaysia  #shalicious  #uforabeauty  #arafabeauty  #bidadariku  #percaya  #syintagila  #seribella  #chewnglow 
KENAPA BEST SANGAT? 😘
🌸 Diformulasikan di Korea, Korea top tau ngan teknologi kosmetik mereka. 🌸Dengan BCC DYXY, all in 1 Foundation + Concealer + Sunblock SPF50 hokeh 🌸 Natural look tapi FULL COVERAGE uols 🌸Waterbased sebab tu ringan & tak bercapuk je bila pakai 🌸 Tahan sehingga 8JAM 🌸 MATTE GLOWING 🌸Bukan sahaja mencantikkan, bantu rawat masalah kulit korang juga tau😘
BEST TAK BEST? 😎 .
.
So.. Frenz tunggu apa lagi?? nak dapatkan produk DYXY yang ORIGINAL , whatsapp ida LAJU2 😉, 👉👉FREE COD KL 🚴‍♀️😆 POSTAGE SELUUURUH MALAYSIA😜😜 ~Saya Guna Saya Jual~😉 Simple! Klik link 👇 😄 . .kite chit chatting

Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/
..
.. #UsahawanDYXY 
#ID_M0012311
#leaderDYXY
#teamDYXYachu
#teamDYXYieda
#dyxy
#dyxycosmetics
#glowingmakeup
#glowingskin
#produkviral
#makeupartistMalaysia 
#No1DiMalaysia
#stokisMalaysia
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxymelaka
#trustedseller
#misidyxyieda 
#specialFREEGIFT
#FREEPOSTAGE
#FREECODareaberdekatan
#OpenAgent
#OpenDropship
#OpenCoachingRM1to2KperMonth
#ida_0136924449 
#visitFBIdaZainuddin
#visitIG@dyxy_cosmeticbyieda
KENAPA BEST SANGAT? 😘 🌸 Diformulasikan di Korea, Korea top tau ngan teknologi kosmetik mereka. 🌸Dengan BCC DYXY, all in 1 Foundation + Concealer + Sunblock SPF50 hokeh 🌸 Natural look tapi FULL COVERAGE uols 🌸Waterbased sebab tu ringan & tak bercapuk je bila pakai 🌸 Tahan sehingga 8JAM 🌸 MATTE GLOWING 🌸Bukan sahaja mencantikkan, bantu rawat masalah kulit korang juga tau😘 BEST TAK BEST? 😎 . . So.. Frenz tunggu apa lagi?? nak dapatkan produk DYXY yang ORIGINAL , whatsapp ida LAJU2 😉, 👉👉FREE COD KL 🚴‍♀️😆 POSTAGE SELUUURUH MALAYSIA😜😜 ~Saya Guna Saya Jual~😉 Simple! Klik link 👇 😄 . .kite chit chatting Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ Ida_0136924449 @ klik http://dyxybyieda.wasap.my/ .. .. #UsahawanDYXY  #ID_M0012311  #leaderDYXY  #teamDYXYachu  #teamDYXYieda  #dyxy  #dyxycosmetics  #glowingmakeup  #glowingskin  #produkviral  #makeupartistMalaysia  #No1DiMalaysia  #stokisMalaysia  #dyxymalaysia  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #trustedseller  #misidyxyieda  #specialFREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #FREECODareaberdekatan  #OpenAgent  #OpenDropship  #OpenCoachingRM1to2KperMonth  #ida_0136924449  #visitFBIdaZainuddin  #visitIG @dyxy_cosmeticbyieda
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK JADI CANTIK??
.
.
Kadang² tengok orang makeup tu sempurna sangat. Tak ada cacat cela pon. Tapi bila kita yang makeup?? Ada je yang tak kena kan? 😅
.
.
Pemilihan foundation juga salah sangat² penting tau untuk pastikan makeup kita nampak smooth, cantik, glowing dan berseri. Giteww.
.
.
Tapi korang tau ke foundation apa yang boleh buat muka kita nampak sempurna??
.
.
Ok Fie cadangkan untuk korang cuba BC Cream dari DYXY COSMETICS ni sebab teksturnya sangat smooth dan tak melekit yang membuatkan korang punya makeup nampak cantik, smooth dan bccream dyxy cosmetics juga boleh buat makeup korang nampak glowing tau. Ala² korean. Baru cantik.
.
.
Sekarang Fie ada buat offer untuk korang yang memang tercari² produk yang sesuai untuk makeup harian korang.
.
.
Whatsapp sekarang dan Fie akan bagitahu:-
💛 Harga offer yang Fie nak bagi
💛 Cara pemakaian yang betul
💛 Tips cara nak jaga kulit muka dengan betul
.
.
Untungnya! Harga offer dapat, tips kecantikan pon dapat. Jadi whatsapp Fie cepat²tau😘
.
.
.
#fashion #style #stylish #love #me #dyxycosmetics #cute #photooftheday #hair #beauty #beautiful #instagood #instafashion #pretty #girl #girls #eyes #model #ootd #styles #outfit #purse #jewelry #shopping #usahawandyxy #dyxy #skincare #cantik #kecantikan #kosmetik #UsahawanDYXY #usahawandyxy
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK JADI CANTIK?? . . Kadang² tengok orang makeup tu sempurna sangat. Tak ada cacat cela pon. Tapi bila kita yang makeup?? Ada je yang tak kena kan? 😅 . . Pemilihan foundation juga salah sangat² penting tau untuk pastikan makeup kita nampak smooth, cantik, glowing dan berseri. Giteww. . . Tapi korang tau ke foundation apa yang boleh buat muka kita nampak sempurna?? . . Ok Fie cadangkan untuk korang cuba BC Cream dari DYXY COSMETICS ni sebab teksturnya sangat smooth dan tak melekit yang membuatkan korang punya makeup nampak cantik, smooth dan bccream dyxy cosmetics juga boleh buat makeup korang nampak glowing tau. Ala² korean. Baru cantik. . . Sekarang Fie ada buat offer untuk korang yang memang tercari² produk yang sesuai untuk makeup harian korang. . . Whatsapp sekarang dan Fie akan bagitahu:- 💛 Harga offer yang Fie nak bagi 💛 Cara pemakaian yang betul 💛 Tips cara nak jaga kulit muka dengan betul . . Untungnya! Harga offer dapat, tips kecantikan pon dapat. Jadi whatsapp Fie cepat²tau😘 . . . #fashion  #style  #stylish  #love  #me  #dyxycosmetics  #cute  #photooftheday  #hair  #beauty  #beautiful  #instagood  #instafashion  #pretty  #girl  #girls  #eyes  #model  #ootd  #styles  #outfit  #purse  #jewelry  #shopping  #usahawandyxy  #dyxy  #skincare  #cantik  #kecantikan  #kosmetik  #UsahawanDYXY  #usahawandyxy 
DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝ADE FREE GIFT 5 - 7 ITEM LAGI NAK BAGI..🎁🎁
.
Cepat cepat
➡️📱+60199187252
➡️📱+60199187252
➡️📱+60199187252
.
.
Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60199187252
Www.wasap.my/+60199187252
Www.wasap.my/+60199187252
.
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝ADE FREE GIFT 5 - 7 ITEM LAGI NAK BAGI..🎁🎁 . Cepat cepat ➡️📱+60199187252 ➡️📱+60199187252 ➡️📱+60199187252 . . Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60199187252 Www.wasap.my/+60199187252 Www.wasap.my/+60199187252 . . #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift