an online Instagram web viewer

#dyxybeige medias

Photos

JOM STUDY SAMA-SAMA
. .
DYXY BC CREAM
ramai yang masih belum tahu kan .

Baca dulu..lepas ni kalau dah tahu n faham boleh grab cepat..tekan je link wasap warna biru kat ig profile Ecah⬇ .
@aishaa_dyxy
@aishaa_dyxy
@aishaa_dyxy
.

Wasap
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
🍭01126073283🍭
.

#usahawanDYXY
#stokisdyxyukm
#dyxyukm
#freecod
#freepostage
#dyxybccream
#foundationdyxy
#dyxydungun
#dyxykajang
#dyxysemenyeh
#dyxybandarbarubangi
#dyxynovembersale
#dyxymurah
#jutawandyxy
#dyxyterengganu
#dyxypaka
#dyxyjohor
#vilagazara
#dyxybeige
#dyxynatural
#facemistdyxy
#lipstickdyxy
#cleansingwipedyxy
#mascarasdyxy
#hqdyxy
JOM STUDY SAMA-SAMA . . DYXY BC CREAM ramai yang masih belum tahu kan . Baca dulu..lepas ni kalau dah tahu n faham boleh grab cepat..tekan je link wasap warna biru kat ig profile Ecah⬇ . @aishaa_dyxy @aishaa_dyxy @aishaa_dyxy . Wasap 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 🍭01126073283🍭 . #usahawanDYXY  #stokisdyxyukm  #dyxyukm  #freecod  #freepostage  #dyxybccream  #foundationdyxy  #dyxydungun  #dyxykajang  #dyxysemenyeh  #dyxybandarbarubangi  #dyxynovembersale  #dyxymurah  #jutawandyxy  #dyxyterengganu  #dyxypaka  #dyxyjohor  #vilagazara  #dyxybeige  #dyxynatural  #facemistdyxy  #lipstickdyxy  #cleansingwipedyxy  #mascarasdyxy  #hqdyxy 
FM
Late and Quick Sharing : KENAPA MESTI ADA FACE MIST?
.
Pagi-pagi nie, mun nak ringkaskan kenapa uols mesti ada 'water-spray'
.
Face mist dah lama jadi rahsia kecantikan orang Korea atau Jepun. Biasa kita tengok kulit mereka berkilat padahal tak make up tebal pun kan?
.
Yup.. mereka guna THIS MAGICAL SPRAY WATER!!
=====================================
FUNGSI FACE MIST ✔Sebagai pengganti toner untuk memastikan kulit terhidrat (cukup air) dan cukup nutrient. Kulit akan jadi lembab. 😘 Menambah seri dan menyegarkan muka yang kelihatan penat 😘 Agen membasuh/membersihkan kulit dari kekotoran 😘 Elak keradangan kulit atau kulit kering kerana cahaya matahari 😘 Untuk pastikan make up tahan lama (setting make up)
.
Dyxy Green Tea Face Mist guna bahan terbaik untuk kulit wanita Asia.Sesuai Jugak Untk Para Jejak Di  Luar Sana
.
.
#dyxycosmetics#dyxyoriginal#dyxybest#dyxyteam#dyxycantik#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxybeige#dyxynatural#dyxymascara#dyxybrush#dyxymattelipstick#dyxyfacemist#dyxypromosi#dyxycombo#dyxymeletops#sayajualsayapakai
FM Late and Quick Sharing : KENAPA MESTI ADA FACE MIST? . Pagi-pagi nie, mun nak ringkaskan kenapa uols mesti ada 'water-spray' . Face mist dah lama jadi rahsia kecantikan orang Korea atau Jepun. Biasa kita tengok kulit mereka berkilat padahal tak make up tebal pun kan? . Yup.. mereka guna THIS MAGICAL SPRAY WATER!! ===================================== FUNGSI FACE MIST ✔Sebagai pengganti toner untuk memastikan kulit terhidrat (cukup air) dan cukup nutrient. Kulit akan jadi lembab. 😘 Menambah seri dan menyegarkan muka yang kelihatan penat 😘 Agen membasuh/membersihkan kulit dari kekotoran 😘 Elak keradangan kulit atau kulit kering kerana cahaya matahari 😘 Untuk pastikan make up tahan lama (setting make up) . Dyxy Green Tea Face Mist guna bahan terbaik untuk kulit wanita Asia.Sesuai Jugak Untk Para Jejak Di  Luar Sana . . #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxybest #dyxyteam #dyxycantik #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxybeige #dyxynatural #dyxymascara #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyfacemist #dyxypromosi #dyxycombo #dyxymeletops #sayajualsayapakai 
🌸CURVE FIBRE MASCARA🌸
.
.
Baby baru dalam DYXY Cosmetics yang telah dilancarkan khas untuk #dyxylovers 😘
.
.
Apa fungsi dan kelebihan mascara terbaru ini ? Okay meh nak share sikit tentang MASCARA DYXY nie 💕
.
.
CURVE MASCARA WAND 🤩
Bentuk mascara yang melengkung dan memudahkan cara untuk LENTIKKAN bulu mata serta tampak effect bulu mata yang LEBAT ☺
.
.
FIBRE , Pastinya berbeza FIBRE dan bukan FIBRE MASCARA nie.. betul tak ? 🤭
Fibre mascara nie lebih cepat serta mudah PANJANGKAN serta LEBATKAN bulu mata anda . So, sangat sesuai untuk mereka yang alah pada gam untuk bulu mata palsu tue. Senang citer tak payah dah pakai FAKE EYELASH dah pasni . Apply je MASCARA DYXY , confirm bulu mata jadi macam che ta 😍😍
.
.
Nak order mascara ? Meh whatsapp .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸CURVE FIBRE MASCARA🌸 . . Baby baru dalam DYXY Cosmetics yang telah dilancarkan khas untuk #dyxylovers  😘 . . Apa fungsi dan kelebihan mascara terbaru ini ? Okay meh nak share sikit tentang MASCARA DYXY nie 💕 . . CURVE MASCARA WAND 🤩 Bentuk mascara yang melengkung dan memudahkan cara untuk LENTIKKAN bulu mata serta tampak effect bulu mata yang LEBAT ☺ . . FIBRE , Pastinya berbeza FIBRE dan bukan FIBRE MASCARA nie.. betul tak ? 🤭 Fibre mascara nie lebih cepat serta mudah PANJANGKAN serta LEBATKAN bulu mata anda . So, sangat sesuai untuk mereka yang alah pada gam untuk bulu mata palsu tue. Senang citer tak payah dah pakai FAKE EYELASH dah pasni . Apply je MASCARA DYXY , confirm bulu mata jadi macam che ta 😍😍 . . Nak order mascara ? Meh whatsapp . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸MATTE MOIST LIPSTICK🌸
.
.
DYXY LIPSTICK ada 3 warna yang sangat menarik & kebaboomm 💕
💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED .
.
Yang istimewanya lipstick ini, dia matte dalam moist tau..bestt gilerrr 😍😍
.
.
Lipstick ini juga TAHAN LAMA & TIDAK MELEKAT pada cawan kalau minum air 🤤
.
.
Lipstick DYXY tidak akan menghitamkan bibir korang..masalah bibir merekah atau kering pun boleh pakai lipstick ini. Tak ada masalah 🤗
.
.
Nak lipstick viral ini ? .
.
Whatsapp jom .
.
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸MATTE MOIST LIPSTICK🌸 . . DYXY LIPSTICK ada 3 warna yang sangat menarik & kebaboomm 💕 💄SEXY NUDE 💄FLIRTY ME 💄CHERRY RED . . Yang istimewanya lipstick ini, dia matte dalam moist tau..bestt gilerrr 😍😍 . . Lipstick ini juga TAHAN LAMA & TIDAK MELEKAT pada cawan kalau minum air 🤤 . . Lipstick DYXY tidak akan menghitamkan bibir korang..masalah bibir merekah atau kering pun boleh pakai lipstick ini. Tak ada masalah 🤗 . . Nak lipstick viral ini ? . . Whatsapp jom . . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
Pastikan cuci brush 2x SEMINGGU ye . Nie roza belanja video CARA-CARA MENCUCI BRUSH DYXY DENGAN BETUL . .
.
Nak EGG BRUSH CLEANER macam dalam video tue ? Roza ada & roza nak bagi FREE je kat korang . .
.
Whatsapp roza jom 0126306468 .
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
Pastikan cuci brush 2x SEMINGGU ye . Nie roza belanja video CARA-CARA MENCUCI BRUSH DYXY DENGAN BETUL . . . Nak EGG BRUSH CLEANER macam dalam video tue ? Roza ada & roza nak bagi FREE je kat korang . . . Whatsapp roza jom 0126306468 . . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸SOFT SINTETIK BRUSH🌸
.
.
Ramai yang tertanya-tanya, nak pakai bc cream DYXY tue perlu ke guna brush DYXY ? .
.
Sebenarnta boleh je nak pakai yang lain.. tak ada masalah . Tapi KESAN & HASIL yang korang akan dapat TAK AKAN SAMA dengan HASIL pakai dengan BRUSH DYXY tuee 🤗
.
.
Tak kisah lah pakai span or brush , tapi harus pastikan kebersihan terjaga. Baru lah dekat wajah tak ada masalah jerawat makin memburuk / mencanak naik. Faham ke faham ? 😜💕
.
.
Nak try BRUSH DYXY ? .
.
Whatsapp jom .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸SOFT SINTETIK BRUSH🌸 . . Ramai yang tertanya-tanya, nak pakai bc cream DYXY tue perlu ke guna brush DYXY ? . . Sebenarnta boleh je nak pakai yang lain.. tak ada masalah . Tapi KESAN & HASIL yang korang akan dapat TAK AKAN SAMA dengan HASIL pakai dengan BRUSH DYXY tuee 🤗 . . Tak kisah lah pakai span or brush , tapi harus pastikan kebersihan terjaga. Baru lah dekat wajah tak ada masalah jerawat makin memburuk / mencanak naik. Faham ke faham ? 😜💕 . . Nak try BRUSH DYXY ? . . Whatsapp jom . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸MINERAL BC CREAM 🌸.
.
.
1 Revoluso baru SOLEKAN dari KOREAN yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . .
.
Kenapa MINERAL BC CREAM ? Sebabnya krim ini diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat segala cela di wajah ☺
.
.
Serius best sangat2 .. Kalau nak cerita pasal KELEBIHANnya pula , 
Sangat2 lah banyak tauu .. 😍.
.
.
Tapi tak nak bebel panjang lebar lagi dah.. Korang kena rasa sendiri baru lah tahu betapa bestnya pakai MINERAL BC CREAM DYXY ini 😍 .
.
.
Ada yang nak bc cream ini ? .
.
Whatsapp roza jom 😘
.
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymaskara
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #facemistgojes
#dyxyfeedback
🌸MINERAL BC CREAM 🌸. . . 1 Revoluso baru SOLEKAN dari KOREAN yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . . . Kenapa MINERAL BC CREAM ? Sebabnya krim ini diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat segala cela di wajah ☺ . . Serius best sangat2 .. Kalau nak cerita pasal KELEBIHANnya pula , Sangat2 lah banyak tauu .. 😍. . . Tapi tak nak bebel panjang lebar lagi dah.. Korang kena rasa sendiri baru lah tahu betapa bestnya pakai MINERAL BC CREAM DYXY ini 😍 . . . Ada yang nak bc cream ini ? . . Whatsapp roza jom 😘 . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxymaskara  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #facemistgojes  #dyxyfeedback 
🌸NEW DYXY NANO TECH MINERAL FACEMIST 🌸.
.
.
NO. 1 Teknologi Micro Nano spray untuk melembabkan muka dengan lebih EFEKTIF untuk kesan GLOWING dan mekap TAHAN LAMA. .
.
Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan 1 kali semburan sahaja untuk effect MAKSIMUM GLOWING dan mekap tahan lebih 8 jam 🤩
.
.
Kelebihan DYXY Facemisr adalah ia akan membantu merawar kulit berminyak seta mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit seharian 😘
.
.
JOM DAPATKAN SEGERA DYXY FACEMIST BERWAJAH BAHARU DALAM 1 SET COMBO DYXY 😘
.
.
Whatsapp roza jom .
.
📲0126306468
📲0126306468
.
.
#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #dyxylovers #dyxycombo #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#cantikdengandyxy #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige #lawadengandyxy 
#sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxyviral #brushgemok #facemistgreentea #sembur2facemist #calit2bccream #bccreampeloles #facemistgojes
#dyxyfeedback
#brushgemokitamlegam
🌸NEW DYXY NANO TECH MINERAL FACEMIST 🌸. . . NO. 1 Teknologi Micro Nano spray untuk melembabkan muka dengan lebih EFEKTIF untuk kesan GLOWING dan mekap TAHAN LAMA. . . Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan 1 kali semburan sahaja untuk effect MAKSIMUM GLOWING dan mekap tahan lebih 8 jam 🤩 . . Kelebihan DYXY Facemisr adalah ia akan membantu merawar kulit berminyak seta mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit seharian 😘 . . JOM DAPATKAN SEGERA DYXY FACEMIST BERWAJAH BAHARU DALAM 1 SET COMBO DYXY 😘 . . Whatsapp roza jom . . 📲0126306468 📲0126306468 . . #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #dyxylovers  #dyxycombo  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #cantikdengandyxy  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #lawadengandyxy  #sayajualdyxycosmetics  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxyviral  #brushgemok  #facemistgreentea  #sembur2facemist  #calit2bccream  #bccreampeloles  #facemistgojes  #dyxyfeedback  #brushgemokitamlegam 
👑 DYXY BC CREAM

BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
💘 Terdapat 2 tona warna
💘 Tidak melekit (matte)
💘 Mempunyai SPF50
💘 Sesuai untuk semua jenis kulit
💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak
💘 Tahan lama & tidak bercapuk

Klik link untuk pembelian 😉

www.wasap.my/601124098084

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #dyxybcc #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxynatural #teamliezero #teamfienaz #dyxyperak
👑 DYXY BC CREAM BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 💘 Terdapat 2 tona warna 💘 Tidak melekit (matte) 💘 Mempunyai SPF50 💘 Sesuai untuk semua jenis kulit 💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak 💘 Tahan lama & tidak bercapuk Klik link untuk pembelian 😉 www.wasap.my/601124098084 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybcc  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxynatural  #teamliezero  #teamfienaz  #dyxyperak 
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain
📌bulu2 tak senang tercabut
📌bulu lembut
📌cara nak guna cuma dap dap je
📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain 📌bulu2 tak senang tercabut 📌bulu lembut 📌cara nak guna cuma dap dap je 📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
HIGH BEAM
.
.
1pc X RM11
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
High beam berfungsi sebagai
💖 memberi kesan glowing pada wajah
❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka
💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu
❤️ menaikkan tulang pipi anda
💖 mencantikkan kening yang dibentuk
.
HIGH BEAM . . 1pc X RM11 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . High beam berfungsi sebagai 💖 memberi kesan glowing pada wajah ❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka 💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu ❤️ menaikkan tulang pipi anda 💖 mencantikkan kening yang dibentuk .
HIGH BEAM
.
.
1pc X RM11
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
High beam berfungsi sebagai
💖 memberi kesan glowing pada wajah
❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka
💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu
❤️ menaikkan tulang pipi anda
💖 mencantikkan kening yang dibentuk
.
HIGH BEAM . . 1pc X RM11 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . High beam berfungsi sebagai 💖 memberi kesan glowing pada wajah ❤️ sebagai highlight untuk mencantikkan kulit muka 💖 sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung dan dagu ❤️ menaikkan tulang pipi anda 💖 mencantikkan kening yang dibentuk .
CARA MUDAH  MENGAPLIKASIKAN DYXY COSMETICK :

1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka.
2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy
.
3) Kemudian spray #dyxyfacemist sebelum ataupun sesudah. Untuk kulit kering spray sebelum&sesudah. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum saja.
.
4) Ratakan #dyxybccream dengan #dyxybrush. Apply dikit2. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige untuk kulit asia.
 Utk Kulit YG coklat saeo matanga pakainyapun YG #dyxynatural
.
5) #dyxylipstick. keunikkan dia matte. Boleh digunakan eyeshadow dan blausher. .
6) #dyxymaskara. 
Melentikan bulu mata dengan cepar Dan waterproof, Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam.
.
7) #dxxyfacemist untuk nampak glowing . untuk kulit kering sebelum&sesydah. Untuk kulit berminyak sebelum saja.
.
.
Mau dapatin Kan Set complete Dyyxy seperti di atas order paket COMPLETE LADY sekarang juga.
.
.
Order? 
ADD Line official kami
LINE: @dyxycos_indonesia (use @)
Shopee dyxycosmetic_indonesia
WA : 0878-4864-1767
CARA MUDAH  MENGAPLIKASIKAN DYXY COSMETICK : 1) Cuci muka untuk kebersihan kulit muka. 2) Kemudian apply primer atau moisturizer untuk kulit yg kering sebelum apply dyxy . 3) Kemudian spray #dyxyfacemist  sebelum ataupun sesudah. Untuk kulit kering spray sebelum&sesudah. Untuk kulit yg berminyak spray sebelum saja. . 4) Ratakan #dyxybccream  dengan #dyxybrush . Apply dikit2. Untuk heavy makeup sesuai pakai #dyxybeige  untuk kulit asia.  Utk Kulit YG coklat saeo matanga pakainyapun YG #dyxynatural  . 5) #dyxylipstick . keunikkan dia matte. Boleh digunakan eyeshadow dan blausher. . 6) #dyxymaskara . Melentikan bulu mata dengan cepar Dan waterproof, Mudah dicuci. Bawah mata tak hitam. . 7) #dxxyfacemist  untuk nampak glowing . untuk kulit kering sebelum&sesydah. Untuk kulit berminyak sebelum saja. . . Mau dapatin Kan Set complete Dyyxy seperti di atas order paket COMPLETE LADY sekarang juga. . . Order? ADD Line official kami LINE: @dyxycos_indonesia (use @) Shopee dyxycosmetic_indonesia WA : 0878-4864-1767
M-0011154
👑 DYXY BC CREAM

BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
💘 Terdapat 2 tona warna
💘 Tidak melekit (matte)
💘 Mempunyai SPF50
💘 Sesuai untuk semua jenis kulit
💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak
💘 Tahan lama & tidak bercapuk

Klik link untuk pembelian 😉

http://www.wasap.my/60147536758

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #dyxybcc #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxynatural #teamfienaz #dyxyperak
#usahawanDyxy
M-0011154 👑 DYXY BC CREAM BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 💘 Terdapat 2 tona warna 💘 Tidak melekit (matte) 💘 Mempunyai SPF50 💘 Sesuai untuk semua jenis kulit 💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak 💘 Tahan lama & tidak bercapuk Klik link untuk pembelian 😉 http://www.wasap.my/60147536758 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybcc  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxynatural  #teamfienaz  #dyxyperak  #usahawanDyxy 
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL
🍃SENANG DI CUCI
🍃MELENTIKAN BULU MATA
🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM
🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA
🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL 🍃SENANG DI CUCI 🍃MELENTIKAN BULU MATA 🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM 🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA 🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST 
Tak perlu lg beli bedak 
Tak perlu lg beli foundation
Tak perlu lg beli concealer
Tak perlu lg beli primer
Tak perlu lg beli sun block .

HANYA DYXY BC CREAM❤

FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 .

Order?
Wa : 0878-4864-1767

#dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST Tak perlu lg beli bedak Tak perlu lg beli foundation Tak perlu lg beli concealer Tak perlu lg beli primer Tak perlu lg beli sun block . HANYA DYXY BC CREAM❤ FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 . Order? Wa : 0878-4864-1767 #dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta 
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST 
Tak perlu lg beli bedak 
Tak perlu lg beli foundation
Tak perlu lg beli concealer
Tak perlu lg beli primer
Tak perlu lg beli sun block .

HANYA DYXY BC CREAM❤

FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 .

_ ■DAFTAR AGENT &DROPSHIP
WA:+6013 2932 667
LINE: @nvx1358v (use @)
_
■Order eceran:
WA:0878 8654 5530
LINE: @hvb5801u(use @ )

#dyxyindonesia  #dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta
#trenindonesia  #dacademyasia4  #belimakeupmurah  #belikosmetikmurah
Dengan DYXY BC CREAM FACE MIST Tak perlu lg beli bedak Tak perlu lg beli foundation Tak perlu lg beli concealer Tak perlu lg beli primer Tak perlu lg beli sun block . HANYA DYXY BC CREAM❤ FLAWLESS DAN GLOWING DLM MASA 3 MINIT SAJA😍😍 . _ ■DAFTAR AGENT &DROPSHIP WA:+6013 2932 667 LINE: @nvx1358v (use @) _ ■Order eceran: WA:0878 8654 5530 LINE: @hvb5801u(use @ ) #dyxyindonesia  #dyxyjakarta  #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxybcream  #ccream  #bccreamkorea  #jualmakeupmurah  #dyxybeige  #dyxynatural  #fondationaman  #sayajualdyxy  #jaulanku  #usahawanDYXY  #teamDYXYkarina  #teamDYXYindonesia  #olshopkosmetikjakarta  #trenindonesia  #dacademyasia4  #belimakeupmurah  #belikosmetikmurah 
.
CONTOUR DODOGIRL
.
.
1pc X RM20
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. CONTOUR DODOGIRL . . 1pc X RM20 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
CONTOUR STICK V-FACE
.
.
1pc X RM10
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. CONTOUR STICK V-FACE . . 1pc X RM10 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit

Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka
Sebagai foundation dan concealer
- solekan menjadi mudah dan cepat

Sifat merawat -  mengurangkan jerawat memudarkan parut

MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING

Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka Sebagai foundation dan concealer - solekan menjadi mudah dan cepat Sifat merawat - mengurangkan jerawat memudarkan parut MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
.
BB CREAM NARS
.
.
1 pc X RM12
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. BB CREAM NARS . . 1 pc X RM12 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
BB CREAM ALOVERA
.
.
1 pc X RM10
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
. BB CREAM ALOVERA . . 1 pc X RM10 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
.
BB CREAM DYXY
.
.
1 pc X RM55
Exclude postage
Postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
💖 mempunyai tekstur unik mousse cream diformulasikan dari Korea
❤️ kulit rasa ringan seakan tidak memakai bedak
💖 meresap terus ke dalam kulit
❤️ tidak melekit dan tak berminyak
💖 kesan 3D, tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh wajah
❤️ membantu mencerahkan kulit, memudarkan jerawat, jeragat dan parut
💖 tahan lebih 8 jam
❤️ mesra solat dan senang dicuci
💖 spf 50 ++ melindungi kulit dari sinaran UV
❤️ sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif
.
Kandungan
☑️ mineral
☑️ waterproof based
☑️ extrak Arbutin
☑️ vitamin E
.
BEIGE untuk kulit cerah
NATURAL untuk kulit sederhana cerah
.
Jom grab sekarang uolls 😍
. BB CREAM DYXY . . 1 pc X RM55 Exclude postage Postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . 💖 mempunyai tekstur unik mousse cream diformulasikan dari Korea ❤️ kulit rasa ringan seakan tidak memakai bedak 💖 meresap terus ke dalam kulit ❤️ tidak melekit dan tak berminyak 💖 kesan 3D, tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh wajah ❤️ membantu mencerahkan kulit, memudarkan jerawat, jeragat dan parut 💖 tahan lebih 8 jam ❤️ mesra solat dan senang dicuci 💖 spf 50 ++ melindungi kulit dari sinaran UV ❤️ sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif . Kandungan ☑️ mineral ☑️ waterproof based ☑️ extrak Arbutin ☑️ vitamin E . BEIGE untuk kulit cerah NATURAL untuk kulit sederhana cerah . Jom grab sekarang uolls 😍
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY
.
.
NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit
💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY
💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL
MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E
💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR
💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH
💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT
💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA
💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN
💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY . . NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit 💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY 💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E 💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR 💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH 💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT 💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA 💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN 💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain
📌bulu2 tak senang tercabut
📌bulu lembut
📌cara nak guna cuma dap dap je
📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
📌 Bulunye sintetik 📌 tak sama dgn brush lain 📌bulu2 tak senang tercabut 📌bulu lembut 📌cara nak guna cuma dap dap je 📌bccream lagi jimat bila guna dyxy brush 📌lebih kurang mcm beauty blender versi brush Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL
🍃SENANG DI CUCI
🍃MELENTIKAN BULU MATA
🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM
🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA
🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA

Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN MASCARA DYXY 🍃KALIS AIR 🍃BERUS TEBAL 🍃SENANG DI CUCI 🍃MELENTIKAN BULU MATA 🍃MENEBALKAN BULU MATA 🍃TAHAN 12JAM 🍃TIDAK COMOTKAN BAWAH MATA 🍃TIDAK GATALKAN MATA 🍃TIDAK MENANGALKAN BULU MATA Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Kelebihan DYXY MATTE LIPSTICK 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit Klik jak ni 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
ORIGINAL FEEDBACK!!! Nora Danish pun pakai tau 😱
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍

So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic.

Jom dapatkan sekarang ❤️
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! .
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #facemist #dyxymelaka #dyxycombo #primavalet #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #bajurayamurah #dyxyshahalam #bajuraya2018 #capika #dyxybrush #luarbiasa #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #noradanish #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #viral  #dyxyteamfl #tiktok
ORIGINAL FEEDBACK!!! Nora Danish pun pakai tau 😱 . Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍 So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic. Jom dapatkan sekarang ❤️ OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymattelipstik  #dyxymascara  #korea  #dyxyoriginal  #facemist  #dyxymelaka  #dyxycombo  #primavalet  #dyxypromosi  #dyxyfreegift  #dyxygcodmelaka  #dyxypahang  #bajurayamurah  #dyxyshahalam  #bajuraya2018  #capika  #dyxybrush  #luarbiasa  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #noradanish  #dyxysetcombo  #dyxysetasyallie  #viral  #dyxyteamfl  #tiktok 
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais.. .
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? .
✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer .
.
“FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #dyxybest #dyxymelaka #dyxycombo #dyxyyearendsale #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #dyxykgualalumpur #dyxyshahalam #dyxyterengganu #dyxyselangor #dyxybrush #dyxymeletops #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxybydyana #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #teamikais #dyxyteamfl #viral
Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais .. . Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? . ✅freegift banyak ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awak guna dyxy ✅penghantaran cepat ✅FREE POSTAGE gais! ✅harga less kebabom ✅cod kawasan melaka sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . . “FREE GIFT BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais !!” . . . Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxymattelipstik  #dyxymascara  #korea  #dyxyoriginal  #dyxybest  #dyxymelaka  #dyxycombo  #dyxyyearendsale  #dyxypromosi  #dyxyfreegift  #dyxygcodmelaka  #dyxypahang  #dyxykgualalumpur  #dyxyshahalam  #dyxyterengganu  #dyxyselangor  #dyxybrush  #dyxymeletops  #dyxynatural  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxybydyana  #dyxysetcombo  #dyxysetasyallie  #teamikais  #dyxyteamfl  #viral 
CC CUSHION ALOEVERA
.
.
1pc X RM17
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
CC CUSHION ALOEVERA . . 1pc X RM17 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
CC CUSHION IOPE
.
.
1pc X RM18
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
CC CUSHION IOPE . . 1pc X RM18 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . .
CC CUSHION APRIL SKIN
.
.
1pc X RM17
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihan April skin cc cushion: .
💖 SPF 50 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV
❤️ menutup cela di wajah seperti parut, jerawat dan jeragat
💖 menjadikan kulit lebih flawless, licin, glowing dan segar sepanjang hari.
❤️ mudah disapu dan tidak melekit
💖 tahan lama sehingga 10-12 jam
.
.
CC CUSHION APRIL SKIN . . 1pc X RM17 Exclude postage . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉 . . Kelebihan April skin cc cushion: . 💖 SPF 50 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV ❤️ menutup cela di wajah seperti parut, jerawat dan jeragat 💖 menjadikan kulit lebih flawless, licin, glowing dan segar sepanjang hari. ❤️ mudah disapu dan tidak melekit 💖 tahan lama sehingga 10-12 jam . .
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit

Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka
Sebagai foundation dan concealer
- solekan menjadi mudah dan cepat

Sifat merawat -  mengurangkan jerawat memudarkan parut

MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING

Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KEISTIMEWAAN DYXY BC CREAM 🌸Menutup cela di muka (bintik-bintik,pigmentasi,tompok putih,warna kulit tak sekata,parut,lingkaran gelap sekeliling mata) - tanpa menyumbatkan pori dan merosakkan kulit Natural look - tanpa nampak seperti foundation tebal di muka Sebagai foundation dan concealer - solekan menjadi mudah dan cepat Sifat merawat - mengurangkan jerawat memudarkan parut MENCERAHKAN KULIT MENJADIKAN KULIT LEBIH BERSERI DAN GLOWING Jom grab dyxy klik jak 👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
BC CREAM & FACEMIST ni barang yg korang kena grab dlm DYXY COSMETIC ni..
Seriously, combination 2 item ni mmg best..
Sebelum dan selepas apply BC CREAM, korang sembur je kulit muka dgn FACEMIST ni..
Glowing je.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
BC CREAM & FACEMIST ni barang yg korang kena grab dlm DYXY COSMETIC ni.. Seriously, combination 2 item ni mmg best.. Sebelum dan selepas apply BC CREAM, korang sembur je kulit muka dgn FACEMIST ni.. Glowing je.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
DYXY FACEMIST ni mengandungi green tea tau..
Bagus utk kulit yg ada jerawat halus tu..
Pastu boleh melembabkan kulit..
Makin glowing kulit tau.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
DYXY FACEMIST ni mengandungi green tea tau.. Bagus utk kulit yg ada jerawat halus tu.. Pastu boleh melembabkan kulit.. Makin glowing kulit tau.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY
.
.
NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit
💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY
💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL
MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E
💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR
💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH
💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT
💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA
💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN
💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
KELEBIHAN/KEBAIKAN DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST WITH NANO TECHNOLOGY . . NANO TECH SPRAY - molekul air semburan yang sangat halus seperti wap sahaja bile di sembur, secara langsung lagi berganda cepat meresap dan memberi khasiat pada kuit 💕 GLOWING EFFECT SERTA MERTA TERUS SELEPAS SPRAY 💕 REFRESING MOISTURIZING MELEMBABKAN MUKA SECARA NATURAL MENGECUTKAN JERAWAT SEBAB ADA EXTRAK GREEN TEA DAN VITAMIN E 💕MAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAH CAIR 💕SEBAGAI PENGANTIN TONER BOLEH DIJADIKAN MAKEUP BASED TIDAK MELEKIT DAN TIDAK MELELEH 💕SENSITIF SKIN PUN BOLEH PAKAI SEBAB TIADA BAHAN KIMIA SESUAI UNTUK SEMUA KULIT 💕BAHAN ORGANIK DAN SELAMAT DIGUNAKAN BOLEH DIGUNAKAN PADA BILA-BILA MASA 💕TAHAN 2-3 BULAN BERGANTUNG PADA RUTIN PEMAKAIAN 💕SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN Jom grab dyxy klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
New DYXY FACEMIST

Kelebihan DYXY Facemist adalah boleh membantu merawat kulit berminyak, mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian

Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
New DYXY FACEMIST Kelebihan DYXY Facemist adalah boleh membantu merawat kulit berminyak, mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Selalu bagi jambangan bunga je kan..
Apa kata kali ni bg jambangan DYXY COSMETIC..
Tahan berbulan-bulan tau..
Berbaloi sgt..
❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Selalu bagi jambangan bunga je kan.. Apa kata kali ni bg jambangan DYXY COSMETIC.. Tahan berbulan-bulan tau.. Berbaloi sgt.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Selalu bagi jambangan bunga je kan..
Apa kata kali ni bg jambangan DYXY COSMETIC..
Tahan berbulan-bulan tau..
Berbaloi sgt..
❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Selalu bagi jambangan bunga je kan.. Apa kata kali ni bg jambangan DYXY COSMETIC.. Tahan berbulan-bulan tau.. Berbaloi sgt.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Pening x tau nk start yg mana dulu nk make up?
Haaa, ikut je step ni..
Make sure muka bersih dulu sblum nk apply ape2.. Pastu primer pon penting jugak tau..
Utk make up tahan lebih lama dan x bercapuk.. Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Pening x tau nk start yg mana dulu nk make up? Haaa, ikut je step ni.. Make sure muka bersih dulu sblum nk apply ape2.. Pastu primer pon penting jugak tau.. Utk make up tahan lebih lama dan x bercapuk.. Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
BC CREAM ni dh ade spf 50 tau..
Cukup untuk melindungi kulit dr sinaran UV..
Tp wlaupon bc cream dh ade spf, tetap kena pakai sunblock tau.. Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
BC CREAM ni dh ade spf 50 tau.. Cukup untuk melindungi kulit dr sinaran UV.. Tp wlaupon bc cream dh ade spf, tetap kena pakai sunblock tau.. Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Penah x beli compact powder, pastu terjatuh..
Bukak2 je tgk dh pecah berderai..
Syg kan..
Tp dgn BC CREAM jgn risau..
Xde dah masalah pecah lagi.. Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Penah x beli compact powder, pastu terjatuh.. Bukak2 je tgk dh pecah berderai.. Syg kan.. Tp dgn BC CREAM jgn risau.. Xde dah masalah pecah lagi.. Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Jimat, senang nak pakai, jeragat kurang, muka jadi glowing 😍 .
Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120

#teamdyxyina #dyxybydyana #dyxyselangor #dyxykapar #DYXY #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxynatural #dyxybeige #dyxylipstisk  #dyxymascara #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam #dyxykapar #codkapar #codmeru #codklang #dyxyklang #dyxysabah #dyxysgbesi #dyxytawau #dyxyserdang
Jimat, senang nak pakai, jeragat kurang, muka jadi glowing 😍 . Apa tunggu lagi.. cepat2 whatsapp klik jak👇🏻 www.wasap.my/60198623120 #teamdyxyina  #dyxybydyana  #dyxyselangor  #dyxykapar  #DYXY  #dyxybrush  #dyxyfacemist  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxylipstisk  #dyxymascara  #dyxyklang  #makeup  #dyxykotadamansara  #politekniknilai  #coduitmshahalam  #dyxycodshahalam  #dyxykapar  #codkapar  #codmeru  #codklang  #dyxyklang  #dyxysabah  #dyxysgbesi  #dyxytawau  #dyxyserdang 
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. 
Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE
💄CHERRY RED
💄FLIRTY ME 
Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE 💄CHERRY RED 💄FLIRTY ME Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. 
Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE
💄CHERRY RED
💄FLIRTY ME 
Plg hot selling warna sexy nude & flirty me .. Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE 💄CHERRY RED 💄FLIRTY ME Plg hot selling warna sexy nude & flirty me .. Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. 
Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE
💄CHERRY RED
💄FLIRTY ME 
Plg hot selling warna sexy nude & flirty me .. Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Ok. Hari ni kita nak cerita pasal DYXY LIPSTICK puas2. Dyxy ada keluarkan 3 jnis code warna untuk lipstick. 💄SEXY NUDE 💄CHERRY RED 💄FLIRTY ME Plg hot selling warna sexy nude & flirty me .. Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
Lipstick didatangkan dengan 3warna yang menarik kebaboom
❤️ Cherry Red
💓Flirty Me
💛 Sexy Nude
.
Boleh digunakan sebagai,
💋 LIPSTICK
💋 BLUSHER
💋 EYE SHADOW
.
.
Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Lipstick didatangkan dengan 3warna yang menarik kebaboom ❤️ Cherry Red 💓Flirty Me 💛 Sexy Nude . Boleh digunakan sebagai, 💋 LIPSTICK 💋 BLUSHER 💋 EYE SHADOW . . Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
M-0011154
👑 DYXY BC CREAM

BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
💘 Terdapat 2 tona warna
💘 Tidak melekit (matte)
💘 Mempunyai SPF50
💘 Sesuai untuk semua jenis kulit
💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak
💘 Tahan lama & tidak bercapuk

Klik link untuk pembelian 😉

http://www.wasap.my/60147536758

#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #dyxybcc #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxynatural #teamfienaz #dyxyperak
#usahawanDyxy
M-0011154 👑 DYXY BC CREAM BC CREAM foundation setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 💘 Terdapat 2 tona warna 💘 Tidak melekit (matte) 💘 Mempunyai SPF50 💘 Sesuai untuk semua jenis kulit 💘 Menutup cela 💘 Tidak perlu memakai bedak 💘 Tahan lama & tidak bercapuk Klik link untuk pembelian 😉 http://www.wasap.my/60147536758 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxybccreambydyana  #dyxybcc  #dyxybeigenatural  #dyxybeige  #dyxynatural  #teamfienaz  #dyxyperak  #usahawanDyxy 
Mudah je guna DYXY COSMETIC ni tau..
Lagi2 utk org yg x reti make up..
2 3 minit je dh siap..
❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details ,
http://www.watsap.my/0136107595

#DyxyByDyana #DyxyMurah #DyxyOriginal #dyxyjohor #dyxybatupahat #dyxysegamat #dyxyori #sayajualdyxy #dyxycosmetics
 #facemistdyxy #dyxybrush #bcreamdyxy #dyxynatural #dyxybeige  #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #motifviral #villaghazara #cikreenencikngokngek #bahagiabukanbidaan
Mudah je guna DYXY COSMETIC ni tau.. Lagi2 utk org yg x reti make up.. 2 3 minit je dh siap.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Nak tahu lebih details , http://www.watsap.my/0136107595 #DyxyByDyana  #DyxyMurah  #DyxyOriginal  #dyxyjohor  #dyxybatupahat  #dyxysegamat  #dyxyori  #sayajualdyxy  #dyxycosmetics  #facemistdyxy  #dyxybrush  #bcreamdyxy  #dyxynatural  #dyxybeige  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #usahawanDYXY  #gegarvaganza  #gegarvaganza2018  #motifviral  #villaghazara  #cikreenencikngokngek  #bahagiabukanbidaan 
#Selamatpagi
Jangan lupa Isi tas mu dengan DYXY Untuk slalu menjaga kecantikan wajahmu😘
.
☆Karena tidak perlu make up lama2
☆Hemat
☆Menjadikan Wajah lebih hidup no kusam
☆Lengkap ada spf50
☆Halal
☆Untuk sgala jenis kulit
☆Mudah di gunakan
☆Menutupi flek hitam
☆Bisa menutupi pori2
DAN MASIH BANYAK MANFAAT LAIN NYA
.

Tidak butuh waktu yg lama untuk bisa kelihatan cantik cukup dap dap dap langsung wajah manismu lebih cantik .Tidak percaya?Coba aja DYXY sekarang 😘 .

DAFTAR AGEN sekarang dan dapatkan keuntungan yang sangat lumayan .😍 WhatsApp Langsung ke kak Karin ➡️08511 2030 117
➡️08511 2030 117
➡️08511 2030 117
#Selamatpagi  Jangan lupa Isi tas mu dengan DYXY Untuk slalu menjaga kecantikan wajahmu😘 . ☆Karena tidak perlu make up lama2 ☆Hemat ☆Menjadikan Wajah lebih hidup no kusam ☆Lengkap ada spf50 ☆Halal ☆Untuk sgala jenis kulit ☆Mudah di gunakan ☆Menutupi flek hitam ☆Bisa menutupi pori2 DAN MASIH BANYAK MANFAAT LAIN NYA . Tidak butuh waktu yg lama untuk bisa kelihatan cantik cukup dap dap dap langsung wajah manismu lebih cantik .Tidak percaya?Coba aja DYXY sekarang 😘 . DAFTAR AGEN sekarang dan dapatkan keuntungan yang sangat lumayan .😍 WhatsApp Langsung ke kak Karin ➡️08511 2030 117 ➡️08511 2030 117 ➡️08511 2030 117
Artis cantik @tika_ramlan juga sudah pakai DYXY lo..😍 DYXY  Sahabat wanita di jaman sekarang,menjadikan make up lebih cepat dengan hasil yg sempurna  BCC nya menjadikan wajah lebih glowing dan kelihatan natural tanpa menor,
.
.
DYXY riasan wajah yg di sukai semua kalangan Semburan Facemist nya menjadikan make up lebih tahan lama dan menjadikan wajah lebih segar dan bs  menyembuhkan jerawat jika di gunakan secara rutin .
.
Bulu Brushnya lembut dan tebal  BCC nya lebih hemat jika di ratakan menggunakan Brush DYXY dan lebih menghemat BCC .
.
.
DYXY lipstick menjadikan bibir lebih indah dan lembut .hasil Matte tapi tidak menimbulkan bibir menjadi kering, bisa di gunakan sbagai Eyeshadow,blushon dan untuk bibir (lebih menghemat dan praktis)

PAKET PERFECT LADY ISI:
1 DYXY BCC
1 DYXY FACE MIST
1 DYXY BRUSH
1 DYXY LIPSTICK

_
DAFTAR AGEN sekarang dan dapatkan keuntungan yang sangat lumayan .😍 WhatsApp Langsung ke kak Karin ➡️08511 2030 117
➡️08511 2030 117
➡️08511 2030 117
Artis cantik @tika_ramlan juga sudah pakai DYXY lo..😍 DYXY Sahabat wanita di jaman sekarang,menjadikan make up lebih cepat dengan hasil yg sempurna BCC nya menjadikan wajah lebih glowing dan kelihatan natural tanpa menor, . . DYXY riasan wajah yg di sukai semua kalangan Semburan Facemist nya menjadikan make up lebih tahan lama dan menjadikan wajah lebih segar dan bs menyembuhkan jerawat jika di gunakan secara rutin . . Bulu Brushnya lembut dan tebal BCC nya lebih hemat jika di ratakan menggunakan Brush DYXY dan lebih menghemat BCC . . . DYXY lipstick menjadikan bibir lebih indah dan lembut .hasil Matte tapi tidak menimbulkan bibir menjadi kering, bisa di gunakan sbagai Eyeshadow,blushon dan untuk bibir (lebih menghemat dan praktis) PAKET PERFECT LADY ISI: 1 DYXY BCC 1 DYXY FACE MIST 1 DYXY BRUSH 1 DYXY LIPSTICK _ DAFTAR AGEN sekarang dan dapatkan keuntungan yang sangat lumayan .😍 WhatsApp Langsung ke kak Karin ➡️08511 2030 117 ➡️08511 2030 117 ➡️08511 2030 117