an online Instagram web viewer

#dyxybccreambydyana medias

Photos

Perfect set
💋brush
💋facemist
💋bc cream
💋lipstick
💋extra gift.
💋Dyxy eksklusif tote bag
_____________________________________________________________.
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan hydjikulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
_____________________________________________________________.
.
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #dyxymelaka #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa #usahawanDYXY
Perfect set 💋brush 💋facemist 💋bc cream 💋lipstick 💋extra gift. 💋Dyxy eksklusif tote bag _____________________________________________________________. . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan hydjikulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 _____________________________________________________________. . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #dyxymelaka  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers  #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔
.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱
.
👇👇
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍
.
Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋
Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊
😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔 . Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 . 👇👇 . Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋 Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊 😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
OFFER OFFER OFFER 🎉
.
OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤
.
♡COMBO COMPLETE LADY ( DISKAUN RM50 )
•
🌸 DYXY Bc Cream x 1
🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1
🌸 DYXY Lipstick x 1
🌸 DYXY Brush x 1
🌸 DYXY Mascara x 1
🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE
🎁 FREE GIFT 5 ITEM
🚗🚘FREE COD KLANG BANTING
📮 FREEPOSTAGE
•
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR  DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
•
Whatsapp dayah for oder & details :
.
📲 01126187205
( tekan link wasap kat bio )
.
#usahawandyxy
#teamyaya
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
OFFER OFFER OFFER 🎉 . OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ . ♡COMBO COMPLETE LADY ( DISKAUN RM50 ) • 🌸 DYXY Bc Cream x 1 🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1 🌸 DYXY Lipstick x 1 🌸 DYXY Brush x 1 🌸 DYXY Mascara x 1 🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE 🎁 FREE GIFT 5 ITEM 🚗🚘FREE COD KLANG BANTING 📮 FREEPOSTAGE • 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 • Whatsapp dayah for oder & details : . 📲 01126187205 ( tekan link wasap kat bio ) . #usahawandyxy  #teamyaya  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK JADI CANTIK??
.
Kadang² tengok orang makeup tu sempurna sangat. Tak ada cacat cela pon. Tapi bila kita yang makeup?? Ada je yang tak kena kan? 😅
.
Pemilihan foundation juga salah sangat² penting tau untuk pastikan makeup kita nampak smooth, cantik, glowing dan berseri. Giteww.
.
Tapi korang tau ke foundation apa yang boleh buat muka kita nampak sempurna??
.
Ok Ana cadangkan untuk korang cuba BC Cream dari DYXY COSMETICS ni sebab teksturnya sangat smooth dan tak melekit yang membuatkan korang punya makeup nampak cantik, smooth dan bccream dyxy cosmetics juga boleh buat makeup korang nampak glowing tau. Ala² korean. Baru cantik.
.
Sekarang Ana ada buat offer untuk korang yang memang tercari² produk yang sesuai untuk makeup harian korang.
.
Whatsapp Ana sekarang dan Ana akan bagitahu:-
💛 Harga offer yang Ana nak bagi
💛 Cara pemakaian yang betul
💛 Tips cara nak jaga kulit muka dengan betul
.
Untungnya! Harga offer dapat, tips kecantikan pon dapat. Jadi whatsapp Ana cepat² tau😘
.
📱012 9355416
📱012 9355416
📱012 9355416
.
#dyxycosmetics
#headmasterdyxycosmetics
#usahawanDYXY
#teamliezzero
#lovedyxy#dyxylovers #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxybccreambydyana #dyxybccreambyana #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymalaysia #teamdyxy #teambyby #unisel #msu #dyxyuitm #upm #usm #dyxyklang #klangparade #dyxybukitraja #dyxyshahalam #dyxysetiacitymall #dyxysetiaalam #dyxyindonesia #agentdyxyklang #teambyby #teamAna
RAMAI YANG TANYA MACAM MANA NAK JADI CANTIK?? . Kadang² tengok orang makeup tu sempurna sangat. Tak ada cacat cela pon. Tapi bila kita yang makeup?? Ada je yang tak kena kan? 😅 . Pemilihan foundation juga salah sangat² penting tau untuk pastikan makeup kita nampak smooth, cantik, glowing dan berseri. Giteww. . Tapi korang tau ke foundation apa yang boleh buat muka kita nampak sempurna?? . Ok Ana cadangkan untuk korang cuba BC Cream dari DYXY COSMETICS ni sebab teksturnya sangat smooth dan tak melekit yang membuatkan korang punya makeup nampak cantik, smooth dan bccream dyxy cosmetics juga boleh buat makeup korang nampak glowing tau. Ala² korean. Baru cantik. . Sekarang Ana ada buat offer untuk korang yang memang tercari² produk yang sesuai untuk makeup harian korang. . Whatsapp Ana sekarang dan Ana akan bagitahu:- 💛 Harga offer yang Ana nak bagi 💛 Cara pemakaian yang betul 💛 Tips cara nak jaga kulit muka dengan betul . Untungnya! Harga offer dapat, tips kecantikan pon dapat. Jadi whatsapp Ana cepat² tau😘 . 📱012 9355416 📱012 9355416 📱012 9355416 . #dyxycosmetics  #headmasterdyxycosmetics  #usahawanDYXY  #teamliezzero  #lovedyxy #dyxylovers  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreambyana  #dyxybccream  #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #teamdyxy  #teambyby  #unisel  #msu  #dyxyuitm  #upm  #usm  #dyxyklang  #klangparade  #dyxybukitraja  #dyxyshahalam  #dyxysetiacitymall  #dyxysetiaalam  #dyxyindonesia  #agentdyxyklang  #teambyby  #teamAna 
Harini dok spray muka dengan Spray Green Tea ja
Terjatuh cinta ni payah jugak la sbb senang habis 
Takkan takjatuh cinta kalo spray muka jadi wangi
Yakin la sikit nak belaga pipi bau wangi
Pastu rasa cekang2 gitu

Rugi sapa taktry tau
Soray ja muka kulit makin elok + makeup tahan lama
Takmakeup pon nampak cantik ja lepas spray

www.wasap.my/60135388843
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#sendayutinggi
#dyxybukittinggiklang
#dyxytescoklang
#dyxyAndalas
#dyxyshahalam
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Harini dok spray muka dengan Spray Green Tea ja Terjatuh cinta ni payah jugak la sbb senang habis Takkan takjatuh cinta kalo spray muka jadi wangi Yakin la sikit nak belaga pipi bau wangi Pastu rasa cekang2 gitu Rugi sapa taktry tau Soray ja muka kulit makin elok + makeup tahan lama Takmakeup pon nampak cantik ja lepas spray www.wasap.my/60135388843 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #sendayutinggi  #dyxybukittinggiklang  #dyxytescoklang  #dyxyAndalas  #dyxyshahalam  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔💄
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
🔥Nak order? Jom ws 0132957605 @ klik link di bio 
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔💄 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi banget. . Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . 🔥Nak order? Jom ws 0132957605 @ klik link di bio #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
DYXY COSMETIC NO 1 MALAYSIA❤
.
DYXY jadi pilihan hati ramai orang kerana beberapa sebab:
.
🔥 Sebab nak make-up yang organik & natural
🔥 Sebab nak make-up tak bercapuk yang 5 minit dah boleh ready
🔥 Sebab nak make-up yang boleh tahan 4-5 bulan
🔥 Sebab nak tutup segala cela, jerawat & jeragat
🔥 Sebab nak yang mesra wudhu dan mudah dicuci
🔥 Sebab nak make up sambil merawat dan melindungi kulit wajah .
Jangan malu-malu semua, nak tanya FREE je.

Jom whatsapp ina selaju yang bole 😍❤
📲WHATSAPP 0132801291
📲WHATSAPP 0132801291
.
.
.
#dyxymerlimau #dyxyviral #dyxymurah #dyxyteam #dyxyteamfl #teamikais 
#dyxybccream#dyxygreenteamineralfacemist#dyxymerlimau #dyxymelaka #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte#dyxymurah#foundation  #bccreamfoundation#cashondelivery#onlineshoppingmalaysia #codmelaka #cosmeticmalaysia #teamikais  #uitmjasin#uitmmelaka#uitmlendu#dyxymuar#dyxymerlimau#dyxyalorgajah
DYXY COSMETIC NO 1 MALAYSIA❤ . DYXY jadi pilihan hati ramai orang kerana beberapa sebab: . 🔥 Sebab nak make-up yang organik & natural 🔥 Sebab nak make-up tak bercapuk yang 5 minit dah boleh ready 🔥 Sebab nak make-up yang boleh tahan 4-5 bulan 🔥 Sebab nak tutup segala cela, jerawat & jeragat 🔥 Sebab nak yang mesra wudhu dan mudah dicuci 🔥 Sebab nak make up sambil merawat dan melindungi kulit wajah . Jangan malu-malu semua, nak tanya FREE je. Jom whatsapp ina selaju yang bole 😍❤ 📲WHATSAPP 0132801291 📲WHATSAPP 0132801291 . . . #dyxymerlimau  #dyxyviral  #dyxymurah  #dyxyteam  #dyxyteamfl  #teamikais  #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymerlimau  #dyxymelaka  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation  #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia  #codmelaka  #cosmeticmalaysia  #teamikais  #uitmjasin #uitmmelaka #uitmlendu #dyxymuar #dyxymerlimau #dyxyalorgajah 
DYXY SALES EVERY MONTH
-
Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini.
Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. -
5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw!
-
Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh.
- . .
Berminat?
Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #teamfl #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxymelaka #dyxykl #dyxyjohor #dyxyselangor #dyxybangi #dyxyseremban #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teamikais
DYXY SALES EVERY MONTH - Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini. Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. - 5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw! - Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh. - . . Berminat? Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #teamfl  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyselangor  #dyxybangi  #dyxyseremban  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teamikais 
Alhamdulillah Dayah Restok Lagi DYXY♥
.
♥Sambutan yang paling hot AREA KLANG DAN BANTING♥
.
PENCARIAN DROPSHIP DYXY COSMETICS
Keuntungan RM30 - RM900 Sebulan ☺
.
Produk senang jual ☺
Produk demand tinggi ☺
Produk sentiasa dapat repeat order ☺
.
Sekarang pendaftaran adalah PERCUMA! YA PERCUMA SAHAJA DENGAN KAMI @dyxystore.eyka @farsyahacademy 👍
.
✔ ZERO MODAL DAN SET UNTUNG RM15 - RM25
.
✔ COPYWRITING DISEDIAKAN HANYA PERLU ADA TELEGRAM
✔ RAJIN POSTING. KOMITMEN KENA ADA
.
✔ BOLEH FOLLOW APA YG LEADER AJAR
✔ GROUP WHATSAPP YANG MERIAH DENGAN ILMU
.
✔ REWARD BEST DAN CUN CUN BELAKA UNTUK DROPSHIP YANG BUAT SALES
✔PELUANG KENAIKAN AGENT & INCOME MAKIN TINGGI
. .
💸 MODAL ➡ @dyxyklang_dayah
📦 STOCK ➡ @dyxyklang_dayah
📮 POS BARANG ➡ @dyxyklang_dayah
💰 UNTUNG ➡ AWAK
.
.
WHATSAPP SAYA CEPAT. HANYA TERBUKA KEPADA 50 ORANG YANG PERTAMA
.
🔥WhatsApp 011261187205 @ Dm sis😘
🔥Klik link di bio direct whatsapp😘
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Alhamdulillah Dayah Restok Lagi DYXY♥ . ♥Sambutan yang paling hot AREA KLANG DAN BANTING♥ . PENCARIAN DROPSHIP DYXY COSMETICS Keuntungan RM30 - RM900 Sebulan ☺ . Produk senang jual ☺ Produk demand tinggi ☺ Produk sentiasa dapat repeat order ☺ . Sekarang pendaftaran adalah PERCUMA! YA PERCUMA SAHAJA DENGAN KAMI @dyxystore.eyka @farsyahacademy 👍 . ✔ ZERO MODAL DAN SET UNTUNG RM15 - RM25 . ✔ COPYWRITING DISEDIAKAN HANYA PERLU ADA TELEGRAM ✔ RAJIN POSTING. KOMITMEN KENA ADA . ✔ BOLEH FOLLOW APA YG LEADER AJAR ✔ GROUP WHATSAPP YANG MERIAH DENGAN ILMU . ✔ REWARD BEST DAN CUN CUN BELAKA UNTUK DROPSHIP YANG BUAT SALES ✔PELUANG KENAIKAN AGENT & INCOME MAKIN TINGGI . . 💸 MODAL ➡ @dyxyklang_dayah 📦 STOCK ➡ @dyxyklang_dayah 📮 POS BARANG ➡ @dyxyklang_dayah 💰 UNTUNG ➡ AWAK . . WHATSAPP SAYA CEPAT. HANYA TERBUKA KEPADA 50 ORANG YANG PERTAMA . 🔥WhatsApp 011261187205 @ Dm sis😘 🔥Klik link di bio direct whatsapp😘 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #dyxysarawak #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #UsahawanDYXY #muamalaysia #dyxykuching #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxysarawak #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxykuching
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 . OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #dyxysarawak  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #teamfl  #mua  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #dyxykuching  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxysarawak  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxykuching 
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!!
.
.
.
Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal!
.
.
==========
BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY
==========
.
(1) Mampu menutup segela cela jragat & prut
(2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV
(3) Texture yg sangat mudah meresap
(4) Menjimatkan masa untuk bersiap
(5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif
(6) Tidak berminyak dan tidak melekit
(7) Makeup tahan sehingga 8 jam
(8) Mesra wuduk
.
. .
.
Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh whatsapp saya ☺
.
📲www.wasap.my/60135388843

#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxyklang
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyshahalam
#dyxyTelukPulai
#dyxytelokgadong
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
PROMOSI SET DYXY DISKAUN HEBAT KINI KEMBALI!! . . . Dengan setiap pembelian Set Dyxy kami akan berikan 5 FREE GIFT dengan satu harga yg sangat tak masuk akal! . . ========== BERIKUT 8 KELEBIHAN PRODUK DYXY ========== . (1) Mampu menutup segela cela jragat & prut (2) SPF 50 yg ting.gi untuk sinaran UV (3) Texture yg sangat mudah meresap (4) Menjimatkan masa untuk bersiap (5) Sesuai untuk kulit berje.rwat & sesetif (6) Tidak berminyak dan tidak melekit (7) Makeup tahan sehingga 8 jam (8) Mesra wuduk . . . . Apa macam menarik tak? Berminat nak beli? Boleh whatsapp saya ☺ . 📲www.wasap.my/60135388843 #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxyklang  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyshahalam  #dyxyTelukPulai  #dyxytelokgadong  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Perfect set
💋brush
💋facemist
💋bc cream
💋lipstick
💋extra gift.
.
_____________________________________________________________
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit .
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
_____________________________________________________________.
.
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 01123247073
📲WHATSAPP 01123247073
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #dyxymelaka #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa #usahawandyxy
Perfect set 💋brush 💋facemist 💋bc cream 💋lipstick 💋extra gift. . _____________________________________________________________ . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit . 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 _____________________________________________________________. . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 01123247073 📲WHATSAPP 01123247073 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #dyxymelaka  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers  #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamalyaa  #usahawandyxy 
SERIUS? INI BUKAN TIPU TAWWW
TESTIMONI IKHLAS DARI CUSTOMER❤❤ MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye:
.
🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu
🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai
🌸Tak Berminyak Langsung
🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da)
🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage)
🌸Senang dicuci & Mesra Solat
🌸Tahan lebih 8 jam
.
.
Kemudiannn....
Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST
🌸Keep hydrating & moist kan skin kte
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Makeup tahan lbh lama
🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif
🌸💯NATURAL INGREDIENT
( mineral,extract green tea, vit C & vit E)
🌸Boleh spray anytime
.
.
Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
.
BCCREAM+GREENTEA FACEMIST+BRUSH
💖💖 🔥jom order sekarang!
📲0132957605 @ klik link di bio 
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
SERIUS? INI BUKAN TIPU TAWWW TESTIMONI IKHLAS DARI CUSTOMER❤❤ MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye: . 🌸Dengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu 🌸TAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai 🌸Tak Berminyak Langsung 🌸Tak Bercapuk bila apply kt muka 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸HD effect ( tak pyh edit gmbar da) 🌸Mempunyai SPF 50++ ( full coverage) 🌸Senang dicuci & Mesra Solat 🌸Tahan lebih 8 jam . . Kemudiannn.... Spray dgn GREENTEA MINERAL FACEMIST 🌸Keep hydrating & moist kan skin kte 🌸Mengecutkan jerawat 🌸Makeup tahan lbh lama 🌸Membantu kurangkn alahan pd muka yg sensitif 🌸💯NATURAL INGREDIENT ( mineral,extract green tea, vit C & vit E) 🌸Boleh spray anytime . . Jom dapatkan HOT SELLING SET COMBO TERLAJAK MURAH 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . BCCREAM+GREENTEA FACEMIST+BRUSH 💖💖 🔥jom order sekarang! 📲0132957605 @ klik link di bio #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan

Memang syiok pakai #mascaradyxy sebab senang cuci. Guna air je
.
FREE EXCLUSIVE GIFT + FREE WIPE TISSUE
.
To order :
📲 0198703907
.
#teamfl
#teambieena
#teamnurzu
#usahawandyxy
#shadywarriors
#dyxybydyana
#foundationmurah
#dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxysselangor
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxykualalumpur
#dyxysepang
#dyxysalaktinggi
#dyxynilai
#dyxyputrajaya
#muawedding
#muaselangor
#muakualalumpur
#muamalaysiamakeupartist
#makeuptutorial
#dyxymurahmalaysia
#dropshipwanted
#sephoramalaysia
#lazadamalaysia
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady  ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan Memang syiok pakai #mascaradyxy  sebab senang cuci. Guna air je . FREE EXCLUSIVE GIFT + FREE WIPE TISSUE . To order : 📲 0198703907 . #teamfl  #teambieena  #teamnurzu  #usahawandyxy  #shadywarriors  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔
.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱
.
👇👇
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍
.
Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋
Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊
😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔 . Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 . 👇👇 . Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋 Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊 😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
Perfect set
💋brush
💋facemist
💋bc cream
💋lipstick
💋extra gift.
💋Dyxy eksklusif tote bag
_____________________________________________________________.
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan hydjikulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘
.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
_____________________________________________________________.
.
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #dyxymelaka #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa #usahawanDYXY
Perfect set 💋brush 💋facemist 💋bc cream 💋lipstick 💋extra gift. 💋Dyxy eksklusif tote bag _____________________________________________________________. . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan hydjikulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 _____________________________________________________________. . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #dyxymelaka  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers  #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamalyaa  #usahawanDYXY 
Siapa nak sis bantu? Okayy.. sis buat ni untuk kalian semua! Sebab apa? Sebab produk Dyxy ni produk yang tengah VIRAL sekarang! Untung pun banyakkkkk! Jom join team dyxy ni untuk tambahkan duit geli2 sebulan RM1000-RM2000 ❗boleh tambah income lepas ni nak beli apa pun boleh 👍🏻
.
KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP DYXY
============================
.
✔ Harga tetap DYXY mengikut combo dari HQ
.
✔ Setiap ejen dropship akan mendapat keuntungan rm10-RM20 setiap combo yang terjual
.
✔Reward disediakan jika berjaya capai target jualan yang ditetapkan 😘
.
✔Group support sales
.
✔Dimasukkan ke dalam group dan akan diguide oleh sis sendiri A-Z
.
❌ TAK PERLU POS
❌ TAK PERLU SIMPAN BARANG
.
WHATSAPP 013 905 3692 ok 💋
.
P/S : Hanya yang SERIUS SAJA sis akan bantu! 😘
.
Cepat2! Jom kita bekerja dlm satu team!
.
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccreambydyana #dropshipwanted
Siapa nak sis bantu? Okayy.. sis buat ni untuk kalian semua! Sebab apa? Sebab produk Dyxy ni produk yang tengah VIRAL sekarang! Untung pun banyakkkkk! Jom join team dyxy ni untuk tambahkan duit geli2 sebulan RM1000-RM2000 ❗boleh tambah income lepas ni nak beli apa pun boleh 👍🏻 . KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP DYXY ============================ . ✔ Harga tetap DYXY mengikut combo dari HQ . ✔ Setiap ejen dropship akan mendapat keuntungan rm10-RM20 setiap combo yang terjual . ✔Reward disediakan jika berjaya capai target jualan yang ditetapkan 😘 . ✔Group support sales . ✔Dimasukkan ke dalam group dan akan diguide oleh sis sendiri A-Z . ❌ TAK PERLU POS ❌ TAK PERLU SIMPAN BARANG . WHATSAPP 013 905 3692 ok 💋 . P/S : Hanya yang SERIUS SAJA sis akan bantu! 😘 . Cepat2! Jom kita bekerja dlm satu team! . #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreambydyana  #dropshipwanted 
DYXY SALES EVERY MONTH
-
Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini.
Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. -
5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw!
-
Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh.
- . .
Berminat?
Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #teamfl #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxymelaka #dyxykl #dyxyjohor #dyxyselangor #dyxybangi #dyxyseremban #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teamikais
DYXY SALES EVERY MONTH - Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini. Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. - 5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw! - Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh. - . . Berminat? Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #teamfl  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyselangor  #dyxybangi  #dyxyseremban  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teamikais 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #dyxysarawak #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #UsahawanDYXY #muamalaysia #dyxykuching #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxysarawak #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxykuching
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 . OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #dyxysarawak  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #teamfl  #mua  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #dyxykuching  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxysarawak  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxykuching 
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔
.
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱
Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱
.
👇👇
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍
.
Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋
Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊
😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY]

#teamfl
#teamliana
#usahawandyxy
#dyxyoriginal
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxycleansingwipes
#dyxyprodukbaru
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxylover
#dyxymelaka
#dyxyfeedback
#dyxybccreambydyana
#dyxylipsmatte
#dyxypromosi
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxybukitrambai
#dyxymelakasentral
#dyxyoriginalproduct
#dyxyoffer
#dyxymuar
#muamelaka
#dyxyterbaik
Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir 🤔🤔🤔 . Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 . 👇👇 . Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋 Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu😊 😉😉 jom jadi bijak ❤️❤️ 📲0173229851 [DYXY] #teamfl  #teamliana  #usahawandyxy  #dyxyoriginal  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxycleansingwipes  #dyxyprodukbaru  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyfeedback  #dyxybccreambydyana  #dyxylipsmatte  #dyxypromosi  #dyxykl  #dyxyselangor  #dyxybukitrambai  #dyxymelakasentral  #dyxyoriginalproduct  #dyxyoffer  #dyxymuar  #muamelaka  #dyxyterbaik 
JOM BACA CUSTOMER FEEDBACK .
.
Hai sayang2 semua ❤️ .
Dah guna  belum DYXY Cosmetics ni ? Rugi sgt kalau korang xgrab tau. Nak cantik, nak flawless kena lah usaha sikit kn. DYXY ini memang sesuai dengan semua jenis kulit. .
.
For those yang kulit sensitif ke allergic pun sesuai tau ! Jangan risau ye syg2 semua sebab produk ini sememangnya mendapat pengesahan KKM 😻😻
.
Nih antara feedback2 positif dari customer 😘😘
.
📲www.wasap.my/60135388843
Klik link wasap kat bio
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggi
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
JOM BACA CUSTOMER FEEDBACK . . Hai sayang2 semua ❤️ . Dah guna belum DYXY Cosmetics ni ? Rugi sgt kalau korang xgrab tau. Nak cantik, nak flawless kena lah usaha sikit kn. DYXY ini memang sesuai dengan semua jenis kulit. . . For those yang kulit sensitif ke allergic pun sesuai tau ! Jangan risau ye syg2 semua sebab produk ini sememangnya mendapat pengesahan KKM 😻😻 . Nih antara feedback2 positif dari customer 😘😘 . 📲www.wasap.my/60135388843 Klik link wasap kat bio . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggi  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Intan Najuwa pun dah try produk DYXY yang viral lepas ramai cakap best😍👍🏻
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Cepat,cepat 📲 📲 012-4262408
.
#teambieena
#teamnurzu
#dyxybydyana
#foundationmurah
#dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxysselangor
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxysaujanautama
#dyxykapar
#dyxykualalumpur
#dyxysepang
#dyxysalaktinggi
#dyxynilai
#dyxyputrajaya
#muawedding
#muaselangor
#muakualalumpur
#muamalaysiamakeupartist
#makeuptutorial
#dyxymurahmalaysia
#dropshipwanted
#sephoramalaysia
#lazadamalaysia
Intan Najuwa pun dah try produk DYXY yang viral lepas ramai cakap best😍👍🏻 . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Cepat,cepat 📲 📲 012-4262408 . #teambieena  #teamnurzu  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxysaujanautama  #dyxykapar  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke x tau tuu 😆
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat
✨ Lipstick 💄
.
💯Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols 😍8️⃣
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.👩🏻
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝

Klik sini untuk order :- www.wasap.my/60132957605 @ klik link di bio 💕
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍 . Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke x tau tuu 😆 . Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy: . ✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat ✨ Lipstick 💄 . 💯Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri. . Tahan 8 jam tau uols 😍8️⃣ . All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.👩🏻 . Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝 Klik sini untuk order :- www.wasap.my/60132957605 @ klik link di bio 💕 #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
DYXY SALES EVERY MONTH
-
Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini.
Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. -
5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw!
-
Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh.
- . .
Berminat?
Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #teamfl #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxymelaka #dyxykl #dyxyjohor #dyxyselangor #dyxybangi #dyxyseremban #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teamikais
DYXY SALES EVERY MONTH - Sis takkan jumpa ditempat lain taw! hanya dengan kami sahaja yang ada offer macam ini. Kami ada 5 set DYXY sales setiap bulan yang boleh sis pilih mengikut budget sis. - 5 Set tersebut kami ada berlainan Free Gift yang bernilai RM50 taw! - Dengan Kami sis juga boleh pilih nak beli automatik payment true online pun boleh, nak beli COD pun boleh. - . . Berminat? Just click link dekat bio @ whatsapp no 0196826811 sekarang . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #teamfl  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxyjohor  #dyxyselangor  #dyxybangi  #dyxyseremban  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teamikais 
OMG SANGAT WOW 😱 .

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal..
.
Calling For Agent dan Dropship📢
. 📲 019-4111110
.
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam#dyxykedah #dyxypenang #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #mua #codsungaipetani #codpenang#cosmeticmalaysia #dyxyoriginal #dyxymurah #mackup#muapenang #muautara
OMG SANGAT WOW 😱 . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal.. . Calling For Agent dan Dropship📢 . 📲 019-4111110 . #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxyteam #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxykl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial #kualalumpur  #mua  #codsungaipetani  #codpenang #cosmeticmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #mackup #muapenang  #muautara 
DYXY BRUSH😍
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL

Jom order cepat !! 🔥🔥
📲www.wasap.my/60132957605 @ klik link di bio
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
DYXY BRUSH😍 ****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL Jom order cepat !! 🔥🔥 📲www.wasap.my/60132957605 @ klik link di bio #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
WAJAH CANTIK PLOLES GLOWING HANYA DENGAN DYXY JER.
.
Set mekap 5 minit gojes tak perlu lama2 depan cermin. Mudah dan jimat masa paling penting FULL COVERAGE segala cela dan parut di wajah.
.
Tak perlu pakai sunblock,concealer atau bedak sebab dalam BCCREAM  ni dah cukup lengkap semuanya.
.
FACEMIST greentea bagi mekap tahan lama,makeup based dan finishing spray untuk efek glowing serta merta.
.
SET BASIC LADY JIMAT RM50
FREE POSTAGE
FREEGIFT SPECIAL SELAMBAK
FREE VOUHCER CARD
.
Berminat wasap maz 019-4608057 📱
.
#dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxyviral
#DYXYcosmeticsORIGINAL 
#dyxybccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxyperakk #dyxyipoh #dyxyseriiskandar
#teamhawaishak #M_0010264
WAJAH CANTIK PLOLES GLOWING HANYA DENGAN DYXY JER. . Set mekap 5 minit gojes tak perlu lama2 depan cermin. Mudah dan jimat masa paling penting FULL COVERAGE segala cela dan parut di wajah. . Tak perlu pakai sunblock,concealer atau bedak sebab dalam BCCREAM ni dah cukup lengkap semuanya. . FACEMIST greentea bagi mekap tahan lama,makeup based dan finishing spray untuk efek glowing serta merta. . SET BASIC LADY JIMAT RM50 FREE POSTAGE FREEGIFT SPECIAL SELAMBAK FREE VOUHCER CARD . Berminat wasap maz 019-4608057 📱 . #dyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxyviral  #DYXYcosmeticsORIGINAL  #dyxybccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyperakk  #dyxyipoh  #dyxyseriiskandar  #teamhawaishak  #M_0010264 
Green Tea Cleansing Wipes
Clean your face easily, with skin-loving ingredients and multi-vitamins. Skin is left feeling clean, instantly refreshed and hydrated.
Like our green tea cleansing wipes? You'll love II DYXY Green Tea Cleansing Wipes.

#dyxymurah #usahawandyxy #teamain #dyxyjohor #dyxylover #dyxybccream #dyxyshahalam #dyxycompletelady #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteafacemist #dyxybccreambydyana #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia
Green Tea Cleansing Wipes Clean your face easily, with skin-loving ingredients and multi-vitamins. Skin is left feeling clean, instantly refreshed and hydrated. Like our green tea cleansing wipes? You'll love II DYXY Green Tea Cleansing Wipes. #dyxymurah  #usahawandyxy  #teamain  #dyxyjohor  #dyxylover  #dyxybccream  #dyxyshahalam  #dyxycompletelady  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccreambydyana  #dyxybrush  #dyxyfoundation  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymalaysia 
Ramai testimoni yang berpuas hati dengan kesan magic bc cream dari Dyxy.😘😘😘😘
Anda bila lagi?

Jom jangan tangguh lagi, rugi kalau tak cuba 🤩🤩🤩🤩
.
Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
.

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
New DYXY Babies in Town ♥️
Welcoming Dyxy Green Tea Cleansing Wipes!! The packet that never leaves your nightstand : Dyxy Green Tea Makeup Cleansing Wipes!!
There's no fussing with different bottles, no water splashes and above all they get the job done really effing fast!!! 😚 😚
With natural formulation it helps to moisturise and anti-oxidise your skin in just a blink.! 🧚‍♀️🧚‍♀️ Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxywipes #dyxyperfume #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
New DYXY Babies in Town ♥️ Welcoming Dyxy Green Tea Cleansing Wipes!! The packet that never leaves your nightstand : Dyxy Green Tea Makeup Cleansing Wipes!! There's no fussing with different bottles, no water splashes and above all they get the job done really effing fast!!! 😚 😚 With natural formulation it helps to moisturise and anti-oxidise your skin in just a blink.! 🧚‍♀️🧚‍♀️ Dm / Whatsapp to order⤵ ☎ 011 61278520 ☎ 011 61278520 ☎ 011 61278520 #usahawandyxy  #teamAin  #teamdyxy  #dyxybccreambydyana  #dyxylovers  #dyxyjohorbahru  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxyfoundation  #dyxywipes  #dyxyperfume  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxybccreambydyana  #cantikcantik 
Ramai testimoni yang berpuas hati dengan kesan magic bc cream dari Dyxy.😘😘😘😘
Anda bila lagi?

Jom jangan tangguh lagi, rugi kalau tak cuba 🤩🤩🤩🤩
.
Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
.

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
🌸 Dyxy Brush 🌸

Brush dyxy ni memang lembut, best je bila apply kat muka.
😍😍😍
Brush ni tak pakai bulu2 binatang ye.... Ianya sintetik diperbuat dari nylon

Best sangat sebab ia menjimatkan foundation dan membuatkan makeup tahan lebih lama 😘😘😘 Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
🌸 Dyxy Brush 🌸 Brush dyxy ni memang lembut, best je bila apply kat muka. 😍😍😍 Brush ni tak pakai bulu2 binatang ye.... Ianya sintetik diperbuat dari nylon Best sangat sebab ia menjimatkan foundation dan membuatkan makeup tahan lebih lama 😘😘😘 Dm / Whatsapp to order⤵ ☎ 011 61278520 ☎ 011 61278520 ☎ 011 61278520 #usahawandyxy  #teamAin  #teamdyxy  #dyxybccreambydyana  #dyxylovers  #dyxyjohorbahru  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxyfoundation  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxybccreambydyana  #cantikcantik 
Harini dok spray muka dengan Spray Green Tea ja
Terjatuh cinta ni payah jugak la sbb senang habis 
Takkan takjatuh cinta kalo spray muka jadi wangi
Yakin la sikit nak belaga pipi bau wangi
Pastu rasa cekang2 gitu

Rugi sapa taktry tau
Soray ja muka kulit makin elok + makeup tahan lama
Takmakeup pon nampak cantik ja lepas spray

www.wasap.my/60189192885

#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Harini dok spray muka dengan Spray Green Tea ja Terjatuh cinta ni payah jugak la sbb senang habis Takkan takjatuh cinta kalo spray muka jadi wangi Yakin la sikit nak belaga pipi bau wangi Pastu rasa cekang2 gitu Rugi sapa taktry tau Soray ja muka kulit makin elok + makeup tahan lama Takmakeup pon nampak cantik ja lepas spray www.wasap.my/60189192885 #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
OMG SANGAT WOW 😱 .

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal..
.
Calling For Agent dan Dropship📢
. 📲 019-4111110
.
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam#dyxykedah #dyxypenang #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #mua #codsungaipetani #codpenang#cosmeticmalaysia #dyxyoriginal #dyxymurah #mackup#muapenang #muautara
OMG SANGAT WOW 😱 . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal.. . Calling For Agent dan Dropship📢 . 📲 019-4111110 . #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxyteam #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxykl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial #kualalumpur  #mua  #codsungaipetani  #codpenang #cosmeticmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #mackup #muapenang  #muautara 
Lipstick 💄
- every women needs at least one go-to - shade and DYXY Lipstick has the power that your lip colour can have!
Pop your lips with DYXY Cherry Red Lipstick.

Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
Ramai testimoni yang berpuas hati dengan kesan magic bc cream dari Dyxy.😘😘😘😘
Anda bila lagi?

Jom jangan tangguh lagi, rugi kalau tak cuba 🤩🤩🤩🤩
.
Dm / Whatsapp to order⤵
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
☎ 011 61278520
.

#usahawandyxy #teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxybccreambydyana #cantikcantik
Lipstick 💄
- every women needs at least one go-to - shade and DYXY Lipstick has the power that your lip colour can have!
Pop your lips with DYXY Cherry Red Lipstick.

#usahawandyxy 
#teamAin #teamdyxy #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyjohorbahru #dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylovelylady #dyxyperfectlady #dyxyperfume #dyxyshahalam #dyxysettrio #dyxysetglamlady #dyxybasiclady #dyxybeautylady #dyxycompletelady #dyxykl
Lipstick 💄 - every women needs at least one go-to - shade and DYXY Lipstick has the power that your lip colour can have! Pop your lips with DYXY Cherry Red Lipstick. #usahawandyxy  #teamAin  #teamdyxy  #dyxybccreambydyana  #dyxylovers  #dyxyjohorbahru  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxyfoundation  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymalaysia  #dyxymascara  #dyxylovelylady  #dyxyperfectlady  #dyxyperfume  #dyxyshahalam  #dyxysettrio  #dyxysetglamlady  #dyxybasiclady  #dyxybeautylady  #dyxycompletelady  #dyxykl 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102816160
📲WHATSAPP 0102816160
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102816160 📲WHATSAPP 0102816160 . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #teamfl  #mua  #muakl  #muamalaysia  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah 
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka
.
.
✔Tak berkilat
✔Tak melekit.
✔Tak berminyak
.
Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘
.
Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer .
📲01124170875
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamikais #teamfl #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #Anakdatositi #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka . . ✔Tak berkilat ✔Tak melekit. ✔Tak berminyak . Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘 . Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer . 📲01124170875 #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamikais  #teamfl  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #Anakdatositi  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #dropshipwanted  #mycoffeeprince  #fattahamin  #fattzura  #dyxyroadto50k 
DYXY COSMETICS SIMPLE STEPS 
nak share simple steps pakai DYXY. Make up tak perlu tepek banyak pun kalau nak 'simple but perfect looks' *************
1. Penting cuci muka dulu dengan pembersih muka yang sesuai dengan kulit

2. Guna moisturizer atau primer yang sesuai lebih baik untuk kulit terlalu berminyak atau terlalu kering. Pilih tekstur mengikut masalah kulit. Make up akan nampak lebih rata dan tahan lama untuk kulit korang.

3. Kulit tak terlalu bermasalah nak terus spray #dyxygreenteafacemist je pun boleh. Face mist juga melembabkan. 
4. Ratakan #dyxybccream dengan #dyxybrush. Pilih Natural atau Beige mengikut tone kulit.

5. Oles #dyxylipstick di mata sebagai eyeshadow, pipi sebagai blusher dan bibir sebagai lipstick

6. Pakai mascara untuk lentikkan, panjangkan dan tebalkan bulu mata

7. Spray face mist untuk make up tahan lama dan glowing

8. Ulang untuk cuci muka sebersihnya

Senang je kan? Tak perlu risau tak pandai make up, kulit rosak atau nak cepat bila ada DYXY Cosmetics 😍 📲 0189192885
( tekan link wasap kat bio )
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
DYXY COSMETICS SIMPLE STEPS nak share simple steps pakai DYXY. Make up tak perlu tepek banyak pun kalau nak 'simple but perfect looks' ************* 1. Penting cuci muka dulu dengan pembersih muka yang sesuai dengan kulit 2. Guna moisturizer atau primer yang sesuai lebih baik untuk kulit terlalu berminyak atau terlalu kering. Pilih tekstur mengikut masalah kulit. Make up akan nampak lebih rata dan tahan lama untuk kulit korang. 3. Kulit tak terlalu bermasalah nak terus spray #dyxygreenteafacemist  je pun boleh. Face mist juga melembabkan. 4. Ratakan #dyxybccream  dengan #dyxybrush . Pilih Natural atau Beige mengikut tone kulit. 5. Oles #dyxylipstick  di mata sebagai eyeshadow, pipi sebagai blusher dan bibir sebagai lipstick 6. Pakai mascara untuk lentikkan, panjangkan dan tebalkan bulu mata 7. Spray face mist untuk make up tahan lama dan glowing 8. Ulang untuk cuci muka sebersihnya Senang je kan? Tak perlu risau tak pandai make up, kulit rosak atau nak cepat bila ada DYXY Cosmetics 😍 📲 0189192885 ( tekan link wasap kat bio ) . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka
.
.
✔Tak berkilat
✔Tak melekit.
✔Tak berminyak
.
Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘
.
Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer .
📲0189192885

#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka . . ✔Tak berkilat ✔Tak melekit. ✔Tak berminyak . Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘 . Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer . 📲0189192885 #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka
.
.
✔Tak berkilat
✔Tak melekit.
✔Tak berminyak
.
Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘
.
Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer .
📲01124170875
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamikais #teamfl #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #Anakdatositi #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka . . ✔Tak berkilat ✔Tak melekit. ✔Tak berminyak . Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘 . Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer . 📲01124170875 #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamikais  #teamfl  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #Anakdatositi  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #dropshipwanted  #mycoffeeprince  #fattahamin  #fattzura  #dyxyroadto50k 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #dyxysarawak #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #UsahawanDYXY #muamalaysia #dyxykuching #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxysarawak #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxykuching
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 . OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #dyxysarawak  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #teamfl  #mua  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #dyxykuching  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxysarawak  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxykuching 
♡♥PROMOSI JULY BELI 2 BOTOL FACEMIST DPT HARGA DISKAUNNN♡♥
.
♥♥HARGA DISKAUNNN TUK 2 BOTOL FACEMIST🌷🌷
.
✨Dyxy green tea facemist✨
.
👍Menyegarkan wajah
👍Melembabkan wajah
👍Mengandungi mineral& eco-friendly
Mengecytkan jerawat
👍Boleh dijadikan toner & finisging spray
👍Menjadikan makeup tahan lebih lama
.
🌟MEMANG SUPERB TAU FACEMIST GREEN TEA KITA NI🌟
.
JOM DAPATKAN SET DYXY😘
.
📱WHATSAPP 01126187205 @ KLIK LINK DI BIO SAYA...
.
NK DM PON BOLEH TAU📱😘
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
♡♥PROMOSI JULY BELI 2 BOTOL FACEMIST DPT HARGA DISKAUNNN♡♥ . ♥♥HARGA DISKAUNNN TUK 2 BOTOL FACEMIST🌷🌷 . ✨Dyxy green tea facemist✨ . 👍Menyegarkan wajah 👍Melembabkan wajah 👍Mengandungi mineral& eco-friendly Mengecytkan jerawat 👍Boleh dijadikan toner & finisging spray 👍Menjadikan makeup tahan lebih lama . 🌟MEMANG SUPERB TAU FACEMIST GREEN TEA KITA NI🌟 . JOM DAPATKAN SET DYXY😘 . 📱WHATSAPP 01126187205 @ KLIK LINK DI BIO SAYA... . NK DM PON BOLEH TAU📱😘 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka
.
.
✔Tak berkilat
✔Tak melekit.
✔Tak berminyak
.
Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘
.
Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer .
📲www.wasap.my/60135388843
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacedemy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Bccream DYXY ni full coverage tau. Lepas tu nampak natural, tak macam letak tepung gomak kat muka . . ✔Tak berkilat ✔Tak melekit. ✔Tak berminyak . Highly recommend by has untuk uolls yg baru 1st time nak try, uolls yang suke mekap simple, & uolls yang nak cepat bersiap 😘 . Apa mcm tergugat tak, jom beli sekarang! Klik link wassap dibawah yer . 📲www.wasap.my/60135388843 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacedemy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
.
.
. 💖KELEBIHAN #DyxyBrush💖
.
✔Bulunya sintetik
✔xsama mcm brush lain
✔bulu2 dia x mudah tercabut
✔bulu lembut
✔cara nak guna hanya perlu dap dap je
✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
. 
Nak cun melecun?
Guna DYXY jerr
. 
To order :
📲 0139111505 .
#teamfl #teambieena #teamnurzu #usahawandyxy #shadywarriors #dyxybydyana #foundationmurah #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylover #dyxysselangor #dyxysetiaalam #dyxyshahalam #dyxykualalumpur #dyxysepang #dyxysalaktinggi #dyxynilai #dyxyputrajaya #muawedding #muaselangor #muakualalumpur #muamalaysiamakeupartist #makeuptutorial #dyxymurahmalaysia #dropshipwanted #sephoramalaysia #lazadamalaysia
. . . 💖KELEBIHAN #DyxyBrush 💖 . ✔Bulunya sintetik ✔xsama mcm brush lain ✔bulu2 dia x mudah tercabut ✔bulu lembut ✔cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush ✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL . Nak cun melecun? Guna DYXY jerr . To order : 📲 0139111505 . #teamfl  #teambieena  #teamnurzu  #usahawandyxy  #shadywarriors  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
OFFER OFFER OFFER 🎉
.
OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤
BASIC Lady ( DISKAUN RM40 )
.
🌸 DYXY BC cream × 1
🌸 DYXY Green Tea Facemist
🌸 DYXY Brush
🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE
🎁 FREE GIFT 5 ITEM
📮 FREEPOSTAGE
.
👏👏Untuk dapatkan harga yang menarik,jom grab satu set ni 😘
.
Whatsapp yana for order & details:
📲0135388843
Klik link wasap kat bio
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
OFFER OFFER OFFER 🎉 . OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ BASIC Lady ( DISKAUN RM40 ) . 🌸 DYXY BC cream × 1 🌸 DYXY Green Tea Facemist 🌸 DYXY Brush 🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE 🎁 FREE GIFT 5 ITEM 📮 FREEPOSTAGE . 👏👏Untuk dapatkan harga yang menarik,jom grab satu set ni 😘 . Whatsapp yana for order & details: 📲0135388843 Klik link wasap kat bio . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗
.
KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃
.
2) JIMAT RUANG
 U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
 sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️
maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy .
. .
Berminat?
 whatsapp no 0102816160 sekarang
Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊
.
#bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia #bccreambydyana #dyxylover #dyxylovers #muamalaysia #makeupmurah#hudabeautymalaysia #focallermalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #dyxymurah #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#dyxysabah  #dyxykotakinabalu #dyxysandakan  #dyxytawau #dyxylahaddatu #dyxylabuan #dyxysarawak #dyxysabah #dyxymurah
#dyxyteamfl#teammell #fattzura #tiamosweetheart100hari
SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY 🤗 . KENAPA:???????????🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup😅😅 . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy💃💃💃 . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT😜😜 . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist☺️ maksudnya...biasa kita makeup kan..kita kena pakai foundation..bedak..makeup base la...bla.bla..bla..bla kan..... jom u all kita sama2 ber dyxy . . . Berminat? whatsapp no 0102816160 sekarang Atau tinggalkan no hp anda di ruang komen😊 . #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #bccreambydyana  #dyxylover  #dyxylovers  #muamalaysia  #makeupmurah #hudabeautymalaysia  #focallermalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #dyxymurah  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxysabah  #dyxykotakinabalu  #dyxysandakan  #dyxytawau  #dyxylahaddatu  #dyxylabuan  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxymurah  #dyxyteamfl #teammell  #fattzura  #tiamosweetheart100hari 
WAJAH CANTIK PLOLES GLOWING HANYA DENGAN DYXY JER.
.
Set mekap 5 minit gojes tak perlu lama2 depan cermin. Mudah dan jimat masa.
.
SET COMPLETE LADY JIMAT RM70
FREE POSTAGE
FREEGIFT SPECIAL SELAMBAK
FREE VOUHCER CARD
.
Berminat wasap maz 019-4608057 📱
.
#dyxycosmetics #usahawandyxy #dyxyviral
#DYXYcosmeticsORIGINAL 
#dyxybccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxyperakk #dyxyipoh #dyxyseriiskandar
#teamhawaishak #M_0010264
OMG SANGAT WOW 😱 .

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal..
.
Calling For Agent dan Dropship📢
. 📲 019-4111110
.
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam#dyxykedah #dyxypenang #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #mua #codsungaipetani #codpenang#cosmeticmalaysia #dyxyoriginal #dyxymurah #mackup#muapenang #muautara
OMG SANGAT WOW 😱 . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Nak ke nak ke..cepat dapatkan sekarang dengan harga x masuk akal.. . Calling For Agent dan Dropship📢 . 📲 019-4111110 . #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxyteam #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxykl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial #kualalumpur  #mua  #codsungaipetani  #codpenang #cosmeticmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxymurah  #mackup #muapenang  #muautara 
Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawanDYXY
Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #usahawanDYXY 
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan

Memang syiok pakai #mascaradyxy sebab senang cuci. Guna air je
.
To order :
📲 https://wasap.my/60109690140
.
#teamfl
#teambieena
#teamnurzu
#usahawandyxy
#shadywarriors
#dyxybydyana
#foundationmurah
#dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxysselangor
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxykualalumpur
#dyxysepang
#dyxysalaktinggi
#dyxynilai
#dyxyputrajaya
#muawedding
#muaselangor
#muakualalumpur
#muamalaysiamakeupartist
#makeuptutorial
#dyxymurahmalaysia
#dropshipwanted
#sephoramalaysia
#lazadamalaysia
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady  ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan Memang syiok pakai #mascaradyxy  sebab senang cuci. Guna air je . To order : 📲 https://wasap.my/60109690140 . #teamfl  #teambieena  #teamnurzu  #usahawandyxy  #shadywarriors  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan

Memang syiok pakai #mascaradyxy sebab senang cuci. Guna air je
.
To order :
📲 https://wasap.my/60109690140
.
#teamfl
#teambieena
#teamnurzu
#usahawandyxy
#shadywarriors
#dyxybydyana
#foundationmurah
#dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxysselangor
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxykualalumpur
#dyxysepang
#dyxysalaktinggi
#dyxynilai
#dyxyputrajaya
#muawedding
#muaselangor
#muakualalumpur
#muamalaysiamakeupartist
#makeuptutorial
#dyxymurahmalaysia
#dropshipwanted
#sephoramalaysia
#lazadamalaysia
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady  ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan Memang syiok pakai #mascaradyxy  sebab senang cuci. Guna air je . To order : 📲 https://wasap.my/60109690140 . #teamfl  #teambieena  #teamnurzu  #usahawandyxy  #shadywarriors  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan

Memang syiok pakai #mascaradyxy sebab senang cuci. Guna air je
.
To order :
📲 https://wasap.my/60109690140
.
#teamfl
#teambieena
#teamnurzu
#usahawandyxy
#shadywarriors
#dyxybydyana
#foundationmurah
#dyxybccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxysselangor
#dyxysetiaalam
#dyxyshahalam
#dyxykualalumpur
#dyxysepang
#dyxysalaktinggi
#dyxynilai
#dyxyputrajaya
#muawedding
#muaselangor
#muakualalumpur
#muamalaysiamakeupartist
#makeuptutorial
#dyxymurahmalaysia
#dropshipwanted
#sephoramalaysia
#lazadamalaysia
Nak bulu mata melentik bak Che Ta?! Set #beautylady  ni sangat sesuai untuk make up lover yang suka mata cantik menawan Memang syiok pakai #mascaradyxy  sebab senang cuci. Guna air je . To order : 📲 https://wasap.my/60109690140 . #teamfl  #teambieena  #teamnurzu  #usahawandyxy  #shadywarriors  #dyxybydyana  #foundationmurah  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxysselangor  #dyxysetiaalam  #dyxyshahalam  #dyxykualalumpur  #dyxysepang  #dyxysalaktinggi  #dyxynilai  #dyxyputrajaya  #muawedding  #muaselangor  #muakualalumpur  #muamalaysiamakeupartist  #makeuptutorial  #dyxymurahmalaysia  #dropshipwanted  #sephoramalaysia  #lazadamalaysia 
Ni satu lagi yang wajib ada! Haaa sebelum keluar pergi pasar tu tepek sikit DYXY BC Cream ni , karangg terkejut pulak abg y jual ikan tu tengok awak muka pucat je 😂😂 Whatsapp cik cla ‭0126738507‬ now!

#dyxyoriginalhq #dyxybydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyteam #dyxybccreambydyana #freeproduct #freemakeover #dyxycosmetics #dyxy
KENAPA PERLU AMBIL SET COMPLETE DYXY?
.
.
Set Complete dyxy ni ada 5 items di mana sungguh menjimatkan masa untuk bermake up
.
❤️ Lipstik ❤️ Mascara ❤️ Bc cream
❤️ Facemist
❤️ Brush
.
Sangat jimat dan tampil dengan lebih yakin,Banyak testimoni berkesan, Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM .
Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!!
.
📲http:www.wasap.my/60135388843
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
KENAPA PERLU AMBIL SET COMPLETE DYXY? . . Set Complete dyxy ni ada 5 items di mana sungguh menjimatkan masa untuk bermake up . ❤️ Lipstik ❤️ Mascara ❤️ Bc cream ❤️ Facemist ❤️ Brush . Sangat jimat dan tampil dengan lebih yakin,Banyak testimoni berkesan, Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM . Berminat nk order? meh Klik link wassap dibawah sekarang!! . 📲http:www.wasap.my/60135388843 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi sangat.
.
Kaler semua cantiks-cantiks uolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
.
Whatsapp yana for order & details:
.
📲0135388843
Klik link wasap kat bio.
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
Hai awak😉 . Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔 . Belum? . Waduuuuhhh. Rugi sangat. . Kaler semua cantiks-cantiks uolls😘 . Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte. . Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM. . Dah try confirm JATUH HATI💘 . Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni. . Muah ciked💋 . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte. 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan. 💄 Bau fruity yang wangi. 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit. . Whatsapp yana for order & details: . 📲0135388843 Klik link wasap kat bio. . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #dyxysarawak #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #UsahawanDYXY #muamalaysia #dyxykuching #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxysarawak #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxykuching
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍 . . Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH2 DI MUKA . . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! . . Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉 . . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢WARNING! . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113 . OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #dyxysarawak  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #teamfl  #mua  #UsahawanDYXY  #muamalaysia  #dyxykuching  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxysarawak  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxyteamfl  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxykuching 
[#VIRAL] - 💯WANITA WAJIB GUNA, JIKA NAK KULIT WAJAH CANTIK GEBU
.
.
Bila JERAGAT dan JERAWAT dah hinggap ke muka pakai baju lawa-lawa pun tak guna.
.
.
Memang kita kadang-kadang buat tak kisah, tapi banyak kali juga kita merungut muka penuh tompok-tompok jeragat dan parut jerawat nih 😭
.
.
Korang diluar sana tak perlu ragu-ragu lagi dengan keberkesanan PRODUK #DYXY pilihan utama Wanita Hari Ini.
.
.
Beribu testimoni dan feedback dari Customer #dyxylover...!!
.
Dyxy ni best dengan teksturenya yang ringan dan sangat sesuai untuk pakai tiap-tiap hari.So lepas ni uollss dah tak payah mekap tebal-tebal untuk menutup masalah kulit muka uollss. Calit dan sembur je dah nampak soft, licin & glowing.Cara pakai pun senang je, just sembur, calit, dan sapu je dengan brush gumuk dah antekkk umppphh!! APA TUNGGU LAGI!!!! 🤗🤗🤗🤗
.
.
Jika nak muka cantik pelolesss sila GRAB sekarang harga PROMOSI 😍😍
.
atau boleh KLIK link di bawah utk terus ke Whatsapp : 📲http://www.wasap.my/60132957605/nakDYXY
📲http://www.wasap.my/60132957605/nakDYXY
@ (klik link di bio)
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
[#VIRAL ] - 💯WANITA WAJIB GUNA, JIKA NAK KULIT WAJAH CANTIK GEBU . . Bila JERAGAT dan JERAWAT dah hinggap ke muka pakai baju lawa-lawa pun tak guna. . . Memang kita kadang-kadang buat tak kisah, tapi banyak kali juga kita merungut muka penuh tompok-tompok jeragat dan parut jerawat nih 😭 . . Korang diluar sana tak perlu ragu-ragu lagi dengan keberkesanan PRODUK #DYXY  pilihan utama Wanita Hari Ini. . . Beribu testimoni dan feedback dari Customer #dyxylover ...!! . Dyxy ni best dengan teksturenya yang ringan dan sangat sesuai untuk pakai tiap-tiap hari.So lepas ni uollss dah tak payah mekap tebal-tebal untuk menutup masalah kulit muka uollss. Calit dan sembur je dah nampak soft, licin & glowing.Cara pakai pun senang je, just sembur, calit, dan sapu je dengan brush gumuk dah antekkk umppphh!! APA TUNGGU LAGI!!!! 🤗🤗🤗🤗 . . Jika nak muka cantik pelolesss sila GRAB sekarang harga PROMOSI 😍😍 . atau boleh KLIK link di bawah utk terus ke Whatsapp : 📲http://www.wasap.my/60132957605/nakDYXY 📲http://www.wasap.my/60132957605/nakDYXY @ (klik link di bio) #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
OCTOBER SALES FOR DYXY COSMETICS STILL ON 😊😊
.
.
UOLLS ON KE TAK ON? 
Harga sangat² lah best 😘
.
.
Cepat² grab DYXY COSMETICS sebelum promotion tamat 😭
.
.
ws @ dm saya for order
📱 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxywanted 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxylipstick 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxysemenyih 
#dyxybccreambydyana 
#dyxymalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxybccreamnatural 
#dyxycleansingwipes 
#dyxycosmetic 
#dyxyviral
OCTOBER SALES FOR DYXY COSMETICS STILL ON 😊😊 . . UOLLS ON KE TAK ON? Harga sangat² lah best 😘 . . Cepat² grab DYXY COSMETICS sebelum promotion tamat 😭 . . ws @ dm saya for order 📱 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxywanted  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxygreenteafacemist  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxylipstick  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxysemenyih  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #dyxyselangor  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxybccreamnatural  #dyxycleansingwipes  #dyxycosmetic  #dyxyviral 
OFFER OFFER OFFER 🎉
.
OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤
.
PERFECT LADY ( DISKAUN RM40 )
•
🌸 DYXY Bc Cream x 1
🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1
🌸 DYXY Lipstick x 1
🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE
🎁 FREE GIFT 5 ITEM
🚗🚘FREE COD KLANG BANTING
📮 FREEPOSTAGE
•
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR  DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
•
Whatsapp dayah for oder & details :
.
📲 01126187205
( tekan link wasap kat bio )
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
OFFER OFFER OFFER 🎉 . OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ . PERFECT LADY ( DISKAUN RM40 ) • 🌸 DYXY Bc Cream x 1 🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1 🌸 DYXY Lipstick x 1 🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE 🎁 FREE GIFT 5 ITEM 🚗🚘FREE COD KLANG BANTING 📮 FREEPOSTAGE • 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 • Whatsapp dayah for oder & details : . 📲 01126187205 ( tekan link wasap kat bio ) . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR !
.
.
.
Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah.
.
.
Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍
.
.
Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁
.
.
Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp!
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #mycoffeeprince #fattahamin
KULIT FLAWLESS ! BERSINAR ! . . . Bestnya kulit licin bersinar, flawless giteww 😍, dari jauh aura keserian wajah terserlah indah. . . Wahhh ! Orang salah sangka, ingatkan retisss. Magiccc tercipta dengan hanya ada nya DYXY KOSMETIK iaitu just perlu spray FACE MIST.kat muka dap dap BCcream dan blend2 dengan BRUSH terus FLAWLESS uolls 😍😍 . . Orang dah LAWA, kita Bila Lagi ? hihihi 😁 . . Berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm atau tekan link whatsapp! . #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxykajang  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxyputrajaya  #dyxykl  #dyxycheras  #codkajang  #setmekap  #setmekapmalaysia  #mekapbajet  #mekapviral  #setmekapmurahmalaysia  #produkviral  #tamanrakan  #dyxymalaysia  #agentdyxykajang  #agentdyxy  #stokisdyxykajang  #mycoffeeprince  #fattahamin 
🌸INFO DYXY🌸

KENAPA FIZIKAL DYXY BRUSH GEMUK BULAT kan? Okay brush ni bukan saja-saja nak nampak cute uolss.
.
.
Setiap bentuk brush ada fungsi dan tempat untuk digunakan. Prinsip simple, "different brush, different finishes". Kalau tak betul alat dan cara guna, mesti hasil juga tak memuaskan. 
Dan mestilah part pakai foundation paling perlu hati-hati sebab ini permukaan paling besar. Kalau bercapuk, make up automatik tak cantik
.
.
Jadi bagi foundation berstruktur CECAIR, KRIM atau MINERAL, pemakaian mesti menggunakan brush berbentuk 'ROUND-TOP' (boleh rujuk Cosmopolitan.com)

Round-top brush bantu si pemakai untuk ratakan foundation lebih cepat, senang, flawless atau 'airbrush looks'
.
.
Jadi perhatikan foundation anda dan check adakah anda guna alat yang betul.

Untuk DYXY , dah tak payah risau yee. DYXY ALWAYS AT IT'S BEST😍😍 Jom cantik dengan Dyxy Cosmetic❤️ Jom whatsapp nanie selaju yang bole 😍❤️
📲WHATSAPP 0196826811
📲WHATSAPP 0196826811
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxymerlimau #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #dyxy #codmelaka #cosmeticmalaysia #teamikais #dyxyshahalam #uitmjasin
#muamelaka #mua #dyxyklang #uitmmelaka #uitmlendu #dyxymuar#dyxymerlimau
🌸INFO DYXY🌸 KENAPA FIZIKAL DYXY BRUSH GEMUK BULAT kan? Okay brush ni bukan saja-saja nak nampak cute uolss. . . Setiap bentuk brush ada fungsi dan tempat untuk digunakan. Prinsip simple, "different brush, different finishes". Kalau tak betul alat dan cara guna, mesti hasil juga tak memuaskan. Dan mestilah part pakai foundation paling perlu hati-hati sebab ini permukaan paling besar. Kalau bercapuk, make up automatik tak cantik . . Jadi bagi foundation berstruktur CECAIR, KRIM atau MINERAL, pemakaian mesti menggunakan brush berbentuk 'ROUND-TOP' (boleh rujuk Cosmopolitan.com) Round-top brush bantu si pemakai untuk ratakan foundation lebih cepat, senang, flawless atau 'airbrush looks' . . Jadi perhatikan foundation anda dan check adakah anda guna alat yang betul. Untuk DYXY , dah tak payah risau yee. DYXY ALWAYS AT IT'S BEST😍😍 Jom cantik dengan Dyxy Cosmetic❤️ Jom whatsapp nanie selaju yang bole 😍❤️ 📲WHATSAPP 0196826811 📲WHATSAPP 0196826811 . #dyxybccream  #teamfl  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymerlimau  #dyxyteam  #dyxyteamfl  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxykl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipsmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #dyxy  #codmelaka  #cosmeticmalaysia  #teamikais  #dyxyshahalam  #uitmjasin  #muamelaka  #mua  #dyxyklang  #uitmmelaka  #uitmlendu  #dyxymuar #dyxymerlimau 
Ok..Siap Set Perfect Lady utk hari ni +6Free gift limited+ Free Cod Area Melaka

#dyxymelakatengah 
#dyxybccreambydyana 
#usahawanDYXY 
#freecoddyxymelaka 
#freepostage 
#sisjualsispakai 
#SetPerfectLady
🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MALAS MEKAP, YANG NAK CEPAT BERSIAP JUGA UNTUK MEREKA YANG SENTIASA PANTAS TAPI ADA HATI NAK NAMPAK FLAWLESS & GLOWING🚫 MACAM AWAK LER..
.
.
.
Bayangkan kat mana2 pon boleh jer touch up muka tu. Mudah & tak leceh
Dalam kereta, atas moto, bawah jambatan pon boleh 🤣
. 💁🏻‍♀️ Dap dap jer dengan brush & Bc cream DYXY tadaa dh siap!!! Kalo nak advance lagi pakai maskara & lipstik DYXY.. Confirm lebih berketrampilan.. Jadi bersemangat waja gitew 😉💪🏻👍🏻
.
.
.
.
Nak Cantik Glowing n Flawless bersama DYXY?

Klik link untuk whatsapp 📲
http://wasap.my/601111067077

#dyxylover #dyxyteamHas #dyxymineralfacemist
#dyxybccreambydyana
#dyxymascaradoubletriple #dyxylipstickmatte
#dyxybrush #dyxykakicod #dyxyutara
🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MALAS MEKAP, YANG NAK CEPAT BERSIAP JUGA UNTUK MEREKA YANG SENTIASA PANTAS TAPI ADA HATI NAK NAMPAK FLAWLESS & GLOWING🚫 MACAM AWAK LER.. . . . Bayangkan kat mana2 pon boleh jer touch up muka tu. Mudah & tak leceh Dalam kereta, atas moto, bawah jambatan pon boleh 🤣 . 💁🏻‍♀️ Dap dap jer dengan brush & Bc cream DYXY tadaa dh siap!!! Kalo nak advance lagi pakai maskara & lipstik DYXY.. Confirm lebih berketrampilan.. Jadi bersemangat waja gitew 😉💪🏻👍🏻 . . . . Nak Cantik Glowing n Flawless bersama DYXY? Klik link untuk whatsapp 📲 http://wasap.my/601111067077 #dyxylover  #dyxyteamHas  #dyxymineralfacemist  #dyxybccreambydyana  #dyxymascaradoubletriple  #dyxylipstickmatte  #dyxybrush  #dyxykakicod  #dyxyutara 
♥♥Change 360° Tau MAKEUP WITH DYXY♥♥
.
Tak pernah? Kna try 😚 Utk new user, kita recommen amik set complete lady Untuk kesan yg maximum dan confirm puas hati 😁
.
Kenapa kena try dyxy ? Sbb bc cream kite mmg sgt sgt berbeza dgn foundation lain tau 😁
.
🔸X rase pakai bedak
🔸X rase berat
🔸X berminyak
🔸X bercapuk
🔸Glowing Effect
.
🌟🌟 Paling best bccream kita bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. Lebih tahan 5-6 bulan jika apply dengan brush dyxy 😘😘
.
🔥WhatsApp 011261187205 @ Dm sis😘
🔥Klik link di bio direct whatsapp😘
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #dyxybrush#dyxylipstic
#dyxymascara
.
♥♥Change 360° Tau MAKEUP WITH DYXY♥♥ . Tak pernah? Kna try 😚 Utk new user, kita recommen amik set complete lady Untuk kesan yg maximum dan confirm puas hati 😁 . Kenapa kena try dyxy ? Sbb bc cream kite mmg sgt sgt berbeza dgn foundation lain tau 😁 . 🔸X rase pakai bedak 🔸X rase berat 🔸X berminyak 🔸X bercapuk 🔸Glowing Effect . 🌟🌟 Paling best bccream kita bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. Lebih tahan 5-6 bulan jika apply dengan brush dyxy 😘😘 . 🔥WhatsApp 011261187205 @ Dm sis😘 🔥Klik link di bio direct whatsapp😘 . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush #dyxylipstic  #dyxymascara  .
OFFER OFFER OFFER 🎉
.
OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤
.
BASIC Lady ( DISKAUN RM45 )
•
🌸 DYXY Bc Cream x 1
🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1
🌸 DYXY Brush x 1
🌸 DYXY Lipstick x 1
🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE
🎁 FREE GIFT 5 ITEM
🚗🚘FREE COD KLANG BANTING
📮 FREEPOSTAGE
•
👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘
•
👏👏 OPEN FOR  DROPSHIP untuk join #teamikais 💕
•
Whatsapp dayah for oder & details :
.
📲 01126187205
( tekan link wasap kat bio )
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
OFFER OFFER OFFER 🎉 . OCTOBER 2018 SALES !! BEST SELLER ❤ . BASIC Lady ( DISKAUN RM45 ) • 🌸 DYXY Bc Cream x 1 🌸 DYXY Green Tea Facemist x 1 🌸 DYXY Brush x 1 🌸 DYXY Lipstick x 1 🎁 FREE DYXY CLEANSING WIPE 🎁 FREE GIFT 5 ITEM 🚗🚘FREE COD KLANG BANTING 📮 FREEPOSTAGE • 👏👏 Untuk dapatkan harga yang menarik, jom grab satu set ni 😘 • 👏👏 OPEN FOR DROPSHIP untuk join #teamikais  💕 • Whatsapp dayah for oder & details : . 📲 01126187205 ( tekan link wasap kat bio ) . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara 
DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Bibir yang Mempersona
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
📱WhatsApp 01126187205 @ klik link di bio saya
.
#usahawandyxy
#teamikais
#flacademy
#teamdyxy
#sendayutinggi
#dyxycosmetics
#dyxyaeonnbukittinggi
#dyxytescoklang
#dyxygaintsklang
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxybukittinggiklang
#dyxyAndalas
#dyxyTelukPulai
#dyxyTelokgadong
#dyxybanting
#dyxysaujanaputera
#dyxyjenjarum
#dyxytelokdatok
#dyxyseksyen32
#dyxybccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
DARI MATA TURUN KE HATI. DYXY TEAMFL . MASCARA FIBRE DYXY & HOT LIPSTICK DYXY . Mata melentik, Mata memukau. Bibir yang Mempersona Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. . Dari mata, terus terpesona. Dari mata, berkali kali jatuh cinta. Kiss your lips with HOT COLOUR DYXY . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . 📱WhatsApp 01126187205 @ klik link di bio saya . #usahawandyxy  #teamikais  #flacademy  #teamdyxy  #sendayutinggi  #dyxycosmetics  #dyxyaeonnbukittinggi  #dyxytescoklang  #dyxygaintsklang  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxybukittinggiklang  #dyxyAndalas  #dyxyTelukPulai  #dyxyTelokgadong  #dyxybanting  #dyxysaujanaputera  #dyxyjenjarum  #dyxytelokdatok  #dyxyseksyen32  #dyxybccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara