an online Instagram web viewer

#dyxybccream medias

Photos

HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
LIKE • KOMEN • TAG • FOLLOW •
.
.
Kali ni Tasha up pulak tutorial Founder DYXY make up masa nak shooting masuk Berita Harian hari tu.
.
Laaa cantik-cantik shooting ni pakai DYXY Complete set je???!!
.
Jadi rugi benor kalau korang tak try. Lagi rugi kalau tak order dengan @dyxytasharina Semua set DYXY dia baru-baru.
@dyxytasharinatengah buat offer bagi extra make up, beg make up, voucher RM40 dan opkos
POSTAGE FREE!
.

Whatsapp Tasha Now
www.wasap.my/60164651791
www.wasap.my/60164651791
www.wasap.my/60164651791

#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#makeuptutorial 
#dyxycosmetics
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
#dyxyteam
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyseremban 
#dyxybccream 
#dyxysenawang 
#dyxyoriginal 
#dyxymalaysia 
#dyxylipticks 
#dyxylovers💖 
#DYXYcosmetics 
#dyxymascara 
#dyxyviral 
#dyxyfacemist 
#dyxybydayana 
#dyxybccreambydyana
LIKE • KOMEN • TAG • FOLLOW • . . Kali ni Tasha up pulak tutorial Founder DYXY make up masa nak shooting masuk Berita Harian hari tu. . Laaa cantik-cantik shooting ni pakai DYXY Complete set je???!! . Jadi rugi benor kalau korang tak try. Lagi rugi kalau tak order dengan @dyxytasharina Semua set DYXY dia baru-baru. @dyxytasharinatengah buat offer bagi extra make up, beg make up, voucher RM40 dan opkos POSTAGE FREE! . Whatsapp Tasha Now www.wasap.my/60164651791 www.wasap.my/60164651791 www.wasap.my/60164651791 #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #makeuptutorial  #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #dyxyteam  #dyxygreenteafacemist  #dyxyseremban  #dyxybccream  #dyxysenawang  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxylipticks  #dyxylovers 💖 #DYXYcosmetics  #dyxymascara  #dyxyviral  #dyxyfacemist  #dyxybydayana  #dyxybccreambydyana 
CHIBI LIPTINT 💄

Kenapa _Chibi Liptint_ best ??
🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam
🌻 Hilangkan masalah bibir hitam
🌻 💯 halal & mesra solat
🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana
🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi 
Whatsapp : 
01112949099 
01112949099
01112949099

#liptint #liptinthomemade #chibiliptint #kosmetikmurah #dyxycosmetics  #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
CHIBI LIPTINT 💄 Kenapa _Chibi Liptint_ best ?? 🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam 🌻 Hilangkan masalah bibir hitam 🌻 💯 halal & mesra solat 🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana 🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi Whatsapp : 01112949099 01112949099 01112949099 #liptint  #liptinthomemade  #chibiliptint  #kosmetikmurah  #dyxycosmetics  #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
CHIBI LIPTINT 💄

Kenapa _Chibi Liptint_ best ??
🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam
🌻 Hilangkan masalah bibir hitam
🌻 💯 halal & mesra solat
🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana
🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi 
Whatsapp : 
01112949099 
01112949099
01112949099

#liptint #liptinthomemade #chibiliptint #kosmetikmurah #dyxycosmetics  #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
CHIBI LIPTINT 💄 Kenapa _Chibi Liptint_ best ?? 🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam 🌻 Hilangkan masalah bibir hitam 🌻 💯 halal & mesra solat 🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana 🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi Whatsapp : 01112949099 01112949099 01112949099 #liptint  #liptinthomemade  #chibiliptint  #kosmetikmurah  #dyxycosmetics  #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
CHIBI LIPTINT 💄

Kenapa _Chibi Liptint_ best ??
🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam
🌻 Hilangkan masalah bibir hitam
🌻 💯 halal & mesra solat
🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana
🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi 
Whatsapp : 
01112949099 
01112949099
01112949099

#liptint #liptinthomemade #chibiliptint #kosmetikmurah #dyxycosmetics  #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
CHIBI LIPTINT 💄 Kenapa _Chibi Liptint_ best ?? 🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam 🌻 Hilangkan masalah bibir hitam 🌻 💯 halal & mesra solat 🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana 🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi Whatsapp : 01112949099 01112949099 01112949099 #liptint  #liptinthomemade  #chibiliptint  #kosmetikmurah  #dyxycosmetics  #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
CHIBI LIPTINT 💄

Kenapa _Chibi Liptint_ best ??
🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam
🌻 Hilangkan masalah bibir hitam
🌻 💯 halal & mesra solat
🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana
🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi 
Whatsapp : 
01112949099 
01112949099
01112949099

#liptint #liptinthomemade #chibiliptint #kosmetikmurah #dyxycosmetics  #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
CHIBI LIPTINT 💄 Kenapa _Chibi Liptint_ best ?? 🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam 🌻 Hilangkan masalah bibir hitam 🌻 💯 halal & mesra solat 🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana 🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi Whatsapp : 01112949099 01112949099 01112949099 #liptint  #liptinthomemade  #chibiliptint  #kosmetikmurah  #dyxycosmetics  #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
CHIBI LIPTINT 💄

Kenapa _Chibi Liptint_ best ??
🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam
🌻 Hilangkan masalah bibir hitam
🌻 💯 halal & mesra solat
🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana
🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi 
Whatsapp : 
01112949099 
01112949099
01112949099

#liptint #liptinthomemade #chibiliptint #kosmetikmurah #dyxycosmetics  #feedbackdyxy #dyxypower #dyxycosmetics #dyxy #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyterengganu #dyxyshahalam #chibiliptint #brushgebu #sunburn #organicproducts #naturalmakeup #lipstick #foundation #greentea #dyxymascara #dyxybccream #dyxy
CHIBI LIPTINT 💄 Kenapa _Chibi Liptint_ best ?? 🌻 Rawat masalah bibir kering & sensetif . 🌻 Boleh jadi liquid blusher 🌻 Mencantikkan bibir yg kusam 🌻 Hilangkan masalah bibir hitam 🌻 💯 halal & mesra solat 🌻 Saiz yang kecil mudah dibawa kemana-mana 🌻 Guna bahan semulajadi 🌻 Bibir cantik & merah semulajadi Whatsapp : 01112949099 01112949099 01112949099 #liptint  #liptinthomemade  #chibiliptint  #kosmetikmurah  #dyxycosmetics  #feedbackdyxy  #dyxypower  #dyxycosmetics  #dyxy  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #facemist  #facemistgreenteadyxy  #dyxyterengganu  #dyxyshahalam  #chibiliptint  #brushgebu  #sunburn  #organicproducts  #naturalmakeup  #lipstick  #foundation  #greentea  #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxy 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral, lepas tu ramai yang cakap best. Diaorang bagi tahu Dyxy memang best !!
.
Didatangi 5 item iaitu Bccream, Facemist Green Tea, Brush, Lipstick dan Mascara.
.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍 tak payah pakai curler pun meletoppp tau ... best best best nak cuci pun tak comot uolls ...
.
Cukup pakai Set Complete lady dah tampil cantik berseri-seri. 😍😍😘😘
.
@dyxyonlinebiz tengah buat offer untuk SET COMPLETE LADY
.
Cepat-cepat sebab ada banyak 🎁 freegift kalau pakai set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi.
.
OFFER BEST !!!
OFFER SET COMPLETE LADY.
.
ORDER NOW 💨💨💨
Whatsapp 📲 0109885694
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxysarawak
#dyxylipstick
#dyxykuching
#dyxymascara
#dyxysamarahan
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamfl
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#bccreamfoundationmalaysia
#beauty
#bccream
#dyxycosmetics
#dyxybccreambydyana
#giveaway
Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral, lepas tu ramai yang cakap best. Diaorang bagi tahu Dyxy memang best !! . Didatangi 5 item iaitu Bccream, Facemist Green Tea, Brush, Lipstick dan Mascara. . Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍 tak payah pakai curler pun meletoppp tau ... best best best nak cuci pun tak comot uolls ... . Cukup pakai Set Complete lady dah tampil cantik berseri-seri. 😍😍😘😘 . @dyxyonlinebiz tengah buat offer untuk SET COMPLETE LADY . Cepat-cepat sebab ada banyak 🎁 freegift kalau pakai set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi. . OFFER BEST !!! OFFER SET COMPLETE LADY. . ORDER NOW 💨💨💨 Whatsapp 📲 0109885694 . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxysarawak  #dyxylipstick  #dyxykuching  #dyxymascara  #dyxysamarahan  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #teamfl  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #giveaway 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Free postage 📦
Free gift 👑 💲HARGA SET 👑
💄Basic Lady - RM125
💄Simple Lady - RM155
💄Lovely Lady - RM165
💄Seducer Lady - RM195
💄Gorgeous Lady - RM210
💄Flirty Lady - RM210
💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift 
www.wasap.my/60179136347/dyxy

@ Boleh tekan link dekat bio saya
 #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxymalaysia #dyxykeramat #dyxywangsamaju #dyxysetiawangsa #dyxysetiawangsa #dyxyviral #dyxyfeedback #dyxyoriginal
Free postage 📦 Free gift 👑 💲HARGA SET 👑 💄Basic Lady - RM125 💄Simple Lady - RM155 💄Lovely Lady - RM165 💄Seducer Lady - RM195 💄Gorgeous Lady - RM210 💄Flirty Lady - RM210 💄Superstar Lady - RM250 💕harga trmasuk postage 💕setiap pembelian akan dapat free gift www.wasap.my/60179136347/dyxy @ Boleh tekan link dekat bio saya #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyteam  #dyxylipstick  #dyxycosmetic  #dyxymalaysia  #dyxykeramat  #dyxywangsamaju  #dyxysetiawangsa  #dyxysetiawangsa  #dyxyviral  #dyxyfeedback  #dyxyoriginal 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
FACEMIST GLOWING SKIN
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
Organik and tahan lebih dari sebulan,depends cara guna. Spray anytime sebab organik. Dan boleh dijadikan toner tanpa perlu pakai night krim.
.
.
Wasap amylia sekarang
📲018-3749552
📲018-3749552
📲018-3749552
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#raya2018
#ramadhan2018
#dyxyrayasales
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#freetshirtdyxy 
#luckydraw
FACEMIST GLOWING SKIN . No 1 Teknologi Micro Nano spray yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . Organik and tahan lebih dari sebulan,depends cara guna. Spray anytime sebab organik. Dan boleh dijadikan toner tanpa perlu pakai night krim. . . Wasap amylia sekarang 📲018-3749552 📲018-3749552 📲018-3749552 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #raya2018  #ramadhan2018  #dyxyrayasales  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #freetshirtdyxy  #luckydraw 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
Hello uolss 😍
Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics ?
Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY .
Jimat sgt333 .
Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘
.
#dyxycosmetics merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan .
Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat .
Tak percaya ?
Lebih dari 5000 testimoni taw .
Boleh tengok di ig HQ . 😘
.
Korang nak set yang mana?
Nak beli yang loose item pun boleh .
So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
❤ COMPLETE LADY 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 295
💗 NOW : RM 250 ONLY
.
❤ BEAUTY LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
MASCARA x 1
Normal price : RM 255
💗 NOW : RM 205 ONLY
.
❤ PERFECT LADY SET 
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
Normal price : RM 230
💗 NOW : RM 190 ONLY
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
DYXY Lipstick 
DYXY Mascara
💗 NOW : RM105 ONLY
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM145 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM115 ONLY
.
.
🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM165 ONLY
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara 
DYXY Lipstick
💗 NOW : RM155 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG
💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada
💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA
.
#dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru #dyxytamanairbiru #dyxytamanmawar #dyxytamanscientex #dyxytamancendana #dyxyplentong #dyxycosmeticsmurah #dyxy #dyxytamanpasirputih #dyxyteamfl #dyxymascara #dyxycosmeticspasirgudang #dyxypromosi #dyxybyumi #dyxyoriginal #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamnatural #dyxylipstickpasirgudang #dyxyoriginalpasirgudang #dyxyjb #dyxycosmeticsjb
Hello uolss 😍 Siapa lagi yang belum dapatkan #dyxycosmetics  ? Rugi taw korang tak grab sekarang dengan harga PROMO JULY . Jimat sgt333 . Yang stock da nak habis tu cepat2 grab banyak33 buat stockk 😘 . #dyxycosmetics  merupakan salahsatu set makeup yang selamat digunakan . Bukan sahaja makeup nampak natural semulajadi malah mampu juga menghilangkan jerawat . Tak percaya ? Lebih dari 5000 testimoni taw . Boleh tengok di ig HQ . 😘 . Korang nak set yang mana? Nak beli yang loose item pun boleh . So uolss cepat33 order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ❤ COMPLETE LADY BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 295 💗 NOW : RM 250 ONLY . ❤ BEAUTY LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 MASCARA x 1 Normal price : RM 255 💗 NOW : RM 205 ONLY . ❤ PERFECT LADY SET BCC x 1 FM x 1 BRUSH x 1 LIPSTICK x 1 Normal price : RM 230 💗 NOW : RM 190 ONLY . 🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥 . DYXY Lipstick DYXY Mascara 💗 NOW : RM105 ONLY . DYXY Bc cream DYXY Mascara 💗 NOW : RM145 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara 💗 NOW : RM115 ONLY . . 🔥 DYXY SUPER TRIO 🔥 . DYXY Bc cream DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM165 ONLY . DYXY Facemist DYXY Mascara DYXY Lipstick 💗 NOW : RM155 ONLY . . 📦 FREE POSTAGE TO SM 🚗 FREE COD AREA PASIR GUDANG 💕 ORDER LAJU2 sementara stock masih ada 💕 PROMOSI SAH SEHINGGA 31 JULAI 2018 SAHAJA . #dyxycosmetics  #dyxyfacemist  #dyxylipstick  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru  #dyxytamanairbiru  #dyxytamanmawar  #dyxytamanscientex  #dyxytamancendana  #dyxyplentong  #dyxycosmeticsmurah  #dyxy  #dyxytamanpasirputih  #dyxyteamfl  #dyxymascara  #dyxycosmeticspasirgudang  #dyxypromosi  #dyxybyumi  #dyxyoriginal  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybccreamnatural  #dyxylipstickpasirgudang  #dyxyoriginalpasirgudang  #dyxyjb  #dyxycosmeticsjb 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist 
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI"
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap cantik
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls.  Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai
💋 CONCEALER
💋 SUNBLOCK
💋 DAY CREAM
💋 COMPACT POWDER
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover
😱 JERAGAT
😱 PARUT
😱 DARK CIRCLE
😱 SUNBURN
😱 MERAH2 DI MUKA
.

Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan!
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit.
.
.
WARNING! ‼️
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
ORDER NOW +6011 - 28700967
+6011 - 28700967
+6011 - 28700967

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" . Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap cantik Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 💋 CONCEALER 💋 SUNBLOCK 💋 DAY CREAM 💋 COMPACT POWDER . Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 😱 JERAGAT 😱 PARUT 😱 DARK CIRCLE 😱 SUNBURN 😱 MERAH2 DI MUKA . Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu. Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. . Dah2, jangan tunggu lama2 lagi Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit. . . WARNING! ‼️ . Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . ORDER NOW +6011 - 28700967 +6011 - 28700967 +6011 - 28700967 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #klcc  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#boothdyxyraya
#boothdyxyjohorbahru
#projekrayasakan
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #boothdyxyraya  #boothdyxyjohorbahru  #projekrayasakan 
NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6017-781 6958 (ZAM)
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist
NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6017-781 6958 (ZAM) +6012-775 5712 (MAR) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #mymarfamily  #teamdyxykakmar  #greenteafacemist 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
Be gorgeous with DYXY 💞
.
To order :
📲 01136172990

#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #dyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxyalorsetar #dyxykedah #halalkanhatiyangkaucuri #isteriuntukdiiktiraf
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Be gorgeous with DYXY 💞 . To order : 📲 01136172990 #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #muamalaysia  #dyxyMeru  #dyxypuncakalam  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxyalorsetar  #dyxykedah  #halalkanhatiyangkaucuri  #isteriuntukdiiktiraf 
💄 DYXY MATTE LIPSTICK in 3 colours 
#sexynude #cherryred #flirtyme
.
.
♥️ Sangat RINGAN terasa mcm tak pkai lipstick
.
♥️ Sangat TAHAN LAMA LEBIH 8 JAM walaupun makan makanan yg berminyak .
♥️ TIDAK MELEKAT PADA CAWAN .
♥️ THE MOST WANTED COLOUR EVER ..
.
.
ORDER NOW +6018 - 3172818
+6018 - 3172818
+6018 - 3172818

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#klcc
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
💄 DYXY MATTE LIPSTICK in 3 colours #sexynude  #cherryred  #flirtyme  . . ♥️ Sangat RINGAN terasa mcm tak pkai lipstick . ♥️ Sangat TAHAN LAMA LEBIH 8 JAM walaupun makan makanan yg berminyak . ♥️ TIDAK MELEKAT PADA CAWAN . ♥️ THE MOST WANTED COLOUR EVER .. . . ORDER NOW +6018 - 3172818 +6018 - 3172818 +6018 - 3172818 #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #klcc  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl 
Best ke best🤗
haaa... cuba dulu baru tau😉
.
Mascara dyxy ni melebatkan bulu mata serta memanjangkan bulu mata🤗
.
Yang penting ia mudah ditanggalkan dan tidak menghitamkan bawah mata😍
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal dengan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
Best ke best🤗 haaa... cuba dulu baru tau😉 . Mascara dyxy ni melebatkan bulu mata serta memanjangkan bulu mata🤗 . Yang penting ia mudah ditanggalkan dan tidak menghitamkan bawah mata😍 . 🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal dengan mudah. . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . #teamFL  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist 
CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?

#DyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat !

#DyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. Pink² gitew muka korang !

Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte sebagai blusher. Memang cunnn 👰
.

To order :
📲 0167023534

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxyn9
#dyxybahau
#dyxybatukikir
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM? #DyxyBccreamNatural  : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat ! #DyxyBccreamBeige  : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. Pink² gitew muka korang ! Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte  sebagai blusher. Memang cunnn 👰 . To order : 📲 0167023534 #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxyn9  #dyxybahau  #dyxybatukikir  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
MELENTIK U OLLS... DARI MATA TURUN KE HATI.
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
Memang tak lengkap la uols punya make up tanpa mascara dari dyxy cosmetics ni.
.
Sekali beli boleh berbulan2 tahan.
.
Memang jimat dan berbaloi dgn hasil yg mengagumkan.
.
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
Pm atau wasap kami untuk lebih info
.
📱01123247073
.
#teamalyaa
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemistdyxy
MELENTIK U OLLS... DARI MATA TURUN KE HATI. . MASCARA FIBRE DYXY . Mata melentik, Mata memukau. Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. . Dari mata, terus terpesona. Dari mata, berkali kali jatuh cinta. . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . Memang tak lengkap la uols punya make up tanpa mascara dari dyxy cosmetics ni. . Sekali beli boleh berbulan2 tahan. . Memang jimat dan berbaloi dgn hasil yg mengagumkan. . Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Pm atau wasap kami untuk lebih info . 📱01123247073 . #teamalyaa  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstik  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemistdyxy 
🎉NEW STOCK NEW PROMOTION🎉
It's until 15 July 2018..
Go guys grab your chance now😍😍
.
.
Sesiapa  yg nak grab harga promo boleh ws saya ➡📱➡📱017 2906509 atau tekan link WS dekat profile 😘😘😘 #bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist 
#facemist 
#greenteafacemist 
#makeupspray 
#dyxybyain 
#foundationbrush
#foundationviral 
#foundationmesrawudhuk 
#spf50 
#muamalaysia 
#bccreammurah 
#bccreambydyana 
#mascaradyxy 
#mascaramurah 
#lipstickdyxy 
#mascaramelentik 
#mascaraviral
#DramaMrGrey 
#Gogegaria 
#Raya2018 
#dyxyshahalam 
#dyxybangi 
#dyxysaujanautama 
#dyxymeru 
#codshahalam 
#codmeru
🎉NEW STOCK NEW PROMOTION🎉 It's until 15 July 2018.. Go guys grab your chance now😍😍 . . Sesiapa yg nak grab harga promo boleh ws saya ➡📱➡📱017 2906509 atau tekan link WS dekat profile 😘😘😘 #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #dyxybyain  #foundationbrush  #foundationviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #muamalaysia  #bccreammurah  #bccreambydyana  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #DramaMrGrey  #Gogegaria  #Raya2018  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxysaujanautama  #dyxymeru  #codshahalam  #codmeru 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Tgk vid ni. Make over dgn dyxy cosmetics. Mmg awesome 👏 .
.
FEEDBACK !
.
Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One .
Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . 
Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 
Haaa nakk ke nakk??
.
Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕
.
❌ perlu tepek tebal2
❌ merekah
❌ mudah luntur
❌ bercapuk
❌ perlu concealer
❌ berminyak .
.
.👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 01123247073 sekarang.
 ada special free gift menanti anda 💝💝 .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxymurah 
#uitmlendu 
#uitmmelaka 
#dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #teamalyaa
Tgk vid ni. Make over dgn dyxy cosmetics. Mmg awesome 👏 . . FEEDBACK ! . Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One . Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 Haaa nakk ke nakk?? . Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 01123247073 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana  #teamdyxy  #dyxyonline  #dyxymurah  #uitmlendu  #uitmmelaka  #dyxybccream  #dyxymelaka  #dyxynegeri9  #dyxykl  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxyseremban  #dyxyperak  #dyxysabah  #teamalyaa 
FEEDBACK !
.
Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One .
Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . 
Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 
Haaa nakk ke nakk??
.
Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕
.
❌ perlu tepek tebal2
❌ merekah
❌ mudah luntur
❌ bercapuk
❌ perlu concealer
❌ berminyak .
.
.👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 0192156022 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxymurah 
#uitmlendu 
#uitmmelaka 
#dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #teamalyaa
FEEDBACK ! . Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One . Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 Haaa nakk ke nakk?? . Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 0192156022 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana  #teamdyxy  #dyxyonline  #dyxymurah  #uitmlendu  #uitmmelaka  #dyxybccream  #dyxymelaka  #dyxynegeri9  #dyxykl  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxyseremban  #dyxyperak  #dyxysabah  #teamalyaa 
NAMPAK PERBEZAAN KAN SEBELUM & SELEPAS ‼️
.
KELEBIHAN BC CREAM YANG TERAMAT SPECIAL .
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA.
✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak.
✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT.
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka.
✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka.
✨ Tahan lama lebih dari 8jam.
✨ Mesra Solat dan senang cuci.
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
📲 0133916862
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream 
#dyxygreenteamineralfacemist
#facemist
#bccreambydyana
#foundationterbaik
#foundationmalaysia 
#glowingskin 
#flawlessskin
#nakkulitglowing
#nakcantik
#nakkulitflawless 
#cosmeticsmalaysia
#setlengkapkosmetik 
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#muabangi 
#muabandarseriputra 
#muabukitmahkota 
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
NAMPAK PERBEZAAN KAN SEBELUM & SELEPAS ‼️ . KELEBIHAN BC CREAM YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA. ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak. ✨ Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT. ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka. ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka. ✨ Tahan lama lebih dari 8jam. ✨ Mesra Solat dan senang cuci. ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . . 📲 0133916862 . #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #facemist  #bccreambydyana  #foundationterbaik  #foundationmalaysia  #glowingskin  #flawlessskin  #nakkulitglowing  #nakcantik  #nakkulitflawless  #cosmeticsmalaysia  #setlengkapkosmetik  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #muabangi  #muabandarseriputra  #muabukitmahkota  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl 
DYXY COSMETICS SIMPLE STEPS 
Liya nak share lagi sekali simple steps pakai DYXY. Make up tak perlu tepek banyak pun kalau nak 'simple but perfect looks' *********
1. Penting cuci muka dulu dengan pembersih muka yang sesuai dengan kulit

2. Guna moisturizer atau primer yang sesuai lebih baik untuk kulit terlalu berminyak atau terlalu kering. Pilih tekstur mengikut masalah kulit. Make up akan nampak lebih rata dan tahan lama untuk kulit korang.

3. Kulit tak terlalu bermasalah nak terus spray #dyxygreenteafacemist je pun boleh. Face mist juga melembabkan. 
4. Ratakan #dyxybccream dengan #dyxybrush. Pilih Natural atau Beige mengikut tone kulit.

5. Oles #dyxylipstick di mata sebagai eyeshadow, pipi sebagai blusher dan bibir sebagai lipstick

6. Pakai mascara untuk lentikkan, panjangkan dan tebalkan bulu mata

7. Spray face mist untuk make up tahan lama dan glowing

8. Ulang untuk cuci muka sebersihnya

Senang je kan? Tak perlu risau tak pandai make up, kulit rosak atau nak cepat bila ada DYXY Cosmetic

#dyxycosmetics
#myhananifamily
#hanani3legacy 
#trustedseller
DYXY COSMETICS SIMPLE STEPS Liya nak share lagi sekali simple steps pakai DYXY. Make up tak perlu tepek banyak pun kalau nak 'simple but perfect looks' ********* 1. Penting cuci muka dulu dengan pembersih muka yang sesuai dengan kulit 2. Guna moisturizer atau primer yang sesuai lebih baik untuk kulit terlalu berminyak atau terlalu kering. Pilih tekstur mengikut masalah kulit. Make up akan nampak lebih rata dan tahan lama untuk kulit korang. 3. Kulit tak terlalu bermasalah nak terus spray #dyxygreenteafacemist  je pun boleh. Face mist juga melembabkan. 4. Ratakan #dyxybccream  dengan #dyxybrush . Pilih Natural atau Beige mengikut tone kulit. 5. Oles #dyxylipstick  di mata sebagai eyeshadow, pipi sebagai blusher dan bibir sebagai lipstick 6. Pakai mascara untuk lentikkan, panjangkan dan tebalkan bulu mata 7. Spray face mist untuk make up tahan lama dan glowing 8. Ulang untuk cuci muka sebersihnya Senang je kan? Tak perlu risau tak pandai make up, kulit rosak atau nak cepat bila ada DYXY Cosmetic #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS💙💙
.
Jangan lepaskan peluang kali ini ‼️
.
Jom dapatkan set yang Paling best COMPLETE SET, BEAUTY SET atau PERFECT SET ❤️💕
.
BEST SANGAT‼️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sgt )
( bibir cantik suci )
.
Jom direct Whatsapp ⬇️⬇️⬇️
.
📲 www.wasap.my/60122536612
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxybrush
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama.
.
.
Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam ❤️
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
Whatsapp 0186659144 to order ❤️
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymineralfacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #makeupforbeginner #makeuptutorial #fullcoverage #flawless #SejutaRasaBuatAdelia #PencuriCintaKelasSatu #janganbencicintaku #RahsiaHatiPerempuan #KlikPengantinMusimSalju #IsteriUntukDiktiraf #terataikemboja #syafiqkyle #tengkuwildan #AndainyaTakdir2 #CikguPapaKirimSalam #BilaAidilAdaFitri #Mentari #menantunista #janganpadamrindu #pengantin100hari #sarakirana #ramuanrahsia #plancinta
🍃 NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama. . . Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam ❤️ . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . Whatsapp 0186659144 to order ❤️ #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxymineralfacemist  #dyxymattelipstick  #dyxybrush  #makeupforbeginner  #makeuptutorial  #fullcoverage  #flawless  #SejutaRasaBuatAdelia  #PencuriCintaKelasSatu  #janganbencicintaku  #RahsiaHatiPerempuan  #KlikPengantinMusimSalju  #IsteriUntukDiktiraf  #terataikemboja  #syafiqkyle  #tengkuwildan  #AndainyaTakdir2  #CikguPapaKirimSalam  #BilaAidilAdaFitri  #Mentari  #menantunista  #janganpadamrindu  #pengantin100hari  #sarakirana  #ramuanrahsia  #plancinta 
LOVELY SET
.
DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY LIPSTICK x 1
.
🎁 FREE GIFT 🚙 INCLUDE POSTAGE SM /COD
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60133916862 📲 +60133916862
.
#dyxycosmetics
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
LOVELY SET . DYXY BCC x 1 DYXY FM x 1 DYXY LIPSTICK x 1 . 🎁 FREE GIFT 🚙 INCLUDE POSTAGE SM /COD . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60133916862 📲 +60133916862 . #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl 
Dlm melaka kami COD.
Luar melaka kami postage👍🏻
.
Nmpak cantik, nampak ayu, nmpak, glowing, nmpak flawless dgn dyxy cosmetics😊
.
Ramai yg dah bagi feedback untuk dyxy ni. Berbaloi🤗.
.
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕
.
.
Atau Cepat cepat wasap untuk fast reply
📲📲+60192156022.
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#dyxysenawang 
#bukitkatil
#bandahilir 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyseremban 
#dyxymelakatengah 
#melakatengah 
#melaka
#dyxymuar 
#dyxymelaka
#muaserikembangan 
#teamalyaa
Dlm melaka kami COD. Luar melaka kami postage👍🏻 . Nmpak cantik, nampak ayu, nmpak, glowing, nmpak flawless dgn dyxy cosmetics😊 . Ramai yg dah bagi feedback untuk dyxy ni. Berbaloi🤗. . TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . Atau Cepat cepat wasap untuk fast reply 📲📲+60192156022. . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #dyxysenawang  #bukitkatil  #bandahilir  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyseremban  #dyxymelakatengah  #melakatengah  #melaka  #dyxymuar  #dyxymelaka  #muaserikembangan  #teamalyaa 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE X NAK?
🎁🎁
.
Cepat cepat
➡️📱+60167023534
➡️📱+60167023534
➡️📱+60167023534
.
.
Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60167023534/dyxy
Www.wasap.my/+60167023534/dyxy
Www.wasap.my/+60167023534/dyxy
.
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxyn9
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE X NAK? 🎁🎁 . Cepat cepat ➡️📱+60167023534 ➡️📱+60167023534 ➡️📱+60167023534 . . Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60167023534/dyxy Www.wasap.my/+60167023534/dyxy Www.wasap.my/+60167023534/dyxy . . #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxyn9  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️
.
📲 +60133916862 📲 +60133916862
.
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist
#dyxymascara
#dyxylipstick
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra 
#dyxybukitmahkota 
#dyxynilai
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur 
#teamfl
FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAA‼️ . . "Pakai set #dyxycosmetics  mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . Jom direct Whatsapp 📲 》click di link bio ⬇️⬇️⬇️ . 📲 +60133916862 📲 +60133916862 . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #foundation  #foundationmalaysia  #cosmeticsmalaysia  #dyxybandarseriputra  #dyxybukitmahkota  #dyxynilai  #dyxybangi  #dyxyputrajaya  #dyxyklsentral  #dyxybandarsripermaisuri  #dyxycheras  #dyxykualalumpur  #dyxyselangor  #makeupbased  #makeupcantik  #muaselangor  #muakualalumpur  #teamfl 
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
OKAYA FOUNDATION Cream to Powder(HIGH COVERAGE) 
Tak berpeluh langsung! Tahan lama... Rasa ringan je kat muka. Pakai seharian pun maintain glowing je, x berminyak. Jerawat pon kurang nampak. Bila guna TAK MELEKIT langsung.... Senang nak basuh pulak tu..."
.
OKAYA Cream to Powder ni magic tau sebab datang dengan satu colour je... Tapi ikut warna kulit.
.
KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER BERBANDING JENAMA FOUNDATION LAIN?
.
.
💖 Makin lama pakai makin glowing!
💖 Medium to Full Coverage
💖 Mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan
💖 Memudarkan JERAGAT secara perlahan
💖 Menghilangkan parut jerawat secara perlahan
💖 Menegang serta melembapkan kulit
💖 Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus
💖 Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
💖 Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
💖 Mempunyai SPF 30  dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
💖 Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT
💖 Memberi efek GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah
💖 Mesra SOLAT
💖Tidak berminyak
💖Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION TIDAK BERMINYAK
💓boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
💓 Tahan lama sehingga 12 jam
💓Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun 💓Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
💓spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
💓cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
💓mesra solat
💓bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
💓menutup cela di wajah
💓boleh dijadikan alas makeup
.
.
.
#Okaya #OkayaMurah #OkayaFoundation #OkayaFoundationMurah
#OkayaFoundationOriginal
#OkayaCreamFoundation
#OkayaCreamFoundationMurah
#OkayaFoundationCream
#FoundationOkaya #FoundationOkayaMurah
#CreamFoundationOkaya #okayaeyebrowgel #okayaprimer #okayaprimermurah #okayaeyebrowgelmurah
#honeybeevenom #dyxy #dyxybrush #facemistgreentea #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . www.wasap.my/60192530305 . OKAYA FOUNDATION Cream to Powder(HIGH COVERAGE) Tak berpeluh langsung! Tahan lama... Rasa ringan je kat muka. Pakai seharian pun maintain glowing je, x berminyak. Jerawat pon kurang nampak. Bila guna TAK MELEKIT langsung.... Senang nak basuh pulak tu..." . OKAYA Cream to Powder ni magic tau sebab datang dengan satu colour je... Tapi ikut warna kulit. . KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER BERBANDING JENAMA FOUNDATION LAIN? . . 💖 Makin lama pakai makin glowing! 💖 Medium to Full Coverage 💖 Mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan 💖 Memudarkan JERAGAT secara perlahan 💖 Menghilangkan parut jerawat secara perlahan 💖 Menegang serta melembapkan kulit 💖 Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus 💖 Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit 💖 Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari 💖 Mempunyai SPF 30 dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV 💖 Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT 💖 Memberi efek GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah 💖 Mesra SOLAT 💖Tidak berminyak 💖Sesuai untuk semua jenis kulit . . OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION TIDAK BERMINYAK 💓boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak) 💓 Tahan lama sehingga 12 jam 💓Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun 💓Tidak bercapuk walaupun berpeluh.. 💓spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya 💓cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari 💓mesra solat 💓bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya 💓menutup cela di wajah 💓boleh dijadikan alas makeup . . . #Okaya  #OkayaMurah  #OkayaFoundation  #OkayaFoundationMurah  #OkayaFoundationOriginal  #OkayaCreamFoundation  #OkayaCreamFoundationMurah  #OkayaFoundationCream  #FoundationOkaya  #FoundationOkayaMurah  #CreamFoundationOkaya  #okayaeyebrowgel  #okayaprimer  #okayaprimermurah  #okayaeyebrowgelmurah  #honeybeevenom  #dyxy  #dyxybrush  #facemistgreentea  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxycosmetics  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Jangan lepaskan peluang PROMOSI DYXY Sempena HARI RAYA SALE!!😍
.
SET COMPLETE LADY💕
🌟BCCREAM
🌟FACEMIST
🌟BRUSH
🌟MASCARA
🌟LIPSTICK
.
🎁FREEGIFT MEWAH
- eggbrush / pocket mirror
- eyelash curler
- eyebrow pencil /lipliner
- eyeshadow pallete 9 color
- makeup bag
- tshirt exclusive by DYXY
- Exclusive gift by TeamFL
- Exclusive paperbag by DYXY
*freegift adalah LIMITED
.
🚗FREE COD SELANGOR & JOHOR AREA / 📦 FREE POS
.
Kenapa mesti #dyxycosmetics ??
Dan perlu grab sekarang!!
.
Cepat whatsapp fiqah, Dyxy Consultant/ DYXY Leader ❤️
.
📲0187648475
📲0187648475
📲0187648475
.
#dyxybangi #dyxykajang #dyxyputrajaya #dyxybangsar #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxyshahalam #dyxysrikembangan #dyxysubangjaya #muabangi #muakajang #muaputrajaya #muabangsar #muadamansara #muapetalingjaya #muakelanajaya #muashahalam #muasrikembangan #muasubangjaya #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru
Jangan lepaskan peluang PROMOSI DYXY Sempena HARI RAYA SALE!!😍 . SET COMPLETE LADY💕 🌟BCCREAM 🌟FACEMIST 🌟BRUSH 🌟MASCARA 🌟LIPSTICK . 🎁FREEGIFT MEWAH - eggbrush / pocket mirror - eyelash curler - eyebrow pencil /lipliner - eyeshadow pallete 9 color - makeup bag - tshirt exclusive by DYXY - Exclusive gift by TeamFL - Exclusive paperbag by DYXY *freegift adalah LIMITED . 🚗FREE COD SELANGOR & JOHOR AREA / 📦 FREE POS . Kenapa mesti #dyxycosmetics  ?? Dan perlu grab sekarang!! . Cepat whatsapp fiqah, Dyxy Consultant/ DYXY Leader ❤️ . 📲0187648475 📲0187648475 📲0187648475 . #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyputrajaya  #dyxybangsar  #dyxydamansara  #dyxypetalingjaya  #dyxykelanajaya  #dyxyshahalam  #dyxysrikembangan  #dyxysubangjaya  #muabangi  #muakajang  #muaputrajaya  #muabangsar  #muadamansara  #muapetalingjaya  #muakelanajaya  #muashahalam  #muasrikembangan  #muasubangjaya  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxypasirgudang  #dyxyjohorbahru 
💫 JULY FANTASTIC COMBO 
Di atas permintaan ramai set duo dan trio limited khas utk  DYXY LOVERS
.
. 📦 FREE POSTAGE TO SM AND SS
.
.
💞ORDER LAJU2 sementara stok masih ada .
.
.
Cepat cepat Ws 🤗🤗📲📲0143097761
.
.
.
.
#dyxybeauty
#dyxycosmetics
#dyxyshantik
#dyxyglowing
#dyxyfacemist
#dyxylipstik
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxyfoundation
#dyxylipstik
#dyxyjohor
#dyxylove
#dyxymascara
#bulumatalentik
#teamfl
#dyxyflawless
#dyxybebytoratora
#dyxyzulin
#dyxymrgrey
💫 JULY FANTASTIC COMBO Di atas permintaan ramai set duo dan trio limited khas utk DYXY LOVERS . . 📦 FREE POSTAGE TO SM AND SS . . 💞ORDER LAJU2 sementara stok masih ada . . . Cepat cepat Ws 🤗🤗📲📲0143097761 . . . . #dyxybeauty  #dyxycosmetics  #dyxyshantik  #dyxyglowing  #dyxyfacemist  #dyxylipstik  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxyfoundation  #dyxylipstik  #dyxyjohor  #dyxylove  #dyxymascara  #bulumatalentik  #teamfl  #dyxyflawless  #dyxybebytoratora  #dyxyzulin  #dyxymrgrey 
DIVAS ARE BACK WITH EVERYTHING NEW💄
.
Korang tahu tak lipstick DYXY selalu buat orang marah mengamuk sebab paling laku sampai tak ada stock 😱
.
Suka tak kalau kita dah UPGRADE pulak 😍??
.
✔ NEW PACKAGING EXCLUSIVE
✔ LEBIH BERAT BERBANDING YANG LAMA
✔MEMPUNYAI QR CODE(100% ORIGINAL)
✔WARNA LAGI MENAWAN
✔TEKSTUR LAGI BERKILAT
✔KUALITI LAGI LEMBAB
✔MASIH MATTE DIBIBIR TAPI TIDAK MENGERINGKAN
.
Get these DIVAS to be real DIVA 😘
.
Grab now! .
To order :
📲 01136172990

#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #dyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxyalorsetar #dyxykedah #halalkanhatiyangkaucuri #isteriuntukdiiktiraf
DIVAS ARE BACK WITH EVERYTHING NEW💄 . Korang tahu tak lipstick DYXY selalu buat orang marah mengamuk sebab paling laku sampai tak ada stock 😱 . Suka tak kalau kita dah UPGRADE pulak 😍?? . ✔ NEW PACKAGING EXCLUSIVE ✔ LEBIH BERAT BERBANDING YANG LAMA ✔MEMPUNYAI QR CODE(100% ORIGINAL) ✔WARNA LAGI MENAWAN ✔TEKSTUR LAGI BERKILAT ✔KUALITI LAGI LEMBAB ✔MASIH MATTE DIBIBIR TAPI TIDAK MENGERINGKAN . Get these DIVAS to be real DIVA 😘 . Grab now! . To order : 📲 01136172990 #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #muamalaysia  #dyxyMeru  #dyxypuncakalam  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxyalorsetar  #dyxykedah  #halalkanhatiyangkaucuri  #isteriuntukdiiktiraf 
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY:
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝

#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#dyxycosmetics
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
#dyxyteam
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyseremban 
#dyxybccream 
#dyxysenawang 
#dyxyoriginal 
#dyxymalaysia 
#dyxylipticks 
#dyxylovers💖 
#DYXYcosmetics 
#dyxymascara 
#dyxyviral 
#dyxyfacemist 
#dyxybydayana 
#dyxybccreambydyana
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY : FIBER MASCARA MESRA WUDUK . ✅Melebatkan bulu mata ✅Memanjangkan bulu mata . ✅Mudah tanggal ✅Tidak menghitamkan bawah mata . 🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah. . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 #myhananifamily  #dyxycosmetics  #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #dyxyteam  #dyxygreenteafacemist  #dyxyseremban  #dyxybccream  #dyxysenawang  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxylipticks  #dyxylovers 💖 #DYXYcosmetics  #dyxymascara  #dyxyviral  #dyxyfacemist  #dyxybydayana  #dyxybccreambydyana 
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY:
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝

#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#dyxycosmetics
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
#dyxyteam
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyseremban 
#dyxybccream 
#dyxysenawang 
#dyxyoriginal 
#dyxymalaysia 
#dyxylipticks 
#dyxylovers💖 
#DYXYcosmetics 
#dyxymascara 
#dyxyviral 
#dyxyfacemist 
#dyxybydayana 
#dyxybccreambydyana
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY : FIBER MASCARA MESRA WUDUK . ✅Melebatkan bulu mata ✅Memanjangkan bulu mata . ✅Mudah tanggal ✅Tidak menghitamkan bawah mata . 🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah. . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 #myhananifamily  #dyxycosmetics  #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #dyxyteam  #dyxygreenteafacemist  #dyxyseremban  #dyxybccream  #dyxysenawang  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxylipticks  #dyxylovers 💖 #DYXYcosmetics  #dyxymascara  #dyxyviral  #dyxyfacemist  #dyxybydayana  #dyxybccreambydyana 
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @dyxy.johorbahru +6012-775 5712 (MAR) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist 
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY:
FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝

#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#dyxycosmetics
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
#dyxyteam
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyseremban 
#dyxybccream 
#dyxysenawang 
#dyxyoriginal 
#dyxymalaysia 
#dyxylipticks 
#dyxylovers💖 
#DYXYcosmetics 
#dyxymascara 
#dyxyviral 
#dyxyfacemist 
#dyxybydayana 
#dyxybccreambydyana
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY : FIBER MASCARA MESRA WUDUK . ✅Melebatkan bulu mata ✅Memanjangkan bulu mata . ✅Mudah tanggal ✅Tidak menghitamkan bawah mata . 🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah. . 🕑Jimat masa 💸Jimat duit 👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 #myhananifamily  #dyxycosmetics  #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #dyxyteam  #dyxygreenteafacemist  #dyxyseremban  #dyxybccream  #dyxysenawang  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxylipticks  #dyxylovers 💖 #DYXYcosmetics  #dyxymascara  #dyxyviral  #dyxyfacemist  #dyxybydayana  #dyxybccreambydyana 
🏆 WORLD CUP FEVER OFFER 🏆
.
⚽ MESSI SET ⚽
2x BC CREAM
2x FACE MIST
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
🏆 WORLD CUP FEVER OFFER 🏆 . ⚽ MESSI SET ⚽ 2x BC CREAM 2x FACE MIST . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE . @mj_beautyshops +6012-775 5712 (MAR) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist 
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄
.
✨blusher
✨eyeshadow
✨gincu
.
hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩
.
DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy
.
💄cherry red
💄sexy nude
💄flirty me
.
wauuu.. whatsapp lelaju😘📲
.
www.wasap.my/60134346992/helloDYXY
www.wasap.my/60122766010/helloDYXY
.
FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗
.
Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics  #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄 . ✨blusher ✨eyeshadow ✨gincu . hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩 . DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy . 💄cherry red 💄sexy nude 💄flirty me . wauuu.. whatsapp lelaju😘📲 . www.wasap.my/60134346992/helloDYXY www.wasap.my/60122766010/helloDYXY . FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗 . Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari . #dyxylover  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxypulaupinang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxynegerisembilan  #dyxylabuan  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyviral  #viral2018  #freecod  #freepostage  #bukitmertajam  #kulimhitech  #teameddyanati 
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄
.
✨blusher
✨eyeshadow
✨gincu
.
hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩
.
DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy
.
💄cherry red
💄sexy nude
💄flirty me
.
wauuu.. whatsapp lelaju😘📲
.
www.wasap.my/60134346992/helloDYXY
www.wasap.my/60122766010/helloDYXY
.
FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗
.
Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics  #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄 . ✨blusher ✨eyeshadow ✨gincu . hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩 . DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy . 💄cherry red 💄sexy nude 💄flirty me . wauuu.. whatsapp lelaju😘📲 . www.wasap.my/60134346992/helloDYXY www.wasap.my/60122766010/helloDYXY . FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗 . Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari . #dyxylover  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxypulaupinang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxynegerisembilan  #dyxylabuan  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyviral  #viral2018  #freecod  #freepostage  #bukitmertajam  #kulimhitech  #teameddyanati 
NAK BELI KER TAK DYXY🤔🤔
.
Jawapan dia Yes!! WAJIB BELI 👍🏻👍🏻
.
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Tak payah beli bc cream
✔️Tak payah belj primer
.
Yang penting MENJIMATKAN👍🏻
Sebab kita ada berus comel yang boleh menjimatkan foundation..
Oleh sebab itu lah bc cream Dyxy boleh bertahan sampai 4-6 bulan😱😱
.
Gila ka tak gila??
💕 
P/s : Sekarang kita ada discount gila2 tau😊
.
Whtsapp 📲01124257609
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxypuchong #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxychangloon #dyxykl #dyxysabah #dyxyseremban #dyxyserawak #dyxymelaka #dyxybccream #dyxyfacemist #teamfl #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #foundationmurah #muakedah #muabellaz #dyxyampang #muakedah #dyxykualanerang #dyxyipoh #dyxyperak
NAK BELI KER TAK DYXY🤔🤔 . Jawapan dia Yes!! WAJIB BELI 👍🏻👍🏻 . ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Tak payah beli bc cream ✔️Tak payah belj primer . Yang penting MENJIMATKAN👍🏻 Sebab kita ada berus comel yang boleh menjimatkan foundation.. Oleh sebab itu lah bc cream Dyxy boleh bertahan sampai 4-6 bulan😱😱 . Gila ka tak gila?? 💕 P/s : Sekarang kita ada discount gila2 tau😊 . Whtsapp 📲01124257609 . . . #dyxycosmetics  #dyxypuchong  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyperlis  #dyxypenang  #dyxyjitra  #dyxykepalabatas  #dyxychangloon  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxyseremban  #dyxyserawak  #dyxymelaka  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #teamfl  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #foundationmurah  #muakedah  #muabellaz  #dyxyampang  #muakedah  #dyxykualanerang  #dyxyipoh  #dyxyperak 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan .
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Cepat 📲📲 Klik link di bio
.
.
#dyxybccream 
#bccream
#dyxycosmetics 
#dyxymalaysia 
#dyxygreenteafacemist 
#facemistgreentea 
#dyxybrush 
#brush 
#dyxyjohorbahru 
#dyxybandarpenawar 
#dyxykotatinggi 
#dyxypengerang 
#dyxyadela 
#teamfl
#like4like 
#likeforlike 
#likeforfollow 
#like4follow
#makeuptutorial
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Cepat 📲📲 Klik link di bio . . #dyxybccream  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxygreenteafacemist  #facemistgreentea  #dyxybrush  #brush  #dyxyjohorbahru  #dyxybandarpenawar  #dyxykotatinggi  #dyxypengerang  #dyxyadela  #teamfl  #like4like  #likeforlike  #likeforfollow  #like4follow  #makeuptutorial 
Grab sekarang
sebarang pertanyaaan ??? 🙋‍♀
Whatsapp me now!! 011-10839181
.
PARUT JERAWAT TERTUTUP 🙈🙈🙈
.
DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita 💖💖💖
.
❗️Makeup All in One ( BB Cream + Concealer + Foundation ) TANPA BEDAK LAGI beb
.
💥 Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik 😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 👇👇
✔️ bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔️ Foundation matte glowing serta merta
✔️ Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔️ Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔️ Ada concealer sebab tu tak melekit
✔️ Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tu berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam 😍
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxy
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxybccream
#greenteafacemist
Grab sekarang sebarang pertanyaaan ??? 🙋‍♀ Whatsapp me now!! 011-10839181 . PARUT JERAWAT TERTUTUP 🙈🙈🙈 . DYXY COSMETIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita 💖💖💖 . ❗️Makeup All in One ( BB Cream + Concealer + Foundation ) TANPA BEDAK LAGI beb . 💥 Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik 😍😍 . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 👇👇 ✔️ bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔️ Foundation matte glowing serta merta ✔️ Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔️ Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔️ Ada concealer sebab tu tak melekit ✔️ Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tu berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam 😍 . #teamFL  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxy  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxybccream  #greenteafacemist 
FEEDBACK ! FFEDBACK‼️
.
Alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕
.
Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One .
Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . 
Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 
Haaa nakk ke nakk??
.
Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕
.
❌ perlu tepek tebal2
❌ merekah
❌ mudah luntur
❌ bercapuk
❌ perlu concealer
❌ berminyak .
.
.👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 0168376440  sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 .
.
.
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyonline
#dyxyteamfl
#dyxymurah
#team
#teamfl
#uitmlendu 
#uitmmelaka 
#dyxybccream
#dyxymelaka
#dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah
FEEDBACK ! FFEDBACK‼️ . Alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕 . Dyxy Cosmetic All in One beb 😍 Diulangi All in One . Semua dah ada dalam 1 Bccream Foundation Dyxy tau. Dengan Adanya Spf50 , Ekstrak Arbutin, Vitamin E , Waterbase , Bbcream , Concealer . Parut Jerawat , Jeragat , Mata panda , Muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . Dap dap dap . Settle semua masalah korang tau 😎 Haaa nakk ke nakk?? . Dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 Rugi siapa tak cuba 🤗🤗 Whatsapp 0168376440 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana  #teamdyxy  #dyxyonline  #dyxyteamfl  #dyxymurah  #team  #teamfl  #uitmlendu  #uitmmelaka  #dyxybccream  #dyxymelaka  #dyxynegeri9  #dyxykl  #dyxykelantan  #dyxyjohor  #dyxypenang  #dyxykedah  #dyxyseremban  #dyxyperak  #dyxysabah 
👸🏼 BEAUTY LADY
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
( Discount Off RM 50 )
.
1 x Bc cream 
1 x Nano Face mist 
1 x Brush
1 x Mascara
🛍FREE PAPER BAG
🎁FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM/ COD
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
COD: SEKITAR BRHAMPIRAN SEMENYIH & KUIS
.
@munirza.dyxykuis
+6017-244 9703 (MUNIRZA)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykuis
#dyxysemenyih
#dyxymantin
#dyxypetalingjaya
#agentkuisdyxy
#muabella
#dropshipwanted
#dyxywanted
#promosijulai
#teamfara
#dsteamsiti
#greenteafacemist
👸🏼 BEAUTY LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ( Discount Off RM 50 ) . 1 x Bc cream 1 x Nano Face mist 1 x Brush 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG 🎁FREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ COD: SEKITAR BRHAMPIRAN SEMENYIH & KUIS . @munirza.dyxykuis +6017-244 9703 (MUNIRZA) . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykuis  #dyxysemenyih  #dyxymantin  #dyxypetalingjaya  #agentkuisdyxy  #muabella  #dropshipwanted  #dyxywanted  #promosijulai  #teamfara  #dsteamsiti  #greenteafacemist 
CANTIK DAN ANGGUN KAN MAKE UP DIA😍
.
Kenapa kena pilih ONENESS MAKE UP KIT #caryacosmetics
.
ONENESS MAKE UP KIT dah COMPLETE, EXTRAAA ORDINARY TAUU!! EYESHADOW, BLUSHER, PENCIL BROW, EYEBROW POWDER, SHADING, HIGHLIGHT, LIPSTICK at in ONE PALLATE!!!
.
HAAA..BESTKANN..TAK RUGI TAUU..👏👏
.
.
Jom sambil ber'DYXY kita ber'CARYA PULAK 🤗💆💕
.
.
 CEPAT CEPAT📲📲📲 .
🔥 SEKARANG HARGA PROMOSI TAU!!🔥
.
.
Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO👆🏿👆🏿👆🏿
.
.
📲 0149932214 / DM @ridhanlee888.dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #mualimbang #mualawas #caryacosmetics #makeupkit
CANTIK DAN ANGGUN KAN MAKE UP DIA😍 . Kenapa kena pilih ONENESS MAKE UP KIT #caryacosmetics  . ONENESS MAKE UP KIT dah COMPLETE, EXTRAAA ORDINARY TAUU!! EYESHADOW, BLUSHER, PENCIL BROW, EYEBROW POWDER, SHADING, HIGHLIGHT, LIPSTICK at in ONE PALLATE!!! . HAAA..BESTKANN..TAK RUGI TAUU..👏👏 . . Jom sambil ber'DYXY kita ber'CARYA PULAK 🤗💆💕 . . CEPAT CEPAT📲📲📲 . 🔥 SEKARANG HARGA PROMOSI TAU!!🔥 . . Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO👆🏿👆🏿👆🏿 . . 📲 0149932214 / DM @ridhanlee888.dyxy #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #teamfizasaiza  #foundation  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #mualimbang  #mualawas  #caryacosmetics  #makeupkit 
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄
.
✨blusher
✨eyeshadow
✨gincu
.
hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩
.
DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy
.
💄cherry red
💄sexy nude
💄flirty me
.
wauuu.. whatsapp lelaju😘📲
.
www.wasap.my/60134346992/helloDYXY
www.wasap.my/60122766010/helloDYXY
.
FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗
.
Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics  #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
💄Hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol LIPSTICKS DYXY ni..💄 . ✨blusher ✨eyeshadow ✨gincu . hebat ke hebat?🤗 Simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘Cukup dengan DYXY semua boleh buat 🤩 . DYXY LIPSTIK ada tiga warna menarik & sexy . 💄cherry red 💄sexy nude 💄flirty me . wauuu.. whatsapp lelaju😘📲 . www.wasap.my/60134346992/helloDYXY www.wasap.my/60122766010/helloDYXY . FREE COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim Hi Tech🚗🚗 . Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. FREE COD dan POSTAGE dijalankan setiap hari . #dyxylover  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxypulaupinang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxynegerisembilan  #dyxylabuan  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyviral  #viral2018  #freecod  #freepostage  #bukitmertajam  #kulimhitech  #teameddyanati 
🌷ONENESS MAKE UP KIT #caryacosmetics🌷
.
.
Dengan ONENESS MAKE UP KIT ADA KITA DAH MEMILIKI 1 SET COMPLETE MAKE UP TAU!!
TAK RUGIKAN..
.
KECIL² DIA BOLEH BUAT MAKE UP KITA WOW CANTIK DAN ANGGUN BAGAI MAKE UP BRIDAL TAU!!
.
NAK KE NAK??
.
Awak  BELUM CUBA BELUM TAHU TAUU😇😇😇 .
.
Jom sambil ber'DYXY kita ber'CARYA pulak 😊💕💆🤗
.
CEPAT CEPAT📲📲📲 .
🔥 SEKARANG HARGA PROMOSI TAU!!🔥
.
.
Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO👆🏿👆🏿👆🏿
.
.
📲 0149932214 / DM @ridhanlee888.dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #mualimbang #mualawas #caryacosmetics #makeupkit
🌷ONENESS MAKE UP KIT #caryacosmetics 🌷 . . Dengan ONENESS MAKE UP KIT ADA KITA DAH MEMILIKI 1 SET COMPLETE MAKE UP TAU!! TAK RUGIKAN.. . KECIL² DIA BOLEH BUAT MAKE UP KITA WOW CANTIK DAN ANGGUN BAGAI MAKE UP BRIDAL TAU!! . NAK KE NAK?? . Awak BELUM CUBA BELUM TAHU TAUU😇😇😇 . . Jom sambil ber'DYXY kita ber'CARYA pulak 😊💕💆🤗 . CEPAT CEPAT📲📲📲 . 🔥 SEKARANG HARGA PROMOSI TAU!!🔥 . . Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO👆🏿👆🏿👆🏿 . . 📲 0149932214 / DM @ridhanlee888.dyxy #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #teamfizasaiza  #foundation  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #mualimbang  #mualawas  #caryacosmetics  #makeupkit 
DYXY BC CREAM ORIGINAL
.
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0174726605
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #sale
 #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukanmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxymurah #dyxyfacemistgreentea #dyxyfoundation #dyxyoriginal #dyxyviral #dyxy3in1 #dyxy3in1murah #dyxy2in1 #dyxy2018 #dyxyfacemistgreentea #dyxymineralfacemist #dyxymineralgreenteafacemist #dyxybccream #bccreamdyxy #bccreammalaysia #bccreammurah #dyxybccreamfoundation #dyxybccreammurah
DYXY BC CREAM ORIGINAL . . ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭ 🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg) 🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU* . . *TIADA PENGHANTARAN C.O.D* . *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA . . * ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER : 1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0174726605 . . 2.kami akan semak stock untuk anda . . ---TERIMA KASIH--- #sale  #dropshipdiperlukan  #dropshipdiperlukanmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxymurah  #dyxyfacemistgreentea  #dyxyfoundation  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxy3in1  #dyxy3in1murah  #dyxy2in1  #dyxy2018  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymineralfacemist  #dyxymineralgreenteafacemist  #dyxybccream  #bccreamdyxy  #bccreammalaysia  #bccreammurah  #dyxybccreamfoundation  #dyxybccreammurah 
❤️NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??❤️
.
Dengan DYXY COSMETICS bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama🤩
.
Tudiaaa aih‼️Betul‼️Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! .
🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
.
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 .
🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
.
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
.
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
🌹Fadzril Aidy adalah Stokis direct HQ 😍
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹FREE POSTAGE
🌹FREE COD (bukit mertajam - kulim hitech)
🌹FREE GIFT yang menarik
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
.
www.wasap.my/60134346992/helloDYXYFATIN
www.wasap.my/60122766010/helloDYXYAIDY
.
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics  #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
❤️NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??❤️ . Dengan DYXY COSMETICS bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama🤩 . Tudiaaa aih‼️Betul‼️Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻 . 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! . 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain . 🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 . 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! . 🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! . 🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . 🌹Fadzril Aidy adalah Stokis direct HQ 😍 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹FREE POSTAGE 🌹FREE COD (bukit mertajam - kulim hitech) 🌹FREE GIFT yang menarik 🌹Percuma Repeat Voucher Rm30 🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service . www.wasap.my/60134346992/helloDYXYFATIN www.wasap.my/60122766010/helloDYXYAIDY . . #dyxylover  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxypulaupinang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxynegerisembilan  #dyxylabuan  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyviral  #viral2018  #freecod  #freepostage  #bukitmertajam  #kulimhitech  #teameddyanati 
DYXY SESUAI UNTUK LELAKI😍😍
.
Bc cream Dyxy ni ada SPF 50++ tau...
Jadi bc cream ni sangat sangat membantu melindungi kulit wajah mereka yang bekerja seharian di site atau selalu beriadah di bawah matahari terik daripada sinaran uv👍👍
.
Facemist pula boleh membuatkan kulit muka tampak lebih segar dan fresh😍😍 Malah turut membantu untuk mengecutkan jerawat dalam masa yang singkat👍👍
.
Bestkan DYXY???
.
Nak grab one set? 
DM or whatsapp saya sekarang.
.
To order :
📲 01136172990

#bccream 
#bccreamfoundation 
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #dyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxyalorsetar #dyxykedah #halalkanhatiyangkaucuri #isteriuntukdiiktiraf
DYXY SESUAI UNTUK LELAKI😍😍 . Bc cream Dyxy ni ada SPF 50++ tau... Jadi bc cream ni sangat sangat membantu melindungi kulit wajah mereka yang bekerja seharian di site atau selalu beriadah di bawah matahari terik daripada sinaran uv👍👍 . Facemist pula boleh membuatkan kulit muka tampak lebih segar dan fresh😍😍 Malah turut membantu untuk mengecutkan jerawat dalam masa yang singkat👍👍 . Bestkan DYXY??? . Nak grab one set? DM or whatsapp saya sekarang. . To order : 📲 01136172990 #bccream  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #bccreammurah  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #greenteafacemist  #makeupspray  #foundationviral  #mascaradyxy  #mascaramurah  #lipstickdyxy  #mascaramelentik  #mascaraviral  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #muamalaysia  #dyxyMeru  #dyxypuncakalam  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxyalorsetar  #dyxykedah  #halalkanhatiyangkaucuri  #isteriuntukdiiktiraf 
❤️NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??❤️
.
Dengan DYXY COSMETICS bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama🤩
.
Tudiaaa aih‼️Betul‼️Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! .
🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
.
🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 .
🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!!
.
🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
.
🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus
.
🌹Fadzril Aidy adalah Stokis direct HQ 😍
🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM
🌹FREE POSTAGE
🌹FREE COD (bukit mertajam - kulim hitech)
🌹FREE GIFT yang menarik
🌹Percuma Repeat Voucher Rm30
🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service
.
www.wasap.my/60134346992/helloDYXYFATIN
www.wasap.my/60122766010/helloDYXYAIDY
.
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics  #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
❤️NAK TAHU RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??❤️ . Dengan DYXY COSMETICS bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama🤩 . Tudiaaa aih‼️Betul‼️Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? 👇🏻 . 🌹Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! . 🌹Khas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain . 🌹Formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 . 🌹Satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan Puas hati!! . 🌹 Formula Foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an! . 🌹Formulanya merawat masalah Kulit sekaligus . 🌹Fadzril Aidy adalah Stokis direct HQ 😍 🌹MoneyBack guarantee sekiranya FAKE ITEM 🌹FREE POSTAGE 🌹FREE COD (bukit mertajam - kulim hitech) 🌹FREE GIFT yang menarik 🌹Percuma Repeat Voucher Rm30 🌹Percuma Exclusive Consultation aftersales service . www.wasap.my/60134346992/helloDYXYFATIN www.wasap.my/60122766010/helloDYXYAIDY . . #dyxylover  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxypulaupinang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxykelantan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyterengganu  #dyxynegerisembilan  #dyxylabuan  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxyfacemistgreentea  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxyviral  #viral2018  #freecod  #freepostage  #bukitmertajam  #kulimhitech  #teameddyanati 
❗️Tutorial DYXY COSMETICS. .
.
Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍
.
Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱
.
✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah
✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu)
✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK
✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit
✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari #dyxylovers
✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka
✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka
✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat
.
Haa best ke best? Banyak kann benefit DYXY COSMETICS ni. RUGIIIInyeee tak grab 😭😭
.
Whatsapp 0165467808 utk orderr.. ❗️
.

#dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxybrush #bccreammalaysia #foundationglowing #dyxybccream #teambyby #teamdyxy #dyxyroadto50k #dyxykotakemuning🚗
❗️Tutorial DYXY COSMETICS. . . Cara paling mudah utk cantik! Dalam masa 3 minit je boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍 . Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS? 😱 . ✔️ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah ✔️ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu) ✔️Sesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK ✔️ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit ✔️ Lagi lama lagi glowing ✔️ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari #dyxylovers  ✔️ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka ✔️ Facemist yang boleh melembabkan muka ✔️ Facemist yang boleh kecutkan jerawat . Haa best ke best? Banyak kann benefit DYXY COSMETICS ni. RUGIIIInyeee tak grab 😭😭 . Whatsapp 0165467808 utk orderr.. ❗️ . #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #dyxybrush  #bccreammalaysia  #foundationglowing  #dyxybccream  #teambyby  #teamdyxy  #dyxyroadto50k  #dyxykotakemuning 🚗
FOUNDATION FOR BEGINNERS
.
.
Haa nanti nak share pasal tekstur foundation liquid and mousse!!
Sebelum tu tengok dulu cara dua foundation ni dipakai🤗
.
.
Tekstur beza, cara pakai pun mesti la tak sama.
.
.
LIQUID
1.Mesti goncang dulu
2.Perlu titis dekat muka. Kalau tak nak comot, titis dekat brush.
3.Hati-hati takut tumpah. 
MOUSSE
1.Buka penutup
2.Calit pakai brush dan sapu rata dekat muka
3.Nak calit pakai jari pun boleh
.
.
Jadi DYXY ni tekstur yang mana Dyxy lovers sekalian?🤗
.
.
#lovedyxy
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann
FOUNDATION FOR BEGINNERS . . Haa nanti nak share pasal tekstur foundation liquid and mousse!! Sebelum tu tengok dulu cara dua foundation ni dipakai🤗 . . Tekstur beza, cara pakai pun mesti la tak sama. . . LIQUID 1.Mesti goncang dulu 2.Perlu titis dekat muka. Kalau tak nak comot, titis dekat brush. 3.Hati-hati takut tumpah. MOUSSE 1.Buka penutup 2.Calit pakai brush dan sapu rata dekat muka 3.Nak calit pakai jari pun boleh . . Jadi DYXY ni tekstur yang mana Dyxy lovers sekalian?🤗 . . #lovedyxy  #dyxybydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstik  #dyxymascara  #dyxykuantan  #teamDYXYazma  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #regrann 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
NAK BELI KER TAK DYXY🤔🤔
.
Jawapan dia Yes!! WAJIB BELI 👍🏻👍🏻
.
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Tak payah beli bc cream
✔️Tak payah belj primer
.
Yang penting MENJIMATKAN👍🏻
Sebab kita ada berus comel yang boleh menjimatkan foundation..
Oleh sebab itu lah bc cream Dyxy boleh bertahan sampai 4-6 bulan😱😱
.
Gila ka tak gila??
💕 
P/s : Sekarang kita ada discount gila2 tau😊
.
Whtsapp 📲01110044651
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxypuchong #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxychangloon #dyxykl #dyxysabah #dyxyseremban #dyxyserawak #dyxymelaka #dyxybccream #dyxyfacemist #teamfl #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #foundationmurah #muakedah #muabellaz #dyxyampang #mua #hq
NAK BELI KER TAK DYXY🤔🤔 . Jawapan dia Yes!! WAJIB BELI 👍🏻👍🏻 . ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Tak payah beli bc cream ✔️Tak payah belj primer . Yang penting MENJIMATKAN👍🏻 Sebab kita ada berus comel yang boleh menjimatkan foundation.. Oleh sebab itu lah bc cream Dyxy boleh bertahan sampai 4-6 bulan😱😱 . Gila ka tak gila?? 💕 P/s : Sekarang kita ada discount gila2 tau😊 . Whtsapp 📲01110044651 . . . #dyxycosmetics  #dyxypuchong  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyperlis  #dyxypenang  #dyxyjitra  #dyxykepalabatas  #dyxychangloon  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxyseremban  #dyxyserawak  #dyxymelaka  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #teamfl  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstick  #foundationmurah  #muakedah  #muabellaz  #dyxyampang  #mua  #hq 
Jarang pakai lipstik, kalau tak melekit tepi cawan kan. Iyalaa, pakai cantik-cantik minum air je ghaib bibir merah tu. ..
.
Tapiii kan lipstik DYXY ni best tau. Nak minum air bercawan bergelas bersusun pun no hal lah.
..
.
Warna dah la meletopsss habis.  Long lasting lagi uollss. 😍

klik link 👇👇
www.wasap.my/60199891021 
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann
Alhamdulillah sis ni dah jumpa bc cream yang terbaik 😍 korang bila lagi ? 🤨 jom pm sis boleh bagi harga promo hehehe
_
_
#dyxyagent 
#dyxyoriginal 
#dyxylovers 
#dyxypromotion 
#dyxybestgila 
#dyxyhotselling 
#dyxybccream 
#dyxyfacemist 
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxybrushgemok 
#dyxyhq 
#teamfl