an online Instagram web viewer

#ds0033 medias

Photos

🔥BERJAYA TURUNKAN 22KG🔥
.
Dari 70KG ➡️ 48KG
.
Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica dah la nak raya lagi 3 minggu lebih. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘.
.
Taknak dapat body letop ke masa raya??😌
.
Nak??
Okay good..cepat Whatsapp 📲019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥BERJAYA TURUNKAN 22KG🔥 . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica  ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica dah la nak raya lagi 3 minggu lebih. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Taknak dapat body letop ke masa raya??😌 . Nak?? Okay good..cepat Whatsapp 📲019-2268033 . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥BERJAYA TURUNKAN 22KG🔥
.
Dari 70KG ➡️ 48KG
.
Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica dah la nak raya lagi 3 minggu lebih. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘.
.
Taknak dapat body letop ke masa raya??😌
.
Nak??
Okay good..cepat Whatsapp 📲019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥BERJAYA TURUNKAN 22KG🔥 . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica  ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica dah la nak raya lagi 3 minggu lebih. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Taknak dapat body letop ke masa raya??😌 . Nak?? Okay good..cepat Whatsapp 📲019-2268033 . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥3 HARI TURUN 2KG🔥
.
Wowww serious talk! Sis tak tipu hokayy baru je 3 hari consume #Demica dah turun 2KG. Terbaik 👍🏻👏🏻 Teruskan consume secara konsisten tau..nak repeat order terus inform sis jangan skip consume.
.
.
Whatsapp 📲019-2268033 atau tekan link pada bio
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥3 HARI TURUN 2KG🔥 . Wowww serious talk! Sis tak tipu hokayy baru je 3 hari consume #Demica  dah turun 2KG. Terbaik 👍🏻👏🏻 Teruskan consume secara konsisten tau..nak repeat order terus inform sis jangan skip consume. . . Whatsapp 📲019-2268033 atau tekan link pada bio . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥SEBULAN LOSE 10 KG🔥
.
DARI 75KG ➡️ 65KG
.
Baru consume 2 kotak #Demica dah boleh buat adik ni kurus! Turun 10KG tauuu sape tak happy kan..memang berbaloi 👍🏻. Lepasni tak perlu fake dah, dlm gmbr tak perlu edit bagi nampak kurus 👏🏻💁🏻‍♀️.
.
.
Klik link pada bio kalau korang serius nak #TeamDemica guide sampai kurus! WA 0192268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥SEBULAN LOSE 10 KG🔥 . DARI 75KG ➡️ 65KG . Baru consume 2 kotak #Demica  dah boleh buat adik ni kurus! Turun 10KG tauuu sape tak happy kan..memang berbaloi 👍🏻. Lepasni tak perlu fake dah, dlm gmbr tak perlu edit bagi nampak kurus 👏🏻💁🏻‍♀️. . . Klik link pada bio kalau korang serius nak #TeamDemica  guide sampai kurus! WA 0192268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
2 KOTAK HILANG 18KG
.
Amboiii makin berseri-seri & bergaya sejak makin selim ni 😍. Sape tak happy bila dapat turun berat 18KG dari 79KG kepada 61Kg. Power lah penangan #Demica ni 👏🏻.
.
Ada lagi nak #TeamDemica guide sampai kurus??
Cepat tekan link pada bio❤️0192268033
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 KOTAK HILANG 18KG . Amboiii makin berseri-seri & bergaya sejak makin selim ni 😍. Sape tak happy bila dapat turun berat 18KG dari 79KG kepada 61Kg. Power lah penangan #Demica  ni 👏🏻. . Ada lagi nak #TeamDemica  guide sampai kurus?? Cepat tekan link pada bio❤️0192268033 . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
🔥HOT PROMO🔥
.
Jom dapatkan PROMOSI DEMICA now!!!
.
3box RM240 ( Free Postage )
2box RM165 ( Free Postage )
1box RM85 ( Free Postage )
.
Whatsapp 📲019-2268033 / click link on bio.
.
P/s: PROMOSI SAH HARINI & ESOK JE.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥HOT PROMO🔥 . Jom dapatkan PROMOSI DEMICA now!!! . 3box RM240 ( Free Postage ) 2box RM165 ( Free Postage ) 1box RM85 ( Free Postage ) . Whatsapp 📲019-2268033 / click link on bio. . P/s: PROMOSI SAH HARINI & ESOK JE. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Hai korang dah ada yang cuba #Demica ??
.
Dah cuba?? Okay good 👍🏻👏🏻 Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2018 tercapai 😍
.
Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara;
1)Bancuh dgn 150ml air kosong
Atau
2)Kemam2 je macam gula2.
.
Yang penting kena consume 1 sachet 15 minit sebelum breakfast/ sblm lunch/ sblm dinner/ sblm pergi gym .
.
Nak dapatkan FREE COACHING berserta 6 PERKARA FREE?
.
Komen SAYA NAK
Atau
Whatsapp 019-2268033 utk lebih details.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai korang dah ada yang cuba #Demica  ?? . Dah cuba?? Okay good 👍🏻👏🏻 Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2018 tercapai 😍 . Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara; 1)Bancuh dgn 150ml air kosong Atau 2)Kemam2 je macam gula2. . Yang penting kena consume 1 sachet 15 minit sebelum breakfast/ sblm lunch/ sblm dinner/ sblm pergi gym . . Nak dapatkan FREE COACHING berserta 6 PERKARA FREE? . Komen SAYA NAK Atau Whatsapp 019-2268033 utk lebih details. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEKOTAK TURUN 5KG
.
Alhamdulillah akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut lari 💃 .
.
Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?hehe🤔
.
Cepat Whatsapp 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
SEKOTAK TURUN 5KG . Alhamdulillah akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut lari 💃 . . Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?hehe🤔 . Cepat Whatsapp 019-2268033. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥HOT PROMO🔥
.
Jom dapatkan PROMOSI DEMICA now!!!
.
3box RM240 ( Free Postage )
2box RM165 ( Free Postage )
1box RM85 ( Free Postage )
.
Whatsapp 📲019-2268033 / click link on bio.
.
P/s: PROMOSI SAH HARINI & ESOK JE.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥HOT PROMO🔥 . Jom dapatkan PROMOSI DEMICA now!!! . 3box RM240 ( Free Postage ) 2box RM165 ( Free Postage ) 1box RM85 ( Free Postage ) . Whatsapp 📲019-2268033 / click link on bio. . P/s: PROMOSI SAH HARINI & ESOK JE. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️
.
1. Wajib makan SARAPAN.
Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang.
.
2. Berhenti makan SEBELUM kenyang
Bersederhana dalam pengambilan makanan.
.
3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN
Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori.
.
4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG
Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman.
.
5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul.
.
6. Terapi Bekam
Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah.
.
7. Banyak minum AIR masak
60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi.
.
Ok, dah faham? Good luck korang!
.
Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️ . 1. Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. . 2. Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. . 3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori. . 4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman. . 5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul. . 6. Terapi Bekam Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah. . 7. Banyak minum AIR masak 60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi. . Ok, dah faham? Good luck korang! . Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
🔥1 BOX LOSE 5KG🔥
.
DARI 60KG ➡️ 55KG
.
Wahhh panas panas lagi ni sis nak share dgn korang 👏🏻😽. Dua minggu dah boleh turunkan 5KG tau. Badan pun rasa ringan je sbb selera makan makin berkurang. Bila ramai cakap kita dah kurus mksdnya kita mmg betul2 kurus! Yeayyy 💃🏻
.
Nak #TeamDemica guide sampai kurus kan??
.
Whatsapp 📲019-2268033 atau klik link pada bio 💙.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥1 BOX LOSE 5KG🔥 . DARI 60KG ➡️ 55KG . Wahhh panas panas lagi ni sis nak share dgn korang 👏🏻😽. Dua minggu dah boleh turunkan 5KG tau. Badan pun rasa ringan je sbb selera makan makin berkurang. Bila ramai cakap kita dah kurus mksdnya kita mmg betul2 kurus! Yeayyy 💃🏻 . Nak #TeamDemica  guide sampai kurus kan?? . Whatsapp 📲019-2268033 atau klik link pada bio 💙. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
⏳COUNTDOWN SALE⏰
.
PERHATIAN‼️ LABOUR DAY SALE tinggal 3 HARI je lagi.💯
.
Promosi sah sehingga Khamis (3 MEI 2018). Nanti bila dah habis promosi jangan minta harga promosi lagi yaa.
.
Jom Whatsapp 📲019-2268033 utk dapatkan #Demica .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
⏳COUNTDOWN SALE⏰ . PERHATIAN‼️ LABOUR DAY SALE tinggal 3 HARI je lagi.💯 . Promosi sah sehingga Khamis (3 MEI 2018). Nanti bila dah habis promosi jangan minta harga promosi lagi yaa. . Jom Whatsapp 📲019-2268033 utk dapatkan #Demica  . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️
.
4 HARI LOSS 3KG💥 
3 HARI LOSS 3KG💥 
1 BOX LOSS 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Nak tahu macam mana cara untuk dapatkan berat badan ideal??🤗
.
Whatsapp admin 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 3 HARI LOSS 3KG💥 1 BOX LOSS 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Nak tahu macam mana cara untuk dapatkan berat badan ideal??🤗 . Whatsapp admin 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat 
🔥1 KOTAK TURUN 9KG🔥
.
DULU 59KG SEKARANG 50KG
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model. Adik ni share peha pun makin kecik tau. Yelah lemak2 terkumpul semua #Demica berjaya hapuskan😃💃🏻.
.
Sape lagi nak kurus sebelum raya???
📲019-2268033
.
⚠️PROMOSI TAMAT 3/5/2018 (KHAMIS)⚠️
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥1 KOTAK TURUN 9KG🔥 . DULU 59KG SEKARANG 50KG . Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model. Adik ni share peha pun makin kecik tau. Yelah lemak2 terkumpul semua #Demica  berjaya hapuskan😃💃🏻. . Sape lagi nak kurus sebelum raya??? 📲019-2268033 . ⚠️PROMOSI TAMAT 3/5/2018 (KHAMIS)⚠️ . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-6 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-6 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥1 BOX LOSE 5KG🔥
.
DARI 60KG ➡️ 55KG
.
Wahhh panas panas lagi ni sis nak share dgn korang 👏🏻😽. Dua minggu dah boleh turunkan 5KG tau. Badan pun rasa ringan je sbb selera makan makin berkurang. Bila ramai cakap kita dah kurus mksdnya kita mmg betul2 kurus! Yeayyy 💃🏻
.
Nak #TeamDemica guide sampai kurus kan??
Komen NAK kat bawah ni.
.
Atau klik link pada bio 💙.0192268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥1 BOX LOSE 5KG🔥 . DARI 60KG ➡️ 55KG . Wahhh panas panas lagi ni sis nak share dgn korang 👏🏻😽. Dua minggu dah boleh turunkan 5KG tau. Badan pun rasa ringan je sbb selera makan makin berkurang. Bila ramai cakap kita dah kurus mksdnya kita mmg betul2 kurus! Yeayyy 💃🏻 . Nak #TeamDemica  guide sampai kurus kan?? Komen NAK kat bawah ni. . Atau klik link pada bio 💙.0192268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-6 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-6 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Hello korang 🙋🏻‍♀️ meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA .
.
🍇DEMICA merupakan supplement kurus dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat.
.
🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan.
.
🍇1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.
.
Ada yang taksabar nak cuba Demica??
.
Whatsapp ke 019-2268033 utk fast respond.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hello korang 🙋🏻‍♀️ meh sis nak cerita sedikit sebanyak pasal #DEMICA  . . 🍇DEMICA merupakan supplement kurus dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK. . 🍇Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 🍇Kesan kehilangan berat badan atau “inch loss” dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . 🍇1 kotak Demica mempunyai 30 sachet utk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari. . Ada yang taksabar nak cuba Demica?? . Whatsapp ke 019-2268033 utk fast respond. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
🔥1 BOX TURUN 9KG🔥
.
Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume #Demica. Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product 🤦🏻‍♀️.
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model 💃🏻.
.
Ada tak yang nak sis guide sampai kurus sebelum raya???
.
Whatsapp 019-2268033 now utk dapatkan dengan HARGA PROMOSI.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥1 BOX TURUN 9KG🔥 . Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume #Demica . Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product 🤦🏻‍♀️. . Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model 💃🏻. . Ada tak yang nak sis guide sampai kurus sebelum raya??? . Whatsapp 019-2268033 now utk dapatkan dengan HARGA PROMOSI. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-6 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-6 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Sape belum consume #Demica sangat2 la rugi. Nak tunggu orang lain kurus dulu baru korang nak mula?🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
.
Jom contact admin 019-2268033 utk dapatkan free coaching dgn setiap pembelian #Demica .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Sape belum consume #Demica  sangat2 la rugi. Nak tunggu orang lain kurus dulu baru korang nak mula?🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ . Jom contact admin 019-2268033 utk dapatkan free coaching dgn setiap pembelian #Demica  . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-5 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-5 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-5 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-5 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
1 KOTAK HILANG 7KG
.
Hai korang ni leader pertama Syahmimi Beauty tau. Sebelum ni dia antara yg terawal jadi stokis Syahmimi beauty.
.
Sebelum nak jual produk mestilah kena consume dulu produk yg nak dijual utk tahu keberkesanan produk tu. Bila dah berjaya kuruskan diri sendiri, barulah boleh kuruskan org lain pulak 👍🏻😍
.
Alhamdulillah sales leader pun makin hari makin laju, harini baru je order 500box sempena PROMOSI❤️.
.
Whatsapp 019-2268033 utk kurus dengan #Demica ??
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
1 KOTAK HILANG 7KG . Hai korang ni leader pertama Syahmimi Beauty tau. Sebelum ni dia antara yg terawal jadi stokis Syahmimi beauty. . Sebelum nak jual produk mestilah kena consume dulu produk yg nak dijual utk tahu keberkesanan produk tu. Bila dah berjaya kuruskan diri sendiri, barulah boleh kuruskan org lain pulak 👍🏻😍 . Alhamdulillah sales leader pun makin hari makin laju, harini baru je order 500box sempena PROMOSI❤️. . Whatsapp 019-2268033 utk kurus dengan #Demica  ?? . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
HARI KE-4 PROMOSI‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HARI KE-4 PROMOSI‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Ni la rahsia Mimi, berat dari 63Kg now dah capai target berat yang Mimi nak 45kg 💃🏻💃🏻 .
.
.
Ramai yang tertanya tanya macam mana Mimi boleh ramping even dah ada anak, bukan mudahkan? Mimi consume #Demica je. Dan takde masalah untuk IBU MENYUSU consume Demica, tak bagi pape effect pun. Mimi pun Fully Bf , takde masalah gais 😘
.
.
Pssstttt dapatkan PROMOSI DEMICA now!!!
.
3box RM240 ( Free Postage )
2box RM165 ( Free Postage )
1box RM85 ( Free Postage )
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Ni la rahsia Mimi, berat dari 63Kg now dah capai target berat yang Mimi nak 45kg 💃🏻💃🏻 . . . Ramai yang tertanya tanya macam mana Mimi boleh ramping even dah ada anak, bukan mudahkan? Mimi consume #Demica  je. Dan takde masalah untuk IBU MENYUSU consume Demica, tak bagi pape effect pun. Mimi pun Fully Bf , takde masalah gais 😘 . . Pssstttt dapatkan PROMOSI DEMICA now!!! . 3box RM240 ( Free Postage ) 2box RM165 ( Free Postage ) 1box RM85 ( Free Postage ) . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
TURUN 3KG WALAUPUN CONSUME KADANG2
.
Alhamdulillah dapat share feedback hari2 dengan korang. Adik ni share selera makan dia makin berkurang tau walaupun kadang2 lupa nak consume. Yang penting berat turun 3KG & memang adik ni nekad nak repeat order!💪🏻
.
Keep it up! Lepasni takleh lupa utk consume tau. Kalau consume hari2 mesti lagi banyak dapat turun berat.
.
Kalau nak kurus dengan #Demica juga cepat Whatsapp admin 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
TURUN 3KG WALAUPUN CONSUME KADANG2 . Alhamdulillah dapat share feedback hari2 dengan korang. Adik ni share selera makan dia makin berkurang tau walaupun kadang2 lupa nak consume. Yang penting berat turun 3KG & memang adik ni nekad nak repeat order!💪🏻 . Keep it up! Lepasni takleh lupa utk consume tau. Kalau consume hari2 mesti lagi banyak dapat turun berat. . Kalau nak kurus dengan #Demica  juga cepat Whatsapp admin 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
PROMOSI DEMICA‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI DEMICA‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️
.
4 HARI LOSS 3KG💥 
7 HARI LOSS 4KG💥 
1 BOX LOSS 12KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu Demica🤔
.
Produk yg 2X lebih efektif utk membuang toksin dalam badan secara natural, serta sedut & perangkap lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻.
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 15-30 minit selepas breakfast/lunch/dinner.
.
P/s : 13 tahun ke atas boleh consume.
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit sebab Demica membuang toksin dalam badan melalui air kecil & peluh.
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
Whatsapp 019-2268033 now!
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 7 HARI LOSS 4KG💥 1 BOX LOSS 12KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu Demica🤔 . Produk yg 2X lebih efektif utk membuang toksin dalam badan secara natural, serta sedut & perangkap lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻. . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 15-30 minit selepas breakfast/lunch/dinner. . P/s : 13 tahun ke atas boleh consume. . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit sebab Demica membuang toksin dalam badan melalui air kecil & peluh. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 Whatsapp 019-2268033 now! . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
3 KOTAK HILANG 57KG
.
Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica.
.
Sape lagi yg nak kurus dengan Demica?
.
Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu.
.
Cepat Whatsapp admin 019-2268033 !
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
3 KOTAK HILANG 57KG . Aku yg dulu bukanlah yg sekarang! Dulu diejek sekarang dipuji. Hehe. Nampak tak penangan #Demica  kat situ?? Berat turun dari 130KG kepada 73KG setelah berpenat lelah exercise & ikut meal plan yg disediakan #TeamDemica . . Sape lagi yg nak kurus dengan Demica? . Sis nak bagi free coaching serta 5 lagi perkara free utk korang yg serius nak sis bantu. . Cepat Whatsapp admin 019-2268033 ! . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
PROMOSI DEMICA‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI DEMICA‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
PROMOSI‼️
.
BYE BYE PIPI TEMBAM
.
Sape ada masalah pipi tembam?? Asyik kena bahan sebab pipi macam pau ? Hehe adik ni share pipi pau dia dah dimakan Demica, makin kurang dah lemak pada pipi dia. Tu belum ukur inch loss pada bahagian yg lain seperti lengan atau peha. Kulit pun makin cerah & sihat sekarang 👏🏻😘.
.
Promosi sedang berlangsung!
Whatsapp 019-2268033 now😍
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI‼️ . BYE BYE PIPI TEMBAM . Sape ada masalah pipi tembam?? Asyik kena bahan sebab pipi macam pau ? Hehe adik ni share pipi pau dia dah dimakan Demica, makin kurang dah lemak pada pipi dia. Tu belum ukur inch loss pada bahagian yg lain seperti lengan atau peha. Kulit pun makin cerah & sihat sekarang 👏🏻😘. . Promosi sedang berlangsung! Whatsapp 019-2268033 now😍 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
PROMOSI DEMICA‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI DEMICA‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
PROMOSI HARI PEKERJA UTK SEMUA‼️
.
Harini hari ke 3 promosi. Alamakkk ada lagi yg belum tahu Syahmimi Beauty buat promosi?😱 Cepat dapatkan stok #Demica korang sebelum kena kebas 😅.
.
P/s: Promosi bermula 25/4-3/5 .
.
Whatsapp 019-2268033 SEKARANG utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI HARI PEKERJA UTK SEMUA‼️ . Harini hari ke 3 promosi. Alamakkk ada lagi yg belum tahu Syahmimi Beauty buat promosi?😱 Cepat dapatkan stok #Demica  korang sebelum kena kebas 😅. . P/s: Promosi bermula 25/4-3/5 . . Whatsapp 019-2268033 SEKARANG utk dapatkan #Demica  dgn harga promosi. . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
⚠️SET DEMICA+EYEBROW HENNA⚠️
.
Promosi promosi‼️
.
Anda nak kurus sebelum raya?? Consume je #Demica & paling best #TeamDemica akan guide korang sampai capai target 🎯💪🏻.
.
Siapa suka lukis kening tu sesuai sgt cuba #EyebrowHenna so lepasni jimat masa dari lukis kening hari-hari.
.
Nak cuba Demica & Eyebrow Henna??
Whatsapp 019-2268033 🆗.
.
#ds0033 #denica #kurus #jomkurus #kuruscepat
⚠️SET DEMICA+EYEBROW HENNA⚠️ . Promosi promosi‼️ . Anda nak kurus sebelum raya?? Consume je #Demica  & paling best #TeamDemica  akan guide korang sampai capai target 🎯💪🏻. . Siapa suka lukis kening tu sesuai sgt cuba #EyebrowHenna  so lepasni jimat masa dari lukis kening hari-hari. . Nak cuba Demica & Eyebrow Henna?? Whatsapp 019-2268033 🆗. . #ds0033  #denica  #kurus  #jomkurus  #kuruscepat 
⚠️HARI KE-3 PROMOSI⚠️
.
Alamakkk ada lagi yg belum tahu Syahmimi Beauty buat promosi?😱
.
Cepat dapatkan stok #EyebrowHenna korang sebelum kena kebas 😅. Lepasni takde lah tiap masa kena lukis kening sbb inai ni tahan 1-2 hari tau.
.
P/s: Promosi bermula 25/4-3/5 .
.
Whatsapp SEKARANG utk dapatkan #Demica dgn harga promosi.
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #kurus #jomkurus #kuruscepat
⚠️HARI KE-3 PROMOSI⚠️ . Alamakkk ada lagi yg belum tahu Syahmimi Beauty buat promosi?😱 . Cepat dapatkan stok #EyebrowHenna  korang sebelum kena kebas 😅. Lepasni takde lah tiap masa kena lukis kening sbb inai ni tahan 1-2 hari tau. . P/s: Promosi bermula 25/4-3/5 . . Whatsapp SEKARANG utk dapatkan #Demica  dgn harga promosi. . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #kurus  #jomkurus  #kuruscepat 
PROMOSI DEMICA‼️
.
Siapa lagi belum dapatkan #Demica Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan.
.
Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻.
.
Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica .
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
PROMOSI DEMICA‼️ . Siapa lagi belum dapatkan #Demica  Metabolism Booster? Nak kurus sebelum raya wajib consume Demica 1 sachet selepas makan. . Lagi jimat korang ambik 3 box, free postage pulak tu utk semenanjung. Share la dgn kawan2 kalau nak lagi jimat👍🏻. . Cepat Whatsapp sis kalau nak kurus dengan #Demica  . . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Hai korang. Yg tengah santai2 tu & nak kurus sangat2 sangat sesuai la scroll2 IG ni sampai bawah. Testimoni HQ sentiasa ada untuk bagi korang taksabar nak kurus jugak! Hehe 😜.
.
Adik ni malu nak bg nampak muka dia so dia takbagi share in public. Takpe lepas dah selim melim nanti semoga adik ni dapat lebih keyakinan diri.
.
Korang yg nak dapatkan FREE COACHING boleh Whatsapp 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai korang. Yg tengah santai2 tu & nak kurus sangat2 sangat sesuai la scroll2 IG ni sampai bawah. Testimoni HQ sentiasa ada untuk bagi korang taksabar nak kurus jugak! Hehe 😜. . Adik ni malu nak bg nampak muka dia so dia takbagi share in public. Takpe lepas dah selim melim nanti semoga adik ni dapat lebih keyakinan diri. . Korang yg nak dapatkan FREE COACHING boleh Whatsapp 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hai korang. Yg tengah santai2 tu & nak kurus sangat2 sangat sesuai la scroll2 IG ni sampai bawah. Testimoni HQ sentiasa ada untuk bagi korang taksabar nak kurus jugak! Hehe 😜.
.
Adik ni malu nak bg nampak muka dia so dia takbagi share in public. Takpe lepas dah selim melim nanti semoga adik ni dapat lebih keyakinan diri.
.
Korang yg nak dapatkan FREE COACHING boleh Whatsapp 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hai korang. Yg tengah santai2 tu & nak kurus sangat2 sangat sesuai la scroll2 IG ni sampai bawah. Testimoni HQ sentiasa ada untuk bagi korang taksabar nak kurus jugak! Hehe 😜. . Adik ni malu nak bg nampak muka dia so dia takbagi share in public. Takpe lepas dah selim melim nanti semoga adik ni dapat lebih keyakinan diri. . Korang yg nak dapatkan FREE COACHING boleh Whatsapp 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Morning guys 🙂
.
Jangan lupa consume #Demica ye SELEPAS BREAKFAST & LUNCH untuk kurus sebelum raya. .
.
Dah ramai yg berjaya #KurusDenganDemica , Mimi dah. Anda bila lagi? 😜
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
Morning guys 🙂 . Jangan lupa consume #Demica  ye SELEPAS BREAKFAST & LUNCH untuk kurus sebelum raya. . . Dah ramai yg berjaya #KurusDenganDemica  , Mimi dah. Anda bila lagi? 😜 . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
Morning guys 🙂
.
Jangan lupa consume #Demica ye SELEPAS BREAKFAST & LUNCH untuk kurus sebelum raya. .
.
Dah ramai yg berjaya #KurusDenganDemica , Mimi dah. Anda bila lagi? 😜
.
📲019-2268033
.
#ds0033 #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
Morning guys 🙂 . Jangan lupa consume #Demica  ye SELEPAS BREAKFAST & LUNCH untuk kurus sebelum raya. . . Dah ramai yg berjaya #KurusDenganDemica  , Mimi dah. Anda bila lagi? 😜 . 📲019-2268033 . #ds0033  #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
Koranggg sekarang ni Promosi Israk Mikraj khas utk peminat #Demica .
.
Alahai serius rugi sangat taknak kurus dengan #Demica. Dah beribu feedback yg berjaya kurus atau capai berat badan idaman.
.
Promosi sah sehingga 16/4/2018 je tau!
.
Nak cuba??
Tekan link pada bio now!
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
Koranggg sekarang ni Promosi Israk Mikraj khas utk peminat #Demica  . . Alahai serius rugi sangat taknak kurus dengan #Demica . Dah beribu feedback yg berjaya kurus atau capai berat badan idaman. . Promosi sah sehingga 16/4/2018 je tau! . Nak cuba?? Tekan link pada bio now! . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️
.
Sape belum lagi dapatkan #Demica ?? Nak kurus sebelum raya??
.
Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻
.
P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM.
.
Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
⚠️LAST DAY PROMOSI⚠️ . Sape belum lagi dapatkan #Demica  ?? Nak kurus sebelum raya?? . Jom bertindak sekarang! Takkan nak tunggu seminggu sebelum raya baru nak kalut diet? 😿👉🏻👈🏻 . P/s: Promosi sah sehingga (16/4/2018) pukul 11:59PM. . Tekan link pada bio utk fast respons 💙0192268033 . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
Koranggg sekarang ni Promosi Israk Mikraj khas utk peminat #Demica .
.
Alahai serius rugi sangat taknak kurus dengan #Demica. Dah beribu feedback yg berjaya kurus atau capai berat badan idaman.
.
Promosi sah sehingga 16/4/2018 je tau!
.
Nak cuba??
Tekan link pada bio now!
.
#ds0033 #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #jomkurus #tipskurus #kurussihat #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus
Koranggg sekarang ni Promosi Israk Mikraj khas utk peminat #Demica  . . Alahai serius rugi sangat taknak kurus dengan #Demica . Dah beribu feedback yg berjaya kurus atau capai berat badan idaman. . Promosi sah sehingga 16/4/2018 je tau! . Nak cuba?? Tekan link pada bio now! . #ds0033  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #jomkurus  #tipskurus  #kurussihat  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #sayanakkurus 
LEMAK PIPI DAH BERKURANG
.
Hai korang..haaa kat sini mesti ramai kan yg pipi mcm pau gebu? Hehe jgn risau.. #Demica mampu kecikkan pipi, bakar lemak bawah dagu dan ke seluruh badan macam akak ni rasai. Tak caye? Cuba dulu baru dpt rasai perbezaannya.
.
Kalau berminat boleh direct Whatsapp admin 019-2268033 💙.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LEMAK PIPI DAH BERKURANG . Hai korang..haaa kat sini mesti ramai kan yg pipi mcm pau gebu? Hehe jgn risau.. #Demica  mampu kecikkan pipi, bakar lemak bawah dagu dan ke seluruh badan macam akak ni rasai. Tak caye? Cuba dulu baru dpt rasai perbezaannya. . Kalau berminat boleh direct Whatsapp admin 019-2268033 💙. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
LEMAK PIPI DAH BERKURANG
.
Hai korang..haaa kat sini mesti ramai kan yg pipi mcm pau gebu? Hehe jgn risau.. #Demica mampu kecikkan pipi, bakar lemak bawah dagu dan ke seluruh badan macam akak ni rasai. Tak caye? Cuba dulu baru dpt rasai perbezaannya.
.
Kalau berminat boleh direct Whatsapp admin 019-2268033 💙.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LEMAK PIPI DAH BERKURANG . Hai korang..haaa kat sini mesti ramai kan yg pipi mcm pau gebu? Hehe jgn risau.. #Demica  mampu kecikkan pipi, bakar lemak bawah dagu dan ke seluruh badan macam akak ni rasai. Tak caye? Cuba dulu baru dpt rasai perbezaannya. . Kalau berminat boleh direct Whatsapp admin 019-2268033 💙. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK
.
Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak?
.
Fungsi utama #Demica utk sedut & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓
.
Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING?
Whatsapp 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK . Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak? . Fungsi utama #Demica  utk sedut & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓 . Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING? Whatsapp 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK
.
Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak?
.
Fungsi utama #Demica utk sedut & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓
.
Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING?
Whatsapp 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
HILANG 4KG WALAUPUN MAKAN BANYAK . Sis dapat feedback ikhlas dari adik ni. Katanya berat hilang 4KG even makan banyak sbb banyak kenduri nak kena hadir. Haaa amacam?? Best tak? . Fungsi utama #Demica  utk sedut & perangkap lemak dalam usus kita so tiap kali consume, usus kita akan dicuci.. Kalau pantang makan & betul2 diet mesti lagi banyak berat turun.🤓 . Nak dapatkan Demica berserta FREE GIFT & FREE COACHING? Whatsapp 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER
.
Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss.
.
Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan?
Kalini #TeamDemica akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi.
.
Nak tahu macam mana??
Whatsapp direct ke 019-2268033 !
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER . Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica  memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss. . Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan? Kalini #TeamDemica  akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi. . Nak tahu macam mana?? Whatsapp direct ke 019-2268033 ! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi.
.
Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak2 tepu habis cair 😁.
.
Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus?
.
Korang cepat2 komen NAK kat bawah, nanti #TeamDemica akan DM korang.
.
Untuk info lanjut boleh Whatsapp admin 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak2 tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica  bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Korang cepat2 komen NAK kat bawah, nanti #TeamDemica  akan DM korang. . Untuk info lanjut boleh Whatsapp admin 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
.
Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
.
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
.
Cepat Whatsapp 019-2268033 .
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR . Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. . Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? . Cepat Whatsapp 019-2268033 . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEKOTAK HILANG 10KG
.
Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami Mimi suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Mimi start consume bila habis pantang & Alhamdulillah Mimi dapat balik body Mimi macam zaman anak dara dulu 💙.
.
Ada yg nk tahu rahsia kurus dlm masa dua minggu x?
.
Jom cepat2 komen SAYA NAK!
.
Atau Whatsapp ke 019-2268033, sis nak bagi tips kurus & guide korang sampai kurus 💃🏻
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SEKOTAK HILANG 10KG . Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami Mimi suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Mimi start consume bila habis pantang & Alhamdulillah Mimi dapat balik body Mimi macam zaman anak dara dulu 💙. . Ada yg nk tahu rahsia kurus dlm masa dua minggu x? . Jom cepat2 komen SAYA NAK! . Atau Whatsapp ke 019-2268033, sis nak bagi tips kurus & guide korang sampai kurus 💃🏻 . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SEKOTAK HILANG 10KG
.
Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami Mimi suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Mimi start consume bila habis pantang & Alhamdulillah Mimi dapat balik body Mimi macam zaman anak dara dulu 💙.
.
Ada yg nk tahu rahsia kurus dlm masa dua minggu x?
.
Jom cepat2 komen SAYA NAK!
.
Atau Whatsapp ke 019-2268033, sis nak bagi tips kurus & guide korang sampai kurus 💃🏻
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SEKOTAK HILANG 10KG . Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami Mimi suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Mimi start consume bila habis pantang & Alhamdulillah Mimi dapat balik body Mimi macam zaman anak dara dulu 💙. . Ada yg nk tahu rahsia kurus dlm masa dua minggu x? . Jom cepat2 komen SAYA NAK! . Atau Whatsapp ke 019-2268033, sis nak bagi tips kurus & guide korang sampai kurus 💃🏻 . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, “Ehh apasal peha kau besar sangat?”
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 019-2268033‼️
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha?? . Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, “Ehh apasal peha kau besar sangat?” . #Demica  sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh. . Nak peha selim macam awek Korea tak?? Cepat Whatsapp 019-2268033‼️ . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha??
.
Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, “Ehh apasal peha kau besar sangat?”
.
#Demica sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh.
.
Nak peha selim macam awek Korea tak??
Cepat Whatsapp 019-2268033‼️
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sape kat sini ada masalah lemak dekat peha?? . Sis nak bantu utk kecikkan peha korang tau. Dah penat kan asyik dengar org mengata, “Ehh apasal peha kau besar sangat?” . #Demica  sangat2 sesuai utk korang sebab fungsi utama Demica adalah sedut & perangkap lemak, then lemak tu disingkirkan melalui air kecil atau peluh. . Nak peha selim macam awek Korea tak?? Cepat Whatsapp 019-2268033‼️ . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
LOSE 8KG LEPAS 10 HARI CONSUME
.
Wowwww biar betulll??? Adik ni consume #Demica 3 sachet sehari & lepas habis sekotak Alhamdulillah berjaya hilangkan 8KG 😱. Kali ni nak repeat box ke2 sbb belum capai target yg diidamkan 👏🏻.
.
Sape lagi ada mslh berat badan berlebihan & masih tercari-cari produk yg sesuai??
.
Jom contact 019-2268033 now!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LOSE 8KG LEPAS 10 HARI CONSUME . Wowwww biar betulll??? Adik ni consume #Demica  3 sachet sehari & lepas habis sekotak Alhamdulillah berjaya hilangkan 8KG 😱. Kali ni nak repeat box ke2 sbb belum capai target yg diidamkan 👏🏻. . Sape lagi ada mslh berat badan berlebihan & masih tercari-cari produk yg sesuai?? . Jom contact 019-2268033 now! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
LOSE 8KG LEPAS 10 HARI CONSUME
.
Wowwww biar betulll??? Adik ni consume #Demica 3 sachet sehari & lepas habis sekotak Alhamdulillah berjaya hilangkan 8KG 😱. Kali ni nak repeat box ke2 sbb belum capai target yg diidamkan 👏🏻.
.
Sape lagi ada mslh berat badan berlebihan & masih tercari-cari produk yg sesuai??
.
Jom contact 019-2268033 now!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LOSE 8KG LEPAS 10 HARI CONSUME . Wowwww biar betulll??? Adik ni consume #Demica  3 sachet sehari & lepas habis sekotak Alhamdulillah berjaya hilangkan 8KG 😱. Kali ni nak repeat box ke2 sbb belum capai target yg diidamkan 👏🏻. . Sape lagi ada mslh berat badan berlebihan & masih tercari-cari produk yg sesuai?? . Jom contact 019-2268033 now! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 KOTAK HILANG 5KG
.
Wowww akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 .
.
Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?🤔
.
For more details, kindly whatsapp sis 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 KOTAK HILANG 5KG . Wowww akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 . . Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?🤔 . For more details, kindly whatsapp sis 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 KOTAK HILANG 5KG
.
Wowww akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 .
.
Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?🤔
.
For more details, kindly whatsapp sis 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 KOTAK HILANG 5KG . Wowww akak ni dapat turun 5KG dari 60KG kepada 55KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut hilang 💃 . . Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?🤔 . For more details, kindly whatsapp sis 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Wowww puas hati betul mcm ni. Bukan dapat kurus je tapi kulit pn jadi cerah & cantik tau.
.
Ramai ingat #Demica berfungsi utk kurus & putih, tapi sebenarnya bukan mcm tu. Demica sebenarnya focus utk kurus je tapi once kita konsisten ambik pemakanan seimbang serta minum air kosong secukupnya, kulit pn akan jadi cantik..
.
Haaa so korang taknak ke cuba #Demica ? HQ bagi free coaching tau utk setiap pembelian.
.
Whatsapp 019-2268033 okay 😘.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Wowww puas hati betul mcm ni. Bukan dapat kurus je tapi kulit pn jadi cerah & cantik tau. . Ramai ingat #Demica  berfungsi utk kurus & putih, tapi sebenarnya bukan mcm tu. Demica sebenarnya focus utk kurus je tapi once kita konsisten ambik pemakanan seimbang serta minum air kosong secukupnya, kulit pn akan jadi cantik.. . Haaa so korang taknak ke cuba #Demica  ? HQ bagi free coaching tau utk setiap pembelian. . Whatsapp 019-2268033 okay 😘. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Okay petang ni sis nak share KELEBIHAN DEMICA dengan korang.
.
🍇100% jus minuman diperbuat daripada ekstrak buah-buahan seperti buah beri, epal serta vitamin C yang berkesan untuk menurunkan berat badan.
.
🍇Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat dan mengikut piawaian penyulingan yang diluluskan.
.
🍇Teori pembakaran lemak yang ditukarkan kepada tenaga 2x lebih efektif membuatkan anda sentiasa kenyang.
.
🍇Tiada kesan sampingan seperti perut memulas, cirit birit atau mual.
.
🍇Perisa beri campuran yang sedap dan menyelerakan membuatkan anda tidak rasa seperti meminum ubat.
.
🍇Bertindak sebagai antioksidan dan mengoptimalkan proses detoks.
.
🍇Menambah tenaga dan mengekalkan kecerdasan anda sepanjang hari.
.
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING berserta FREE 6 PERKARA lain??
.
Cepat Whatsapp admin 019-2268033 now!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Okay petang ni sis nak share KELEBIHAN DEMICA dengan korang. . 🍇100% jus minuman diperbuat daripada ekstrak buah-buahan seperti buah beri, epal serta vitamin C yang berkesan untuk menurunkan berat badan. . 🍇Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat dan mengikut piawaian penyulingan yang diluluskan. . 🍇Teori pembakaran lemak yang ditukarkan kepada tenaga 2x lebih efektif membuatkan anda sentiasa kenyang. . 🍇Tiada kesan sampingan seperti perut memulas, cirit birit atau mual. . 🍇Perisa beri campuran yang sedap dan menyelerakan membuatkan anda tidak rasa seperti meminum ubat. . 🍇Bertindak sebagai antioksidan dan mengoptimalkan proses detoks. . 🍇Menambah tenaga dan mengekalkan kecerdasan anda sepanjang hari. . Ada tak nak dapatkan FREE COACHING berserta FREE 6 PERKARA lain?? . Cepat Whatsapp admin 019-2268033 now! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Wowww puas hati betul mcm ni. Bukan dapat kurus je tapi kulit pn jadi cerah & cantik tau.
.
Ramai ingat #Demica berfungsi utk kurus & putih, tapi sebenarnya bukan mcm tu. Demica sebenarnya focus utk kurus je tapi once kita konsisten ambik pemakanan seimbang serta minum air kosong secukupnya, kulit pn akan jadi cantik..
.
Haaa so korang taknak ke cuba #Demica ? HQ bagi free coaching tau utk setiap pembelian.
.
Whatsapp 019-2268033 okay 😘.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Wowww puas hati betul mcm ni. Bukan dapat kurus je tapi kulit pn jadi cerah & cantik tau. . Ramai ingat #Demica  berfungsi utk kurus & putih, tapi sebenarnya bukan mcm tu. Demica sebenarnya focus utk kurus je tapi once kita konsisten ambik pemakanan seimbang serta minum air kosong secukupnya, kulit pn akan jadi cantik.. . Haaa so korang taknak ke cuba #Demica  ? HQ bagi free coaching tau utk setiap pembelian. . Whatsapp 019-2268033 okay 😘. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 MINGGU HILANG 5KG
.
Hello3..Selamat petang semua😉. Jom baca testimoni adik ni yg dah berjaya lose 5KG hanya dengan 30 sachet #Demica .
.
Haaaa korang taknak ke macam ni?? Jom cuba sekotak dulu utk permulaan kalau masih ragu2. Harga sangat2 mampu milik tauu.. Lepas tu korang jgn risau sbb #TeamDemica akan bg free coaching utk korang sampai berjaya turunkan berat!💯💪🏻
.
Jom Whatsapp admin 019-2268033 NOW!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 MINGGU HILANG 5KG . Hello3..Selamat petang semua😉. Jom baca testimoni adik ni yg dah berjaya lose 5KG hanya dengan 30 sachet #Demica  . . Haaaa korang taknak ke macam ni?? Jom cuba sekotak dulu utk permulaan kalau masih ragu2. Harga sangat2 mampu milik tauu.. Lepas tu korang jgn risau sbb #TeamDemica  akan bg free coaching utk korang sampai berjaya turunkan berat!💯💪🏻 . Jom Whatsapp admin 019-2268033 NOW! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
2 MINGGU HILANG 5KG
.
Hello3..Selamat petang semua😉. Jom baca testimoni adik ni yg dah berjaya lose 5KG hanya dengan 30 sachet #Demica .
.
Haaaa korang taknak ke macam ni?? Jom cuba sekotak dulu utk permulaan kalau masih ragu2. Harga sangat2 mampu milik tauu.. Lepas tu korang jgn risau sbb #TeamDemica akan bg free coaching utk korang sampai berjaya turunkan berat!💯💪🏻
.
Jom Whatsapp admin 019-2268033 NOW!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
2 MINGGU HILANG 5KG . Hello3..Selamat petang semua😉. Jom baca testimoni adik ni yg dah berjaya lose 5KG hanya dengan 30 sachet #Demica  . . Haaaa korang taknak ke macam ni?? Jom cuba sekotak dulu utk permulaan kalau masih ragu2. Harga sangat2 mampu milik tauu.. Lepas tu korang jgn risau sbb #TeamDemica  akan bg free coaching utk korang sampai berjaya turunkan berat!💯💪🏻 . Jom Whatsapp admin 019-2268033 NOW! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️
.
1. Wajib makan SARAPAN.
Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang.
.
2. Berhenti makan SEBELUM kenyang
Bersederhana dalam pengambilan makanan.
.
3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN
Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori.
.
4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG
Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman.
.
5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul.
.
6. Terapi Bekam
Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah.
.
7. Banyak minum AIR masak
60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi.
.
Ok, dah faham? Good luck korang!
.
Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️ . 1. Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. . 2. Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. . 3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori. . 4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman. . 5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul. . 6. Terapi Bekam Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah. . 7. Banyak minum AIR masak 60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi. . Ok, dah faham? Good luck korang! . Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️
.
1. Wajib makan SARAPAN.
Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang.
.
2. Berhenti makan SEBELUM kenyang
Bersederhana dalam pengambilan makanan.
.
3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN
Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori.
.
4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG
Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman.
.
5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul.
.
6. Terapi Bekam
Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah.
.
7. Banyak minum AIR masak
60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi.
.
Ok, dah faham? Good luck korang!
.
Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
⚠️7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN⚠️ . 1. Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. . 2. Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. . 3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori. . 4. Keluar shopping dalam keadaan yg KENYANG Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman. . 5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul. . 6. Terapi Bekam Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah. . 7. Banyak minum AIR masak 60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi. . Ok, dah faham? Good luck korang! . Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 019-2268033. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻.
.
⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠
.
.
📲Whatsapp 019-2268033.
.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica  sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . . 📲Whatsapp 019-2268033. . . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG
.
Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥.
.
Korang nak #TeamDemica bantu sampai dapat body size XS??
.
Cepat WA 0192268033 ❤️
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG . Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥. . Korang nak #TeamDemica  bantu sampai dapat body size XS?? . Cepat WA 0192268033 ❤️ . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS?
.
Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇
.
Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus lose 4KG, perut dah takde yg ke depan. Hehe 😜
.
Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan?
.
Whatsapp admin 019-2268033 . Mohon bersabar ya nanti admin reply satu persatu.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS? . Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇 . Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus lose 4KG, perut dah takde yg ke depan. Hehe 😜 . Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan? . Whatsapp admin 019-2268033 . Mohon bersabar ya nanti admin reply satu persatu. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG
.
Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥.
.
Korang nak #TeamDemica bantu sampai dapat body size XS??
.
Cepat WA 0192268033 ❤️
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
KOTAK PERTAMA TURUN 3-4KG . Wahhhh puas hati betul mcm ni adik ni share kotak pertama dah hilang 3-4KG, then walaupun stop kejap berat maintain je. Sekarang nak repeat box ke-2 dah. All the best okay! Don’t give up 👍🏻🔥. . Korang nak #TeamDemica  bantu sampai dapat body size XS?? . Cepat WA 0192268033 ❤️ . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS?
.
Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇
.
Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus lose 4KG, perut dah takde yg ke depan. Hehe 😜
.
Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan?
.
Whatsapp admin 019-2268033 . Mohon bersabar ya nanti admin reply satu persatu.
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS? . Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.😇 . Tengok feedback ikhlas customer ni , habis je sekotak terus lose 4KG, perut dah takde yg ke depan. Hehe 😜 . Ada yang nak nyah kan lemak2 tepu kat muka & seluruh badan? . Whatsapp admin 019-2268033 . Mohon bersabar ya nanti admin reply satu persatu. . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Morning! Dah breakfast? Sape belum consume #Demica ?? Haaa jangan lupa pulak 1 sachet Demica utk tubuh kekal langsing macam top model.
.
Utk rasa lebih kenyang, lepas bancuh Demica korang biarkan dalam 5-10 minit supaya oat fiber mengembang mcm jelly. Then baru boleh minum. Serius korang akan rasa kenyang lagi lama, rasa pun sedap 🍇.
.
Nak cuba tak??
Jom Whatsapp admin 019-2268033 sekarang!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Morning! Dah breakfast? Sape belum consume #Demica  ?? Haaa jangan lupa pulak 1 sachet Demica utk tubuh kekal langsing macam top model. . Utk rasa lebih kenyang, lepas bancuh Demica korang biarkan dalam 5-10 minit supaya oat fiber mengembang mcm jelly. Then baru boleh minum. Serius korang akan rasa kenyang lagi lama, rasa pun sedap 🍇. . Nak cuba tak?? Jom Whatsapp admin 019-2268033 sekarang! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Morning! Dah breakfast? Sape belum consume #Demica ?? Haaa jangan lupa pulak 1 sachet Demica utk tubuh kekal langsing macam top model.
.
Utk rasa lebih kenyang, lepas bancuh Demica korang biarkan dalam 5-10 minit supaya oat fiber mengembang mcm jelly. Then baru boleh minum. Serius korang akan rasa kenyang lagi lama, rasa pun sedap 🍇.
.
Nak cuba tak??
Jom Whatsapp admin 019-2268033 sekarang!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Morning! Dah breakfast? Sape belum consume #Demica  ?? Haaa jangan lupa pulak 1 sachet Demica utk tubuh kekal langsing macam top model. . Utk rasa lebih kenyang, lepas bancuh Demica korang biarkan dalam 5-10 minit supaya oat fiber mengembang mcm jelly. Then baru boleh minum. Serius korang akan rasa kenyang lagi lama, rasa pun sedap 🍇. . Nak cuba tak?? Jom Whatsapp admin 019-2268033 sekarang! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #produkkurusmurah  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #supplementkurusmurah  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
SELUAR LONGGAR, TAK CEPAT LAPAR
.
Hello korang ☺️. Alangkah gumbiranyaaa hati sekarang dah takde masalah nak pakai seluar uolss 💃🏻. Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Demica . Thanks korang yang sudi cuba Demica & share testimoni kepada kami.
.
Ada lagi nak cuba #Demica ?? Mungkin lepas ni korang pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..😍
.
P/s: Qurose adalah packaging lama kepada Demica. Jgn korang confuse pula antara dua ni 🤣.
.
Whatsapp 019-2268033 now!
.
#ds0033 #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SELUAR LONGGAR, TAK CEPAT LAPAR . Hello korang ☺️. Alangkah gumbiranyaaa hati sekarang dah takde masalah nak pakai seluar uolss 💃🏻. Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Demica . Thanks korang yang sudi cuba Demica & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba #Demica  ?? Mungkin lepas ni korang pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..😍 . P/s: Qurose adalah packaging lama kepada Demica. Jgn korang confuse pula antara dua ni 🤣. . Whatsapp 019-2268033 now! . #ds0033  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus