an online Instagram web viewer

#dropshipneeded medias

Photos

İstersen birbirinden popüler onbinlerce ürünümüzü sat, istersen kendi ürünlerini sat. 
Başarıya Giden Yol | İş Sahibi Ol | Kendi İşini Kur | Evden rahat Çalış

#toptanexport #dropshipping #dropshipper #dropship #dropshipneeded #dropshipneedednow #germany #almanya #evdeniş #evdenparakazan #evdenparakazanmak #evdenparakazanma #internettensatış #internettensatis #internettenparakazan
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
Alamakkk !! Teruk sangat tumit merekah tu.. Siku pun kasar2??? 😱
.
.
Takpe2.. Theraphy cream cosmoderm dapat membantu.. Ianya akan melembutkan bahagian yang kasar2.. Sapu dekat tapak tangan yang kasar pun boleh.. Multifunction kan 😍
.
.
Jom klik je link dekat bio untuk purchase..
.
.
#sayajualcosmoderm #codcosmodermpuchong #cosmoderm #ilovemyskin #sayanakcantik #tipscantik #bebasparaben #skincaremurahmalaysia #sayajualcosmodermmalaysia #cosmodermseller #cosmodermbalikraya #cosmodermpuchong #agentcosmoderm #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipcosmoderm #teamcosmodermnurul
Alamakkk !! Teruk sangat tumit merekah tu.. Siku pun kasar2??? 😱 . . Takpe2.. Theraphy cream cosmoderm dapat membantu.. Ianya akan melembutkan bahagian yang kasar2.. Sapu dekat tapak tangan yang kasar pun boleh.. Multifunction kan 😍 . . Jom klik je link dekat bio untuk purchase.. . . #sayajualcosmoderm  #codcosmodermpuchong  #cosmoderm  #ilovemyskin  #sayanakcantik  #tipscantik  #bebasparaben  #skincaremurahmalaysia  #sayajualcosmodermmalaysia  #cosmodermseller  #cosmodermbalikraya  #cosmodermpuchong  #agentcosmoderm  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipcosmoderm  #teamcosmodermnurul 
.
Pinklady yang sentiasa mendapat sambutan !
.
.
.
Nak cantik
Nak body mcm kerengga
Nak susu melimpah
Nak awet muda
Nak miss v ketat padat
Nak punggung melentik
.
.
.
Jom cuba pinklady
.
.
.
.
.
#pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyhq #pinkladyoriginal #payudaramontok #pinkladyofficial #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #nakpikatsuami #nakkuruscepat #nakbodyslim #nakbodykerenggga #nakbanyaksusu #nakmissvketatpadat #bazaarpaknil #dropshipwanted #pinkladyagent #iphone8plus #iphonecasing #dropshipneeded
. Pinklady yang sentiasa mendapat sambutan ! . . . Nak cantik Nak body mcm kerengga Nak susu melimpah Nak awet muda Nak miss v ketat padat Nak punggung melentik . . . Jom cuba pinklady . . . . . #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfection  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #pinkladyoriginal  #payudaramontok  #pinkladyofficial  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginalhq  #nakpikatsuami  #nakkuruscepat  #nakbodyslim  #nakbodykerenggga  #nakbanyaksusu  #nakmissvketatpadat  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #pinkladyagent  #iphone8plus  #iphonecasing  #dropshipneeded 
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀
.
1 resit : rm200
5 resit : rm1000
10 resit : rm2000
20 resit : rm4000
Dan begitulah strusnya
.
*(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍
anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂
.
⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok
⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu
.
Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!!
.
Jika lebih dr itu maka jelaslah
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps #sideincome #kerjakosong2018 #dropshipneeded #agentneeded
Alhamdulillah...Tak Putus2 Orang Join Bisnes mudah Japps ni😱😱😱..setiap Hari ade resit payment newbie.sy kongsi cara..keputusan korang yg buat.jgn perlekehkan apa yg org lain buat,jika kita sendiri x mampu bantu mereka2 di luar sane.ada bagusnya duduk saje diam2.jgn buat ape2 yer.inshaallah duit jatuh mcm hujan nanti(ideologi org mls) pedas sikit hari ni😀😀 . 1 resit : rm200 5 resit : rm1000 10 resit : rm2000 20 resit : rm4000 Dan begitulah strusnya . *(UNLIMITED INCOME)*😍😍😍 anda usaha anda dpt.x usaha pun dpt juga..dpt habuk😂😂 . ⏩Sebulan dpt 1400 ok ⏩Semingu dpt 600 pun ok ⏩Sehari dpt 400 lagi telajak ok la tuuu . Sikit atau bnyk bkn ukuran sbnrnya..sbb ada orang yg menitiskan airmata hatta dikurniakan rezki rm200 utk 1 bulan!!!! . Jika lebih dr itu maka jelaslah ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Rezki xkan pernah salah alamat!!! #japps  #sideincome  #kerjakosong2018  #dropshipneeded  #agentneeded 
🌸 Item : KISS BEAUTY FIXING SPRAY
💸 HARGA : RM9 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : KISS BEAUTY FIXING SPRAY 💸 HARGA : RM9 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
--------------------------------------------
.
🌷 Diiktiraf oleh KKM
🌷 Kesan SEAWAL 3 HARI
🌷 Mesra wuduk
🌷 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
🌷 Berbau wangi
🌷 Tidak berminyak
🌷 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
🌷 Merawat kulit KUSAM
🌷 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
🌷 Membantu merawat kulit berminyak
🌷 Melembapkan kulit kering
🌷 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
🌷 Membantu mengekalkan seri wajah
.
.
🌷 Cara menggunakan Bougas Beauty Serum.
🌷2 kali sehari diwaktu pagi & sebelum tidur. Hanya 3 titis dan ratakan diseluruh wajah. Dap dap sikit biar serum meresap masuk kekulit.
.
🌷RM75 / pc
🌷RM138 2 pcs ‼️ SAVE RM12 ‼️
POSTAGE RM8 | RM11
.
Untuk order klik link whatsapp untuk fast respon.

Whatsapp 017-7559600 ✅FREEGIFT ✅FREE CONSULTATION ✅POSTAGE ✅CASH ON DELIVERY .
#serum #serumviral #bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserumbatupahat #bougasbeautyserummuar #bougaslover #bougasagent #cantikhanyatigatitik #bougasempire #mukabreakoiut #mukabreakoutteruk #teamkeknis #kulitberminyak #kulitkombinasi #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #antiparut 
#cantikhanyatigatitik
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautyjohorbahru
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY -------------------------------------------- . 🌷 Diiktiraf oleh KKM 🌷 Kesan SEAWAL 3 HARI 🌷 Mesra wuduk 🌷 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit) 🌷 Berbau wangi 🌷 Tidak berminyak 🌷 Sesuai untuk lelaki dan perempuan 🌷 Merawat kulit KUSAM 🌷 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka 🌷 Membantu merawat kulit berminyak 🌷 Melembapkan kulit kering 🌷 Mengecilkan pori-pori dan liang roma 🌷 Membantu mengekalkan seri wajah . . 🌷 Cara menggunakan Bougas Beauty Serum. 🌷2 kali sehari diwaktu pagi & sebelum tidur. Hanya 3 titis dan ratakan diseluruh wajah. Dap dap sikit biar serum meresap masuk kekulit. . 🌷RM75 / pc 🌷RM138 2 pcs ‼️ SAVE RM12 ‼️ POSTAGE RM8 | RM11 . Untuk order klik link whatsapp untuk fast respon. Whatsapp 017-7559600 ✅FREEGIFT ✅FREE CONSULTATION ✅POSTAGE ✅CASH ON DELIVERY . #serum  #serumviral  #bougas  #bougasserum  #bougasbeauty  #bougasbeautyserumbatupahat  #bougasbeautyserummuar  #bougaslover  #bougasagent  #cantikhanyatigatitik  #bougasempire  #mukabreakoiut  #mukabreakoutteruk  #teamkeknis  #kulitberminyak  #kulitkombinasi  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #antiparut  #cantikhanyatigatitik  #bougasbeautyjohor  #bougasbeautyjohorbahru 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
Glowchew kegemaran ramai!

Hisap2 jadi ratu.

Benda sedap, confirm tak lupa nak makan.

Siapa kulit kusam pucat?
Siapa kulit minyak berlengas?
Siapa jerawat suka menyinggah?
Siapa kulit kering gila?
Siapa problem tumit kaki pecah?

Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai?

Ambik lah GLOCHEW ni.
Sesuai untuk sesiapa sahaja.

Harga RM45 je weyh.
Beli 3 free postage.
Ada 30 tablets rasa sedap.

DOLLANIS,
Bukan rebranding.
Lain dari yang lain.

Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949

#dollanis
#dollanisoriginal
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#putihgebu
#lipmatte
#glowhite
#glowchew
#sayajual
#isell
#gengKSC
#dollanaysuperchief
Glowchew kegemaran ramai! Hisap2 jadi ratu. Benda sedap, confirm tak lupa nak makan. Siapa kulit kusam pucat? Siapa kulit minyak berlengas? Siapa jerawat suka menyinggah? Siapa kulit kering gila? Siapa problem tumit kaki pecah? Siapa yang jenis tak rajin nak bancuh apa2 tapi rasa2 nak kulit cantik sihat cerah bagai? Ambik lah GLOCHEW ni. Sesuai untuk sesiapa sahaja. Harga RM45 je weyh. Beli 3 free postage. Ada 30 tablets rasa sedap. DOLLANIS, Bukan rebranding. Lain dari yang lain. Whatsapp cepat ya 📲 019 317 6949 #dollanis  #dollanisoriginal  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #putihgebu  #lipmatte  #glowhite  #glowchew  #sayajual  #isell  #gengKSC  #dollanaysuperchief 
.
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣"
.
.
.
Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja.
.
.
.
Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia?
Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸
√ Membesarkan saiz payudara dan punggung
√ Menganjalkan payudara dan punggung yang  kendur
√ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh.

Bahan-bahan dia pun100% herba tau !
.
.
Tak rugi pon mencuba, yg dah bersuami WAJIB ADA PINKLADY! .
.
.
Hanya Rm 340
Postage SM | SS RM10

Untuk order boleh terus tekan link di atas 👆

#pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyhq #pinkladyoriginal #payudaramontok #pinkladyofficial #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #nakpikatsuami #nakkuruscepat #nakbodyslim #nakbodykerenggga #nakbanyaksusu #nakmissvketatpadat #bazaarpaknil #dropshipwanted #pinkladyagent #iphone8plus #iphonecasing #dropshipneeded
. "Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! . . Tak rugi pon mencuba, yg dah bersuami WAJIB ADA PINKLADY! . . . Hanya Rm 340 Postage SM | SS RM10 Untuk order boleh terus tekan link di atas 👆 #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfection  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #pinkladyoriginal  #payudaramontok  #pinkladyofficial  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginalhq  #nakpikatsuami  #nakkuruscepat  #nakbodyslim  #nakbodykerenggga  #nakbanyaksusu  #nakmissvketatpadat  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #pinkladyagent  #iphone8plus  #iphonecasing  #dropshipneeded 
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆

Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll 
Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali
☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku
☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku 
Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal 
Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. .
WA 082112286882
.
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆 Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali ☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku ☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. . WA 082112286882 . . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆

Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll 
Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali
☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku
☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku 
Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal 
Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. .
WA 082112286882
.
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆 Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali ☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku ☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. . WA 082112286882 . . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
Jom cuba! Cuma RM68 sahaja xtermasuk postage. Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang menpunyai rasa yang manis & Enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan 'Sunnah' Seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Cuma RM68 sebotol. Jom Cuba! .
#jamumutyara  #jamu #kecutrahim #jamumoden #jamumalaysia #mutyara #jamumalaysia #jamumurah #jamumutyaraoriginal #bazarpaknil #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmalaysia
Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda?
Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
Jom cuba! Cuma RM68 sahaja xtermasuk postage. Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang menpunyai rasa yang manis & Enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan 'Sunnah' Seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Cuma RM68 sebotol. Jom Cuba! . #jamumutyara  #jamu  #kecutrahim  #jamumoden  #jamumalaysia  #mutyara  #jamumalaysia  #jamumurah  #jamumutyaraoriginal  #bazarpaknil  #agentdiperlukan  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #agentneeded  #agentmalaysia  Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda? Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆

Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll 
Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali
☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku
☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku 
Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal 
Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. .
WA 082112286882
.
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Gimana online shop ga banjir orderan karena harga murah banget dari file dropnshop 👆 Dan ratusan pilihan mulai baju tas sepatu kosmetik dll Keuntungan juga banyak banget ☺ Kamu bsa gunakan utk keperluan jd beli apa aja dpt harga murah sekali ☺ Kamu bisa buka usaha olshop kayak aku ☺ Kamu bisa jualan filenya kembaki kayak aku Diluar sana mau usaha kudu ini itu dan modalnya mahal Disini join hanya ratusan ribu dan tanpa stok tanpa target dan untung tidak dibagi2 alias 100% buat kita. . WA 082112286882 . . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
cara minum jamu mutyara. - goncang sebelum minum
- minum pada waktu pagi sebelum sarapan / sebelum tidur - boleh diambil 1-2 kali sehari menggunakan sudu - minum air suam sekurang-kurangnya 3 liter untuk kesan terbaik.
- simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.
- takde pantang pape just jangan minum ais batu, air sejuk takpe, jangan air batu.
#jamumutyara  #jamu #kecutrahim #jamumoden #jamumalaysia #mutyara #jamumalaysia #jamumurah #jamumutyaraoriginal #bazarpaknil #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmalaysia
Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda?
Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
cara minum jamu mutyara. - goncang sebelum minum - minum pada waktu pagi sebelum sarapan / sebelum tidur - boleh diambil 1-2 kali sehari menggunakan sudu - minum air suam sekurang-kurangnya 3 liter untuk kesan terbaik. - simpan dalam peti sejuk selepas dibuka. - takde pantang pape just jangan minum ais batu, air sejuk takpe, jangan air batu. #jamumutyara  #jamu  #kecutrahim  #jamumoden  #jamumalaysia  #mutyara  #jamumalaysia  #jamumurah  #jamumutyaraoriginal  #bazarpaknil  #agentdiperlukan  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #agentneeded  #agentmalaysia  Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda? Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
🌸 Item : Jamu Nenek 💸 HARGA : RM21
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : Jamu Nenek 💸 HARGA : RM21 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
🌸 Item : Huda Beauty 12 Color 💸 HARGA : RM11.50
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : Huda Beauty 12 Color 💸 HARGA : RM11.50 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
🌸 Item : Tarte Terties Eyeshadow 💸 HARGA : RM13
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : Tarte Terties Eyeshadow 💸 HARGA : RM13 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
🌸 Item : Tease Me Eyeshadow 💸 HARGA : RM14
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : Tease Me Eyeshadow 💸 HARGA : RM14 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. 
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. .
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
#IkrarMindaWira

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation dan lain aspek.

Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. .
Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia.
Saya kaya berjaya sihat bahagia

2. Kerohanian, Sahsiah 
Saya suka solat 5 waktu setiap hari
Saya beradab mulia
Saya sayang ibubapa dan guru2

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 
Saya hadir awal ke sekolah

4. Akademik
Saya sangat fokus belajar.
Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. 
Saya bangga mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
Kata2 saya adalah kebaikan

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif 
Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
.
STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. . Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. #IkrarMindaWira  Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan . Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation dan lain aspek. Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. . Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia. Saya kaya berjaya sihat bahagia 2. Kerohanian, Sahsiah Saya suka solat 5 waktu setiap hari Saya beradab mulia Saya sayang ibubapa dan guru2 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran Saya hadir awal ke sekolah 4. Akademik Saya sangat fokus belajar. Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. Saya bangga mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa Kata2 saya adalah kebaikan 8. Pemikiran Saya berfikiran positif Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner . STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. 
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. .
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
#IkrarMindaWira

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation dan lain aspek.

Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. .
Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia.
Saya kaya berjaya sihat bahagia

2. Kerohanian, Sahsiah 
Saya suka solat 5 waktu setiap hari
Saya beradab mulia
Saya sayang ibubapa dan guru2

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 
Saya hadir awal ke sekolah

4. Akademik
Saya sangat fokus belajar.
Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. 
Saya bangga mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa
Kata2 saya adalah kebaikan

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif 
Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
.
STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. . Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. #IkrarMindaWira  Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan . Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation dan lain aspek. Berikut 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri dan ibubapa. . Saya berguna kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia. Saya kaya berjaya sihat bahagia 2. Kerohanian, Sahsiah Saya suka solat 5 waktu setiap hari Saya beradab mulia Saya sayang ibubapa dan guru2 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran Saya hadir awal ke sekolah 4. Akademik Saya sangat fokus belajar. Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. Saya bangga mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa Kata2 saya adalah kebaikan 8. Pemikiran Saya berfikiran positif Saya meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner . STRATEGI SISTEMATIK SIFAR HUTANG BEBAS RIBA @dakwah_ekonomi
🌸 Item : MRS IRON 💸 HARGA : RM20
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : MRS IRON 💸 HARGA : RM20 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
.
.
Feedback dari pelanggan setia PINKLADY. umur dah 50an, cucu 8 orang tapi body melentik, badan bergetah macam anak dara lagi kannnn 😍😍😍Uolls bila lagi❓ 😉 supplement terbaik masa kini yang wajib anda cuba❗️Besar, anjal, Montok, ketat, gebu "ALL IN ONE❗️"
.
.
Berminat??
.
.
Whatsapp 017-7630560 @
Boleh terus tekan link di atas 👆
. .
.
.
.
.
#pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyhq #pinkladyoriginal #payudaramontok #pinkladyofficial #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #nakpikatsuami #nakkuruscepat #nakbodyslim #nakbodykerenggga #nakbanyaksusu #nakmissvketatpadat #bazaarpaknil #dropshipwanted #pinkladyagent #iphone8plus #iphonecasing #dropshipneeded
. . Feedback dari pelanggan setia PINKLADY. umur dah 50an, cucu 8 orang tapi body melentik, badan bergetah macam anak dara lagi kannnn 😍😍😍Uolls bila lagi❓ 😉 supplement terbaik masa kini yang wajib anda cuba❗️Besar, anjal, Montok, ketat, gebu "ALL IN ONE❗️" . . Berminat?? . . Whatsapp 017-7630560 @ Boleh terus tekan link di atas 👆 . . . . . . #pinkladybodyperfectionoriginal  #pinkladybodyperfection  #pinkladymurah  #pinkladyhq  #pinkladyoriginal  #payudaramontok  #pinkladyofficial  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginalhq  #nakpikatsuami  #nakkuruscepat  #nakbodyslim  #nakbodykerenggga  #nakbanyaksusu  #nakmissvketatpadat  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #pinkladyagent  #iphone8plus  #iphonecasing  #dropshipneeded 
🌻Item : Pixy blusher.
🔖Album :  #winshoppeblusher 🔸EXCLUDE Postage : RM8SM | RM10SS .
-
ℹHigh Quality.
ℹPigmented.
ℹlong lasting.
-
PEMBELIAN RM50 KE ATAS DAPAT FREEGIFT !!.
- .
📲Nak order ? .
WHATSAPP WIN 0105506304
WHATSAPP WIN 0105506304 
Atau Tekan link kat bio @win.shoppe__ .
-
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #bazaarpaknil #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedseller #swapreviewmalaysia
🌻Item : Pixy blusher. 🔖Album : #winshoppeblusher  🔸EXCLUDE Postage : RM8SM | RM10SS . - ℹHigh Quality. ℹPigmented. ℹlong lasting. - PEMBELIAN RM50 KE ATAS DAPAT FREEGIFT !!. - . 📲Nak order ? . WHATSAPP WIN 0105506304 WHATSAPP WIN 0105506304 Atau Tekan link kat bio @win.shoppe__ . - #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #bazaarpaknil  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedseller  #swapreviewmalaysia 
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa
.
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
.
.
NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
meh wassap rina laju2👇👇
📲01159286102
📲01159286102
📲01159286102
.
.
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muamalaysia
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#teamerinarania
#muautara
#dyxymalaysia
#UsahawanDYXY #kosmetikmalaysia #aidiladha #ajimaura #regrann
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa . Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 . . NAK KE? AWAK KAT SANA TU NAK KE?? . . JOM ORDER SEKARANG . meh wassap rina laju2👇👇 📲01159286102 📲01159286102 📲01159286102 . . . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muamalaysia  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #teamerinarania  #muautara  #dyxymalaysia  #UsahawanDYXY  #kosmetikmalaysia  #aidiladha  #ajimaura  #regrann 
🌻Item : Huda beauty lipmatte set.
🔖Album :  #winshoppelipstick 🔸EXCLUDE Postage : RM8SM | RM10SS .
-
ℹHigh Quality.
ℹPigmented.
ℹlong lasting. 
ℹ️12pcs.
-
PEMBELIAN RM50 KE ATAS DAPAT FREEGIFT !!.
- .
📲Nak order ? .
WHATSAPP WIN 0105506304
WHATSAPP WIN 0105506304 
Atau Tekan link kat bio @win.shoppe__ .
-
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #bazaarpaknil #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedseller #swapreviewmalaysia
🌻Item : Huda beauty lipmatte set. 🔖Album : #winshoppelipstick  🔸EXCLUDE Postage : RM8SM | RM10SS . - ℹHigh Quality. ℹPigmented. ℹlong lasting. ℹ️12pcs. - PEMBELIAN RM50 KE ATAS DAPAT FREEGIFT !!. - . 📲Nak order ? . WHATSAPP WIN 0105506304 WHATSAPP WIN 0105506304 Atau Tekan link kat bio @win.shoppe__ . - #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #bazaarpaknil  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedseller  #swapreviewmalaysia 
Masih berfikir lagi sama ada nak beli DYXY atau tak?? masalah budget yg kurang atau tak mencukupi?? Jangan risau, kami ada menyediakan pakej yang sesuai dengan keperluan  dan budget anda😘
.
.
💖💖SET LOVELY LADY💖💖
1 x BCCREAM
1 x FACEMIST
1 x LIPSTICK
FREE POSTAGE SM
FREE PAPERBAG
FREE GIFTS
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #naelofarhijab #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #teamerinarania #regrann #ajimaura  #dyxyklcc #muamalaysia #UsahawanDYXY
Masih berfikir lagi sama ada nak beli DYXY atau tak?? masalah budget yg kurang atau tak mencukupi?? Jangan risau, kami ada menyediakan pakej yang sesuai dengan keperluan dan budget anda😘 . . 💖💖SET LOVELY LADY💖💖 1 x BCCREAM 1 x FACEMIST 1 x LIPSTICK FREE POSTAGE SM FREE PAPERBAG FREE GIFTS . . Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA Dan special free gift super bestt 🎁 . Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖 . . .🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . .#dyxymattelipstikb  #dyxy  #cosmetic  #dyxymurah  #dropshipdyxydiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dyxybccream  #sayajual  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #produkhot  #dyxygreenteamist  #dyxymalaysia  #teamfl  #dyxybrush  #mua  #naelofarhijab  #dyxylover  #dyxylovers  #dyxyselangor  #dyxyampang  #wangsamaju  #klcc  #teamerinarania  #regrann  #ajimaura  #dyxyklcc  #muamalaysia  #UsahawanDYXY 
.
Hai korang!! A'ah korang yg orang perempuan tu..korang try chek tngok korang ada tak masalah mcm ni👇
.
●Badan Terlalu kurus/Gemok
●Kulit Kusam gelap
●Sakit2 badan cpt letih
●Susu Kurang
●Breast Kendur Size tak sma dan Kecik
●Period pain
●Keputihan
●Miss V Longgar
.
.
•KORANG WAJIB GUNA PINKLADY,TAK KESIAN KT LAKI KORANG KE? KORANG KENA SERVICE DIRI KORANG UNTUK SUAMI KORANG..PAHALA DPT PUAS HTI PUN DPT..MAKE SURE ORIGINAL YE SYG2 KU
.
▶PM SAYA KALAU NAK PIKAT HATI SUAMI KORANG
.
.
.
10 kebaikan dalam 1 botol sahaja !
.
.
.
.
Hanya Rm 340
Postage SM | SS RM 10
.
.
.
Untuk order bole tekan link kat atas ya 👆
.
.
.
.
.
.
.
.
#pinkladyofficial #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #nakpikatsuami #nakkuruscepat #nakbodyslim #nakbodykerenggga #nakbanyaksusu #nakmissvketatpadat #bazaarpaknil #dropshipwanted #pinkladyagent #iphone8plus #iphonecasing #dropshipneeded
. Hai korang!! A'ah korang yg orang perempuan tu..korang try chek tngok korang ada tak masalah mcm ni👇 . ●Badan Terlalu kurus/Gemok ●Kulit Kusam gelap ●Sakit2 badan cpt letih ●Susu Kurang ●Breast Kendur Size tak sma dan Kecik ●Period pain ●Keputihan ●Miss V Longgar . . •KORANG WAJIB GUNA PINKLADY,TAK KESIAN KT LAKI KORANG KE? KORANG KENA SERVICE DIRI KORANG UNTUK SUAMI KORANG..PAHALA DPT PUAS HTI PUN DPT..MAKE SURE ORIGINAL YE SYG2 KU . ▶PM SAYA KALAU NAK PIKAT HATI SUAMI KORANG . . . 10 kebaikan dalam 1 botol sahaja ! . . . . Hanya Rm 340 Postage SM | SS RM 10 . . . Untuk order bole tekan link kat atas ya 👆 . . . . . . . . #pinkladyofficial  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginalhq  #nakpikatsuami  #nakkuruscepat  #nakbodyslim  #nakbodykerenggga  #nakbanyaksusu  #nakmissvketatpadat  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #pinkladyagent  #iphone8plus  #iphonecasing  #dropshipneeded 
MALAS NAK BERSIAP DAN SUKAKAN NATURAL LOOK?? Jangan risau lagi, korang boleh try pakai bccream DYXY nie😘😘 rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan cover semua jerawat serta pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#dyxyselangor 
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxypahang
#dyxymelaka
#dyxykedah
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxysabah
#dyxysarawak
#teamfl 
#dyxypenang
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY #teamerinarania
#muamalaysia
#naelofarhijab
#ajimaura #regrann
MALAS NAK BERSIAP DAN SUKAKAN NATURAL LOOK?? Jangan risau lagi, korang boleh try pakai bccream DYXY nie😘😘 rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan cover semua jerawat serta pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . .NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 💝01159286102 . . #dyxyselangor  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxypahang  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxysabah  #dyxysarawak  #teamfl  #dyxypenang  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #teamerinarania  #muamalaysia  #naelofarhijab  #ajimaura  #regrann 
Jom wanita-wanita di luar sana, kita cuba JAMU MUTYARA.
Cuma RM68/BOTTLE.Sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin dan anak dara serta kanak2 yang sudah akil baligh.
bahan-bahan : Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Akar Perapat, Kacip Fatimah, Ekstrak Yis, Bawang Putih, Cayenne, Halia, Cranberry, Ubi bit, Kunyit, Habatussauda, Halba.
cara minum jamu mutyara. - goncang sebelum minum
- minum pada waktu pagi sebelum sarapan / sebelum tidur - boleh diambil 1-2 kali sehari menggunakan sudu - minum air suam sekurang-kurangnya 3 liter untuk kesan terbaik.
- simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.
- takde pantang pape just jangan minum ais batu, air sejuk takpe, jangan air batu.
#jamumutyara  #jamu #kecutrahim #jamumoden #jamumalaysia #mutyara #jamumalaysia #jamumurah #jamumutyaraoriginal #bazarpaknil #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #agentneeded #agentmalaysia
Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda?
Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
Jom wanita-wanita di luar sana, kita cuba JAMU MUTYARA. Cuma RM68/BOTTLE.Sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin dan anak dara serta kanak2 yang sudah akil baligh. bahan-bahan : Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Akar Perapat, Kacip Fatimah, Ekstrak Yis, Bawang Putih, Cayenne, Halia, Cranberry, Ubi bit, Kunyit, Habatussauda, Halba. cara minum jamu mutyara. - goncang sebelum minum - minum pada waktu pagi sebelum sarapan / sebelum tidur - boleh diambil 1-2 kali sehari menggunakan sudu - minum air suam sekurang-kurangnya 3 liter untuk kesan terbaik. - simpan dalam peti sejuk selepas dibuka. - takde pantang pape just jangan minum ais batu, air sejuk takpe, jangan air batu. #jamumutyara  #jamu  #kecutrahim  #jamumoden  #jamumalaysia  #mutyara  #jamumalaysia  #jamumurah  #jamumutyaraoriginal  #bazarpaknil  #agentdiperlukan  #dropshipmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #agentneeded  #agentmalaysia  Nak cuba, nak rasakan perubahan dalam diri anda? Whatsapp atau click sahaja di link bio :D
Masha Allah, Tabarakallah, Alhamdulillah...
.
Hai hai, aku mau ngasih tau nih buat...
Kamuuuu, IRT full time dirumah yang mau bantu2 meringankan pekerjaan suami.
Kamuuuu, pelajar dan mahasiswa yg mau uang jajan tambahan.
Kamuuuu, guru, pegawai PT, atau siapapun kamu yg mau usaha sampingan.
Yuk join sama bisnis aku. Bisa bayangin? Modal HP dan kuota doang sehari aku udh get 500rb 😍 (akumulasi sama postingan sebelumnya tadi pagi 👉👉👉) join 17 hari sudah get 2.6jt 💥💰
Kerja apa tuh sehari 500rb. Wuhuuu. Mau? Chat langsung yaaa 😊😉
.
Yang siap sukses, siap dana untuk modal cuma 250rb, aku kasih tau caranya.
WA sekarang "FIX TRANSFER" Akan di PRIORITASKAN dan FULL BIMBINGAN.
.
WA 0895344805131
.
#bisnissampingan #bisnisanakmuda #bisnisdatabase #bisnishalal #bisnisnomlm #dropnshopsukses #dropshipneeded #dropshipperwelcome #dropnshop #dropnshopofficial #dropnshopleader #dropnshop2018 #mariusaha #usahaviral #usahahalal #usahamodalkecil #riaricis #awkarin #viralindonesia #viral #tiktok #tiktokindo #likeforlikes #like4follow
Masha Allah, Tabarakallah, Alhamdulillah... . Hai hai, aku mau ngasih tau nih buat... Kamuuuu, IRT full time dirumah yang mau bantu2 meringankan pekerjaan suami. Kamuuuu, pelajar dan mahasiswa yg mau uang jajan tambahan. Kamuuuu, guru, pegawai PT, atau siapapun kamu yg mau usaha sampingan. Yuk join sama bisnis aku. Bisa bayangin? Modal HP dan kuota doang sehari aku udh get 500rb 😍 (akumulasi sama postingan sebelumnya tadi pagi 👉👉👉) join 17 hari sudah get 2.6jt 💥💰 Kerja apa tuh sehari 500rb. Wuhuuu. Mau? Chat langsung yaaa 😊😉 . Yang siap sukses, siap dana untuk modal cuma 250rb, aku kasih tau caranya. WA sekarang "FIX TRANSFER" Akan di PRIORITASKAN dan FULL BIMBINGAN. . WA 0895344805131 . #bisnissampingan  #bisnisanakmuda  #bisnisdatabase  #bisnishalal  #bisnisnomlm  #dropnshopsukses  #dropshipneeded  #dropshipperwelcome  #dropnshop  #dropnshopofficial  #dropnshopleader  #dropnshop2018  #mariusaha  #usahaviral  #usahahalal  #usahamodalkecil  #riaricis  #awkarin  #viralindonesia  #viral  #tiktok  #tiktokindo  #likeforlikes  #like4follow 
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton

Harga: RM100SM/RM105SS
INCLUDE POSTAGE

JIMAT RM20
JIMAT RM20
JIMAT RM20

Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain full getah
💃 Skirt kembang payung
💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15'
DADA = 35'
ARMHOLE = 18'
LABUH LENGAN = 22'
PINGGANG BAJU = 30'
LABUH BAJU = 27'
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39'
PINGGUL KAIN = 36'

SIZE L/XL
BAHU = 16'
DADA = 40'
ARMHOKE = 20'
LABUH LENGAN = 22.5'
PINGGANG BAJU = 35'
LABUH BAJU = 28'
PINGGANG KAIN = 36'
LABUH KAIN = 40'
PINGGUL KAIN = 24'

#dollkurung #kurungpareo #saree #kurungsongket #kurungraya #kurung #kurunglace #kurungpahang #kurungsaree #kurungmoden #kurungcantik #kurungcotton #kurungmini #neelofa #fattzura #kurungmoden #kurungcottonmoden #syafiqkyle #haelhusaini #kurungpeplum #rozitachewan #peplumdress #peplum #kebayacotton #kebaya #kebayamodern #onlineshopping #minikurungcotton #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton Harga: RM100SM/RM105SS INCLUDE POSTAGE JIMAT RM20 JIMAT RM20 JIMAT RM20 Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain full getah 💃 Skirt kembang payung 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15' DADA = 35' ARMHOLE = 18' LABUH LENGAN = 22' PINGGANG BAJU = 30' LABUH BAJU = 27' PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39' PINGGUL KAIN = 36' SIZE L/XL BAHU = 16' DADA = 40' ARMHOKE = 20' LABUH LENGAN = 22.5' PINGGANG BAJU = 35' LABUH BAJU = 28' PINGGANG KAIN = 36' LABUH KAIN = 40' PINGGUL KAIN = 24' #dollkurung  #kurungpareo  #saree  #kurungsongket  #kurungraya  #kurung  #kurunglace  #kurungpahang  #kurungsaree  #kurungmoden  #kurungcantik  #kurungcotton  #kurungmini  #neelofa  #fattzura  #kurungmoden  #kurungcottonmoden  #syafiqkyle  #haelhusaini  #kurungpeplum  #rozitachewan  #peplumdress  #peplum  #kebayacotton  #kebaya  #kebayamodern  #onlineshopping  #minikurungcotton  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan 
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa
-
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA
-
Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ -
PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja
-
*Glam Eid*
1 x DYXY Bc Cream
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM175 sahaja
-
*Femme Eid*
1 x DYXY Lipstick 
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM135 sahaja

Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM*
-
#UsahawanDYXY
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa - Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA - Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ - PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja - *Glam Eid* 1 x DYXY Bc Cream 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM175 sahaja - *Femme Eid* 1 x DYXY Lipstick 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM135 sahaja Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM* - #UsahawanDYXY  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl 
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa
-
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA
-
Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ -
PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja
-
*Glam Eid*
1 x DYXY Bc Cream
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM175 sahaja
-
*Femme Eid*
1 x DYXY Lipstick 
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM135 sahaja

Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM*
-
#UsahawanDYXY
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa - Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA - Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ - PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja - *Glam Eid* 1 x DYXY Bc Cream 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM175 sahaja - *Femme Eid* 1 x DYXY Lipstick 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM135 sahaja Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM* - #UsahawanDYXY  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl 
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton

Harga: RM100SM/RM105SS
INCLUDE POSTAGE

JIMAT RM20
JIMAT RM20
JIMAT RM20

Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain full getah
💃 Skirt kembang payung
💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15'
DADA = 35'
ARMHOLE = 18'
LABUH LENGAN = 22'
PINGGANG BAJU = 30'
LABUH BAJU = 27'
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39'
PINGGUL KAIN = 36'

SIZE L/XL
BAHU = 16'
DADA = 40'
ARMHOKE = 20'
LABUH LENGAN = 22.5'
PINGGANG BAJU = 35'
LABUH BAJU = 28'
PINGGANG KAIN = 36'
LABUH KAIN = 40'
PINGGUL KAIN = 24'

#dollkurung #kurungpareo #saree #kurungsongket #kurungraya #kurung #kurunglace #kurungpahang #kurungsaree #kurungmoden #kurungcantik #kurungcotton #kurungmini #neelofa #fattzura #kurungmoden #kurungcottonmoden #syafiqkyle #haelhusaini #kurungpeplum #rozitachewan #peplumdress #peplum #kebayacotton #kebaya #kebayamodern #onlineshopping #minikurungcotton #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton Harga: RM100SM/RM105SS INCLUDE POSTAGE JIMAT RM20 JIMAT RM20 JIMAT RM20 Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain full getah 💃 Skirt kembang payung 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15' DADA = 35' ARMHOLE = 18' LABUH LENGAN = 22' PINGGANG BAJU = 30' LABUH BAJU = 27' PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39' PINGGUL KAIN = 36' SIZE L/XL BAHU = 16' DADA = 40' ARMHOKE = 20' LABUH LENGAN = 22.5' PINGGANG BAJU = 35' LABUH BAJU = 28' PINGGANG KAIN = 36' LABUH KAIN = 40' PINGGUL KAIN = 24' #dollkurung  #kurungpareo  #saree  #kurungsongket  #kurungraya  #kurung  #kurunglace  #kurungpahang  #kurungsaree  #kurungmoden  #kurungcantik  #kurungcotton  #kurungmini  #neelofa  #fattzura  #kurungmoden  #kurungcottonmoden  #syafiqkyle  #haelhusaini  #kurungpeplum  #rozitachewan  #peplumdress  #peplum  #kebayacotton  #kebaya  #kebayamodern  #onlineshopping  #minikurungcotton  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan 
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton

Harga: RM100SM/RM105SS
INCLUDE POSTAGE

JIMAT RM20
JIMAT RM20
JIMAT RM20

Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain full getah
💃 Skirt kembang payung
💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15'
DADA = 35'
ARMHOLE = 18'
LABUH LENGAN = 22'
PINGGANG BAJU = 30'
LABUH BAJU = 27'
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39'
PINGGUL KAIN = 36'

SIZE L/XL
BAHU = 16'
DADA = 40'
ARMHOKE = 20'
LABUH LENGAN = 22.5'
PINGGANG BAJU = 35'
LABUH BAJU = 28'
PINGGANG KAIN = 36'
LABUH KAIN = 40'
PINGGUL KAIN = 24'

#dollkurung #kurungpareo #saree #kurungsongket #kurungraya #kurung #kurunglace #kurungpahang #kurungsaree #kurungmoden #kurungcantik #kurungcotton #kurungmini #neelofa #fattzura #kurungmoden #kurungcottonmoden #syafiqkyle #haelhusaini #kurungpeplum #rozitachewan #peplumdress #peplum #kebayacotton #kebaya #kebayamodern #onlineshopping #minikurungcotton #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
READY STOKKKK!!!!!! Diera Mini Kurung Cotton Harga: RM100SM/RM105SS INCLUDE POSTAGE JIMAT RM20 JIMAT RM20 JIMAT RM20 Material : English cotton 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain full getah 💃 Skirt kembang payung 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15' DADA = 35' ARMHOLE = 18' LABUH LENGAN = 22' PINGGANG BAJU = 30' LABUH BAJU = 27' PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39' PINGGUL KAIN = 36' SIZE L/XL BAHU = 16' DADA = 40' ARMHOKE = 20' LABUH LENGAN = 22.5' PINGGANG BAJU = 35' LABUH BAJU = 28' PINGGANG KAIN = 36' LABUH KAIN = 40' PINGGUL KAIN = 24' #dollkurung  #kurungpareo  #saree  #kurungsongket  #kurungraya  #kurung  #kurunglace  #kurungpahang  #kurungsaree  #kurungmoden  #kurungcantik  #kurungcotton  #kurungmini  #neelofa  #fattzura  #kurungmoden  #kurungcottonmoden  #syafiqkyle  #haelhusaini  #kurungpeplum  #rozitachewan  #peplumdress  #peplum  #kebayacotton  #kebaya  #kebayamodern  #onlineshopping  #minikurungcotton  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan 
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja)
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja) . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja)
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja) . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja)
.
#dropnshopsukses 
#dropshipper 
#dropnshop2018 
#bisnismudahdanmurah 
#bisniskekinian 
#bisnismudah 
#bisnismuda 
#dropshipperwelcome 
#dropshipneeded 
#reseller
#bisnisrumahan 
#instapic
#instadaily 
#likeforlikes
Yuk mulai usaha di usia muda kalian, Jangan habiskan usia muda kalian buat leha-leha dan menghamburkan uang saja ya, kelak suatu hari nanti kalian akan menyesal dengan yg kalian lakukan itu.😉 Fix join atau mau tau lebih lengkapnya tentang dropnshop 📲 Wa : 082112286882 (langsung klik dibio aja) . #dropnshopsukses  #dropshipper  #dropnshop2018  #bisnismudahdanmurah  #bisniskekinian  #bisnismudah  #bisnismuda  #dropshipperwelcome  #dropshipneeded  #reseller  #bisnisrumahan  #instapic  #instadaily  #likeforlikes 
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa
-
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA
-
Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ -
PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja
-
*Glam Eid*
1 x DYXY Bc Cream
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM175 sahaja
-
*Femme Eid*
1 x DYXY Lipstick 
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
RM135 sahaja

Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM*
-
#UsahawanDYXY
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh luar biasa - Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA - Jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ - PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja - *Glam Eid* 1 x DYXY Bc Cream 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM175 sahaja - *Femme Eid* 1 x DYXY Lipstick 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes RM135 sahaja Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia *FREE POSTAGE TO SM* - #UsahawanDYXY  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl 
Masih available semua warna, sesuai buat seragam ofis ✔ seragam sekolah ✔ seragam jabatan ✔ seragam persatuan ✔ tema rombongan ✔
.
🚚 AVAILABLE OPEN METER #kainpasangopenmeter #kainpasangseragam 🚚.
.
.
==================
ANDA MENCARI KAIN PASANG GOJES❓❓INI LAH LUBUK KAIN PASANG GOJES
================== .
.
➡ Available open meter
➡ Bidang 45
.
.
➡ Material Royal silk
👉dijamin puas hati.
👉Warna menarik!.
👉Berat beralun cantik
👉lembut dan gebu
👉sedap di pakai.
👉Cantik bila siap kejadiannya..😍 .
.
➡ HARGA 
RM13/m sahaja.
*tak termasuk pos.
.
Beli banyak ada kurang harga tau #eh.
.
➡ Www.wasap.my/60132282174 tekan je link kat profile @fashlova_wardrobe  ok?
.
➡ jom usha baju ready made @fashlova_readymade
➖➖➖➖➖➖➖➖ .
.
*🛒READY STOK.* .
. .
. 😎Serius buyer .
.
🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadet masing2. .
.
📦Pengeposan dlm masa 3-5 hari bekerja

#sayajualkainpasang #kainpasang #kainpasangseragam #kainpasangcotton #kainela #kainelaopenmeter #kainpasangopenmeter #kainpasangbatik #kainpasangplain #kainpasangkosong #bajukurungcotton #kebaya #kainpasangsatin #kainpasangbatik #batikterengganu #batikkelantan #batikindon #kainseragam #bajukurungbudak #jubahbudak #kurta #kurtabudak #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipkainpasang
Masih available semua warna, sesuai buat seragam ofis ✔ seragam sekolah ✔ seragam jabatan ✔ seragam persatuan ✔ tema rombongan ✔ . 🚚 AVAILABLE OPEN METER #kainpasangopenmeter  #kainpasangseragam  🚚. . . ================== ANDA MENCARI KAIN PASANG GOJES❓❓INI LAH LUBUK KAIN PASANG GOJES ================== . . ➡ Available open meter ➡ Bidang 45 . . ➡ Material Royal silk 👉dijamin puas hati. 👉Warna menarik!. 👉Berat beralun cantik 👉lembut dan gebu 👉sedap di pakai. 👉Cantik bila siap kejadiannya..😍 . . ➡ HARGA RM13/m sahaja. *tak termasuk pos. . Beli banyak ada kurang harga tau #eh . . ➡ Www.wasap.my/60132282174 tekan je link kat profile @fashlova_wardrobe ok? . ➡ jom usha baju ready made @fashlova_readymade ➖➖➖➖➖➖➖➖ . . *🛒READY STOK.* . . . . 😎Serius buyer . . 🎨Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya atau gadet masing2. . . 📦Pengeposan dlm masa 3-5 hari bekerja #sayajualkainpasang  #kainpasang  #kainpasangseragam  #kainpasangcotton  #kainela  #kainelaopenmeter  #kainpasangopenmeter  #kainpasangbatik  #kainpasangplain  #kainpasangkosong  #bajukurungcotton  #kebaya  #kainpasangsatin  #kainpasangbatik  #batikterengganu  #batikkelantan  #batikindon  #kainseragam  #bajukurungbudak  #jubahbudak  #kurta  #kurtabudak  #dropshipdiperlukan  #dropshipneeded  #dropshipkainpasang 
🌸 Item : Stilla Glitter 💸 HARGA : RM11
💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS
🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ?
Whatsapp Eccah 0162348536
Whatsapp Eccah 0162348536

Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ 
#makeupmalaysiamurah #makeuptutorial #makeupmurah #kosmetikreadystock #kosmetikmurah #kosmetickmurahmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeupmurah #eyeshadowmurahmalaysia #dropshipneeded #makeupbrushmurah #makeuporganizer #borongmakeup #makeupviral #trustedselleru
🌸 Item : Stilla Glitter 💸 HARGA : RM11 💥 EXCLUDE Postage : RM8SM | RM12SS 🔥 PEMBELIAN RM50 KEATAS DAPAT FREEGIFT !! 📲 Nak order ? Whatsapp Eccah 0162348536 Whatsapp Eccah 0162348536 Atau tekan link kat bio @eccahshoppe__ #makeupmalaysiamurah  #makeuptutorial  #makeupmurah  #kosmetikreadystock  #kosmetikmurah  #kosmetickmurahmalaysia  #muamalaysia  #sayajualmakeupmurah  #eyeshadowmurahmalaysia  #dropshipneeded  #makeupbrushmurah  #makeuporganizer  #borongmakeup  #makeupviral  #trustedselleru 
Ni dia untuk sesiapa yang ada masalah jeragat.. Pada sesiapa yang budget kurang untuk beli full set, dah memadai untuk guna krim jeragat je 😉
.
.
Klik je link dekat bio untuk purchase ye..
.
.
#sayajualcosmoderm #codcosmodermpuchong #cosmoderm #ilovemyskin #sayanakcantik #tipscantik #bebasparaben #skincaremurahmalaysia #sayajualcosmodermmalaysia #cosmodermseller #cosmodermbalikraya #cosmodermpuchong #agentcosmoderm #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipcosmoderm #teamcosmodermnurul
Ni dia untuk sesiapa yang ada masalah jeragat.. Pada sesiapa yang budget kurang untuk beli full set, dah memadai untuk guna krim jeragat je 😉 . . Klik je link dekat bio untuk purchase ye.. . . #sayajualcosmoderm  #codcosmodermpuchong  #cosmoderm  #ilovemyskin  #sayanakcantik  #tipscantik  #bebasparaben  #skincaremurahmalaysia  #sayajualcosmodermmalaysia  #cosmodermseller  #cosmodermbalikraya  #cosmodermpuchong  #agentcosmoderm  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipcosmoderm  #teamcosmodermnurul 
New colours of Lipmatte Wawa Cosmetics 👄 Ada yang minat 2 warna terbaru ni? Cantik sangat tau! 😍
.
Pretty - Shade of Orange - Light Orange
Cutie - Shade of Pink - Soft Pink (Sirap Bandung)
.
Ya ampunn! Sirap Bancung pulak! Sapa terliur tu bila baca? 😂
_
Sekarang ada COMBO PRICE, beli 2 pcs dengan harga RM80 sahaja! 😎✨
.
🎁 2 [Dua] Free Gift diberi untuk setiap pembelian
🚘 FREE COD Area Kangar & Arau Perlis
📦 Available POSTAGE ke Seluruh Malaysia
__
Nak order? Whatsapp +60189448691 atau click ja link di bio sekarang! 😘❤
New colours of Lipmatte Wawa Cosmetics 👄 Ada yang minat 2 warna terbaru ni? Cantik sangat tau! 😍 . Pretty - Shade of Orange - Light Orange Cutie - Shade of Pink - Soft Pink (Sirap Bandung) . Ya ampunn! Sirap Bancung pulak! Sapa terliur tu bila baca? 😂 _ Sekarang ada COMBO PRICE, beli 2 pcs dengan harga RM80 sahaja! 😎✨ . 🎁 2 [Dua] Free Gift diberi untuk setiap pembelian 🚘 FREE COD Area Kangar & Arau Perlis 📦 Available POSTAGE ke Seluruh Malaysia __ Nak order? Whatsapp +60189448691 atau click ja link di bio sekarang! 😘❤
Info Pink Lady:
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.
Dengan harga RM340, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
.
Untuk tempahan bole tekan link di atas 👆
.
.
.
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladyofficial #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalhq #nakpikatsuami #nakkuruscepat #nakbodyslim #nakbodykerenggga #nakbanyaksusu #nakmissvketatpadat #bazaarpaknil #dropshipwanted #pinkladyagent #iphone8plus #iphonecasing #dropshipneeded
Info Pink Lady: 😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 . Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 . Dengan harga RM340, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . . . . Untuk tempahan bole tekan link di atas 👆 . . . . #pinkladyoriginalhq  #pinkladymalaysia  #pinkladymantap  #pinkladyofficial  #pinkladymalaysia  #pinkladyoriginalhq  #nakpikatsuami  #nakkuruscepat  #nakbodyslim  #nakbodykerenggga  #nakbanyaksusu  #nakmissvketatpadat  #bazaarpaknil  #dropshipwanted  #pinkladyagent  #iphone8plus  #iphonecasing  #dropshipneeded 
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung
Material : French Lace + Batik cotton
Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain separuh getah
💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15”
DADA = 36”
ARMHOLE = 18”
LABUH LENGAN = 22”
PINGGANG BAJU = 30”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39”
PINGGUL KAIN = 38”

SIZE L/XL
BAHU = 16”
DADA = 40”
ARMHOLE = 20”
LABUH LENGAN = 22.5”
PINGGANG BAJU = 35”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 38”
LABUH KAIN = 40”
PINGGUL KAIN = 42”

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung Material : French Lace + Batik cotton Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain separuh getah 💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15” DADA = 36” ARMHOLE = 18” LABUH LENGAN = 22” PINGGANG BAJU = 30” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39” PINGGUL KAIN = 38” SIZE L/XL BAHU = 16” DADA = 40” ARMHOLE = 20” LABUH LENGAN = 22.5” PINGGANG BAJU = 35” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 38” LABUH KAIN = 40” PINGGUL KAIN = 42” #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung
Material : French Lace + Batik cotton
Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain separuh getah
💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15”
DADA = 36”
ARMHOLE = 18”
LABUH LENGAN = 22”
PINGGANG BAJU = 30”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39”
PINGGUL KAIN = 38”

SIZE L/XL
BAHU = 16”
DADA = 40”
ARMHOLE = 20”
LABUH LENGAN = 22.5”
PINGGANG BAJU = 35”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 38”
LABUH KAIN = 40”
PINGGUL KAIN = 42”

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung Material : French Lace + Batik cotton Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain separuh getah 💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15” DADA = 36” ARMHOLE = 18” LABUH LENGAN = 22” PINGGANG BAJU = 30” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39” PINGGUL KAIN = 38” SIZE L/XL BAHU = 16” DADA = 40” ARMHOLE = 20” LABUH LENGAN = 22.5” PINGGANG BAJU = 35” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 38” LABUH KAIN = 40” PINGGUL KAIN = 42” #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung
Material : French Lace + Batik cotton
Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain separuh getah
💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15”
DADA = 36”
ARMHOLE = 18”
LABUH LENGAN = 22”
PINGGANG BAJU = 30”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39”
PINGGUL KAIN = 38”

SIZE L/XL
BAHU = 16”
DADA = 40”
ARMHOLE = 20”
LABUH LENGAN = 22.5”
PINGGANG BAJU = 35”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 38”
LABUH KAIN = 40”
PINGGUL KAIN = 42”

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung Material : French Lace + Batik cotton Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain separuh getah 💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15” DADA = 36” ARMHOLE = 18” LABUH LENGAN = 22” PINGGANG BAJU = 30” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39” PINGGUL KAIN = 38” SIZE L/XL BAHU = 16” DADA = 40” ARMHOLE = 20” LABUH LENGAN = 22.5” PINGGANG BAJU = 35” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 38” LABUH KAIN = 40” PINGGUL KAIN = 42” #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung
Material : French Lace + Batik cotton
Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain separuh getah
💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15”
DADA = 36”
ARMHOLE = 18”
LABUH LENGAN = 22”
PINGGANG BAJU = 30”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39”
PINGGUL KAIN = 38”

SIZE L/XL
BAHU = 16”
DADA = 40”
ARMHOLE = 20”
LABUH LENGAN = 22.5”
PINGGANG BAJU = 35”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 38”
LABUH KAIN = 40”
PINGGUL KAIN = 42”

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
Ready Stock !! Sumaiyah Lace Kurung Material : French Lace + Batik cotton Price : Rm130 (freepost) 💃 Zip di belakang baju 💃 Zip di lengan 💃 Span di bahu 💃 Pinggang kain separuh getah 💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN SIZE S/M BAHU = 14-15” DADA = 36” ARMHOLE = 18” LABUH LENGAN = 22” PINGGANG BAJU = 30” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 30' LABUH KAIN = 39” PINGGUL KAIN = 38” SIZE L/XL BAHU = 16” DADA = 40” ARMHOLE = 20” LABUH LENGAN = 22.5” PINGGANG BAJU = 35” LABUH BAJU = 32” PINGGANG KAIN = 38” LABUH KAIN = 40” PINGGUL KAIN = 42” #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG
Material : Chiffon embroidery (High quality)
Peice : Rm266 
Normal Price : Rm280

Colours

1) Dusty Blue
2) Dusty Pink
3) Grey
4) Flamingo Pink
5) Nude 
6) Salmon 
7) Maroon 
8) Navy Blue 
9) Royal Blue 
10) Brown 
11) Emerald green 
12) Black

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG Material : Chiffon embroidery (High quality) Peice : Rm266 Normal Price : Rm280 Colours 1) Dusty Blue 2) Dusty Pink 3) Grey 4) Flamingo Pink 5) Nude 6) Salmon 7) Maroon 8) Navy Blue 9) Royal Blue 10) Brown 11) Emerald green 12) Black #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG
Material : Chiffon embroidery (High quality)
Peice : Rm266 
Normal Price : Rm280

Colours

1) Dusty Blue
2) Dusty Pink
3) Grey
4) Flamingo Pink
5) Nude 
6) Salmon 
7) Maroon 
8) Navy Blue 
9) Royal Blue 
10) Brown 
11) Emerald green 
12) Black

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG Material : Chiffon embroidery (High quality) Peice : Rm266 Normal Price : Rm280 Colours 1) Dusty Blue 2) Dusty Pink 3) Grey 4) Flamingo Pink 5) Nude 6) Salmon 7) Maroon 8) Navy Blue 9) Royal Blue 10) Brown 11) Emerald green 12) Black #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper 
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG
Material : Chiffon embroidery (High quality)
Peice : Rm266 
Normal Price : Rm280

Colours

1) Dusty Blue
2) Dusty Pink
3) Grey
4) Flamingo Pink
5) Nude 
6) Salmon 
7) Maroon 
8) Navy Blue 
9) Royal Blue 
10) Brown 
11) Emerald green 
12) Black

#blousemalaysia #kebayalacemalaysia #sareemalaysia #dropshipblousemalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #kebayabloomingraya2018 #lacemalaysia #sareeexclusive #sareemalaysia #sareedoll #sareedollmurah #sareemurah #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukurungmoden #kebayamalaysia #kebayamodern #bloomingraya2018 #rayahaji2018 #kebayalace #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipper
SPECIAL PROMO!! MOHINI LUXE KURUNG Material : Chiffon embroidery (High quality) Peice : Rm266 Normal Price : Rm280 Colours 1) Dusty Blue 2) Dusty Pink 3) Grey 4) Flamingo Pink 5) Nude 6) Salmon 7) Maroon 8) Navy Blue 9) Royal Blue 10) Brown 11) Emerald green 12) Black #blousemalaysia  #kebayalacemalaysia  #sareemalaysia  #dropshipblousemalaysia  #onlineshopmalaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #kebayabloomingraya2018  #lacemalaysia  #sareeexclusive  #sareemalaysia  #sareedoll  #sareedollmurah  #sareemurah  #bajukurungsaree  #kurungsaree  #bajukurungmoden  #kebayamalaysia  #kebayamodern  #bloomingraya2018  #rayahaji2018  #kebayalace  #dropshipneededmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipper