an online Instagram web viewer

#djamm medias

Photos

Appointment bersama cikgu kaunselor di Smk Bukit Diman dan Sma Mahmudiah bagi perbincangan tentang program motivasi dan kempimpinan pelajar.. #heroestrainingacademy 
#DjAmm
Appointment bersama cikgu kaunselor di Smk Bukit Diman dan Sma Mahmudiah bagi perbincangan tentang program motivasi dan kempimpinan pelajar.. #heroestrainingacademy  #DjAmm 
Tinnamín 😍😍🎉 #djamm
Tinnamín 😍😍🎉 #djamm 
Bryggjuhátíðin var eitthvað😅
*
*
*
*
#bryggjuhátíð #djamm #friends
Program bersama pelajar form 2 SBPI Batu Rakit.. #heroestrainingacademy
#DjAmm
#kitasemuajuara
Forever Smiley 😄No matter what!! 👐🔥💞
.
#milan #family #afternoon #holiday #daysoff #peace #djamm #happiness #joy
Kejayaan tidak akan dapat dicapai tanpa adanya usaha..
#heroestrainingacademy 
#DjAmm
Selamat pagi.. Semoga urusan kita dipermudahkan.. Aamiin
#heroestrainingacademy
#DjAmm
At night I dance in windows, and I become goth. 🧛🏼‍♂️⚰️🗡💃🏻 -
-
-
#myOtherJob #drinking #night #windowshopper #youCantAffordMe #anotherthrowback #djamm
Við gerðum allt vitlaust á hofsósi í gær 🍻
#djamm #málumbæinnrauðan #vinkurnar🎤🕶 #mammaþarfaðdjamma #múttatútta
Need a nap so let's go back!! 🙆🙆🙆
.
#london🇬🇧 #southlondon #joy #happiness #saturday #peace  #djamm #elephantandcastle #walworth
Current State of Art! 😍
Breakfast.
South London.
Pure love ❤
.
.
.
#london🇬🇧 #breakfast #book #reading #nussnuss #southlondon #joy #happiness #saturday #peace #coffee #djamm #elephantandcastle #walworth
Current State of Art! 😍
Breakfast.
South London.
Pure love ❤
.
.
.
#london🇬🇧 #breakfast #book #reading #nussnuss #southlondon #joy #happiness #saturday #peace #coffee #djamm #elephantandcastle #walworth
Aðeins að fá sér! 😃🍷 #skál#cheers .
.
.
.
.
#yolo #wine#party #djamm #summer #iceland #lesbian
Heyy once again my party people,I got another one for you this Sunday inside club rumours, Moi avenue......Its called the Birthday Gone Wild Sunday...come let's enjoy your birthday together as you get the best music from the best chefs in town.. #DjByser...#DjRajyz...#DjAmm...#DjPanda......and now the Cardi b of Kenya #Msupa s
Heyy once again my party people,I got another one for you this Sunday inside club rumours, Moi avenue......Its called the Birthday Gone Wild Sunday...come let's enjoy your birthday together as you get the best music from the best chefs in town.. #DjByser ...#DjRajyz ...#DjAmm ...#DjPanda ......and now the Cardi b of Kenya #Msupa  s
Mútta að tjútta 🍹
#mammaþarfaðdjamma #djamm  #biladagsdjamm
#fjörfjör
The third day of eid celebration, 30 hours of deejaying in 3 days. 🔥🎂🎉🍉🍓🥂🍻🍺🥤🥃💃🎧🔊
#artrotana #djamm #bigbeatboutique
#djlife #hotellifestyle #alreadyneedabreak #bahrain #brunching
Ada ni, bertugas di radio dari hari raya pertama sehingga hari raya keempat. Beraya bersama pendengar radio TerengganuFM. #DJAMM #SinarkanSyawal
Ada ni, bertugas di radio dari hari raya pertama sehingga hari raya keempat. Beraya bersama pendengar radio TerengganuFM. #DJAMM  #SinarkanSyawal 
Kótelettan á Selfossi 2018! 
#kótelettan #selfoss #iceland #festival #music #djamm #summer #south #loveguru
Breast friends #Djamm
 #heim með stellu 🍺
Go where no one else will go.
⛰️☀️🐍🌾
#riding #offroad #suzuki #adventure #dirtbike #djlife #holidaymood #gopro #mountainlife #djamm
Stelpurnar mínar ❤️
#mygirls #lovethem #veii #djamm #saturday 
@kristrunboas @aliceosp @fanneyla @sandraher95
Albino Granite Burmese Phyton, #DJAMM
Albino Granite Burmese Phyton, #DJAMM 
Sudah macam cara kita cuba. Begitu begini usahanya. Tiada yang menjadi hasil. Apa yang tinggal hanya doa untuk mengubah takdir mencapai impian kita semua 🌹#DJAMM #TripUmrah
Sudah macam cara kita cuba. Begitu begini usahanya. Tiada yang menjadi hasil. Apa yang tinggal hanya doa untuk mengubah takdir mencapai impian kita semua 🌹#DJAMM  #TripUmrah 
The last weekend, enjoying beach life before heading to the mountain life.
#djlife #artrotana #residentdj #amwajisland #djamm #bigbeatboutique #bahrain2018
Alltaf skemmtilegt þegar maður kemst í góðra vina í hóp með nokkur glös ;)
#rvksenan #iceland #djamm #whatsmyageagain
Old friends remind me that loyalty still exists ❤️ Vinkonur síðan í grunnskóla! #friends #love #party #friendshipquotes #life #iceland #goals #friendshipgoals #girls #djamm #beautiful #snatched #drinks #icelandicgirl #fun #awesome #followforfollow #f4f #followus #followmefollowyou
Bersama penympai hebat dj amm, smoga impian kami tercapai
#djamm
#hta
#profittrading
#MSprofit
Maður hreinlega getur ekki beðið þegar maður heyrir þetta þjóðhátíðarlag! Þetta verður á repeat á #þjóðhátíð 😀 Litla peppið maður @mveigar #þjóðhátíð2018 #cutecouples #djamm
This week program padat
Bersama #DJAMM ; Terima kasih atas jemputan untuk saya dan team. Terima kasih #TeamDJAMM yang minggu ini mereka sibuk sana sini menguruskan persiapan program. Nanti bos kamu belanja steamboat ye. Untuk jemputan program boleh hubungi PA DJAMM di talian 01126164776
This week program padat Bersama #DJAMM  ; Terima kasih atas jemputan untuk saya dan team. Terima kasih #TeamDJAMM  yang minggu ini mereka sibuk sana sini menguruskan persiapan program. Nanti bos kamu belanja steamboat ye. Untuk jemputan program boleh hubungi PA DJAMM di talian 01126164776
Cafe Del Mar World Tour 2018. 
What a day... Thanks to @artrotana and to everyone who made it. ✌️✌️ #cafedelmar #djlife #djamm #bigbeatboutique #dancemusic #artrotana #amwajisland #bahrain
Catch me playing:2:30pm->3:30pm  8:30pm->9:30pm 
at cafe Del Mar World Tour 2018 this Friday 20 April @artrotana

https://www.facebook.com/events/2014448165461025/?ti=as

#artrotana #amwajisland #djamm #bigbeatboutique #cafedelmar #Beachparty #bahrain2018 #djlife
Hitti píu á djamminu og var alveg svakalega ánægður með þessa skó 😂 #djamm #iceland #shoefetish
Don't even remember taking this picture.
#djamm #party #night #moon #streetlights #drunk #friends #dead #nightsky #saved #am #memory #wasted  #bois
Usahawan sebenar tidak akan memikirkan duit dahulu, tetapi fokus pada impian mereka bagi memulakan syarikat. Duit adalah elemen terakhir.
.
Dalam bisnes, peluang baik akan muncul sepanjang perjalanan selagi kita mempunyai matlamat jangka panjang iaitu = RoadMap .
#DJAMM 
#HeroesTrainingAcademy
Usahawan sebenar tidak akan memikirkan duit dahulu, tetapi fokus pada impian mereka bagi memulakan syarikat. Duit adalah elemen terakhir. . Dalam bisnes, peluang baik akan muncul sepanjang perjalanan selagi kita mempunyai matlamat jangka panjang iaitu = RoadMap . #DJAMM  #HeroesTrainingAcademy 
Getting ready for Easter weekend @artrotana...
-Thursday: ladies night cellar 59 -Friday Brunch -Easter Sunday Brunch 
Going to be a big Weekend....
#djlife #djamm #artrotana #bigbeatboutique #amwajisland #bahrain #easter2018 #hotellifestyle
Excuse me.. Awak ni architect ke? Tak pun. Kenapa? Sebab pandai awak bina istana cinta dalam hati saya. 😌
.
#DJAMM On Air 
6-9 Malam ini.
@ TerengganuFM
Excuse me.. Awak ni architect ke? Tak pun. Kenapa? Sebab pandai awak bina istana cinta dalam hati saya. 😌 . #DJAMM  On Air 6-9 Malam ini. @ TerengganuFM
Lifa og njóta
.
.
.
.
.
.
.
#djemm #djamm #paloma #reykjavik #nightlife
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ]

MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai MARKETER FB ADS! - Mahir menggunakan fb ads - Mahir Adobe Photoshop & Video Editing
- Mahir dalam online marketing
- Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale
- Membuat copywriting ( Writer)
- Cari nombor prospek dan bagi pada semua staff + Handphone/laptop di sediakan.
+ Training disediakan.

MYLEA SKINCARE
NO.8 Taman Padang Midin
21400 Bukit Payong, Terengganu

Sekiranya berminat  hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin)

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ] MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai MARKETER FB ADS! - Mahir menggunakan fb ads - Mahir Adobe Photoshop & Video Editing - Mahir dalam online marketing - Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale - Membuat copywriting ( Writer) - Cari nombor prospek dan bagi pada semua staff + Handphone/laptop di sediakan. + Training disediakan. MYLEA SKINCARE NO.8 Taman Padang Midin 21400 Bukit Payong, Terengganu Sekiranya berminat hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin) #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ]

MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ONLINE SALES! - Berkelulusan Ijazah
- Mahir dalam online marketing
- MENGUTAMAKAN yang berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale + Handphone di sediakan.
+ Training disediakan.
+ Sebulan komisen unlimited

MYLEA SKINCARE
NO.8 Taman Padang Midin
21400 Bukit Payong, Terengganu

Sekiranya berminat  hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin)

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ] MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ONLINE SALES! - Berkelulusan Ijazah - Mahir dalam online marketing - MENGUTAMAKAN yang berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale + Handphone di sediakan. + Training disediakan. + Sebulan komisen unlimited MYLEA SKINCARE NO.8 Taman Padang Midin 21400 Bukit Payong, Terengganu Sekiranya berminat hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin) #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
Can’t wait to drop this 😎
 Follow me on IG @djtkaze
.
.
.
.
.
#tkaze #traplike #newmusic #reykjavík #iceland #djs #djlifestyle #djing #djlife #hiphopparty #hiphop #house #edm #hypeparty #hype #thaidj #asian #party #event #djamm #trap #bassmusic #turntup #tbt #thaitrap #thaiedm #hustle #letsparty #itsatrapthailand
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ]

MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ONLINE SALES! - Perempuan sahaja
- Berkelulusan Ijazah
- Mahir dalam online marketing
- MENGUTAMAKAN yang berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale + Handphone di sediakan.
+ Training disediakan.
+ Gaji basic Rm600/bulan.
+ Komisen per unit RM5
+ Sebulan komisen unlimited

MYLEA SKINCARE
NO.8 Taman Padang Midin
21400 Bukit Payong, Terengganu

Sekiranya berminat  hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin)

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ] MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ONLINE SALES! - Perempuan sahaja - Berkelulusan Ijazah - Mahir dalam online marketing - MENGUTAMAKAN yang berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale + Handphone di sediakan. + Training disediakan. + Gaji basic Rm600/bulan. + Komisen per unit RM5 + Sebulan komisen unlimited MYLEA SKINCARE NO.8 Taman Padang Midin 21400 Bukit Payong, Terengganu Sekiranya berminat hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin) #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ]

MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai MARKETER FB ADS! - Lelaki sahaja
- Mahir menggunakan fb ads - Mahir Adobe Photoshop & Video Editing
- Mahir dalam online marketing
- Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale
- Membuat copywriting ( Writer)
- Cari nombor prospek dan bagi pada semua staff + Handphone/laptop di sediakan.
+ Training disediakan.
+ Gaji basic Rm800/bulan.
+ Komisen per number whatsapp

MYLEA SKINCARE
NO.8 Taman Padang Midin
21400 Bukit Payong, Terengganu

Sekiranya berminat  hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin)

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
[ JAWATAN KOSONG DI MYLEA SKINCARE ] MYLEA SKINCARE menawarkan jawatan kosong kepada yang berminat untuk memegang jawatan sebagai MARKETER FB ADS! - Lelaki sahaja - Mahir menggunakan fb ads - Mahir Adobe Photoshop & Video Editing - Mahir dalam online marketing - Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sale - Membuat copywriting ( Writer) - Cari nombor prospek dan bagi pada semua staff + Handphone/laptop di sediakan. + Training disediakan. + Gaji basic Rm800/bulan. + Komisen per number whatsapp MYLEA SKINCARE NO.8 Taman Padang Midin 21400 Bukit Payong, Terengganu Sekiranya berminat hantar resume ke htajkt@gmail.com atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan di: www.wasap.my/60179367692 (Hanin) #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
Syarikat AZALEA PEARL BEAUTY menawarkan jawatan kosong iaitu di bahagian MARKETING yang diperlukan segera.

Butiran :
1. Umur : bawah 30 tahun
2. Taraf pendidikan : diploma/stpm
3. ciri-ciri :
- Keutamaan kepada yang
mahir menggunakan fb ads dan math ads.
- Mahir dalam online marketing.
- Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sales.
- Membuat copywriting.

Sebarang pertanyaan sila hubungi:
Hanin : 017-9367692

Sila emailkan resume dan segala dokumen yang boleh dijadikan rujukan untuk kami memilih calon yang layak mengisi kekosongan jawatan ini.
htajkt@gmail.com

#KerjaTerengganu
#HeroesTrainingAcademy
#DJAMM
Syarikat AZALEA PEARL BEAUTY menawarkan jawatan kosong iaitu di bahagian MARKETING yang diperlukan segera. Butiran : 1. Umur : bawah 30 tahun 2. Taraf pendidikan : diploma/stpm 3. ciri-ciri : - Keutamaan kepada yang mahir menggunakan fb ads dan math ads. - Mahir dalam online marketing. - Berpengetahuan dalam bidang marketing dan close sales. - Membuat copywriting. Sebarang pertanyaan sila hubungi: Hanin : 017-9367692 Sila emailkan resume dan segala dokumen yang boleh dijadikan rujukan untuk kami memilih calon yang layak mengisi kekosongan jawatan ini. htajkt@gmail.com #KerjaTerengganu  #HeroesTrainingAcademy  #DJAMM 
JAWATAN KOSONG KEMASUKAN SEGERAA !!!!!! Kami di MSR EMPIRE membuka 10 kekosongan untuk berkerja dengan syarikat kami .

Jawatan : + CUSTOMER SERVICE (SALES)

Ciri-Ciri
+ Berpewatakan Menarik
+ Perempuan/lelaki
+ Umur 20-35 Tahun
+ Bujang
+ Mempunyai Kenderaan Sendiri
+ Mempunyai Laptop Sendiri
+ Mahir Menggunakan Komputer
+ SPM / Sijil / Diploma / Degree
+ Ada/Tiada Pengalaman Kerja

Gaji :
Basic + komisen RM1000-rm3000

Lokasi Pejabat : 
kuala ibai, Kuala Terengganu

Waktu Bekerja : 8.30 pagi - 5.00 petang (weekend holiday)

Jika berminat boleh hantar CV ke htajkt@gmail.com atau boleh direct whatsapp untuk maklumat lanjut:
www.wasap.my/60179367692 (Hanin)

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
JAWATAN KOSONG KEMASUKAN SEGERAA !!!!!! Kami di MSR EMPIRE membuka 10 kekosongan untuk berkerja dengan syarikat kami . Jawatan : + CUSTOMER SERVICE (SALES) Ciri-Ciri + Berpewatakan Menarik + Perempuan/lelaki + Umur 20-35 Tahun + Bujang + Mempunyai Kenderaan Sendiri + Mempunyai Laptop Sendiri + Mahir Menggunakan Komputer + SPM / Sijil / Diploma / Degree + Ada/Tiada Pengalaman Kerja Gaji : Basic + komisen RM1000-rm3000 Lokasi Pejabat : kuala ibai, Kuala Terengganu Waktu Bekerja : 8.30 pagi - 5.00 petang (weekend holiday) Jika berminat boleh hantar CV ke htajkt@gmail.com atau boleh direct whatsapp untuk maklumat lanjut: www.wasap.my/60179367692 (Hanin) #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
Assalamualaikum

Kami dari Dynar Lekor menawarkan jawatan kosong kepada anda yang berminat untuk memegang jawatan sebagai SALES LEADER di organisasi kami. Kemasukan segera.

Jika berminat boleh hantar CV & Whatsapp ke : 
admin@dynarlekor.com
Puan Dasimah: www.wasap.my/60126382209
Cik Wani: www.wasap.my/60123347209

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
Assalamualaikum Kami dari Dynar Lekor menawarkan jawatan kosong kepada anda yang berminat untuk memegang jawatan sebagai SALES LEADER di organisasi kami. Kemasukan segera. Jika berminat boleh hantar CV & Whatsapp ke : admin@dynarlekor.com Puan Dasimah: www.wasap.my/60126382209 Cik Wani: www.wasap.my/60123347209 #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
Assalamualaikum

Kami dari Dynar Lekor menawarkan jawatan kosong kepada anda yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ASSISTANT MANAGER di organisasi kami. Kemasukan segera.

Jika berminat boleh hantar CV & Whatsapp ke : 
admin@dynarlekor.com
Puan Dasimah: www.wasap.my/60126382209
Cik Wani: www.wasap.my/60123347209

#kerjaterengganu
#heroestrainingacademy
#DJAMM
Assalamualaikum Kami dari Dynar Lekor menawarkan jawatan kosong kepada anda yang berminat untuk memegang jawatan sebagai ASSISTANT MANAGER di organisasi kami. Kemasukan segera. Jika berminat boleh hantar CV & Whatsapp ke : admin@dynarlekor.com Puan Dasimah: www.wasap.my/60126382209 Cik Wani: www.wasap.my/60123347209 #kerjaterengganu  #heroestrainingacademy  #DJAMM 
Dulu #DJAMM seorang penulis novel,
Tahun aktif menulis pada 2010-2015
..
Sebab tu ayat berbunga-bunga
Indah ditaman melekat di hati.
..
Buku paling laris;
Perginya Seorang Penulis 
Terjual lebih 3000 buah
Dulu #DJAMM  seorang penulis novel, Tahun aktif menulis pada 2010-2015 .. Sebab tu ayat berbunga-bunga Indah ditaman melekat di hati. .. Buku paling laris; Perginya Seorang Penulis Terjual lebih 3000 buah
Children Knows.
• ❤️💜🧡💛💚💙 • 
Fin de la première semaine de transmission pour la Biennale de la danse 2018 sous le signe de la Paix 🕊avec la cie Stylistik.
Cette année, j’interviens en tant qu’assistante chorégraphique! Nouvelle expérience avec les Tontons! 🙏
@abdou_stylistik @davidrod1973 
Prochain rdv en mai !
Djamm métaphorik !

#biennale #danse #lyon #belley #ain #rhonealpes #hiphop #stylistik #choregraphie #transmission #intergenerationnel #children #enfants #love #coeur #peace #paix #djamm
Children Knows. • ❤️💜🧡💛💚💙 • Fin de la première semaine de transmission pour la Biennale de la danse 2018 sous le signe de la Paix 🕊avec la cie Stylistik. Cette année, j’interviens en tant qu’assistante chorégraphique! Nouvelle expérience avec les Tontons! 🙏 @abdou_stylistik @davidrod1973 Prochain rdv en mai ! Djamm métaphorik ! #biennale  #danse  #lyon  #belley  #ain  #rhonealpes  #hiphop  #stylistik  #choregraphie  #transmission  #intergenerationnel  #children  #enfants  #love  #coeur  #peace  #paix  #djamm 
Daftar tau, private program motivasi bersama #DJAMM pada cuti sekolah bulan Mac ini. Adik-adik boleh hubungi nombor pendaftaran dalam poster tu tau 🌼
Daftar tau, private program motivasi bersama #DJAMM  pada cuti sekolah bulan Mac ini. Adik-adik boleh hubungi nombor pendaftaran dalam poster tu tau 🌼
Explore the program by days at sonarreykjavik.com - over 50 artists throughout 4 stages of @harpareykjavik.

#soon #harpa #reykjavik #iceland #djamm #sonarreykjavik #sonar2018
ISR will be available on all streaming services on March 8th.
But you can download it NOW free on my website www.djtkaze.com
Follow me on IG @djtkaze
.
.
.
.
.
#tkaze #ISR #newmusic #reykjavík #iceland #djs #djlifestyle #djing #djlife #hiphopparty #hiphop #house #edm #hypeparty #hype #thaidj #asian #party #event #djamm #trap #bassmusic #turntup #tbt #thaitrap #thaiedm #hustle #letsparty
Ada banyak gambar hari ini program NLP di UMT. Nanti #DJAMM upload. Nak rehat sebentor. 😷
Ada banyak gambar hari ini program NLP di UMT. Nanti #DJAMM  upload. Nak rehat sebentor. 😷