an online Instagram web viewer

#divamalang medias

Photos

Urip rasah spaneng, Raono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, Raono kowe aku seneng
TRESNOMU WIS LUNTUR, Aku tak terimo mundur
Ketimbang nggawe aTiKu aJoR

#noproblem @ongis_ichan_mboys
#oramasalah 
#divavip #vipdiva #divakaraoke 
#divamalang