an online Instagram web viewer

#dexandraagentkulim medias

Photos

[⭐⭐⭐⭐⭐] - "Saya suke sangat De'xandra. Dah la bau dia best, tak buat saya rasa mabuk macam perfume lain. Makin lama pakai makin sedap bau dia"
~ Nuriz Lam, 30 August 2017
.
Kalau de'xandra yang lama pun best cenggini 👍, yang new de'xandra mesti lagi asyuk kan. Ye lah, tengok botolnya saje pun dah terpukau, kalau terkena wangiannya camne pulak 👻
.
#newdexandra #dfirstscarf #dfirstparfum #dfirst #dexandraagentkulim #love #like4like #perfume #muslimproduct #dexandra #instagram #instashop #instaboutique #galeridfirstscarf #malaysia
[⭐⭐⭐⭐⭐] - "Saya suke sangat De'xandra. Dah la bau dia best, tak buat saya rasa mabuk macam perfume lain. Makin lama pakai makin sedap bau dia" ~ Nuriz Lam, 30 August 2017 . Kalau de'xandra yang lama pun best cenggini 👍, yang new de'xandra mesti lagi asyuk kan. Ye lah, tengok botolnya saje pun dah terpukau, kalau terkena wangiannya camne pulak 👻 . #newdexandra  #dfirstscarf  #dfirstparfum  #dfirst  #dexandraagentkulim  #love  #like4like  #perfume  #muslimproduct  #dexandra  #instagram  #instashop  #instaboutique  #galeridfirstscarf  #malaysia 
[ LUCKY DRAW SEPT 2017 ]
.
MENANGI WANG TUNAI RM4000 😍😍
.
Untuk kali ini, pemenang2 akan mendapat seperti berikut -->
.
🏆Pemenang Pertama RM3000,
🏆Pemenang Ke-2 dan Ke-3 pula RM500 masing2 dan
🏆Pemenang Ke-4 hingga Ke-10 akan menang RM100 + 2 Botol De'Xandra.
.
Bestkan? 
Hopefully kali ini lebih ramai yang akan JOIN lucky draw De'Xandra ni yer!
.
#dexandra #dexandraluckydraw #september #scentoflife #instagram #instashop #instagood #love #muslimproduct #dexandraagentkulim #malaysia
[ LUCKY DRAW SEPT 2017 ] . MENANGI WANG TUNAI RM4000 😍😍 . Untuk kali ini, pemenang2 akan mendapat seperti berikut --> . 🏆Pemenang Pertama RM3000, 🏆Pemenang Ke-2 dan Ke-3 pula RM500 masing2 dan 🏆Pemenang Ke-4 hingga Ke-10 akan menang RM100 + 2 Botol De'Xandra. . Bestkan? Hopefully kali ini lebih ramai yang akan JOIN lucky draw De'Xandra ni yer! . #dexandra  #dexandraluckydraw  #september  #scentoflife  #instagram  #instashop  #instagood  #love  #muslimproduct  #dexandraagentkulim  #malaysia 
Saya Tak Boleh Pakai Perfumes!

Dalam ramai2 manusia yang sukakan perfume, ada jugak yang jenis tak sukakan perfume. 
Bau perfume je pening nak muntah
Memang tak boleh nak masuk.

Tapi nak jugak cari penyelesaian untuk badan berbau tu kan 😄
So bagi anda yang special ni meh guna De'Xandra Body Odourless.
Sesuai sangat dengan yang kuat berpeluh dan alah dengan perfume.

BO ni takde bau. Water base  jer. 
Spray jer kat tempat berbau termasuk luka kecil, jerawat atau tempat-tempat gatal, 5 saat settle semua.

Bau busuk hilang.
Luka segala mak nenek kering 
Hidup lebih bahagia.
Terasa asyuk gitu..
Tanpa gangguan bau.

Pastu takde la orang datang rapat kita duk kene tutup hidung atau kena tahan nafas kan 😁

Apa tunggu lagi meh le beli..
Promot panjang2 dah ni. 
Lagipun barang baik!

RM49 jer tau🤗 
60ml
Halalan Toyyiban
Malaysia mali. 📲 Your trusted agent @ 012 5294045 - Farah .
#dfirstbiz #dfirstparfum #dfirstscarf #dexandra #dexandraagentkulim #scentoflife #wangian #perfume #parfum #scent #love #bodyordourless #like4like #instagram #instapic #instagood #instashop #shopping #bodycare #onlineshop #galeridfirstscarf #kulim #malaysia
Saya Tak Boleh Pakai Perfumes! Dalam ramai2 manusia yang sukakan perfume, ada jugak yang jenis tak sukakan perfume. Bau perfume je pening nak muntah Memang tak boleh nak masuk. Tapi nak jugak cari penyelesaian untuk badan berbau tu kan 😄 So bagi anda yang special ni meh guna De'Xandra Body Odourless. Sesuai sangat dengan yang kuat berpeluh dan alah dengan perfume. BO ni takde bau. Water base jer. Spray jer kat tempat berbau termasuk luka kecil, jerawat atau tempat-tempat gatal, 5 saat settle semua. Bau busuk hilang. Luka segala mak nenek kering Hidup lebih bahagia. Terasa asyuk gitu.. Tanpa gangguan bau. Pastu takde la orang datang rapat kita duk kene tutup hidung atau kena tahan nafas kan 😁 Apa tunggu lagi meh le beli.. Promot panjang2 dah ni. Lagipun barang baik! RM49 jer tau🤗 60ml Halalan Toyyiban Malaysia mali. 📲 Your trusted agent @ 012 5294045 - Farah . #dfirstbiz  #dfirstparfum  #dfirstscarf  #dexandra  #dexandraagentkulim  #scentoflife  #wangian  #perfume  #parfum  #scent  #love  #bodyordourless  #like4like  #instagram  #instapic  #instagood  #instashop  #shopping  #bodycare  #onlineshop  #galeridfirstscarf  #kulim  #malaysia 
De'Xandra perfumes adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original.
Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan si pemakai ia bertahan sehingga 1 ke 2 hari pada pakaian. Diinspirasi dari PERFUME JENAMA ANTARABANGSA. 
Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfume-perfume yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. ✔ Produk bumiputra (halal) ✔ Tahan Lama (more than 8 hours) ✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade ✔ Setanding Produk Antarabangsa ✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA ✔ Boleh dibawa solat ✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
✔ 35ml , edp
.
#dfirstbiz #dfirstparfum #dfirstscarf #dexandra #perfume #parfum #scent #scentoflife #shopping #instashop #dexandraagentkulim #inspiredperfume #malaysia #kulim #galeridfirstscarf #love #instagood #instagram
De'Xandra perfumes adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan si pemakai ia bertahan sehingga 1 ke 2 hari pada pakaian. Diinspirasi dari PERFUME JENAMA ANTARABANGSA. Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfume-perfume yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. ✔ Produk bumiputra (halal) ✔ Tahan Lama (more than 8 hours) ✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) ✔ Pati Original & Alkohol First Grade ✔ Setanding Produk Antarabangsa ✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA ✔ Boleh dibawa solat ✔ READY STOCK ✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia ✔ 35ml , edp . #dfirstbiz  #dfirstparfum  #dfirstscarf  #dexandra  #perfume  #parfum  #scent  #scentoflife  #shopping  #instashop  #dexandraagentkulim  #inspiredperfume  #malaysia  #kulim  #galeridfirstscarf  #love  #instagood  #instagram 
CHANEL COCO MADEMOISELLE
------------------------------------------------
Wangiii.. bauan citrus,patchouli dan bunga.
Haruman ni klasik, sejak tahun 2001 sampai sekarang, memang ada kelas peminat tersendiri.
Bauan ekslusif Chanel yang evergreen. 
tampil lebih berani ,elegan & mewah dgn coco mademoiselle 😊
------------------------------------------------
kini wangian mewah yg berharga ratusan ringgit ini telah diinspirasikan oleh de'Xandra dengan HARGA MAMPU MILIK...itu jaminan kami
😊👍murah sangat2 tau !!!
------------------------------------------------
-fast responses -

PM WHATSAPP 0105258136
#dexandraperfume
#dexandraagentkulim
CHANEL COCO MADEMOISELLE ------------------------------------------------ Wangiii.. bauan citrus,patchouli dan bunga. Haruman ni klasik, sejak tahun 2001 sampai sekarang, memang ada kelas peminat tersendiri. Bauan ekslusif Chanel yang evergreen. tampil lebih berani ,elegan & mewah dgn coco mademoiselle 😊 ------------------------------------------------ kini wangian mewah yg berharga ratusan ringgit ini telah diinspirasikan oleh de'Xandra dengan HARGA MAMPU MILIK...itu jaminan kami 😊👍murah sangat2 tau !!! ------------------------------------------------ -fast responses - PM WHATSAPP 0105258136 #dexandraperfume  #dexandraagentkulim