an online Instagram web viewer

#dessertmurah medias

Photos

Pre order Batch XIV is officially open, you can starts to order both of your favourite dessert series and our Bologna Balls. What are you waiting for? Come come come ! ๐Ÿ˜‹
.
.
#jualdessert  #jualdessertbuah #dessermarieregal #jualdessertjakarta #dessertmurah #dessertjkt #jualdessertbox #kulinertangsel #tangselculinary #jualnobakedessert #sweettreats #jualbitterballen  #instafoodies #dessertporn  #cemilanhits #jajanankekinian #jajananenak #instamood #tbt #igers #picoftheday #food #instadaily #instagramhub  #iphoneonly #instagood #bestoftheday #jj #follow #webstagram
Pre order Batch XIV is officially open, you can starts to order both of your favourite dessert series and our Bologna Balls. What are you waiting for? Come come come ! ๐Ÿ˜‹ . . #jualdessert  #jualdessertbuah  #dessermarieregal  #jualdessertjakarta  #dessertmurah  #dessertjkt  #jualdessertbox  #kulinertangsel  #tangselculinary  #jualnobakedessert  #sweettreats  #jualbitterballen  #instafoodies  #dessertporn  #cemilanhits  #jajanankekinian  #jajananenak  #instamood  #tbt  #igers  #picoftheday  #food  #instadaily  #instagramhub  #iphoneonly  #instagood  #bestoftheday  #jj  #follow  #webstagram 
RM 25 Combo Box is back ๐Ÿ˜! Combo yang sangat berbaloi dan konfem tak menyesal beli ๐Ÿ˜‰
Dalam satu box ada 5 item:
- 1x cup Tiramisu
- 3x Cream Puff
- 1x Whoopie Pie
- 1x slice Red Velvet Cake
- 1x slice Pecan Butterscotch Cake
.
Combo box ni limited untuk 20 box je tau. Cepat order sebelum sold out. Boleh self pick-up dekat Bangsar South or kita boleh COD esok (caj RM10 - 15). Ws for details โ˜บ๏ธ
#anytimebakedbynini
#creampuff #whoopiepie #pecanbutterscoth #tiramisu #redvelvet #dessert #creamcheese #nutella #cod #jimatbox #dessertmurah #kekmurah #bangsarsouth #um #combobox #klangvalley #pantaihillpark
RM 25 Combo Box is back ๐Ÿ˜! Combo yang sangat berbaloi dan konfem tak menyesal beli ๐Ÿ˜‰ Dalam satu box ada 5 item: - 1x cup Tiramisu - 3x Cream Puff - 1x Whoopie Pie - 1x slice Red Velvet Cake - 1x slice Pecan Butterscotch Cake . Combo box ni limited untuk 20 box je tau. Cepat order sebelum sold out. Boleh self pick-up dekat Bangsar South or kita boleh COD esok (caj RM10 - 15). Ws for details โ˜บ๏ธ #anytimebakedbynini  #creampuff  #whoopiepie  #pecanbutterscoth  #tiramisu  #redvelvet  #dessert  #creamcheese  #nutella  #cod  #jimatbox  #dessertmurah  #kekmurah  #bangsarsouth  #um  #combobox  #klangvalley  #pantaihillpark 
Happy weekend semua..!!! Makan apa ptg2 nie.. Sofi makan brownies almond.. marilah order dgn Sofi ๐Ÿ˜‰ Blh whatsapp Sofi at 01110746134..
#brownies #browniessedap #browniesmurah #browniesRM30 #browniesbandarseriputra #browniestip6 #eventplanner #birthdayparty #ilovebrownies #brownieslovers #dessert #ilovedesert #desserttable #dessertmurah #dessertcorner #browniesbysofi #sofiliciousbrownies
Devils food chocolate cake atau to be short DFCC memang sesuai untuk makan beramai ramai
DFCC NO CHEESE
.
7โ€ RM 35 sahaja
.
Boleh click link di bio ye ๐Ÿ˜˜
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
๐ŸŒธ CHEESEKUT MERECEK BY SISTERโ€™S OVEN ๐ŸŒธ
-
-
๐Ÿ“Œ RM5/sebekas
-
- ๐Ÿš— Penghantaran beserta cas juga di sediakan sekitar klang & sec 7 shah alam.
-
Cara order just klik no tel di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘†๐Ÿป
-

#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
๐ŸŒธ CHEESEKUT MERECEK BY SISTERโ€™S OVEN ๐ŸŒธ - - ๐Ÿ“Œ RM5/sebekas - - ๐Ÿš— Penghantaran beserta cas juga di sediakan sekitar klang & sec 7 shah alam. - Cara order just klik no tel di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘†๐Ÿป - #alhamdulillah  #klang  #kgdelek  #pandamaranjaya  #portklang  #bazarpaknik  #desserts  #dessertmurah  #fruittart  #sayajualmurah  #sayajualonline  #cod  #selfpickupklang  #paidreviewmurah  #paidreview  #malaysia  #sistersoven  #fruittart 
Kek Batik Bonda Homemade ๐Ÿ˜‹
-
-
๐Ÿ“ฒ WS/DM untuk sebarang tempahan ๐Ÿงก
-
โฉ Ready stock kek batik in the house โช
-
#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
#creampuffcustard 
#sistersovenklang
#kekbatikbonda
#brownies
DFCC NO CHEESE 12 inch BERRIES MALTESERS kek chocolate berhantu bersama limpahan strawberry dan blueberry diatasnya perghhh menggiurkan... ditambah lagi lapisan salted caramel dan nutella original bakal buatkan segala saraf lidah anda menyengat kesedapan menikmati manisan kek Maha Dahsyat ๐Ÿ”ฅ
.
12 inch RM 140
.
For order please click on bio ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
DFCC NO CHEESE 12 inch BERRIES MALTESERS kek chocolate berhantu bersama limpahan strawberry dan blueberry diatasnya perghhh menggiurkan... ditambah lagi lapisan salted caramel dan nutella original bakal buatkan segala saraf lidah anda menyengat kesedapan menikmati manisan kek Maha Dahsyat ๐Ÿ”ฅ . 12 inch RM 140 . For order please click on bio ๐Ÿ’ž . #PSLDESSERT  #dessertmurah  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartselangor  #dfccmurah  #dfccreadymade  #hantaranmurah  #browniesmurah  #browniesselangor  #sayajualbrownies  #sayajualnutellacheesetart  #sayajualdfcc  #sayajualdessert 
BROWNIES EXTRA DIZZLE MALTESERS
Sudah dipotong (32 pcs)
.
Rm 70 sajee
.
Untuk order terussss click link dekat bio tu yekk.
Much loveee ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
A little bit more closer to our Batch XIV Pre Order! Donโ€™t forget to keep an update from our social media and marked up the date!
.
.
#jualdessert  #jualdessertbuah #jualdessertjakarta #dessertmurah #dessertjkt #jktfoodbang #jualnobakedessert #sweettreats #instafoodies #dessertporn  #TFLers #tweegram #photooftheday #instamood #tbt #igers #picoftheday #food #instadaily #instagramhub  #iphoneonly #instagood #bestoftheday #jj #sky #picstitch #follow #webstagram #sun #nofilter
A little bit more closer to our Batch XIV Pre Order! Donโ€™t forget to keep an update from our social media and marked up the date! . . #jualdessert  #jualdessertbuah  #jualdessertjakarta  #dessertmurah  #dessertjkt  #jktfoodbang  #jualnobakedessert  #sweettreats  #instafoodies  #dessertporn  #TFLers  #tweegram  #photooftheday  #instamood  #tbt  #igers  #picoftheday  #food  #instadaily  #instagramhub  #iphoneonly  #instagood  #bestoftheday  #jj  #sky  #picstitch  #follow  #webstagram  #sun  #nofilter 
Thx ka @martinda_selvi ๐Ÿคฉ
~
~
~
Thx ka @martinda_selvi ๐Ÿคฉ ~ ~ ~
.
Bersyukur kepada Tuhan yang masih memberikan kesehatan dan kesempatan di hari ini. Semoga kita tidak menjadi bagian orang-orang yang menyia-nyiakan segala kebaikanNya. Amin..
Selamat menikmati akhir pekan siabrolovers ๐Ÿ˜˜
. Bersyukur kepada Tuhan yang masih memberikan kesehatan dan kesempatan di hari ini. Semoga kita tidak menjadi bagian orang-orang yang menyia-nyiakan segala kebaikanNya. Amin.. Selamat menikmati akhir pekan siabrolovers ๐Ÿ˜˜
Hakak nak uolls banyangkan rasa Nutella yang memang leleh tu diselami pula dengan flavor Cheese! Nikmat tak? Memang nikmat sangat ๐Ÿ˜ญ NUTELLA CHEESE TART FULL NUTELLA ini lah jawapanya .
Size 6โ€ RM 35
.
Untuk order boleh click dekat bio tu okay sayang! Much love ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Hakak nak uolls banyangkan rasa Nutella yang memang leleh tu diselami pula dengan flavor Cheese! Nikmat tak? Memang nikmat sangat ๐Ÿ˜ญ NUTELLA CHEESE TART FULL NUTELLA ini lah jawapanya . Size 6โ€ RM 35 . Untuk order boleh click dekat bio tu okay sayang! Much love ๐Ÿ’ž . #PSLDESSERT  #dessertmurah  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartselangor  #dfccmurah  #dfccreadymade  #hantaranmurah  #browniesmurah  #browniesselangor  #sayajualbrownies  #sayajualnutellacheesetart  #sayajualdfcc  #sayajualdessert 
Omggg tengok la drizzle atas brownies ni. Memang jatuh hati betul lah dengan BROWNIES EXTRA DRIZZLE GUM PASTE
.
SAIZ 7" RM45 ajee
.
Nak order terus click link dekat bio tau lalink ๐Ÿ’ž
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Pinpinpinpinnnnnn mintak beri laluan BROWNIES BERRY KITKAT KELILING nak lalu ni ๐Ÿ˜
.
SAIZ 7" RM 55 ajeeee
. 
Memang feelingssss sangat la brownies ni. Jom place order dengan hakak cepat! Kita juga buat service delivery
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Siapa dekat sini yang menggilanpada chocolate macam hakak ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ini lah jawapan nyaaaaa DFCC DOUBLE DECK MALTESERS .
Size:
7" RM100
10" RM170
12" RM220
.
Size nya yang besar ni memang puas gilerr hakak cakap engko
.
Nak tanya pape jangan malu malu ws hakak yek. Click ajo bio link dekat atas tu
.
Much love hakak ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Siapa dekat sini yang menggilanpada chocolate macam hakak ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ini lah jawapan nyaaaaa DFCC DOUBLE DECK MALTESERS . Size: 7" RM100 10" RM170 12" RM220 . Size nya yang besar ni memang puas gilerr hakak cakap engko . Nak tanya pape jangan malu malu ws hakak yek. Click ajo bio link dekat atas tu . Much love hakak ๐Ÿ’ž . #PSLDESSERT  #dessertmurah  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartselangor  #dfccmurah  #dfccreadymade  #hantaranmurah  #browniesmurah  #browniesselangor  #sayajualbrownies  #sayajualnutellacheesetart  #sayajualdfcc  #sayajualdessert 
Sebagai tambah untuk party birthday uolss so takde la macam alahai kek jeee boring nyee ๐Ÿ˜‚ BROWNIES EXTRA DRIZZLE KITKAT KELILING
.
SAIZ 7"
.
RM55 jee
.
Kalau nak tanya pape lagi jangan la malu malu dan segan segan untuk ws hakak tauu. Boleh click link dekat bio tu yek
.
Much love hakak love chocolate ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Sebagai tambah untuk party birthday uolss so takde la macam alahai kek jeee boring nyee ๐Ÿ˜‚ BROWNIES EXTRA DRIZZLE KITKAT KELILING . SAIZ 7" . RM55 jee . Kalau nak tanya pape lagi jangan la malu malu dan segan segan untuk ws hakak tauu. Boleh click link dekat bio tu yek . Much love hakak love chocolate ๐Ÿ’ž . #PSLDESSERT  #dessertmurah  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartselangor  #dfccmurah  #dfccreadymade  #hantaranmurah  #browniesmurah  #browniesselangor  #sayajualbrownies  #sayajualnutellacheesetart  #sayajualdfcc  #sayajualdessert 
Paling meruntun jiwaaaa ๐Ÿ˜ Nutella Cheese Tart Berry Bersusun
.
Saiz 7" RM90 jeee
.
Untuk more details boleh click link dekat bio tu ye. .
Much love ๐Ÿ’ž
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Hii goodmorning sayang! Hari hari minggu macam ni bangun pagi uolss breakfast apa? Nasi lemak? Nasi goreng? Bihun goreng?
.
Apa kata harini kita tukar selera sikit dengan Nutella Cheese Cake ni ๐Ÿ˜ mesti hari hari anda ceria tak murung lagi ๐Ÿ˜
.
Okay nak order boleh click bio dekat atas tauuu
.
Much love โค๏ธ
.
#PSLDESSERT
#dessertmurah #nutellacheesetart #nutellacheesetartselangor #dfccmurah #dfccreadymade #hantaranmurah #browniesmurah #browniesselangor #sayajualbrownies #sayajualnutellacheesetart #sayajualdfcc #sayajualdessert
Hii goodmorning sayang! Hari hari minggu macam ni bangun pagi uolss breakfast apa? Nasi lemak? Nasi goreng? Bihun goreng? . Apa kata harini kita tukar selera sikit dengan Nutella Cheese Cake ni ๐Ÿ˜ mesti hari hari anda ceria tak murung lagi ๐Ÿ˜ . Okay nak order boleh click bio dekat atas tauuu . Much love โค๏ธ . #PSLDESSERT  #dessertmurah  #nutellacheesetart  #nutellacheesetartselangor  #dfccmurah  #dfccreadymade  #hantaranmurah  #browniesmurah  #browniesselangor  #sayajualbrownies  #sayajualnutellacheesetart  #sayajualdfcc  #sayajualdessert 
BANANA MARIE REGAL.. atau kita suka nyebut nya sih BMR (ini size s)
olahan makanan ringan yang terbuat dari pisang, wipcream, kue marie yang pastinya lumeerr di muluutttt..
.
.
mau coba BMR nya?? ikutan PO ya H-1
menu baru ga bisa dadakan loh kecuali klo ready akan kita infokan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
untuk mempercepat orderan silahkan langsung kasih format order via dm / wa (jangan double ya) 
nama : 
alamat lengkap :
no hp :
orderan :
.
.
#bananamarieregal #bananamarie #menubarumealkitchenwede #pisang #dessert #pisangenak #olahanpisang #dessertmurah #dessertenak #desserbandung #makananbandung #jajananbandung #cemilanbandung #bananacibay #cibaduyut #infomakananbdg #infocemilanbdg #infodessertbandung #mealskitchenwede #mealkitchenwede #banana #pisang #marieregal #bananamariebandung
BANANA MARIE REGAL.. atau kita suka nyebut nya sih BMR (ini size s) olahan makanan ringan yang terbuat dari pisang, wipcream, kue marie yang pastinya lumeerr di muluutttt.. . . mau coba BMR nya?? ikutan PO ya H-1 menu baru ga bisa dadakan loh kecuali klo ready akan kita infokan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . untuk mempercepat orderan silahkan langsung kasih format order via dm / wa (jangan double ya) nama : alamat lengkap : no hp : orderan : . . #bananamarieregal  #bananamarie  #menubarumealkitchenwede  #pisang  #dessert  #pisangenak  #olahanpisang  #dessertmurah  #dessertenak  #desserbandung  #makananbandung  #jajananbandung  #cemilanbandung  #bananacibay  #cibaduyut  #infomakananbdg  #infocemilanbdg  #infodessertbandung  #mealskitchenwede  #mealkitchenwede  #banana  #pisang  #marieregal  #bananamariebandung 
BANANA MARIE REGAL.. atau kita suka nyebut nya sih BMR (ini size m)
olahan makanan ringan yang terbuat dari pisang, wipcream, kue marie yang pastinya lumeerr di muluutttt..
.
.
mau coba BMR nya?? ikutan PO ya H-1
menu baru ga bisa dadakan loh kecuali klo ready akan kita infokan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
untuk mempercepat orderan silahkan langsung kasih format order via dm / wa (jangan double ya) 
nama : 
alamat lengkap :
no hp :
orderan :
.
.
#bananamarieregal #bananamarie #menubarumealkitchenwede #pisang #dessert #pisangenak #olahanpisang #dessertmurah #dessertenak #desserbandung #makananbandung #jajananbandung #cemilanbandung #bananacibay #cibaduyut #infomakananbdg #infocemilanbdg #infodessertbandung #mealskitchenwede #mealkitchenwede #banana #pisang #marieregal #bananamariebandung
BANANA MARIE REGAL.. atau kita suka nyebut nya sih BMR (ini size m) olahan makanan ringan yang terbuat dari pisang, wipcream, kue marie yang pastinya lumeerr di muluutttt.. . . mau coba BMR nya?? ikutan PO ya H-1 menu baru ga bisa dadakan loh kecuali klo ready akan kita infokan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . untuk mempercepat orderan silahkan langsung kasih format order via dm / wa (jangan double ya) nama : alamat lengkap : no hp : orderan : . . #bananamarieregal  #bananamarie  #menubarumealkitchenwede  #pisang  #dessert  #pisangenak  #olahanpisang  #dessertmurah  #dessertenak  #desserbandung  #makananbandung  #jajananbandung  #cemilanbandung  #bananacibay  #cibaduyut  #infomakananbdg  #infocemilanbdg  #infodessertbandung  #mealskitchenwede  #mealkitchenwede  #banana  #pisang  #marieregal  #bananamariebandung 
Antara order hari2..
InsyaAllah kat studio sentiasa ada ni..cheesetart, fruit tart, brownies, creampuff, nak combo pun ada..whatsapp je kak ain utk order ya..
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#dessertmurah #dessertsupplier #agendiperlukan #agenshahalam #kongsirezeki #puncakperdana #uitmpuncakperdana
Talam suji...ni antara kuih talam yg kak ain antar kat gerai Raihan kat bus stop Nusa Rhu hari hari..
.
bg uolls yg stay kat sec u10, nak cari lauk,dessert & western food, boleh hala ke nusa rhu ya..ada bus stop belah kiri..haa mcm2 lauk ada jual kat situ..yg dok kat #saujanautama or #puncakalam pun boleh singgah..hari2 buka kecuali sabtu & ahad, after asar sampai 7 malam..
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#talamsuji #kuihtalamshahalam #kuihmuihmelayu #desserttable #dessertsupplier #dessertmurah #pudingviralshahalam #puncakperdana #uitmpuncakperdana
Talam suji...ni antara kuih talam yg kak ain antar kat gerai Raihan kat bus stop Nusa Rhu hari hari.. . bg uolls yg stay kat sec u10, nak cari lauk,dessert & western food, boleh hala ke nusa rhu ya..ada bus stop belah kiri..haa mcm2 lauk ada jual kat situ..yg dok kat #saujanautama  or #puncakalam  pun boleh singgah..hari2 buka kecuali sabtu & ahad, after asar sampai 7 malam.. . Www.wasap.my/60192992844 . #talamsuji  #kuihtalamshahalam  #kuihmuihmelayu  #desserttable  #dessertsupplier  #dessertmurah  #pudingviralshahalam  #puncakperdana  #uitmpuncakperdana 
Puding oreo..sedap dimakan sejuk2..ni antara menu yg kak ain antar kat gerai Raihan kat bus stop Nusa Rhu..bg uolls yg stay kat sec u10, nak cari lauk,dessert & western food, boleh hala ke nusa rhu ya..ada bus stop belah kiri..haa mcm2 lauk ada jual kat situ..yg dok kat #saujanautama or #puncakalam pun boleh singgah..hari2 buka kecuali sabtu & ahad, after asar sampai 7 malam..
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#pudingsedapshahalam #pudingoreo #desserttable #dessertsupplier #dessertmurah #pudingviralshahalam #puncakperdana #uitmpuncakperdana
Puding oreo..sedap dimakan sejuk2..ni antara menu yg kak ain antar kat gerai Raihan kat bus stop Nusa Rhu..bg uolls yg stay kat sec u10, nak cari lauk,dessert & western food, boleh hala ke nusa rhu ya..ada bus stop belah kiri..haa mcm2 lauk ada jual kat situ..yg dok kat #saujanautama  or #puncakalam  pun boleh singgah..hari2 buka kecuali sabtu & ahad, after asar sampai 7 malam.. . Www.wasap.my/60192992844 . #pudingsedapshahalam  #pudingoreo  #desserttable  #dessertsupplier  #dessertmurah  #pudingviralshahalam  #puncakperdana  #uitmpuncakperdana 
Fruit tart order dari kak Norin..alhamdulillah, tq so much kak..kalau ada sesiapa yg nak order katering dr kak norin, boleh contact beliau ya.. @ajnorin .
Www.wasap.my/60192992844
.
#menucatering #desserttable #dessertmurah #dessertsupplier #dessertshahalam #sayajualfruittart #candybuffetshahalam #puncakperdana
โ€œCHOCO LAVAโ€ by @pashalicieux .
Customer Feedback๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @nohrasul .
.
Viral viral viral letupโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Jangan tunggu lama! Laju2 order
.
Direct whatapp ! Clickโฌ‡๏ธ
http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux
http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux
http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux
.
#JomFollow #JomOrder #supersave #murmur
#monstercookies #redvelvetcheese #browniesAdam #CheeseKekRyan #RedVelvetAra #BambanganJeruk
#browniesbadamnutella
#brownieskedut #browniekedutmurah #brownieslahaddatu #snowcheesekut #dessertmurah #instafamous #instafood #instamalaysia #fbmalaysia #lahaddatuinfo
@brownies
@cheesecake
@redvelvet
@bambangan
@lahaddatu
@lahaddatuinfo
โ€œCHOCO LAVAโ€ by @pashalicieux . Customer Feedback๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ @nohrasul . . Viral viral viral letupโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Jangan tunggu lama! Laju2 order . Direct whatapp ! Clickโฌ‡๏ธ http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux http://www.wasap.my/+60105826175/pashalicieux . #JomFollow  #JomOrder  #supersave  #murmur  #monstercookies  #redvelvetcheese  #browniesAdam  #CheeseKekRyan  #RedVelvetAra  #BambanganJeruk  #browniesbadamnutella  #brownieskedut  #browniekedutmurah  #brownieslahaddatu  #snowcheesekut  #dessertmurah  #instafamous  #instafood  #instamalaysia  #fbmalaysia  #lahaddatuinfo  @brownies @cheesecake @redvelvet @bambangan @lahaddatu @lahaddatuinfo
Smoky unicorn. ๐Ÿ’ž
Smoky unicorn. ๐Ÿ’ž
๐ŸŒธ CHEESEKUT MERECEK BY SISTERโ€™S OVEN ๐ŸŒธ
-
- ๐Ÿš— Penghantaran beserta cas juga di sediakan sekitar klang & sec 7 shah alam.
-
Cara order just klik no tel di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘†๐Ÿป
-

#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
Baby shark 4" version. ๐ŸŸ
Baby shark 4" version. ๐ŸŸ
Alhamdulilah customer puas hati kita pun senang hati ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜
-
-
Setiap hari kita open order creampuff โ˜บ๏ธ
.
Flavor Filling : โคต๏ธ
โ–ช๏ธ Custard
โ–ช๏ธ Chocolate
.
.
๐Ÿ“Œ Mixed RM14/20pcs
๐Ÿ“Œ Custard RM11/20pcs
๐Ÿ“Œ Chocolate RM16/20pcs
.
Nak mix pun kita boleh buat macam ni ๐Ÿ˜‹
.
Cara order just klik no tel di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘†๐Ÿป
#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
Alhamdulilah customer puas hati kita pun senang hati ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜ - - Setiap hari kita open order creampuff โ˜บ๏ธ . Flavor Filling : โคต๏ธ โ–ช๏ธ Custard โ–ช๏ธ Chocolate . . ๐Ÿ“Œ Mixed RM14/20pcs ๐Ÿ“Œ Custard RM11/20pcs ๐Ÿ“Œ Chocolate RM16/20pcs . Nak mix pun kita boleh buat macam ni ๐Ÿ˜‹ . Cara order just klik no tel di bio ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘†๐Ÿป #alhamdulillah  #klang  #kgdelek  #pandamaranjaya  #portklang  #bazarpaknik  #desserts  #dessertmurah  #fruittart  #sayajualmurah  #sayajualonline  #cod  #selfpickupklang  #paidreviewmurah  #paidreview  #malaysia  #sistersoven  #fruittart 
Hari ini kami membuat pesanan ager mangga coklat
Boleh dipesan untuk acara apapun, harganya sgt terjangkau, rasanya jga enak.. Bahan yg kami gunakan untuk membuat agar ini merupakan bahan alami, kami tidak menggunakan bahan pengawet apapun demi kesehatan para customer kami.. Pemesanan maksimal H-1.. Untuk info dan pemesanan bisa dm atau WA di nomor 081385577655
#agaragar #acara #dessert #pudding #agar #jelly #dessertjakarta #jakarta #kelapamuda #agarmurah #jellymurah #dessertmurah #makananpenutupager
Hari ini kami membuat pesanan ager mangga coklat Boleh dipesan untuk acara apapun, harganya sgt terjangkau, rasanya jga enak.. Bahan yg kami gunakan untuk membuat agar ini merupakan bahan alami, kami tidak menggunakan bahan pengawet apapun demi kesehatan para customer kami.. Pemesanan maksimal H-1.. Untuk info dan pemesanan bisa dm atau WA di nomor 081385577655 #agaragar  #acara  #dessert  #pudding  #agar  #jelly  #dessertjakarta  #jakarta  #kelapamuda  #agarmurah  #jellymurah  #dessertmurah  #makananpenutupager 
Pempek besok ready lagiiii yang minat boleh chat yaa di list dari sekarang yaa per pack 10ribuan aja yaa ๐Ÿ˜‰๐Ÿค—
Isinya apa aja ????? Isinya ada 2 pempek kapal selam , 1 pempek lenjer , mie kuning , timun dan kuah cuko ๐Ÿ˜š  #saladbuah #saladsayur #rujakserut #rujak7bulanan #rujak4bulanan #makanansehat #saladenak #saladdepok #saladmurah #rujakmurah #rujakcup #rujakkekinian #asinanenak #asinanmurah #kulinerhitz #dessertmurah #kulinerdepok #kulineraddict #dessertkantor #kulinerjabodetabek #bakpaomini #singkongthailand #cemilanmurah #bakpaomurah #bakpaocoklat #bakpaopandan #bakpaokeju #bakpaoayam #bakpaostrawberry #bakpaohalal
Pempek besok ready lagiiii yang minat boleh chat yaa di list dari sekarang yaa per pack 10ribuan aja yaa ๐Ÿ˜‰๐Ÿค— Isinya apa aja ????? Isinya ada 2 pempek kapal selam , 1 pempek lenjer , mie kuning , timun dan kuah cuko ๐Ÿ˜š #saladbuah  #saladsayur  #rujakserut  #rujak7bulanan  #rujak4bulanan  #makanansehat  #saladenak  #saladdepok  #saladmurah  #rujakmurah  #rujakcup  #rujakkekinian  #asinanenak  #asinanmurah  #kulinerhitz  #dessertmurah  #kulinerdepok  #kulineraddict  #dessertkantor  #kulinerjabodetabek  #bakpaomini  #singkongthailand  #cemilanmurah  #bakpaomurah  #bakpaocoklat  #bakpaopandan  #bakpaokeju  #bakpaoayam  #bakpaostrawberry  #bakpaohalal 
Assalamualaikum wbt
Salam Jumuah Barokah
Harini kita kasik belanja #pandangulamelakamillecrepe hanya RM5 sahaja๐Ÿคค๐Ÿคค
Jom @le.qaira

Operating hours?
.
Mon - Sun
12pm - 8pm
.
Location?
.
No 29-1 Jalan 57/10
Taman Koperasi Polis Fasa 2
68100 Kuala Lumpur
.
Landmarks?
.
โ™ฃ๏ธAbove Cybercafe Mineski Infinity
โ™ฅ๏ธNext to DQ Hair & Beauty
โ™ ๏ธNear to Unikop College
โ™ฆ๏ธNear to Restoran Lagenda Malaya
. 
Call us:
.
+6013-3581312
+6012-2445622
+6012-2445664
.
#leqaira #vendorkl #iic #unikop #picoms #iium #vendorwanted
#dessertmurah #dessertgombak 
#gombakfooddelivery
Assalamualaikum wbt Salam Jumuah Barokah Harini kita kasik belanja #pandangulamelakamillecrepe  hanya RM5 sahaja๐Ÿคค๐Ÿคค Jom @le.qaira Operating hours? . Mon - Sun 12pm - 8pm . Location? . No 29-1 Jalan 57/10 Taman Koperasi Polis Fasa 2 68100 Kuala Lumpur . Landmarks? . โ™ฃ๏ธAbove Cybercafe Mineski Infinity โ™ฅ๏ธNext to DQ Hair & Beauty โ™ ๏ธNear to Unikop College โ™ฆ๏ธNear to Restoran Lagenda Malaya . Call us: . +6013-3581312 +6012-2445622 +6012-2445664 . #leqaira  #vendorkl  #iic  #unikop  #picoms  #iium  #vendorwanted  #dessertmurah  #dessertgombak  #gombakfooddelivery 
Assalamualaikum wbt
Salam Jumuah Barokah
Harini kita kasik belanja #pandangulamelakamillecrepe hanya RM5 sahaja๐Ÿคค๐Ÿคค
Jom @le.qaira_beautique_cafe

Operating hours?
.
Mon - Sun
12pm - 8pm
.
Location?
.
No 29-1 Jalan 57/10
Taman Koperasi Polis Fasa 2
68100 Kuala Lumpur
.
Landmarks?
.
โ™ฃ๏ธAbove Cybercafe Mineski Infinity
โ™ฅ๏ธNext to DQ Hair & Beauty
โ™ ๏ธNear to Unikop College
โ™ฆ๏ธNear to Restoran Lagenda Malaya
. 
Call us:
.
+6013-3581312
+6012-2445622
+6012-2445664
.
#leqaira #vendorkl #iic #unikop #picoms #iium #vendorwanted
#dessertmurah #dessertgombak 
#gombakfooddelivery
Assalamualaikum wbt Salam Jumuah Barokah Harini kita kasik belanja #pandangulamelakamillecrepe  hanya RM5 sahaja๐Ÿคค๐Ÿคค Jom @le.qaira_beautique_cafe Operating hours? . Mon - Sun 12pm - 8pm . Location? . No 29-1 Jalan 57/10 Taman Koperasi Polis Fasa 2 68100 Kuala Lumpur . Landmarks? . โ™ฃ๏ธAbove Cybercafe Mineski Infinity โ™ฅ๏ธNext to DQ Hair & Beauty โ™ ๏ธNear to Unikop College โ™ฆ๏ธNear to Restoran Lagenda Malaya . Call us: . +6013-3581312 +6012-2445622 +6012-2445664 . #leqaira  #vendorkl  #iic  #unikop  #picoms  #iium  #vendorwanted  #dessertmurah  #dessertgombak  #gombakfooddelivery 
Jumaat 19/10/18
-
Pavlova medium - RM13
Pavlova medium (extra fruits) - RM15
.
Cod by agents/self pickup (Klinik Kesihatan Jitra). Thank you everyone for ordering!
.
SABTU, AHAD & ISNIN saya cuti. InsyaAllah next week sy open order lagi. Terima kasih semua.
.
#pavlovabyalynzakree  #minipavlova #sayajualpavlova #pavlova #dessertmurah #pavlovasedap #pavlovamurah #kekpavlova #pavlovajitra #pavlovakulim #pavlovautara
Masih kita tunggu untuk pengiriman minggu ini sampai jam 3 sore yaa ๐Ÿฎ
.
Varian yg tersedia:
๐Ÿฎ Strawberry
๐Ÿฎ Blueberry
๐Ÿฎ Coffee
๐Ÿฎ Oreo
๐Ÿฎ Milo
.
#pannacotta #pannacottajakarta #jualpannacotta #dessertjakarta #dessertmurah #dessert
Today, 400" bowls of No Bake Dessert has been wonderfully made and purchased. Thank you for giving us a chance to treats your day and make it more sweeter everyday. Couldnโ€™t find any words to describe but Itโ€™s been an Ah-Mazing for almost Two Months with all of you! Still unbelievable. letโ€™s keep going!
.
.
#jualdessert  #jualdessertbuah #jualdessertjakarta #dessertmurah #dessertjkt #jktfoodbang #jualnobakedessert #sweettreats #instafoodies #dessertporn  #TFLers #tweegram #photooftheday #instamood #tbt #igers #picoftheday #food #instadaily #instagramhub  #iphoneonly #instagood #bestoftheday #jj #sky #picstitch #follow #webstagram #sun #nofilter
Today, 400" bowls of No Bake Dessert has been wonderfully made and purchased. Thank you for giving us a chance to treats your day and make it more sweeter everyday. Couldnโ€™t find any words to describe but Itโ€™s been an Ah-Mazing for almost Two Months with all of you! Still unbelievable. letโ€™s keep going! . . #jualdessert  #jualdessertbuah  #jualdessertjakarta  #dessertmurah  #dessertjkt  #jktfoodbang  #jualnobakedessert  #sweettreats  #instafoodies  #dessertporn  #TFLers  #tweegram  #photooftheday  #instamood  #tbt  #igers  #picoftheday  #food  #instadaily  #instagramhub  #iphoneonly  #instagood  #bestoftheday  #jj  #sky  #picstitch  #follow  #webstagram  #sun  #nofilter 
Salam Jumaat semua!

Sorry to announce that orders are closed from tomorrow 20/10 (Saturday) - 25/10 (Thursday). We will be back in business on 26/10, Friday next week! ๐Ÿ’•

Custard Cream Puff Price List:
25 pcs - RM20
36 pcs - RM25
50 pcs - RM35
100 pcs - RM70

#creampuffbangi #creampuffukm #creampuffputrajaya #creampuffkajang #creampuffserdang #creampuffserikembangan
#creampuffcyberjaya #creampuffbandarseriputra #creampuffupm #mpob #bangi #kajang #bandarseriputra #ukm #upm #usim #sayajualcreampuff #creampuffsedap #creampuffmurah #dessertmurah #dessertbangi #fluffycreampuff #sayajual #jommakan #mayharkitchen
Salam Jumaat semua! Sorry to announce that orders are closed from tomorrow 20/10 (Saturday) - 25/10 (Thursday). We will be back in business on 26/10, Friday next week! ๐Ÿ’• Custard Cream Puff Price List: 25 pcs - RM20 36 pcs - RM25 50 pcs - RM35 100 pcs - RM70 #creampuffbangi  #creampuffukm  #creampuffputrajaya  #creampuffkajang  #creampuffserdang  #creampuffserikembangan  #creampuffcyberjaya  #creampuffbandarseriputra  #creampuffupm  #mpob  #bangi  #kajang  #bandarseriputra  #ukm  #upm  #usim  #sayajualcreampuff  #creampuffsedap  #creampuffmurah  #dessertmurah  #dessertbangi  #fluffycreampuff  #sayajual  #jommakan  #mayharkitchen 
.
Bijak bukan berarti tidak pernah salah
kaya bukan berarti tidak pernah susah
dan sukses bukan berarti tidak pernah gagal.
. Bijak bukan berarti tidak pernah salah kaya bukan berarti tidak pernah susah dan sukses bukan berarti tidak pernah gagal.
Alhamdulilah for positive feedback mini brownies ๐Ÿค—
.
.
. ๐Ÿ“ฒAda rasa macam terliur & nak rasa tak ? Boleh lah tekan link no tel di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ In Shaa Allah kami akan respon secepat yang mungkin ๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป
.

#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
#brownies
Alhamdulilah for positive feedback mini brownies ๐Ÿค— . . . ๐Ÿ“ฒAda rasa macam terliur & nak rasa tak ? Boleh lah tekan link no tel di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ In Shaa Allah kami akan respon secepat yang mungkin ๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป . #alhamdulillah  #klang  #kgdelek  #pandamaranjaya  #portklang  #bazarpaknik  #desserts  #dessertmurah  #fruittart  #sayajualmurah  #sayajualonline  #cod  #selfpickupklang  #paidreviewmurah  #paidreview  #malaysia  #sistersoven  #fruittart  #brownies 
Dessert sehat nya yuukk mom...
Resep racikan homemade, dengan bahan2 berkualitas baik dan gula asli
.
Seaweed powder nya membantu melancarkan pencernaan
.
Sehat untuk segala usia ๐Ÿ‘Œ
. 
Ready 12 rasa best seller
.
#silkypuddinginstant#bubuk silkypudding#dessertsehatjakarta#dessertmurah#homemade
Salam all.
We serve dessert table untuk any event. Kindly lock your date earlier. Pakej is within your budget. So, apa tunggu lagi? Jom meriah kan majlis korang dengan dessert dari kami. ๐Ÿ’•

Untuk tempahan | www.wasap.my/60177426427

#pavlova #pavlovasedap #pavlovajb #pavlovamurah #nutellapavlova #classicpavlova #saltedcaramel #dessert #dessertmurah  #candybuffet #candybuffetjb #surprisecake #surpriseparty #surprisedelivery #surprisejb #johorbahru #singapore #doorgift #sg #browniebite #browniesedap #brownies #muffin #birthdaycake #birthdaysurprise #desserttable #desserttablejb #johorwedding #weddingjb
Salam all. We serve dessert table untuk any event. Kindly lock your date earlier. Pakej is within your budget. So, apa tunggu lagi? Jom meriah kan majlis korang dengan dessert dari kami. ๐Ÿ’• Untuk tempahan | www.wasap.my/60177426427 #pavlova  #pavlovasedap  #pavlovajb  #pavlovamurah  #nutellapavlova  #classicpavlova  #saltedcaramel  #dessert  #dessertmurah  #candybuffet  #candybuffetjb  #surprisecake  #surpriseparty  #surprisedelivery  #surprisejb  #johorbahru  #singapore  #doorgift  #sg  #browniebite  #browniesedap  #brownies  #muffin  #birthdaycake  #birthdaysurprise  #desserttable  #desserttablejb  #johorwedding  #weddingjb 
As salam & selamat pagi... selamat bekerja semua๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ...
@puddingjagungcustardkawkaw open order untuk hari esok (SABTU) ...so siapa2 yang nak selit order untuk cod or selfpickup boleh click link kat bio k๐Ÿ˜‰... *CLOSED ORDER pada pukul 4PM JUMAAT..* .
.
Pada yang belum cuba lagi pudding kami, bolehlah PM kami ye .. InsyaAllah kami cuba memberi respon secepat yang mungkin..๐Ÿค—
.
.
Berapa harga??? Jangan risau harga sangat berpatutan!!! RM3 per pack!! Murahkan?? .
.
Kami juga membuat servis COD d area JB.. so mana yang keje tu kalau susah nak keluar office boleh la roger2 kami๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
http://www.wasap.my/+60177029597
http://www.wasap.my/+60177029597
http://www.wasap.my/+60177029597
.
.
#puddingjagung#puddingjagungcustard#puddingsedap#puddingjb#deliveryfoodjb#dessertjb#puddingviral#puddingmurah#dessertmurah#puddinglembut#puddinggebu#
As salam & selamat pagi... selamat bekerja semua๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ... @puddingjagungcustardkawkaw open order untuk hari esok (SABTU) ...so siapa2 yang nak selit order untuk cod or selfpickup boleh click link kat bio k๐Ÿ˜‰... *CLOSED ORDER pada pukul 4PM JUMAAT..* . . Pada yang belum cuba lagi pudding kami, bolehlah PM kami ye .. InsyaAllah kami cuba memberi respon secepat yang mungkin..๐Ÿค— . . Berapa harga??? Jangan risau harga sangat berpatutan!!! RM3 per pack!! Murahkan?? . . Kami juga membuat servis COD d area JB.. so mana yang keje tu kalau susah nak keluar office boleh la roger2 kami๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . http://www.wasap.my/+60177029597 http://www.wasap.my/+60177029597 http://www.wasap.my/+60177029597 . . #puddingjagung #puddingjagungcustard #puddingsedap #puddingjb #deliveryfoodjb #dessertjb #puddingviral #puddingmurah #dessertmurah #puddinglembut #puddinggebu #
Alhamdulillah kak @maulidatunnadia Suka sama pudotnya๐Ÿ˜ Ditunggu orderan selanjutnya yaaa kak๐Ÿ˜โค Kuy lah yg belum nyobain dan belum order langsung hubungi admin by whatsapp 081238652227๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #pudingmalang #pudingdurian #pudingstrawberry #pudingtart #pudingmurmermalang #pudingmalangmumer #pudingcoklat #pudingsedot #pudingsehat #pudingcup #pudot #kulinermalang #malangfoodies #food #dessertmurah #dessertenak
Banana cheese moist cake yg dh siap dipotong2..rm7/pack..lai lai lai..harini available tau..tapi stok xbanyak..sape cepat dia dapat ๐Ÿ˜œ
.
#bananacheesemoistcake #kekpisangcheese #sayajualkeksedap #dessertmurah #desserttable #dessertsupplier #puncakperdana
Assalamualaikum kesayanganss..
Salam jumaat..kejap nya masa berlalu ha..dh abis lg seminggu..cepat sangat ni..semoga hari2 yg berlalu tu meninggalkan kenangan manis utk semua hendaknya ya..
.
Mintak maap uolls..lama xupdate ig/fb..banyaknyaaa gambar terperap dlm phone ni..order hari2 jalan, jualan kat gerai pun onz je hari2..cuma xsempat nak update..ntah apa punya marketing xtau laa..haha adoi..ampun semuanya ya..slowly kak ain update pasni..janji! ๐Ÿ–๐Ÿ˜œ
.
Ni menu baru dlm list dessert kak ain..banana cheese moist cake..sedap sangat uolls kek ni..peminat kek pisang & cheese boleh try ni tau..xmahal pun kek ni..1 loyang rm40 saiz 9 inci, kalau nak mini punya rm7 sahaja 1 pack..harini pun available ni..meh whatsapp kak ain utk book..mmg nyaman uolls makan kek ni..xtipu!hehe..
.
www.wasap.my/60192992844
.
#bananacheesemoistcake #dessertmurah #dessertsupplier #sayajualkeksedap #kekpisangcheese #puncakperdana
Assalamualaikum kesayanganss.. Salam jumaat..kejap nya masa berlalu ha..dh abis lg seminggu..cepat sangat ni..semoga hari2 yg berlalu tu meninggalkan kenangan manis utk semua hendaknya ya.. . Mintak maap uolls..lama xupdate ig/fb..banyaknyaaa gambar terperap dlm phone ni..order hari2 jalan, jualan kat gerai pun onz je hari2..cuma xsempat nak update..ntah apa punya marketing xtau laa..haha adoi..ampun semuanya ya..slowly kak ain update pasni..janji! ๐Ÿ–๐Ÿ˜œ . Ni menu baru dlm list dessert kak ain..banana cheese moist cake..sedap sangat uolls kek ni..peminat kek pisang & cheese boleh try ni tau..xmahal pun kek ni..1 loyang rm40 saiz 9 inci, kalau nak mini punya rm7 sahaja 1 pack..harini pun available ni..meh whatsapp kak ain utk book..mmg nyaman uolls makan kek ni..xtipu!hehe.. . www.wasap.my/60192992844 . #bananacheesemoistcake  #dessertmurah  #dessertsupplier  #sayajualkeksedap  #kekpisangcheese  #puncakperdana 
Salam Jumaat #cslovers
.
.
Semoga hari ni lebih baik dari semlm โค๏ธ
.
.
#spreadlove #loveyourself #csdelight #dessertmurah #dessertmurahmalaysia #quotes #quotedoftheday #motivate #motivateothers #creampuffs #brownies #pavlova #takoyaki #congobar
Thx ka @icelcely ๐Ÿคฉ 
Packaging ini khusus acara stand bazzar aja ya ~
~
~
Thx ka @icelcely ๐Ÿคฉ Packaging ini khusus acara stand bazzar aja ya ~ ~ ~
Ini pula DFCC no cheese whole size..ada dua size 6" dan 8"....sesuai jugak untuk dijadikan sebagai kek hantaran..takpun kek harijadi...nampak simple kan? Kalau nak lagi meriah boleh la add on cake topper ikutla kartun kesukaan anak anda atau letak hiasan2 mainan kecik2 pony ke thomas ke kt keliling kek tu ๐Ÿ˜„ haa cake topper boleh order dgn @intechnetwork ๐Ÿ˜Š
.
SEKALI RASA PASTI TERBAYANG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
#bayangkhaibahar
#mamasab #sabrinabakery #keksabrinabakery #keksedap #kekviral #cakelover #cakebirthday #kekbirthdaymurah #birthdayparty
#agentsabrinabakery 
#sabrinabakeryagent 
#sabrinabakeryagentpuchong 
#sabrinabakeryagentcheras 
#deliverypuchong 
#deliverycheras
#fattzura #fattzurafairytale #babyctdk 
#bazaarpaknil
#bazaarkl
#bazaarmalaysia 
#kekdelivery
#kekdeliveryklselangor 
#dessertpremium
#dessertmurah 
#sedaplainmachiammm
#mananakdapatkattempatlain 
#deliveryteruskehati
Ini pula DFCC no cheese whole size..ada dua size 6" dan 8"....sesuai jugak untuk dijadikan sebagai kek hantaran..takpun kek harijadi...nampak simple kan? Kalau nak lagi meriah boleh la add on cake topper ikutla kartun kesukaan anak anda atau letak hiasan2 mainan kecik2 pony ke thomas ke kt keliling kek tu ๐Ÿ˜„ haa cake topper boleh order dgn @intechnetwork ๐Ÿ˜Š . SEKALI RASA PASTI TERBAYANG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #bayangkhaibahar  #mamasab  #sabrinabakery  #keksabrinabakery  #keksedap  #kekviral  #cakelover  #cakebirthday  #kekbirthdaymurah  #birthdayparty  #agentsabrinabakery  #sabrinabakeryagent  #sabrinabakeryagentpuchong  #sabrinabakeryagentcheras  #deliverypuchong  #deliverycheras  #fattzura  #fattzurafairytale  #babyctdk  #bazaarpaknil  #bazaarkl  #bazaarmalaysia  #kekdelivery  #kekdeliveryklselangor  #dessertpremium  #dessertmurah  #sedaplainmachiammm  #mananakdapatkattempatlain  #deliveryteruskehati 
UPDATED : SOLD OUT
RM6 only per box
*whatsapp me now to grab yours
*limited 5 boxes only
.
Self pickup Klinik Kesihatan Jitra
Time : 10am-2pm shj
.
018 401 4062 (whatsapp only)
.
#pavlovabyalynzakree  #minipavlova #sayajualpavlova #pavlova #dessertmurah #pavlovasedap #pavlovamurah #kekpavlova #pavlovajitra #pavlovakulim #pavlovautara
"i'm a sunflower a little funny"๐ŸŒป
"i'm a sunflower a little funny"๐ŸŒป
"@the.a.kitchen jual apa paling best?"
.

Semua pun best! Hehehe
Tapi Baby Creampuff ni paling selalu customer order dan order lagi! 
Sebab tempat lain takde buat size baby macam kami tau! .

SEDAP!!
BANYAK!!
MURAH!!
.

Meh tekan link ni kalau nak order : http://www.wasap.my/60182726844
.

#dessertmurah #dessertsedap #theakitchen #creampuffmurah #creampuffsedap #deliverybangi #babycreampuff #creampuff #deliveryputrajaya #homemade #birthdayparty #dessertbuffet #delivery #bangi #kajang #serdang #putrajaya #foodporn #fooddelivery #bazarpaknil #0182726844 #bestselling #kendurikahwin #kahwin #tunang #murah #sedap #baker #bakerbangi #homebaker
"@the.a.kitchen jual apa paling best?" . Semua pun best! Hehehe Tapi Baby Creampuff ni paling selalu customer order dan order lagi! Sebab tempat lain takde buat size baby macam kami tau! . SEDAP!! BANYAK!! MURAH!! . Meh tekan link ni kalau nak order : http://www.wasap.my/60182726844 . #dessertmurah  #dessertsedap  #theakitchen  #creampuffmurah  #creampuffsedap  #deliverybangi  #babycreampuff  #creampuff  #deliveryputrajaya  #homemade  #birthdayparty  #dessertbuffet  #delivery  #bangi  #kajang  #serdang  #putrajaya  #foodporn  #fooddelivery  #bazarpaknil  #0182726844  #bestselling  #kendurikahwin  #kahwin  #tunang  #murah  #sedap  #baker  #bakerbangi  #homebaker 
Customer ni dah grab mini brownies & cheesekut. Anda bila lagi ? ๐Ÿ˜
-
-
Kami boleh cod terus depan rumah anda ๐Ÿ›ต๐Ÿš˜
-
Nak order boleh tekan link ws dekat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
-
#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
#brownise
Alhamdulilah for positive feedback creampuff ๐Ÿค—
.
.
. ๐Ÿ“ฒAda rasa macam terliur & nak rasa tak ? Boleh lah tekan link no tel di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ In Shaa Allah kami akan respon secepat yang mungkin ๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป
.

#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
Alhamdulilah for positive feedback creampuff ๐Ÿค— . . . ๐Ÿ“ฒAda rasa macam terliur & nak rasa tak ? Boleh lah tekan link no tel di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ In Shaa Allah kami akan respon secepat yang mungkin ๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป . #alhamdulillah  #klang  #kgdelek  #pandamaranjaya  #portklang  #bazarpaknik  #desserts  #dessertmurah  #fruittart  #sayajualmurah  #sayajualonline  #cod  #selfpickupklang  #paidreviewmurah  #paidreview  #malaysia  #sistersoven  #fruittart 
Thank you customer beli kek batik bonda dari sisterโ€™s oven ๐Ÿ’‹โค๏ธ
-
๐Ÿ“ฒ WS/DM untuk sebarang tempahan ๐Ÿงก
โฉ Ready stock kek batik in the house โช
-
#alhamdulillah #klang #kgdelek #pandamaranjaya #portklang #bazarpaknik
#desserts
#dessertmurah
#fruittart
#sayajualmurah
#sayajualonline
#cod #selfpickupklang
#paidreviewmurah #paidreview #malaysia
#sistersoven
#fruittart
#creampuffcustard 
#sistersovenklang
#kekbatikbonda
#brownies
Thank you customer beli kek batik bonda dari sisterโ€™s oven ๐Ÿ’‹โค๏ธ - ๐Ÿ“ฒ WS/DM untuk sebarang tempahan ๐Ÿงก โฉ Ready stock kek batik in the house โช - #alhamdulillah  #klang  #kgdelek  #pandamaranjaya  #portklang  #bazarpaknik  #desserts  #dessertmurah  #fruittart  #sayajualmurah  #sayajualonline  #cod  #selfpickupklang  #paidreviewmurah  #paidreview  #malaysia  #sistersoven  #fruittart  #creampuffcustard  #sistersovenklang  #kekbatikbonda  #brownies 
#brownies ๐Ÿ™‹
.
Strawberry and maltesers memang ๐Ÿ‘Œ
.
WA http://www.wasap.my/+60192668615
#brownieskedut #browniesmurah #browniesmurahkl #browniesmurahselangor #dessertmurah #dessertkl #dessert
Pavlova Fresh fresh baru je sampai guys๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Puas hati sangat pavlova ni, sedappp, gebu memang puas hati๐Ÿ˜‹RM6 sahaja.
.
#pavlovamurah #dessertsedap #dessertmurah
4 BOX INI CUMA RM100 SAHAJAAAAA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Setiap satu box ni normal price RM35 taw. 
Cuba darab 4?
Cuba tengok balik harga promosi?

Bandingkan harga. Semak balik berapa ringgit korang boleh save untuk iPhone baru.

Siap ada delivery sampai depan pintu lagi. Tinggal nak PM untuk tempahan mahupun pertanyaan je.

Delivery setiap hari ke KL/Selangor. Roadtour ke Utara dan Selatan pada hari2 dan lokasi2 tertentu.

#rezekiAlya #geologistjualkek 
#deliveryklcc #deliveryklselangor #sabrinabakeryklcc #dessertmurah #kekmurah #sayajualdessert #cikreenencikngokngek
4 BOX INI CUMA RM100 SAHAJAAAAA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Setiap satu box ni normal price RM35 taw. Cuba darab 4? Cuba tengok balik harga promosi? Bandingkan harga. Semak balik berapa ringgit korang boleh save untuk iPhone baru. Siap ada delivery sampai depan pintu lagi. Tinggal nak PM untuk tempahan mahupun pertanyaan je. Delivery setiap hari ke KL/Selangor. Roadtour ke Utara dan Selatan pada hari2 dan lokasi2 tertentu. #rezekiAlya  #geologistjualkek  #deliveryklcc  #deliveryklselangor  #sabrinabakeryklcc  #dessertmurah  #kekmurah  #sayajualdessert  #cikreenencikngokngek 
๐Ÿ“ฃExtra box!!
.
๐Ÿ’ฒPrice : Rm95
๐ŸฐFlavour : Pandan Gula Melaka + Carrot Walnut Cake
๐Ÿš—Delivery : +Rm5 (Banting)
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0135533418๐Ÿ˜Š

#pandangulamelaka #carrotwalnutcake #cakekebylala #slicecakes #premiumslicecake #keksedap #keksedapbanting #kekmurah #dessertmurah #dessert #instacake #instadessert
๐Ÿš—Tumpang lalu.. Dua set Combo untuk hari ini๐Ÿ˜
.
Carrot Walnut Cake + Pandan Gula Melaka๐Ÿ˜‹
.
Rm95/set
.
EXTRA 1 BOX!! .
Berminat? Whatsapp 0136533418๐Ÿ˜Š
.
#cakekebylala #pandangulamelaka #PGM #carrotwalnutcake #carrotcakes #slicecakes #premiumslicecake #keksedap #keksedapbanting #fooddeliverybanting #kekbanting #dessert #dessertmurah #instacake #instadessert