an online Instagram web viewer

#dentalfood medias

Photos

Ausflug auf den HISTORISCHEN WEINBERG am Schwanberg mit Weinverkostung 🍷😋on top - Frankens kulinarische Vielfalt {Pressereise} #latergram #franconia #frankenentdecken #discoverfranconia #travelpic .
.
.
.
.
.
.
#discovertheworld #discovergermany #instagermany #visitgermany #travel #travelgram #igergermany #foodblogger #foodbloggerinberlin #foodandtravel #travelandeat #eatandtravel #dentalfood #65plusblogger #65plusandfabulous #foodbloggerontour #docevaontourinfranken
Ausflug auf den HISTORISCHEN WEINBERG am Schwanberg mit Weinverkostung 🍷😋on top - Frankens kulinarische Vielfalt {Pressereise} #latergram  #franconia  #frankenentdecken  #discoverfranconia  #travelpic  . . . . . . . #discovertheworld  #discovergermany  #instagermany  #visitgermany  #travel  #travelgram  #igergermany  #foodblogger  #foodbloggerinberlin  #foodandtravel  #travelandeat  #eatandtravel  #dentalfood  #65plusblogger  #65plusandfabulous  #foodbloggerontour  #docevaontourinfranken 
Das Menü in der Ipenhöfer Kammer: Panzanella & Käse, Sardinen & Ratatouille, Kalbskopf & Pfifferlinge, Kalbsrücken & Gemüse und Topfenmus mit Beeren plus einer Unzahl korrespondierender Weine 🍽🥄👀😋👌 - Frankens kulinarische Vielfalt {Pressereise} #latergram #franconia #frankenentdecken #discoverfranconia #travelpic #foodpics
.
.
.
.
.
.
.
#discovertheworld #discovergermany #instagermany #visitgermany #travel #travelgram #igergermany #foodblogger #foodbloggerinberlin #foodandtravel #travelandeat #eatandtravel #dentalfood #65plusblogger #65plusandfabulous #foodbloggerontour #docevaontourinfranken
Das Menü in der Ipenhöfer Kammer: Panzanella & Käse, Sardinen & Ratatouille, Kalbskopf & Pfifferlinge, Kalbsrücken & Gemüse und Topfenmus mit Beeren plus einer Unzahl korrespondierender Weine 🍽🥄👀😋👌 - Frankens kulinarische Vielfalt {Pressereise} #latergram  #franconia  #frankenentdecken  #discoverfranconia  #travelpic  #foodpics  . . . . . . . #discovertheworld  #discovergermany  #instagermany  #visitgermany  #travel  #travelgram  #igergermany  #foodblogger  #foodbloggerinberlin  #foodandtravel  #travelandeat  #eatandtravel  #dentalfood  #65plusblogger  #65plusandfabulous  #foodbloggerontour  #docevaontourinfranken 
Dogtor P. Gracie here with another Q&A!
Q: Are there any foods that are good for our pets in regards to dental health?
🅰️ Yes, there are several pet foods out there targeted specifically to cat or dog dental health. Talk to your vet about good options. Otherwise, chewing and brushing really are the best ways to keep those teeth healthy and happy. 😁
#qanda #dentalveterinarian #dentalhealth #food #dentalfood #teeth #pethealth #mypetssmile
Dogtor P. Gracie here with another Q&A! Q: Are there any foods that are good for our pets in regards to dental health? 🅰️ Yes, there are several pet foods out there targeted specifically to cat or dog dental health. Talk to your vet about good options. Otherwise, chewing and brushing really are the best ways to keep those teeth healthy and happy. 😁 #qanda  #dentalveterinarian  #dentalhealth  #food  #dentalfood  #teeth  #pethealth  #mypetssmile 
Gnocchetti sarda Vitello-Tonnato-Style #newblogpost #linkinbio🔥🔥🔥🔥 #vitellotonnato #gnocchetti #veal #thuna #capers #chanterelles #tomatoes #chives #allkindsofnudelsalat #foodblogger #blogevent by @dynamitecakes #dentalfood #docevaskitchen
🍇 gяαρє 🍇
Is it grape a bad guy ?! No way we get the wine from him and i love drinking wine and eating grape too. 🆁🅴🅰🅳 🆃🅷🅴 🅸🅽🅵🅾🆁🅼🅰🆃🅸🅾🅽 🅱🅴🅻🅾🆆 🅸🅽 🅴🅽🅶🅻🅸🆂🅷 🅰🅽🅳 🅰🅻🅱🅰🅽🅸🅰🅽 , 
Grapes are very nutritious, it contain high levels of citric, malic, or tartaric acid. And too much acid and this can erode the enamel of the teeth.
After you've consumed anything acidic, you should avoid brushing your teeth for at least 30 minutes. It is recomended to drink water lot of to clean your mouth . 
___________________________________________________•
Rrushi gëzon vecori të larta ushqyese, ai përmban nivele të larta të acidit citric , malik ose tartarik. Dhe një sasi e lartë acidi si kjo mund të dëmtojë smaltin e dhëmbëve.
Pasi ju keni konsumuar çdo gjë me
përmbajtje të lartë acidi , mundohuni të shmangni larjen e dhëmbëve për të paktën 30 minuta. Rekomandohet te pihet ujë , shumë ujë për te larguar acidin nga dhëmbët tuaj.
________________________________•
#dentalfood #badguysgoodguys#grapefruit #grapevine #summertime #dentistrylife #dentisthygienist #dentistdoitbetter #dentalcare#takecareofyourteeth #imadentistwhatsyoursuperpower #dentalfacts #dentalcheckup
🍇 gяαρє 🍇 Is it grape a bad guy ?! No way we get the wine from him and i love drinking wine and eating grape too. 🆁🅴🅰🅳 🆃🅷🅴 🅸🅽🅵🅾🆁🅼🅰🆃🅸🅾🅽 🅱🅴🅻🅾🆆 🅸🅽 🅴🅽🅶🅻🅸🆂🅷 🅰🅽🅳 🅰🅻🅱🅰🅽🅸🅰🅽 , Grapes are very nutritious, it contain high levels of citric, malic, or tartaric acid. And too much acid and this can erode the enamel of the teeth. After you've consumed anything acidic, you should avoid brushing your teeth for at least 30 minutes. It is recomended to drink water lot of to clean your mouth . ___________________________________________________• Rrushi gëzon vecori të larta ushqyese, ai përmban nivele të larta të acidit citric , malik ose tartarik. Dhe një sasi e lartë acidi si kjo mund të dëmtojë smaltin e dhëmbëve. Pasi ju keni konsumuar çdo gjë me përmbajtje të lartë acidi , mundohuni të shmangni larjen e dhëmbëve për të paktën 30 minuta. Rekomandohet te pihet ujë , shumë ujë për te larguar acidin nga dhëmbët tuaj. ________________________________• #dentalfood  #badguysgoodguys #grapefruit  #grapevine  #summertime  #dentistrylife  #dentisthygienist  #dentistdoitbetter  #dentalcare #takecareofyourteeth  #imadentistwhatsyoursuperpower  #dentalfacts  #dentalcheckup 
der Tag begann sportlich mit einem Nüchternlauf🏃‍♀️, weiter ging’s mit einem Smoothie zum Frühstück und der Horrortag nimmt seinen Lauf #himbeeren #banana #milch #orangenabrieb #pinkthursday #thinkpink #dentalfood #foodblogger #foodbloggerinberlin #docevaskitchen
• Djemtë e mirë dhe të këqinjtë• 
Djemtë e mirë ✔️
1. Fruta dhe perime të pasura me fibra. Ushqimet me fibra kanë një efekt dezifektues në gojën tuaj, gjithashtu bejnë pështymën të jetë fluide.
2. Ushqime, qumësht, kos dhe produkte të tjera të qumështit. Djathi është një tjetër krijues i pështymës,
3. Çaj jeshil dhe të zi. Të dyja përmbajnë polifenolë që ndërveprojnë me bakteret e pllakave kjo substance i vret bakteriet. 
4. Ushqime me fluoride. Uji i pijshëm i fluorizuar ,
_____________________________________________________ •
Djemtë e këqinj ✔️
1. Ëmbëlsira ngjitëse dhe të ëmbla.
2. Ushqime të ngrira . Për shembull, bukët e buta dhe patatet , patatinat ngecen ndërmjet fisurave te dhëmbëve tuaj.
3. Pije të gazuara. Këto pije janë burimi kryesor i sheqerit .
4. Substancat që thahen gojën tuaj si Alkooli , veçanërisht vera. 
____________________________________________________• •The good guys and the bad guys •
The good guys ✔️
1.Fiber-rich fruits and vegetables. Foods with fiber have a detergent effect in your mouth, also get saliva flowing. 
2.Cheese, milk, plain yogurt, and other dairy products. Cheese is another saliva maker,
3.Green and black teas. Both contain polyphenols that interact with plaque bacteria. 
4.Foods with fluoride. Fluoridated drinking water,
_____________________________________________________•
The bad guys ✔️
1.Sticky candies and sweets. 
2.Starchy foods that can get stuck in your mouth. Soft breads and potato chips, for instance, can get trapped between your teeth. 
3.Carbonated soft drinks.
4.Substances that dry out your mouth example Alcohol especially wine, 
#dentistrylife #dentalfood#dentistryworld #dentistdoitbetter #dentalfacts #dentalcheckup #dentalcare#dentistheroes #imadentistwhatsyoursuperpower#dentalcheckup #dentalfacts #dental_clinic
• Djemtë e mirë dhe të këqinjtë• Djemtë e mirë ✔️ 1. Fruta dhe perime të pasura me fibra. Ushqimet me fibra kanë një efekt dezifektues në gojën tuaj, gjithashtu bejnë pështymën të jetë fluide. 2. Ushqime, qumësht, kos dhe produkte të tjera të qumështit. Djathi është një tjetër krijues i pështymës, 3. Çaj jeshil dhe të zi. Të dyja përmbajnë polifenolë që ndërveprojnë me bakteret e pllakave kjo substance i vret bakteriet. 4. Ushqime me fluoride. Uji i pijshëm i fluorizuar , _____________________________________________________ • Djemtë e këqinj ✔️ 1. Ëmbëlsira ngjitëse dhe të ëmbla. 2. Ushqime të ngrira . Për shembull, bukët e buta dhe patatet , patatinat ngecen ndërmjet fisurave te dhëmbëve tuaj. 3. Pije të gazuara. Këto pije janë burimi kryesor i sheqerit . 4. Substancat që thahen gojën tuaj si Alkooli , veçanërisht vera. ____________________________________________________• •The good guys and the bad guys • The good guys ✔️ 1.Fiber-rich fruits and vegetables. Foods with fiber have a detergent effect in your mouth, also get saliva flowing. 2.Cheese, milk, plain yogurt, and other dairy products. Cheese is another saliva maker, 3.Green and black teas. Both contain polyphenols that interact with plaque bacteria. 4.Foods with fluoride. Fluoridated drinking water, _____________________________________________________• The bad guys ✔️ 1.Sticky candies and sweets. 2.Starchy foods that can get stuck in your mouth. Soft breads and potato chips, for instance, can get trapped between your teeth. 3.Carbonated soft drinks. 4.Substances that dry out your mouth example Alcohol especially wine, #dentistrylife  #dentalfood #dentistryworld  #dentistdoitbetter  #dentalfacts  #dentalcheckup  #dentalcare #dentistheroes  #imadentistwhatsyoursuperpower #dentalcheckup  #dentalfacts  #dental_clinic 
heute eat-meet-drink 🍗🌮🍤🍰🍹bei der Touristik Lounge: Thema Tahiti🏖🏝🌊☀️#tourismuslounge #travel #aroundtheworld🌎🌍🌏#berlin #theplacetobe
.
.
.
.
.
#instaberlin #igerberlin #foodblogger #foodbloggerinberlin #dentalfood #65plusblogger #65plusandfabulous #foodbloggerontourinberlin#docevaontourinberlin
Das Foto ist jetzt nicht der Burner aber das Motiv ist es allemal anlässlich der Suitenbesichtigung beim The Grand Blogger Dinner von @mrgoodiebag im @RegentBerlin: Französischer Dom➡️Konzerthaus➡️Deutscher Dom 🏢👀🌗⛪️⛪️ #regentberlin #bloggerdinner #charlotteundfritz .
.
.
.
.
#instaberlin #visitberlin #igerberlin #foodblogger #foodbloggerinberlin #dentalfood #65plusblogger #65plusandfabulous #foodbloggerontourinberlin #docevaontourinberlin
• Milk •
It’s not just your bones that benefit from milk, your teeth get stronger and healthier when you drink too, because it contains calcium. Calcium helps protect your teeth against periodontal (gum) disease and keeps your jaw bone strong and healthy. Since women are more likely to get periodontal disease if they don’t absorb enough calcium from their daily diet, it’s especially important for eat and drink plenty of calcium–rich foods.
__________________________________________________•
Nuk janë vetëm eshtrat që përfitojnë nga qumështi, dhëmbët tuaj bëhen më të fortë dhe më të shëndetshëm kur pini, sepse përmban kalcium. Kalciumi ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve ndaj sëmundjes periodontale dhe mban kockën e nofullës të fortë dhe të shëndetshme. Meqenëse gratë kanë më shumë gjasa të preken nga sëmundjet periodontale nëse nuk marrin absorbimin e mjaftueshëm të kalciumit nga dietat e tyre të përditshme, është e rëndësishme për të ngrënë dhe për të pirë shumë ushqime të pasura me kalcium.

#dentistrylife #dentalcheckup #dentistryworld #dentalhygienist #dentistdoitbetter #littletreasuresoflife #dentist #dentalcare#dentalfood #dentalfacts
• Milk • It’s not just your bones that benefit from milk, your teeth get stronger and healthier when you drink too, because it contains calcium. Calcium helps protect your teeth against periodontal (gum) disease and keeps your jaw bone strong and healthy. Since women are more likely to get periodontal disease if they don’t absorb enough calcium from their daily diet, it’s especially important for eat and drink plenty of calcium–rich foods. __________________________________________________• Nuk janë vetëm eshtrat që përfitojnë nga qumështi, dhëmbët tuaj bëhen më të fortë dhe më të shëndetshëm kur pini, sepse përmban kalcium. Kalciumi ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve ndaj sëmundjes periodontale dhe mban kockën e nofullës të fortë dhe të shëndetshme. Meqenëse gratë kanë më shumë gjasa të preken nga sëmundjet periodontale nëse nuk marrin absorbimin e mjaftueshëm të kalciumit nga dietat e tyre të përditshme, është e rëndësishme për të ngrënë dhe për të pirë shumë ushqime të pasura me kalcium. #dentistrylife  #dentalcheckup  #dentistryworld  #dentalhygienist  #dentistdoitbetter  #littletreasuresoflife  #dentist  #dentalcare #dentalfood  #dentalfacts 
So, this is an example of Good-for-your-Teeth drink☺
•
•
Citris fruits (Vitamin C) helps your gum to have less inflammation AND remove stains🍋🍊💯
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#dentalcarefood #dentalfood #dentallife #naturalteethwhitener #naturalstainremover #vitaminc #lemon🍋 #grapefruits #lime #citrusfruits #teethfriendly #gumfriendly #goodforteeth #healthierteeth #healthiergum #naturalsolutions #lemonwater #citruswater #healthyteeth #healthygums #dentist #dentalassistant #dentalhygiene #dentalhygienist #teethcleaning #teethwhitening #whiterteeth #whiteteeth
So, this is an example of Good-for-your-Teeth drink☺ • • Citris fruits (Vitamin C) helps your gum to have less inflammation AND remove stains🍋🍊💯 - - - - - - - - - - #dentalcarefood  #dentalfood  #dentallife  #naturalteethwhitener  #naturalstainremover  #vitaminc  #lemon 🍋 #grapefruits  #lime  #citrusfruits  #teethfriendly  #gumfriendly  #goodforteeth  #healthierteeth  #healthiergum  #naturalsolutions  #lemonwater  #citruswater  #healthyteeth  #healthygums  #dentist  #dentalassistant  #dentalhygiene  #dentalhygienist  #teethcleaning  #teethwhitening  #whiterteeth  #whiteteeth