an online Instagram web viewer

#dazzlingscents medias

Photos

Muka bahagia lepas dapat Ning Xia Red redeem.

Redeem maknanya PERCUMA. 
Alhamdullilah.

Syukur.

Kami sekeluarga memang mengamalkan Ning Xia Red ni untuk kekal bertenaga sepanjang hari, InshaAllah.

Jom sihat bersama dengan mengamalkan Ning Xia Red.

Klik di sini untuk tahu lebih lanjut mengenai Ning Xia Red YL⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#oilavish
#younglivingmalaysia
#entrepreneur
#entreprenuership
#entreprenuermum
#naturalremedies
#ningxiaredyoungliving
#ningxiared
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#dazzlingscents
Muka bahagia lepas dapat Ning Xia Red redeem. Redeem maknanya PERCUMA. Alhamdullilah. Syukur. Kami sekeluarga memang mengamalkan Ning Xia Red ni untuk kekal bertenaga sepanjang hari, InshaAllah. Jom sihat bersama dengan mengamalkan Ning Xia Red. Klik di sini untuk tahu lebih lanjut mengenai Ning Xia Red YL⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #oilavish  #younglivingmalaysia  #entrepreneur  #entreprenuership  #entreprenuermum  #naturalremedies  #ningxiaredyoungliving  #ningxiared  #younglivingselangor  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #dazzlingscents 
Assalammualaikum🌹

Hai, selamat pagi Jumaat🤗

Permulaan pagi yang baik adalah sarapan yang memberikan tenaga.

Tapi sebelum sarapan, ambil Ning Xia Red dulu.

Sunnah Nabi kan makan buahan dahulu sebelum makan makanan berat.

Ning Xia Red ni jus buahan yang terjaga kualitinya.

Selain itu ada juga ditambah dengan minyak pati tumbuhan lemon dan beberapa jenis EO lain.

InshaAllah untuk kekal bertenaga sepanjang hari, mulakan hari anda dengan NING XIA RED.

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#oilavish
#younglivingmalaysia
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#dazzlingscents
#ningxiaredyoungliving
#ningxiared
#energybooster
#entreprenuership
#entreprenuermum
#entrepreneur
#naturalproducts
#naturalremedies
Assalammualaikum🌹 Hai, selamat pagi Jumaat🤗 Permulaan pagi yang baik adalah sarapan yang memberikan tenaga. Tapi sebelum sarapan, ambil Ning Xia Red dulu. Sunnah Nabi kan makan buahan dahulu sebelum makan makanan berat. Ning Xia Red ni jus buahan yang terjaga kualitinya. Selain itu ada juga ditambah dengan minyak pati tumbuhan lemon dan beberapa jenis EO lain. InshaAllah untuk kekal bertenaga sepanjang hari, mulakan hari anda dengan NING XIA RED. http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #oilavish  #younglivingmalaysia  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #dazzlingscents  #ningxiaredyoungliving  #ningxiared  #energybooster  #entreprenuership  #entreprenuermum  #entrepreneur  #naturalproducts  #naturalremedies 
Assalammualaikum🌹

Hai, selamat pagi Jumaat🤗

Permulaan pagi yang baik adalah sarapan yang memberikan tenaga.

Tapi sebelum sarapan, ambil Ning Xia Red dulu.

Sunnah Nabi kan makan buahan dahulu sebelum makan makanan berat.

Ning Xia Red ni jus buahan yang terjaga kualitinya.

Selain itu ada juga ditambah dengan minyak pati tumbuhan lemon dan beberapa jenis EO buahan lain.

InshaAllah untuk kekal bertenaga sepanjang hari, mulakan hari anda dengan NING XIA RED.

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#oilavish
#younglivingmalaysia
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#dazzlingscents
#ningxiaredyoungliving
#ningxiared
#energybooster
#entreprenuership
#entreprenuermum
#entrepreneur
#naturalproducts
#naturalremedies
Assalammualaikum🌹 Hai, selamat pagi Jumaat🤗 Permulaan pagi yang baik adalah sarapan yang memberikan tenaga. Tapi sebelum sarapan, ambil Ning Xia Red dulu. Sunnah Nabi kan makan buahan dahulu sebelum makan makanan berat. Ning Xia Red ni jus buahan yang terjaga kualitinya. Selain itu ada juga ditambah dengan minyak pati tumbuhan lemon dan beberapa jenis EO buahan lain. InshaAllah untuk kekal bertenaga sepanjang hari, mulakan hari anda dengan NING XIA RED. http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #oilavish  #younglivingmalaysia  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #dazzlingscents  #ningxiaredyoungliving  #ningxiared  #energybooster  #entreprenuership  #entreprenuermum  #entrepreneur  #naturalproducts  #naturalremedies 
Unboxing my Essential Rewards for Oct 2018.

A box full of happiness 😁 (eventho U can't see the box). Only oilers know this feeling🌹

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#oilavish
#dazzlingscents
#EROct2018
#youngliving
#essentialrewardoctober2018
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#younglivingmalaysia
#happinessinabox
#shareyourhappiness
Korang rasa apa pagi ni?

Mood ke laut?

Ok takmau semua perasaan negatif tu

Buang jauh-jauh.

Hidup kena happy dan positif walau apa dugaan mendatang.

Allah uji sebab Allah sayang.

Perasaan tak best tu boleh dibantu dengan essential oil.

Essential oils ni membantu dari segi emosi.

Essential oils ni dari tumbuhan.

Allah jadikan tumbuhan sentiada berzikir kepadaNya.

Sebab itu setiap EO mempunyai aura dan frekuensi tersendiri.

Ok done bebel pagi ni.

Happy day ahead people.🤗 #haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#oilavish
#younglivingmalaysia
#emotionalbalance
#dazzlingscents
#naturalproducts
#naturalremedies
#plants
#releaseyouranger
#livelifetothefullest
Korang rasa apa pagi ni? Mood ke laut? Ok takmau semua perasaan negatif tu Buang jauh-jauh. Hidup kena happy dan positif walau apa dugaan mendatang. Allah uji sebab Allah sayang. Perasaan tak best tu boleh dibantu dengan essential oil. Essential oils ni membantu dari segi emosi. Essential oils ni dari tumbuhan. Allah jadikan tumbuhan sentiada berzikir kepadaNya. Sebab itu setiap EO mempunyai aura dan frekuensi tersendiri. Ok done bebel pagi ni. Happy day ahead people.🤗 #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #oilavish  #younglivingmalaysia  #emotionalbalance  #dazzlingscents  #naturalproducts  #naturalremedies  #plants  #releaseyouranger  #livelifetothefullest 
Assalammualaikum hai selamat pagi😁🌹 Dah sarapan?

Alhamdullilah.

Saje je nak share dengan kome, EO yang bersesuaian digunakan pada tubuh badan kome.

Sharing is caring kan kata orang putih😉. Kalau nak tahu lebih lnjut lagi berkenaan Essential Oil Young Living boleh klik link ni

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#oilavish
#younglivingmalaysia
#entrepreneur
#entreprenuership
#entreprenuermum
#naturalremedies
#younglivingmalaysia
#essentialoilyoungliving
#dazzlingscents
Assalammualaikum hai selamat pagi😁🌹 Dah sarapan? Alhamdullilah. Saje je nak share dengan kome, EO yang bersesuaian digunakan pada tubuh badan kome. Sharing is caring kan kata orang putih😉. Kalau nak tahu lebih lnjut lagi berkenaan Essential Oil Young Living boleh klik link ni http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #oilavish  #younglivingmalaysia  #entrepreneur  #entreprenuership  #entreprenuermum  #naturalremedies  #younglivingmalaysia  #essentialoilyoungliving  #dazzlingscents 
Business Young Living, dari rumah pun boleh menuntut ilmu.

Sambil tengok2 anak buat homework, sambil kita dengar ilmu.

Inilah namanya support group yang hebat.🌹 Nak join group kami?

Tambah ilmu dan tambah pendapatan😉

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#oilavish
#younglivingmalaysia
#entrepreneur
#entreprenuership
#entreprenuermum
#naturalremedies
#naturalproducts
#dazzlingscents
Business Young Living, dari rumah pun boleh menuntut ilmu. Sambil tengok2 anak buat homework, sambil kita dengar ilmu. Inilah namanya support group yang hebat.🌹 Nak join group kami? Tambah ilmu dan tambah pendapatan😉 http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #oilavish  #younglivingmalaysia  #entrepreneur  #entreprenuership  #entreprenuermum  #naturalremedies  #naturalproducts  #dazzlingscents 
Deodorant yang biasa korang pakai tahan berapa lama?

Saya sejenis suka tulis tarikh mula guna untuk produk yang dipakai.

Untuk buku pun saya tulis tarikh dan tempat beli.

Macam deodorant ni, dari 21 Julai sampai sekarang masih berbaki banyak lagi tu.

Saya guna sehari 3x.

Dan dah hampir 3 bulan gunakannya.

Yang penting deodorant ini tidak menghitamkan cik keti.

Malahan memberikan bauan segar.

Yang penting bersumberkan sumber asli dari tumbuhan dan

TIADA PARABEN
TIADA TALC
TIADA TRICLOSAN
TIADA ALUMINIUM

Nak jimat duit macam saya dan gunakan produk natural?

Saya boleh bantu. Klik ⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#oilavish
#younglivingmalaysia
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#dazzlingscents
#aromaguardyoungliving
#entreprenuership
#entreprenuermum
#entrepreneur
#naturalremedies
#naturalproducts
Deodorant yang biasa korang pakai tahan berapa lama? Saya sejenis suka tulis tarikh mula guna untuk produk yang dipakai. Untuk buku pun saya tulis tarikh dan tempat beli. Macam deodorant ni, dari 21 Julai sampai sekarang masih berbaki banyak lagi tu. Saya guna sehari 3x. Dan dah hampir 3 bulan gunakannya. Yang penting deodorant ini tidak menghitamkan cik keti. Malahan memberikan bauan segar. Yang penting bersumberkan sumber asli dari tumbuhan dan TIADA PARABEN TIADA TALC TIADA TRICLOSAN TIADA ALUMINIUM Nak jimat duit macam saya dan gunakan produk natural? Saya boleh bantu. Klik ⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #oilavish  #younglivingmalaysia  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #dazzlingscents  #aromaguardyoungliving  #entreprenuership  #entreprenuermum  #entrepreneur  #naturalremedies  #naturalproducts 
Ini bukan air buah biasa-biasa. 
Ini air buah yang dijaga kualitinya dari benih hinggalah ke proses pembungkusan.

Ditambah pula dengan minyak pati tumbuhan.

Khasiatnya hanya mereka yang biasa mengamalkannya dapat merasakannya.

Sebelum anda minum sesuatu produk kesihatan, pastikan dulu isi kandungannya.

Saya dah, anda bila lagi?

Ingin mencuba Ning Xia Red?

Klik ⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#oilavish
#younglivingmalaysia
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#ningxiaredyoungliving
#supplements
#dazzlingscents
#naturalproducts
#naturalremedies
Ini bukan air buah biasa-biasa. Ini air buah yang dijaga kualitinya dari benih hinggalah ke proses pembungkusan. Ditambah pula dengan minyak pati tumbuhan. Khasiatnya hanya mereka yang biasa mengamalkannya dapat merasakannya. Sebelum anda minum sesuatu produk kesihatan, pastikan dulu isi kandungannya. Saya dah, anda bila lagi? Ingin mencuba Ning Xia Red? Klik ⤵️ http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #oilavish  #younglivingmalaysia  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #ningxiaredyoungliving  #supplements  #dazzlingscents  #naturalproducts  #naturalremedies 
Story about EO Rose?🌹🌹🌹🌹 Memang antara EO yang mahal haaa kenapa ek macam Salah Satu peribahasa "hanya Jauhari mengenal Manikam” ❤️❤️❤️ Alhamdulillah nak story gak Dalam Bisnes Young Living Essential Oils ni ada masanya team2 akan buat Promo, buat Lucky Draw, buat Freegift dan berbagai sebagai konsep loving each other yolahkan kalau x sayang xkan bagikan 😍

Ingat senang ker orang nak bagi2 jer kan betuikan so kalau team uolls buat Promo buat freegift buat Lucky Draw, GRAB la 🤗

Mak aaiii memang berbaloi sangat kekadang uolls rasa macam freegift tu gitew2 jerkan ( Kalau la uolls terfikirkan namanya pun kalau kan) tapi sebenarnya bagi Leader yang nak bagi hadiah memang banyak kena fikir dan usaha dan macam2 cthnya satu kena fikir nak bagi hadiah apa? Ok ke tak hadiah tu?Nak beli kat mana? Banyak mana nak beli? Kos beli? Kos pos? Tenaga fikiran em macam2 memang kena appreciated. 
Walau sekecil mana pun hadiah bersykurlah. 
Ingat shopping complex jer ada token? Lucky Draw? Freegift? Purchased to purchase? Hahaha it’s all about teamwork, encouragement, happy, working together and care each other actually. Internal Freegift? Lucky Draw? Promo? Token for us Alhamdulillah 
In Oilavish Team macam2 ada Jom2 join team kami happy and happening 💕💕💕rasa macam Family beb.

Opps!!! Sis tengah tunggu Gift dari Lucky Draw Sis EO Rose okay heeeee happy giler mau tak happy nak beli hahahaha fikir byk kali🤣apa2 pun tqsm kepada Our Platinum Leader yang  always bermurah hati Buat Lucky Draw dan dia sponsor all hadiah buat Team kami MasyaAllah Tabarakallah.

Alhamdulillah TQ Allah. 
Alhamdulillah macam macam hadiah berganda Allah bagi bila achieve Rank Silver antaranya❤️
1. Dapat souvenir dari Obersi dari Leader ( mahal lak tu)tqtq 😘😘
2. Dapat confirm last month in shaaAllah Trip to Utah next year 😘😘
3. Dapat Cabutan Lucky Draw antaranya Deset Mist Diffuser dan EO Rose 🌹 😘😘 #syukurselalu
#Oilavish
#teamYonieBonawi
#DazzlingScents
#tqAllah
#tquolls
#sharekankebaikanEO
#menangGrandPriceLuckyDraw
Story about EO Rose?🌹🌹🌹🌹 Memang antara EO yang mahal haaa kenapa ek macam Salah Satu peribahasa "hanya Jauhari mengenal Manikam” ❤️❤️❤️ Alhamdulillah nak story gak Dalam Bisnes Young Living Essential Oils ni ada masanya team2 akan buat Promo, buat Lucky Draw, buat Freegift dan berbagai sebagai konsep loving each other yolahkan kalau x sayang xkan bagikan 😍 Ingat senang ker orang nak bagi2 jer kan betuikan so kalau team uolls buat Promo buat freegift buat Lucky Draw, GRAB la 🤗 Mak aaiii memang berbaloi sangat kekadang uolls rasa macam freegift tu gitew2 jerkan ( Kalau la uolls terfikirkan namanya pun kalau kan) tapi sebenarnya bagi Leader yang nak bagi hadiah memang banyak kena fikir dan usaha dan macam2 cthnya satu kena fikir nak bagi hadiah apa? Ok ke tak hadiah tu?Nak beli kat mana? Banyak mana nak beli? Kos beli? Kos pos? Tenaga fikiran em macam2 memang kena appreciated. Walau sekecil mana pun hadiah bersykurlah. Ingat shopping complex jer ada token? Lucky Draw? Freegift? Purchased to purchase? Hahaha it’s all about teamwork, encouragement, happy, working together and care each other actually. Internal Freegift? Lucky Draw? Promo? Token for us Alhamdulillah In Oilavish Team macam2 ada Jom2 join team kami happy and happening 💕💕💕rasa macam Family beb. Opps!!! Sis tengah tunggu Gift dari Lucky Draw Sis EO Rose okay heeeee happy giler mau tak happy nak beli hahahaha fikir byk kali🤣apa2 pun tqsm kepada Our Platinum Leader yang always bermurah hati Buat Lucky Draw dan dia sponsor all hadiah buat Team kami MasyaAllah Tabarakallah. Alhamdulillah TQ Allah. Alhamdulillah macam macam hadiah berganda Allah bagi bila achieve Rank Silver antaranya❤️ 1. Dapat souvenir dari Obersi dari Leader ( mahal lak tu)tqtq 😘😘 2. Dapat confirm last month in shaaAllah Trip to Utah next year 😘😘 3. Dapat Cabutan Lucky Draw antaranya Deset Mist Diffuser dan EO Rose 🌹 😘😘 #syukurselalu  #Oilavish  #teamYonieBonawi  #DazzlingScents  #tqAllah  #tquolls  #sharekankebaikanEO  #menangGrandPriceLuckyDraw 
Don't be sad.

We have an oil for that🌹. Life is too short to be sad😉

EnJOY your life and be thankful to Allah. 
#haslizayoungliving
#happy
#joyyoungliving
#joy
#younglivingmalaysia
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#oilavish
#oilavishteam
#sharingiscaring
#dazzlingscents
#naturalproducts
#naturalremedies
Saya mulakan hari dengan apply EO En-R-Gee di tapak kaki setiap pagi.

Saya perlu kekal cergas sebab banyak tugasan yang perlu diselesaikan setiap hari.

En-R-Gee adalah campuran EO Rosemary, Lemongrass, Nutmeg, Balsam Canada, Clove dan Black Pepper.

So if korang rasa nak melemau di pagi  hari ditambah dengan cuaca yang berarak mendung kelabu ni, silalah guna EO En-R-Gee ni. 
It works for me and InshaAllah for you too. 😉

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#13105112
#oilavishteam
#younglivingselangor
#entreprenuership
#entreprenuermum
 #entrepreneur
 #sideincome
#younglivingperak
 #younglivingdesacoalfields
 #younglivingsungaibuloh
#oilavish
#dazzlingscents
#enrgeeessentialoil
Saya mulakan hari dengan apply EO En-R-Gee di tapak kaki setiap pagi. Saya perlu kekal cergas sebab banyak tugasan yang perlu diselesaikan setiap hari. En-R-Gee adalah campuran EO Rosemary, Lemongrass, Nutmeg, Balsam Canada, Clove dan Black Pepper. So if korang rasa nak melemau di pagi hari ditambah dengan cuaca yang berarak mendung kelabu ni, silalah guna EO En-R-Gee ni. It works for me and InshaAllah for you too. 😉 http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #13105112  #oilavishteam  #younglivingselangor  #entreprenuership  #entreprenuermum  #entrepreneur  #sideincome  #younglivingperak  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #oilavish  #dazzlingscents  #enrgeeessentialoil 
Berapa PANTAS essential oils @ minyak pati masuk ke dalam tubuh kita?

Cepat tau!

Sebab apa?

Sebab EO mempunyai molekul yang halus yang memudahkan untuk ia masuk ke dalam tubuh manusia.

Tambahan pula ianya adalah minyak pati semulajadi dari tumbuhan.

Jadi ianya adalah minyak asli dari sumber alam yang di 'steam distilled' dan juga terjaga kualitinya dari biji benih hinggalah ke proses pembungkusan.

Saya pilih EO YL sebab ianya semulajadi.

Jom beralih ke sumber alam sebagai amalan cara hidup sihat🌹

http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my
http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my

#haslizayoungliving
#oilavishteam
#younglivingselangor
#younglivingdesacoalfields
#younglivingsungaibuloh
#oilavish
#oilavishteam
#dazzlingscents
#naturalproducts
#naturalremedies
#younglivingmalaysia
#entrepreneur
#entreprenuership
#entreprenuermum
#essentialoilyoungliving
#essentialoil
Berapa PANTAS essential oils @ minyak pati masuk ke dalam tubuh kita? Cepat tau! Sebab apa? Sebab EO mempunyai molekul yang halus yang memudahkan untuk ia masuk ke dalam tubuh manusia. Tambahan pula ianya adalah minyak pati semulajadi dari tumbuhan. Jadi ianya adalah minyak asli dari sumber alam yang di 'steam distilled' dan juga terjaga kualitinya dari biji benih hinggalah ke proses pembungkusan. Saya pilih EO YL sebab ianya semulajadi. Jom beralih ke sumber alam sebagai amalan cara hidup sihat🌹 http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my http://essentialoilsbyHasliza.wasap.my #haslizayoungliving  #oilavishteam  #younglivingselangor  #younglivingdesacoalfields  #younglivingsungaibuloh  #oilavish  #oilavishteam  #dazzlingscents  #naturalproducts  #naturalremedies  #younglivingmalaysia  #entrepreneur  #entreprenuership  #entreprenuermum  #essentialoilyoungliving  #essentialoil 
Mai PM Bonda.

Untuk pertanyaan lanjut click sini
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my

Natural Kravea
ID: 13267951

#sayagunasayajual
#ID13267951
#cool
#superb 
#askmepls
#youngliving
#younglivingjb
#oilavish
#dazzlingscents
#naturalkravea
#bringessentialoiltoeveryhome 
#essentialoilsmalaysia
#ylmalaysia
#younglivingmalaysia
Sekarang dah boleh jadi ahli dengan pakej Dessert Mist diffuser ni. Bonda suka sangat diffuser ni. Nah bonda list kan apa beza Dessert Mist ni dengan Dewdrop diffuser.

Hanya RM713

Untuk pertanyaan lanjut click sini
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my

Natural Kravea
ID: 13267951

#sayagunasayajual
#ID13267951
#cool
#superb 
#askmepls
#youngliving
#younglivingjb
#oilavish
#dazzlingscents
#naturalkravea
#bringessentialoiltoeveryhome 
#essentialoilsmalaysia
#ylmalaysia
#younglivingmalaysia
Sekarang dah boleh jadi ahli dengan pakej Dessert Mist diffuser ni. Bonda suka sangat diffuser ni. Nah bonda list kan apa beza Dessert Mist ni dengan Dewdrop diffuser. Hanya RM713 Untuk pertanyaan lanjut click sini http://nharyleo.wasap.my http://nharyleo.wasap.my http://nharyleo.wasap.my Natural Kravea ID: 13267951 #sayagunasayajual  #ID13267951  #cool  #superb  #askmepls  #youngliving  #younglivingjb  #oilavish  #dazzlingscents  #naturalkravea  #bringessentialoiltoeveryhome  #essentialoilsmalaysia  #ylmalaysia  #younglivingmalaysia 
Free gift for you value RM105 when you purchase premium starter kit from me. 
Not only that you will get 💋 support group
💋 diy class
💋 libido class for ladies
💋 guidance from me

Pm me for detail 
Ayu
Free gift for you value RM105 when you purchase premium starter kit from me. Not only that you will get 💋 support group 💋 diy class 💋 libido class for ladies 💋 guidance from me Pm me for detail Ayu
Jom tidor dh lewat ni baca doa jangan lupa😍

Sis diffuse EO Lavender Uolls Diffuse EO apa ye... Jom tengok Salah Satu Testimony Customer Sis tentang EO Lavender 
Alhamdulillah 
#sishappy
#sharekebaikan
#sisgunasisjual
#dazzlingscents
#oilavishteam
Throwback Order for this week Alhamdulillah 
Antara cara untuk memenuhi kuota kita adalah dengan collect order😊 
Dalam berbisnes walaupun sikit tapi istiqomah in shaaAllah walaupun sikit ianya rezeki dari Allah. 
Pada saya walaupun hanya sebotol EO anda Order anda adalah Permata hati saya. Allah hadirkan anda rezeki untuk saya Alhamdulillah 
Bab kata orang sikit2 lama2 jadi bukit. Saya dulu dari bawah dari distributor, agen sehingga kini Alhamdulillah dah naik sikit ke Silver Leader. In shaaAllah akan berusaha mengapai ke level seterusnya.

Buat my peers dalam bisnes Essential Oil jangan putus asa, berusaha dan berdoa in shaaAllah ada rezeki kita bersama😘

Pada yang nak mula try bisnes EO ini mai PM Sis in shaaAllah kita sama2 belajar dan terus belajar. Macam saya katakan tadi saya pun bermula dari bawah. Berminat boleh jer join team Sis. 
Saya sentiasa mendoakan kebaikan yang kita sebarkan mendapat redho dariNYA.

From the bottom of my heart ❤️
Terima kasih kepada Customer/Client saya, terima kasih kepada semua kaum keluarga sahabat handai dan semua tanpa anda semua siapalah saya. 
Salam Maghrib semua❤️
Jom saling mendoakan ❤️ With Love 
HambaNYA 
#letsdoittogether
#istiqomah
#parttimeorfulltime
#rezekidariAllah
#businessonline
#onlinebusiness
#dazzlingscents
Throwback Order for this week Alhamdulillah Antara cara untuk memenuhi kuota kita adalah dengan collect order😊 Dalam berbisnes walaupun sikit tapi istiqomah in shaaAllah walaupun sikit ianya rezeki dari Allah. Pada saya walaupun hanya sebotol EO anda Order anda adalah Permata hati saya. Allah hadirkan anda rezeki untuk saya Alhamdulillah Bab kata orang sikit2 lama2 jadi bukit. Saya dulu dari bawah dari distributor, agen sehingga kini Alhamdulillah dah naik sikit ke Silver Leader. In shaaAllah akan berusaha mengapai ke level seterusnya. Buat my peers dalam bisnes Essential Oil jangan putus asa, berusaha dan berdoa in shaaAllah ada rezeki kita bersama😘 Pada yang nak mula try bisnes EO ini mai PM Sis in shaaAllah kita sama2 belajar dan terus belajar. Macam saya katakan tadi saya pun bermula dari bawah. Berminat boleh jer join team Sis. Saya sentiasa mendoakan kebaikan yang kita sebarkan mendapat redho dariNYA. From the bottom of my heart ❤️ Terima kasih kepada Customer/Client saya, terima kasih kepada semua kaum keluarga sahabat handai dan semua tanpa anda semua siapalah saya. Salam Maghrib semua❤️ Jom saling mendoakan ❤️ With Love HambaNYA #letsdoittogether  #istiqomah  #parttimeorfulltime  #rezekidariAllah  #businessonline  #onlinebusiness  #dazzlingscents 
How sweet this bag? 
Do you want it? 
You can get it as free if you purchase premium starter kit from me. 
Ayu
How sweet this bag? Do you want it? You can get it as free if you purchase premium starter kit from me. Ayu
I bought this eo in 2016 but hardly used it. 
Aroma Life™ combines the harmonizing effects of Ylang Ylang with known powerhouses Cypress, Helichrysum and Marjoram. The oil blend energizes your life force and brings relaxation.

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies
I bought this eo in 2016 but hardly used it. Aroma Life™ combines the harmonizing effects of Ylang Ylang with known powerhouses Cypress, Helichrysum and Marjoram. The oil blend energizes your life force and brings relaxation. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies 
Sis ada seorang kawan yg ada gifted buat RDT. 
What is RDT? Teknik vitaflex with certain Oils and massage. 
Memang berbaloi.
Sis ada seorang kawan yg ada gifted buat RDT. What is RDT? Teknik vitaflex with certain Oils and massage. Memang berbaloi.
I used immupower for my kids. 
Normally I will use topically at night before sleep or when they feeling not well. 
ImmuPower Essential Oil Blend™

What is in ImmuPower? There are nine different essential oils in ImmuPower. They are listed below along with a brief description of each oil.

Frankincense Essential Oil (Boswellia carteri) is high in sesquiterpenes which stimulates and oxygenates the limbic system of the brain which helps to elevate our mood and helps us relax.
Oregano Essential Oil (Origanum vulgare) The benefits of oregano oil go beyond cooking. Oregano Vitality, when taken as a dietary supplement, supports a healthy lifestyle regimen*; and contains naturally occurring constituent carvacrol.  It is a key oil in the Raindrop Technique.
Idaho Tansy Essential Oil (Tanacetum vulgare) has been used traditionally for supporting the digestive system*. Listed in E. Joseph Montagna's The Herbal Desk Reference on herbal formulas, tansy may support healthy skin.
Clove Essential Oil (Syzygium aromaticum) promotes a healthy immune response, and may support overall wellness*. An important ingredient in Young Living's Thieves blend, its principal constituent is eugenol.
Hyssop Essential Oil (hyssopus officinalis) supports a healthy immune system* and is noted for its purifying properties.
Ravensara Essential Oil or Ravintsara (Cinnamomum camphora) is a cross between the nutmeg and clove plant. It has purifying properties and is highly regarded by the people of Madagascar.
Mountain Savory Essential Oil (Satureja montana) supports healthy immune, nervous, and circulatory systems*. It has been used traditionally used as a general tonic for the body.
Cistus Essential Oil (Cistus ladanifer) Traditionally used to support the respiratory system*, it has a honey like scent. It is a spiritual oil made famous by the Song of Salomon.
Cumin (Cuminum cyminum) may be supportive to a healthy immune system. 
C&p from mr google
I used immupower for my kids. Normally I will use topically at night before sleep or when they feeling not well. ImmuPower Essential Oil Blend™ What is in ImmuPower? There are nine different essential oils in ImmuPower. They are listed below along with a brief description of each oil. Frankincense Essential Oil (Boswellia carteri) is high in sesquiterpenes which stimulates and oxygenates the limbic system of the brain which helps to elevate our mood and helps us relax. Oregano Essential Oil (Origanum vulgare) The benefits of oregano oil go beyond cooking. Oregano Vitality, when taken as a dietary supplement, supports a healthy lifestyle regimen*; and contains naturally occurring constituent carvacrol. It is a key oil in the Raindrop Technique. Idaho Tansy Essential Oil (Tanacetum vulgare) has been used traditionally for supporting the digestive system*. Listed in E. Joseph Montagna's The Herbal Desk Reference on herbal formulas, tansy may support healthy skin. Clove Essential Oil (Syzygium aromaticum) promotes a healthy immune response, and may support overall wellness*. An important ingredient in Young Living's Thieves blend, its principal constituent is eugenol. Hyssop Essential Oil (hyssopus officinalis) supports a healthy immune system* and is noted for its purifying properties. Ravensara Essential Oil or Ravintsara (Cinnamomum camphora) is a cross between the nutmeg and clove plant. It has purifying properties and is highly regarded by the people of Madagascar. Mountain Savory Essential Oil (Satureja montana) supports healthy immune, nervous, and circulatory systems*. It has been used traditionally used as a general tonic for the body. Cistus Essential Oil (Cistus ladanifer) Traditionally used to support the respiratory system*, it has a honey like scent. It is a spiritual oil made famous by the Song of Salomon. Cumin (Cuminum cyminum) may be supportive to a healthy immune system. C&p from mr google
Baru start baca buku ini, Best la. 
Women are like dragon. 
Yes, we always in the mood and always change in the minute of second. 
How to handle it? 
Let me finish this book and I will put the review in next post. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Baru start baca buku ini, Best la. Women are like dragon. Yes, we always in the mood and always change in the minute of second. How to handle it? Let me finish this book and I will put the review in next post. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Genting ready to pick up abg 
Mode : blue
Genting ready to pick up abg Mode : blue
Ready to fight. 
What he requested to bring during tournament ; ❤️ ningxia and plain water ❤️ cool azul
❤️ peppermint ( his favorite) 
And the last one “valor”

Wish akiff can do it his Best. 
Sis tak blh ikut sebab nak ambil abang dari kem sekolah di kuala Selangor.

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivation
Ready to fight. What he requested to bring during tournament ; ❤️ ningxia and plain water ❤️ cool azul ❤️ peppermint ( his favorite) And the last one “valor” Wish akiff can do it his Best. Sis tak blh ikut sebab nak ambil abang dari kem sekolah di kuala Selangor. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivation 
Aromaguard meadow mist deodorant.

Do you know toxic inside your deodorant? 
Do you believe this can help remove your odor and make you confident without need wearing perfume? 
Do you need testimony? 
Yes, it’s me. 
RM60 can lasting for almost 4 months ( depending how frequent you use it)

Me, my husband and my eldest son are regulars user in my house. 
Do dm me if you need to know more. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Aromaguard meadow mist deodorant. Do you know toxic inside your deodorant? Do you believe this can help remove your odor and make you confident without need wearing perfume? Do you need testimony? Yes, it’s me. RM60 can lasting for almost 4 months ( depending how frequent you use it) Me, my husband and my eldest son are regulars user in my house. Do dm me if you need to know more. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
One of my favorite collections. 💠
Thank you for these. 😘💙💜❤️🧡💛💝
•
•
•
•
•
#gifts #present #pasalubong #bathandbodyworks #signaturecollection #dazzlingscents #victoriassecret #bodylotion #kikaycollection #vanitykit #skincarecollection #lateups
Happy day...be with love one and enjoy the day. 
I’m always using my diffuser and diffuse essential oils like lavendar n pepermint and I’m will feel calm and relaxed. 
Do you want to purchase one? And get free gift from me? Take a look what your free gift... But limit to 5 person only., http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Happy day...be with love one and enjoy the day. I’m always using my diffuser and diffuse essential oils like lavendar n pepermint and I’m will feel calm and relaxed. Do you want to purchase one? And get free gift from me? Take a look what your free gift... But limit to 5 person only., http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Shutran is an empowering essential oil blend that is specifically designed for man to boost feelings of masculinity and confidence. 
Apply 2 - 4 drops 2 times daily or as needed. 
Goldenrod, the genus name, Solidago, comes from the Latin solide which means “to make whole.” During the Boston Tea Party when English tea was dumped into Boston Harbor, colonists drank goldenrod tea instead, which gave it the nickname “ Liberty Tea.” http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Shutran is an empowering essential oil blend that is specifically designed for man to boost feelings of masculinity and confidence. Apply 2 - 4 drops 2 times daily or as needed. Goldenrod, the genus name, Solidago, comes from the Latin solide which means “to make whole.” During the Boston Tea Party when English tea was dumped into Boston Harbor, colonists drank goldenrod tea instead, which gave it the nickname “ Liberty Tea.” http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Really great for emotional release 
3 wise men promotes feelings of reverence and spiritual awareness combined with the power of therapeutic grade essential oils that open the subconscious. Enhance emotional equilibrium as it soothes and uplifts the heart. 
Oola friends, a welcoming blend Oola Friends helps bring harmonic balance to the energy centers of the body to encourage feelings of self worth, confidence and awareness. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Really great for emotional release 3 wise men promotes feelings of reverence and spiritual awareness combined with the power of therapeutic grade essential oils that open the subconscious. Enhance emotional equilibrium as it soothes and uplifts the heart. Oola friends, a welcoming blend Oola Friends helps bring harmonic balance to the energy centers of the body to encourage feelings of self worth, confidence and awareness. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
In shaaAllah one month to go.

Jom jom kita baca di awal pagi 😍 "Ya Allah..Aku berada di waktu pagi dan jadikanlah semua kekuasaan kepunyaan Allah; juga kebesaran dan keagungngannya; penciptaan makhluk; segala urusan; malam, siang dan segala yang berlaku pada kedua-duanya semuanya adalah kepunyaan Allah. Ya Allah, engkau jadikanlah permulaan hari ini suatu kebaikan dan pertengahannya suatu kemenangan manakala penghabisannya suatu kejayaan. Ya Allah! sesungguhnya aku memohon kepadamu ilmu yang berguna, rezeki yang baik, amal baik yang diterima, serta kebaikan di dunia dan di akhirat. wahai yang maha pengasih lagi maha penyayang. Amin.." #jomsebarkankebaikan
#istiqomah
#triptoUtah
#genggamkejayaan
#usahadoatawakalmasyuk
#teamwork 
#letsdoittogether
#dazzlingscents 
#oilavishteam 
#syukurselalu 
#prayforKakZue
In shaaAllah one month to go. Jom jom kita baca di awal pagi 😍 "Ya Allah..Aku berada di waktu pagi dan jadikanlah semua kekuasaan kepunyaan Allah; juga kebesaran dan keagungngannya; penciptaan makhluk; segala urusan; malam, siang dan segala yang berlaku pada kedua-duanya semuanya adalah kepunyaan Allah. Ya Allah, engkau jadikanlah permulaan hari ini suatu kebaikan dan pertengahannya suatu kemenangan manakala penghabisannya suatu kejayaan. Ya Allah! sesungguhnya aku memohon kepadamu ilmu yang berguna, rezeki yang baik, amal baik yang diterima, serta kebaikan di dunia dan di akhirat. wahai yang maha pengasih lagi maha penyayang. Amin.." #jomsebarkankebaikan  #istiqomah  #triptoUtah  #genggamkejayaan  #usahadoatawakalmasyuk  #teamwork  #letsdoittogether  #dazzlingscents  #oilavishteam  #syukurselalu  #prayforKakZue 
Next month order.

Why I love using ART skin care products because I feel my skin getting better day after day. 
I’m having combination skin type, need clean and hydrate both dry and oily areas. 
ART Renewal serum, features an intricate blend of exotic orchid extract, traditional botanical and pure essential oils that benefit the delicate areas of the face.

These premium ingredients are formulated to nourish, hydrate and help maintain your youthful appearance. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Next month order. Why I love using ART skin care products because I feel my skin getting better day after day. I’m having combination skin type, need clean and hydrate both dry and oily areas. ART Renewal serum, features an intricate blend of exotic orchid extract, traditional botanical and pure essential oils that benefit the delicate areas of the face. These premium ingredients are formulated to nourish, hydrate and help maintain your youthful appearance. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Getting this info for hospitals who using essential oils.

Essential oils is natural product but you require to have knowledge how to use it wisely. 
Do you want to know how to use essential oils? 
Pls dm me or click the link in my bio. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Getting this info for hospitals who using essential oils. Essential oils is natural product but you require to have knowledge how to use it wisely. Do you want to know how to use essential oils? Pls dm me or click the link in my bio. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
DIY project ... for my sharing on 13 oct 2018. We will talk about my journey using essential oils, emotional release and how to grow business in young living.

Do you want to join? 
Pls dm or click link on my profile 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
DIY project ... for my sharing on 13 oct 2018. We will talk about my journey using essential oils, emotional release and how to grow business in young living. Do you want to join? Pls dm or click link on my profile http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
With essential oils we make our own lipstick 💄 
Mine is special because I added joy inside the ingredients.. smell so nice.. We have classes for diy, rdt, emotional release, savvy make up and many more. 
Who said we only used essential oils to diffuse only.

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#diy 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
With essential oils we make our own lipstick 💄 Mine is special because I added joy inside the ingredients.. smell so nice.. We have classes for diy, rdt, emotional release, savvy make up and many more. Who said we only used essential oils to diffuse only. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #diy  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Yes 
I bought a new beg for my oils... bigger can fits with more than 60 bottles Eo. This are my daily usage Eo.. My journey started in 2016 and I’m still learning about essential oils. 
Really great experience using essential oils in your daily life.

Essential oils change my life. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivationalquotes
Yes I bought a new beg for my oils... bigger can fits with more than 60 bottles Eo. This are my daily usage Eo.. My journey started in 2016 and I’m still learning about essential oils. Really great experience using essential oils in your daily life. Essential oils change my life. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivationalquotes 
Deodorant by Young Living 
Love it. 
Young Living's natural deodorants are an aluminumfree alternative to commercial products. Meadow Mist™ deodorant contains coconut oil, beeswax, vitamin E, and pure essential oils like Lemon and Lavender for their skin-care benefits.

Ingredients
Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Ester 34, Pure Ester 40, Zinc Oxide, Citrus Limon (Lemon)† Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium)† Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary)† Leaf Oil, Coriandrum Sativum (Coriander)† Seed Oil, Lavandula angustifolia (Lavender)† Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Furancoumarin-free Bergamot)† Peel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Melaleuca Alternifolia† (Tea Tree) Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil (Niaouli)† Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang)† Flower Oil, Syzgium Aromaticum (Clove)† Flower Bud Oil

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivation
Deodorant by Young Living Love it. Young Living's natural deodorants are an aluminumfree alternative to commercial products. Meadow Mist™ deodorant contains coconut oil, beeswax, vitamin E, and pure essential oils like Lemon and Lavender for their skin-care benefits. Ingredients Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Ester 34, Pure Ester 40, Zinc Oxide, Citrus Limon (Lemon)† Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium)† Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary)† Leaf Oil, Coriandrum Sativum (Coriander)† Seed Oil, Lavandula angustifolia (Lavender)† Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Furancoumarin-free Bergamot)† Peel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Melaleuca Alternifolia† (Tea Tree) Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil (Niaouli)† Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang)† Flower Oil, Syzgium Aromaticum (Clove)† Flower Bud Oil http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivation 
I love to collect perfume and I will used it everyday, morning and night for daily. 
But, do you believe that for almost 2 months I never used any perfume instead I replace with geranium Essential oils. 
I apply geranium every morning and night, not only it’s smell really nice( smell similar to rose) but It’s used as a holistic treatment to improve your physical, mental and emotional health.

Used by the Egyptians for promoting beautiful and radiant skin, geranium oil is now used to treat acne, reduce inflammation, alleviate anxiety and balance hormones. This sweet-smelling oil can also uplift your mood, lessen fatigue and promote emotional wellness.

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#mummylove
#motivation
I love to collect perfume and I will used it everyday, morning and night for daily. But, do you believe that for almost 2 months I never used any perfume instead I replace with geranium Essential oils. I apply geranium every morning and night, not only it’s smell really nice( smell similar to rose) but It’s used as a holistic treatment to improve your physical, mental and emotional health. Used by the Egyptians for promoting beautiful and radiant skin, geranium oil is now used to treat acne, reduce inflammation, alleviate anxiety and balance hormones. This sweet-smelling oil can also uplift your mood, lessen fatigue and promote emotional wellness. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #mummylove  #motivation 
Variety of expressions when your kids is having an exam.. this included for the parents.. we feel anxious to think about this.. So dear mom and dad, chill out and trust our kids will do the best they can. 
Don’t forget to keep oiling. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#dazzlingscents
Variety of expressions when your kids is having an exam.. this included for the parents.. we feel anxious to think about this.. So dear mom and dad, chill out and trust our kids will do the best they can. Don’t forget to keep oiling. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #dazzlingscents 
Postage ningxia to My dear customer .... Why we love ningxia ? 
Contains superfood thats give extra benefit to our body... Contains stevia , suitable for person who have diebetes, gout or to maintain cholesterol. 
http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#dazzlingscents
Postage ningxia to My dear customer .... Why we love ningxia ? Contains superfood thats give extra benefit to our body... Contains stevia , suitable for person who have diebetes, gout or to maintain cholesterol. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #dazzlingscents 
Always reading on benefits of thieves household cleaner. 
So I tried cleaning my 8 years stoves and Its looks new ( not actually ) ...🤣 Need to explore more later. 
My goal is to replace My household cleaner by using thieves household cleaner. 
Wait for My Second update later.

http://byayuyleo.wasap.my/

#dazzlingscents
#oilavishteam 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivingkotadamansara 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingshahalam
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#workfromhome 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
#dazzlingscents
Always reading on benefits of thieves household cleaner. So I tried cleaning my 8 years stoves and Its looks new ( not actually ) ...🤣 Need to explore more later. My goal is to replace My household cleaner by using thieves household cleaner. Wait for My Second update later. http://byayuyleo.wasap.my/ #dazzlingscents  #oilavishteam  #youngliving  #younglivingessentialoils  #yleomalaysia  #essentialoilsmalaysia  #essentialoil  #mamahustle  #businessbuilding  #workfromhome  #younglivingmalaysia  #younglivingkotadamansara  #younglivingkualalumpur  #younglivingshahalam  #younglivingbrunei  #greenandgrowing  #entrepreneurship  #workfromanywhere  #workfromhome  #onlinebusiness  #businessopportunity  #essentialoilsmom  #naturalremedies  #bazarpaknil  #premiumstarterkit  #minyakpati  #dazzlingscents 
Walaupun rendang dan laksa dah siap.. tapi perasaan masa memasak tu x sama bila dpt masak sama2 adik2 kesayangan @cantique.by.syu @syu_chik @oyanz_060287 .. kuah laksa dah siap.. abg syam kata cikgu bagi petua nak rasa kena 3 mangkuk.. penah dengaq tak u olls?

Kita diffuse joy + citrus fresh mlm ni sbb nak ceriakan hati yg gundah x balik kampung.. nak tenangkan hati gitu.. semerbak bau...
http://honey.wasap.my

#top10essentialoils 
#oilavishteam 
#dazzlingscents 
#youngliving 
#younglivingessentialoils 
#yleomalaysia 
#essentialoilsmalaysia 
#essentialoil 
#mamahustle 
#businessbuilding 
#workfromhome 
#younglivingmalaysia 
#younglivinglembahkeramat 
#younglivingkualalumpur 
#younglivingbrunei 
#greenandgrowing 
#entrepreneurship 
#workfromanywhere 
#onlinebusiness 
#businessopportunity 
#essentialoilsmom 
#naturalremedies 
#bazarpaknil 
#premiumstarterkit 
#minyakpati
Walaupun rendang dan laksa dah siap.. tapi perasaan masa memasak tu x sama bila dpt masak sama2 adik2 kesayangan @cantique.by.syu @syu_chik @oyanz_060287 .. kuah laksa dah siap.. abg syam kata cikgu bagi petua nak rasa kena 3 mangkuk.. penah dengaq tak u olls? Kita diffuse joy + citrus fresh mlm ni sbb nak ceriakan hati yg gundah x balik kampung.. nak tenangkan hati gitu.. semerbak bau... http://honey.wasap.my #top10essentialoils   #oilavishteam  #dazzlingscents  #youngliving   #younglivingessentialoils   #yleomalaysia   #essentialoilsmalaysia   #essentialoil   #mamahustle   #businessbuilding   #workfromhome   #younglivingmalaysia   #younglivinglembahkeramat  #younglivingkualalumpur   #younglivingbrunei   #greenandgrowing   #entrepreneurship   #workfromanywhere  #onlinebusiness   #businessopportunity   #essentialoilsmom   #naturalremedies   #bazarpaknil   #premiumstarterkit   #minyakpati