an online Instagram web viewer

#dag medias

Photos

Anıtlı(HAH) köyünde bulunan tarihi 2 bin yıl öncesine uzanan mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakan Meryem Ana Kilisesi 🙏
.
.
.
#mucorehber #rize #camlihemsin #kackarliviking #kackardaglari #an #ailekampı #annebabacocuk #annebabacocukkampı #tur #karadeniz #tatil #kulturturlari #gezilecekyerler #organizasyon #etkinlik #doga #yesil #kar #kartatili #kayatirmanisi #dag #cocuk #cocuklar #selale #mardin
BabyGroot 🌱
From @brusselstattooconvention
Info e appuntamenti:
💌 dagtattooer@gmail.com 💌
FB. Daniela Dag Tattoo 🚲 Next Stop 🚲
5 Gennaio • FLASH DAY
1.2.3 Marzo • LA SPEZIA Tattoo Convention

#danieladag #dagtattoo #dag #drawing #sketch #art #ink #sweetmamba #tattoo #cartoontattoo #funnytattoo #foodtattoo #biglines #fkirons #color #colortattoo #cartoon #ladytattooers #tatuaggio #tattooist #tattooistartmagazine #instatattoo #rome #tattooer #marvel #groot #babygroot #guardiansofthegalaxy #marveltattoo #groottattoo
BabyGroot 🌱 From @brusselstattooconvention Info e appuntamenti: 💌 dagtattooer@gmail.com 💌 FB. Daniela Dag Tattoo 🚲 Next Stop 🚲 5 Gennaio • FLASH DAY 1.2.3 Marzo • LA SPEZIA Tattoo Convention #danieladag  #dagtattoo  #dag  #drawing  #sketch  #art  #ink  #sweetmamba  #tattoo  #cartoontattoo  #funnytattoo  #foodtattoo  #biglines  #fkirons  #color  #colortattoo  #cartoon  #ladytattooers  #tatuaggio  #tattooist  #tattooistartmagazine  #instatattoo  #rome  #tattooer  #marvel  #groot  #babygroot  #guardiansofthegalaxy  #marveltattoo  #groottattoo 
Iyi geceler gonlu guzel insanlar ❤❤❤
.
.
.
.
keşiften gelenler bizi takip etmeyi unutmayin .
.
.
.
.@mavi_umut_mavi_dus
#mavi_umut_mavi_dus ..#ferhatmerde
..#yilmazGuney
#ahmetkaya 
#ahmetkayam 
#yilmazguneyfilmleri 
#ahmetkaya
#denizgezmiş 
#tuncelKurtiz
#ramizkaraeski
#raminhosseinpanahi 
#sol 
#devrim 
#gerilla
#adalet 
#ayrım 
#dag
#din 
#dil 
#savaş 
#barış 
#dünya 
#iran #türkiye #gerillam  #nazimhikmet 
#cemalsüreya 
#ahmetarif 
#insanlıksuçu
#seldaBagcan
Iyi geceler gonlu guzel insanlar ❤❤❤ . . . . keşiften gelenler bizi takip etmeyi unutmayin . . . . .@mavi_umut_mavi_dus #mavi_umut_mavi_dus  ..#ferhatmerde  ..#yilmazGuney  #ahmetkaya  #ahmetkayam  #yilmazguneyfilmleri  #ahmetkaya  #denizgezmiş  #tuncelKurtiz  #ramizkaraeski  #raminhosseinpanahi  #sol  #devrim  #gerilla  #adalet  #ayrım  #dag  #din  #dil  #savaş  #barış  #dünya  #iran  #türkiye  #gerillam   #nazimhikmet  #cemalsüreya  #ahmetarif  #insanlıksuçu  #seldaBagcan 
JÖAK
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
▶️(.) Dahi Olsa Yorum Yapalım.
▶️ BEĞEN ▶️ KAYDET
_________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
▶Bizi takip etmeyi unutmayın
_________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#asker #polis #dag #polisozelharekat #asenalar #asena #ulkucu #jandarmaözelharekat #jandarma #asena #asenalar
#şehitlerölmezvatanbölünmez🇹🇷
JÖAK 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ▶️(.) Dahi Olsa Yorum Yapalım. ▶️ BEĞEN ▶️ KAYDET _________________________________ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ▶Bizi takip etmeyi unutmayın _________________________________ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #asker  #polis  #dag  #polisozelharekat  #asenalar  #asena  #ulkucu  #jandarmaözelharekat  #jandarma  #asena  #asenalar  #şehitlerölmezvatanbölünmez 🇹🇷
Ol deyince olduran Rabbe inanırız.
Ya Zafer Ya Şehadet 🇹🇷🦅
-Noyan
💠Bize vatan dediler can verdik, bayrak dediler kan verdik. Boyun eğin dediler biz sadece Allah huzurunda secdeye eğildik.
▫️▪️▫️▪️▫️◾️◽️◾️◼️◻️◼️◻️◼️⬛️⬜️⬛️⬜️
🔹🔸🔸🔹
◽️◾️ @jandarma_komando_00 ◾️◽️
🔔VİDEOYU BEĞEN♥️,YORUM AT🗨️KAYDET📲PAYLAŞ🔔
⬇️
➡️En Sevdiğiniz 5 Kişiyi Etiketleyin♥️
🔰
🔰▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️
⭕️Ezanla geldik selayla gideriz. Bu vatan için 🔴kanımızı şerbet diye içeriz.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔘🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
⚡️
⚡️
#asker#uzmançavuş#jandarmakomandoözelharekat#jöh#pöh#bordobereliler#mavibere#nemutlutürkümdiyene#vatanmilletaski#pmyo#kamuflaj#alidündar#sehitlerolmezvatanbolunmez#vatansağolsun#turksilahlikuvvetleri#söz#savaşçı#dag#isimsizler#arakan#like#followforfollow#specialforces
Ol deyince olduran Rabbe inanırız. Ya Zafer Ya Şehadet 🇹🇷🦅 -Noyan 💠Bize vatan dediler can verdik, bayrak dediler kan verdik. Boyun eğin dediler biz sadece Allah huzurunda secdeye eğildik. ▫️▪️▫️▪️▫️◾️◽️◾️◼️◻️◼️◻️◼️⬛️⬜️⬛️⬜️ 🔹🔸🔸🔹 ◽️◾️ @jandarma_komando_00 ◾️◽️ 🔔VİDEOYU BEĞEN♥️,YORUM AT🗨️KAYDET📲PAYLAŞ🔔 ⬇️ ➡️En Sevdiğiniz 5 Kişiyi Etiketleyin♥️ 🔰 🔰▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️ ⭕️Ezanla geldik selayla gideriz. Bu vatan için 🔴kanımızı şerbet diye içeriz. 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔘🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 ⚡️ ⚡️ #asker #uzmançavuş #jandarmakomandoözelharekat #jöh #pöh #bordobereliler #mavibere #nemutlutürkümdiyene #vatanmilletaski #pmyo #kamuflaj #alidündar #sehitlerolmezvatanbolunmez #vatansağolsun #turksilahlikuvvetleri #söz #savaşçı #dag #isimsizler #arakan #like #followforfollow #specialforces 
Вам нрав байкеры❓
🔝Лайк/Like
💬Отмечай друзей в комментах
✏Пишите комментарии
⚠️Не забудь подписаться
@_taj_boss_
@_taj_boss_
@_taj_boss_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#мото #байкеры #vine #comedyclub #xaxa #moto #dag #taj #top #ta #dance_dag #xop #uz_video #detstvo #приколы #русский #таджик #вайн #даг #таджикистан #пранки
Вам нрав байкеры❓ 🔝Лайк/Like 💬Отмечай друзей в комментах ✏Пишите комментарии ⚠️Не забудь подписаться @_taj_boss_ @_taj_boss_ @_taj_boss_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #мото  #байкеры  #vine  #comedyclub  #xaxa  #moto  #dag  #taj  #top  #ta  #dance_dag  #xop  #uz_video  #detstvo  #приколы  #русский  #таджик  #вайн  #даг  #таджикистан  #пранки 
Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________

Подписываемся Видео и фото в Direct .👆
________________________________ Лучшие публикуем.
Отмечайте нас на фото
________________________________
#bmw #mersedes #таз #цитатадня #dag #dagavto #dagestan #dagdance #лайктайм #лайкивзаимно #лайк #f90 #c63 #rs6 #закат #утро #вечер #тюнинг #хасавюрт #дагестан #чечня #махачкала #аргун #москва #прикол #пранк #челендж #пневма #сгу #mafia
Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________ Подписываемся Видео и фото в Direct .👆 ________________________________ Лучшие публикуем. Отмечайте нас на фото ________________________________ #bmw  #mersedes  #таз  #цитатадня  #dag  #dagavto  #dagestan  #dagdance  #лайктайм  #лайкивзаимно  #лайк  #f90  #c63  #rs6  #закат  #утро  #вечер  #тюнинг  #хасавюрт  #дагестан  #чечня  #махачкала  #аргун  #москва  #прикол  #пранк  #челендж  #пневма  #сгу  #mafia 
Осень потихоньку покидает нас, вот и в голове у меня сложилась такая картинка- осенний шар🍂🍁
Кто бы хотел полетать?😄
______________________
•Работа продаётся•
Осень потихоньку покидает нас, вот и в голове у меня сложилась такая картинка- осенний шар🍂🍁 Кто бы хотел полетать?😄 ______________________ •Работа продаётся•
Радостный Хабиб и заботливый Ислам😅
•
•
🔥Сообщество о первом чемпионе #UFC из России🔥
🦅Хабибе Нурмагомедове🦅
✖️Подпишись @khabibs_team ✖️
_____________________________________________
#mma #russia #khabib #nurmagomedov #conor #mcgregor #dagestan #dag #05 #moscow #ufcrussia #Хабиб #tony #ferguson #teamkhabib #eagle #eaglesmma #fedor #Емельяненко #dana #aka
Радостный Хабиб и заботливый Ислам😅 • • 🔥Сообщество о первом чемпионе #UFC  из России🔥 🦅Хабибе Нурмагомедове🦅 ✖️Подпишись @khabibs_team ✖️ _____________________________________________ #mma  #russia  #khabib  #nurmagomedov  #conor  #mcgregor  #dagestan  #dag  #05  #moscow  #ufcrussia  #Хабиб  #tony  #ferguson  #teamkhabib  #eagle  #eaglesmma  #fedor  #Емельяненко  #dana  #aka 
Jika tidur tak lena dan kurang selesa dengan suasana semasa tidur maka tidur jadi tidak berkualiti. Ini akan menyebabkan otak anda tidak berehat.Maka bermacam-macam masalah timbul dari tidur yang tidak mencukupi.Benar ke benar?

Kepuasan  tidur anda keutamaan kami 'Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel'

Sleep Like A King

#DAG #daghome #DAGJohor #DAGJb #usahawanDAG #ejen #ejensah #ejenDAG #ejensahDAG #ejenDAGJohor  #ejenDAGJb
#bantal #bantalDAG #bantalhotel #bantalhotelDAG #pillow #pillowDAG #pillowhotel #pillowhotelDAG #homedecor #home #towel #ejenwanted #dropshipwanted
Jika tidur tak lena dan kurang selesa dengan suasana semasa tidur maka tidur jadi tidak berkualiti. Ini akan menyebabkan otak anda tidak berehat.Maka bermacam-macam masalah timbul dari tidur yang tidak mencukupi.Benar ke benar? Kepuasan tidur anda keutamaan kami 'Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel' Sleep Like A King #DAG  #daghome  #DAGJohor  #DAGJb  #usahawanDAG  #ejen  #ejensah  #ejenDAG  #ejensahDAG  #ejenDAGJohor  #ejenDAGJb  #bantal  #bantalDAG  #bantalhotel  #bantalhotelDAG  #pillow  #pillowDAG  #pillowhotel  #pillowhotelDAG  #homedecor  #home  #towel  #ejenwanted  #dropshipwanted 
Фара от приоры, стоимостью 70р 😂
Как вам ? 😬 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
___________________________________________
#купляпродажа #купля #продажа #номера #продатьномер #купитьномер #элитныйномер #купить05рег #05регкупить #автономера #автономер #красивыйномер #грз #скупка #авито05 #даг #dag #dag05 #dagestan #makhachkala #махачкала #avtonomer05new
Фара от приоры, стоимостью 70р 😂 Как вам ? 😬 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ___________________________________________ #купляпродажа  #купля  #продажа  #номера  #продатьномер  #купитьномер  #элитныйномер  #купить05рег  #05регкупить  #автономера  #автономер  #красивыйномер  #грз  #скупка  #авито05  #даг  #dag  #dag05  #dagestan  #makhachkala  #махачкала  #avtonomer05new 
#bei #ertugrul  #fashion #goodface  #goodpic #dagestan #mahachkala #bro #dag #gangsta Со съёмок ,украл шапку у Турка,а точнее Эртругула 😎😎😎🤺
⠀
Впереди выходные 🤪 а мы уже как два дня просыпаемся с опозданием и не ходим в школу, наши выходные начались с четверга 👻
⠀
А вам хорошего отдыха...
⠀
На фото шары 12 дюймов 😊 без обработки...
⠀
Заказ можно оформить перейдя по ссылке в шапке профиля ⤵️
⠀
#каспийск #махачкала #дагестан #шарывкаспийске #шары #шарики #каспийскийгруз #каспийскоеморе ##mahachkala #kaspiysk #dagestan #dag #махачкалаодежда #веселье #счастье #радость
⠀ Впереди выходные 🤪 а мы уже как два дня просыпаемся с опозданием и не ходим в школу, наши выходные начались с четверга 👻 ⠀ А вам хорошего отдыха... ⠀ На фото шары 12 дюймов 😊 без обработки... ⠀ Заказ можно оформить перейдя по ссылке в шапке профиля ⤵️ ⠀ #каспийск  #махачкала  #дагестан  #шарывкаспийске  #шары  #шарики  #каспийскийгруз  #каспийскоеморе  ##mahachkala  #kaspiysk  #dagestan  #dag  #махачкалаодежда  #веселье  #счастье  #радость 
💰Sold for $25,000💰 Edouard Cortes, "Rue de la Paix et Place Vendome", oil on canvas, c. 1960. Signed lower left, "Edouard Cortes". Estimate: $15,000-$25,000. 
See results of the Fine Art Auction at the link in bio 👆🏻
💰Sold for $25,000💰 Edouard Cortes, "Rue de la Paix et Place Vendome", oil on canvas, c. 1960. Signed lower left, "Edouard Cortes". Estimate: $15,000-$25,000. See results of the Fine Art Auction at the link in bio 👆🏻
" ESOK WAK ADA KT KOTA KEMUNING TAUUU 😍😍 "
.
.
Guys! Esok jangan lupa, Wak Meli buka di port biasa wak joget tau. 😍😍
.
.
Bawa ramai2 rakan2 n family. Boleh pelok2 bantal gebu gebas DAG.
.
.
Yg xtau lokasi wak jangan risau. Klik je link location kt bawah. Yg xsempat datang wak boleh COD kan tau. 😍😍
.
.
Location : https://goo.gl/maps/YJjp5D5vcTm
.
.
Wasap : http://www.wasap.my/601158705783
.
.
#usahawanDAG #DAG #bantalhotel #wakmeli #LastIMKK #MMMApril2018 #theawannanoteam
" ESOK WAK ADA KT KOTA KEMUNING TAUUU 😍😍 " . . Guys! Esok jangan lupa, Wak Meli buka di port biasa wak joget tau. 😍😍 . . Bawa ramai2 rakan2 n family. Boleh pelok2 bantal gebu gebas DAG. . . Yg xtau lokasi wak jangan risau. Klik je link location kt bawah. Yg xsempat datang wak boleh COD kan tau. 😍😍 . . Location : https://goo.gl/maps/YJjp5D5vcTm . . Wasap : http://www.wasap.my/601158705783 . . #usahawanDAG  #DAG  #bantalhotel  #wakmeli  #LastIMKK  #MMMApril2018  #theawannanoteam 
Я❤️ДЕРБЕНТ 👆ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШ INSTAGRAM👆ЧТОБЫ НЕ ПРОПУСКАТЬ ОБНОВЛЕНИЯ СТРАНИЦЫ🔄
▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪
Ставьте лайки♥️👍
Оставьте комментарии 🗣️💭
Расскажи о нас своим друзьям 😍↗️
▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪️
@derbent.life
#дагестан #даг #дагестан #дагогни #Дербент #дербентскийрайон #дагестанцы #махачкала #дербент2000 #дербент5000 #магарамкент #хучни #ахты #касумкент #dag #dagestan #mahachkala
▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪
ℹ️Есть материал? Разместите его у себя на странице и укажите нас @derbent.life

Оставьте свой отзыв о данном посте ⤵️
Я❤️ДЕРБЕНТ 👆ПОДПИШИТЕСЬ НА НАШ INSTAGRAM👆ЧТОБЫ НЕ ПРОПУСКАТЬ ОБНОВЛЕНИЯ СТРАНИЦЫ🔄 ▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪ Ставьте лайки♥️👍 Оставьте комментарии 🗣️💭 Расскажи о нас своим друзьям 😍↗️ ▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪️ @derbent.life #дагестан  #даг  #дагестан  #дагогни  #Дербент  #дербентскийрайон  #дагестанцы  #махачкала  #дербент2000  #дербент5000  #магарамкент  #хучни  #ахты  #касумкент  #dag  #dagestan  #mahachkala  ▪️▫️▪️▫️▪️⏺️derbent.life⏺️▪️▫️▪️▫️▪ ℹ️Есть материал? Разместите его у себя на странице и укажите нас @derbent.life Оставьте свой отзыв о данном посте ⤵️
Om onze werking te verbeteren zijn wij vandaag te gast in #Genk voor een bijkomende #vorming met talrijke praktische #tips. Nieuwe #plannen voor #2019 in de maak 😉 #aendekerkimmo #bijlerenkanaltijd #dag vandeondernemer #alwaysworkingonbeingbetter #neverstoplearning #mensenmatchenmetimmoismeerdanmaatwerk
@mma_djuraev_tj 👈🔝 подписывайся🔝
.
Для тех кто любит Нокауты
.
______________________
.
#мма #борьба #бои #боибезправил #бой #бойцовскийклуб #бойцы #mma #mmafighter #mmatrainig #mmalife #mmalifestyle #mmaworld #mmafighta #mmamemes #mmagym #mmafitness #mmanews #mmafighters #streetf1ght #ufc #taj #tajikistan #dushanbe #tojikbacha #dagistan #dag #tj #kavkaz
@mma_djuraev_tj 👈🔝 подписывайся🔝 . Для тех кто любит Нокауты . ______________________ . #мма  #борьба  #бои  #боибезправил  #бой  #бойцовскийклуб  #бойцы  #mma  #mmafighter  #mmatrainig  #mmalife  #mmalifestyle  #mmaworld  #mmafighta  #mmamemes  #mmagym  #mmafitness  #mmanews  #mmafighters  #streetf1ght  #ufc  #taj  #tajikistan  #dushanbe  #tojikbacha  #dagistan  #dag  #tj  #kavkaz 
Approfittiamo delle ultime giornate di sole e di leggero caldo 😅😅😅😅 #dag #rottweiler #like4likes #likeforlikes #likeforfollow #jump #winter
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya!
@amal_ashraaf 
@huda_iberahim 
@nurulsyawalnie 
@nurmuhdamri
@jatejad 
@afyqahhasmady
@nurraihanajohari
@hazimah210
.
#dasabdul #lastimkk #welovedag #BantalhotelDAG #bantalhoteldagshahalam #bantalhotel #DAGpillow #bantalhotelklang #bantalhotelmurah #dag #usahawandag #bantaldasabdul #bantalhotelampang #bantalhoteldagklang #pillow #homecoming #homedecor #daghome #bantalkekabu #bantal #cadar #sarungbantal #pillowcase #dasabdulglobal #bantalmurah #borong #teamigdag
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya! @amal_ashraaf @huda_iberahim @nurulsyawalnie @nurmuhdamri @jatejad @afyqahhasmady @nurraihanajohari @hazimah210 . #dasabdul  #lastimkk  #welovedag  #BantalhotelDAG  #bantalhoteldagshahalam  #bantalhotel  #DAGpillow  #bantalhotelklang  #bantalhotelmurah  #dag  #usahawandag  #bantaldasabdul  #bantalhotelampang  #bantalhoteldagklang  #pillow  #homecoming  #homedecor  #daghome  #bantalkekabu  #bantal  #cadar  #sarungbantal  #pillowcase  #dasabdulglobal  #bantalmurah  #borong  #teamigdag 
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya!
@amal_ashraaf 
@huda_iberahim 
@nurulsyawalnie 
@nurmuhdamri
@jatejad 
@afyqahhasmady
@nurraihanajohari
@hazimah210
.
#dasabdul #lastimkk #welovedag #BantalhotelDAG #bantalhoteldagshahalam #bantalhotel #DAGpillow #bantalhotelklang #bantalhotelmurah #dag #usahawandag #bantaldasabdul #bantalhotelampang #bantalhoteldagklang #pillow #homecoming #homedecor #daghome #bantalkekabu #bantal #cadar #sarungbantal #pillowcase #dasabdulglobal #bantalmurah #borong #teamigdag
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya! @amal_ashraaf @huda_iberahim @nurulsyawalnie @nurmuhdamri @jatejad @afyqahhasmady @nurraihanajohari @hazimah210 . #dasabdul  #lastimkk  #welovedag  #BantalhotelDAG  #bantalhoteldagshahalam  #bantalhotel  #DAGpillow  #bantalhotelklang  #bantalhotelmurah  #dag  #usahawandag  #bantaldasabdul  #bantalhotelampang  #bantalhoteldagklang  #pillow  #homecoming  #homedecor  #daghome  #bantalkekabu  #bantal  #cadar  #sarungbantal  #pillowcase  #dasabdulglobal  #bantalmurah  #borong  #teamigdag 
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya!
@amal_ashraaf 
@huda_iberahim 
@nurulsyawalnie 
@nurmuhdamri
@jatejad 
@afyqahhasmady
@nurraihanajohari
@hazimah210
.
#dasabdul #lastimkk #welovedag #BantalhotelDAG #bantalhoteldagshahalam #bantalhotel #DAGpillow #bantalhotelklang #bantalhotelmurah #dag #usahawandag #bantaldasabdul #bantalhotelampang #bantalhoteldagklang #pillow #homecoming #homedecor #daghome #bantalkekabu #bantal #cadar #sarungbantal #pillowcase #dasabdulglobal #bantalmurah #borong #teamigdag
Thanks korang yang sporting vote NAKKK dalam Contest Giveaway Bantal Hotel Das Abdul for FREEE😍😍 Wait, make sure uols tengok LIVE Cabutan esok okayy jam 11pagi 17hb dekat ig ni. Kalau tak muncul tuannya, kita pass kat orang lain🙈 See ya! @amal_ashraaf @huda_iberahim @nurulsyawalnie @nurmuhdamri @jatejad @afyqahhasmady @nurraihanajohari @hazimah210 . #dasabdul  #lastimkk  #welovedag  #BantalhotelDAG  #bantalhoteldagshahalam  #bantalhotel  #DAGpillow  #bantalhotelklang  #bantalhotelmurah  #dag  #usahawandag  #bantaldasabdul  #bantalhotelampang  #bantalhoteldagklang  #pillow  #homecoming  #homedecor  #daghome  #bantalkekabu  #bantal  #cadar  #sarungbantal  #pillowcase  #dasabdulglobal  #bantalmurah  #borong  #teamigdag 
Bila kali terakhir sis/bro hadiahkan bantal dekat MakAyah?
.
Ada ke peminat bantal kekabu kat sini? Mesti la ada kan..Nak2 mak ayah kita kan suka sangat bantal kekabu tapi cuba bayangkan korang dapat hadiahkan bantal kapok ni bertambah hepy mak ayah kita..Hidup lagi diberkati sebab dapat bagi mak ayah kita tidur yang lena setiap malam.
.
Apa keistimewaan Kapok ni?
.
1. Ia tidak menyimpan haba, maka bantal ini tidak panas. 
2. Kapok adalah sejenis kekabu lembut (highest grade) dan mudah untuk digebukan semula.
3. Tahan lama. Boleh menjangkau usia lebih 10 tahun. 😱
4. Sangat baik untuk sokongan kepala dan tulang belakang. 
5. Tidak mengandungi unsur toksik kerana diperbuat dari bahan organik dan tiada kandungan kimia.
.
Bantal Organik Kapok VS Bantal Kekabu. .
Walaupun Kapok mempunyai rupa yang hampir sama dengan Kekabu, namun kedua-dua jenis ini ternyata berbeza. Apa beza Kekabu dan Kapok?

1. Kategori tumbuhan: Walaupun terletak di bawah keluarga tumbuhan yang sama (Malvales), Kekabu diklasifikasikan dalam tumbuhan jenis Bombacaceae manakala Kapok diklasifikasikan dalam tumbuhan jenis Malvaceae.

2. Rupa pokok: Pokok Kekabu lebih tinggi berbanding pokok Kapok yang rendah.

3. Tekstur: Bantal yang menggunakan isian Kekabu akan terasa sedikit ketulan-ketulan halus, manakala bantal Kapok lebih rata dan smooth. Dalam kata mudah, Kapok adalah jenis kekabu gred tinggi.
.
Hah amacam berminat ke berminat?
.
Tunggu apa lagi..Jom dapatkan nye skrg..!
.
To purchase:-
1) DM
2) Whatsapp +60182364309 (utk lbh senang blh tekan dkt link ya)
.
.
Buat Tempahan Sekarang!!!!!
.
*Sleep Like A King*
"Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel
.
#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow#BantalHotelDAG #bantalhotel #pillow #bantal #homedecor #imkk#shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #bantalviral #rajabantal#FordRangerDAG #nakubahhidup
Bila kali terakhir sis/bro hadiahkan bantal dekat MakAyah? . Ada ke peminat bantal kekabu kat sini? Mesti la ada kan..Nak2 mak ayah kita kan suka sangat bantal kekabu tapi cuba bayangkan korang dapat hadiahkan bantal kapok ni bertambah hepy mak ayah kita..Hidup lagi diberkati sebab dapat bagi mak ayah kita tidur yang lena setiap malam. . Apa keistimewaan Kapok ni? . 1. Ia tidak menyimpan haba, maka bantal ini tidak panas. 2. Kapok adalah sejenis kekabu lembut (highest grade) dan mudah untuk digebukan semula. 3. Tahan lama. Boleh menjangkau usia lebih 10 tahun. 😱 4. Sangat baik untuk sokongan kepala dan tulang belakang. 5. Tidak mengandungi unsur toksik kerana diperbuat dari bahan organik dan tiada kandungan kimia. . Bantal Organik Kapok VS Bantal Kekabu. . Walaupun Kapok mempunyai rupa yang hampir sama dengan Kekabu, namun kedua-dua jenis ini ternyata berbeza. Apa beza Kekabu dan Kapok? 1. Kategori tumbuhan: Walaupun terletak di bawah keluarga tumbuhan yang sama (Malvales), Kekabu diklasifikasikan dalam tumbuhan jenis Bombacaceae manakala Kapok diklasifikasikan dalam tumbuhan jenis Malvaceae. 2. Rupa pokok: Pokok Kekabu lebih tinggi berbanding pokok Kapok yang rendah. 3. Tekstur: Bantal yang menggunakan isian Kekabu akan terasa sedikit ketulan-ketulan halus, manakala bantal Kapok lebih rata dan smooth. Dalam kata mudah, Kapok adalah jenis kekabu gred tinggi. . Hah amacam berminat ke berminat? . Tunggu apa lagi..Jom dapatkan nye skrg..! . To purchase:- 1) DM 2) Whatsapp +60182364309 (utk lbh senang blh tekan dkt link ya) . . Buat Tempahan Sekarang!!!!! . *Sleep Like A King* "Ingat DAG®, Ingat Bantal Hotel . #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #bantalviral  #rajabantal #FordRangerDAG  #nakubahhidup 
REMAX RC-044M MICRO и IPhone- это оригинальный микро usb кабель от remax, который представляет собой качественный и прочный кабель для зарядки и передачи данных. Кабель remax usb microusb прочный и надежный, устойчив к перегибам, так что вам не придется переживать, что вы его перегнете или порвете. Micro usb кабель выполнен из высококачественных материалов и имеет очень высокую пропускную способность, а его палитра цветов не оставит равнодушным никого. Его плоский дизайн делает шнур менее подверженным повреждениям, а длина позволит расположить гаджет на комфортном для пользователя расстоянии.✔️длина кабеля - 1 м ‼️Цена: 390 рублей 
#кабельайфонсамсунг
#шнурxiaomi
#dag
REMAX RC-044M MICRO и IPhone- это оригинальный микро usb кабель от remax, который представляет собой качественный и прочный кабель для зарядки и передачи данных. Кабель remax usb microusb прочный и надежный, устойчив к перегибам, так что вам не придется переживать, что вы его перегнете или порвете. Micro usb кабель выполнен из высококачественных материалов и имеет очень высокую пропускную способность, а его палитра цветов не оставит равнодушным никого. Его плоский дизайн делает шнур менее подверженным повреждениям, а длина позволит расположить гаджет на комфортном для пользователя расстоянии.✔️длина кабеля - 1 м ‼️Цена: 390 рублей #кабельайфонсамсунг  #шнурxiaomi  #dag 
#nili #dag#❤️#nz#😐
Remax  Кабель на Все Айфоны,
Безмерный шнур 
Не скользящий
Заряжает быстро
Есть гарантия
Есть много разных шнуров разных фирм
Есть доставка
Цена: 390 рублей 
#remaxshnur
#dag
#
Remax Кабель на Все Айфоны, Безмерный шнур Не скользящий Заряжает быстро Есть гарантия Есть много разных шнуров разных фирм Есть доставка Цена: 390 рублей #remaxshnur  #dag  #
[о777ее|05]
•
Кадры в движении, бесподобны 💪🏻🔥
• ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
___________________________________________
#vogue #rangerovervogue #оее77705 #купляпродажа #купля #продажа #номера #продатьномер #купитьномер #элитныйномер #купить05рег #05регкупить #автономера #автономер #красивыйномер #грз #скупка #авито05 #даг #dag #dag05 #dagestan #makhachkala #махачкала #avtonomer05new
[о777ее|05] • Кадры в движении, бесподобны 💪🏻🔥 • ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ___________________________________________ #vogue  #rangerovervogue  #оее77705  #купляпродажа  #купля  #продажа  #номера  #продатьномер  #купитьномер  #элитныйномер  #купить05рег  #05регкупить  #автономера  #автономер  #красивыйномер  #грз  #скупка  #авито05  #даг  #dag  #dag05  #dagestan  #makhachkala  #махачкала  #avtonomer05new 
ما هذا الفخ 🙁 الفيلم مش حلو زي ماتوقعنا هو متصنف كوميدي وهو مفيهوش حاجه تضحك غير مشهدين اوتلاته ل تشالار تمام هو قصه مجموعه شباب اخرجوا واتمرمطوا عما لاقوا شغل واوضاعهم تحسنت كان ممكن يكون افضل من كده وخصوصا من غير الرواي اللي صدعني ولغبطني ف مشاهد كتير المشهد دا👇مكنش له لازمه,ليه الجو الهندي دا وتموت قدامه زي ماقولت هو مش كوميدي للدرجه ولا درامي عشان المشهد الكئيب داالفيلم 5من 10 و الخمسه دول عشان تشالار لان هو اللي كان عامله روح غير كده الفيلم فخ زي ما البنات قالولي يلا كله عشان الافندي  تم اكل الخازوق والحمدلله 🐸😂😂 #çağlarertuğrul #caglarertugrul #ياغيز_إيجيمان #yağizegemen #fazilethanımvekızları #تشاغلار_ارطغل #hollywood #bestactorever #bestactor #dizi #startv #مسلسلات_تركية #قصة_عشق #series #actor #films #bestcharacterever #bestcharacter #dag #ayyapim #fazilethanimvekizlari #netflix #newlinecinema #paramountpictures #bızsızedonerız #warnerbrosstudios #yanimdakal #kizimgibikokuyorsun#caglar__ertugrul_arab_fans
ما هذا الفخ 🙁 الفيلم مش حلو زي ماتوقعنا هو متصنف كوميدي وهو مفيهوش حاجه تضحك غير مشهدين اوتلاته ل تشالار تمام هو قصه مجموعه شباب اخرجوا واتمرمطوا عما لاقوا شغل واوضاعهم تحسنت كان ممكن يكون افضل من كده وخصوصا من غير الرواي اللي صدعني ولغبطني ف مشاهد كتير المشهد دا👇مكنش له لازمه,ليه الجو الهندي دا وتموت قدامه زي ماقولت هو مش كوميدي للدرجه ولا درامي عشان المشهد الكئيب داالفيلم 5من 10 و الخمسه دول عشان تشالار لان هو اللي كان عامله روح غير كده الفيلم فخ زي ما البنات قالولي يلا كله عشان الافندي تم اكل الخازوق والحمدلله 🐸😂😂 #çağlarertuğrul  #caglarertugrul  #ياغيز_إيجيمان  #yağizegemen  #fazilethanımvekızları  #تشاغلار_ارطغل  #hollywood  #bestactorever  #bestactor  #dizi  #startv  #مسلسلات_تركية  #قصة_عشق  #series  #actor  #films  #bestcharacterever  #bestcharacter  #dag  #ayyapim  #fazilethanimvekizlari  #netflix  #newlinecinema  #paramountpictures  #bızsızedonerız  #warnerbrosstudios  #yanimdakal  #kizimgibikokuyorsun #caglar__ertugrul_arab_fans 
Yağmur sonrası nasılda güzel bi manzara 😍😍❤ #manzara #manzararesimleri #manzaram #yağmur #yagmur #huzur #huzurum #huzurlu #dag #dag2 #uludağ #uludağetekleri
Ставь❤️и оцени от 1 до 10👇
работу 📸 @_shamil_foto
・
Лакский район
Село #хурхи
Ставь❤️и оцени от 1 до 10👇 работу 📸 @_shamil_foto ・ Лакский район Село #хурхи 
Моё первое пробное занятие по игре на фортепиано! Как прекрасно уметь создавать волшебные мелодии, красоту и творить от сердца любовь /My first piano lesson🎉🌺💖 #successfactory #successfactoryrussia #success #успех #dagcoin #dagchain #dagit #dag #skillex #swipex #skillexeducation #blockchain3 #business #бизнес #money #лидер #лидерство #leadership #leader #health #здоровье #деньги #финансы #forbes  #академиялидерстварафальского #mlm #cryptocurrency #криптовалюта #bitcoin
Моё первое пробное занятие по игре на фортепиано! Как прекрасно уметь создавать волшебные мелодии, красоту и творить от сердца любовь /My first piano lesson🎉🌺💖 #successfactory  #successfactoryrussia  #success  #успех  #dagcoin  #dagchain  #dagit  #dag  #skillex  #swipex  #skillexeducation  #blockchain3  #business  #бизнес  #money  #лидер  #лидерство  #leadership  #leader  #health  #здоровье  #деньги  #финансы  #forbes   #академиялидерстварафальского  #mlm  #cryptocurrency  #криптовалюта  #bitcoin 
Нашумел🔥
Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________

Подписываемся Видео и фото в Direct .👆
________________________________ Лучшие публикуем.
Отмечайте нас на фото
________________________________
#bmw #mersedes #таз #цитатадня #dag #dagavto #dagestan #dagdance #лайктайм #лайкивзаимно #лайк #f90 #c63 #rs6 #закат #утро #вечер #тюнинг #хасавюрт #дагестан #чечня #махачкала #аргун #москва #прикол #пранк #челендж #пневма #сгу #mafia
Нашумел🔥 Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________ Подписываемся Видео и фото в Direct .👆 ________________________________ Лучшие публикуем. Отмечайте нас на фото ________________________________ #bmw  #mersedes  #таз  #цитатадня  #dag  #dagavto  #dagestan  #dagdance  #лайктайм  #лайкивзаимно  #лайк  #f90  #c63  #rs6  #закат  #утро  #вечер  #тюнинг  #хасавюрт  #дагестан  #чечня  #махачкала  #аргун  #москва  #прикол  #пранк  #челендж  #пневма  #сгу  #mafia 
For en gangs skyld noget andet end træningsbillede 😂 Det fredag, solen skinner, og kun lige en kort arbejdsdag! God weekend!
#fredag#friday#freitag#weekend#work#sunshine#sun#god#dag#goddagtilalle#goddag
Zo'n #welkom dat zie je toch niet iedere #dag of wel? En #welkom dat ben je zeer zeker op al onze#gulets en of je nou kiest voor #Turkije, #Kroatie of #Griekenland, dat maakt niet uit. Meer weten? Whatsapp/GSM 0090 555 102 18 28⠀
https://yachtsngulets.nl/land/griekenland/
Zo'n #welkom  dat zie je toch niet iedere #dag  of wel? En #welkom  dat ben je zeer zeker op al onze#gulets  en of je nou kiest voor #Turkije , #Kroatie  of #Griekenland , dat maakt niet uit. Meer weten? Whatsapp/GSM 0090 555 102 18 28⠀ https://yachtsngulets.nl/land/griekenland/
Gratulerer#med#18
års dagen#din#i#dag#kjære#simen Andre#å#gratulerer#så#mye#med#lappen#i#dag❤️super#stolt#av#deg❤️utrolig#glad#i#deg❤️❤️❤️
Proud to share that our CMO, Christian Hasker, was invited to participate in a policy roundtable yesterday with vetted #blockchain leaders, #California legislators, & policy experts to discuss the legislative priorities for the #future of #money. https://www.hedera.com
•
#hedera #hashgraph #hederahashgraph #dapp #decentralized #DLT #DAG #hellofuture #crypto #cryptocurrency #technology #blockchain #trust #fast #fair #secure
[в111вв|05]
•
w222 s63 amg 💪🏻 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
___________________________________________
#w222 #s63 #s63amg #amg #купляпродажа #купля #продажа #номера #продатьномер #купитьномер #элитныйномер #купить05рег #05регкупить #автономера #автономер #красивыйномер #грз #скупка #авито05 #даг #dag #dag05 #dagestan #makhachkala #махачкала #avtonomer05new
[в111вв|05] • w222 s63 amg 💪🏻 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🔻подписываемся @aaxa001 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ставим лайк ❤️🔺 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ___________________________________________ #w222  #s63  #s63amg  #amg  #купляпродажа  #купля  #продажа  #номера  #продатьномер  #купитьномер  #элитныйномер  #купить05рег  #05регкупить  #автономера  #автономер  #красивыйномер  #грз  #скупка  #авито05  #даг  #dag  #dag05  #dagestan  #makhachkala  #махачкала  #avtonomer05new 
Vi har taget det stille og roligt her til formiddag - så butikken åbner kl 13 i dag #åben #kl #13#i#dag#
Vi har taget det stille og roligt her til formiddag - så butikken åbner kl 13 i dag #åben  #kl  #13 #i #dag #
😻😻😻 .
خوشگل کی بودی آخه تو 😘😘
.  #shitzotrrier #dag #pet #shitzupuppy I
Мошь😎
Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________

Подписываемся Видео и фото в Direct .👆
________________________________ Лучшие публикуем.
Отмечайте нас на фото
________________________________
#bmw #mersedes #таз #цитатадня #dag #dagavto #dagestan #dagdance #лайктайм #лайкивзаимно #лайк #f90 #c63 #rs6 #закат #утро #вечер #тюнинг #хасавюрт #дагестан #чечня #махачкала #аргун #москва #прикол #пранк #челендж #пневма #сгу #mafia
Мошь😎 Подпишись на @bunkermafia.77 ________________________________ Подписываемся Видео и фото в Direct .👆 ________________________________ Лучшие публикуем. Отмечайте нас на фото ________________________________ #bmw  #mersedes  #таз  #цитатадня  #dag  #dagavto  #dagestan  #dagdance  #лайктайм  #лайкивзаимно  #лайк  #f90  #c63  #rs6  #закат  #утро  #вечер  #тюнинг  #хасавюрт  #дагестан  #чечня  #махачкала  #аргун  #москва  #прикол  #пранк  #челендж  #пневма  #сгу  #mafia 
Пациент жаловался на боли в поясничном отделе при нагрузке, по Воле Аллаха процедура станет причиной исцеления.
______________________________________________
#даг #dagestan #dag #05 #05регион #дагестан #хас #хасавюрт #хиджама #хиджаманалицо #хиджамасунна #хиджаманаголову #хиджама_по_сунне #суннапророка #кровопускание #кровопускание_по_сунне #хиджамадетям #хиджамапосунне #хиджамадлямужчин #hasavyrt #hasavyurt #hasavurt #hidjama #дагестанцы #дагестан05 #регион05
Пациент жаловался на боли в поясничном отделе при нагрузке, по Воле Аллаха процедура станет причиной исцеления. ______________________________________________ #даг  #dagestan  #dag  #05  #05регион  #дагестан  #хас  #хасавюрт  #хиджама  #хиджаманалицо  #хиджамасунна  #хиджаманаголову  #хиджама_по_сунне  #суннапророка  #кровопускание  #кровопускание_по_сунне  #хиджамадетям  #хиджамапосунне  #хиджамадлямужчин  #hasavyrt  #hasavyurt  #hasavurt  #hidjama  #дагестанцы  #дагестан05  #регион05 
В ходе процедуры хиджамы на теле человека делают небольшие надрезы с целью вызвать капиллярное кровотечение. Затем на эти участки тела ставятся вакуумные банки, усиливающие кровоток. Процесс останавливают в тот момент, когда на месте надреза начинает выделяться специальная жидкость – лимфа.
______________________________________________
#даг #dagestan #dag #05 #05регион #дагестан #хас #хасавюрт #хиджама #хиджаманалицо #хиджамасунна #хиджаманаголову #хиджама_по_сунне #суннапророка #кровопускание #кровопускание_по_сунне #хиджамадетям #хиджамапосунне #хиджамадлямужчин #hasavyrt #hasavyurt #hasavurt #hidjama #дагестанцы #дагестан05 #регион05
В ходе процедуры хиджамы на теле человека делают небольшие надрезы с целью вызвать капиллярное кровотечение. Затем на эти участки тела ставятся вакуумные банки, усиливающие кровоток. Процесс останавливают в тот момент, когда на месте надреза начинает выделяться специальная жидкость – лимфа. ______________________________________________ #даг  #dagestan  #dag  #05  #05регион  #дагестан  #хас  #хасавюрт  #хиджама  #хиджаманалицо  #хиджамасунна  #хиджаманаголову  #хиджама_по_сунне  #суннапророка  #кровопускание  #кровопускание_по_сунне  #хиджамадетям  #хиджамапосунне  #хиджамадлямужчин  #hasavyrt  #hasavyurt  #hasavurt  #hidjama  #дагестанцы  #дагестан05  #регион05 
İngilizcede bazı kelimeler ve anlamları çoook güzel ! İşte onlardan biri🏔 #friday #cuma #dag #gezmek #AvcılarAmerikanKültür #Avcılar #avcılardilkursu
Werkdag zit er weer op!!!! Morgen nog een dagje werken en dan lekker een dagje vrij Joehoee🎈🥂 •
•
•
#sunday #selfie #goodday #sundaywork #work #working #gay #gaynl #gaydutchies #workhard #playhard #bijna #dag #vrij #joehoe #car #cardriving