an online Instagram web viewer

#dag medias

Photos

PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! .
alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘
.
Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam.  Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG
.
Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍
.
nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi.  Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘
.
www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG
.
#dasabdulglobalrawang #dasabdulrawang #DAG #bantalempuk #bantalhotel #bantal #hotel #tidur #tidurtanpaganggu
PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! . alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘 . Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam. Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG . Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍 . nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi. Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘 . www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG . #dasabdulglobalrawang  #dasabdulrawang  #DAG  #bantalempuk  #bantalhotel  #bantal  #hotel  #tidur  #tidurtanpaganggu 
DANILIN кафе/бар/ресторан - прекрасное, уютное, вкусное место. Можно заказать корпоративных с выступлением иллюзионистов! #successfactoryrussia #success #успех #dagcoin #dagchain #dagit #dag #skillex #swipex #skillexeducation #blockchain3 #business #бизнес #money #лидер #лидерство #leadership #leader #health #здоровье #деньги #финансы #forbes  #академиялидерстварафальского #mlm #cryptocurrency #криптовалюта #bitcoin
DANILIN кафе/бар/ресторан - прекрасное, уютное, вкусное место. Можно заказать корпоративных с выступлением иллюзионистов! #successfactoryrussia  #success  #успех  #dagcoin  #dagchain  #dagit  #dag  #skillex  #swipex  #skillexeducation  #blockchain3  #business  #бизнес  #money  #лидер  #лидерство  #leadership  #leader  #health  #здоровье  #деньги  #финансы  #forbes   #академиялидерстварафальского  #mlm  #cryptocurrency  #криптовалюта  #bitcoin 
PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! .
alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘
.
Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam.  Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG
.
Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍
.
nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi.  Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘
.
www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG
.
#dasabdulglobalrawang #dasabdulrawang #DAG #bantalempuk #bantalhotel #bantal #hotel #tidur #tidurtanpaganggu
PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! . alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘 . Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam. Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG . Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍 . nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi. Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘 . www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG . #dasabdulglobalrawang  #dasabdulrawang  #DAG  #bantalempuk  #bantalhotel  #bantal  #hotel  #tidur  #tidurtanpaganggu 
PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! .
alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘
.
Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam.  Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG
.
Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍
.
nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi.  Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘
.
www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG
.
#dasabdulglobalrawang #dasabdulrawang #DAG #bantalempuk #bantalhotel #bantal #hotel #tidur #tidurtanpaganggu
PROMO MASIH ON GRAB NOW!!!! . alhamdulillah rezeki hari pertama kembali bekerja setelah cuti panjang 😘 . Permintaan bantal hotel HCLASS DAG ni memang lain macam. Dari anak-anak sampai nenek nenek tak mahu tidur kalau tak ada bantal DAG . Anak-anak nak balik asrama pun nak bawak bantal hotel DAG ni 😍 . nak tidur yang lena lagi nyaman?? Jangan di tunggu dan tangguh lagi. Cepat cepat dapatkan bantal DAG korang. Contact aril cepat ye 😘 . www.wasap.my/+60122271831/nakbantalDAG . #dasabdulglobalrawang  #dasabdulrawang  #DAG  #bantalempuk  #bantalhotel  #bantal  #hotel  #tidur  #tidurtanpaganggu 
22 и 23 сентября, поездка на сулакский каньон и бархан Сары кум.
Наша программа:
•Смотровая площадка на Чиркейское Водохранилище
•Смотровая на ГЭС (плотина)
•Обзорная Экскурсия по посёлку Дубки
•Смотровая площадка на Сулакский Каньон
•Смотровая площадка на Миатлинскую Долину
•Форелевое хозяйство
•Бархан Сары-кум
---Бронь и справки по тел:8 989 456 42 99
#экскурсииподагестану#чечня#грозный#аргун#достопримечательностидагестана#дербент5000#нарынкала#джумамечеть#девичьибани#махачкала#акгель#таркитау#Избербаш#гуниб#чиндирчеро#музейдагестанскийаул#хучни#хучнинскийводопад#кубачи#калакорейш#чиркей#путешествие#отдых#гамсутль#сулакскийканьон#ахты#кубачи#калакорейш#чечня#каспийск#каспий #грозный#tour#dag
22 и 23 сентября, поездка на сулакский каньон и бархан Сары кум. Наша программа: •Смотровая площадка на Чиркейское Водохранилище •Смотровая на ГЭС (плотина) •Обзорная Экскурсия по посёлку Дубки •Смотровая площадка на Сулакский Каньон •Смотровая площадка на Миатлинскую Долину •Форелевое хозяйство •Бархан Сары-кум ---Бронь и справки по тел:8 989 456 42 99 #экскурсииподагестану #чечня #грозный #аргун #достопримечательностидагестана #дербент5000 #нарынкала #джумамечеть #девичьибани #махачкала #акгель #таркитау #Избербаш #гуниб #чиндирчеро #музейдагестанскийаул #хучни #хучнинскийводопад #кубачи #калакорейш #чиркей #путешествие #отдых #гамсутль #сулакскийканьон #ахты #кубачи #калакорейш #чечня #каспийск #каспий  #грозный #tour #dag 
#love #live #them #grey #ordinary #days #everyday #varje #dag #du #duger #før #vem du ær ikke ka du #ger solpoetry
⚔️💎Aaaye Matey ⚓️💣 internationale#praat#alseen#piraat#dag#weetjevanlavezzirutjes
Наша программа:
•Смотровая площадка на Чиркейское Водохранилище
•Смотровая на ГЭС (плотина)
•Обзорная Экскурсия по посёлку Дубки
•Смотровая площадка на Сулакский Каньон
•Смотровая площадка на Миатлинскую Долину
•Форелевое хозяйство
•Бархан Сары-кум
---Бронь и справки по тел:8 989 456 42 99
#экскурсииподагестану#чечня#грозный#аргун#достопримечательностидагестана#дербент5000#нарынкала#джумамечеть#девичьибани#махачкала#акгель#таркитау#Избербаш#гуниб#чиндирчеро#музейдагестанскийаул#хучни#хучнинскийводопад#кубачи#калакорейш#чиркей#путешествие#отдых#гамсутль#сулакскийканьон#ахты#кубачи#калакорейш#чечня#каспийск#каспий #грозный#tour#dag
Наша программа: •Смотровая площадка на Чиркейское Водохранилище •Смотровая на ГЭС (плотина) •Обзорная Экскурсия по посёлку Дубки •Смотровая площадка на Сулакский Каньон •Смотровая площадка на Миатлинскую Долину •Форелевое хозяйство •Бархан Сары-кум ---Бронь и справки по тел:8 989 456 42 99 #экскурсииподагестану #чечня #грозный #аргун #достопримечательностидагестана #дербент5000 #нарынкала #джумамечеть #девичьибани #махачкала #акгель #таркитау #Избербаш #гуниб #чиндирчеро #музейдагестанскийаул #хучни #хучнинскийводопад #кубачи #калакорейш #чиркей #путешествие #отдых #гамсутль #сулакскийканьон #ахты #кубачи #калакорейш #чечня #каспийск #каспий  #грозный #tour #dag 
Hi 我3m又27d#Qman#dag#3m27d
Анатомия криптовалюты. Всё новое непонятно, но банковские карты тоже когда-то были непонятны) https://youtu.be/gV6fes1bLrY
#successfactoryrussia #success #успех #dagcoin #dagchain #dagit #dag #skillex #swipex #skillexeducation #blockchain3 #business #бизнес #money #лидер #лидерство #leadership #leader #health #здоровье #деньги #финансы #forbes  #академиялидерстварафальского #mlm #cryptocurrency #криптовалюта #bitcoin
Анатомия криптовалюты. Всё новое непонятно, но банковские карты тоже когда-то были непонятны) https://youtu.be/gV6fes1bLrY #successfactoryrussia  #success  #успех  #dagcoin  #dagchain  #dagit  #dag  #skillex  #swipex  #skillexeducation  #blockchain3  #business  #бизнес  #money  #лидер  #лидерство  #leadership  #leader  #health  #здоровье  #деньги  #финансы  #forbes   #академиялидерстварафальского  #mlm  #cryptocurrency  #криптовалюта  #bitcoin 
Bantal Viral Das Abdul Global
- bantal penuh dengan peta???
- tiada hama....
- boleh dibasuh.....
http://www.wasap.my/+60123251290/BantalHotel 
#rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah 
#DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel #pillow #bantal #homedecor #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #bantalviral #rajabantal
Bantal Viral Das Abdul Global
- bantal penuh dengan peta???
- tiada hama....
- boleh dibasuh.....
http://www.wasap.my/+60123251290/BantalHotel 
#rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah 
#DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel #pillow #bantal #homedecor #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #bantalviral #rajabantal
Bantal Viral Das Abdul Global
- bantal penuh dengan peta???
- tiada hama....
- boleh dibasuh.....
http://www.wasap.my/+60123251290/BantalHotel 
#rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah 
#DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel #pillow #bantal #homedecor #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #bantalviral #rajabantal
#gunaydin 
#goodmorning 
#manzara 
#view 
#mountain 
#dag 
https://www.facebook.com/galerialex/
Soms kom je berichten tegen waarvan je hart even stilstaat. De schrik je omklemd en de tranen spontaan achter je ogen schieten.
~
Het besef komt weer hard aan dat het leven niet eeuwig duurt. Elke dag een nieuw kadootje is.
Het nu het moment is om volop te genieten en te doen wat je graag wil doen. Niet later, maar NU.
~
Ook al spraken we elkaar al een hele tijd niet meer, toch heb ik jaren van haar gezelschap mogen genieten. Ze was warm en geestig. Rust zacht lieve S. Het was nog veel te vroeg voor jou.
~
#tevroeg #rustzacht #afscheid #dag #geenwoordenvoor #bizar #kwetsbaar #leven
Soms kom je berichten tegen waarvan je hart even stilstaat. De schrik je omklemd en de tranen spontaan achter je ogen schieten. ~ Het besef komt weer hard aan dat het leven niet eeuwig duurt. Elke dag een nieuw kadootje is. Het nu het moment is om volop te genieten en te doen wat je graag wil doen. Niet later, maar NU. ~ Ook al spraken we elkaar al een hele tijd niet meer, toch heb ik jaren van haar gezelschap mogen genieten. Ze was warm en geestig. Rust zacht lieve S. Het was nog veel te vroeg voor jou. ~ #tevroeg  #rustzacht  #afscheid  #dag  #geenwoordenvoor  #bizar  #kwetsbaar  #leven 
Piemelweek, dag 3 ➡️ JONGEHEER
.
Want seks doe je met z'n tweeën. En een hoogtepunt is fijn. OOK voor vrouwen.💦
.
#hoogtepunt #fijn #seks #samen #speer #jongeheer #verwennen #trend #zelf #alleen #masturberen #manvrouw #ofmanman #ofvrouwvrouw #enallesertussenin #piemelweek #dag #drie #dutch #nederland #gedicht #schrijven #versje #homemade #writing #denhaag #woensdag #vunzigeversjes
"Ladera Resort" otelində istirahətiniz xoş və rahat keçəcəkdir🌺

________________________
Qusar şəh., Firuddin Həsrətov küç. 72
📞+99451 591 77 57
📧 info@ladera.az
#Ladera #LaderaResort #LaderaResortHotel #yaz #Qusar#dag #tebiet #yasilliq #hotel #azerbaijan #azərbaycan #otel#resort #lifestyle #luxury #living #relax #holiday #travel#vacation #nature #restaurant #view #hotels
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
Memory Foam
Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil.
Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan.
Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna.
Hanya di export ke Australia.
Ketahanan : 7 tahun
Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh.

Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King*
"Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel”

#DAGtidurLenaSepertiDiHotel
.
#AdminDAG #UsahawanDAG #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel
#aurainsta #pillow #bantal #homedecor #imkk #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #MercedesDAG #nakubahhidup
Memory Foam Material : Foam khas yang boleh membuatkan peredaran darah menjadi stabil. Bantal yg satu ketika dulu di gunakan untuk angkasawan. Sangat lembut dan mengikut ketinggian keperluan pengguna. Hanya di export ke Australia. Ketahanan : 7 tahun Penjagaan : Mempunyai sarung khas yang boleh di basuh. Sebarang info tentang produk, Reseller atau perkembangan terbaru DAG, sila layari www.dasabdulglobal.com. *Sleep Like A King* "Ingat DAG®️, Ingat Bantal Hotel” #DAGtidurLenaSepertiDiHotel  . #AdminDAG  #UsahawanDAG  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #pillow  #bantal  #homedecor  #imkk  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #MercedesDAG  #nakubahhidup 
SLEEP LIKE A KING❤️ Setel COD di Bangi. Terima kasih pada semua yg berurusan dengan kami 😊

Ready stok📢📢📢 Bantal Hotel berkualiti jenama DAG. Iklan kami dah keluar dalam radio IKIM fm. Pernah dengar?😊
.
Info Bantal DAG
📍Bersaiz 19″ × 29″
📍100% Kualiti Hotel👍🏻
.
Kelebihan Bantal DAG:
✅ Diperbuat daripada Polyester Fiber lebih tahan
✅ Tidak berdebu dan anti hama
✅ Mudah dicuci
✅ Empuk dan gebu sesuai dengan tekstur kepala dan bahu
✅ Selesa dan tidak panas
.
Promosi
1 Set Bantal 3biji Rm120
Atau
1 Set Bantal 4biji Rm160 .
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/+6019755793/sayanakBANTALHOTEL
.
#aril #arillicious #coverup #teamcoverup #coverupresources #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #DASabdul #DAGpillow #BantalHotelDAG #bantalhotel #aurainsta #aurainstabatch11 #pillow #bantal #homedecor #shoppingonline #dropship #DAG #hotelpillow #ejendag #ejendagvip1 #bantalviral #iamme #360DAG #DAG360 #rajabantal #fordrangerdag
SLEEP LIKE A KING❤️ Setel COD di Bangi. Terima kasih pada semua yg berurusan dengan kami 😊 Ready stok📢📢📢 Bantal Hotel berkualiti jenama DAG. Iklan kami dah keluar dalam radio IKIM fm. Pernah dengar?😊 . Info Bantal DAG 📍Bersaiz 19″ × 29″ 📍100% Kualiti Hotel👍🏻 . Kelebihan Bantal DAG: ✅ Diperbuat daripada Polyester Fiber lebih tahan ✅ Tidak berdebu dan anti hama ✅ Mudah dicuci ✅ Empuk dan gebu sesuai dengan tekstur kepala dan bahu ✅ Selesa dan tidak panas . Promosi 1 Set Bantal 3biji Rm120 Atau 1 Set Bantal 4biji Rm160 . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . http://www.wasap.my/+6019755793/sayanakBANTALHOTEL . #aril  #arillicious  #coverup  #teamcoverup  #coverupresources  #rezekiglobal  #sayajual  #sayajualmurah  #DASabdul  #DAGpillow  #BantalHotelDAG  #bantalhotel  #aurainsta  #aurainstabatch11  #pillow  #bantal  #homedecor  #shoppingonline  #dropship  #DAG  #hotelpillow  #ejendag  #ejendagvip1  #bantalviral  #iamme  #360DAG  #DAG360  #rajabantal  #fordrangerdag 
The Range Rover is actually running pretty confidently right now. Who wants to guess what was wrong with it?
The Range Rover is actually running pretty confidently right now. Who wants to guess what was wrong with it?
Uma boa noite a todos!

E amanhã, estaremos no Acampamento Farroupilha Piquete Junção dos Casco, a partir das 20hs!

#DeAlmaGaúcha #DAG #UmBaileGaúcho
I never really posted about how much I loved being able to cosplay the Dag. Mad Max Fury Road is my favorite movie of all time, and I really hope I did this character justice 🌱 “We Are Not Things” 📷: @paoimages
-
-
-
-
#thedag #dag #dagcosplay #thedagcosplay #cosplay #dragoncon #dragoncon2018 #madmax #madmaxfuryroad #madmaxcosplay
English #pointer #seteer#hanter#dag#........#Av#kopaklar#lazer silah#Bildirchin#😍😍😍😍💪💪💪💪
Ставь❤️и оцени от 1 до 10👇
работу 📸 @_shamil_foto
Ставь❤️и оцени от 1 до 10👇 работу 📸 @_shamil_foto
Geceniz xeyre qalsin 🌃🌃🌃🌃
Geceniz xeyre qalsin 🌃🌃🌃🌃
@sdp_die_band @dag_sdp @vincent.stein bei @radiojamfm 😍🎶❤️ 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 @listen_to_timi_hendrix #dagalexiskopplin #timihendrix #dagundtimi #timiunddag #timilove #dagliebe #dag #timi #dagsdp #sdp_die_band #trailerpark #love #dbubdw #lieblingskünstler #rap #musik #lovemusic #instagood #lovethisguys #instagrampage #fanpage #new #followme #trailerparkfamilie
Вот теперь могу подтвердить начало осени, первые простуды дают о себе знать, главное в этом деле что? Не раскисать 🙃 .
А тем чьи мамы, жены или сестры может тоже приболели, поднимайте им настроение, а мы вам поможем в этом, без сомнения...
.
Букет на фото стоимостью 3.500₽
.
Заказ можно оформить перейдя по ссылке в шапке профиля.
.
#свадьбавдагестане #каспийск #каспийскийгруз #махачкала #дагестан #kaspiysk #mahachkala #dagestan #dag #05
Вот теперь могу подтвердить начало осени, первые простуды дают о себе знать, главное в этом деле что? Не раскисать 🙃 . А тем чьи мамы, жены или сестры может тоже приболели, поднимайте им настроение, а мы вам поможем в этом, без сомнения... . Букет на фото стоимостью 3.500₽ . Заказ можно оформить перейдя по ссылке в шапке профиля. . #свадьбавдагестане  #каспийск  #каспийскийгруз  #махачкала  #дагестан  #kaspiysk  #mahachkala  #dagestan  #dag  #05 
Ну давай, скажи, что ты видел закат на много красивее 😊
#suhum #gagra #закат #природа #солнце #море #krd #sochi #adler #msk #dag
.
.
.
. این هــــــــــــــــــــاپوها 
یه فســــــــــقلی
مثل خودشــــــــــون
گــــــــــــــــــــیر آوردن
ببینید چطــــــــــوری بازی میڪنن
.خــــــــــــــــــــود یچه  خوردنــــــــــیه هااااااااااا
.  #سگ_نجس_نیست 
#سگ_نجس_نیست_نجس_افکار_کسانی_هست_که_بی_آزار_ترین_مخلوق_خدا_را_نجس_میدانند
#sag#dag#animals#baby#expolrer#explor#boy
. . . . این هــــــــــــــــــــاپوها یه فســــــــــقلی مثل خودشــــــــــون گــــــــــــــــــــیر آوردن ببینید چطــــــــــوری بازی میڪنن .خــــــــــــــــــــود یچه خوردنــــــــــیه هااااااااااا . #سگ_نجس_نیست  #سگ_نجس_نیست_نجس_افکار_کسانی_هست_که_بی_آزار_ترین_مخلوق_خدا_را_نجس_میدانند  #sag #dag #animals #baby #expolrer #explor #boy 
Senin ne yaşadığını bilemem ama yaşayacağın herşeye talibim . Yol arkadaşın olabilirim ... Varsın yolumuz bayır , dağ , taş olsun. Biz birken tüm yollar çiçek açar önümüzde . Kol kola çıkarız yokuşları... Sevgiyle aşarız biz bu yolları ... Gülüşlerin bende saklı ... Ben gözyaşına talibim ... Acına , hüznünü sahibim...
@kaderr_cakr 
#kaderr_cakr 
#sen #biz#yol
#cicek #kolkola #saklı #gulus #bakis #ben 
#mutlu 
#olmak 
#için 
#asalim 
#tum 
#zorluklari 
#sevgi 
#pusulam 
#dag 
#tas 
#taş
Senin ne yaşadığını bilemem ama yaşayacağın herşeye talibim . Yol arkadaşın olabilirim ... Varsın yolumuz bayır , dağ , taş olsun. Biz birken tüm yollar çiçek açar önümüzde . Kol kola çıkarız yokuşları... Sevgiyle aşarız biz bu yolları ... Gülüşlerin bende saklı ... Ben gözyaşına talibim ... Acına , hüznünü sahibim... @kaderr_cakr #kaderr_cakr  #sen  #biz #yol  #cicek  #kolkola  #saklı  #gulus  #bakis  #ben  #mutlu  #olmak  #için  #asalim  #tum  #zorluklari  #sevgi  #pusulam  #dag  #tas  #taş