an online Instagram web viewer

#cyberjaya medias

Photos

🗯📢FREE!!!! #toujours !!! 💞

Meh wsap sis for the detail 🤗
.
Stokis sah #toujoursadvanced +60165516471
.
💕FREE #toujoursadvanced 📦 FREE POSTAGE/ FREE DELIVERY all Malaysia 🇲🇾 🎁 Makeup beg TOUJOURS
💐 FREE GUIDE PAMPLET
🌸FREE PAPERBEG
.
👱🏻‍♀️SELF COLLECT AT BATU CAVES & STARLING MALL DAMANSARA .
🚘 COD area :
#KL (seluruh)
#gombak
#batucaves #selayang #bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#shahalam

#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokis
🗯📢FREE!!!! #toujours  !!! 💞 Meh wsap sis for the detail 🤗 . Stokis sah #toujoursadvanced  +60165516471 . 💕FREE #toujoursadvanced  📦 FREE POSTAGE/ FREE DELIVERY all Malaysia 🇲🇾 🎁 Makeup beg TOUJOURS 💐 FREE GUIDE PAMPLET 🌸FREE PAPERBEG . 👱🏻‍♀️SELF COLLECT AT BATU CAVES & STARLING MALL DAMANSARA . 🚘 COD area : #KL  (seluruh) #gombak  #batucaves  #selayang  #bangi  #kajang  #putrajaya  #cyberjaya  #puchong  #subangjaya  #petalingjaya  #damansara  #shahalam  #SayaJualToujoursAdvanced  #toujourstestimoni  #toujoursadvanced  #toujourstesti  #toujoursadvancedagensah  #flewless  #product  #like4like  #naturalskin  #malaysia  #onlineshop  #suppliments  #stokis 
Tan'Yaa Hotel newly painted, looks brand new
#hotels #brandnew #cyberjaya
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
#klia
#nilai
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
#klia
#nilai
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
#klia
#nilai
Sharing my skin test result dengan semua.. jarang nak buat test ni sbb takut sebenarnya.. ada kan org yg mmg jenis takut nk check kesihatan diri, takut nk jmpa dr. Sama la lana pon, tapi lana takut nak check kulit. Tapi memandangkan tak lama lagi nak kahwin, lana nak la kulit lana makin better and flawless sikit. Senang mak andam nnt nk makeupkan. Tade la menyumpah dlm hati dah kenapa muka dia ni byk sgt nk covernye..hehe..tade la main2 je....😋😋
.
Tapi bila dah check kulit ni, lega sikit la rasanya..sebab dah tahu, nak pakai apa, nak control apa..apa yg lebih apa yg kurang. Nak focus pada apa semua boleh tahu. Sbb dah check 50 kali ganda ke dalam kulit kita. So lepasni nak pilih skincare pon dah tahu nak jenis macam mane, oily ke kering ke. .
Ada yang nak lana checkkan kulit tu? Free je pakej sekali consultation. Dont worry kalau uols nak pakai skincare sendiri pon tak apa..lana just nak check je. And advised yg terbaik utk korang 
#kulitsihat #marykay  #putrajaya #cyberjaya #puchong #subang #skintest
Sharing my skin test result dengan semua.. jarang nak buat test ni sbb takut sebenarnya.. ada kan org yg mmg jenis takut nk check kesihatan diri, takut nk jmpa dr. Sama la lana pon, tapi lana takut nak check kulit. Tapi memandangkan tak lama lagi nak kahwin, lana nak la kulit lana makin better and flawless sikit. Senang mak andam nnt nk makeupkan. Tade la menyumpah dlm hati dah kenapa muka dia ni byk sgt nk covernye..hehe..tade la main2 je....😋😋 . Tapi bila dah check kulit ni, lega sikit la rasanya..sebab dah tahu, nak pakai apa, nak control apa..apa yg lebih apa yg kurang. Nak focus pada apa semua boleh tahu. Sbb dah check 50 kali ganda ke dalam kulit kita. So lepasni nak pilih skincare pon dah tahu nak jenis macam mane, oily ke kering ke. . Ada yang nak lana checkkan kulit tu? Free je pakej sekali consultation. Dont worry kalau uols nak pakai skincare sendiri pon tak apa..lana just nak check je. And advised yg terbaik utk korang #kulitsihat  #marykay  #putrajaya  #cyberjaya  #puchong  #subang  #skintest 
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
#klia
#nilai
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
#klia
#nilai
🥰Sulam Keliling🥰
.
Simple embroidery with rhinestones. Best for those who loves simplicity
.
RM49.00 ONLY 🍭 
Bawal Airis Premium Keliling 
Bidang 45” x 45”
.
.
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#bawalkelantan
#bawalairispremium
#bawalairisexclusive
#bawalsulam
#bawalsulammesin
#bawalsulamtangan
#veilistashawl
#bawalcute
#brabbit
#cyberjaya
#putrajaya
#banting
Kadangkala al-insan tak mengenali hakikat kewujudannya didunia.. Apakah hakikat munculmu didunia... Apa itu hakikat rugi yg sebenar.. Hakikat boleh dipelajari tp sulit utk mengenal zatnya hingga terbenam di kalbu
.

Ketahui Hakikat,kenali makrifat, teruskan syariat... .
.
 #vintagelens #ussrlens #mosque #cyberjaya #artofseeing #streetdakwah #masjidrajahajifisabilillah
BAWAL CHIFFON VOILE ❤
Type: Square Scarf
Bidang: 45
Material: Chiffon voile
Price: Rm13 Sehelai
Benefit: Tak licin, material kain yang ringan & easy to wear

#bawalovers #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bidang45 #pastelcolor #tudungbawal #tudungborong #neelofa #cyberjaya #selangor #bazaarpaknil #neelofarhijab #neelofaxfashionvalet #fashionvalet #kualalumpur #salammaulidurasul #maulidurrasul #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang45
BAWAL CHIFFON VOILE ❤
Type: Square Scarf
Bidang: 45
Material: Chiffon voile
Price: Rm13 Sehelai
Benefit: Tak licin, material kain yang ringan & easy to wear

#bawalovers #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bidang45 #pastelcolor #tudungbawal #tudungborong #neelofa #cyberjaya #selangor #bazaarpaknil
BAWAL CHIFFON VOILE ❤
Type: Square Scarf
Bidang: 45
Material: Chiffon voile
Price: Rm13 Sehelai
Benefit: Tak licin, material kain yang ringan & easy to wear

#bawalovers #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilemurah #bidang45 #pastelcolor #tudungbawal #tudungborong #neelofa #cyberjaya #selangor #bazaarpaknil
My usual monday vibe! Nak dpt extra dose of happiness and positivity mmg lana suka sgt ke event. Especially ke unit meeting. Why? Sbb lana suka belajar. Learning never stops and belajar la dengan seramai org yg boleh. I love my Monday get together gang sbb this group of ladies are very awesome and inspiring sangat. Sebabnya? Sebab semua mak2 org. Dlm ni ada la 2 3 ketul je bukan mak lainnye mak org. That is why our meeting mmg havoc sbb full of kids and i really love the chaos feeling. It shows so much love. Busy mana pon susah mana pon they wont put their children sebagai alasan. Kalau la kita dengar parents kita ckp susahnya la mama and papa nk pergi kerja sebab korang ni ada mesti kita rasa sedih kan. Sama la anak2 kita. Although i dont have children yet, i love to learn mcm mane wanita hebat in my circle ni operate handling their kids while working. 
#makberkerjaya #workingmom #marykay #cyberjaya #puchong #putrajaya #dengkil #extraincome #positivevibe #gathering
My usual monday vibe! Nak dpt extra dose of happiness and positivity mmg lana suka sgt ke event. Especially ke unit meeting. Why? Sbb lana suka belajar. Learning never stops and belajar la dengan seramai org yg boleh. I love my Monday get together gang sbb this group of ladies are very awesome and inspiring sangat. Sebabnya? Sebab semua mak2 org. Dlm ni ada la 2 3 ketul je bukan mak lainnye mak org. That is why our meeting mmg havoc sbb full of kids and i really love the chaos feeling. It shows so much love. Busy mana pon susah mana pon they wont put their children sebagai alasan. Kalau la kita dengar parents kita ckp susahnya la mama and papa nk pergi kerja sebab korang ni ada mesti kita rasa sedih kan. Sama la anak2 kita. Although i dont have children yet, i love to learn mcm mane wanita hebat in my circle ni operate handling their kids while working. #makberkerjaya  #workingmom  #marykay  #cyberjaya  #puchong  #putrajaya  #dengkil  #extraincome  #positivevibe  #gathering 
#Repost @subaru_putrajaya with @get_repost
・・・
Selamat Menyambut Maulidur Rasul 2018 ! 
#subaruputrajaya #ssautoventuresdnbhd #mawlidannabi #maulidurrasul #syukur #putrajaya #cyberjaya #bangi @subaru_putrajaya
Rabu 21hb, ein ada hal kat area #bangi #cyberjaya & #serikembangan. Kalau ada yg nak selit order+delivery area sana or mana2 area, boleh watsapp ein. Ein nak mem-BAKING brownies pujaan ramai ni esok. Sempat lagi nak selit2, paling lambat esok tgahari ein open order lg utk delivery hari rabu. Mai2 lekaih!!!
.
Brownies "KEDUT TERUK" available upon order tau... Whatsapp ein @ 017-6429245 to place order~😘
.
#brownieskedut
#brownieskedutterukbybc
#brownieskedutterukjenjarom
#homebaked
#homebaking
#bloomingcandy
#bloomingcandybyezrienmy
#ezrienmy
#selfpickupkampungjenjarom
#deliverywithcharge
#jenjarom
#selangor
Rabu 21hb, ein ada hal kat area #bangi  #cyberjaya  & #serikembangan . Kalau ada yg nak selit order+delivery area sana or mana2 area, boleh watsapp ein. Ein nak mem-BAKING brownies pujaan ramai ni esok. Sempat lagi nak selit2, paling lambat esok tgahari ein open order lg utk delivery hari rabu. Mai2 lekaih!!! . Brownies "KEDUT TERUK" available upon order tau... Whatsapp ein @ 017-6429245 to place order~😘 . #brownieskedut  #brownieskedutterukbybc  #brownieskedutterukjenjarom  #homebaked  #homebaking  #bloomingcandy  #bloomingcandybyezrienmy  #ezrienmy  #selfpickupkampungjenjarom  #deliverywithcharge  #jenjarom  #selangor 
Nasi tomato ayam merah acar.. Tempahan cikgu utk jamuan akhir thn tgh hr 19/11/18 0176229852 #kotaseriemas #nilaisepang #lamanbakawali #kuartersklia #bandarenstek #cyberjaya #putrajaya #nasiminyakganu #nasiminyak #nasitomato
SALAM MAULIDUR RASUL DARIPADA MAKANBOSSCYBERJAYA.

#maulidurrasul #cyberjaya #cyberjayafood #makanbosscyberjaya #makanboss
🌵🌸 #IRISEMBOSSEDBLOUSE 🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA : RM72 FREE POSTAGE
➡PEMBELIAN COMBO 2 HELAI @RM130 FREE POSTAGE
———————
✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN - uollss klu nak pergi jamuan terbuka, pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu
.
✔ MATERIAL SUPERB COMOCREPE EMBOSSED VERSION- serius cakap material comocrepe versi embossed dgn corak daun ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni
.
✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada 5 warna yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut..
.
✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi
.
✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak
.
✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu.. .
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #IRISEMBOSSEDBLOUSE  🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA : RM72 FREE POSTAGE ➡PEMBELIAN COMBO 2 HELAI @RM130 FREE POSTAGE ——————— ✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN - uollss klu nak pergi jamuan terbuka, pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . ✔ MATERIAL SUPERB COMOCREPE EMBOSSED VERSION- serius cakap material comocrepe versi embossed dgn corak daun ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . ✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada 5 warna yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . ✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . ✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . ✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih.. . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu.. . . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
🌵🌸 #IRISEMBOSSEDBLOUSE 🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA : RM72 FREE POSTAGE
➡PEMBELIAN COMBO 2 HELAI @RM130 FREE POSTAGE
———————
✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN - uollss klu nak pergi jamuan terbuka, pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu
.
✔ MATERIAL SUPERB COMOCREPE EMBOSSED VERSION- serius cakap material comocrepe versi embossed dgn corak daun ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni
.
✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada 5 warna yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut..
.
✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi
.
✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak
.
✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu.. .
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #IRISEMBOSSEDBLOUSE  🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA : RM72 FREE POSTAGE ➡PEMBELIAN COMBO 2 HELAI @RM130 FREE POSTAGE ——————— ✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN - uollss klu nak pergi jamuan terbuka, pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . ✔ MATERIAL SUPERB COMOCREPE EMBOSSED VERSION- serius cakap material comocrepe versi embossed dgn corak daun ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . ✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada 5 warna yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . ✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . ✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . ✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih.. . ✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . ✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu.. . . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
READY STOCK ❕❕
.
.
📣PALAZO LINE RM25📣
.
.
RM25❕RM25❕RM25❕
.
.
👉MATERIAL : COTTON MIX
👉FREE SIZE 👉CUTTING BOOTCUT
.
.
UKURAN :
PINGGANG 28
PUNGGUNG 38
LABUH 39
.
.
WS ANA +60133794282
**ATAU KLIK LINK KT BIO🌸

#furaiha #furaihalovers #furaihaskincare #dyxycosmetics #agentdyxy #agentdyxykajang #cyberjaya #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #ironlessblouse #bawalduck #nursajat #marketing #azizanosman #ebookmurah #ebookkanakkanak #bajucouple #bajukanakkanak #bajubayi #lokalah #kongsirezekihanania #palazolaicirm20 #neelofa #palazolaicimurah #bazarpaknil #biteallteam
READY STOCK ❕❕ . . 📣PALAZO LINE RM25📣 . . RM25❕RM25❕RM25❕ . . 👉MATERIAL : COTTON MIX 👉FREE SIZE 👉CUTTING BOOTCUT . . UKURAN : PINGGANG 28 PUNGGUNG 38 LABUH 39 . . WS ANA +60133794282 **ATAU KLIK LINK KT BIO🌸 #furaiha  #furaihalovers  #furaihaskincare  #dyxycosmetics  #agentdyxy  #agentdyxykajang  #cyberjaya  #iphonemalaysia  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #ironlessblouse  #bawalduck  #nursajat  #marketing  #azizanosman  #ebookmurah  #ebookkanakkanak  #bajucouple  #bajukanakkanak  #bajubayi  #lokalah  #kongsirezekihanania  #palazolaicirm20  #neelofa  #palazolaicimurah  #bazarpaknil  #biteallteam 
🌵🌸 #LARAKURUNG🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE dan dihiasi lace prada
💋4 colour limited edition
👉Dark blue👉Peru brown👉Dusty pink
👉Purple
💋Keistimewaan
👉dihiasi khas lace prada yg exclusive
👉zip dibhgian belakang
👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain A cut
👉Kain separuh getah
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #LARAKURUNG 🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE dan dihiasi lace prada 💋4 colour limited edition 👉Dark blue👉Peru brown👉Dusty pink 👉Purple 💋Keistimewaan 👉dihiasi khas lace prada yg exclusive 👉zip dibhgian belakang 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain A cut 👉Kain separuh getah . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
Kami menyediakan pelan diet yang holistik, mudah dan sesuai untuk mereka yang sibuk bekerja tetapi masih lagi nak turun berat badan atau kekal sihat dalam BODY TRANSFORMATION CHALLENGE SEASON 13! 
Program ini menawarkan: ✔ personal coaching one on one
✔ meal plan makan sihat dan zig zag selama 21 hari
✔ topik dan ilmu nutrisi setiap hari yang berbeza selama 21 hari
✔ e-book senaman di rumah tanpa peralatan
✔ e-book resepi-resepi sedap dan sihat ✔ group support yang awesome 🤗
✔ kelas mindset mingguan

So, bagi mereka yang benar-benar serius dan mahu berubah, yang mahu ambil tindakan untuk berubah klik link di bio 🤗 untuk makluman lanjut. 
Yes, ada yuran penyertaan ya 🤗

@fitmom_beth2308
TRANSFORM YOUR BODY FROM HOME
Kami menyediakan pelan diet yang holistik, mudah dan sesuai untuk mereka yang sibuk bekerja tetapi masih lagi nak turun berat badan atau kekal sihat dalam BODY TRANSFORMATION CHALLENGE SEASON 13! Program ini menawarkan: ✔ personal coaching one on one ✔ meal plan makan sihat dan zig zag selama 21 hari ✔ topik dan ilmu nutrisi setiap hari yang berbeza selama 21 hari ✔ e-book senaman di rumah tanpa peralatan ✔ e-book resepi-resepi sedap dan sihat ✔ group support yang awesome 🤗 ✔ kelas mindset mingguan So, bagi mereka yang benar-benar serius dan mahu berubah, yang mahu ambil tindakan untuk berubah klik link di bio 🤗 untuk makluman lanjut. Yes, ada yuran penyertaan ya 🤗 @fitmom_beth2308 TRANSFORM YOUR BODY FROM HOME
🌵🌸 #LARAKURUNG🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE dan dihiasi lace prada
💋4 colour limited edition
👉Dark blue👉Peru brown👉Dusty pink
👉Purple
💋Keistimewaan
👉dihiasi khas lace prada yg exclusive
👉zip dibhgian belakang
👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain A cut
👉Kain separuh getah
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #LARAKURUNG 🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE dan dihiasi lace prada 💋4 colour limited edition 👉Dark blue👉Peru brown👉Dusty pink 👉Purple 💋Keistimewaan 👉dihiasi khas lace prada yg exclusive 👉zip dibhgian belakang 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain A cut 👉Kain separuh getah . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
Nyum nyum nyum sehingga menjilat jari.. Pastu sehingga menjerat diri🙈
.
Boleh bayang  tak kalau korang sorang je yang makan ni. Waktu malam plak tu😱😱.
.
Makanan yang terlebih dan terover kalori macam ni kalau di makan over and over again Makanya bertambah la berat badan dalam tempoh yang singkat je. Tak caya? Cer try dalam seminggu makan makanan camni😁
.
Confirm bertambah 1kg dalam tempoh tak sampai seminggu. Sebab apa? Sebab hukum kalori bila makan melebihi 7700 cal makan 1kg berat badan akan bertambah.
.
⬆️7700kcal =⬆️1kg
Jangan lupa save dan share ye
.
Coach Zuzue 0133935913
Coach Lan 0192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
.
#azam2018 #bangians #kajang #kajangperdana #cyberjaya #putrajaya #bangisentral #ostia #metropoint
Nyum nyum nyum sehingga menjilat jari.. Pastu sehingga menjerat diri🙈 . Boleh bayang tak kalau korang sorang je yang makan ni. Waktu malam plak tu😱😱. . Makanan yang terlebih dan terover kalori macam ni kalau di makan over and over again Makanya bertambah la berat badan dalam tempoh yang singkat je. Tak caya? Cer try dalam seminggu makan makanan camni😁 . Confirm bertambah 1kg dalam tempoh tak sampai seminggu. Sebab apa? Sebab hukum kalori bila makan melebihi 7700 cal makan 1kg berat badan akan bertambah. . ⬆️7700kcal =⬆️1kg Jangan lupa save dan share ye . Coach Zuzue 0133935913 Coach Lan 0192279309 #CabaranKurusOnline  #StayFitTeam  . #azam2018  #bangians  #kajang  #kajangperdana  #cyberjaya  #putrajaya  #bangisentral  #ostia  #metropoint 
🌵🌸 #FAZURAKURUNG🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE .
💋Material: COMO CREPE
💋Keistimewaan
👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya
.
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #FAZURAKURUNG 🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE 💋Keistimewaan 👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya . . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
🌵🌸 #FAZURAKURUNG🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE .
💋Material: COMO CREPE
💋Keistimewaan
👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya
.
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #FAZURAKURUNG 🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE 💋Keistimewaan 👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya . . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
🌵🌸 #FAZURAKURUNG🌺🌵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE .
💋Material: COMO CREPE
💋Keistimewaan
👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya
.
.
Sila ambil kira 5% hgga 10%  warna atas sbb faktor pencahayaan.
.
Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037
.
.
#norzah_mohamad #bridesmaid #umtterengganu #husmkelate #cyberjaya #upsi #putrajaya #uniten #uthmjohor #uitmlumut #majliskahwin #uitmshahalamselangor #seremban #usmpenang #unimap #uiam #kuis #ums #unimas #uitmjengka #uumkedah #jabatanperdanamenteri #kl #cikgu #kelanajaya #politeknik #ukmbangi #upmserdang #ctdk
🌵🌸 #FAZURAKURUNG 🌺🌵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡HARGA PROMO : RM99 FREE POSTAGE . 💋Material: COMO CREPE 💋Keistimewaan 👉bf friendly 👉zip dibhgian dada utk menyusu 👉direka khas cutting yang kelihatan kurus 👉Kain separuh getah 👉Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya . . Sila ambil kira 5% hgga 10% warna atas sbb faktor pencahayaan. . Stok sentiasa running ye.. UNTUK ORDER SILA WHATSAPP +60165010037 . . #norzah_mohamad  #bridesmaid  #umtterengganu  #husmkelate  #cyberjaya  #upsi  #putrajaya  #uniten  #uthmjohor  #uitmlumut  #majliskahwin  #uitmshahalamselangor  #seremban  #usmpenang  #unimap  #uiam  #kuis  #ums  #unimas  #uitmjengka  #uumkedah  #jabatanperdanamenteri  #kl  #cikgu  #kelanajaya  #politeknik  #ukmbangi  #upmserdang  #ctdk 
"Ultra Maxi dress"

Colour : Black,blue,green,red,pink,brown,yellow ✔️Size detail✔️
Chest size 36" Waist 30" Hip 36"-38" (L) 52"

Price : RM 88

#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
Watch netflix and masking in bed ( pink clay mask for the girls and dead sea mud mask for the boys ) with your loved ones is just the perfect perfect way to inject some positivity of the weekend ending 🤣 . What your plans tonight? Ready for tomorrow guys? Hehehehe
.
.
.

#cuuracares #cuurashares #cuurawomen #cuurabanting #cuuraklia #cuuraputrajaya #cuurakotawarisan #klia #kotawarisan #putrajaya #cyberjaya #ioimall #natural #serikembangan #skincare #mua #vsco #love #instafamous #selebgram
Watch netflix and masking in bed ( pink clay mask for the girls and dead sea mud mask for the boys ) with your loved ones is just the perfect perfect way to inject some positivity of the weekend ending 🤣 . What your plans tonight? Ready for tomorrow guys? Hehehehe . . . #cuuracares  #cuurashares  #cuurawomen  #cuurabanting  #cuuraklia  #cuuraputrajaya  #cuurakotawarisan  #klia  #kotawarisan  #putrajaya  #cyberjaya  #ioimall  #natural  #serikembangan  #skincare  #mua  #vsco  #love  #instafamous  #selebgram 
MONEYSTORE
Brand : HR
Tag : Jariya
By : MONEYSTORE

Size
S:Chest size 32 (L)19, Waist 26 Hip 36 (L) 37
M: Chest size 34 (L)19, Waist 28 Hip 38 (L)37
L: Chest size 36 (L)19, Waist 30 Hip 40 (L)37

Color : original

Price : RM 88 free shipping 
#blouserm25 #ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#tshirthipstermalasia
MONEYSTORE Brand : HR Tag : Jariya By : MONEYSTORE Size S:Chest size 32 (L)19, Waist 26 Hip 36 (L) 37 M: Chest size 34 (L)19, Waist 28 Hip 38 (L)37 L: Chest size 36 (L)19, Waist 30 Hip 40 (L)37 Color : original Price : RM 88 free shipping #blouserm25  #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #tshirthipstermalasia 
Shoulder pain? joint pain?
wanna consider prp injection?
-
Consult with your doctor or DM/WhatsApp us now now now

#jointpain #kneepain #sportsinjury #rehab #cyberjaya #prpinjection #prptreatment
MONEYSTORE
Brand : KS
Tag : Jariya
By : MONEYSTORE

Size
S:Chest size 32 Waist 26 Hip 36 (L) 34
M:Chest size 34 Waist 28 Hip 38 (L)34
L:Chest size 36 Waist 30 Hip 40 (L)34

Color : Yellow,blue

Price : RM 89 free shipping 
#ampang #cyberjaya #sunwaypyramid #setiaalam #montkiara #gombak #wangsamaju #serdang #bayanlepas #aradamansara #subang #bukitsubang #rawang #klfashion #pahang #kl #suriaklcc #cuticutimalaysia #cutimalaysia
#bodycondressmalaysia #malaysiashop
#kotadamansara #klsentral
MONEYSTORE Brand : KS Tag : Jariya By : MONEYSTORE Size S:Chest size 32 Waist 26 Hip 36 (L) 34 M:Chest size 34 Waist 28 Hip 38 (L)34 L:Chest size 36 Waist 30 Hip 40 (L)34 Color : Yellow,blue Price : RM 89 free shipping #ampang  #cyberjaya  #sunwaypyramid  #setiaalam  #montkiara  #gombak  #wangsamaju  #serdang  #bayanlepas  #aradamansara  #subang  #bukitsubang  #rawang  #klfashion  #pahang  #kl  #suriaklcc  #cuticutimalaysia  #cutimalaysia  #bodycondressmalaysia  #malaysiashop  #kotadamansara  #klsentral 
.
.
Selawat dan Salam buat Nabi Junjungan, Nabi Muhammad s.a.w.
.
Salam Maulidur Rasul 👳🏼‍♀️
.
.
#maulidurrasul #prophetmuhammad #sayajual #property #hartanah #bangi #cyberjaya #putrajaya #seremban
The Sky Clinic Christmas PROMO 
Enjoy up too 50% OFF on our Sky Signature Facial This Christmas and New Year !

PRP Facial (Platelet Rich Plasma)
GFx Facial (Growth Factors)
Cytokines Facial
Fire & Ice Facial

Stand a Chance  to Win a whole year of facial session worth RM3000 when you post and tag 5 friends at  your visit @theklskyclinic 
Start 15thNov till 31stDec 2018

BOOK YOUR SLOTS  NOW
THE BEST PROMO OF 2018 is here !

#prpfacial #facial #promo #tag #kualalumpur 
#skin #glow #christmas #rejuvenation #scar #acne #wow #newyear2018 #petalingjaya #cyberjaya
The Sky Clinic Christmas PROMO Enjoy up too 50% OFF on our Sky Signature Facial This Christmas and New Year ! PRP Facial (Platelet Rich Plasma) GFx Facial (Growth Factors) Cytokines Facial Fire & Ice Facial Stand a Chance  to Win a whole year of facial session worth RM3000 when you post and tag 5 friends at  your visit @theklskyclinic Start 15thNov till 31stDec 2018 BOOK YOUR SLOTS  NOW THE BEST PROMO OF 2018 is here ! #prpfacial  #facial  #promo  #tag  #kualalumpur  #skin  #glow  #christmas  #rejuvenation  #scar  #acne  #wow  #newyear2018  #petalingjaya  #cyberjaya 
Dfcc ganache
.
6 inci rm70 sahaja!
8 inci rm100 sahaja!😘🌷
.
Whatsapp untuk tempahan +60179221636 atau klik link di bio @dessert.meletop.sb
.
#deliverykek #selangor #KualaLumpur #dengkil #cyberjaya #putrajaya #bangi #Bangsar #kajang #serikembangan #shahalam #subangjaya #petalingjaya #cheras #wangsamaju #danaukota #ampang #damansara #Sentul #Setapak #setiawangsa #kepong #pantaidalam #batucaves #BatuMuda #montkiara #sripetaling #kerinchi #keramat #gombak
Dfcc ganache . 6 inci rm70 sahaja! 8 inci rm100 sahaja!😘🌷 . Whatsapp untuk tempahan +60179221636 atau klik link di bio @dessert.meletop.sb . #deliverykek  #selangor  #KualaLumpur  #dengkil  #cyberjaya  #putrajaya  #bangi  #Bangsar  #kajang  #serikembangan  #shahalam  #subangjaya  #petalingjaya  #cheras  #wangsamaju  #danaukota  #ampang  #damansara  #Sentul  #Setapak  #setiawangsa  #kepong  #pantaidalam  #batucaves  #BatuMuda  #montkiara  #sripetaling  #kerinchi  #keramat  #gombak 
.
.
💠⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 💠 DAPATKAN  PERODUA ANDA SEKARANG
💠⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💠
.
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
SYARAT PINJAMAN
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
.
✔️ TIDAK ada BLACKLIST
.
.
🔥 Minimum G A J I  B A S I C  RM 2 000 Ke ATAS ( ikut MODEL KERETA )*
.
.
✔️ Gaji masuk BANK/ada potongan EPF
.
.
🔥 Masalah PTPTN ( T&C )*
.
.
✔️ KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA & SELANGOR shj
.
.
Kepada  yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin..!
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
0⃣1⃣1⃣ 2⃣1⃣0⃣2⃣ 4⃣0⃣4⃣4⃣ adrinazs
.
0⃣1⃣8⃣ 2⃣7⃣5⃣ 9⃣9⃣8⃣8⃣ zahir
.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
.
Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk whatsapp.! ☝️
.
.
#perodua #proton #peroduaprotononline #peroduaalza #peroduaaxia #peroduamyvi #peroduabezza 
#axia #bezza #myvi #alza #zerodownpayment #fullloan #keretabaru #sayajualkereta #sayajualonline #terapiinstagram
#dramasangat #bazaarpaknil
. . 💠⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 💠 DAPATKAN PERODUA ANDA SEKARANG 💠⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💠 . . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 SYARAT PINJAMAN 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . . ✔️ TIDAK ada BLACKLIST . . 🔥 Minimum G A J I B A S I C RM 2 000 Ke ATAS ( ikut MODEL KERETA )* . . ✔️ Gaji masuk BANK/ada potongan EPF . . 🔥 Masalah PTPTN ( T&C )* . . ✔️ KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA & SELANGOR shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin..! . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . 0⃣1⃣1⃣ 2⃣1⃣0⃣2⃣ 4⃣0⃣4⃣4⃣ adrinazs . 0⃣1⃣8⃣ 2⃣7⃣5⃣ 9⃣9⃣8⃣8⃣ zahir . 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk whatsapp.! ☝️ . . #perodua  #proton  #peroduaprotononline  #peroduaalza  #peroduaaxia  #peroduamyvi  #peroduabezza  #axia  #bezza  #myvi  #alza  #zerodownpayment  #fullloan  #keretabaru  #sayajualkereta  #sayajualonline  #terapiinstagram  #dramasangat  #bazaarpaknil 
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features:  Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement :
🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade

Retail Price: RM89
Member Price: RM69

Standard postage fees applied.

Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features: Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement : 🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade Retail Price: RM89 Member Price: RM69 Standard postage fees applied. Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features:  Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement :
🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade

Retail Price: RM89
Member Price: RM69

Standard postage fees applied.

Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features: Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement : 🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade Retail Price: RM89 Member Price: RM69 Standard postage fees applied. Whatsapp 0139647123 to order yours now.
Kesan Parut
.
Alhamdulillah..kesan parut semakin pudar dan hilang asbab konsisten gunakan produk Forever Living. 😊
.
Nak tahu pasal produk Forever Living?
Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560
Ayuni 
Pengedar Sah Forever Living
. 
#ANWShop #ForeverLiving #AloeVeraGel #Puchong #Cyberjaya #AloeVera #LidahBuaya #Halal #LulusKKM #Kosher #Detoks #CuciUsus #ArcticSea #MinyakIkan #MinyakZaitun #AloeVeraGelly #AloePropolisCreme #AloeScrub #VitaminC #MakananSunnah #Superfood #Usahawan #TrustedSeller #HelpMorePeople
Kesan Parut . Alhamdulillah..kesan parut semakin pudar dan hilang asbab konsisten gunakan produk Forever Living. 😊 . Nak tahu pasal produk Forever Living? Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560 Ayuni Pengedar Sah Forever Living . #ANWShop  #ForeverLiving  #AloeVeraGel  #Puchong  #Cyberjaya  #AloeVera  #LidahBuaya  #Halal  #LulusKKM  #Kosher  #Detoks  #CuciUsus  #ArcticSea  #MinyakIkan  #MinyakZaitun  #AloeVeraGelly  #AloePropolisCreme  #AloeScrub  #VitaminC  #MakananSunnah  #Superfood  #Usahawan  #TrustedSeller  #HelpMorePeople 
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features:  Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement :
🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade

Retail Price: RM89
Member Price: RM69

Standard postage fees applied.

Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features: Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement : 🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade Retail Price: RM89 Member Price: RM69 Standard postage fees applied. Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features:  Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement :
🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade

Retail Price: RM89
Member Price: RM69

Standard postage fees applied.

Whatsapp 0139647123 to order yours now.
*CAMELA LONG SHAWL*. 🌸Material : Premium Chiffon 🌸Features: Trendy Curvy Edges | Easy Styling l Easy Laundry l Easy Iron l Non-Transparent & Breathable Fabric 🌸Form & Measurement : 🔹 Long Shawl : 2.0 meter x 0.7 meter 🌸Colors : 8 Brave Shade Retail Price: RM89 Member Price: RM69 Standard postage fees applied. Whatsapp 0139647123 to order yours now.