an online Instagram web viewer

#cushionfoundation medias

Photos

The most expensive yet disappointing cushion award goes to the My Armani To Go Essence in Foundation Tone Up Cushion 👏 It probably deserves an award for the longest name for a cushion as well.
.
Claims:
Light coverage, dewy glow, hydrating, long lasting with up to 10 hours wear, breathable natural bare skin look.
.
🧨I’ll start with the positive since it’ll be short and sweet: the packaging. Like the red version, the cushion is housed in an elongated compact which looks modern and sleek. It also has a good heft to it. That’s it.
.
The crap:
💥the puff soaks up too much of the product. No matter how much I press down into the cushion, it won’t transfer it back onto my face
💥this won’t stick on my skin. I’ve tried brushes, other cushion puffs, fingers and even using a beauty blender. It slides, moves, floats whatever you call it. Application is therefore patchy. I blend one area while lifting parts from other areas. Rinse and repeat.
💥I’ve tried different combinations of moisturiser, sunscreen and primers. Zilch. Nothing has helped.
💥its claim of being light and breathable it won’t stick on skin 💥10 hours of wear it says, bold claim, try 3 hours.
💥has hyaluronic acid for hydration. Can’t really comment, since it doesn’t stay on my face long enough for me to say whether it’s hydrating or not.
💫I have no complaints about the coverage because I knew this has sheer coverage before buying it. Judging from the areas I’ve managed to apply this to, it does even out the skin tone and blurs minor imperfections for a very natural & pretty looking complexion.
.
💩 They say hate is a strong word, but I’m going to use it. I hate this. I got this during transit at KL for around MYR380 (someone correct me on the price if I’m mistaken, please). For that ridiculous price it should at least be able to stay on my face. I wouldn’t even care if it was cakey at this point. At least it’ll be on my face and not stuck in my sponges.
.
💣Final verdict: kick it to the curb. Stick with their proper foundations like the Silk Luminous.
.
#armanicushion #makeupreview #armanibeauty #makeuphoarder #makeupregrets #iwantarefund #givememymoneyback #cushionfoundation
The most expensive yet disappointing cushion award goes to the My Armani To Go Essence in Foundation Tone Up Cushion 👏 It probably deserves an award for the longest name for a cushion as well. . Claims: Light coverage, dewy glow, hydrating, long lasting with up to 10 hours wear, breathable natural bare skin look. . 🧨I’ll start with the positive since it’ll be short and sweet: the packaging. Like the red version, the cushion is housed in an elongated compact which looks modern and sleek. It also has a good heft to it. That’s it. . The crap: 💥the puff soaks up too much of the product. No matter how much I press down into the cushion, it won’t transfer it back onto my face 💥this won’t stick on my skin. I’ve tried brushes, other cushion puffs, fingers and even using a beauty blender. It slides, moves, floats whatever you call it. Application is therefore patchy. I blend one area while lifting parts from other areas. Rinse and repeat. 💥I’ve tried different combinations of moisturiser, sunscreen and primers. Zilch. Nothing has helped. 💥its claim of being light and breathable it won’t stick on skin 💥10 hours of wear it says, bold claim, try 3 hours. 💥has hyaluronic acid for hydration. Can’t really comment, since it doesn’t stay on my face long enough for me to say whether it’s hydrating or not. 💫I have no complaints about the coverage because I knew this has sheer coverage before buying it. Judging from the areas I’ve managed to apply this to, it does even out the skin tone and blurs minor imperfections for a very natural & pretty looking complexion. . 💩 They say hate is a strong word, but I’m going to use it. I hate this. I got this during transit at KL for around MYR380 (someone correct me on the price if I’m mistaken, please). For that ridiculous price it should at least be able to stay on my face. I wouldn’t even care if it was cakey at this point. At least it’ll be on my face and not stuck in my sponges. . 💣Final verdict: kick it to the curb. Stick with their proper foundations like the Silk Luminous. . #armanicushion  #makeupreview  #armanibeauty  #makeuphoarder  #makeupregrets  #iwantarefund  #givememymoneyback  #cushionfoundation 
新しく買った💕
#cushionfoundation
Tahukah anda lipmatte obsess ni bole tahan lama kat bibir walaupun dah makan banyak kali.
Siapa yang takut lipstick selalu tanggal lepas makan lepas ni dah tak payah risau dah. .

Antara kelebihan lain lipmatte obsess ni adalah ia ringan dan tak melekit. .

Kandungan yang terdapat dalam lipmatte obsess ni ialah ia ada aloe vera dan argan. Untuk wedding edition ni ada 4 colour menarik yang korang boleh pilih!⚡
.
I do
.
Love you
.
Forever
.
Heartbeat

Untuk order bole wassup no ni - 0105667152
.
#obsessteamfatin #teamobsessbycbh #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticsenai #obsesscosmeticsetiatropika
#obsesscosmeticskulai #makeupviral #viral #lipmatteobsess #cushionfoundation #mascarasikat #mascaraviral  #loosepowder #blusherstick
Tahukah anda lipmatte obsess ni bole tahan lama kat bibir walaupun dah makan banyak kali. Siapa yang takut lipstick selalu tanggal lepas makan lepas ni dah tak payah risau dah. . Antara kelebihan lain lipmatte obsess ni adalah ia ringan dan tak melekit. . Kandungan yang terdapat dalam lipmatte obsess ni ialah ia ada aloe vera dan argan. Untuk wedding edition ni ada 4 colour menarik yang korang boleh pilih!⚡ . I do . Love you . Forever . Heartbeat Untuk order bole wassup no ni - 0105667152 . #obsessteamfatin  #teamobsessbycbh  #obsesscosmeticsjb  #obsesscosmeticsenai  #obsesscosmeticsetiatropika  #obsesscosmeticskulai  #makeupviral  #viral  #lipmatteobsess  #cushionfoundation  #mascarasikat  #mascaraviral  #loosepowder  #blusherstick 
Hye beauties😍
Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..☝️☝️☝️☝️
lawa2 colour lipmatte obsess ni💄💄💄🤩🤩🤩
Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer 😍🤩
.....
Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.😍🤗
......
💋💋💋FAST REPLY💋💋💋
#TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil  #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora ##hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor
Hye beauties😍 Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..☝️☝️☝️☝️ lawa2 colour lipmatte obsess ni💄💄💄🤩🤩🤩 Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer 😍🤩 ..... Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.😍🤗 ...... 💋💋💋FAST REPLY💋💋💋 #TeamGodzillaEsumilynns  @esumilynns #ObsessCosmetics  #Lipmatte  #LipmatteObsess  #ArganOil  #lipmattemurah  #lipmattetakkeringbibir  #lipmattebest  #lipmattehalal  #lipmattemurahdanrawatbibir  #lipmattenude  #lipmattepinknude  #lipmatteseriwajah  #obsessmakeup  #obsesslipmatte  #obsessliptint  #obsessmakeuplover  #lipstickmurah  #cushionfoundation  #lipstickmurahmurah  #makeupcantik  #makeupmalaysia  #sephora  ##hudabeauty  #terbaikdariku  #muakl  #muaselangor 
Hye beauties😍
Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..☝️☝️☝️☝️
lawa2 colour lipmatte obsess ni💄💄💄🤩🤩🤩
Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer 😍🤩
.....
Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.😍🤗
......
💋💋💋FAST REPLY💋💋💋
#TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil  #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora ##hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor
Hye beauties😍 Dah tidur ke? Kalau belom, sambil2 tekan nset tu, scroll2 ig brenti sat tengok testimoni kat atas tu..☝️☝️☝️☝️ lawa2 colour lipmatte obsess ni💄💄💄🤩🤩🤩 Jomss cuci2 mata tengok testimoni dari customer 😍🤩 ..... Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura k.😍🤗 ...... 💋💋💋FAST REPLY💋💋💋 #TeamGodzillaEsumilynns  @esumilynns #ObsessCosmetics  #Lipmatte  #LipmatteObsess  #ArganOil  #lipmattemurah  #lipmattetakkeringbibir  #lipmattebest  #lipmattehalal  #lipmattemurahdanrawatbibir  #lipmattenude  #lipmattepinknude  #lipmatteseriwajah  #obsessmakeup  #obsesslipmatte  #obsessliptint  #obsessmakeuplover  #lipstickmurah  #cushionfoundation  #lipstickmurahmurah  #makeupcantik  #makeupmalaysia  #sephora  ##hudabeauty  #terbaikdariku  #muakl  #muaselangor 
The biggest disappointment of last quarter is this @lancomeofficial cushion foundation, it’s teint idole coverage I think. The product itself is so so, I used it for touch up but the packaging has completely broke after a month. I haven’t dropped it. I had it in my makeup bag, not flying around handbag. It’s disaster and I really would not recommend. #lancome #lancomefoundation #teintidole #cushionfoundation #useitup #panporn #projectuseitup #projectpan #makeupinventory #makeupiwanttouseup #hitthepan #hitpan #projectpancommunity #makeupuseup #panproject
The biggest disappointment of last quarter is this @lancomeofficial cushion foundation, it’s teint idole coverage I think. The product itself is so so, I used it for touch up but the packaging has completely broke after a month. I haven’t dropped it. I had it in my makeup bag, not flying around handbag. It’s disaster and I really would not recommend. #lancome  #lancomefoundation  #teintidole  #cushionfoundation  #useitup  #panporn  #projectuseitup  #projectpan  #makeupinventory  #makeupiwanttouseup  #hitthepan  #hitpan  #projectpancommunity  #makeupuseup  #panproject 
Mascara by obsess cosmetics terus boleh lentikk bulu mata uolssss 🙈🙈🙈
.
For order and pretty consultation
📲; 0132169043
.
#Obsesscosmetics #obsessmurah #Obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #makeupmurah #cushionfoundation #mascara #eyeshadow #loosepowder #blusher #glowing #natural #makeup #mua #muakl #wedding #stockist #squadsyiera #agent #dropship #makeup #murah #Cantik #beauty #Trustedseller #fastrespond #malaysia #kualalumpur #skintreatment #glamour #dewiremaja
Mascara by obsess cosmetics terus boleh lentikk bulu mata uolssss 🙈🙈🙈 . For order and pretty consultation 📲; 0132169043 . #Obsesscosmetics  #obsessmurah  #Obsesscosmeticskl  #obsesscosmeticsshahalam  #makeupmurah  #cushionfoundation  #mascara  #eyeshadow  #loosepowder  #blusher  #glowing  #natural  #makeup  #mua  #muakl  #wedding  #stockist  #squadsyiera  #agent  #dropship  #makeup  #murah  #Cantik  #beauty  #Trustedseller  #fastrespond  #malaysia  #kualalumpur  #skintreatment  #glamour  #dewiremaja 
•
🌈TOM FORD Traceless Touch Foundation Satin-Matte Cushion Compact Refill
💄0.5/1.5
—————————————
HKD$300✨
-
TOM FORD不嬲都係高汁野💫
今次仲出埋Cushion方便晒各位靚靚
香港仲未出嫁真係新鮮滾熱辣
熱騰騰的 仲要有好多色號選擇🤭
靚靚真係要快手💕
#mmmerrilyco底妝 
#mmmerrilycoTOMFORD
———————————————
📲DM/whatsapp+852 64653306查詢/下單
🏧入數後約7-14日到貨
📦順豐到付/📮平郵
👾貨品出門不設退換👉🏿👈🏿
🐣如入數後缺貨將全數退回🕊
—————————————
💡新開期間會做限時優惠 各位靚靚們記得follow + 開帖子通知留意我地既Post🙇🏿‍♀❤ #mmmerrilyco
#tomford #tomfordbeauty #tomford代購 #名牌代購 #唇膏 #唇膏控 #唇膏代購 #lips #lotd #style #beautiful #tomfordhk #hkig #化妝品 #girls #hkonlineshop #likeforlike #followforfollow #名牌唇膏 #follow #l4l #f4follow #lux #luxury #tomfordcushion #cushion #cushionfoundation
• 🌈TOM FORD Traceless Touch Foundation Satin-Matte Cushion Compact Refill 💄0.5/1.5 ————————————— HKD$300✨ - TOM FORD不嬲都係高汁野💫 今次仲出埋Cushion方便晒各位靚靚 香港仲未出嫁真係新鮮滾熱辣 熱騰騰的 仲要有好多色號選擇🤭 靚靚真係要快手💕 #mmmerrilyco底妝  #mmmerrilycoTOMFORD  ——————————————— 📲DM/whatsapp+852 64653306查詢/下單 🏧入數後約7-14日到貨 📦順豐到付/📮平郵 👾貨品出門不設退換👉🏿👈🏿 🐣如入數後缺貨將全數退回🕊 ————————————— 💡新開期間會做限時優惠 各位靚靚們記得follow + 開帖子通知留意我地既Post🙇🏿‍♀❤ #mmmerrilyco  #tomford  #tomfordbeauty  #tomford代購  #名牌代購  #唇膏  #唇膏控  #唇膏代購  #lips  #lotd  #style  #beautiful  #tomfordhk  #hkig  #化妝品  #girls  #hkonlineshop  #likeforlike  #followforfollow  #名牌唇膏  #follow  #l4l  #f4follow  #lux  #luxury  #tomfordcushion  #cushion  #cushionfoundation 
Christmas celebration cushion covers set of 5

COD AVAILABLE 
SWIPE FOR VARIATIONS 
IF INTERESTED PLS WHATSAPP ON 9970946214
 RATE: 600/-
#cushion #cushioncovers #homedecor #christmasdecorations #cushionaddict #onlineshopping #quality #bestfashion #instafashion #christmaseve #cushionfoundation
ตลับฟรุ้งฟริ้ง ตลับละ100.- ค่าา เหลือไม่เยอะแล้วน๊าาา
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #แป้งพัพ #แป้งพัพถูกและดี #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #รองพื้น #รองพื้นขั้นเทพ #กันน้ำ #คุมมัน #หน้าฉ่ำวาว #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น #ซื้อ1แถม1
ตลับฟรุ้งฟริ้ง ตลับละ100.- ค่าา เหลือไม่เยอะแล้วน๊าาา . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #แป ้งพัพ #แป ้งพัพถูกและดี #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #รองพ ื้น #รองพ ื้นขั้นเทพ #ก ันน้ำ #ค ุมมัน #หน ้าฉ่ำวาว #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น #ซ ื้อ1แถม1
.
.
クッションファンデを流行らせた
元祖クッションファンデ
『HERA』❊❊
.
IOPEのクッションファンデにまたまたハマりだして最近ずっとIOPEなんだけど…🙄
いろいろ試したくって🤫(笑)
ほんとはこれの黒がほしかった✘
.
この間買ったやつは失敗だった🤔(笑) 
いつかこれいいって思う時が来るだろうと信じて1回保留🤮
.
明日から使おっと( ¨̮ )\♡/
.
.
.
#HERA
#IOPE
#koreanmakeup 
#koreancosmetics 
#cushionfoundation 
#makeup
. . クッションファンデを流行らせた 元祖クッションファンデ 『HERA』❊❊ . IOPEのクッションファンデにまたまたハマりだして最近ずっとIOPEなんだけど…🙄 いろいろ試したくって🤫(笑) ほんとはこれの黒がほしかった✘ . この間買ったやつは失敗だった🤔(笑) いつかこれいいって思う時が来るだろうと信じて1回保留🤮 . 明日から使おっと( ¨̮ )\♡/ . . . #HERA  #IOPE  #koreanmakeup  #koreancosmetics  #cushionfoundation  #makeup 
“Foundation ni bagus muka tak minyak, Selalu pakai foundation muka nampak terlampau berminyak”

Kannn, kita dah cakap cushion foundation kita memang awesome. 
Bukan saja muka tak berminyak, malah boleh cover parut jerawat dan lagi best nya merawat kulit sama tau 😍😍 Tak percaya lagi ? Cuba la sekarang uolls.

#testimoniobsesscosmetics #cushionfoundation #obsesscosmetics #obsessqynns
“Foundation ni bagus muka tak minyak, Selalu pakai foundation muka nampak terlampau berminyak” Kannn, kita dah cakap cushion foundation kita memang awesome. Bukan saja muka tak berminyak, malah boleh cover parut jerawat dan lagi best nya merawat kulit sama tau 😍😍 Tak percaya lagi ? Cuba la sekarang uolls. #testimoniobsesscosmetics  #cushionfoundation  #obsesscosmetics  #obsessqynns 
Cushion Foundation obsess memang terbaik. Selain drpd kandungannya yg boleh merawat kulit wajah,ia sangat ringan bila di pakai 😍

Jangan tak tahu, Salah satu kandungan dlm CF ni adalah ❤️ Bearberry yg mempunyai estrak semulajadi untuk memutihkan kulit, mengecutkan jerawat dan sangat bagus untuk hilangkan parut hitam 😉

#cushionfoundation #foundationmalaysia  #foundation #foundationobsess #cushionfoundationobsess #testimoniobsess
Tahukah anda lipmatte obsess ni bole tahan lama kat bibir walaupun dah makan banyak kali.
Siapa yang takut lipstick selalu tanggal lepas makan lepas ni dah tak payah risau dah. .
Antara kelebihan lain lipmatte obsess ni adalah ia ringan dan tak melekit.
.
Kalau nak solat boleh guna wet tissue untuk tanggalkan. Jangan risau kalau rasa tak tanggal ya korang. 😘

Ada 4 colour baru yang menarik!⚡
.
I do
.
Love you
.
Forever
.
Heartbeat

Untuk order bole wassup no ni - 0105667152
.
#obsessteamfatin #teamobsessbycbh #obsesscosmeticsjb #obsesscosmeticsenai #obsesscosmeticsetiatropika
#obsesscosmeticskulai #makeupviral #viral #lipmatteobsess #cushionfoundation #mascarasikat #mascaraviral  #loosepowder #blusherstick
Tahukah anda lipmatte obsess ni bole tahan lama kat bibir walaupun dah makan banyak kali. Siapa yang takut lipstick selalu tanggal lepas makan lepas ni dah tak payah risau dah. . Antara kelebihan lain lipmatte obsess ni adalah ia ringan dan tak melekit. . Kalau nak solat boleh guna wet tissue untuk tanggalkan. Jangan risau kalau rasa tak tanggal ya korang. 😘 Ada 4 colour baru yang menarik!⚡ . I do . Love you . Forever . Heartbeat Untuk order bole wassup no ni - 0105667152 . #obsessteamfatin  #teamobsessbycbh  #obsesscosmeticsjb  #obsesscosmeticsenai  #obsesscosmeticsetiatropika  #obsesscosmeticskulai  #makeupviral  #viral  #lipmatteobsess  #cushionfoundation  #mascarasikat  #mascaraviral  #loosepowder  #blusherstick 
Can the Christmas holidays come already? I’m so ready for a good ole relaxation and just staying in and not doing anything - well, I could get some therapy by arranging and organising my stash that’s grown slightly out of control. Whelp. 😅
-
-
-
-
-
#laneige #kbeauty #lancome #koreanmakeup #koreanbeauty #clinique #bbcushion #cushionfoundation #lipstick #guerlain #jillstuartbeauty #mylittlepony #hera #meteorites #inssta_makeup #makeupfanatic1 
#makeup  #beauty #Косметичка #kosmetika #kosmetik #cosméticos #cosmeticos #cosmetica #kosmetyki #maquillaje  #Косметика #makeupgoals #CChannel美妝開箱
Can the Christmas holidays come already? I’m so ready for a good ole relaxation and just staying in and not doing anything - well, I could get some therapy by arranging and organising my stash that’s grown slightly out of control. Whelp. 😅 - - - - - #laneige  #kbeauty  #lancome  #koreanmakeup  #koreanbeauty  #clinique  #bbcushion  #cushionfoundation  #lipstick  #guerlain  #jillstuartbeauty  #mylittlepony  #hera  #meteorites  #inssta_makeup  #makeupfanatic1  #makeup  #beauty  #Косметичка  #kosmetika  #kosmetik  #cosméticos  #cosmeticos  #cosmetica  #kosmetyki  #maquillaje  #Косметика  #makeupgoals  #CChannel美妝開箱 
Cushion Foundation obsess memang terbaik. Selain drpd kandungannya yg boleh merawat kulit wajah,ia sangat ringan bila di pakai 😍

Jangan tak tahu, Salah satu kandungan dlm CF ni adalah ❤️ Bearberry yg mempunyai estrak semulajadi untuk memutihkan kulit, mengecutkan jerawat dan sangat bagus untuk hilangkan parut hitam 😉

#cushionfoundation #foundationmalaysia  #foundation #foundationobsess #cushionfoundationobsess #testimoniobsess
#รีวิว รอยสิว รอยดำ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดี ดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่าย
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #foundation #คุชชั่น #กันแดด #กันน้ำ #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #แต่งหน้า #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup #ของแท้ #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี #สินค้าพร้อมส่ง
#ร ีวิว รอยสิว รอยดำ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดี ดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻 [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่าย . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #ก ันน้ำ #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #แต ่งหน้า #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #ของแท ้ #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี #ส ินค้าพร้อมส่ง
โดนน้ำแค่ไหนก็ไม่หวั่นเด้อ CHY
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่าย
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #foundation #คุชชั่น #กันแดด #กันน้ำ #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #แต่งหน้า #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup #ของแท้ #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี #สินค้าพร้อมส่ง
โดนน้ำแค่ไหนก็ไม่หวั่นเด้อ CHY [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่าย . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #ก ันน้ำ #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #แต ่งหน้า #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #ของแท ้ #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี #ส ินค้าพร้อมส่ง
.
🎁🎁
韓国で誕プレは嬉しい☺️
#iope #cushionfoundation #aprilskin #balmfoundation #wakemake #lips #immeme #cheek #korea #cosmetics #makeup
BERUS SIKAT HALUS
.
Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas.
Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal.
Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul.
Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal. .
CECAIR MASKARA
.
Smudge-proof & senang ditanggalkan tanpa perlu menggunakan make-up removal, mesra wudhu.
Tiada kesan hitam disekeliling mata atau kesan ‘panda-eye’ & tidak mencomotkan.
.
Tidak memedihkan mata, sangat sesuai untuk pengguna contact lens.
Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih.
.
For order and pretty consultation
📲; 0132169043
.
#Obsesscosmetics #obsessmurah #Obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #makeupmurah #cushionfoundation #mascara #eyeshadow #loosepowder #blusher #glowing #natural #makeup #mua #muakl #wedding #stockist #squadsyiera #agent #dropship #makeup #murah #Cantik #beauty #Trustedseller #fastrespond #malaysia #kualalumpur #skintreatment #glamour #dewiremaja
BERUS SIKAT HALUS . Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas. Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal. Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul. Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal. . CECAIR MASKARA . Smudge-proof & senang ditanggalkan tanpa perlu menggunakan make-up removal, mesra wudhu. Tiada kesan hitam disekeliling mata atau kesan ‘panda-eye’ & tidak mencomotkan. . Tidak memedihkan mata, sangat sesuai untuk pengguna contact lens. Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih. . For order and pretty consultation 📲; 0132169043 . #Obsesscosmetics  #obsessmurah  #Obsesscosmeticskl  #obsesscosmeticsshahalam  #makeupmurah  #cushionfoundation  #mascara  #eyeshadow  #loosepowder  #blusher  #glowing  #natural  #makeup  #mua  #muakl  #wedding  #stockist  #squadsyiera  #agent  #dropship  #makeup  #murah  #Cantik  #beauty  #Trustedseller  #fastrespond  #malaysia  #kualalumpur  #skintreatment  #glamour  #dewiremaja 
#รีวิว ฝ้า กระ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดี ดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่าย
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #foundation #คุชชั่น #กันแดด #กันน้ำ #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #แต่งหน้า #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup #ของแท้ #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี #สินค้าพร้อมส่ง
#ร ีวิว ฝ้า กระ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดี ดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻 [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่าย . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #ก ันน้ำ #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #แต ่งหน้า #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #ของแท ้ #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี #ส ินค้าพร้อมส่ง
SULWASHOO Perfecting Cushion Intense SPF50+ / PA+++ DUO (15g.*4) 🔺2 color 🔺
▪️No.13 Light Pink
▪️No.21 Medium Pink 🔸 Price 4,130฿🔸 An anti-aging cushion that help your skin firmer and younger with a healthy glow. (Buy 1 box you got 4 cushions) 
#sulwashoo #cushionfoundation #koreacosmetic #skincare #women #giftset #gift #makeuptutorial #makeup
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸
.
We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!!
👇🏼👇🏼👇🏼
🌸LIPMATTE
🌸CUSHION FOUNDATION
🌸CONCEALER
🌸LIPTINT
🌸LOOSE POWDER
🌸BLUSHER
🌸EYESHADOW
.
Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼
.
Who will be the lucky winner?? Stay tuned!!
🌸
#obsesscosmetics #obsess #sayajual #dewiremaja #eyeshadow #christmas #giveaway #gift #cushionfoundation #lipmatte #mascara #viral #murahmurah #produkkecantikan #trustedseller #selangor #kualalumpur #cod #makeuptutorial #makeupartist #muamalaysia #malaysia #jualonline
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸 . We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!! 👇🏼👇🏼👇🏼 🌸LIPMATTE 🌸CUSHION FOUNDATION 🌸CONCEALER 🌸LIPTINT 🌸LOOSE POWDER 🌸BLUSHER 🌸EYESHADOW . Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼 . Who will be the lucky winner?? Stay tuned!! 🌸 #obsesscosmetics  #obsess  #sayajual  #dewiremaja  #eyeshadow  #christmas  #giveaway  #gift  #cushionfoundation  #lipmatte  #mascara  #viral  #murahmurah  #produkkecantikan  #trustedseller  #selangor  #kualalumpur  #cod  #makeuptutorial  #makeupartist  #muamalaysia  #malaysia  #jualonline 
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸
.
We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!!
👇🏼👇🏼👇🏼
🌸LIPMATTE
🌸CUSHION FOUNDATION
🌸CONCEALER
🌸LIPTINT
🌸LOOSE POWDER
🌸BLUSHER
🌸EYESHADOW
.
Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼
.
Who will be the lucky winner?? Stay tuned!!
🌸
#obsesscosmetics #obsess #sayajual #dewiremaja #eyeshadow #christmas #giveaway #gift #cushionfoundation #lipmatte #mascara #viral #murahmurah #produkkecantikan #trustedseller #selangor #kualalumpur #cod #makeuptutorial #makeupartist #muamalaysia #malaysia #jualonline
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸 . We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!! 👇🏼👇🏼👇🏼 🌸LIPMATTE 🌸CUSHION FOUNDATION 🌸CONCEALER 🌸LIPTINT 🌸LOOSE POWDER 🌸BLUSHER 🌸EYESHADOW . Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼 . Who will be the lucky winner?? Stay tuned!! 🌸 #obsesscosmetics  #obsess  #sayajual  #dewiremaja  #eyeshadow  #christmas  #giveaway  #gift  #cushionfoundation  #lipmatte  #mascara  #viral  #murahmurah  #produkkecantikan  #trustedseller  #selangor  #kualalumpur  #cod  #makeuptutorial  #makeupartist  #muamalaysia  #malaysia  #jualonline 
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸
.
We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!!
👇🏼👇🏼👇🏼
🌸LIPMATTE
🌸CUSHION FOUNDATION
🌸CONCEALER
🌸LIPTINT
🌸LOOSE POWDER
🌸BLUSHER
🌸EYESHADOW
.
Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼
.
Who will be the lucky winner?? Stay tuned!!
🌸
#obsesscosmetics #obsess #sayajual #dewiremaja #eyeshadow #christmas #giveaway #gift #cushionfoundation #lipmatte #mascara #viral #murahmurah #produkkecantikan #trustedseller #selangor #kualalumpur #cod #makeuptutorial #makeupartist #muamalaysia #malaysia #jualonline
🌸Giveaway Obsess Cosmetics🌸 . We will be having a giveaway on one of these items as your Christmas gift 🎁 soon!!! 👇🏼👇🏼👇🏼 🌸LIPMATTE 🌸CUSHION FOUNDATION 🌸CONCEALER 🌸LIPTINT 🌸LOOSE POWDER 🌸BLUSHER 🌸EYESHADOW . Tell us which one of these you’d want for FREE!!! Comment below 👇🏼👇🏼 . Who will be the lucky winner?? Stay tuned!! 🌸 #obsesscosmetics  #obsess  #sayajual  #dewiremaja  #eyeshadow  #christmas  #giveaway  #gift  #cushionfoundation  #lipmatte  #mascara  #viral  #murahmurah  #produkkecantikan  #trustedseller  #selangor  #kualalumpur  #cod  #makeuptutorial  #makeupartist  #muamalaysia  #malaysia  #jualonline 
3 basic things that you need from Obsess Cosmetics 😍.
.
Concealer + Cushion Foundation + Loose Powder = Gorgeous 💃💃
.
Concealer RM 39
Loose Powder RM59
DD cushion foundation RM59 each
•

Postage not included .
🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12
🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12)
🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE)
.
Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries.
.
#obsesscosmetics #obsess #liquidlipstick #lipmatte #obsesslipmatte #obsesslipcream #obsesslipstick #obsessdamansara #obsessbalakong #coddamansara #codbalakong #muamalaysia #makeupartismalaysia #lipstick #lipstickcantik #arganoil #ddcushion #obsessddcushion #obsessddcushionfoundation #ddcushionfoundation #foundation #cushionfoundation #makeup #merdekasales #flawlessmakeup #teamgodzillaesumilynns #ddfoundation #obsessdamansara #obsessshahalam
3 basic things that you need from Obsess Cosmetics 😍. . Concealer + Cushion Foundation + Loose Powder = Gorgeous 💃💃 . Concealer RM 39 Loose Powder RM59 DD cushion foundation RM59 each • Postage not included . 🔹Postage Semenanjung RM8 / Sabah Sarawak RM12 🔹COD Kota Damansara / Area The Mines Serdang(charge RM 5-12) 🔹Self pickup Seksyen 13 Shah Alam (FREE OF CHARGE) . Kindly whatsapp 0196048432 to order or for further inquiries. . #obsesscosmetics  #obsess  #liquidlipstick  #lipmatte  #obsesslipmatte  #obsesslipcream  #obsesslipstick  #obsessdamansara  #obsessbalakong  #coddamansara  #codbalakong  #muamalaysia  #makeupartismalaysia  #lipstick  #lipstickcantik  #arganoil  #ddcushion  #obsessddcushion  #obsessddcushionfoundation  #ddcushionfoundation  #foundation  #cushionfoundation  #makeup  #merdekasales  #flawlessmakeup  #teamgodzillaesumilynns  #ddfoundation  #obsessdamansara  #obsessshahalam 
SAWADIKAP..khap khun khap...😂😂
Bestnya #TeamGodzillaEsumilynns bercuti di Hatyai. 
Tcf obsess pun dah sampai sana dah haaa...jangan lupa pakai tcf untuk kulit yang lebih halus cerah sentiasa tau☺😘
Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura cepat.😍🤗
......
💋💋💋FAST REPLY💋💋💋
#TeamGodzillaEsumilynns @esumilynns #ObsessCosmetics #Lipmatte #LipmatteObsess #ArganOil  #lipmattemurah #lipmattetakkeringbibir #lipmattebest #lipmattehalal #lipmattemurahdanrawatbibir #lipmattenude #lipmattepinknude #lipmatteseriwajah #obsessmakeup #obsesslipmatte #obsessliptint #obsessmakeuplover #lipstickmurah #cushionfoundation #lipstickmurahmurah #makeupcantik #makeupmalaysia #sephora ##hudabeauty #terbaikdariku #muakl #muaselangor
SAWADIKAP..khap khun khap...😂😂 Bestnya #TeamGodzillaEsumilynns  bercuti di Hatyai. Tcf obsess pun dah sampai sana dah haaa...jangan lupa pakai tcf untuk kulit yang lebih halus cerah sentiasa tau☺😘 Cepat wasap noura. Tekan je di link bio noura cepat.😍🤗 ...... 💋💋💋FAST REPLY💋💋💋 #TeamGodzillaEsumilynns  @esumilynns #ObsessCosmetics  #Lipmatte  #LipmatteObsess  #ArganOil  #lipmattemurah  #lipmattetakkeringbibir  #lipmattebest  #lipmattehalal  #lipmattemurahdanrawatbibir  #lipmattenude  #lipmattepinknude  #lipmatteseriwajah  #obsessmakeup  #obsesslipmatte  #obsessliptint  #obsessmakeuplover  #lipstickmurah  #cushionfoundation  #lipstickmurahmurah  #makeupcantik  #makeupmalaysia  #sephora  ##hudabeauty  #terbaikdariku  #muakl  #muaselangor 
My 2018 most used Foundation!🌼🌼🌼Undergoing #decluttering process! 👌✨
Fav. Brands I totally enjoyed using this year were the ff: @diormakeup @physiciansformula @yslbeauty @aprilskin_korea @lorealmakeup @bareminerals @maybelline @wetnwildbeauty @armani @thecremeshop @toofaced 💗
•
•
#declutter #empties #foundation #foundationroutine #bestfoundation #emptiesmakemehappy #projectpan2018 #makeup #makeuph #organicmakeup #makeuporganizer #makeupdeclutter #destash #useit #useitup #useitup2018 #liquidfoundation #makeupofinstagram #bestmakeup #makeupcollection #cushionfoundation #skincare #makeupstash #beautyph #beautybloggers #bestseller #makeuploverph #makeupobsessed
My 2018 most used Foundation!🌼🌼🌼Undergoing #decluttering  process! 👌✨ Fav. Brands I totally enjoyed using this year were the ff: @diormakeup @physiciansformula @yslbeauty @aprilskin_korea @lorealmakeup @bareminerals @maybelline @wetnwildbeauty @armani @thecremeshop @toofaced 💗 • • #declutter  #empties  #foundation  #foundationroutine  #bestfoundation  #emptiesmakemehappy  #projectpan2018  #makeup  #makeuph  #organicmakeup  #makeuporganizer  #makeupdeclutter  #destash  #useit  #useitup  #useitup2018  #liquidfoundation  #makeupofinstagram  #bestmakeup  #makeupcollection  #cushionfoundation  #skincare  #makeupstash  #beautyph  #beautybloggers  #bestseller  #makeuploverph  #makeupobsessed 
Day 5 - Get that natural, healthy look with @wetnwildbeauty MegaCushion Foundation SPF 15 for your laid back Sunday, especially after a late night out. Liquid Foundation in a cushion compact infused with coconut derivative, luminous, lightweight, with buildable formula that helps to boost hydration and contains SPF15 for extra skin protection
.
Stay in tonight & pamper yourself with @jayjuncos NEW Honey Dew Green Mask for healthy glossy skin! It helps prevent skin oxidation and provides dry and rough skin with rich nutrients
Get the mask now at the price of RM 25 for 5 pcs. 
Link in bio ☝️
.
#justfabulous #fabbomy #fabbo #fabulous #day5 #12daysofchristmasbeauty #instabeauty #ig_beauty #beauty #beautymalaysia #christmas #holidays #wetnwildbeauty #makeup #cosmetics #instamakeup #foundation #cushionfoundation #SPF #jayjun #mask #honeydewseries #koreabeauty #kbeauty #kskincare #boosthydration #skinprotection #sunday #skincare #instadaily
Day 5 - Get that natural, healthy look with @wetnwildbeauty MegaCushion Foundation SPF 15 for your laid back Sunday, especially after a late night out. Liquid Foundation in a cushion compact infused with coconut derivative, luminous, lightweight, with buildable formula that helps to boost hydration and contains SPF15 for extra skin protection . Stay in tonight & pamper yourself with @jayjuncos NEW Honey Dew Green Mask for healthy glossy skin! It helps prevent skin oxidation and provides dry and rough skin with rich nutrients Get the mask now at the price of RM 25 for 5 pcs. Link in bio ☝️ . #justfabulous  #fabbomy  #fabbo  #fabulous  #day5  #12daysofchristmasbeauty  #instabeauty  #ig_beauty  #beauty  #beautymalaysia  #christmas  #holidays  #wetnwildbeauty  #makeup  #cosmetics  #instamakeup  #foundation  #cushionfoundation  #SPF  #jayjun  #mask  #honeydewseries  #koreabeauty  #kbeauty  #kskincare  #boosthydration  #skinprotection  #sunday  #skincare  #instadaily 
🌟คุชชั่นโฮยอนมี 2 เบอจร้า
เบอ1- ผิวขาว
เบอ2-ผิวสองสี
สามารถนำมาผสมกันได้ตามสีผิวค่ะ

#สนใจสั่งซื้อ_สอบถาม
🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ)
👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S

##คุชชั่นโฮยอน #CHY #เครื่องสำอาง #รองพื้น #cushionfoundation #chyคุชชั่น #cushionfoundation #cushion #ปกปิด #บางเบา #คุชชั่น #คุชชั่นแพทณปภา #แต่งหน้า #คุชชั่นchy #สวยหรูดูแพง #คุชชั่น  #คุชชั่นโฮยอน89บาท #คุชชั่นแพท #cushion #แพทณปภา #เครื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหรูดูแพง #รองพื้นขั้นเทพ #เครื่องสำอาง #ของถูกและดี #ของถูกบอกต่อ #โปรโมชั่น #กันน้ำ #คุชชั่นเกาหลี #dermacol #ซื้อ1แถม1 #หน้าฉ่ำวาว #คุมมัน
🌟คุชชั่นโฮยอนมี 2 เบอจร้า เบอ1- ผิวขาว เบอ2-ผิวสองสี สามารถนำมาผสมกันได้ตามสีผิวค่ะ #สนใจส ั่งซื้อ_สอบถาม 🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ) 👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S ##ค ุชชั่นโฮยอน #CHY  #เคร ื่องสำอาง #รองพ ื้น #cushionfoundation  #chyค ุชชั่น #cushionfoundation  #cushion  #ปกป ิด #บางเบา  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นแพทณปภา #แต ่งหน้า #ค ุชชั่นchy #สวยหร ูดูแพง #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นโฮยอน89บาท #ค ุชชั่นแพท #cushion  #แพทณปภา  #เคร ื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหร ูดูแพง #รองพ ื้นขั้นเทพ #เคร ื่องสำอาง #ของถ ูกและดี #ของถ ูกบอกต่อ #โปรโมช ั่น #ก ันน้ำ #ค ุชชั่นเกาหลี #dermacol  #ซ ื้อ1แถม1 #หน ้าฉ่ำวาว #ค ุมมัน
หน้าสวยทุกสถานการณ์ด้วย #คุชชั่นCHY
มั่นใจ ติดทนนาน ทั้งวัน ซื้อ 5 ซอง  345฿ แถมฟรี 5 ซอง 
#สนใจสั่งซื้อ_สอบถาม
🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ)
👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S

##คุชชั่นโฮยอน #CHY #เครื่องสำอาง #รองพื้น #cushionfoundation #chyคุชชั่น #cushionfoundation #cushion #ปกปิด #บางเบา #คุชชั่น #คุชชั่นแพทณปภา #แต่งหน้า #คุชชั่นchy #สวยหรูดูแพง #คุชชั่น  #คุชชั่นโฮยอน89บาท #คุชชั่นแพท #cushion #แพทณปภา #เครื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหรูดูแพง #รองพื้นขั้นเทพ #เครื่องสำอาง #ของถูกและดี #ของถูกบอกต่อ #โปรโมชั่น #กันน้ำ #คุชชั่นเกาหลี #dermacol #ซื้อ1แถม1 #หน้าฉ่ำวาว #คุมมัน
หน้าสวยทุกสถานการณ์ด้วย #ค ุชชั่นCHY มั่นใจ ติดทนนาน ทั้งวัน ซื้อ 5 ซอง 345฿ แถมฟรี 5 ซอง #สนใจส ั่งซื้อ_สอบถาม 🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ) 👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S ##ค ุชชั่นโฮยอน #CHY  #เคร ื่องสำอาง #รองพ ื้น #cushionfoundation  #chyค ุชชั่น #cushionfoundation  #cushion  #ปกป ิด #บางเบา  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นแพทณปภา #แต ่งหน้า #ค ุชชั่นchy #สวยหร ูดูแพง #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นโฮยอน89บาท #ค ุชชั่นแพท #cushion  #แพทณปภา  #เคร ื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหร ูดูแพง #รองพ ื้นขั้นเทพ #เคร ื่องสำอาง #ของถ ูกและดี #ของถ ูกบอกต่อ #โปรโมช ั่น #ก ันน้ำ #ค ุชชั่นเกาหลี #dermacol  #ซ ื้อ1แถม1 #หน ้าฉ่ำวาว #ค ุมมัน
แต่งหน้าปกปิดรอยดำจากสิว ด้วย #คุชชั่นCHY
มั่นใจ ติดทนนาน ทั้งวัน ซื้อ 5 ซอง  345฿ แถมฟรี 5 ซอง 
#สนใจสั่งซื้อ_สอบถาม
🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ)
👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S

##คุชชั่นโฮยอน #CHY #เครื่องสำอาง #รองพื้น #cushionfoundation #chyคุชชั่น #cushionfoundation #cushion #ปกปิด #บางเบา #คุชชั่น #คุชชั่นแพทณปภา #แต่งหน้า #คุชชั่นchy #สวยหรูดูแพง #คุชชั่น  #คุชชั่นโฮยอน89บาท #คุชชั่นแพท #cushion #แพทณปภา #เครื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหรูดูแพง #รองพื้นขั้นเทพ #เครื่องสำอาง #ของถูกและดี #ของถูกบอกต่อ #โปรโมชั่น #กันน้ำ #คุชชั่นเกาหลี #dermacol #ซื้อ1แถม1 #หน้าฉ่ำวาว #คุมมัน
แต่งหน้าปกปิดรอยดำจากสิว ด้วย #ค ุชชั่นCHY มั่นใจ ติดทนนาน ทั้งวัน ซื้อ 5 ซอง 345฿ แถมฟรี 5 ซอง #สนใจส ั่งซื้อ_สอบถาม 🆔 : @hmg1858k (มี@นะคะ) 👉🏻https://bit.ly/2QGKK9S ##ค ุชชั่นโฮยอน #CHY  #เคร ื่องสำอาง #รองพ ื้น #cushionfoundation  #chyค ุชชั่น #cushionfoundation  #cushion  #ปกป ิด #บางเบา  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นแพทณปภา #แต ่งหน้า #ค ุชชั่นchy #สวยหร ูดูแพง #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นโฮยอน89บาท #ค ุชชั่นแพท #cushion  #แพทณปภา  #เคร ื่องสำอางค์ราคาถูก #สวยหร ูดูแพง #รองพ ื้นขั้นเทพ #เคร ื่องสำอาง #ของถ ูกและดี #ของถ ูกบอกต่อ #โปรโมช ั่น #ก ันน้ำ #ค ุชชั่นเกาหลี #dermacol  #ซ ื้อ1แถม1 #หน ้าฉ่ำวาว #ค ุมมัน
Cushion foundation obsess dengan bentuk yang lebih compact senang di bawa kemana2.

Tak guna banyak space bila letak dalam handbag.😁 Nak? DM OR tekan link bio ☝️☝️ #obsesscosmeticmalaysia #foundation #cushionfoundation #agentobsesskelantan #codpasirputeh #codkotabharu
โปรเด็ดค่าา ซื้อคุชชั่น3ซอง+ตลับฟรุ้งฟริ้ง ในราคา200.- เท่านั้นค่าาา
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #แป้งพัพ #แป้งพัพถูกและดี #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #รองพื้น #รองพื้นขั้นเทพ #กันน้ำ #คุมมัน #หน้าฉ่ำวาว #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น #ซื้อ1แถม1
โปรเด็ดค่าา ซื้อคุชชั่น3ซอง+ตลับฟรุ้งฟริ้ง ในราคา200.- เท่านั้นค่าาา . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #แป ้งพัพ #แป ้งพัพถูกและดี #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #รองพ ื้น #รองพ ื้นขั้นเทพ #ก ันน้ำ #ค ุมมัน #หน ้าฉ่ำวาว #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น #ซ ื้อ1แถม1
#maybelline #断捨離コスメ というか、側だけなんだけど。ずっと前につかっていてぼんやり、また#リピ買い するかも!と思っていたので取っといたもの。安くてカバー力もあるしいいかなーという感想をぼんやり覚えてる。初めての#クッションファンデ だった気がする。他に使いたい#ファンデ がありすぎて#リピ しなさそうなのでばいばーい!#cosmetics #foundation #cushionfoundation #クッションファンデーション #メイベリン #レフィル #リフィル #コスメオタク #コスメオタク #断捨離 #年末の大掃除 #ドラッグストア #ドラッグストアコスメ
#maybelline  #断捨離コスメ  というか、側だけなんだけど。ずっと前につかっていてぼんやり、また#リピ買い  するかも!と思っていたので取っといたもの。安くてカバー力もあるしいいかなーという感想をぼんやり覚えてる。初めての#クッションファンデ  だった気がする。他に使いたい#ファンデ  がありすぎて#リピ  しなさそうなのでばいばーい!#cosmetics  #foundation  #cushionfoundation  #クッションファンデーション  #メイベリン  #レフィル  #リフィル  #コスメオタク  #コスメオタク  #断捨離  #年末の大掃除  #ドラッグストア  #ドラッグストアコスメ 
The best things about Melle Matte Liquid Lipsticks are long-wear, smooth, soft appearance and a serious color payoff💋 Prepare to feel confident whenever you wear it!
Shop yours now for only RM39!
WhatsApp 📲013-3635244
The best things about Melle Matte Liquid Lipsticks are long-wear, smooth, soft appearance and a serious color payoff💋 Prepare to feel confident whenever you wear it! Shop yours now for only RM39! WhatsApp 📲013-3635244
Macam tak percaya kan dengan hanya menggunakan 3 barang ni sahaja , dah boleh flawless 😉😉😉
.
Grab now ! 👇
☎ 01119920024
.
#obsesscosmetics #squadmaya #kuantan #obsesscosmeticspahang #concealer #cushionfoundation #squadsyiera #ump #uiam #uitm #sayajual #sayapakai #cantikflawless
Makeup challenge dewi remaja x obsess cosmetics😍
.
Agak2 siapa menang? 3 minit jee tauu boleh siap dahh guna obsess cosmetics jerrrrrr🙈🙈🙈🙈
.
For order and pretty consultation
📲; 0132169043
.
#Obsesscosmetics #obsessmurah #Obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #makeupmurah #cushionfoundation #mascara #eyeshadow #loosepowder #blusher #glowing #natural #makeup #mua #muakl #wedding #stockist #squadsyiera #agent #dropship #makeup #murah #Cantik #beauty #Trustedseller #fastrespond #malaysia #kualalumpur #skintreatment #glamour #dewiremaja
Makeup challenge dewi remaja x obsess cosmetics😍 . Agak2 siapa menang? 3 minit jee tauu boleh siap dahh guna obsess cosmetics jerrrrrr🙈🙈🙈🙈 . For order and pretty consultation 📲; 0132169043 . #Obsesscosmetics  #obsessmurah  #Obsesscosmeticskl  #obsesscosmeticsshahalam  #makeupmurah  #cushionfoundation  #mascara  #eyeshadow  #loosepowder  #blusher  #glowing  #natural  #makeup  #mua  #muakl  #wedding  #stockist  #squadsyiera  #agent  #dropship  #makeup  #murah  #Cantik  #beauty  #Trustedseller  #fastrespond  #malaysia  #kualalumpur  #skintreatment  #glamour  #dewiremaja 
Treatment Cushion Foundation (Medium)
.
Nak peloles dan glowing,nak tutup jerawat dan jeragat sambil melembapkan kulit wajah ???
.
Nak kawal kulit berminyak sambil merawat kulit??
.
Nak jimat masa untuk mekap,tak mao ngadap cermin berjam jam jamm sebab nanti kena bebels nga mr presiden😚
.
Awak WAJIB pakai TCF dari Obsess Cosmetics sekarang tauu😍
.
WHATSAPP: +60139656533 👉 FAST RESPONSE
INSTAGRAM: @razilawanis
http://ObsessKualaKrai.wasap.my

#agentobsesscosmetics
#ObsessCosmeticsPenang
#ObsessCosmeticKelantan
#ObsessCosmeticsKualaKrai
#squadsyiera #waniempire #razilawanis
#wanisbeautypalace #dewiremaja2018 #obsesslipmatte #obsessweddingedition #makeupartis #muamalaysia #vivyyusof #dyxycosmetics #feverglamlipmatte #sobellalipmatte #makemurah #makeupbajet #uitmmachang #umkkelantan  #marykaymakeup #treatmentcushionfoundation #agentkualakrai #obsesskualakrai #treatmentcushionfoundation #cushionfoundation #masscaraobsess #lipmatteobsess #blusherviral #hantarankahwin
Treatment Cushion Foundation (Medium) . Nak peloles dan glowing,nak tutup jerawat dan jeragat sambil melembapkan kulit wajah ??? . Nak kawal kulit berminyak sambil merawat kulit?? . Nak jimat masa untuk mekap,tak mao ngadap cermin berjam jam jamm sebab nanti kena bebels nga mr presiden😚 . Awak WAJIB pakai TCF dari Obsess Cosmetics sekarang tauu😍 . WHATSAPP: +60139656533 👉 FAST RESPONSE INSTAGRAM: @razilawanis http://ObsessKualaKrai.wasap.my #agentobsesscosmetics  #ObsessCosmeticsPenang  #ObsessCosmeticKelantan  #ObsessCosmeticsKualaKrai  #squadsyiera  #waniempire  #razilawanis  #wanisbeautypalace  #dewiremaja2018  #obsesslipmatte  #obsessweddingedition  #makeupartis  #muamalaysia  #vivyyusof  #dyxycosmetics  #feverglamlipmatte  #sobellalipmatte  #makemurah  #makeupbajet  #uitmmachang  #umkkelantan  #marykaymakeup  #treatmentcushionfoundation  #agentkualakrai  #obsesskualakrai  #treatmentcushionfoundation  #cushionfoundation  #masscaraobsess  #lipmatteobsess  #blusherviral  #hantarankahwin 
#readystok 😊

Air cushion immortal only 120K ✅ Berfungsi sebagai alas bedak (foundation) .
✅ Sudah mengandung SPF sehingga tidak perlu lagi menggunakan sunblock .
✅ Mampu meningkatkan penampilan dengan membuat warna kulit tampak halus merata .
✅ Untuk penggunaan dekoratif yang mampu menyamarkan diskolorasi pada kulit wajah .
✅ Berfungsi juga melindungi kulit wajah dari paparan sinar UV matahari .
.
Dengan menggunakan Air Cushion kulit akan tampak cerah halus dengan warna merata dan tidak lagi perlu menggunakan bedak atau sunblock.
.
Namun kalau pingin tampil lebih wah, bisa juga memakai bedak setelah menggunakan Air Cushion Immortal. Dianjurkan menggunakan bedak tabur (loose powder) yang senada dengan warna Air Cushion.
.
.
#cushion #cushionmurah #cushionimmortal #immortalaircushion #immortal #immortalskincare #theraskin #cccream #bbcream #cushionfoundation #foundation #lfl
#readystok  😊 Air cushion immortal only 120K ✅ Berfungsi sebagai alas bedak (foundation) . ✅ Sudah mengandung SPF sehingga tidak perlu lagi menggunakan sunblock . ✅ Mampu meningkatkan penampilan dengan membuat warna kulit tampak halus merata . ✅ Untuk penggunaan dekoratif yang mampu menyamarkan diskolorasi pada kulit wajah . ✅ Berfungsi juga melindungi kulit wajah dari paparan sinar UV matahari . . Dengan menggunakan Air Cushion kulit akan tampak cerah halus dengan warna merata dan tidak lagi perlu menggunakan bedak atau sunblock. . Namun kalau pingin tampil lebih wah, bisa juga memakai bedak setelah menggunakan Air Cushion Immortal. Dianjurkan menggunakan bedak tabur (loose powder) yang senada dengan warna Air Cushion. . . #cushion  #cushionmurah  #cushionimmortal  #immortalaircushion  #immortal  #immortalskincare  #theraskin  #cccream  #bbcream  #cushionfoundation  #foundation  #lfl 
Dior Dream Skin offers everything you could want 💕. It gives a boost of hydration, blurs imperfections, protects, reduces the look of fine lines and wrinkles, visibly tightens pores, and gives the skin a gorgeous glow.
.
Repost from @diorskincare.
.
#tacomasephora #sephora #makeup #trendingatsephora #kbeauty #cushionfoundation #capturetotale #diorcapturetotale #diorcapturetotaledreamskin #skincaretips #skincareroutine #skincare #diorcushion #diordreamskincushion #diordreamskin #dreamskin #diorskincare #dior #sephoragirl #sephoragirls #beautyinsider #vib #vibrouge #sephorapro
Dior Dream Skin offers everything you could want 💕. It gives a boost of hydration, blurs imperfections, protects, reduces the look of fine lines and wrinkles, visibly tightens pores, and gives the skin a gorgeous glow. . Repost from @diorskincare. . #tacomasephora  #sephora  #makeup  #trendingatsephora  #kbeauty  #cushionfoundation  #capturetotale  #diorcapturetotale  #diorcapturetotaledreamskin  #skincaretips  #skincareroutine  #skincare  #diorcushion  #diordreamskincushion  #diordreamskin  #dreamskin  #diorskincare  #dior  #sephoragirl  #sephoragirls  #beautyinsider  #vib  #vibrouge  #sephorapro 
El formato cushion es favorito en Asia. Hay packaging muy variados e interesantes. 
#cushionfoundation 
#nicepackaging 
#asianmakeuptrends
Suami-suami sekalian dah tak payah risau menunggu isteri dah. 
Sekarang 10minit dah siap. Cukup lengkap satu muka. Cantik pon cantik.💃🏻
#nasmabeauty #teamgodzillaesumilynns #obsesscosmetics #dewiremaja2018 #gorgeous #cushionfoundation #blusher #eyeshadow #lipmatte #loosepowder #cepatsiap #sayajual #engaged #makeup #makeuptutorial #cantik #igshopmalaysia #collection #engaged #kajang #smkbandartasikselatan #besut
โปรเด็ด 3ซอง100.- ต้องจัดค่าาา
💢มีจำนวนจำกัดนะคะ💢 .
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #แป้งพัพ #แป้งพัพถูกและดี #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #รองพื้น #รองพื้นขั้นเทพ #กันน้ำ #คุมมัน #หน้าฉ่ำวาว #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น #ซื้อ1แถม1
โปรเด็ด 3ซอง100.- ต้องจัดค่าาา 💢มีจำนวนจำกัดนะคะ💢 . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #แป ้งพัพ #แป ้งพัพถูกและดี #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #รองพ ื้น #รองพ ื้นขั้นเทพ #ก ันน้ำ #ค ุมมัน #หน ้าฉ่ำวาว #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น #ซ ื้อ1แถม1
Missha M Misa Geum Sul Tension Pact 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#missha #misshageumsul #misshatensionpact #misageumsul #cushionfoundation #kbeauty #koreanmakeup #pretty #instabeauty #instamakeup
ใช้คุชชั่น สวย เป๊ะ ทุกรายจ้าาา .
โปรเด็ด 3ซอง100.- มีจำนวนจำกัดค่าา
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #แป้งพัพ #แป้งพัพถูกและดี #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #รองพื้น #รองพื้นขั้นเทพ #กันน้ำ #คุมมัน #หน้าฉ่ำวาว #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น #ซื้อ1แถม1
ใช้คุชชั่น สวย เป๊ะ ทุกรายจ้าาา . โปรเด็ด 3ซอง100.- มีจำนวนจำกัดค่าา . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #แป ้งพัพ #แป ้งพัพถูกและดี #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #รองพ ื้น #รองพ ื้นขั้นเทพ #ก ันน้ำ #ค ุมมัน #หน ้าฉ่ำวาว #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น #ซ ื้อ1แถม1
จัดมั้ยย เซตบลัชออน2ซอง + คุชชั่น1ซอง 199.- ค่าา
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #บรัชออน #ครีมบรัชออน #คุชชั่นบรัช #คุชชั่นบรัชออน #บรัชออนchy #ครีมบรัชออนซอง #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี  #กันน้ำ #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น
จัดมั้ยย เซตบลัชออน2ซอง + คุชชั่น1ซอง 199.- ค่าา . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #บร ัชออน #คร ีมบรัชออน #ค ุชชั่นบรัช #ค ุชชั่นบรัชออน #บร ัชออนchy #คร ีมบรัชออนซอง #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #ก ันน้ำ #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น
April skin 
KEUNGGULAN / CIRI" :
- Tinggi Air mineral alami, 'Pulau glasial air' - Memblokir SPF50 + PA +++ sinar UV, Whitening, Anti-aging 3-in-1 products
- Mudah digunakan
- Mudah dibawa kemana saja

MANFAAT / FUNGSI : - Menambah kelembaban pada kulit Dan sempurna menutupi tempat dengan hanya sejumlah kecil.
- Basis kelembaban alami memberikan kemampuan penyebaran yang sangat baik tanpa iritasi.
- Menampilkan warna bersih dan transparan untuk kulit Asia
 Kontak order :
line : @skv219y
.
.
#cushionmurah #makeupmurahbanget #makeupkorea #makeuptutorial #makeup #cushioncover #aprilskincushion #aprilskinmurah #cushionfoundation #foundation #makeuptutorial #makeupwisuda #makeupnatural #makeupparty #makeupideas #coushionterbaru #makeupori
April skin KEUNGGULAN / CIRI" : - Tinggi Air mineral alami, 'Pulau glasial air' - Memblokir SPF50 + PA +++ sinar UV, Whitening, Anti-aging 3-in-1 products - Mudah digunakan - Mudah dibawa kemana saja MANFAAT / FUNGSI : - Menambah kelembaban pada kulit Dan sempurna menutupi tempat dengan hanya sejumlah kecil. - Basis kelembaban alami memberikan kemampuan penyebaran yang sangat baik tanpa iritasi. - Menampilkan warna bersih dan transparan untuk kulit Asia Kontak order : line : @skv219y . . #cushionmurah  #makeupmurahbanget  #makeupkorea  #makeuptutorial  #makeup  #cushioncover  #aprilskincushion  #aprilskinmurah  #cushionfoundation  #foundation  #makeuptutorial  #makeupwisuda  #makeupnatural  #makeupparty  #makeupideas  #coushionterbaru  #makeupori 
✱
.
MISSHA
テンションパクト パーフェクトカバー
SPF37 PA++
クッションファンデを久々購入。
.
普通のミシャのクッションファンデとは違って
ネットの中にクリーム状のファンデが入ってます!
.
保湿力もカバー力も高いし、最近ずっとこれ😊
おでことほっぺだけパウダー付けるくらいで丁度いい◎
.
#ミシャ #テンションパクト #クッションファンデ #missha
#ツヤ肌 #カバー力抜群 #メイク#コスメ #保湿力 #美容好きな人と繋がりたい #cosmetics #cosmetic #foundation #cushionfoundation #glowingskin
✱ . MISSHA テンションパクト パーフェクトカバー SPF37 PA++ クッションファンデを久々購入。 . 普通のミシャのクッションファンデとは違って ネットの中にクリーム状のファンデが入ってます! . 保湿力もカバー力も高いし、最近ずっとこれ😊 おでことほっぺだけパウダー付けるくらいで丁度いい◎ . #ミシャ  #テンションパクト  #クッションファンデ  #missha  #ツヤ肌  #カバー力抜群  #メイク #コスメ  #保湿力  #美容好きな人と繋がりたい  #cosmetics  #cosmetic  #foundation  #cushionfoundation  #glowingskin 
ซองนึงใช่ได้นานมากค่าา และสามารถมิกซ์สีได้ค่าา
.
ซองละ 79.- เท่านั้นน
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #บรัชออน #ครีมบรัชออน #คุชชั่นบรัช #คุชชั่นบรัชออน #บรัชออนchy #ครีมบรัชออนซอง #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี  #กันน้ำ #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น
ซองนึงใช่ได้นานมากค่าา และสามารถมิกซ์สีได้ค่าา . ซองละ 79.- เท่านั้นน . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #บร ัชออน #คร ีมบรัชออน #ค ุชชั่นบรัช #ค ุชชั่นบรัชออน #บร ัชออนchy #คร ีมบรัชออนซอง #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #ก ันน้ำ #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น
April skin 
KEUNGGULAN / CIRI" :
- Tinggi Air mineral alami, 'Pulau glasial air' - Memblokir SPF50 + PA +++ sinar UV, Whitening, Anti-aging 3-in-1 products
- Mudah digunakan
- Mudah dibawa kemana saja

MANFAAT / FUNGSI : - Menambah kelembaban pada kulit Dan sempurna menutupi tempat dengan hanya sejumlah kecil.
- Basis kelembaban alami memberikan kemampuan penyebaran yang sangat baik tanpa iritasi.
- Menampilkan warna bersih dan transparan untuk kulit Asia
.
.
#cushionmurah #makeupmurahbanget #makeupkorea #makeuptutorial #makeup #cushioncover #aprilskincushion #aprilskinmurah #cushionfoundation #foundation #makeuptutorial #makeupwisuda #makeupnatural #makeupparty #makeupideas #coushionterbaru #makeupori
April skin KEUNGGULAN / CIRI" : - Tinggi Air mineral alami, 'Pulau glasial air' - Memblokir SPF50 + PA +++ sinar UV, Whitening, Anti-aging 3-in-1 products - Mudah digunakan - Mudah dibawa kemana saja MANFAAT / FUNGSI : - Menambah kelembaban pada kulit Dan sempurna menutupi tempat dengan hanya sejumlah kecil. - Basis kelembaban alami memberikan kemampuan penyebaran yang sangat baik tanpa iritasi. - Menampilkan warna bersih dan transparan untuk kulit Asia . . #cushionmurah  #makeupmurahbanget  #makeupkorea  #makeuptutorial  #makeup  #cushioncover  #aprilskincushion  #aprilskinmurah  #cushionfoundation  #foundation  #makeuptutorial  #makeupwisuda  #makeupnatural  #makeupparty  #makeupideas  #coushionterbaru  #makeupori 
#รีวิว ฝ้า กระ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดีดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่าย
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #patnapapa #foundation #คุชชั่น #กันแดด #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #สวย #แต่งหน้า #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นกันน้ำ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect #makeup #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี
#ร ีวิว ฝ้า กระ ปกปิดเก็บเรียบ เผยผิวเนียน สุขภาพดีดูแพง ดูไม่โป๊ะ👍🏻 [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่าย . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #patnapapa  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #สวย  #แต ่งหน้า #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นกันน้ำ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี
#รีวิว ไม่จกตา อุ๊ยๆๆๆๆ!!! 😉
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #patnapapa #foundation #คุชชั่น #กันแดด #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #สวย #แต่งหน้า #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นกันน้ำ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect #makeup #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี
#ร ีวิว ไม่จกตา อุ๊ยๆๆๆๆ!!! 😉 [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #patnapapa  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #สวย  #แต ่งหน้า #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นกันน้ำ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี
เบื่อไหมBB CC AA EE หน้าเทา หน้าลอยตามท้องตลาด??
🔺แนะนำให้มาลองคุชชั่นซองCHYนะคะ
[89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!]
.
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ
.
📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻
LINE:@konpanlan888 (มี@)
————————————————————————
#hoyeon #โฮยอน #chy #cosmetics #เครื่องสำอาง #แพทณปภา #patnapapa #foundation #คุชชั่น #กันแดด #cushionfoundation #คุชชั่นchy #คุชชั่นโฮยอน #รองพื้น #สวย #แต่งหน้า #รีวิว #ใช้ดีบอกต่อ #รองพื้นกันน้ำ #รองพื้นขั้นเทพ #howtoperfect #makeup #howtobeauty #ผู้หญิง #ความงาม #ถูกและดี #ชี้เป้าโปรถูก #ของมันต้องมี #แต่งหน้ารับปริญญา
เบื่อไหมBB CC AA EE หน้าเทา หน้าลอยตามท้องตลาด?? 🔺แนะนำให้มาลองคุชชั่นซองCHYนะคะ [89฿/5ซองลดเหลือ69฿ เท่านั้น!] . #ร ับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ . 📲สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนได้ที่นี่👇🏻 LINE:@konpanlan888 (มี@) ———————————————————————— #hoyeon  #โฮยอน  #chy  #cosmetics  #เคร ื่องสำอาง #แพทณปภา  #patnapapa  #foundation  #ค ุชชั่น #ก ันแดด #cushionfoundation  #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นโฮยอน #รองพ ื้น #สวย  #แต ่งหน้า #ร ีวิว #ใช ้ดีบอกต่อ #รองพ ื้นกันน้ำ #รองพ ื้นขั้นเทพ #howtoperfect  #makeup  #howtobeauty  #ผ ู้หญิง #ความงาม  #ถ ูกและดี #ช ี้เป้าโปรถูก #ของม ันต้องมี #แต ่งหน้ารับปริญญา
อยากได้สีไหนมาจัดค่าา ซองละ79.-
.
สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ 
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
ทัก Line : @fon.chy (มี@)
.
#chy #คุชชั่น #คุชชั่นchy #คุชชั่นแพทณปภา #คุชชั่นโฮยอน #โฮยอน #แพทณปภา #ตลับฟรุ้งฟริ้ง #บรัชออน #ครีมบรัชออน #คุชชั่นบรัช #คุชชั่นบรัชออน #บรัชออนchy #ครีมบรัชออนซอง #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี  #กันน้ำ #cushion #ของมันต้องมี #ของถูกบอกต่อ #ของถูกและดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี  #ราคาถูก #ราคาส่ง #foundation #cushionfoundation #โปรโมชั่น
อยากได้สีไหนมาจัดค่าา ซองละ79.- . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) ทัก Line : @fon.chy (มี@) . #chy  #ค ุชชั่น #ค ุชชั่นchy #ค ุชชั่นแพทณปภา #ค ุชชั่นโฮยอน #โฮยอน  #แพทณปภา  #ตล ับฟรุ้งฟริ้ง #บร ัชออน #คร ีมบรัชออน #ค ุชชั่นบรัช #ค ุชชั่นบรัชออน #บร ัชออนchy #คร ีมบรัชออนซอง #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางเกาหลี #ก ันน้ำ #cushion  #ของม ันต้องมี #ของถ ูกบอกต่อ #ของถ ูกและดี #ถ ูกและดี #ถ ูกสุดในไอจี #ราคาถ ูก #ราคาส ่ง #foundation  #cushionfoundation  #โปรโมช ั่น