an online Instagram web viewer

#cserum medias

Photos

.
Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ - Honey 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท
.
Vie Cannes Sunset  ราคาปกติ 1,650  บาท
.
Vie Satin Caress ราคาปกติ 1,050 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #satin #shadeIlluminate #FoundationSerum
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ - Honey 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท . Vie Cannes Sunset ราคาปกติ 1,650 บาท . Vie Satin Caress ราคาปกติ 1,050 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #satin  #shadeIlluminate  #FoundationSerum  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster!
.
Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif.
.
.
.
👍Fungsi C-Shine Serum
♡ Kesan pemutihan 3x ganda
♡ Melambatkan penuaan kulit
♡ Menghilangkan kedutan
♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit
♡ Mengembalikan keremajaan kulit
♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam
♡ Membuang jeragat
♡ Menyingkirkan parut jerawat
♡ Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌸C-SHINE C-BOOSTER
Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam 
Apa itu C-Shine C Booster?
C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda.
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #semerahcintahumairah #cintatiadaganti #janganbencicintaku #cintabukankristal #ciksempurna #emmamaembong #dramamrgrey #jannanick 
#cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinebooster #cshineserumbooster #cboostercshine #cserum #cshinecleansingsoap #cshinecleansingsoapmurah #cshinecleansingsoaporiginal #produkmuka #skincare #produkpenjagaanwajah
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster! . Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif. . . . 👍Fungsi C-Shine Serum ♡ Kesan pemutihan 3x ganda ♡ Melambatkan penuaan kulit ♡ Menghilangkan kedutan ♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit ♡ Mengembalikan keremajaan kulit ♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam ♡ Membuang jeragat ♡ Menyingkirkan parut jerawat ♡ Memberikan kelembapan pada kulit . 🌸C-SHINE C-BOOSTER Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam Apa itu C-Shine C Booster? C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda. . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #semerahcintahumairah  #cintatiadaganti  #janganbencicintaku  #cintabukankristal  #ciksempurna  #emmamaembong  #dramamrgrey  #jannanick  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #cshinebooster  #cshineserumbooster  #cboostercshine  #cserum  #cshinecleansingsoap  #cshinecleansingsoapmurah  #cshinecleansingsoaporiginal  #produkmuka  #skincare  #produkpenjagaanwajah 
#Cserum
#Soseyerescue
#Hydraserum 
Ağustosun en popüler Ph Formula ürünleri... #phformula
Yaz kokteyli 🍹 #cserum #phformula #phformulatr
.
Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml.  ราคาปกติ 950 บาท
.
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocleanser #AuraSkin #FoundationSerun
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท . Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml. ราคาปกติ 950 บาท . Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocleanser  #AuraSkin  #FoundationSerun  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
يعتبر فيتامين سي من أهم و أقوي الفيتامينات التي تمنح البشره حيوية و نضاره  و التخلص من البقع الداكنه و تفتيح وتوحيد لون البشره و تخفيف الخطوط  و محاربة التجاعيد 
هاد النوع تحديدا من radha beauty  صناعته امريكيه  و مركز  بيحتوي بتركيبته على فيتامين E و هيرولنك اسيد.سعره 25بعد العرض 22#radhabeauty beauty #cserum
يعتبر فيتامين سي من أهم و أقوي الفيتامينات التي تمنح البشره حيوية و نضاره و التخلص من البقع الداكنه و تفتيح وتوحيد لون البشره و تخفيف الخطوط و محاربة التجاعيد هاد النوع تحديدا من radha beauty صناعته امريكيه و مركز بيحتوي بتركيبته على فيتامين E و هيرولنك اسيد.سعره 25بعد العرض 22#radhabeauty  beauty #cserum 
Sure, makeup can cover up whatever imperfections you may have but remember that there will be situations that will require you NOT to wear any make up at all like at the beach, swimming, hiking, staying home, sleeping over a boyfriend’s house and so on.  Well, is it possible to avoid any make up and still be looking pretty or beautiful ?

How to look good without make up 1) exfoliate your skin two times per week WITH OUR GENTLE SCRUB TO REMOVE DEAD SKIN after  use OUR DETOX MASK  keep pores clean then apply our CLEAR SKIN RETINOL to keep skin clear after use VITAMIN C SERUM TO KEEK SKIN EVEN TONE  and that’s how your skin will be #flawlessskin #clearskin #healthyskin #glowimgskin #youthful #ageless #beautifulskin #cserum #gentlescrub #detoxmask #retinolserum #organicskincare @silvanamiracleorganicskincare  www.silvanamiracle.com
Sure, makeup can cover up whatever imperfections you may have but remember that there will be situations that will require you NOT to wear any make up at all like at the beach, swimming, hiking, staying home, sleeping over a boyfriend’s house and so on. Well, is it possible to avoid any make up and still be looking pretty or beautiful ? How to look good without make up 1) exfoliate your skin two times per week WITH OUR GENTLE SCRUB TO REMOVE DEAD SKIN after use OUR DETOX MASK keep pores clean then apply our CLEAR SKIN RETINOL to keep skin clear after use VITAMIN C SERUM TO KEEK SKIN EVEN TONE and that’s how your skin will be #flawlessskin  #clearskin  #healthyskin  #glowimgskin  #youthful  #ageless  #beautifulskin  #cserum  #gentlescrub  #detoxmask  #retinolserum  #organicskincare  @silvanamiracleorganicskincare www.silvanamiracle.com
😍
Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ -  30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #foundationserum
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
😍 Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ - 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #foundationserum  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
NEW on the blog: my latest batch of skincare empties! Click the link in my bio to see what I thought of these products!
What skincare products are you loving right now?
.
.
.
.
.
#eyes #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #makeup #slave2beauty #skincare #eyecream #shave #shaving #deodorant #Secret #eos #Clinique #korres #cserum #ponds #makeupremover #facewipes #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skincareaddict #skincarejunkie #skincareblogger #productreviews #productreviewer #denverblogger #discoverunder1K #skin
NEW on the blog: my latest batch of skincare empties! Click the link in my bio to see what I thought of these products! What skincare products are you loving right now? . . . . . #eyes  #instabeauty  #makeupaddict  #makeuplover  #makeup  #slave2beauty  #skincare  #eyecream  #shave  #shaving  #deodorant  #Secret  #eos  #Clinique  #korres  #cserum  #ponds  #makeupremover  #facewipes  #skincareroutine  #skincaretips  #skincareproducts  #skincareaddict  #skincarejunkie  #skincareblogger  #productreviews  #productreviewer  #denverblogger  #discoverunder1K  #skin 
❤️
Vie Ultra Satin Mousse Makeup  ราคาปกติ 2,090 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #UltraSatinMousse
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️ Vie Ultra Satin Mousse Makeup ราคาปกติ 2,090 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #UltraSatinMousse  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️
BYS Ultimate Skin Nutritive Moisture Toner ราคาปกติ 1,420 บาท
.
BYS Ultimate Skin Nutritive Intensive Renewing Serum ราคาปกติ 1,640 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #ultimatte
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️ BYS Ultimate Skin Nutritive Moisture Toner ราคาปกติ 1,420 บาท . BYS Ultimate Skin Nutritive Intensive Renewing Serum ราคาปกติ 1,640 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #ultimatte  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Our very own favorite natural skincare line is featured in a beauty box GIVEAWAY! Follow @maisonpur to find out how to win. 🙏🏻 #bluh_alchemyskincare #maisonpur #mapleblume #naturalbauty #cserum #naturalskincare #bioactiveserum
.
Mother Day ❤️
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #motherday
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Mother Day ❤️ . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #motherday  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
CATALYST AC-11
The only product PROVEN to
👉🏼Achieve 110% increase in skin elasticity 👉🏼Reduce broken capillaries and redness by 64% 👉🏼Provide a 15% tightening of eyelids 👉🏼Improve skin radiance and luminosity by 32% 👉🏼Reduce pre-cancerous skin lesions by 15%  This unique combination of vitamin C, amino acids, and minerals encourages the skin to increase collagen and elastin production, promotes wound healing, and improves sun protection. #osmosismd #osmosispurmedicalskincare #osmosisskincare #facials #vagaroapp #collectivehue #collectivehuesalon #coloradospringssalon #cospringslife #cospringsliving #beautyprofessional #medicalgradefacials #medicalgradeskincare #medicalgradeskincareproducts #catalystac11 #catalyst #osmosiscatalystac11 #vitamincserum #cserum
CATALYST AC-11 The only product PROVEN to 👉🏼Achieve 110% increase in skin elasticity 👉🏼Reduce broken capillaries and redness by 64% 👉🏼Provide a 15% tightening of eyelids 👉🏼Improve skin radiance and luminosity by 32% 👉🏼Reduce pre-cancerous skin lesions by 15% This unique combination of vitamin C, amino acids, and minerals encourages the skin to increase collagen and elastin production, promotes wound healing, and improves sun protection. #osmosismd  #osmosispurmedicalskincare  #osmosisskincare  #facials  #vagaroapp  #collectivehue  #collectivehuesalon  #coloradospringssalon  #cospringslife  #cospringsliving  #beautyprofessional  #medicalgradefacials  #medicalgradeskincare  #medicalgradeskincareproducts  #catalystac11  #catalyst  #osmosiscatalystac11  #vitamincserum  #cserum 
Buy The Best Anti Aging Vitamin C Serum: Powerful Antioxidant Skin Care With Vegan ... Once I started using this serum I was so happy with how matte my skin stays, ...your skin will feel youthful and even skin tone $41. 00.  1.oz 
Rating
5.0 Star.  Free Shipping to U S.  Visit online silvanamiracle.com  #beautycare #vitamincserum #cserum #skinlightening #serumc #hyaluronic_acid #organicskincare #healthyskin #antiaxidant #clearskin #evenskintone @silvanamiracleorganicskincare
.
Mother Day 😍❤️
.
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocollagen
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Mother Day 😍❤️ . Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocollagen  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
L’alleato perfetto per la tua pelle in vacanza?! C-SERUM, un siero ricco di vitamine, sali ed oligoelementi per mantenere la tua pelle abbronzata e luminosa.
•
•
#bodhibenessere #bodhibenesserebergamo #cserum #sieroviso #repêchage #skincare #beautycare #pelle #sole #abbronzatura #prevenzioneantiage #vacanze #vacanze2018 #instasummer #instabeauty #instaskincare
Treat with Serum
Serum wajah mungkin sudah tak asing lagi di telinga Anda. Dalam merawat wajah, tentu tak sebatas pada pembersih dan moisturizer saja, agar kulit tetap terjaga dan senantiasa awet muda, maka penggunaan serum wajah tentu sangat dibutuhkan untuk membantu menjaga dan menutrisi kulit.

Serum layaknya sebuah tambahan energi untuk kulit. Biasanya serum diperkaya dengan formula yang ampuh melawan penuaan dan menjaga keseimbangan kulit dan menghidrasinya.
Tekstur serum sangat ringan dan tidak mengandung minyak. Sehingga akan berpenetrasi ke dalam sel kulit tanpa perlu khawatir akan membuat pori-pori Anda tersumbat.
Untuk mengaplikasikan serum bisa dilakukan setelah semua produk skincare diaplikasikan dan sebelum mengaplikasikan makeup. Hal ini bertujuan agar semua produk dapat meresap sempurna di kulit. Jangan lupa untuk menghidari area mata serta andalkan jari-jari tangan sebagai aplikator sempurna untuk mengaplikasikan serum.
Suhu tubuh yang ditimbulkan dari jari tangan akan mengoptimalkan kinerja serum di kulit.
KULIT'S Skincare punya 3 pilihan Serum yang bisa dipilih, :
1. C-Serum : Serum Vitamin C yang direkomendasikan untuk kulit Normal dan kering. 
2. Day Serum : Serum pagi yang bisa untuk semua jenis kulit. 
3. Night Serum : Serum malam yang bisa dipakai semua jenis kulit.
✔Untuk info lebih detail bisa inbox atau WA di 0811890101
KULIT'S Skincare_Regenerate You_
#skincare #stayyoung #youngerskin #Smoothskin #kulithalus #kulitcerah #Naturallight #cerahalami #BPOMApproved #QualityControlled #ClinicallyProvenPhytoceuticals #antiaging#bestrecommended #kulitsskincare #kulitsehat #pencerahwajah #nomercury #naturallight #naturalingridients #naturalskincare#dayserum
#nightserum#Cserum
Treat with Serum Serum wajah mungkin sudah tak asing lagi di telinga Anda. Dalam merawat wajah, tentu tak sebatas pada pembersih dan moisturizer saja, agar kulit tetap terjaga dan senantiasa awet muda, maka penggunaan serum wajah tentu sangat dibutuhkan untuk membantu menjaga dan menutrisi kulit. Serum layaknya sebuah tambahan energi untuk kulit. Biasanya serum diperkaya dengan formula yang ampuh melawan penuaan dan menjaga keseimbangan kulit dan menghidrasinya. Tekstur serum sangat ringan dan tidak mengandung minyak. Sehingga akan berpenetrasi ke dalam sel kulit tanpa perlu khawatir akan membuat pori-pori Anda tersumbat. Untuk mengaplikasikan serum bisa dilakukan setelah semua produk skincare diaplikasikan dan sebelum mengaplikasikan makeup. Hal ini bertujuan agar semua produk dapat meresap sempurna di kulit. Jangan lupa untuk menghidari area mata serta andalkan jari-jari tangan sebagai aplikator sempurna untuk mengaplikasikan serum. Suhu tubuh yang ditimbulkan dari jari tangan akan mengoptimalkan kinerja serum di kulit. KULIT'S Skincare punya 3 pilihan Serum yang bisa dipilih, : 1. C-Serum : Serum Vitamin C yang direkomendasikan untuk kulit Normal dan kering. 2. Day Serum : Serum pagi yang bisa untuk semua jenis kulit. 3. Night Serum : Serum malam yang bisa dipakai semua jenis kulit. ✔Untuk info lebih detail bisa inbox atau WA di 0811890101 KULIT'S Skincare_Regenerate You_ #skincare  #stayyoung  #youngerskin  #Smoothskin  #kulithalus  #kulitcerah  #Naturallight  #cerahalami  #BPOMApproved  #QualityControlled  #ClinicallyProvenPhytoceuticals  #antiaging #bestrecommended  #kulitsskincare  #kulitsehat  #pencerahwajah  #nomercury  #naturallight  #naturalingridients  #naturalskincare #dayserum  #nightserum #Cserum 
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster!
.
Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif.
.
.
.
👍Fungsi C-Shine Serum
♡ Kesan pemutihan 3x ganda
♡ Melambatkan penuaan kulit
♡ Menghilangkan kedutan
♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit
♡ Mengembalikan keremajaan kulit
♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam
♡ Membuang jeragat
♡ Menyingkirkan parut jerawat
♡ Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌸C-SHINE C-BOOSTER
Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam 
Apa itu C-Shine C Booster?
C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda.
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #semerahcintahumairah #cintatiadaganti #janganbencicintaku #ciksempurna #emmamaembong #dramamrgrey #jannanick 
#cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinebooster #cshineserumbooster #cboostercshine #cserum #cshinecleansingsoap #cshinecleansingsoapmurah #cshinecleansingsoaporiginal #produkmuka #skincare #produkpenjagaanwajah
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster! . Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif. . . . 👍Fungsi C-Shine Serum ♡ Kesan pemutihan 3x ganda ♡ Melambatkan penuaan kulit ♡ Menghilangkan kedutan ♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit ♡ Mengembalikan keremajaan kulit ♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam ♡ Membuang jeragat ♡ Menyingkirkan parut jerawat ♡ Memberikan kelembapan pada kulit . 🌸C-SHINE C-BOOSTER Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam Apa itu C-Shine C Booster? C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda. . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #semerahcintahumairah  #cintatiadaganti  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #emmamaembong  #dramamrgrey  #jannanick  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #cshinebooster  #cshineserumbooster  #cboostercshine  #cserum  #cshinecleansingsoap  #cshinecleansingsoapmurah  #cshinecleansingsoaporiginal  #produkmuka  #skincare  #produkpenjagaanwajah 
.
Promotion นี้ ยิ่งใหญ่เท่าฟ้า วันแม่ปีนี้ กับชุดของขวัญสุดพิเศษ สำหรับคนพิเศษ
.
Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท
.
The Eye Treatment 15 ml. ราคาปกติ 1,290 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #motherday
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Promotion นี้ ยิ่งใหญ่เท่าฟ้า วันแม่ปีนี้ กับชุดของขวัญสุดพิเศษ สำหรับคนพิเศษ . Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท . The Eye Treatment 15 ml. ราคาปกติ 1,290 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #motherday  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
SOLUZIONI ANTI-AGE IN CASO DI VACANZA!

Sai che l'ESTATE può essere MOLTO STRESSANTE per la TUA PELLE? Regalale RELAX con #CSERUM e #ALGOMIST. #rivenditorerepechage #body&soul #rivenditavolla #repechage #idrata #pellelisciaeluminosa #textureleggera #estate2018 #antiage #rigeneralapelle #trattamentiviso #pellisensibili #prodottinaturali 🏡 Body & Soul Veronica Matuozzo
📍Volla (NA) via Giuseppe Verdi, 32
☎️081.02.1.174
.
Bright – Up Daily Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,400 บาท
.
Bright – Up Daily Moisturizer บำรุงผิวหน้า เนื้อบางเบา สดชื่น ซึมเข้าสู่ผิวอย่างรวดเร็ว ช่วยปกป้องความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอยและจุดด่างดำ สีผิวไม่สม่ำเสมอ
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
. Bright – Up Daily Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,400 บาท . Bright – Up Daily Moisturizer บำรุงผิวหน้า เนื้อบางเบา สดชื่น ซึมเข้าสู่ผิวอย่างรวดเร็ว ช่วยปกป้องความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอยและจุดด่างดำ สีผิวไม่สม่ำเสมอ . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Vitamin-C-Serum For Face - Best Anti-Aging Serum - 20% Vit C + Antioxidant Serum Proven To Reduce Wrinkles, Boost Collagen & Even Skin Tone To Give YOU Smoother, Brighter & Younger Looking Skin. Free shipping to US handmade visit website silvanamiracle.com #vitamincserum #organicskincare #organicproduct #veganskincare #healthyskin #clearskin #glowimgskin #flawless #kardashians #cserum #naturalskincare #skinlightening #skincareregimen #artisanskincare #antiwrinkles #antioxident @silvanamiracleorganicskincare
Vitamin-C-Serum For Face - Best Anti-Aging Serum - 20% Vit C + Antioxidant Serum Proven To Reduce Wrinkles, Boost Collagen & Even Skin Tone To Give YOU Smoother, Brighter & Younger Looking Skin. Free shipping to US handmade visit website silvanamiracle.com #vitamincserum  #organicskincare  #organicproduct  #veganskincare  #healthyskin  #clearskin  #glowimgskin  #flawless  #kardashians  #cserum  #naturalskincare  #skinlightening  #skincareregimen  #artisanskincare  #antiwrinkles  #antioxident  @silvanamiracleorganicskincare
❤️
สุขสันต์วันแม่ สิงหาคมนี้ ลดทันที 30%
.
Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท
.
Bright – Up Daily Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,400 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #motherday
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️ สุขสันต์วันแม่ สิงหาคมนี้ ลดทันที 30% . Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท . Bright – Up Daily Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,400 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #motherday  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Vitamin C Serum Helps Improve the Look of Fine Lines, Wrinkles and Discoloration. Vitamin C creates a brighter complexion and evens out skin tone, while diminishing the appearance of fine lines and wrinkles start today visit silvanamiracle.com #vitamincserum #cserum #vitamincbooster #organicproduct #naturalskincareproducts #skinlightening #skinbrighteninghitening #skinbrightening #lighten #evenskintone @silvanamiracleorganicskincare
👇
Vie Mildly Illumination Powder Foundation SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan)  ราคาปกติ 1,890 บาท
🗣
Vie Mildly Illumination Powder Foundation Refill SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan)  ราคาปกติ 1,100 บาท
💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #powder #mildlyillumination
📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
👇 Vie Mildly Illumination Powder Foundation SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan) ราคาปกติ 1,890 บาท 🗣 Vie Mildly Illumination Powder Foundation Refill SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan) ราคาปกติ 1,100 บาท 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #powder  #mildlyillumination  📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩📩 ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
❤️
Mother Day
❤️
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #Motherday
❤️
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️ Mother Day ❤️ #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #Motherday  ❤️ ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster!
.
Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif.
.
Yang penting C shine Skincare 100% free dari chemical! .
.
🌸C Shine Serum🌸
🍎Bahan kandungan:
❤Arbutin
❤Vitamin B5
❤Glutathione
❤Coenzyme Q10
❤Tocepheryl Acetate
❤Ekstrak Biji Anggur
.
👍Fungsi C-Shine Serum
♡ Kesan pemutihan 3x ganda
♡ Melambatkan penuaan kulit
♡ Menghilangkan kedutan
♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit
♡ Mengembalikan keremajaan kulit
♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam
♡ Membuang jeragat
♡ Menyingkirkan parut jerawat
♡ Memberikan kelembapan pada kulit
.
🌸C-SHINE C-BOOSTER
Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam 
Apa itu C-Shine C Booster?
C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda.
.
🍎Bahan Kandungan C-Booster:
❤GLYCERIN
❤SILICA SILYLATE
❤DIMETHICONE
❤METHYLPROPANEDIOL
❤DIPROPYLENE GLYCOL
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #produkkecantikan  #trustedseller #aydajebat #student #uitm #tiamosweetheart100hari #cintatiadaganti #janganbencicintaku #ciksempurna #emmamaembong #dramamrgrey #jannanick 
#cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinebooster #cshineserumbooster #cboostercshine #cserum #cshinecleansingsoap #cshinecleansingsoapmurah #cshinecleansingsoaporiginal #produkmuka #skincare #produkpenjagaanwajah
C-SHINE SET SERUM & C BOOSTER merupakan skincare Pertama di Malaysia,berteknologi Korea yg hanya menggunakan serum + c-booster! . Whitening Essence yang diformulasi dalam bentuk Powder dan Serum. Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif. . Yang penting C shine Skincare 100% free dari chemical! . . 🌸C Shine Serum🌸 🍎Bahan kandungan: ❤Arbutin ❤Vitamin B5 ❤Glutathione ❤Coenzyme Q10 ❤Tocepheryl Acetate ❤Ekstrak Biji Anggur . 👍Fungsi C-Shine Serum ♡ Kesan pemutihan 3x ganda ♡ Melambatkan penuaan kulit ♡ Menghilangkan kedutan ♡ Mencerah dan menyekatakan tona kulit ♡ Mengembalikan keremajaan kulit ♡ Menghilangkan tompok-tompok hitam ♡ Membuang jeragat ♡ Menyingkirkan parut jerawat ♡ Memberikan kelembapan pada kulit . 🌸C-SHINE C-BOOSTER Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam Apa itu C-Shine C Booster? C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk dan fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead dan blackhead yang singgah di muka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sangat cepat meresap ke dalam kulit dan menyelesaikan masalah anda. . 🍎Bahan Kandungan C-Booster: ❤GLYCERIN ❤SILICA SILYLATE ❤DIMETHICONE ❤METHYLPROPANEDIOL ❤DIPROPYLENE GLYCOL . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual  #produkkecantikan  #trustedseller  #aydajebat  #student  #uitm  #tiamosweetheart100hari  #cintatiadaganti  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #emmamaembong  #dramamrgrey  #jannanick  #cshinesoap  #cshineserum  #cshineskincare  #cshinebooster  #cshineserumbooster  #cboostercshine  #cserum  #cshinecleansingsoap  #cshinecleansingsoapmurah  #cshinecleansingsoaporiginal  #produkmuka  #skincare  #produkpenjagaanwajah 
Utrolig kult at selveste tennindronningen Venus Williams sverger til ZO Skin Health C-Bright 💙 «to Protect against free radicals on the court. #cbright #zoskinhealth ##zoskinhealthsweden #zoskinhealthdenmark #zo #cserum #antiage #spf #hudhelse #kremprogram
❤️
Private Enriched Serum 30 ml. ราคาปกติ 1,640 บาท
.
Private Enriched Serum  เซรั่มอุดมด้วยสารบำรุงผิวหน้า สูตรซึมสู่ผิวง่ายเพื่อริ้วรอยดูจาง กระชับผิวให้ดูอ่อนเยาว์
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
❤️ Private Enriched Serum 30 ml. ราคาปกติ 1,640 บาท . Private Enriched Serum เซรั่มอุดมด้วยสารบำรุงผิวหน้า สูตรซึมสู่ผิวง่ายเพื่อริ้วรอยดูจาง กระชับผิวให้ดูอ่อนเยาว์ . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
#1empty1newbie @officialmedik8 CE-Tetra vitamin C antioxidant serum✨
The serum contains  7 % Tetrahexyldecyl Ascorbate✨ It has light oil texture and it’s pleasant to use even on my combination/oily skin. I used it almost every morning last six month👌🏻. Today I start a new one✨
Закончилась моя любимая  сыворотка с витамином С от @officialmedik8 ✨ она содержит стабильную форму витамина С и имеет легкую масляную текстуру. Моей коже сыворотка нравится. 30 мл хватало на полгода👌🏻 Начинаю очередную бутылочку))) В планах попробовать что-нибудь новое, но через несколько месяцев😉
#skincarejunkie #simpleskincare #oneemptyonenewbie #skincarereviews #skincarefirst #cserum ##сывороткасвитаминомс #medik8 #medik8cetetra
#1empty1newbie  @officialmedik8 CE-Tetra vitamin C antioxidant serum✨ The serum contains 7 % Tetrahexyldecyl Ascorbate✨ It has light oil texture and it’s pleasant to use even on my combination/oily skin. I used it almost every morning last six month👌🏻. Today I start a new one✨ Закончилась моя любимая сыворотка с витамином С от @officialmedik8 ✨ она содержит стабильную форму витамина С и имеет легкую масляную текстуру. Моей коже сыворотка нравится. 30 мл хватало на полгода👌🏻 Начинаю очередную бутылочку))) В планах попробовать что-нибудь новое, но через несколько месяцев😉 #skincarejunkie  #simpleskincare  #oneemptyonenewbie  #skincarereviews  #skincarefirst  #cserum  ##сывороткасвитаминомс  #medik8  #medik8cetetra 
!
Mother Day 2018
.
มอบผิวสวย ให้แม่เป็นของขวัญ
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #motherday
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Mother Day 2018 . มอบผิวสวย ให้แม่เป็นของขวัญ . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #motherday  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
Multi-Protection Sunscreen SPF 50+ (UVA / UVB / NIR) PA+++ 50 ml. ราคาปกติ 1,450 บาท
.
Multi-Protection Sunscreen SPF 50+  ผลิตภัณฑ์ป้องกันแสงแดดสำหรับผิวหน้า เนื้อครีมเกลี่ยง่าย ซึมซาบเร็ว ไม่เหนียวเหนอะหนะ ด้วยเทคโนโลยีล่าสุดที่ช่วยปกป้องรังสียูวี และอินฟาเรดอย่างครบถ้วน พร้อมเติมสารแอนตี้ออกซิแดนซ์ที่ได้จากธรรมชาติถึง 4 ชนิด ลดการเกิดผิวหมองคล้ำ จุดด่างดำ ฟื้นบำรุงให้ผิวกระจ่างใส แข็งแรงขึ้นอย่างสังเกตได้
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Multi-Protection Sunscreen SPF 50+ (UVA / UVB / NIR) PA+++ 50 ml. ราคาปกติ 1,450 บาท . Multi-Protection Sunscreen SPF 50+ ผลิตภัณฑ์ป้องกันแสงแดดสำหรับผิวหน้า เนื้อครีมเกลี่ยง่าย ซึมซาบเร็ว ไม่เหนียวเหนอะหนะ ด้วยเทคโนโลยีล่าสุดที่ช่วยปกป้องรังสียูวี และอินฟาเรดอย่างครบถ้วน พร้อมเติมสารแอนตี้ออกซิแดนซ์ที่ได้จากธรรมชาติถึง 4 ชนิด ลดการเกิดผิวหมองคล้ำ จุดด่างดำ ฟื้นบำรุงให้ผิวกระจ่างใส แข็งแรงขึ้นอย่างสังเกตได้ . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Medik8 Mornings ✨
...
our beautiful #skinsista @__mkay__ shares her #skincareroutine 💫
.
.
Having a solid morning skincare routine is paramount to ensure your skin is nourished, hydrated and protected from free radical damage and of course UVR throughout the entire day. 
Mine features a variety of nourishing, hydrating, free- radical fighting, pigment busting, skin protected goodness to keep me glowin all day long ✨✨☺️. .
.
.
.
.
#medik8 #cosmeceutical #skincare #winter #skinglow #skin #skintips #skincareroutine #skincareproduct #wellness #holistic #holisticbeauty #holisticaesthetician #morningroutine #serum #dryskincare #skintherapist #dermaltherapist #cleanser #skinoil #b5serum #cserum #vitaminbserum #vitamincserum #physicalsunscreen
Medik8 Mornings ✨ ... our beautiful #skinsista  @__mkay__ shares her #skincareroutine  💫 . . Having a solid morning skincare routine is paramount to ensure your skin is nourished, hydrated and protected from free radical damage and of course UVR throughout the entire day. Mine features a variety of nourishing, hydrating, free- radical fighting, pigment busting, skin protected goodness to keep me glowin all day long ✨✨☺️. . . . . . #medik8  #cosmeceutical  #skincare  #winter  #skinglow  #skin  #skintips  #skincareroutine  #skincareproduct  #wellness  #holistic  #holisticbeauty  #holisticaesthetician  #morningroutine  #serum  #dryskincare  #skintherapist  #dermaltherapist  #cleanser  #skinoil  #b5serum  #cserum  #vitaminbserum  #vitamincserum  #physicalsunscreen 
Medik8 Mornings ✨ @medik8australia .
.
.
Having a solid morning skincare routine is paramount to ensure your skin is nourished, hydrated and protected from free radical damage and of course UVR throughout the entire day. 
My  features a variety of nourishing, hydrating, free- radical fighting, pigment busting, skin protected goodness to keep me glowin all day long ✨✨☺️. .
.
.
.
.
#medik8 #cosmeceutical #skincare #winter #skinglow #skin #skintips #skincareroutine #skincareproduct #wellness #holistic #holisticbeauty #holisticaesthetician #morningroutine #serum #dryskincare #skintherapist #dermaltherapist #cleanser #skinoil #b5serum #cserum #vitaminbserum #vitamincserum #physicalsunscreen
Medik8 Mornings ✨ @medik8australia . . . Having a solid morning skincare routine is paramount to ensure your skin is nourished, hydrated and protected from free radical damage and of course UVR throughout the entire day. My features a variety of nourishing, hydrating, free- radical fighting, pigment busting, skin protected goodness to keep me glowin all day long ✨✨☺️. . . . . . #medik8  #cosmeceutical  #skincare  #winter  #skinglow  #skin  #skintips  #skincareroutine  #skincareproduct  #wellness  #holistic  #holisticbeauty  #holisticaesthetician  #morningroutine  #serum  #dryskincare  #skintherapist  #dermaltherapist  #cleanser  #skinoil  #b5serum  #cserum  #vitaminbserum  #vitamincserum  #physicalsunscreen 
Los poderes de la VITAMINA C en la piel son espectaculares!!! La Vitamina C es uno de los antioxidantes favoritos para la piel ya que combate efectivamente a los radicales libres del ambiente, proveyendo hidratación y previniendo líneas de expresión, pigmentación, deshidratación, entre otras. 
No olvides aplicar a tu piel antioxidantes tópicos, los cuales son tus sueros faciales, cremas y por supuesto, el protector solar. También ayudas a tu piel comiendo antioxidantes como frutas & verduras, té verde, salmón, pescado...hay muchos! 
Puedes ver la story de hoy para ver el experimento de la manzana. Si tu crema o suero facial tiene Vitamina C como ingrediente activo, haz el experimento en casa...te vas a sorprender! Si no tienes recuerda que en Mist te damos la asesoría del mejor producto para tu tipo de piel! 👌🏼👌🏼👌🏼🍎🍎🍎🍋🍋🍋 .
.
.

#mist #myskinplace #vitaminc #shots #cserum #antioxidants #appleexperiment
Los poderes de la VITAMINA C en la piel son espectaculares!!! La Vitamina C es uno de los antioxidantes favoritos para la piel ya que combate efectivamente a los radicales libres del ambiente, proveyendo hidratación y previniendo líneas de expresión, pigmentación, deshidratación, entre otras. No olvides aplicar a tu piel antioxidantes tópicos, los cuales son tus sueros faciales, cremas y por supuesto, el protector solar. También ayudas a tu piel comiendo antioxidantes como frutas & verduras, té verde, salmón, pescado...hay muchos! Puedes ver la story de hoy para ver el experimento de la manzana. Si tu crema o suero facial tiene Vitamina C como ingrediente activo, haz el experimento en casa...te vas a sorprender! Si no tienes recuerda que en Mist te damos la asesoría del mejor producto para tu tipo de piel! 👌🏼👌🏼👌🏼🍎🍎🍎🍋🍋🍋 . . . #mist  #myskinplace  #vitaminc  #shots  #cserum  #antioxidants  #appleexperiment 
Po spotrebovaní práškového vitamínu od Clinique som bola z neho tak unesená, že som prakticky ihneď začala hľadať alternatívnu náhradu.
.
Prešla som témami...Cčko v lete áno/nie, vyššia koncentrácia áno/nie (Clinique má 10%), každodenné používanie áno/nie atď.
.
No a vybrala som si toto sérum od Kiehl's.
.
Po dvoch týždňoch každodenného používania (podľa nálady...niekedy ráno, niekedy večer na striedačku s hydratačným sérom) zatiaľ konštatujem, že ma nedráždi a ani neštípe, hoci má vyššiu koncentráciu.
.
Taký ten "wau" efekt, aký som mala pri Clinique sa úplne nekoná...možno mám len latku príliš vysoko a keby som ich začala používať v opačnom poradí, tak som z neho viac unesená...neviem.
.
V každom prípade ho hodnotím pozitívne. Na mojej zmiešanej pleti mám z neho trochu mastnejší pocit, preto ho používam niekedy na noc.
.
@kiehlsczsk #kiehls #serum #serumkiehls #kiehlsserum #skinserum #skin #skincare  #skinrutine #new #newcosmetics #newserum #newskin #newskincare #igcosmetics #igserum #igskin #instacosmetics #instaserum #luxury #luxurybeauty #luxuryserum #vitamin #cvitamin #cserum
Po spotrebovaní práškového vitamínu od Clinique som bola z neho tak unesená, že som prakticky ihneď začala hľadať alternatívnu náhradu. . Prešla som témami...Cčko v lete áno/nie, vyššia koncentrácia áno/nie (Clinique má 10%), každodenné používanie áno/nie atď. . No a vybrala som si toto sérum od Kiehl's. . Po dvoch týždňoch každodenného používania (podľa nálady...niekedy ráno, niekedy večer na striedačku s hydratačným sérom) zatiaľ konštatujem, že ma nedráždi a ani neštípe, hoci má vyššiu koncentráciu. . Taký ten "wau" efekt, aký som mala pri Clinique sa úplne nekoná...možno mám len latku príliš vysoko a keby som ich začala používať v opačnom poradí, tak som z neho viac unesená...neviem. . V každom prípade ho hodnotím pozitívne. Na mojej zmiešanej pleti mám z neho trochu mastnejší pocit, preto ho používam niekedy na noc. . @kiehlsczsk #kiehls  #serum  #serumkiehls  #kiehlsserum  #skinserum  #skin  #skincare  #skinrutine  #new  #newcosmetics  #newserum  #newskin  #newskincare  #igcosmetics  #igserum  #igskin  #instacosmetics  #instaserum  #luxury  #luxurybeauty  #luxuryserum  #vitamin  #cvitamin  #cserum 
#Repost @phformulatr with @get_repost
・・・
Ph Formula C serum ve Hydra serum ile yazın sıcağı ve aşırı güneşin cilde verdiği kuruluğu ve yıpranmayı onarabilirsiniz... #phformula #phformulatr #cserum #hydraserum #izgüzellikveciltbakımmerkezi #batman #leke #lekebakımı #hyaluronikasit #medikalürün #güzellik #bakım #izgüzellikbatman 
BİLGİ VE SİPARİŞ 0️⃣5️⃣0️⃣6️⃣8️⃣5️⃣0️⃣4️⃣6️⃣7️⃣2️⃣
Ph Formula C serum ve Hydra serum ile yazın sıcağı ve aşırı güneşin cilde verdiği kuruluğu ve yıpranmayı onarabilirsiniz... #phformula #phformulatr #cserum #hydraserum
!
🌟 ริ้วรอยลดเลือนลง ผิวกระจ่างใสขึ้นกว่าที่เคยรู้สึก! หมดกังวลว่าผิวจะบอบบางกว่าเดิม แม้ใช้ผลิตภัณฑ์ที่มีส่วนผสมของวิตามิน C! 😉 เพราะนาทีนี้… Aqua+ Series (อควาพลัส ซีรี่ส์) ขอแนะนำให้คุณรู้จัก! 👉 ‘Aqua+ Series Enriched-C Serum’ เซรั่มบำรุงผิวสูตรวิตามินซีเข้มข้น ใช้ได้กับทุกสภาพผิวแม้ผิวบอบบาง
.
Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท  ลด 20% เหลือ 1,368 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! 🌟 ริ้วรอยลดเลือนลง ผิวกระจ่างใสขึ้นกว่าที่เคยรู้สึก! หมดกังวลว่าผิวจะบอบบางกว่าเดิม แม้ใช้ผลิตภัณฑ์ที่มีส่วนผสมของวิตามิน C! 😉 เพราะนาทีนี้… Aqua+ Series (อควาพลัส ซีรี่ส์) ขอแนะนำให้คุณรู้จัก! 👉 ‘Aqua+ Series Enriched-C Serum’ เซรั่มบำรุงผิวสูตรวิตามินซีเข้มข้น ใช้ได้กับทุกสภาพผิวแม้ผิวบอบบาง . Aqua+ Series Enriched-C Serum 15ml. ราคาปกติ 1,710 บาท ลด 20% เหลือ 1,368 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
Vie Shade & Illuminate Palette  ราคาปกติ 1,390 บาท
.
Vie A Spa Style 400 ml. ราคาปกติ 1,890 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #Aspa #Shade
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Vie Shade & Illuminate Palette ราคาปกติ 1,390 บาท . Vie A Spa Style 400 ml. ราคาปกติ 1,890 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #Aspa  #Shade  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Jutro! 🤩 Sunce nam je tu. Dolazi nam period godine nakon kojeg ćemo definitivno trebati regenerisati našu kožu.
- #Cserum ✨ sadrži #vitaminC i #Dermawhite kompleks u terapijskim koncentracijama. Izbjeljuje fleke, C serum aktivira sintezu kolagena i regeneriše kožu. #LipoCosmetics
- naše proizvode možete naći u @majesthetik.sarajevo (Patke 5, Sarajevo, kod pekare #Poričanin), u apoteci “Diona Farm”, ili naručiti #online putem naše web stranice (link stranice je u bio) 👀
.
.
#sarajevo #sarajevobih #stariGrad #dobroJutro #serum #lipo #MajesthetikSarajevo #bosnaihercegovina #lipoKozmetika #kozmetika #beautyCare #beauty #njegaLica #lice
#LipoCosmetics #kozmetika #njegaLica #bosnaihercegovina
Jutro! 🤩 Sunce nam je tu. Dolazi nam period godine nakon kojeg ćemo definitivno trebati regenerisati našu kožu. - #Cserum  ✨ sadrži #vitaminC  i #Dermawhite  kompleks u terapijskim koncentracijama. Izbjeljuje fleke, C serum aktivira sintezu kolagena i regeneriše kožu. #LipoCosmetics  - naše proizvode možete naći u @majesthetik.sarajevo (Patke 5, Sarajevo, kod pekare #Poričanin ), u apoteci “Diona Farm”, ili naručiti #online  putem naše web stranice (link stranice je u bio) 👀 . . #sarajevo  #sarajevobih  #stariGrad  #dobroJutro  #serum  #lipo  #MajesthetikSarajevo  #bosnaihercegovina  #lipoKozmetika  #kozmetika  #beautyCare  #beauty  #njegaLica  #lice  #LipoCosmetics  #kozmetika  #njegaLica  #bosnaihercegovina 
🌙Cleansing complex double cleanse, active serum mixed with %1 retin a, proheal with a drop of hydracool and I’m off to count 🐑 🌙
🌙Cleansing complex double cleanse, active serum mixed with %1 retin a, proheal with a drop of hydracool and I’m off to count 🐑 🌙
!
Vie Mildly Illumination Powder Foundation SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan)  ราคาปกติ 1,890 บาท
.
Vie Mildly Illumination Powder Foundation Refill SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan)  ราคาปกติ 1,100 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #powder #mildlyillumination
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Vie Mildly Illumination Powder Foundation SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan) ราคาปกติ 1,890 บาท . Vie Mildly Illumination Powder Foundation Refill SPF 40 (01-Glowing Light, 02-Cushy White, 03-Peachy Beige, 04-Nudy Glow, 05-Topaz Tan) ราคาปกติ 1,100 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #powder  #mildlyillumination  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
ไม่เอา ไม่ได้ เธอๆๆ
#พลาดมากๆๆคร้าาา 😆💄💋
.
Vie Velour Liquid Colors Kit- Monte Carlo 13.5 ml ราคาปกติ 1,090 บาท ลดเหลือ 890 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #montecarlo
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
ไม่เอา ไม่ได้ เธอๆๆ #พลาดมากๆๆคร ้าาา 😆💄💋 . Vie Velour Liquid Colors Kit- Monte Carlo 13.5 ml ราคาปกติ 1,090 บาท ลดเหลือ 890 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #montecarlo  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
รับออเดอรจร้า🛐💬💬
.
Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml.  ราคาปกติ 950 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #auraskin #FoundationSerum
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
รับออเดอรจร้า🛐💬💬 . Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท . Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml. ราคาปกติ 950 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #auraskin  #FoundationSerum  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
Duraskin C-SERUM Antioxidant Formula untuk kulit mengandung  15% alpha-ascorbic acid yang sangat efektif sebagai antioksidan yang melindungi kulit terhadap radikal bebas. C-SERUM mengembalikan kekenyalan dan elastisitas kulit, mengurangi kerutan halus dan menghambat penuaan dini...
Dapat dipakai siang hari sebelum Sunblok dan malam hari setelah Toner... Join Our SATISFIED Customers and Feel Our PerfectSkin Experience.

www.houseofduramks.com

House of Dura
Aesthetic Clinic
Jl. Sungai Saddang Komp. Latanete A10 Makassar
Rsvp: 0411-3611136
WA : 085100037188
Line: duramakassar

#klinikkecantikanmakassar #beautyclinicmakassar #skincaremakassar #promosimakassar #perawatanwajahmakassar #beautyclinicmakassar #salonmakassar #salonkuku #doktermuka #infomakassar #aestheticclinic #nailstudio #makassarpromo #bbglow #peeling #microdermabrasion #hifu #newrevival #activecell #slimming#hairremoval #spa #glowingskin #houseofdura #duraskinmakassar #steamcell #cserum #antiaging #vitaminc
Duraskin C-SERUM Antioxidant Formula untuk kulit mengandung 15% alpha-ascorbic acid yang sangat efektif sebagai antioksidan yang melindungi kulit terhadap radikal bebas. C-SERUM mengembalikan kekenyalan dan elastisitas kulit, mengurangi kerutan halus dan menghambat penuaan dini... Dapat dipakai siang hari sebelum Sunblok dan malam hari setelah Toner... Join Our SATISFIED Customers and Feel Our PerfectSkin Experience. www.houseofduramks.com House of Dura Aesthetic Clinic Jl. Sungai Saddang Komp. Latanete A10 Makassar Rsvp: 0411-3611136 WA : 085100037188 Line: duramakassar #klinikkecantikanmakassar  #beautyclinicmakassar  #skincaremakassar  #promosimakassar  #perawatanwajahmakassar  #beautyclinicmakassar  #salonmakassar  #salonkuku  #doktermuka  #infomakassar  #aestheticclinic  #nailstudio  #makassarpromo  #bbglow  #peeling  #microdermabrasion  #hifu  #newrevival  #activecell  #slimming #hairremoval  #spa  #glowingskin  #houseofdura  #duraskinmakassar  #steamcell  #cserum  #antiaging  #vitaminc 
Start everyday with @drtinaalster's #hero product - @theamethod C Antioxidant Gel. This potent #antioxidant provides protection from free radical damage, reducing the signs of pre-mature aging. Daily protection can prevent loss of #elasticity, #hyperpigmentation and #finelines and #wrinkles
.
.
.  #skincare #beauty #cosmeticsurgery #plasticsurgery #medspa #dermatology  #skincarelover  #skin #skincareroutine #vitaminc #cserum #antiaging #vitamincserum
SQIN BY SLYQ 🍋 Juicy intensive C serum 🍋
เซรั่มวิตซีสูตรอ่อนโยนพิเศษ 
อยากให้สาวผิวแพ้ง่ายได้ลองน้า

ปกติคนที่มีผิวแพ้ง่าย ถ้าใช้เซรั่มวิตามินซีโดยทั่วไปที่มีความเป็นกรดสูง
จะรู้สึกยุบยิบที่ผิว บางคนอาจระคายเคือง แสบ หรือผื่นขึ้น
แนะนำให้ลองเปลี่ยนมาใช้วิตามินซีอนุพันธุ์ Ethyl Ascorbic Acid ที่อ่อนโยนกว่า เพราะสามารถทำงานได้ดีในเนื้อเซรั่มที่มีค่า PH กลางๆ ใกล้เคียงกับผิว และยังช่วยให้ผิวแข็งแรงขึ้นในระยะยาวด้วยค่ะ 💕

เนื้อเซรั่มใสๆ ไม่มีสี น้ำหอม ไม่มีแอลกอฮอล์ ซึมง่ายมากกก
กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน ลดเลือนหลุมสิว ริ้วรอย และจุดด่างดำ ด้วยเซรั่มวิตามินซีเข้มข้นผสมสารสกัดกุหลาบสวิส สร้างผิวแข็งแรงจากภายใน

ปราศจากน้ำหอม ออยล์ ซิลิโคน สี และสารกันเสีย ปราศจากสารปรุงแต่ง “Less is More” ลดโอกาสการแพ้แทบจะเป็น 0 
เรียกได้ว่าเป็นวิตามินและสารบำรุงเน้นๆ 👍 
#sqin #sqinbyslyq #slyq #vitc #vitcserum#jucicserum #juicyintensive #cserum#serumvitc #vitaminc #serum #brightening#strengthskin
SQIN BY SLYQ 🍋 Juicy intensive C serum 🍋 เซรั่มวิตซีสูตรอ่อนโยนพิเศษ อยากให้สาวผิวแพ้ง่ายได้ลองน้า ปกติคนที่มีผิวแพ้ง่าย ถ้าใช้เซรั่มวิตามินซีโดยทั่วไปที่มีความเป็นกรดสูง จะรู้สึกยุบยิบที่ผิว บางคนอาจระคายเคือง แสบ หรือผื่นขึ้น แนะนำให้ลองเปลี่ยนมาใช้วิตามินซีอนุพันธุ์ Ethyl Ascorbic Acid ที่อ่อนโยนกว่า เพราะสามารถทำงานได้ดีในเนื้อเซรั่มที่มีค่า PH กลางๆ ใกล้เคียงกับผิว และยังช่วยให้ผิวแข็งแรงขึ้นในระยะยาวด้วยค่ะ 💕 เนื้อเซรั่มใสๆ ไม่มีสี น้ำหอม ไม่มีแอลกอฮอล์ ซึมง่ายมากกก กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน ลดเลือนหลุมสิว ริ้วรอย และจุดด่างดำ ด้วยเซรั่มวิตามินซีเข้มข้นผสมสารสกัดกุหลาบสวิส สร้างผิวแข็งแรงจากภายใน ปราศจากน้ำหอม ออยล์ ซิลิโคน สี และสารกันเสีย ปราศจากสารปรุงแต่ง “Less is More” ลดโอกาสการแพ้แทบจะเป็น 0 เรียกได้ว่าเป็นวิตามินและสารบำรุงเน้นๆ 👍 
#sqin  #sqinbyslyq  #slyq  #vitc  #vitcserum #jucicserum  #juicyintensive  #cserum #serumvitc  #vitaminc  #serum  #brightening #strengthskin 
!
.
Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml.  ราคาปกติ 950 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #auraskin #FoundationSerum
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! . Vie Age-Reversing Serum Foundation SPF35 PA+++ 30 g. ราคาปกติ 2,350 บาท . Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml. ราคาปกติ 950 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #auraskin  #FoundationSerum  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
「🌞Obagi professional C Serum🌞」
Obagi Professional C-Serum uses a scientifically-engineered formula to deliver the benefits of vitamin C deep into your skin✨Obagi Professional C-Serum has been demonstrated to penetrate very deep and far, and the greater the penetration, the stronger the antioxidant benefit.👀 Obagi Professional C-Serum is available in 3️⃣ different strengths; from 20%, giving you the highest concentration of Vitamin C, to 5%, ideal for areas of sensitive skin. 
#obagi #obagicserum #skincare #cserum #obagiskincare #beautyproducts #vitamin #japanbeautyproduct #asianbeautyproducts #vitaminc #serum #betterskin
「🌞Obagi professional C Serum🌞」 Obagi Professional C-Serum uses a scientifically-engineered formula to deliver the benefits of vitamin C deep into your skin✨Obagi Professional C-Serum has been demonstrated to penetrate very deep and far, and the greater the penetration, the stronger the antioxidant benefit.👀 Obagi Professional C-Serum is available in 3️⃣ different strengths; from 20%, giving you the highest concentration of Vitamin C, to 5%, ideal for areas of sensitive skin. #obagi  #obagicserum  #skincare  #cserum  #obagiskincare  #beautyproducts  #vitamin  #japanbeautyproduct  #asianbeautyproducts  #vitaminc  #serum  #betterskin 
!
Vie A Spa Style 400 ml. ราคาปกติ 1,890 บาท ลดเหลือ 1,590 บาท
.
Vie A Spa Style 200 ml. ราคาปกติ 1,410 บาท ลดเหลือ 1,190 บาท
.
Vie A Spa Style 100 ml. ราคาปกติ 930 บาท ลดเหลือ 790 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #Aspa
.

ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
! Vie A Spa Style 400 ml. ราคาปกติ 1,890 บาท ลดเหลือ 1,590 บาท . Vie A Spa Style 200 ml. ราคาปกติ 1,410 บาท ลดเหลือ 1,190 บาท . Vie A Spa Style 100 ml. ราคาปกติ 930 บาท ลดเหลือ 790 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #Aspa  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
#ลดตาแตกคุณเธอๆ😱🗣
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocollagen #GeniusIlluminating
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
#ลดตาแตกค ุณเธอๆ😱🗣 Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocollagen  #GeniusIlluminating  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLin:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
Multi C Serum / /  Harnessing the power of age defying peptides and the world’s first stable Vitamin C from Kakadu Plum Cellular Extract. The Kakadu Plum is wild harvested in Australia's Northern Territory...delivering the first “True to Nature” complete phyto-active profile of a plant-this represents a true breakthrough for the skin care industry as the commonly used synthetic alternatives rapidly oxidize when exposed to water and air. Kakadu Plum is the highest known source of Vitamin C containing over 50 times more C than a Florida orange. This potent antioxidant provides protection from free radical damage, environmental aggressors and UV rays, reducing the signs of pre-mature aging. Multi C Serum has a luxurious creamy-gel consistency that absorbs quickly to plump, firm and brighten skin tone. 🧡🌿🧡
Multi C Serum / / Harnessing the power of age defying peptides and the world’s first stable Vitamin C from Kakadu Plum Cellular Extract. The Kakadu Plum is wild harvested in Australia's Northern Territory...delivering the first “True to Nature” complete phyto-active profile of a plant-this represents a true breakthrough for the skin care industry as the commonly used synthetic alternatives rapidly oxidize when exposed to water and air. Kakadu Plum is the highest known source of Vitamin C containing over 50 times more C than a Florida orange. This potent antioxidant provides protection from free radical damage, environmental aggressors and UV rays, reducing the signs of pre-mature aging. Multi C Serum has a luxurious creamy-gel consistency that absorbs quickly to plump, firm and brighten skin tone. 🧡🌿🧡
😱🗣
Vie Extra Shield Fluid SPF50+ ราคาปกติ 1,450 บาท ลดเหลือ 1,200 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #ExtraShieldFluidSPF50
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113
Instagram:preecha_vie_cosmetics
หรือ
https://bit.ly/2uPEMKR
😱🗣 Vie Extra Shield Fluid SPF50+ ราคาปกติ 1,450 บาท ลดเหลือ 1,200 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #ExtraShieldFluidSPF50  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113 Instagram:preecha_vie_cosmetics หรือ https://bit.ly/2uPEMKR
ด่วนๆ เซตสุดคุ้ม😱🗣
.
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #GeniusIlluminating #biocollagen #biocleanser
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha113
Instagram:preecha_vie_cosmetics
ด่วนๆ เซตสุดคุ้ม😱🗣 . Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #GeniusIlluminating  #biocollagen  #biocleanser  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha113 Instagram:preecha_vie_cosmetics
!
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml.  ราคาปกติ 950 บาท ลดเหลือ 790 บาท
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 150 ml.  ราคาปกติ 1,550 บาท ลดเหลือ 1,290 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #auraskin
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113
.
Instagram:preecha_vie_cosmetics
! . Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml. ราคาปกติ 950 บาท ลดเหลือ 790 บาท . Vie Aura Skin Brightening Booster 150 ml. ราคาปกติ 1,550 บาท ลดเหลือ 1,290 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #auraskin  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113 . Instagram:preecha_vie_cosmetics
#Repost @phformulatr
• • •
Ph Formula C Serum renk tonunuzu ayarlarken parlak ve daha sıkı cilt elde etmenize yardımcı olur... Pürüzsüzlükse cabası 🧡 #cserum #phformula #phformulatr #vitac #cvit #skincare #serum
!
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml.  ราคาปกติ 950 บาท ลดเหลือ 790 บาท
.
Vie Aura Skin Brightening Booster 150 ml.  ราคาปกติ 1,550 บาท ลดเหลือ 1,290 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #auraskin
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! . Vie Aura Skin Brightening Booster 75 ml. ราคาปกติ 950 บาท ลดเหลือ 790 บาท . Vie Aura Skin Brightening Booster 150 ml. ราคาปกติ 1,550 บาท ลดเหลือ 1,290 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #auraskin  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #GeniusIlluminating #biocollagen #biocleanser
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113
Instagram:Chan_Vie_Cosmetcs
! Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #GeniusIlluminating  #biocollagen  #biocleanser  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:preecha-113 Instagram:Chan_Vie_Cosmetcs
HVORDAN FÅ EN JEVNERE HUDTONE?⠀
En løsning er ZO® C-Bright i kombinasjon med ZO® Brightalive. 🤩Dette er en mild kombinasjon som kan brukes av alle, også gravide og ammende. 💙 Sliter du med ujevn hudtone er det også lurt å bruke ZO pads for å få litt mer kontroll på talget. Talg kan som dere kanskje vet, føre til inflammasjon som igjen kan føre til ujevn hudtone. Snakk gjerne med din lokale ZO klinikk om hva som vil være best for din hud. Du finner klinikker på www.hudhelse.com #sunnhud #jevnhudtone #zotipser #sommertips #glød #cserum #kremprogram #hudhelse #jevnerehudtone #cvitaminserum #drobagi
HVORDAN FÅ EN JEVNERE HUDTONE?⠀ En løsning er ZO® C-Bright i kombinasjon med ZO® Brightalive. 🤩Dette er en mild kombinasjon som kan brukes av alle, også gravide og ammende. 💙 Sliter du med ujevn hudtone er det også lurt å bruke ZO pads for å få litt mer kontroll på talget. Talg kan som dere kanskje vet, føre til inflammasjon som igjen kan føre til ujevn hudtone. Snakk gjerne med din lokale ZO klinikk om hva som vil være best for din hud. Du finner klinikker på www.hudhelse.com #sunnhud  #jevnhudtone  #zotipser  #sommertips  #glød  #cserum  #kremprogram  #hudhelse  #jevnerehudtone  #cvitaminserum  #drobagi 
!
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #GeniusIlluminating #biocollagen #biocleanser
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #GeniusIlluminating  #biocollagen  #biocleanser  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Ph Formula C Serum renk tonunuzu ayarlarken parlak ve daha sıkı cilt elde etmenize yardımcı olur... Pürüzsüzlükse cabası 🧡 #cserum #phformula #phformulatr #vitac #cvit #skincare #serum
KELEBIHAN & KEGUNAAN #CSHINESKINCARE : 🍄 Memberi kelembapan & membaiki tekstur kulit
🍄 Menyegar dan menyejukkan kulit
🍄 Mengatasi masalah kulit kering dan sensitif
🍄 Meanganjal & mencerah sekatakan tona kulit
🍄 Anti penuaan dan anti kedut
🍄 Menangkis radikal bebas
🍄 Merawat kesan sunburn
🍄 Menghilangkan jerawat & memudarkan parut
🍄 Menanggalkan sel2 kulit mati & kekotoran
🍄 Menghapuskan blackhead / whitehead pada wajah
🍄 Meremajakan kulit, flawless natural

Rawatan dan penjagaan kulit yang sangat mudah dan jimatkan masa, tanpa perlu tepek2 krim wajah yang melekit! Set C Shine menggunakan teknologi Korea yang terdiri daripada: 🌼 #CSHINE SOAP
- Mengandungi Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas 😚 🌼 #CSERUM
🌼 #CSHINE BOOSTER 🏎💨 COD Area #TERENGGANU 
Kuala Terengganu, BandarKT, Pantai Batu Buruk, 🏥Hsnz, Kedai Pasar Payang, Kuala Ibai, TER, MydinMallKT, GIANT,  Gong Badak, Chendering, Kedai Buluh, Bukit Payong, Batu Enam, Unisza, Umt & seluruh area #KualaTerengganu 
Or ke Instagram @shalicious_ganu

Click blue link www.wasap.my/60139762732 kat BIO Instagram
@shalicious_ganu

Or whatsapp 013-9762732
KELEBIHAN & KEGUNAAN #CSHINESKINCARE  : 🍄 Memberi kelembapan & membaiki tekstur kulit 🍄 Menyegar dan menyejukkan kulit 🍄 Mengatasi masalah kulit kering dan sensitif 🍄 Meanganjal & mencerah sekatakan tona kulit 🍄 Anti penuaan dan anti kedut 🍄 Menangkis radikal bebas 🍄 Merawat kesan sunburn 🍄 Menghilangkan jerawat & memudarkan parut 🍄 Menanggalkan sel2 kulit mati & kekotoran 🍄 Menghapuskan blackhead / whitehead pada wajah 🍄 Meremajakan kulit, flawless natural Rawatan dan penjagaan kulit yang sangat mudah dan jimatkan masa, tanpa perlu tepek2 krim wajah yang melekit! Set C Shine menggunakan teknologi Korea yang terdiri daripada: 🌼 #CSHINE  SOAP - Mengandungi Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas 😚 🌼 #CSERUM  🌼 #CSHINE  BOOSTER 🏎💨 COD Area #TERENGGANU  Kuala Terengganu, BandarKT, Pantai Batu Buruk, 🏥Hsnz, Kedai Pasar Payang, Kuala Ibai, TER, MydinMallKT, GIANT, Gong Badak, Chendering, Kedai Buluh, Bukit Payong, Batu Enam, Unisza, Umt & seluruh area #KualaTerengganu  Or ke Instagram @shalicious_ganu Click blue link www.wasap.my/60139762732 kat BIO Instagram @shalicious_ganu Or whatsapp 013-9762732
Heips☺ Saanko mä antaa yhden vinkin? Tahtoisin. 
Onko kukaan käyttänyt c-seerumeja?
Niiden ongelma on, että ne hapettuu nopsaan ja ovat kai kalliitakin. 
Mä olen tehnyt itse🙋🤓
Tilasin PremiumSaippuat.fi aloituspakkauksen ihan tavallista askorbiinihappoa. 
Mukana tuli ruskea suihkepullo ja pieni tratti ja ohjeet.
Helppoa kuin heinän teko. Vesi kiehautetaan ja laitetaan pulloon. Perään c-vitamiini. 
That's it. Sitten vaan jääkaapin oveen odottamaan. 
C kannattaa laittaa yöksi, koska se pilkkoutuu auringossa. Teho häviää. 
Happoa saa myös ihan apteekista, mutta ohjeista en tiedä 😯 
Koko hoito maksoi tuskin kymppiä ja siitä tekee lukuisia pullollisia.
#cserum #antiagingskincare #premiumsaippuatfi #premiumsaippuat
Heips☺ Saanko mä antaa yhden vinkin? Tahtoisin. Onko kukaan käyttänyt c-seerumeja? Niiden ongelma on, että ne hapettuu nopsaan ja ovat kai kalliitakin. Mä olen tehnyt itse🙋🤓 Tilasin PremiumSaippuat.fi aloituspakkauksen ihan tavallista askorbiinihappoa. Mukana tuli ruskea suihkepullo ja pieni tratti ja ohjeet. Helppoa kuin heinän teko. Vesi kiehautetaan ja laitetaan pulloon. Perään c-vitamiini. That's it. Sitten vaan jääkaapin oveen odottamaan. C kannattaa laittaa yöksi, koska se pilkkoutuu auringossa. Teho häviää. Happoa saa myös ihan apteekista, mutta ohjeista en tiedä 😯 Koko hoito maksoi tuskin kymppiä ja siitä tekee lukuisia pullollisia. #cserum  #antiagingskincare  #premiumsaippuatfi  #premiumsaippuat 
#latergram of this Mornings #skincareroutine ⭐️ Cleanse #biologiquerecherche #laitvipo2 .
.
⭐️ Mask #oskia #renaissancemask *HOLY GRAIL STATUS*
.
.
⭐️ Tone #thayerswitchhazel NP
.
.
⭐️ Mist #truthtreatments #biometic .
.
⭐️ Treat #skinceuticals #blemishandagedefense *JUST ON T-ZONE*
.
.
⭐️ VitC #truthtreatments #cserum .
.
⭐️ #deciem #alphaarbutin 2% + HA
.
.
⭐️ #topix #replenix Serum
.
.
⭐️ Eyes #dermalogica #stresspositiveeyelift Massaged In with @foreo Iris NP
.
.
⭐️ Moisturize #nia24 #skinstrengtheningcomplex .
.
⭐️ SPF #murad #cityskinagedefensespf50

#skincarecommunity #skincarejunkie #beautygram #bblogger #instagood #instablogger #skincareregime #skincarediary
#latergram  of this Mornings #skincareroutine  ⭐️ Cleanse #biologiquerecherche  #laitvipo2  . . ⭐️ Mask #oskia  #renaissancemask  *HOLY GRAIL STATUS* . . ⭐️ Tone #thayerswitchhazel  NP . . ⭐️ Mist #truthtreatments  #biometic  . . ⭐️ Treat #skinceuticals  #blemishandagedefense  *JUST ON T-ZONE* . . ⭐️ VitC #truthtreatments  #cserum  . . ⭐️ #deciem  #alphaarbutin  2% + HA . . ⭐️ #topix  #replenix  Serum . . ⭐️ Eyes #dermalogica  #stresspositiveeyelift  Massaged In with @foreo Iris NP . . ⭐️ Moisturize #nia24  #skinstrengtheningcomplex  . . ⭐️ SPF #murad  #cityskinagedefensespf50  #skincarecommunity  #skincarejunkie  #beautygram  #bblogger  #instagood  #instablogger  #skincareregime  #skincarediary 
.
이  무더운 여름 #예퍼슬리퍼 #예퍼쇼퍼 만큼이나 꼭 필요만 필수아이템 ㅋㅋ 어디를 가든 꼭 챙겨다니는 제품들이에요.
.
#비글렌 @bglenkorea #시세럼 요즘 정말 열심히 사용하고있는데 여름에 습하고 열기에 지친 제피부를 비타민씨가득한 세럼으로 건강하고 생기있게 해주는 느낌들어요. 촉촉하면서 기분좋게 스며들어 끈적임이없고 톡톡톡 탄력도생기는것같아서 손이가는 아이템 😍😍
.
#쏭쏭여사 @ssongssongcom 가 준비하고있는 #씨앤트리 #여름을부탁해 #썬쿨4총사 👍👍👍 햇빛에만 나가면 쉽게빨게지고 뜨거워지는 내얼굴에 아이스팩을 해주는 느낌이 너무 시원하고 진정효과 정말 너무 좋아요. 물에들어가기전에 뿌려주는 좌외선차단제도 간편하고 흡수력 너무 좋아서 꼭 챙기시면좋을것같아요. 
#예퍼추천
#예퍼뷰티
#cserum #bglen #seantree #씨앤트리 #좌외선차단 #썬쿠션 #아이스토너 #썬미스트 #썬크림 #야외필수품 #안티에이징
. 이 무더운 여름 #예퍼슬리퍼  #예퍼쇼퍼  만큼이나 꼭 필요만 필수아이템 ㅋㅋ 어디를 가든 꼭 챙겨다니는 제품들이에요. . #비글렌  @bglenkorea #시세럼  요즘 정말 열심히 사용하고있는데 여름에 습하고 열기에 지친 제피부를 비타민씨가득한 세럼으로 건강하고 생기있게 해주는 느낌들어요. 촉촉하면서 기분좋게 스며들어 끈적임이없고 톡톡톡 탄력도생기는것같아서 손이가는 아이템 😍😍 . #쏭쏭여사  @ssongssongcom 가 준비하고있는 #씨앤트리  #여름을부탁해  #썬쿨4총사  👍👍👍 햇빛에만 나가면 쉽게빨게지고 뜨거워지는 내얼굴에 아이스팩을 해주는 느낌이 너무 시원하고 진정효과 정말 너무 좋아요. 물에들어가기전에 뿌려주는 좌외선차단제도 간편하고 흡수력 너무 좋아서 꼭 챙기시면좋을것같아요. #예퍼추천  #예퍼뷰티  #cserum  #bglen  #seantree  #씨앤트리  #좌외선차단  #썬쿠션  #아이스토너  #썬미스트  #썬크림  #야외필수품  #안티에이징 
😍
.
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocollagen #bioscrub #bio5in1
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
😍 . Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocollagen  #bioscrub  #bio5in1  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
Artık yaşınız 25+ oldu ise Büyüme Hormonumuz durmuş, ve hücre yenilememiz yavaşlamış demektir. 
Ne yapmalıyız o zaman??? 😳

C vitamini güçlü bir antioksidandır. Cilt Bariyerini güçlendirir ve Elastikiyet kaybını önler.

Çok kolay! Her sabah sadece 5 damla 💧💧💧💧💧 Obagi C serumlar ince yapısı ve  nano teknolojisi ile cilt altına kolayca inmektedir. 
Hemen sipariş edebilir , adresinize teslim isteyebilirsiniz. ☎️(212)488 48 44
📱(546)488 48 40
📮Metrokent Dükkanları Vakıfbank yanı Başakşehir
Artık yaşınız 25+ oldu ise Büyüme Hormonumuz durmuş, ve hücre yenilememiz yavaşlamış demektir. Ne yapmalıyız o zaman??? 😳 C vitamini güçlü bir antioksidandır. Cilt Bariyerini güçlendirir ve Elastikiyet kaybını önler. Çok kolay! Her sabah sadece 5 damla 💧💧💧💧💧 Obagi C serumlar ince yapısı ve nano teknolojisi ile cilt altına kolayca inmektedir. Hemen sipariş edebilir , adresinize teslim isteyebilirsiniz. ☎️(212)488 48 44 📱(546)488 48 40 📮Metrokent Dükkanları Vakıfbank yanı Başakşehir
!
The Eye Treatment 15 ml. ราคาปกติ 1,290 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine : 0924893773💋 Instagram:Ball_aquaseries_viecosmetics
! The Eye Treatment 15 ml. ราคาปกติ 1,290 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine : 0924893773💋 Instagram:Ball_aquaseries_viecosmetics
!
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocollagen #GeniusIlluminating
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie Genius Illuminating Moisturizer 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . Vie Bio-Collagen Deep Pore Micro-Scrub 40 ml. ราคาปกติ 580 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocollagen  #GeniusIlluminating  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท
.
Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #biocollagen
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! Vie Bio-Collagen Flawless Skin Cleanser 200 ml. ราคาปกติ 1,090 บาท . Vie 5 in 1 Bio-Collagen Intense Hydrator 30 ml. ราคาปกติ 1,270 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #biocollagen  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
BYS Ultimate Skin Nutritive Repair Lifting Cream ราคาปกติ 1,640 บาท ลดเหลือ 1,390 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #ultimate
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! BYS Ultimate Skin Nutritive Repair Lifting Cream ราคาปกติ 1,640 บาท ลดเหลือ 1,390 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #ultimate  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
!
BYS Ultimate Skin Nutritive Moisture Toner ราคาปกติ 1,420 บาท  ลดเหลือ 1,200 บาท
.
#aquaplusseries #aquaseries #cleansing #toner #Radiance #essence #private #serum #brightUp #daily #Treatment #scrub #mask #skinmask #milkywash #sunscreen #Acne #Spot #cserum #enriched-c #viecosmetics #cosmetics #สิว #ริ้วรอย #จุดด่างดำ #ultimate
.
ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
! BYS Ultimate Skin Nutritive Moisture Toner ราคาปกติ 1,420 บาท ลดเหลือ 1,200 บาท . #aquaplusseries  #aquaseries  #cleansing  #toner  #Radiance  #essence  #private  #serum  #brightUp  #daily  #Treatment  #scrub  #mask  #skinmask  #milkywash  #sunscreen  #Acne  #Spot  #cserum  #enriched -c #viecosmetics  #cosmetics  #ส ิว #ร ิ้วรอย #จ ุดด่างดำ #ultimate  . ซื้อสินค้าครบ 500 บาทขึ้นไป ฟรีค่าบริการจัดส่ง สอบถามโปรโมชั่นเพิ่มเติม IdLine:ck.nok 💋 Instagram:nok_aquaseries_viecosmetics
#skincaresaturday •
📣 Announcing our newest skincare products @wattswellness 🤳 The BEST medical anti-aging skincare products on the market. ⚡️ • Firm & Fade (wrinkles and pigment)
• 20% Vitamin C serum (antioxidant, skin brightened)
• Night Cream
• Stem Cells ⚡️July special 20% off all @wattswellness skincare products⚡️
•
•

#wattswellness #medicalgradeskincare #retinol #cserum #antiaging #stemcell #stgeorge #ut #utah