an online Instagram web viewer

#cookingtime medias

Photos

Buenos diassss, ayer día de fiesta bastante intenso, sin parar, entre familia y amigos y como no comilonas 🙈así que hoy volvemos a retomar los buenos y saludables hábitos. Pan sin gluten dulce-salado,  aceite de oliva/queso blanco y crema de avellanas con un toque de mermelada de fresa, y no me puede faltar mi café con leche de avena!!!! Y ahora.... a currar como las buenas, así que cultivemos cuerpo y mente🚴🏻‍♀️🧠 #receta #cookigram #recetas #recetasfit #alimentacion #veganrecetassanas #sano #semillas #picoftheday #sweet #sweetlife #cookingtime #cookinglove
Buenos diassss, ayer día de fiesta bastante intenso, sin parar, entre familia y amigos y como no comilonas 🙈así que hoy volvemos a retomar los buenos y saludables hábitos. Pan sin gluten dulce-salado, aceite de oliva/queso blanco y crema de avellanas con un toque de mermelada de fresa, y no me puede faltar mi café con leche de avena!!!! Y ahora.... a currar como las buenas, así que cultivemos cuerpo y mente🚴🏻‍♀️🧠 #receta  #cookigram  #recetas  #recetasfit  #alimentacion  #veganrecetassanas  #sano  #semillas  #picoftheday  #sweet  #sweetlife  #cookingtime  #cookinglove 
😬😬💕 #มื้อกลางวัน #lunch #โจ๊กปลา #อร่อย #healthy #healthyfood #cleanfood #cooking #cookingtime #naneatandcooking #aroii #yummy
I got caught in the garden. This year we got a lot of lime. What I do with them? : I squeeze the juice in warm water and drink in the morning. I add the lime juice in my CNF formula, I use them in my food, dessert and tea. AH..now I remember that I preserved them in bottles, it might be time to check on them and make some yummy food
-
-
-
-
#cookingismypassion #healthyfood #cookingtime #foooodieee #f52grams  #devourpower #eatfamous #dailyfoodfeed #huffposttaste #foodbeast #foodstagram #buzzfeast #foodforfoodies #foodgawker #spoonfeed #onmyplate #eatheworld #thaifoods #foodvsco #forkyeah #tablesituation #foodmatters #recipeoftheday #joynesslife #healthycooking #cookingwithherbs #herbsgarden #limes #limejuice #healthyliving
I got caught in the garden. This year we got a lot of lime. What I do with them? : I squeeze the juice in warm water and drink in the morning. I add the lime juice in my CNF formula, I use them in my food, dessert and tea. AH..now I remember that I preserved them in bottles, it might be time to check on them and make some yummy food - - - - #cookingismypassion  #healthyfood  #cookingtime  #foooodieee  #f52grams  #devourpower  #eatfamous  #dailyfoodfeed  #huffposttaste  #foodbeast  #foodstagram  #buzzfeast  #foodforfoodies  #foodgawker  #spoonfeed  #onmyplate  #eatheworld  #thaifoods  #foodvsco  #forkyeah  #tablesituation  #foodmatters  #recipeoftheday  #joynesslife  #healthycooking  #cookingwithherbs  #herbsgarden  #limes  #limejuice  #healthyliving 
Some sugars are worse than others. But fibers are good, they slow digestion and provide phytochemicals to protect the body from the damage high glucose levels can do. So, welcome to the fruity sponge cake made with coconut flower sugar, whole grains and fruits from the orchard. #bakehealthy#livehealthy#stayfit#lactosefree#ilovefruits#cookingtime#betterlife#spongecake#fruittart
又一年失敗嘅奶皇月餅
雖然流心但樣衰衰😭
.
.
#奶皇月餅 #流心 #流心奶黃月餅 #烘焙 #自己做
Note to self: try to pose like the little sis when taking a pic 🤣// Ik heb zin om met de minis lekker een hapje te gaan eten. Liefst AMS/UTR maar we zijn niet vies van een beetje rijden voor een goede maaltijd. Jullie nog tips? Mijn dank is groot 💕
Note to self: try to pose like the little sis when taking a pic 🤣// Ik heb zin om met de minis lekker een hapje te gaan eten. Liefst AMS/UTR maar we zijn niet vies van een beetje rijden voor een goede maaltijd. Jullie nog tips? Mijn dank is groot 💕
Selamat siang teman2.. Drama mainan mini dgn host Bibi muncul lagi.. Hari ini Bibi mendapat pesanan makanan dari Vion untuk membuat kepiting asam manis... Karna ini pesanan pertama Bibi jadi Bibi berusaha sebaik-baiknya untuk membuat masakan yang enak. Bibi juga membuat tutorial bikin amplop mini.. tutorialnya simple banget..Ayo kita lihat pengalaman pertama Bibi memasak.. kira-kira lancar nggak ya pengalaman memasaknya? Oh iya kepitingnya Bibi beneran bisa dimakan loh.. yummy pokoknya.. jangan lupa mampir untuk menonton ya
❤️
.
Yang lagi ada waktu luang mampir ya.. link nya ada di Bio (dibagian atas, dibawah nama profil) jangan lupa like, share , subscribe and comment ya...Terima kasih banyak..😊😊😊🙏🏻🙏🏻 .
#kidsyoutuber #youtuber
#youtuberanak #youtuberindonesia 
#youtuberanakindonesia
#cookingtime #miniatur #pretendplay
#unboxing
#mainananak 
#diy #howto #lifehacks #creativediy
#diytoys #simplediy
Selamat siang teman2.. Drama mainan mini dgn host Bibi muncul lagi.. Hari ini Bibi mendapat pesanan makanan dari Vion untuk membuat kepiting asam manis... Karna ini pesanan pertama Bibi jadi Bibi berusaha sebaik-baiknya untuk membuat masakan yang enak. Bibi juga membuat tutorial bikin amplop mini.. tutorialnya simple banget..Ayo kita lihat pengalaman pertama Bibi memasak.. kira-kira lancar nggak ya pengalaman memasaknya? Oh iya kepitingnya Bibi beneran bisa dimakan loh.. yummy pokoknya.. jangan lupa mampir untuk menonton ya ❤️ . Yang lagi ada waktu luang mampir ya.. link nya ada di Bio (dibagian atas, dibawah nama profil) jangan lupa like, share , subscribe and comment ya...Terima kasih banyak..😊😊😊🙏🏻🙏🏻 . #kidsyoutuber  #youtuber  #youtuberanak  #youtuberindonesia  #youtuberanakindonesia  #cookingtime  #miniatur  #pretendplay  #unboxing  #mainananak  #diy  #howto  #lifehacks  #creativediy  #diytoys  #simplediy 
Crepes with cheese and egg
Crepes with cheese and egg
Salad buah segera meluncur ketujuan masing2. mksh bnyk yg sdh order
_
°
•
•
❌ Tanpa MSG
❌ Tanpa Pengawet
❌ Tanpa Pemanis buatan
❌ Tanpa Air Kran
•
✅ Rasa Enak
✅ Bersih
✅ Halal
✅ Berani Bumbu
•
•
.
.
Untuk pemesanan hubungi:
.
.
LINE: @bnb6282g
•
WA: 08989735323
Salad buah segera meluncur ketujuan masing2. mksh bnyk yg sdh order _ ° • • ❌ Tanpa MSG ❌ Tanpa Pengawet ❌ Tanpa Pemanis buatan ❌ Tanpa Air Kran • ✅ Rasa Enak ✅ Bersih ✅ Halal ✅ Berani Bumbu • • . . Untuk pemesanan hubungi: . . LINE: @bnb6282g • WA: 08989735323
番茄濃湯拉麵🍅
.
.
#番茄濃湯 #拉麵 #溏心蛋 #雞翼 #午餐 #自己做
By @vix_yum 👈🏻
Double tap & tag your friends!❤️ *
FOLLOW 👇👇👇👇@melva.r.deforge
#cookingfromscratch #cookingforone #cookingtime #cookingtips #homecooking #cooking_backstage #cooking_illife #cookingdemo #cookingislove #cookingtherapy #cookingday
*
By @pacikanin_mutfagi ❤️
Double tap & tag your friends!

Don't forget to follow:➡ @martina.j.stafford 😎
✅ 😍 *
✅🐶💓 *
🌸 Tag & Share with your Friends⤵
#cookingwithlove #cookingtips #cookingathome #lovecooking #cookingrammer #ilovecooking #cookingtime #cookingchannel #cookingmama #homecooking #cookingisfun
✔ Please doubletab and tag a Friend below
By @tastyjapan 👈🏻
Double tap & tag your friends!❤️ *  Follow us @samantha.j.griffith 💝 *
💕 Make sure you push like follow for daily pics! 😃
*
💞 Thank you my friend
#cookingbook #cookingclass #cookingathome #cookingblog #cookingtogether #ilovecooking #lovecooking #cookingtime #cookingforone #cookingbyme #cooking_illife
✔ Please doubletab and tag a Friend below
Has Monday got you feeling blue—er, purple? Well, if your Monday includes a salad like this one from @maroscooking, then it can’t be too bad! What’s cookin’ today? Show us!
*
 Follow us @rashida.r.ferrari 💝
*
💕 Make sure you push like follow for daily pics! 😃
*
💞 Thank you my friend
Via: @cookinglight
#cookingtime #cookinghealthy #cookingfail #cooking_illife #cookingshow #cookingforone #cookingtherapy #cookingram #cookingday #cookingclass #cookingfromscratch #cookingislove #cookingadventures
✔ Please doubletab and tag a Friend below Has Monday got you feeling blue—er, purple? Well, if your Monday includes a salad like this one from @maroscooking, then it can’t be too bad! What’s cookin’ today? Show us! * Follow us @rashida.r.ferrari 💝 * 💕 Make sure you push like follow for daily pics! 😃 * 💞 Thank you my friend Via: @cookinglight #cookingtime  #cookinghealthy  #cookingfail  #cooking_illife  #cookingshow  #cookingforone  #cookingtherapy  #cookingram  #cookingday  #cookingclass  #cookingfromscratch  #cookingislove  #cookingadventures 
Fish Sauce Fried Chicken Feet - Chan Ga Chien Nuoc Mam
Don't forget to follow:➡ @barbara.h.smith 😎
✅ 😍
*
✅🐶💓
*
🌸 Tag & Share with your Friends⤵
➖
🎬Directed by @maifoodhaven
#cookingbook #cookingskills #cookingram #cookingismypassion #cookingclass #cookinglight #homecooking #cookingwithlove #cookingtime #cookingchef #cooking_illife #cookingislove
#มื้อนี้มุกดาหาร คะ สด อร่อย เเซ่บ ชิลล์กันทุกที่ กับวัตถุดิบอาหารญี่ปุ่น #พร้อมส่งความอร่อยทั่วไทยทุกวัน 🙏🏻ขอบคุณรีวิวออเดอร์ของคุณมาโนช จ.มุกดาหาร คะ @konnichiwamarket

Konnichiwa Market: จัดส่งวัตถุดิบอาหารญี่ปุ่นทั่วไทย ส่งความสด อร่อยเหมือนคุณมาช้อปเองที่ร้านเลยคะ เเพ็คใส่น้ำเเข็งอย่างดี ลูกค้าปลื้มทุกออเดอร์ มั่นใจในการจัดส่งของเราได้เลยคะ #ส่งทั่วไทย #ส่งทุกวัน #ไม่ต้องรอรอบ 🇯🇵เนื้อวากิวอีกหลากหลายเมืองคะ 
Konnichiwa Market มีหน้าร้านคะ [ระหว่างสุขุมวิท49-51] 
Call 091-9151000

Line :@konnichiwamarket
http://line.me/ti/p/%40konnichiwamarket  ออเดอร์ทางนี้คะ

Konnichiwamarket 
มีหน้าร้านจร้า มีที่จอดรถด้วยคะ
こんにちは
Between Sukhumvit 49-51 BKK 
OPEN DAILY 
年中無休
9.00-19.00
#konnichiwamarket #konnichiwamarketreview
#emquatier #partyathometonight #otoro #chutoro #akami #salmon #lovesushi #marketplace #marketbkk #konnichiwamarketreview 
#konnichiwamarket #kinlag #เเซ่บ #bkkdelivery #cookingtime #sashimi #torosalmon #aroihere #paragonmall #aroisnap #marketplace #marketbkk #themasksinger
#ม ื้อนี้มุกดาหาร คะ สด อร่อย เเซ่บ ชิลล์กันทุกที่ กับวัตถุดิบอาหารญี่ปุ่น #พร ้อมส่งความอร่อยทั่วไทยทุกวัน 🙏🏻ขอบคุณรีวิวออเดอร์ของคุณมาโนช จ.มุกดาหาร คะ @konnichiwamarket Konnichiwa Market: จัดส่งวัตถุดิบอาหารญี่ปุ่นทั่วไทย ส่งความสด อร่อยเหมือนคุณมาช้อปเองที่ร้านเลยคะ เเพ็คใส่น้ำเเข็งอย่างดี ลูกค้าปลื้มทุกออเดอร์ มั่นใจในการจัดส่งของเราได้เลยคะ #ส ่งทั่วไทย #ส ่งทุกวัน #ไม ่ต้องรอรอบ 🇯🇵เนื้อวากิวอีกหลากหลายเมืองคะ Konnichiwa Market มีหน้าร้านคะ [ระหว่างสุขุมวิท49-51] Call 091-9151000 Line :@konnichiwamarket http://line.me/ti/p/%40konnichiwamarket ออเดอร์ทางนี้คะ Konnichiwamarket มีหน้าร้านจร้า มีที่จอดรถด้วยคะ こんにちは Between Sukhumvit 49-51 BKK OPEN DAILY 年中無休 9.00-19.00 #konnichiwamarket  #konnichiwamarketreview  #emquatier  #partyathometonight  #otoro  #chutoro  #akami  #salmon  #lovesushi  #marketplace  #marketbkk  #konnichiwamarketreview  #konnichiwamarket  #kinlag  #เเซ ่บ #bkkdelivery  #cookingtime  #sashimi  #torosalmon  #aroihere  #paragonmall  #aroisnap  #marketplace  #marketbkk  #themasksinger 
Menu kali ini terdiri dari:

1. Ayam goreng bawang putih (resep ada di blog saya

2. Tumis paria saus tiram
saran saya agar paria yang mau dimasak tidak pahit atau tidak terlalu pahit, yaitu taburi garam pada paria yang sudah di potong-potong diamkan sebentar atau sampai sudah berair. cuci bersih dan masak deh

3. Sambal terong belanda /terong pirus
resep sambal terong belanda ini dari mamake dan paling cocok dimakan sama sayur rebus dan ikan goreng  Selamat makan siang teman-teman... 😊 dilarang ngiler ya... 😋

#thursday #share #mood #cook #cookingtime #cuisine #chicken #ayamgorengbawangputih #bittermelon #terongbelanda #indonesiancuisine #indonesianfood #dailyfoodfeed
#food #foodoftheday #instagram #instafood #foodofinstagram #foodenthusiast #blogger #foodblogger #photography #foodphotography #culinary #culinarytalents #vinascookingjourney
Menu kali ini terdiri dari: 1. Ayam goreng bawang putih (resep ada di blog saya 2. Tumis paria saus tiram saran saya agar paria yang mau dimasak tidak pahit atau tidak terlalu pahit, yaitu taburi garam pada paria yang sudah di potong-potong diamkan sebentar atau sampai sudah berair. cuci bersih dan masak deh 3. Sambal terong belanda /terong pirus resep sambal terong belanda ini dari mamake dan paling cocok dimakan sama sayur rebus dan ikan goreng Selamat makan siang teman-teman... 😊 dilarang ngiler ya... 😋 #thursday  #share  #mood  #cook  #cookingtime  #cuisine  #chicken  #ayamgorengbawangputih  #bittermelon  #terongbelanda  #indonesiancuisine  #indonesianfood  #dailyfoodfeed  #food  #foodoftheday  #instagram  #instafood  #foodofinstagram  #foodenthusiast  #blogger  #foodblogger  #photography  #foodphotography  #culinary  #culinarytalents  #vinascookingjourney 
Roti Sisir... sisirannya blom rapi pake banget 😅
Edisi pertama skalian nyobain loyang yg kemarin beli di semarang (jauh amat yaa beli loyang doank !) pas lewat dpn toko.. pas lagi main di semarang..
pas ada yg bagus.. 😆😃 #rotisisir #roti #rotikekinian
#rotimanis #rotiempuk
#rotienak #rotisusu #bread 
#breadlover #softbread 
#homemade #homebakery 
#homebaked #happybaking 
#bakingday #bakingfun 
#mybaking #cookingtime 
#instabread #sweetbread 
#rotirumahan #homemadeisbest
Roti Sisir... sisirannya blom rapi pake banget 😅 Edisi pertama skalian nyobain loyang yg kemarin beli di semarang (jauh amat yaa beli loyang doank !) pas lewat dpn toko.. pas lagi main di semarang.. pas ada yg bagus.. 😆😃 #rotisisir  #roti  #rotikekinian  #rotimanis  #rotiempuk  #rotienak  #rotisusu  #bread  #breadlover  #softbread  #homemade  #homebakery  #homebaked  #happybaking  #bakingday  #bakingfun  #mybaking  #cookingtime  #instabread  #sweetbread  #rotirumahan  #homemadeisbest 
Farinata, signore e signori!

Один из способов дать мозгу отдых вечером — что-то приготовить. И в этом есть ещё один приятный бонус — вкусный завтрак 🍴🍕
.
#goodmorning #cooking #cookingtime #italiancuisine🇮🇹 #farinata #pie #vegetarianpie #vegetarian #veggiefood #veggie #veggiebreakfast #breakfast #veganrecipies
Bismillah 
Memasak adalah Hobby ku , kali ini menggabungkan jengkol & pete untuk di olah jadi semur jengkol rumahan yang enak 
Bahan utama :

1 kg jengkol
Pete secukupnya menurut selera

Bahan lainnya : 
Air bekas cucian beras secukupNya

Bumbu dihaluskan:

10 buah cabai merah keriting
10 buah cabai rawit merah (sy skip)
10 butir bawang merah
8 butir bawang putih
6 butir kemiri, sangrai
2 sendok teh ketumbar bubuk
1/4 sendok teh jintan
1 sendok teh merica bubuk
2 cm jahe
3 cm kunyit

Bahan dan bumbu lainnya:

3 sdm minyak untuk menumis
3 buah pekak/kembang lawang
5 butir cengkeh
6 cm kayu manis
4 cm lengkuas
4 lembar daun salam
2 batang serai, memarkan
4 lembar daun jeruk purut
3 sdm air asam jawa
10 sdm kecap manis, sesuai selera
2 sdm gula jawa
1 1/2 sdt garam, sesuai selera
600 ml air

Langkah	:

Rendam Jengkol dgn air cucian beras selama 2 hari 2 malam, tiap pagi diganti dgn air cucian beras yg baru.. Lalu kupas kulit ari jengkol, cuci bersih. 
Rebus jengkol dgn daun salam +  garam selama 30 mnt, buang air lakukan sekali lagi. 
Stelah direbus, geprek jengkol sampai penyet agar bumbu menyerap smpai kedalam. 
Tumis bumbu halus dan bahan lainnya smpai harum, jika minyak kurang bisa ditambah agar bumbu tdk gosong lalu tambahkan air 
Masukkan jengkol yg sudah direbus tadi masak smpai matang dan kuah mengental,  masukan pete dan Tes rasa yaa 😘 
Jeng jeng semur jengkol sudah siaaapp Tidak pahit, tidak bau, & makanNya pasti nambah² terus 😂😂
.

#jengkol #semur #semurjengkol #masakanrumah
#masakannusantara
#indonesifood #khasindonesia
#cookingwithlove #cookingtime
#cookingram #cookingfhoto
#instafoods #instaphoto
#instapic #instagood #instagram #jawatimur #malang #malanghits #cilacap #cilacaphits #cilacapfood #cilacapngapak
Bismillah Memasak adalah Hobby ku , kali ini menggabungkan jengkol & pete untuk di olah jadi semur jengkol rumahan yang enak Bahan utama : 1 kg jengkol Pete secukupnya menurut selera Bahan lainnya : Air bekas cucian beras secukupNya Bumbu dihaluskan: 10 buah cabai merah keriting 10 buah cabai rawit merah (sy skip) 10 butir bawang merah 8 butir bawang putih 6 butir kemiri, sangrai 2 sendok teh ketumbar bubuk 1/4 sendok teh jintan 1 sendok teh merica bubuk 2 cm jahe 3 cm kunyit Bahan dan bumbu lainnya: 3 sdm minyak untuk menumis 3 buah pekak/kembang lawang 5 butir cengkeh 6 cm kayu manis 4 cm lengkuas 4 lembar daun salam 2 batang serai, memarkan 4 lembar daun jeruk purut 3 sdm air asam jawa 10 sdm kecap manis, sesuai selera 2 sdm gula jawa 1 1/2 sdt garam, sesuai selera 600 ml air Langkah : Rendam Jengkol dgn air cucian beras selama 2 hari 2 malam, tiap pagi diganti dgn air cucian beras yg baru.. Lalu kupas kulit ari jengkol, cuci bersih. Rebus jengkol dgn daun salam + garam selama 30 mnt, buang air lakukan sekali lagi. Stelah direbus, geprek jengkol sampai penyet agar bumbu menyerap smpai kedalam. Tumis bumbu halus dan bahan lainnya smpai harum, jika minyak kurang bisa ditambah agar bumbu tdk gosong lalu tambahkan air Masukkan jengkol yg sudah direbus tadi masak smpai matang dan kuah mengental, masukan pete dan Tes rasa yaa 😘 Jeng jeng semur jengkol sudah siaaapp Tidak pahit, tidak bau, & makanNya pasti nambah² terus 😂😂 . #jengkol  #semur  #semurjengkol  #masakanrumah  #masakannusantara  #indonesifood  #khasindonesia  #cookingwithlove  #cookingtime  #cookingram  #cookingfhoto  #instafoods  #instaphoto  #instapic  #instagood  #instagram  #jawatimur  #malang  #malanghits  #cilacap  #cilacaphits  #cilacapfood  #cilacapngapak 
Penampakan sate tempe pedas manis 
Yang ini bener2 enak bgt 
Bisa buat referensi ibu2 kalau bosen tempe diolah gitu2 ajaa
Resepnya ntar sy tulisin yaaa 😉

#alternatifmenu #satetempe #tempesatay #pedasmanis #yummieh #yumyum #homemadefood #homemadecooking #loveishomemade #homemade #foodporn #foodstagram #foodphotography #foods #foodie #foodslover #cookingismypassion #cookingtime #chelskitchen
今日巫婆便當:
蕃茄蔬菜燉飯
巫婆媽媽滷牛肉
醬油蔥蛋
🍽
一直到離家之後,才知道原來小時候在外婆家餐桌常出現的醬油蔥蛋,完全不是個大眾料理,而是外婆的獨家料理!後來巫婆媽媽如果煮稀飯,也一定少不了它!作法相當容易,先將醬油和蔥花放入蛋中攪拌均勻後,倒入平底鍋煎熟,不但香氣四溢,也可為便當帶來一點鹹味更下飯!

#witchcookingdiary #cooking #cookingwithlove #cookingram #cookingtime #monbento #foodiary #homecooking #homemade #cookingisrelaxing #cookingpassion#nomnom #lunchbox #lunchtime #legumes #vegetables #stewbeef #弁当#便當#便當日記 #自己煮 #便當菜 #清冰箱料理 #醬油蔥蛋
今日巫婆便當: 蕃茄蔬菜燉飯 巫婆媽媽滷牛肉 醬油蔥蛋 🍽 一直到離家之後,才知道原來小時候在外婆家餐桌常出現的醬油蔥蛋,完全不是個大眾料理,而是外婆的獨家料理!後來巫婆媽媽如果煮稀飯,也一定少不了它!作法相當容易,先將醬油和蔥花放入蛋中攪拌均勻後,倒入平底鍋煎熟,不但香氣四溢,也可為便當帶來一點鹹味更下飯! #witchcookingdiary  #cooking  #cookingwithlove  #cookingram  #cookingtime  #monbento  #foodiary  #homecooking  #homemade  #cookingisrelaxing  #cookingpassion #nomnom  #lunchbox  #lunchtime  #legumes  #vegetables  #stewbeef  #弁当 #便當 #便當日記  #自己煮  #便當菜  #清冰箱料理  #醬油蔥蛋 
Кекс из микроволновки 🖤быстро и действительно очень вкусно 👍🏻
.
.
.
#goodday #cookingtime #foodstagram #foodlover
My parents planted a fig tree that was brought in from Palestine in front of are house over 13 years ago! And every year it gives out so much fruit l! I get so excited when it’s the season for figs  m. This pic from 2 month ago when it gave out a lot
My parents planted a fig tree that was brought in from Palestine in front of are house over 13 years ago! And every year it gives out so much fruit l! I get so excited when it’s the season for figs m. This pic from 2 month ago when it gave out a lot
Telur asin putih ternyata pas banget kalau di tumis ama poiling, klop dech
Selama ini di buang.. kali ini di buang sayang
Love It!
Home with love
Telur asin putih ternyata pas banget kalau di tumis ama poiling, klop dech Selama ini di buang.. kali ini di buang sayang Love It! Home with love
Shanghai Stir Fried Noodles! The thick noodles are my favorite, they have such a great bite! From @littlealleynyc. .
.
.
#cooking #cookingmelody #cookingtime #foodporn #food #foodphotography #food52 #foods #foodtrip #eat
#eats #eatclean
#eatcleantraindirty #eathealthy #eatfit #dinner🍴 #dinner #dinnertime
Kari ayam🥘
Bahan :
1 ekor ayam kampung,potong 6 bagian
2 buah kentang,potong potong
650 ml santan
2 sdm air jeruk nipis
2 batang serai
1 batang daun kari
1 batang kayu manis
2 buah kapulaga
Garam gula secukupnya
Minyak goreng u menumis
Haluskan :
7 butir bawang merah
3 siung bawang putih
3 buah kemiri,sangrai
4 buah cabai merah
4 buah cabai keriting
1 ruas kunyit
1 ruas jahe
1 sdt ketumbar

Cara membuat :
Lumuri ayam potong dengan air jeruk nipis dan garam,biarkan selama 20 menit. Panaskan minyak tumis bumbu harum hingga matang masukkan ayam aduk hingga berubah warna. Masukkan serai,kapulaga,daun kari aduk hingga rata. Tuang santan masak hingga ayam setengah matang,masukkan kentang,masak hingga kuah mengental. Bumbui garam dan gula pasir.

#homecooking #homemade #cookingram #cookingtime #cookinghome #cookingtoday
Kari ayam🥘 Bahan : 1 ekor ayam kampung,potong 6 bagian 2 buah kentang,potong potong 650 ml santan 2 sdm air jeruk nipis 2 batang serai 1 batang daun kari 1 batang kayu manis 2 buah kapulaga Garam gula secukupnya Minyak goreng u menumis Haluskan : 7 butir bawang merah 3 siung bawang putih 3 buah kemiri,sangrai 4 buah cabai merah 4 buah cabai keriting 1 ruas kunyit 1 ruas jahe 1 sdt ketumbar Cara membuat : Lumuri ayam potong dengan air jeruk nipis dan garam,biarkan selama 20 menit. Panaskan minyak tumis bumbu harum hingga matang masukkan ayam aduk hingga berubah warna. Masukkan serai,kapulaga,daun kari aduk hingga rata. Tuang santan masak hingga ayam setengah matang,masukkan kentang,masak hingga kuah mengental. Bumbui garam dan gula pasir. #homecooking  #homemade  #cookingram  #cookingtime  #cookinghome  #cookingtoday 
ジョエル・ロブションさんの目玉焼きのレシピ、というものを発見😳

たっぷりのバターをフライパンで温めて泡が立ったらボウルに割り入れた卵をそっと入れ、弱火で触らず5分焼く。
卵を皿に盛り、フライパンに少量のバルサミコ酢を温めて少し煮詰め、卵に掛けていただく、というもの。

シンプルでミニマルかつ丁寧で繊細なレシピ。

殿堂入りレシピ‼️美味しかった😍💕✨

お料理の天才、マダム・シゲコさんからいただいたハーブペーストで漬けたスズキのソテーもすごく美味しかった😍✨

最近おうちごはんが美味しくて本当に幸せ😊✨ 

#cookingram #cooking #cookingtime #joelrobuchon #recipe #sauteedwithbutter #japaneseseaperch #ジョエルロブション #目玉焼き #スズキのハーブ焼き #おうちごはん
ジョエル・ロブションさんの目玉焼きのレシピ、というものを発見😳  たっぷりのバターをフライパンで温めて泡が立ったらボウルに割り入れた卵をそっと入れ、弱火で触らず5分焼く。 卵を皿に盛り、フライパンに少量のバルサミコ酢を温めて少し煮詰め、卵に掛けていただく、というもの。  シンプルでミニマルかつ丁寧で繊細なレシピ。  殿堂入りレシピ‼️美味しかった😍💕✨  お料理の天才、マダム・シゲコさんからいただいたハーブペーストで漬けたスズキのソテーもすごく美味しかった😍✨  最近おうちごはんが美味しくて本当に幸せ😊✨   #cookingram  #cooking  #cookingtime  #joelrobuchon  #recipe  #sauteedwithbutter  #japaneseseaperch  #ジョエルロブション  #目玉焼き  #スズキのハーブ焼き  #おうちごはん 
Click here and buy good kitchen storage!

Welcome to Leokitchen.com
Active link in BIO @leokitchen_

#simplecooking #cookingtime #cookingclass
Pav Bhaji for the soul. ❤️.
.
.
Nothing is more satisfying than street food but, sadly chandigarh lacks good street food. 
Suggest me some good options if you know any? 
Comment down below. 🔥.
.
.
Much Love.
#schezwan #streetfood #pavbhaji #homemade #cookingtime #20likes #2018 #delhifoodie #delhi_igers #mumbaifoodie #mumbai_igers #sochennai #sokolkata #streetfoodindia #sodelhi #sohyderabad #photooftheday #tastyfood #soulfood #eatlocal #likeforfollow #desistyle #desifood #indianfood #chinesefood #chings #trending #zingyzest #sofaridabad ❤️
_____
_____
@foodiesince96 @hungrydilliwaali @nomnom24x7 @v_for_veggie @_thefoodiewiththebook_ @delhi_eats @therawtextures @beautifulfoodie @myfoodproject @foodyypreneur @platterjoy @eattreat @foodtalkindia @dfordelhi ❤️
Pav Bhaji for the soul. ❤️. . . Nothing is more satisfying than street food but, sadly chandigarh lacks good street food. Suggest me some good options if you know any? Comment down below. 🔥. . . Much Love. #schezwan  #streetfood  #pavbhaji  #homemade  #cookingtime  #20likes  #2018  #delhifoodie  #delhi_igers  #mumbaifoodie  #mumbai_igers  #sochennai  #sokolkata  #streetfoodindia  #sodelhi  #sohyderabad  #photooftheday  #tastyfood  #soulfood  #eatlocal  #likeforfollow  #desistyle  #desifood  #indianfood  #chinesefood  #chings  #trending  #zingyzest  #sofaridabad  ❤️ _____ _____ @foodiesince96 @hungrydilliwaali @nomnom24x7 @v_for_veggie @_thefoodiewiththebook_ @delhi_eats @therawtextures @beautifulfoodie @myfoodproject @foodyypreneur @platterjoy @eattreat @foodtalkindia @dfordelhi ❤️
Tempe penyet🥗

Bahan : 
1 papan tempe
2 papan petai
15 biji cabai rawit
4 siung bawang putih
1 buah terasi
Garam,gula pasir dan kaldu secukupnya.
Minyak panas secukupnya.

Cara membuat :
Potong potong tempe,goreng sampai matang, sisihkan.
Ulek dicobek cabai,bawang putih garam dan gula pasir,sampai halus atau sesuai selera. Panaskan sedikit minyak siramkan kedalam cobekan aduk rata. Tambahkan tempe penyet tp jangan sampai hancur. Tambahkan petai dan bawang goreng.
•
•
#homemade #cookingram #cookingtime #cookingathome
Tempe penyet🥗 Bahan : 1 papan tempe 2 papan petai 15 biji cabai rawit 4 siung bawang putih 1 buah terasi Garam,gula pasir dan kaldu secukupnya. Minyak panas secukupnya. Cara membuat : Potong potong tempe,goreng sampai matang, sisihkan. Ulek dicobek cabai,bawang putih garam dan gula pasir,sampai halus atau sesuai selera. Panaskan sedikit minyak siramkan kedalam cobekan aduk rata. Tambahkan tempe penyet tp jangan sampai hancur. Tambahkan petai dan bawang goreng. • • #homemade  #cookingram  #cookingtime  #cookingathome 
"We pancaked with a pancake that was more than a pancake."
- Edgar Allen Po
.
WHOLE WHEAT EGGLESS PANCAKES
.
Ingredients:
1 1⁄4 cups whole wheat flour
1 tbs baking powder
1 tbs maple syrup (or sugar/honey)
1 cup milk
2 tbs vegetable oil
2 tbs water
.
How to:
1. Mix all dry ingredients.
2. Mix all wet ingredients and pour into dry ingredients, mix them well.
3. Heat pan, add a little butter, pour ¼ cup of batter onto pan.
4. Cook until upside part is bubbling then flip, cook for another 1 minutes.
5. Serve while warm or put into freezer bag (after they reach room temperature) and freeze them.
.
My 1st freezer stash for breakfast. It tastes good, but will be better with some fruits mixed in the batter. I'll try adding dried fruits next. I freeze some and just warm them up in microwave before serving.
.
.
#freezerstash #pancake #wholewheat #eggless
#cooking #cookingtime #homemade #homemadefood #masakanrumah #buatsendirimakanananmu #dapurmacan #cookpad #instafood #foodporn #foodgasm #yukbelajarmasak #fotomasak #doyancooking #berbagiresep #belajarmemasak #ourecipe
#homemade #homecooking #makananrumahan #buatsendirimakananmu #instafood #igfood
"We pancaked with a pancake that was more than a pancake." - Edgar Allen Po . WHOLE WHEAT EGGLESS PANCAKES . Ingredients: 1 1⁄4 cups whole wheat flour 1 tbs baking powder 1 tbs maple syrup (or sugar/honey) 1 cup milk 2 tbs vegetable oil 2 tbs water . How to: 1. Mix all dry ingredients. 2. Mix all wet ingredients and pour into dry ingredients, mix them well. 3. Heat pan, add a little butter, pour ¼ cup of batter onto pan. 4. Cook until upside part is bubbling then flip, cook for another 1 minutes. 5. Serve while warm or put into freezer bag (after they reach room temperature) and freeze them. . My 1st freezer stash for breakfast. It tastes good, but will be better with some fruits mixed in the batter. I'll try adding dried fruits next. I freeze some and just warm them up in microwave before serving. . . #freezerstash  #pancake  #wholewheat  #eggless  #cooking  #cookingtime  #homemade  #homemadefood  #masakanrumah  #buatsendirimakanananmu  #dapurmacan  #cookpad  #instafood  #foodporn  #foodgasm  #yukbelajarmasak  #fotomasak  #doyancooking  #berbagiresep  #belajarmemasak  #ourecipe  #homemade  #homecooking  #makananrumahan  #buatsendirimakananmu  #instafood  #igfood 
Gratis opstartsaftensmad i Skørping. Kom og vær med hele dagen 😀. #cookingtime #tortillas
You’re probably already aware of the fact that French Macarons are absolutely delicious, but did you know that they are simple and fun to make? September now has French Macaron classes every Saturday!
You’re probably already aware of the fact that French Macarons are absolutely delicious, but did you know that they are simple and fun to make? September now has French Macaron classes every Saturday!
Cooking cooking time,washing washing time ala @chandra.chris .gak ada endorse di sini semua hasil beli sendiri karena saya bukan selebriti 😆😆.terima kasih buat #petani berkat kalian kami bisa tumbuh subur❤❤❤ #petaniindonesia #cooking #cookingtime #baladoterong #terongbalado #terong #balado #washing #washingtime #jonbonjovi #blazeofglory
Alfredo cajun chicken pasta and a glass of red.  Been craving a lot of comfort foods lately, weather never determines my hunger, nope.

Credit @phatphood
💗
Comment below if You like this💖
🌹
Love to tag? Please do!⤵
💛
#cookingtime #cookingmom #cookinggram #cookingbook #cookingfail #cookingclasses #cookinglover #cookingtip #cooking101 #cookingschool #cookingwithlove #cookingshow #cookingdemo #cookinglife #cookingfun #cookingday #cookingisfun #cookingathome #cookingbyme #cookingtips #cookingclass #cookingchef
Alfredo cajun chicken pasta and a glass of red. Been craving a lot of comfort foods lately, weather never determines my hunger, nope. Credit @phatphood 💗 Comment below if You like this💖 🌹 Love to tag? Please do!⤵ 💛 #cookingtime  #cookingmom  #cookinggram  #cookingbook  #cookingfail  #cookingclasses  #cookinglover  #cookingtip  #cooking101  #cookingschool  #cookingwithlove  #cookingshow  #cookingdemo  #cookinglife  #cookingfun  #cookingday  #cookingisfun  #cookingathome  #cookingbyme  #cookingtips  #cookingclass  #cookingchef 
Yuhuuuu kemarin sop yampung skrg giliran sop ikan salmon (sebenarnya sih salmon kuah kuning 😂😂 tp gpp lah yaah yg penting gisella makan yg berkuah2 untuk skrg2 ini scra yaah kan mau bapil nak mami 😑😑 Bahan2 :
* ikan salmon
* 1 bamer
* 1 baput
* 1 lembar daun salam
* 1 lembar daun jeruk
* sedikit jahe
* sedikit kunyit
* 1 wortel
* 1/2 kentang
* air kaldu yampung
* no gula no garam

Caranya : * Seperti kemarin semua bahan2 cang di cincang di cincang halus cuman jahe dan kunyit prek di geprek di geprek preek 😁😂😂
* tumis baput dan bamer setelah mateng masukan air kaldu yampung lalu masukan wortel, kentang, daun jeruk, daun salam, jahe and kunyit masak sampe airnya dih mendidih mendidih diiih.. setelah mendidih masukan ikan salmon aduk aduk aduk sampe ikannya berubah menjadi kemerah2an.
Setelah si ikan salmon udah mulai mateng angkat dan sajikan 😄😄😄😁😋
#mpasigisella #mpasi9+bulan #cookingtime #emakheppot #savedisiniaja
Yuhuuuu kemarin sop yampung skrg giliran sop ikan salmon (sebenarnya sih salmon kuah kuning 😂😂 tp gpp lah yaah yg penting gisella makan yg berkuah2 untuk skrg2 ini scra yaah kan mau bapil nak mami 😑😑 Bahan2 : * ikan salmon * 1 bamer * 1 baput * 1 lembar daun salam * 1 lembar daun jeruk * sedikit jahe * sedikit kunyit * 1 wortel * 1/2 kentang * air kaldu yampung * no gula no garam Caranya : * Seperti kemarin semua bahan2 cang di cincang di cincang halus cuman jahe dan kunyit prek di geprek di geprek preek 😁😂😂 * tumis baput dan bamer setelah mateng masukan air kaldu yampung lalu masukan wortel, kentang, daun jeruk, daun salam, jahe and kunyit masak sampe airnya dih mendidih mendidih diiih.. setelah mendidih masukan ikan salmon aduk aduk aduk sampe ikannya berubah menjadi kemerah2an. Setelah si ikan salmon udah mulai mateng angkat dan sajikan 😄😄😄😁😋 #mpasigisella  #mpasi9 +bulan #cookingtime  #emakheppot  #savedisiniaja 
collaboration days 👏🏼
collaboration days 👏🏼
ダイエットの強い味方✨豆腐そうめんを使った簡単アレンジのご紹介です😊
.
そうめんよりもヘルシーな豆腐そうめんは、ダイエット中でも気兼ねなく食べられますよね🎵低カロリーな点も魅力✨でも、めんつゆだけで食べるのは、味気ない…。そんな人にオススメですよ✨
.
スープは豆腐そうめんに付いているめんつゆとトマトジュースを混ぜるだけ。その上に温めた冷凍グリル野菜をのせれば、見た目もぐっと華やかに、食べ応えも増します😊✨最後に、レモンドレッシングをかけると、さっぱりとした味わいに✨🍋
.
材料はコンビニで揃うものばかりなので、ぜひトライしてみてくださいね💕
.
▶レシピはプロフィールのリンクから.✨→@morimall.jp
.
#豆腐そうめん #そうめん #冷凍食品 #コンビニ飯 #トマトジュース #野菜 #夏 #レモンドレッシング #さっぱり #赤 #おしゃれ #盛り付け #盛り付け勉強中 #簡単 #簡単レシピ #お手軽 #時短レシピ #morimall #foodpicshare #foodpic #cookingday #cookingtime #cookingram #dishup #delicious #instafood #キユーピー #キューピー #kewpie
ダイエットの強い味方✨豆腐そうめんを使った簡単アレンジのご紹介です😊 . そうめんよりもヘルシーな豆腐そうめんは、ダイエット中でも気兼ねなく食べられますよね🎵低カロリーな点も魅力✨でも、めんつゆだけで食べるのは、味気ない…。そんな人にオススメですよ✨ . スープは豆腐そうめんに付いているめんつゆとトマトジュースを混ぜるだけ。その上に温めた冷凍グリル野菜をのせれば、見た目もぐっと華やかに、食べ応えも増します😊✨最後に、レモンドレッシングをかけると、さっぱりとした味わいに✨🍋 . 材料はコンビニで揃うものばかりなので、ぜひトライしてみてくださいね💕 . ▶レシピはプロフィールのリンクから.✨→@morimall.jp . #豆腐そうめん  #そうめん  #冷凍食品  #コンビニ飯  #トマトジュース  #野菜  #夏  #レモンドレッシング  #さっぱり  #赤  #おしゃれ  #盛り付け  #盛り付け勉強中  #簡単  #簡単レシピ  #お手軽  #時短レシピ  #morimall  #foodpicshare  #foodpic  #cookingday  #cookingtime  #cookingram  #dishup  #delicious  #instafood  #キユーピー  #キューピー  #kewpie 
Tag a Friend Below
Follow @cookingofthe_day
Like for your daily pictures and videos  This is such a fun dinner idea 😍 Tag a family member
Featuring: @buzzfeedtastygrill
Tag @cookingvideos  for a feature!
.
.

via @cookingvideos

thanks to the photographer

#cooking
#cookingtime #cookingwithkids #cookingathome #cookingram #cookingmama #cookingisfun #cookingchef #cookinglife #cookingislove #cookinglove #cookingbook #cookingdinner #cookinglesson
I have a wonderful friend who brought me back dried herbs from Armenia. One is mint, dill and we can’t remember which the third is. 😜 who wants to come by and take a guess? .
.
.
.
.
.
#cookingaddict #herbs #erb #sundried #dill #mint #mistery #greens #yeschef #bossbitch #jars #prettythings #aromatic #cookingtime #playtime #yogarehabproject #creative #holistichealing #holistichealth
Shells pasta with spinach, mushrooms, bechamel sause and cheese! 
Caracoles rellenos de espinacas y hongos con salsa bechamel! #myvegetarianlife #ilovebeingvegetarian #mynewrecipe #creatingrecipes #vegetarian #cookingtime #mothersday in #CostaRica #thetravellingenglishteacher
Samosa ini semacam pastel bentuk segitiga dari Timur Tengah. Lazimnya, isian untuk samosa ini daging cincang dengan bumbu kari. Nah, karena saya punyanya ayam fillet, akhirnya saya modifikasi sedikit deh resep yang saya dapat. Jadilah samosa ayam ini hehehe

Resep dari https://resepkoki.id/2017/01/20/resep-samosa/ dengan modifikasi oleh saya

Bahan:
-30 buah kulit spring roll
-300 gram ayam fillet, potong dadu kecil
-2 buah kentang, potong dadu kecil
-2 siung bawang putih, haluskan
-1/2 siung bawang bombay, potong dadu kecil
-3 sdt kari bubuk
-1 sdt lada bubuk
-100 ml air
-2 sdm minyak goreng untuk menumis
-Garam dan gula secukupnya

Cara membuat:
-Tumis bawang putih dan bawang bombay sampai harum. Lalu tambahkan bubuk kari dan aduk hingga rata. -Masukkan ayam dan kentang, aduk lagi hingga rata -Tambahkan lada, gula, garam, dan air. Aduk dan masak hingga bumbu meresap dan asat. -Dalam wadah, larutkan tepung terigu dengan sedikit air lalu aduk sampai mengental seperti lem. Sisihkan. -Ambil selembar kulit spring roll, isi dengan isian ayam, lalu lipat membentuk segitiga. Rekatkan ujungnya dengan lem terigu. -Panaskan minyak dalam jumlah banyak. Goreng samosa dengan api sedang hingga warnanya berubah kuning keemasan. Angkat dan tiriskan.

#samosa #middleeastern #culinary #samosaayam #cookingtime #homemadecooking #simplerecipe #foodphotography #foodphotographer #foodie #foodgasm #foodlover #delicious
Samosa ini semacam pastel bentuk segitiga dari Timur Tengah. Lazimnya, isian untuk samosa ini daging cincang dengan bumbu kari. Nah, karena saya punyanya ayam fillet, akhirnya saya modifikasi sedikit deh resep yang saya dapat. Jadilah samosa ayam ini hehehe Resep dari https://resepkoki.id/2017/01/20/resep-samosa/ dengan modifikasi oleh saya Bahan: -30 buah kulit spring roll -300 gram ayam fillet, potong dadu kecil -2 buah kentang, potong dadu kecil -2 siung bawang putih, haluskan -1/2 siung bawang bombay, potong dadu kecil -3 sdt kari bubuk -1 sdt lada bubuk -100 ml air -2 sdm minyak goreng untuk menumis -Garam dan gula secukupnya Cara membuat: -Tumis bawang putih dan bawang bombay sampai harum. Lalu tambahkan bubuk kari dan aduk hingga rata. -Masukkan ayam dan kentang, aduk lagi hingga rata -Tambahkan lada, gula, garam, dan air. Aduk dan masak hingga bumbu meresap dan asat. -Dalam wadah, larutkan tepung terigu dengan sedikit air lalu aduk sampai mengental seperti lem. Sisihkan. -Ambil selembar kulit spring roll, isi dengan isian ayam, lalu lipat membentuk segitiga. Rekatkan ujungnya dengan lem terigu. -Panaskan minyak dalam jumlah banyak. Goreng samosa dengan api sedang hingga warnanya berubah kuning keemasan. Angkat dan tiriskan. #samosa  #middleeastern  #culinary  #samosaayam  #cookingtime  #homemadecooking  #simplerecipe  #foodphotography  #foodphotographer  #foodie  #foodgasm  #foodlover  #delicious 
Được ngày có củ canh ngon , mị chén tận 2 bát cơm.
- Củ canh nấu tôm, rau cải.
- Thịt bò xào măng chua . .
.
.
.
. .

#recent4recent#likes#likeforfollow #like4likes #instagood #selfie #r4r#likeforlikeback #like4follow#likeforlike #like4like#likeforfollow

#instagood #instadaily #instafood #foodpics #ilovefood #foodies #foodporn #goodfood #vscofoods  #vscofoodporn #vscofoodies #cookingwithlove #cookingtime #vietnamesefood  #vietnamesemeal
Được ngày có củ canh ngon , mị chén tận 2 bát cơm. - Củ canh nấu tôm, rau cải. - Thịt bò xào măng chua . . . . . . . #recent4recent #likes #likeforfollow  #like4likes  #instagood  #selfie  #r4r #likeforlikeback  #like4follow #likeforlike  #like4like #likeforfollow  #instagood  #instadaily  #instafood  #foodpics  #ilovefood  #foodies  #foodporn  #goodfood  #vscofoods  #vscofoodporn  #vscofoodies  #cookingwithlove  #cookingtime  #vietnamesefood  #vietnamesemeal 
My own style Pork humba #cookingtime #porkhumba #pinoystyle #foodporn #food #letseat 😋🔪🍽️🍲
Kopi..biarlah jadi saksi bisu perjuangan emak dipagi hari...💪💖
#cookingtime 
#cupofcoffee 
#momdutycalls 
#lovefamily
50 porsi Nasi Liwet Besek. Segera meluncur ke Juanda. Mksh bnyk bu Tirta
_
°
•
•
❌ Tanpa MSG
❌ Tanpa Pengawet
❌ Tanpa Pemanis buatan
❌ Tanpa Air Kran
•
✅ Rasa Enak
✅ Bersih
✅ Halal
✅ Berani Bumbu
•
•
.
.
Untuk pemesanan hubungi:
.
.
LINE: @bnb6282g
•
WA: 08989735323
50 porsi Nasi Liwet Besek. Segera meluncur ke Juanda. Mksh bnyk bu Tirta _ ° • • ❌ Tanpa MSG ❌ Tanpa Pengawet ❌ Tanpa Pemanis buatan ❌ Tanpa Air Kran • ✅ Rasa Enak ✅ Bersih ✅ Halal ✅ Berani Bumbu • • . . Untuk pemesanan hubungi: . . LINE: @bnb6282g • WA: 08989735323
Today’s meal was our tortilla chicken wraps. From start to finish only takes about 25 minutes. 
Items used:
Large tortilla 
Chicken breast
Tomato 
Mexican Shredded Cheese
Ranch seasoning for meat
.
.
#cooking #cookingtime #homemade #homemadecooking #chickenwrap #easymeals #fastfood #foodporn #howtocook #chef #cheflife #eathealthy #healthyfood #healthyrecipes #healthyliving #mexicanfood #tortilla #vegetablewrap #foodchallenge #foodchannel #diner #dineinatlanta #cateringservice #foodcatering
Today’s meal was our tortilla chicken wraps. From start to finish only takes about 25 minutes. Items used: Large tortilla Chicken breast Tomato Mexican Shredded Cheese Ranch seasoning for meat . . #cooking  #cookingtime  #homemade  #homemadecooking  #chickenwrap  #easymeals  #fastfood  #foodporn  #howtocook  #chef  #cheflife  #eathealthy  #healthyfood  #healthyrecipes  #healthyliving  #mexicanfood  #tortilla  #vegetablewrap  #foodchallenge  #foodchannel  #diner  #dineinatlanta  #cateringservice  #foodcatering 
This is a coffee chiffon cake.

#cookingtime 
#English
Wara2 Dawaly, mahshi, and lamb
Wara2 Dawaly, mahshi, and lamb