an online Instagram web viewer

#combosale medias

Photos

MAKIN HARI MAKIN CANTIK
MAKIN HARI MAKIN CERAH 
MAKIN HARI BERAT MAKIN TURUN
MAKIN HARI SUAMI MAKIN SAYANGG
ALAHAIII MAKIN DI MINUM MAKIN MENJADI.. 💕
----------------------------------
3 khasiat dalam 1 botol .
.
🌷 mencerahkan
🌷 melangsingkan
🌷 mengintimkan

produk jimat lagi berkesan. jana nak kakak jimat. RM60 (offer RM 50)untuk sebulan.. berbaloi sgt ❀. .
.
whatsapp jana utk order ya 📱
www.wasap.my/+60193873494
.
.
#perlacoffeeexclusive #combosale #adhasale #codkl #codselangor #sayanakcantik #perlalover #agentwanted #dropshipwanted #bajuraya
MAKIN HARI MAKIN CANTIK MAKIN HARI MAKIN CERAH MAKIN HARI BERAT MAKIN TURUN MAKIN HARI SUAMI MAKIN SAYANGG ALAHAIII MAKIN DI MINUM MAKIN MENJADI.. 💕 ---------------------------------- 3 khasiat dalam 1 botol . . 🌷 mencerahkan 🌷 melangsingkan 🌷 mengintimkan produk jimat lagi berkesan. jana nak kakak jimat. RM60 (offer RM 50)untuk sebulan.. berbaloi sgt ❀. . . whatsapp jana utk order ya 📱 www.wasap.my/+60193873494 . . #perlacoffeeexclusive  #combosale  #adhasale  #codkl  #codselangor  #sayanakcantik  #perlalover  #agentwanted  #dropshipwanted  #bajuraya 
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 .
.
Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚

Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 .
.
COMBO A
🌹 6 box Miniature
🌹 RM 60.00

COMBO B
🌹 1 box Desire
🌹 1 box Miniature
🌹 RM 70.00

COMBO C
🌹 1 box Desire
🌹 4 box Miniature
🌹 RM 100.00

COMBO D
🌹 2 box Desire
🌹 RM 120
🌹 Free one miniature perfume
.
.
All combo include #FREEGIFT #FREEPOSTAGE

Scilla Perfume best for ✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear

Jom grab sementara stock masi ada 😉

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunan #sabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #jualmurah #combosale #doorgiftsabah #doorgift
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 . . Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo  untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚 Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 . . COMBO A 🌹 6 box Miniature 🌹 RM 60.00 COMBO B 🌹 1 box Desire 🌹 1 box Miniature 🌹 RM 70.00 COMBO C 🌹 1 box Desire 🌹 4 box Miniature 🌹 RM 100.00 COMBO D 🌹 2 box Desire 🌹 RM 120 🌹 Free one miniature perfume . . All combo include #FREEGIFT  #FREEPOSTAGE  Scilla Perfume best for ✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear Jom grab sementara stock masi ada 😉 #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunan  #sabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #jualmurah  #combosale  #doorgiftsabah  #doorgift 
DISEMBER FLASH SALE IS ON!💣💥
.
NEW ! 💞
-
🌞mini hardcover photobook 6x6🌞
💐Simple book
💐1 photo per page 💐6×6 mini square
💐 Hardcover imagewrap
💐20 pages .
Promo 10 Dec -14 Dec only!
-
💓BUY 1 AT RM20
💓💓BUY 2 AT RM30!
.
Berbaloi baloi lah sebab harga adalah termasuk postage dan boleh dihantar di alamat yang berbeza😱
.
Combo sale ni limited time sahaja 10/12-14/9. Sila order sebelum tamat tempoh 😁
Oh ya! Siapa lambat submit bayaran harga jadi 2 -rm 40 yaa .sayang laa🀧
.
Jadi Bagitau kawan / family untuk join buat ni sama2 😉. Beli banyak makin murah tau. Lepas ni harga dah mcm biasa jangan cakap sis tak bagi kurang ye 🌞
.
✔submit gambar mengikut kuantiti. 22pcs (termasuk cover dpn Dan belakang)
✔cover boleh pilih /edit sendiri
✔order di whatsapp dan proceed payment
✔7-14 hari bekerja. Anda akan dpt photobook anda sendiri!
.
🔰apa lagi. Bagi tau kawan2. Mak ayah. Boleh print di sini.
. 
Insya Allah puas hati. 😁
. 
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.
.
Untuk pertanyaan lanjut/serious buyer 📞Ws 01125574784
. 
Keep supporting gaiss  #photoprint #photoprintmalaysia #photobookmurah #photobookbest #photobookberkualiti #hadiahuntukkawan #hadiahgambar #photobookfamily #photobookfamilyday #photobookbajet #combosalemalaysia #photobooksale #belibanyakdapatmurah #combosale
DISEMBER FLASH SALE IS ON!💣💥 . NEW ! 💞 - 🌞mini hardcover photobook 6x6🌞 💐Simple book 💐1 photo per page 💐6×6 mini square 💐 Hardcover imagewrap 💐20 pages . Promo 10 Dec -14 Dec only! - 💓BUY 1 AT RM20 💓💓BUY 2 AT RM30! . Berbaloi baloi lah sebab harga adalah termasuk postage dan boleh dihantar di alamat yang berbeza😱 . Combo sale ni limited time sahaja 10/12-14/9. Sila order sebelum tamat tempoh 😁 Oh ya! Siapa lambat submit bayaran harga jadi 2 -rm 40 yaa .sayang laa🀧 . Jadi Bagitau kawan / family untuk join buat ni sama2 😉. Beli banyak makin murah tau. Lepas ni harga dah mcm biasa jangan cakap sis tak bagi kurang ye 🌞 . ✔submit gambar mengikut kuantiti. 22pcs (termasuk cover dpn Dan belakang) ✔cover boleh pilih /edit sendiri ✔order di whatsapp dan proceed payment ✔7-14 hari bekerja. Anda akan dpt photobook anda sendiri! . 🔰apa lagi. Bagi tau kawan2. Mak ayah. Boleh print di sini. . Insya Allah puas hati. 😁 . JANGAN LEPASKAN PELUANG INI. . Untuk pertanyaan lanjut/serious buyer 📞Ws 01125574784 . Keep supporting gaiss #photoprint  #photoprintmalaysia  #photobookmurah  #photobookbest  #photobookberkualiti  #hadiahuntukkawan  #hadiahgambar  #photobookfamily  #photobookfamilyday  #photobookbajet  #combosalemalaysia  #photobooksale  #belibanyakdapatmurah  #combosale 
Nampak soft je warna Mint Green ni kan. 😅😅
.
Jangan lepaskan peluang keran saiz pun dah tak banyak. Pastel lovers!! You should try this! Yeah!!😄😄
.
#aisyahaffandi #nayraakebarung #aayes2018 #combosale #yessale
Siapa dah enjoy #combosale Ariana Top ni? Memang berbaloi sangat sebab 3 helai RM100 tau!
.
Ada yg risau sebab part tangan tu nampak kembang sangat. Sebenarnya tak, swipe ke kanan untuk tengok gambar real dipakai untuk #ootd.
.
#aisyahaffandi #arianatop #combosale #yessale #aayes2018 #blouseexecutive #blouseoffice #blousesatin #blousecantik
Having trouble to fit your perfume inside your bag? 
Uses less space in your bag and keeps you fragrant anytime anywhere. 
Though she is little, she is fragrant. 
Mini? Scilla perfume ✔
Compact? Scilla perfume ✔
Easy to carry? Scilla perfume ✔

Scilla miniature perfume is the answer.

Dont forget to be awesome with #SCILLAPERFUME 💕

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunansabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #christmas #combosale #promosi #minyakwangisabah #minyakwangimini #minyakwangimurah #doorgiftsabah #doorgift
Having trouble to fit your perfume inside your bag? Uses less space in your bag and keeps you fragrant anytime anywhere. Though she is little, she is fragrant. Mini? Scilla perfume ✔ Compact? Scilla perfume ✔ Easy to carry? Scilla perfume ✔ Scilla miniature perfume is the answer. Dont forget to be awesome with #SCILLAPERFUME  💕 #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunansabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #christmas  #combosale  #promosi  #minyakwangisabah  #minyakwangimini  #minyakwangimurah  #doorgiftsabah  #doorgift 
💜Always be most favourite colour for women right😀..barbie doll pink..One of the testimonial from our customer😍😍..
.
.
#Exclusivevelvetlipmattenurraysa
#lipmattenurraysa
#lipmattemesrawudhukdansolat
#lipmattemelembapkanbibir
#testimonilipmattenurraysa
#satuhargaduawarna
#combosale
#nurraysalover
#nurraysacheras
#nurraysaasyikin
#dropshipwanted
Aisshhh!!! Monday Blues ke?? Oh tidak! Jom mulakan hari ini dengan perubahan yang lebih baik.
____________

Khadeeja Basic Shawl in nude cream colour. RM25/pc. Combo 5pc RM100 sahaja.
_____________

#aisyahaffandi #aayes2018 #combosale #yessale #khadeejabasicshawl
Good morning #scillalover❀
for those yg belum tahu lagi @scillaperfume ada mengeluarkan 6 jenis wangian pilihan wanita yang berasaskan floral 🌹 dan fruity 🍍 yang memang confirm akan membuat hari anda lebih  bermakna💕 🔥Sophia - fruity fresh
🔥Elena - fruity fresh
🔥Mariaa - fruity sweet
🔥Diana - fruity sweet
🔥Camelia - floral sweet
🔥Laura - floral fresh

So, yang mana satu wangian pilihan hati anda ? 😍

Nak order boleh klik link d bio or just DM 😉

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunansabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #christmas #combosale #promosi #minyakwangisabah #minyakwangimini #minyakwangimurah #doorgiftsabah #doorgift #christmassale
Good morning #scillalover â€ for those yg belum tahu lagi @scillaperfume ada mengeluarkan 6 jenis wangian pilihan wanita yang berasaskan floral 🌹 dan fruity 🍍 yang memang confirm akan membuat hari anda lebih bermakna💕 🔥Sophia - fruity fresh 🔥Elena - fruity fresh 🔥Mariaa - fruity sweet 🔥Diana - fruity sweet 🔥Camelia - floral sweet 🔥Laura - floral fresh So, yang mana satu wangian pilihan hati anda ? 😍 Nak order boleh klik link d bio or just DM 😉 #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunansabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #christmas  #combosale  #promosi  #minyakwangisabah  #minyakwangimini  #minyakwangimurah  #doorgiftsabah  #doorgift  #christmassale 
" Sis, saya memang nak, tapi bulan ni sis tak de buat promo ke, boleh rembat lebih sikit ? 👉👈 "

Tudiaaa... Untuk ampa punya pasal. Kita bagi less untuk sapa yang tapau combo. 
Ini kali kami payung sesiap untuk ampa 👇

Stok limited naa.. lekaih lekaih !

#goldenglow
#goldenbrowmascara
#serumkulit
#ctdk
#mua
#mentor
#keningcantik
#combosale
#sale
#BIGSALEBYMNS
 SAH SEHINGGA 12HB DEC
.
#Khawlablouse SALE RM50 (NP:RM79)
.
Seductive brown L
.
#lunatunic Rm50 (NP RM79)
.
Salmon S
.
#Delishatunic RM50(NP RM79)
.
Seaweed L
.
#ARISYATUNIC RM50 (NP RM79)
.
GREY L
.
Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425
.
Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns
.
#bigsale1111
#mycybersalebymns
#bigsales #jelitawardrobe #bynurhafizah 
#blousemurah
#blousesales
#tunicsales
#muslimahattire
#muslimahfashion
#hargastudent
#bajucikgu
#cikgusekolah
#combosale
#studentprice
#blousemurah
#terlajaklaris #viralmalaysia
#igmashup
#BIGSALEBYMNS  SAH SEHINGGA 12HB DEC . #Khawlablouse  SALE RM50 (NP:RM79) . Seductive brown L . #lunatunic  Rm50 (NP RM79) . Salmon S . #Delishatunic  RM50(NP RM79) . Seaweed L . #ARISYATUNIC  RM50 (NP RM79) . GREY L . Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425 . Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns . #bigsale1111  #mycybersalebymns  #bigsales  #jelitawardrobe  #bynurhafizah  #blousemurah  #blousesales  #tunicsales  #muslimahattire  #muslimahfashion  #hargastudent  #bajucikgu  #cikgusekolah  #combosale  #studentprice  #blousemurah  #terlajaklaris  #viralmalaysia  #igmashup 
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 .
.
Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚

Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 .
.
COMBO A
🌹 6 box Miniature
🌹 RM 60.00

COMBO B
🌹 1 box Desire
🌹 1 box Miniature
🌹 RM 70.00

COMBO C
🌹 1 box Desire
🌹 4 box Miniature
🌹 RM 100.00

COMBO D
🌹 2 box Desire
🌹 RM 120
🌹 Free one miniature perfume
.
.
All combo include #FREEGIFT #FREEPOSTAGE

Scilla Perfume best for ✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear

Jom grab sementara stock masi ada 😉

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunan #sabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #jualmurah #combosale #doorgiftsabah #doorgift
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 . . Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo  untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚 Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 . . COMBO A 🌹 6 box Miniature 🌹 RM 60.00 COMBO B 🌹 1 box Desire 🌹 1 box Miniature 🌹 RM 70.00 COMBO C 🌹 1 box Desire 🌹 4 box Miniature 🌹 RM 100.00 COMBO D 🌹 2 box Desire 🌹 RM 120 🌹 Free one miniature perfume . . All combo include #FREEGIFT  #FREEPOSTAGE  Scilla Perfume best for ✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear Jom grab sementara stock masi ada 😉 #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunan  #sabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #jualmurah  #combosale  #doorgiftsabah  #doorgift 
Testimoni #LIPMATTE .
✅  Tidak mengeringkan bibir ✅  Membantu masalah bibir kering ✅ Tidak menghitamkan bibir ✅ Warna nude, tak over ✅ Tahan lama ✅ Mesra wuduk & mudah dicuci ✅ Rasa ringan di bibir ✅ Tekstur halus dan moist ✅ Mengandungi bahan membantu masalah bibir seperti Jojoba Esters, Sunflower Oil, Vegetable Oil, Organic Marula Oil & Argan Oil.
.
p/s : utk 1kotak ada 2 warna RM52.90 shja
www.wasap.my/+601139915185
.
#nurraysa #nurraysacosmestics #makeup 
#teamnurraysa #twowaycake #powder
#ApaSa #compact #glowing #flawless #magic
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #sabuncollagen #ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan #cosmetics #sale #cantik #makeup #flawless #Lipstick #combo #Foundation #combosale #serum  #vitc #ddmoistcake #shampoo #sabun
Testimoni #LIPMATTE  . ✅ Tidak mengeringkan bibir ✅ Membantu masalah bibir kering ✅ Tidak menghitamkan bibir ✅ Warna nude, tak over ✅ Tahan lama ✅ Mesra wuduk & mudah dicuci ✅ Rasa ringan di bibir ✅ Tekstur halus dan moist ✅ Mengandungi bahan membantu masalah bibir seperti Jojoba Esters, Sunflower Oil, Vegetable Oil, Organic Marula Oil & Argan Oil. . p/s : utk 1kotak ada 2 warna RM52.90 shja www.wasap.my/+601139915185 . #nurraysa  #nurraysacosmestics  #makeup  #teamnurraysa  #twowaycake  #powder  #ApaSa  #compact  #glowing  #flawless  #magic  #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia  #sabuncollagen  #ProdukMesraWuduk  #KosmetikMudahDitanggalkan  #cosmetics  #sale  #cantik  #makeup  #flawless  #Lipstick  #combo  #Foundation  #combosale  #serum  #vitc  #ddmoistcake  #shampoo  #sabun 
Hello gorgeous 🔥🔥 Looking for a perfume for yourself, friends or loved ones? Scilla Perfume might be the one you are looking for!
SCILLA ticks all the right boxes. 
S - Sweet 💕
C - Cute 💕
I - Irresistible 💕
L - Long-lasting 💕
L - Lovely 💕
A - Affordable 💕

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunansabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #christmas #combosale #promosi #minyakwangisabah #minyakwangimini #minyakwangimurah #doorgiftsabah #doorgift
Hello gorgeous 🔥🔥 Looking for a perfume for yourself, friends or loved ones? Scilla Perfume might be the one you are looking for! SCILLA ticks all the right boxes. S - Sweet 💕 C - Cute 💕 I - Irresistible 💕 L - Long-lasting 💕 L - Lovely 💕 A - Affordable 💕 #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunansabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #christmas  #combosale  #promosi  #minyakwangisabah  #minyakwangimini  #minyakwangimurah  #doorgiftsabah  #doorgift 
combo sale masih berjalan tau.. terus ke website www.butiklawarni.com okay.. .
.
#combosale #bajukurung #kurungmodern #blouse #maternityfashion
Annapakshi special full body EMBOSED, pallu and contrast running blouse.
Fabric: Dupion tussar silk ❄RM129 EACH ( #FREE bangles)
❄RM159 WITH NECKLACE (WORTH RM50)

#embosed #fullbody #saree #sarees #supersave #combo #combosale #yearendsale #yes
Selamat Pagi & Happy Weekend #AALovers . .
Jangan lupa gaiss #combosale kita masih berjalan ye. Boleh refer dekat post-post sebelum ni ye.
.
#aisyahaffandi #combosale #aayes2018 #yessale
.
Emerald Green (Chiffon)
Voila Maxi
Preloved
RM120 all in
.
.
This item is not mine. I am helping a friend to sell her item.
.
.
Kindly wasap 012-7052712 or go directly to my wasap link at my bio above for details & purchase.
.
.
.
#bokittacombosale
#bokittamalaysia
#bokittalovers
#bokittapreloved
#prelovedbokitta
#newbokitta
#bokittamurah
#bokittasales
#bokittaoffers
#sayajualbokitta
#bokittaps
#bokittapersonalshopper
#instanthijab
#fullinstantshawl
#fullinstanthijab
#tudunginstant
#ironlesshijab
#bokittafans
#combosale
#hustlefreehijab
#ironfree
#ironfreehijab
#bokittacombo
#tudungcantik
#shawlcantik
#tudungsyria
#tudungcorak
#sayajualprelovedbokitta
#bokittavoilamaxi
#bmnbokittavoilamaxi
. Emerald Green (Chiffon) Voila Maxi Preloved RM120 all in . . This item is not mine. I am helping a friend to sell her item. . . Kindly wasap 012-7052712 or go directly to my wasap link at my bio above for details & purchase. . . . #bokittacombosale  #bokittamalaysia  #bokittalovers  #bokittapreloved  #prelovedbokitta  #newbokitta  #bokittamurah  #bokittasales  #bokittaoffers  #sayajualbokitta  #bokittaps  #bokittapersonalshopper  #instanthijab  #fullinstantshawl  #fullinstanthijab  #tudunginstant  #ironlesshijab  #bokittafans  #combosale  #hustlefreehijab  #ironfree  #ironfreehijab  #bokittacombo  #tudungcantik  #shawlcantik  #tudungsyria  #tudungcorak  #sayajualprelovedbokitta  #bokittavoilamaxi  #bmnbokittavoilamaxi 
#BIGSALEBYMNS
 SAH SEHINGGA 12HB DEC
.
#Khawlablouse SALE RM50 (NP:RM79)
.
Seductive brown L
.
#lunatunic Rm50 (NP RM79)
.
Salmon S
.
#Delishatunic RM50(NP RM79)
.
Seaweed L
.
#ARISYATUNIC RM50 (NP RM79)
.
GREY L
.
Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425
.
Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns
.
#bigsale1111
#mycybersalebymns
#bigsales #jelitawardrobe #bynurhafizah 
#blousemurah
#blousesales
#tunicsales
#muslimahattire
#muslimahfashion
#hargastudent
#bajucikgu
#cikgusekolah
#combosale
#studentprice
#blousemurah
#terlajaklaris #viralmalaysia
#igmashup
#BIGSALEBYMNS  SAH SEHINGGA 12HB DEC . #Khawlablouse  SALE RM50 (NP:RM79) . Seductive brown L . #lunatunic  Rm50 (NP RM79) . Salmon S . #Delishatunic  RM50(NP RM79) . Seaweed L . #ARISYATUNIC  RM50 (NP RM79) . GREY L . Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425 . Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns . #bigsale1111  #mycybersalebymns  #bigsales  #jelitawardrobe  #bynurhafizah  #blousemurah  #blousesales  #tunicsales  #muslimahattire  #muslimahfashion  #hargastudent  #bajucikgu  #cikgusekolah  #combosale  #studentprice  #blousemurah  #terlajaklaris  #viralmalaysia  #igmashup 
#BIGSALEBYMNS
 SAH SEHINGGA 12HB DEC
.
#Khawlablouse SALE RM50 (NP:RM79)
.
Seductive brown L
.
#lunatunic Rm50 (NP RM79)
.
Salmon S
.
#Delishatunic RM50(NP RM79)
.
Seaweed L
.
#ARISYATUNIC RM50 (NP RM79)
.
GREY L
.
Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425
.
Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns
.
#yes2018
#yearendsale
#bigsales  #bynurhafizah 
#blousemurah
#blousesales
#tunicsales
#muslimahattire
#muslimahfashion
#hargastudent
#bajucikgu
#cikgusekolah
#combosale
#studentprice
#blousemurah
#terlajaklaris #viralmalaysia
#igmashup
#BIGSALEBYMNS  SAH SEHINGGA 12HB DEC . #Khawlablouse  SALE RM50 (NP:RM79) . Seductive brown L . #lunatunic  Rm50 (NP RM79) . Salmon S . #Delishatunic  RM50(NP RM79) . Seaweed L . #ARISYATUNIC  RM50 (NP RM79) . GREY L . Jom whatsapp k.nur sekarang +60134257425 . Simply click www.wasap.my/60134257425/bigsalebymns . #yes2018  #yearendsale  #bigsales  #bynurhafizah  #blousemurah  #blousesales  #tunicsales  #muslimahattire  #muslimahfashion  #hargastudent  #bajucikgu  #cikgusekolah  #combosale  #studentprice  #blousemurah  #terlajaklaris  #viralmalaysia  #igmashup 
Alhamdulillah... COMBO BAJU #SAIZBESAR "SOLD" ...ada lagi yang berminat nak combo baju band,  meh ws saya.. Nak bagi harga tak masuk akaiii nie... Hihi.

Saiz xL, xxL, XxxL...pit 22, 23, 24 dan 25. Semua ada.

Call / WhatsApp 01110817494.

#bajusaizbesar #bajubundlesaizbesar #bajubandsaizbesar #combosale
SALE JUBAH NUR KAYRA RM100 JER (8-12.12.2018)‌
.
Rugi la kalau tak grab harga terlajak muraahhh ni..Jom Order sekarang Whatsapp ila 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #jubahbalqees2.0 #jubahbalqees #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #jubahnurkayra #jubahbynuramirahsale
SALE JUBAH NUR KAYRA RM100 JER (8-12.12.2018)‌ . Rugi la kalau tak grab harga terlajak muraahhh ni..Jom Order sekarang Whatsapp ila 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #jubahbalqees2 .0 #jubahbalqees  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #jubahnurkayra  #jubahbynuramirahsale 
LILY KURUNG FREE POSTAGE 🌹
Ni kalau lalu depan orang mesti semua tergamam tengok baju kurung moden yang baru je kita release😜🙈
.
Jom dm atau ws faz cepat2 sebab kalau sold out kita dah tak repeat dah 😕
.
#kurungmoden #lilykurung #daisykurung #aryanablouse #bajukurungmurah #combosale #freepostage
Hye semua ! Sempena Y.E.S ni, kami ada COMBO SALE untuk anda semua. Yeahh! 🙌🏻
•
Combo sale ni akan berlangsung sehingga 31 Dec 2018 sahaja ye semua
•
Beli Nutella Brownies + Cheese Tart atau Fruit (25 pcs) hanya dengan harga RM 50 sahaja! Harga asal untuk 2 item ni RM 60, kami buat potongan RM 10 untuk customer customer kami.
•
For any inquiry can whatsapp 0196542250 or 01123843063
•
#foodporn #fruittart #nutellabrownies #cheesetart #combosale #yessale #homemade #foodstagram #foodlover #dessertporn #dessertbae #dessertbydeaa #delicious #tamanberingin
Hye semua ! Sempena Y.E.S ni, kami ada COMBO SALE untuk anda semua. Yeahh! 🙌🏻 • Combo sale ni akan berlangsung sehingga 31 Dec 2018 sahaja ye semua • Beli Nutella Brownies + Cheese Tart atau Fruit (25 pcs) hanya dengan harga RM 50 sahaja! Harga asal untuk 2 item ni RM 60, kami buat potongan RM 10 untuk customer customer kami. • For any inquiry can whatsapp 0196542250 or 01123843063 • #foodporn  #fruittart  #nutellabrownies  #cheesetart  #combosale  #yessale  #homemade  #foodstagram  #foodlover  #dessertporn  #dessertbae  #dessertbydeaa  #delicious  #tamanberingin 
Hye semua ! Sempena Y.E.S ni, kami ada COMBO SALE untuk anda semua. Yeahh! 🙌🏻
•
Combo sale ni akan berlangsung sehingga 31 Dec 2018 sahaja ye semua
•
Beli Nutella Brownies + Cheese Tart atau Fruit (25 pcs) hanya dengan harga RM 50 sahaja! Harga asal untuk 2 item ni RM 60, kami buat potongan RM 10 untuk customer customer kami.
•
For any inquiry can whatsapp 0196542250 or 01123843063
•
#foodporn #fruittart #nutellabrownies #cheesetart #combosale #yessale #homemade #foodstagram #foodlover #dessertporn #dessertbae #dessertbydeaa #delicious #tamanberingin
Hye semua ! Sempena Y.E.S ni, kami ada COMBO SALE untuk anda semua. Yeahh! 🙌🏻 • Combo sale ni akan berlangsung sehingga 31 Dec 2018 sahaja ye semua • Beli Nutella Brownies + Cheese Tart atau Fruit (25 pcs) hanya dengan harga RM 50 sahaja! Harga asal untuk 2 item ni RM 60, kami buat potongan RM 10 untuk customer customer kami. • For any inquiry can whatsapp 0196542250 or 01123843063 • #foodporn  #fruittart  #nutellabrownies  #cheesetart  #combosale  #yessale  #homemade  #foodstagram  #foodlover  #dessertporn  #dessertbae  #dessertbydeaa  #delicious  #tamanberingin 
.
Tak sempat dtg hari ni? Jngn risau sebab COMBO SALE berlangsung sehingga hari SELASA di butik tau!
.
#zefiks #combosale
. Tak sempat dtg hari ni? Jngn risau sebab COMBO SALE berlangsung sehingga hari SELASA di butik tau! . #zefiks  #combosale 
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 .
.
Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚

Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 .
.
COMBO A
🌹 6 box Miniature
🌹 RM 60.00

COMBO B
🌹 1 box Desire
🌹 1 box Miniature
🌹 RM 70.00

COMBO C
🌹 1 box Desire
🌹 4 box Miniature
🌹 RM 100.00

COMBO D
🌹 2 box Desire
🌹 RM 120
🌹 Free one miniature perfume . .
Scilla Perfume best for
✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear

Jom grab sementara stock masi ada 😉

All combo include #FREEGIFT #FREEPOSTAGE

#scillalovers #scillaperfumesabah #miniatureperfume #tambunan #sabah #scillaperfume  #perfumesabahmurah  #perfumesabah #pekantambunan #perfumewanita #perfume #perfumelovers #perfumemalaysia #perfumemurah #scillaperfumekeningau #scillaperfumetambunan #kkcity #perfumekk #scillaperfumepenampang #scillaperfumekk #perfume100pati #jualmurah #combosale #doorgiftsabah #doorgift
🔥🔥CHRISTMAS COMBO SALE 🔥🔥 . . Sempena dengan perayaan Christmas yg tida lama lagi, @ms.pamellael ada membuat #setcombo  untuk Scilla Perfume bermula dari 3 Dec - 31 Dec 2018 sahaja 😚 Sesiapa yg mencari gifts utk bagi mom, girlfriend or friends tu boleh la grab combo ni 😉 . . COMBO A 🌹 6 box Miniature 🌹 RM 60.00 COMBO B 🌹 1 box Desire 🌹 1 box Miniature 🌹 RM 70.00 COMBO C 🌹 1 box Desire 🌹 4 box Miniature 🌹 RM 100.00 COMBO D 🌹 2 box Desire 🌹 RM 120 🌹 Free one miniature perfume . . Scilla Perfume best for ✈ Travelling 🎁 Gifts 👰 Door gift 👞 Every day wear Jom grab sementara stock masi ada 😉 All combo include #FREEGIFT  #FREEPOSTAGE  #scillalovers  #scillaperfumesabah  #miniatureperfume  #tambunan  #sabah  #scillaperfume Â  #perfumesabahmurah Â  #perfumesabah  #pekantambunan  #perfumewanita  #perfume  #perfumelovers  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #scillaperfumekeningau  #scillaperfumetambunan  #kkcity  #perfumekk  #scillaperfumepenampang  #scillaperfumekk  #perfume100pati  #jualmurah  #combosale  #doorgiftsabah  #doorgift 
Hujung minggu bestkan jalan-jalan. Apa kata jom tengok-tengok #thaliablouse ni. .
Harga memang mampu milik RM69 sahaja. Boleh combo dengan blouse-blouse lain.  Pembelian ke 2 akan dapat potongan RM10 tau!
.
#aisyahaffandi #aayes2018 #yessale #combosale #thaliablouse #LeynaTop #leynatopbyaisyahaffandi #arianatop
sape cepat dia dapat kalau dia x dpt cfm dia rasa rugi sbb beli 2 jimat sampai RM20 ko 😆🀪 hanya di www.butiklawarni.com
.
.
#happyweekend #combosale #sale #blouse #bajukurung #sayajual #murah
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥
.

Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . 🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux 
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥
.

Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . 🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux 
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥
.

Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux
UMRAH SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . 🔥BAJU MELAYU LUX RM130 SAHAJA (NP RM190)🔥 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux 
Today is the days ❀ #combosale #bigbossbirthdaysale
Wasap key!
May Allah ease everything 🌹 Good morning semua! Dah join sale #malaysiawin and promo #bigbossbirthday belum tu?😜
.
Kalau belum cepat2 dm atau ws kita tauu 😍
.
#combosale #aurakurung #bawalyasmine #daisykurung #aryanablouse #isabellakurung
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
💥 YEAR END SALE 💥
.
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
Y.E.S 😍
.
2 Pair RM130
.
🚛 FREE POSTAGE Sem
SS add RM5 sepasang
.
#kasut #sale #limited #heels #sandal #combosale #misi #kidshoes #murah #tahanlama #extrasize #rare #handmade #limitedstock #simpledesign #choctopbychedora #hadiah #ootd #jualanmurah #flashsale #wedges #kasutwanita #kasutbudak #y.e.s #sandalsmurah #sneakers #pdrm #kasutmurahmalaysia #flatshoes #plussize
💥 YEAR END SALE 💥 . Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 Y.E.S 😍 . 2 Pair RM130 . 🚛 FREE POSTAGE Sem SS add RM5 sepasang . #kasut  #sale  #limited  #heels  #sandal  #combosale  #misi  #kidshoes  #murah  #tahanlama  #extrasize  #rare  #handmade  #limitedstock  #simpledesign  #choctopbychedora  #hadiah  #ootd  #jualanmurah  #flashsale  #wedges  #kasutwanita  #kasutbudak  #y .e.s #sandalsmurah  #sneakers  #pdrm  #kasutmurahmalaysia  #flatshoes  #plussize 
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔
.
Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍
.
Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔
.
.
Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣
Hehe. .
.
Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍
.
.
Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉
.
.
Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal:
.
.
---------------------------------------------
Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻
---------------------------------------------
.
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱
.
#JubahsyariMs #msfamily #jubah #dress #dressnikah #jubahbrieds #dressbridesmaid #bajubriedmaids #SALE #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #motifviral #stylish #bffriendly #wudukfriendly #plussize #nursingfriendly #longtop
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔 . Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍 . Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔 . . Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣 Hehe. . . Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍 . . Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉 . . Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal: . . --------------------------------------------- Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻 --------------------------------------------- . 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . 100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱 . #JubahsyariMs  #msfamily  #jubah  #dress  #dressnikah  #jubahbrieds  #dressbridesmaid  #bajubriedmaids  #SALE  #combosale  #ootd  #ootdmalaysia  #jomtutupaurat  #viral  #trending  #motifviral  #stylish  #bffriendly  #wudukfriendly  #plussize  #nursingfriendly  #longtop 
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔
.
Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍
.
Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔
.
.
Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣
Hehe. .
.
Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍
.
.
Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉
.
.
Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal:
.
.
---------------------------------------------
Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻
---------------------------------------------
.
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱
.
#JubahsyariMs #msfamily #jubah #dress #dressnikah #jubahbrieds #dressbridesmaid #bajubriedmaids #SALE #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #motifviral #stylish #bffriendly #wudukfriendly #plussize #nursingfriendly #longtop
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔 . Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍 . Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔 . . Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣 Hehe. . . Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍 . . Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉 . . Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal: . . --------------------------------------------- Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻 --------------------------------------------- . 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . 100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱 . #JubahsyariMs  #msfamily  #jubah  #dress  #dressnikah  #jubahbrieds  #dressbridesmaid  #bajubriedmaids  #SALE  #combosale  #ootd  #ootdmalaysia  #jomtutupaurat  #viral  #trending  #motifviral  #stylish  #bffriendly  #wudukfriendly  #plussize  #nursingfriendly  #longtop 
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔
.
Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍
.
Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔
.
.
Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣
Hehe. .
.
Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍
.
.
Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉
.
.
Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal:
.
.
---------------------------------------------
Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻
---------------------------------------------
.
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
📲 http://www.wasap.my/+60133314387
.
.
100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱
.
#JubahsyariMs #msfamily #jubah #dress #dressnikah #jubahbrieds #dressbridesmaid #bajubriedmaids #SALE #combosale #ootd #ootdmalaysia #jomtutupaurat #viral #trending #motifviral #stylish #bffriendly #wudukfriendly #plussize #nursingfriendly #longtop
Dah nak tunggu sampai bila? 🀔🀔🀔 . Asyik2 tgk orang pakai cantik2.. U ols bila lagi ann 😍😍😍 . Grab diskaun jubah Qaysara Syarie disini 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . Ramai sebelum ni tanya, Mardina Safiyya ni asyik keluar blouse je, jubah dah tak keluar ke? Tak restock dah ke? 🀔🀔🀔 . . Kami mahukan jubah! 🀣🀣🀣 Hehe. . . Yelah, faham je ramai yang nak guna Jubah Syarie Mardina Safiyya yang cun melecun untuk majlis pertunangan, akad nikah serta majlis perkahwinan kan kan 😍😍😍 . . Tentunya nampak ayu, sopan dan paling penting, patuh syarak (tak ketat, tak singkat dan tak jarang)! 😉😉😉 . . Memandangkan MS dah restock jubah syarie terbaik diorang untuk bulan 12 ni dan stock pun tak banyak, better uolls tekan link dibawah cepat-cepat kalau taknak tertinggal: . . --------------------------------------------- Cara order klik link dibawah 👇🏻👇🏻 --------------------------------------------- . 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 📲 http://www.wasap.my/+60133314387 . . 100 WhatsApp terawal akan terima diskaun khas 😱😱😱 . #JubahsyariMs  #msfamily  #jubah  #dress  #dressnikah  #jubahbrieds  #dressbridesmaid  #bajubriedmaids  #SALE  #combosale  #ootd  #ootdmalaysia  #jomtutupaurat  #viral  #trending  #motifviral  #stylish  #bffriendly  #wudukfriendly  #plussize  #nursingfriendly  #longtop 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
‌STOCK UPDATE👇👇
.

1: Light purple XS✅S✅M ✅L✅ XL✅
2: Pink XS✅S❌M✅L✅XL✅
3: Light peach XS✅S✅M✅L2⃣XL✅
4: Mustard ❌
5: White XS❌ S❌ M❌L❌ XL2⃣
6: Gold XS❌S❌M❌L❌ XL7⃣ 
7: Fushia pink XS ✅ S✅ M✅ L ✅ XL✅
8: Peach XS✅S✅ M✅L✅XL✅
9: Light blue XS✅S✅M✅L ✅XL✅
10: Baby blue XS✅S✅M✅L✅XL✅
11: Red XS✅ S✅ M✅ L✅ XL✅
12: Dark purple  XS✅S✅M✅L✅XL✅
13: Emerald XS✅S✅M✅L✅XL✅
14:Maroon XS❌S❌M❌L❌XL✅
15.Royal Blue XS❌S❌M❌L❌XL✅
16:Navy Blue XS✅ S✅ M✅ L✅XL✅
17: Dark Brown XS ✅ S❌ M✅ L4⃣ XL2⃣
18: Dark grey XS❌S❌M❌L ✅XL✅
19: Olive green XS✅S✅ M✅ L✅ XL✅
20: Army green Xs4⃣ S✅ M✅ L1⃣XL❌
21: Vanilla ❌ *SOLD OUT* ❌
22: Light grey: XS❌S❌M❌L❌XL9⃣
23: Mango XS❌S❌M❌L❌XL✅
24: Charcoal XS✅S❌M✅L✅XL✅
25: Red valvet XS✅ S✅ M✅ L✅XL✅
26: Lilac purple XS❌S✅ M✅ L✅XL ✅
27: Pastel ❌ *SOLD OUT* ❌
28: cobalt blue XS❌S❌M❌L❌XL2⃣
29: light pink XS✅ S✅ M✅ L1⃣1⃣XL✅
30. Black XS✅ S✅ M✅ L✅ XL✅
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #bajumelayulux #elrahlux
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . ‌STOCK UPDATE👇👇 . 1: Light purple XS✅S✅M ✅L✅ XL✅ 2: Pink XS✅S❌M✅L✅XL✅ 3: Light peach XS✅S✅M✅L2⃣XL✅ 4: Mustard ❌ 5: White XS❌ S❌ M❌L❌ XL2⃣ 6: Gold XS❌S❌M❌L❌ XL7⃣ 7: Fushia pink XS ✅ S✅ M✅ L ✅ XL✅ 8: Peach XS✅S✅ M✅L✅XL✅ 9: Light blue XS✅S✅M✅L ✅XL✅ 10: Baby blue XS✅S✅M✅L✅XL✅ 11: Red XS✅ S✅ M✅ L✅ XL✅ 12: Dark purple XS✅S✅M✅L✅XL✅ 13: Emerald XS✅S✅M✅L✅XL✅ 14:Maroon XS❌S❌M❌L❌XL✅ 15.Royal Blue XS❌S❌M❌L❌XL✅ 16:Navy Blue XS✅ S✅ M✅ L✅XL✅ 17: Dark Brown XS ✅ S❌ M✅ L4⃣ XL2⃣ 18: Dark grey XS❌S❌M❌L ✅XL✅ 19: Olive green XS✅S✅ M✅ L✅ XL✅ 20: Army green Xs4⃣ S✅ M✅ L1⃣XL❌ 21: Vanilla ❌ *SOLD OUT* ❌ 22: Light grey: XS❌S❌M❌L❌XL9⃣ 23: Mango XS❌S❌M❌L❌XL✅ 24: Charcoal XS✅S❌M✅L✅XL✅ 25: Red valvet XS✅ S✅ M✅ L✅XL✅ 26: Lilac purple XS❌S✅ M✅ L✅XL ✅ 27: Pastel ❌ *SOLD OUT* ❌ 28: cobalt blue XS❌S❌M❌L❌XL2⃣ 29: light pink XS✅ S✅ M✅ L1⃣1⃣XL✅ 30. Black XS✅ S✅ M✅ L✅ XL✅ . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #bajumelayulux  #elrahlux 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Tiada Service Charge
✔Bayar Item + Pos sahaja
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Tiada Service Charge ✔Bayar Item + Pos sahaja ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale 
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat📲017-9752241
———————————-
.
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat📲017-9752241
———————————-
.
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat📲017-9752241
———————————-
.
✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #elrahexclusivebangi
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉
.
Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241
———————————-
.
✔Add Service Charge
✔Bayar Item + service charge +Pos ✔Fast Payment Only
✔No Booked
.
.
#elrahexclusive #bynuramirah #jubahtigawilayah #pspowerelrah #psbynuramirah #elrahsale #combosale #ilaapersonalshopper #psila #jubahbalqees2.0 #jubahbalqees #elrahexclusivebangi #umrahsaleelrah #umrahsale #asyrashawl
SALE BERMULA 8-12 DISEMBER 2018🎉🎉🎉🎉🎉 . Untuk Order Whatsapp cepat sebab Item adalah Limited 📲017-9752241 ———————————- . ✔Add Service Charge ✔Bayar Item + service charge +Pos ✔Fast Payment Only ✔No Booked . . #elrahexclusive  #bynuramirah  #jubahtigawilayah  #pspowerelrah  #psbynuramirah  #elrahsale  #combosale  #ilaapersonalshopper  #psila  #jubahbalqees2 .0 #jubahbalqees  #elrahexclusivebangi  #umrahsaleelrah  #umrahsale  #asyrashawl