an online Instagram web viewer

#collagenpowder medias

Photos

PARUT OH PARUT, PERGILAH DIKAU DARIKU!
-
-
Semua orang yang ada parut mesti ada perasaan macam ni betul tak?
-
-
Tapi jangan risau, Shaklee ada produk yang CONFIRM HILANG PARUT AWAK TU😍
-
-
ESP + VITA E ialah supplement yang ada dalam SET PARUT SHAKLEE.
-
So, jom baca kelebihan Set Parut Shaklee👇🏻
Manfaat ESP
🌟Repair sel kulit parut yang rosak
🌟Mempercepatkan proses pemulihan
🌟Menjadikan tona kulit sekata
🌟Renew sel kulit kita
🌟Kulit dah tak kusam akibat parut
🌟Kulit jadi lebih anjal.
-
-
Manfaat VITA E
🔷Menghilangkan parut
🔷Menjadikan kulit lebih halus dan gebu
🔷Mengandungi antioksidan yang memelihara dan memperbaiki kulit
🔷Kulit moist dan nampak berseri
-
-

Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
PARUT OH PARUT, PERGILAH DIKAU DARIKU! - - Semua orang yang ada parut mesti ada perasaan macam ni betul tak? - - Tapi jangan risau, Shaklee ada produk yang CONFIRM HILANG PARUT AWAK TU😍 - - ESP + VITA E ialah supplement yang ada dalam SET PARUT SHAKLEE. - So, jom baca kelebihan Set Parut Shaklee👇🏻 Manfaat ESP 🌟Repair sel kulit parut yang rosak 🌟Mempercepatkan proses pemulihan 🌟Menjadikan tona kulit sekata 🌟Renew sel kulit kita 🌟Kulit dah tak kusam akibat parut 🌟Kulit jadi lebih anjal. - - Manfaat VITA E 🔷Menghilangkan parut 🔷Menjadikan kulit lebih halus dan gebu 🔷Mengandungi antioksidan yang memelihara dan memperbaiki kulit 🔷Kulit moist dan nampak berseri - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊
-
Bila kita tanya customer ,
“Okay tak consume Vitamin C Shaklee?”
.
And antara jawapan yang diterima ,
“Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang”
.
Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout !
.
So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan
But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee
.
Sebab apa tau ?
Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and  tahan 6 bulan lagi tau !
Jimaaaatt sangat sangat !
.
Untuk pertanyaan dan order boleh terus wassap umie ok😊
.
.
umie | 0173176254
umie | 0173176254
umie | 0173176254
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊 - Bila kita tanya customer , “Okay tak consume Vitamin C Shaklee?” . And antara jawapan yang diterima , “Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang” . Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout ! . So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee . Sebab apa tau ? Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and tahan 6 bulan lagi tau ! Jimaaaatt sangat sangat ! . Untuk pertanyaan dan order boleh terus wassap umie ok😊 . . umie | 0173176254 umie | 0173176254 umie | 0173176254
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊
-
Bila kita tanya customer ,
“Okay tak consume Vitamin C Shaklee?”
.
And antara jawapan yang diterima ,
“Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang”
.
Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout !
.
So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan
But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee
.
Sebab apa tau ?
Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and  tahan 6 bulan lagi tau !
Jimaaaatt sangat sangat !
.
Untuk pertanyaan dan order boleh terus wassap umie ok😊
.
.
umie | 0173176254
umie | 0173176254
umie | 0173176254
VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊 - Bila kita tanya customer , “Okay tak consume Vitamin C Shaklee?” . And antara jawapan yang diterima , “Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang” . Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout ! . So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee . Sebab apa tau ? Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and tahan 6 bulan lagi tau ! Jimaaaatt sangat sangat ! . Untuk pertanyaan dan order boleh terus wassap umie ok😊 . . umie | 0173176254 umie | 0173176254 umie | 0173176254
TAKPERLU MAKEUP TEBAL UNTUK KELUAR !
.
.
Bila ada masalah parut je mesti wajib pakai makeup tebal kan untuk tutup parut sana sini . Harini umie nak share satu vitamins yang boleh hilangkan parut hitam korang tu.
.
.
VITAMIN E - VITAMIN PARUT ANDA !
.
.
👉🏻 Boleh hilangkan parut jerawat , tompok gelap
👉🏻 Boleh hilangkan strechmark
👉🏻 Boleh hilangkan masalah kulit kering
👉🏻 Boleh melambatkan penuaan
👉🏻 Boleh hilangkan jeragat
👉🏻 High antioxidant
.
.
Sebotol VITAMIN E tahan selama 4 bulan tau . So , memang jimat sangat !
.
.
Untuk order dan cuba vitamin e ni boleh terus contact umie 😊
.
.
📞 umie | 0173176254
TAKPERLU MAKEUP TEBAL UNTUK KELUAR ! . . Bila ada masalah parut je mesti wajib pakai makeup tebal kan untuk tutup parut sana sini . Harini umie nak share satu vitamins yang boleh hilangkan parut hitam korang tu. . . VITAMIN E - VITAMIN PARUT ANDA ! . . 👉🏻 Boleh hilangkan parut jerawat , tompok gelap 👉🏻 Boleh hilangkan strechmark 👉🏻 Boleh hilangkan masalah kulit kering 👉🏻 Boleh melambatkan penuaan 👉🏻 Boleh hilangkan jeragat 👉🏻 High antioxidant . . Sebotol VITAMIN E tahan selama 4 bulan tau . So , memang jimat sangat ! . . Untuk order dan cuba vitamin e ni boleh terus contact umie 😊 . . 📞 umie | 0173176254
PARUT OH PARUT, PERGILAH DIKAU DARIKU!
-
-
Semua orang yang ada parut mesti ada perasaan macam ni betul tak?
-
-
Tapi jangan risau, Shaklee ada produk yang CONFIRM HILANG PARUT AWAK TU😍
-
-
ESP + VITA E ialah supplement yang ada dalam SET PARUT SHAKLEE.
-
So, jom baca kelebihan Set Parut Shaklee👇🏻
Manfaat ESP
🌟Repair sel kulit parut yang rosak
🌟Mempercepatkan proses pemulihan
🌟Menjadikan tona kulit sekata
🌟Renew sel kulit kita
🌟Kulit dah tak kusam akibat parut
🌟Kulit jadi lebih anjal.
-
-
Manfaat VITA E
🔷Menghilangkan parut
🔷Menjadikan kulit lebih halus dan gebu
🔷Mengandungi antioksidan yang memelihara dan memperbaiki kulit
🔷Kulit moist dan nampak berseri
-
-

Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
PARUT OH PARUT, PERGILAH DIKAU DARIKU! - - Semua orang yang ada parut mesti ada perasaan macam ni betul tak? - - Tapi jangan risau, Shaklee ada produk yang CONFIRM HILANG PARUT AWAK TU😍 - - ESP + VITA E ialah supplement yang ada dalam SET PARUT SHAKLEE. - So, jom baca kelebihan Set Parut Shaklee👇🏻 Manfaat ESP 🌟Repair sel kulit parut yang rosak 🌟Mempercepatkan proses pemulihan 🌟Menjadikan tona kulit sekata 🌟Renew sel kulit kita 🌟Kulit dah tak kusam akibat parut 🌟Kulit jadi lebih anjal. - - Manfaat VITA E 🔷Menghilangkan parut 🔷Menjadikan kulit lebih halus dan gebu 🔷Mengandungi antioksidan yang memelihara dan memperbaiki kulit 🔷Kulit moist dan nampak berseri - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
SET BASIC JERAWAT
.
Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan.
.
🌸VITA C PLUS
Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma.
.
So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih.
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( tahan 6 bulan )
ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
SET BASIC JERAWAT . Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak. . 🌸ALFALFA COMPLEX Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan. . 🌸VITA C PLUS Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma. . So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih. . Harga pasaran : VITA C RM105 ( tahan 6 bulan ) ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan ) . Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
#ComoCollagen  คือคำตอบที่ดีที่สุด 😘
🏮คอลลาเจนนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵🇯🇵 🎀 คอลลาเจนสดผสมผลไม้สกัด
🎀 ผิวขาวนุ่ม กระจ่างใส สิวแห้งไว
🎀 พร้อมบำรุงผม เล็บ และกระดูก
🎀 หอมอร่อย ทานง่าย ไม่คาว
🎀 ไม่ผสมแป้งและน้ำตาล
🎀 ไม่อ้วน
.
⏩1 กล่อง 129 บาท ทานได้ 3 วัน
.
🎉🎉🎉Promotion🎉🎉🎉
10 กล่อง 990.- เท่านั้น
👇 สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน 👇
Line :: @qkr7928f (มี@ข้างหน้าด้วยน๊า)
------------------------------------------
📦 ส่งของเร็วมาก 😙 แม่ค้าใจดีตอบไว 。◕‿◕。
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
🛵 นัดรับ พญาไท อนุสาวรีย์ อ่อนนุช ประเวศ
บางแค บางหว้า เอเชียทีค บางรัก บางมหญ่ เวตเกต พระราม 5 และ BTS ทุกสถานีคร่า

#อาหารเสริมผิวขาวอันดับหนึ่ง #อาหารเสริมผิวสวยอันดับหนึ่ง #collagendrink #collagenpowder #collagen #comocollagen #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #ผิวขาว #ผิวขาวใส #ลดสิว #jeban #beauty #wongnaibeauty #คอลลาเจนแท้บริสุทธิ์ #คอลลาเจนญี่ปุ่น #คอลลาเจนนำเข้าจากญี่ปุ่น #คอลลาเจนแท้100#คอลลาเจนจากปลาทะเลน้ำลึก #ผิวใส#ผิวออร่า#ออร่า #ผิวแข็งแรง#บำรุงผม #บำรุงเล็บ #บำรุงกระดูก #บำรุงกระดูกและข้อ #บำรุงเส้นผม
#ComoCollagen  คือคำตอบที่ดีที่สุด 😘 🏮คอลลาเจนนำเข้าจากญี่ปุ่น 🇯🇵🇯🇵 🎀 คอลลาเจนสดผสมผลไม้สกัด 🎀 ผิวขาวนุ่ม กระจ่างใส สิวแห้งไว 🎀 พร้อมบำรุงผม เล็บ และกระดูก 🎀 หอมอร่อย ทานง่าย ไม่คาว 🎀 ไม่ผสมแป้งและน้ำตาล 🎀 ไม่อ้วน . ⏩1 กล่อง 129 บาท ทานได้ 3 วัน . 🎉🎉🎉Promotion🎉🎉🎉 10 กล่อง 990.- เท่านั้น 👇 สอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน 👇 Line :: @qkr7928f (มี@ข้างหน้าด้วยน๊า) ------------------------------------------ 📦 ส่งของเร็วมาก 😙 แม่ค้าใจดีตอบไว 。◕‿◕。 ﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌ 🛵 นัดรับ พญาไท อนุสาวรีย์ อ่อนนุช ประเวศ บางแค บางหว้า เอเชียทีค บางรัก บางมหญ่ เวตเกต พระราม 5 และ BTS ทุกสถานีคร่า #อาหารเสร ิมผิวขาวอันดับหนึ่ง #อาหารเสร ิมผิวสวยอันดับหนึ่ง #collagendrink  #collagenpowder  #collagen  #comocollagen  #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ร ับตัวแทนจำหน่ายฟรี #ผ ิวขาว #ผ ิวขาวใส #ลดส ิว #jeban  #beauty  #wongnaibeauty  #คอลลาเจนแท ้บริสุทธิ์ #คอลลาเจนญ ี่ปุ่น #คอลลาเจนนำเข ้าจากญี่ปุ่น #คอลลาเจนแท ้100#คอลลาเจนจากปลาทะเลน ้ำลึก #ผ ิวใส#ผ ิวออร่า#ออร ่า #ผ ิวแข็งแรง#บำร ุงผม #บำร ุงเล็บ #บำร ุงกระดูก #บำร ุงกระดูกและข้อ #บำร ุงเส้นผม
Original 100% 
Produk hits di Jepang 
Mau tau rahasia kulit kencang dan awet muda swperti wanita-wanita Jepang? Yup, rahasianya adalah dari asupan collagen harian. 
Kini Shiseido ( Brand ternama dari Jepang) mengeluarkan produk Collagen Powder sehingga mudah untuk dikonsumsi setiap hari. Kandungan alami nya membuat kulit mu menjadi bersinar, kenyal, halus dan bebas dari keriput & awet muda.

Nutrition Facts per Serving【1 day (6g)】
•Calories:21kcal
Protein:5.2g,
Fat:0g,
Carbohydrates:0.042g,
Sodium:3~50mg,
Vitamin C:50mg
Collagen:5,000mg,
Hyaluronic acid:1mg,
Ceramide:600μg

Cara minum
1. Campur 1 sendok makan bubuk Collagen dengan air (1 gelas) jus, susu atau makanan
2. Aduk rata.
3. Diminum sebelum tidur.
4. Nikmati kulit mulus kencang dan bersinar 
1 pack = 126gram
1 pack bisa untuk diminum 26x (26 hari)

#jualcollagen
#jualcollagenshiseido
#collagenpowder
#jualcollagenpowder
#POJepang
Original 100% Produk hits di Jepang Mau tau rahasia kulit kencang dan awet muda swperti wanita-wanita Jepang? Yup, rahasianya adalah dari asupan collagen harian. Kini Shiseido ( Brand ternama dari Jepang) mengeluarkan produk Collagen Powder sehingga mudah untuk dikonsumsi setiap hari. Kandungan alami nya membuat kulit mu menjadi bersinar, kenyal, halus dan bebas dari keriput & awet muda. Nutrition Facts per Serving【1 day (6g)】 •Calories:21kcal Protein:5.2g, Fat:0g, Carbohydrates:0.042g, Sodium:3~50mg, Vitamin C:50mg Collagen:5,000mg, Hyaluronic acid:1mg, Ceramide:600μg Cara minum 1. Campur 1 sendok makan bubuk Collagen dengan air (1 gelas) jus, susu atau makanan 2. Aduk rata. 3. Diminum sebelum tidur. 4. Nikmati kulit mulus kencang dan bersinar 1 pack = 126gram 1 pack bisa untuk diminum 26x (26 hari) #jualcollagen  #jualcollagenshiseido  #collagenpowder  #jualcollagenpowder  #POJepang 
SET BASIC JERAWAT
.
Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan.
.
🌸VITA C PLUS
Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma.
.
So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih.
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( tahan 6 bulan )
ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
SET BASIC JERAWAT . Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak. . 🌸ALFALFA COMPLEX Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan. . 🌸VITA C PLUS Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma. . So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih. . Harga pasaran : VITA C RM105 ( tahan 6 bulan ) ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan ) . Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp 🌸Nadia | 0146086386 . **This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.** .
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN
-
-
OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan?
-
-
Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇
-
-
Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni?
-
-
⭐melindungi jantung
⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan
⭐mengurangkan tekanan darah
⭐menghalang anemia
⭐mengurangkan risiko sakit jantung
⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan )
⭐melambatkan penuaan
⭐mengurangkan kedut
⭐mengurangkan jerawat
⭐menghilangkan garis halus pada wajah
⭐mengurangkan parut
⭐mengurangkan strecthmarks
⭐melawan kanser
⭐menguatkan imun
⭐melambatkan tumor
⭐mengurangkan katarak
⭐mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah
⭐merawat pening
⭐merawat sakit sendi, kejang
⭐merawat ulser kulit
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN - - OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan? - - Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇 - - Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni? - - ⭐melindungi jantung ⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐mengurangkan tekanan darah ⭐menghalang anemia ⭐mengurangkan risiko sakit jantung ⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan ) ⭐melambatkan penuaan ⭐mengurangkan kedut ⭐mengurangkan jerawat ⭐menghilangkan garis halus pada wajah ⭐mengurangkan parut ⭐mengurangkan strecthmarks ⭐melawan kanser ⭐menguatkan imun ⭐melambatkan tumor ⭐mengurangkan katarak ⭐mendorong daya seksual ( kesuburan ) ⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐merawat pening ⭐merawat sakit sendi, kejang ⭐merawat ulser kulit - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?” . Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat. . Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing. . Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah ✖️Kulit berminyak ✖️Pori besar ✖️Sunburn ✖️Jerawat . Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖 . 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN
-
-
OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan?
-
-
Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇
-
-
Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni?
-
-
⭐melindungi jantung
⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan
⭐mengurangkan tekanan darah
⭐menghalang anemia
⭐mengurangkan risiko sakit jantung
⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan )
⭐melambatkan penuaan
⭐mengurangkan kedut
⭐mengurangkan jerawat
⭐menghilangkan garis halus pada wajah
⭐mengurangkan parut
⭐mengurangkan strecthmarks
⭐melawan kanser
⭐menguatkan imun
⭐melambatkan tumor
⭐mengurangkan katarak
⭐mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah
⭐merawat pening
⭐merawat sakit sendi, kejang
⭐merawat ulser kulit
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN - - OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan? - - Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇 - - Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni? - - ⭐melindungi jantung ⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐mengurangkan tekanan darah ⭐menghalang anemia ⭐mengurangkan risiko sakit jantung ⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan ) ⭐melambatkan penuaan ⭐mengurangkan kedut ⭐mengurangkan jerawat ⭐menghilangkan garis halus pada wajah ⭐mengurangkan parut ⭐mengurangkan strecthmarks ⭐melawan kanser ⭐menguatkan imun ⭐melambatkan tumor ⭐mengurangkan katarak ⭐mendorong daya seksual ( kesuburan ) ⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐merawat pening ⭐merawat sakit sendi, kejang ⭐merawat ulser kulit - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
TAKPERLU MAKEUP TEBAL UNTUK KELUAR !
.
.
Bila ada masalah parut je mesti wajib pakai makeup tebal kan untuk tutup parut sana sini . Harini umie nak share satu vitamins yang boleh hilangkan parut hitam korang tu.
.
.
VITAMIN E - VITAMIN PARUT ANDA !
.
.
👉🏻 Boleh hilangkan parut jerawat , tompok gelap
👉🏻 Boleh hilangkan strechmark
👉🏻 Boleh hilangkan masalah kulit kering
👉🏻 Boleh melambatkan penuaan
👉🏻 Boleh hilangkan jeragat
👉🏻 High antioxidant
.
.
Sebotol VITAMIN E tahan selama 4 bulan tau . So , memang jimat sangat !
.
.
Untuk order dan cuba vitamin e ni boleh terus contact umie 😊
.
.
📞 umie | 0173176254
TAKPERLU MAKEUP TEBAL UNTUK KELUAR ! . . Bila ada masalah parut je mesti wajib pakai makeup tebal kan untuk tutup parut sana sini . Harini umie nak share satu vitamins yang boleh hilangkan parut hitam korang tu. . . VITAMIN E - VITAMIN PARUT ANDA ! . . 👉🏻 Boleh hilangkan parut jerawat , tompok gelap 👉🏻 Boleh hilangkan strechmark 👉🏻 Boleh hilangkan masalah kulit kering 👉🏻 Boleh melambatkan penuaan 👉🏻 Boleh hilangkan jeragat 👉🏻 High antioxidant . . Sebotol VITAMIN E tahan selama 4 bulan tau . So , memang jimat sangat ! . . Untuk order dan cuba vitamin e ni boleh terus contact umie 😊 . . 📞 umie | 0173176254
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?” . Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat. . Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing. . Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah ✖️Kulit berminyak ✖️Pori besar ✖️Sunburn ✖️Jerawat . Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖 . 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386
SHAKLEE COLLAGEN POWDER
======================
🌸 KOLAGEN MEWAH BERKUALITI TINGGI 🌸
.
MANFAAT UTAMA KOLAGEN SHAKLEE
====================
💖 Mengandungi 4,000 mg kolagen RSS (sisik ikan merah), sejenis kolagen TULEN & BERMUTU TINGGI
💖 Mempunyai berat molecular yang sangat ringan iaitu sekitar 1,000 Dalton sahaja berbanding kolagen jenama lain di pasaran
💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan
💖 Menguatkan rambut dan kuku
💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut
💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik
💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung
💖 Mencerahkan kulit yang kusam
💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox
💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan
💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi
💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal
💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat
.
RAMUAN UTAMA KOLAGEN SHAKLEE
===========================
🍓 Kolagen dari sisik ikan merah
🍓 Ekstrak biji Camellia Japonica
🍓 Ekstrak Pfaffia
🍓 Vitamin C dan B
🍓 Ekstrak kekerang
🍓 Lactobacillus Acidophilus
🍓 Elastin dari kolagen ikan
.
Whatsapp cepat2..
.
➡️ www.wasap.my/60184095663 ⬅️
.
018-4095663
Syakilla Azam
Your Most Wanted SID
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #shakleejimat  #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #collagenpowder #collagenpowderbyshaklee #collagen #kolagen #collagenterbaik #kolagenterbaik #collagenselamat #kolagenselamat #collagenpowdermurah #collagenpowderjimat #sakitlutut #lenguhlutut #rambutrapuh #rambutgugur #sayajualshakleemurahmalaysia #setkecantikanshakleemurah #setkecantikanshakleeselamat #collagenpowdershakleemurah #sayajualcollagenpowdershaklee #sayajualcollagenpowdershakleemurah
#shakleefreepostage #freepostage
SHAKLEE COLLAGEN POWDER ====================== 🌸 KOLAGEN MEWAH BERKUALITI TINGGI 🌸 . MANFAAT UTAMA KOLAGEN SHAKLEE ==================== 💖 Mengandungi 4,000 mg kolagen RSS (sisik ikan merah), sejenis kolagen TULEN & BERMUTU TINGGI 💖 Mempunyai berat molecular yang sangat ringan iaitu sekitar 1,000 Dalton sahaja berbanding kolagen jenama lain di pasaran 💖 Amat mudah diserap oleh tubuh badan 💖 Menguatkan rambut dan kuku 💖 Merangsang pertumbuhan semula rambut yang terbantut 💖 Menjadikan kulit lebih lembap, lembut, tegang dan elastik 💖 Menganjalkan kulit, payudara dan punggung 💖 Mencerahkan kulit yang kusam 💖 Menghilangkan parut jerawat, jeragat dan chickenpox 💖 Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus atau kedutan 💖 Mengurangkan sakit lutut & sendi 💖 Baik untuk otot mata supaya tetap anjal 💖 Membekalkan nutrisi kepada otak agar kekal sihat . RAMUAN UTAMA KOLAGEN SHAKLEE =========================== 🍓 Kolagen dari sisik ikan merah 🍓 Ekstrak biji Camellia Japonica 🍓 Ekstrak Pfaffia 🍓 Vitamin C dan B 🍓 Ekstrak kekerang 🍓 Lactobacillus Acidophilus 🍓 Elastin dari kolagen ikan . Whatsapp cepat2.. . ➡️ www.wasap.my/60184095663 ⬅️ . 018-4095663 Syakilla Azam Your Most Wanted SID . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleemurah  #shakleejimat  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #collagenpowder  #collagenpowderbyshaklee  #collagen  #kolagen  #collagenterbaik  #kolagenterbaik  #collagenselamat  #kolagenselamat  #collagenpowdermurah  #collagenpowderjimat  #sakitlutut  #lenguhlutut  #rambutrapuh  #rambutgugur  #sayajualshakleemurahmalaysia  #setkecantikanshakleemurah  #setkecantikanshakleeselamat  #collagenpowdershakleemurah  #sayajualcollagenpowdershaklee  #sayajualcollagenpowdershakleemurah  #shakleefreepostage  #freepostage 
Collagen Powder.
.
Ianya bukan seperti kolagen lain ada di pasaran. Ia dihasilkan dari bahan-bahan yang terpilih dan bahan utamanya ialah sisik ikan merah yang berada jauh di dasar laut. .
Kolagen shaklee bersaiz 1000 dalton, ini kerana makin kecil saiz kolagen, makin tinggi tahap penyerapannya oleh badan supaya kulit makin halus secantik bidadari.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #collagen #collagenpowder #collagenmurah #collagenshaklee #collagenpowdershaklee #collagenterbaik
Collagen Powder. . Ianya bukan seperti kolagen lain ada di pasaran. Ia dihasilkan dari bahan-bahan yang terpilih dan bahan utamanya ialah sisik ikan merah yang berada jauh di dasar laut. . Kolagen shaklee bersaiz 1000 dalton, ini kerana makin kecil saiz kolagen, makin tinggi tahap penyerapannya oleh badan supaya kulit makin halus secantik bidadari. . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #cubateka  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #collagen  #collagenpowder  #collagenmurah  #collagenshaklee  #collagenpowdershaklee  #collagenterbaik 
APA ITU KOLAGEN?
.
👉Tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah.
.
👉Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.
.
👉Kolagen melindungi organ, peut, hati, jantung, paru-paru, saluran darah, sel otak dan lain-lain.
.
👉Kornia juga adalah kolagen.80% daripada tulang adalah kolagen.
.
👉Kolagen penting dalam kesihatan dan kecantikan dengan mengekalkan badan yang muda, anti-penuaan, mencegah penyakit dan menjaga kesihatan badan.
.
.
.
ORDER NOW !
018-409 5663
SYAKILLA AZAM
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #shakleejimat  #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #collagenpowder #collagenpowderbyshaklee #collagen #kolagen #collagenterbaik #kolagenterbaik #collagenselamat #kolagenselamat #collagenpowdermurah #collagenpowderjimat #sayajualshakleemurahmalaysia #setkuruspromo #setkecantikanshakleemurah #setkecantikanshakleeselamat #collagenpowdershakleemurah #sayajualcollagenpowdershaklee #sayajualcollagenpowdershakleemurah
#shakleefreepostage #freepostage
APA ITU KOLAGEN? . 👉Tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah. . 👉Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen. . 👉Kolagen melindungi organ, peut, hati, jantung, paru-paru, saluran darah, sel otak dan lain-lain. . 👉Kornia juga adalah kolagen.80% daripada tulang adalah kolagen. . 👉Kolagen penting dalam kesihatan dan kecantikan dengan mengekalkan badan yang muda, anti-penuaan, mencegah penyakit dan menjaga kesihatan badan. . . . ORDER NOW ! 018-409 5663 SYAKILLA AZAM . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleemurah  #shakleejimat  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #collagenpowder  #collagenpowderbyshaklee  #collagen  #kolagen  #collagenterbaik  #kolagenterbaik  #collagenselamat  #kolagenselamat  #collagenpowdermurah  #collagenpowderjimat  #sayajualshakleemurahmalaysia  #setkuruspromo  #setkecantikanshakleemurah  #setkecantikanshakleeselamat  #collagenpowdershakleemurah  #sayajualcollagenpowdershaklee  #sayajualcollagenpowdershakleemurah  #shakleefreepostage  #freepostage 
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?” . Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat. . Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing. . Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah ✖️Kulit berminyak ✖️Pori besar ✖️Sunburn ✖️Jerawat . Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖 . 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386 📲 Nadia 0146086386
KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER
.
🐚Anti penuaan🐚
👉mengurangkan kedutan dan liang roma.
.
🐚Melembap🐚
👉melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
.
🐚Mencerah🐚
👉mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
.
🐚Menegang🐚
👉menegangkan payudara dan pinggul.
.
🐚Menyubur🐚
👉menyuburkan rambut, kulit, kuku.
.
🐚Meningkatkan Pergerakan🐚
👉Badan lebih bertenaga dan aktif.
.
🐚Mengembalikan Keanjalan🐚
👉Kulit lebih muda bermaya.
.
.
.
ORDER NOW !
018-409 5663
SYAKILLA AZAM
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu
#shakleemurah #shakleejimat  #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #collagenpowder #collagenpowderbyshaklee #collagen #kolagen #collagenterbaik #kolagenterbaik #collagenselamat #kolagenselamat #collagenpowdermurah #collagenpowderjimat #sayajualshakleemurahmalaysia #setkuruspromo #setkecantikanshakleemurah #setkecantikanshakleeselamat #collagenpowdershakleemurah #sayajualcollagenpowdershaklee #sayajualcollagenpowdershakleemurah
#shakleefreepostage #freepostage
KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER . 🐚Anti penuaan🐚 👉mengurangkan kedutan dan liang roma. . 🐚Melembap🐚 👉melembap dan mengurangkan kekeringan kulit. . 🐚Mencerah🐚 👉mencerahkan pigmentasi dan jeragat. . 🐚Menegang🐚 👉menegangkan payudara dan pinggul. . 🐚Menyubur🐚 👉menyuburkan rambut, kulit, kuku. . 🐚Meningkatkan Pergerakan🐚 👉Badan lebih bertenaga dan aktif. . 🐚Mengembalikan Keanjalan🐚 👉Kulit lebih muda bermaya. . . . ORDER NOW ! 018-409 5663 SYAKILLA AZAM . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleemurah  #shakleejimat  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #collagenpowder  #collagenpowderbyshaklee  #collagen  #kolagen  #collagenterbaik  #kolagenterbaik  #collagenselamat  #kolagenselamat  #collagenpowdermurah  #collagenpowderjimat  #sayajualshakleemurahmalaysia  #setkuruspromo  #setkecantikanshakleemurah  #setkecantikanshakleeselamat  #collagenpowdershakleemurah  #sayajualcollagenpowdershaklee  #sayajualcollagenpowdershakleemurah  #shakleefreepostage  #freepostage 
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN
-
-
OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan?
-
-
Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇
-
-
Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni?
-
-
⭐melindungi jantung
⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan
⭐mengurangkan tekanan darah
⭐menghalang anemia
⭐mengurangkan risiko sakit jantung
⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan )
⭐melambatkan penuaan
⭐mengurangkan kedut
⭐mengurangkan jerawat
⭐menghilangkan garis halus pada wajah
⭐mengurangkan parut
⭐mengurangkan strecthmarks
⭐melawan kanser
⭐menguatkan imun
⭐melambatkan tumor
⭐mengurangkan katarak
⭐mendorong daya seksual ( kesuburan )
⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah
⭐merawat pening
⭐merawat sakit sendi, kejang
⭐merawat ulser kulit
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
VITA E COMPLEX ( 120 CAPSULE ) TAHAN EMPAT BULAN - - OMG seriously tahan empat bulan? Yes my dear. One bottle of vita e complex memang tahan sehingga empat bulan. Memang jimat and sangat amat berbaloi. Yang bestnya, boleh juga buat masker DIY samalah macam VITA C & ESP shaklee. Jimat kan? - - Selalunya customers akan consume VITA E SHAKLEE ni especially untuk kesihatan keseluruhan dan kecantikan. Nak tengok apa fungsi vita e ni dalam kecantikan, kesuburan dan kesihatan? Tengok dibawah 👇👇👇 - - Okay now, apa fungsi VITA E COMPLEX ni? - - ⭐melindungi jantung ⭐memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐mengurangkan tekanan darah ⭐menghalang anemia ⭐mengurangkan risiko sakit jantung ⭐meningkatkan kiraan sperma lelaki ( kesuburan ) ⭐melambatkan penuaan ⭐mengurangkan kedut ⭐mengurangkan jerawat ⭐menghilangkan garis halus pada wajah ⭐mengurangkan parut ⭐mengurangkan strecthmarks ⭐melawan kanser ⭐menguatkan imun ⭐melambatkan tumor ⭐mengurangkan katarak ⭐mendorong daya seksual ( kesuburan ) ⭐memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐merawat pening ⭐merawat sakit sendi, kejang ⭐merawat ulser kulit - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
And then I discovered Bulk Barn!
#collagenprotein
#collagenpowder 
#collagenpeptide 
#collagenpure
Selamat Hari Raya Idul Adha bagi semua yang merayakan, semoga rahmat dan kebahagiaan meliputi seisi alam semesta.

Bertepatan dengan hari raya Idul Adha ini, Ocean Fresh bersama dengan The Beauty Bites ingin berbagi dengan kalian semuaa.

Dapatkan diskon 10% untuk setiap pembelian varian Ocean Fresh disertai dengan varian The Beauty Bites!
Berlaku tanggal 22-25 Agustus 2018.

Dan tak lupa kami juga ingin berbagi 
dengan saudara kita di daerah Lombok dan sekitarnya yang baru-baru ini terkena musibah.

Dalam setiap transaksi sepanjang promo Idul Adha, 10% nya akan kami donasikan kepada mereka yang membutuhkan.

Isn't it great? It's so nice to shop and share to those in need!

Promo ini bisa diakses via CS kami.
Feel free to contact them through WA, LINE, or simply direct message our IG account.

Contact us now, let's be beautiful inside and out 🤗
-
www.thebeautybites.id
#NgemilBikinCantik
-
#OF×TBBites #TheBeautyBites #TBBites #CollagenPowder #makanansehat #cemilansehat #healthyfood #HealthySnack
Selamat Hari Raya Idul Adha bagi semua yang merayakan, semoga rahmat dan kebahagiaan meliputi seisi alam semesta. Bertepatan dengan hari raya Idul Adha ini, Ocean Fresh bersama dengan The Beauty Bites ingin berbagi dengan kalian semuaa. Dapatkan diskon 10% untuk setiap pembelian varian Ocean Fresh disertai dengan varian The Beauty Bites! Berlaku tanggal 22-25 Agustus 2018. Dan tak lupa kami juga ingin berbagi dengan saudara kita di daerah Lombok dan sekitarnya yang baru-baru ini terkena musibah. Dalam setiap transaksi sepanjang promo Idul Adha, 10% nya akan kami donasikan kepada mereka yang membutuhkan. Isn't it great? It's so nice to shop and share to those in need! Promo ini bisa diakses via CS kami. Feel free to contact them through WA, LINE, or simply direct message our IG account. Contact us now, let's be beautiful inside and out 🤗 - www.thebeautybites.id #NgemilBikinCantik  - #OF ×TBBites #TheBeautyBites  #TBBites  #CollagenPowder  #makanansehat  #cemilansehat  #healthyfood  #HealthySnack 
Good morning ka🌻🌤🍃🍁
ตื่นมารับแดดอ่อนๆยามเช้ากันจ้า แต่รู้ว่ามั้ยคะว่ารังสีจากแดดอย่าง UVA และ UVB นั้นเป็นตัวทำคอลลาเจนในร่างกายเราได้เป็นอย่างดีเลยน้าา
.
.
☀️UVA ทำลายคอลลาเจนUVA ทำให้ผิวหนังมีสีคล้ำ แดง เป็นรังสีที่พบอยู่ทุกวัน  ความร้ายแรงของนางคือลอดผ่านกระจกและเมฆเข้ามาทำร้ายผิวได้เสมอค้าาา  นอกจากนี้ รังสี UVA ยังมีอยู่ในแสงหลอดไฟและแสงคอมพิวเตอร์  นี่จึงเป็นอีกหนึ่งสาเหตุที่ทำให้หนุ่มสาวออฟฟิศมีใบหน้าหมองคล้ำแม้ไม่ออกไปเจอแดด
.
. 
ระดับคลื่นที่ยาวมากของรังสี UVA สามารถแทรกซึมเข้าไปทำร้ายถึงภายในชั้นผิวได้อย่างลึกที่สุด ส่งผลให้เกิด "ความร่วงโรยของผิว" เช่น รอยเหี่ยวย่น ผิวหย่อนยาน จุดด่างดำความหมองคล้ำ ไม่สดใส  อันเป็นสาเหตุที่นำไปสู่ "มะเร็งผิวหนัง"
.
.
☀️UVB คือแดดแรงๆที่แผดเผาจนแสบผิวนั่นแหละค่ะ โดย UVB นี้สามารถทำให้เกิดการคล้ำแดด ผิวไหม้ บวมแดง และหากได้รับรังสีเป็นระยะเวลายาวนาน อาจทำให้ผิวแสบแดงอักเสบและเป็นสาเหตุของฝ้ากระและความแห้งกร้าน  จนถึงขั้นเป็นมะเร็งผิวหนังได้
.
.
🌤ฟังดูน่ากลัวใช่มั้ยคะ ยิ่งแดดเมืองไทยเราร้อนแรงไม่แพ้ใครเลยด้วย เรายิ่งต้องดูแลและป้องกันผิวหนังของเรานะคะ เพราะแดดเป็นสาเหตุสำคัญที่ทำร้ายผิวเราเลย หลีกเลี่ยงไม่ได้ก็ต้องมีตัวช่วยดีๆอย่างเคนตะคอลลาเจนนะจ๊ะสาวๆ💓😊
Good morning ka🌻🌤🍃🍁 ตื่นมารับแดดอ่อนๆยามเช้ากันจ้า แต่รู้ว่ามั้ยคะว่ารังสีจากแดดอย่าง UVA และ UVB นั้นเป็นตัวทำคอลลาเจนในร่างกายเราได้เป็นอย่างดีเลยน้าา . . ☀️UVA ทำลายคอลลาเจนUVA ทำให้ผิวหนังมีสีคล้ำ แดง เป็นรังสีที่พบอยู่ทุกวัน  ความร้ายแรงของนางคือลอดผ่านกระจกและเมฆเข้ามาทำร้ายผิวได้เสมอค้าาา  นอกจากนี้ รังสี UVA ยังมีอยู่ในแสงหลอดไฟและแสงคอมพิวเตอร์  นี่จึงเป็นอีกหนึ่งสาเหตุที่ทำให้หนุ่มสาวออฟฟิศมีใบหน้าหมองคล้ำแม้ไม่ออกไปเจอแดด . . ระดับคลื่นที่ยาวมากของรังสี UVA สามารถแทรกซึมเข้าไปทำร้ายถึงภายในชั้นผิวได้อย่างลึกที่สุด ส่งผลให้เกิด "ความร่วงโรยของผิว" เช่น รอยเหี่ยวย่น ผิวหย่อนยาน จุดด่างดำความหมองคล้ำ ไม่สดใส  อันเป็นสาเหตุที่นำไปสู่ "มะเร็งผิวหนัง" . . ☀️UVB คือแดดแรงๆที่แผดเผาจนแสบผิวนั่นแหละค่ะ โดย UVB นี้สามารถทำให้เกิดการคล้ำแดด ผิวไหม้ บวมแดง และหากได้รับรังสีเป็นระยะเวลายาวนาน อาจทำให้ผิวแสบแดงอักเสบและเป็นสาเหตุของฝ้ากระและความแห้งกร้าน  จนถึงขั้นเป็นมะเร็งผิวหนังได้ . . 🌤ฟังดูน่ากลัวใช่มั้ยคะ ยิ่งแดดเมืองไทยเราร้อนแรงไม่แพ้ใครเลยด้วย เรายิ่งต้องดูแลและป้องกันผิวหนังของเรานะคะ เพราะแดดเป็นสาเหตุสำคัญที่ทำร้ายผิวเราเลย หลีกเลี่ยงไม่ได้ก็ต้องมีตัวช่วยดีๆอย่างเคนตะคอลลาเจนนะจ๊ะสาวๆ💓😊
💥RAHSIA PUTIH MONTOK SATU BADAN!💥
***********************************************
.
.
Rasai sendiri perubahan kulit lebih cerah, lembut dan anjal dengan gabungan teknologi moden Korea dengan ramuan herba turun-temurun💥
.
🎀COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER🎀
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
.
.•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🔥PUTIH MONTOK 97KALI GANDA DLM 11 HARI🔥
.•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-
.
🌹Mencerahkan kulit 97x ganda lebih power!
🌹Menjadikan kulit 1 badan cerah kemerah jambu-an! 💖
🌹Menaikkan seri wajah
🌹Mengurangkan jerawat & jeragat
🌹Merawat parut jerawat dan parut bekas luka/operation
🌹Mengurangkan sunburn/kulit kering/kulit kusam
🌹Membesar & menganjalkan payudara & punggung
🌹Mengetatkan otot2 wanita
🌹Merawat keputihan
🌹Atasi masalah senggugut, period tak teratur
🌹Mengetatkan otot vagina
🌹Menghilangkan bau badan yang kurang menyenangkan
.
_
.
Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri#collagenpowder#susukambing#putihmontok1badan#sengguguthilang
💥RAHSIA PUTIH MONTOK SATU BADAN!💥 *********************************************** . . Rasai sendiri perubahan kulit lebih cerah, lembut dan anjal dengan gabungan teknologi moden Korea dengan ramuan herba turun-temurun💥 . 🎀COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER🎀 ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ . .••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔥PUTIH MONTOK 97KALI GANDA DLM 11 HARI🔥 .••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• - . 🌹Mencerahkan kulit 97x ganda lebih power! 🌹Menjadikan kulit 1 badan cerah kemerah jambu-an! 💖 🌹Menaikkan seri wajah 🌹Mengurangkan jerawat & jeragat 🌹Merawat parut jerawat dan parut bekas luka/operation 🌹Mengurangkan sunburn/kulit kering/kulit kusam 🌹Membesar & menganjalkan payudara & punggung 🌹Mengetatkan otot2 wanita 🌹Merawat keputihan 🌹Atasi masalah senggugut, period tak teratur 🌹Mengetatkan otot vagina 🌹Menghilangkan bau badan yang kurang menyenangkan . _ . Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare #naturalskincare #selangor #igshop #igshopmalaysia #bazarpaknil #murahmurah #originalmylaraskincare #sayajualoriginal #sayajualsayapakai #sayajualonline #rahsiakulitcantik #bazaaronline #malaysianshop #murah #sayajualmurah #murahmeriah #jualonline #hargamurahmurah #igshopmalaysiamurah #best24434 #bebasmerkuri #collagenpowder #susukambing #putihmontok1badan #sengguguthilang 
CERAH, GEBU & ANJAL DENGAN COLLAGEN POWDER!
.
Terdapat beberapa kebaikan kolagen...
🍁Kulit: Nampak lebih tegang, putih, melicinkan kulit dan pori yang lebih halus.
🍁Rambut yang lebih sihat: Memberikan rambut lebih lebat, sihat, lembap dan bermaya
🍁Tulang yang lebih kuat: Selain tulang memerlukan kalsium, tulang juga perlukan kolagen. Ini untuk memberikan manfaat kepada sendi dimana tulang turut memerlukan kolagen supaya lebih kuat dan tidak mudah koyak.
.
.
.
Nak Collagen Powder dgn harga murah? Meh roger akk 0193895811.
.

#collagen #collagenshaklee
#collagenpowder #antipenuaan #collagenpowdershaklee  #awetmuda #kulittegang  #shakleepenang #shakleeutm #ShakleeSkudai #shakleejohor #skudai #sayajualshakleemurah #shakleehargapromo #shakleemalaysiamurah #codshakleejb #shakleeonline #shakleeoriginal #codshakleeskudai #shakleekl #shakleemurah #shakleetermurah #shakleehargamurah #shakleesabah #ShakleeEffect #vivixmurah #collagenmurah #shakleepalingmurah #ShakleeEffects  #shakleetermurahterbaik
CERAH, GEBU & ANJAL DENGAN COLLAGEN POWDER! . Terdapat beberapa kebaikan kolagen... 🍁Kulit: Nampak lebih tegang, putih, melicinkan kulit dan pori yang lebih halus. 🍁Rambut yang lebih sihat: Memberikan rambut lebih lebat, sihat, lembap dan bermaya 🍁Tulang yang lebih kuat: Selain tulang memerlukan kalsium, tulang juga perlukan kolagen. Ini untuk memberikan manfaat kepada sendi dimana tulang turut memerlukan kolagen supaya lebih kuat dan tidak mudah koyak. . . . Nak Collagen Powder dgn harga murah? Meh roger akk 0193895811. . #collagen  #collagenshaklee  #collagenpowder  #antipenuaan  #collagenpowdershaklee  #awetmuda  #kulittegang  #shakleepenang  #shakleeutm  #ShakleeSkudai  #shakleejohor  #skudai  #sayajualshakleemurah  #shakleehargapromo  #shakleemalaysiamurah  #codshakleejb  #shakleeonline  #shakleeoriginal  #codshakleeskudai  #shakleekl  #shakleemurah  #shakleetermurah  #shakleehargamurah  #shakleesabah  #ShakleeEffect  #vivixmurah  #collagenmurah  #shakleepalingmurah  #ShakleeEffects  #shakleetermurahterbaik 
Say hello to our new product range ❤️❤️❤️
Please please please give us your feedback so we know we’re on the right track! Finally packaging reflects the amazing products inside!!!
❤️❤️❤️
All clinically proven to promote youthful, plump, healthy skin, hair and nails, gut, hormone and digestive health, as well as complete overall wellness!!! So grateful to be able to give you whole food supplements that actually work!!! Dream come true.
❤️❤️❤️
www.ancientandwild.com.au
FREE AUSTRALIA WIDE DELIVERY
AfterPay available. ❤️❤️❤️
Say hello to our new product range ❤️❤️❤️ Please please please give us your feedback so we know we’re on the right track! Finally packaging reflects the amazing products inside!!! ❤️❤️❤️ All clinically proven to promote youthful, plump, healthy skin, hair and nails, gut, hormone and digestive health, as well as complete overall wellness!!! So grateful to be able to give you whole food supplements that actually work!!! Dream come true. ❤️❤️❤️ www.ancientandwild.com.au FREE AUSTRALIA WIDE DELIVERY AfterPay available. ❤️❤️❤️
These are no ordinary pancakes! Packed with 35 grams of fat burning protein. These pancakes can be devoured anytime of the day, totally guilt-free. The recipe can be found on our website 😍
These are no ordinary pancakes! Packed with 35 grams of fat burning protein. These pancakes can be devoured anytime of the day, totally guilt-free. The recipe can be found on our website 😍
FINALLY!!! Thank you SO SO MUCH for your patience while we get our Collagen Protein BACK IN STOCK! Because I love my Instagram followers, I have a coupon for $5 OFF just. for. you. FIVE DOLLARS OFF!😬
Click on the link in my bio to get the coupon. This is good for the rest of today and tomorrow ONLY (8/21-8/22)!!!
FINALLY!!! Thank you SO SO MUCH for your patience while we get our Collagen Protein BACK IN STOCK! Because I love my Instagram followers, I have a coupon for $5 OFF just. for. you. FIVE DOLLARS OFF!😬 Click on the link in my bio to get the coupon. This is good for the rest of today and tomorrow ONLY (8/21-8/22)!!!
When @coreycarlsonn caught me cheesing bc....beverages. A girl in her natural habitat.
Anyone else relate? ☕️🙋🏼‍♀️
When @coreycarlsonn caught me cheesing bc....beverages. A girl in her natural habitat. Anyone else relate? ☕️🙋🏼‍♀️
Do you want to be able to make delicious collagen waffles like these whenever you want? Well you’re in luck! We just launched @collagenforher subscriptions! At checkout, just select subscription and you can have Collagen For Her delivered to your door automatically every month! PLUS you’ll get 10% off when you are on a subscription plan! Saving money AND never having to remember to order collagen again? I know I know, we love you too 😘
Do you want to be able to make delicious collagen waffles like these whenever you want? Well you’re in luck! We just launched @collagenforher subscriptions! At checkout, just select subscription and you can have Collagen For Her delivered to your door automatically every month! PLUS you’ll get 10% off when you are on a subscription plan! Saving money AND never having to remember to order collagen again? I know I know, we love you too 😘
New week, new goals, but most importantly a new Gut Healing Smoothie recipe from @jenniferhanway 🤤💪 Deets below👇
⠀
Strawberry Shortcake Smoothie⠀
⠀
20g collagen powder
½ cup strawberries, fresh or frozen 
½ cup cauliflower rice ⠀
¼ cup cashews, soaked overnight and drained ⠀
1 tablespoon ground flaxseed⠀
½ teaspoons vanilla essence⠀
1 packet unflavored @goliveprobiotics powder⠀
1.5 cups almond milk (currently obsessed with @elmhurst1925)⠀
⠀
Place all ingredients in a blender and blend until smooth ⠀
#StrawberryShortcake #GutHealingSmoothie #LightestBrightestYou
New week, new goals, but most importantly a new Gut Healing Smoothie recipe from @jenniferhanway 🤤💪 Deets below👇 ⠀ Strawberry Shortcake Smoothie⠀ ⠀ 20g collagen powder ½ cup strawberries, fresh or frozen ½ cup cauliflower rice ⠀ ¼ cup cashews, soaked overnight and drained ⠀ 1 tablespoon ground flaxseed⠀ ½ teaspoons vanilla essence⠀ 1 packet unflavored @goliveprobiotics powder⠀ 1.5 cups almond milk (currently obsessed with @elmhurst1925)⠀ ⠀ Place all ingredients in a blender and blend until smooth ⠀ #StrawberryShortcake  #GutHealingSmoothie  #LightestBrightestYou 
Starting every morning with my favorite @vitalproteins Collagen Matcha! Makes my skin happy, my tummy happy, and my hair happy too! I love to mix mine with almond or cashew milk to make it extra creamy 😍
...
#vitalproteins #collagenpeptides #collagenpowder #matchaholic #matchacollagen #matchamornings #happytummy #guthealthmatters
🚨 BEAUTY ALERT 🚨The combination of these two from @moonjuice BEAUTY SHROOM 🍄 are amazing! 👊🏽My daily rituals are as follows:
1- Mornings I add the vegan collagen protection to my smoothies & 
2- I use the Plumping Jelly Serum before my cream both morning and evening. 
It’s been a little over a week and my SKIN IS GLOWING 💫
.
.
.
.
.
.
#beautyrituals #organicbeauty #organicbeautyproducts #mushroombeauty #medicinalmushrooms #beautyinsideandout #collagen #collagenpowder #organiccollagen #healthyfromtheinsideout #healthyfromtheinside #lovewhatyoueat #doyourbodygood #doyourbodyright #organicdietarysupplements
🚨 BEAUTY ALERT 🚨The combination of these two from @moonjuice BEAUTY SHROOM 🍄 are amazing! 👊🏽My daily rituals are as follows: 1- Mornings I add the vegan collagen protection to my smoothies & 2- I use the Plumping Jelly Serum before my cream both morning and evening. It’s been a little over a week and my SKIN IS GLOWING 💫 . . . . . . #beautyrituals  #organicbeauty  #organicbeautyproducts  #mushroombeauty  #medicinalmushrooms  #beautyinsideandout  #collagen  #collagenpowder  #organiccollagen  #healthyfromtheinsideout  #healthyfromtheinside  #lovewhatyoueat  #doyourbodygood  #doyourbodyright  #organicdietarysupplements 
Avocados weren't only meant for toast ya know 🥑🌞 - Try it in your smoothie! 🙌🏼😋
-
-
-
-
📸: @avocadomattress
#avocado #avocadosmoothie #avocadotoast #smoothie #foodie #fitlife #fitness #healthylifestyle #healthinspo #foodinspo #eatclean #staywell #bewell #instahealth #wellness #functional #functionalco #collagen #collagenpowder #vitamins #natural #wholefoods #stayfit #instadaily #instagood #austin #austintx #atx #supportlocal
Avocados weren't only meant for toast ya know 🥑🌞 - Try it in your smoothie! 🙌🏼😋 - - - - 📸: @avocadomattress #avocado  #avocadosmoothie  #avocadotoast  #smoothie  #foodie  #fitlife  #fitness  #healthylifestyle  #healthinspo  #foodinspo  #eatclean  #staywell  #bewell  #instahealth  #wellness  #functional  #functionalco  #collagen  #collagenpowder  #vitamins  #natural  #wholefoods  #stayfit  #instadaily  #instagood  #austin  #austintx  #atx  #supportlocal 
Here's today's #iherbspotlight!

Did you know that 30% of collagen is found in our skin, hair, muscles, bones, teeth and tendons? Collagen creates elasticity for our skin and literally holds the body together; however, by our mid 20's, collagen production is already in decline and continues to decline as we get older.💯‼️ So if you'd like to supplement with collagen, consider doing that with the collagen from the zintnutrition brand.🌿 Zint Collagen Hydrolysate is a nutritional Collagen Peptide that helps support & invigorate healthy skin, hair, teeth, nails as well as joints, digestion and hormonal balance.😍 Even better, it's #nonGMO, #rBGHfree, #kosher and #glutenfree and contains no additives.

As a powder, it's also easy to up your collagen intake by adding it to your favorite beverages, coffees, smoothies, smoothie bowls, salad dressings and more.☕️🥛🥤 #collagen #skincare #haircare #nailhealth #bones #tendons #joints #collagenpowder #iherb #아이허브 #アイハーブ #айхерб #crossfit #sports #nutrition #айхербкод #айхербпромокод #iherbcodeagf8541 #discountcode @iherb_bloger
Here's today's #iherbspotlight ! Did you know that 30% of collagen is found in our skin, hair, muscles, bones, teeth and tendons? Collagen creates elasticity for our skin and literally holds the body together; however, by our mid 20's, collagen production is already in decline and continues to decline as we get older.💯‼️ So if you'd like to supplement with collagen, consider doing that with the collagen from the zintnutrition brand.🌿 Zint Collagen Hydrolysate is a nutritional Collagen Peptide that helps support & invigorate healthy skin, hair, teeth, nails as well as joints, digestion and hormonal balance.😍 Even better, it's #nonGMO , #rBGHfree , #kosher  and #glutenfree  and contains no additives. As a powder, it's also easy to up your collagen intake by adding it to your favorite beverages, coffees, smoothies, smoothie bowls, salad dressings and more.☕️🥛🥤 #collagen  #skincare  #haircare  #nailhealth  #bones  #tendons  #joints  #collagenpowder  #iherb  #아이허브  #アイハーブ  #айхерб  #crossfit  #sports  #nutrition  #айхербкод  #айхербпромокод  #iherbcodeagf8541  #discountcode  @iherb_bloger
Sometimes a bar and a fatty coffee is all I want.
.
I really like these coconut cashew bars from @primalkitchenfoods and they were a dollar off at @sprouts so I bought a bunch for when I am in a rush or just want something light after a workout.
.
BTW, I always post work out deets in my stories if you are interested.
Sometimes a bar and a fatty coffee is all I want. . I really like these coconut cashew bars from @primalkitchenfoods and they were a dollar off at @sprouts so I bought a bunch for when I am in a rush or just want something light after a workout. . BTW, I always post work out deets in my stories if you are interested.
Want to know the BEST way to start the week?🧐⠀
With these Triple Chocolate Brownies plus the added Greatness of our Collagen! ⠀
Our inner fat kid has died and gone to heaven!!😋⠀
—⠀
BEST OF ALL..... Yes we just made chocolate healthy! 🤯🍫
—
Want to know the BEST way to start the week?🧐⠀ With these Triple Chocolate Brownies plus the added Greatness of our Collagen! ⠀ Our inner fat kid has died and gone to heaven!!😋⠀ —⠀ BEST OF ALL..... Yes we just made chocolate healthy! 🤯🍫 —
Rutin harian yang tak boleh tinggal... Sebelum tdo @ sebelum breakfast memang rini akan ambik collagen dan vitamin c ni... #collagenpowdershaklee 
#collagen 
#collagenshakleemurah 
#collagenmurah 
#collagenpowder 
#collagenshaklee 
#vitaminc
#vitamincterbaik 
#vitamincshakleemurah 
#vitamincshaklee
COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
Kolagen membantu memberi kelembapan dari rambut sampai kaki.
. 
Kolagen shaklee terhasil dari sisik ikan merah yang KUAT TEKANAN & DAYA TAHAN and mampu hidup 5m jauh ke dasar laut.
.
**Manusia boleh dive sampai 4m sahaja.. Lebih daripada tu tekanan yang terlalu tinggi tak dapat ditampung oleh badan dan boleh mengakibatkan arteri darah pecah.. Tapi ikan merah boleh hidup sehingga 5m ke bawah di mana ia tahan tekanan lagi tinggi dari manusia.
. 
Istimewanya collagen daripada Shaklee:
.
1. Saiz molekul 1000 dalton membuatkan ianya lebih mudah diserap badan.. Kolagen biasa bersaiz 3000 dalton
2. Saiz paling optimum utk penyerapan kolagen ialah 1000 dalton.. Kurang daripada itu buatkan ia susah nak diserap atau cepat musnah
3. Memelihara keanjalan kulit iaitu hasil dari ramuan kolagen -sisik ikan, kerangan laut, bakteria baik
4. Membantu penghidratan hasil dari ramuan-ekstrak biji camelia, ekstrak pfaffia. Turut mengandungi isoflavones yang sangat baik untuk kesihatan (menurunkan kadar kolesterol)
5. Anti oksidan tinggi hasil dari ramuan-vit c, vit b2 & b6 dari jagung
6. Mengandungi Probiotik Lactobacilus acidophilus untuk meningkatkan penyerapan Shaklee Collagen Powder dalam usus kecil.
. **Sumber glucosamine untuk penghasilan synovial fluid bagus untuk mereka yang kerap sakit sendi kerana bantu menambah kolagen pada sendi.
.
Berminat nak dapatkan sekotak Collagen Powder Shaklee? Boleh whatsapp deeba okay. 💕
.
Deeba
0133933473
Your Shaklee Independent Distributor
.
#promo
#promosi
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#awetmuda
#milkbooster
#skinsolution
#supplements
#collagen
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#kulitcantik
#beauty
#beautytips
#flawlessskin
#deebashaklee
#testimonishaklee 
#shakleeeffect
#shakleemalaysia
#shakleeuitm
#shakleebrunei
#shakleesingapore 
#shakleekb
#shakleekotabharu 
#shakleekelantan
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekotabharu
COLLAGEN POWDER SHAKLEE . Kolagen membantu memberi kelembapan dari rambut sampai kaki. . Kolagen shaklee terhasil dari sisik ikan merah yang KUAT TEKANAN & DAYA TAHAN and mampu hidup 5m jauh ke dasar laut. . **Manusia boleh dive sampai 4m sahaja.. Lebih daripada tu tekanan yang terlalu tinggi tak dapat ditampung oleh badan dan boleh mengakibatkan arteri darah pecah.. Tapi ikan merah boleh hidup sehingga 5m ke bawah di mana ia tahan tekanan lagi tinggi dari manusia. . Istimewanya collagen daripada Shaklee: . 1. Saiz molekul 1000 dalton membuatkan ianya lebih mudah diserap badan.. Kolagen biasa bersaiz 3000 dalton 2. Saiz paling optimum utk penyerapan kolagen ialah 1000 dalton.. Kurang daripada itu buatkan ia susah nak diserap atau cepat musnah 3. Memelihara keanjalan kulit iaitu hasil dari ramuan kolagen -sisik ikan, kerangan laut, bakteria baik 4. Membantu penghidratan hasil dari ramuan-ekstrak biji camelia, ekstrak pfaffia. Turut mengandungi isoflavones yang sangat baik untuk kesihatan (menurunkan kadar kolesterol) 5. Anti oksidan tinggi hasil dari ramuan-vit c, vit b2 & b6 dari jagung 6. Mengandungi Probiotik Lactobacilus acidophilus untuk meningkatkan penyerapan Shaklee Collagen Powder dalam usus kecil. . **Sumber glucosamine untuk penghasilan synovial fluid bagus untuk mereka yang kerap sakit sendi kerana bantu menambah kolagen pada sendi. . Berminat nak dapatkan sekotak Collagen Powder Shaklee? Boleh whatsapp deeba okay. 💕 . Deeba 0133933473 Your Shaklee Independent Distributor . #promo  #promosi  #shaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #espshaklee  #awetmuda  #milkbooster  #skinsolution  #supplements  #collagen  #collagenpowder  #collagenpowdershaklee  #kulitcantik  #beauty  #beautytips  #flawlessskin  #deebashaklee  #testimonishaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleeuitm  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleekb  #shakleekotabharu  #shakleekelantan  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekotabharu 
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔 - - Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak. - - Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya ! - - Kenapa surirumah perlu ambil ESP ? - - 💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama 💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari 💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut 💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik 💐 Mengawal selera makan berlebihan 💐 Memberi berat badan yang ideal 💐 Bantu penambahan susu ibu - - Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju: - - 📞 AIN / 0129269904 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔 - - Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak. - - Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya ! - - Kenapa surirumah perlu ambil ESP ? - - 💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama 💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari 💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut 💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik 💐 Mengawal selera makan berlebihan 💐 Memberi berat badan yang ideal 💐 Bantu penambahan susu ibu - - Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju: - - 📞 AIN / 0129269904 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
KENAPA VITAMIN C JADI HOT PRODUCT? -
-
Dengan satu botol Vitamin C ni beri banyak manfaat pada setiap individu 😚😚
-
-
Dah lah tahan lama, harga pun sangat menjimatkan ! 😉
-
-
Jom ketahui manfaat Vitamin C -
💐Bantu imunisasi tubuh badan
💐Mambantu sekatakan tona kulit
💐Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat
💐Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat
💐 Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau
-
-
Jom dapatkan sebotol setiap orang yang tersayang 😘😘
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
📞 ILA | 011-37635512
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
KENAPA VITAMIN C JADI HOT PRODUCT? - - Dengan satu botol Vitamin C ni beri banyak manfaat pada setiap individu 😚😚 - - Dah lah tahan lama, harga pun sangat menjimatkan ! 😉 - - Jom ketahui manfaat Vitamin C - 💐Bantu imunisasi tubuh badan 💐Mambantu sekatakan tona kulit 💐Membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam dan jeragat 💐Merupakan collagen asas untuk bantu memberi struktur kulit yg sihat 💐 Mengatasi masalah cepat penat dan mudah rasa lemau - - Jom dapatkan sebotol setiap orang yang tersayang 😘😘 - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 📞 ILA | 011-37635512 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!!
.
.
Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!.
.
Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen.
.
Barulah badan sihat dan Kulit cantik.!
.

Pengedar Sah Shaklee
Haslina
0192843708 
@haslienaku_beauty
#HMKBeautyShop0192843708
#Bahau #NegeriSembilan
#pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop 
#ShakleeNegeriSembilan #sayajualonline #ShakleeBahau #dropshipdiperlukan #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing # #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #Collagenpowder #kuruscantik #hmkworld #ShakleeLovers  #SetCantikKurus #CoretanKakHas 
#SetTenaga #BeraniBerniaga
#Awetmuda #ShakleeCantik #YouthShaklee
#VivixSihat
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!! . . Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!. . Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen. . Barulah badan sihat dan Kulit cantik.! . Pengedar Sah Shaklee Haslina 0192843708 @haslienaku_beauty #HMKBeautyShop0192843708  #Bahau  #NegeriSembilan  #pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #ShakleeNegeriSembilan  #sayajualonline  #ShakleeBahau  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  # #jerawathilang  #kulitcerah  #setcantikshaklee  #Collagenpowder  #kuruscantik  #hmkworld  #ShakleeLovers  #SetCantikKurus  #CoretanKakHas  #SetTenaga  #BeraniBerniaga  #Awetmuda  #ShakleeCantik  #YouthShaklee  #VivixSihat 
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!!
.
.
Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!.
.
Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen.
.
Barulah badan sihat dan Kulit cantik.!
.

Pengedar Sah Shaklee
Haslina
0192843708 
@haslienaku_beauty
#HMKBeautyShop0192843708
#Bahau #NegeriSembilan
#pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop 
#ShakleeNegeriSembilan #sayajualonline #ShakleeBahau #dropshipdiperlukan #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing # #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #Collagenpowder #kuruscantik #hmkworld #ShakleeLovers  #SetCantikKurus #CoretanKakHas 
#SetTenaga #BeraniBerniaga
#Awetmuda #ShakleeCantik #YouthShaklee
#VivixSihat
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!! . . Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!. . Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen. . Barulah badan sihat dan Kulit cantik.! . Pengedar Sah Shaklee Haslina 0192843708 @haslienaku_beauty #HMKBeautyShop0192843708  #Bahau  #NegeriSembilan  #pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #ShakleeNegeriSembilan  #sayajualonline  #ShakleeBahau  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  # #jerawathilang  #kulitcerah  #setcantikshaklee  #Collagenpowder  #kuruscantik  #hmkworld  #ShakleeLovers  #SetCantikKurus  #CoretanKakHas  #SetTenaga  #BeraniBerniaga  #Awetmuda  #ShakleeCantik  #YouthShaklee  #VivixSihat 
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!!
.
.
Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!.
.
Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen.
.
Barulah badan sihat dan Kulit cantik.!
.

Pengedar Sah Shaklee
Haslina
0192843708 
@haslienaku_beauty
#HMKBeautyShop0192843708
#Bahau #NegeriSembilan
#pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop 
#ShakleeNegeriSembilan #sayajualonline #ShakleeBahau #dropshipdiperlukan #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing # #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #Collagenpowder #kuruscantik #hmkworld #ShakleeLovers  #SetCantikKurus #CoretanKakHas 
#SetTenaga #BeraniBerniaga
#Awetmuda #ShakleeCantik #YouthShaklee
#VivixSihat
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!! . . Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!. . Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen. . Barulah badan sihat dan Kulit cantik.! . Pengedar Sah Shaklee Haslina 0192843708 @haslienaku_beauty #HMKBeautyShop0192843708  #Bahau  #NegeriSembilan  #pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #ShakleeNegeriSembilan  #sayajualonline  #ShakleeBahau  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  # #jerawathilang  #kulitcerah  #setcantikshaklee  #Collagenpowder  #kuruscantik  #hmkworld  #ShakleeLovers  #SetCantikKurus  #CoretanKakHas  #SetTenaga  #BeraniBerniaga  #Awetmuda  #ShakleeCantik  #YouthShaklee  #VivixSihat 
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!!
.
.
Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!.
.
Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen.
.
Barulah badan sihat dan Kulit cantik.!
.

Pengedar Sah Shaklee
Haslina
0192843708 
@haslienaku_beauty
#HMKBeautyShop0192843708
#Bahau #NegeriSembilan
#pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop 
#ShakleeNegeriSembilan #sayajualonline #ShakleeBahau #dropshipdiperlukan #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing # #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #Collagenpowder #kuruscantik #hmkworld #ShakleeLovers  #SetCantikKurus #CoretanKakHas 
#SetTenaga #BeraniBerniaga
#Awetmuda #ShakleeCantik #YouthShaklee
#VivixSihat
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!! . . Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!. . Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen. . Barulah badan sihat dan Kulit cantik.! . Pengedar Sah Shaklee Haslina 0192843708 @haslienaku_beauty #HMKBeautyShop0192843708  #Bahau  #NegeriSembilan  #pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #ShakleeNegeriSembilan  #sayajualonline  #ShakleeBahau  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  # #jerawathilang  #kulitcerah  #setcantikshaklee  #Collagenpowder  #kuruscantik  #hmkworld  #ShakleeLovers  #SetCantikKurus  #CoretanKakHas  #SetTenaga  #BeraniBerniaga  #Awetmuda  #ShakleeCantik  #YouthShaklee  #VivixSihat 
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!!
.
.
Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!.
.
Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen.
.
Barulah badan sihat dan Kulit cantik.!
.

Pengedar Sah Shaklee
Haslina
0192843708 
@haslienaku_beauty
#HMKBeautyShop0192843708
#Bahau #NegeriSembilan
#pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop 
#ShakleeNegeriSembilan #sayajualonline #ShakleeBahau #dropshipdiperlukan #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing # #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #Collagenpowder #kuruscantik #hmkworld #ShakleeLovers  #SetCantikKurus #CoretanKakHas 
#SetTenaga #BeraniBerniaga
#Awetmuda #ShakleeCantik #YouthShaklee
#VivixSihat
NAK SIHAT NAK CANTIK! KENA BUAT DETOX DULU.!!! . . Badan yang penuh toksin akan menyebabkan pelbagai penyakit yang datang!!. . Jadi sangat penting untuk lakukan detox terlebih dahulu barulah kita boleh ambil Vitamin atau Supplemen. . Barulah badan sihat dan Kulit cantik.! . Pengedar Sah Shaklee Haslina 0192843708 @haslienaku_beauty #HMKBeautyShop0192843708  #Bahau  #NegeriSembilan  #pengedarShakleeBahau  #sayajualshaklee  #malaysiaonlineshop  #ShakleeNegeriSembilan  #sayajualonline  #ShakleeBahau  #dropshipdiperlukan  #produkkesihatan  #kulitkusam  #pudarkanparut  #kulitglowing  # #jerawathilang  #kulitcerah  #setcantikshaklee  #Collagenpowder  #kuruscantik  #hmkworld  #ShakleeLovers  #SetCantikKurus  #CoretanKakHas  #SetTenaga  #BeraniBerniaga  #Awetmuda  #ShakleeCantik  #YouthShaklee  #VivixSihat 
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔 - - Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak. - - Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya ! - - Kenapa surirumah perlu ambil ESP ? - - 💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama 💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari 💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut 💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik 💐 Mengawal selera makan berlebihan 💐 Memberi berat badan yang ideal 💐 Bantu penambahan susu ibu - - Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju: - - 📞 AIN / 0129269904 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! 
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍 . Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni . Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ? . 🌈 ESP Shaklee Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau. Sebab tu ESP item paling hot ! . 🌈 Vita-C Plus Shaklee Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar . Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻 . Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖 . 📲umie | 0173176254
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! 
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍 . Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni . Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ? . 🌈 ESP Shaklee Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau. Sebab tu ESP item paling hot ! . 🌈 Vita-C Plus Shaklee Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar . Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻 . Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖 . 📲umie | 0173176254
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! 
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254
RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍 . Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling ! Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni . Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ? . 🌈 ESP Shaklee Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau. Sebab tu ESP item paling hot ! . 🌈 Vita-C Plus Shaklee Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar . Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻 . Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖 . 📲umie | 0173176254
Assalamualaikum, 
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni! 
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan 
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254
Assalamualaikum, Set beauty shaklee diminati ramai! . . HAI semua 🙋🏼‍♀️ Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam? . . So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer. . . Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang. . . Boleh try set beauty ni! Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan! . . Selain itu boleh dibuat masker, best kan Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 . . Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. . . 📲 umie | 0173176254
Assalamualaikum, 
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni! 
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan 
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254
Assalamualaikum, Set beauty shaklee diminati ramai! . . HAI semua 🙋🏼‍♀️ Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam? . . So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer. . . Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang. . . Boleh try set beauty ni! Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan! . . Selain itu boleh dibuat masker, best kan Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 . . Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. . . 📲 umie | 0173176254
No more filter needed😉
No more filter needed😉
Kulit lebih cantik & berseri😊
Kulit lebih cantik & berseri😊
Masalah kedua selesai selepas penggunaan YOUTH😊
Masalah kedua selesai selepas penggunaan YOUTH😊
Assalamualaikum, 
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni! 
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan 
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254
Assalamualaikum, Set beauty shaklee diminati ramai! . . HAI semua 🙋🏼‍♀️ Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam? . . So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer. . . Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang. . . Boleh try set beauty ni! Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan! . . Selain itu boleh dibuat masker, best kan Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 . . Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. . . 📲 umie | 0173176254
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
LANGKAH2 APPLY YOUTH SKINCARE
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP?

Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee

Ye SEBULAN JE😍

Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG
🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!)
🎀KULIT SEMAKIN CERAH
🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN
🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT
🎀PARUT SEMAKIN PUDAR

And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup

Ya Allah happy for her😭

Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie

Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍

Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH

Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi

Untuk maintain MUDA😍

Sesuai dengan tagline YOUTH

LOOK YOUNGER LONGER ❤

Untuk more testimoni PARUT JERAWAT BERLUBANG klik komen keh 😊
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP? Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee Ye SEBULAN JE😍 Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG 🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!) 🎀KULIT SEMAKIN CERAH 🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN 🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT 🎀PARUT SEMAKIN PUDAR And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup Ya Allah happy for her😭 Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍 Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi Untuk maintain MUDA😍 Sesuai dengan tagline YOUTH LOOK YOUNGER LONGER ❤ Untuk more testimoni PARUT JERAWAT BERLUBANG klik komen keh 😊
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP?

Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee

Ye SEBULAN JE😍

Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG
🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!)
🎀KULIT SEMAKIN CERAH
🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN
🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT
🎀PARUT SEMAKIN PUDAR

And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup

Ya Allah happy for her😭

Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie

Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍

Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH

Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi

Untuk maintain MUDA😍

Sesuai dengan tagline YOUTH

LOOK YOUNGER LONGER ❤

Untuk more testimoni PARUT JERAWAT BERLUBANG klik komen keh 😊
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP? Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee Ye SEBULAN JE😍 Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG 🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!) 🎀KULIT SEMAKIN CERAH 🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN 🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT 🎀PARUT SEMAKIN PUDAR And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup Ya Allah happy for her😭 Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍 Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi Untuk maintain MUDA😍 Sesuai dengan tagline YOUTH LOOK YOUNGER LONGER ❤ Untuk more testimoni PARUT JERAWAT BERLUBANG klik komen keh 😊
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP?

Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee

Ye SEBULAN JE😍

Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG
🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!)
🎀KULIT SEMAKIN CERAH
🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN
🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT
🎀PARUT SEMAKIN PUDAR

And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup

Ya Allah happy for her😭

Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie

Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍

Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH

Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi

Untuk maintain MUDA😍

Sesuai dengan tagline YOUTH

LOOK YOUNGER LONGER ❤
PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN TERTUTUP? Testimoni nie paling win hasil penggunaan YOUTH SKINCARE DALAM TEMPOH SEBULAN jeeee Ye SEBULAN JE😍 Antara kesan positif yang customer terima : 🎀GELAP BAWAH MATA HILANG 🎀KULIT SEMAKIN LEMBUT (dulu kulit kasar tahap nak pegang pun rasa stress!) 🎀KULIT SEMAKIN CERAH 🎀JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN 🎀LIANG PORI SEMAKIN RAPAT 🎀PARUT SEMAKIN PUDAR And paling obvious of course laaa PARUT JERAWAT BERLUBANG TU dah nampak semakin tertutup Ya Allah happy for her😭 Setelah berbelas tahun beliau cuba pulihkan kulit yang tak berkesudahan nie Akhirnya dengan YOUTH SKINCARE, kejap je settle 😍 Korang yang ada masalah kulit macam nie memang recommend sangat try YOUTH Kalau takde masalah kulit lagiiii la bagus..hihi Untuk maintain MUDA😍 Sesuai dengan tagline YOUTH LOOK YOUNGER LONGER ❤