an online Instagram web viewer

#codshahalam medias

Photos

Bagaimana memiliki Wajah cantik dengan vitamin B3 ?
.
Vitamin B3 merupakan nutrisi yang baik bagi kulit, menjaga kulit untuk sentiasa kelihatan cantik dan salah satu usaha untuk melawan kehadiran jerawat.
.
Manfaat yang biasa diperoleh daripada vitamin ini adalah: 
1. Melembabkan kulit wajah
2. Mengurangi kedutan/ penuaan
3. Mengatasi jerawat
4. Mencegah terjadinya kanser kulit .
.
.
Sumber dan olahan semula dari https://hellosehat.com

#FCCPinkMovement
#FCCPinkNovember
#TeamCC
#FCCMalaysia
#HalalCosmeticsFromIstanbul 
#RestoreYourConfidence
#codshahalam
#codpinggiranUSJ
#codputraheight
#halalcosmetics
#sayajual
#cccream
#FCCCCCream
Bagaimana memiliki Wajah cantik dengan vitamin B3 ? . Vitamin B3 merupakan nutrisi yang baik bagi kulit, menjaga kulit untuk sentiasa kelihatan cantik dan salah satu usaha untuk melawan kehadiran jerawat. . Manfaat yang biasa diperoleh daripada vitamin ini adalah: 1. Melembabkan kulit wajah 2. Mengurangi kedutan/ penuaan 3. Mengatasi jerawat 4. Mencegah terjadinya kanser kulit . . . Sumber dan olahan semula dari https://hellosehat.com #FCCPinkMovement  #FCCPinkNovember  #TeamCC  #FCCMalaysia  #HalalCosmeticsFromIstanbul  #RestoreYourConfidence  #codshahalam  #codpinggiranUSJ  #codputraheight  #halalcosmetics  #sayajual  #cccream  #FCCCCCream 
Seronokk tengok saiful apek pun dah rasa kek daim ni☺️
.
Anda bila lagi?? 😍
.
Tempah segeraaaaa
.
#kekdaimviral #codshahalam #codklang #ctdk #fatzura #kekdaimshahalam #kekdaimklang
Feedback customers mengenaik YOUTH CLEANSER ⤵️
.
“Kak suri insyaallah husna jadi ahli ...😊husna cuma tanye berapa harga cleanser youth nak beli sekrg belum cukup duit lagi nanti husna wassp kak suri semula 😊💐tgh kumpul duit nak beli cleanser youth shaklee sebab kawan husna guna cleanser youth je dia pun x cukup duit nak beli satu set tapi dia try clenser je dah nampak perubahan kulit muka cerah bekas jerawat yg lama pun dh semakin hilang 😊 “
.
.
Alhamdulillah.... .
Semakin hari semakin ramai Testimonial berkesan YOUTH SKINCARE 😍😄😍
Korang beli lagi? .
Jom wsap kak suri bantu ⤵️
.
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Feedback customers mengenaik YOUTH CLEANSER ⤵️ . “Kak suri insyaallah husna jadi ahli ...😊husna cuma tanye berapa harga cleanser youth nak beli sekrg belum cukup duit lagi nanti husna wassp kak suri semula 😊💐tgh kumpul duit nak beli cleanser youth shaklee sebab kawan husna guna cleanser youth je dia pun x cukup duit nak beli satu set tapi dia try clenser je dah nampak perubahan kulit muka cerah bekas jerawat yg lama pun dh semakin hilang 😊 “ . . Alhamdulillah.... . Semakin hari semakin ramai Testimonial berkesan YOUTH SKINCARE 😍😄😍 Korang beli lagi? . Jom wsap kak suri bantu ⤵️ . WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Feedback customers mengenaik YOUTH CLEANSER ⤵️
.
“Kak suri insyaallah husna jadi ahli ...😊husna cuma tanye berapa harga cleanser youth nak beli sekrg belum cukup duit lagi nanti husna wassp kak suri semula 😊💐tgh kumpul duit nak beli cleanser youth shaklee sebab kawan husna guna cleanser youth je dia pun x cukup duit nak beli satu set tapi dia try clenser je dah nampak perubahan kulit muka cerah bekas jerawat yg lama pun dh semakin hilang 😊 “
.
.
Alhamdulillah.... .
Semakin hari semakin ramai Testimonial berkesan YOUTH SKINCARE 😍😄😍
Korang beli lagi? .
Jom wsap kak suri bantu ⤵️
.
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Feedback customers mengenaik YOUTH CLEANSER ⤵️ . “Kak suri insyaallah husna jadi ahli ...😊husna cuma tanye berapa harga cleanser youth nak beli sekrg belum cukup duit lagi nanti husna wassp kak suri semula 😊💐tgh kumpul duit nak beli cleanser youth shaklee sebab kawan husna guna cleanser youth je dia pun x cukup duit nak beli satu set tapi dia try clenser je dah nampak perubahan kulit muka cerah bekas jerawat yg lama pun dh semakin hilang 😊 “ . . Alhamdulillah.... . Semakin hari semakin ramai Testimonial berkesan YOUTH SKINCARE 😍😄😍 Korang beli lagi? . Jom wsap kak suri bantu ⤵️ . WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
BaKAR LEMAK 2x GANDA 
Serius ke nak kurus? 
cod #shahalam
#codshahalam

Jom turun berat badan dgn fat burner Mega.BAKAR LEMAK

dapatkan harga PROMOSI Rm150(normal price Rm200) + free poslaju + FREE shaker

pertanyaan??
tempahan?? .
sms/wassap MEGA ke 018-2011898
sms/wassap MEGA ke 018-2011898
sms/wassap MEGA ke 018-2011898
.
.
#bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlineshoppingmalaysia #hijabistamalaysia #igshopmy #bajucantik #malaysia #lokalbrand #masyukk #igersmalaysia #kuruscantikputih #onlinemurah #Barangbaik #celebrityfitness #gengBomba #gengmakan #foodporn #makan #weightloss #kurussebelumkahwin #kurussebelum2017 #kurussebelumnikah #kuruskanbadan #jomkurus #jomkurus1malaysia #jkm
BaKAR LEMAK 2x GANDA Serius ke nak kurus? cod #shahalam  #codshahalam  Jom turun berat badan dgn fat burner Mega.BAKAR LEMAK dapatkan harga PROMOSI Rm150(normal price Rm200) + free poslaju + FREE shaker pertanyaan?? tempahan?? . sms/wassap MEGA ke 018-2011898 sms/wassap MEGA ke 018-2011898 sms/wassap MEGA ke 018-2011898 . . #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #onlineshoppingmalaysia  #hijabistamalaysia  #igshopmy  #bajucantik  #malaysia  #lokalbrand  #masyukk  #igersmalaysia  #kuruscantikputih  #onlinemurah  #Barangbaik  #celebrityfitness  #gengBomba  #gengmakan  #foodporn  #makan  #weightloss  #kurussebelumkahwin  #kurussebelum2017  #kurussebelumnikah  #kuruskanbadan  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #jkm 
Order hari ni terus dapat.. area kl selangor negeri sembilan.. cod depan rumah atau pejabat atau mane2 tempat berdekatan anda.. Whatsapp mega ke 0196672009
Whatsapp mega ke 0196672009

#fatburner #fatburnermega #codpercuma #codterpantas #promosi #produkkurus #tipskurus #tipskurussihatsado #infokurus #lostweight #turunberat #pembakarkemak #sayajualonline #sayajualmurah #codkajang #codshahalam #codseremban
Gunakan Senyumanmu Untuk Mengubah Dunia...Dan Jangan Biarkan Dunia Yang Mengubah Senyumanmu..
.
Alhamdulillah ..
Badan Tenang 
Pengambilan Yang Konsisten
Pasti Membuatmu Tersenyum
Sihat BerTerusan..
Siang Dan Malam..
Pagi Dan Petang..
Dengan Ramuan Pilihan..
.
• SEGALA PUJI BAGI ALLAH •
.
Maajun
DOA USAHA IKHTIAR TAWAKAL
bukan sekadar maajun
ia supplement keperluan badan
.
DM / WhatsApp 60182111895
.
•SAKIT LUTUT
•SAKIT PINGGANG
•SAKIT BAHU
•LETIH / LESU
•BUASIR
•LEMAH BADAN
•LEMAH TENAGA
•BENGKAK² BADAN
.

#shahalam #codshahalam #kesihatan #seremban #sakitbadan #setiu #kuantan #terapidiri #takrugibeli #sakitsendi #sakiturat #sakitlutut #lesu #temerloh #selangor #johor #lemahbadan  #sakitotot #rompin #muar #sayamakansayajual #kualaterengganu #codkualaterengganu #selamatpetang #terbukti #berkesan #assalamualaikum #pahang #negerisembilan #melaka
Gunakan Senyumanmu Untuk Mengubah Dunia...Dan Jangan Biarkan Dunia Yang Mengubah Senyumanmu.. . Alhamdulillah .. Badan Tenang Pengambilan Yang Konsisten Pasti Membuatmu Tersenyum Sihat BerTerusan.. Siang Dan Malam.. Pagi Dan Petang.. Dengan Ramuan Pilihan.. . • SEGALA PUJI BAGI ALLAH • . Maajun DOA USAHA IKHTIAR TAWAKAL bukan sekadar maajun ia supplement keperluan badan . DM / WhatsApp 60182111895 . •SAKIT LUTUT •SAKIT PINGGANG •SAKIT BAHU •LETIH / LESU •BUASIR •LEMAH BADAN •LEMAH TENAGA •BENGKAK² BADAN . #shahalam  #codshahalam  #kesihatan  #seremban  #sakitbadan  #setiu  #kuantan  #terapidiri  #takrugibeli  #sakitsendi  #sakiturat  #sakitlutut  #lesu  #temerloh  #selangor  #johor  #lemahbadan  #sakitotot  #rompin  #muar  #sayamakansayajual  #kualaterengganu  #codkualaterengganu  #selamatpetang  #terbukti  #berkesan  #assalamualaikum  #pahang  #negerisembilan  #melaka 
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️
.
RM99 per box to SM
RM105 per box to SS
SGD/BND 40 per box
🎁FREE GIFT
.
Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋
.
. .
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazaarpaknil #TruDollyBeautyBooster&DetoxPro
#1stinmalaysia #freepostage #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #tipskurus #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖 . Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️ . RM99 per box to SM RM105 per box to SS SGD/BND 40 per box 🎁FREE GIFT . Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋 . . . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazaarpaknil  #TruDollyBeautyBooster &DetoxPro #1stinmalaysia  #freepostage  #codselangor  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #tipskurus  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang 
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️
.
RM99 per box to SM
RM105 per box to SS
SGD/BND 40 per box
🎁FREE GIFT
.
Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋
.
. .
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazaarpaknil #TruDollyBeautyBooster&DetoxPro
#1stinmalaysia #freepostage #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #tipskurus #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖 . Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️ . RM99 per box to SM RM105 per box to SS SGD/BND 40 per box 🎁FREE GIFT . Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋 . . . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazaarpaknil  #TruDollyBeautyBooster &DetoxPro #1stinmalaysia  #freepostage  #codselangor  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #tipskurus  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang 
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️
.
RM99 per box to SM
RM105 per box to SS
SGD/BND 40 per box
🎁FREE GIFT
.
Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋
.
. .
#ladyqissquad #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #TruFitz #bazaarpaknil #TruDollyBeautyBooster&DetoxPro
#1stinmalaysia #freepostage #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #tipskurus #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #doaygbaik2 #promo #freegift #trudolly #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang
Anda mempunyai masalah kulit dan badan banyak toksin? TruDolly Sparkle Edition with New Improve Formula for Beauty Booster dan Detox Pro yang boleh atasi semua masalah itu. Tablet yang berperisa strawberi dan epal hijau sangat mudah untuk dimakan hanya perlu kunyah sahaja💖 . Dapatkan sekarang sementara stok masih ada♥️ . RM99 per box to SM RM105 per box to SS SGD/BND 40 per box 🎁FREE GIFT . Whatsapp ☎️017 8442712 untuk belian💋 . . . #ladyqissquad  #TruDolly1stAnniversarry  #FazuraBirthday  #TruFitz  #bazaarpaknil  #TruDollyBeautyBooster &DetoxPro #1stinmalaysia  #freepostage  #codselangor  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #tipskurus  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #trudolly  #trufitzshahalam  #trufitzsubang  #trufitzklang 
Siapa lagi nak cod macamni? Untuk apa apa majlis pun sesuai💙💙
.
Cod:
🍥Shah Alam
🍥Kota Damansara
🍥Kajang
.
Order: Whatsapp mira 0172664124
.
#brownies #browniesmurah #brownieskajang #browniesshahalam #browniesdamansara #brownieskotadamansara #browniescod #codbrownies #codshahalam #codkotadamansara #coddamansara #btowniessedap
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ.
She ordered 5 boxes of crispy creamhorn .
.
.
.
Want to order? 2days in advance ya!
. . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby
🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion
🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km
✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only)
.
#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#aafiyah #cookiesmurah#doorgiftbajet#doorgiftshahalam  #putraheights#bazarpaknil#ruangrezekihanania #babyshower#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#seksyen27#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam#creamhornshahalam
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ. She ordered 5 boxes of crispy creamhorn . . . . Want to order? 2days in advance ya! . . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . 🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby 🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion 🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km ✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only) . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #aafiyah  #cookiesmurah #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #bazarpaknil #ruangrezekihanania  #babyshower #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #seksyen27 #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam #creamhornshahalam 
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ.
She ordered 5 boxes of crispy creamhorn .
.
.
.
Want to order? 2days in advance ya!
. . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby
🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion
🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km
✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only)
.
#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#aafiyah #cookiesmurah#doorgiftbajet#doorgiftshahalam  #putraheights#bazarpaknil#ruangrezekihanania #babyshower#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#seksyen27#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam#creamhornshahalam
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ. She ordered 5 boxes of crispy creamhorn . . . . Want to order? 2days in advance ya! . . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . 🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby 🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion 🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km ✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only) . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #aafiyah  #cookiesmurah #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #bazarpaknil #ruangrezekihanania  #babyshower #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #seksyen27 #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam #creamhornshahalam 
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ.
She ordered 5 boxes of crispy creamhorn .
.
.
.
Want to order? 2days in advance ya!
. . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby
🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion
🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km
✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only)
.
#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#aafiyah #cookiesmurah#doorgiftbajet#doorgiftshahalam  #putraheights#bazarpaknil#ruangrezekihanania #babyshower#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#seksyen27#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam#creamhornshahalam
Done collected by Ms Emiliana from One City USJ. She ordered 5 boxes of crispy creamhorn . . . . Want to order? 2days in advance ya! . . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . 🚚DELIVERY Charge RM5-RM10 to Shah Alam area n nearby 🚘only FREE DELIVERY (SHAH ALAM/P.Heights) if we do the promotion 🚨FREE DELIVERY SEKSYEN 27/28 & PUTRA HEIGHTS 🚘Delivery including KL/Damansara but charge apply per km ✈️Pos ke Seluruh Malaysia (selected item only) . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #aafiyah  #cookiesmurah #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #bazarpaknil #ruangrezekihanania  #babyshower #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #seksyen27 #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam #creamhornshahalam 
1. LAMPU GARAM MEWANGI BY AURA REZEKI

Lampu garam ini mempunyai kandungan elemen bio fizik yang dapat meningkatkan kesehatan tubuh manusia dgn terhasilnya ion negatif yg membersihkan udara menjadi neutral dengan cara murah dan efektif.

Berfungsi untuk mengembalikan ion negatif seperti di kawasan pergunungan dan air terjun yg secara natural memiliki kesegaran udara dan dapat mengurangkan bakteria yang beredar di udara sekitarnya. 
Meneutralkan dan mengimbangi gelombang/frekuensi elektromagnetik yg terhasil oleh barangan elektronik yg berada di rumah dan pejabat.

Mewujudkan suasana yang tenang, mendamaikan di samping membersihkan udara di sekitar bilik. Terapi warna cahaya oren dr lampu garam dapat menstabilkan emosi dan memberi ketenangan.

2. AROMA MEWANGI BY AURA REZEKI

Aroma mewangi ini untuk kegunaan pelbagai (multipurpose) sebagai memberi haruman persekitaran ruang di rumah, lampu garam, fabrik dan lain-lain.

Aroma mewangi ini membantu memberi ketenangan serta membangkit keceriaan dan semangat seisi rumah.

Wangian ini dihasilkan dari gabungan 7 bungaan iaitu Lili, kenanga, melati, cempaka, teratai, tanjong dan mawar.

20ML dan 
EXTRA 10ML (Percuma)

Semoga bergembira dengan wangian ketenangan ini.
.
Kredit: Dr Fairani
.
Pertanyaan, pembelian atau booking rawatan⤵️
.
☎️ http://aurafiybeauty.wasap.my
.
#aurarezeki #aurafiybeauty #rawatanspa #rawatansihir #makhlushalus #garambukit #garammandian #himalaya #mandiais #mandibunga #bisabadan #naikseriwajah #bakalpengantin #seriwajah #pulihsemangat #lemahsemangat #auradiri #auralemah #rawatanislam #rendamankaki #footspa #moodrepublik #boothtour #selangor #klang #shahalam #codklang #codshahalam #stroke #lenguhbadan

Follow FB: Aura Fiy Beauty
Follow IG: aurafiybeauty
1. LAMPU GARAM MEWANGI BY AURA REZEKI Lampu garam ini mempunyai kandungan elemen bio fizik yang dapat meningkatkan kesehatan tubuh manusia dgn terhasilnya ion negatif yg membersihkan udara menjadi neutral dengan cara murah dan efektif. Berfungsi untuk mengembalikan ion negatif seperti di kawasan pergunungan dan air terjun yg secara natural memiliki kesegaran udara dan dapat mengurangkan bakteria yang beredar di udara sekitarnya. Meneutralkan dan mengimbangi gelombang/frekuensi elektromagnetik yg terhasil oleh barangan elektronik yg berada di rumah dan pejabat. Mewujudkan suasana yang tenang, mendamaikan di samping membersihkan udara di sekitar bilik. Terapi warna cahaya oren dr lampu garam dapat menstabilkan emosi dan memberi ketenangan. 2. AROMA MEWANGI BY AURA REZEKI Aroma mewangi ini untuk kegunaan pelbagai (multipurpose) sebagai memberi haruman persekitaran ruang di rumah, lampu garam, fabrik dan lain-lain. Aroma mewangi ini membantu memberi ketenangan serta membangkit keceriaan dan semangat seisi rumah. Wangian ini dihasilkan dari gabungan 7 bungaan iaitu Lili, kenanga, melati, cempaka, teratai, tanjong dan mawar. 20ML dan EXTRA 10ML (Percuma) Semoga bergembira dengan wangian ketenangan ini. . Kredit: Dr Fairani . Pertanyaan, pembelian atau booking rawatan⤵️ . ☎️ http://aurafiybeauty.wasap.my . #aurarezeki  #aurafiybeauty  #rawatanspa  #rawatansihir  #makhlushalus  #garambukit  #garammandian  #himalaya  #mandiais  #mandibunga  #bisabadan  #naikseriwajah  #bakalpengantin  #seriwajah  #pulihsemangat  #lemahsemangat  #auradiri  #auralemah  #rawatanislam  #rendamankaki  #footspa  #moodrepublik  #boothtour  #selangor  #klang  #shahalam  #codklang  #codshahalam  #stroke  #lenguhbadan  Follow FB: Aura Fiy Beauty Follow IG: aurafiybeauty
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, 🤗🤗anda bila lagi💕💕💕
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲018-2264345
.
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxyfeedback #dyxyteam #dyxypromosi
#dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyperlis #dyxyklang #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #setmekap #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#unisel #politeknikshahalam #uitmpuncakperdana
#stokisdyxy #dropshipwanted #trustedsellermalaysia
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics , 🤗🤗anda bila lagi💕💕💕 . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 📲 📲018-2264345 . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxyfeedback  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyperlis  #dyxyklang  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #coddyxyklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #setmekap  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #unisel  #politeknikshahalam  #uitmpuncakperdana  #stokisdyxy  #dropshipwanted  #trustedsellermalaysia 
🇲🇾
RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL!
.
YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA!
.
Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami.
.
Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . .
.
FAT BURNER MEGA 3.0 
FREE SHAKER 
FREE POSTAGE 
FREE GUIDE DLM GROUP
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181
.
atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.

#codshahalam
#fatburner
#kuruscepat 
#langsing 
#slim 
#sado 
#kelantan
#selangor
#terengganu
#johor
#pahang
#tipskurus 
#cepatkurus 
#bakarlemak 
#sihat 
#pengantin
#slimmingdrinks
#gymmalaysia
#kurus
#freepostage
#selamatpagimalaysia
#nasilemakkopio
#jomheboh
#clevergirl
 #jk1m #jk1m11
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #codshahalam  #fatburner  #kuruscepat  #langsing  #slim  #sado  #kelantan  #selangor  #terengganu  #johor  #pahang  #tipskurus  #cepatkurus  #bakarlemak  #sihat  #pengantin  #slimmingdrinks  #gymmalaysia  #kurus  #freepostage  #selamatpagimalaysia  #nasilemakkopio  #jomheboh  #clevergirl  #jk1m  #jk1m11 
🇲🇾
RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL!
.
YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA!
.
Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami.
.
Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . .
.
FAT BURNER MEGA 3.0 
FREE SHAKER 
FREE POSTAGE 
FREE GUIDE DLM GROUP
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181
.
atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.

#tko 
#tko_nutrition
#codshahalam
#dietatkins
#kurus
#kelantan
#terengganu
#pahang
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#putrajaya
#perak
#kedah
#perlis
#sabah
#sarawak
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko  #tko_nutrition  #codshahalam  #dietatkins  #kurus  #kelantan  #terengganu  #pahang  #johor  #melaka  #negerisembilan  #selangor  #kualalumpur  #putrajaya  #perak  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak 
🔥NEW LOOK AINA SERUM & AINA CLEANSER 🔥

KINI BERWAJAH BARU DAN SEPERTI PRODUK INTERNATIONAL😲😲 Sya open pre order for those yang nak dapatkan aina serum & aina cleanser baru ni 😊 
Contact @nsabeautysyahira
@nsabeautysyahira @nsabeautysyahira 
Ataupun whatsapp sya di 01114373961/ klik link bio sya 😊
🔥NEW LOOK AINA SERUM & AINA CLEANSER 🔥 KINI BERWAJAH BARU DAN SEPERTI PRODUK INTERNATIONAL😲😲 Sya open pre order for those yang nak dapatkan aina serum & aina cleanser baru ni 😊 Contact @nsabeautysyahira @nsabeautysyahira @nsabeautysyahira Ataupun whatsapp sya di 01114373961/ klik link bio sya 😊
🎉 Hargaaaaa runtuh menjunam ‼️‼️
.
🎉 Ramai sgt sekarang yg ada masalah dgn wajah.. kulit kusam.. jeragat.. jerawat.. kulit muka x sekata.. rambut gugur.. dn bibir yg pecah serta gelap.. boleh lah dptkn set2 YES ni 🎊
.
🎉 Rugi siapa yg x rebut peluang ini 🛍 DAPAT KAN SEMASA PROMOSI YES.. khassssss untuk semua followers sy yg dah lama amalkn dn yg baru nak amalkan..
.
🎉 Dengan pembelian RM300 dlm 1 resit akan dapat FREE GIFT THERMOS.. dn bagi yg mbuat pembelian RM350 dlm 1 resit akan dpt FREE GIFT BEG MAKEHP PORCH yg sgt exclusive..!!
.
📝 22-29 Nov 2018 🎊🎊
.
————————
‼️AMARAN‼️
————————
✖️ Jangan dapatkan produk ini di LAZADA.. SHOPEE.. KEDAI JAMU.. dn sebagainya..
✔️ Hanya dapatkan di pengedar sah sahaja @jrm.network
✔️ Semak harga di @jrm.official
.
💿Copypaste @bondarozitaibrahim
.
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20  Shah Alam.
•
📮 Postage rm8sm/10ss
•
🐝 Buzz me okie
📞 0192729042
•
#yearendsales #promosi #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia
🎉 Hargaaaaa runtuh menjunam ‼️‼️ . 🎉 Ramai sgt sekarang yg ada masalah dgn wajah.. kulit kusam.. jeragat.. jerawat.. kulit muka x sekata.. rambut gugur.. dn bibir yg pecah serta gelap.. boleh lah dptkn set2 YES ni 🎊 . 🎉 Rugi siapa yg x rebut peluang ini 🛍 DAPAT KAN SEMASA PROMOSI YES.. khassssss untuk semua followers sy yg dah lama amalkn dn yg baru nak amalkan.. . 🎉 Dengan pembelian RM300 dlm 1 resit akan dapat FREE GIFT THERMOS.. dn bagi yg mbuat pembelian RM350 dlm 1 resit akan dpt FREE GIFT BEG MAKEHP PORCH yg sgt exclusive..!! . 📝 22-29 Nov 2018 🎊🎊 . ———————— ‼️AMARAN‼️ ———————— ✖️ Jangan dapatkan produk ini di LAZADA.. SHOPEE.. KEDAI JAMU.. dn sebagainya.. ✔️ Hanya dapatkan di pengedar sah sahaja @jrm.network ✔️ Semak harga di @jrm.official . 💿Copypaste @bondarozitaibrahim . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #yearendsales  #promosi  #jamuratumalayaonline  #sayajual  #bestseller  #jrmshahalam  #jamuratumalaya  #macammacamada  #sendayutinggi  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #dealeronline  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #shahalam  #shahalamresident  #codshahalam  #codseksyen20shahalam  #selfpickupsec20  #selfpickupsek19  #selfpickupseksyen18  #codseksyen7shahalam  #sendayutinggimalaysia  #like4like  #igermalaysia  #followforfollow  #cashondeliveryshahalam  #trustedsellermalaysia 
OMG FEEDBACK TERBARU PTG JUMAAT YEAY ALHAMDULLILAH BESTNYAAA KALAU CUSTOMER SATISFIED DENGAN PRODUK YG KITA JUAL 🙆🏼
SELESA & BEST PAKAI KATANYA. 
NAK PAKAI PERGI  MANA2 PUN SENANG! 
PRODUK SEXYCURVE TAK PERNAH MENGECEWAKAN. 
DAH RAMAI DAH NAK JADI MANGSA KURUS SEXYCURVE 😜
ANDA BILA LAGI? 
NAK PINGGANG HOURGLASS BOLEH WHATSAPP SIS UTK ORDER 📲: 016-2696053
READY STOCK ✅
POSTAGE EVERYDAY ✅
Bengkung  available from sizes XS-5XL ✅
#bengkung 
#bengkungshahalam 
#bengkungmoden 
#bengkunggold 
#bengkunggolddiamond 
#bengkungsajat 
#bengkungsajatselangor 
#bengkungmoden 
#bengkungexpress 
#bengkungviral 
#bengkungstrap 
#bengkungstrappalingpopular 
#bengkungstrapmalaysia 
#nakkuruscarisaya 
#beauty 
#healthy 
#fitness 
#sexycurve 
#shahalam 
#kualalumpur 
#uitmshahalam 
#codshahalam 
#waisttrainermalaysia 
#waisttrainerkyliejenner 
#waisttrainershahalam 
#letscantik
#bengkung3in1modern 
#malaysiafest2018
#fitnessmotivation
#weightloss
#teamsexycurvesenorita
OMG FEEDBACK TERBARU PTG JUMAAT YEAY ALHAMDULLILAH BESTNYAAA KALAU CUSTOMER SATISFIED DENGAN PRODUK YG KITA JUAL 🙆🏼 SELESA & BEST PAKAI KATANYA. NAK PAKAI PERGI MANA2 PUN SENANG! PRODUK SEXYCURVE TAK PERNAH MENGECEWAKAN. DAH RAMAI DAH NAK JADI MANGSA KURUS SEXYCURVE 😜 ANDA BILA LAGI? NAK PINGGANG HOURGLASS BOLEH WHATSAPP SIS UTK ORDER 📲: 016-2696053 READY STOCK ✅ POSTAGE EVERYDAY ✅ Bengkung available from sizes XS-5XL ✅ #bengkung  #bengkungshahalam  #bengkungmoden  #bengkunggold  #bengkunggolddiamond  #bengkungsajat  #bengkungsajatselangor  #bengkungmoden  #bengkungexpress  #bengkungviral  #bengkungstrap  #bengkungstrappalingpopular  #bengkungstrapmalaysia  #nakkuruscarisaya  #beauty  #healthy  #fitness  #sexycurve  #shahalam  #kualalumpur  #uitmshahalam  #codshahalam  #waisttrainermalaysia  #waisttrainerkyliejenner  #waisttrainershahalam  #letscantik  #bengkung3in1modern  #malaysiafest2018  #fitnessmotivation  #weightloss  #teamsexycurvesenorita 
Pertama diMalaysia yang mampu merawat masalah tumit merekah seawal 15 minit.
.
.
Apa-apa pertanyaan boleh wasap kak Nora segera!

www.wasap.my/60104643599
.
www.wasap.my/60104643599
.
www.wasap.my/60104643599

#15minitbebastumitmerekah 
#kayrabeauty 
#productviral 
#tumitflawless 
#tumitpecah 
#tumitmerekah 
#bazarpaknil 
#codshahalam 
#codklang
🔥2 Days Till Official Launching🔥
.
.
💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕
.
‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️
✨Modal Rendah Untung Tinggi✨

We want you! Join Us Now 🌹

Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad :-
✨Modal yang RENDAH
✨Teknik Marketing .
✨Teknik Closing Sale
✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan
✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship  yang ACHIEVED TARGET .
💕FREEGIFT akan disediakan💕
.
🚗COD SARAWAK
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
.
JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON :
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
now now now sebab tempat adalah terhad.
.
BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU.
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
🔥2 Days Till Official Launching🔥 . . 💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕 . ‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️ ✨Modal Rendah Untung Tinggi✨ We want you! Join Us Now 🌹 Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad  :- ✨Modal yang RENDAH ✨Teknik Marketing . ✨Teknik Closing Sale ✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan ✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship yang ACHIEVED TARGET . 💕FREEGIFT akan disediakan💕 . 🚗COD SARAWAK 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . . JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON : 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 now now now sebab tempat adalah terhad. . BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU. . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
🔥2 Days Till Official Launching🔥
.
.
💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕
.
‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️
✨Modal Rendah Untung Tinggi✨

We want you! Join Us Now 🌹

Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad :-
✨Modal yang RENDAH
✨Teknik Marketing .
✨Teknik Closing Sale
✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan
✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship  yang ACHIEVED TARGET .
💕FREEGIFT akan disediakan💕
.
🚗COD SARAWAK
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
.
JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON :
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
now now now sebab tempat adalah terhad.
.
BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU.
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
🔥2 Days Till Official Launching🔥 . . 💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕 . ‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️ ✨Modal Rendah Untung Tinggi✨ We want you! Join Us Now 🌹 Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad  :- ✨Modal yang RENDAH ✨Teknik Marketing . ✨Teknik Closing Sale ✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan ✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship yang ACHIEVED TARGET . 💕FREEGIFT akan disediakan💕 . 🚗COD SARAWAK 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . . JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON : 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 now now now sebab tempat adalah terhad. . BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU. . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
🔥2 Days Till Official Launching🔥
.
.
💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕
.
‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️
✨Modal Rendah Untung Tinggi✨

We want you! Join Us Now 🌹

Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad :-
✨Modal yang RENDAH
✨Teknik Marketing .
✨Teknik Closing Sale
✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan
✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship  yang ACHIEVED TARGET .
💕FREEGIFT akan disediakan💕
.
🚗COD SARAWAK
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD SUBANG
🚗COD KLANG
🚗COD SETIA ALAM
🚗COD DAMANSARA
🚗COD KUANTAN .
.
JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON :
📲 0163185289
📲 0163185289
📲 0163185289
now now now sebab tempat adalah terhad.
.
BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU.
.
#QuinnV #ladyqissquad #ladymarinahsquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
🔥2 Days Till Official Launching🔥 . . 💕CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V 💕 . ‼️MINI AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN‼️ ✨Modal Rendah Untung Tinggi✨ We want you! Join Us Now 🌹 Kelebihan Join AGENT #LadyMarinahSquad  :- ✨Modal yang RENDAH ✨Teknik Marketing . ✨Teknik Closing Sale ✨Testimoni dan Bahan Marketing disediakan ✨REWARD akan diberi kepada Setiap Agent/Dropship yang ACHIEVED TARGET . 💕FREEGIFT akan disediakan💕 . 🚗COD SARAWAK 🚗COD SHAH ALAM 🚗COD SUBANG 🚗COD KLANG 🚗COD SETIA ALAM 🚗COD DAMANSARA 🚗COD KUANTAN . . JOM WHATSAPP UTK FAST RESPON : 📲 0163185289 📲 0163185289 📲 0163185289 now now now sebab tempat adalah terhad. . BERTINDAK SEKARANG SBB DUIT XKAN DATANG BERGOLEK KALAU AWAK MALAS USAHA TAU. . #QuinnV  #ladyqissquad  #ladymarinahsquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS !

Khasiat face cream TBH 👇
💄Mencerahkan, memutihkan kulit
💄Melembapkan kulit
💄Merawat masalah jerawat
💄Anti penuaan, menganjalkan kulit dll 
Kelebihan face cream TBH👇
🌸Sesuai dijadikan krim siang & malam
🌸Sesuai dijadikan based makeup
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit

Kandungan face cream TBH 👇
🍯Esktrak madu & aloe vera
🍯Kojic acid
🍯Citric acid (vitamin C)
🍯Olive oil
🍯Arbutin
🍯Lecithin
🍯Glutathione & linoleic acid, 🍯Water
🍯Fragrance 🍯Spf35

#codshahalam #tbhshahalam #codseksyen7shahalam #jomcantik #facecream #tbhfacecreamaloevera
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS ! Khasiat face cream TBH 👇 💄Mencerahkan, memutihkan kulit 💄Melembapkan kulit 💄Merawat masalah jerawat 💄Anti penuaan, menganjalkan kulit dll Kelebihan face cream TBH👇 🌸Sesuai dijadikan krim siang & malam 🌸Sesuai dijadikan based makeup 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit Kandungan face cream TBH 👇 🍯Esktrak madu & aloe vera 🍯Kojic acid 🍯Citric acid (vitamin C) 🍯Olive oil 🍯Arbutin 🍯Lecithin 🍯Glutathione & linoleic acid, 🍯Water 🍯Fragrance 🍯Spf35 #codshahalam  #tbhshahalam  #codseksyen7shahalam  #jomcantik  #facecream  #tbhfacecreamaloevera 
🎉 Penangan YES kali ini buatkan HP terus jammed❗️. Sales bermula pada ESOK hari ya (22/11/2018 - 29/11/2018).
.
🎉 Untuk kakak2 yang nak Nad hantar terus ke depan pintu rumah, Nad juga boleh buat penghantaraan area Shah Alam & untuk self pickup di Seksyen 20 Shah Alam.
.
🎉 Boleh tengok2 dulu. Sebab harga kali ni memang tak masuk akal 😅.
.
🎉 Rugi Rugi tak grab❗️
.
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20  Shah Alam.
•
📮 Postage rm8sm/10ss
•
🐝 Buzz me okie
📞 0192729042
•
#yearendsales #promosi #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia
🎉 Penangan YES kali ini buatkan HP terus jammed❗️. Sales bermula pada ESOK hari ya (22/11/2018 - 29/11/2018). . 🎉 Untuk kakak2 yang nak Nad hantar terus ke depan pintu rumah, Nad juga boleh buat penghantaraan area Shah Alam & untuk self pickup di Seksyen 20 Shah Alam. . 🎉 Boleh tengok2 dulu. Sebab harga kali ni memang tak masuk akal 😅. . 🎉 Rugi Rugi tak grab❗️ . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #yearendsales  #promosi  #jamuratumalayaonline  #sayajual  #bestseller  #jrmshahalam  #jamuratumalaya  #macammacamada  #sendayutinggi  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #dealeronline  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #shahalam  #shahalamresident  #codshahalam  #codseksyen20shahalam  #selfpickupsec20  #selfpickupsek19  #selfpickupseksyen18  #codseksyen7shahalam  #sendayutinggimalaysia  #like4like  #igermalaysia  #followforfollow  #cashondeliveryshahalam  #trustedsellermalaysia 
🎉 Penangan YES kali ini buatkan HP terus jammed❗️. Sales bermula pada ESOK hari ya (22/11/2018 - 29/11/2018).
.
🎉 Untuk kakak2 yang nak Nad hantar terus ke depan pintu rumah, Nad juga boleh buat penghantaraan area Shah Alam & untuk self pickup di Seksyen 20 Shah Alam.
.
🎉 Boleh tengok2 dulu. Sebab harga kali ni memang tak masuk akal 😅.
.
🎉 Rugi Rugi tak grab❗️
.
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20  Shah Alam.
•
📮 Postage rm8sm/10ss
•
🐝 Buzz me okie
📞 0192729042
•
#yearendsales #promosi #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller  #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia
🎉 Penangan YES kali ini buatkan HP terus jammed❗️. Sales bermula pada ESOK hari ya (22/11/2018 - 29/11/2018). . 🎉 Untuk kakak2 yang nak Nad hantar terus ke depan pintu rumah, Nad juga boleh buat penghantaraan area Shah Alam & untuk self pickup di Seksyen 20 Shah Alam. . 🎉 Boleh tengok2 dulu. Sebab harga kali ni memang tak masuk akal 😅. . 🎉 Rugi Rugi tak grab❗️ . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #yearendsales  #promosi  #jamuratumalayaonline  #sayajual  #bestseller  #jrmshahalam  #jamuratumalaya  #macammacamada  #sendayutinggi  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #dealeronline  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #shahalam  #shahalamresident  #codshahalam  #codseksyen20shahalam  #selfpickupsec20  #selfpickupsek19  #selfpickupseksyen18  #codseksyen7shahalam  #sendayutinggimalaysia  #like4like  #igermalaysia  #followforfollow  #cashondeliveryshahalam  #trustedsellermalaysia 
Kek daim kegemaran ramai!! 😍
.
Grab yours now!!
.
#kekdaimviral #kekdaimshahalam #kekdaimklang #codshahalam #codklang #uitmshahalam #msu #intec
- "Tak nak beli online?"
.
"Takut barang tak sampai?"
.
"Nak pakai segera?"
.
KAMI SEDIA HANTAR (CASH ON DELIVERY) KE TANGAN ANDA TERUS! BEST TAK? 😁
.
goodnews #dyxylovers warga Klang & Shah Alam!
.
Kita offer cod (free of charge) terus ke tangan uolls tau.. Best ke best? 😍
.
Jom dapatkan set dyxy sekarang! Rugi x grab tau, tengah promo ni..
.
99% feedback mengadu puas hati dengan #dyxycosmetics yg tengah viral ni!
.
Yang nak repeat order pun dialu-alukan grab sekarang!
.
Jangan malu jangan segan, whatsapp sekarang! 0172949166😄
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
. +🛍 FREE PAPERBAG!
+📮 FREE POST SM!
.
.
COD:
🚗 Cod Kapar
🚗 Cod Klang
🚗 Cod Setia Alam
🚗 Cod Shah Alam
🚗 Cod Bukit Tinggi
.
#faizahdyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxymodentelegant
#glowing #foundation #dyxycosmetics
#codbukittinggi #stokisdyxy 
#codklang #codsetiaalam #dyxy
#codshahalam #alfaizmarketing
#flawless #lipstick #cod #mua #makeup
#makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #usahawandyxy #dyxymaskara
#cod3jam #bccream
- "Tak nak beli online?" . "Takut barang tak sampai?" . "Nak pakai segera?" . KAMI SEDIA HANTAR (CASH ON DELIVERY) KE TANGAN ANDA TERUS! BEST TAK? 😁 . goodnews #dyxylovers  warga Klang & Shah Alam! . Kita offer cod (free of charge) terus ke tangan uolls tau.. Best ke best? 😍 . Jom dapatkan set dyxy sekarang! Rugi x grab tau, tengah promo ni.. . 99% feedback mengadu puas hati dengan #dyxycosmetics  yg tengah viral ni! . Yang nak repeat order pun dialu-alukan grab sekarang! . Jangan malu jangan segan, whatsapp sekarang! 0172949166😄 . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . . +🛍 FREE PAPERBAG! +📮 FREE POST SM! . . COD: 🚗 Cod Kapar 🚗 Cod Klang 🚗 Cod Setia Alam 🚗 Cod Shah Alam 🚗 Cod Bukit Tinggi . #faizahdyxy  #teamfaizahdyxy  #mesrawhuduk  #bccreambydyana  #dyxymodentelegant  #glowing  #foundation  #dyxycosmetics  #codbukittinggi  #stokisdyxy  #codklang  #codsetiaalam  #dyxy  #codshahalam  #alfaizmarketing  #flawless  #lipstick  #cod  #mua  #makeup  #makeuplover  #kosmatik  #cosmatic  #trustedseller  #followmenow  #usahawandyxy  #dyxymaskara  #cod3jam  #bccream 
Hi korang, siapa yang dah try ainaa foundation ni dari @ainaacosmetics ? Best sangat tau warna memang sesuai untuk semua jenis kulit. If korang nak try boleh order dgn wawa ye
.
.
📲click link dekat bio untuk order
.
.
#ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateamnur #nsabeautytips #nsabeautybywawa #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #ainafoundation #ainafoundationbysyafiqahaina #codklang #codshahalam #agentnsabeauty #agentsah
Hi korang, siapa yang dah try ainaa foundation ni dari @ainaacosmetics ? Best sangat tau warna memang sesuai untuk semua jenis kulit. If korang nak try boleh order dgn wawa ye
.
.
📲click link dekat bio untuk order
.
.
#ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateamnur #nsabeautytips #nsabeautybywawa #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #ainafoundation #ainafoundationbysyafiqahaina #codklang #codshahalam #agentnsabeauty #agentsah
Hi korang, siapa yang dah try ainaa foundation ni dari @ainaacosmetics ? Best sangat tau warna memang sesuai untuk semua jenis kulit. If korang nak try boleh order dgn wawa ye
.
.
📲click link dekat bio untuk order
.
.
#ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateamnur #nsabeautytips #nsabeautybywawa #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #ainafoundation #ainafoundationbysyafiqahaina #codklang #codshahalam #agentnsabeauty #agentsah
Haritu baru je ambil stock and tak sampai 2 hari stock dah licin, and malam tadi pun wawa pergi cod untuk kawan wawa dekat uitm shah alam. Disebabkan haritu promo so dia order awal awal dgn wawa nasib baik dia sempat grab stock last ni. Hehe😘😘
.
.
.
#ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateamnur #nsabeautytips #nsabeautybywawa #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #ainafoundation #ainafoundationbysyafiqahaina #codklang #codshahalam #agentnsabeauty #agentsah
Haritu baru je ambil stock and tak sampai 2 hari stock dah licin, and malam tadi pun wawa pergi cod untuk kawan wawa dekat uitm shah alam. Disebabkan haritu promo so dia order awal awal dgn wawa nasib baik dia sempat grab stock last ni. Hehe😘😘 . . . #ainacleanser  #ainacosmetic  #ainaserum  #nsateamnur  #nsabeautytips  #nsabeautybywawa  #nsabeautyofficial  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #ainafoundation  #ainafoundationbysyafiqahaina  #codklang  #codshahalam  #agentnsabeauty  #agentsah 
Hi korang wawa nak bagitahu ni ainaa serum & cleanser semua ready stock tau. So siapa nak kulit sihat boleh cepat cepat ws wawa, stock memang cepat sangat habis sbb permintaan tinggi😘😘
.
.
📲click link dekat bio untuk order
.
.
#ainacleanser #ainacosmetic #ainaserum #nsateamnur #nsabeautytips #nsabeautybywawa #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #ainafoundation #ainafoundationbysyafiqahaina #codklang #codshahalam #agentnsabeauty #agentsah
MASALAH YG SERING DIHADAPI
============================
. 🔥Hidup sering dikhianati, dengki atau sabotaj. 🔥Disabotaj di tempat kerja, dibenci bos atau sering difitnah. 🔥Masalah saraf, tidur kuat berdengkur, lenguh2 dan bisa badan, sakit yang berpanjangan. 🔥Anak2 tak boleh fokus belajar, degil dan tak nak sekolah atau solat. 🔥Suami curang, selalu main kayu 3, kaki pukul, sepak terajang isteri, baran dan suka pecahkan barang. 🔥Rumahtangga “panas” dan asyik bergaduh suami isteri. 🔥Dibenci mertua, ipar duai bertelagah. 🔥Masalah gangguan makhluk halus, sihir, saka atau santau. 🔥Perniagaan ibarat “TUTUP”, orang “TAK NAMPAK” kedai, premis bergangguan, makanan cepat basi, rumah atau kedai “PANAS” dan punyai masalah! 🔥Lambat jodoh, rezeki tertutup atau lambat zuriat. 🔥Buat macam2 tak jadi, buat apa pun tak jadi, berniaga macam2 tapi tak laku ibarat rezeki tertutup. 🔥Duit banyak masuk tapi bocor!
.
Dan pelbagai masalah lain.......... *Dengan izin Allah* kami boleh membantu meringankan masalah anda dengan servis yang Aura Fiy Beauty sediakan.. .
✔️Rawatan menarik bisa badan
✔️Rawatan memulihkan aura diri
✔️Rawatan gangguan mahluk halus
✔️Rawatan menaikan seri wajah
✔️Mandi bunga dan ais
.
Pertanyaan, pembelian atau booking rawatan⤵️
.
☎️ http://aurafiybeauty.wasap.my
.
#aurarezeki #aurafiybeauty #rawatanspa #rawatansihir #makhlushalus #garambukit #garammandian #himalaya #mandiais #mandibunga #bisabadan #naikseriwajah #bakalpengantin #seriwajah #pulihsemangat #lemahsemangat #auradiri #auralemah #rawatanislam #rendamankaki #footspa #moodrepublik #boothtour #selangor #klang #shahalam #codklang #codshahalam #stroke #lenguhbadan

Follow FB: Aura Fiy Beauty
Follow IG: aurafiybeauty
MASALAH YG SERING DIHADAPI ============================ . 🔥Hidup sering dikhianati, dengki atau sabotaj. 🔥Disabotaj di tempat kerja, dibenci bos atau sering difitnah. 🔥Masalah saraf, tidur kuat berdengkur, lenguh2 dan bisa badan, sakit yang berpanjangan. 🔥Anak2 tak boleh fokus belajar, degil dan tak nak sekolah atau solat. 🔥Suami curang, selalu main kayu 3, kaki pukul, sepak terajang isteri, baran dan suka pecahkan barang. 🔥Rumahtangga “panas” dan asyik bergaduh suami isteri. 🔥Dibenci mertua, ipar duai bertelagah. 🔥Masalah gangguan makhluk halus, sihir, saka atau santau. 🔥Perniagaan ibarat “TUTUP”, orang “TAK NAMPAK” kedai, premis bergangguan, makanan cepat basi, rumah atau kedai “PANAS” dan punyai masalah! 🔥Lambat jodoh, rezeki tertutup atau lambat zuriat. 🔥Buat macam2 tak jadi, buat apa pun tak jadi, berniaga macam2 tapi tak laku ibarat rezeki tertutup. 🔥Duit banyak masuk tapi bocor! . Dan pelbagai masalah lain.......... *Dengan izin Allah* kami boleh membantu meringankan masalah anda dengan servis yang Aura Fiy Beauty sediakan.. . ✔️Rawatan menarik bisa badan ✔️Rawatan memulihkan aura diri ✔️Rawatan gangguan mahluk halus ✔️Rawatan menaikan seri wajah ✔️Mandi bunga dan ais . Pertanyaan, pembelian atau booking rawatan⤵️ . ☎️ http://aurafiybeauty.wasap.my . #aurarezeki  #aurafiybeauty  #rawatanspa  #rawatansihir  #makhlushalus  #garambukit  #garammandian  #himalaya  #mandiais  #mandibunga  #bisabadan  #naikseriwajah  #bakalpengantin  #seriwajah  #pulihsemangat  #lemahsemangat  #auradiri  #auralemah  #rawatanislam  #rendamankaki  #footspa  #moodrepublik  #boothtour  #selangor  #klang  #shahalam  #codklang  #codshahalam  #stroke  #lenguhbadan  Follow FB: Aura Fiy Beauty Follow IG: aurafiybeauty
Yey yeeyy!! 😱 DYXY Cosmetics pun ada kat Makeup Terrace tau 😘exciteddd giler sgtsgtt besttt those yang dah guna DYXY ni KOMPOM Dah fall in LOVEE GILE 😫😫😘 Ape lagiii cepat2 pm kami 🙋🏻‍♀
📞📞0102173858 0102173858

Singggahh jomm ?? Makeup Terrace (petronas batu6 pekan meru klang) 😍👍🏼👍🏼👍🏼 #kedaimekapmurah #mekapshahalam #dyxy #dyxycosmetics #dyxyklang #dyxybccream #hanikryolanmurah #hanikryolanshahalam #makeupterrace #makeupterraceklang #codmeru #codshahalam #codsetiaalam #codklang
Yey yeeyy!! 😱 DYXY Cosmetics pun ada kat Makeup Terrace tau 😘exciteddd giler sgtsgtt besttt those yang dah guna DYXY ni KOMPOM Dah fall in LOVEE GILE 😫😫😘 Ape lagiii cepat2 pm kami 🙋🏻‍♀ 📞📞0102173858 0102173858 Singggahh jomm ?? Makeup Terrace (petronas batu6 pekan meru klang) 😍👍🏼👍🏼👍🏼 #kedaimekapmurah  #mekapshahalam  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyklang  #dyxybccream  #hanikryolanmurah  #hanikryolanshahalam  #makeupterrace  #makeupterraceklang  #codmeru  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang 
•
Maglouré V-shape Facial Lifting Mask
.
Jangan Tunggu lemak makin tebal menempek pada muka kita 😑😑😑
.
Istimewa Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini selain untuk buang lemak di double chin dan pipi yang tembam dimuka, mask ini juga dapat membantu cantikkan kulit dan jadikan kulit sentiasa muda berseri.
.
Even tengah pregnant pun boleh guna Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini ❤️ Baru boleh setiap hari kena puji cik suami ☺️☺️☺️
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock
• Maglouré V-shape Facial Lifting Mask . Jangan Tunggu lemak makin tebal menempek pada muka kita 😑😑😑 . Istimewa Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini selain untuk buang lemak di double chin dan pipi yang tembam dimuka, mask ini juga dapat membantu cantikkan kulit dan jadikan kulit sentiasa muda berseri. . Even tengah pregnant pun boleh guna Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini ❤️ Baru boleh setiap hari kena puji cik suami ☺️☺️☺️ . #magloure  #maglourehq  #maglouretestimoni  #maglourevshapemask  #maglourefacialliftingmask  #facialliftingmask  #faceliftmask  #vshapeface  #doublechinremoval  #kosmetik  #kosmetikmurah  #bazaronline  #bazaaronline  #bazaronlinemalysia  #bazaaronlinemalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #onlineshop  #igshopmalaysia  #igshopmurah  #igmalaysia  #jualmurah  #codshahalam  #codsubangjaya  #pilihanrakyatmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #readystock 
Setiap hari pergi HQ 😆
.
Alhamdulillah... selesai order untuk POS + COD pada customer yang mahu ikhtiar sihat bersama Shaklee Produk yang sudah berusia 103 tahun... .
Produk dah lama
Berpuluh-puluh tahun yang makan
Terbukti tiada kesan side efek yang buruk..
InsyaAllah dengan IzinNya .
Nak order shaklee ?
Team #WahLegacy ⤵️
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Setiap hari pergi HQ 😆 . Alhamdulillah... selesai order untuk POS + COD pada customer yang mahu ikhtiar sihat bersama Shaklee Produk yang sudah berusia 103 tahun... . Produk dah lama Berpuluh-puluh tahun yang makan Terbukti tiada kesan side efek yang buruk.. InsyaAllah dengan IzinNya . Nak order shaklee ? Team #WahLegacy  ⤵️ WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Setiap hari pergi HQ 😆
.
Alhamdulillah... selesai order untuk POS + COD pada customer yang mahu ikhtiar sihat bersama Shaklee Produk yang sudah berusia 103 tahun... .
Produk dah lama
Berpuluh-puluh tahun yang makan
Terbukti tiada kesan side efek yang buruk..
InsyaAllah dengan IzinNya .
Nak order shaklee ?
Team #WahLegacy ⤵️
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Setiap hari pergi HQ 😆 . Alhamdulillah... selesai order untuk POS + COD pada customer yang mahu ikhtiar sihat bersama Shaklee Produk yang sudah berusia 103 tahun... . Produk dah lama Berpuluh-puluh tahun yang makan Terbukti tiada kesan side efek yang buruk.. InsyaAllah dengan IzinNya . Nak order shaklee ? Team #WahLegacy  ⤵️ WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Comelnye family nie, 🤩. Ibu pakai full batik kurung, match kan dengan warna baju melayu ayah dan si kecik tu, 😊
.
Haa apa tunggu lagi?? Mari2 shopping #batikpastel dengan kami, RM35 je tau!! If you guys buy 10pcs or above, we’ll give you special discount lagi 😱 Cepat2 ajak kakak, adik, makcik, jiran, kawan2 shopping #batikpastel dengan @dotbatik , 😉
.
Banyak lagi ready stock kain kami, boleh whatsapp yang mana berkenan, 😉 . Kalau you guys tinggal dekat area Damansara atau Shah Alam, kami boleh COD, you guys boleh belek2 dulu kain2 ni sebelum beli 👍🏻
.
Kepada yang berminat boleh klik link whatsapp dekat profile yee~ 😁
.
Batik details:
✔ Kain cotton super fine
✔ Kain sangat berkualiti tinggi
✔ Warna tidak mudah pudar
✔ Kain terasa sejuk je bila pakai
✔ Tak mudah berkedut + Quite Strechable
✔ Bidang 45" ✔️Preorder (RM24/packet)
✔️Full Price : RM35/packet (2 meter)
✔️ RM7 (free upon buying  3 packets and above)
COD : Available to Shah Alam and Damansara nearby
.
#dotbatik #comfycotton #batiknoorarfa #batikterengganuasli #batikpastel #batikpario #batikmodern #batikmurah #noorarfabatik #batik #kebayabatikmodern #coddamansara #codkotadamansara #codshahalam #batikdress #batikpalazo #batikpario #batikpastelmurahmalaysia #batikpastelmurah
Comelnye family nie, 🤩. Ibu pakai full batik kurung, match kan dengan warna baju melayu ayah dan si kecik tu, 😊 . Haa apa tunggu lagi?? Mari2 shopping #batikpastel  dengan kami, RM35 je tau!! If you guys buy 10pcs or above, we’ll give you special discount lagi 😱 Cepat2 ajak kakak, adik, makcik, jiran, kawan2 shopping #batikpastel  dengan @dotbatik , 😉 . Banyak lagi ready stock kain kami, boleh whatsapp yang mana berkenan, 😉 . Kalau you guys tinggal dekat area Damansara atau Shah Alam, kami boleh COD, you guys boleh belek2 dulu kain2 ni sebelum beli 👍🏻 . Kepada yang berminat boleh klik link whatsapp dekat profile yee~ 😁 . Batik details: ✔ Kain cotton super fine ✔ Kain sangat berkualiti tinggi ✔ Warna tidak mudah pudar ✔ Kain terasa sejuk je bila pakai ✔ Tak mudah berkedut + Quite Strechable ✔ Bidang 45" ✔️Preorder (RM24/packet) ✔️Full Price : RM35/packet (2 meter) ✔️ RM7 (free upon buying 3 packets and above) COD : Available to Shah Alam and Damansara nearby . #dotbatik  #comfycotton  #batiknoorarfa  #batikterengganuasli  #batikpastel  #batikpario  #batikmodern  #batikmurah  #noorarfabatik  #batik  #kebayabatikmodern  #coddamansara  #codkotadamansara  #codshahalam  #batikdress  #batikpalazo  #batikpario  #batikpastelmurahmalaysia  #batikpastelmurah 
Semakin ramai nak Consume VIVIX. Sedangkan tiada iklan pun di TV. Orang kata VIVIX mahal tapi bila ramai bagi feedback kesan yang sangat positif selepas minum Vivix terutama pesakit yang agak kronik... Alhamdulillah... bantuan suplemen ini sangat membantu kesihatan lebih baik... dengan IZIN ALLAH .
COD malam ni di Jalan Kebun Shah Alam .
.
Ada yang nak tahu DETAIL TENTANG VIVIX? 
Wasap ⤵️
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Semakin ramai nak Consume VIVIX. Sedangkan tiada iklan pun di TV. Orang kata VIVIX mahal tapi bila ramai bagi feedback kesan yang sangat positif selepas minum Vivix terutama pesakit yang agak kronik... Alhamdulillah... bantuan suplemen ini sangat membantu kesihatan lebih baik... dengan IZIN ALLAH . COD malam ni di Jalan Kebun Shah Alam . . Ada yang nak tahu DETAIL TENTANG VIVIX? Wasap ⤵️ WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Semakin ramai nak Consume VIVIX. Sedangkan tiada iklan pun di TV. Orang kata VIVIX mahal tapi bila ramai bagi feedback kesan yang sangat positif selepas minum Vivix terutama pesakit yang agak kronik... Alhamdulillah... bantuan suplemen ini sangat membantu kesihatan lebih baik... dengan IZIN ALLAH .
COD malam ni di Jalan Kebun Shah Alam .
.
Ada yang nak tahu DETAIL TENTANG VIVIX? 
Wasap ⤵️
WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Semakin ramai nak Consume VIVIX. Sedangkan tiada iklan pun di TV. Orang kata VIVIX mahal tapi bila ramai bagi feedback kesan yang sangat positif selepas minum Vivix terutama pesakit yang agak kronik... Alhamdulillah... bantuan suplemen ini sangat membantu kesihatan lebih baik... dengan IZIN ALLAH . COD malam ni di Jalan Kebun Shah Alam . . Ada yang nak tahu DETAIL TENTANG VIVIX? Wasap ⤵️ WhatsApp Klik 👉🏻 www.surisihat.com.wasap.my/60122044262
Bismillah...
Yeayy!! Minggu ni dila nak open order😍

Inshaa Allah SABTU & AHAD ( 24 & 25 NOVEMBER 2018) ada cod sekitar Banting, Klang & SHAH ALAM😍

MENU
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🍰 CREAMPUFF NUTELLA 12pcs/RM9 🍰 PANDAN CHEESE MINI PACK RM7 🍰MIX BOX RM35 🌸 *Hrga tidak termasuk cod charge..* . 🌸LAST BOOKING ORDER  KHAMIS PAGI ( 22 NOVEMBER 2018)

Boleh contact agen berhampiran awak2 ye😊 .
📌Faiza Sulaman (SETIA ALAM, MERU & SHAH ALAM)
http://Www.wasap.my/60122156770 .
📌 Farhana Yusri (puchong, gombak & sekitarnya) .
📌 Nurul Husna (BANTING)
Www.wasap.my/60133297934 .
📌 kak sue (BANTING)
Www.wasap.my/60193223153 .
📌 Yaya Matus (TELOK PANGLIMA, SIJANGKANG, BUKIT TINGGI KLANG, JOHAN SETIA & SEKITARNYA)
Www.wasap.my/601133163309
Bismillah... Yeayy!! Minggu ni dila nak open order😍 Inshaa Allah SABTU & AHAD ( 24 & 25 NOVEMBER 2018) ada cod sekitar Banting, Klang & SHAH ALAM😍 MENU ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 🍰 CREAMPUFF NUTELLA 12pcs/RM9 🍰 PANDAN CHEESE MINI PACK RM7 🍰MIX BOX RM35 🌸 *Hrga tidak termasuk cod charge..* . 🌸LAST BOOKING ORDER KHAMIS PAGI ( 22 NOVEMBER 2018) Boleh contact agen berhampiran awak2 ye😊 . 📌Faiza Sulaman (SETIA ALAM, MERU & SHAH ALAM) http://Www.wasap.my/60122156770 . 📌 Farhana Yusri (puchong, gombak & sekitarnya) . 📌 Nurul Husna (BANTING) Www.wasap.my/60133297934 . 📌 kak sue (BANTING) Www.wasap.my/60193223153 . 📌 Yaya Matus (TELOK PANGLIMA, SIJANGKANG, BUKIT TINGGI KLANG, JOHAN SETIA & SEKITARNYA) Www.wasap.my/601133163309
kan dah cakap pakai @faraalipbutter sahaja terus muka kita berubah dari pucat lesu kepada cantik berseri seri!
.
@faraalipbutter adalah mesra solat dan membantu merawat bibir yg rosak, memberi kelembapan 24 jam, melindungi bibir dari sinaran matatahari yg berbahaya. dah cuba pasti jatuh cinta!
.
tapi Anim nak tanya siapa dekat sini ada masalah bibir? boleh bagitau Anim masalah macam mana tu.. #FaraaLipbutterShahAlam
#Faraalipbuttersquad
#lokalah
#FaraalipbutterTeamMoon
#muabellaz #MUAMalaysia #CODShahAlam
#CTDK #AntaPermana  #shahalam #farahanimrazak 
#aurainsta #babyctdk
#bazaarpaknilkosmetikMalaysia
#MiraFilzah  #fattzura
#neelofa #assalammualaikum  #ajimaura #ZizanRazak
#Gegarvaganza2018  #noradanish #ICanSeeYourVoiceMalaysia #uitmshahalam #LelakiKirimanTuhan #abpbh31
#AnugerahSkrin2018
kan dah cakap pakai @faraalipbutter sahaja terus muka kita berubah dari pucat lesu kepada cantik berseri seri! . @faraalipbutter adalah mesra solat dan membantu merawat bibir yg rosak, memberi kelembapan 24 jam, melindungi bibir dari sinaran matatahari yg berbahaya. dah cuba pasti jatuh cinta! . tapi Anim nak tanya siapa dekat sini ada masalah bibir? boleh bagitau Anim masalah macam mana tu.. #FaraaLipbutterShahAlam  #Faraalipbuttersquad  #lokalah  #FaraalipbutterTeamMoon  #muabellaz  #MUAMalaysia  #CODShahAlam  #CTDK  #AntaPermana  #shahalam  #farahanimrazak  #aurainsta  #babyctdk  #bazaarpaknilkosmetikMalaysia  #MiraFilzah  #fattzura  #neelofa  #assalammualaikum  #ajimaura  #ZizanRazak  #Gegarvaganza2018  #noradanish  #ICanSeeYourVoiceMalaysia  #uitmshahalam  #LelakiKirimanTuhan  #abpbh31  #AnugerahSkrin2018 
AIRIZ LIQUID BLUSHER( WITH SERUM) 😍😍
.
KELEBIHAN👇👇👇 💞mempunyai SERUM drpd Argan Oil
💞Gunakan sedikit sahaja warna akan jadi
sweet..
💞 Ada effect shining2 mcm glitter emas... (shimmering)
💞Packing mudah di bawa kemana mana
💞warna blusher SWEET PINKY sesuai dgn semua warna kulit terang atau gelap
💞Senang di pakai
💞Tekturnya sangat RINGAN,MOIST, LEMBUT dan TAK MELEKIT..
💞Tahan Lama...
💞 Mampu merawat masalah jeragat sekitar kawasan pipi
.
.
#awesomeblossom
#sb0905
#airizviral2018
#codkelanajaya #codshahalam #codpuchong #codsubangjaya 
0126510037
AIRIZ LIQUID BLUSHER( WITH SERUM) 😍😍 . KELEBIHAN👇👇👇 💞mempunyai SERUM drpd Argan Oil 💞Gunakan sedikit sahaja warna akan jadi sweet.. 💞 Ada effect shining2 mcm glitter emas... (shimmering) 💞Packing mudah di bawa kemana mana 💞warna blusher SWEET PINKY sesuai dgn semua warna kulit terang atau gelap 💞Senang di pakai 💞Tekturnya sangat RINGAN,MOIST, LEMBUT dan TAK MELEKIT.. 💞Tahan Lama... 💞 Mampu merawat masalah jeragat sekitar kawasan pipi . . #awesomeblossom  #sb0905  #airizviral2018  #codkelanajaya  #codshahalam  #codpuchong  #codsubangjaya  0126510037
Wahhhh kami akan tayangkan ape ni?😍
.
Nak dapat freegift? Jom join cod dengan lia  #servicelia
.
Pm kat mane? Boleh chat insta ..
@nsaservice_lia
@nsaservice_lia
@nsaservice_lia
.
Tapi kadang2 lia tak perasan... So nak lia reply macam roket ? Boleh  pm whsp lia tau
Save nom lia kalau ade mase boleh tegur2 problem skin awk ok?
.
6017-2827 551 (Lia)
.
#serum15ml #cleanser100ml
#produksyafiqahaina #produkorganik
#serumsyafiqahaina #nsateameyka
#foundationsenangpakai
#moodrepublik #klang 
#cleansermakeupremovercharms
#lipmattetakkeringkanbibir
#ainalipmatte #ainaserum
#produkviral #produkkecantikan
#cleanser #ainafoundation
#skincareroutine #skincaretips
#skincarenatural #skincarethread
#skincareshop #kualaselangor
#bukittinggi #codshahalam #codbukittinggi #codkualaselangor #freecod
Wahhhh kami akan tayangkan ape ni?😍 . Nak dapat freegift? Jom join cod dengan lia #servicelia  . Pm kat mane? Boleh chat insta .. @nsaservice_lia @nsaservice_lia @nsaservice_lia . Tapi kadang2 lia tak perasan... So nak lia reply macam roket ? Boleh pm whsp lia tau Save nom lia kalau ade mase boleh tegur2 problem skin awk ok? . 6017-2827 551 (Lia) . #serum15ml  #cleanser100ml  #produksyafiqahaina  #produkorganik  #serumsyafiqahaina  #nsateameyka  #foundationsenangpakai  #moodrepublik  #klang  #cleansermakeupremovercharms  #lipmattetakkeringkanbibir  #ainalipmatte  #ainaserum  #produkviral  #produkkecantikan  #cleanser  #ainafoundation  #skincareroutine  #skincaretips  #skincarenatural  #skincarethread  #skincareshop  #kualaselangor  #bukittinggi  #codshahalam  #codbukittinggi  #codkualaselangor  #freecod 
SET CADAR PALING MURAH 🔥
.
Single  RM80
Queen RM100
King  RM120
Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM
.
💕 What's in the set?
.
🛌 SINGLE SET
1x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 QUEEN SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 KING SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
ADD ON QUILT RM60
.
Material cotton dan tidak panas.
.
To order, whatsapp 01139490785
.
#cadarmalaysia #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #naelofarhijab #homedeco #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #cadarflamingo #ikeamalaysia #ikeamy #ikea #codshahalam #sayajualcadar #sayajualcadarmurah #sayajualmurah #setcadarmurah #cadarkartun #cadarhellokitty #cadarhellokittymalaysia #cadarpastel
SET CADAR PALING MURAH 🔥 . Single RM80 Queen RM100 King RM120 Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM . 💕 What's in the set? . 🛌 SINGLE SET 1x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 QUEEN SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 KING SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . ADD ON QUILT RM60 . Material cotton dan tidak panas. . To order, whatsapp 01139490785 . #cadarmalaysia  #cadarmurah  #cadarmurahmalaysia  #naelofarhijab  #homedeco  #cadarsingle  #cadarqueen  #cadarking  #cadarflamingo  #ikeamalaysia  #ikeamy  #ikea  #codshahalam  #sayajualcadar  #sayajualcadarmurah  #sayajualmurah  #setcadarmurah  #cadarkartun  #cadarhellokitty  #cadarhellokittymalaysia  #cadarpastel 
🇲🇾
RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL!
.
YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA!
.
Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami.
.
Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . .
.
FAT BURNER MEGA 3.0 
FREE SHAKER 
FREE POSTAGE 
FREE GUIDE DLM GROUP
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181
.
atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.

#tko 
#tko_nutrition
#codshahalam
#dietatkins
#kurus
#kelantan
#terengganu
#pahang
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#putrajaya
#perak
#kedah
#perlis
#sabah
#sarawak
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko  #tko_nutrition  #codshahalam  #dietatkins  #kurus  #kelantan  #terengganu  #pahang  #johor  #melaka  #negerisembilan  #selangor  #kualalumpur  #putrajaya  #perak  #kedah  #perlis  #sabah  #sarawak 
SET CADAR PALING MURAH 🔥
.
Single  RM80
Queen RM100
King  RM120
Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM
.
💕 What's in the set?
.
🛌 SINGLE SET
1x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 QUEEN SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 KING SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
ADD ON QUILT RM60
.
Material cotton dan tidak panas.
.
To order, whatsapp 01139490785
.
#cadarmalaysia #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #naelofarhijab #homedeco #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #cadarflamingo #ikeamalaysia #ikeamy #ikea #codshahalam #sayajualcadar #sayajualcadarmurah #sayajualmurah #setcadarmurah #cadarkartun #cadarhellokitty #cadarhellokittymalaysia #cadarpastel
SET CADAR PALING MURAH 🔥 . Single RM80 Queen RM100 King RM120 Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM . 💕 What's in the set? . 🛌 SINGLE SET 1x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 QUEEN SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 KING SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . ADD ON QUILT RM60 . Material cotton dan tidak panas. . To order, whatsapp 01139490785 . #cadarmalaysia  #cadarmurah  #cadarmurahmalaysia  #naelofarhijab  #homedeco  #cadarsingle  #cadarqueen  #cadarking  #cadarflamingo  #ikeamalaysia  #ikeamy  #ikea  #codshahalam  #sayajualcadar  #sayajualcadarmurah  #sayajualmurah  #setcadarmurah  #cadarkartun  #cadarhellokitty  #cadarhellokittymalaysia  #cadarpastel 
🇲🇾
RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL!
.
YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA!
.
Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami.
.
Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . .
.
FAT BURNER MEGA 3.0 
FREE SHAKER 
FREE POSTAGE 
FREE GUIDE DLM GROUP
.
.
WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS
.
.
📲0129090181
📲0129090181
📲0129090181
.
atau tekan link whatsap 
dekat ig bio profile saya
.
.
postage 1malaysia .
.
poslaju
.

#codshahalam
#fatburner
#kuruscepat 
#langsing 
#slim 
#sado 
#kelantan
#selangor
#terengganu
#johor
#pahang
#tipskurus 
#cepatkurus 
#bakarlemak 
#sihat 
#pengantin
#slimmingdrinks
#gymmalaysia
#kurus
#freepostage
#selamatpagimalaysia
#nasilemakkopio
#jomheboh
#clevergirl
 #jk1m #jk1m11
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #codshahalam  #fatburner  #kuruscepat  #langsing  #slim  #sado  #kelantan  #selangor  #terengganu  #johor  #pahang  #tipskurus  #cepatkurus  #bakarlemak  #sihat  #pengantin  #slimmingdrinks  #gymmalaysia  #kurus  #freepostage  #selamatpagimalaysia  #nasilemakkopio  #jomheboh  #clevergirl  #jk1m  #jk1m11 
SET CADAR PALING MURAH 🔥
.
Single  RM80
Queen RM100
King  RM120
Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM
.
💕 What's in the set?
.
🛌 SINGLE SET
1x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 QUEEN SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
🛌 KING SET
2x pillowcase
1x flat bedsheets
1x quilt cover (blanket)
.
ADD ON QUILT RM60
.
Material cotton dan tidak panas.
.
To order, whatsapp 01139490785
.
#cadarmalaysia #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #naelofarhijab #homedeco #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #cadarflamingo #ikeamalaysia #ikeamy #ikea #codshahalam #sayajualcadar #sayajualcadarmurah #sayajualmurah #setcadarmurah #cadarkartun #cadarhellokitty #cadarhellokittymalaysia #cadarpastel
SET CADAR PALING MURAH 🔥 . Single RM80 Queen RM100 King RM120 Price exclude postage/FREE COD SEK 7 SHAH ALAM . 💕 What's in the set? . 🛌 SINGLE SET 1x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 QUEEN SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . 🛌 KING SET 2x pillowcase 1x flat bedsheets 1x quilt cover (blanket) . ADD ON QUILT RM60 . Material cotton dan tidak panas. . To order, whatsapp 01139490785 . #cadarmalaysia  #cadarmurah  #cadarmurahmalaysia  #naelofarhijab  #homedeco  #cadarsingle  #cadarqueen  #cadarking  #cadarflamingo  #ikeamalaysia  #ikeamy  #ikea  #codshahalam  #sayajualcadar  #sayajualcadarmurah  #sayajualmurah  #setcadarmurah  #cadarkartun  #cadarhellokitty  #cadarhellokittymalaysia  #cadarpastel 
COMPACT POWDER ♥️ #wawacosmetics .

TAHUKAH ANDA? ⤵️
.
Compact powder wawa ni nipis tau. Bukan mcm bb cushion atau international brand compact powder yg tebal-tebal tu ye. 😅 Senang cakap lightweight lah. Sesuai pakai lepas #wawafoundation sbb foundation pun dah ada powder tu. .
So #wawacompactpowder ni utk touch up touch up, control minyak kat muka 😍 .

Berminat? Whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan saja link di Bio @farabeautyproduct 💕
🚗 COD ( <10km FREE, <15km RM5, <20km RM8 )
Putra Heights - Puchong - Shah Alam - Subang Jaya
.

#teamndlegacy #wawacosmetics #wawazainal #wawazainalcosmetic #liptreatment #greentealiptreatment #wawaliptreatment #wawacompactpowder #wawafacemist #wawafacialmist #wawaspraymist #wawaeyebrowpencil #wawaoxybubblefoam #wawafoundation #wawaserumfoundation #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #codwawacosmetics #codwawacosmetic #codwawacosmeticsputraheight  #codwawacosmeticspuchong #codwawacosmeticsshahalam #codputraheights #codpuchong #codshahalam #codsubangjaya #codkemuning #freegiftspecial #freegiftbanyak #freegiftwithpurchase🎁
COMPACT POWDER ♥️ #wawacosmetics  . TAHUKAH ANDA? ⤵️ . Compact powder wawa ni nipis tau. Bukan mcm bb cushion atau international brand compact powder yg tebal-tebal tu ye. 😅 Senang cakap lightweight lah. Sesuai pakai lepas #wawafoundation  sbb foundation pun dah ada powder tu. . So #wawacompactpowder  ni utk touch up touch up, control minyak kat muka 😍 . Berminat? Whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan saja link di Bio @farabeautyproduct 💕 🚗 COD ( <10km FREE, <15km RM5, <20km RM8 ) Putra Heights - Puchong - Shah Alam - Subang Jaya . #teamndlegacy  #wawacosmetics  #wawazainal  #wawazainalcosmetic  #liptreatment  #greentealiptreatment  #wawaliptreatment  #wawacompactpowder  #wawafacemist  #wawafacialmist  #wawaspraymist  #wawaeyebrowpencil  #wawaoxybubblefoam  #wawafoundation  #wawaserumfoundation  #wawalipmatte  #wawacosmeticsselangor  #codwawacosmetics  #codwawacosmetic  #codwawacosmeticsputraheight  #codwawacosmeticspuchong  #codwawacosmeticsshahalam  #codputraheights  #codpuchong  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkemuning  #freegiftspecial  #freegiftbanyak  #freegiftwithpurchase 🎁
NAKKK IPHONE6 FREE ??? Berminat tinggalkan no hp anda or klik link utk fast respon 😉

www.wasap.my/60138904774/IphoneFREE

#roziecharms
#teambondalyea 
#charmshalaljakim 
#charmsdexandraaisha
#iphonefree
#codshahalam
🎉PROMOSI YEAR END SALE 🎉
.
Pre-Order Now !! 😱
.
RM 210 🔥🔥🔥 ( SM ) 
RM 220 ( SS ) .
2 BOX KERENGGA CHOCOLATE SHAKE !!
.
🔥FREE BENGKUNG (RM89)
🔥FREE SHAKER (RM5)
🔥FREE KERENGGA SOAP (RM20)
🔥FREE POSTAGE !!! .
Harga Asal : RM 378 (Jimat RM 150+)
.
NOW ON SALE 🔥
.
Whatsapp now +60172868722 
Whatapp now +60172868722 .
#codbukitjelutong #codshahalam #coddenaialam #codglenmarie
#kerenggahq #kerenggalentik #kerenggapoopoil #kerenggachocshake #produkkurus #kurussihat #kerenggabuangminyak #kerenggadihati #kurus #produkterlaris #kerenggachocolateshake #kerenggakurus #produkterbaik #kerenggafatburner
🎉PROMOSI YEAR END SALE 🎉 . Pre-Order Now !! 😱 . RM 210 🔥🔥🔥 ( SM ) RM 220 ( SS ) . 2 BOX KERENGGA CHOCOLATE SHAKE !! . 🔥FREE BENGKUNG (RM89) 🔥FREE SHAKER (RM5) 🔥FREE KERENGGA SOAP (RM20) 🔥FREE POSTAGE !!! . Harga Asal : RM 378 (Jimat RM 150+) . NOW ON SALE 🔥 . Whatsapp now +60172868722 Whatapp now +60172868722 . #codbukitjelutong  #codshahalam  #coddenaialam  #codglenmarie  #kerenggahq  #kerenggalentik  #kerenggapoopoil  #kerenggachocshake  #produkkurus  #kurussihat  #kerenggabuangminyak  #kerenggadihati  #kurus  #produkterlaris  #kerenggachocolateshake  #kerenggakurus  #produkterbaik  #kerenggafatburner 
Thanks for your’recommendation’... Customer happy, kami team Warong D’Makan pun happy… nnt repeat lagi okey!😎😎😎
.
Ha, siapa lagi tu yang tak caye kat Warong D’Makan ni semua menu best2! 😎😎 Ni ha tengok ni kawan-kawan korang sendiri yang buat recommend kan WDM ni tau! 👍🏻 Cuba check kot2 ada kawan korang kat dalam ni, boleh la ajak repeat kambing bakar seround! hehehe 🙈🙈🙈
.
Terima kasih atas semua review dari anda, nnt admin share satu2 okey. Warong D’Makan memang tempat best untuk lepak dan makanan yang disediakan daripada masakan melayu dan western! Wallaa.. 👌🏻👌🏻👌🏻
.
Nak tempah katering? Call je team Warong D’Makan sebab kami juga memerima tempahan untuk sebarang majlis. Hubungi
Encik Zaim
www.wasap.my/60193443763
.
#kambingbakar #kambingbakarwarongdmakan #terbaekkk #kambingbakarshahalam #supmeletoppp #lambgrill #kateringwarongdmakan #katering #kateringshahalam #jjcm #makandimana #anekamakanan #anekasup #codshahalam #shahalam #seksyenu12 #warongdmakan
Thanks for your’recommendation’... Customer happy, kami team Warong D’Makan pun happy… nnt repeat lagi okey!😎😎😎 . Ha, siapa lagi tu yang tak caye kat Warong D’Makan ni semua menu best2! 😎😎 Ni ha tengok ni kawan-kawan korang sendiri yang buat recommend kan WDM ni tau! 👍🏻 Cuba check kot2 ada kawan korang kat dalam ni, boleh la ajak repeat kambing bakar seround! hehehe 🙈🙈🙈 . Terima kasih atas semua review dari anda, nnt admin share satu2 okey. Warong D’Makan memang tempat best untuk lepak dan makanan yang disediakan daripada masakan melayu dan western! Wallaa.. 👌🏻👌🏻👌🏻 . Nak tempah katering? Call je team Warong D’Makan sebab kami juga memerima tempahan untuk sebarang majlis. Hubungi Encik Zaim www.wasap.my/60193443763 . #kambingbakar  #kambingbakarwarongdmakan  #terbaekkk  #kambingbakarshahalam  #supmeletoppp  #lambgrill  #kateringwarongdmakan  #katering  #kateringshahalam  #jjcm  #makandimana  #anekamakanan  #anekasup  #codshahalam  #shahalam  #seksyenu12  #warongdmakan 
COMPACT POWDER ♥️ #wawacosmetics .

TAHUKAH ANDA? WAWA COMPACT POWDER ADALAH..⤵️
✔️ LIGHTWEIGHT (texture tipis, sesuai untuk touch ups)
✔️ 2 SHADES (Light & Natural)
✔️ TWO WAY CAKE (boleh basahkan sponge dan hasilnya lebih cantik dan smooth)
✔️ Sesuai utk semua jenis kulit muka
✔️ TIDAK CAKEY/MEREKAH bila pakai lama
✔️ Buatkan hasil make up lebih lembab dan cantik
✔️ Tak keringkan kulit muka
✔️ Tona kulit nampak lebih cerah dan sekata
✔️ Mudah dipakai (jimat masa) .

Berminat? Whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan saja link di Bio @farabeautyproduct 💕
🚗 COD ( <10km FREE, <15km RM5, <20km RM8 )
Putra Heights - Puchong - Shah Alam - Subang Jaya
.

#teamndlegacy #wawacosmetics #wawazainal #wawazainalcosmetic #liptreatment #greentealiptreatment #wawaliptreatment #wawacompactpowder #wawafacemist #wawafacialmist #wawaspraymist #wawaeyebrowpencil #wawaoxybubblefoam #wawafoundation #wawaserumfoundation #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #codwawacosmetics #codwawacosmetic #codwawacosmeticsputraheight  #codwawacosmeticspuchong #codwawacosmeticsshahalam #codputraheights #codpuchong #codshahalam #codsubangjaya #codkemuning #freegiftspecial #freegiftbanyak #freegiftwithpurchase🎁
COMPACT POWDER ♥️ #wawacosmetics  . TAHUKAH ANDA? WAWA COMPACT POWDER ADALAH..⤵️ ✔️ LIGHTWEIGHT (texture tipis, sesuai untuk touch ups) ✔️ 2 SHADES (Light & Natural) ✔️ TWO WAY CAKE (boleh basahkan sponge dan hasilnya lebih cantik dan smooth) ✔️ Sesuai utk semua jenis kulit muka ✔️ TIDAK CAKEY/MEREKAH bila pakai lama ✔️ Buatkan hasil make up lebih lembab dan cantik ✔️ Tak keringkan kulit muka ✔️ Tona kulit nampak lebih cerah dan sekata ✔️ Mudah dipakai (jimat masa) . Berminat? Whatsapp Fara di 011-61694541 atau tekan saja link di Bio @farabeautyproduct 💕 🚗 COD ( <10km FREE, <15km RM5, <20km RM8 ) Putra Heights - Puchong - Shah Alam - Subang Jaya . #teamndlegacy  #wawacosmetics  #wawazainal  #wawazainalcosmetic  #liptreatment  #greentealiptreatment  #wawaliptreatment  #wawacompactpowder  #wawafacemist  #wawafacialmist  #wawaspraymist  #wawaeyebrowpencil  #wawaoxybubblefoam  #wawafoundation  #wawaserumfoundation  #wawalipmatte  #wawacosmeticsselangor  #codwawacosmetics  #codwawacosmetic  #codwawacosmeticsputraheight  #codwawacosmeticspuchong  #codwawacosmeticsshahalam  #codputraheights  #codpuchong  #codshahalam  #codsubangjaya  #codkemuning  #freegiftspecial  #freegiftbanyak  #freegiftwithpurchase 🎁
1) VITALEA WITH IRON FORMULA
merupakan elemen penting bagi sel tubuh yang menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon. .
2) B COMPLEX
Menukarkan makanan kepada tenaga, dimana ia mambantu penghadaman, menukarkan lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan. Ia juga mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
.
3) MEALSHAKE
Meal Shakes juga membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang penting. Ia mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran.
.
☎️whatsapp ➡️0163676463
.

#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #herbalblendshakleemurah #codshahalam #codmeru  #codpuncakalam #shakleehargastudent #settambahberat #settambahberatshaklee #settambahberatbadan
1) VITALEA WITH IRON FORMULA merupakan elemen penting bagi sel tubuh yang menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon. . 2) B COMPLEX Menukarkan makanan kepada tenaga, dimana ia mambantu penghadaman, menukarkan lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan. Ia juga mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan. . 3) MEALSHAKE Meal Shakes juga membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang penting. Ia mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran. . ☎️whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #herbalblendshakleemurah  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #settambahberat  #settambahberatshaklee  #settambahberatbadan 
Yey yeeyy!! 😱😱
Ini antara ORIGINAL barangan NRC COSMETICS yang kita adaa 😍😍😍 OMG ❗❗❗exciteddd giler sgtsgtt besttt those yang dah guna NRC COSMETICS produk mcm ni KOMPOM Dah fall in LOVEE GILE 😫😫😘 Ape lagiii cepat2 pm kami 🙋🏻‍♀
📞📞0102173858 0102173858

Singggahh jomm ?? Makeup Terrace (petronas batu6 pekan meru klang) 😍👍🏼👍🏼👍🏼 #kedaimekapmurah #mekapshahalam #nrcoriginal #nrcshahalam #nrcstokisshahalam #nrccosmetics #nrckosmetik #kosmetik #nrcfd #nrcfacemist #nrcprimer #nrccompact #hanikryolanmurah #hanikryolanshahalam #makeupterrace #makeupterraceklang #codmeru #codshahalam #codsetiaalam #codklang
Yey yeeyy!! 😱😱 Ini antara ORIGINAL barangan NRC COSMETICS yang kita adaa 😍😍😍 OMG ❗❗❗exciteddd giler sgtsgtt besttt those yang dah guna NRC COSMETICS produk mcm ni KOMPOM Dah fall in LOVEE GILE 😫😫😘 Ape lagiii cepat2 pm kami 🙋🏻‍♀ 📞📞0102173858 0102173858 Singggahh jomm ?? Makeup Terrace (petronas batu6 pekan meru klang) 😍👍🏼👍🏼👍🏼 #kedaimekapmurah  #mekapshahalam  #nrcoriginal  #nrcshahalam  #nrcstokisshahalam  #nrccosmetics  #nrckosmetik  #kosmetik  #nrcfd  #nrcfacemist  #nrcprimer  #nrccompact  #hanikryolanmurah  #hanikryolanshahalam  #makeupterrace  #makeupterraceklang  #codmeru  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang 
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘
.
.
.
YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘
.
.
INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤
.
.
#hfbyhaikal #lunchbox #lunchboxmurah #dinnermurah #dinnerboxmurah #fooddelivery #codshahalam #codklang #codsetiaalam #codkapar #codmeru #codselangor #makanmurah #makananmurah
#healthyfoodmurah #makananmurah #makananmalaysia #uitmshahalam #unisel #lunchboxshahalam #lunchboxsetiaalam #lunchboxklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklang #foodeliverysetiaalam #fooddeliverymeru #fooddeliverykapar
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘 . . . YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘 . . INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤ . . #hfbyhaikal  #lunchbox  #lunchboxmurah  #dinnermurah  #dinnerboxmurah  #fooddelivery  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codmeru  #codselangor  #makanmurah  #makananmurah  #healthyfoodmurah  #makananmurah  #makananmalaysia  #uitmshahalam  #unisel  #lunchboxshahalam  #lunchboxsetiaalam  #lunchboxklang  #fooddelivery  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklang  #foodeliverysetiaalam  #fooddeliverymeru  #fooddeliverykapar 
🌹Year End Sale🌹
Jimat! Jimat! Jimat!! #0126095636
#codsubangjaya
#codshahalam
#codpetalingjaya
#codkelanajaya
C L A S S Y >>>> Nude peach for daily use. Nak lepak mamak pakai warna ni pun takde hal la bro ! 😜 .
.
🌼 Tahan sehingga 8 jam 🌼 Tak melekat di straw bila minum
🌼 Cium pipi anak pun tak melekat
🌼 Yang dah kawen boleh cium pipi dan tangan laki dengan senang hatiiii tanpa laki-mu risau lipstik melekat 🌼 Sangat ringan macam tak pakai apa 🌼 Bau COOKIES kalau jilat pun tak rasa chemical haih 🌼 Diformulasi di Korea
.
.
RM45 beli 2 RM80 ++++ FREE GIFT menarik 💕💕
.
.
#teamakyra
#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#aerilzafrel
#wawacosmetics
#crushlipmatte
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#haniszalikha
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#selangor
#kelantan
#johor
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#crushlipmatteviral
#wawamascara
#serumfoundation
#wawaserum
#wawalipmatte
#teamSyaEmpire
C L A S S Y >>>> Nude peach for daily use. Nak lepak mamak pakai warna ni pun takde hal la bro ! 😜 . . 🌼 Tahan sehingga 8 jam 🌼 Tak melekat di straw bila minum 🌼 Cium pipi anak pun tak melekat 🌼 Yang dah kawen boleh cium pipi dan tangan laki dengan senang hatiiii tanpa laki-mu risau lipstik melekat 🌼 Sangat ringan macam tak pakai apa 🌼 Bau COOKIES kalau jilat pun tak rasa chemical haih 🌼 Diformulasi di Korea . . RM45 beli 2 RM80 ++++ FREE GIFT menarik 💕💕 . . #teamakyra  #sayajual  #lipmatte  #lipstik  #wawazainal  #aerilzafrel  #wawacosmetics  #crushlipmatte  #nelydiasenrose  #uqashasenrose  #haniszalikha  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #selangor  #kelantan  #johor  #lipmatteviral  #sayajuallipmatte  #crushlipmatteviral  #wawamascara  #serumfoundation  #wawaserum  #wawalipmatte  #teamSyaEmpire 
BERITA BAIK UTK SEMUA

Jeng jeng jeng 
NSA BEAU dah release NEW LOOK of Aina Serum & Aina Cleanser 😍😍 Stay tuned 😉
BERITA BAIK UTK SEMUA Jeng jeng jeng NSA BEAU dah release NEW LOOK of Aina Serum & Aina Cleanser 😍😍 Stay tuned 😉