an online Instagram web viewer

#codpontian medias

Photos

SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜.
.
- limited 10000 unit sahaja
- exclusive dgn belian @dianzmaskmoist.
RM59 jeee 
Dapat 3 item
mask + moist + pouch bag
.
takde cas postage lagi 
rugi laaa tak grab !
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #dianzmaskNmoist #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskercantik #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminC #pontian #codpontian #maskerviral #nakcantik #pouchbagDIANZ #maskermurah 🤖 Downloaded with @instasave_bot
SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜. . - limited 10000 unit sahaja - exclusive dgn belian @dianzmaskmoist. RM59 jeee Dapat 3 item mask + moist + pouch bag . takde cas postage lagi rugi laaa tak grab ! . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzmaskNmoist  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskercantik  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #dianzmask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #vitaminC  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #nakcantik  #pouchbagDIANZ  #maskermurah  🤖 Downloaded with @instasave_bot
KELEBIHAN BELLEZACOLLAGEN
.
.
- Membantu mencerahkan kulit 2 kali lebih berkesan
.
- Menjadikan Kulit yang kusam lebih berseri secara semula jadi
.
- Menbantu Mencantikkn struktur kulit
.
- Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus
.
- Membantu menyekatakan tona kulit
.
- Mengembalikan keanjalan dan meremajakan kulit
.
- Menbantu merangsang penghasilan kolagen
.
-Mengecilakn liang pori di wajah
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #codpontianjohor #supplementpemutih  #susukambing #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk  #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
KELEBIHAN BELLEZACOLLAGEN . . - Membantu mencerahkan kulit 2 kali lebih berkesan . - Menjadikan Kulit yang kusam lebih berseri secara semula jadi . - Menbantu Mencantikkn struktur kulit . - Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus . - Membantu menyekatakan tona kulit . - Mengembalikan keanjalan dan meremajakan kulit . - Menbantu merangsang penghasilan kolagen . -Mengecilakn liang pori di wajah . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #putihgebu  #cerahkankulit  #putihkulit  #tiktokchallenge  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #susukambing  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
"Masa bersalin biasa la badan naik mendadak, celahan2 semua jadi gelap, lepas bersalin sis ingat yg gelap tu makin cerah balik lah. Rupanya sama je jd gelap, dah macam2 try tapi alamak sama je takda yg berubah pun."
.
Tapi alhamdullilah, lepas try NANO LIGHTENER CREAM ni celahan2 lepas bersalin tu semakin cerah. Best jer sapu #NanoLightenerCream RASA SEJUK mcm sapu ketul ais gittew. Kekadang tu mcm tak percaya sebab celahan bersalin dah CERAH mcm time anak dara dulu uolls.
.
Jom mummy semua ambil sekali set combo #DianzVitamilk (milkbooster ibu2 menyusu) dengan #NanoLightenerCream (celahan gelap) ni hanya RM105 sahaja.
Add pos RM7 sm RM12 ss
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #dianz #vitamilk #milkboostermurah #pontian #dianzlover #codpontian #likeforlikes #supplement #luluskkm #breastfeeding #penyusuan #like4likes #krimputih #pemutihketiak #krimpemutih #ketiakhitam #celahpehagelap #celahangelap #lututhitam #mummy #mommy
"Masa bersalin biasa la badan naik mendadak, celahan2 semua jadi gelap, lepas bersalin sis ingat yg gelap tu makin cerah balik lah. Rupanya sama je jd gelap, dah macam2 try tapi alamak sama je takda yg berubah pun." . Tapi alhamdullilah, lepas try NANO LIGHTENER CREAM ni celahan2 lepas bersalin tu semakin cerah. Best jer sapu #NanoLightenerCream  RASA SEJUK mcm sapu ketul ais gittew. Kekadang tu mcm tak percaya sebab celahan bersalin dah CERAH mcm time anak dara dulu uolls. . Jom mummy semua ambil sekali set combo #DianzVitamilk  (milkbooster ibu2 menyusu) dengan #NanoLightenerCream  (celahan gelap) ni hanya RM105 sahaja. Add pos RM7 sm RM12 ss . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #dianz  #vitamilk  #milkboostermurah  #pontian  #dianzlover  #codpontian  #likeforlikes  #supplement  #luluskkm  #breastfeeding  #penyusuan  #like4likes  #krimputih  #pemutihketiak  #krimpemutih  #ketiakhitam  #celahpehagelap  #celahangelap  #lututhitam  #mummy  #mommy 
Muka putih bersih, kulit badan pun dah mulus dengan #DianzVitamin tapi celah ketiak & paha hitam. Eeeuww! Apa lagi, sapu je #NanoLightenerCream!  Kesan seawal 7 hari uolls! 😲 .
.
Cara nak guna Nano Lightener Cream ni senang jee, korang just:- .
.
✔Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini .
.
Combo Dianz Vitamin dan Nano Lightener Cream ni hanya RM90 sahaja!
Add postage RM7 sm RM12 ss.
.
Nak order / pertanyaan?
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (klik link di bio)
.
#dianz #nanolightenercreammurah #ketiak #celahpehagelap #ketiakhitam #krimpencerah #lututhitam #sikuhitam #putih #cerah #glowing #like4likes #likeforlikes #luluskkm #lutut #siku #codpontian #pontian #testimoninanolightenercream #krimpemutih #nakcantik #pemutihketiak #pemutih #jerawat #kecantikan #parut #celahangelap
Muka putih bersih, kulit badan pun dah mulus dengan #DianzVitamin  tapi celah ketiak & paha hitam. Eeeuww! Apa lagi, sapu je #NanoLightenerCream ! Kesan seawal 7 hari uolls! 😲 . . Cara nak guna Nano Lightener Cream ni senang jee, korang just:- . . ✔Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) ✔ Tak perlu di bilas ✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini . . Combo Dianz Vitamin dan Nano Lightener Cream ni hanya RM90 sahaja! Add postage RM7 sm RM12 ss. . Nak order / pertanyaan? Whatsapp Yan +6013 794 5570 (klik link di bio) . #dianz  #nanolightenercreammurah  #ketiak  #celahpehagelap  #ketiakhitam  #krimpencerah  #lututhitam  #sikuhitam  #putih  #cerah  #glowing  #like4likes  #likeforlikes  #luluskkm  #lutut  #siku  #codpontian  #pontian  #testimoninanolightenercream  #krimpemutih  #nakcantik  #pemutihketiak  #pemutih  #jerawat  #kecantikan  #parut  #celahangelap 
MASALAH SUNBURN KULIT MAKIN ELOK
.
Konsisten minum #MaaezWhiteCoffee jer, bestya kulit dah kembali elok dah dari sebelum ni.
.
Maaezcoffe ni memang khas tuk mencerahkan kulit tanpa kolagen. Peminat coffee memang patut cuba coffee ni, tak rugi tau!
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #codpontianjohor #supplementpemutih  #susukambing #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk  #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
MASALAH SUNBURN KULIT MAKIN ELOK . Konsisten minum #MaaezWhiteCoffee  jer, bestya kulit dah kembali elok dah dari sebelum ni. . Maaezcoffe ni memang khas tuk mencerahkan kulit tanpa kolagen. Peminat coffee memang patut cuba coffee ni, tak rugi tau! . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #putihgebu  #cerahkankulit  #putihkulit  #tiktokchallenge  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #susukambing  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SUSU MAAEZ PERISA STRAWBERI🍓
.
Perisa ni, memang sedap bile buat sejuk2 pehh rasa dia kalah susu kat kedai2 tu.
.
Khasiat ia, sama je mcm #susumaaez perisa original & coklat terbaik merawat masalah kulit, mencantikan kulit.
.
Cubala dulu memang sedap,, yang penting sangat bagus untuk kulit
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #codpontianjohor #supplementpemutih  #susukambing #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk  #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
SUSU MAAEZ PERISA STRAWBERI🍓 . Perisa ni, memang sedap bile buat sejuk2 pehh rasa dia kalah susu kat kedai2 tu. . Khasiat ia, sama je mcm #susumaaez  perisa original & coklat terbaik merawat masalah kulit, mencantikan kulit. . Cubala dulu memang sedap,, yang penting sangat bagus untuk kulit Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #putihgebu  #cerahkankulit  #putihkulit  #tiktokchallenge  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #susukambing  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Badan tak mampu menghasilkan vitamin C setiap hari. Jadi kita perlu ambil vitamin C setiap hari untuk kesihatan badan. .
.
Siapa yg boleh consume #DianzVitamin?
- lelaki perempuan 16 tahun keatas
- ibu mengandung & menyusu
- mereka yg berkulit sensitif
- tidak sesuai untuk darah yiggi, kencing manis, jantung, cyst / tyroid, g6pd.
.
Cara makan :
- ambil sebiji atau 2 biji (maximum) selepas sarapan / makan malam. Hisap / kunyah.
.
1 botol RM50
2 botol RM100
3 botpl RM150
Add postage RM7 sm RM12 ss
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #jerawat #jerawatbatu #jeragat #putih #cerah #kulitberminyak #parut #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #vitaminE #pontian #like4likes #kecantikan #codpontian #cantik #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #beauty #dianzlover #codbatupahat #batupahat
Badan tak mampu menghasilkan vitamin C setiap hari. Jadi kita perlu ambil vitamin C setiap hari untuk kesihatan badan. . . Siapa yg boleh consume #DianzVitamin ? - lelaki perempuan 16 tahun keatas - ibu mengandung & menyusu - mereka yg berkulit sensitif - tidak sesuai untuk darah yiggi, kencing manis, jantung, cyst / tyroid, g6pd. . Cara makan : - ambil sebiji atau 2 biji (maximum) selepas sarapan / makan malam. Hisap / kunyah. . 1 botol RM50 2 botol RM100 3 botpl RM150 Add postage RM7 sm RM12 ss . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #jerawat  #jerawatbatu  #jeragat  #putih  #cerah  #kulitberminyak  #parut  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #vitaminE  #pontian  #like4likes  #kecantikan  #codpontian  #cantik  #likeforlikes  #kulitcantik  #supplement  #luluskkm  #beauty  #dianzlover  #codbatupahat  #batupahat 
Muka putih bersih, kulit badan mulus tapi celah ketiak & paha hitam. Eeeuww! Apa lagi, sapu je #NanoLightenerCream! .
.
Cara nak guna #NanoLightenerCream ni senang jee, korang just:- .
.
✔Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini .
.
InsyaAllah kesan tak dijangka seawal 7 hari! 😱
.
1 bekas RM40
2 bekas RM80
3 bekas RM120
Add postage RM7 sm RM12 ss.
.
Nak order / pertanyaan?
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (klik link di bio)
.
#dianz #nanolightenercreammurah #ketiak #celahpehagelap #ketiakhitam #ketiakcerah #krimcerahketiak #krimpencerah #krimpencerahketiak #lututhitam #sikuhitam #putih #cerah #like4likes #likeforlikes #luluskkm #lutut #siku #codpontian #pontian #testimoninanolightenercream #dianzvitamin #daki #kulitgelap #krimpemutih #krimputih  #pemutihketiak #pemutih
Muka putih bersih, kulit badan mulus tapi celah ketiak & paha hitam. Eeeuww! Apa lagi, sapu je #NanoLightenerCream ! . . Cara nak guna #NanoLightenerCream  ni senang jee, korang just:- . . ✔Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) ✔ Tak perlu di bilas ✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini . . InsyaAllah kesan tak dijangka seawal 7 hari! 😱 . 1 bekas RM40 2 bekas RM80 3 bekas RM120 Add postage RM7 sm RM12 ss. . Nak order / pertanyaan? Whatsapp Yan +6013 794 5570 (klik link di bio) . #dianz  #nanolightenercreammurah  #ketiak  #celahpehagelap  #ketiakhitam  #ketiakcerah  #krimcerahketiak  #krimpencerah  #krimpencerahketiak  #lututhitam  #sikuhitam  #putih  #cerah  #like4likes  #likeforlikes  #luluskkm  #lutut  #siku  #codpontian  #pontian  #testimoninanolightenercream  #dianzvitamin  #daki  #kulitgelap  #krimpemutih  #krimputih  #pemutihketiak  #pemutih 
MORNING #MAAEZLOVER
.
Dah minum #susumaaez hari ni? Alhamdulillah makin cantikla kulit awak nanti😍
.
Susu Maaez bukan je terbaik merawat masalah kulit, malah dapat cantikkan lagi kulit tau! ia mampu buat kulit makin lembut, berseri, gebu, lawa & sihat. Pengambilan yang konsisten sangat membantu, tuk mendapatkan kesan yang lebih baik.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #codpontianjohor #supplementpemutih  #susukambing #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk  #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
MORNING #MAAEZLOVER  . Dah minum #susumaaez  hari ni? Alhamdulillah makin cantikla kulit awak nanti😍 . Susu Maaez bukan je terbaik merawat masalah kulit, malah dapat cantikkan lagi kulit tau! ia mampu buat kulit makin lembut, berseri, gebu, lawa & sihat. Pengambilan yang konsisten sangat membantu, tuk mendapatkan kesan yang lebih baik. . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #putihgebu  #cerahkankulit  #putihkulit  #tiktokchallenge  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #susukambing  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
KONSISTEN MEMANG PENTING  FEEDBACK 3 BOX MAAEZ WHITE COFFEE
.
.
Nak ke kulit camni?
mestila kn, amalkan konsisten minum #MaaezWhiteCoffee ni dengan pengambilan air yang cukup memang dapat membantu sangat2 produk berkesan dengan baik.
.
.
Cubala dulu 1 box , baru awak tahu😊 permintaan maaezcoffe ni semakin laju tau! rugi awak tak cuba.
.
.
Wasap je terus sepantasya Omah balas😊
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
KONSISTEN MEMANG PENTING FEEDBACK 3 BOX MAAEZ WHITE COFFEE . . Nak ke kulit camni? mestila kn, amalkan konsisten minum #MaaezWhiteCoffee  ni dengan pengambilan air yang cukup memang dapat membantu sangat2 produk berkesan dengan baik. . . Cubala dulu 1 box , baru awak tahu😊 permintaan maaezcoffe ni semakin laju tau! rugi awak tak cuba. . . Wasap je terus sepantasya Omah balas😊 Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Guys, kitorang ade news nak bagitau korang.  Stok pouch bag limited edition Dianz dah nak habis.  Diulangi, dah nak habis!! Lepas ni dah memang tak keluar dah stok untuk pouch bag Dianz!  Jom dapatkan sekarang sebelum korang menyesal seumur hidup! 😉
.
.
Beli #DianzMasknMoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara percuma! 😍
.
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktokmalaysia #maskmurah
Guys, kitorang ade news nak bagitau korang. Stok pouch bag limited edition Dianz dah nak habis. Diulangi, dah nak habis!! Lepas ni dah memang tak keluar dah stok untuk pouch bag Dianz! Jom dapatkan sekarang sebelum korang menyesal seumur hidup! 😉 . . Beli #DianzMasknMoist  sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist  bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara percuma! 😍 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktokmalaysia  #maskmurah 
💧LOVELIEE ESSENTIALS SERUM💧 ✔ Botol yg sgt ekslusif seperti international brand
✔ Isipadu 30ml boleh tahan 1 - 2 bulan ke atas mengikut penggunaan
✔ Mendapat pengiktirafan AWARD WINNING SEPAWA 14’ INNOVATION CORPORATION INGREDIENT
✔ Tidak berminyak atau melekit
✔ Sesuai untuk lelaki & perempuan
✔ Diluluskan KKM : NOT181103419K
✔ Waterbased (penyerapan maksimum ke dalam kulit)
✔ Sesuai utk semu skin type ✔ Tiada alkohol & paraben
✔ Terbukti BEBAS drpd bahan kimia & heavy metal yg boleh mengakibatkan kerosakkan kulit

Loveliee SERUM dirumuskan menggunakan formula & bahan-bahan mentah yg selamat dan terbukti berkesan pd percubaan pertama. Serum ini amat sesuai utk mereka yg mempunyai masalah: 💧Kulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri
💧Breakout akibat hormon (stress)
💧Sunburn yg teruk
💧Jerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka
💧Parut jerawat berlubang singgah tak pergi2
💧Parut & biji2 air serta chickenpox
💧Parut2 hitam jerawat yg tak hilang2
💧Pori2 besar dan tersumbat
💧Jeragat yg sgt susah nak pudar
💧Blackhead & whitehead berleluasa 💧Kulit muka yg sgt berminyak
💧Tona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya)
💧Melembabkan kulit yg kering

Cara penggunaan:
- Titiskan 2 ke 3 titik serum ke atas tangan, kemudian sapu perlahan2 di muka. Sapukan serum di atas muka secara lembut. Lakukan urutan dan tolak ke atas supaya kulit jd tegang. Pakai SERUM selepas menyapu TONER. Boleh pakai 2 ke 3 kali sehari. Lebih pun tiada masalah. 
Remove makeup > Cuci muka bersih2 > Toner > Serum > Moisturizer (abaikan jika tiada) > Sunscreen (siang)

Boleh direct ws▶60166038154

#asyaliee #mommyasya #luvbabesagent #teammommyeyqa #teammommyasya #cantiksamasama #lovelieeserum #codpontian
💧LOVELIEE ESSENTIALS SERUM💧 ✔ Botol yg sgt ekslusif seperti international brand ✔ Isipadu 30ml boleh tahan 1 - 2 bulan ke atas mengikut penggunaan ✔ Mendapat pengiktirafan AWARD WINNING SEPAWA 14’ INNOVATION CORPORATION INGREDIENT ✔ Tidak berminyak atau melekit ✔ Sesuai untuk lelaki & perempuan ✔ Diluluskan KKM : NOT181103419K ✔ Waterbased (penyerapan maksimum ke dalam kulit) ✔ Sesuai utk semu skin type ✔ Tiada alkohol & paraben ✔ Terbukti BEBAS drpd bahan kimia & heavy metal yg boleh mengakibatkan kerosakkan kulit Loveliee SERUM dirumuskan menggunakan formula & bahan-bahan mentah yg selamat dan terbukti berkesan pd percubaan pertama. Serum ini amat sesuai utk mereka yg mempunyai masalah: 💧Kulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri 💧Breakout akibat hormon (stress) 💧Sunburn yg teruk 💧Jerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka 💧Parut jerawat berlubang singgah tak pergi2 💧Parut & biji2 air serta chickenpox 💧Parut2 hitam jerawat yg tak hilang2 💧Pori2 besar dan tersumbat 💧Jeragat yg sgt susah nak pudar 💧Blackhead & whitehead berleluasa 💧Kulit muka yg sgt berminyak 💧Tona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya) 💧Melembabkan kulit yg kering Cara penggunaan: - Titiskan 2 ke 3 titik serum ke atas tangan, kemudian sapu perlahan2 di muka. Sapukan serum di atas muka secara lembut. Lakukan urutan dan tolak ke atas supaya kulit jd tegang. Pakai SERUM selepas menyapu TONER. Boleh pakai 2 ke 3 kali sehari. Lebih pun tiada masalah. Remove makeup > Cuci muka bersih2 > Toner > Serum > Moisturizer (abaikan jika tiada) > Sunscreen (siang) Boleh direct ws▶60166038154 #asyaliee  #mommyasya  #luvbabesagent  #teammommyeyqa  #teammommyasya  #cantiksamasama  #lovelieeserum  #codpontian 
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak
.
❌tak perlu simpan stock
❌tak perlu keluar modal
❌tak perlu pergi pos barang
❌tak perlu COD
.
💵YURAN TIDAK DI KENAKAN
.
✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT
✔KOMITMEN
✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN
✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI
✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y)
✔RAJIN
✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP
✔DAPAT ILMU BISNES
✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍
.
🌹follow @hayati_lawho
📞whtsapp 01136010139
.
#dropshipdiperlukan #dropshipwanted #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #hayatibeautylegacy #thejunnireseller#codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #skincare #suplement #gengpontian #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdkjunior😘
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak . ❌tak perlu simpan stock ❌tak perlu keluar modal ❌tak perlu pergi pos barang ❌tak perlu COD . 💵YURAN TIDAK DI KENAKAN . ✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT ✔KOMITMEN ✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN ✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI ✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y) ✔RAJIN ✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP ✔DAPAT ILMU BISNES ✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍 . 🌹follow @hayati_lawho 📞whtsapp 01136010139 . #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #hayatibeautylegacy  #thejunnireseller #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #skincare  #suplement  #gengpontian  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdkjunior 😘
Alhamdulillah, sampai semuaya, cepat sampai, cepatla kulit korang cantik.
.
.
Yang tak dapatkan lagi #MaaezWhiteCoffee @ #SusuMaaez jom dapatkan sekrg!
.
.
Kita cantikan kulit sebelum masuk tahun depan,, insyallah konsisten korunk akan dapat kulit idaman tu
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
Alhamdulillah, sampai semuaya, cepat sampai, cepatla kulit korang cantik. . . Yang tak dapatkan lagi #MaaezWhiteCoffee  @ #SusuMaaez  jom dapatkan sekrg! . . Kita cantikan kulit sebelum masuk tahun depan,, insyallah konsisten korunk akan dapat kulit idaman tu . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
PROMO 12.12 TINGGAL 3 HARI..!! 🔥🔥
DISCOUNT RM10/ SET 😱😱
DAPAT FREE GIFT MENARIK & HARGA SANGAT2 MURAH..??
.
tunggu apa lagi...?? SAVE BUDGET SEKARANG..!!
.
Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
PROMO 12.12 TINGGAL 3 HARI..!! 🔥🔥 DISCOUNT RM10/ SET 😱😱 DAPAT FREE GIFT MENARIK & HARGA SANGAT2 MURAH..?? . tunggu apa lagi...?? SAVE BUDGET SEKARANG..!! . Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
Kenapa Serum? Serum mempunyai tekstur yang lebih ringan berbanding krim wajah dan mengandungi bahan-bahan aktif yang tinggi.
.
Dengan molekul yang lebih halus berbanding krim wajah, serum mampu menyerap ke dalam lapisan kulit untuk merawat kulit anda.
.
Jadi serum la yang banyak bertindak untuk memulihkan kulit wajah anda. Serum apa yang paling bagus? Semestinya Meeracle Facial Serum
.
www.meeracle.com.my
0149164206

#meeracleteamzulaien
#teamleadernadya
#msmasdiana
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#codpontian, johor, kulai, gelangpatah, simpangrenggam, batupahat,
Kenapa Serum? Serum mempunyai tekstur yang lebih ringan berbanding krim wajah dan mengandungi bahan-bahan aktif yang tinggi. . Dengan molekul yang lebih halus berbanding krim wajah, serum mampu menyerap ke dalam lapisan kulit untuk merawat kulit anda. . Jadi serum la yang banyak bertindak untuk memulihkan kulit wajah anda. Serum apa yang paling bagus? Semestinya Meeracle Facial Serum . www.meeracle.com.my 0149164206 #meeracleteamzulaien  #teamleadernadya  #msmasdiana  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  #codpontian , johor, kulai, gelangpatah, simpangrenggam, batupahat,
Bergaya betul kalau bawak pouch bag limited edition Dianz ni pergi mana-mana aje.  Tapi lagi bergaya kalau korang yang pakai bag ni! 😊
.
.
Beli #DianzMasknMoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉
.
. 
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain.
.
.
HARGA ?  RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. COD atau pos harga sama ,  TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN
.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #dianzmaskNmoist #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskercantik #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminC #pontian #codpontian #maskerviral #nakcantik #pouchbagDIANZ #maskermurah
Bergaya betul kalau bawak pouch bag limited edition Dianz ni pergi mana-mana aje. Tapi lagi bergaya kalau korang yang pakai bag ni! 😊 . . Beli #DianzMasknMoist  sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist  bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. COD atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzmaskNmoist  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskercantik  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #dianzmask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #vitaminC  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #nakcantik  #pouchbagDIANZ  #maskermurah 
SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜.
.
- limited 10000 unit sahaja
- exclusive dgn belian @dianzmaskmoist.
RM59 jeee 
Dapat 3 item
mask + moist + pouch bag
.
takde cas postage lagi 
rugi laaa tak grab !
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #dianzmaskNmoist #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskercantik #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminC #pontian #codpontian #maskerviral #nakcantik #pouchbagDIANZ #maskermurah
SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜. . - limited 10000 unit sahaja - exclusive dgn belian @dianzmaskmoist. RM59 jeee Dapat 3 item mask + moist + pouch bag . takde cas postage lagi rugi laaa tak grab ! . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzmaskNmoist  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskercantik  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #dianzmask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #vitaminC  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #nakcantik  #pouchbagDIANZ  #maskermurah 
KUMPUL & TUKAR
.
jgn lupa ye masih berjalan sampai 31 DISEMBER - kumpul 8 penutup dianz vitamin light purple atau pink - pos kepada HQ ( blh tnya seller korg beli alamat HQ ) 
dah smpai kt HQ dlm 30 hari HQ akan pos balik 1 botol vitamin percuma
.
BEST KANNN ?? ni haaa ramai dah pos , 
berlambak2 dah dlm kotak 
ada yg pos 16 penutup = dpt dua vitamin 
untuk yang ragu2 nak cuba DIANZ 
cuba dgr video yg dian letak ni
.
mesti korg akan rasa
 AAH BETUL JUGAK KAN ?
.
p/s : tlg bgtau kawan2 korang yg makan dianz tp taktau lagi .
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminPekanNenas #dianzvitaminBatuPahat #dianzvitaminJohor #dianzvitaminonline #jerawat #putih #cerah #kulitberminyak #parut #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #vitaminE #kumpuldanmenangDianz #pontian #like4likes #codpontian #cantik #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #beauty #dianzlover #codbatupahat #batupahat
KUMPUL & TUKAR . jgn lupa ye masih berjalan sampai 31 DISEMBER - kumpul 8 penutup dianz vitamin light purple atau pink - pos kepada HQ ( blh tnya seller korg beli alamat HQ ) dah smpai kt HQ dlm 30 hari HQ akan pos balik 1 botol vitamin percuma . BEST KANNN ?? ni haaa ramai dah pos , berlambak2 dah dlm kotak ada yg pos 16 penutup = dpt dua vitamin untuk yang ragu2 nak cuba DIANZ cuba dgr video yg dian letak ni . mesti korg akan rasa AAH BETUL JUGAK KAN ? . p/s : tlg bgtau kawan2 korang yg makan dianz tp taktau lagi . . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminPekanNenas  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminJohor  #dianzvitaminonline  #jerawat  #putih  #cerah  #kulitberminyak  #parut  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #vitaminE  #kumpuldanmenangDianz  #pontian  #like4likes  #codpontian  #cantik  #likeforlikes  #kulitcantik  #supplement  #luluskkm  #beauty  #dianzlover  #codbatupahat  #batupahat 
SELAMAT PAGI😍
.
.
Fungsi & Kelebihan Maaez White Coffee :
.
💘Bebas Kolagen, mereka yang alahan terhadap kolagen boleh minum
.
💘Rasa sangat sedap, minum secawan macam tak puas 😘
.
💘Mencerah sekatakan tona kulit, brightening & glowing semulajadi.
.
💘Melembapkan kulit.
.
💘Anti Penuaan & Anti Kedutan.
.
💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
.
💘Membantu sistem penghadaman, elak sembelit.
.
💘Merawat masalah kulit seperti kusam, parut, jerawat dan kedutan.
.
💘Mengubati tumit pecah.
.
💘Melindungi kulit dari radikal bebas.
.
💘Mencantikkan & kulit anjal dan halus.
.
💘Menguatkan tulang & mencerdaskan otak.
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
SELAMAT PAGI😍 . . Fungsi & Kelebihan Maaez White Coffee : . 💘Bebas Kolagen, mereka yang alahan terhadap kolagen boleh minum . 💘Rasa sangat sedap, minum secawan macam tak puas 😘 . 💘Mencerah sekatakan tona kulit, brightening & glowing semulajadi. . 💘Melembapkan kulit. . 💘Anti Penuaan & Anti Kedutan. . 💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. . 💘Membantu sistem penghadaman, elak sembelit. . 💘Merawat masalah kulit seperti kusam, parut, jerawat dan kedutan. . 💘Mengubati tumit pecah. . 💘Melindungi kulit dari radikal bebas. . 💘Mencantikkan & kulit anjal dan halus. . 💘Menguatkan tulang & mencerdaskan otak. . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜.
.
- limited 10000 unit sahaja
- exclusive dgn belian @dianzmaskmoist.
RM59 jeee 
Dapat 3 item
mask + moist + pouch bag
.
takde cas postage lagi 
rugi laaa tak grab !
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #dianzmaskNmoist #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskercantik #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminC #pontian #codpontian #maskerviral #nakcantik #pouchbagDIANZ #maskermurah
SEDANG BERLANGSUNG! FREE GIFT POUCH BAG DIANZ DENGAN SETIAP PEMBELIAN DIANZ MASK & MOIST. 💜. . - limited 10000 unit sahaja - exclusive dgn belian @dianzmaskmoist. RM59 jeee Dapat 3 item mask + moist + pouch bag . takde cas postage lagi rugi laaa tak grab ! . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzmaskNmoist  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskercantik  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #dianzmask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #vitaminC  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #nakcantik  #pouchbagDIANZ  #maskermurah 
Bergaya betul kalau bawak pouch bag limited edition Dianz ni pergi mana-mana aje.  Tapi lagi bergaya kalau korang yang pakai bag ni! 😊
.
.
Beli #DianzMasknMoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉
.
. 
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain.
.
.
HARGA ?  RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. COD atau pos harga sama ,  TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN
.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #dianzmaskNmoist #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskercantik #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #vitaminC #pontian #codpontian #maskerviral #nakcantik #pouchbagDIANZ #maskermurah
Bergaya betul kalau bawak pouch bag limited edition Dianz ni pergi mana-mana aje. Tapi lagi bergaya kalau korang yang pakai bag ni! 😊 . . Beli #DianzMasknMoist  sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist  bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara PERCUMA! 😉 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. COD atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN . . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #dianzmaskNmoist  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskercantik  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #dianzmask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #vitaminC  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #nakcantik  #pouchbagDIANZ  #maskermurah 
BESTKAN KESAN #BELLEZACOLLAGEN NI.
.
.
Konsisten dengan belleza, nila hasilya kulit makin cerah, bersih beza dari dulu. Yang pernah consume belleza memang tau macamana rasa kulit tu kn.
.
.
Jangan lupaya sebelum tido kemam dulu 1sachet bellezacollagen.. untuk kulit kekal cerah gebu😍
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
BESTKAN KESAN #BELLEZACOLLAGEN  NI. . . Konsisten dengan belleza, nila hasilya kulit makin cerah, bersih beza dari dulu. Yang pernah consume belleza memang tau macamana rasa kulit tu kn. . . Jangan lupaya sebelum tido kemam dulu 1sachet bellezacollagen.. untuk kulit kekal cerah gebu😍 . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12...!!!
SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! .
2 BOX PUTIH KOREA RM100😱😱
NORMAL PRICE RM110❌❌
.
MURAH..??
tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
SALE 12.12...!!! SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! . 2 BOX PUTIH KOREA RM100😱😱 NORMAL PRICE RM110❌❌ . MURAH..?? tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
Guys, kitorang ade news nak bagitau korang.  Stok pouch bag limited edition Dianz dah nak habis.  Diulangi, dah nak habis!! Lepas ni dah memang tak keluar dah stok untuk pouch bag Dianz!  Jom dapatkan sekarang sebelum korang menyesal seumur hidup! 😉
.
.
Beli #DianzMasknMoist sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara percuma! 😍
.
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktokmalaysia #maskmurah
Guys, kitorang ade news nak bagitau korang. Stok pouch bag limited edition Dianz dah nak habis. Diulangi, dah nak habis!! Lepas ni dah memang tak keluar dah stok untuk pouch bag Dianz! Jom dapatkan sekarang sebelum korang menyesal seumur hidup! 😉 . . Beli #DianzMasknMoist  sahaja ATAU buat pembelian kombo #DianzMasknMoist  bersama produk Dianz yang lain korang layak dapat pouch bag limited edition Dianz ni secara percuma! 😍 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktokmalaysia  #maskmurah 
WAH!! MEMANG BANYAK SANGAT YANG DAH JATUH HATI DENGAN MAAEZCOFFEE NI.
.
.
Insyallah cuba sekotak pasti puas hati. supplement mudah tuk kulit kekal cantik, gebu , bersih, & sihat.
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
WAH!! MEMANG BANYAK SANGAT YANG DAH JATUH HATI DENGAN MAAEZCOFFEE NI. . . Insyallah cuba sekotak pasti puas hati. supplement mudah tuk kulit kekal cantik, gebu , bersih, & sihat. . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12
AYUHHHHH🎊🎉
Jom grab sale 12.12 ni😁
Bukan setakat lazada, shoppe semua tgh sale.. Tapi The Junni pon tgh bt sale uolls🙈 Mari mariii kita beliii😁
.
Sales 12.12 ni smpi 16.12 tau..
So Siapa cepat boleh grab dengan Harga promo🎁
TUNGGU apa lagii jom grab produk TJ sekarang👏🏻👏🏻 🎁Free gift for every purchase
📦Free postage for 2item and above
🎊Join for lucky sunday promotion
❌ No mercury
💯 Natural ingredient
.
TUNGGU apa lagiii.. Let's purchase TheJunni products💕
.
Berminat? Klik link bio di ats👆🏻📞
.
#lipstick #lipbalm #mattelipstick #farahanimrazak #tutorialmakeupkorea #MUAMalaysia #serum #putihkorea #Putihgebu #Thejunni #kosmetikhalal #codpontian #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikMalaysia #kulitflawless #kajang #lipbalmbebasbahankimia #kosmetikbebasmerkuri #jomcantik #tipsflawless #kulitcerah
SALE 12.12 AYUHHHHH🎊🎉 Jom grab sale 12.12 ni😁 Bukan setakat lazada, shoppe semua tgh sale.. Tapi The Junni pon tgh bt sale uolls🙈 Mari mariii kita beliii😁 . Sales 12.12 ni smpi 16.12 tau.. So Siapa cepat boleh grab dengan Harga promo🎁 TUNGGU apa lagii jom grab produk TJ sekarang👏🏻👏🏻 🎁Free gift for every purchase 📦Free postage for 2item and above 🎊Join for lucky sunday promotion ❌ No mercury 💯 Natural ingredient . TUNGGU apa lagiii.. Let's purchase TheJunni products💕 . Berminat? Klik link bio di ats👆🏻📞 . #lipstick  #lipbalm  #mattelipstick  #farahanimrazak  #tutorialmakeupkorea  #MUAMalaysia  #serum  #putihkorea  #Putihgebu  #Thejunni  #kosmetikhalal  #codpontian  #bazaarpaknilkosmetik  #kosmetikMalaysia  #kulitflawless  #kajang  #lipbalmbebasbahankimia  #kosmetikbebasmerkuri  #jomcantik  #tipsflawless  #kulitcerah 
Feedback from our beloved cust 🌼
.
Untuk yg ada masalah kulit muka berbelang, gelap, kusam dan sebagai ya korang boleh try putihkorea.. Sumpah gempak result dia uolls😁 tak percaya boleh mai try.. Tp kesan dia bergantung kepada tuan pnya bdn☺️ setengah org 2,3 hri dh nmpk kesan tapi ada sesetangah org dlm sebulan baru nampak kesan.. Tp apa yg penting konsisten je konfem puas hati❤️
.
Dan untuk sesiapa yg ada masalah bibir kering, hitam, merekah dan sebagai nya korang kena try faralipbutter😉 memang terbaik👍🏻 ramai yg berpuas hati dan mmng tk pndng hat lain dh kalau pakai faralipbutter❤️
.
🎁Free gift for every purchase
📦Free postage for 2item and above
🎊Join for lucky sunday promotion
❌ No mercury
💯 Natural ingredient
.
TUNGGU apa lagiii.. Let's purchase TheJunni products💕
.
Berminat? Klik link bio di ats👆🏻📞
.
#lipstick #lipbalm #mattelipstick #farahanimrazak #tutorialmakeupkorea #MUAMalaysia #serum #putihkorea #Putihgebu #Thejunni #kosmetikhalal #codpontian #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikMalaysia #kulitflawless #kajang #lipbalmbebasbahankimia #kosmetikbebasmerkuri #jomcantik #tipsflawless #kulitcerah
.
#lipstick #lipbalm #mattelipstick #farahanimrazak #tutorialmakeupkorea #MUAMalaysia #serum #putihkorea #Putihgebu #Thejunni #kosmetikhalal #codpontian #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikMalaysia #kulitflawless #kajang #lipbalmbebasbahankimia #kosmetikbebasmerkuri #jomcantik #tipsflawless #kulitcerah
Feedback from our beloved cust 🌼 . Untuk yg ada masalah kulit muka berbelang, gelap, kusam dan sebagai ya korang boleh try putihkorea.. Sumpah gempak result dia uolls😁 tak percaya boleh mai try.. Tp kesan dia bergantung kepada tuan pnya bdn☺️ setengah org 2,3 hri dh nmpk kesan tapi ada sesetangah org dlm sebulan baru nampak kesan.. Tp apa yg penting konsisten je konfem puas hati❤️ . Dan untuk sesiapa yg ada masalah bibir kering, hitam, merekah dan sebagai nya korang kena try faralipbutter😉 memang terbaik👍🏻 ramai yg berpuas hati dan mmng tk pndng hat lain dh kalau pakai faralipbutter❤️ . 🎁Free gift for every purchase 📦Free postage for 2item and above 🎊Join for lucky sunday promotion ❌ No mercury 💯 Natural ingredient . TUNGGU apa lagiii.. Let's purchase TheJunni products💕 . Berminat? Klik link bio di ats👆🏻📞 . #lipstick  #lipbalm  #mattelipstick  #farahanimrazak  #tutorialmakeupkorea  #MUAMalaysia  #serum  #putihkorea  #Putihgebu  #Thejunni  #kosmetikhalal  #codpontian  #bazaarpaknilkosmetik  #kosmetikMalaysia  #kulitflawless  #kajang  #lipbalmbebasbahankimia  #kosmetikbebasmerkuri  #jomcantik  #tipsflawless  #kulitcerah  . #lipstick  #lipbalm  #mattelipstick  #farahanimrazak  #tutorialmakeupkorea  #MUAMalaysia  #serum  #putihkorea  #Putihgebu  #Thejunni  #kosmetikhalal  #codpontian  #bazaarpaknilkosmetik  #kosmetikMalaysia  #kulitflawless  #kajang  #lipbalmbebasbahankimia  #kosmetikbebasmerkuri  #jomcantik  #tipsflawless  #kulitcerah 
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak
.
❌tak perlu simpan stock
❌tak perlu keluar modal
❌tak perlu pergi pos barang
❌tak perlu COD
.
💵YURAN TIDAK DI KENAKAN
.
✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT
✔KOMITMEN
✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN
✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI
✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y)
✔RAJIN
✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP
✔DAPAT ILMU BISNES
✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍
.
🌹follow @hayati_lawho
📞whtsapp 01136010139
.
#dropshipdiperlukan #dropshipwanted #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #hayatibeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller#codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #skincare #suplement #gengpontian #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdkjunior😘
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak . ❌tak perlu simpan stock ❌tak perlu keluar modal ❌tak perlu pergi pos barang ❌tak perlu COD . 💵YURAN TIDAK DI KENAKAN . ✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT ✔KOMITMEN ✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN ✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI ✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y) ✔RAJIN ✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP ✔DAPAT ILMU BISNES ✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍 . 🌹follow @hayati_lawho 📞whtsapp 01136010139 . #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #hayatibeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #skincare  #suplement  #gengpontian  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdkjunior 😘
ALHAMDULILLAH MASALAH KULIT ANAK MAKIN SEMBUH
.
.
SusuMaaez memang dirumuskan khas buat mereka yang mempunyai masalah kulit..
Sebab tu boleh nampk kesan pada adik tu, sangat ketara.
.
.
Semua peringkat umur boleh minum #susumaaez ni.
Nak cuba ?
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
ALHAMDULILLAH MASALAH KULIT ANAK MAKIN SEMBUH . . SusuMaaez memang dirumuskan khas buat mereka yang mempunyai masalah kulit.. Sebab tu boleh nampk kesan pada adik tu, sangat ketara. . . Semua peringkat umur boleh minum #susumaaez  ni. Nak cuba ? Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12...!!!🔥🔥🔥
SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! .
1 BOTOL LICEN SERUM + 1 BOX NORMAL SET RM106😱😱
NORMAL PRICE RM116❌❌
.
DAPAT FREE GIFT MENARIK
MURAH..??
tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
SALE 12.12...!!!🔥🔥🔥 SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! . 1 BOTOL LICEN SERUM + 1 BOX NORMAL SET RM106😱😱 NORMAL PRICE RM116❌❌ . DAPAT FREE GIFT MENARIK MURAH..?? tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
SALE SALE SALE🔥
SALE 12.12 SEHINGGA 16.12 JE😱🔥 LICEN SERUM + PINKISH WHITE💋Set ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah breakout teruk🙃 Jangan risua produk ni boleh selesaikan masalah awak tu💋Yang penting rajin pakai setiap hari baru boleh cantik mcm orang lain💃

SALE macam ni jarang berlaku tau. Haa baik korang grab bnyk bnyk dan cepat. Sebab stock ni cepat sold out je😫 sebab produk ni dah bnyk membantu menyelesaikan masalah jerawat, jeragat, sunburn dan bnyk lagi.

Ramai dah jatuh cinta💋Produk bagus mestila kesan yang bagus kan💃Jom dapatkan sekarang🔥Rugi tak grab sekarang sebab SALE GILA GILA ni memang menggila😱🔥#codtjpontian #thejunnilovers #thejunnihq #freepostage #kulitflawless #nakcantik #putihkorea #serum #normalset #hargamurah #licenserum #dapatcash #freegift #gengpontian #codpontian #serumviral #setcombomurah
SALE SALE SALE🔥 SALE 12.12 SEHINGGA 16.12 JE😱🔥 LICEN SERUM + PINKISH WHITE💋Set ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah breakout teruk🙃 Jangan risua produk ni boleh selesaikan masalah awak tu💋Yang penting rajin pakai setiap hari baru boleh cantik mcm orang lain💃 SALE macam ni jarang berlaku tau. Haa baik korang grab bnyk bnyk dan cepat. Sebab stock ni cepat sold out je😫 sebab produk ni dah bnyk membantu menyelesaikan masalah jerawat, jeragat, sunburn dan bnyk lagi. Ramai dah jatuh cinta💋Produk bagus mestila kesan yang bagus kan💃Jom dapatkan sekarang🔥Rugi tak grab sekarang sebab SALE GILA GILA ni memang menggila😱🔥#codtjpontian  #thejunnilovers  #thejunnihq  #freepostage  #kulitflawless  #nakcantik  #putihkorea  #serum  #normalset  #hargamurah  #licenserum  #dapatcash  #freegift  #gengpontian  #codpontian  #serumviral  #setcombomurah 
SUSU TERBAIK UNTUK IBU NENGANDUNG & MENYUSU
.
.
Susu Maaez ni sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi sampila warga emas, temasuk ibu hamil & menyusu.
.
.
Banyak khasiat yg ibu mengandung & menyusu akan dapat dengan #susumaaez ni antaraya
💦Menambahkan Tenaga
💦Menguatkan Tulang
💦Menambah & Memekatkan Lagi Susu Badan
💦Menaikan HB
💦Mengurangkan Alahan Masa Mengandung
💦Mencantikan Kulit, Buat Kulit Makin Lembut & Berseri
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
SUSU TERBAIK UNTUK IBU NENGANDUNG & MENYUSU . . Susu Maaez ni sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi sampila warga emas, temasuk ibu hamil & menyusu. . . Banyak khasiat yg ibu mengandung & menyusu akan dapat dengan #susumaaez  ni antaraya 💦Menambahkan Tenaga 💦Menguatkan Tulang 💦Menambah & Memekatkan Lagi Susu Badan 💦Menaikan HB 💦Mengurangkan Alahan Masa Mengandung 💦Mencantikan Kulit, Buat Kulit Makin Lembut & Berseri . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
PENGGUNA SETIA #MAAEZ
.
.
Sis Lisasurihana ni, dari duu lagi setia dengan belleza,susumaaez & sekarang maaezcoffee. Tak hairanla kulit dia sekarag memang cantik sangat.
.
.
Nak kulit cantik, cerah, bersih mcm sis lisa ni,, kene usaha & konsistenya barula kesanya lebih powerr lagi.
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
PENGGUNA SETIA #MAAEZ  . . Sis Lisasurihana ni, dari duu lagi setia dengan belleza,susumaaez & sekarang maaezcoffee. Tak hairanla kulit dia sekarag memang cantik sangat. . . Nak kulit cantik, cerah, bersih mcm sis lisa ni,, kene usaha & konsistenya barula kesanya lebih powerr lagi. . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
MAKIN RAMAI PEMINAT MAAEZ WHITE COFFEE NI.
.
.
Jangan risau yang dekat omah boleh cod, yang jauh kita bole pos ye. semuaya untuk korunk dapatkan kulit yang sihat, cantik & cerah berseri.
.
.
Yang Nak Kulit Cerah Tanpa Kolagen ?
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #johor  #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #jdt #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #tambakpontian #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
MAKIN RAMAI PEMINAT MAAEZ WHITE COFFEE NI. . . Jangan risau yang dekat omah boleh cod, yang jauh kita bole pos ye. semuaya untuk korunk dapatkan kulit yang sihat, cantik & cerah berseri. . . Yang Nak Kulit Cerah Tanpa Kolagen ? Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #johor  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #jdt  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #tambakpontian  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Sale 12.12!!!cepat korang! Jom grab sekarang atau korang akan rugi!! Haaa! .
.
Jom dapat set ini segera!! Klik link kat bio ye.. Harga murah! Muka pun Flawless!!! Hehehe
.
.
#codtjpontian #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunnilicenserum #naksyantikk #codpontian#nakflawless#putihkoreasuppliment #belidengansayajom!
Wah!! Tengok postage tuk hari ni😍😍
.
Ramaiya nak kulit cantikan ? Ada tu ambik #maaezcoffee sampai 3 box terus pun ada, mana takya nak cepat nampak kesan sehari minum 2 sachet tu, mestila beli banyk kn.
.
.
Nak kulit cerah tanpa kolagen ?
Nak rawat masalah kulit ?
Nak rawat jerawat ?
Nak pudarkan parut ?
Nak kulit putih cerah dengan kolagen ?
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
Wah!! Tengok postage tuk hari ni😍😍 . Ramaiya nak kulit cantikan ? Ada tu ambik #maaezcoffee  sampai 3 box terus pun ada, mana takya nak cepat nampak kesan sehari minum 2 sachet tu, mestila beli banyk kn. . . Nak kulit cerah tanpa kolagen ? Nak rawat masalah kulit ? Nak rawat jerawat ? Nak pudarkan parut ? Nak kulit putih cerah dengan kolagen ? . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12...!!!
SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! .
3 BOX PUTIH KOREA RM150😱😱
NORMAL PRICE RM165❌❌
.
MURAH..??
tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
SALE 12.12...!!! SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! . 3 BOX PUTIH KOREA RM150😱😱 NORMAL PRICE RM165❌❌ . MURAH..?? tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
NAMPAK BEZA KAN ! NI BARU 1 BOX TAU.
.
.
Yang nak cuba, tapi tak cuba2 jugak memang rugi, sebab orang lain dah nampak hasilya pada kulit sendiri. Tapi awak teragak2 lg.
.
.
Tengok testimoni ni, baru 1 box  dah nampk beza tau! tak susah pun 1 sachet sehari je dah cukup, nk lebih berkesan boleh ambik 2 sachet sehari.
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
NAMPAK BEZA KAN ! NI BARU 1 BOX TAU. . . Yang nak cuba, tapi tak cuba2 jugak memang rugi, sebab orang lain dah nampak hasilya pada kulit sendiri. Tapi awak teragak2 lg. . . Tengok testimoni ni, baru 1 box dah nampk beza tau! tak susah pun 1 sachet sehari je dah cukup, nk lebih berkesan boleh ambik 2 sachet sehari. . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Sis ni consume #DianzVitamin sebotol dah kurang sikit hitam kat kulit dia. Kena istiqomah consume insyaAllah cerah kulit sis nanti! 🤗
.
Harga : 
RM50 / 30 biji cukup sebulan
Postage RM7 sm RM12 ss.
.
Penting :
- Lelaki perempuan 16 tahun ke atas
- Ibu mengandung & menyusu boleh consume
- Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #cerah #parut #kulitkering #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #testimonidianzvitamin #pontian #codpontian #kulitcantik #likeforlikes #like4likes #dianzlover #supplement #luluskkm #BatuPahat #codbatupahat #nakcantik #dropshipwanted #agentwanted #nakputih #vitaminmurah #flawless #jeragat
Sis ni consume #DianzVitamin  sebotol dah kurang sikit hitam kat kulit dia. Kena istiqomah consume insyaAllah cerah kulit sis nanti! 🤗 . Harga : RM50 / 30 biji cukup sebulan Postage RM7 sm RM12 ss. . Penting : - Lelaki perempuan 16 tahun ke atas - Ibu mengandung & menyusu boleh consume - Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #cerah  #parut  #kulitkering  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #testimonidianzvitamin  #pontian  #codpontian  #kulitcantik  #likeforlikes  #like4likes  #dianzlover  #supplement  #luluskkm  #BatuPahat  #codbatupahat  #nakcantik  #dropshipwanted  #agentwanted  #nakputih  #vitaminmurah  #flawless  #jeragat 
Sebelum masuk tahun 2019 ni, apa kata kita say 'Selamat Tinggal' to whitehead, and katakan 'Hello' kepada muka berseri!  Nak muka berseri bebas whitehead?  #DianzMasknMoist datang membantu! 😙
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskmurah #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #dianzvitaminonline #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktok #tiktokmalaysia
Sebelum masuk tahun 2019 ni, apa kata kita say 'Selamat Tinggal' to whitehead, and katakan 'Hello' kepada muka berseri! Nak muka berseri bebas whitehead? #DianzMasknMoist  datang membantu! 😙 . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskmurah  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #dianzvitaminonline  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktok  #tiktokmalaysia 
SALE 12.12 SEHINGGA 16.12 SAHAJA🔥🔥🔥 STOCK SANGAT LIMITED😱🔥 PUTIH KOREA + PINKISH WHITE hanya RM107 sahaja🔥 PUTIH KOREA memutihkan seluruh badan hanya dalam 15 hari je. Jom sahut cabaran dari sekarang sebelum masuk 2019. PINKISH WHITE ni merawat masalah jerawat, sunburn, breakout dan bnyk lagi.

Set ni memang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit yang sangat terok. Inshaallah boleh selesaikan masalah kulit awak tu. Yang penting tak skip walau sehari pun. Hanya perlu rajin rajin dan rajin😍💃.
#codtjpontian #thejunnilovers #thejunnihq #freepostage #kulitflawless #nakcantik #putihkorea #serum #normalset #hargamurah #licenserum #dapatcash #freegift #gengpontian #codpontian #serumviral #setcombomurah
SALE 12.12 SEHINGGA 16.12 SAHAJA🔥🔥🔥 STOCK SANGAT LIMITED😱🔥 PUTIH KOREA + PINKISH WHITE hanya RM107 sahaja🔥 PUTIH KOREA memutihkan seluruh badan hanya dalam 15 hari je. Jom sahut cabaran dari sekarang sebelum masuk 2019. PINKISH WHITE ni merawat masalah jerawat, sunburn, breakout dan bnyk lagi. Set ni memang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit yang sangat terok. Inshaallah boleh selesaikan masalah kulit awak tu. Yang penting tak skip walau sehari pun. Hanya perlu rajin rajin dan rajin😍💃. #codtjpontian  #thejunnilovers  #thejunnihq  #freepostage  #kulitflawless  #nakcantik  #putihkorea  #serum  #normalset  #hargamurah  #licenserum  #dapatcash  #freegift  #gengpontian  #codpontian  #serumviral  #setcombomurah 
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak
.
❌tak perlu simpan stock
❌tak perlu keluar modal
❌tak perlu pergi pos barang
❌tak perlu COD
.
💵YURAN TIDAK DI KENAKAN
.
✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT
✔KOMITMEN
✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN
✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI
✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y)
✔RAJIN
✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP
✔DAPAT ILMU BISNES
✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍
.
🌹follow @hayati_lawho
📞whtsapp 01136010139
.
#dropshipdiperlukan #dropshipwanted #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #hayatibeautylegacy #thejunnireseller#codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #skincare #suplement #gengpontian #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdkjunior😘
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak . ❌tak perlu simpan stock ❌tak perlu keluar modal ❌tak perlu pergi pos barang ❌tak perlu COD . 💵YURAN TIDAK DI KENAKAN . ✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT ✔KOMITMEN ✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN ✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI ✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y) ✔RAJIN ✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP ✔DAPAT ILMU BISNES ✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍 . 🌹follow @hayati_lawho 📞whtsapp 01136010139 . #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #hayatibeautylegacy  #thejunnireseller #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #skincare  #suplement  #gengpontian  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdkjunior 😘
Dah 3 botol consume #DianzVitamin tapi tengoklaa, jerawat makin cepat kecut.  Lengan makin cerah lak tu! 🙂 .
.
Harga : 
RM50 / 30 biji cukup sebulan
Postage RM7 sm RM12 ss.
.
Penting :
- Lelaki perempuan 16 tahun ke atas
- Ibu mengandung & menyusu boleh consume
- Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #cerah #parut #kulitkering #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #testimonidianzvitamin #pontian #codpontian #kulitcantik #likeforlikes #like4likes #dianzlover #supplement #luluskkm #BatuPahat #codbatupahat #nakcantik #dropshipwanted #agentwanted #nakputih #vitaminmurah #flawless #jeragat
Dah 3 botol consume #DianzVitamin  tapi tengoklaa, jerawat makin cepat kecut. Lengan makin cerah lak tu! 🙂 . . Harga : RM50 / 30 biji cukup sebulan Postage RM7 sm RM12 ss. . Penting : - Lelaki perempuan 16 tahun ke atas - Ibu mengandung & menyusu boleh consume - Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #cerah  #parut  #kulitkering  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #testimonidianzvitamin  #pontian  #codpontian  #kulitcantik  #likeforlikes  #like4likes  #dianzlover  #supplement  #luluskkm  #BatuPahat  #codbatupahat  #nakcantik  #dropshipwanted  #agentwanted  #nakputih  #vitaminmurah  #flawless  #jeragat 
SEHARI 1 SACHET PUN DAH CUKUP😍
.
.
Nak rawat masalah kulit ?
Nak lembutkan kulit ?
Nak cantikan & sihatkan lagi kulit pun boleh.
.
Konsisten setiap hari dengan #SusuMaaez , insyallah pasti jadik😘
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
SEHARI 1 SACHET PUN DAH CUKUP😍 . . Nak rawat masalah kulit ? Nak lembutkan kulit ? Nak cantikan & sihatkan lagi kulit pun boleh. . Konsisten setiap hari dengan #SusuMaaez  , insyallah pasti jadik😘 . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Nak cabut whitehead sorang-sorang pun bosan jugak kan?  Apa kata ajak sekali husband korang.  Cabut aje pakai #DianzMasknMoist, mask purple paling padu sekarang.  Sama-sama muka bebas whitehead, makin sweet jadinya nanti! 😘 .
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskmurah #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #dianzvitaminonline #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktok #tiktokmalaysia
Nak cabut whitehead sorang-sorang pun bosan jugak kan? Apa kata ajak sekali husband korang. Cabut aje pakai #DianzMasknMoist , mask purple paling padu sekarang. Sama-sama muka bebas whitehead, makin sweet jadinya nanti! 😘 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskmurah  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #dianzvitaminonline  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktok  #tiktokmalaysia 
Terbukti memang air putih/suam bagi manfaat untuk kulit korang.  Barulah betul-betul natural beauty gitewww!!! 😘
.
Nak kulit cantik sihat bebas jerawat?
#DianzVitamin sedia membantu! 😉
.
RM50/30 biji
Add postage RM7 SM RM12 SS
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat #dianzvitaminonline #jerawat #putih #cerah #kulitkering #parut #nakcantik #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #vitaminmurah #pontian #codpontian #cantik #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #infocantikbersamadianz #BatuPahat #codBatuPahat #like4likes #agentwanted #dropshipwanted #nakcantik
Terbukti memang air putih/suam bagi manfaat untuk kulit korang. Barulah betul-betul natural beauty gitewww!!! 😘 . Nak kulit cantik sihat bebas jerawat? #DianzVitamin  sedia membantu! 😉 . RM50/30 biji Add postage RM7 SM RM12 SS . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #jerawat  #putih  #cerah  #kulitkering  #parut  #nakcantik  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #vitaminmurah  #pontian  #codpontian  #cantik  #likeforlikes  #kulitcantik  #supplement  #luluskkm  #infocantikbersamadianz  #BatuPahat  #codBatuPahat  #like4likes  #agentwanted  #dropshipwanted  #nakcantik 
PEHH!
Hujan2 pekena #MaaezWhiteCoffee memang sedap😋.
.
.
Dia punya buih tu tak nak kalah, sedap sungguh. So creamyy. Yang paling penting, kalau amalkan dengan konsisten kulit akan makin putih gebu bersih jee. 😍
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
PEHH! Hujan2 pekena #MaaezWhiteCoffee  memang sedap😋. . . Dia punya buih tu tak nak kalah, sedap sungguh. So creamyy. Yang paling penting, kalau amalkan dengan konsisten kulit akan makin putih gebu bersih jee. 😍 . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
WAH! UNTUNGLA KULIT MAKIN LAWA😍
.
.
Consume #MaaezWhiteCoffee je kulit dah boleh cantik tau! yang penting konsisten la.
.
.
Siapa nak kulit cantik, cerah, bersih, lembut dan gebu gebas? Korang boleh cuba maaezcoffee . In sha Allah berkesan, sesuai untuk penggemar coffee. Yang penting tanpa collagen taw!
.
.
Wasap 01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
WAH! UNTUNGLA KULIT MAKIN LAWA😍 . . Consume #MaaezWhiteCoffee  je kulit dah boleh cantik tau! yang penting konsisten la. . . Siapa nak kulit cantik, cerah, bersih, lembut dan gebu gebas? Korang boleh cuba maaezcoffee . In sha Allah berkesan, sesuai untuk penggemar coffee. Yang penting tanpa collagen taw! . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12...!!!
SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! .
1 BOX PUTIH KOREA + 1 BOX NORMAL SET RM107😱😱
NORMAL PRICE RM117❌❌
.
MURAH..??
tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
SALE 12.12...!!! SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! . 1 BOX PUTIH KOREA + 1 BOX NORMAL SET RM107😱😱 NORMAL PRICE RM117❌❌ . MURAH..?? tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
BUAH TIN .
Antara bahan yang terdapat dalam #susumaaez, sangat kaya dengan vitamin & mineral.
.
Ia jugak merupakan makanan sunah, penyumbang pada kesihatan kulit dan tubuh badan. Nak cari buah tin hari2 leceh kn?
. 
Takyah pening2, minum susumaaez hari2 dah dapat khasiat yang sama☺️
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
BUAH TIN . Antara bahan yang terdapat dalam #susumaaez , sangat kaya dengan vitamin & mineral. . Ia jugak merupakan makanan sunah, penyumbang pada kesihatan kulit dan tubuh badan. Nak cari buah tin hari2 leceh kn? . Takyah pening2, minum susumaaez hari2 dah dapat khasiat yang sama☺️ . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE 12.12🔥
Jom dapatkan PUTIH KOREA, LICEN SERUM dan NORMAL SET dengan harga yang sangat murah😱. Yes kami buat SALE KAWKAW😱🔥Harga murah. Dapat FREEGIFT. Yang tak sabar nak cantik tu jom ambil set combo yang kami sediakan ni. Harga yang kami tawarkan memang jimat🔥 Rugi tak grab sekarang sbb apa? Sebab bukan selalu kami buat SALE GILA GILA🔥 macam ni. Jom dapatkan sekarang🔥🔥 Stock cepat habis sebab produk ni dah ramai yang jatuh cinta😍🔥. JOM DAPATKAN SEKARANG🔥
#codtjpontian #hayatibeautylegacy #lovebeautylegacy #thejunnilovers #thejunnihq #freepostage #kulitflawless #nakcantik #putihkorea #serum #normalset #hargamurah #licenserum #dapatcash #freegift #gengpontian #codpontian #serumviral #setcombomurah
SALE 12.12🔥 Jom dapatkan PUTIH KOREA, LICEN SERUM dan NORMAL SET dengan harga yang sangat murah😱. Yes kami buat SALE KAWKAW😱🔥Harga murah. Dapat FREEGIFT. Yang tak sabar nak cantik tu jom ambil set combo yang kami sediakan ni. Harga yang kami tawarkan memang jimat🔥 Rugi tak grab sekarang sbb apa? Sebab bukan selalu kami buat SALE GILA GILA🔥 macam ni. Jom dapatkan sekarang🔥🔥 Stock cepat habis sebab produk ni dah ramai yang jatuh cinta😍🔥. JOM DAPATKAN SEKARANG🔥 #codtjpontian  #hayatibeautylegacy  #lovebeautylegacy  #thejunnilovers  #thejunnihq  #freepostage  #kulitflawless  #nakcantik  #putihkorea  #serum  #normalset  #hargamurah  #licenserum  #dapatcash  #freegift  #gengpontian  #codpontian  #serumviral  #setcombomurah 
SALE 12.12...!!!
SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! .
2 BOX PUTIH KOREA RM100😱😱
NORMAL PRICE RM110❌❌
.
MURAH..??
tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍
Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love,  nnti menyesal x grab awaiii 😉
.
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO
.
🚗 COD #pontian
.
#putihmelepak #putihkorea #putihsatubadan #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #tjbeautyskin #thejunnireseller #codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #gengpontian #lagishantikdance #lagishantik #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdk #noradanish
SALE 12.12...!!! SALES GEMPAK, DISCOUNT GILA2...!! . 2 BOX PUTIH KOREA RM100😱😱 NORMAL PRICE RM110❌❌ . MURAH..?? tunggu apa lagi...?? Automatik dah boleh join lucky draw sunday #luckysunday  MENANG CASH RM50 setiap hari ahad 😍😍 Haaa... Love ke love..?? Jgn sampai x ter far in love, nnti menyesal x grab awaiii 😉 . 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO 📞WHATSAPP MOKSU KLIK LINK DI BIO . 🚗 COD #pontian  . #putihmelepak  #putihkorea  #putihsatubadan  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #tjbeautyskin  #thejunnireseller  #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #gengpontian  #lagishantikdance  #lagishantik  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdk  #noradanish 
Kembung perut?Selesema?Batuk?Gigitan serangga seperti nyamuk dll?
Ikhtiar sapu dengan Garlic Baby Balm by SME ni mmg terbaik. All in one, dewasa kanak kanak bayi boleh gunakan. Paling penting LULUS KKM. 📱www.wasap.my/60149164206TwinGarlicBabyBalm

#teamgbbsyiraazmi
#teampontianjohor
#codpontian, ayer baloi, pekan nenas, benut
Kembung perut?Selesema?Batuk?Gigitan serangga seperti nyamuk dll? Ikhtiar sapu dengan Garlic Baby Balm by SME ni mmg terbaik. All in one, dewasa kanak kanak bayi boleh gunakan. Paling penting LULUS KKM. 📱www.wasap.my/60149164206TwinGarlicBabyBalm #teamgbbsyiraazmi  #teampontianjohor  #codpontian , ayer baloi, pekan nenas, benut
ASSALAMMUALAIKUM
DAH MINUM MAAEZ COFFEE PAGI NI?
.
.
Konsisten pasti dapat kulit yang diidam2 kan. sehari 1 sachet je dah cukup.
.
.
#MaaezWhiteCoffee ni, bukan sekadar coffee je, tapi ia coffee yang mampu mencerahkn kulit dan bnyak lagi kelebihanya.
.
.
Feedback seawal 1 box dah nampk bezaya.
Tak cuba lagi tak tahu kan ?
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
ASSALAMMUALAIKUM DAH MINUM MAAEZ COFFEE PAGI NI? . . Konsisten pasti dapat kulit yang diidam2 kan. sehari 1 sachet je dah cukup. . . #MaaezWhiteCoffee  ni, bukan sekadar coffee je, tapi ia coffee yang mampu mencerahkn kulit dan bnyak lagi kelebihanya. . . Feedback seawal 1 box dah nampk bezaya. Tak cuba lagi tak tahu kan ? Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
SALE🔥 PUTIH KOREA + LICEN SERUM🔥

Jom dapatkan harga gila kawkaw ni. SALE mcm ni jarang berlaku tau. Jom grab banyak-banyak sebab stock ni macam air je. 
PUTIH KOREA + LICEN SERUM HANYA RM102 je😱🔥 murah kan? Kalau ambil set combo ni memang flawless habis la kulit awak tu😍 Mesti cantik licin je kulit tu nanti. 
Yang nak cantik sebelum masuk 2019 ni jom la grab banyak-banyak. Tak pun ambil je set combo yang mcm ni. Mesti kulit lagi cantik dari sebelum ni💃.
#codtjpontian #hayatibeautylegacy #lovebeautylegacy #thejunnilovers #thejunnihq #freepostage #kulitflawless #nakcantik #putihkorea #serum #normalset #hargamurah #licenserum #dapatcash #freegift #gengpontian #codpontian #serumviral #setcombomurah
SALE🔥 PUTIH KOREA + LICEN SERUM🔥 Jom dapatkan harga gila kawkaw ni. SALE mcm ni jarang berlaku tau. Jom grab banyak-banyak sebab stock ni macam air je. PUTIH KOREA + LICEN SERUM HANYA RM102 je😱🔥 murah kan? Kalau ambil set combo ni memang flawless habis la kulit awak tu😍 Mesti cantik licin je kulit tu nanti. Yang nak cantik sebelum masuk 2019 ni jom la grab banyak-banyak. Tak pun ambil je set combo yang mcm ni. Mesti kulit lagi cantik dari sebelum ni💃. #codtjpontian  #hayatibeautylegacy  #lovebeautylegacy  #thejunnilovers  #thejunnihq  #freepostage  #kulitflawless  #nakcantik  #putihkorea  #serum  #normalset  #hargamurah  #licenserum  #dapatcash  #freegift  #gengpontian  #codpontian  #serumviral  #setcombomurah 
Selamat pagi semua
.
Admin nak bagitahu yang harga vitamin dan skincare Shaklee boleh dapat dengan harga Special pada bulan ini
.
Jom dapatkan segera vitamin anda
.
Juga, tidak dilupakan untuk mendapatkan skincare YOUTH disini
.

Ijah
0182444136
.
#shakleebyijah #shaklee #supplements #promosi #kolagen #shakleejourney #codpontian #codfree #postagefree #skincarepromosi #shakleejbmurah #skin
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak
.
❌tak perlu simpan stock
❌tak perlu keluar modal
❌tak perlu pergi pos barang
❌tak perlu COD
.
💵YURAN TIDAK DI KENAKAN
.
✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT
✔KOMITMEN
✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN
✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI
✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y)
✔RAJIN
✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP
✔DAPAT ILMU BISNES
✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍
.
🌹follow @hayati_lawho
📞whtsapp 01136010139
.
#dropshipdiperlukan #dropshipwanted #putihgebu #jeragathilang #jerawathilang #sunburn #kulitglowing #thejunni #lovebeautylegacy #hayatibeautylegacy #thejunnireseller#codpontian #tjcodpontian #pkcodpontian #licenserum #skincare #suplement #gengpontian #suplementviral #kemaman #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknil #review #ctdkjunior😘
Best team best sales....!!! Reward dr moksu dpt, & dr stokis pun dpt jugak . ❌tak perlu simpan stock ❌tak perlu keluar modal ❌tak perlu pergi pos barang ❌tak perlu COD . 💵YURAN TIDAK DI KENAKAN . ✔JUST PROMOSI KAN PRODUCT ✔KOMITMEN ✔SESUAI UNTUK YANG MENARUH IMPIAN MENJADI JUTAWAN ✔TERINGIN NAK DAPAT INCOME DGN KERJA SENDIRI ✔ADA KEINGINAN YG NAK CAPAT DGN KERJAYA SENDIRI (BIG Y) ✔RAJIN ✔AKTIF DALAM GROUP WHATSAPP ✔DAPAT ILMU BISNES ✔REWARD 1 BOX PUTIH KOREA JIKA MENJUAL 5 BOX PERTAMA😍 . 🌹follow @hayati_lawho 📞whtsapp 01136010139 . #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #putihgebu  #jeragathilang  #jerawathilang  #sunburn  #kulitglowing  #thejunni  #lovebeautylegacy  #hayatibeautylegacy  #thejunnireseller #codpontian  #tjcodpontian  #pkcodpontian  #licenserum  #skincare  #suplement  #gengpontian  #suplementviral  #kemaman  #sayajualonline  #sayajual  #bazaarpaknil  #review  #ctdkjunior 😘
Alhamdulillah, makin ramai penggemar2 #maaezwhitecoffee.
.
Yang nak dapatkan kulit cerah ?
Nak hilangkan parut ?
Nak sihat & cantikan lagi kulit tu ? .
Meh, wasap omah terus
Wasap  01121615920 @ nk lagi senang klik terus link kat bio😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
Alhamdulillah, makin ramai penggemar2 #maaezwhitecoffee . . Yang nak dapatkan kulit cerah ? Nak hilangkan parut ? Nak sihat & cantikan lagi kulit tu ? . Meh, wasap omah terus Wasap 01121615920 @ nk lagi senang klik terus link kat bio😘 . #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
WAH!! TENGOK HADIAH UNTUK CONTEST KE 2.
SUKA TAK?
.
.
Uollss tau tak kalau beli #SusuMaaez atau #MaaezWhiteCoffee uolls berpeluang menang hadiah bernilai RM10,000?
.
Contest hari tu kami baru bagi HADIAH SKUTER YAMAHA EGO pada pemenang! Tengok gambar sebelah ada bukti tauuu. Ini bukan scammer akak2 semuaaa 😂
.
INGAT! Bila beli mana2 produk Maaez jangan dibuang dulu kotak tu, scan dulu QR Code tu dan join contest dari kami. InsyaAllah rezeki milik awak juga dear 😘😘
.
Nak dapatkan produk Maaez? tekan terus link ni
www.wasap.my/601121615920
#maaezwarriors
#omahbeautyteam
WAH!! TENGOK HADIAH UNTUK CONTEST KE 2. SUKA TAK? . . Uollss tau tak kalau beli #SusuMaaez  atau #MaaezWhiteCoffee  uolls berpeluang menang hadiah bernilai RM10,000? . Contest hari tu kami baru bagi HADIAH SKUTER YAMAHA EGO pada pemenang! Tengok gambar sebelah ada bukti tauuu. Ini bukan scammer akak2 semuaaa 😂 . INGAT! Bila beli mana2 produk Maaez jangan dibuang dulu kotak tu, scan dulu QR Code tu dan join contest dari kami. InsyaAllah rezeki milik awak juga dear 😘😘 . Nak dapatkan produk Maaez? tekan terus link ni www.wasap.my/601121615920 #maaezwarriors  #omahbeautyteam 
Jerawat makin hilang + Extra kulit makin cerah = 2 Botol #DianzVitamin aje tuu!! 😲 .
.
Harga : 
RM50 / 30 biji cukup sebulan
Postage RM7 sm RM12 ss.
.
Penting :
- Lelaki perempuan 16 tahun ke atas
- Ibu mengandung & menyusu boleh consume
- Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #cerah #parut #kulitkering #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #testimonidianzvitamin #pontian #codpontian #kulitcantik #likeforlikes #like4likes #dianzlover #supplement #luluskkm #BatuPahat #codbatupahat #nakcantik #dropshipwanted #agentwanted #nakputih #vitaminmurah #flawless #jeragat
Jerawat makin hilang + Extra kulit makin cerah = 2 Botol #DianzVitamin  aje tuu!! 😲 . . Harga : RM50 / 30 biji cukup sebulan Postage RM7 sm RM12 ss. . Penting : - Lelaki perempuan 16 tahun ke atas - Ibu mengandung & menyusu boleh consume - Cyst / fibroid / penyakit merbahaya tak boleh consume. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #cerah  #parut  #kulitkering  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #testimonidianzvitamin  #pontian  #codpontian  #kulitcantik  #likeforlikes  #like4likes  #dianzlover  #supplement  #luluskkm  #BatuPahat  #codbatupahat  #nakcantik  #dropshipwanted  #agentwanted  #nakputih  #vitaminmurah  #flawless  #jeragat 
Dahtu, kalau muka tu ada whitehead banyak tu takkan la nak nganga jer kan, betul tak?  Hari ni jom try #DianzMasknMoist terus kita cabut semua whitehead kat muka! ☺️.
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskmurah #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #dianzvitaminonline #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktok #tiktokmalaysia
Dahtu, kalau muka tu ada whitehead banyak tu takkan la nak nganga jer kan, betul tak? Hari ni jom try #DianzMasknMoist  terus kita cabut semua whitehead kat muka! ☺️. . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskmurah  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #dianzvitaminonline  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktok  #tiktokmalaysia 
❤KEBAIKAN SUSU MAAEZ❤
.
.
* Meningkatkan kecerdasan minda .
.
* Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
.
* Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
.
* Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
.
* Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
.
* Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
.
* Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
.
* Memberikan t  enaga dan mengekalkan kecergasan.
.
* Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
.
* Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
.
* Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
.
* Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
.
* Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
* Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
.
* Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
❤KEBAIKAN SUSU MAAEZ❤ . . * Meningkatkan kecerdasan minda . . * Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain . * Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur . * Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit . * Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar . * Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. . * Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. . * Memberikan t enaga dan mengekalkan kecergasan. . * Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. . * Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi . * Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. . * Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin . * Mengurangkan masalah keguguran rambut . * Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu . * Menaikkan seri kulit wajah yang kusam . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Korang tak tau macam mana cara nak makan #DianzVitamin?  Takpa meh kami ajar korang! 😎 .
.
Nak kulit cantik sihat bebas jerawat?
Dianz Vitamin sedia membantu! 😉
.
RM50/30 biji
Add postage RM7 SM RM12 SS
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat #dianzvitaminonline #jerawat #putih #cerah #kulitkering #parut #nakcantik #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #vitaminmurah #pontian #codpontian #cantik #likeforlikes #kulitcantik #supplement #luluskkm #infocantikbersamadianz #BatuPahat #codBatuPahat #like4likes #agentwanted #dropshipwanted #nakcantik
Korang tak tau macam mana cara nak makan #DianzVitamin ? Takpa meh kami ajar korang! 😎 . . Nak kulit cantik sihat bebas jerawat? Dianz Vitamin sedia membantu! 😉 . RM50/30 biji Add postage RM7 SM RM12 SS . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #jerawat  #putih  #cerah  #kulitkering  #parut  #nakcantik  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #vitaminmurah  #pontian  #codpontian  #cantik  #likeforlikes  #kulitcantik  #supplement  #luluskkm  #infocantikbersamadianz  #BatuPahat  #codBatuPahat  #like4likes  #agentwanted  #dropshipwanted  #nakcantik 
Haa, sampai bengkak breast sis sebab susu banyak bila consume #DianzVitamin. Seronoklaa anak sis sebab dapat minum susu bila-bila masa! 😊 .
.
Nak lagi bertambah meriah susu badan tu, ambil sekali combo dengan #DianzVitamilk. 😋.
.
Dianz Vitamin RM50 / 30 biji
Dianz Vitamilk RM65 / 30 sachet 
Postage RM7 sm RM12 ss
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianzvitaminPontian #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline #cerah #parut #kulitkering #kulitkusam #dianz #vitamin #hisaphisapteruscantik #vitaminC #testimonidianzvitamin #pontian #codpontian #kulitcantik #likeforlikes #like4likes #dianzlover #supplement #luluskkm #BatuPahat #codbatupahat #dropshipwanted #agentwanted #milkboostermurah #milkbooster #vitaminmurah #flawless
Haa, sampai bengkak breast sis sebab susu banyak bila consume #DianzVitamin . Seronoklaa anak sis sebab dapat minum susu bila-bila masa! 😊 . . Nak lagi bertambah meriah susu badan tu, ambil sekali combo dengan #DianzVitamilk . 😋. . Dianz Vitamin RM50 / 30 biji Dianz Vitamilk RM65 / 30 sachet Postage RM7 sm RM12 ss . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminPontian  #dianzvitaminBatuPahat  #dianzvitaminonline  #cerah  #parut  #kulitkering  #kulitkusam  #dianz  #vitamin  #hisaphisapteruscantik  #vitaminC  #testimonidianzvitamin  #pontian  #codpontian  #kulitcantik  #likeforlikes  #like4likes  #dianzlover  #supplement  #luluskkm  #BatuPahat  #codbatupahat  #dropshipwanted  #agentwanted  #milkboostermurah  #milkbooster  #vitaminmurah  #flawless 
MAAEZ WHITE COFFEE BUKAN SETAKAT CERAHKAN KULITJE TAU!
.
.
Yang dah consume maaezcoffee ni, mesti dah rasa kesanya pada kulit sendiri. Macam sis ni, parut kat pipi pun makin nipis lepas minum #maaezwhitecoffee.
.
.
Yang nak cerahkan kulit sambil2 dapat membantu pudarkn parut, bolela cuba maaezcoffee ni
.
.
Wasap  01121615920
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #omahbeautyteam #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #codpontian #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #codpontianjohor #supplementpemutih #putihkulit #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
MAAEZ WHITE COFFEE BUKAN SETAKAT CERAHKAN KULITJE TAU! . . Yang dah consume maaezcoffee ni, mesti dah rasa kesanya pada kulit sendiri. Macam sis ni, parut kat pipi pun makin nipis lepas minum #maaezwhitecoffee . . . Yang nak cerahkan kulit sambil2 dapat membantu pudarkn parut, bolela cuba maaezcoffee ni . . Wasap 01121615920 #maaezwarriors  #teammaaez  #maaez  #maaezwhitecoffee  #susumaaez  #omahbeautyteam  #bellezacollagen  #maaezcollagen  #nakcantik  #kulitlicin  #produkputih  #codpontian  #kulitputihgebu  #hilangjeragat  #cerahkankulit  #tiktokchallenge  #putihgebu  #codpontianjohor  #supplementpemutih  #putihkulit  #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #whiteningproduk  #susukambing  #susucantikkankulit  #susuuntukkulitcantik 
Sampai bila kita nak muka kita dijajah whitehead??? Merdekakah kita dari whitehead?  Jom kita berperang lawan whitehead dengan #DianMasknMoist.  Diformulasikan khas untuk mencabut segala whitehead yang tengah bermaharajalela di wajah! 😎 .
.
Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. .
.
Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama.
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN.
SS add RM5 sahaja.
.
Nak order / pertanyaan ,
Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) .
.
#dianz #Masker #Moisturizer #Whitehead #skincare #dropshipwanted #jerawat #batupahat #dianzlover #kulitkering #feedbackdianzmaskmoist #maskerpurple #codbatupahat #dianzvitamin #likeforlikes #like4likes #agentwanted #kulitcantik #DianzMask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #dianzvitaminonline #pontian #codpontian #maskerviral #maskermurah #tiktok #tiktokmalaysia
Sampai bila kita nak muka kita dijajah whitehead??? Merdekakah kita dari whitehead? Jom kita berperang lawan whitehead dengan #DianMasknMoist . Diformulasikan khas untuk mencabut segala whitehead yang tengah bermaharajalela di wajah! 😎 . . Follow @dianzmaskmoist untuk info dan feedback lain. . . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz  #Masker  #Moisturizer  #Whitehead  #skincare  #dropshipwanted  #jerawat  #batupahat  #dianzlover  #kulitkering  #feedbackdianzmaskmoist  #maskerpurple  #codbatupahat  #dianzvitamin  #likeforlikes  #like4likes  #agentwanted  #kulitcantik  #DianzMask  #dianzmoist  #luluskkm  #dianzmaskmoist  #dianzvitaminonline  #pontian  #codpontian  #maskerviral  #maskermurah  #tiktok  #tiktokmalaysia