an online Instagram web viewer

#codklang medias

Photos

Vitamin c  bantu topup collagen.
.
Kulit bertambah awet muda dan cantik❤ .
📲 01128190223

#shakleelover 
#codkebunbaru 
#codshahalam 
#codtelokpanglimagarang 
#codklang
#shakleeselangor
#pencarianagen
Settle 30 biji kek lava utk harini.❤️ Harap customer2 sentiasa bersabar menunggu ye sebab sis siapkan order semuanya sendiri tanpa assistant, jadi perlukan masa sedikit utk menghasilkan berpuluh2 kek. Cod/pickup hanya pada sebelah malam bermula jam 8.30pm. Thank you , Support.❤️ #homemadebyiedakalida 
#keklava 
#kekbudget 
#kekmurah 
#codshahalam
#codklang
Settle 30 biji kek lava utk harini.❤️ Harap customer2 sentiasa bersabar menunggu ye sebab sis siapkan order semuanya sendiri tanpa assistant, jadi perlukan masa sedikit utk menghasilkan berpuluh2 kek. Cod/pickup hanya pada sebelah malam bermula jam 8.30pm. Thank you , Support.❤️ #homemadebyiedakalida  #keklava  #kekbudget  #kekmurah  #codshahalam  #codklang 
.
Sudah berkahwin selama 7, 8 tahun....tapi, perhubungan suami isteri semakin hari semakin terasa hambar??
. 
Kenapa.....sakit ke, tak sihat ke.... Atau ada masalah dalaman yang disembunyikan?? . 
Gegirls semua..... Hana nak bagitau ni. Kesihatan kita kene jaga luar dalam. Untuk siapa. Laki kita jugak kan.... . 
Tak kisah la kalau awak tu cantik muka. Makeup tebal 3 inci. Pakai minyak wangi Versace ke, Gucci ke, apa bagai... Kalau ko ada masalah keputihan dan gatal² tahap dah ada bau ikan pekasam tu. Baik ko lupakan kan lah makeup dengan perfume ko tu dik. Mulakan dengan set GETARAN ASMARA.... 🌸❤️
. 
Amalkan minum Jus Glowra Jiwa untuk kekal sihat dan bertenaga. Pembersih wanita Glowra Asmara pulak dapat merawat keputihan dan kegatalan. Juga baunya wangi dapat memberikan keyakinan pada diri sendiri. Dan pssstttt.... Dapat memikat sang suami jugak ☺️💕☺️💕
. 
Jangan tungu lama²....cepat² wassap Hana dan order set GETARAN ASMARA ni 😉
. .
📲 http://wasap.my/60193175618/nakGlowraCikhana
.
.
🚗 COD Setia Alam
🚗 COD Meru Klang
🚗 COD Bukit Kapar
🚗 COD Bukit Raja
🚗 COD Puncak Alam
🚗 COD Kapar
🚗 COD Bandar Sri Damansara
🚗 COD Damansara
📮 Postage Worldwide
✅ Ready Stock
.
.
#glowra #glowrahq #glowra79 #glowraasmara #glowraselangor #teammakcikcantik #cod #readystock #dailypostage #setiaalam #setiataipan #bukitraja #klang #meruklang #bukitkapar #puncakalam #bandarsridamansara #klangsentral #keputihan #keputihanberbau #keputihanteruk #selangor #codselangor #coddamansara #codsridamansara #codklang #codsetiaalam #codkapar#rahsiarumahtangga #petuaoranglama
. Sudah berkahwin selama 7, 8 tahun....tapi, perhubungan suami isteri semakin hari semakin terasa hambar?? . Kenapa.....sakit ke, tak sihat ke.... Atau ada masalah dalaman yang disembunyikan?? . Gegirls semua..... Hana nak bagitau ni. Kesihatan kita kene jaga luar dalam. Untuk siapa. Laki kita jugak kan.... . Tak kisah la kalau awak tu cantik muka. Makeup tebal 3 inci. Pakai minyak wangi Versace ke, Gucci ke, apa bagai... Kalau ko ada masalah keputihan dan gatal² tahap dah ada bau ikan pekasam tu. Baik ko lupakan kan lah makeup dengan perfume ko tu dik. Mulakan dengan set GETARAN ASMARA.... 🌸❤️ . Amalkan minum Jus Glowra Jiwa untuk kekal sihat dan bertenaga. Pembersih wanita Glowra Asmara pulak dapat merawat keputihan dan kegatalan. Juga baunya wangi dapat memberikan keyakinan pada diri sendiri. Dan pssstttt.... Dapat memikat sang suami jugak ☺️💕☺️💕 . Jangan tungu lama²....cepat² wassap Hana dan order set GETARAN ASMARA ni 😉 . . 📲 http://wasap.my/60193175618/nakGlowraCikhana . . 🚗 COD Setia Alam 🚗 COD Meru Klang 🚗 COD Bukit Kapar 🚗 COD Bukit Raja 🚗 COD Puncak Alam 🚗 COD Kapar 🚗 COD Bandar Sri Damansara 🚗 COD Damansara 📮 Postage Worldwide ✅ Ready Stock . . #glowra  #glowrahq  #glowra79  #glowraasmara  #glowraselangor  #teammakcikcantik  #cod  #readystock  #dailypostage  #setiaalam  #setiataipan  #bukitraja  #klang  #meruklang  #bukitkapar  #puncakalam  #bandarsridamansara  #klangsentral  #keputihan  #keputihanberbau  #keputihanteruk  #selangor  #codselangor  #coddamansara  #codsridamansara  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar #rahsiarumahtangga  #petuaoranglama 
Haaaaaa ! Save the Date tauuuuu !.
.
.
Mood Shopping ? Mood Republik lahhh ! Lupakannnnssss yang lain ! 💋💋💋 .
.
Tag semua , SCREEN SHOT & PASTE masuk semua group uolsss walaupon yg MUTE tau !.
.
.
#aurarezeki #aurafiybeauty #rawatanspa #rawatansihir #makhlushalus #garambukit #garammandian #himalaya #mandiais #mandibunga #bisabadan #naikseriwajah #bakalpengantin #seriwajah #pulihsemangat #lemahsemangat #auradiri #auralemah #rawatanislam #rendamankaki #footspa #moodrepublik #boothtour #selangor #klang #shahalam #codklang #codshahalam #stroke #lenguhbadan

Follow FB: Aura Fiy Beauty
Follow IG: aurafiybeauty
Haaaaaa ! Save the Date tauuuuu !. . . Mood Shopping ? Mood Republik lahhh ! Lupakannnnssss yang lain ! 💋💋💋 . . Tag semua , SCREEN SHOT & PASTE masuk semua group uolsss walaupon yg MUTE tau !. . . #aurarezeki  #aurafiybeauty  #rawatanspa  #rawatansihir  #makhlushalus  #garambukit  #garammandian  #himalaya  #mandiais  #mandibunga  #bisabadan  #naikseriwajah  #bakalpengantin  #seriwajah  #pulihsemangat  #lemahsemangat  #auradiri  #auralemah  #rawatanislam  #rendamankaki  #footspa  #moodrepublik  #boothtour  #selangor  #klang  #shahalam  #codklang  #codshahalam  #stroke  #lenguhbadan  Follow FB: Aura Fiy Beauty Follow IG: aurafiybeauty
Semua settle dalam satu percubaan gosok-gosok dirumah sahaja Guys😍.
.
.

Apa-apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora segera!
.

www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005

#15minitbebastumitmerekah 
#kayrabeauty 
#productviral 
#tumitflawless 
#tumitpecah 
#tumitmerekah 
#bazarpaknil 
#codshahalam 
#codklang
CANTIKNYA LEPAS PAKAI DYXY!!
.
.
Tak sampai 5 minit makeup pon dah boleh cantik macam ni tau.
.
Serius DYXY COSMETICS adalah produk kosmetik khas untuk wanita berkejaya yang tak sempat nak makeup pagi², tak pandai makeup, baru nak belajar makeup, nak cantik dan untuk kulit sensitif yang nak pakai makeup.
.
.
TAHAN LAMA tau. Bukan biasa²😍
.
.
Whatsapp Hanis sekarang untuk dapatkan harga offer CEPAT!!
.
.
Whatsapp
+6018-2264345
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxyfeedback #dyxyteam #dyxypromosi
#dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyjohor #dyxyklang #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #setmekap #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#kakitangankerajaan #upm #uitm #stokisdyxy #dropshipwanted #trustedsellermalaysia
CANTIKNYA LEPAS PAKAI DYXY!! . . Tak sampai 5 minit makeup pon dah boleh cantik macam ni tau. . Serius DYXY COSMETICS adalah produk kosmetik khas untuk wanita berkejaya yang tak sempat nak makeup pagi², tak pandai makeup, baru nak belajar makeup, nak cantik dan untuk kulit sensitif yang nak pakai makeup. . . TAHAN LAMA tau. Bukan biasa²😍 . . Whatsapp Hanis sekarang untuk dapatkan harga offer CEPAT!! . . Whatsapp +6018-2264345 . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: SHAH ALAM & KLANG . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxyfeedback  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyklang  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #setmekap  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #kakitangankerajaan  #upm  #uitm  #stokisdyxy  #dropshipwanted  #trustedsellermalaysia 
MAKEUP YANG TEBAL PUN BOLEH HILANG DENGAN MENGGUNAKAN AINA CLEANSER SAHAJA 😲😲😲 Tengok video sampai habis baru korang tahu bestnya Aina Cleanser ni 😉
MAKEUP YANG TEBAL PUN BOLEH HILANG DENGAN MENGGUNAKAN AINA CLEANSER SAHAJA 😲😲😲 Tengok video sampai habis baru korang tahu bestnya Aina Cleanser ni 😉
Jom jana pendapatan dengan kayra beauty.
.
.
Apa-apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora segera!
.

www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005

#15minitbebastumitmerekah 
#kayrabeauty 
#productviral 
#tumitflawless 
#tumitpecah 
#tumitmerekah 
#bazarpaknil 
#codshahalam 
#codklang
Siapa yang dah minum air mask harini? Berapa Liter dah uolls minum air masak? Luni dah 2 liter. Nak tambah 1Liter lagi. hihi
.
Cuba baca kelebihan minum air masak. Bukan jer boleh Lost Weight tapi boleh Cantikkan Kulit juga tau. .
Nak tahu Tips lagi? Follow & Ajak kawan kawan Follow luni. 
#LovelieeKelantan 
#LoveLuniEmpire
#LovelieeShahAlam  #LovelieeKlang #Ohmychocolate #Ohmuchocolatedetox #codkelantan #codklang #codshahalam #hpp #hbp #omc
Selamat petang korang!
Siapa ada masalah jerawat kat dagu! Suka2 je bertenggek kat dagu..geram kan..😂
Jangan risau! Bougas Beauty serum datang menyelamatkan..😀
Insya-Allah boleh membantu hampa yg ada masalah jerawat..
And korang kena grab bougas hari nih jugak! Sebab apa?
Haruslah..😀sebab hari nih 12.12 ada promo khas untuk korang! Just wassup 0173635600 k☺️☺️ #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #bougasbeautyputrajaya #serumbest #alhamdulillah 
#bougasbeauty #freecodserum
#bougaslover 
#bougasempire #serumcantik
#cantikhanyatigatitik #tipskecantikan
#cantiksetiaphari #codserumshahalam
#serumno1malaysia #malaykacak #tipsdiet
#serumviral #tutorialmakeup 
#serumwajah 
#serumjerawat #codklang
#codbangi #freegift
#codputrajaya #tipscantikdansehat #hantarankahwin
Selamat petang korang! Siapa ada masalah jerawat kat dagu! Suka2 je bertenggek kat dagu..geram kan..😂 Jangan risau! Bougas Beauty serum datang menyelamatkan..😀 Insya-Allah boleh membantu hampa yg ada masalah jerawat.. And korang kena grab bougas hari nih jugak! Sebab apa? Haruslah..😀sebab hari nih 12.12 ada promo khas untuk korang! Just wassup 0173635600 k☺️☺️ #bougasbeautybangi  #bougasbeautykajang  #bougasbeautyputrajaya  #serumbest  #alhamdulillah  #bougasbeauty  #freecodserum  #bougaslover  #bougasempire  #serumcantik  #cantikhanyatigatitik  #tipskecantikan  #cantiksetiaphari  #codserumshahalam  #serumno1malaysia  #malaykacak  #tipsdiet  #serumviral  #tutorialmakeup  #serumwajah  #serumjerawat  #codklang  #codbangi  #freegift  #codputrajaya  #tipscantikdansehat  #hantarankahwin 
BOLEH KE CANTIK SEAWAL 3 HARI❓ 
Dah cuba macam2 produk tapi tak nampak kesan yang best? Jom Consume #HPP jerr uolls! Dah takde kulit Kusam dah. .
Habislah pasni suami tak bagi keluar rumah takut laki lain kenyit mata. Hihi .
#LovelieeKelantan 
#LoveLuniEmpire
#LovelieeShahAlam  #LovelieeKlang #Ohmychocolate #Ohmuchocolatedetox #codkelantan #codklang #codshahalam #hpp #hbp #omc
Nak Cantik dari Luar WAJIB Jaga Dalaman Tau. Luni mmg amalkan  #HPP dah 3bulan. Sekarang keluar dah takyah tepek Foundation Tebal2 dah. .
Ni jer Rahsia luni nak kulit sihat! Ws 0133995466 sekarang! 
#LovelieeKelantan 
#LoveLuniEmpire
#LovelieeShahAlam  #LovelieeKlang #Ohmychocolate #Ohmuchocolatedetox #codkelantan #codklang #codshahalam #hpp #hbp #omc
.
❤ELYSIAN YEAR END GRAND SALE❤
.
.
Jarang jarang Elysian nak buat sale tau..ni tengah sale ape lagi..jom la pakat cuba Elysian😊
.
.
.
💁‍♀️Jom bertukar kepada produk natural. Dijamin selamat dan berkesan😎
.
.
Kak zie nak bagi FREEGIFT kat korang yg betul betul serius nak kulit cantik😍
.
.
📲Whatsapp Kak Zie +60192053694 atau nak senang tekan je link kat bio 👆😉
.
.
🚗COD area Kapar/Jeram/Meru/Pandamaran/Klang/Port Klang/Setia Alam
. ❤ELYSIAN YEAR END GRAND SALE❤ . . Jarang jarang Elysian nak buat sale tau..ni tengah sale ape lagi..jom la pakat cuba Elysian😊 . . . 💁‍♀️Jom bertukar kepada produk natural. Dijamin selamat dan berkesan😎 . . Kak zie nak bagi FREEGIFT kat korang yg betul betul serius nak kulit cantik😍 . . 📲Whatsapp Kak Zie +60192053694 atau nak senang tekan je link kat bio 👆😉 . . 🚗COD area Kapar/Jeram/Meru/Pandamaran/Klang/Port Klang/Setia Alam
.
ELYSIAN YEAR END GRAND SALE❤
.
.
Jarang jarang Elysian nak buat sale tau..ni tengah sale ape lagi..jom la pakat cuba Elysian😊
.
.
.
💁‍♀️Jom bertukar kepada produk natural. Dijamin selamat dan berkesan😎
.
.
Kak zie nak bagi FREEGIFT kat korang yg betul betul serius nak kulit cantik😍
.
.
📲Whatsapp Kak Zie +60192053694 atau nak senang tekan je link kat bio 👆😉
.
.
🚗COD area Kapar/Jeram/Meru/Pandamaran/Klang/Port Klang/Setia Alam
. ELYSIAN YEAR END GRAND SALE❤ . . Jarang jarang Elysian nak buat sale tau..ni tengah sale ape lagi..jom la pakat cuba Elysian😊 . . . 💁‍♀️Jom bertukar kepada produk natural. Dijamin selamat dan berkesan😎 . . Kak zie nak bagi FREEGIFT kat korang yg betul betul serius nak kulit cantik😍 . . 📲Whatsapp Kak Zie +60192053694 atau nak senang tekan je link kat bio 👆😉 . . 🚗COD area Kapar/Jeram/Meru/Pandamaran/Klang/Port Klang/Setia Alam
Nak tak kalau luni nak share Journey luni nak lost weight Berkilo2 camni? .
Nak tahu tak berapa berat luni yang dulu dan sekarang? Apa yang luni makan, Kalau ramai nak luni share! 
#LovelieeKelantan 
#LoveLuniEmpire
#LovelieeShahAlam  #LovelieeKlang #Ohmychocolate #Ohmuchocolatedetox #codkelantan #codklang #codshahalam #hpp #hbp #omc
KULIT MUKA KERING & KUSAM 😱

MINERAL FACEMIST dari DYXY Cosmetics mampu menyelesaikan masalah anda ! LELAKI /& PEREMPUAN boleh menggunakannya. Sembur² je dah gian superb sbb segar dgn wangian ekstrak lemon + greentea tau, rasa sejuk dan segar jer, siap boleh mengecutkan jerawat semua lagi 😘💞
.
🍃 DYXY Face Mist 120ml++ 🍃
.
. 〰〰〰MINERAL GREEN TEA〰〰〰
.
.
🌱 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
🌱 Effect Glowing serta merta
🌱 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
🌱 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
🌱 Boleh dijadikan makeup based
🌱 Mengandungi zat mineral .
🌱 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
🌱 Membantu mengecutkan jerawat pada muka
🌱 Sesuai utk lelaki dan perempuan
🌱 Boleh digunakan bila2 masa .
🌱 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🌱 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
Meh WhatsApp 👇
.
.
📲 0182264345 Kak Bella .
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxyfeedback #dyxyteam #dyxypromosi
#dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyjohor #dyxyklang #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #setmekap #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#kakitangankerajaan #upm #uitm #stokisdyxy #dropshipwanted #trustedsellermalaysia
KULIT MUKA KERING & KUSAM 😱 MINERAL FACEMIST dari DYXY Cosmetics mampu menyelesaikan masalah anda ! LELAKI /& PEREMPUAN boleh menggunakannya. Sembur² je dah gian superb sbb segar dgn wangian ekstrak lemon + greentea tau, rasa sejuk dan segar jer, siap boleh mengecutkan jerawat semua lagi 😘💞 . 🍃 DYXY Face Mist 120ml++ 🍃 . . 〰〰〰MINERAL GREEN TEA〰〰〰 . . 🌱 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 🌱 Effect Glowing serta merta 🌱 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 🌱 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 🌱 Boleh dijadikan makeup based 🌱 Mengandungi zat mineral . 🌱 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif 🌱 Membantu mengecutkan jerawat pada muka 🌱 Sesuai utk lelaki dan perempuan 🌱 Boleh digunakan bila2 masa . 🌱 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🌱 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . Meh WhatsApp 👇 . . 📲 0182264345 Kak Bella . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxyfeedback  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyklang  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #setmekap  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #kakitangankerajaan  #upm  #uitm  #stokisdyxy  #dropshipwanted  #trustedsellermalaysia 
Tiap kali Naik penimbang mesti Berat Naik 1kg. Tiap kali Naik 1kg mesti sedapkan hati “ah, 1kg jer” .
Esok nya 1kg lagi sampai hari ke-30 jadi 30kg berat naik. Dah Jangan nak sedapkan hati. . 
WS 0133995466 sekarang!! Tekan jerr dekat Link WS tu.
.
#LovelieeKelantan 
#LoveLuniEmpire
#LovelieeShahAlam  #LovelieeKlang #Ohmychocolate #Ohmuchocolatedetox #codkelantan #codklang #codshahalam #hpp #hbp #omc
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗
.
.
Kenapa MESTI  pilih  DYXY COSMETICS ⬇️⬇️
.
❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH
❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UTK KULIT GELAP
.
BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream nie..
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻
.
.
.
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗
.
✅FREE POSTAGE
✅FREE COD
✅FREE GIFT
.
Berminat nak order? ⬇
📲 WHATSAPP +60182264345
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxyfeedback #dyxyteam #dyxypromosi
#dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyjohor #dyxyklang #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #setmekap #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#kakitangankerajaan #upm #uitm #stokisdyxy #dropshipwanted #trustedsellermalaysia
OFFER MAKE UP PALING CEPAT NAMPAK GLOWING YANG VIRAL NO 1 DI MALAYSIA❗ . . Kenapa MESTI pilih DYXY COSMETICS ⬇️⬇️ . ❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UTK KULIT GELAP . BC CREAM boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bccream nie.. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻 . . . OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ OFFER COMBO STILL AVAILABLE ❗ . ✅FREE POSTAGE ✅FREE COD ✅FREE GIFT . Berminat nak order? ⬇ 📲 WHATSAPP +60182264345 (tekan link whatsapp di profile) . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxyfeedback  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyklang  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #setmekap  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #kakitangankerajaan  #upm  #uitm  #stokisdyxy  #dropshipwanted  #trustedsellermalaysia 
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
Whatsapp
+6018-2264345
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
.
#biela_dyxy #teamfaizahdyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundationviral #bccreamdyxy #dyxyfeedback #dyxyteam #dyxypromosi
#dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxyjohor #dyxyklang #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #dyxycodklang #dyxymalaysia #mekapviral #kosmetikmalaysia #setmekap #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics
#kakitangankerajaan #upm #uitm #stokisdyxy #dropshipwanted #trustedsellermalaysia
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Whatsapp +6018-2264345 . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: SHAH ALAM & KLANG . . #biela_dyxy  #teamfaizahdyxy  #teambieladyxy  #bccreambydyana  #foundationviral  #bccreamdyxy  #dyxyfeedback  #dyxyteam  #dyxypromosi  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyklang  #codshahalam  #codsetiaalam  #codklang  #coddyxyshahalam  #dyxycodklang  #dyxymalaysia  #mekapviral  #kosmetikmalaysia  #setmekap  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #kakitangankerajaan  #upm  #uitm  #stokisdyxy  #dropshipwanted  #trustedsellermalaysia 
Anyone interested with this two spray products?
.
1) Bug Away Mozzie Repellent Spray - RM39 (60ml)
2) Go Germs Buster Sanitizer Spray- RM25 (60ml)
.
Kedua-keduanya berbau wangiiìiii okeyy. And of course lah best untuk prevent dari germs & bugs!

#AudeliaNaturalsMummysRescueKit #audeliaklang #audelianaturalsklang #sayajual #sayajualaudelia #klang #codklang #codportklang #essentialoils
#mummysrescuekit #audelianaturals #barangbabymurah #minyakbaby #gogermsbuster #sanitizerspray #andirobaoils #bugaway #insectrepellent
Anyone interested with this two spray products? . 1) Bug Away Mozzie Repellent Spray - RM39 (60ml) 2) Go Germs Buster Sanitizer Spray- RM25 (60ml) . Kedua-keduanya berbau wangiiìiii okeyy. And of course lah best untuk prevent dari germs & bugs! #AudeliaNaturalsMummysRescueKit  #audeliaklang  #audelianaturalsklang  #sayajual  #sayajualaudelia  #klang  #codklang  #codportklang  #essentialoils  #mummysrescuekit  #audelianaturals  #barangbabymurah  #minyakbaby  #gogermsbuster  #sanitizerspray  #andirobaoils  #bugaway  #insectrepellent 
Ada ke mommies yang tak suka bedtime?
100% takde kann? haha
.
Sebab semua mommies suka bila tengok anak tidur lena, nyenyak, tak terjaga sangat dan mood anak pon akan sentiasa baik sebab cukup tidur 😍
.
And of courseee mommies pon dapat la extra rest hihihi
.
Bedtime Calming Oil ni memang our first best-seller oil. If ada mommies yang baru nak try jangan segan-segan roger je jaja okeyy

0123957990

#AudeliaNaturalsMummysRescueKit #audeliaklang #audelianaturalsklang #bedtimeoil #perotkembong #sleepingoil #calmingoil #bedtimeaudelia #sayajual #sayajualaudelia #klang #codklang #codportklang #essentialoils #agentaudeliaklang #mummysrescuekit #barangbabymurah #minyakbaby #babytidurlena #bedtime
Ada ke mommies yang tak suka bedtime? 100% takde kann? haha . Sebab semua mommies suka bila tengok anak tidur lena, nyenyak, tak terjaga sangat dan mood anak pon akan sentiasa baik sebab cukup tidur 😍 . And of courseee mommies pon dapat la extra rest hihihi . Bedtime Calming Oil ni memang our first best-seller oil. If ada mommies yang baru nak try jangan segan-segan roger je jaja okeyy 0123957990 #AudeliaNaturalsMummysRescueKit  #audeliaklang  #audelianaturalsklang  #bedtimeoil  #perotkembong  #sleepingoil  #calmingoil  #bedtimeaudelia  #sayajual  #sayajualaudelia  #klang  #codklang  #codportklang  #essentialoils  #agentaudeliaklang  #mummysrescuekit  #barangbabymurah  #minyakbaby  #babytidurlena  #bedtime 
Kebaikan Vitamin C Shaklee 
1- Vitamin C untuk kulit
Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.
Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.
Mencerahkan kulit secara sekata.
Memperbaiki kulit yang berjerawat.
Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
Pemulihan luka, melecur dan ulser.
Berfungsi sebagai agen anti-radang.

2- Vitamin C untuk kesihatan
Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Memperbaiki insomnia.
Meningkatkan tenaga
Mencegah batu karang pundi hempedu.
Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah.
Mengekalkan kapilari darah yang sihat. 
Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat.
Memperbaiki resdung seperti bersin. 📲 01128190223

#sayajualshaklee #codtelokpanglimagarang
#codjenjarom #codsijangkang #kualalangat #shakleselangor #mencaridropshiputara
#shakleelover #shakleemurah #codklang #codjalankebun #codshahalam #codkebunbaru
#dropshipsah
Kebaikan Vitamin C Shaklee 1- Vitamin C untuk kulit Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. Mencerahkan kulit secara sekata. Memperbaiki kulit yang berjerawat. Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. Pemulihan luka, melecur dan ulser. Berfungsi sebagai agen anti-radang. 2- Vitamin C untuk kesihatan Meningkatkan sistem imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. Memperbaiki insomnia. Meningkatkan tenaga Mencegah batu karang pundi hempedu. Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah. Mengekalkan kapilari darah yang sihat. Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat. Memperbaiki resdung seperti bersin. 📲 01128190223 #sayajualshaklee  #codtelokpanglimagarang  #codjenjarom  #codsijangkang  #kualalangat  #shakleselangor  #mencaridropshiputara  #shakleelover  #shakleemurah  #codklang  #codjalankebun  #codshahalam  #codkebunbaru  #dropshipsah 
Mealshakes ialah multivitamin lengkap dengan nutrisi utk si manja.
.
🙇 Si manja sembelit
🙇 Kurang selera makan
🙇 Mudah demam
🙇 Yang gemar memakan makanan ringan

Kenapa Mealshake Shaklee? ✔ Rasa vanila
✔ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
✔ Sesuai untuk seisi keluarga
✔ Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
✔ Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
✔ Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
✔ Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
✔Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
✔Meningkatkan selera makan
✔ Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
✔ Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti dan selalu sembelit

Nak yang terbaik untuk si manja? Jom Berikan yang terbaik untuk si manja 📲01128190223

#sayajualshaklee #mealshake #codtelokpanglimagarang
#codjenjarom #codsijangkang #kualalangat #selangor 
#shakleelover #shakleemurah #codklang #codjalankebun #codshahalam #codkebunbaru
Mealshakes ialah multivitamin lengkap dengan nutrisi utk si manja. . 🙇 Si manja sembelit 🙇 Kurang selera makan 🙇 Mudah demam 🙇 Yang gemar memakan makanan ringan Kenapa Mealshake Shaklee? ✔ Rasa vanila ✔ Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas ✔ Sesuai untuk seisi keluarga ✔ Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga ✔ Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak ✔ Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak ✔ Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan ✔Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa ✔Meningkatkan selera makan ✔ Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet" ✔ Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti dan selalu sembelit Nak yang terbaik untuk si manja? Jom Berikan yang terbaik untuk si manja 📲01128190223 #sayajualshaklee  #mealshake  #codtelokpanglimagarang  #codjenjarom  #codsijangkang  #kualalangat  #selangor  #shakleelover  #shakleemurah  #codklang  #codjalankebun  #codshahalam  #codkebunbaru 
.
.
Dah lunch ke? 😍
.
Segarkan kulit anda selepas penat bekerja dengan Meeracle Facial Cleanser, ia penuh dengan bahan-bahan terbaik untuk kulit anda.
.
Whatsapp 019.222.7756 atau terus tekan link whatsapp di bio profile 😊
.
Testimoni dan feedback MEERACLE @meeracle_my.feedback
.
.
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#teammeeracleKakIjan
#meeracleshahalam
#meeracleklang
#meeraclesetiaalam
#codshahalam
#codklang
#codsetiaalam
.
.
Bestnya bila kulit dapat bermanja dengan Meeracle Gemstone Cleanser.😍
.
Kulit semakin hari semakin kurang berminyak dan segar sentiasa.
.
Sebab dalam Meeracle Cleanser ada ekstrak MALACHITE STONE, ALOE VERA dan GREEN TEA.
.
Banyak kelebihannya:-
.
✔Mengecutkan jerawat kronik
✔Pudarkan parut jerawat
✔Pudarkan jeragat dipermukaan kulit
✔Melembutkan tekstur kulit wajah
✔Menghapuskan kulit kusam
✔Mencerahkan kulit
✔Hapus kulit berminyak
✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
✔Memperbaiki kulit yang rosak
✔Melambatkan proses penuaan kulit
✔Melembapkan kulit sepanjang hari
.
.
Whatsapp 019.222.7756 atau terus tekan link whatsapp di bio profile 😊
.
Testimoni dan feedback MEERACLE @meeracle_my.feedback
.
.
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#teammeeracleKakIjan
#meeracleshahalam
#meeracleklang
#meeraclesetiaalam
#codshahalam
#codklang
#codsetiaalam
. . Bestnya bila kulit dapat bermanja dengan Meeracle Gemstone Cleanser.😍 . Kulit semakin hari semakin kurang berminyak dan segar sentiasa. . Sebab dalam Meeracle Cleanser ada ekstrak MALACHITE STONE, ALOE VERA dan GREEN TEA. . Banyak kelebihannya:- . ✔Mengecutkan jerawat kronik ✔Pudarkan parut jerawat ✔Pudarkan jeragat dipermukaan kulit ✔Melembutkan tekstur kulit wajah ✔Menghapuskan kulit kusam ✔Mencerahkan kulit ✔Hapus kulit berminyak ✔Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru ✔Memperbaiki kulit yang rosak ✔Melambatkan proses penuaan kulit ✔Melembapkan kulit sepanjang hari . . Whatsapp 019.222.7756 atau terus tekan link whatsapp di bio profile 😊 . Testimoni dan feedback MEERACLE @meeracle_my.feedback . . #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #teammeeracleKakIjan  #meeracleshahalam  #meeracleklang  #meeraclesetiaalam  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam 
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
Sape tengok bola mlm td? Cantik nya kwn stokist Kita. .
Dm / tekan link di bio untuk order. . 011.2124.8175 atau 011.1190.8975
.

Ready Stock ! . Songket Melaka Combo only 
#kekaboolovers 
#kekaboo 
#mirabellebawal 
#mirabellas 
#mirabellelovers 
#katalogmirabellekekaboo 
#bawallovers 
#bawalcotton 
#trustedseller 
#codkelanajaya 
#codklang 
#stokistmirabelle
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
KUASA BARU WANITA ❤️
.
Dengan adanya Quinn-V anda boleh tampil lebih yakin bersama suami 😘 Masalah dalaman wanita boleh diatasi dengan hanya consume Quinn-V ❤️
.
Kesan Quinn-V seawal satu minggu 😱 Mana nak cari produk penjagaan wanita yang cukup lengkap dengan kesan yang puas hati 😘
.
Jom dm/whatsapp untuk order. Jangan risau, consume 1 botol pasti nak repeat ☺️
.
📲011-24404689
📲011-24404689
📲011-24404689
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
KUASA BARU WANITA ❤️ . Dengan adanya Quinn-V anda boleh tampil lebih yakin bersama suami 😘 Masalah dalaman wanita boleh diatasi dengan hanya consume Quinn-V ❤️ . Kesan Quinn-V seawal satu minggu 😱 Mana nak cari produk penjagaan wanita yang cukup lengkap dengan kesan yang puas hati 😘 . Jom dm/whatsapp untuk order. Jangan risau, consume 1 botol pasti nak repeat ☺️ . 📲011-24404689 📲011-24404689 📲011-24404689 . . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE)
-
BIDANG 45 ( 105CM x 105CM )
MATERIAL : COTTON PREMIUM
NO TAG / BRAND
RM10 EACH
POSTAGE : RM8SM / RM12SS
COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM
-
WHATSAPP 0146819689
OFFICIAL IG : @fsdotcollection
-
EASY TO SHAPE
MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA
Colour might be different due to lighting.
-
#sofeabasicsquare #bawalcottonplain #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalcottonborong #bawalcottonmurah #bawalcottonklang #bawalcottonshahalam #bawalcottonkuantan #codklang #coduumsintok #codkuantan #codbangi #codshahalam #codusmpenang #codpermatangpauh #bawalcottonrm10 #bawalcotton45 #bawalcottonbidang45 #dropshipbawalcotton #dropshipbawal #dropshipmalaysia
SOFEA BASIC SQUARE (VOILE) - BIDANG 45 ( 105CM x 105CM ) MATERIAL : COTTON PREMIUM NO TAG / BRAND RM10 EACH POSTAGE : RM8SM / RM12SS COD/SELF PICKUP: KLANG/SHAH ALAM - WHATSAPP 0146819689 OFFICIAL IG : @fsdotcollection - EASY TO SHAPE MORE THICKER THAN BAWAL KANGAROO/RANIA Colour might be different due to lighting. - #sofeabasicsquare  #bawalcottonplain  #bawalcottonvoile  #bawalcottonpremium  #bawalcottonborong  #bawalcottonmurah  #bawalcottonklang  #bawalcottonshahalam  #bawalcottonkuantan  #codklang  #coduumsintok  #codkuantan  #codbangi  #codshahalam  #codusmpenang  #codpermatangpauh  #bawalcottonrm10  #bawalcotton45  #bawalcottonbidang45  #dropshipbawalcotton  #dropshipbawal  #dropshipmalaysia 
🌸
SoBella Honeymatte Liquid Lipstick • RM38
_
▫Lulus KKM.
▫Bahan utama ekstrak MADU ASLI.
▫Tekstur ringan dan lembut.
▫Tak keringkan dan tak hitamkan bibir.
▫Creamy-matte.
▫Bau honeydew yang sangat wangi!
_
Click link diatas untuk order♥
🌸 SoBella Honeymatte Liquid Lipstick • RM38 _ ▫Lulus KKM. ▫Bahan utama ekstrak MADU ASLI. ▫Tekstur ringan dan lembut. ▫Tak keringkan dan tak hitamkan bibir. ▫Creamy-matte. ▫Bau honeydew yang sangat wangi! _ Click link diatas untuk order♥
Feedback positive QUINN-V 🍓
.
Kenapa anda harus cuba quinnv?
.
✔ Menambah keintiman suami isteri
✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj
✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina
✔ Merawat masalah keputihan
✔ Merawat masalah gatal punca keputihan
✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut
✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid
✔ Menegangkan & Memontokkan payudara
✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan
✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan
✔ Meningkatkan system tahan tubuh
✔ Menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan
✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita
✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian.
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉
.
📲011-24404689
📲011-24404689
📲011-24404689
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
Feedback positive QUINN-V 🍓 . Kenapa anda harus cuba quinnv? . ✔ Menambah keintiman suami isteri ✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual ✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami ✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina ✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj ✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina ✔ Merawat masalah keputihan ✔ Merawat masalah gatal punca keputihan ✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut ✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid ✔ Menegangkan & Memontokkan payudara ✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan ✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan. ✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah. ✔ Membantu menghilangkan bau badan ✔ Meningkatkan system tahan tubuh ✔ Menstabilkan hormon ✔ Mengurangkan tekanan ✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita ✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian. . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉 . 📲011-24404689 📲011-24404689 📲011-24404689 . . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
Feedback positive QUINN-V 🍓
.
Kenapa anda harus cuba quinnv?
.
✔ Menambah keintiman suami isteri
✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj
✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina
✔ Merawat masalah keputihan
✔ Merawat masalah gatal punca keputihan
✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut
✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid
✔ Menegangkan & Memontokkan payudara
✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan
✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan
✔ Meningkatkan system tahan tubuh
✔ Menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan
✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita
✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian.
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉
.
📲011-24404689
📲011-24404689
📲011-24404689
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
Feedback positive QUINN-V 🍓 . Kenapa anda harus cuba quinnv? . ✔ Menambah keintiman suami isteri ✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual ✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami ✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina ✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj ✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina ✔ Merawat masalah keputihan ✔ Merawat masalah gatal punca keputihan ✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut ✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid ✔ Menegangkan & Memontokkan payudara ✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan ✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan. ✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah. ✔ Membantu menghilangkan bau badan ✔ Meningkatkan system tahan tubuh ✔ Menstabilkan hormon ✔ Mengurangkan tekanan ✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita ✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian. . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉 . 📲011-24404689 📲011-24404689 📲011-24404689 . . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
Feedback positive QUINN-V 🍓
.
Kenapa anda harus cuba quinnv?
.
✔ Menambah keintiman suami isteri
✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj
✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina
✔ Merawat masalah keputihan
✔ Merawat masalah gatal punca keputihan
✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut
✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid
✔ Menegangkan & Memontokkan payudara
✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan
✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan
✔ Meningkatkan system tahan tubuh
✔ Menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan
✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita
✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian.
.
Harga : RM65 / sebotol (300ML)
.
Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉
.
📲011-24404689
📲011-24404689
📲011-24404689
.
.
#QuinnV #ladyqissquad #QuinnVbyamyera
#Kuasabaruwanita #Amyerabeauty #promo 
#freepostage #freegift #sihatluardalam #tipsawetmuda 
#Rahsiamontokdanawetmuda #rahsiacantik
#rahsiasuamisayangisteri #rahsiawanita #cantikluardalam #tipsrumahtangga #tipsanakdara #rahsiarumahtangga #tipsbahagia #rahsiakekalremeja #ratuslimmingjelly #ratureshapecream #codshahalam #codsubang #codklang #codkuantan #tipsmemikatsuami #tipscantik
Feedback positive QUINN-V 🍓 . Kenapa anda harus cuba quinnv? . ✔ Menambah keintiman suami isteri ✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual ✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering ketika bersama suami ✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina ✔ Merapatkan & Mengetatkan otot faraj ✔ Menghilangkan bau tidak enak pada vagina ✔ Merawat masalah keputihan ✔ Merawat masalah gatal punca keputihan ✔ Membantu mengurangkan masalah sengugut ✔ Membantu menghilangkan masalah hanyir haid ✔ Menegangkan & Memontokkan payudara ✔ Membantu mencerah dan menganjalkan kulit serta mengurangkan kedutan ✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan. ✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah. ✔ Membantu menghilangkan bau badan ✔ Meningkatkan system tahan tubuh ✔ Menstabilkan hormon ✔ Mengurangkan tekanan ✔ Membantu mencegah masalah dalaman wanita ✔ Memberikan tenaga dan sekaligus menambahkan stamina supaya dapat melakukan aktiviti seharian. . Harga : RM65 / sebotol (300ML) . Dm/whatsapp sekarang untuk order and grab harga promo skrg 🎉 . 📲011-24404689 📲011-24404689 📲011-24404689 . . #QuinnV  #ladyqissquad  #QuinnVbyamyera  #Kuasabaruwanita  #Amyerabeauty  #promo  #freepostage  #freegift  #sihatluardalam  #tipsawetmuda  #Rahsiamontokdanawetmuda  #rahsiacantik  #rahsiasuamisayangisteri  #rahsiawanita  #cantikluardalam  #tipsrumahtangga  #tipsanakdara  #rahsiarumahtangga  #tipsbahagia  #rahsiakekalremeja  #ratuslimmingjelly  #ratureshapecream  #codshahalam  #codsubang  #codklang  #codkuantan  #tipsmemikatsuami  #tipscantik 
.
KELEBIHAN JUS GLOW’RA JIWA
.
❤KASIH PADA TERUNA❤
.
.
🌀Menaikkan seri wajah
🌀Mengetatkan Miss V
🌀Mengurangkan senggugut
🌀Melancarkan kitaran haid
🌀Menghilangkan kentut vagina
🌀Melancarkan pembuangan najis
🌀Meningkatkan keinginan seksual
🌀Membuang angin dalam badan
🌀Mengatasi masalah keputihan dan berbau
🌀Menganjalkan dan menegangkan payudara
🌀Memberi tenaga dan mengembalikan kecergasan badan
🌀Merapatkan otot dan tisu dalaman Rahim selepas bersalin
. .
📲 http://wasap.my/60193175618/nakGlowraCikhana
.
.
🚗 COD Setia Alam
🚗 COD Meru Klang
🚗 COD Bukit Kapar
🚗 COD Bukit Raja
🚗 COD Puncak Alam
🚗 COD Kapar
🚗 COD Bandar Sri Damansara
🚗 COD Damansara
📮 Postage Worldwide
✅ Ready Stock
.
.
#glowra #glowrahq #glowra78 #glowraasmara #glowraselangor #teammakcikcantik #cod #readystock #dailypostage #setiaalam #setiataipan #bukitraja #klang #meruklang #bukitkapar #puncakalam #bandarsridamansara #klangsentral #keputihan #keputihanberbau #keputihanteruk #selangor #codselangor #coddamansara #codsridamansara #codklang #codsetiaalam #codkapar#rahsiarumahtangga #petuaoranglama
. KELEBIHAN JUS GLOW’RA JIWA . ❤KASIH PADA TERUNA❤ . . 🌀Menaikkan seri wajah 🌀Mengetatkan Miss V 🌀Mengurangkan senggugut 🌀Melancarkan kitaran haid 🌀Menghilangkan kentut vagina 🌀Melancarkan pembuangan najis 🌀Meningkatkan keinginan seksual 🌀Membuang angin dalam badan 🌀Mengatasi masalah keputihan dan berbau 🌀Menganjalkan dan menegangkan payudara 🌀Memberi tenaga dan mengembalikan kecergasan badan 🌀Merapatkan otot dan tisu dalaman Rahim selepas bersalin . . 📲 http://wasap.my/60193175618/nakGlowraCikhana . . 🚗 COD Setia Alam 🚗 COD Meru Klang 🚗 COD Bukit Kapar 🚗 COD Bukit Raja 🚗 COD Puncak Alam 🚗 COD Kapar 🚗 COD Bandar Sri Damansara 🚗 COD Damansara 📮 Postage Worldwide ✅ Ready Stock . . #glowra  #glowrahq  #glowra78  #glowraasmara  #glowraselangor  #teammakcikcantik  #cod  #readystock  #dailypostage  #setiaalam  #setiataipan  #bukitraja  #klang  #meruklang  #bukitkapar  #puncakalam  #bandarsridamansara  #klangsentral  #keputihan  #keputihanberbau  #keputihanteruk  #selangor  #codselangor  #coddamansara  #codsridamansara  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar #rahsiarumahtangga  #petuaoranglama 
No idea to giving what for attending a wedding ,can try this new way with giving chocolate bouquet. May all couple sweet forever!!! Pre-order we will giving a free balloon & a photo (T&C).
#chocolatebouquet #codklang #budgetchocolatebouquet #gift
Semua settle dalam satu percubaan gosok-gosok dirumah sahaja Guys😍.
.
.

Apa-apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora segera!
.

www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005

#15minitbebastumitmerekah 
#kayrabeauty 
#productviral 
#tumitflawless 
#tumitpecah 
#tumitmerekah 
#bazarpaknil 
#codshahalam 
#codklang
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖
.
WhatsApp 
01110245263
.
#scrubdistrictshahalambyzati
#zatiscrubdistrict
#scrubdistrictbyzati
#DropshipWanted 
#codshahalam
#codklang
#codbandarsaujanaputra#jalankebunshahalam #produkkecantikan #selangorku #shahalamresidence #scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #koreanscrub #mua #selangor  #assalammualaikum #shahalam2 #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty #glowingskin #glowing #glowingskincare
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖 . WhatsApp 01110245263 . #scrubdistrictshahalambyzati  #zatiscrubdistrict  #scrubdistrictbyzati  #DropshipWanted  #codshahalam  #codklang  #codbandarsaujanaputra #jalankebunshahalam  #produkkecantikan  #selangorku  #shahalamresidence  #scrub  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictshahalam  #scrublife  #scrubmuka  #koreanscrub  #mua  #selangor  #assalammualaikum  #shahalam2  #facialscrub  #shahalam  #selangor  #scrubbest  #scrubslife  #beauty  #glowingskin  #glowing  #glowingskincare 
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖
.
WhatsApp 
01110245263
.
#scrubdistrictshahalambyzati
#zatiscrubdistrict
#scrubdistrictbyzati
#DropshipWanted 
#codshahalam
#codklang
#codbandarsaujanaputra#jalankebunshahalam #produkkecantikan #selangorku #shahalamresidence #scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #koreanscrub #mua #selangor  #assalammualaikum #shahalam2 #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty #glowingskin #glowing #glowingskincare
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖 . WhatsApp 01110245263 . #scrubdistrictshahalambyzati  #zatiscrubdistrict  #scrubdistrictbyzati  #DropshipWanted  #codshahalam  #codklang  #codbandarsaujanaputra #jalankebunshahalam  #produkkecantikan  #selangorku  #shahalamresidence  #scrub  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictshahalam  #scrublife  #scrubmuka  #koreanscrub  #mua  #selangor  #assalammualaikum  #shahalam2  #facialscrub  #shahalam  #selangor  #scrubbest  #scrubslife  #beauty  #glowingskin  #glowing  #glowingskincare 
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖
.
WhatsApp 
01110245263
.
#scrubdistrictshahalambyzati
#zatiscrubdistrict
#scrubdistrictbyzati
#DropshipWanted 
#codshahalam
#codklang
#codbandarsaujanaputra#jalankebunshahalam #produkkecantikan #selangorku #shahalamresidence #scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #koreanscrub #mua #selangor  #assalammualaikum #shahalam2 #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty #glowingskin #glowing #glowingskincare
Scrub District tak pernah mengecewakan. Setiap hari ada aje feedback dan testimoni yang kebabom 💖 Cantik hari2 semestinya dengan Scrub District 💖 . Sekali cuba pasti jatuh cinta bertimpa2 ! 💖 . WhatsApp 01110245263 . #scrubdistrictshahalambyzati  #zatiscrubdistrict  #scrubdistrictbyzati  #DropshipWanted  #codshahalam  #codklang  #codbandarsaujanaputra #jalankebunshahalam  #produkkecantikan  #selangorku  #shahalamresidence  #scrub  #scrubdistrict  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictshahalam  #scrublife  #scrubmuka  #koreanscrub  #mua  #selangor  #assalammualaikum  #shahalam2  #facialscrub  #shahalam  #selangor  #scrubbest  #scrubslife  #beauty  #glowingskin  #glowing  #glowingskincare 
Wowww Penangan Special Sales Hanie Beauty (Serum, Foundation, Cleanser) + Desi Damayanti Tabita Skincare ❗❗❗😍😍😍 Cepat Risik sekarang di pintu wasup kfeeza�http://www.wasap.my/60146314553/Sales😍
. 
For order whatsapp ok . Hari ni bank in , hari ni juga kita pos . Nak cod by hand ? Dapat barang baru bayar. Pun boleh . .
➣ COD – 🚙 KAJANG - BANGI - PUTRAJAYA -SEMENYEH - BALAKONG - PUCHONG -CHERAS -AMPANG -DAMANSARA - KL SERDANG - SERIKEMBANGAN
🚗 PONTIAN BENUT TAMPOK

#desidamayanti #tabita #desicvtabita #tabitaoriginal #codkajang #bandarbarubangi #surprisedeliverybangi #codsemenyih #codputrajaya #codserdang #codserikembangan #codpuchong #kotadamansara #coddamansara #codklang #pontian #codkluang #codkulai #codcheras #kelantan #tabitasingapura #creamtabita #tabitaexclusive #tabitaglowjohor #tabitaskincaremalaysia #tabitatravel
Wowww Penangan Special Sales Hanie Beauty (Serum, Foundation, Cleanser) + Desi Damayanti Tabita Skincare ❗❗❗😍😍😍 Cepat Risik sekarang di pintu wasup kfeeza�http://www.wasap.my/60146314553/Sales😍 . For order whatsapp ok . Hari ni bank in , hari ni juga kita pos . Nak cod by hand ? Dapat barang baru bayar. Pun boleh . . ➣ COD – 🚙 KAJANG - BANGI - PUTRAJAYA -SEMENYEH - BALAKONG - PUCHONG -CHERAS -AMPANG -DAMANSARA - KL SERDANG - SERIKEMBANGAN 🚗 PONTIAN BENUT TAMPOK #desidamayanti  #tabita  #desicvtabita  #tabitaoriginal  #codkajang  #bandarbarubangi  #surprisedeliverybangi  #codsemenyih  #codputrajaya  #codserdang  #codserikembangan  #codpuchong  #kotadamansara  #coddamansara  #codklang  #pontian  #codkluang  #codkulai  #codcheras  #kelantan  #tabitasingapura  #creamtabita  #tabitaexclusive  #tabitaglowjohor  #tabitaskincaremalaysia  #tabitatravel 
Assalammualaikum korang, selamat berhujung mingguuu! 
So yahhh.. here now di atas permintaan ramai I dah pun restock this your favourite scarf ! Suka atau tidak tu ?😍
.
.
SASA SATIN SCARF 💎

Material: shawl satin mini bubble ✔️
Panjang: 1.8m✔️:0.8m✔️
Jahitan  tepi: straightcut ✔️
harga: rm 2️⃣2️⃣only! ✔️(including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )😉🚘 Add rm8 sm , rm12 ss for postage service.

Lets grab your favourite colour. 
@sasascarf  @sasascarf  @sasascarf 
DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!!
klik link dekat bio 📲 
#tudungklang #tudungshahalam #tudungdelivery #sasascarf #satinscarf #tudungexpress #tudungampang #shawlsatinmurah #shawlplain #codklang #codshahalam #codampang #tudungcantik #bawalovers #tudungsetialam #setiaalam #tudungmurah #shawlmurah #shawlsatinmurah #tudunguitmshahalam #shawlsatin #uitmshahalam #shawlsatinluxe #shawlsatinplain #shawlklang #shawlshahalam #shawlampang #satinshawl #satinscarf #tudungcodshahalam  #tudungcodklang #tudungcodampang
Assalammualaikum korang, selamat berhujung mingguuu! So yahhh.. here now di atas permintaan ramai I dah pun restock this your favourite scarf ! Suka atau tidak tu ?😍 . . SASA SATIN SCARF 💎 Material: shawl satin mini bubble ✔️ Panjang: 1.8m✔️:0.8m✔️ Jahitan tepi: straightcut ✔️ harga: rm 2️⃣2️⃣only! ✔️(including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )😉🚘 Add rm8 sm , rm12 ss for postage service. Lets grab your favourite colour. @sasascarf @sasascarf @sasascarf DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!! klik link dekat bio 📲 #tudungklang  #tudungshahalam  #tudungdelivery  #sasascarf  #satinscarf  #tudungexpress  #tudungampang  #shawlsatinmurah  #shawlplain  #codklang  #codshahalam  #codampang  #tudungcantik  #bawalovers  #tudungsetialam  #setiaalam  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlsatinmurah  #tudunguitmshahalam  #shawlsatin  #uitmshahalam  #shawlsatinluxe  #shawlsatinplain  #shawlklang  #shawlshahalam  #shawlampang  #satinshawl  #satinscarf  #tudungcodshahalam  #tudungcodklang  #tudungcodampang 
Assalammualaikum korang, selamat berhujung mingguuu! 
So yahhh.. here now di atas permintaan ramai I dah pun restock this your favourite scarf ! Suka atau tidak tu ?😍
.
.
SASA SATIN SCARF 💎

Material: shawl satin mini bubble ✔️
Panjang: 1.8m✔️:0.8m✔️
Jahitan  tepi: straightcut ✔️
harga: rm 2️⃣2️⃣only! ✔️(including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )😉🚘 Add rm8 sm , rm12 ss for postage service.

Lets grab your favourite colour. 
@sasascarf  @sasascarf  @sasascarf 
DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!!
klik link dekat bio 📲 
#tudungklang #tudungshahalam #tudungdelivery #sasascarf #satinscarf #tudungexpress #tudungampang #shawlsatinmurah #shawlplain #codklang #codshahalam #codampang #tudungcantik #bawalovers #tudungsetialam #setiaalam #tudungmurah #shawlmurah #shawlsatinmurah #tudunguitmshahalam #shawlsatin #uitmshahalam #shawlsatinluxe #shawlsatinplain #shawlklang #shawlshahalam #shawlampang #satinshawl #satinscarf #tudungcodshahalam  #tudungcodklang #tudungcodampang
Assalammualaikum korang, selamat berhujung mingguuu! So yahhh.. here now di atas permintaan ramai I dah pun restock this your favourite scarf ! Suka atau tidak tu ?😍 . . SASA SATIN SCARF 💎 Material: shawl satin mini bubble ✔️ Panjang: 1.8m✔️:0.8m✔️ Jahitan tepi: straightcut ✔️ harga: rm 2️⃣2️⃣only! ✔️(including deliveryyy terus sampai dekat korang area Klang, Shah Alam & Ampang )😉🚘 Add rm8 sm , rm12 ss for postage service. Lets grab your favourite colour. @sasascarf @sasascarf @sasascarf DM or whatsapp teruss +60178890298 !!!!!! klik link dekat bio 📲 #tudungklang  #tudungshahalam  #tudungdelivery  #sasascarf  #satinscarf  #tudungexpress  #tudungampang  #shawlsatinmurah  #shawlplain  #codklang  #codshahalam  #codampang  #tudungcantik  #bawalovers  #tudungsetialam  #setiaalam  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlsatinmurah  #tudunguitmshahalam  #shawlsatin  #uitmshahalam  #shawlsatinluxe  #shawlsatinplain  #shawlklang  #shawlshahalam  #shawlampang  #satinshawl  #satinscarf  #tudungcodshahalam  #tudungcodklang  #tudungcodampang