an online Instagram web viewer

#codkemaman medias

Photos

SOBELLA WONDER BLUSH
.
๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush
๐Ÿ‘ Cushion stick blusher
๐Ÿ‘ Pigmented
๐Ÿ‘ Tahan lama
๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja)
๐Ÿ‘ Tak bercapuk
๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth
๐Ÿ‘ Tak melekit
๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
SOBELLA WONDER BLUSH . ๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush ๐Ÿ‘ Cushion stick blusher ๐Ÿ‘ Pigmented ๐Ÿ‘ Tahan lama ๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja) ๐Ÿ‘ Tak bercapuk ๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth ๐Ÿ‘ Tak melekit ๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
SOBELLA WONDER BLUSH
.
๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush
๐Ÿ‘ Cushion stick blusher
๐Ÿ‘ Pigmented
๐Ÿ‘ Tahan lama
๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja)
๐Ÿ‘ Tak bercapuk
๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth
๐Ÿ‘ Tak melekit
๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
SOBELLA WONDER BLUSH . ๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush ๐Ÿ‘ Cushion stick blusher ๐Ÿ‘ Pigmented ๐Ÿ‘ Tahan lama ๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja) ๐Ÿ‘ Tak bercapuk ๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth ๐Ÿ‘ Tak melekit ๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
SOBELLA WONDER BLUSH
.
๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush
๐Ÿ‘ Cushion stick blusher
๐Ÿ‘ Pigmented
๐Ÿ‘ Tahan lama
๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja)
๐Ÿ‘ Tak bercapuk
๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth
๐Ÿ‘ Tak melekit
๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
SOBELLA WONDER BLUSH . ๐Ÿ‘ Pipi bulat bak dicucuk dek di-botox oleh wonder blush ๐Ÿ‘ Cushion stick blusher ๐Ÿ‘ Pigmented ๐Ÿ‘ Tahan lama ๐Ÿ‘ Senang nak blend (beauty blender atau dap2 dengan jari sahaja) ๐Ÿ‘ Tak bercapuk ๐Ÿ‘ Liquid blusher yang sangat smooth ๐Ÿ‘ Tak melekit ๐Ÿ‘ Sesuai untuk semua looks . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
Kau fikir bagus sangat ke?
.
.
Jem kepala bila customer tak percaya yang COCO S viral ni bagus gila!.
.
Dah banyak sangat dapat testimoni pasal coco s ni!. Paling best x perlu berpantang kay!.
.
.
Wassap 016 5059124 atau klik link wassap di bio ig.
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamseremban #codseremban
Kau fikir bagus sangat ke? . . Jem kepala bila customer tak percaya yang COCO S viral ni bagus gila!. . Dah banyak sangat dapat testimoni pasal coco s ni!. Paling best x perlu berpantang kay!. . . Wassap 016 5059124 atau klik link wassap di bio ig. . . #detoxdrink  #fibermax  #stokisbodydream  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #stokisbodydream  #bodydreamkedah  #codlangkawi  #bodydreambatucaves  #bodydreamperak  #codjohor  #bodydreamjohor  #bodydreampenang  #bodydreamsungaipetani  #codpenang  #codsungaipetani  #codshahalam  #bodydreamshahalam  #bodydreamperak  #codperak  #bodydreammelaka  #codmelaka  #codkemaman  #bodydreamkemaman  #bodydreampetalingjaya  #codpetalingjaya  #bodydreamseremban  #codseremban 
Testimoni yang telah berjaya. Anda bila lagi? ๐Ÿ˜‰
. .
๐Ÿ“ฑ 0143319510

#safiyyahijabspray #tiadalagitudungkelepetmenggelembung #senangdibentuk #codparitbuntar #codnibongtebal #codkemaman
BAWAL COTTON PLAIN B45
.
material cotton japan
Jahitan kelim halus
Bidang 45"
.
Bawal plain - rm10
DIAMOND & BUNGA - rm15

#bawalcotton #codkemaman #bawalcottonreadystock #tudungmurah
Jika anda sedang mencari penapis air yg portable, tanpa menggunakan elektrik & tanpa komitmen bulanan, Nano Nature Water Filtration System ni adalah pilihan yg TEPAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Dijamin bersih, selamat & ada tambahan mineral..
.
Aliran air yg laju - 3.5L / minit
.
.
Berminat DM / whatsapp 0199853017 atau klik link di bio.
.
.
.
.
www.wasap.my/60199853017

#tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremurah #tupperwaredungun
#tupperwarekemaman
#tupperwareterengganu
#tupperwaremalaysia
#tupperwareonline
#tupperwaresales #terapiinstagram
#mugtupperware #eusahawan #agenttupperwaredungun #ajimaura #tupperwarewaterfilter #coddungun #keahliantupperwarepercuma #pakejkeahliantupperware #dropshiptupperware #nanonaturewaterfiltrationsystem #waterfilter #penapisair #penapisairtupperware #daftarahlitupperware #codkemaman #bazaar #igshop #bazaarpaknil
Jika anda sedang mencari penapis air yg portable, tanpa menggunakan elektrik & tanpa komitmen bulanan, Nano Nature Water Filtration System ni adalah pilihan yg TEPAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Dijamin bersih, selamat & ada tambahan mineral.. . Aliran air yg laju - 3.5L / minit . . Berminat DM / whatsapp 0199853017 atau klik link di bio. . . . . www.wasap.my/60199853017 #tupperware  #tupperwarebrands  #tupperwarebrandsmalaysia  #tupperwaremurah  #tupperwaredungun  #tupperwarekemaman  #tupperwareterengganu  #tupperwaremalaysia  #tupperwareonline  #tupperwaresales  #terapiinstagram  #mugtupperware  #eusahawan  #agenttupperwaredungun  #ajimaura  #tupperwarewaterfilter  #coddungun  #keahliantupperwarepercuma  #pakejkeahliantupperware  #dropshiptupperware  #nanonaturewaterfiltrationsystem  #waterfilter  #penapisair  #penapisairtupperware  #daftarahlitupperware  #codkemaman  #bazaar  #igshop  #bazaarpaknil 
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขAssalamualaikum semua nyaaa... Adakah anda tertanya2 mcm mana nak dapatkan kulit yang cantiq&penghadam y bagus๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡..Meh kami nak kongsikan bersama anda bagaimana untuk kekal sihat dan cantiq selalu dengan mengamalkan Extra Virgin Olive Oil FARS๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ So kepada sesape y nak cuba Extra Virgin Olive Oil FARS niey boleh contact kite yer..Rugi tau kalau tak cube...Harga dijamin mampu milik..Jugaaaaa bagus tuk kesihatan lain tau..Insyaallah..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Risau stok tak ade?????
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰Jangan risauuu..Kami sentiase restock produk Extra Virgin Olive Oil FARS..Jadi jgn malu jgn segan..Cepat2 order๐Ÿ’–๐Ÿ’–
@koindah_produksunnah 
#codkemaman 
#oliveoil 
#extravirgin
#isteribukanuntukdisewa
#seriburindu
#lelakikirimantuhan
#kemaman
#cikgucikgu
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขAssalamualaikum semua nyaaa... Adakah anda tertanya2 mcm mana nak dapatkan kulit yang cantiq&penghadam y bagus๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡..Meh kami nak kongsikan bersama anda bagaimana untuk kekal sihat dan cantiq selalu dengan mengamalkan Extra Virgin Olive Oil FARS๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ So kepada sesape y nak cuba Extra Virgin Olive Oil FARS niey boleh contact kite yer..Rugi tau kalau tak cube...Harga dijamin mampu milik..Jugaaaaa bagus tuk kesihatan lain tau..Insyaallah..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Risau stok tak ade????? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰Jangan risauuu..Kami sentiase restock produk Extra Virgin Olive Oil FARS..Jadi jgn malu jgn segan..Cepat2 order๐Ÿ’–๐Ÿ’– @koindah_produksunnah #codkemaman  #oliveoil  #extravirgin  #isteribukanuntukdisewa  #seriburindu  #lelakikirimantuhan  #kemaman  #cikgucikgu 
SNOWCAP ๐Ÿ‘ป BCF CUPCAKESโ—๏ธ
.
.
Cantik & menarikkan colour snowcap ๐Ÿ‘ปyang ada dalam cupcakes tuu? .
Boleh zoom n perhatikan satu-satu colour yang uolss minat! semua still available๐Ÿ˜
.
Kalau siapa dah try SNOWCAP/ANAK TUDUNG ni, pasti tak curang dah dengan anak tudung lain!
.
Material viscose yang sangat besttโ—๏ธ
RM10 BERBALOI-BALOIโ—๏ธ .
๐Ÿ“ž WhatsApp Anna ๐Ÿ“ฒ60139420871 ๐ŸŒŽPOSTAGE 1 MALAYSIA ๐ŸššCOD CHUKAI KEMAMAN
.
.
#snowcapberhantu 
#snowcapberhantubychefiza 
#bychefiza 
#tudungsouk 
#handsockberhantu 
#agentsahbcf 
#codkemaman
SNOWCAP ๐Ÿ‘ป BCF CUPCAKESโ—๏ธ . . Cantik & menarikkan colour snowcap ๐Ÿ‘ปyang ada dalam cupcakes tuu? . Boleh zoom n perhatikan satu-satu colour yang uolss minat! semua still available๐Ÿ˜ . Kalau siapa dah try SNOWCAP/ANAK TUDUNG ni, pasti tak curang dah dengan anak tudung lain! . Material viscose yang sangat besttโ—๏ธ RM10 BERBALOI-BALOIโ—๏ธ . ๐Ÿ“ž WhatsApp Anna ๐Ÿ“ฒ60139420871 ๐ŸŒŽPOSTAGE 1 MALAYSIA ๐ŸššCOD CHUKAI KEMAMAN . . #snowcapberhantu  #snowcapberhantubychefiza  #bychefiza  #tudungsouk  #handsockberhantu  #agentsahbcf  #codkemaman 
GARLIC-N-ALL SET
โค๏ธ Garlic-N-All Keeper 5.5L (1)
โค๏ธ Garlic-N-All Keeper 3.0L (1)
.
EXCLUSIVE PURCHASE
โค๏ธ Chop N Pour Set with Spatula (1) RM14.90 nett
.
.
Berminat DM / whatsapp 0199853017 atau klik link di bio.
.
.
.
.
www.wasap.my/60199853017

#tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremurah #tupperwaredungun
#tupperwarekemaman
#tupperwareansuran
#tupperwaremalaysia
#tupperwareonline
#tupperwaresales #terapiinstagram
#eusahawan #lunchboxtupperware #agenttupperwaredungun #ajimaura #tupperwarewaterfilter #coddungun #keahliantupperwarepercuma #deepavalisuperdeal #garlicnallset #ahlitupperware #garlicnallkeeper #bekasbawangtupperware #deepavalisales #daftarahlitupperware #codkemaman #bazaaronline #bazaarmuslimah #igshop
GARLIC-N-ALL SET โค๏ธ Garlic-N-All Keeper 5.5L (1) โค๏ธ Garlic-N-All Keeper 3.0L (1) . EXCLUSIVE PURCHASE โค๏ธ Chop N Pour Set with Spatula (1) RM14.90 nett . . Berminat DM / whatsapp 0199853017 atau klik link di bio. . . . . www.wasap.my/60199853017 #tupperware  #tupperwarebrands  #tupperwarebrandsmalaysia  #tupperwaremurah  #tupperwaredungun  #tupperwarekemaman  #tupperwareansuran  #tupperwaremalaysia  #tupperwareonline  #tupperwaresales  #terapiinstagram  #eusahawan  #lunchboxtupperware  #agenttupperwaredungun  #ajimaura  #tupperwarewaterfilter  #coddungun  #keahliantupperwarepercuma  #deepavalisuperdeal  #garlicnallset  #ahlitupperware  #garlicnallkeeper  #bekasbawangtupperware  #deepavalisales  #daftarahlitupperware  #codkemaman  #bazaaronline  #bazaarmuslimah  #igshop 
Please be noticed about this . Sbb ada sesetengah customer tnya harga dh termasuk postage ke? Ok no, harga tidak termasuk postage lagi  Takpa sis bagitahu sekali lagi dekat sini. Hehe๐Ÿ’• And postage jgak akn mengikut berat brg uolls jgk ye. Thnkyou ๐Ÿ’•

#fairylightmalaysia
#fairylightmurahmalaysia
#fairylightborongmalaysia
#tapestrymalaysia
#tapestrymurahmalaysia 
#bedcanopymalaysia
#bedcanopymurahmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#unicornlightmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#ainahijabspraymurah
#ainahijabspraymalaysia
#coconutmilkscrubmurah
#selfiemirrormalaysia
#selfiemirrormurahmalaysia
#codkemaman
#minilightboxmurah
#minilightboxmalaysia
#nightskyprojectormurah
#nightskyprojector
#fairylightclipmurah
#cottonballlight
Please be noticed about this . Sbb ada sesetengah customer tnya harga dh termasuk postage ke? Ok no, harga tidak termasuk postage lagi Takpa sis bagitahu sekali lagi dekat sini. Hehe๐Ÿ’• And postage jgak akn mengikut berat brg uolls jgk ye. Thnkyou ๐Ÿ’• #fairylightmalaysia  #fairylightmurahmalaysia  #fairylightborongmalaysia  #tapestrymalaysia  #tapestrymurahmalaysia  #bedcanopymalaysia  #bedcanopymurahmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #unicornlightmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #ainahijabspraymurah  #ainahijabspraymalaysia  #coconutmilkscrubmurah  #selfiemirrormalaysia  #selfiemirrormurahmalaysia  #codkemaman  #minilightboxmurah  #minilightboxmalaysia  #nightskyprojectormurah  #nightskyprojector  #fairylightclipmurah  #cottonballlight 
NIGHT SKY PROJECTOR โค

Price : RM15 โ€ข
โ€ข
๐Ÿšš Add Pos RM8sm / RM12ss
โ€ข
โ€ข
โ€ข

Size : 4.33*4.33*4.92 inci / 110x110x12.5mm
โ€ข
โ€ข
โ€ข
~ Star
~ moon & star
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Input voltage : AC100-240V
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Output current : 0.8A-1A
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Use battery 3 x AA

Whatsapp 0145364768
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOT ITEM AND WHATSAPP TO ORDER 
#fairylightmalaysia
#fairylightmurahmalaysia
#fairylightborongmalaysia
#tapestrymalaysia
#tapestrymurahmalaysia 
#bedcanopymalaysia
#bedcanopymurahmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#unicornlightmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#ainahijabspraymurah
#ainahijabspraymalaysia
#coconutmilkscrubmurah
#selfiemirrormalaysia
#selfiemirrormurahmalaysia
#codkemaman
#minilightboxmurah
#minilightboxmalaysia
#nightskyprojectormurah
#nightskyprojector
#fairylightclipmurah
#cottonballlight
NIGHT SKY PROJECTOR โค Price : RM15 โ€ข โ€ข ๐Ÿšš Add Pos RM8sm / RM12ss โ€ข โ€ข โ€ข Size : 4.33*4.33*4.92 inci / 110x110x12.5mm โ€ข โ€ข โ€ข ~ Star ~ moon & star โ€ข โ€ข โ€ข Input voltage : AC100-240V โ€ข โ€ข โ€ข Output current : 0.8A-1A โ€ข โ€ข โ€ข Use battery 3 x AA Whatsapp 0145364768 ๐Ÿ“ฒ SCREENSHOT ITEM AND WHATSAPP TO ORDER #fairylightmalaysia  #fairylightmurahmalaysia  #fairylightborongmalaysia  #tapestrymalaysia  #tapestrymurahmalaysia  #bedcanopymalaysia  #bedcanopymurahmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #unicornlightmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #ainahijabspraymurah  #ainahijabspraymalaysia  #coconutmilkscrubmurah  #selfiemirrormalaysia  #selfiemirrormurahmalaysia  #codkemaman  #minilightboxmurah  #minilightboxmalaysia  #nightskyprojectormurah  #nightskyprojector  #fairylightclipmurah  #cottonballlight 
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹ . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹ . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹ . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹
.
Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror
.
๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN
๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA
.
Untuk order
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman
.
#sobellahq004 #sobellakemaman #codkemaman #sobellasolawa #sobellasquad #sobelladungun #sobellaterengganu #sobella #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellalovers #sobellacosmetic #sobellakuantan #sobellacherating #sobellawonderblush #wonderblush #sobellawonderblushkemaman #sayajual #tatiuc #ranaco #kktm #umt #unisza #uiagambang #muakemaman #muakuantan #muakl #muaselangor #sobellalipmatteviral
Stok sangat2 limited ๐Ÿ˜ Edisi Sobella Lipmatte almost final stock. Do grab yours now while last stock ๐Ÿ’‹ . Belian 3 pcs ke atas, FREE GIFT EXCLUSIVE 1 Sobella Pocket Mirror . ๐Ÿš— COD SELURUH KEMAMAN ๐Ÿ“ฎ POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60145296409/sobellacosmeticskemaman . #sobellahq004  #sobellakemaman  #codkemaman  #sobellasolawa  #sobellasquad  #sobelladungun  #sobellaterengganu  #sobella  #sobellalipmatte  #sobellalipstick  #sobellabeauty  #sobellalovers  #sobellacosmetic  #sobellakuantan  #sobellacherating  #sobellawonderblush  #wonderblush  #sobellawonderblushkemaman  #sayajual  #tatiuc  #ranaco  #kktm  #umt  #unisza  #uiagambang  #muakemaman  #muakuantan  #muakl  #muaselangor  #sobellalipmatteviral 
Memang penting ke scrub muka nih? ๐Ÿค”
.
. 
Ramai lagi yang tak sedar kepentingan skrub wajah nie. So meh sini sis nak share sikit tentang kepentingan FACE SCRUB
.
. ๐ŸŒฑ Berkesan untuk menanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒฑ Meremajakan kulit
๐ŸŒฑ Kulit wajah bersih & sihat
๐ŸŒฑ Kulit menjadi licin & cerah dengan penggunaan yang konsisten
๐ŸŒฑ Melembapkan kulit
.
. 
Pemilihan face scrub penting jugak uolls. Make sure guna face scrub yang tidak terlalu kasar, dan mempunyai pelembap. The best scrub of course lah Greentea Mint Face Scrub ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
. 
Jojoba beads dari kulit walnut yang dikisar halus, serta dilengkap dengan Argan Oil untuk melembapkan kulit ๐Ÿ˜
.
. 
So, jangan lupa amalkan scrub muka at least twice a week ok! ๐Ÿค—
Memang penting ke scrub muka nih? ๐Ÿค” . . Ramai lagi yang tak sedar kepentingan skrub wajah nie. So meh sini sis nak share sikit tentang kepentingan FACE SCRUB . . ๐ŸŒฑ Berkesan untuk menanggalkan sel kulit mati ๐ŸŒฑ Meremajakan kulit ๐ŸŒฑ Kulit wajah bersih & sihat ๐ŸŒฑ Kulit menjadi licin & cerah dengan penggunaan yang konsisten ๐ŸŒฑ Melembapkan kulit . . Pemilihan face scrub penting jugak uolls. Make sure guna face scrub yang tidak terlalu kasar, dan mempunyai pelembap. The best scrub of course lah Greentea Mint Face Scrub ๐Ÿ‘๐Ÿผ . . Jojoba beads dari kulit walnut yang dikisar halus, serta dilengkap dengan Argan Oil untuk melembapkan kulit ๐Ÿ˜ . . So, jangan lupa amalkan scrub muka at least twice a week ok! ๐Ÿค—
Nak cantik jangan malas 
Nak cantik jangan kedekut
Nak cantik mari dapatkan #ekinbeauty 
Harga amat murah hasil memuaskan pasti akan repert oder berkali kali ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Www.wasap.my/60139687346

#sabuntomato
#goldenserum
#glowfoundation
#spraymosturizergold
#blushercikpinky
#glowingspraypink
#ekinbeauty
#codkemaman
Siapa cakap tudung kelepet ni hanya berlaku kepada penggemar tudung bawal ?? Ni haaa. Penggemar tudung sarung pon mempunyai masalah yang sama. But donโ€™t worry ๐Ÿ˜‰, Safiyya hijab spray kan ada. Just spray it & iron. Done !! .
.
Siapa yang berminat dengan cik pia ni, boleh whatsApp no di bawah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“ฑ 01433195510 
#safiyyahijabspray #saynototudungkelepet #codparitbuntar #codnibongtebal #codusmnibongtebal #codkemaman
Org xthu serum ni sgt penting utk kulit ๐Ÿ™๐Ÿป Sgt penting sbb blh merawat skin uols & memastikan kulit kekal hydrate๐Ÿ’ช๐Ÿป Queenserum ni dirumus khas dr aloevera+tomato & harganya mmpu milik! Kecik2 cili padi hokey๐Ÿ˜‰

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
Org xthu serum ni sgt penting utk kulit ๐Ÿ™๐Ÿป Sgt penting sbb blh merawat skin uols & memastikan kulit kekal hydrate๐Ÿ’ช๐Ÿป Queenserum ni dirumus khas dr aloevera+tomato & harganya mmpu milik! Kecik2 cili padi hokey๐Ÿ˜‰ #serumtomato  #serumwajah  #serummurah  #serum  #serumviral  #codkemaman 
NIGHT SKY PROJECTOR โค

Price : RM15 โ€ข
โ€ข
โ€ข
๐Ÿšš Add Pos RM8sm / RM12ss
โ€ข
โ€ข
โ€ข

Size : 4.33*4.33*4.92 inci / 110x110x12.5mm
โ€ข
โ€ข
โ€ข
~ Star
~ moon & star
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Input voltage : AC100-240V
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Output current : 0.8A-1A
โ€ข
โ€ข
โ€ข
Use battery 3 x AA

Whatsapp 0145364768
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOT ITEM AND WHATSAPP TO ORDER 
#fairylightmalaysia
#fairylightmurahmalaysia
#fairylightborongmalaysia
#tapestrymalaysia
#tapestrymurahmalaysia 
#bedcanopymalaysia
#bedcanopymurahmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#unicornlightmalaysia
#unicornlightmurahmalaysia
#ainahijabspraymurah
#ainahijabspraymalaysia
#coconutmilkscrubmurah
#selfiemirrormalaysia
#selfiemirrormurahmalaysia
#codkemaman
#minilightboxmurah
#minilightboxmalaysia
#nightskyprojectormurah
#nightskyprojector
#fairylightclipmurah
#cottonballlight
NIGHT SKY PROJECTOR โค Price : RM15 โ€ข โ€ข โ€ข ๐Ÿšš Add Pos RM8sm / RM12ss โ€ข โ€ข โ€ข Size : 4.33*4.33*4.92 inci / 110x110x12.5mm โ€ข โ€ข โ€ข ~ Star ~ moon & star โ€ข โ€ข โ€ข Input voltage : AC100-240V โ€ข โ€ข โ€ข Output current : 0.8A-1A โ€ข โ€ข โ€ข Use battery 3 x AA Whatsapp 0145364768 ๐Ÿ“ฒ SCREENSHOT ITEM AND WHATSAPP TO ORDER #fairylightmalaysia  #fairylightmurahmalaysia  #fairylightborongmalaysia  #tapestrymalaysia  #tapestrymurahmalaysia  #bedcanopymalaysia  #bedcanopymurahmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #unicornlightmalaysia  #unicornlightmurahmalaysia  #ainahijabspraymurah  #ainahijabspraymalaysia  #coconutmilkscrubmurah  #selfiemirrormalaysia  #selfiemirrormurahmalaysia  #codkemaman  #minilightboxmurah  #minilightboxmalaysia  #nightskyprojectormurah  #nightskyprojector  #fairylightclipmurah  #cottonballlight 
Nih sudah dipinang orang dalam amsa 30 minit aje sih hehehe ๐Ÿ˜‚
.
.
Thanks kepada awak membeli untuk kebersihan anak awak ๐Ÿ˜
.
.
.
www.wasap.my/60179284125/tasneem
www.wasap.my/60179284125/tasneem

#anakkulitsensetif #anakbatuk #selsema #cfrub #trub #skeenz #calm #sleep #tasneemnaturel #agenterengganu #codkemaman #codkerteh #codkemasik #codpaka #coddungun #codganu #tasneemganu #ganu #batuk #kembungperut #setbayi #hadiahbayi #babypantang #pantang #hadiahpantang #handsanitizer #organiksemua #barangbaby
Nih sudah dipinang orang dalam amsa 30 minit aje sih hehehe ๐Ÿ˜‚ . . Thanks kepada awak membeli untuk kebersihan anak awak ๐Ÿ˜ . . . www.wasap.my/60179284125/tasneem www.wasap.my/60179284125/tasneem #anakkulitsensetif  #anakbatuk  #selsema  #cfrub  #trub  #skeenz  #calm  #sleep  #tasneemnaturel  #agenterengganu  #codkemaman  #codkerteh  #codkemasik  #codpaka  #coddungun  #codganu  #tasneemganu  #ganu  #batuk  #kembungperut  #setbayi  #hadiahbayi  #babypantang  #pantang  #hadiahpantang  #handsanitizer  #organiksemua  #barangbaby 
Alhamdulillah stock hand sanitizer selamat mendarat.. .
.
Bukan sis tamo amek banyak stock eh.. Tp limited sorang 1 jenis aje untuk agent.. Sape nak bole pm.. .
.
Nak bagi hadiah bajet bajet kt kawan pantang pun bole nih.. Hand sanitizer nih 100% eos taw.. Guna gel aloe vera lagi.. .
Jom ah try.. Takkan RM 19 pun kedekut utk jaga kebersihan tangan cik kak aih ๐Ÿคญ
.
.
www.wasap.my/60179284125/tasneem
www.wasap.my/60179284125/tasneem
.
.
.
#anakkulitsensetif #anakbatuk #selsema #cfrub #trub #skeenz #calm #sleep #tasneemnaturel #agenterengganu #codkemaman #codkerteh #codkemasik #codpaka #coddungun #codganu #tasneemganu #ganu #batuk #kembungperut #setbayi #hadiahbayi #babypantang #pantang #hadiahpantang #handsanitizer #organiksemua #barangbaby
Alhamdulillah stock hand sanitizer selamat mendarat.. . . Bukan sis tamo amek banyak stock eh.. Tp limited sorang 1 jenis aje untuk agent.. Sape nak bole pm.. . . Nak bagi hadiah bajet bajet kt kawan pantang pun bole nih.. Hand sanitizer nih 100% eos taw.. Guna gel aloe vera lagi.. . Jom ah try.. Takkan RM 19 pun kedekut utk jaga kebersihan tangan cik kak aih ๐Ÿคญ . . www.wasap.my/60179284125/tasneem www.wasap.my/60179284125/tasneem . . . #anakkulitsensetif  #anakbatuk  #selsema  #cfrub  #trub  #skeenz  #calm  #sleep  #tasneemnaturel  #agenterengganu  #codkemaman  #codkerteh  #codkemasik  #codpaka  #coddungun  #codganu  #tasneemganu  #ganu  #batuk  #kembungperut  #setbayi  #hadiahbayi  #babypantang  #pantang  #hadiahpantang  #handsanitizer  #organiksemua  #barangbaby 
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’Nak tahu rahsia Minyak Zaitun dalam membantu mencegah penyakit โ€“ penyakit kronik? Antara kelebihan minyak zaitun untuk kesihatan adalah seperti berikut๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ
@koindah_produksunnah 
#codkemaman
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’Nak tahu rahsia Minyak Zaitun dalam membantu mencegah penyakit โ€“ penyakit kronik? Antara kelebihan minyak zaitun untuk kesihatan adalah seperti berikut๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ @koindah_produksunnah #codkemaman 
PROMO LOVERA 11.11 DAH HABIS, TAPI DONT'T WORRY. NOVEMBER SPECIAL DEAL IS STILL ONZ!
.
.
๐ŸŽ‰ LOVERA NOVEMBER SPECIAL DEAL! ๐ŸŽ‰
.
.
SET PROMO โคต๏ธ ๐Ÿ‘ BASIC STARTER : 1 MJ + 1 SAMPLE LCC = RM80
๐Ÿ‘ TWIN SET : 2MJ = RM135
๐Ÿ‘ TRIPLE SET : 3MJ = RM200
๐Ÿ‘ BASIC TREATMENT SET : 1 MJ + 1 LCC = RM110
๐Ÿ‘ BREAKOUT SKIN TREATMENT : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150
๐Ÿ‘ DRY SKIN TREATMENT : 1MJ + 1LCC + 1BBJ = RM155
๐Ÿ‘ WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190
๐Ÿ‘ PREMIUM COMPLETE SET = RM230
.
.
๐ŸŽ‰ STANDARD POSTAGE (RM8 SM // RM11 (SS))
.
.
๐ŸŽ FREE RM10 VOUCHER
๐ŸŽ FREE BEAUTY BOX & FACIAL MASK FOR EACH SET PURCHASE
๐ŸŽ FREE EXTRA FREE GIFTS FOR PURCHASE RM180 & ABOVE!
.
.
Order? Terus whatsapp: 
014-6129897 (Hamizah MJTG18)! COD & pos setiap hari ke seluruh Malaysia (kecuali public holiday). Dan tambahan FREE GIFT menanti utk setiap pembelian. ๐Ÿ˜‰
.
.
COD:
- Kemaman
- Kuala Terengganu
- Kuantan
.
.
WALK-IN:
- @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU)
- @aysaravendor (KUANTAN)
.
.
#sayajual #magicjelly #magicjellylovera #loveramagicjelly #magicjellymurah #magicjellyterengganu #Loveraauthorizeddistributor #teamMizaLovera #MizaLoveraLeader #kemaman #codkemaman #codgeliga #codbinjai #codchukai #codkijal #codkemasik #codpaka #codkerteh #codkualaterengganu #codkuantan #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveraglowmist #loverabbjelly #agentdiperlukan #dropshipperdiperlukan
PROMO LOVERA 11.11 DAH HABIS, TAPI DONT'T WORRY. NOVEMBER SPECIAL DEAL IS STILL ONZ! . . ๐ŸŽ‰ LOVERA NOVEMBER SPECIAL DEAL! ๐ŸŽ‰ . . SET PROMO โคต๏ธ ๐Ÿ‘ BASIC STARTER : 1 MJ + 1 SAMPLE LCC = RM80 ๐Ÿ‘ TWIN SET : 2MJ = RM135 ๐Ÿ‘ TRIPLE SET : 3MJ = RM200 ๐Ÿ‘ BASIC TREATMENT SET : 1 MJ + 1 LCC = RM110 ๐Ÿ‘ BREAKOUT SKIN TREATMENT : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 ๐Ÿ‘ DRY SKIN TREATMENT : 1MJ + 1LCC + 1BBJ = RM155 ๐Ÿ‘ WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190 ๐Ÿ‘ PREMIUM COMPLETE SET = RM230 . . ๐ŸŽ‰ STANDARD POSTAGE (RM8 SM // RM11 (SS)) . . ๐ŸŽ FREE RM10 VOUCHER ๐ŸŽ FREE BEAUTY BOX & FACIAL MASK FOR EACH SET PURCHASE ๐ŸŽ FREE EXTRA FREE GIFTS FOR PURCHASE RM180 & ABOVE! . . Order? Terus whatsapp: 014-6129897 (Hamizah MJTG18)! COD & pos setiap hari ke seluruh Malaysia (kecuali public holiday). Dan tambahan FREE GIFT menanti utk setiap pembelian. ๐Ÿ˜‰ . . COD: - Kemaman - Kuala Terengganu - Kuantan . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #sayajual  #magicjelly  #magicjellylovera  #loveramagicjelly  #magicjellymurah  #magicjellyterengganu  #Loveraauthorizeddistributor  #teamMizaLovera  #MizaLoveraLeader  #kemaman  #codkemaman  #codgeliga  #codbinjai  #codchukai  #codkijal  #codkemasik  #codpaka  #codkerteh  #codkualaterengganu  #codkuantan  #loveracompletecleanser  #loveradaycream  #loveraglowmist  #loverabbjelly  #agentdiperlukan  #dropshipperdiperlukan 
Cream puff gebu ๐Ÿ˜‹
Inti special cream
Bukan custard biasa tu
Rasa dia ala2 ais krim vanilla
.
๐ŸŽRM10 sebekas ; 10 biji puff gebu
๐ŸŽRM25 sekotak ; 25 biji puff gebu
๐ŸŽRM30 sekotak ; 30 biji puff gebu
๐ŸŽRM35 sekotak ; 35 biji puff gebu
.
#creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffkemaman #creampuffspecialcream #japanesecreampuff #codchukai #codkemaman #kemamanbakers #kemaman #kemamanidaman #chukai #bandarchukai #chukaikemaman #beautifulterengganu
Cream puff gebu ๐Ÿ˜‹ Inti special cream Bukan custard biasa tu Rasa dia ala2 ais krim vanilla . ๐ŸŽRM10 sebekas ; 10 biji puff gebu ๐ŸŽRM25 sekotak ; 25 biji puff gebu ๐ŸŽRM30 sekotak ; 30 biji puff gebu ๐ŸŽRM35 sekotak ; 35 biji puff gebu . #creampuffgebu  #creampuffsedap  #creampuffmurah  #creampuffkemaman  #creampuffspecialcream  #japanesecreampuff  #codchukai  #codkemaman  #kemamanbakers  #kemaman  #kemamanidaman  #chukai  #bandarchukai  #chukaikemaman  #beautifulterengganu 
200pcs cream puff untuk jamuan rumah sukan. Enjoy ur cream puff. Dulu sis rumah sukan hijau. Hijau selalu dapat nombor satu. Haha! Terkenang zaman muda ๐Ÿ˜€
.
#creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffkemaman #creampuffspecialcream #japanesecreampuff #codchukai #codkemaman #kemamanbakers #kemaman #kemamanidaman #chukai #bandarchukai #chukaikemaman #beautifulterengganu
๐Ÿซ๐ŸซCHOCO LELEH ๐Ÿซ๐Ÿซ Haiii uolllssss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mengidam choco leleh ๐Ÿ˜ ??
Kt ofis mencari kudap2 ๐Ÿค” ??
Malas nk buat sendri ๐Ÿคช ?? Jgn susah hati.. Boleh order dgn sy yg pastinya puas mkn ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ & puas hati โคโค
.
.
Confirm puas hati bila mkn krukk krakk krukk krakk ๐Ÿ™ƒ rasa cair choco dlm mulut ๐Ÿ˜‹ ditambah pula dgn rice ball crunchy ๐Ÿ˜š.. Pasti digemari ramai ๐Ÿ˜
.
.
2 flavor available
๐ŸŒนDark Chocolate
๐ŸŒนWhite Chocolate

COD SEKITAR KEMAMAN ๐Ÿš—
POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ’Œ
www.wasap.my/601112178482

#chocolelehkemaman#mektichocoleleh #choco #lelehย #chocolelehviral #chocolelehkemaman #codbukitkuang #codkemaman #bukitkuang #kemaman #chocojarย #darkchocolate #whitechocolate #coklatsedapย #coklatenak #bubbleย #riceย #bubblerice
๐Ÿซ๐ŸซCHOCO LELEH ๐Ÿซ๐Ÿซ Haiii uolllssss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mengidam choco leleh ๐Ÿ˜ ?? Kt ofis mencari kudap2 ๐Ÿค” ?? Malas nk buat sendri ๐Ÿคช ?? Jgn susah hati.. Boleh order dgn sy yg pastinya puas mkn ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ & puas hati โคโค . . Confirm puas hati bila mkn krukk krakk krukk krakk ๐Ÿ™ƒ rasa cair choco dlm mulut ๐Ÿ˜‹ ditambah pula dgn rice ball crunchy ๐Ÿ˜š.. Pasti digemari ramai ๐Ÿ˜ . . 2 flavor available ๐ŸŒนDark Chocolate ๐ŸŒนWhite Chocolate COD SEKITAR KEMAMAN ๐Ÿš— POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ’Œ www.wasap.my/601112178482 #chocolelehkemaman #mektichocoleleh  #choco  #leleh ย #chocolelehviral  #chocolelehkemaman  #codbukitkuang  #codkemaman  #bukitkuang  #kemaman  #chocojar ย #darkchocolate  #whitechocolate  #coklatsedap ย #coklatenak  #bubble ย #rice ย #bubblerice 
Usborne lift the flap pre school skill.
Hard cover, flap and board books
size: 25.5 cm x 21.5 cm, 16 pages

Shapes
A colourful lift-the-flap board book to help children learn about shapes in a fun way. Each page features an illustrated scene full of spotting, naming and counting activities, from a circus show to a trip to the seaside and a summer picnic. Activities include lifting circular, triangular and star-shaped flaps at the circus to uncover the hidden performers, and searching for animals at the seaside by lifting beach balls, kites and umbrellas. With over 80 flaps to lift, each page has lots to spot and talk about, even for pre-readers.
.
Each book RM48

#codkemaman #codkotabharu #educationbookforchildren #usborne
Usborne lift the flap pre school skill. Hard cover, flap and board books size: 25.5 cm x 21.5 cm, 16 pages Shapes A colourful lift-the-flap board book to help children learn about shapes in a fun way. Each page features an illustrated scene full of spotting, naming and counting activities, from a circus show to a trip to the seaside and a summer picnic. Activities include lifting circular, triangular and star-shaped flaps at the circus to uncover the hidden performers, and searching for animals at the seaside by lifting beach balls, kites and umbrellas. With over 80 flaps to lift, each page has lots to spot and talk about, even for pre-readers. . Each book RM48 #codkemaman  #codkotabharu  #educationbookforchildren  #usborne 
3 beradik yang wajib hampa grab untok penjagaan skin korangg,,seriuss x menyesal,,produk #ekinbeauty slamat di gunakan bebas chemical,,nak skin ploless macam sis kita cepat grab produkk virallโ—๏ธโ—๏ธ Rm50 je uooll jimat rm5๐Ÿ˜ฑ

#sabuntomatoRM15
#goldenserumRM25
#glowfoundationRM15
#setcomboRM50
#codkemaman
#sypakaisyjual
#luluskkm
Www.wasap.my/60139687346
โ€œ PERUBHAN DEMI PERUBHAN YG DIALAMI AMAT MNGAGUMKAANโ€๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Waah shining shining muka u sekarang ssiss!! Tak make up pon tak pe daah..๐Ÿค—๐Ÿค—..Bilaa kulit dah sihat..Kita pon jadi bertambah YAKIN๐Ÿ’ช๐Ÿป!!
.
Jom setelkan masalah kulit yg buat korang rungsing dgn c shine skincare kami๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Agent Sah Shalicious #kemaman
Here๐Ÿค—
.
โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman..
.
Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ
๐Ÿš Geliga
๐ŸšBandar Cukai
๐ŸšMak Lagam
๐ŸšMak Cili
๐ŸšGong Limauu
๐ŸšBukit Kuang
๐ŸšKijal
๐Ÿš Kerteh
๐ŸšIbok
๐ŸšBinjai
๐ŸšPasir Gajah
๐ŸšSeberang Tayur
๐ŸšFelda
๐ŸšCheneh
.
#beautysecretshalicious#Kulitcantik#Bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#Chendor#cherating
โ€œ PERUBHAN DEMI PERUBHAN YG DIALAMI AMAT MNGAGUMKAANโ€๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Waah shining shining muka u sekarang ssiss!! Tak make up pon tak pe daah..๐Ÿค—๐Ÿค—..Bilaa kulit dah sihat..Kita pon jadi bertambah YAKIN๐Ÿ’ช๐Ÿป!! . Jom setelkan masalah kulit yg buat korang rungsing dgn c shine skincare kami๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . Agent Sah Shalicious #kemaman  Here๐Ÿค— . โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman.. . Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ ๐Ÿš Geliga ๐ŸšBandar Cukai ๐ŸšMak Lagam ๐ŸšMak Cili ๐ŸšGong Limauu ๐ŸšBukit Kuang ๐ŸšKijal ๐Ÿš Kerteh ๐ŸšIbok ๐ŸšBinjai ๐ŸšPasir Gajah ๐ŸšSeberang Tayur ๐ŸšFelda ๐ŸšCheneh . #beautysecretshalicious #Kulitcantik #Bebasparut #bebascela #bebasjerawat #skinglowing #nampkmuda #kulitiidaman #skinglow #codkemaman #agentkemaman #siscod ##zizanrazak #fadzura #fattahamin #shaliciouskemaman #kamihantar #cukai #kijal #kemasik #airputih #Chendor #cherating 
MENGGUNkan teKNOLOGI korea Pertama Di Malaysia๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
{ Cshine serum} NOT170301552K
{ C shine C Booster}
NOT170301549K
.
.
Uniknye c shine skincare ni die xde krim malam or krim siang.Cuma ad :-
โœ”๏ธ sabun pencuci muka โœ”๏ธ Serbuk Vitamin C booster
โœ”๏ธ Serum
.
.
Sape kate tnpa cream mlm or cream siang tu muka xleh jadi shine shine bercahaya heh๐Ÿ˜
.
.
Apa kelebihan C shine nie:-
.
๐Ÿ” Mmpu merAwat masalah kulit wajah yg sun burn
๐Ÿ”Mencerahkan tona kulit wajah
๐Ÿ” Melembapkan kulit
๐Ÿ”Mencegah penuaan kulit
๐Ÿ”Mnghilangkan Jeragat
๐Ÿ”Mngekalkn keremajaan kulit
๐Ÿ”Mnghilangkan parut jerawat
๐Ÿ” Mnghilangkan tompok tompok hitam
๐Ÿ” Kulit mnjadi gebu berseri๐Ÿ˜
๐Ÿ” Mengecilkn pori pori dimuka
.
.
Jom rasai pngalamn berbeza dgn shalicious๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Agent Sah Shalicious #kemaman
Here๐Ÿค—
.
โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman..
.
Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ
๐Ÿš Geliga
๐ŸšBandar Cukai
๐ŸšMak Lagam
๐ŸšMak Cili
๐ŸšGong Limauu
๐ŸšBukit Kuang
๐ŸšKijal
๐Ÿš Kerteh
๐ŸšIbok
๐ŸšBinjai
๐ŸšPasir Gajah
๐ŸšSeberang Tayur
๐ŸšFelda
๐ŸšCheneh
.
#beautysecretshalicious#Kulitcantik#Bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#Chendor#cherating
MENGGUNkan teKNOLOGI korea Pertama Di Malaysia๐Ÿ‘Œ๐Ÿป { Cshine serum} NOT170301552K { C shine C Booster} NOT170301549K . . Uniknye c shine skincare ni die xde krim malam or krim siang.Cuma ad :- โœ”๏ธ sabun pencuci muka โœ”๏ธ Serbuk Vitamin C booster โœ”๏ธ Serum . . Sape kate tnpa cream mlm or cream siang tu muka xleh jadi shine shine bercahaya heh๐Ÿ˜ . . Apa kelebihan C shine nie:- . ๐Ÿ” Mmpu merAwat masalah kulit wajah yg sun burn ๐Ÿ”Mencerahkan tona kulit wajah ๐Ÿ” Melembapkan kulit ๐Ÿ”Mencegah penuaan kulit ๐Ÿ”Mnghilangkan Jeragat ๐Ÿ”Mngekalkn keremajaan kulit ๐Ÿ”Mnghilangkan parut jerawat ๐Ÿ” Mnghilangkan tompok tompok hitam ๐Ÿ” Kulit mnjadi gebu berseri๐Ÿ˜ ๐Ÿ” Mengecilkn pori pori dimuka . . Jom rasai pngalamn berbeza dgn shalicious๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Agent Sah Shalicious #kemaman  Here๐Ÿค— . โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman.. . Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ ๐Ÿš Geliga ๐ŸšBandar Cukai ๐ŸšMak Lagam ๐ŸšMak Cili ๐ŸšGong Limauu ๐ŸšBukit Kuang ๐ŸšKijal ๐Ÿš Kerteh ๐ŸšIbok ๐ŸšBinjai ๐ŸšPasir Gajah ๐ŸšSeberang Tayur ๐ŸšFelda ๐ŸšCheneh . #beautysecretshalicious #Kulitcantik #Bebasparut #bebascela #bebasjerawat #skinglowing #nampkmuda #kulitiidaman #skinglow #codkemaman #agentkemaman #siscod ##zizanrazak #fadzura #fattahamin #shaliciouskemaman #kamihantar #cukai #kijal #kemasik #airputih #Chendor #cherating 
โ€œ KHUSUS UNTUK MASALAH JERAWAT, JERAWAT, JERAWAT!!โ€
.
Jerawat bernanah degil susah gile nk hilang๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ!!Baca posting ni sampai Habis!!
.
Agent Sah Shalicious #kemaman
Here๐Ÿค—
.
โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman..
.
Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ
๐Ÿš Geliga
๐ŸšBandar Cukai
๐ŸšMak Lagam
๐ŸšMak Cili
๐ŸšGong Limauu
๐ŸšBukit Kuang
๐ŸšKijal
๐Ÿš Kerteh
๐ŸšIbok
๐ŸšBinjai
๐ŸšPasir Gajah
๐ŸšSeberang Tayur
๐ŸšFelda
๐ŸšCheneh
.
#beautysecretshalicious#Kulitcantik#Bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#Chendor#cherating
โ€œ KHUSUS UNTUK MASALAH JERAWAT, JERAWAT, JERAWAT!!โ€ . Jerawat bernanah degil susah gile nk hilang๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ!!Baca posting ni sampai Habis!! . Agent Sah Shalicious #kemaman  Here๐Ÿค— . โœ”๏ธ.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman.. . Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..๐Ÿคฉ ๐Ÿš Geliga ๐ŸšBandar Cukai ๐ŸšMak Lagam ๐ŸšMak Cili ๐ŸšGong Limauu ๐ŸšBukit Kuang ๐ŸšKijal ๐Ÿš Kerteh ๐ŸšIbok ๐ŸšBinjai ๐ŸšPasir Gajah ๐ŸšSeberang Tayur ๐ŸšFelda ๐ŸšCheneh . #beautysecretshalicious #Kulitcantik #Bebasparut #bebascela #bebasjerawat #skinglowing #nampkmuda #kulitiidaman #skinglow #codkemaman #agentkemaman #siscod ##zizanrazak #fadzura #fattahamin #shaliciouskemaman #kamihantar #cukai #kijal #kemasik #airputih #Chendor #cherating 
Huuu mntk buat esok jgk treatmnt sbb tak thn. Actually dh full. Tp haaa boleh laa selit sorg alang2.. alhamdulillah 
Mobile salon kemaman 
#codkemaman #kemaman #kemamanidaman
Huuu mntk buat esok jgk treatmnt sbb tak thn. Actually dh full. Tp haaa boleh laa selit sorg alang2.. alhamdulillah Mobile salon kemaman #codkemaman  #kemaman  #kemamanidaman 
HABISLAH DOUBLE CHIN, PIPI KEMBANG & MUKA BERSEGI

Wahhh ajaib betol mask peruncing dagu ni. Hanya sangkut-sangkut je mask ni pada kedua-dua belah telinga jee.

Double chin hilang. Pipi kembang makin mengempis. Muka bentuk U berubah jadi V.

Whatsapp 0102582772

#DOLLYVSHAPEMASK #dollyvshapebengkungmuka #dollyv #vshapeface #vshapemask #bengkungdagu #daguruncing #daguidaman #runcingdagu #pemutihgigi #oxygendollfoundation #viralmalaysia #viral #baranghot #bazarmurah #bazarpaknil #hotitem #produkviral #produkhot #trustedseller #maharajalawakmega2018 #gegarvaganza2018 #mentor2018 #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #seriburindu  #codkemaman
HABISLAH DOUBLE CHIN, PIPI KEMBANG & MUKA BERSEGI Wahhh ajaib betol mask peruncing dagu ni. Hanya sangkut-sangkut je mask ni pada kedua-dua belah telinga jee. Double chin hilang. Pipi kembang makin mengempis. Muka bentuk U berubah jadi V. Whatsapp 0102582772 #DOLLYVSHAPEMASK  #dollyvshapebengkungmuka  #dollyv  #vshapeface  #vshapemask  #bengkungdagu  #daguruncing  #daguidaman  #runcingdagu  #pemutihgigi  #oxygendollfoundation  #viralmalaysia  #viral  #baranghot  #bazarmurah  #bazarpaknil  #hotitem  #produkviral  #produkhot  #trustedseller  #maharajalawakmega2018  #gegarvaganza2018  #mentor2018  #isteribukanuntukdisewa  #lelakikirimantuhan  #seriburindu  #codkemaman 
Kumon First Steps Workbook
12 buku

2 buku color
2 buku fold
4 buku cutting
4 buku paste/sticker
.
Setiap buku berlainan aktiviti.
Berperingkat dari yang mudah hingga yang susah.
.
Setiap buku 40 sheet.
Maknanya ada lebih kurang 460 aktiviti dalam set kumon first steps ni.
.
Sesuai untuk anak 2 tahun keatas bagi melatih kemahiran motor halus mereka.
.
Nanti nak masuk sekolah anak pun dah mahir nak buat semua aktiviti tu. ๐Ÿ˜ƒ
.
1 set (12 BOOKS) - RM120 inc postage

#kemaman #codkemaman #educationbookforchildren #usborne
Kumon First Steps Workbook 12 buku 2 buku color 2 buku fold 4 buku cutting 4 buku paste/sticker . Setiap buku berlainan aktiviti. Berperingkat dari yang mudah hingga yang susah. . Setiap buku 40 sheet. Maknanya ada lebih kurang 460 aktiviti dalam set kumon first steps ni. . Sesuai untuk anak 2 tahun keatas bagi melatih kemahiran motor halus mereka. . Nanti nak masuk sekolah anak pun dah mahir nak buat semua aktiviti tu. ๐Ÿ˜ƒ . 1 set (12 BOOKS) - RM120 inc postage #kemaman  #codkemaman  #educationbookforchildren  #usborne 
Kawan sebelah tanya sangkut apa tu putih putih bawah dagu?

Ni haa pakai Dolly V Shape je. Maintain dagu V je walaupon makan banyak! Sambil makan pon boleh pakai Dolly V ni sebab dalam masa sama dia bakar lemak bawah dagu tu. Tak panas pon tau sebab ada gel sejukk bawah dagu.

Tak nampak pelik pon kan kalau pakai Dolly V ni keluar jenjalanโค

#dollyvshape #codkemaman #mentor2018 #runcingdagu #pipipau  #lelakikirimantuhan #seriburindu #remyishak #mirafilzah #zizanrazak
My Awesome Alphabet Book (board book)
.
Size:  22.6 cm x 27 cm
56 pages
.
My Awesome Alphabet Book introduces letters and first words with lively illustrations and shaped letter pages.
.
My Awesome Alphabet Book Is a fantastic new way to introduce children to the letters of the alphabet.Each page is filled with brilliant alphabetical words and pictures. Clear word labels accompany Dawn Machell's cute illustrations, making this book perfect for adults and children to enjoy together.
.
Each letter is also presented with a die-cut page in the shape of the letter, so children can explore the alphabet with their hands!
.
RM59 for 1 book inc postage
.
http://www.wasap.my/60179604447/storytimewithibu

#myawesomebook #educationbookforchildren #kemaman #codkemaman
My Awesome Alphabet Book (board book) . Size: 22.6 cm x 27 cm 56 pages . My Awesome Alphabet Book introduces letters and first words with lively illustrations and shaped letter pages. . My Awesome Alphabet Book Is a fantastic new way to introduce children to the letters of the alphabet.Each page is filled with brilliant alphabetical words and pictures. Clear word labels accompany Dawn Machell's cute illustrations, making this book perfect for adults and children to enjoy together. . Each letter is also presented with a die-cut page in the shape of the letter, so children can explore the alphabet with their hands! . RM59 for 1 book inc postage . http://www.wasap.my/60179604447/storytimewithibu #myawesomebook  #educationbookforchildren  #kemaman  #codkemaman 
DEMAM KUNING TURUN SEBAB PAKAI TRUB NIH ANAK ASEK MEMBUANG JE ๐Ÿ˜‚
.
Alhamdulillah.. Happy customer.. Happy sis ๐Ÿ˜
.
.
www.wasap.my/60179284125/tasneem
www.wasap.my/60179284125/tasneem

#anakkulitsensetif #anakbatuk #selsema #cfrub #trub #skeenz #calm #sleep #tasneemnaturel #agenterengganu #codkemaman #codkerteh #codkemasik #codpaka #coddungun #codganu #tasneemganu #ganu #batuk #kembungperut #setbayi #hadiahbayi #babypantang #pantang #hadiahpantang #handsanitizer #organiksemua #barangbaby #kuning
DEMAM KUNING TURUN SEBAB PAKAI TRUB NIH ANAK ASEK MEMBUANG JE ๐Ÿ˜‚ . Alhamdulillah.. Happy customer.. Happy sis ๐Ÿ˜ . . www.wasap.my/60179284125/tasneem www.wasap.my/60179284125/tasneem #anakkulitsensetif  #anakbatuk  #selsema  #cfrub  #trub  #skeenz  #calm  #sleep  #tasneemnaturel  #agenterengganu  #codkemaman  #codkerteh  #codkemasik  #codpaka  #coddungun  #codganu  #tasneemganu  #ganu  #batuk  #kembungperut  #setbayi  #hadiahbayi  #babypantang  #pantang  #hadiahpantang  #handsanitizer  #organiksemua  #barangbaby  #kuning 
Dab dab je dah cantik ๐Ÿ˜˜
.
#tomatoserum 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
#Repost @ariakitchen with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Korean Pancake for dinner tonight! Menu for the lazy.. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ How excruciatingly hot it was in the kitchen waiting for these yummies to cook ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ’ฆ. Fatimah kinda like it too. They are definitely suitable for kids, big and small. 
Any of you interested in Korean Pancake in Kemaman? Let me know if you do, then I will start collecting your orders. 
#koreanpancakekemaman #koreanfoodkemaman #koreanfoodlover #koreanfoodmalaysia #kimchilover #kimchimalaysia #kimchihalalmalaysia #codkemaman
#Repost  @ariakitchen with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Korean Pancake for dinner tonight! Menu for the lazy.. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ How excruciatingly hot it was in the kitchen waiting for these yummies to cook ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ’ฆ. Fatimah kinda like it too. They are definitely suitable for kids, big and small. Any of you interested in Korean Pancake in Kemaman? Let me know if you do, then I will start collecting your orders. #koreanpancakekemaman  #koreanfoodkemaman  #koreanfoodlover  #koreanfoodmalaysia  #kimchilover  #kimchimalaysia  #kimchihalalmalaysia  #codkemaman 
#bawalcrochetcotton !๐Ÿ™†๐Ÿ™†
BAWAL CROCHET COTTON (plain)
PRICE : RM15.00 only!
MATERIAL : COTTON
Limited stock! Colours might be slightly different due to lighting!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/60196162325/tudungbawal

#bawalmanik #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmanikkemaman #codkemaman #bawal #kemaman #terengganu #shawlchiffonmurah #bawalrufflemurah #tudungmurahkemaman
#bawalcrochetcotton !๐Ÿ™†๐Ÿ™†
BAWAL CROCHET COTTON (plain)
PRICE : RM15.00 only!
MATERIAL : COTTON
Limited stock! Colours might be slightly different due to lighting!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/60196162325/tudungbawal

#bawalmanik #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmanikkemaman #codkemaman #bawal #kemaman #terengganu #shawlchiffonmurah #bawalrufflemurah #tudungmurahkemaman
#bawalcrochetcotton !๐Ÿ™†๐Ÿ™†
BAWAL CROCHET COTTON (plain)
PRICE : RM15.00 only!
MATERIAL : COTTON
Limited stock! Colours might be slightly different due to lighting!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/60196162325/tudungbawal

#bawalmanik #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmanikkemaman #codkemaman #bawal #kemaman #terengganu #shawlchiffonmurah #bawalrufflemurah #tudungmurahkemaman
#bawalcrochetcotton !๐Ÿ™†๐Ÿ™†
BAWAL CROCHET COTTON (plain)
PRICE : RM15.00 only!
MATERIAL : COTTON
Limited stock! Colours might be slightly different due to lighting!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/60196162325/tudungbawal

#bawalmanik #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmanikkemaman #codkemaman #bawal #kemaman #terengganu #shawlchiffonmurah #bawalrufflemurah #tudungmurahkemaman
#bawalcrochetcotton !๐Ÿ™†๐Ÿ™†
BAWAL CROCHET COTTON (plain)
PRICE : RM15.00 only!
MATERIAL : COTTON
Limited stock! Colours might be slightly different due to lighting!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ www.wasap.my/60196162325/tudungbawal

#bawalmanik #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmanikkemaman #codkemaman #bawal #kemaman #terengganu #shawlchiffonmurah #bawalrufflemurah #tudungmurahkemaman
TIPS PENTING UNTUK KULIT MUKA SIHAT
-
Cuci muka korang sekurang-kurang nya DUA KALI SEHARI. Ni penting tau untuk elak kan bakteria dari duk merebak kat muka.
-
Ia juga penting untuk make sure makeup korang tu tak melekat kat muka.
-
Korang boleh guna MAKEUP REMOVER and then cuci guna CLEANSER feveret korang. .
-
#tipsbygalericikya
TIPS PENTING UNTUK KULIT MUKA SIHAT - Cuci muka korang sekurang-kurang nya DUA KALI SEHARI. Ni penting tau untuk elak kan bakteria dari duk merebak kat muka. - Ia juga penting untuk make sure makeup korang tu tak melekat kat muka. - Korang boleh guna MAKEUP REMOVER and then cuci guna CLEANSER feveret korang. . - #tipsbygalericikya 
BAWAL FEEYA โœจ
๐Ÿ”ธVery easy to shape (trust me ๐Ÿ˜ป)
๐Ÿ”ธNo need starch/lilin
๐Ÿ”ธBidang 48
๐Ÿ”ธMaterial Chiffon Voile
๐Ÿ”ธMinimal ironing ๐Ÿ’ฐPrice : RM20 each
______________________
Order? ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0145349527
POSTAGE : Rm8 sm/ Rm11 ss
COD : Usmkk (nurani)
Walk in : CP KEMAMAN (kedai runcit tingkat 1, berhadapan dengan butik Anakku)
_____
.
. *colours may slightly different due to lighting
Thankyou ๐Ÿ’‹
_______________________
#kemaman #bawalchiffonvoile #codkemaman #bawalchiffonplain #husm #codusm #bawalmurah #bawalchiffonmurah  #kotabharu  #duckscarf #usmkk #kubangkerian #kuantan #butikkuantan #terengganu #kerteh #kijal #pahang #tudungmurah #bawalvoile #bawalchiffon #bawalvoileborong #bawalvoilemurah #uitmmachang #uitmshahalam #uitmsungaibuloh #kedah #perlis #penang #kelantan
BAWAL FEEYA โœจ ๐Ÿ”ธVery easy to shape (trust me ๐Ÿ˜ป) ๐Ÿ”ธNo need starch/lilin ๐Ÿ”ธBidang 48 ๐Ÿ”ธMaterial Chiffon Voile ๐Ÿ”ธMinimal ironing ๐Ÿ’ฐPrice : RM20 each ______________________ Order? ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0145349527 POSTAGE : Rm8 sm/ Rm11 ss COD : Usmkk (nurani) Walk in : CP KEMAMAN (kedai runcit tingkat 1, berhadapan dengan butik Anakku) _____ . . *colours may slightly different due to lighting Thankyou ๐Ÿ’‹ _______________________ #kemaman  #bawalchiffonvoile  #codkemaman  #bawalchiffonplain  #husm  #codusm  #bawalmurah  #bawalchiffonmurah  #kotabharu  #duckscarf  #usmkk  #kubangkerian  #kuantan  #butikkuantan  #terengganu  #kerteh  #kijal  #pahang  #tudungmurah  #bawalvoile  #bawalchiffon  #bawalvoileborong  #bawalvoilemurah  #uitmmachang  #uitmshahalam  #uitmsungaibuloh  #kedah  #perlis  #penang  #kelantan 
LUKA KULIT GATAL2 TERUS KERING BILA PAKAI LOVERA MAGIC JELLY! โค๏ธ
.
.
Sebab MJ ni bahan utama nya adalah aloe vera / lidah buaya, so sgt elok & selamat utk semua jenis penyakit kulit anda. InsyaAllah dengan pemakaian LOVERA MJ yg konsisten & sabar, sure kulit akan jadi makin baik mcm #loveralovers niiii ๐Ÿ˜
.
.
Jom cepat2 whatsapp 014-6129897 (Miza) untuk order MJ/LCC/LDC/GLOW MIST/BB JELLY anda! Atau click terus link โฌ†๏ธ http://mizaloveraorder.wasap.my/ .
.
Semua nya ada ready stock tau & ada juga FREE GIFT utk setiap pembelian ๐Ÿ˜‰ .
.
COD:
- KEMAMAN (Geliga, Binjai, Chukai, Kijal, Kemasik, Kerteh, Paka)
- KUANTAN
- KUALA TERENGGANU
.
.
WALK-IN:
- @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU)
- @aysaravendor (KUANTAN)
.
.
#loveramagicjelly #sayajual #loveramalaysia #teamMizaLovera #kemaman #magicjellyterengganu #loveraauthorizeddistributor #loveradaycream #loveracompletecleanser #loverabbjelly #codkemaman #codbinjai #codgeliga #codchukai #codkijal #codkerteh #codkemasik #codpaka #codkuantan #kuantan #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan
LUKA KULIT GATAL2 TERUS KERING BILA PAKAI LOVERA MAGIC JELLY! โค๏ธ . . Sebab MJ ni bahan utama nya adalah aloe vera / lidah buaya, so sgt elok & selamat utk semua jenis penyakit kulit anda. InsyaAllah dengan pemakaian LOVERA MJ yg konsisten & sabar, sure kulit akan jadi makin baik mcm #loveralovers  niiii ๐Ÿ˜ . . Jom cepat2 whatsapp 014-6129897 (Miza) untuk order MJ/LCC/LDC/GLOW MIST/BB JELLY anda! Atau click terus link โฌ†๏ธ http://mizaloveraorder.wasap.my/ . . Semua nya ada ready stock tau & ada juga FREE GIFT utk setiap pembelian ๐Ÿ˜‰ . . COD: - KEMAMAN (Geliga, Binjai, Chukai, Kijal, Kemasik, Kerteh, Paka) - KUANTAN - KUALA TERENGGANU . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #loveramagicjelly  #sayajual  #loveramalaysia  #teamMizaLovera  #kemaman  #magicjellyterengganu  #loveraauthorizeddistributor  #loveradaycream  #loveracompletecleanser  #loverabbjelly  #codkemaman  #codbinjai  #codgeliga  #codchukai  #codkijal  #codkerteh  #codkemasik  #codpaka  #codkuantan  #kuantan  #dropshipdiperlukan  #agentdiperlukan 
Org tak thu serum ni sgt penting utk kulit ๐Ÿ™๐Ÿป Sgt2 laa penting sbb blh merawat skin uols & memastikan kulit kekal hydrate (hydrasi)๐Ÿ’ช๐Ÿป Queenserum ni dirumus khas dr aloevera+tomato & harganya mmpu milik! Kecik2 cilipadi hokey๐Ÿ˜›

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
Org tak thu serum ni sgt penting utk kulit ๐Ÿ™๐Ÿป Sgt2 laa penting sbb blh merawat skin uols & memastikan kulit kekal hydrate (hydrasi)๐Ÿ’ช๐Ÿป Queenserum ni dirumus khas dr aloevera+tomato & harganya mmpu milik! Kecik2 cilipadi hokey๐Ÿ˜› #serumtomato  #serumwajah  #serummurah  #serum  #serumviral  #codkemaman 
Sis ckp dh nk glowingโ•pinkishโ•
โŒjerawat jeragatโ•kulit lembap je smpai malam๐Ÿคซ

Guna apaโ“TOMATO & ALOEVERA digabungkan menjadi satu cinonet QUEENSERUM RM10 shj sebtol โœ…

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
Cak cak cream puff gebu
.
Salam Maulidur Rasul
Dan tidak kami (Allah) utuskan kamu (wahai Muhammad) melainkan untuk menjadi rahmat untuk sekalian alam - Suroh Al Anbiya Ayat 107
. 
#creampuffgebu #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffkemaman #creampuffspecialcream #japanesecreampuff #codchukai #codkemaman #kemamanbakers #kemaman #kemamanidaman #chukai #bandarchukai #chukaikemaman #beautifulterengganu
Sblum kluar umah, WAJIB pakai โคQueenSerum Tomatoโค
๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal Glowing
๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal cantik tnpa cela
๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal flawless
๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal lembap smpai mlm
๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal cerahkan skin

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
Sblum kluar umah, WAJIB pakai โคQueenSerum Tomatoโค ๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal Glowing ๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal cantik tnpa cela ๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal flawless ๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal lembap smpai mlm ๐Ÿ‘‰๐ŸปKekal cerahkan skin #serumtomato  #serumwajah  #serummurah  #serum  #serumviral  #codkemaman 
Berminat nk grab? Pm sis taw๐Ÿ˜‹ Nk skin flawless dgn bahan berasaskan bahan organik ๐Ÿ’ฏ? Jom try QueenTomato Serum๐Ÿ˜ 
Selamat๐Ÿ‘๐Ÿปjimat๐Ÿ‘๐Ÿปmampu milik๐Ÿ‘๐Ÿป
Yg pasti? Kesannya memuaskan hati๐Ÿ˜

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#codkemaman
Berminat nk grab? Pm sis taw๐Ÿ˜‹ Nk skin flawless dgn bahan berasaskan bahan organik ๐Ÿ’ฏ? Jom try QueenTomato Serum๐Ÿ˜ Selamat๐Ÿ‘๐Ÿปjimat๐Ÿ‘๐Ÿปmampu milik๐Ÿ‘๐Ÿป Yg pasti? Kesannya memuaskan hati๐Ÿ˜ #serumtomato  #serumwajah  #serummurah  #serum  #serumviral  #codkemaman 
Berminat nk grab? Pm sis taw๐Ÿ˜‹ Nk skin flawless dgn bahan berasaskan bahan organik ๐Ÿ’ฏ? Jom try Queen Serum Tomato ๐Ÿ˜ 
Selamat๐Ÿ‘๐Ÿปjimat๐Ÿ‘๐Ÿปmampu milik๐Ÿ‘๐Ÿป
Yg pasti? Kesannya memuaskan hati๐Ÿ˜

#serumtomato 
#serumwajah 
#serummurah 
#serumviral 
#serum 
#codkemaman
Berminat nk grab? Pm sis taw๐Ÿ˜‹ Nk skin flawless dgn bahan berasaskan bahan organik ๐Ÿ’ฏ? Jom try Queen Serum Tomato ๐Ÿ˜ Selamat๐Ÿ‘๐Ÿปjimat๐Ÿ‘๐Ÿปmampu milik๐Ÿ‘๐Ÿป Yg pasti? Kesannya memuaskan hati๐Ÿ˜ #serumtomato  #serumwajah  #serummurah  #serumviral  #serum  #codkemaman 
Alhamdulillah, bukak je phone ad cust order serum 2 botol.. Sanggup turun chukai ๐Ÿ˜ญ Thanks nnti repeat order lg ye ๐Ÿ˜‰
Dab dab je dh cntik ๐Ÿ˜˜
.
#tomatoserum 
#serum 
#serumviral 
#feedbackqueentomatoserum 
#codkemaman
Kebaikan serum tomato :
Mengecilkan liang pori
Mencerahkan kulit
Makeup tahan lama dan tak berminyak
Kulit semakin gebu dan pinkish
Melembapkan kulit
Merawat kulit berjerawat , jeragat dan sunburn .. #serumtomato 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#serumwajah 
#codkemaman
Sek2 awok yg mne ade sunburn , ada parut jerwat .. Meh la try tomato serum ni .. Dah lah murah , bahan organik pulak tu .. Lepasni tak payah susah2 nk buat tomato beku .. Pakai tomato serum dah ckup๐Ÿค— 
#serummurah 
#serum 
#serumviral 
#serumtomato 
#codkemaman
Sek2 awok yg mne ade sunburn , ada parut jerwat .. Meh la try tomato serum ni .. Dah lah murah , bahan organik pulak tu .. Lepasni tak payah susah2 nk buat tomato beku .. Pakai tomato serum dah ckup๐Ÿค— #serummurah  #serum  #serumviral  #serumtomato  #codkemaman 
Salam Maulidur Rasul .
.
Hari ni akak nak share feedback je
.
.
.
Stok Cream Plus ada lagi 7
.
.
.
Promosi Free Postage & Free Cod masih berjalan
.
.
.
Sapa lambat hari ni tak dapat la promosi esok heeeeee๐Ÿ’ƒ
.
.
.
#sephiakemaman 
#sephiareview 
#sephiayana
#byyana 
#jannanick 
#argancreamplus
#creamplus
#creamplusbyjannanick
#kemaman 
#codkemaman 
#tamanchukaiutama 
#chukai 
#casalimbongkemaman
Salam Maulidur Rasul .
.
Hari ni akak nak share feedback je
.
.
.
Stok Cream Plus ada lagi 7
.
.
.
Promosi Free Postage & Free Cod masih berjalan
.
.
.
Sapa lambat hari ni tak dapat la promosi esok heeeeee๐Ÿ’ƒ
.
.
.
#sephiakemaman 
#sephiareview 
#sephiayana
#byyana 
#jannanick 
#argancreamplus
#creamplus
#creamplusbyjannanick
#kemaman 
#codkemaman 
#tamanchukaiutama 
#chukai 
#casalimbongkemaman
Salam Maulidur Rasul .
.
Hari ni akak nak share feedback je
.
.
.
Stok Cream Plus ada lagi 7
.
.
.
Promosi Free Postage & Free Cod masih berjalan
.
.
.
Sapa lambat hari ni tak dapat la promosi esok heeeeee๐Ÿ’ƒ
.
.
.
#sephiakemaman 
#sephiareview 
#sephiayana
#byyana 
#jannanick 
#argancreamplus
#creamplus
#creamplusbyjannanick
#kemaman 
#codkemaman 
#tamanchukaiutama 
#chukai 
#casalimbongkemaman
Salam Maulidur Rasul .
.
Hari ni akak nak share feedback je
.
.
.
Stok Cream Plus ada lagi 7
.
.
.
Promosi Free Postage & Free Cod masih berjalan
.
.
.
Sapa lambat hari ni tak dapat la promosi esok heeeeee๐Ÿ’ƒ
.
.
.
#sephiakemaman 
#sephiareview 
#sephiayana
#byyana 
#jannanick 
#argancreamplus
#creamplus
#creamplusbyjannanick
#kemaman 
#codkemaman 
#tamanchukaiutama 
#chukai 
#casalimbongkemaman