an online Instagram web viewer

#codbesut medias

Photos

BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?
.
Nih lahh soalan paling FAMOUS dalam kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba kebaikan SHAKLEE😍
.
Jomm kita BONGKARKAN FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih!
.
✅KENYANG BERPANJANGAN
.
•Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan !
.
Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊
.
✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN
.
•Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbading sebelum ni. Wowww😍
.
✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA
.
•Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR!  Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar!
.
✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA
.
•Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau.
.
✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!
.
•Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur.
.
So ada antara sini yang ada masalah sama macam nuyu sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! Takkan tak percaya lagi❤
.
Health and beauty consultant,
Nuyu | 013 9720 520
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut #shakleeeffect #supplement #codbesut #codjerteh #terapiinstagram #meletop #like4like #viral #ostematrix #ostematrixshaklee #setsakitlututshaklee #espshaklee #setkecantikanshaklee #collagenpowdershaklee
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT? . Nih lahh soalan paling FAMOUS dalam kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba kebaikan SHAKLEE😍 . Jomm kita BONGKARKAN FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . ✅KENYANG BERPANJANGAN . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan ! . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊 . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbading sebelum ni. Wowww😍 . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau. . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur. . So ada antara sini yang ada masalah sama macam nuyu sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! Takkan tak percaya lagi❤ . Health and beauty consultant, Nuyu | 013 9720 520 . #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejerteh  #shakleebesut  #shakleeeffect  #supplement  #codbesut  #codjerteh  #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #viral  #ostematrix  #ostematrixshaklee  #setsakitlututshaklee  #espshaklee  #setkecantikanshaklee  #collagenpowdershaklee 
Nak kuku cantik bersinar bak 💎💎💎 ?? .
.
Tanpa perlu berhabis duit rm50-rm70 setiap minggu ke salon ,jimat masa dan duit anda .
.
.
Dapatkan @pmp_nail hanya RM32, kilatan tahan berminggu2 dan boleh digunakan berulang2 kali 🤫
.
.
Nak order?? Dm skrg !! .
.
#sayajual #bazaarpaknil #bisnesonline #moodrepublik #meletopera #bazaaronline #igshopmalaysia #lokalah #codbesut #codkotabharu #kelantan #terengganu #pantaitimur #polishmeprettynails #testimoniPMP #swapreviewfree #igreview #swapreview #freereview #agentwanted
Nak kuku cantik bersinar bak 💎💎💎 ?? . . Tanpa perlu berhabis duit rm50-rm70 setiap minggu ke salon ,jimat masa dan duit anda . . . Dapatkan @pmp_nail hanya RM32, kilatan tahan berminggu2 dan boleh digunakan berulang2 kali 🤫 . . Nak order?? Dm skrg !! . . #sayajual  #bazaarpaknil  #bisnesonline  #moodrepublik  #meletopera  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #lokalah  #codbesut  #codkotabharu  #kelantan  #terengganu  #pantaitimur  #polishmeprettynails  #testimoniPMP  #swapreviewfree  #igreview  #swapreview  #freereview  #agentwanted 
BERJAYA DIRISIK

Alhamdulillah syukur ya Allah untuk situasi risikan malam tadi, kak Nelly berjaya buat yang terbaik

Harapnya ku pinang kau dengan bismillah beserta mahar dipermudahkan

Terima kasih dan tahniah sebab pilih untuk menjadi salah seorang yang sukekan kecantikan dan mahukan set CANTIK Shaklee untuk diamalkan

Kak Nelly akan guide exclusive tau untuk yang jadi customers kak Nelly

Jom join POSTAGE last Isnin nih

Tolong Whatsapp kak Nelly
WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
BERJAYA DIRISIK Alhamdulillah syukur ya Allah untuk situasi risikan malam tadi, kak Nelly berjaya buat yang terbaik Harapnya ku pinang kau dengan bismillah beserta mahar dipermudahkan Terima kasih dan tahniah sebab pilih untuk menjadi salah seorang yang sukekan kecantikan dan mahukan set CANTIK Shaklee untuk diamalkan Kak Nelly akan guide exclusive tau untuk yang jadi customers kak Nelly Jom join POSTAGE last Isnin nih Tolong Whatsapp kak Nelly WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT
.

ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik.
.

Kita ada 3 lapisan kulit.
.

Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang.
.

Jangan complain muka tak berseri

Jangan berleter muka kusam putih tak sekata,
.

Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap?
.

Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄

Berminat wasap kak Nelly
+6011-15416561
.
#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang #dendamaurora #BAJURAYA2018 #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco #janganbencicintaku #intrendmalaysia #RAYA2018 #MELETOP #atheahazranpunya
APA KAITAN ESP DENGAN CANTIKKAN KULIT . ESP ni protein. Tahu tak sel-sel kita ni terbina daripada protein? So sangat penting untuk kita ambil ESP setiap hari. Untuk pembentukan dan penghasilan sel baru. Jerawat mudah hilang. Pori-pori mengecil. Parut pudar . Dan muka lebih licin dan cantik. . Kita ada 3 lapisan kulit. . Bahagian luar epidermis .Tengah dermis . Bawah sekali hypodermis. Lapisan epidermis (lapisan pertama) mengandungi banyak sel keratinosit. Keratin ape? Yes pandai protein! Jadi kalau sel pada lapisan ni dapat protein secukupnya, mesti “diorang” happy kan dapat makanan diorang. . Jangan complain muka tak berseri Jangan berleter muka kusam putih tak sekata, . Jerawat susah hilang. Kulit kasar pori-pori besar apa bagai semua. Kita sendiri ambil mudah tak ambil peduli pada sel-sel kita. Kita sendiri tak jaga sel se kita. Sapa silap? . Bagi la diorang makan ESP mesti diorang happy melompat-lompat😄 Berminat wasap kak Nelly +6011-15416561 . #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #dendamaurora  #BAJURAYA2018  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco  #janganbencicintaku  #intrendmalaysia  #RAYA2018  #MELETOP  #atheahazranpunya 
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷

Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰

Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁

Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘

Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP
🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot
🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C
🌸Antioksidan yg kuat
🌸Melawan radikal bebas
🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara
🌸Meransang pembentukan kolagen kulit
🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang
🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E
🌸Melindungi kulit dari sinar UV
🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit
🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit

So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍

Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷 Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰 Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁 Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘 Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP 🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot 🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C 🌸Antioksidan yg kuat 🌸Melawan radikal bebas 🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara 🌸Meransang pembentukan kolagen kulit 🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang 🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E 🌸Melindungi kulit dari sinar UV 🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit 🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍 Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷

Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰

Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁

Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘

Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP
🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot
🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C
🌸Antioksidan yg kuat
🌸Melawan radikal bebas
🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara
🌸Meransang pembentukan kolagen kulit
🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang
🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E
🌸Melindungi kulit dari sinar UV
🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit
🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit

So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍

Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷 Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰 Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁 Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘 Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP 🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot 🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C 🌸Antioksidan yg kuat 🌸Melawan radikal bebas 🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara 🌸Meransang pembentukan kolagen kulit 🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang 🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E 🌸Melindungi kulit dari sinar UV 🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit 🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍 Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷

Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰

Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁

Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘

Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP
🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot
🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C
🌸Antioksidan yg kuat
🌸Melawan radikal bebas
🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara
🌸Meransang pembentukan kolagen kulit
🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang
🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E
🌸Melindungi kulit dari sinar UV
🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit
🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit

So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍

Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
🌷PERFECT SKIN COMBO🌷 Raya haji dah makin dekat ni. Alahai down betul rasa tengok muka tak semenggah ni 😰 Tapi korang jgn risau tau. Kak Nelly sure bantu korang selesaikan masalah kulit muka korang ni 😁 Meh kak Nelly nk share tentang Set perfect skin combo ni 😘 Ada 3 item which is 👇🏻👇🏻 ☘️ESP 🌸Merangsang semula pembentukan kolagen kulit dan otot 🌸Melembutkan dan memutihkan kulit ☘️Vitamin C 🌸Antioksidan yg kuat 🌸Melawan radikal bebas 🌸Melindungi kulit drpd pencemaran udara 🌸Meransang pembentukan kolagen kulit 🌸Menjadikan kulit lebih anjal & tegang 🌸Menghaluskan kulit ☘️Vitamin E 🌸Melindungi kulit dari sinar UV 🌸Menjaga kelembapan,kesegaran & keremajaan kulit 🌸Melambatkan penuan & menggurangkan garis halus,parut & jerawat di kulit So korang jgn tunggu lama lama. Tinggal 2 bulan je nk raya. Jom cantik di hari raya 😍 Wassap kak Nelly utk order 📱 +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Keputihan ni "TAK SAKIT"..
Tapi "MERIMASKAN" ye dak?

Korang tak kesah ke dgn keputihan ni? 👇

Pm/wassap: 📲🚗www.wasap.my/60139680993/JaMutyara . . .

#jamumutyara #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyaraterengganu #codbesut #wargabesut #jerteh #alorlintah #betinglintang #kgrajabesut
Keputihan ni "TAK SAKIT"..
Tapi "MERIMASKAN" ye dak?

Korang tak kesah ke dgn keputihan ni? 👇

Pm/wassap: 📲🚗www.wasap.my/60139680993/JaMutyara . . .

#jamumutyara #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyaraterengganu #codbesut #wargabesut #jerteh #alorlintah #betinglintang #kgrajabesut
Keputihan ni "TAK SAKIT"..
Tapi "MERIMASKAN" ye dak?

Korang tak kesah ke dgn keputihan ni? 👇

Pm/wassap: 📲🚗www.wasap.my/60139680993/JaMutyara . . .

#jamumutyara #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyaraterengganu #codbesut #wargabesut #jerteh #alorlintah #betinglintang #kgrajabesut
Hantaran Cake deco as requested❤️
.
.
Thank you Lovelies for your support💕
.
.
Contact details on bio or click ws link on bio for any inquiries .
.
.
#kekpasirputeh #kekkelantan #kekhantaran #cheesecakepasirputeh #kekkahwin #bakerkelantan #homebakerpasirputeh #kekkahwinkelantan #kekbesut #babysharkcake #sayajualkek #codpasirputeh #codmachang #codjerteh #codtokbali #codbesut #customcakepasirputeh #bitemedotcomenu #blessed
Absolute choc monogram cake for 20th birthday celebration🌸
.
.
Thank you lovelies for your support💕
.
.
Contact details on bio or click ws link on bio for any inquiries .
.
.
#kekpasirputeh #kekkelantan #kekhantaran #cheesecakepasirputeh #kekkahwin #bakerkelantan #homebakerpasirputeh #kekkahwinkelantan #kekbesut #babysharkcake #sayajualkek #codpasirputeh #codmachang #codjerteh #codtokbali #codbesut #customcakepasirputeh #bitemedotcomenu #blessed
Favourite Fresh Flower deco loved by everyone❤️
.
.
Thank you Kak Ila for your support💕
.
.
Contact details on bio or click ws link on bio for any inquiries .
.
.
#kekpasirputeh #kekkelantan #kekhantaran #cheesecakepasirputeh #kekkahwin #bakerkelantan #homebakerpasirputeh #kekkahwinkelantan #kekbesut #babysharkcake #sayajualkek #codpasirputeh #codmachang #codjerteh #codtokbali #codbesut #customcakepasirputeh #bitemedotcomenu #blessed
Rainbow Cake with minimal deco for dessert table🌸
.
.
Thank you Tieya for your support💕
.
.
Contact details on bio or click ws link on bio for any inquiries .
.
.
#kekpasirputeh #kekkelantan #kekhantaran #cheesecakepasirputeh #kekkahwin #bakerkelantan #homebakerpasirputeh #kekkahwinkelantan #kekbesut #babysharkcake #sayajualkek #codpasirputeh #codmachang #codjerteh #codtokbali #codbesut #customcakepasirputeh #bitemedotcomenu #blessed
Ultraman Custom themed cake for birthday boy❤️
.
.
Thank you Suraya for your support💕
.
.
Contact details on bio or click ws link on bio for any inquiries .
.
.
#kekpasirputeh #kekkelantan #kekhantaran #cheesecakepasirputeh #kekkahwin #bakerkelantan #homebakerpasirputeh #kekkahwinkelantan #kekbesut #babysharkcake #sayajualkek #codpasirputeh #codmachang #codjerteh #codtokbali #codbesut #customcakepasirputeh #bitemedotcomenu #blessed
*MUNGKIN RAMAI YANG TIDAK TAHU AKAN KELEBIHAN APPLE STEM CELL PADA KULIT BADAN KITA KAN❓🤔* Di dunia ini ada sejenis epal yang sangat bagus untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan seterusnya memperbaiki sel-sel kulit yang mati dan ini akan menyebabkan kulit jadi lebih cantik dan menarik. Percaya atau tidak, terdapat sejenis epal di dunia ini yang memilik sel stem yang dapat membantu mengekalkan keremajaan kulit anda.🤗🍏🍎 👉🏻Berkeupayaan memperbaiki tisu dan sel tubuh. 👉🏻Menggalakkan pertumbuhan sel kulit mati dan membaiki epidermis dan membentuk pigmen. 👉🏻 Bantu melindungi sel induk kulit manusia daripada ancaman Sinaran UV.

Nak lagi info2 menarik❓follow kakyong selalu taw, setiap hari kakyong share kn pada anda info dan juga tips menarik buat kesihatan kulit dan kecantikan😘 ☎www.wasap.my/60148096536

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsterengganu 
#charmsbesut 
#codkotabharukelantan 
#codbesut
#charmscosmeticshalal
#kosmetikhalaljakim
*MUNGKIN RAMAI YANG TIDAK TAHU AKAN KELEBIHAN APPLE STEM CELL PADA KULIT BADAN KITA KAN❓🤔* Di dunia ini ada sejenis epal yang sangat bagus untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan seterusnya memperbaiki sel-sel kulit yang mati dan ini akan menyebabkan kulit jadi lebih cantik dan menarik. Percaya atau tidak, terdapat sejenis epal di dunia ini yang memilik sel stem yang dapat membantu mengekalkan keremajaan kulit anda.🤗🍏🍎 👉🏻Berkeupayaan memperbaiki tisu dan sel tubuh. 👉🏻Menggalakkan pertumbuhan sel kulit mati dan membaiki epidermis dan membentuk pigmen. 👉🏻 Bantu melindungi sel induk kulit manusia daripada ancaman Sinaran UV. Nak lagi info2 menarik❓follow kakyong selalu taw, setiap hari kakyong share kn pada anda info dan juga tips menarik buat kesihatan kulit dan kecantikan😘 ☎www.wasap.my/60148096536 #jerungcharmsfarika  #charmssolekdanrawat  #charmsgallery  #charmsterengganu  #charmsbesut  #codkotabharukelantan  #codbesut  #charmscosmeticshalal  #kosmetikhalaljakim 
[REAL RESULT]

KESAN MERAH PADA KULIT WAJAH MULA MENUNJUKKAN KESAN POSITIF SELEPAS 2 MINGGU GUNA SET NATURAL😱
.
.
Sykukur Alhamdulillah, kulit yang super duper sensitif sebelum ni dgn merah2 akibat penyalahgunaan produk bermerkuri, kini dgn Asbab dan juga izin Allah, kulit wajah sis ni da 
Kembali pulih slps 2 mggu cuba berikhtiar dgn set natural charms. 😃

Anda mengalami mslh yg sama❓kakyong sedia bantu you alls. Jom rawat bersama charms natural produk even lambat kesannya xp selamat❗️❗️😍 Whatsapp kakyong dekat link ni okey👇🏼 📲www.wasap.my/60148096536

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsterengganu 
#charmsbesut 
#codkotabharukelantan 
#codbesut 
#charmscosmeticshalal
#kosmetikhalaljakim 
#realresult
#provenresult
[REAL RESULT] KESAN MERAH PADA KULIT WAJAH MULA MENUNJUKKAN KESAN POSITIF SELEPAS 2 MINGGU GUNA SET NATURAL😱 . . Sykukur Alhamdulillah, kulit yang super duper sensitif sebelum ni dgn merah2 akibat penyalahgunaan produk bermerkuri, kini dgn Asbab dan juga izin Allah, kulit wajah sis ni da Kembali pulih slps 2 mggu cuba berikhtiar dgn set natural charms. 😃 Anda mengalami mslh yg sama❓kakyong sedia bantu you alls. Jom rawat bersama charms natural produk even lambat kesannya xp selamat❗️❗️😍 Whatsapp kakyong dekat link ni okey👇🏼 📲www.wasap.my/60148096536 #jerungcharmsfarika  #charmssolekdanrawat  #charmsgallery  #charmsterengganu  #charmsbesut  #codkotabharukelantan  #codbesut  #charmscosmeticshalal  #kosmetikhalaljakim  #realresult  #provenresult 
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT?
.
Nih lahh soalan paling FAMOUS dalam kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba kebaikan SHAKLEE😍
.
Jomm kita BONGKARKAN FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih!
.
✅KENYANG BERPANJANGAN
.
•Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan !
.
Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊
.
✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN
.
•Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbading sebelum ni. Wowww😍
.
✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA
.
•Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR!  Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar!
.
✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA
.
•Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau.
.
✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR!
.
•Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur.
.
So ada antara sini yang ada masalah sama macam nuyu sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! Takkan tak percaya lagi❤
.
Health and beauty consultant,
Nuyu | 013 9720 520
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut #shakleeeffect #supplement #codbesut #codjerteh #terapiinstagram #meletop #like4like #viral #ostematrix #ostematrixshaklee #setsakitlututshaklee #espshaklee #setkecantikanshaklee #collagenpowdershaklee
BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT? . Nih lahh soalan paling FAMOUS dalam kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba kebaikan SHAKLEE😍 . Jomm kita BONGKARKAN FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! . ✅KENYANG BERPANJANGAN . •Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan ! . Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa😊 . ✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN . •Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbading sebelum ni. Wowww😍 . ✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA . •Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka😢😩 tak semangat nak keluar! . ✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA . •Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER 💪🏻👶🏻 Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau. . ✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! . •Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur. . So ada antara sini yang ada masalah sama macam nuyu sebut atas-atas ni? ESP recommended for you! Cubalahh! Takkan tak percaya lagi❤ . Health and beauty consultant, Nuyu | 013 9720 520 . #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejerteh  #shakleebesut  #shakleeeffect  #supplement  #codbesut  #codjerteh  #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #viral  #ostematrix  #ostematrixshaklee  #setsakitlututshaklee  #espshaklee  #setkecantikanshaklee  #collagenpowdershaklee 
Kelebihan effira foundation
Menghalus dan mencerahkan kulit
Mengurangkan garis-garis halus kedutan
Beransur-ansur merawat parut dan jeragat
Membantutkan pertumbuhan jerawat
Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat
Meredakan kemerahan kulit
Mempertingkatkan kecerahan kulit
Tak perlu berbedak lagi, memadai dengan foundation saja, solekan kekal lama.
Mesra wuduk dan boleh dibawa solat
Tahan 8 jam
Bau yang sangat wangi
Sesuai untuk kulit alergik .
.
Dapatkan effira cosmetic now!!!!!!!!!! Sekali beli pasti repeat lgi🔥🔥🔥
.
Dm or whatsap 0133031562 to order📲📲📲
.
.
.
#teameffira #effiracosmetic #effirasuppliment #codbesut #codjerteh #effiaizat #fara fakhira #besut #jerteh #makanansunnah #sekolah
Kelebihan effira foundation Menghalus dan mencerahkan kulit Mengurangkan garis-garis halus kedutan Beransur-ansur merawat parut dan jeragat Membantutkan pertumbuhan jerawat Mengurangkan kesan bengkak pada jerawat Meredakan kemerahan kulit Mempertingkatkan kecerahan kulit Tak perlu berbedak lagi, memadai dengan foundation saja, solekan kekal lama. Mesra wuduk dan boleh dibawa solat Tahan 8 jam Bau yang sangat wangi Sesuai untuk kulit alergik . . Dapatkan effira cosmetic now!!!!!!!!!! Sekali beli pasti repeat lgi🔥🔥🔥 . Dm or whatsap 0133031562 to order📲📲📲 . . . #teameffira  #effiracosmetic  #effirasuppliment  #codbesut  #codjerteh  #effiaizat  #fara  fakhira #besut  #jerteh  #makanansunnah  #sekolah 
Coming soon😍😍😍 jdi spo2 hok nk order buleh dm or direct ws ko sha deh,,,
.
Dapatkan effira supement now!!!!!!!!!! Sekali beli pasti repeat lgi🔥🔥🔥
.
Dm or whatsap 0133031562 to order📲📲📲
.
.
.
#teameffira #effiracosmetic #effirasuppliment #codbesut #codjerteh #effiaizat #fara fakhira #besut #jerteh #makanansunnah #sekolah
LAJUNYAAAA HABISSSS !
. .
Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂
.
.
Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍
.
.
Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊
.
.
Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉
.
.
Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊
.
.
Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk.
.
.

Meh whatsapp nuyu 📲0139720520

Atau klik je link ni 
Http://www.wasap.my/60139720520
.
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut #codbesut #codjerteh #terapiinstagram #meletop #like4like #viral #ostematrix #chewablecplusshaklee #ostematrixshaklee #vitaminkanakkanak #collagenpowdershaklee #collagen #collagenshaklee #kolagen #setcantikshaklee #setkecantikan #setcerahshaklee #setcerahkulit #espshaklee #energysoyprotein #vitacplusshaklee #vitaecomplexshaklee
LAJUNYAAAA HABISSSS ! . . Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂 . . Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍 . . Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊 . . Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉 . . Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊 . . Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk. . . Meh whatsapp nuyu 📲0139720520 Atau klik je link ni Http://www.wasap.my/60139720520 . . #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejerteh  #shakleebesut  #codbesut  #codjerteh  #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #viral  #ostematrix  #chewablecplusshaklee  #ostematrixshaklee  #vitaminkanakkanak  #collagenpowdershaklee  #collagen  #collagenshaklee  #kolagen  #setcantikshaklee  #setkecantikan  #setcerahshaklee  #setcerahkulit  #espshaklee  #energysoyprotein  #vitacplusshaklee  #vitaecomplexshaklee 
LAJUNYAAAA HABISSSS !
. .
Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂
.
.
Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍
.
.
Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊
.
.
Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉
.
.
Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊
.
.
Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk.
.
.

Meh whatsapp nuyu 📲0139720520

Atau klik je link ni 
Http://www.wasap.my/60139720520
.
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut #codbesut #codjerteh #terapiinstagram #meletop #like4like #viral #ostematrix #chewablecplusshaklee #ostematrixshaklee #vitaminkanakkanak #collagenpowdershaklee #collagen #collagenshaklee #kolagen #setcantikshaklee #setkecantikan #setcerahshaklee #setcerahkulit #espshaklee #energysoyprotein #vitacplusshaklee #vitaecomplexshaklee
LAJUNYAAAA HABISSSS ! . . Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂 . . Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍 . . Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊 . . Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉 . . Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊 . . Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk. . . Meh whatsapp nuyu 📲0139720520 Atau klik je link ni Http://www.wasap.my/60139720520 . . #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejerteh  #shakleebesut  #codbesut  #codjerteh  #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #viral  #ostematrix  #chewablecplusshaklee  #ostematrixshaklee  #vitaminkanakkanak  #collagenpowdershaklee  #collagen  #collagenshaklee  #kolagen  #setcantikshaklee  #setkecantikan  #setcerahshaklee  #setcerahkulit  #espshaklee  #energysoyprotein  #vitacplusshaklee  #vitaecomplexshaklee 
Jom join contest kurus bersama ratu!! Masih belum terlambat gaisss. .
Pemenang akn dipilih oleh HQ. dan awk awk semua berpeluang memenangi cash rm500!😍 mana nk dpt oiii. dh la kurus, dapat cash pulak tu😂👍🏼 .
RUGI KALAU TK JOINNN!😘
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codbesut #codterengganu #codunisza #codumt #codkualanerus #codkelantan #codgongbadak #codkgraja #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift
Jom join contest kurus bersama ratu!! Masih belum terlambat gaisss. . Pemenang akn dipilih oleh HQ. dan awk awk semua berpeluang memenangi cash rm500!😍 mana nk dpt oiii. dh la kurus, dapat cash pulak tu😂👍🏼 . RUGI KALAU TK JOINNN!😘 #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codbesut  #codterengganu  #codunisza  #codumt  #codkualanerus  #codkelantan  #codgongbadak  #codkgraja  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #promo  #freegift 
LAJUNYAAAA HABISSSS !
. .
Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂
.
.
Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍
.
.
Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊
.
.
Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉
.
.
Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊
.
.
Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk.
.
.

Meh whatsapp nuyu 📲0139720520

Atau klik je link ni 
Http://www.wasap.my/60139720520
.
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleejerteh #shakleebesut #codbesut #codjerteh #terapiinstagram #meletop #like4like #viral #ostematrix #chewablecplusshaklee #ostematrixshaklee #vitaminkanakkanak #collagenpowdershaklee #collagen #collagenshaklee #kolagen #setcantikshaklee #setkecantikan #setcerahshaklee #setcerahkulit #espshaklee #energysoyprotein #vitacplusshaklee #vitaecomplexshaklee
LAJUNYAAAA HABISSSS ! . . Baru je masuk Malaysia dah LICINNN kat HQ? 😂😂 . . Memang hebatla penangan si kecik molek ni. Yelahhh, harga MAMPU MILIK KOT ! RM52 je murahhh ya amatttt. 😍 . . Tambah² mommies kat luar sana tengah mencari vitamin yang sesuai untuk anak² kan? 😊 . . Bukan untuk anak je. Orang dewasa pon boleh makan Chewable C Plus ni. Especially mereka yang tak suka nak telan² vitamin ke ubat ke. Boleh KUNYAH² HISAP je yang ni. 😉 . . Mummy to be pon boleh try untuk hilangkan LOYA² dengan kunyah dan makan Chewable C Plus ni daripada duk makan asam² kan kurang elok untuk kesihatan. 😊 . . Sape2 yang nak grab CHEWABLE C PLUS yang tengah laku keras ni 🔥🔥🔥 cepat² taw whatsapp akak. Sebab stok yg ada tinggal kat branch² je. Habis yang tu lambat la nak masuk stok balikk. . . Meh whatsapp nuyu 📲0139720520 Atau klik je link ni Http://www.wasap.my/60139720520 . . #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejerteh  #shakleebesut  #codbesut  #codjerteh  #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #viral  #ostematrix  #chewablecplusshaklee  #ostematrixshaklee  #vitaminkanakkanak  #collagenpowdershaklee  #collagen  #collagenshaklee  #kolagen  #setcantikshaklee  #setkecantikan  #setcerahshaklee  #setcerahkulit  #espshaklee  #energysoyprotein  #vitacplusshaklee  #vitaecomplexshaklee 
Jom join contest kurus bersama ratu!! Masih belum terlambat gaisss. .
Pemenang akn dipilih oleh HQ. dan awk awk semua berpeluang memenangi cash rm500!😍 mana nk dpt oiii. dh la kurus, dapat cash pulak tu😂👍🏼 .
RUGI KALAU TK JOINNN!😘
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codbesut #codterengganu #codunisza #codumt #codkualanerus #codkelantan #codgongbadak #codkgraja #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift
Jom join contest kurus bersama ratu!! Masih belum terlambat gaisss. . Pemenang akn dipilih oleh HQ. dan awk awk semua berpeluang memenangi cash rm500!😍 mana nk dpt oiii. dh la kurus, dapat cash pulak tu😂👍🏼 . RUGI KALAU TK JOINNN!😘 #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codbesut  #codterengganu  #codunisza  #codumt  #codkualanerus  #codkelantan  #codgongbadak  #codkgraja  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #promo  #freegift 
The colour of Dark Brown has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Dapatkan Jamu mutyara dgn harga berpatutan Rm68 sebotol ye.. Khas untuk rakyat Besut tau..
Syg korang💕💕 📲🚗0139680993

#codbesut #alorlintah #betinglintang #kgrajabesut #pregnant #pantang #keputihan #susubanyak #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyarabeautybesut #mutyaraterengganu
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban

Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁

Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee

Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu

Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat

Set berpantang

Youth skincare ader hadiah sangat istimewa

Jom join POSTAGE esok dan lusa

Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Esok dan lusa sahaja POSTAGE yang kak Nelly jamin sampai sebelum Raya Korban Minggu depan kak Nelly mahu stop ambik order 😁 Jom kita refresh PROMO OGOS Shaklee Dapatkan 1 secara pereeeeee set Shaklee baby bila beliiiii satu Alfalfa ader 5 % less jugak VIVIX #bersyarat  Set berpantang Youth skincare ader hadiah sangat istimewa Jom join POSTAGE esok dan lusa Tolong Whatsapp kak Nelly ohsem WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Antara Feedback feedback yg panas lagi meletoppsz bila pakai Ratu reshape cream & consume Ratu slimming jelly!😍😘
.
korang tk teliur kee tuwww org lain dh kurus dh tu. awk semua bila lg? jom beratu skrg😜
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codbesut #codterengganu #codunisza #codumt #codkualanerus #codkelantan #codgongbadak #codkgraja #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift
Antara Feedback feedback yg panas lagi meletoppsz bila pakai Ratu reshape cream & consume Ratu slimming jelly!😍😘 . korang tk teliur kee tuwww org lain dh kurus dh tu. awk semua bila lg? jom beratu skrg😜 . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codbesut  #codterengganu  #codunisza  #codumt  #codkualanerus  #codkelantan  #codgongbadak  #codkgraja  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #perfectbody  #promo  #freegift 
#Repost @mysara_mm
• • • • •
Alhamdulillah..thumma alhamdulillah..thumma alhamdulillah..
.

Lamanya x update psl Umaima..bz mcm kalah perdana menteri..mlm ni curi2 masa kita update sbb si kecik da tido..aman sikit nk taip..haa..xnk crita panjang cuma nk bgtau ni Umaima da RESTOCKKKK!!fuh..kelam kabut cari stok sbb customer da booking tp stok da habis..Umaima mmg cpt habis..call stokis pon habis juga..alhamdulillah dpt juga stok dr stokis @natiroslan tq kak mudahkn urusan..seronok pulak dpt jumpa♥
.

Tak sempat nk ambik gmbr stok baru dah kena kebas dgn Kak Sab dan @rubiatulyusri..Tq beloved cousin @rubiatulyusri repeat beli Umaima..hope sama2 dpt manfaat dia..syg lbh la..muahaha..
.

Jom dapatkn Umaima dgn sy..stok panas2 lg ni..dm/whatsapp 0135050809..atau boleh klik je dkt link bio sy..xperlu dah save no..senangkn..COD BESUT, SETIU, JERTEH. POS SELURUH MALAYSIA.

#umaima
#susukambingsedap
#umaimabyabbyabadi 
#codsetiu
#codbesut
#codjerteh
#unisza
#umaimaterengganu
#cantikdarihati
#collagen
#makanansunnah
#halalantoyyiba
#Repost  @mysara_mm • • • • • Alhamdulillah..thumma alhamdulillah..thumma alhamdulillah.. . Lamanya x update psl Umaima..bz mcm kalah perdana menteri..mlm ni curi2 masa kita update sbb si kecik da tido..aman sikit nk taip..haa..xnk crita panjang cuma nk bgtau ni Umaima da RESTOCKKKK!!fuh..kelam kabut cari stok sbb customer da booking tp stok da habis..Umaima mmg cpt habis..call stokis pon habis juga..alhamdulillah dpt juga stok dr stokis @natiroslan tq kak mudahkn urusan..seronok pulak dpt jumpa♥ . Tak sempat nk ambik gmbr stok baru dah kena kebas dgn Kak Sab dan @rubiatulyusri..Tq beloved cousin @rubiatulyusri repeat beli Umaima..hope sama2 dpt manfaat dia..syg lbh la..muahaha.. . Jom dapatkn Umaima dgn sy..stok panas2 lg ni..dm/whatsapp 0135050809..atau boleh klik je dkt link bio sy..xperlu dah save no..senangkn..COD BESUT, SETIU, JERTEH. POS SELURUH MALAYSIA. #umaima  #susukambingsedap  #umaimabyabbyabadi  #codsetiu  #codbesut  #codjerteh  #unisza  #umaimaterengganu  #cantikdarihati  #collagen  #makanansunnah  #halalantoyyiba 
Update: SOLD OUT

Fast Sale (hari ni Rabu 15/8/18)

Choc Brulee Cake 
Ada 4 layer (choc cake, brulee, choc mousse & choc ganache)

RM10 only. Limited stock 
Berminat terus whatsapp 019-7267433 ya 💕

#chocbruleecake #besut #codbesut
Update: SOLD OUT Fast Sale (hari ni Rabu 15/8/18) Choc Brulee Cake Ada 4 layer (choc cake, brulee, choc mousse & choc ganache) RM10 only. Limited stock Berminat terus whatsapp 019-7267433 ya 💕 #chocbruleecake  #besut  #codbesut 
Repost from @mysara_mm @TopRankRepost #TopRankRepost Ni lah peneman setia kalau ke pejabat pos.. eh bkn ke pjbt pos je, ke mana2 la..ibarat kembar xseiras sbb muka sejibik ikut ayah dia.. wawaawaa..xpe2..
.

Btw, hari ni selesai urusan pos.. siapa nak order Umaima bole whatsapp sy ye xkira jauh ke dkt ke.. cinta pd Umaima xmengenal jarak walau beribu batu jarak memisahkn kita, Umaima tetap mnjadi pilihn.. haha.. amboi.. hambikk.. lama btul rasa x bermadah puisi..
.

Nak order atau info??bole dm/whatsapp 0135050809..atau boleh klik je dkt link bio sy..xperlu dah save no..senangkn..COD BESUT, SETIU, JERTEH. POS SELURUH MALAYSIA.

#umaima
#susukambingsedap
#umaimabyabbyabadi 
#codsetiu
#codbesut
#codjerteh
#unisza
#umaimaterengganu
#cantikdarihati
#collagen
#makanansunnah
#halalantoyyiba
Repost from @mysara_mm @TopRankRepost #TopRankRepost  Ni lah peneman setia kalau ke pejabat pos.. eh bkn ke pjbt pos je, ke mana2 la..ibarat kembar xseiras sbb muka sejibik ikut ayah dia.. wawaawaa..xpe2.. . Btw, hari ni selesai urusan pos.. siapa nak order Umaima bole whatsapp sy ye xkira jauh ke dkt ke.. cinta pd Umaima xmengenal jarak walau beribu batu jarak memisahkn kita, Umaima tetap mnjadi pilihn.. haha.. amboi.. hambikk.. lama btul rasa x bermadah puisi.. . Nak order atau info??bole dm/whatsapp 0135050809..atau boleh klik je dkt link bio sy..xperlu dah save no..senangkn..COD BESUT, SETIU, JERTEH. POS SELURUH MALAYSIA. #umaima  #susukambingsedap  #umaimabyabbyabadi  #codsetiu  #codbesut  #codjerteh  #unisza  #umaimaterengganu  #cantikdarihati  #collagen  #makanansunnah  #halalantoyyiba 
COD di Kok Lanas. Penghantaran ke kawasan lain boleh diuruskan. WhatsApp nombor dlm gambar.

#codkelantan #codkotabharu #codkoklanas #codmachang #codbesut #codpasirputeh #codtanahmerah #codpasirmas #codpengkalanchepa #wakafcheyeh #kelantan #kelate #kotabharu
COD di Kok Lanas. Penghantaran lain2 kawasan sila WhatsApp nombor dlm gambar. MURAH SPECS BERBALOI !

#codkelantan #codkotabharu #codkoklanas #codmachang #codbesut #codpasirputeh #codtanahmerah #codpasirmas #codpengkalanchepa #wakafcheyeh #kelantan #kelate #kotabharu
Vivix promo!!
. .
Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Melegakan alergi dan lelah
🍇Meningkatkan tahap tenaga
🍇Memperbaiki kualiti tidur
🍇Menstabilkan perasaan
🍇Anti-depresi
🍇Anti-inflamasi
🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis
🍇Mengawal selia insulin
🍇Mengawal tekanan darah
🍇Mengawal selia kelikatan darah
🍇Mengawal selia estrogen
🍇Memperbaiki mutasi sel
🍇Anti-kanser
🍇Menghalang kejadian tumor
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Menyokong kesihatan mata
🍇Membantu glaukoma
🍇Mengurangkan Artritis
🍇Menguatkan tulang
🍇Meningkatkan daya ingatan
🍇Melambatkan simptom alzheimeir
🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Meningkatkan pengeluaran sperma
🍇Meningkatkan daya seks
🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat
🍇Mengurangkan kedutan halus
🍇Mengurangkan bintik penuaan
🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Vivix promo!! . . Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇 . 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Melegakan alergi dan lelah 🍇Meningkatkan tahap tenaga 🍇Memperbaiki kualiti tidur 🍇Menstabilkan perasaan 🍇Anti-depresi 🍇Anti-inflamasi 🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis 🍇Mengawal selia insulin 🍇Mengawal tekanan darah 🍇Mengawal selia kelikatan darah 🍇Mengawal selia estrogen 🍇Memperbaiki mutasi sel 🍇Anti-kanser 🍇Menghalang kejadian tumor 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Menyokong kesihatan mata 🍇Membantu glaukoma 🍇Mengurangkan Artritis 🍇Menguatkan tulang 🍇Meningkatkan daya ingatan 🍇Melambatkan simptom alzheimeir 🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Meningkatkan pengeluaran sperma 🍇Meningkatkan daya seks 🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat 🍇Mengurangkan kedutan halus 🍇Mengurangkan bintik penuaan 🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Vivix promo!!
. .
Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Melegakan alergi dan lelah
🍇Meningkatkan tahap tenaga
🍇Memperbaiki kualiti tidur
🍇Menstabilkan perasaan
🍇Anti-depresi
🍇Anti-inflamasi
🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis
🍇Mengawal selia insulin
🍇Mengawal tekanan darah
🍇Mengawal selia kelikatan darah
🍇Mengawal selia estrogen
🍇Memperbaiki mutasi sel
🍇Anti-kanser
🍇Menghalang kejadian tumor
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Menyokong kesihatan mata
🍇Membantu glaukoma
🍇Mengurangkan Artritis
🍇Menguatkan tulang
🍇Meningkatkan daya ingatan
🍇Melambatkan simptom alzheimeir
🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Meningkatkan pengeluaran sperma
🍇Meningkatkan daya seks
🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat
🍇Mengurangkan kedutan halus
🍇Mengurangkan bintik penuaan
🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Vivix promo!! . . Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇 . 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Melegakan alergi dan lelah 🍇Meningkatkan tahap tenaga 🍇Memperbaiki kualiti tidur 🍇Menstabilkan perasaan 🍇Anti-depresi 🍇Anti-inflamasi 🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis 🍇Mengawal selia insulin 🍇Mengawal tekanan darah 🍇Mengawal selia kelikatan darah 🍇Mengawal selia estrogen 🍇Memperbaiki mutasi sel 🍇Anti-kanser 🍇Menghalang kejadian tumor 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Menyokong kesihatan mata 🍇Membantu glaukoma 🍇Mengurangkan Artritis 🍇Menguatkan tulang 🍇Meningkatkan daya ingatan 🍇Melambatkan simptom alzheimeir 🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Meningkatkan pengeluaran sperma 🍇Meningkatkan daya seks 🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat 🍇Mengurangkan kedutan halus 🍇Mengurangkan bintik penuaan 🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
Vivix promo!!
. .
Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇
.
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Melegakan alergi dan lelah
🍇Meningkatkan tahap tenaga
🍇Memperbaiki kualiti tidur
🍇Menstabilkan perasaan
🍇Anti-depresi
🍇Anti-inflamasi
🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis
🍇Mengawal selia insulin
🍇Mengawal tekanan darah
🍇Mengawal selia kelikatan darah
🍇Mengawal selia estrogen
🍇Memperbaiki mutasi sel
🍇Anti-kanser
🍇Menghalang kejadian tumor
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Menyokong kesihatan mata
🍇Membantu glaukoma
🍇Mengurangkan Artritis
🍇Menguatkan tulang
🍇Meningkatkan daya ingatan
🍇Melambatkan simptom alzheimeir
🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban
🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan
🍇Meningkatkan pengeluaran sperma
🍇Meningkatkan daya seks
🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat
🍇Mengurangkan kedutan halus
🍇Mengurangkan bintik penuaan
🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit

WHATSAPP 
Kak Nelly +6011 15416561

#shaklee #shakleejerteh #codjerteh #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian #promoesp #espshaklee #codbesut #ajimaura #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah
#ctdk
#neelofa #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince
Vivix promo!! . . Jom tengok apa khasiat vivix 👇👇 . 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Melegakan alergi dan lelah 🍇Meningkatkan tahap tenaga 🍇Memperbaiki kualiti tidur 🍇Menstabilkan perasaan 🍇Anti-depresi 🍇Anti-inflamasi 🍇Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis 🍇Mengawal selia insulin 🍇Mengawal tekanan darah 🍇Mengawal selia kelikatan darah 🍇Mengawal selia estrogen 🍇Memperbaiki mutasi sel 🍇Anti-kanser 🍇Menghalang kejadian tumor 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Menyokong kesihatan mata 🍇Membantu glaukoma 🍇Mengurangkan Artritis 🍇Menguatkan tulang 🍇Meningkatkan daya ingatan 🍇Melambatkan simptom alzheimeir 🍇Mengurangkan rambut gugur dan beruban 🍇Membantu dalam proses penurunan berat badan 🍇Meningkatkan pengeluaran sperma 🍇Meningkatkan daya seks 🍇Mencegah masalah prostat 🍇Menggalak penuaan yang sihat 🍇Mengurangkan kedutan halus 🍇Mengurangkan bintik penuaan 🍇Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇Memperbaiki tekstur kulit WHATSAPP Kak Nelly +6011 15416561 #shaklee  #shakleejerteh  #codjerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #promoesp  #espshaklee  #codbesut  #ajimaura  #puncakbukitkeluang  #sitiaafiyah  #ctdk  #neelofa  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince 
SERIUS LEMBUT KULIT LEPAS PAKAI PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE ❤

Kandungan grapeseed oil dalam scrub ni membantu melembapkan kulit dan meremajakan kulit 👍

Whatsapp Kak Ain 019-3370079 😊

#temyracle #temyraclesayamesticari #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #grapeseedoil #vitamins #jerawat #jeragat #porikecil #kulitlembut #cerahsekata #scrubnatural #scrubsemulajadi #temyraclejertih #temyraclebesut #codjertih #codjerteh #codbesut
PROMOSI VIVIX SEPANJANG OGOS 2018

MENGAPA ORANG CINA SUKA AMALKAN MINUMAN WINE?
.
Kerana kandungan Wine kaya dengan Resveratrol SEPERTI Vivix.
.
TETAPI --
.
🍷 TAHUKAH ANDA .
Satu hidangan Vivix mengandungi sama banyak Resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas Wine?
.
VIVIX memberikan 100mg Reseveratrol bagi setiap penyediaan (serving). Ekstrak Resveratrol ini mengandungi 98% Resveratrol semulajadi, dan melalui kajian sains terkini, VIVIX adalah melangkaui Resveratrol dengan gabungan bersama polifenol tambahan daripada anggur Muscadine. Hasil kajian makmal mendapati campuran Resveratrol dan polifenol ini adalah 10 kali ganda lebih hebat dalam memperlahankan mekanisma penuaan sel, berbanding oleh Resveratrol semata-mata.
.
🍷 TAHUKAH ANDA
.
Vivix tidak mengandungi alkohol seperti Wine. Vivix HALAL untuk dinikmati oleh semua orang 👍🏻
.
---
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang Vivix? .
#Vivix #shaklee #antiaging

Whatsapp kak Nelly
+6011 15416561

Cod #jertih

#shakleeterengganu
#shakleebesut
#shakleejertih
#shakleehulubesut
#nellyexcellentempire
#sayajualshaklee  #bazarpaknil 
#shaklee #shakleejerteh  #bukitkeluang #besut #jerteh #pulauperhentian  #codbesut #ajimaura #takadacintasepertimu #puncakbukitkeluang  #titiancinta #sitiaafiyah #sihatsambilcantik #ibumenyusu #wanita #vsco#coffeeprince 
#nellyexcellentempire
#diaanakjeneral
#klspecialforce
#ceriamegastar
PROMOSI VIVIX SEPANJANG OGOS 2018 MENGAPA ORANG CINA SUKA AMALKAN MINUMAN WINE? . Kerana kandungan Wine kaya dengan Resveratrol SEPERTI Vivix. . TETAPI -- . 🍷 TAHUKAH ANDA . Satu hidangan Vivix mengandungi sama banyak Resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas Wine? . VIVIX memberikan 100mg Reseveratrol bagi setiap penyediaan (serving). Ekstrak Resveratrol ini mengandungi 98% Resveratrol semulajadi, dan melalui kajian sains terkini, VIVIX adalah melangkaui Resveratrol dengan gabungan bersama polifenol tambahan daripada anggur Muscadine. Hasil kajian makmal mendapati campuran Resveratrol dan polifenol ini adalah 10 kali ganda lebih hebat dalam memperlahankan mekanisma penuaan sel, berbanding oleh Resveratrol semata-mata. . 🍷 TAHUKAH ANDA . Vivix tidak mengandungi alkohol seperti Wine. Vivix HALAL untuk dinikmati oleh semua orang 👍🏻 . --- . Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang Vivix? . #Vivix  #shaklee  #antiaging  Whatsapp kak Nelly +6011 15416561 Cod #jertih  #shakleeterengganu  #shakleebesut  #shakleejertih  #shakleehulubesut  #nellyexcellentempire  #sayajualshaklee  #bazarpaknil  #shaklee  #shakleejerteh  #bukitkeluang  #besut  #jerteh  #pulauperhentian  #codbesut  #ajimaura  #takadacintasepertimu  #puncakbukitkeluang  #titiancinta  #sitiaafiyah  #sihatsambilcantik  #ibumenyusu  #wanita  #vsco #coffeeprince  #nellyexcellentempire  #diaanakjeneral  #klspecialforce  #ceriamegastar 
Both of this colour has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja
Both of this colour has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja
Both of this colour has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja
Both of this colour has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja
Both of this colour has been sold out ❗️
.
Jangan lupa untuk tag ootd korang 😍
.
#tudung #tudungbawal #tudungmurah #blousemurah #tudunglabuh #tudungonline #tudungcantik #tudunglabuhmurah #codbesut #codbesutjeetih #codbesutdankgraja