an online Instagram web viewer

#coachingonline medias

Photos

Salam perkenalan semua! 😘😘
Saya Jr Coach Farina dari KL berusia 46thn. Mama kpd 2 org anak (20thn & 16thn). Saya juga merupakan coachee season 29, sama spt anda semua 😉. Dulu berat saya hampir 80kg dan selepas 4 musim bersama program YCLWFH ni, Alhamdulillah saya berjaya turun 21kg. 
Siapa kata usia 40 keatas tak boleh reduce weight? Ehemmmmm….. tu semua mitos ye. Nak seribu daya tak nak seribu dalih. Kene nekad dan ingat “the BIG WHY” kita nak kurus…  Skrg misi saya adalah utk reduce body fats pula. Jgn ingat kurus x de lemak tau 😅. Kalau dulu size baju XXL/XL, now, MashaAllah... baju dah size M & boleh share baju dgn anak perempuan berusia 20 thn🙈... hahaha 💪💪.
..
#youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Salam perkenalan semua! 😘😘 Saya Jr Coach Farina dari KL berusia 46thn. Mama kpd 2 org anak (20thn & 16thn). Saya juga merupakan coachee season 29, sama spt anda semua 😉. Dulu berat saya hampir 80kg dan selepas 4 musim bersama program YCLWFH ni, Alhamdulillah saya berjaya turun 21kg. Siapa kata usia 40 keatas tak boleh reduce weight? Ehemmmmm….. tu semua mitos ye. Nak seribu daya tak nak seribu dalih. Kene nekad dan ingat “the BIG WHY” kita nak kurus… Skrg misi saya adalah utk reduce body fats pula. Jgn ingat kurus x de lemak tau 😅. Kalau dulu size baju XXL/XL, now, MashaAllah... baju dah size M & boleh share baju dgn anak perempuan berusia 20 thn🙈... hahaha 💪💪. .. #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah 
.
.
STAY MOTIVATED
.
1️⃣ Change your perspective 
Shift your thinking from the average joe and start thinking like an athlete or just how fit people think! .
How do fit people think! Get into that mids set, if they can do it so can you!
.
2️⃣ Perception! 
See your workouts as a blessing and something to get stuck into and enjoy every day. Every workout is a step closer to a better you.
.
3️⃣ Set a goal
Nothing motivates better than having a deadline for a set goal. Commit to an exercise program that will get you in shape by the date you have set and promised to.
.
4️⃣ Schedule a regular workout time
Sit down with your weekly schedule and try to build in an hour each day to be good to your body.
.
5️⃣ Make it fun and mix it up
It’s human nature to need variety to stay motivated. I like to do outdoor training for my active recovery when I’m not training in the gym. It’s important to have fun even when we are working hard.
.
6️⃣ Reach out to others for support 
To keep on track with a fitness program we need at time encouragement from others. If you say you are going to do something and let others know they will keep you accountable all the way.
.
.
🔶ONLINE COACHING - SEE BIO LINKS🔶
.
Customized meal planning, month by month training packages, personal support, training software, motivational triggers & body transformations
.
.
#innermotivation #timemanagement #fitnesstip #suppporting #coachingonline #focus💯 #trainthemind #healthhabits #fitnessfun
. . STAY MOTIVATED . 1️⃣ Change your perspective Shift your thinking from the average joe and start thinking like an athlete or just how fit people think! . How do fit people think! Get into that mids set, if they can do it so can you! . 2️⃣ Perception! See your workouts as a blessing and something to get stuck into and enjoy every day. Every workout is a step closer to a better you. . 3️⃣ Set a goal Nothing motivates better than having a deadline for a set goal. Commit to an exercise program that will get you in shape by the date you have set and promised to. . 4️⃣ Schedule a regular workout time Sit down with your weekly schedule and try to build in an hour each day to be good to your body. . 5️⃣ Make it fun and mix it up It’s human nature to need variety to stay motivated. I like to do outdoor training for my active recovery when I’m not training in the gym. It’s important to have fun even when we are working hard. . 6️⃣ Reach out to others for support To keep on track with a fitness program we need at time encouragement from others. If you say you are going to do something and let others know they will keep you accountable all the way. . . 🔶ONLINE COACHING - SEE BIO LINKS🔶 . Customized meal planning, month by month training packages, personal support, training software, motivational triggers & body transformations . . #innermotivation  #timemanagement  #fitnesstip  #suppporting  #coachingonline  #focus 💯 #trainthemind  #healthhabits  #fitnessfun 
Dios es un artista 😍. Jornada de Alta 🗻 Montaña y alta motivación 💪💪💪😁 Invertí en tu SER 📈
____________________
#damiánsosaosores #damiáncoachargentina #coachparatudesarrollo #desarrollopersonal #coachingargentina #inspiráargentina #potenciáargentina #transformáargentina #coachinglife #coachingonline #vacaciones #invierno #asombroso #deslumbrante #magia #instamoment #pic #photo #nieve #naturaleza #belleza
Boleh fikir²kan semula ye nak kurus dgn korset..
.
Fungsi korset itu sendiri, ia nya bukanlah pembakar lemak di dalam badan. Tetapi ianya lebih tepat dikatakan sebagai menolak lemak daripada bahagian perut ke atas dan ke bawah untuk ilusi bentuk badan yang lebih menawan. Dalam erti kata lain, ianya diperbuat untuk menyorok gumpalan lemak sahaja.
.
Daripada laburkan duit hanya utk membeli korset beribu² tu, baik ikut program yang mengajar cara permakanan yg betul dan diet ygseimbang..Tidak meyeksakan dan cantik semulajadi.
.
#youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Boleh fikir²kan semula ye nak kurus dgn korset.. . Fungsi korset itu sendiri, ia nya bukanlah pembakar lemak di dalam badan. Tetapi ianya lebih tepat dikatakan sebagai menolak lemak daripada bahagian perut ke atas dan ke bawah untuk ilusi bentuk badan yang lebih menawan. Dalam erti kata lain, ianya diperbuat untuk menyorok gumpalan lemak sahaja. . Daripada laburkan duit hanya utk membeli korset beribu² tu, baik ikut program yang mengajar cara permakanan yg betul dan diet ygseimbang..Tidak meyeksakan dan cantik semulajadi. . #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah 
IDEA UNTUK PILIHAN SARAPAN PAGI YANG SIHAT
.
Sarapan pagi memberikan kita tenaga untuk meningkatkan metabolisme badan sehingga kepada pembakaran lemak yang ada di tubuh akan lebih maksimum. .
.
Sarapan pagi juga secara langsung menjadikan anda lebih bertenaga dan memudahkan anda melakukan aktiviti seharian serta mengurangkan rasa lapar sebelum tengahari.
.
Pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu turun berat badan 5 - 7 kg sebulan melalui program coaching online.
.
EiWAN 📲 0128009302 
YANA 📲 0199304658
#pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus  #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood  #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro  #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #bazarpaknil #menudiet #menusihat #meletop #plussize #mudahkurus
IDEA UNTUK PILIHAN SARAPAN PAGI YANG SIHAT . Sarapan pagi memberikan kita tenaga untuk meningkatkan metabolisme badan sehingga kepada pembakaran lemak yang ada di tubuh akan lebih maksimum. . . Sarapan pagi juga secara langsung menjadikan anda lebih bertenaga dan memudahkan anda melakukan aktiviti seharian serta mengurangkan rasa lapar sebelum tengahari. . Pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu turun berat badan 5 - 7 kg sebulan melalui program coaching online. . EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #pemakanansihat  #vitamin  #testimonikurus  #kurus  #cantik  #bodyfit  #fit  #jomkurus  #fitness  #slimfit  #tipskurus  #bajubesar  #jalanjalancarimakan  #weightloss  #fatloss  #jomfit  #malaysiafood  #jubahbesar  #TV3  #TV9  #Astro  #CoachingOnline  #AtkinsDiet  #workout  #bazarpaknil  #menudiet  #menusihat  #meletop  #plussize  #mudahkurus 
No livro da vida, seguimos colecionando histórias e essa coletânea se registra na nossa memória com uma dose de emoção!
.
A medida que vivenciamos situações, de maneira muito automática, nosso cérebro começa a organizar tudo! Como se fôssemos um computador, ele cria pastas e subpastas, em outras palavras, ele vai agrupando o que parece semelhante!
.
O bom? Tudo acontece automaticamente, sem demandar energia consciente!
O ruim? Tudo fica generalizado! (Lembra da frase: tudo farinha do mesmo saco?! - Sim, é isso!) 📝 Falaremos disso outro dia!
.
Vamos hoje trazer à memória, lembranças gostosas:
- um cheiro da infância?
- um lugar inesquecível?
- a comida predileta?
- uma pessoa que não vemos mais?
A lista seria imensa, mas as sensações ao acionarmos a memória afetiva continuam intactas e nesse caso transbordaram nosso coração positivamente e mudaram nosso estado emocional!
.
Memórias afetivas tem esse poder e geralmente inconscientemente!
.
🤔 como vocês se sentiram depois de se lembrarem de momentos preciosos que marcaram a alma?
.
#realize_coaching #coachingdeatitude #coaching #coachingpessoal #CoachingComPsicodrama #coachingpravida #coachingmudaavida #coachingdeidentidade #coachingonline #coachingdebemestar #coachingbrasil  #autoconhecimento #memoriaafetiva #coachingbienetre #coachingfrance #developpementpersonnel #coachdevie #realise #vivresesreves  #coachinglife #coachingsupport #coachingfortoday #coachingpersonal #selfdevelopment
No livro da vida, seguimos colecionando histórias e essa coletânea se registra na nossa memória com uma dose de emoção! . A medida que vivenciamos situações, de maneira muito automática, nosso cérebro começa a organizar tudo! Como se fôssemos um computador, ele cria pastas e subpastas, em outras palavras, ele vai agrupando o que parece semelhante! . O bom? Tudo acontece automaticamente, sem demandar energia consciente! O ruim? Tudo fica generalizado! (Lembra da frase: tudo farinha do mesmo saco?! - Sim, é isso!) 📝 Falaremos disso outro dia! . Vamos hoje trazer à memória, lembranças gostosas: - um cheiro da infância? - um lugar inesquecível? - a comida predileta? - uma pessoa que não vemos mais? A lista seria imensa, mas as sensações ao acionarmos a memória afetiva continuam intactas e nesse caso transbordaram nosso coração positivamente e mudaram nosso estado emocional! . Memórias afetivas tem esse poder e geralmente inconscientemente! . 🤔 como vocês se sentiram depois de se lembrarem de momentos preciosos que marcaram a alma? . #realize_coaching  #coachingdeatitude  #coaching  #coachingpessoal  #CoachingComPsicodrama  #coachingpravida  #coachingmudaavida  #coachingdeidentidade  #coachingonline  #coachingdebemestar  #coachingbrasil   #autoconhecimento  #memoriaafetiva  #coachingbienetre  #coachingfrance  #developpementpersonnel  #coachdevie  #realise  #vivresesreves   #coachinglife  #coachingsupport  #coachingfortoday  #coachingpersonal  #selfdevelopment 
Para mí es placer haber tenido a un grupo "chévere" (agradable) en esta certificación, pues siempre mostraron un alto grado de compromiso y dedicación.
.
No me queda más que decirles: ¡Bienvenidos colegas!
.
#Repost @fernandocelis (@get_repost)
・・・
Concluyendo con muchisima emocion la graduacion de la XI Cohorte ONLINE de la Certificación Internacional de Life & Leadership Coaching, se que nos seguiremos viendo ahora como colegas Coaches. 
Felicitaciones a todos, ahora el compromiso es salir a coachear y transformar vidas!
.
#academycool #SomosILC #Coachesintraining #CoachingOnline #lifecoach #coaching
Para mí es placer haber tenido a un grupo "chévere" (agradable) en esta certificación, pues siempre mostraron un alto grado de compromiso y dedicación. . No me queda más que decirles: ¡Bienvenidos colegas! . #Repost  @fernandocelis (@get_repost) ・・・ Concluyendo con muchisima emocion la graduacion de la XI Cohorte ONLINE de la Certificación Internacional de Life & Leadership Coaching, se que nos seguiremos viendo ahora como colegas Coaches. Felicitaciones a todos, ahora el compromiso es salir a coachear y transformar vidas! . #academycool  #SomosILC  #Coachesintraining  #CoachingOnline  #lifecoach  #coaching 
ENFOCATE - FOCUS

Hola chicas

Hoy quiero hablarles de enfocarnos en lo que si podemos hacer, tal ves tengamos una meta que vemos muy grande y la sentimos así muy grande como que no la hacemos, pero si la dividimos en pequeños objetivos que si sentimos que podemos hacer resulta más fácil de realizar y estamos igual avanzando hacia la meta.

Me enfocó en lo que si puedo hacer. 💜🌻💪💛 Si necesitas mi ayuda con tus metas escríbeme mividaconadenomiosis@gmail.com ----
Hi girls

Today l want to talk about focusing on what we can do to achieve our goals. Maybe if the goal is big we feel that is too big to achieve, but if we can divide it in little objectives,  so it can be more easy to realize, we can do it more easily and equally we are walking to achieve our goals.

I am focusing in what l can do 💛💪🌻💜 If you need help with your goals e-mail me mividaconadenomiosis@gmail.com
ENFOCATE - FOCUS Hola chicas Hoy quiero hablarles de enfocarnos en lo que si podemos hacer, tal ves tengamos una meta que vemos muy grande y la sentimos así muy grande como que no la hacemos, pero si la dividimos en pequeños objetivos que si sentimos que podemos hacer resulta más fácil de realizar y estamos igual avanzando hacia la meta. Me enfocó en lo que si puedo hacer. 💜🌻💪💛 Si necesitas mi ayuda con tus metas escríbeme mividaconadenomiosis@gmail.com ---- Hi girls Today l want to talk about focusing on what we can do to achieve our goals. Maybe if the goal is big we feel that is too big to achieve, but if we can divide it in little objectives, so it can be more easy to realize, we can do it more easily and equally we are walking to achieve our goals. I am focusing in what l can do 💛💪🌻💜 If you need help with your goals e-mail me mividaconadenomiosis@gmail.com
Perlu seimbang bukan excercise je pastu makan lebih.. sampai bila pun takkan kurus apatah lagi ideal weight..
.
Yg excercise mmg ramai tapi yg kurus 🤔🤔🤔
.
Baik mulakan dgn diet yg betul sbb 80% adalah permakanan.. dh settle 80% baru start yg 20% excercise.
.
Boleh tag excercise buddy anda supaya sama² dpt kesan yg baik dari lifestyle yg awesome..
.
#youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Perlu seimbang bukan excercise je pastu makan lebih.. sampai bila pun takkan kurus apatah lagi ideal weight.. . Yg excercise mmg ramai tapi yg kurus 🤔🤔🤔 . Baik mulakan dgn diet yg betul sbb 80% adalah permakanan.. dh settle 80% baru start yg 20% excercise. . Boleh tag excercise buddy anda supaya sama² dpt kesan yg baik dari lifestyle yg awesome.. . #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah 
“El aprendizaje nunca agota la mente.” Una de las frases más memorables de Leonardo Da Vinci📜 hoy la aplicamos en Carlotti Coaching Center. Los siguientes talleres serán totalmente gratuitos y en línea; queremos invitar a todos aquellos que quieran desarrollarse como personas y aumentar su auto-educación con información válida en la era del conocimiento. Para reservar tu cupo escríbenos al DM📥 tu nombre, correo eléctronico y el título del webinar (o los webinars) a los que deseas asistir. ¡Con gusto te daremos la bienvenida a nuestros eventos!
Bolehkah Kurus Badan Dengan Tidur
Tidur yang mencukupi tu penting tapi kita tidak boleh bergantung kepada tidur semata-mata untuk menjadi kurus.

Aktiviti fizikal sangat penting untuk mempercepatkan proses kita untuk kurus. Semakin kita mempunyai kehidupan yang aktif atau melakukan aktiviti yang lebih berat, maka semakin tinggi kalori terbakar.

Contohnya, kalau kita tidur 8 jam sehari, kalori yang terbakar adalah di antara 60-70 kalori sejam, jika kita berlari dalam 5-6 KM, pembakaran kalori mungkin anggaran dalam 200 kalori sejam.

Jadi, cara hidup seharian turut mempengaruhi jumlah pembakaran kalori. Tidak lah bermakna senaman khas atau kita perlu ke gym semata-mata untuk membakar lebih banyak kalori.

Malah menjalani kehidupan yang aktif seperti mengemas rumah, bermain dengan anak, naik turun tangga, bermain bola, berkebun, cuci pinggan, cuci baju dan sebagainya pun turut meningkatkan pembakaran kalori.

Dengan erti kata lain, lagi tinggi kadar dengupan jantung, lagi tinggi kalori terbakar.
.
#youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Bolehkah Kurus Badan Dengan Tidur Tidur yang mencukupi tu penting tapi kita tidak boleh bergantung kepada tidur semata-mata untuk menjadi kurus. Aktiviti fizikal sangat penting untuk mempercepatkan proses kita untuk kurus. Semakin kita mempunyai kehidupan yang aktif atau melakukan aktiviti yang lebih berat, maka semakin tinggi kalori terbakar. Contohnya, kalau kita tidur 8 jam sehari, kalori yang terbakar adalah di antara 60-70 kalori sejam, jika kita berlari dalam 5-6 KM, pembakaran kalori mungkin anggaran dalam 200 kalori sejam. Jadi, cara hidup seharian turut mempengaruhi jumlah pembakaran kalori. Tidak lah bermakna senaman khas atau kita perlu ke gym semata-mata untuk membakar lebih banyak kalori. Malah menjalani kehidupan yang aktif seperti mengemas rumah, bermain dengan anak, naik turun tangga, bermain bola, berkebun, cuci pinggan, cuci baju dan sebagainya pun turut meningkatkan pembakaran kalori. Dengan erti kata lain, lagi tinggi kadar dengupan jantung, lagi tinggi kalori terbakar. . #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah 
Repost @n_farina
by @media.repost:
Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING'
.
Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. .
Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan.
.
Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa #getidealbodyonline #nakkurus #jagabadan #jomsarapan  #healthylifestyle #nevertoolate #hidupsihat #jomsihat #coachingonline #coachfarina
Repost @n_farina by @media.repost: Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING' . Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. . Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan. . Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa  #getidealbodyonline  #nakkurus  #jagabadan  #jomsarapan  #healthylifestyle  #nevertoolate  #hidupsihat  #jomsihat  #coachingonline  #coachfarina 
Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING'
.
Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. .
Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan.
.
Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa #getidealbodyonline #nakkurus #jagabadan #jomsarapan  #healthylifestyle #nevertoolate #hidupsihat #jomsihat #coachingonline #coachfarina
Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING' . Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. . Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan. . Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa  #getidealbodyonline  #nakkurus  #jagabadan  #jomsarapan  #healthylifestyle  #nevertoolate  #hidupsihat  #jomsihat  #coachingonline  #coachfarina 
Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING'
.
Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. .
Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan.
.
Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa #getidealbodyonline #nakkurus #jagabadan #jomsarapan  #healthylifestyle #nevertoolate #hidupsihat #jomsihat #coachingonline #coachfarina
Sarapan sangat penting dalam proses penurunan berat badan. Jangan percaya dengan istilah 'BRUNCH'. Nanti bila tak sarapan...mulalah makn banyak time lunch. Pastu mulalah 'OVER EATING' . Sarapan sangat membantu dalam pengurusan berat badan. Ada kajian membezakan orang yang mengambil sarapan pagi kurang risiko obesiti berbanding mereka yang “skip breakfast” atau tidak mengambil sarapan pagi. . Sarapan yang betul boleh membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Peningkatan kadar metabolisme sangat membantu untuk turunkan berat badan. . Jom sarapan kawan2. Yg penting sarapan sihat ye 😉😉 #teamadibmustafa  #getidealbodyonline  #nakkurus  #jagabadan  #jomsarapan  #healthylifestyle  #nevertoolate  #hidupsihat  #jomsihat  #coachingonline  #coachfarina 
Nampak tak persamaan nya?
.
Lepas makan, hati pun tenangkan sekejap, balik stressed sbb naik berat.. .
Sampai bilalah nk selesai stressed tu🙄.
.
Boleh tag kawan² yg mcm ni.. #youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Nampak tak persamaan nya? . Lepas makan, hati pun tenangkan sekejap, balik stressed sbb naik berat.. . Sampai bilalah nk selesai stressed tu🙄. . Boleh tag kawan² yg mcm ni.. #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah 
Como você sonha?

Conferência Nacional de Negócio e Liderança.
04 De Agosto - Hípica Hall

Acesse www.connel.com.br (LINK NA BIO) ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
#coaching
#coachingdevida 
#leonardosantanna 
#coach 
#coachinglife
#coachlife
#coachingonline 
#coachingdecarreira
#forca 
#vontade 
#mudandovidas 
#inspiracao 
#mindset
#geracaodevalor
#motivacao
Comer 6 veces al día hará que se acelere más mi metabolismo, FALSO. Ok, déjame entonces comer 12 veces al día y listo y en dos semanas bajo 10 kilos, falso falso falso. Sabías que hay mucha gente que practica el ayuno intermitente en donde comen únicamente 2 o 3 veces pero más cantidad e igual pierden muchísima grasa? Es cierto que comer 5 o 6 veces te ayuda a organizarte, mantenerte en tu plan y con los niveles de ansiedad controlados, pero no te va a acelerar nada! Créelo. .

2- Si entra en mis macros y mis calorías diarias entonces puedo comerlo e igual perderé grasa. FALSO, cada cosa que te metes en la boca da una respuesta hormonal, no es lo mismo un plato de arroz con pollo y brocoli a una hamburguesa de mcdonalds aunque tengan las mismas calorías, nunca va a ser lo mismo, esto no quiere decir que no te puedas salir de vez en cuando de tu dieta pero no utilizar este método como excusa. .

3-  No puedo comer carbohidratos después de las 6 pm porque engordo más, FALSO. Tu cuerpo no va a decir: ok mira ya son las 6:01 vamos a pasar al botón de engordar, más bien si entrenas de noche siempre debes incluir carbohidratos post entrenamiento

4- Tengo que comer grandísimas cantidades de calorías para aumentar músculo, FALSO!! Si debes comer bastante y debe haber un excedente calórico, pero este debe ser LEVE, sino acumularás GRASA, muchas veces creemos que estamos haciéndolo bien cuando nos vemos mas apretados en el espejo y realmente estamos es subiendo grasa! COMPARTE Y ETIQUETA A UN AMIGO SI QUIERES MÁS POST ASÍ ❤️💪🏻
————————————————————————-
⚠️Busco 10 personas que quieran cambiar su cuerpo, perder grasa o aumentar masa muscular, COMENTA ABAJO y te envío TODO⚠️
Comer 6 veces al día hará que se acelere más mi metabolismo, FALSO. Ok, déjame entonces comer 12 veces al día y listo y en dos semanas bajo 10 kilos, falso falso falso. Sabías que hay mucha gente que practica el ayuno intermitente en donde comen únicamente 2 o 3 veces pero más cantidad e igual pierden muchísima grasa? Es cierto que comer 5 o 6 veces te ayuda a organizarte, mantenerte en tu plan y con los niveles de ansiedad controlados, pero no te va a acelerar nada! Créelo. . 2- Si entra en mis macros y mis calorías diarias entonces puedo comerlo e igual perderé grasa. FALSO, cada cosa que te metes en la boca da una respuesta hormonal, no es lo mismo un plato de arroz con pollo y brocoli a una hamburguesa de mcdonalds aunque tengan las mismas calorías, nunca va a ser lo mismo, esto no quiere decir que no te puedas salir de vez en cuando de tu dieta pero no utilizar este método como excusa. . 3- No puedo comer carbohidratos después de las 6 pm porque engordo más, FALSO. Tu cuerpo no va a decir: ok mira ya son las 6:01 vamos a pasar al botón de engordar, más bien si entrenas de noche siempre debes incluir carbohidratos post entrenamiento 4- Tengo que comer grandísimas cantidades de calorías para aumentar músculo, FALSO!! Si debes comer bastante y debe haber un excedente calórico, pero este debe ser LEVE, sino acumularás GRASA, muchas veces creemos que estamos haciéndolo bien cuando nos vemos mas apretados en el espejo y realmente estamos es subiendo grasa! COMPARTE Y ETIQUETA A UN AMIGO SI QUIERES MÁS POST ASÍ ❤️💪🏻 ————————————————————————- ⚠️Busco 10 personas que quieran cambiar su cuerpo, perder grasa o aumentar masa muscular, COMENTA ABAJO y te envío TODO⚠️
Protein spt ayam ikan ada lemak jgk..untuk ayam perlu pilih bahagian dada sebab kandungan lemak paling rendah. Jadi bila digoreng walaupun bahagian dada, kadar lemak pun berganda.. 🤤..
.
Terlebih lemak yg tidak digunakan sbg sumber tenaga akan tersimpan dan bila terlebih mula nampak kat bahagian tubuh spt pipi pau,dagu berlipat,peha besar,perut buncit..
.
#youcanloseweightfromhome 
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach Pogy Ismail 👉+60133377661
.
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus #tipsmakansihat #caradietmudah #caradietberkesan #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #kurusdarirumah #kuruscepat #kurusdaripejabat #makansihat #kurustanpalapar #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #muslimahclothing #tipskurusmudah #dietplan #dietmudah
Protein spt ayam ikan ada lemak jgk..untuk ayam perlu pilih bahagian dada sebab kandungan lemak paling rendah. Jadi bila digoreng walaupun bahagian dada, kadar lemak pun berganda.. 🤤.. . Terlebih lemak yg tidak digunakan sbg sumber tenaga akan tersimpan dan bila terlebih mula nampak kat bahagian tubuh spt pipi pau,dagu berlipat,peha besar,perut buncit.. . #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien  #coachpogy_ismail  . Coach Pogy Ismail 👉+60133377661 . #misimengecil  #gemokisawesome  #tipkurus  #tipsmakansihat  #caradietmudah  #caradietberkesan  #fashionplussize  #seluarplussize  #viral  #tv3  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurusdaripejabat  #makansihat  #kurustanpalapar  #kurustanpaubat  #coachkurus  #coachingonline  #muslimahclothing  #tipskurusmudah  #dietplan  #dietmudah