an online Instagram web viewer

#cmyk medias

Photos

CMYK ( only for graphics designers :)
CMYK ( only for graphics designers :)
Maria Paula Martinez 
Perfil @mapu.mbast .
.
.
.
.
.
.
#cmyk #ph #photo #design #agencia #creatividad #photographer #diseño #illustrator #canva #love #happy #friday #lights #colors #red #rojo #azul #explora #ama
▪
Good evening. This post is a slight departure from my usual fantasy work because I have exciting announcements! For 2019 I will be expanding my creative vision to incorporate short film projects. I've thought about this extensively and have decided that video offers me a lot of creative freedom and suits my creative needs in ways that I feel stills photography cannot

I will still be shooting fantasy as a core part of my visual work, but will also include my short film projects into the mix. I'm excited to expand my creative endeavors and I hope you are too so keep an eye out for more ambitious visual works

As for this photo, this is easily one of my favorite portraits taken with my very own sweetheart @robincyn with whom I have so much further planned in the future. Anyone else already excited for the new year?
■▪
In frame🖼:
[@robincyn]
▪■
Photography, comprehensive retouch, artistic visuals📸💻:
Myself
■▪▪■
》》Technical specs:
》Nikon D610
》Nikon AF-S 70-200G ED VRII F/2.8
(ISO320 F/2.8 1/125s 170mm)
•
•
•
#PeoplesCreatives #CMYK #AGameofTones #LensCulture #Pixel_IG #ConceptualPhotography #MakePortraits #ArtofVisuals #PortraitPage #FineArtPhotographer #PortraitCentral #FineArtPhotography #Fashionmodel
▪ Good evening. This post is a slight departure from my usual fantasy work because I have exciting announcements! For 2019 I will be expanding my creative vision to incorporate short film projects. I've thought about this extensively and have decided that video offers me a lot of creative freedom and suits my creative needs in ways that I feel stills photography cannot I will still be shooting fantasy as a core part of my visual work, but will also include my short film projects into the mix. I'm excited to expand my creative endeavors and I hope you are too so keep an eye out for more ambitious visual works As for this photo, this is easily one of my favorite portraits taken with my very own sweetheart @robincyn with whom I have so much further planned in the future. Anyone else already excited for the new year? ■▪ In frame🖼: [@robincyn] ▪■ Photography, comprehensive retouch, artistic visuals📸💻: Myself ■▪▪■ 》》Technical specs: 》Nikon D610 》Nikon AF-S 70-200G ED VRII F/2.8 (ISO320 F/2.8 1/125s 170mm) • • • #PeoplesCreatives  #CMYK  #AGameofTones  #LensCulture  #Pixel_IG  #ConceptualPhotography  #MakePortraits  #ArtofVisuals  #PortraitPage  #FineArtPhotographer  #PortraitCentral  #FineArtPhotography  #Fashionmodel 
Ala-ala comel nya adik ni. 
Baju fruit of the loom memang selesa.

Baju adik ni pakai untuk umur setahun, kita ada saiz 1-12 tahun. 
Untuk dewasa ada saiz S-3XL.

Nak print apa semua boleh, nak print sehelai pun boleh. Hehe .

#sublimation  #autogramtags #digitalprinting  #printshop  #printingpress  #print  #printingcompany  #offsetprinting  #cmyk  #silkscreenprinting  #screenprintlife  #sublimationprinting  #printing  #johordarultakzim  #sublimated  #heatpress  #tshirt  #pants  #shirts  #jeans  #instashirt  #cloting  #denims  #sweatshirts  #shortsleeve  #pants_skirts  #tshirts  #tshirtprint  #tshirtdesign  #tees
Ala-ala comel nya adik ni. Baju fruit of the loom memang selesa. Baju adik ni pakai untuk umur setahun, kita ada saiz 1-12 tahun. Untuk dewasa ada saiz S-3XL. Nak print apa semua boleh, nak print sehelai pun boleh. Hehe . #sublimation   #autogramtags  #digitalprinting   #printshop   #printingpress   #print   #printingcompany   #offsetprinting   #cmyk   #silkscreenprinting   #screenprintlife   #sublimationprinting   #printing   #johordarultakzim   #sublimated   #heatpress   #tshirt   #pants   #shirts   #jeans   #instashirt   #cloting   #denims   #sweatshirts   #shortsleeve   #pants_skirts   #tshirts   #tshirtprint   #tshirtdesign   #tees 
.
Mari kemari Jenguk-Jenguk ape kami buat di Aladdin Art Printing! 😂 Macam-macam perkhidmatan printing kami sediakan!
🎗
Buka : Isnin - Sabtu 9.00AM to 6.00PM
Cuti : Ahad
🎗
Alamat Kedai : No 17-A Jalan Desa Taman Desa Sijangkang 42500 Telok Panglima Garang Selangor.
🎗
Whatsapp : 0136658969
🎗
Direct Pertanyaan boleh whatsapp Admin!
🎗

#aladdinart #aladdinartprinting #aladdinartcollection #collection #lattersdesign #printing #cmyk #t-shirt #tshirt #bajutshirt #shirt #beardesign #bear #AA #AAC #printingtshirt #tshirtprinting #tshirtprintingmalaysia #tshirtprintingmurah_  #tshirtprintingmurah #tshirtprintingselangor #tshirtprintingservice #tshirtprintingkualalumpur #tshirtprintingmurahmalaysia #tshirtprinting #tshirtrewang #tshirtkonvoi #customedtshirt
. Mari kemari Jenguk-Jenguk ape kami buat di Aladdin Art Printing! 😂 Macam-macam perkhidmatan printing kami sediakan! 🎗 Buka : Isnin - Sabtu 9.00AM to 6.00PM Cuti : Ahad 🎗 Alamat Kedai : No 17-A Jalan Desa Taman Desa Sijangkang 42500 Telok Panglima Garang Selangor. 🎗 Whatsapp : 0136658969 🎗 Direct Pertanyaan boleh whatsapp Admin! 🎗 #aladdinart  #aladdinartprinting  #aladdinartcollection  #collection  #lattersdesign  #printing  #cmyk  #t -shirt #tshirt  #bajutshirt  #shirt  #beardesign  #bear  #AA  #AAC  #printingtshirt  #tshirtprinting  #tshirtprintingmalaysia  #tshirtprintingmurah_  #tshirtprintingmurah  #tshirtprintingselangor  #tshirtprintingservice  #tshirtprintingkualalumpur  #tshirtprintingmurahmalaysia  #tshirtprinting  #tshirtrewang  #tshirtkonvoi  #customedtshirt 
There’s just something about a colour palette.. •
•
This is for the Ben&Jerry ice cream company student project redesign I did #pantone #colour #cmyk #rgb
There’s just something about a colour palette.. • • This is for the Ben&Jerry ice cream company student project redesign I did #pantone  #colour  #cmyk  #rgb 
One of APPi’s best qualities is rallying around our customer. When a job has a critical deadline, our staff goes into full team work mode to make it happen. We are here for you! #printing #deadlines #customerservice #cmyk #marketing #inks #invitations #offsetprinting #wecandothat #teamworkmakesthedreamwork #printer #printisnotdead #printlife #2019 #printcollateral #team #design #branding #creative #b2b #events #miami #production #partnership
Season 2 alum Vicky Pickles giving you all the EXTRA terrestrial fish you could dream of in these CMYK lewks. @mackenziebedford
Season 2 alum Vicky Pickles giving you all the EXTRA terrestrial fish you could dream of in these CMYK lewks. @mackenziebedford
I’m really resonating with this beautiful song and the lyrics it holds. Thank you @wherearetheavocados for this amazing song and its wonderful lyrics. “And I could lie, say I like it like that, like it like that.”
•••
#music #song #whenthepartysover #billieeilish #ilovethissong #amazingmusic #graphic_artist #graphicdesign #artist #design #marketing #colorful #gradient #colorpalette #adobeillistrator #inspiration #ilovemyjob #marketing #freelance #cmyk #printdesgin #moretocome #itsnotoveryet #flatbread
I’m really resonating with this beautiful song and the lyrics it holds. Thank you @wherearetheavocados for this amazing song and its wonderful lyrics. “And I could lie, say I like it like that, like it like that.” ••• #music  #song  #whenthepartysover  #billieeilish  #ilovethissong  #amazingmusic  #graphic_artist  #graphicdesign  #artist  #design  #marketing  #colorful  #gradient  #colorpalette  #adobeillistrator  #inspiration  #ilovemyjob  #marketing  #freelance  #cmyk  #printdesgin  #moretocome  #itsnotoveryet  #flatbread 
.
PROMOSI HUJUNG TAHUN 💢 💢💢
.
PAKEJ KAD KAHWIN MURAH❕❕❕
.
Pelbagai Design yang Sangat Menarik Menanti Anda 😍😍😍
.
1️⃣ Bunting saiz 2ft x 5ft 
2️⃣Tanda Arah saiz 1ft x 2ft
3️⃣Free Sampul
4️⃣Free Design
.
Jangan tunggu tungu lagi, mai cepat direct CALL/WHATSAPP untuk daptkan katalog design daripada kami di http://aladdinart.wasap.my / 0136658969

#aladdinart #aladdinartprinting #aladdinartcollection #sublimationmurah #lattersdesign #printing #cmyk #BannerBunting #Kadkahwin #tshirt #bajutshirt #shirt #beardesign #bear #AA #AAC #printingtshirt #tshirtprinting #isteribukanuntukdisewa #mentor #tv3malaysia #subangjaya #puchong #kualalumpur #shoppingonline #shopping #tshirtprintingmurah #tshirtprintingselangor #tshirtprintingservice #setiaalam
. PROMOSI HUJUNG TAHUN 💢 💢💢 . PAKEJ KAD KAHWIN MURAH❕❕❕ . Pelbagai Design yang Sangat Menarik Menanti Anda 😍😍😍 . 1️⃣ Bunting saiz 2ft x 5ft 2️⃣Tanda Arah saiz 1ft x 2ft 3️⃣Free Sampul 4️⃣Free Design . Jangan tunggu tungu lagi, mai cepat direct CALL/WHATSAPP untuk daptkan katalog design daripada kami di http://aladdinart.wasap.my / 0136658969 #aladdinart  #aladdinartprinting  #aladdinartcollection  #sublimationmurah  #lattersdesign  #printing  #cmyk  #BannerBunting  #Kadkahwin  #tshirt  #bajutshirt  #shirt  #beardesign  #bear  #AA  #AAC  #printingtshirt  #tshirtprinting  #isteribukanuntukdisewa  #mentor  #tv3malaysia  #subangjaya  #puchong  #kualalumpur  #shoppingonline  #shopping  #tshirtprintingmurah  #tshirtprintingselangor  #tshirtprintingservice  #setiaalam 
Our mission 💖 #ohmygolly
Map Home at Nine and Cloud Nine Cafe’ — very very nice place at San Patong, Chiangmai, Thailand.

Thank you for Choosing me made a map. 
#cafe #poolside #roomservice #hostel #restaurants #gallery  #sanpatong #chiangmai #thailand #map #illustration #rgb #cmyk #woohoo
Realizamos todo tipo de bordados en diferentes textiles. (Gorras, franelas, uniformes, bolsos, etc) •
#CentroDeImpresionEnCaracas #Vallas #Afiches #BTL #Publicidad #ImprentasEnCaracas #Sellos #MaterialPOP #ImagenCorporativa #ImpresionesEnCaracas #Vinil #ImpresionesEnVinil #ImpresosCMYK #CMYK
谢谢 Mr Jeiky 的支持!
Thanks Mr Jeiky for support!
500 pcs Custom Size Namecard

#namecard #custom
 #design #printing
#quality #cmyk 
#printingservices #designservices 
#onlineprinting #onlineorder 
#delivery #fastdeal #societyspecialprice
#stayorleave
LeafLogic.Printing
Tel: 017 366 4732
Fax: 03 8945 8968
Email: leaflogicprinting@gmail.com
So if you know me you know I love makeup and geology, so for one of my senior projects, where we create a company and design the packaging for it, I decided to do a makeup company where the products are infused with gemstones. And voila here we are, I’m not completely happy yet with the packaging and this is just the first print and fold so it will progressively get better as I work on it throughout my senior year, but I’m liking where it’s going! 💎💜✨💄🌙
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Graphicdesign #design #graphic #typography #type #paper #neenah #print  #pantone #typeface #font #text #gdc #graphicdesigncollective #illustrator #adobe #rgb #cmyk #holographic #foil #vinyl #makeup #packaging #makeuppackaging #lucent #cosmetics #company #gemstones #moonfont #haliumfont
So if you know me you know I love makeup and geology, so for one of my senior projects, where we create a company and design the packaging for it, I decided to do a makeup company where the products are infused with gemstones. And voila here we are, I’m not completely happy yet with the packaging and this is just the first print and fold so it will progressively get better as I work on it throughout my senior year, but I’m liking where it’s going! 💎💜✨💄🌙 . . . . . . . . . . . . . . #Graphicdesign  #design  #graphic  #typography  #type  #paper  #neenah  #print  #pantone  #typeface  #font  #text  #gdc  #graphicdesigncollective  #illustrator  #adobe  #rgb  #cmyk  #holographic  #foil  #vinyl  #makeup  #packaging  #makeuppackaging  #lucent  #cosmetics  #company  #gemstones  #moonfont  #haliumfont 
CMYK adalah singkatan dari Cyan-Magenta-Yellow-blacK dan biasanya juga sering disebut sebagaiwarna proses atau empat warna. CMYK adalah sebuah model warna berbasis pengurangan sebagian gelombang cahaya (substractive color model) dan yang umum dipergunakan dalam pencetakan berwarna. Jadi untuk mereproduksi gambar sehingga dapat dicapai hasil yang (relative) sempurna dibutuhkan sedikitnya 4 Tinta yaitu: Cyan, Magenta, Yellow dan Black. Keempat tinta tersebut disebut Tinta / Warna Proses. Tinta Proses adalah tinta yang dipergunakan untuk mereproduksi warna dengan proses teknik cetak tertentu, seperti offset lithography, rotogravure, letterpress atau sablon. Berbeda dengan Tinta yang hanya digunakan satu lapisan (single layer), karena tinta yang digunakan dapat ditumpuk-tumpuk, maka sifat tinta proses harus memenuhi standard tertentu, seperti spesifikasi warna (dalam model warna CIELab) dan nilai Opacity/Transparency.

Kesalahan warna dalam penumpukan 2 macam tinta tersebut disebut: Ink Trapping Error (berbeda dengan Layout Trapping Error). (ISO 2846-1 hingga ISO 2846-5 adalah standar yang ditetapkan oleh badan standarisasi international terhadap warna dan nilai transparency dari tinta proses 4 warna CMYK masing-masing untuk proses pencetakan: Sheet-fed and heat-set web offset lithographic printing, Coldset offset lithographic printing, Publication gravure printing, Screen printing dan Flexographic printing.) Teknik separasi saat ini sudah berkembang; Penggunaan 4 tinta proses masih dominan, tapi metode menambah warna tinta cetak berkembang pesat. Teknologi HiFi Color dikembangkan beberapa pihak antara lain Pantone mengembangkan Proses Hexachrome dan Opaltone. Pada teknik Digital Inkjet Printing, perkembangan Warna Proses sedemikian pesatnya, hal ini didorong lantaran karena masalah teknis (kecilnya nozzle dalam printing head), maupun persaingan untuk menghadirkan reproduksi warna yang sempurna (sesuai dengan target pasar yang dituju), ada tinta-tinta seperti: Light Magenta, Light Cyan, Grey, Matt Black, Orange dan Green dll. Jadi Empat Warna adalah spesifik untuk penyebutan proses pewarnaan dengan menggunakan CMYK.

#cetak #digitalprinting #cmyk #color #printing
CMYK adalah singkatan dari Cyan-Magenta-Yellow-blacK dan biasanya juga sering disebut sebagaiwarna proses atau empat warna. CMYK adalah sebuah model warna berbasis pengurangan sebagian gelombang cahaya (substractive color model) dan yang umum dipergunakan dalam pencetakan berwarna. Jadi untuk mereproduksi gambar sehingga dapat dicapai hasil yang (relative) sempurna dibutuhkan sedikitnya 4 Tinta yaitu: Cyan, Magenta, Yellow dan Black. Keempat tinta tersebut disebut Tinta / Warna Proses. Tinta Proses adalah tinta yang dipergunakan untuk mereproduksi warna dengan proses teknik cetak tertentu, seperti offset lithography, rotogravure, letterpress atau sablon. Berbeda dengan Tinta yang hanya digunakan satu lapisan (single layer), karena tinta yang digunakan dapat ditumpuk-tumpuk, maka sifat tinta proses harus memenuhi standard tertentu, seperti spesifikasi warna (dalam model warna CIELab) dan nilai Opacity/Transparency. Kesalahan warna dalam penumpukan 2 macam tinta tersebut disebut: Ink Trapping Error (berbeda dengan Layout Trapping Error). (ISO 2846-1 hingga ISO 2846-5 adalah standar yang ditetapkan oleh badan standarisasi international terhadap warna dan nilai transparency dari tinta proses 4 warna CMYK masing-masing untuk proses pencetakan: Sheet-fed and heat-set web offset lithographic printing, Coldset offset lithographic printing, Publication gravure printing, Screen printing dan Flexographic printing.) Teknik separasi saat ini sudah berkembang; Penggunaan 4 tinta proses masih dominan, tapi metode menambah warna tinta cetak berkembang pesat. Teknologi HiFi Color dikembangkan beberapa pihak antara lain Pantone mengembangkan Proses Hexachrome dan Opaltone. Pada teknik Digital Inkjet Printing, perkembangan Warna Proses sedemikian pesatnya, hal ini didorong lantaran karena masalah teknis (kecilnya nozzle dalam printing head), maupun persaingan untuk menghadirkan reproduksi warna yang sempurna (sesuai dengan target pasar yang dituju), ada tinta-tinta seperti: Light Magenta, Light Cyan, Grey, Matt Black, Orange dan Green dll. Jadi Empat Warna adalah spesifik untuk penyebutan proses pewarnaan dengan menggunakan CMYK. #cetak  #digitalprinting  #cmyk  #color  #printing 
We made it ya’ll.  Happy Friday.  Celebrating with an @otherhalfnyc Coco What Now? #craftbeer #nybeer #otherhalfbrewing #cocowhatnow #imperialstout #coconut #beerlabels #labels #packaging #cmyk
GOING THROUGH A TUNNEL
GOING THROUGH A TUNNEL
Tarjetas de presentación con laminado mate y Uv reservado💯💯🔥💎
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tarjetaspersonalizadas #business #diseno #diseño #best #top #business #negocios #gye #ecu #ec #ecuador #norte #omg #top #negocios #descuento #descuentos #impresion #print #cmyk
Atomo Print Graphics... tu centro de impresión Digital.... ofreciendo una diversidad de materiales a nuestra excelente clientela... Impresión vinil autoadhesivo crear matte full color alta resolución con instalación..
Desde una copia hasta una  valla💡💡💡
#coloresmasvivoquenunca
@atomoprint
#cmyk 
#rotulaciones 
#vinilosdecorativos
#pasionporelarte
#lifeforcolors 
#plotter
#porunavenezuelaprospera
#innovaciongrafica 
#@atomoprint
#impresionlaser 
#ecosolvente 
#diseñografico 
#clientesastifecho
#porunavenezuelamasproductiva 
#@atomoprint 
#somosinnovaciongrafica
#@biancamiele_miami
Atomo Print Graphics... tu centro de impresión Digital.... ofreciendo una diversidad de materiales a nuestra excelente clientela... Impresión vinil autoadhesivo crear matte full color alta resolución con instalación.. Desde una copia hasta una valla💡💡💡 #coloresmasvivoquenunca  @atomoprint #cmyk  #rotulaciones  #vinilosdecorativos  #pasionporelarte  #lifeforcolors  #plotter  #porunavenezuelaprospera  #innovaciongrafica  #@atomoprint #impresionlaser  #ecosolvente  #diseñografico  #clientesastifecho  #porunavenezuelamasproductiva  #@atomoprint #somosinnovaciongrafica  #@biancamiele_miami
Decided it was time to play with color again! Gum print testing now and then to actual images.

#gumprinting #uvprocess #alternativephotography #cmyk #tricolorphotoprint
🌿A key component to our work with @FikeandCo was providing Design Direction for all aspects of their visual identity. Pro-tip: It's important to embrace your new brand starting with your visuals, and then incorporating into space and atmosphere. #brandidentity
.
.
.
#branding #graphicdesign #brand #cmyk #digitalprinting #artprint #fineartprint #marketing #illustrator #illustration #graphic #adobe #logos #vector #startwithwhy #webuildbrands #portfolio #startups #leadership #entrepreneurs #artofvisuals #lensculture #breaktherules #design #greensboro
🌿A key component to our work with @FikeandCo was providing Design Direction for all aspects of their visual identity. Pro-tip: It's important to embrace your new brand starting with your visuals, and then incorporating into space and atmosphere. #brandidentity  . . . #branding  #graphicdesign  #brand  #cmyk  #digitalprinting  #artprint  #fineartprint  #marketing  #illustrator  #illustration  #graphic  #adobe  #logos  #vector  #startwithwhy  #webuildbrands  #portfolio  #startups  #leadership  #entrepreneurs  #artofvisuals  #lensculture  #breaktherules  #design  #greensboro 
Concept behind this design- Visual expression of not having to dig for a solution, this product aka software provides all! #moments #design #creative #art #graphics #digital #concepts #keyfactors #valuepoints #marketing #marketingbudget #typography #whitespace #marketingdesign #printdesigner #cmyk #color #depth #message #conceptart
Full color digital printing. Contact us for information.  #nteprintingandgraphics #nteprint@gmail.com #printingdontstop #cmyk #rolandprintandcut #osiderprinter #printingainteasy #printgameonlock  Thank you for the continued business #osiderssupportingosiders
We would not be here without you! 🙏Thank you for printing with us. 🖨🖼🎁We will be closed on Thursday but we will be opened Friday for any last minute rush orders #bannerworld #graphicdesign #largeformatprinting #losangeles #cmyk
👋We've been moving some things around, making things happen, and loving every minute of it! Here's a fun video of our latest venture.
#gabeer #gabrewery #carrolltonga  #printisnotdead #cmyk #press #loveyourjob #growing #healthygrowth #package #diecuttee #bobst #bobstmachine
“When you think of designing for print as creating an object, your choice of materials makes all the difference.”
The new Mohawk Maker Quarterly is a perfect example of this concept.
See for yourself, click link in bio to request a copy today.
.
.
.
.
.
#mohawkmakerquarterly #makersgonnamake #makermovement #materialsmatter #graphicdesignerlife #graphicdesigners #graphicdesigning #printproduction #papersamples #printspiration #cmyk #offsetprinting
El modelo #CMYK (siglas de Cyan, Magenta, Yellow y Key) es un modelo de #color sustractivo que se utiliza en la #impresión en #colores. Es la versión moderna y más precisa del antiguo modelo tradicional de coloración (RYB), que se utiliza todavía en pintura y artes plásticas. Permite representar una gama de colores más amplia que este último, y tiene una mejor adaptación a los medios industriales.

Este modelo se basa en la mezcla de pigmentos de los siguientes colores para crear otros más:

C = Cyan (Cian).
M = Magenta (Magenta).
Y = Yellow (Amarillo).
K = Black o Key (Negro).
...
e_mail: 📩arcoartecorporativo@gmail.com 
Whatsapp 📲+56984709881

#EmprendimientoVenezolano #chile #emprendedores #santiago #instapic #venezolanosenchile #CL #likeforlikes #siguemeytesigo #instagram #diseñoGrafico #nuevosproyectos #emprender  #05nov #instachile #emprendimientochile #colores #cl
El modelo #CMYK  (siglas de Cyan, Magenta, Yellow y Key) es un modelo de #color  sustractivo que se utiliza en la #impresión  en #colores . Es la versión moderna y más precisa del antiguo modelo tradicional de coloración (RYB), que se utiliza todavía en pintura y artes plásticas. Permite representar una gama de colores más amplia que este último, y tiene una mejor adaptación a los medios industriales. Este modelo se basa en la mezcla de pigmentos de los siguientes colores para crear otros más: C = Cyan (Cian). M = Magenta (Magenta). Y = Yellow (Amarillo). K = Black o Key (Negro). ... e_mail: 📩arcoartecorporativo@gmail.com Whatsapp 📲+56984709881 #EmprendimientoVenezolano  #chile  #emprendedores  #santiago  #instapic  #venezolanosenchile  #CL  #likeforlikes  #siguemeytesigo  #instagram  #diseñoGrafico  #nuevosproyectos  #emprender  #05nov  #instachile  #emprendimientochile  #colores  #cl 
Finally designed a limited edition lookfantastic x Molton Brown magazine! Really pleased with it!
•
•
•
#creative #design #magazine #print #cmyk #artdirection #studio #shoot #THG #lookfantastic #moltonbrown #lfxmoltonbrown @s_everill
•
•
© 2018 Lookfantastic | - The Hut.com Ltd
Evolución del Diseño Publicitario, en este caso Identidad Gráfica de las empresas más reconocidas a nivel mundial... A #centrolinearte le convence el #flatdesigns ❤️❤️
❤️❤️
¡Siempre hay jornada por hacer!
Vive felizmente en #creatividad y codificado en #color #cmyk y #rgb
❤️❤️
Piensa, Siente, Vive, Mira, Oye, Habla y Crea #diseñografico #artedigital
❤️❤️
"Somos lo que hacemos día a día, de modo que la #excelencia no es un acto, sino un #habito"
❤️❤️
#innovacion #diseño #arte #colores #tipografia #identidadgrafica #diseñopublicitario #adobeillustrator #adobephotoshop #talentovenezolano #talentoguayana #venezuela
Evolución del Diseño Publicitario, en este caso Identidad Gráfica de las empresas más reconocidas a nivel mundial... A #centrolinearte  le convence el #flatdesigns  ❤️❤️ ❤️❤️ ¡Siempre hay jornada por hacer! Vive felizmente en #creatividad  y codificado en #color  #cmyk  y #rgb  ❤️❤️ Piensa, Siente, Vive, Mira, Oye, Habla y Crea #diseñografico  #artedigital  ❤️❤️ "Somos lo que hacemos día a día, de modo que la #excelencia  no es un acto, sino un #habito " ❤️❤️ #innovacion  #diseño  #arte  #colores  #tipografia  #identidadgrafica  #diseñopublicitario  #adobeillustrator  #adobephotoshop  #talentovenezolano  #talentoguayana  #venezuela 
C38 M38 Y38 K38
C38 M38 Y38 K38
@seabreezeglass getting ready just in time for winter! ❄️
@seabreezeglass getting ready just in time for winter! ❄️
.
⛓⛓⛓⛓⛓⛓
⚔️ 4 colores ⚔️
⚡️ Tintas Discharge ⚡️
⛓⛓⛓⛓⛓⛓⛓
.
.
.
#screenprint #screenprinting #screenprintinglife #serigrafia  #serigrafiatextil #dischargeink #dischargeinkisreal #666 #unholyprints #printshop #shop #bussiness #ink #printlife #cmyk #printlifestyle
Hitting it Hard All Week.  Thanks Everyone!
Hitting it Hard All Week. Thanks Everyone!
Printing Nostalgia September 1912 Issue of The American Printer
Printing Nostalgia September 1912 Issue of The American Printer
30 years of MPA! 2/30 featured artwork: minaki sunset by Peter Graham. Chosen by Peter, who says: “Ewan needs a new pair of shoes!” minaki sunset is a 12.5 x 20" cmyk screenprint, available for $350 on our webstore.
.
.
.
.
.
.
.
#manitobaprintmakers #marthastreetstudio #printmaking #winnipeg #winnipegart #30yearsofMPA #printisntdead #petergraham #screenprint #cmyk
I’ve been off the gram a little - so here’s a poster I made for work. Shoutout to the legends on the poster though, they’re the real reasons why it’s cool. #strugglepost
I’ve been off the gram a little - so here’s a poster I made for work. Shoutout to the legends on the poster though, they’re the real reasons why it’s cool. #strugglepost 
✨🎼El rojo es un sentimiento, que se lleva en el corazón❤️, daría toda mi vida por ser campeón 🦈🏆
Si lo dijiste cantando eres un escualo🦈
Llévate tu taza del Tibu
$80 (taza blanca)
$120 (taza mágica)
#espaciográfico #Veracruz #BocadelRío #taza  #viernes #eltibu #fútbol #Sublimación #Personaliza #diseño #cmyk
☄️🚀✨Contactanos: 📲WhatsApp:229 365 4416 o via inbox