an online Instagram web viewer

#cms medias

Photos

nettsider for NorskFranchise foreningen 
#webdesign #nettsider #design #internettsider #hjemmesider #webutvikling #getynet #cms #nynettside #medlemssystemer @dcode.no
Gutenberg is a redesign of the WordPress WYSIWYG editor. It enables users to create rich, dynamic page layouts using drag-and-drop blocks to build content (swipe right to see > > >) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gutenberg is currently under development but is due to be released with the WordPress 5.0 update, around October 2018. It's available now as a plugin for testing (beware, it has bugs)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want more information? There's a new post about Gutenberg over on the blog, along with a live demo site so that you can try out!
.
.
.
.
#WordPress #Gutenberg #wordpressblogger #wordpressdeveloper #wordpressdeveloper #wordpressblog #wordpresstheme #wordpresssupport #webdesign #webdesigner #webdesigners #webdeveloper #webdevelopers #webdevelopment #cms #UX #uxdesign #uxdesigner #uidesign #templates #wordpressplugin #blogandbeyond #bloggingtips #theblogissue #theuncoolclub #discoverunder1k #shinyhappybloggers #thegirlgang #bloggingcommunity #theblogpack
Gutenberg is a redesign of the WordPress WYSIWYG editor. It enables users to create rich, dynamic page layouts using drag-and-drop blocks to build content (swipe right to see > > >) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gutenberg is currently under development but is due to be released with the WordPress 5.0 update, around October 2018. It's available now as a plugin for testing (beware, it has bugs) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Want more information? There's a new post about Gutenberg over on the blog, along with a live demo site so that you can try out! . . . . #WordPress  #Gutenberg  #wordpressblogger  #wordpressdeveloper  #wordpressdeveloper  #wordpressblog  #wordpresstheme  #wordpresssupport  #webdesign  #webdesigner  #webdesigners  #webdeveloper  #webdevelopers  #webdevelopment  #cms  #UX  #uxdesign  #uxdesigner  #uidesign  #templates  #wordpressplugin  #blogandbeyond  #bloggingtips  #theblogissue  #theuncoolclub  #discoverunder1k  #shinyhappybloggers  #thegirlgang  #bloggingcommunity  #theblogpack 
Nothing left to say😐😂
Just look at Cory`s left eyebrow!!😈😂😂
#robinlordtaylor #oswaldcobblepot #thepenguin #cms #corymichaelsmith #dogfood
A little single-vineyard Albariño to finish off our night 👌 medium bodied, nice acidity, white flowers on the nose and minerality on the tongue 🤩
A little single-vineyard Albariño to finish off our night 👌 medium bodied, nice acidity, white flowers on the nose and minerality on the tongue 🤩
Günaydın 😊
** ** ** ** ** ** **
Etiketler ⤵⤵⤵
#honda #civic #ef #kasa #basık #dip #air #coilover #06 #ankara #istanbul #izmir #adana #konya #rize #trabzon
#modifiye #araba #car #cms #formula #vitour #jinyu #yokohama #bbs #
Шаг 6. Настройка приема платежей в интернет магазине.
Само собой, что помимо доставки заказа надо и принять оплату за заказ. И чем быстрее вы получите оплату, тем лучше для вас, так как оборотный капитал будет больше.
Самые популярные способы платежа за заказ в интернет магазине:
1. Банковская карта;
2. Банковский перевод;
3. Электронные деньги;
4. Терминалы оплаты;
5. Наложенный платеж;
6. Наличные деньги.
Запомните, чем больше вы будете предлагать различных вариантов оплаты, тем удобнее будет покупателю работать с вами.
@pricengo.pro
#товары
#предложение
#предложения
#поставщики
#анализ
#мониторинг
#изменение
#формула
#подбор
#описание 
#контекст
#фото
#видею
#cms
#contentcreator
Шаг 6. Настройка приема платежей в интернет магазине. Само собой, что помимо доставки заказа надо и принять оплату за заказ. И чем быстрее вы получите оплату, тем лучше для вас, так как оборотный капитал будет больше. Самые популярные способы платежа за заказ в интернет магазине: 1. Банковская карта; 2. Банковский перевод; 3. Электронные деньги; 4. Терминалы оплаты; 5. Наложенный платеж; 6. Наличные деньги. Запомните, чем больше вы будете предлагать различных вариантов оплаты, тем удобнее будет покупателю работать с вами. @pricengo.pro #товары  #предложение  #предложения  #поставщики  #анализ  #мониторинг  #изменение  #формула  #подбор  #описание  #контекст  #фото  #видею  #cms  #contentcreator 
WordPress Development Services.
#wordpress #development #services #cms
Шаг 5. Создание сайта.
Вот и оно! Для большинства это прям как камень преткновения когда они пытаются создать сами интернет магазин. Не ясно с чего начать, как продолжить и чем закончить создание сайта. А ведь есть работающая схема создания сайта (не только интернет-магазина), которая поможет избежать массу проблем при его создании, повысит взаимопонимание между заказчиком и исполнителем.

Вот краткая схема:

Заполнение брифа и технического задания;
Выбор системы администрирования сайта (движок, CMS);
Прототипирование;
Подготовка дизайн-макета и его утверждение;
Начало подготовки контента для сайта (описание товаров, фото, статьи и пр.);
Верстка и подключение сайта к CMS;
Начинаем наполнять контентом сайт;
Тестирование сайта;
Подключение систем статистики и настройка целей.
@pricengo.pro
#товары
#предложение
#предложения
#поставщики
#анализ
#мониторинг
#изменение
#формула
#подбор
#описание 
#контекст
#фото
#видею
#cms
#contentcreator
Шаг 5. Создание сайта. Вот и оно! Для большинства это прям как камень преткновения когда они пытаются создать сами интернет магазин. Не ясно с чего начать, как продолжить и чем закончить создание сайта. А ведь есть работающая схема создания сайта (не только интернет-магазина), которая поможет избежать массу проблем при его создании, повысит взаимопонимание между заказчиком и исполнителем. Вот краткая схема: Заполнение брифа и технического задания; Выбор системы администрирования сайта (движок, CMS); Прототипирование; Подготовка дизайн-макета и его утверждение; Начало подготовки контента для сайта (описание товаров, фото, статьи и пр.); Верстка и подключение сайта к CMS; Начинаем наполнять контентом сайт; Тестирование сайта; Подключение систем статистики и настройка целей. @pricengo.pro #товары  #предложение  #предложения  #поставщики  #анализ  #мониторинг  #изменение  #формула  #подбор  #описание  #контекст  #фото  #видею  #cms  #contentcreator 
Шаг 4. Доставка товаров.
Параллельно с поиском поставщиков, не лишним будет продумать как вы будете доставлять свои заказы конечным покупателям.
Если работать только по территории вашей страны, то существуют следующие варианты:
Курьерская доставка (своя или наёмная);
Самовывоз;
Почта (частные/государственные внутренние операторы;
Транспортные компании.
@pricengo.pro
#товары
#предложение
#предложения
#поставщики
#анализ
#мониторинг
#изменение
#формула
#подбор
#описание 
#контекст
#фото
#видею
#cms
#contentcreator
Шаг 4. Доставка товаров. Параллельно с поиском поставщиков, не лишним будет продумать как вы будете доставлять свои заказы конечным покупателям. Если работать только по территории вашей страны, то существуют следующие варианты: Курьерская доставка (своя или наёмная); Самовывоз; Почта (частные/государственные внутренние операторы; Транспортные компании. @pricengo.pro #товары  #предложение  #предложения  #поставщики  #анализ  #мониторинг  #изменение  #формула  #подбор  #описание  #контекст  #фото  #видею  #cms  #contentcreator 
Günaydın ailem.☺😊😀✌🚘🚗😎👍🔥🔥👑👑
Takip etmeyi unutmayın.
#tofaş#doğan#kartal#şahin#murat#serçe#slx#slx ie#modifiye#orjinal#basık#sürüngen#5 kol#6 kol#bbs#cms 40#drift#air süspansiyon#
Hurra Verstärkung - Hallo und herzlich Willkommen im Team - Onur Duman, Webentwicklung! 
#Teamwork #welcome #allesimgriff #petitiowerbeagentur #website #cms#wordpress #typo3 #Verstärkung #digital #becreative #webdesign#webdeveloper #IT #nuernberg #werbeagentur
Все мы понимаем, как важно☝ растить чемпионов🏅 с самых юных лет. Мы уверенны, что множество детей👫 талантливы и имеют перспективное будущее. Для этого они должны получить высококачественное футбольное образование,  занимаясь в лучших🔝 условиях.⠀⠀
⠀⠀
Разрабатывая сайт 👉dfc-enisey.ru👈 для спортивной школы олимпийского резерва по футболу «Енисей» мы изучили ее работу буквально изнутри. И можем быть уверены 👍 за будущее поколение наших футболистов⚽ ⠀⠀
⠀⠀
#сайты #вебстудия #разработка #студия #созданиесайтов #веб #WEB #программирование #1Cбитрикс #1C #bitrix #CRM #битрикс24 #интернетмагазин #SEO #CMS #альфатим #alfateam #design #smm #webdesign #фирменныйстиль #marketing #проектсдан #Красноярск #Москва #Krasnoyarsk #сибирь #siberia #нашаработа
Все мы понимаем, как важно☝ растить чемпионов🏅 с самых юных лет. Мы уверенны, что множество детей👫 талантливы и имеют перспективное будущее. Для этого они должны получить высококачественное футбольное образование,  занимаясь в лучших🔝 условиях.⠀⠀ ⠀⠀ Разрабатывая сайт 👉dfc-enisey.ru👈 для спортивной школы олимпийского резерва по футболу «Енисей» мы изучили ее работу буквально изнутри. И можем быть уверены 👍 за будущее поколение наших футболистов⚽ ⠀⠀ ⠀⠀ #сайты  #вебстудия  #разработка  #студия  #созданиесайтов  #веб  #WEB  #программирование  #1Cбитрикс  #1C  #bitrix  #CRM  #битрикс24  #интернетмагазин  #SEO  #CMS  #альфатим  #alfateam  #design  #smm  #webdesign  #фирменныйстиль  #marketing  #проектсдан  #Красноярск  #Москва  #Krasnoyarsk  #сибирь  #siberia  #нашаработа 
supaya naon atuh motor teu marake lampu kieu

Btw Have a good tuesday !! #cms
#2strokes
#exraider
#satria
Estén al pendiente raza vienen cosas nuevas 😜 #goodvibes #LBV #CMS #Vision55
We offer powerful CMS software that gives you easy control of your website. You can add any rich media files content – whatever your website needs, our content management systems let you add it yours.✔️ Visit:🌀🌀 www.devoirtechnologies.com

#webconsultants #maintenance #wordpress #training #seo #cms #ecommerce #corporatedesign #webdesign #webdesigner #entrepreneur #smallbusiness #mindset #web #siteweb #entreprendre #digital #association #logo #dropshipping #business #bizclub #screenshot #hearts #wow #contentmanagementsystem
We offer powerful CMS software that gives you easy control of your website. You can add any rich media files content – whatever your website needs, our content management systems let you add it yours.✔️ Visit:🌀🌀 www.devoirtechnologies.com #webconsultants  #maintenance  #wordpress  #training  #seo  #cms  #ecommerce  #corporatedesign  #webdesign  #webdesigner  #entrepreneur  #smallbusiness  #mindset  #web  #siteweb  #entreprendre  #digital  #association  #logo  #dropshipping  #business  #bizclub  #screenshot  #hearts  #wow  #contentmanagementsystem 
Cara Download Lagu Di HP Android Mudah dan Gratis!

Cara download lagu di HP android tidak sulit, apabila kamu pakai yang namanya aplikasi download lagu terbaik. Kamu tinggal buka aplikasinya, lalu cari judul lagu yang diinginkan, klik download dan selesai. Pilihan lagunya sangat lengkap, juga sangat mudah. Bagaimana, benar begitu?
Langkah-langkah
Langkah 1
Untuk bisa download lagu gratis, pertama kamu harus download dan install terlebih dahulu aplikasi android bernama 'LaguAZ',
Langkah 2
Cari lagu yang kamu sukai, kamu bisa pergunakan 'Search Box' atau juga 'Playlist Terbaru'. Pilihan lagu banyak, mulai dari Indonesia atau anime atau luar negeri.
Langkah 3
Jika sudah ketemu lagu yang diinginkan, putar lagu tersebut dan pastikan bahwa lagunya benar. Lalu tekan 'Icon Download', maka kamu sudah download MP3 gratis. Selesai, mudah banget!
Akhir Kata
Pasti kamu terkejut bukan? Ternyata cara download lagu di HP android itu sangat mudah, cukup beberapa langkah sederhana. Kembali lagi, ini semua berkat aplikasi download lagu terbaik terbaik. Jadi kamu mau download musik apa? Yuk cobain cara ini ya! Terimakasih.

sumber: www.jalantikus.com

#tuesday #tipsandtrick #android #jalantikus #aplikasi #download #lagu #websitemurahsolo #jasawebsitemurah #websitemurah #cms #jasapromososialmedia #printmedia #seofriendly #design #graphicdesign #webdesign #webdevelopment #website #ilustrasi #illustration
Cara Download Lagu Di HP Android Mudah dan Gratis! Cara download lagu di HP android tidak sulit, apabila kamu pakai yang namanya aplikasi download lagu terbaik. Kamu tinggal buka aplikasinya, lalu cari judul lagu yang diinginkan, klik download dan selesai. Pilihan lagunya sangat lengkap, juga sangat mudah. Bagaimana, benar begitu? Langkah-langkah Langkah 1 Untuk bisa download lagu gratis, pertama kamu harus download dan install terlebih dahulu aplikasi android bernama 'LaguAZ', Langkah 2 Cari lagu yang kamu sukai, kamu bisa pergunakan 'Search Box' atau juga 'Playlist Terbaru'. Pilihan lagu banyak, mulai dari Indonesia atau anime atau luar negeri. Langkah 3 Jika sudah ketemu lagu yang diinginkan, putar lagu tersebut dan pastikan bahwa lagunya benar. Lalu tekan 'Icon Download', maka kamu sudah download MP3 gratis. Selesai, mudah banget! Akhir Kata Pasti kamu terkejut bukan? Ternyata cara download lagu di HP android itu sangat mudah, cukup beberapa langkah sederhana. Kembali lagi, ini semua berkat aplikasi download lagu terbaik terbaik. Jadi kamu mau download musik apa? Yuk cobain cara ini ya! Terimakasih. sumber: www.jalantikus.com #tuesday  #tipsandtrick  #android  #jalantikus  #aplikasi  #download  #lagu  #websitemurahsolo  #jasawebsitemurah  #websitemurah  #cms  #jasapromososialmedia  #printmedia  #seofriendly  #design  #graphicdesign  #webdesign  #webdevelopment  #website  #ilustrasi  #illustration 
So my results as follows marking it at 8 weeks at crossfit:
54.5 total cms lost overall
3.15% body fat down
lean mass 2.48% up
Fat mass 5.28% down
kilos are moving slowly..more cms and body fat loss.

Thanks to my coach @elzaangoosen  for always pushing me and encouraging me to never give that is what crossfit is all about #forprideandglory @lionsbaycrossfit 
This mornings 5am session

4 min row
20 secs sprint
10 secs rest

4 rounds
8 jump squats
8 butterfly sit ups
8 push ups

4 rounds
12 calorie assault bike ( pit of hell 💪) 🤣🤣
12 thrusters with 15kg bar
12 toes to ring

#crossfit #crossfitlifestyle🏋🏼❤️ #fatloss #bodyfat #cms #weightloss #8weeksdone #4week2go #weightlosschallenge #fitness #goals #goaldigger #weightlossjourney #myfitnessjourney #fitnesslifestyle #lovecrossfit
💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙
So my results as follows marking it at 8 weeks at crossfit: 54.5 total cms lost overall 3.15% body fat down lean mass 2.48% up Fat mass 5.28% down kilos are moving slowly..more cms and body fat loss. Thanks to my coach @elzaangoosen for always pushing me and encouraging me to never give that is what crossfit is all about #forprideandglory  @lionsbaycrossfit This mornings 5am session 4 min row 20 secs sprint 10 secs rest 4 rounds 8 jump squats 8 butterfly sit ups 8 push ups 4 rounds 12 calorie assault bike ( pit of hell 💪) 🤣🤣 12 thrusters with 15kg bar 12 toes to ring #crossfit  #crossfitlifestyle 🏋🏼❤️ #fatloss  #bodyfat  #cms  #weightloss  #8weeksdone  #4week2go  #weightlosschallenge  #fitness  #goals  #goaldigger  #weightlossjourney  #myfitnessjourney  #fitnesslifestyle  #lovecrossfit  💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙🦁💙
"SIMAI: Сайт кандидата в депутаты – адаптивный с версией для слабовидящих" 
Это готовое решение для #разработкасайта на #bitrix «SIMAI: Сайт кандидата в депутаты» – современное адаптивное готовое решение для эффективного участия и победы кандидата в любой выборной кампании! «SIMAI: Сайт кандидата в депутаты» всесторонне освещает деятельность и личность политика, даёт возможность кандидату представить избирателям свою предвыборную программу, гражданскую и политическую позицию  и обеспечивает обратную связь кандидата в депутаты с избирателями. 
Сайт отлично подходит для кандидатов в депутаты в муниципальные,  региональные и федеральные органы законодательной власти. 
Преимущества:... Цена: 59400 тн. 
Установка БЕСПЛАТНО 
подробности на #readykz: http://ready.kz/catalog/simai-sayt-kandidata-adaptivnyy-s-versiey-dlya-slabovidyashchikh.html 
#web #cms #marketplace #сайт #landingpage #интернетбизнес #созданиесайтов #корпоративныйсайт #развитиебизнеса #длябизнеса #заказатьсайт #landingpages #лендингпейдж #дизайнсайта #вебсайт #купитьсайт #bitrix24 #битрикс #битрикс24 #landingpagedesign #готовыйсайт #астана #казахстан #astana
"SIMAI: Сайт кандидата в депутаты – адаптивный с версией для слабовидящих" Это готовое решение для #разработкасайта  на #bitrix  «SIMAI: Сайт кандидата в депутаты» – современное адаптивное готовое решение для эффективного участия и победы кандидата в любой выборной кампании! «SIMAI: Сайт кандидата в депутаты» всесторонне освещает деятельность и личность политика, даёт возможность кандидату представить избирателям свою предвыборную программу, гражданскую и политическую позицию  и обеспечивает обратную связь кандидата в депутаты с избирателями. Сайт отлично подходит для кандидатов в депутаты в муниципальные,  региональные и федеральные органы законодательной власти. Преимущества:... Цена: 59400 тн. Установка БЕСПЛАТНО подробности на #readykz : http://ready.kz/catalog/simai-sayt-kandidata-adaptivnyy-s-versiey-dlya-slabovidyashchikh.html #web  #cms  #marketplace  #сайт  #landingpage  #интернетбизнес  #созданиесайтов  #корпоративныйсайт  #развитиебизнеса  #длябизнеса  #заказатьсайт  #landingpages  #лендингпейдж  #дизайнсайта  #вебсайт  #купитьсайт  #bitrix24  #битрикс  #битрикс24  #landingpagedesign  #готовыйсайт  #астана  #казахстан  #astana 
PUTIH GLOWING SECARA KEKAL..!! Sumpah cantik gila kulit dia wei, licin berkilat padahal baru jer gunakan full set cinderella tak smp sebulan lagi pon...merecik hbisssss😍 .
“Rasa mcm nak cubit2 jer pipi ni, betul ker jadi cam ni..?? Siyess lah cam tak caya plak bila kulit jadi licin putih bersih cam ni. Heppi sgt dgn result produk ni n Insyallah sy nak teruskan guna secara konsisten. Takda pengelupasan, kulit tak rasa pedih, nipis n tablet pon sgt terbaik. Thank Cinderella :).” .
Memang MERECIK uollss😍
Glowing putih gebuss hbisss...
Nak kesan lebih PANTAS & PUTIH yang berganda...uolls boleh gunakan FULL SET CINDERELLA. .
Terbukti BERKESAN👍🏻
Now PROMOSI..!!
Free Postage + Free Gift🎉🎉🎉
Jom GRAB lelaju...
012-907-7020 
Jom Secantik Cinderella
#imtrustedseller
#cinderellaglowslim #cgs
#cinderellamagicalcreamscrub #cmcs
#cinderellamagicalsoap #cms
#cinderellaselayang #cinderella_dikdaaziz #gout #Glutathione #memutih #awekmuda #memantapkan #jerawat #jeragat #solid #beratbadan #kurusdengancepat #produkviral #fattzura #produkviral #putih #gift #specialgift #langsing #cantik #menawan #eyebag#onlinesahaja
PUTIH GLOWING SECARA KEKAL..!! Sumpah cantik gila kulit dia wei, licin berkilat padahal baru jer gunakan full set cinderella tak smp sebulan lagi pon...merecik hbisssss😍 . “Rasa mcm nak cubit2 jer pipi ni, betul ker jadi cam ni..?? Siyess lah cam tak caya plak bila kulit jadi licin putih bersih cam ni. Heppi sgt dgn result produk ni n Insyallah sy nak teruskan guna secara konsisten. Takda pengelupasan, kulit tak rasa pedih, nipis n tablet pon sgt terbaik. Thank Cinderella :).” . Memang MERECIK uollss😍 Glowing putih gebuss hbisss... Nak kesan lebih PANTAS & PUTIH yang berganda...uolls boleh gunakan FULL SET CINDERELLA. . Terbukti BERKESAN👍🏻 Now PROMOSI..!! Free Postage + Free Gift🎉🎉🎉 Jom GRAB lelaju... 012-907-7020 Jom Secantik Cinderella #imtrustedseller  #cinderellaglowslim  #cgs  #cinderellamagicalcreamscrub  #cmcs  #cinderellamagicalsoap  #cms  #cinderellaselayang  #cinderella_dikdaaziz  #gout  #Glutathione  #memutih  #awekmuda  #memantapkan  #jerawat  #jeragat  #solid  #beratbadan  #kurusdengancepat  #produkviral  #fattzura  #produkviral  #putih  #gift  #specialgift  #langsing  #cantik  #menawan  #eyebag #onlinesahaja 
We finna turn up #cms
We finna turn up #cms 
KaRi'ana is first day fresh! #7thgrader #CMS
Repost from @ms.socialight using @RepostRegramApp - THIS SATURDAY!! The Dooby Shop School of Cosmetology @doobyshopschool & other great organizations bring you the Back 2 School Party!!🖍✏📝🎒🎒
.
**FREE BOOKBAGS & SCHOOL SUPPLIES**
**FREE HEALTH & WELLNESS INFO**
**FOOD AVAILABLE**
Music by Charlotte's Premier Teen DJ @dj_ninja_kydd 🎧🎶🎵🎤
.
.
#augustevents #704events #704djs #teendj #Charlotte #charlottenc #doobyshopschool #cms #freebookbags #schoolsupplies #nc BRING THE KIDS, no child should go without!
Repost from @ms.socialight using @RepostRegramApp - THIS SATURDAY!! The Dooby Shop School of Cosmetology @doobyshopschool & other great organizations bring you the Back 2 School Party!!🖍✏📝🎒🎒 . **FREE BOOKBAGS & SCHOOL SUPPLIES** **FREE HEALTH & WELLNESS INFO** **FOOD AVAILABLE** Music by Charlotte's Premier Teen DJ @dj_ninja_kydd 🎧🎶🎵🎤 . . #augustevents  #704events  #704djs  #teendj  #Charlotte  #charlottenc  #doobyshopschool  #cms  #freebookbags  #schoolsupplies  #nc  BRING THE KIDS, no child should go without!
#ENTERNOW
Auditions are held every Wednesday at 4pm at Pulse, 38a Trafalgar Rd.
Requirements:
Females - 5' and up. Bring a bikini and heels.
Males - 5' 10" or taller. Bring swim trunks. 
What are you waiting for?

#CMS #CaribbeanModelSearch #OnlyPulse #Pulse38
#ENTERNOW  Auditions are held every Wednesday at 4pm at Pulse, 38a Trafalgar Rd. Requirements: Females - 5' and up. Bring a bikini and heels. Males - 5' 10" or taller. Bring swim trunks. What are you waiting for? #CMS  #CaribbeanModelSearch  #OnlyPulse  #Pulse38 
John Augustus Abayomi-Cole 
He was born at Ilorin in Nigeria, of Sierra Leone stock, in 1848 and received his schooling in Sierra Leone, first under A. B. C. Sibthorpe at Hastings, and then at Freetown's C. M. S. Grammar School. 
He was later employed by the United Brethren Church (U. B. C.) at Shenge, in the Bonthe district.  While with the mission, he went to the United States, where he was ordained priest in the American Wesleyan Methodist Church and gave a series of lectures. 
One of these was his Revelation of the Secret Orders of Western Africa: Including an Explanation of the Beliefs and Customs of African Heathenism, which was published by the United Brethren Publishing House of Dayton, Ohio.

As an herbalist, he is affiliated with the National Association of Medical Herbalists in Great Britain. He was very interested in the useful medicines of the secret societies and made a life-long study of remedial and medical herbs whose healing properties he employed to aid the sick. 
His literacy and interest in science gave him knowledge that he combined with the lore of traditional medicine.

Many talents were packed into the little bundle of a man who was described in a pen portrait in 1926 as a nondescript person, but with a depth of character, who looked only 30 or 40 years old when he was in his 74th year.

Sierra Leone lost an original thinker when Abayomi-Cole died in July 1943. 
#sierraleone #abayomicole #blackmagic #ASIRIMagazine #medicines #cms #herbalist #instalike #africanstories #ASIRIHistorySeries  #historyoflagos #culturalconnections #traditional #arts #culture #history
John Augustus Abayomi-Cole He was born at Ilorin in Nigeria, of Sierra Leone stock, in 1848 and received his schooling in Sierra Leone, first under A. B. C. Sibthorpe at Hastings, and then at Freetown's C. M. S. Grammar School. He was later employed by the United Brethren Church (U. B. C.) at Shenge, in the Bonthe district. While with the mission, he went to the United States, where he was ordained priest in the American Wesleyan Methodist Church and gave a series of lectures. One of these was his Revelation of the Secret Orders of Western Africa: Including an Explanation of the Beliefs and Customs of African Heathenism, which was published by the United Brethren Publishing House of Dayton, Ohio. As an herbalist, he is affiliated with the National Association of Medical Herbalists in Great Britain. He was very interested in the useful medicines of the secret societies and made a life-long study of remedial and medical herbs whose healing properties he employed to aid the sick. His literacy and interest in science gave him knowledge that he combined with the lore of traditional medicine. Many talents were packed into the little bundle of a man who was described in a pen portrait in 1926 as a nondescript person, but with a depth of character, who looked only 30 or 40 years old when he was in his 74th year. Sierra Leone lost an original thinker when Abayomi-Cole died in July 1943. #sierraleone  #abayomicole  #blackmagic  #ASIRIMagazine  #medicines  #cms  #herbalist  #instalike  #africanstories  #ASIRIHistorySeries  #historyoflagos  #culturalconnections  #traditional  #arts  #culture  #history 
When they all in your phone @mdotttt.___  #funnyvideos #explore #explorepage #cameraman #camera #worldstar #CMS
You’re probably familiar with some of the biggest brands out there. Disney, Nike, and Coca-Cola have all made a name for themselves with a strong branding foundation. So, what makes them stand out? A great marketing team. Let us know how we can help build your brand.

Find out more at: http://angelbluemarketing.com 
#webdesign #webdesigner #typography #cms #wordpress #branding #webdevelopment #inspiration #templates #marketing #digitalmarketing #IoT #design #designer #copywriter #cheapwebsite #editing #CRM #seo
You’re probably familiar with some of the biggest brands out there. Disney, Nike, and Coca-Cola have all made a name for themselves with a strong branding foundation. So, what makes them stand out? A great marketing team. Let us know how we can help build your brand. Find out more at: http://angelbluemarketing.com #webdesign  #webdesigner  #typography  #cms  #wordpress  #branding  #webdevelopment  #inspiration  #templates  #marketing  #digitalmarketing  #IoT  #design  #designer  #copywriter  #cheapwebsite  #editing  #CRM  #seo 
Bir Yerden Başlamak Lazım..
BİSMİLLAH
******
ETİKETLER⏬⏬
#tofaş #doğan #DoğanL #basık #dip #air #coilover #06 #ankara
#modifiye #araba #car #cms #formula #vitour #jinyu #yokohama #bbs
#cnntoken there may be 4x the price increase in August.

#bitcoin #crypto #trx #ada
 #ethorse
@litecoincash.lcc
2018 wrx in the shop today to get a set of stop tech stainless steel brake lines and hawk hp+ brake pads installed. #carusomotorsports #wrx #subaru #cms #sti #stoptech #motulrbf600 #hawkhpplus
• Amigos, estamos muy felices de anunciar este sueño que se está haciendo realidad junto con mi gran amigo @juannietomago.
Pronto tendrán toda la info de este show que de seguro les encantará! Por ahora los dejo con este pequeño trailer •
.
.
.
#magic #ilusionista #magician #teatro #amor #amobucaramanga #colombia #sinlimites #comedia #ilusion #sobrenatural #influencer #twoofhearts #cards #magia #imagine #mago #inolvidable #vamos #magicspectacle #people #cms #bucaramangacity #photography #photoftheday
• Amigos, estamos muy felices de anunciar este sueño que se está haciendo realidad junto con mi gran amigo @juannietomago. Pronto tendrán toda la info de este show que de seguro les encantará! Por ahora los dejo con este pequeño trailer • . . . #magic  #ilusionista  #magician  #teatro  #amor  #amobucaramanga  #colombia  #sinlimites  #comedia  #ilusion  #sobrenatural  #influencer  #twoofhearts  #cards  #magia  #imagine  #mago  #inolvidable  #vamos  #magicspectacle  #people  #cms  #bucaramangacity  #photography  #photoftheday 
We were lucky enough to spend the day on a flat calm Northumberland Strait with some great friends ! @verobourque @johnnynb @stephvwagner @evinrudebrp @cobaltboats #ETEC #onlyacobalt #25SC #outboard #colormatched #G2 #Charlottetown #dolphins #seals #boating #CMS #marinedivision
School starts Wednesday!  #cms #goknights
First day of school!! Just me & the girls this year at Curry!! @lanieb22 is a 6th grader & @morgan.herron11 is 7th grader. #cms
First day of school!! Just me & the girls this year at Curry!! @lanieb22 is a 6th grader & @morgan.herron11 is 7th grader. #cms 
From the reality show Little Women Atlanta first season episode 6 on iTunes now
#houston #fromhtowntoafrica #fontaine #turbulencethafanclub #cms #hardbodykiotti #979thebox #937thebeat #djii2deep #djxo
#lefthandedpeoplerock #nationallefthandersday #nationalleftysday #nationallefthandedday #nationallefthandday ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MY SON IS ✍🏽 uplifting & encouraging notes to children with “special needs” (specifically autism) for a friend of mines incoming 4th grade class..... #leadachildinthewaytheyshouldgo 
#eachoneteachone #empathy #empathymatters #mysonrocks #summer2018 #schoolsupplies #schoolyear20182019 #cms #love #notestagram #charlottemecklenburgschools #charlottenc #writinginspiration #writingmotivation #instagood #wordsofwisdom #wordpornoftheday #lefthanded #givebacktothecommunity #school #latepost
#lefthandedpeoplerock  #nationallefthandersday  #nationalleftysday  #nationallefthandedday  #nationallefthandday  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• MY SON IS ✍🏽 uplifting & encouraging notes to children with “special needs” (specifically autism) for a friend of mines incoming 4th grade class..... #leadachildinthewaytheyshouldgo  #eachoneteachone  #empathy  #empathymatters  #mysonrocks  #summer2018  #schoolsupplies  #schoolyear20182019  #cms  #love  #notestagram  #charlottemecklenburgschools  #charlottenc  #writinginspiration  #writingmotivation  #instagood  #wordsofwisdom  #wordpornoftheday  #lefthanded  #givebacktothecommunity  #school  #latepost 
10.08.18
Concierto @albertoplaza en #Concepción.
.
.
.
.
#Ccp #AlbertoPlaza #concierto #Chile #Nikon #d300 #cms #lightroom #vscocam #vsco #photography #photo
Немного страшно наблюдать тенденцию, когда разработчики сайтов становятся бесполезными. Действительно, зачем платить большие деньги за одностраничник, когда ты можешь сделать его на конструкторе. Зачем платить за рукописный интернет-магазин, когда ты сам можешь сделать его на OpenCart. Что уже говорить про WordPress. А ведь люди годы тратили на то, чтобы научиться делать сайты. 
Кстати, фейсбук/инстаграм вообще позволяют продавать без сайтов

#мюсли #сайты #сайтостроение #размышления #интернетбизнес #инсайты #интернетмаркетинг #маркетинг #продажи #бизнес #онлайнбизнес #онлайнмаркетинг #разработкасайтов #верстка #конструкторы #cms #сетевоймаркетинг
Немного страшно наблюдать тенденцию, когда разработчики сайтов становятся бесполезными. Действительно, зачем платить большие деньги за одностраничник, когда ты можешь сделать его на конструкторе. Зачем платить за рукописный интернет-магазин, когда ты сам можешь сделать его на OpenCart. Что уже говорить про WordPress. А ведь люди годы тратили на то, чтобы научиться делать сайты. Кстати, фейсбук/инстаграм вообще позволяют продавать без сайтов #мюсли  #сайты  #сайтостроение  #размышления  #интернетбизнес  #инсайты  #интернетмаркетинг  #маркетинг  #продажи  #бизнес  #онлайнбизнес  #онлайнмаркетинг  #разработкасайтов  #верстка  #конструкторы  #cms  #сетевоймаркетинг 
《1 Corinthians 3:1‭-‬2 NIRV》 
Brothers and sisters, I couldn't speak to you as if you were guided by the Holy Spirit. I had to speak to you as if you were following the ways of the world. You aren't growing as Christ wants you to. You are still like babies. The words I spoke to you were like milk, not like solid food. You weren't ready for solid food yet. And you still aren't ready for it. 
#KingdomLifestyle #SMC #SonsManifestingChrist #KingdomWarriors #ChosenOnes #CMS #ChristMightySons #ItsTheLastSeason #WereGettingCloser #ItsaKingdomLifestyle #GodIsNotDead #RealGospelTalk #YoSoySuImperio #ImHisEmpire #YoSoySuReino #ImHisKingdom #RealKingdomTalk #LetsUniteTheFight
《1 Corinthians 3:1‭-‬2 NIRV》 Brothers and sisters, I couldn't speak to you as if you were guided by the Holy Spirit. I had to speak to you as if you were following the ways of the world. You aren't growing as Christ wants you to. You are still like babies. The words I spoke to you were like milk, not like solid food. You weren't ready for solid food yet. And you still aren't ready for it. #KingdomLifestyle  #SMC  #SonsManifestingChrist  #KingdomWarriors  #ChosenOnes  #CMS  #ChristMightySons  #ItsTheLastSeason  #WereGettingCloser  #ItsaKingdomLifestyle  #GodIsNotDead  #RealGospelTalk  #YoSoySuImperio  #ImHisEmpire  #YoSoySuReino  #ImHisKingdom  #RealKingdomTalk  #LetsUniteTheFight 
We have been busy these last few weeks. Here is a design we are currently working on for a Las Vegas jewelry company. Stay tuned for the finished product. 🚀
If you are looking for a professional website design team to take your business to the next level - give us a call. We are now accepting new clients for August and September. 🚀
#website #websitedesign #webdesign #webdesigner #web #wordpress #wordpressdesign #marketing #promotion #success #business #entrepreneur #branding #hustle #inspired #cms #webdevelopment #templates #creative #picoftheday #lasvegas #vegas #smallbusiness #local #localbusiness #followme #instagood #photooftheday #jewelry
We have been busy these last few weeks. Here is a design we are currently working on for a Las Vegas jewelry company. Stay tuned for the finished product. 🚀 If you are looking for a professional website design team to take your business to the next level - give us a call. We are now accepting new clients for August and September. 🚀 #website  #websitedesign  #webdesign  #webdesigner  #web  #wordpress  #wordpressdesign  #marketing  #promotion  #success  #business  #entrepreneur  #branding  #hustle  #inspired  #cms  #webdevelopment  #templates  #creative  #picoftheday  #lasvegas  #vegas  #smallbusiness  #local  #localbusiness  #followme  #instagood  #photooftheday  #jewelry 
Inspiração do dia 😍♥️✈️
Nossa seguidora @pamela.maachado 
#positividade #motivação #studygram #studymotivation #study #studyblr #studying #studylife #studyinspiration #anac #cms #futuracomissaria
When you plan on building your website, you should consider the storage space that you'll be needing. Of course, it'll depend on the type of content you will be publishing. 
You should consider a #CMS platform that offers optimum or unlimited storage space. 
To learn more about CMS, click 🔗 in bio. 
Double tap if you like this and tag 🔖 a friend who needs to see this 😊
When you plan on building your website, you should consider the storage space that you'll be needing. Of course, it'll depend on the type of content you will be publishing. You should consider a #CMS  platform that offers optimum or unlimited storage space. To learn more about CMS, click 🔗 in bio. Double tap if you like this and tag 🔖 a friend who needs to see this 😊
Esquipamentos de segurança em inglês.
Tirei de uma apostila de inglês pra comissário de bordo que me parece um pouco antiga então pode ocorrer de ter algo desatualizado, mas ainda é muito válido. Quem quiser a apostila comenta aqui em baixo marcando um amigo que eu vou mandar por direct. 
#positividade #motivação #studygram #studymotivation #study #studyblr #studying #studylife #studyinspiration #anac #cms #futuracomissaria
"Live with no excuses and travel with no regrets ✈🛥🚈⛵🌎🌅🌞
.
.
.
If you are looking for a premier source for exclusive traveling services 🌴🌴🌴 Visit @yjjtravel mobile-friendly website that we designed 😉 >>> yjjtravel.com for all your travel needs 💪🏾💪🏾💪🏾
-
If you or a colleague needs help #branding or #marketing their business visit delmadethis.com 📲💻🖌📦📈 #visualconsultant #logo #graphicdesigner #webdesign #webdesigner #webconsultant #corporatedesign #travel #trip #vacation #realestate #smallbusiness #entrepreneur #graphicdesign #webdesign #nonprofit #cms #baker #promoter #maintenance #training #website #businesscard #flyer #marketingcollateral
"Live with no excuses and travel with no regrets ✈🛥🚈⛵🌎🌅🌞 . . . If you are looking for a premier source for exclusive traveling services 🌴🌴🌴 Visit @yjjtravel mobile-friendly website that we designed 😉 >>> yjjtravel.com for all your travel needs 💪🏾💪🏾💪🏾 - If you or a colleague needs help #branding  or #marketing  their business visit delmadethis.com 📲💻🖌📦📈 #visualconsultant  #logo  #graphicdesigner  #webdesign  #webdesigner  #webconsultant  #corporatedesign  #travel  #trip  #vacation  #realestate  #smallbusiness  #entrepreneur  #graphicdesign  #webdesign  #nonprofit  #cms  #baker  #promoter  #maintenance  #training  #website  #businesscard  #flyer  #marketingcollateral 
2 sleeps till surgery! Proper shitting oneself now like but also so excited to get back to normal!! I never really got the chance to appreciate the beach on my doorstep as we had only been in the house a couple of months, so my goal is to get down here with Bella pug ASAP! Also great news from CSA today! Happy days! #spinesurgery #spinefusion #freedom #positivevibes #lucky #beach #pug #karma #cms #csa #goodnews #matterovermoney! 😋
She's 2 for 2! @catlyynx added a Colorado Road Race Title to her State TT Title this season. Talk about a bad a#$!
She's 2 for 2! @catlyynx added a Colorado Road Race Title to her State TT Title this season. Talk about a bad a#$!
ﻣـــــﺎ ﺍَﺯ ﺍﻭﻧـﺎﺷﻴْــﻢ ڪِـہ ﺍَﮔَــﺮَﻡ ﻇـﺎﻫِــﺮﻣـْﻮﻥ★ ○●○ ♣️ﺑـِـہ ﻗَـﺸَﻨـﮕــے ِﺧِـﯿـﻠﻴْــﺎ ﻧﻴــْﺴﺖ★●○● ♣️ﭘﻴـﺶِ ﺧُــــﻮﺩِﻣﻮﻥ ﺧُــﻮﺷﺤــْﺎﻟﻴــــﻢ ڪِـہ ﺑــﺎﻃِـﻨِﻤــﻮﻥ★●○● ♣️ﺍﺯﺧِـﯿـﻠـﻴـﺎ ﻗـَﺸَﻨـــﮕﺘَــــﺮﻩ ...★○●○ ♣️ﺻـــﺎﺩِﻗـــﺎﻧــہ ﺑَـــﺪ ﺑــْــﺎﺵ ¡!¡!★○●○ ♣️ﺍﻣـــﺎ ﻟـﺎﺷْـــﻳــﺎﻧــہ ﺍَﺩﺍﻯ ﺧْـــﻮبارو دَرنیار ★ ● ✌️🗣✌️
. .
.

#modeling #tag #aka #iran #aks_ir #like4likes #cm #cms #likelike #liketime #likeme #aksdastan #motd #pickuplines #followers
ﻣـــــﺎ ﺍَﺯ ﺍﻭﻧـﺎﺷﻴْــﻢ ڪِـہ ﺍَﮔَــﺮَﻡ ﻇـﺎﻫِــﺮﻣـْﻮﻥ★ ○●○ ♣️ﺑـِـہ ﻗَـﺸَﻨـﮕــے ِﺧِـﯿـﻠﻴْــﺎ ﻧﻴــْﺴﺖ★●○● ♣️ﭘﻴـﺶِ ﺧُــــﻮﺩِﻣﻮﻥ ﺧُــﻮﺷﺤــْﺎﻟﻴــــﻢ ڪِـہ ﺑــﺎﻃِـﻨِﻤــﻮﻥ★●○● ♣️ﺍﺯﺧِـﯿـﻠـﻴـﺎ ﻗـَﺸَﻨـــﮕﺘَــــﺮﻩ ...★○●○ ♣️ﺻـــﺎﺩِﻗـــﺎﻧــہ ﺑَـــﺪ ﺑــْــﺎﺵ ¡!¡!★○●○ ♣️ﺍﻣـــﺎ ﻟـﺎﺷْـــﻳــﺎﻧــہ ﺍَﺩﺍﻯ ﺧْـــﻮبارو دَرنیار ★ ● ✌️🗣✌️ . . . #modeling  #tag  #aka  #iran  #aks_ir  #like4likes  #cm  #cms  #likelike  #liketime  #likeme  #aksdastan  #motd  #pickuplines  #followers 
Anyone in need of a website for any reason I recommend you contact my friends over at @apexsitedesigns. Last month they redesigned my photography website from the ground up and I still couldn't be more happier with the work they did. Don't delay, give them a call today and make sure you follow them here on Instagram!

www.apexsitedesigns.com

#computers #device #electronic #electronics #gadget #gadgets #geek #laptops #nerd #photooftheday #screen #tech #techie #technology #techy #WebDesign #WebHosting
#WebDesigner #Web #SEO #Typography #CMS #Branding
#WebDevelopment #HTML5 #CSS3 #Inspiration #Templates
Anyone in need of a website for any reason I recommend you contact my friends over at @apexsitedesigns. Last month they redesigned my photography website from the ground up and I still couldn't be more happier with the work they did. Don't delay, give them a call today and make sure you follow them here on Instagram! www.apexsitedesigns.com #computers  #device  #electronic  #electronics  #gadget  #gadgets  #geek  #laptops  #nerd  #photooftheday  #screen  #tech  #techie  #technology  #techy  #WebDesign  #WebHosting  #WebDesigner  #Web  #SEO  #Typography  #CMS  #Branding  #WebDevelopment  #HTML5  #CSS3  #Inspiration  #Templates 
🤤🤤🤤 #cobra #sn95 #sn95cobra #cms
#bedifferent 
#seo is all about #content so make it great.

Follow @g2softsol
.
هاست کلیک چیه و کیه🤔🤔
👇
هاست کلیک یک سرویس جدید از تیم راست کلیکِ که انواع مختلف هاست رو ارائه میده!
🔽
امکان خرید هاست لینوکس حرفه ای
سرور پرقدرت
مجهز به تجهیزات امنیتی و فایروال
هارد پرسرعت
آنتی ویروس

http://www.hostclick.ir .
#هاست #هاست_کلیک #راست_کلیک #طراحی_سایت #host #php #cms #وردپرس #MySql
. هاست کلیک چیه و کیه🤔🤔 👇 هاست کلیک یک سرویس جدید از تیم راست کلیکِ که انواع مختلف هاست رو ارائه میده! 🔽 امکان خرید هاست لینوکس حرفه ای سرور پرقدرت مجهز به تجهیزات امنیتی و فایروال هارد پرسرعت آنتی ویروس http://www.hostclick.ir . #هاست  #هاست_کلیک  #راست_کلیک  #طراحی_سایت  #host  #php  #cms  #وردپرس  #MySql 
Muita emoção hoje no CMS!
Ao longo da semana mais Papais irão se deliciar com esse momento!
#paiincrivelcms #cms #diadospais
💙👨🏻
Lottie; I love you more than you’ll ever know. 🌸 #cms
Lottie; I love you more than you’ll ever know. 🌸 #cms 
Segundo tasting del día dictado por la Court of Master Sommeliers en Mendoza #cms #CMSArg
Segundo tasting del día dictado por la Court of Master Sommeliers en Mendoza #cms  #CMSArg 
FREE BACK TO SCHOOL SUPPLIES COOKOUT
(BOOKBAGS, PAPER, NOTEBOOKS, PENCILS, FOLDERS, BINDERS & ETC) 
WHEN: SATURDAY, AUGUST 18th 
WHERE: WADDELL PARK (1505 WADDELL STREET, 28216)
TIME: 2PM - 6PM

PARENTS BRING YOUR KIDS OUT FOR A DAY OF FUN TO CELEBRATE THE 2018-2019 SCHOOL YEAR. THERE WILL BE FREE FOOD, FREE SCHOOL SUPPLIES, FREE ENTERTAINMENT ( BOUNCE HOUSES, WATER FUN & ETC) & MORE!!! IF YOU WOULD LIKE TO DONATE PLEASE CONTACT CACHOYA 704-726-6247 or  QUANISHA 704-501-7264 
#FreeSchoolSupplies #CharlotteFreeSchoolSupplies #Free #Charlotte #CMS #BackToSchool #CharlotteGiveaway #NoChildLeftBehind #NoChildLeftBehindCharlotte
FREE BACK TO SCHOOL SUPPLIES COOKOUT (BOOKBAGS, PAPER, NOTEBOOKS, PENCILS, FOLDERS, BINDERS & ETC) WHEN: SATURDAY, AUGUST 18th WHERE: WADDELL PARK (1505 WADDELL STREET, 28216) TIME: 2PM - 6PM PARENTS BRING YOUR KIDS OUT FOR A DAY OF FUN TO CELEBRATE THE 2018-2019 SCHOOL YEAR. THERE WILL BE FREE FOOD, FREE SCHOOL SUPPLIES, FREE ENTERTAINMENT ( BOUNCE HOUSES, WATER FUN & ETC) & MORE!!! IF YOU WOULD LIKE TO DONATE PLEASE CONTACT CACHOYA 704-726-6247 or QUANISHA 704-501-7264 #FreeSchoolSupplies  #CharlotteFreeSchoolSupplies  #Free  #Charlotte  #CMS  #BackToSchool  #CharlotteGiveaway  #NoChildLeftBehind  #NoChildLeftBehindCharlotte 
FREE BACK TO SCHOOL SUPPLIES COOKOUT
(BOOKBAGS, PAPER, NOTEBOOKS, PENCILS, FOLDERS, BINDERS & ETC) 
WHEN: SATURDAY, AUGUST 18th 
WHERE: WADDELL PARK (1505 WADDELL STREET, 28216)
TIME: 2PM - 6PM

PARENTS BRING YOUR KIDS OUT FOR A DAY OF FUN TO CELEBRATE THE 2018-2019 SCHOOL YEAR. THERE WILL BE FREE FOOD, FREE SCHOOL SUPPLIES, FREE ENTERTAINMENT ( BOUNCE HOUSES, WATER FUN & ETC) & MORE!!! IF YOU WOULD LIKE TO DONATE PLEASE CONTACT CACHOYA 704-726-6247 or  QUANISHA 704-501-7264 
#FreeSchoolSupplies #CharlotteFreeSchoolSupplies #Free #Charlotte #CMS #BackToSchool #CharlotteGiveaway #NoChildLeftBehind #NoChildLeftBehindCharlotte
FREE BACK TO SCHOOL SUPPLIES COOKOUT (BOOKBAGS, PAPER, NOTEBOOKS, PENCILS, FOLDERS, BINDERS & ETC) WHEN: SATURDAY, AUGUST 18th WHERE: WADDELL PARK (1505 WADDELL STREET, 28216) TIME: 2PM - 6PM PARENTS BRING YOUR KIDS OUT FOR A DAY OF FUN TO CELEBRATE THE 2018-2019 SCHOOL YEAR. THERE WILL BE FREE FOOD, FREE SCHOOL SUPPLIES, FREE ENTERTAINMENT ( BOUNCE HOUSES, WATER FUN & ETC) & MORE!!! IF YOU WOULD LIKE TO DONATE PLEASE CONTACT CACHOYA 704-726-6247 or QUANISHA 704-501-7264 #FreeSchoolSupplies  #CharlotteFreeSchoolSupplies  #Free  #Charlotte  #CMS  #BackToSchool  #CharlotteGiveaway  #NoChildLeftBehind  #NoChildLeftBehindCharlotte