an online Instagram web viewer

#clearancesalesdexandra medias

Photos

ESOK LAST CLEARANCE SALES DEXANDRA UNTUK BOTOL LAMA
.
.
Assalamualaikum & Selamat Malam warga Instagram. :)
.
.
Dengan ini diumumkan bahawa ESOK adalah HARI TERAKHIR bagi DeXandra botol lama. Lepas ni, memang takkan ada dah botol lama. Yang mana nak simpan buat stock di masa akan datang, ESOK la hari nya. Mana tau uolls akan rindu kan wangian DeXandra dalam list clearance tu kan? Lepas ni, kena MOVE ON tau dengan New DeXandra pula. Hehe :)
.
.
WhatsApp 016-6344531 untuk order ya :)
.
.
#DeXandra #dexandraclearancesales
#clearancesalesdexandra #D276 #dropshipampang #dexandraampang #dexandrakl #dexandraselangor #instagood #instafamous #kedaiperfumeonline #trustedonlineseller #sayajualmurah
ESOK LAST CLEARANCE SALES DEXANDRA UNTUK BOTOL LAMA . . Assalamualaikum & Selamat Malam warga Instagram. :) . . Dengan ini diumumkan bahawa ESOK adalah HARI TERAKHIR bagi DeXandra botol lama. Lepas ni, memang takkan ada dah botol lama. Yang mana nak simpan buat stock di masa akan datang, ESOK la hari nya. Mana tau uolls akan rindu kan wangian DeXandra dalam list clearance tu kan? Lepas ni, kena MOVE ON tau dengan New DeXandra pula. Hehe :) . . WhatsApp 016-6344531 untuk order ya :) . . #DeXandra  #dexandraclearancesales  #clearancesalesdexandra  #D276  #dropshipampang  #dexandraampang  #dexandrakl  #dexandraselangor  #instagood  #instafamous  #kedaiperfumeonline  #trustedonlineseller  #sayajualmurah 
TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI!
.
.
Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'(
.
.
Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :)
.
.
#DeXandra #dexandraclearancesales #clearancesales #clearancesalesdexandra #D276 #dropshipampang #dexandraampang #dexandrakl #dexandraselangor #instagood #instafamous #kedaiperfumeonline #trustedonlineseller #sayajualmurah
TINGGAL 3 BOTOL SAHAJA LAGI! . . Clearance sales DeXandra dah nak sampai ke penghujung. Pada 28 February 2018 ini clearance sales akan ditamatkan. Maka, takkan ada lagi dah DeXandra RM45. Yang mana tinggal ni hanya akan jadi kenang-kenangan je. Sobss. :'( . . Jadi, sesiapa yang berminat akan ketiga-tiga wangian ini, boleh terus WhatsApp Min di 016-6344531 ya. :) . . #DeXandra  #dexandraclearancesales  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #D276  #dropshipampang  #dexandraampang  #dexandrakl  #dexandraselangor  #instagood  #instafamous  #kedaiperfumeonline  #trustedonlineseller  #sayajualmurah 
[ UPDATE ] - LEBIH 100,000 NEW DE'XANDRA SOLD SEJAK 16 OKTOBER LALU
.
Sejak pelancaran The New De'Xandra 16 Oktober lalu, stokis2, agen2 dan dropship2 De'Xandra tak menang tangan kerana penangan New De'Xandra ni . Mana taknya ribuan pengguna setia De'Xandra sendiri dah tak sabar2 nak dapatkan yang baru .
.
Yg masih belum dapat imagine The New De'Xandra ni mcm mana, yg masih belum dapat 'feel' lagi, mesti beli ya. Orang kata merecik sgt ☺️
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
[ UPDATE ] - LEBIH 100,000 NEW DE'XANDRA SOLD SEJAK 16 OKTOBER LALU . Sejak pelancaran The New De'Xandra 16 Oktober lalu, stokis2, agen2 dan dropship2 De'Xandra tak menang tangan kerana penangan New De'Xandra ni . Mana taknya ribuan pengguna setia De'Xandra sendiri dah tak sabar2 nak dapatkan yang baru . . Yg masih belum dapat imagine The New De'Xandra ni mcm mana, yg masih belum dapat 'feel' lagi, mesti beli ya. Orang kata merecik sgt ☺️ . Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
"Saya nak bau yang 'have-have' ade tak? Nak unik. Jarang orang pakai."😏 Ade je dik yang type high range ni. Akak suggest Bond 9 for woman. Ni memang orang 'have-have' je pakai. Bau citrus, fresh sangat. Campur sweet and musky sikit-sikit hujung. Very relaxing. Memang lasting baunya. 
Sesuai untuk awak yang ade class dan unik tu!Harga original die memang tak mampu milik la dik. Tapi Dexandra jangan risau. Terlajak mampu milik lagi-lagi tengah #clearancesales ni 😘😍 #Bergayakenabijak #ClearancesalesDexandra
"Saya nak bau yang 'have-have' ade tak? Nak unik. Jarang orang pakai."😏 Ade je dik yang type high range ni. Akak suggest Bond 9 for woman. Ni memang orang 'have-have' je pakai. Bau citrus, fresh sangat. Campur sweet and musky sikit-sikit hujung. Very relaxing. Memang lasting baunya. Sesuai untuk awak yang ade class dan unik tu!Harga original die memang tak mampu milik la dik. Tapi Dexandra jangan risau. Terlajak mampu milik lagi-lagi tengah #clearancesales  ni 😘😍 #Bergayakenabijak  #ClearancesalesDexandra 
TOP SELLING FOR HIM !
.
Main accords : citrus, marine, aromatic, fresh spicy, woody
.
Top notes : grapefruit, sea notes, mandarin orange
.
Middle notes: bay leaf, jasmine
.
Base notes: guaiac wood, oakmoss, patchoulli, ambergris
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock sangat limited. Banyak perfume botol lama dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#mainaccorddm
TOP SELLING FOR HIM ! . Main accords : citrus, marine, aromatic, fresh spicy, woody . Top notes : grapefruit, sea notes, mandarin orange . Middle notes: bay leaf, jasmine . Base notes: guaiac wood, oakmoss, patchoulli, ambergris . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock sangat limited. Banyak perfume botol lama dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #mainaccorddm 
2 BOTOL RM100 SM ❌
2 BOTOL RM90 SM ✔
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Tak banyak stock yg tinggal skg ni. Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
2 BOTOL RM100 SM ❌ 2 BOTOL RM90 SM ✔ . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Tak banyak stock yg tinggal skg ni. Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI !
.
.
Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭
.
Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜.
.
Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI ! . . Betul sis tak tipu. Last day year end sale De'xandra 31 Disember ni tauuu. Tinggal beberapa hari je lagiii 😭 . Stock pun tak banyak yang tinggal ni. Meh cepat grab perfume dgn harga murah ni. Lepas ni tak dapat dah harga murah mcm ni ya 😜. . Untuk order whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp. . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
NEW DE'XANDRA 💕

GRACE DULU CHLOE
.
Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam.

Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi.
.
Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya.

Whatsapp K Eni 0126842052 😊
.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim
#wangiankehidupan 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales 
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#dexandranarciso
#codklcentral
#codkeramat
#newdexandra
NEW DE'XANDRA 💕 GRACE DULU CHLOE . Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam. Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi. . Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊 . . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrainspiredperfume  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfumemalaysia  #perfume  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #bazarpaknil  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim  #wangiankehidupan   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandraclearancesales   #dexandrasales  #saledexandra  #salesdexandra  #clearancesalesdexandra  #dropshipwantedseluruhmalaysia  #dexandranarciso  #codklcentral  #codkeramat  #newdexandra 
NEW DE'XANDRA 💕

GRACE DULU CHLOE
.
Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam.

Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi.
.
Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊
.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim
#wangiankehidupan 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales 
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#clearancesaledexandra
#dexandranarciso
#dexandranarcisopink
#dexandranarcisoher
#newdexandra
NEW DE'XANDRA 💕 GRACE DULU CHLOE . Serious wangi sangat fresh. tahan sehingga 12jam. Kategory Soft dari bunga Peony, Rose dan Litchi. . Wahhh cantik betul kan packaging baru De'xandra ni. Nampak ekslusif sangat. Kualiti pun lagi upgrade dari dulu. Nak order boleh roger sis ya. Whatsapp K Eni 0126842052 😊 . . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrainspiredperfume  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfumemalaysia  #perfume  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #bazarpaknil  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim  #wangiankehidupan   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandraclearancesales   #dexandrasales  #saledexandra  #salesdexandra  #clearancesalesdexandra  #clearancesaledexandra  #dexandranarciso  #dexandranarcisopink  #dexandranarcisoher  #newdexandra 
APA ITU TOP NOTES, MIDDLE NOTES & BASE NOTES?
.
Mesti ada yang tak tau lagi kan apa tu top notes, middle notes & base notes? Sis share ni untuk uols okay? 😘.
.
Bau perfume yang mula-mula kita bau tu tak kekal tau. Bau dia akan berubah selepas beberapa minit. Bau selepas 30 minit pemakaian perfume tu yang akan kekal.
.
Maybe bau yang mula-mula uols bau tu uols tak berapa suka. Then, selepas beberapa min uols suka & kata wangi pulak 😜.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandravivalajuicy
#dexandrainvictus
APA ITU TOP NOTES, MIDDLE NOTES & BASE NOTES? . Mesti ada yang tak tau lagi kan apa tu top notes, middle notes & base notes? Sis share ni untuk uols okay? 😘. . Bau perfume yang mula-mula kita bau tu tak kekal tau. Bau dia akan berubah selepas beberapa minit. Bau selepas 30 minit pemakaian perfume tu yang akan kekal. . Maybe bau yang mula-mula uols bau tu uols tak berapa suka. Then, selepas beberapa min uols suka & kata wangi pulak 😜. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandravivalajuicy  #dexandrainvictus 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
GRAB 2 BOTOL
.

Alhamdulillah 2 botol perfume selamat sampai kpd tuan barunya. Terima kasih beli drp kami @dexandramurahh 😘. Kindly click #dexandramurahhfeedback to view other feedbacks.
.
Kalau uols tak tau lagi, kami ada Facebook page. Boleh cari @dexandramurahh dekat Facebook ya. Dekat page tu uols boleh tengok main accords, kekuatan bau dan ketahanan bau setiap jenis perfume tau. Jangan lupa like & follow ya 🤗.
. 
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandravivalajuicy
#dexandrainvictus
GRAB 2 BOTOL . Alhamdulillah 2 botol perfume selamat sampai kpd tuan barunya. Terima kasih beli drp kami @dexandramurahh 😘. Kindly click #dexandramurahhfeedback  to view other feedbacks. . Kalau uols tak tau lagi, kami ada Facebook page. Boleh cari @dexandramurahh dekat Facebook ya. Dekat page tu uols boleh tengok main accords, kekuatan bau dan ketahanan bau setiap jenis perfume tau. Jangan lupa like & follow ya 🤗. .  Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandravivalajuicy  #dexandrainvictus 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
#fattzura
#SkyRichGroup
#SkySquad
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted  #fattzura  #SkyRichGroup  #SkySquad 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
#fattzura
#SkyRichGroup
#SkySquad
#vadsttdi
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted  #fattzura  #SkyRichGroup  #SkySquad  #vadsttdi 
TOP 10 DE'XANDRA PERFUME
.

Kalau awak tak tau nak beli perfume mana satu, boleh cuba top 10 perfume dexandra ni. Confirm jatuh cinta 😍😍.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
TOP 10 DE'XANDRA PERFUME . Kalau awak tak tau nak beli perfume mana satu, boleh cuba top 10 perfume dexandra ni. Confirm jatuh cinta 😍😍. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY )
.
.
.

Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. .

Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤
.

Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤
.

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
THROWBACK - MALAYSIA'S INSPIRING ENTREPRENEUR AWARD ( PERFUMERY INDUSTRY ) . . . Alhamdulillah, pada bulan 10 yang lepas, De'Xandra telah menerima award daripada TOP ASIA CORPORATE BALL 2017. . Dan award ini juga adalah award ke-6 sepanjang 3 tahun De'Xandra di dalam industri wangian. ❤ . Terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami dan mari sama2 kita mengangkat produk bumiputera sebagai pilihan utama. ❤❤ . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
PENTINGNYA QR CODE. 😋
.

Sambil2 wangi, boleh collect point untuk redeem gift daripada de'xandra, lagi best boleh join Lucky Draw tau . Abg ni da menang Ipad Pro . Skrg peluang uolss pulak utk menang Iphone 8 yg terbaru 😎
.

Ok jom scan dan JOIN skrg !
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
PENTINGNYA QR CODE. 😋 . Sambil2 wangi, boleh collect point untuk redeem gift daripada de'xandra, lagi best boleh join Lucky Draw tau . Abg ni da menang Ipad Pro . Skrg peluang uolss pulak utk menang Iphone 8 yg terbaru 😎 . Ok jom scan dan JOIN skrg ! . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women

1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake

16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her .
Clearance Sale Men

2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL

12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
-Sabah Sarawak
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her . Clearance Sale Men 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 -Sabah Sarawak
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women

1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake

16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her .
Clearance Sale Men

2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL

12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
-Sabah Sarawak
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her . Clearance Sale Men 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 -Sabah Sarawak
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah.
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0135393112
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah. . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Nak order boleh whatsapp sis @ 0135393112 . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
Good morning gais!
.
.
.

Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'.
.

Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke?
.

Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back!
.

Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁
.

Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh...
.

Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.

Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandramidnightfantasy
#dexandradeluna
Good morning gais! . . . Kami dapat banyak dm yang menyatakan perfume kegemaran diorang habis dan kerap dapat mesej 'tak restock ke?'. . Soalan paling hot, Midnight Fantasy botol lama tak restock ke? . Dukacita dimaklumkan, once it's gone, it will be impossible to get back! . Kami dah tak keluar botol lama dah. If nak jugak flavour Midnight Fantasy tu.. Kami suggest DELUNA. Mana yang suka Midnight Fantasy mesti jatuh hati dengan DELUNA. 😁 . Jadi jom order DELUNA ramai2 then join lucky draw secara berjemaah. Mana tau awak bertuah dapat iphone 8. Kan? Tak salah mencuba. Heheh... . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandramidnightfantasy  #dexandradeluna 
STOK DAH SOLD OUT ? 😨
.
.
Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut .
.
Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. .
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
STOK DAH SOLD OUT ? 😨 . . Haa mcm mana kalau korang lengah2 masa promosi botol lama ni, pastu stok habis. Mesti sedih kan, sebab makin hari makin banyak stok yang susut . . Bila kata sold out yang botol lama ni, makanya memg sold out ye dan takde production lagi dah 😌 . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis. Whatsapp 0123540522. . . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
BELI 4 BOTOL ??? 😱
.
.
Tudia customer sis borong perfume De'xandra Petite Cherie masa clearance sale hari tu. Thank you dear 😘😘😘. To view other feedbacks, kindly click #dexandramurahhfeedback.
.
Harga murah macam ni memang ramai ambil peluang borong perfume. RM45 jeee untuk semenanjung Malaysia. Normal price RM65 tau. Jimat tak jimat? 😊.
.
Kalau uols nak tau, skg ada sale juga.
CLEARANCE SALE + YEAR END SALE !
Bagi licin stock botol lama.
.
Lepas habis semua stock ni...
👉NO MORE PRODUCTION BOTOL LAMA.
👉NO MORE SALE RM45 SM.
.
So cepat-cepat grab perfume uols sebelum habis stock. Stock sangat cepat susut. Nak beli perfume De'xandra boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
BELI 4 BOTOL ??? 😱 . . Tudia customer sis borong perfume De'xandra Petite Cherie masa clearance sale hari tu. Thank you dear 😘😘😘. To view other feedbacks, kindly click #dexandramurahhfeedback . . Harga murah macam ni memang ramai ambil peluang borong perfume. RM45 jeee untuk semenanjung Malaysia. Normal price RM65 tau. Jimat tak jimat? 😊. . Kalau uols nak tau, skg ada sale juga. CLEARANCE SALE + YEAR END SALE ! Bagi licin stock botol lama. . Lepas habis semua stock ni... 👉NO MORE PRODUCTION BOTOL LAMA. 👉NO MORE SALE RM45 SM. . So cepat-cepat grab perfume uols sebelum habis stock. Stock sangat cepat susut. Nak beli perfume De'xandra boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus 
DE'XANDRA SALE 😱
.
HARGA SELEPAS SALE
💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20)
💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30)
.
FOR HER
- Jádore ❌
- Miracle ✔
- La Vie Est Belle ✔
- Hypnose ❌
- Bright Crystal ✔
- Be Delicious ❌
- Fresh Blossom ❌
- Chloe ✔
- Incanto Shine ✔
- Hugo Boss Women ✔
- Lady Million ❌
- Gucci Flora ❌
- Gucci Bamboo ❌
- Rose Essentielle ✔
- Daisy Marc Jacobs ✔
- Moon Sparkle ❌
- Still ❌
- Midnight Fantasy ❌
- Fantasy ✔
- Ralph ❌
- Bombshell ❌
- Our Moment ✔
- Forbidden Rose ❌
- Paris Hilton ❌
- Rose Pompon ✔
- Zahra ✔
- Viva La Juicy ❌
- 212 vip ✔
- The One ✔
- Narciso Her ✔
- Narciso Pink ✔
.
FOR HIM
- 1 Million ✔
- Invictus ✔
- Hugo Boss Bottled ❌
- Hugo Red ❌
- Allure Homme Sport ✔
- 212 VIP ❌
- 212 Sexy ✔
- Dunhill Red ✔
- Dunhill Blue ✔
- Acqua Di Gio ✔
- Polo Black ✔
- Polo Red ❌
- Starwalker ❌
- Aventus ❌
- Eternity ❌
- Eros ❌
- Pour Homme Extreme ✔
- Bond 9 ✔
- Montblanc Emblem ✔
- Le Male ✔
- A Men ✔
- YSL Homme Sport ✔
- Aigner Blue Emotion ✔
- Abir ✔
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
DE'XANDRA SALE 😱 . HARGA SELEPAS SALE 💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20) 💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30) . FOR HER - Jádore ❌ - Miracle ✔ - La Vie Est Belle ✔ - Hypnose ❌ - Bright Crystal ✔ - Be Delicious ❌ - Fresh Blossom ❌ - Chloe ✔ - Incanto Shine ✔ - Hugo Boss Women ✔ - Lady Million ❌ - Gucci Flora ❌ - Gucci Bamboo ❌ - Rose Essentielle ✔ - Daisy Marc Jacobs ✔ - Moon Sparkle ❌ - Still ❌ - Midnight Fantasy ❌ - Fantasy ✔ - Ralph ❌ - Bombshell ❌ - Our Moment ✔ - Forbidden Rose ❌ - Paris Hilton ❌ - Rose Pompon ✔ - Zahra ✔ - Viva La Juicy ❌ - 212 vip ✔ - The One ✔ - Narciso Her ✔ - Narciso Pink ✔ . FOR HIM - 1 Million ✔ - Invictus ✔ - Hugo Boss Bottled ❌ - Hugo Red ❌ - Allure Homme Sport ✔ - 212 VIP ❌ - 212 Sexy ✔ - Dunhill Red ✔ - Dunhill Blue ✔ - Acqua Di Gio ✔ - Polo Black ✔ - Polo Red ❌ - Starwalker ❌ - Aventus ❌ - Eternity ❌ - Eros ❌ - Pour Homme Extreme ✔ - Bond 9 ✔ - Montblanc Emblem ✔ - Le Male ✔ - A Men ✔ - YSL Homme Sport ✔ - Aigner Blue Emotion ✔ - Abir ✔ . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
"WANGINYA AWAKKK" 🌸
.
.
Haaa mesti happy kan kalau ada orang tegur macam ni. Senyum sepanjang hari la kalau orang tegur kita wangi. Lagi-lagi kalau crush yang tegur kan hikss 🙈.
.
Cuba kalau orang tegur kita busuk? Bila kita lalu je orang tutup-tutup hidung & jeling-jeling kita. Mesti kita bad mood gila satu hari kan. Busuk sangat ke kita ni? 😢😢.
.
Menjaga kebersihan diri tu penting. Kadang-kadang kita tak perasan badan kita berbau tapi orang lain yang akan perasan. Kalau nak keluar rumah tu pakai la deodorant & sembur la perfume sikit.
.
Tak ada perfume? Boleh beli perfume De'xandra. Skg De'xandra tengah buat clearance sale ni. Murah sangat-sangat tau. Uols boleh la beli stock untuk setahun simpan dekat rumah. So tak perlu risau bau badan lagi. De'xandra kan ada hehehe.. Spray sikit je tahan satu hari 😉.
.
Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss..
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
"WANGINYA AWAKKK" 🌸 . . Haaa mesti happy kan kalau ada orang tegur macam ni. Senyum sepanjang hari la kalau orang tegur kita wangi. Lagi-lagi kalau crush yang tegur kan hikss 🙈. . Cuba kalau orang tegur kita busuk? Bila kita lalu je orang tutup-tutup hidung & jeling-jeling kita. Mesti kita bad mood gila satu hari kan. Busuk sangat ke kita ni? 😢😢. . Menjaga kebersihan diri tu penting. Kadang-kadang kita tak perasan badan kita berbau tapi orang lain yang akan perasan. Kalau nak keluar rumah tu pakai la deodorant & sembur la perfume sikit. . Tak ada perfume? Boleh beli perfume De'xandra. Skg De'xandra tengah buat clearance sale ni. Murah sangat-sangat tau. Uols boleh la beli stock untuk setahun simpan dekat rumah. So tak perlu risau bau badan lagi. De'xandra kan ada hehehe.. Spray sikit je tahan satu hari 😉. . Nak beli perfume De'xandra boleh roger sis ya. Whatsapp 0123540522. Stock dah makin susut. Banyak perfume top selling dah out of stock & tak akan produce lagi. So cepat grab yoursssss.. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
DAH HABIS STOCK ???
.
.
Cepat cepattt.. Banyak perfume top selling dah sold out tau. Ye la.. mana tak nya. Dah harga murah macam ni laju je la orang beli kan. Normal price sebotol RM65 sm. Skg RM45 je sm. Jimat RM20 hokayyy... Cepatttt selagi stock masih ada 😊
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
DAH HABIS STOCK ??? . . Cepat cepattt.. Banyak perfume top selling dah sold out tau. Ye la.. mana tak nya. Dah harga murah macam ni laju je la orang beli kan. Normal price sebotol RM65 sm. Skg RM45 je sm. Jimat RM20 hokayyy... Cepatttt selagi stock masih ada 😊 . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
JOM CLEARKAN DGN CLEARANCE SALES 🎉
.
.
Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebb lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau .
.
Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️
.
Nak order / tanya boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
JOM CLEARKAN DGN CLEARANCE SALES 🎉 . . Wahhh, tak boleh lepaskan ni sebb lepas ni takde dah de’xandra botol lama . Ada clearance price pulak haa peluang ni tak selalu datang tau . . Anyway beberapa list perfume dah betul2 sold out . Nak tau apa yang available ? Meh la sembang ya ☺️ . Nak order / tanya boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
.
.
. 🍃De’Xandra Black XS🍃
Inspired by Paco Rabbane .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #blackxs #pacorabbane
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SEKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai Bombshell?? Gucci Flora?? Zahra?? Uols.. Cepat2 la grab perfume kesukaan korangg... .[ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SAHAJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj akak 😉

http://www.wasap.my/60168174617

http://www.wasap.my/60168174617

http://www.wasap.my/60168174617 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#D17860
#DeXandraKotaKinabalu
#DeXandraSabah
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SEKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai Bombshell?? Gucci Flora?? Zahra?? Uols.. Cepat2 la grab perfume kesukaan korangg... .[ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SAHAJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj akak 😉 http://www.wasap.my/60168174617 http://www.wasap.my/60168174617 http://www.wasap.my/60168174617 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #D17860  #DeXandraKotaKinabalu  #DeXandraSabah  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
.
.

Do’a Sebelum Tidur : .
. ‎بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ .
.

BismikaAllahumma ahya wa amutu .
.

Artinya :
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati .
.
.
.
.

#dexandra 
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.."
.
.
.
Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . 
Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘

#A1654
#DeXandraDamansara
#ClearanceSalesDeXandra
#DropshipWanted
"FUHH!! LAIN MCM JE CLEARANCE SALES KALI NI, SKALI KLIK JER, BERATUR 'PM' MASUK.." . . . Sape yg pakai bombshell?? Gucci flora?? Zahra?? Uols.. Cpt2 la grab perfume kesukaan korangg... [ WHILE STOCK LAST] tau!!! . .[ BOTOL LAMA SHJA!! ] . . Nak tau apa yg *READY STOCK*? Meh msj kak Ryn 😉 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 http://www.wasap.my/601110150525 🤓 Psst... Lps dh tgk tu, rajin2 SHARE dgn member2 yer.. Xoxo 😘 #A1654  #DeXandraDamansara  #ClearanceSalesDeXandra  #DropshipWanted 
Cepat cepat cepat..beli... #clearancesalesdexandra
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸RM45.00 SAHAJA...
2 BOTOL RM100 SM ❌
2 BOTOL RM90 SM ✔
.
Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah.
.
Beli 1 botol jimat RM20.
Beli 2 botol jimat RM30.
Suka ke suka? 😉
.
Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522.
.
Malas nak save nombor?
Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
2 BOTOL RM100 SM ❌ 2 BOTOL RM90 SM ✔ . Year end sale tahun ni lagi murah daripada tahun lepas tau. Sekarang uols boleh beli semua perfume De'xandra packaging lama dengan harga super duper murah. . Beli 1 botol jimat RM20. Beli 2 botol jimat RM30. Suka ke suka? 😉 . Nak order boleh whatsapp sis @ 0123540522. . Malas nak save nombor? Click shj link dekat bio untuk terus whatsapp ya 😘 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
.
.
. 🍃De’Xandra Narciso Pink🍃
Inspired by Narciso Rodriguez .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #narcisopink #narcisorodriguez
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
YEAR END SALE !!!
.
Uols tau tak Year End Sale De'xandra dah mula??
.
Apaa?? tak tau lagi???
.
Ni sis nak habaq yang Year End Sale De'xandra dah mula semalam sehingga hujung tahun ni. So cepat-cepat beli perfume favourite uols sebelum dikebas orang hehehe..
.
Year End Sale tahun ni bukan 2 botol RM100 ya tapi 2 BOTOL RM90 SAHAJAAA!!!
.
*sales untuk botol lama sahaja
.
Untuk order boleh whatsapp sis @ 0123540522. Kalau nak cepat click sahaja link dekat bio untuk terus whatsapp 😊
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
YEAR END SALE !!! . Uols tau tak Year End Sale De'xandra dah mula?? . Apaa?? tak tau lagi??? . Ni sis nak habaq yang Year End Sale De'xandra dah mula semalam sehingga hujung tahun ni. So cepat-cepat beli perfume favourite uols sebelum dikebas orang hehehe.. . Year End Sale tahun ni bukan 2 botol RM100 ya tapi 2 BOTOL RM90 SAHAJAAA!!! . *sales untuk botol lama sahaja . Untuk order boleh whatsapp sis @ 0123540522. Kalau nak cepat click sahaja link dekat bio untuk terus whatsapp 😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
.
.
. 🍃De’Xandra Aigner Blue Emotion🍃
Inspired by Etienne Aigner .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #aignerblueemotion
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
DUNHILL BLUE 
READY STOCK
YEAR END SALE DEXANDRA 🎉🎉🎉
RM 45 ONLY 
RM 45 ONLY
RM 45 ONLY
*exc postage
.
.
Cepat2 Grab guyss
.
.
WASSAP NOW👇
📱www.wasap.my/60145155307

#CLEARANCESALESDEXANDRA#dexandraperfume#perfumemurah#perfumeori#yearendsale#gucciflora#bombshell#vivalajuicy#zahra#dunhillblue#lancome#kattyperry#ctdk#ctdkfans#fattahamin#fatzura#bazarpaknil#borongmurah#hantaran#hantarantunangmurah#hantarankahwin#YES2017
GUCCI FLORA
BOMBSHELL 
READY STOCK
YEAR END SALE DEXANDRA 🎉🎉🎉
RM 45 ONLY 
RM 45 ONLY
RM 45 ONLY
*exc postage
.
.
Cepat2 Grab guys
.
WASSAP NOW👇
📱www.wasap.my/60145155307

#CLEARANCESALESDEXANDRA#dexandraperfume#perfumemurah#perfumeori#yearendsale#gucciflora#bombshell#vivalajuicy#zahra#dunhillblue#lancome#kattyperry#ctdk#ctdkfans#fattahamin#fatzura#bazarpaknil#borongmurah#hantaran#hantarantunangmurah#hantarankahwin#YES2017
YEAR END SALE DEXANDRA 🎉🎉🎉
RM 45 ONLY 
RM 45 ONLY
RM 45 ONLY
*exc postage
.
.
Cepat2 Grab guyss
Gucci flora, bombshell,dunhill blue, stock hot semua rm45 sahaja
.
.
WASSAP NOW👇
📱www.wasap.my/60145155307

#CLEARANCESALESDEXANDRA#dexandraperfume#perfumemurah#perfumeori#yearendsale#gucciflora#bombshell#vivalajuicy#zahra#dunhillblue#lancome#kattyperry#ctdk#ctdkfans#fattahamin#fatzura#bazarpaknil#borongmurah#hantaran#hantarantunangmurah#hantarankahwin#YES2017
YEAR END SALE DEXANDRA 🎉🎉🎉 RM 45 ONLY RM 45 ONLY RM 45 ONLY *exc postage . . Cepat2 Grab guyss Gucci flora, bombshell,dunhill blue, stock hot semua rm45 sahaja . . WASSAP NOW👇 📱www.wasap.my/60145155307 #CLEARANCESALESDEXANDRA #dexandraperfume #perfumemurah #perfumeori #yearendsale #gucciflora #bombshell #vivalajuicy #zahra #dunhillblue #lancome #kattyperry #ctdk #ctdkfans #fattahamin #fatzura #bazarpaknil #borongmurah #hantaran #hantarantunangmurah #hantarankahwin #YES2017 
DIA MAI DAHHHH 😱😱😱.
.
Year end sale yang dinanti telah pun bermula hari ini untuk semua botol lama. RM45 shj sebotol untuk semenanjung Malaysia. Best ke best? 😋.
.
Meh cepat grab perfume favourite uols dgn harga letops ni. Whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp sis 😊.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandrasale
#dexandrasales
#clearancesaledexandra
#clearancesalesdexandra
#dexandraclearancesale
#dexandraclearancesales
#dexandrayearendsale
#dexandrayearendsales
#yearendsalesdexandra
#yearendsaledexandra
#yesdexandra
#dexandrayes
#dexandrabombshell
#dexandrainvictus
#dexandragucciflora
DIA MAI DAHHHH 😱😱😱. . Year end sale yang dinanti telah pun bermula hari ini untuk semua botol lama. RM45 shj sebotol untuk semenanjung Malaysia. Best ke best? 😋. . Meh cepat grab perfume favourite uols dgn harga letops ni. Whatsapp 0123540522 atau click shj link dekat bio untuk terus whatsapp sis 😊. . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandraoriginal   #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #perfumemurah   #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #hantarankahwin  #dexandraforher   #dexandraforhim   #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandrasale  #dexandrasales  #clearancesaledexandra  #clearancesalesdexandra  #dexandraclearancesale  #dexandraclearancesales  #dexandrayearendsale  #dexandrayearendsales  #yearendsalesdexandra  #yearendsaledexandra  #yesdexandra  #dexandrayes  #dexandrabombshell  #dexandrainvictus  #dexandragucciflora 
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* .

DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . . [✔] RM45 SEBOTOL SM . [✔] RM50 SEBOTOL SS .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* . DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . . [✔] RM45 SEBOTOL SM . [✔] RM50 SEBOTOL SS . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
.
.
🎉Lai!!! Lai!!' promosi RM45 botol lama De'xandra ..walaupun dah ada botol baru botol lama Jangan dilupa..so Jangan lepaskan peluang... Hanya RM45 sahaja tau..!!!sape cepat dia dapat.. 🎉 .
.
Boleh wassup me ok..!!
. ⠀
#clearancesalesdexandra
#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers #perfumeaddict #perfumeartis #perfumeforhim #perfumebranded #perfumeoftheday #dexandraperfumes #dexandrafragrance #dexandrafamily #fragrance #dexandraperfume#perfumeimpianehsan
. . 🎉Lai!!! Lai!!' promosi RM45 botol lama De'xandra ..walaupun dah ada botol baru botol lama Jangan dilupa..so Jangan lepaskan peluang... Hanya RM45 sahaja tau..!!!sape cepat dia dapat.. 🎉 . . Boleh wassup me ok..!! . ⠀ #clearancesalesdexandra  #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeone  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumesale  #perfumelover  #perfumeonline  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumehalal  #perfumelovers  #perfumeaddict  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumebranded  #perfumeoftheday  #dexandraperfumes  #dexandrafragrance  #dexandrafamily  #fragrance  #dexandraperfume #perfumeimpianehsan 
.
Wow promosi datang lagi...🎉🎉nak tau apa dia tentu lah promosi Penghabisan Stok botol lama De'xandra... Sebelum ni harga normal RM65 now hanya RM45 sahaja..So jom lekaih dapatkan sebelum terlambat...😉😄sape cepat dia dapat..❤
.
.
Boleh wassup me ok..!!📲📲012-6361904 . ⠀
#clearancesalesdexandra
#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers #perfumeaddict #perfumeartis #perfumeforhim #perfumebranded #perfumeoftheday #dexandraperfumes #dexandrafragrance #dexandrafamily #fragrance #dexandraperfume#perfumeimpianehsan
. Wow promosi datang lagi...🎉🎉nak tau apa dia tentu lah promosi Penghabisan Stok botol lama De'xandra... Sebelum ni harga normal RM65 now hanya RM45 sahaja..So jom lekaih dapatkan sebelum terlambat...😉😄sape cepat dia dapat..❤ . . Boleh wassup me ok..!!📲📲012-6361904 . ⠀ #clearancesalesdexandra  #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeone  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumesale  #perfumelover  #perfumeonline  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumehalal  #perfumelovers  #perfumeaddict  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumebranded  #perfumeoftheday  #dexandraperfumes  #dexandrafragrance  #dexandrafamily  #fragrance  #dexandraperfume #perfumeimpianehsan 
.
.
.

Tips Hari Ini 😉 .
.

Jauhkan minyak wangi anda daripada terkena cahaya matahari☀️ .
.
.

#dexandra #tipsdexandra
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* .

DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM
[✔] RM50 SEBOTOL SS .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* . DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM [✔] RM50 SEBOTOL SS . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* .

DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM
[✔] RM50 SEBOTOL SS .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* . DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM [✔] RM50 SEBOTOL SS . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* .

DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM
[✔] RM50 SEBOTOL SS .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
YEAR END SALES DE'XANDRA . + www.wasap.com.my/01112392148 . 🌿KAMI DAH START BUAT *PROMOSI YEAR END SALE WOWW!* . DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW UTK YES KITA BELANJA RM20 SO HARGA JADI RM45 JA GUYS 🎉🎊🎉🎊😍😍😍😍 . [✔] RM45 SEBOTOL SM [✔] RM50 SEBOTOL SS . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold
.
Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men
. [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 - Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
-Sabah Sarawak
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 15. Eros Versace 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her 25. Untold . Clearance Sale Men 1. Chanel Bleu 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 10. Creed Irish Tweed 11. The One 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 - Semenanjung [✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 -Sabah Sarawak
.
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM65 , 
NOW NEW PRICE RM45
. .
 LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold
.
Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men
. [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8  Semenanjung
✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10
Sabah Sarawak

#Dexandra#DexandraClearanceSale
. #CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM65 , NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 15. Eros Versace 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her 25. Untold . Clearance Sale Men 1. Chanel Bleu 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 10. Creed Irish Tweed 11. The One 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 Semenanjung ✔] RM50 SEBOTOL + ADD POS RM10 Sabah Sarawak #Dexandra #DexandraClearanceSale 
.
.
. 🍃De’Xandra Emblem🍃
By Mont Blanc .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #emblem #montblanc
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
#CLEARANCESALESDEXANDRA 🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , .
HARGA BIASA RM55, 
NOW NEW PRICE RM45
. .
LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 .
Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold
.
Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men
. [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -
#CLEARANCESALESDEXANDRA  🌿KAMI DAH START BUAT CLEARANCE STOK DEXANDRA PERFUME , . HARGA BIASA RM55, NOW NEW PRICE RM45 . . LIST STOK YANG KAMI BUAT CLEARANCE DIBAWAH 👇🏻👇🏻 . Clearance Sale Women 1. Petite Cherrie 2. Purr Katty Perry 3. English Pear JM 4. Ma vie 5. Chance 6. Orange Blossom JM 7. Marry Me 8. 212 Vip 9. Bond No. 9 10. Tresor Midnight Rose 11. My Burberry 12. Peony Blossom JM 13. Creed Love In White 14. Issey Miyake 15. Eros Versace 16. Body Edp 17. De'Xandra Her 18. Signorina 19. Angel TM 20. The One D & G 21. Narciso Pink 22. Love Story 23. Modern Muse 24. Narciso Her 25. Untold . Clearance Sale Men 1. Chanel Bleu 2. Armani Code 3. Abir 4. Black XS 5. Emblem 6. Aigner Blue 7. De'Xandra Him 8. Le Male 9. YSL 10. Creed Irish Tweed 11. The One 12. A Men . [✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS RM8 -
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
.
.
.
Selamat Pagi!
.
.
Subhanallah
.
.
Alhamdulillah .
.
Lailahaillallah
.
.
Allahu Akhbar
.
.
.

#dexandra 
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
.
. 🍃De’Xandra Peony🍃
By Jo Malone .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #peony #jomalone
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
HARGA serendah RM45 je sebotol untuk "Clearance Sales DeXandra Her".
.
Wangian keluaran De'Xandra ni dalam kategori fresh fruity. Memang sesuai untuk sape-sape yang nak rasa segar dan bertenaga sepanjang hari.
.
Sesuai juga disembur pada waktu selepas mandi dan sebelum masuk tidur.
.
Sembur kat badan je tapi dengan bilik sekali bau segar. Boleh buat mak-mak fefeeling muda tau.
.
WHATSAPP  0189084052
www.wasap.my/60189084052
.
.
#EDPperfumes
#EDPkelasPertama
#ScentsOfLife
#DexandraHer
#DexandraBestPerfumes
#FreshFruity
#EnergyBoosterPerfumes
#ClearanceSalesDexandra
HARGA serendah RM45 je sebotol untuk "Clearance Sales DeXandra Her". . Wangian keluaran De'Xandra ni dalam kategori fresh fruity. Memang sesuai untuk sape-sape yang nak rasa segar dan bertenaga sepanjang hari. . Sesuai juga disembur pada waktu selepas mandi dan sebelum masuk tidur. . Sembur kat badan je tapi dengan bilik sekali bau segar. Boleh buat mak-mak fefeeling muda tau. . WHATSAPP 0189084052 www.wasap.my/60189084052 . . #EDPperfumes  #EDPkelasPertama  #ScentsOfLife  #DexandraHer  #DexandraBestPerfumes  #FreshFruity  #EnergyBoosterPerfumes  #ClearanceSalesDexandra 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah  #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah   #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
.
. 🍃De’Xandra Armani Code🍃
By Giorgio Armani .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #armanicode
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
Viva La Juicy... "Macam nak nangis sebab calming dan soothing sangat"

Pernah try? Rugi kalau tak cuba... #HanieAdleen #InspiredbyRyhany #dexandralover #DexandraPerfume #dexandramalaysia #dexandrajb #dexandrautm #dexandrasingapore #dropshipdexandradiperlukan
#clearancesalesdexandra
[ #ATTN : PENGGUNA SETIA DE'XANDRA ] - NAK MENANG I.PHONE 8 YANG TERBARU NIE ? 📱😱
.
.
Cuba tengok harga dekat web rasmi apple, korang boleh dapatkan iphone 8 ni serendah RM3649 jee tapi sebenarnya harga tue takdela rendah sangat 😭 . Tapi kan, korang ada peluang tau untuk menang brand new iphone 8 ni dengan cara join lucky draw de'xandra untuk bulan november dan disember ni !
.
Apalagi yang ditunggu tu, cepat dapatkan dexandra dan scan untuk menang iphone8 nie !
.
Yang dah join, komen 'dah'
Yang belum join klik share
.
.
LET PASSION LEAD YOU
.
.
.
#dexandra #newdexandra
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
#luckydrawdexandra #iphone8
#luckydrawiphone8dexandra
[ #ATTN  : PENGGUNA SETIA DE'XANDRA ] - NAK MENANG I.PHONE 8 YANG TERBARU NIE ? 📱😱 . . Cuba tengok harga dekat web rasmi apple, korang boleh dapatkan iphone 8 ni serendah RM3649 jee tapi sebenarnya harga tue takdela rendah sangat 😭 . Tapi kan, korang ada peluang tau untuk menang brand new iphone 8 ni dengan cara join lucky draw de'xandra untuk bulan november dan disember ni ! . Apalagi yang ditunggu tu, cepat dapatkan dexandra dan scan untuk menang iphone8 nie ! . Yang dah join, komen 'dah' Yang belum join klik share . . LET PASSION LEAD YOU . . . #dexandra  #newdexandra  #dexandraperfume  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #dexandradamansaradamai  #pos1malaysia  #freepostage  #luckydrawdexandra  #iphone8  #luckydrawiphone8dexandra 
DE'XANDRA CLEARANCE SALES
.
💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20)
💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30)
.
Harga RM45 je uolss.. Meh order cecepat. Stok makin susut ni. Dah murah macam ni siapa yang tak rembat kan. Uols lambat2 nanti melepas 🙊.
.
Nak order boleh click je link dekat bio untuk whatsapp. Senang kan 😊.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah 
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher 
#dexandraforhim
#wangiankehidupan 
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales 
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#clearancesaledexandra
#dexandraher
#dexandranarcisoher
#dexandranarcisopink
DE'XANDRA CLEARANCE SALES . 💕 1 botol RM45 SM | RM50 SS (JIMAT RM20) 💕 2 botol RM90 SM | RM100 SS (JIMAT RM30) . Harga RM45 je uolss.. Meh order cecepat. Stok makin susut ni. Dah murah macam ni siapa yang tak rembat kan. Uols lambat2 nanti melepas 🙊. . Nak order boleh click je link dekat bio untuk whatsapp. Senang kan 😊. . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrainspiredperfume  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandraperfumemurah  #dexandraperfumemalaysia  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangimurah  #hadiahbirthday  #bazarpaknil  #hantarankahwin  #dexandraforher  #dexandraforhim  #wangiankehidupan  #perfumewanita  #perfumelelaki  #dexandraclearancesales  #dexandrasales  #saledexandra  #salesdexandra  #clearancesalesdexandra  #clearancesaledexandra  #dexandraher  #dexandranarcisoher  #dexandranarcisopink 
.
. 🍃De’Xandra Her🍃
By De’Xandra .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #dexandraher
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
.
. 🍃De’Xandra Him🍃
By De’Xandra .
.

Normal Price RM65
NOW RM45 😍
Save RM20 .
.
.

#dexandra #dexandrahim
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
LAGU DE'XANDRA... WANGIAN KEHIDUPAN... .
.

Owhhh
Ku yakin dgn diriku
Ku tampil menyerlah selalu 
Tak kira di mana 
Dari subuh hingga Ke senja 
Ku yakin dgn diriku
Berpegang pada imanku 
Tepati citarasa 
Pilihanku sepanjang masa .
.

Chorus
Keharuman dunia
Sentiasa bersamaku
Semestinya Dexandra
Wangian kehidupan .
.

Ulang Chorus 
Semestinya Dexandra
.

Wangian kehidupan..❤❤⁠⁠⁠⁠ . .
.
.

#dexandra
#dexandraperfume
#clearancesales
#clearancesalesdexandra
#dexandradamansaradamai
#pos1malaysia #freepostage
LAGU DE'XANDRA... WANGIAN KEHIDUPAN... . . Owhhh Ku yakin dgn diriku Ku tampil menyerlah selalu Tak kira di mana Dari subuh hingga Ke senja Ku yakin dgn diriku Berpegang pada imanku Tepati citarasa Pilihanku sepanjang masa . . Chorus Keharuman dunia Sentiasa bersamaku Semestinya Dexandra Wangian kehidupan . . Ulang Chorus Semestinya Dexandra . Wangian kehidupan..❤❤⁠⁠⁠⁠ . . . . #dexandra  #dexandraperfume  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #dexandradamansaradamai  #pos1malaysia  #freepostage 
Hatudia semua ⭐⭐✨ dilangit sis Ni bagi
.
.
Power tu. Hehe..
.
.
Ampa2 cepat grab Ni,, sbb stock botol lama dah tinggai x bnyak.. nnt klaw habis jgn ckap ahkak x Payung ☔ nah..
.
.
Dm @ Wasap nah
014 5425800

#perfume #dexandra #wangi #jimat #Letpassionleadyou #clearancesales #clearancesalesdexandra #rm45 #cikguseo #igmonsta #titiancinta #dramasangat