an online Instagram web viewer

#chenta medias

Photos

[KEPUTIHAN PUNCA #MIssV JADI BANYAK #LENDIR & #BERBAU!]
.
Tiap-tiap hari mesti panties basah dengan lendir. Hmmm..betul-betul tak selesa lah. Wajib tukar seluar banyak kali. Ni memang dah jadi masalah serius tau! Kemungkinan sis ada masalah di pangkal rahim. .
Miss V yang terkena jangkitan kuman macam kulat dan bakteria boleh jadi punca datangnya bau busuk. Gatal-gatal kat bahagian miss V pon boleh terjadi time terkena jangkitan. Seksa betul takleh nak garu!
.
Takkan sis nak biarkan macam ni saja? Apa kata sis cuba #Chenta #Oil dari Suzy Honey. Sis patut cuba #meruang dengan minyak herba ni supaya kekotoran keputihan dalam lubang faraj dapat dibersihkan dan bau busuk tu hilang.
.
Kelebihan Chenta Oil⤵️
.
✅ Menghilangkan #keputihan ✅ Mencegah #MissV longgar
✅ Menghilangkan bau tidak selesa pada miss V
✅ Membasmi kulat dan bakteria pada miss V
✅ Menyihatkan pangkal rahim
.
Dapatkan Chenta Oil ni segera ye sis sebelum masalah keputihan tu jadi KRONIK!
.
Jom nikmati diskaun dengan harga YES dan sis bakal dapat #free #masker miss V Qmut untuk setiap pembelian Chenta Oil. Klik je link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[KEPUTIHAN PUNCA #MIssV  JADI BANYAK #LENDIR  & #BERBAU !] . Tiap-tiap hari mesti panties basah dengan lendir. Hmmm..betul-betul tak selesa lah. Wajib tukar seluar banyak kali. Ni memang dah jadi masalah serius tau! Kemungkinan sis ada masalah di pangkal rahim. . Miss V yang terkena jangkitan kuman macam kulat dan bakteria boleh jadi punca datangnya bau busuk. Gatal-gatal kat bahagian miss V pon boleh terjadi time terkena jangkitan. Seksa betul takleh nak garu! . Takkan sis nak biarkan macam ni saja? Apa kata sis cuba #Chenta  #Oil  dari Suzy Honey. Sis patut cuba #meruang  dengan minyak herba ni supaya kekotoran keputihan dalam lubang faraj dapat dibersihkan dan bau busuk tu hilang. . Kelebihan Chenta Oil⤵️ . ✅ Menghilangkan #keputihan  ✅ Mencegah #MissV  longgar ✅ Menghilangkan bau tidak selesa pada miss V ✅ Membasmi kulat dan bakteria pada miss V ✅ Menyihatkan pangkal rahim . Dapatkan Chenta Oil ni segera ye sis sebelum masalah keputihan tu jadi KRONIK! . Jom nikmati diskaun dengan harga YES dan sis bakal dapat #free  #masker  miss V Qmut untuk setiap pembelian Chenta Oil. Klik je link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[KEPUTIHAN PUNCA #MIssV JADI BANYAK #LENDIR & #BERBAU!]
.
Tiap-tiap hari mesti panties basah dengan lendir. Hmmm..betul-betul tak selesa lah. Wajib tukar seluar banyak kali. Ni memang dah jadi masalah serius tau! Kemungkinan sis ada masalah di pangkal rahim. .
Miss V yang terkena jangkitan kuman macam kulat dan bakteria boleh jadi punca datangnya bau busuk. Gatal-gatal kat bahagian miss V pon boleh terjadi time terkena jangkitan. Seksa betul takleh nak garu!
.
Takkan sis nak biarkan macam ni saja? Apa kata sis cuba #Chenta #Oil dari Suzy Honey. Sis patut cuba #meruang dengan minyak herba ni supaya kekotoran keputihan dalam lubang faraj dapat dibersihkan dan bau busuk tu hilang.
.
Kelebihan Chenta Oil⤵️
.
✅ Menghilangkan #keputihan ✅ Mencegah #MissV longgar
✅ Menghilangkan bau tidak selesa pada miss V
✅ Membasmi kulat dan bakteria pada miss V
✅ Menyihatkan pangkal rahim
.
Dapatkan Chenta Oil ni segera ye sis sebelum masalah keputihan tu jadi KRONIK!
.
Jom nikmati diskaun dengan harga YES dan sis bakal dapat #free #masker miss V Qmut untuk setiap pembelian Chenta Oil. Klik je link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[KEPUTIHAN PUNCA #MIssV  JADI BANYAK #LENDIR  & #BERBAU !] . Tiap-tiap hari mesti panties basah dengan lendir. Hmmm..betul-betul tak selesa lah. Wajib tukar seluar banyak kali. Ni memang dah jadi masalah serius tau! Kemungkinan sis ada masalah di pangkal rahim. . Miss V yang terkena jangkitan kuman macam kulat dan bakteria boleh jadi punca datangnya bau busuk. Gatal-gatal kat bahagian miss V pon boleh terjadi time terkena jangkitan. Seksa betul takleh nak garu! . Takkan sis nak biarkan macam ni saja? Apa kata sis cuba #Chenta  #Oil  dari Suzy Honey. Sis patut cuba #meruang  dengan minyak herba ni supaya kekotoran keputihan dalam lubang faraj dapat dibersihkan dan bau busuk tu hilang. . Kelebihan Chenta Oil⤵️ . ✅ Menghilangkan #keputihan  ✅ Mencegah #MissV  longgar ✅ Menghilangkan bau tidak selesa pada miss V ✅ Membasmi kulat dan bakteria pada miss V ✅ Menyihatkan pangkal rahim . Dapatkan Chenta Oil ni segera ye sis sebelum masalah keputihan tu jadi KRONIK! . Jom nikmati diskaun dengan harga YES dan sis bakal dapat #free  #masker  miss V Qmut untuk setiap pembelian Chenta Oil. Klik je link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
🎉 🎉WOW...YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉🎉 Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.

YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)

Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍

Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Sis ⬇️ ➡️ www.wasap.my/60179718084

#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
#ratujamuwarriors
#agentsuzyhoneykuantan
🎉 🎉WOW...YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉🎉 Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Sis ⬇️ ➡️ www.wasap.my/60179718084 #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney  #ratujamuwarriors  #agentsuzyhoneykuantan 
[UISHH..BERGETAR-BERGETAR JIWA CIK ABE MENAHAN #ADIK SAMPAI KE MALAM]
.
Nakal sungguh lah bila terbaca statement gini kan? Tapi macam tu lah nak bagitau kesan bila bini dah start main sapu-sapu minyak pengasih  Suzy Honey!
.
Eh, jangan pikir bukan-bukan dulu. Minyak pengasih yang dimaksudkan tu #Chenta #Oil lah. Minyak pengikat kasih sayang laki bini.
Mana yang renggang tu kita kasi rapat-rapat. Gittew.. 😍
.
🌸 Cik Bunga #longgar becak sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga bau #masyam keputehan sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga tak #grip sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga #kering sapu Chenta Oil
.
Kalau dalaman dah ketat mencengkam tiap-tiap malam pon Cik Abe tunggu ajak bersama. Tiap-tiap malam seronok dapat feel macam malam pertama. Uiii..takmau cite lelebih la. Imagine sendiri lah u olls. Haha .
Kalau nak merasa cepat-cepat lah klik link di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[UISHH..BERGETAR-BERGETAR JIWA CIK ABE MENAHAN #ADIK  SAMPAI KE MALAM] . Nakal sungguh lah bila terbaca statement gini kan? Tapi macam tu lah nak bagitau kesan bila bini dah start main sapu-sapu minyak pengasih Suzy Honey! . Eh, jangan pikir bukan-bukan dulu. Minyak pengasih yang dimaksudkan tu #Chenta  #Oil  lah. Minyak pengikat kasih sayang laki bini. Mana yang renggang tu kita kasi rapat-rapat. Gittew.. 😍 . 🌸 Cik Bunga #longgar  becak sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga bau #masyam  keputehan sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga tak #grip  sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga #kering  sapu Chenta Oil . Kalau dalaman dah ketat mencengkam tiap-tiap malam pon Cik Abe tunggu ajak bersama. Tiap-tiap malam seronok dapat feel macam malam pertama. Uiii..takmau cite lelebih la. Imagine sendiri lah u olls. Haha . Kalau nak merasa cepat-cepat lah klik link di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[UISHH..BERGETAR-BERGETAR JIWA CIK ABE MENAHAN #ADIK SAMPAI KE MALAM]
.
Nakal sungguh lah bila terbaca statement gini kan? Tapi macam tu lah nak bagitau kesan bila bini dah start main sapu-sapu minyak pengasih  Suzy Honey!
.
Eh, jangan pikir bukan-bukan dulu. Minyak pengasih yang dimaksudkan tu #Chenta #Oil lah. Minyak pengikat kasih sayang laki bini.
Mana yang renggang tu kita kasi rapat-rapat. Gittew.. 😍
.
🌸 Cik Bunga #longgar becak sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga bau #masyam keputehan sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga tak #grip sapu Chenta Oil
🌸 Cik Bunga #kering sapu Chenta Oil
.
Kalau dalaman dah ketat mencengkam tiap-tiap malam pon Cik Abe tunggu ajak bersama. Tiap-tiap malam seronok dapat feel macam malam pertama. Uiii..takmau cite lelebih la. Imagine sendiri lah u olls. Haha .
Kalau nak merasa cepat-cepat lah klik link di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[UISHH..BERGETAR-BERGETAR JIWA CIK ABE MENAHAN #ADIK  SAMPAI KE MALAM] . Nakal sungguh lah bila terbaca statement gini kan? Tapi macam tu lah nak bagitau kesan bila bini dah start main sapu-sapu minyak pengasih Suzy Honey! . Eh, jangan pikir bukan-bukan dulu. Minyak pengasih yang dimaksudkan tu #Chenta  #Oil  lah. Minyak pengikat kasih sayang laki bini. Mana yang renggang tu kita kasi rapat-rapat. Gittew.. 😍 . 🌸 Cik Bunga #longgar  becak sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga bau #masyam  keputehan sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga tak #grip  sapu Chenta Oil 🌸 Cik Bunga #kering  sapu Chenta Oil . Kalau dalaman dah ketat mencengkam tiap-tiap malam pon Cik Abe tunggu ajak bersama. Tiap-tiap malam seronok dapat feel macam malam pertama. Uiii..takmau cite lelebih la. Imagine sendiri lah u olls. Haha . Kalau nak merasa cepat-cepat lah klik link di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[NAK #MISSV KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU  #CHENTA #OIL!]
.
CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan dan #lendir berbau.
.
CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V
.
Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang.
.
Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami!
.
Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇
.
1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda.
( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 
2. Di korek dengan jari secara perlahan  keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas)  kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 
3. Pastikan benar bersih barulah  di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles  kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj.
4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang.
.
Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. .
Berminat nak cuba? Klik link biru di bawah untuk dapatkan sekarang juga ⤵️
.
⏩ www.wasap.my/60192642993/chenta_oil
⏩ www.wasap.my/60192642993/chenta_oil
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
#RatuJamuWarrior
#cantik
#sihat
#fattahamin 
#fazura
#finalsweek
[NAK #MISSV  KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU #CHENTA  #OIL !] . CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan  dan #lendir  berbau. . CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang  untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V . Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar  dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang. . Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami! . Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇 . 1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda. ( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 2. Di korek dengan jari secara perlahan keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas) kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 3. Pastikan benar bersih barulah di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj. 4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang. . Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. . Berminat nak cuba? Klik link biru di bawah untuk dapatkan sekarang juga ⤵️ . ⏩ www.wasap.my/60192642993/chenta_oil ⏩ www.wasap.my/60192642993/chenta_oil . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney  #RatuJamuWarrior  #cantik  #sihat  #fattahamin  #fazura  #finalsweek 
[KEBAIKAN #KACIP #FATIMAH UNTUK FARAJ]
.
Masalah kelonggaran faraj ni sering dialami oleh ramai wanita yang punya anak ramai. Kalau tak dijaga betul-betul waktu berpantang dulu tu boleh jadi sebab macam-macam penyakit melibatkan rahim.
.
Orang dulu-dulu sangat menjaga kesihatan faraj dan rahim dengan mengamalkan kacip fatimah secara tradisional supaya kekal awet muda dan beri kepuasan pada si suami. .
Disini admin kongsikan khasiat kacip fatimah untuk kesihatan faraj⤵️
.
✅ Menguatkan dan menyembuhkan faraj
.
Kacip Fatimah menguatkan sistem pembiakan wanita dan digunakan sebagai bantuan mengetatkan faraj. Fitoestrogen (phytoestrogen) pada Kacip Fatimah menyembuhkan saluran pembiakan, dinding faraj dan tisu faraj. Ia menjadikannya lebih kuat dan mengetatkan.
.
✅ Melegakan otot faraj
.
Kacip Fatimah boleh menyembuhkan tisu faraj terutama selepas bersalin. Wanita biasanya akan mengalami kesakitan dan dinding faraj lebih luas selepas melahirkan anak. Jadi, Kacip Fatimah membantu menyempitkan dinding faraj selepas bersalin, menyembuhkan otot perut dan menguatkan saluran faraj.
.
Selain itu, Kacip Fatimah boleh menyebabkan fungsi seksual. Ia meningkatkan testosteron yang meningkatkan libido wanita dan meningkatan seks wanita secara semulajadi.
.
Kini #Chenta #Oil dari Suzy Honey mempunyai minyak kacip fatimah yang diproses bersama minyak-minyak herba yang lain untuk mengetatkan dan memantapkan lubang faraj.
.
Chenta Oil sesuai di gunakan selepas haid/ nifas atau selepas bersama suami. Ia juga boleh dijadikan sebagai rutin khas penjagaan faraj untuk wanita yang ada masalah keputihan atau bau busuk.
.
Semoga Bermanfaat! 🍃
.
Silakan #LIKE & #SHARE
.
Kredit foto: Founder Suzy Honey
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[KEBAIKAN #KACIP  #FATIMAH  UNTUK FARAJ] . Masalah kelonggaran faraj ni sering dialami oleh ramai wanita yang punya anak ramai. Kalau tak dijaga betul-betul waktu berpantang dulu tu boleh jadi sebab macam-macam penyakit melibatkan rahim. . Orang dulu-dulu sangat menjaga kesihatan faraj dan rahim dengan mengamalkan kacip fatimah secara tradisional supaya kekal awet muda dan beri kepuasan pada si suami. . Disini admin kongsikan khasiat kacip fatimah untuk kesihatan faraj⤵️ . ✅ Menguatkan dan menyembuhkan faraj . Kacip Fatimah menguatkan sistem pembiakan wanita dan digunakan sebagai bantuan mengetatkan faraj. Fitoestrogen (phytoestrogen) pada Kacip Fatimah menyembuhkan saluran pembiakan, dinding faraj dan tisu faraj. Ia menjadikannya lebih kuat dan mengetatkan. . ✅ Melegakan otot faraj . Kacip Fatimah boleh menyembuhkan tisu faraj terutama selepas bersalin. Wanita biasanya akan mengalami kesakitan dan dinding faraj lebih luas selepas melahirkan anak. Jadi, Kacip Fatimah membantu menyempitkan dinding faraj selepas bersalin, menyembuhkan otot perut dan menguatkan saluran faraj. . Selain itu, Kacip Fatimah boleh menyebabkan fungsi seksual. Ia meningkatkan testosteron yang meningkatkan libido wanita dan meningkatan seks wanita secara semulajadi. . Kini #Chenta  #Oil  dari Suzy Honey mempunyai minyak kacip fatimah yang diproses bersama minyak-minyak herba yang lain untuk mengetatkan dan memantapkan lubang faraj. . Chenta Oil sesuai di gunakan selepas haid/ nifas atau selepas bersama suami. Ia juga boleh dijadikan sebagai rutin khas penjagaan faraj untuk wanita yang ada masalah keputihan atau bau busuk. . Semoga Bermanfaat! 🍃 . Silakan #LIKE  & #SHARE  . Kredit foto: Founder Suzy Honey . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[KEBAIKAN #KACIP #FATIMAH UNTUK FARAJ]
.
Masalah kelonggaran faraj ni sering dialami oleh ramai wanita yang punya anak ramai. Kalau tak dijaga betul-betul waktu berpantang dulu tu boleh jadi sebab macam-macam penyakit melibatkan rahim.
.
Orang dulu-dulu sangat menjaga kesihatan faraj dan rahim dengan mengamalkan kacip fatimah secara tradisional supaya kekal awet muda dan beri kepuasan pada si suami. .
Disini admin kongsikan khasiat kacip fatimah untuk kesihatan faraj⤵️
.
✅ Menguatkan dan menyembuhkan faraj
.
Kacip Fatimah menguatkan sistem pembiakan wanita dan digunakan sebagai bantuan mengetatkan faraj. Fitoestrogen (phytoestrogen) pada Kacip Fatimah menyembuhkan saluran pembiakan, dinding faraj dan tisu faraj. Ia menjadikannya lebih kuat dan mengetatkan.
.
✅ Melegakan otot faraj
.
Kacip Fatimah boleh menyembuhkan tisu faraj terutama selepas bersalin. Wanita biasanya akan mengalami kesakitan dan dinding faraj lebih luas selepas melahirkan anak. Jadi, Kacip Fatimah membantu menyempitkan dinding faraj selepas bersalin, menyembuhkan otot perut dan menguatkan saluran faraj.
.
Selain itu, Kacip Fatimah boleh menyebabkan fungsi seksual. Ia meningkatkan testosteron yang meningkatkan libido wanita dan meningkatan seks wanita secara semulajadi.
.
Kini #Chenta #Oil dari Suzy Honey mempunyai minyak kacip fatimah yang diproses bersama minyak-minyak herba yang lain untuk mengetatkan dan memantapkan lubang faraj.
.
Chenta Oil sesuai di gunakan selepas haid/ nifas atau selepas bersama suami. Ia juga boleh dijadikan sebagai rutin khas penjagaan faraj untuk wanita yang ada masalah keputihan atau bau busuk.
.
Semoga Bermanfaat! 🍃
.
Silakan #LIKE & #SHARE
.
Kredit foto: Founder Suzy Honey
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[KEBAIKAN #KACIP  #FATIMAH  UNTUK FARAJ] . Masalah kelonggaran faraj ni sering dialami oleh ramai wanita yang punya anak ramai. Kalau tak dijaga betul-betul waktu berpantang dulu tu boleh jadi sebab macam-macam penyakit melibatkan rahim. . Orang dulu-dulu sangat menjaga kesihatan faraj dan rahim dengan mengamalkan kacip fatimah secara tradisional supaya kekal awet muda dan beri kepuasan pada si suami. . Disini admin kongsikan khasiat kacip fatimah untuk kesihatan faraj⤵️ . ✅ Menguatkan dan menyembuhkan faraj . Kacip Fatimah menguatkan sistem pembiakan wanita dan digunakan sebagai bantuan mengetatkan faraj. Fitoestrogen (phytoestrogen) pada Kacip Fatimah menyembuhkan saluran pembiakan, dinding faraj dan tisu faraj. Ia menjadikannya lebih kuat dan mengetatkan. . ✅ Melegakan otot faraj . Kacip Fatimah boleh menyembuhkan tisu faraj terutama selepas bersalin. Wanita biasanya akan mengalami kesakitan dan dinding faraj lebih luas selepas melahirkan anak. Jadi, Kacip Fatimah membantu menyempitkan dinding faraj selepas bersalin, menyembuhkan otot perut dan menguatkan saluran faraj. . Selain itu, Kacip Fatimah boleh menyebabkan fungsi seksual. Ia meningkatkan testosteron yang meningkatkan libido wanita dan meningkatan seks wanita secara semulajadi. . Kini #Chenta  #Oil  dari Suzy Honey mempunyai minyak kacip fatimah yang diproses bersama minyak-minyak herba yang lain untuk mengetatkan dan memantapkan lubang faraj. . Chenta Oil sesuai di gunakan selepas haid/ nifas atau selepas bersama suami. Ia juga boleh dijadikan sebagai rutin khas penjagaan faraj untuk wanita yang ada masalah keputihan atau bau busuk. . Semoga Bermanfaat! 🍃 . Silakan #LIKE  & #SHARE  . Kredit foto: Founder Suzy Honey . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[NAK #MISSV KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU  #CHENTA #OIL!]
.
CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan dan #lendir berbau.
.
CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V
.
Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang.
.
Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami!
.
Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇
.
1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda.
( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 
2. Di korek dengan jari secara perlahan  keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas)  kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 
3. Pastikan benar bersih barulah  di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles  kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj.
4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang.
.
Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. .
Berminat nak cuba? Klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[NAK #MISSV  KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU #CHENTA  #OIL !] . CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan  dan #lendir  berbau. . CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang  untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V . Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar  dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang. . Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami! . Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇 . 1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda. ( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 2. Di korek dengan jari secara perlahan keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas) kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 3. Pastikan benar bersih barulah di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj. 4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang. . Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. . Berminat nak cuba? Klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
[NAK #MISSV KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU  #CHENTA #OIL!]
.
CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan dan #lendir berbau.
.
CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V
.
Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang.
.
Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami!
.
Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇
.
1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda.
( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 
2. Di korek dengan jari secara perlahan  keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas)  kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 
3. Pastikan benar bersih barulah  di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles  kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj.
4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang.
.
Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. .
Berminat nak cuba? Klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#ChentaOilSuzyHoney
[NAK #MISSV  KETAT, RAPAT & BAU WANGI WAJIB SAPU #CHENTA  #OIL !] . CHENTA OIL istimewa untuk penjagaan miss V supaya lebih ketat, rapat dan sihat dalaman bagi mengelakkan masalah #keputihan  dan #lendir  berbau. . CHENTA OIL elok digunakan untuk #meruang  untuk buang segala kekotoran yang dah lama sangat melekat kat dalam miss V tu yang menjadi punca datangnya bau busuk pada miss V . Keputihan menjadikan salur miss V jadi #longgar  dan mengganggu kesihatan rahim yang boleh jadi sebab hubungan suami isteri menjadi renggang. . Jangan biarkan masalah miss V ni menyekat selera suami anda untuk bersama. Kembalikan kebahagiaan rumah tangga dengan CHENTA OIL pada setiap malam sebelum bersama suami! . Cara gunanye sangat senang. Follow jer macam yang kat bawah ni👇 . 1. Cuci bersih jari tangan dan faraj anda. ( boleh digunakan Feminine Wash SuzyHoney) 2. Di korek dengan jari secara perlahan keluarkan saki baki ( seperti mandi hadas) kekotoran darah , lendir , keputihan atau air mani. 3. Pastikan benar bersih barulah di titik 2 ke 3 Chenta Oil ke jari yang bersih kemudian masukkan oles kedalam lubang faraj sehingga ke bebola dalam faraj. 4. Di sapukan juga 1 ke 2 titik di bibir faraj jika mahu efek kelembapan / tegang. . Tak perlu bersihkan lepas guna Chenta Oil ni. Biarkan jer khasiat minyak tu menyerap. . Berminat nak cuba? Klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #ChentaOilSuzyHoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉
.
Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs.
.
YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️
.
🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS
#FREE KAPSUL BAWANG PUTIH
(Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan)
.
🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI #WANGI
#FREE SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI
(Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim)
.
🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA #OIL
#FREE 1 MASKER MISS V QMUT
(Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V)
.
Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍
.
Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio
.
#SuzyHoneyHerbs
#yessalessuzyhoney
🎉 WOW..YES SALES SUZY HONEY HERBS BAKAL BERLANGSUNG PADA 15 DISEMBER 2018 INI! 🎉 . Simpan duit siap-siap tau u olls. Jangan sampai terlepas peluang untuk grab produk-produk terbaik dari Suzy Honey Herbs. . YES SALES kali ni kita ada 3 set kombo yang menarik untuk u olls grab ⬇️ . 🌸 BELI 2 JAMU #KEMPIS  #FREE  KAPSUL BAWANG PUTIH (Berkesan untuk buang angin dan turunkan berat badan) . 🌸 BELI 2 BOTOL MINYAK HERBA #SERAI  #WANGI  #FREE  SEBOTOL MINYAK HERBA SERAI WANGI (Berkesan hilangkan rasa sengal-sengal badan, mengelakan badan masuk angin, hangatkan rahim) . 🌸 BELI 1 BOTOL #CHENTA  #OIL  #FREE  1 MASKER MISS V QMUT (Hilangkan keputihan & miss V berbau, mengetatkan & menganjalkan otot-otot miss V) . Haa..pastinya semua bagus untuk kesihatan tubuh badan dan kebahagiaan rumah tangga 😍 . Nak grab cepat dah tak sabar sangat dah? Boleh terus wasap Kak Suzy klik link biru di bio . #SuzyHoneyHerbs  #yessalessuzyhoney 
Review Pembaca :

Thanks IG, for writing such an inspiring book under the circle of '#chenta'. I can't stop reading it until I realized that I am reaching towards the end of the book. Baca hingga ke kulit terakhir kot! Apa pun, mogga Allah merahmati anda!
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. WhatsApp 0182570098 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#IncheGabbana
Review Pembaca : Thanks IG, for writing such an inspiring book under the circle of '#chenta '. I can't stop reading it until I realized that I am reaching towards the end of the book. Baca hingga ke kulit terakhir kot! Apa pun, mogga Allah merahmati anda! . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0182570098 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #IncheGabbana 
Review Pembaca :

Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci
#Aleppokalips
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. WhatsApp 0182570098 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#Aleppokalips
#IncheGabbana
Review Pembaca : Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci #Aleppokalips  . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0182570098 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #Aleppokalips  #IncheGabbana 
Malu2 plak #tajmahal belakang tu...cepat org Tibet nak amek gambo 😁✌️
#kotacinta #tajmahal #7wonders #subhanallah #chenta #india #mukapenat
#Chenta Postage RM8/12.

Cara tempahan:

IG : Klik link pada bio/WhatsApp 017 803 0069
-
FB : wasap.my/60178030069/Assalamualaikum+nak+buku
-
#BukuBestseller || #AlQuranRumi || #AlQuranTag || #SetManualTagging || #Planner
-
@igdramatime & @igdramatime_katalog 
#HadiFayyadh #TemeAbdullah #TheTGuy #ImanPublication #TarbiahSentap #EbitLew #KhairyTajudin #Medical #Planner2019
Thank you @sarahairul_ 😘
I'm so happy with my new @icewatch_my !! I "heart" you dik xoxo 😍

#icewatchmalaysia #icewatch #chenta #saranghae #lilyparking #liliescanteq #bffgoals #happybirthday
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Bismillah.. Craft Your Work with #chenta dan hasilnya pasti akan mengejutkan anda.. 💗💗
.
.
Cinta adalah satu energy yang sangat kuat dan mampu mengubah kehidupan manusia.. Dari lemah menjadi bertenaga.. Dari berduka menjadi gembira.. Dari masam menjadi manis..
.
.
Bak kata orang tua tua..
Makan tak kenyang..
Mandi tak basah..
Tidur tak lena..
Aishhh... kih kih kih.. 😂😂
.
.
Berbalik pada kerja seharian kita.. once kita dah dapat laksanakan nya dengan #craft dan #love .. semuanya akan kelihatan indah dan bahagia..
.
.
Buat lah dari hati kerana hanya hati yang boleh berbicara dengan hati.. lidah takkan mampu menyentuh jiwa.. tapi apabila kita melahirkan sesuatu kerja itu dengan sentuhan #hati .. In shaa Allah.. ianya akan menyentuh sanubari orang lain.. .
.
Sama seperti editing.. ramai yang mengeluarkan isu tak kreatif.. atau isu tak boleh nak design sebab takda idea..
.
.
Sebenarnya.. kita kena cari cara bagaimana nak mengeluarkan #sentuhanjiwa tuh dari dalam.. bukan sekadar jemari bergerak tapi satu lakaran dari hati dan jiwa kita.. It is from our soul.. .
.
Ada sesetengah orang akan mencapai sentuhan jiwa apabila jauh dari keriuhan.. duduk bersendiri mencari idea.. ada pula yang mencapainya tatkala ngopi di Old Town White Coffee dan seumpamanya... Ahh haa yang ni Raina pernah cuba.. and alhamdulillah it's work.. sambil minum coffee menikmati keriuhan kota.. tiba tiba akan datang satu rasa tenang untuk menulis atau men 'design'.. Ada lagi satu cara yang Raina sedang cuba praktikkan.. sambil design.. atau sambil menulis.. dengar lagu yang sentimental.. yang halus bicaranya.. yang muziknya sangat aman ditelinga.. kaedah ini juga sangat menerujakan..
.
.
Masing masing ada cara masing masing.. terpulang kepada individu tersebut.. which one is suit for them.. kerana sebenarnya kita sedang menurunkan gelombang otak kita ke alpha mode.. itu saja.. once dah berada di alpha mode..your craft will come.. and blend you in your imagination world with extra powerful of love.. Subhanallah.. really amazing..
.
.
Nothing is impossible..
coz everything is possible..
with Allah loves.. 💗💗
Syukur Alhamdulillah..
Bismillah.. Craft Your Work with #chenta  dan hasilnya pasti akan mengejutkan anda.. 💗💗 . . Cinta adalah satu energy yang sangat kuat dan mampu mengubah kehidupan manusia.. Dari lemah menjadi bertenaga.. Dari berduka menjadi gembira.. Dari masam menjadi manis.. . . Bak kata orang tua tua.. Makan tak kenyang.. Mandi tak basah.. Tidur tak lena.. Aishhh... kih kih kih.. 😂😂 . . Berbalik pada kerja seharian kita.. once kita dah dapat laksanakan nya dengan #craft  dan #love  .. semuanya akan kelihatan indah dan bahagia.. . . Buat lah dari hati kerana hanya hati yang boleh berbicara dengan hati.. lidah takkan mampu menyentuh jiwa.. tapi apabila kita melahirkan sesuatu kerja itu dengan sentuhan #hati  .. In shaa Allah.. ianya akan menyentuh sanubari orang lain.. . . Sama seperti editing.. ramai yang mengeluarkan isu tak kreatif.. atau isu tak boleh nak design sebab takda idea.. . . Sebenarnya.. kita kena cari cara bagaimana nak mengeluarkan #sentuhanjiwa  tuh dari dalam.. bukan sekadar jemari bergerak tapi satu lakaran dari hati dan jiwa kita.. It is from our soul.. . . Ada sesetengah orang akan mencapai sentuhan jiwa apabila jauh dari keriuhan.. duduk bersendiri mencari idea.. ada pula yang mencapainya tatkala ngopi di Old Town White Coffee dan seumpamanya... Ahh haa yang ni Raina pernah cuba.. and alhamdulillah it's work.. sambil minum coffee menikmati keriuhan kota.. tiba tiba akan datang satu rasa tenang untuk menulis atau men 'design'.. Ada lagi satu cara yang Raina sedang cuba praktikkan.. sambil design.. atau sambil menulis.. dengar lagu yang sentimental.. yang halus bicaranya.. yang muziknya sangat aman ditelinga.. kaedah ini juga sangat menerujakan.. . . Masing masing ada cara masing masing.. terpulang kepada individu tersebut.. which one is suit for them.. kerana sebenarnya kita sedang menurunkan gelombang otak kita ke alpha mode.. itu saja.. once dah berada di alpha mode..your craft will come.. and blend you in your imagination world with extra powerful of love.. Subhanallah.. really amazing.. . . Nothing is impossible.. coz everything is possible.. with Allah loves.. 💗💗 Syukur Alhamdulillah..
Kak Linda dulu kini sama aje.. Tk dimakan diusia..saya dengki 😂

Baru teringat picture ni dlm gallery 😍 dr 2 minggu lepas sayang la simpan aje kan.. #bffgoals #girlfriend #lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta
Rina!! Kita ni mmg species pelik setiap kali jumpa 😂

#bffgoals #girlfriend #lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta
Sape tadi cakap kami comot? Nak kena penampo kokodail ke hewhew 😂😂😅😅 #sitinurraihan #sitinurraisyah #sisterhood #cukcampapa #anakbapak #laikfaderlaikdoter #love #chenta #ohhchentaku
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Silly Lily!! It's Fri yeay 😻

#lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta
Biasa kita dengar atau baca, rezeki, jodoh, ajal tu semua rahsia Allah. Kenapa dirahsiakan dari pengetahuan kita? Baginda Nabi S.A.W pun tak tahu berkenaan itu. 
Rezeki kalau tuhan dah tunjuk dimana nanti kita takkan berusaha. Seperti juga jodoh yang perlu kita cari dan berkenal kenalan. Ajal pula jika diberitahu, semuanya akan jadi yang terbaik sebab kita boleh kira turun hari untuk menunggu mati. 
Aku terkesan dengan satu dialog dari watak Ustaz dalam movie PASKAL. Perjalanan Hidup ni umpama pohon yang berdahan dan beranting. Kita ikut batang pokok besar, kita pilih dahan mana yang kita nak lalu, kita tak tahu apa ada didepan, kita pilih lain, pun juga sama jawapannya. Apa yang terbaik adalah untuk diri kita dan kita perlu bijak memilih. 
Rezeki, jodoh dan maut kita kena usaha sebaiknya. Tidak ada yang mudah dalam dunia ni. Buat pilihan tepat untuk kesenangan dimasa depan. 
Rezeki ni mudah jika kita jumpa kuncinya. Perbanyakkan dhuha. Amalkan surah2 yang terpilih,insyaallah dipermudahkan. Kita rasa rezeki kita dilorong itu, tapi kita cuba buat lorong baru untuk sumber lain. 
#chenta #onelove #peaceloveharmony
Biasa kita dengar atau baca, rezeki, jodoh, ajal tu semua rahsia Allah. Kenapa dirahsiakan dari pengetahuan kita? Baginda Nabi S.A.W pun tak tahu berkenaan itu. Rezeki kalau tuhan dah tunjuk dimana nanti kita takkan berusaha. Seperti juga jodoh yang perlu kita cari dan berkenal kenalan. Ajal pula jika diberitahu, semuanya akan jadi yang terbaik sebab kita boleh kira turun hari untuk menunggu mati. Aku terkesan dengan satu dialog dari watak Ustaz dalam movie PASKAL. Perjalanan Hidup ni umpama pohon yang berdahan dan beranting. Kita ikut batang pokok besar, kita pilih dahan mana yang kita nak lalu, kita tak tahu apa ada didepan, kita pilih lain, pun juga sama jawapannya. Apa yang terbaik adalah untuk diri kita dan kita perlu bijak memilih. Rezeki, jodoh dan maut kita kena usaha sebaiknya. Tidak ada yang mudah dalam dunia ni. Buat pilihan tepat untuk kesenangan dimasa depan. Rezeki ni mudah jika kita jumpa kuncinya. Perbanyakkan dhuha. Amalkan surah2 yang terpilih,insyaallah dipermudahkan. Kita rasa rezeki kita dilorong itu, tapi kita cuba buat lorong baru untuk sumber lain. #chenta  #onelove  #peaceloveharmony 
Dear @icewatch_my 
Your making my man a happy kid on his birthday. 
His in love with me so do his new watch ❤

Thank you being part on our special day! 
#icewatchmalaysia #icewatch #iwlutnr18 #chenta #saranghae #lilyparking #liliescanteq
Review Pembaca :

Thanks IG, for writing such an inspiring book under the circle of '#chenta'. I can't stop reading it until I realized that I am reaching towards the end of the book. Baca hingga ke kulit terakhir kot! Apa pun, mogga Allah merahmati anda!
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. WhatsApp 0189097719 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#IncheGabbana
Review Pembaca : Thanks IG, for writing such an inspiring book under the circle of '#chenta '. I can't stop reading it until I realized that I am reaching towards the end of the book. Baca hingga ke kulit terakhir kot! Apa pun, mogga Allah merahmati anda! . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0189097719 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #IncheGabbana 
Review Pembaca :

Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci
#Aleppokalips
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. WhatsApp 0189097719 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#Aleppokalips
#IncheGabbana
Review Pembaca : Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci #Aleppokalips  . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0189097719 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #Aleppokalips  #IncheGabbana 
Wow syantik sangat sihh efect foundation #CHENTA'Z  ni kan pink pink gitu😍😍 🌹Kebaikannya? 🌹 ✔️ Menutup cela dan parut diwajah. ✔️ Tidak menyumbat Pori. ✔️ Tidak terlalu berminyak dan Terlalu matte.
✔️ hasil yang cantik jika diblend dengan ( span telur) ✔️ sesuai untuk skin toner sderhana dan cerah. ✔️ mengembalikan keanjalan kulit , kulit terasa lembut selepas dicuci
✔️Longlasting 12 jam
✔️Merawat jerawat pasir

Bahan bahan digunakan adalah bahan asas untuk foundation dicampur dengan kolagen.

Wowww wajib grab uolsss harga terlajak murah rm30 (7gram)😘 www.wasap.my/60179817083
Wow syantik sangat sihh efect foundation #CHENTA 'Z ni kan pink pink gitu😍😍 🌹Kebaikannya? 🌹 ✔️ Menutup cela dan parut diwajah. ✔️ Tidak menyumbat Pori. ✔️ Tidak terlalu berminyak dan Terlalu matte. ✔️ hasil yang cantik jika diblend dengan ( span telur) ✔️ sesuai untuk skin toner sderhana dan cerah. ✔️ mengembalikan keanjalan kulit , kulit terasa lembut selepas dicuci ✔️Longlasting 12 jam ✔️Merawat jerawat pasir Bahan bahan digunakan adalah bahan asas untuk foundation dicampur dengan kolagen. Wowww wajib grab uolsss harga terlajak murah rm30 (7gram)😘 www.wasap.my/60179817083
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
💖Chenta'z Foundation 7gram spf 35💖

Chentaz Foundation adalah sejenis alas bedak / foundation untuk bersolek. Bersolek sambil merawat skin kerana ada bahan bahan yang memberi khasiat untuk memelihara kehalusan kulit wajah walaupun makeup dalam jangka masa yang lama. 🌹Kebaikannya? 🌹 ✔️ Menutup cela dan parut diwajah. ✔️ Tidak menyumbat Pori. ✔️ Tidak terlalu berminyak dan Terlalu matte.
✔️ hasil yang cantik jika diblend dengan ( span telur) ✔️ sesuai untuk skin toner sderhana dan cerah. ✔️ mengembalikan keanjalan kulit , kulit terasa lembut selepas dicuci
✔️Longlasting 12 jam
✔️Merawat jerawat pasir

Cara pakai : Pastikan skin bersedia dengan baik contoh pakai routine skincare dahulu . ( serum + facez toner (titis atas tapak tangan dan tepuk pada wajah+Fmc moista +sunuv +CHENTA'Z FOUNDATION. 
Perlu bedak ke ? ✔️ Atas individu. Jika nak lock foundation lebih lama untuk kulit berminyak melampau kena letak bedak debu untuk extra matte. Tengok pada keperluan kulit sendiri. 
Harga : RM30 
ISIPADU :7 GRAM

Bahan bahan digunakan adalah bahan asas untuk foundation dicampur dengan kolagen.

#chenta'zfoundation
#chenta'zfoundationpenang

Wasap 0125857610
💖Chenta'z Foundation 7gram spf 35💖 Chentaz Foundation adalah sejenis alas bedak / foundation untuk bersolek. Bersolek sambil merawat skin kerana ada bahan bahan yang memberi khasiat untuk memelihara kehalusan kulit wajah walaupun makeup dalam jangka masa yang lama. 🌹Kebaikannya? 🌹 ✔️ Menutup cela dan parut diwajah. ✔️ Tidak menyumbat Pori. ✔️ Tidak terlalu berminyak dan Terlalu matte. ✔️ hasil yang cantik jika diblend dengan ( span telur) ✔️ sesuai untuk skin toner sderhana dan cerah. ✔️ mengembalikan keanjalan kulit , kulit terasa lembut selepas dicuci ✔️Longlasting 12 jam ✔️Merawat jerawat pasir Cara pakai : Pastikan skin bersedia dengan baik contoh pakai routine skincare dahulu . ( serum + facez toner (titis atas tapak tangan dan tepuk pada wajah+Fmc moista +sunuv +CHENTA'Z FOUNDATION. Perlu bedak ke ? ✔️ Atas individu. Jika nak lock foundation lebih lama untuk kulit berminyak melampau kena letak bedak debu untuk extra matte. Tengok pada keperluan kulit sendiri. Harga : RM30 ISIPADU :7 GRAM Bahan bahan digunakan adalah bahan asas untuk foundation dicampur dengan kolagen. #chenta 'zfoundation #chenta 'zfoundationpenang Wasap 0125857610
Orangnyee cntik dan sopan.... Dia tgh dlm kelas... Tp akk paksa gak soh dia kua jap. Soryyyy tauu.
.
Khaida azira
FSCC 
UKM
.
#lotsoflovesurprise 
#surprisedeliverybangi
#surpriseplannerbangi
#surprisedeliveryukm
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverykl
#chenta #sorry #iloveu
#birthdaycelebration

DM or ☎☎☎0192334967 FOR FREE CONSULTATION

#surprisedeliverybangi
#surprisebirthdaybangi
#suprisebungabangi
#heliumballoon
#chocolatebouquet
#roomdecorationbangi
#gardenpartybangi

FB : mawar daisy
Ig : @lotsoflovesurprise

Tqsm
Orangnyee cntik dan sopan.... Dia tgh dlm kelas... Tp akk paksa gak soh dia kua jap. Soryyyy tauu. . Khaida azira FSCC UKM . #lotsoflovesurprise  #surprisedeliverybangi  #surpriseplannerbangi  #surprisedeliveryukm  #surprisedeliveryputrajaya  #surprisedeliverykl  #chenta  #sorry  #iloveu  #birthdaycelebration  DM or ☎☎☎0192334967 FOR FREE CONSULTATION #surprisedeliverybangi  #surprisebirthdaybangi  #suprisebungabangi  #heliumballoon  #chocolatebouquet  #roomdecorationbangi  #gardenpartybangi  FB : mawar daisy Ig : @lotsoflovesurprise Tqsm
Susah sebenarnya nak tengok lelaki maskulin macho kacak gaya mutu dan keunggulan ni menangis. Tapi kalau bab anak sakit, adoii hati tisu laa. Sorry kakak 😥😥🤕 #sitinurraihan #sitinurraisyah #sisterhood #cukcampapa #anakbapak #laikfaderlaikdoter #love #chenta #ohhchentaku
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Pernah tak lepas full training dan persediaan untuk game/tournament ni badan rasa lesu atau agak hilang fokus? 
Badan ni perlu rehat dan perlu juga dimanja dengan sedikit sentuhan. (jgn fikir ke lain). Kita refresh semula body dgn buat urutan pada major muscle. Mungkin kita tak rasa ia stress/tegang tapi dengan membuat urutan si tukang urut/massuer ni dapat rasa mana part of muscle yang stress. Kita releasekan dia dan bagi kesegaran baru. 
Urutan bukan perlu bila sakit saja, macam kereta juga, dia sihat pun kita hantar servis. Tapi badan kita,ada kita hantar servis? 
Saya menyediakan perkhidmatan
-relaxation massage(public)
-sport massage(athlete)
-PNF(public)
-deep tissue massage(public)
-pre&post event massage(athelete)

Boleh pilih pakej mana yang nak. 
Saya dtg ke tempat anda dan saya sediakan
-katil
-lapik
-minyak
-anda tinggal baring saja. 
Klik link
wasap.my/60132833059/massagetherapy

#chenta #onelove #sportmassage #sportmassuer
Pernah tak lepas full training dan persediaan untuk game/tournament ni badan rasa lesu atau agak hilang fokus? Badan ni perlu rehat dan perlu juga dimanja dengan sedikit sentuhan. (jgn fikir ke lain). Kita refresh semula body dgn buat urutan pada major muscle. Mungkin kita tak rasa ia stress/tegang tapi dengan membuat urutan si tukang urut/massuer ni dapat rasa mana part of muscle yang stress. Kita releasekan dia dan bagi kesegaran baru. Urutan bukan perlu bila sakit saja, macam kereta juga, dia sihat pun kita hantar servis. Tapi badan kita,ada kita hantar servis? Saya menyediakan perkhidmatan -relaxation massage(public) -sport massage(athlete) -PNF(public) -deep tissue massage(public) -pre&post event massage(athelete) Boleh pilih pakej mana yang nak. Saya dtg ke tempat anda dan saya sediakan -katil -lapik -minyak -anda tinggal baring saja. Klik link wasap.my/60132833059/massagetherapy #chenta  #onelove  #sportmassage  #sportmassuer 
[ SINOPSIS AKHAWAT PAKAI HOODIES ] 
_
Selepas IKHWAH PAKAI JEANS , #CHENTA dan BIAR TAK GLAMOR DI DUNIA , ASAL POPULAR DI LANGIT SANA , Inche Gabbana kembali menghantui hidup anda dengan penulisannya yang terbaharu ini , AKHWAT PAKAI HOODIES menghimpunkan 23 artikel terpilih tulisan Inche Gabbana yang menjadikan perempuan sebagai temanya yang utama .

Meskipun buku ini memfokuskan kepada perempuan , namun mesej dan pengajaran yang ingin disampaikan dalam buku ini relevan untuk sesiapa sahaja yang membacanya . Bersedialah untuk tertawa terkekek-kekek dengan lawak sempoi Inche Gabbana pada masa yang sama menghabiskan sekotak tisu mengelap air mata .

Selain sesuai menjadi bahan bacaan anda tatkala di dalam tren atau sebelum tidur , ia juga sesuai dijadikan hadiah kepada guru kelas atau bakal mak mertua anda ! Eh .

#MaktabahWarda
#MaktabahWardaSquad
#SahabateNuur
#AkhawatPakaiHoodies
#IncheGabbana
#PenerbitanWahai
[ SINOPSIS AKHAWAT PAKAI HOODIES ] _ Selepas IKHWAH PAKAI JEANS , #CHENTA  dan BIAR TAK GLAMOR DI DUNIA , ASAL POPULAR DI LANGIT SANA , Inche Gabbana kembali menghantui hidup anda dengan penulisannya yang terbaharu ini , AKHWAT PAKAI HOODIES menghimpunkan 23 artikel terpilih tulisan Inche Gabbana yang menjadikan perempuan sebagai temanya yang utama . Meskipun buku ini memfokuskan kepada perempuan , namun mesej dan pengajaran yang ingin disampaikan dalam buku ini relevan untuk sesiapa sahaja yang membacanya . Bersedialah untuk tertawa terkekek-kekek dengan lawak sempoi Inche Gabbana pada masa yang sama menghabiskan sekotak tisu mengelap air mata . Selain sesuai menjadi bahan bacaan anda tatkala di dalam tren atau sebelum tidur , ia juga sesuai dijadikan hadiah kepada guru kelas atau bakal mak mertua anda ! Eh . #MaktabahWarda  #MaktabahWardaSquad  #SahabateNuur  #AkhawatPakaiHoodies  #IncheGabbana  #PenerbitanWahai 
Review Pembaca :

Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci
#Aleppokalips
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. www.wasap.my/60199423469 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#Aleppokalips
#IncheGabbana
Review Pembaca : Tamat Aleppokalips! Gambaran mengenai ISIS serta mesej yg ingin disampaikan amat jelas. Golongan ekstremis menunggang agama demi kepentingan diri. Kata ustaz Abu Uwais,"Tiada ketaatan dlm perkara maksiat." Suka ayat ni 😄 @angelpakaigucci #Aleppokalips  . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. www.wasap.my/60199423469 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #Aleppokalips  #IncheGabbana 
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
[ READY STOCK ; #Chenta ]
.
.
#Chenta adalah himpunan cerita-cerita pendek tulisan Inche gabbana yang menghimpunkan 21 cerpen lama yang boleh didapati di blognya, Angel Pakai Gucci dan 3 cerpen baharu. Cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta mengambil latar belakang yang beraneka macam dan watak-watak yang begitu berbeza di dalam setiap ceritanya.
.
Sesuai dengan tajuk buku ini, cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta menjadikan cinta sebagai temanya yang utama. Tidak kiralah cinta kepada Allah dan ar-Rasul, cinta sesama makhkluk cinta kepada dunia atau lain-lain jenis cinta, #Chenta cuba mengupas tema yang paling popular dalam sejarah ketamadunan manusia ini dengan sudut pandang yang sedikit berbeza. Pada masa yang sama, mesej-mesej tarbiah dan dakwah Islam tidak dilupakan untuk diselitkan sama.
.
Pelbagai sub-tema diketengahkan di dalam #Chenta; persahabatan, kekeluargaan, homoseksualiti, konflik identiti, perkahwinan, kerjaya dan bermacam-macam lagi. Sesiapa sahaja yang membaca #Chenta akan mendapati sekurang-kurangnya satu cerpen yang dekat dan kena dengan diri mereka.
.
Inche gabbana juga menggunakan pengalamannya belajar di luar negara untuk menjadikan jalan ceritanya lebih hidup dan menarik. Misalnya, Trem Merah Vienna mengambil latar belakang negara Austria dan Matryoshka pula menjadikan negara bekas Kesatuan Soviet, Russia, sebagai latar belakang utamanya.
.
Sekali pandang, buku ini mungkin menyasarkan para pembaca perempuan sebagai sasaran utama. Namun sehingga kini, maklum balas yang diterima daripada para pembaca lelaki amat positif dan menggalakkan.
.
#Chenta telah menjadikan lebih 2,000 orang jatuh cinta dan lebih ramai lagi yang bakal jatuh cinta dengannya.
.
.
⛔BERMINAT?? KLIK LINK UNTUK WHATSAPP 👇👇
.
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
.
.
#athihabooks
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
[ READY STOCK ; #Chenta  ] . . #Chenta  adalah himpunan cerita-cerita pendek tulisan Inche gabbana yang menghimpunkan 21 cerpen lama yang boleh didapati di blognya, Angel Pakai Gucci dan 3 cerpen baharu. Cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta  mengambil latar belakang yang beraneka macam dan watak-watak yang begitu berbeza di dalam setiap ceritanya. . Sesuai dengan tajuk buku ini, cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta  menjadikan cinta sebagai temanya yang utama. Tidak kiralah cinta kepada Allah dan ar-Rasul, cinta sesama makhkluk cinta kepada dunia atau lain-lain jenis cinta, #Chenta  cuba mengupas tema yang paling popular dalam sejarah ketamadunan manusia ini dengan sudut pandang yang sedikit berbeza. Pada masa yang sama, mesej-mesej tarbiah dan dakwah Islam tidak dilupakan untuk diselitkan sama. . Pelbagai sub-tema diketengahkan di dalam #Chenta ; persahabatan, kekeluargaan, homoseksualiti, konflik identiti, perkahwinan, kerjaya dan bermacam-macam lagi. Sesiapa sahaja yang membaca #Chenta  akan mendapati sekurang-kurangnya satu cerpen yang dekat dan kena dengan diri mereka. . Inche gabbana juga menggunakan pengalamannya belajar di luar negara untuk menjadikan jalan ceritanya lebih hidup dan menarik. Misalnya, Trem Merah Vienna mengambil latar belakang negara Austria dan Matryoshka pula menjadikan negara bekas Kesatuan Soviet, Russia, sebagai latar belakang utamanya. . Sekali pandang, buku ini mungkin menyasarkan para pembaca perempuan sebagai sasaran utama. Namun sehingga kini, maklum balas yang diterima daripada para pembaca lelaki amat positif dan menggalakkan. . #Chenta  telah menjadikan lebih 2,000 orang jatuh cinta dan lebih ramai lagi yang bakal jatuh cinta dengannya. . . ⛔BERMINAT?? KLIK LINK UNTUK WHATSAPP 👇👇 . https://www.wasap.my/60175654749 https://www.wasap.my/60175654749 https://www.wasap.my/60175654749 . . #athihabooks  #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
Manoseada por mi gata.
Soy su cama 😊
❤️ #Chenta #SabadosEnCasa ☕🤗 #Paz #Cafe #Ralajada #Love #Mascotas #Casita 😍😍
Zahirnya kita nampak gembira walau didalam tu penuh duka. Ekspresi yang tak terungkap dengan kata-kata. 
Hanya mampu melihat dengan mata zahir dan perlu diselami dengan mata batin. Perkongsian ceritera hidup yang tidak akan dapat dijiwai oleh sesiapa. 
Mengenali tidak semestinya memahami dan juga sebaliknya. 
#chenta #onelove
Zahirnya kita nampak gembira walau didalam tu penuh duka. Ekspresi yang tak terungkap dengan kata-kata. Hanya mampu melihat dengan mata zahir dan perlu diselami dengan mata batin. Perkongsian ceritera hidup yang tidak akan dapat dijiwai oleh sesiapa. Mengenali tidak semestinya memahami dan juga sebaliknya. #chenta  #onelove 
Finish my 5km run but why only 3km+ 😂 
I run my own kingdom!

#icewatch
#icewatchmalaysia #icewatchnightrun2018 
#iwlutnr18 
#lilyparking 
#liliescanteq 
#lilycuba 
#saranghae #chenta
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
#tbt de mis primeros #timelapse  @residente @pjsinsuela @chenteydrach  dale tag o share para que los vean 🇵🇷💪🏼
#tbt  de mis primeros #timelapse  @residente @pjsinsuela @chenteydrach dale tag o share para que los vean 🇵🇷💪🏼
Onyang Haji Hamid Atan bersama Siti Nurraisyah, cicit ke-20 paling latest 😂😂😘😘 #sitinurraihan #sitinurraisyah #sisterhood #anakbapak #laikfaderlaikdoter #cukcampapa #love #chenta #ohhchentaku
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Mcm2 skg..baby pn ada anugerah sendri tau..gud job Niyaz syg..kt skol behave sgt..smpai umah hnya mama je yg tau.. 😭😭😭😭 #mylittleboyfriend#mamaniyaz#foreverlove#chenta#aufaniyaz#tb
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Yo te bendigo perro.
Ya puedes dormir 😋😋
#Pistache #Chenta
El chiste es molestarme hasta la hora de dormir 🤦🤷
Ellos son los amos, yo solo soy la sirvienta. Jajajajajja #CasaDeLocos #BuenasNoches 🌙🌙🌜
Yo te bendigo perro. Ya puedes dormir 😋😋 #Pistache  #Chenta  El chiste es molestarme hasta la hora de dormir 🤦🤷 Ellos son los amos, yo solo soy la sirvienta. Jajajajajja #CasaDeLocos  #BuenasNoches  🌙🌙🌜
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Macam biasa arr, jawatan mandor dia dah songlap awal2. Acah2 busy lettew 😄😄😅😅🤣 #sitinurraihan #sitinurraisyah #sisterhood #cukcampapa #anakbapak #laikfaderlaikdoter #love #chenta #ohhchentaku
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
@roza_shreef_mandali
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏 @roza_shreef_mandali
Gambar2 event #breakfastrun2018 di Bukit Jalil.
Gagah scroll album official page jumpa ni aje 😂

#lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta #bffgoals
Review daripada Goodreads.com :

tarbiah in a perspective of love.also in a sense that easy to understand. The language is pretty simple for readers to understand.
.
.
Sinopsis :

Tiada apa-apa yang istimewa dengan kumpulan cerpen Inche Gabbana ini. Ia hanyalah sebuah buku yang mengumpulkan cerita-cerita pendek nukilan Inche Gabbana.

Err. Obviously kot?

Cerita-cerita pendek dengan pelbagai tema – kehidupan, agama, kekeluargaan, persahabatan dan sudah tentu chenta – ini ditulis bukan sekadar mahu menghiburkan, tetapi lebih daripada itu, menghidupkan.

Kerana itulah ‘#Chenta’ dipilih sebagai tajuk buku ini. Kerana chentalah yang menghidupkan kita. Dan kita hidup kerana chenta-Nya.

Senyum.
.
.
📌CARA TEMPAHAN :

1⃣. WhatsApp 0133012075 untuk respons pantas

Atau

2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda
.
.
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TeamSahabateNuur
#Chenta
#IkhwahPakaiJeans
#AkhwatPakaiHoodies
#IncheGabbana
Review daripada Goodreads.com : tarbiah in a perspective of love.also in a sense that easy to understand. The language is pretty simple for readers to understand. . . Sinopsis : Tiada apa-apa yang istimewa dengan kumpulan cerpen Inche Gabbana ini. Ia hanyalah sebuah buku yang mengumpulkan cerita-cerita pendek nukilan Inche Gabbana. Err. Obviously kot? Cerita-cerita pendek dengan pelbagai tema – kehidupan, agama, kekeluargaan, persahabatan dan sudah tentu chenta – ini ditulis bukan sekadar mahu menghiburkan, tetapi lebih daripada itu, menghidupkan. Kerana itulah ‘#Chenta ’ dipilih sebagai tajuk buku ini. Kerana chentalah yang menghidupkan kita. Dan kita hidup kerana chenta-Nya. Senyum. . . 📌CARA TEMPAHAN : 1⃣. WhatsApp 0133012075 untuk respons pantas Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan hubungi anda . . #SahabateNuur  #SahabateNuurBooks  #LegacyOfKnowledge  #TeamSahabateNuur  #Chenta  #IkhwahPakaiJeans  #AkhwatPakaiHoodies  #IncheGabbana 
Selamat Hari Lahir 
Melur ❤ Mawar

Mak long doakan kamu berdua membesar dgn baik menjadi anak yg soleh serta solehah dan jadi cantik 😘😍😄 Kek by @lilycakecrumbs

#lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta #familymatters
Sometimes I run.. Sometimes I hide... Sometimes... But 
Please don't be a quiter...
You are a fighter at your own.. #lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta #breakfastrun2018
Alhamdullillah 1st time run with #qdd she manage to complete 5km with all the complain 😂

Mami! don't run anymore!!
Mami! kaki sakit dah ni!! Mami! tali kasut ni tak boleh ikat..
Mami! Jauh lagi ke!!😅😆
Mami mami mami hahaha
Nanti kita run lagi ok.. #lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta #breakfastrun2018
🙏Jai Daatya Di Ji🙏
🙏Jai Daata#Abhdula shah Ji 🙏
🙏Jai Daata#Gulami shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Ali Ahmad Ji🙏
🙏Jai Daata#Billa shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Bhajan shah Ji🙏
🙏Jai Daata#Umar shah Ji🙏
🙏Jai sai#Murad shah Ji 🙏
🙏Jai sai#Laddi Shah Ji🙏
🙏Jai sai#vicky shah Ji 🙏
🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah ji🙏
🙏Jai Baba#chenta bhagat ji🙏
🙏Jai Bapu#Ahmi chand ji🙏
🙏Jai#Raja nabh kanwal ji 108🙏
🙏Jai#sai baba ji🙏
🙏Jai Daatya Di Ji🙏 🙏Jai Daata#Abhdula  shah Ji 🙏 🙏Jai Daata#Gulami  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Ali  Ahmad Ji🙏 🙏Jai Daata#Billa  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Bhajan  shah Ji🙏 🙏Jai Daata#Umar  shah Ji🙏 🙏Jai sai#Murad  shah Ji 🙏 🙏Jai sai#Laddi  Shah Ji🙏 🙏Jai sai#vicky  shah Ji 🙏 🙏Jai Almast Bapu#lalbadshah  ji🙏 🙏Jai Baba#chenta  bhagat ji🙏 🙏Jai Bapu#Ahmi  chand ji🙏 🙏Jai#Raja  nabh kanwal ji 108🙏 🙏Jai#sai  baba ji🙏
[ READY STOCK ; #Chenta ]
.
.
#Chenta adalah himpunan cerita-cerita pendek tulisan Inche gabbana yang menghimpunkan 21 cerpen lama yang boleh didapati di blognya, Angel Pakai Gucci dan 3 cerpen baharu. Cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta mengambil latar belakang yang beraneka macam dan watak-watak yang begitu berbeza di dalam setiap ceritanya.
.
Sesuai dengan tajuk buku ini, cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta menjadikan cinta sebagai temanya yang utama. Tidak kiralah cinta kepada Allah dan ar-Rasul, cinta sesama makhkluk cinta kepada dunia atau lain-lain jenis cinta, #Chenta cuba mengupas tema yang paling popular dalam sejarah ketamadunan manusia ini dengan sudut pandang yang sedikit berbeza. Pada masa yang sama, mesej-mesej tarbiah dan dakwah Islam tidak dilupakan untuk diselitkan sama.
.
Pelbagai sub-tema diketengahkan di dalam #Chenta; persahabatan, kekeluargaan, homoseksualiti, konflik identiti, perkahwinan, kerjaya dan bermacam-macam lagi. Sesiapa sahaja yang membaca #Chenta akan mendapati sekurang-kurangnya satu cerpen yang dekat dan kena dengan diri mereka.
.
Inche gabbana juga menggunakan pengalamannya belajar di luar negara untuk menjadikan jalan ceritanya lebih hidup dan menarik. Misalnya, Trem Merah Vienna mengambil latar belakang negara Austria dan Matryoshka pula menjadikan negara bekas Kesatuan Soviet, Russia, sebagai latar belakang utamanya.
.
Sekali pandang, buku ini mungkin menyasarkan para pembaca perempuan sebagai sasaran utama. Namun sehingga kini, maklum balas yang diterima daripada para pembaca lelaki amat positif dan menggalakkan.
.
#Chenta telah menjadikan lebih 2,000 orang jatuh cinta dan lebih ramai lagi yang bakal jatuh cinta dengannya.
.
.
⛔BERMINAT?? KLIK LINK UNTUK WHATSAPP 👇👇
.
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
https://www.wasap.my/60175654749
.
.
#athihabooks
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar #Planner2018 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2018 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PlannerSahabatAtTaqwa #IslamicPlanner #PlannerIslamic #PlannerIslamic2018 #TerapiInstagram #AjiMaura
[ READY STOCK ; #Chenta  ] . . #Chenta  adalah himpunan cerita-cerita pendek tulisan Inche gabbana yang menghimpunkan 21 cerpen lama yang boleh didapati di blognya, Angel Pakai Gucci dan 3 cerpen baharu. Cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta  mengambil latar belakang yang beraneka macam dan watak-watak yang begitu berbeza di dalam setiap ceritanya. . Sesuai dengan tajuk buku ini, cerpen yang dimuatkan di dalam #Chenta  menjadikan cinta sebagai temanya yang utama. Tidak kiralah cinta kepada Allah dan ar-Rasul, cinta sesama makhkluk cinta kepada dunia atau lain-lain jenis cinta, #Chenta  cuba mengupas tema yang paling popular dalam sejarah ketamadunan manusia ini dengan sudut pandang yang sedikit berbeza. Pada masa yang sama, mesej-mesej tarbiah dan dakwah Islam tidak dilupakan untuk diselitkan sama. . Pelbagai sub-tema diketengahkan di dalam #Chenta ; persahabatan, kekeluargaan, homoseksualiti, konflik identiti, perkahwinan, kerjaya dan bermacam-macam lagi. Sesiapa sahaja yang membaca #Chenta  akan mendapati sekurang-kurangnya satu cerpen yang dekat dan kena dengan diri mereka. . Inche gabbana juga menggunakan pengalamannya belajar di luar negara untuk menjadikan jalan ceritanya lebih hidup dan menarik. Misalnya, Trem Merah Vienna mengambil latar belakang negara Austria dan Matryoshka pula menjadikan negara bekas Kesatuan Soviet, Russia, sebagai latar belakang utamanya. . Sekali pandang, buku ini mungkin menyasarkan para pembaca perempuan sebagai sasaran utama. Namun sehingga kini, maklum balas yang diterima daripada para pembaca lelaki amat positif dan menggalakkan. . #Chenta  telah menjadikan lebih 2,000 orang jatuh cinta dan lebih ramai lagi yang bakal jatuh cinta dengannya. . . ⛔BERMINAT?? KLIK LINK UNTUK WHATSAPP 👇👇 . https://www.wasap.my/60175654749 https://www.wasap.my/60175654749 https://www.wasap.my/60175654749 . . #athihabooks  #SahabatAtTaqwa  #BisnesKitaDakwahKita  #ArkitekJalanan  #SemusimDiMahsyar  #Planner2018  #IslamicPlanner  #IslamicPlanner2018  #ILovePlanner  #PlannerLover  #CollectionsPlanner  #PlannerMalaysia  #PlannerAddict  #PlannerSahabatAtTaqwa  #IslamicPlanner  #PlannerIslamic  #PlannerIslamic2018  #TerapiInstagram  #AjiMaura 
SURI RUMAH BANTU SUAMI .
.
Kos Perbelanjaan Semakin Meningkat 
Hari Demi Hari ! .
Harapkan Gaji Suami Sahaja Dalam 
Keadaan Ekonomi Semasa Boleh Ikat 
Perut sekeluarga !
.
ANDA Suri Rumah ? 
Masa inilah buktikan anda boleh bantu 
suami anda dan Keluarga!
.
Hanya Daftar Menjadi DROPSHIP anda 
pasti menjana income Harian tanpa 
keluarkan modal !
.
Sehari minimum boleh komisyen 
Serendah RM50 Anda Bayangkan Jika 
Sebulan Boleh capai RM1,500 !
.
.
Jual 10 barang untung rm700 maksimum!
.
Daftar Segera sebagai DROPSHIP FREE MODAL
.
Komen "DROPSHIP" & share post ini SEKARANG !
.
.
.
www.wasap.my/60172474973 /dspl
#Pinkladybodyperfection 
#pinklady 
#hebat 
#awesome 
#chenta
#surirumah 
#anakdara 
#gadismelayu 
#bazarpaknil 
#beautiful 
#remyempire 
#terbaik
#trustedagent 
#mungil
#mulus
#power 
#cerah
SURI RUMAH BANTU SUAMI . . Kos Perbelanjaan Semakin Meningkat Hari Demi Hari ! . Harapkan Gaji Suami Sahaja Dalam Keadaan Ekonomi Semasa Boleh Ikat Perut sekeluarga ! . ANDA Suri Rumah ? Masa inilah buktikan anda boleh bantu suami anda dan Keluarga! . Hanya Daftar Menjadi DROPSHIP anda pasti menjana income Harian tanpa keluarkan modal ! . Sehari minimum boleh komisyen Serendah RM50 Anda Bayangkan Jika Sebulan Boleh capai RM1,500 ! . . Jual 10 barang untung rm700 maksimum! . Daftar Segera sebagai DROPSHIP FREE MODAL . Komen "DROPSHIP" & share post ini SEKARANG ! . . . www.wasap.my/60172474973 /dspl #Pinkladybodyperfection  #pinklady  #hebat  #awesome  #chenta  #surirumah  #anakdara  #gadismelayu  #bazarpaknil  #beautiful  #remyempire  #terbaik  #trustedagent  #mungil  #mulus  #power  #cerah 
"People may change for one of two reasons: They have learned a lot, or they have been hurt too many times"

Assalammualaikum..Good Morning 😘

#lilyparking #liliescanteq #loveyourself #saranghae #chenta #qdd