an online Instagram web viewer

#charms medias

Photos

When you have so many charms that you have to split them in to park and non-park bracelets! 🙈😍 #love #disney #disneypandora #parkexclusives #chamilia #disneyparks #waltdisneyworld #disneyland #disneylandparis #pandora #charms #doyouthinkmycollectionscomplete #ineedwaltandmickeynow
Colliers « prénom » et trèfle disponible en ARGENT trempé dans l’or 🌟🌟🍀
#artistica_design #handmade #made_in_tunisia #calligraphy #calligraphiearabe #trefle #silver #luck #charms #trendy #jewellery #finejewelry #art #design #highendjewelry
Charms Foundation mempunyai 4 tona warna pilihan iaitu: 💋 Pinkish Pinkish (20gm) - Kulit keperang2an - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan keperang2an
💋 Natural Beauty (20gm) - sawo matang - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan yellowish
💋 White Dolly (20gm) - kulit cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan putih berseri
💋 White Fairy (20gm) - paling cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan snow white

Foundation ni sangat ringan dan mudah dipakai kemana-mana. Sambil mekap sambil rawat😍😍 📱wasap sis 013-5784062

#Charms #CharmsFoundation
#CharmsMakeUpSkincare
#NaturalSkincare
#MakinPeluhMakinGlowing
#TeamMajestic
#PostageSeluruhMalaysia
Charms Foundation mempunyai 4 tona warna pilihan iaitu: 💋 Pinkish Pinkish (20gm) - Kulit keperang2an - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan keperang2an 💋 Natural Beauty (20gm) - sawo matang - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan yellowish 💋 White Dolly (20gm) - kulit cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan putih berseri 💋 White Fairy (20gm) - paling cerah - Bagi sesiapa yg ingin kelihatan snow white Foundation ni sangat ringan dan mudah dipakai kemana-mana. Sambil mekap sambil rawat😍😍 📱wasap sis 013-5784062 #Charms  #CharmsFoundation  #CharmsMakeUpSkincare  #NaturalSkincare  #MakinPeluhMakinGlowing  #TeamMajestic  #PostageSeluruhMalaysia 
My Family is temperamental. Half Temper and half MENTAL 😷 - Real Sterling Silver "Love my FAMILY" bracelet - bit.ly/W-Family-Bracelet - 55% OFF $139 ONLY - FREE DELIVERY to your doorstep. - www.womental.com - - - #womentalglobal
#womental
#braceletcharms
#charm
#charmbeads
#charmbracelet
#charmbraceletph
#charmbracelets
#charmbraceletsph
#charms
#chokers+charms
#chokersandcharms
#designersterlingsilver
#french
#frenchsterlingsilver
#gifts
#glassbeadjewelry
#glassbeads
#glassbeadscharms
#glassbeadsjewelry
#ilovejewelry
#jewelcharms
#jewelrygifts
#lovejewelry
#muranobead
#muranobeadbracelet
#muranobeadcharm
#muranobeads
#muranobeadsbracelets
#muranobeadscharms
My Family is temperamental. Half Temper and half MENTAL 😷 - Real Sterling Silver "Love my FAMILY" bracelet - bit.ly/W-Family-Bracelet - 55% OFF $139 ONLY - FREE DELIVERY to your doorstep. - www.womental.com - - - #womentalglobal  #womental  #braceletcharms  #charm  #charmbeads  #charmbracelet  #charmbraceletph  #charmbracelets  #charmbraceletsph  #charms  #chokers +charms #chokersandcharms  #designersterlingsilver  #french  #frenchsterlingsilver  #gifts  #glassbeadjewelry  #glassbeads  #glassbeadscharms  #glassbeadsjewelry  #ilovejewelry  #jewelcharms  #jewelrygifts  #lovejewelry  #muranobead  #muranobeadbracelet  #muranobeadcharm  #muranobeads  #muranobeadsbracelets  #muranobeadscharms 
Colier Ostara din Colecția "Ishtar", acum și la ofertă specială pentru toată luna august și la alegere poate fi prins și din ambele părți.
Ostara se poartă și se dăruiește cu iubire. 
www.ostaracharms.com
°
°
°
#ostara #ostaracharms #charms#charmwithvoicemessage #babyheartbeat #charmwithbabyheartbeat #bijuteriiostara #ostarajewelry e#bijuteriicuamprentavocala #bijuteriicusuflet #sunetuliubirii #bracelets #bratariostara#iubiriinfinite #necklace #ostaranecklace #inimiostara #ishtarbyostara #myintent #positivevibes#words #fabricatinromania #romaniandesigner #madeinro #ostarabyalinapopa #staredeostara #ostarafriends
Colier Ostara din Colecția "Ishtar", acum și la ofertă specială pentru toată luna august și la alegere poate fi prins și din ambele părți. Ostara se poartă și se dăruiește cu iubire. www.ostaracharms.com ° ° ° #ostara  #ostaracharms  #charms #charmwithvoicemessage  #babyheartbeat  #charmwithbabyheartbeat  #bijuteriiostara  #ostarajewelry  e#bijuteriicuamprentavocala  #bijuteriicusuflet  #sunetuliubirii  #bracelets  #bratariostara #iubiriinfinite  #necklace  #ostaranecklace  #inimiostara  #ishtarbyostara  #myintent  #positivevibes #words  #fabricatinromania  #romaniandesigner  #madeinro  #ostarabyalinapopa  #staredeostara  #ostarafriends 
Here is the Jirachi acrylic charms !!! With laser effect :)! Will be available on #animangaki  #animangaki2018 in BOOTH E7!! #pokemon #charms #keychain #art hope to see you tomorrow ! ~ #acrylickeychain #jirachi #legendarypokemon #merch #star #cute
#cupcakes
#cookies 
#pies 👑Princess Made Jewelry & Bling for a King👑
"Creating smiles one piece at a time!" #womensfashion #earings #necklace  #sets  #mensfashion #beads #childrensfashion #unisex #memorialbeads #earingsfashion #necklace  #bracelet #customizes  #bling  #jewlery  #handmade #birthstones #charms  #glassbreads #chooseyourcharm #chooseyourcolor
#summerbling #Trusttheprocess 
#wave #creativedesign #inspiration 
#gifts
Free shipping CashApp and PayPal payments welcome DM or Text 4844890619 for pricing and other inquiries ❤👑K💎
#cupcakes  #cookies  #pies  👑Princess Made Jewelry & Bling for a King👑 "Creating smiles one piece at a time!" #womensfashion  #earings  #necklace   #sets   #mensfashion  #beads  #childrensfashion  #unisex  #memorialbeads  #earingsfashion  #necklace   #bracelet  #customizes   #bling   #jewlery   #handmade  #birthstones  #charms   #glassbreads  #chooseyourcharm  #chooseyourcolor  #summerbling  #Trusttheprocess  #wave  #creativedesign  #inspiration  #gifts  Free shipping CashApp and PayPal payments welcome DM or Text 4844890619 for pricing and other inquiries ❤👑K💎
💌💌💌카톡문의:vintageschool💌💌 🌹참스 CHARM'S 아노락 남녀공용

사이즈 : L (실측-어깨50 가슴59 팔67 총장71)

색상 : black

가격 : 운포4.3

설명 : 참스 아노락💕 
루즈핏!! 득템하세요♥️ 권장사이즈 L

#참스아노락#참스트레이닝아노락#아노락#charms
#옷스타그램#아메카지#아메카지룩#미니멀룩#워크웨어#광장시장#동묘구제시장#구제샵#빈티지#빈티지샵#vintage
#데일리룩#ootd#오오티디#올드스쿨룩#빈티지룩#놈코어#놈코어룩#dailylook#룩스타그램#소통#맞팔해요#맞팔  은 댓글달아주세요^^
💌💌💌카톡문의:vintageschool💌💌 🌹참스 CHARM'S 아노락 남녀공용 사이즈 : L (실측-어깨50 가슴59 팔67 총장71) 색상 : black 가격 : 운포4.3 설명 : 참스 아노락💕 루즈핏!! 득템하세요♥️ 권장사이즈 L #참스아노락 #참스트레이닝아노락 #아노락 #charms  #옷스타그램 #아메카지 #아메카지룩 #미니멀룩 #워크웨어 #광장시장 #동묘구제시장 #구제샵 #빈티지 #빈티지샵 #vintage  #데일리룩 #ootd #오오티디 #올드스쿨룩 #빈티지룩 #놈코어 #놈코어룩 #dailylook #룩스타그램 #소통 #맞팔해요 #맞팔  은 댓글달아주세요^^
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS
MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱
.
Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️
.
#promomerdekaraya ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm  wani laju2😉.
.
Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
.
#CHARMS
#CharmsHalalJakim
#PromoCharms
#RaiseYourLife
#SolekdanRawat
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱 . Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️ . #promomerdekaraya  ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm wani laju2😉. . Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼 ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya . #CHARMS  #CharmsHalalJakim  #PromoCharms  #RaiseYourLife  #SolekdanRawat 
Did you know we have charms? #jessiegail #charms #southerncharm
UPDATE SALES HARI INI..
.
Disebabkan mommy bz hari ini..ptg baru sempat update sales..tq sis Fadzilah Unus grab set nona manis #foundationwhitedolly #starglowlaserscrub untuk kali kedua..tenkiu repeat order ngan sya..sgt serasi charms dengan sis dila ni..syukur alhamdulillah..😘😘😘😘. Special thanks in advance jugak untuk my adik ipar Mariah Suhaini untuk #treaplus..tgh preggy sambil mkn treaplus..woww sgt best..sambil merawat kulit smbil putih kulit utk mommy n baby...💕💕💕💕.
.
Untuk dapatkan produk natural dan semestinya halal dari jakim cpt2 pm sis linda ye🙋🙋🙋 www.wasap.my/60124960347
www.wasap.my/60124960347

#jerungcharmsfarika
#charms
#charmsjohor
#charmsmalaysia
#charmsbatupahat
#charmsmuar
#charmsledang
#charmskluang
#charmssegamat
#hotitem
#setnonamanis
#charmsfoundation
#starglowlaserscrub
#treaplus
#kosmetikhalal
#ctdk
#merdeka2018
UPDATE SALES HARI INI.. . Disebabkan mommy bz hari ini..ptg baru sempat update sales..tq sis Fadzilah Unus grab set nona manis #foundationwhitedolly  #starglowlaserscrub  untuk kali kedua..tenkiu repeat order ngan sya..sgt serasi charms dengan sis dila ni..syukur alhamdulillah..😘😘😘😘. Special thanks in advance jugak untuk my adik ipar Mariah Suhaini untuk #treaplus ..tgh preggy sambil mkn treaplus..woww sgt best..sambil merawat kulit smbil putih kulit utk mommy n baby...💕💕💕💕. . Untuk dapatkan produk natural dan semestinya halal dari jakim cpt2 pm sis linda ye🙋🙋🙋 www.wasap.my/60124960347 www.wasap.my/60124960347 #jerungcharmsfarika  #charms  #charmsjohor  #charmsmalaysia  #charmsbatupahat  #charmsmuar  #charmsledang  #charmskluang  #charmssegamat  #hotitem  #setnonamanis  #charmsfoundation  #starglowlaserscrub  #treaplus  #kosmetikhalal  #ctdk  #merdeka2018 
Friday Royalty 👑 
Check out our new “Feature Friday” on our story!
Friday Royalty 👑 Check out our new “Feature Friday” on our story!
Mermaid tail expirament will be up for grabs latter today. Check it out in my Facebook page. .
.
.
•
•
•
•
•
•
•
#nadameeksmakes, #mermaidtail ,#polymerclay,#jewelery ,#charms
Ada yang bertanya , produk apa yang sesuai pakai kat muka? Macam mana nak muka yang tak berjerawat, kulit tidak kusam dan tak berminyak?
.
Hah sis cadangkan uolls cuba amalkan Basic Set Charms 😋 100% bebas kimia. Diperkaya dengan Apple Stemcell & Collagen. Walaupun mahal sikit tapi berbaloi sebab tahan lama dan kulit bebas daripada kimia 😘 .
.
Tahan lama foundation sampai berbulan bulan tau 😍😍 Nak cantik kena sabar... Kena rajin & kena konsisten! Baru boleh dapat kulit idaman ❤️😆 . "Jom cantik dengan Charms!" .
.
#charms 
#charmsfoundation 
#foundation 
#charmscleanser 
#cleanser 
#charmsstarglowscrub 
#scrub 
#figbabysoap 
#babyekzema 
#sabunekzema 
#ekzema 
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila
Ada yang bertanya , produk apa yang sesuai pakai kat muka? Macam mana nak muka yang tak berjerawat, kulit tidak kusam dan tak berminyak? . Hah sis cadangkan uolls cuba amalkan Basic Set Charms 😋 100% bebas kimia. Diperkaya dengan Apple Stemcell & Collagen. Walaupun mahal sikit tapi berbaloi sebab tahan lama dan kulit bebas daripada kimia 😘 . . Tahan lama foundation sampai berbulan bulan tau 😍😍 Nak cantik kena sabar... Kena rajin & kena konsisten! Baru boleh dapat kulit idaman ❤️😆 . "Jom cantik dengan Charms!" . . #charms  #charmsfoundation  #foundation  #charmscleanser  #cleanser  #charmsstarglowscrub  #scrub  #figbabysoap  #babyekzema  #sabunekzema  #ekzema  #charmshalal  #halaljakim  #raiseyourlife  #charmsglow  #charmsviral  #kaisyaserum  #serumdara  #serumcantik  #halalproduct  #halalcosmetic  #charmsglow  #solekdanrawat  #makeupskincare  #naturalskincare  #collagen  #applestemcell  #muslimproduct  #halalproduct  #misiviralcharms  #teamcikdila 
Կատարե՛ք ճիշտ ընտրություն։ ;) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
☎️(060) 49-50-60
☎️(010) 54-63-39
🏠Աբովյան 33,Տերյան 57

#afina #afinajewelry #exclusive #casual #evening #style #afinashop #gold #afinaaccessories #elegance #elegantgirl #luxury #luxurylife #luxurygirl #fashion #fashiongirl #beauty #beautygirl #instalike #instagram #instafollow #teryanstreet #abovyanstreet #charms #beelegance #elegancegirl #brandshop
Меньше
Կատարե՛ք ճիշտ ընտրություն։ ;) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ☎️(060) 49-50-60 ☎️(010) 54-63-39 🏠Աբովյան 33,Տերյան 57 #afina  #afinajewelry  #exclusive  #casual  #evening  #style  #afinashop  #gold  #afinaaccessories  #elegance  #elegantgirl  #luxury  #luxurylife  #luxurygirl  #fashion  #fashiongirl  #beauty  #beautygirl  #instalike  #instagram  #instafollow  #teryanstreet  #abovyanstreet  #charms  #beelegance  #elegancegirl  #brandshop  Меньше
Smores 🍫🍪🍬
צ׳ארמים של סמורס 😍😍😍
סדרת bff 
1/3 
שאלה : שוקולד / מרשמלו ?
ת.ש: ברור ששוקולד 🍫

#chocolate #chocolates #marshmallow # 
Marshmallows #smores #charms #charm #fimo #slime #slimes
INFO PRODUK CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1
.
Kenapa guna minyak kelapa dara dalam CLEANSER ni?

Kulit tak berminyak ke?
.
Haruslah TIDAK!! Minyak kelapa dara adalah ramuan asli khazanah alam untuk membantu memelihara kesegaran kulit serta menjadikan kulit lebih halus, licin serta bersih secara semula jadi 😍😍😍
.
Best ke best sangat??? Jom dapatkan CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1 sekarang!!!
.
#charms 
#charmsfoundation 
#foundation 
#charmscleanser 
#cleanser 
#charmsstarglowscrub 
#scrub 
#figbabysoap 
#babyekzema 
#sabunekzema 
#ekzema 
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila
INFO PRODUK CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1 . Kenapa guna minyak kelapa dara dalam CLEANSER ni? Kulit tak berminyak ke? . Haruslah TIDAK!! Minyak kelapa dara adalah ramuan asli khazanah alam untuk membantu memelihara kesegaran kulit serta menjadikan kulit lebih halus, licin serta bersih secara semula jadi 😍😍😍 . Best ke best sangat??? Jom dapatkan CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1 sekarang!!! . #charms  #charmsfoundation  #foundation  #charmscleanser  #cleanser  #charmsstarglowscrub  #scrub  #figbabysoap  #babyekzema  #sabunekzema  #ekzema  #charmshalal  #halaljakim  #raiseyourlife  #charmsglow  #charmsviral  #kaisyaserum  #serumdara  #serumcantik  #halalproduct  #halalcosmetic  #charmsglow  #solekdanrawat  #makeupskincare  #naturalskincare  #collagen  #applestemcell  #muslimproduct  #halalproduct  #misiviralcharms  #teamcikdila 
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS
MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱
.
Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️
.
#promomerdekaraya ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm  wani laju2😉.
.
Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
.
#CHARMS
#CharmsHalalJakim
#PromoCharms
#RaiseYourLife
#SolekdanRawat
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱 . Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️ . #promomerdekaraya  ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm wani laju2😉. . Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼 ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya . #CHARMS  #CharmsHalalJakim  #PromoCharms  #RaiseYourLife  #SolekdanRawat 
[ TESTIMONI CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1 ]
.
Kan dah cakap 1 botol cleanser ni tahan 7 8 bulan. Picit pam 1x sahaja pagi dan malam dah dapat efek umphh.
.
Nak cuba’? Dialu-alukan okay 😊 .
#charms 
#charmsfoundation 
#foundation 
#charmscleanser 
#cleanser 
#charmsstarglowscrub 
#scrub 
#figbabysoap 
#babyekzema 
#sabunekzema 
#ekzema 
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila
[ TESTIMONI CLEANSER & MAKEUP REMOVER 2 in 1 ] . Kan dah cakap 1 botol cleanser ni tahan 7 8 bulan. Picit pam 1x sahaja pagi dan malam dah dapat efek umphh. . Nak cuba’? Dialu-alukan okay 😊 . #charms  #charmsfoundation  #foundation  #charmscleanser  #cleanser  #charmsstarglowscrub  #scrub  #figbabysoap  #babyekzema  #sabunekzema  #ekzema  #charmshalal  #halaljakim  #raiseyourlife  #charmsglow  #charmsviral  #kaisyaserum  #serumdara  #serumcantik  #halalproduct  #halalcosmetic  #charmsglow  #solekdanrawat  #makeupskincare  #naturalskincare  #collagen  #applestemcell  #muslimproduct  #halalproduct  #misiviralcharms  #teamcikdila 
#korea #charms
.
.
Seoul fashion week
.
2018 / 10 / 20 / 토요일
DDP S1 / 13:30pm
.
2019 S/S CHARM'S COLLECTION.
참스 컬렉션 많이 기대해주세요.
.
.
#sfw #seoulfashionweek
#collection #ddp
#19SS #서울패션위크 #참스
♨️#HOT_DEAL cho cuối tuần ♨️ #GIẢM_NGAY_80K khi bạn mua kiềng phối charms của Chie tại 2 stores & #online trong duy nhất 3 ngày 17-18-19/8 nhé! 🎉
.
✅Chất lượng sản phẩm: Bạc cao cấp 925 & bảo hành làm sáng miễn phí vĩnh viễn.
👉🏻Ưu đãi chỉ áp dụng với những mẫu kiềng khoá charms có giá từ 500K trở lên.
👉🏻Ưu đãi không áp dụng song song với mức giảm khác.
👉🏻 Áp dụng khi đặt mua online & mua tại 2 cửa hàng:
✅ 2 cửa hàng tại:
📍226 Nguyễn Công Trứ Q1
📍23 Cư Xá Trần Quang Diệu, Q3
#chiecharms #charms #sale #charm
♨️#HOT_DEAL  cho cuối tuần ♨️ #GIẢM_NGAY_80K  khi bạn mua kiềng phối charms của Chie tại 2 stores & #online  trong duy nhất 3 ngày 17-18-19/8 nhé! 🎉 . ✅Chất lượng sản phẩm: Bạc cao cấp 925 & bảo hành làm sáng miễn phí vĩnh viễn. 👉🏻Ưu đãi chỉ áp dụng với những mẫu kiềng khoá charms có giá từ 500K trở lên. 👉🏻Ưu đãi không áp dụng song song với mức giảm khác. 👉🏻 Áp dụng khi đặt mua online & mua tại 2 cửa hàng: ✅ 2 cửa hàng tại: 📍226 Nguyễn Công Trứ Q1 📍23 Cư Xá Trần Quang Diệu, Q3 #chiecharms  #charms  #sale  #charm 
#Repost @higher_tf with @get_repost
・・・
#charms #참스
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS
MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱
.
Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️
.
#promomerdekaraya ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm  wani laju2😉.
.
Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
.
#CHARMS
#CharmsHalalJakim
#PromoCharms
#RaiseYourLife
#SolekdanRawat
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱 . Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️ . #promomerdekaraya  ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm wani laju2😉. . Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼 ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya . #CHARMS  #CharmsHalalJakim  #PromoCharms  #RaiseYourLife  #SolekdanRawat 
May your weekend be filled with sunshine and warmth. 🌞 😘❤😍 #MyEmojem .
.
.
.
.
#charms #charmbracelet #bracelet #braceletoftheday #jewelryaddict #teenaccessories #jewellery #jewelry
Trollbeads Trick in details… How beautiful is the Peacock Fantasy Necklace?  #trollbeads #everystoryhasabead #glassart #charms #beads #sterlingsilver #pearls #craftsmanship #jewellery #danishdesign
Ad ogni Regina la sua corona 👑 Basta scegliere il colore 😉
L’originale #AnelloRe @azhargioielli da @francofreddogioielli a Gallipoli!
•
#FrancoFreddo #Gioielli
•
#gift #gioielleria #regalo #gioielliartigianali #jewelry #jewels #jewelrydesign #jewel #promozionespeciale #promozione #saldi #collane #collanepersonalizzate #orecchini #anelli #charm #charms #pendenti #giftideas #re #anello #anelloazhar #king #kingofazhar #corona #argento #argento925
Ad ogni Regina la sua corona 👑 Basta scegliere il colore 😉 L’originale #AnelloRe  @azhargioielli da @francofreddogioielli a Gallipoli! • #FrancoFreddo  #Gioielli  • #gift  #gioielleria  #regalo  #gioielliartigianali  #jewelry  #jewels  #jewelrydesign  #jewel  #promozionespeciale  #promozione  #saldi  #collane  #collanepersonalizzate  #orecchini  #anelli  #charm  #charms  #pendenti  #giftideas  #re  #anello  #anelloazhar  #king  #kingofazhar  #corona  #argento  #argento925 
A w pracy w ramach przerwy robimy sobie feministyczne tatuaże od @wysokieobcasy_extra #warszawa #warsaw #work #girlpower #grlpwr #tatoo #tatoogirl #praca #wpracy #jestfajnie #weallshouldbefeminists #pandora #charms #wysokieobcasy #wysokieobcasyextra
韓国で買ったcharmsやっと解禁!かわいい!
.
#ootd #ootd4nylonjp #faithtokyo #charms #kappa #playboy #xu #bubbles #bubblestokyo #fff #instagood #美容学生
Who finds this so satisfying🤩
.
.
.
.
Cred: @slimeobsidian
.
.
.
.
Go check out their account - his restock is Saturday can’t waittt😆
.
.
.
.
Ignore tagssss
#slimeobsidian #slimenoise #satisfying #satisfy #satisfyingvideos #satisfyingslime #slimevideo #poke #poking #shiny #drizzle #slimeswirl #drizzleslime #swirl #fun #rainbow #charms #sprinkles #blue #white #cute #amazing #mix #mixing #colourmix #slimemixing #pokingslimes #follow
Brazalete en baño de plata #fitspandorabracelet . Delivery en Sto. Dom. y envios a todo el pais. Pedidos por Whatsapp al 829.960.1281
.
.
1. El precio incluye el brazalete y todos los charms de la foto.
2. Pedidos se toman únicamente por Whatsapp al 829.960.1281.
3. Pago se hace al momento de la entrega al mensajero o transferencia bancaria.
.
#bracelet #charms #tiendaonlinerd #me #love #happy #tbt #republicadominicana #santodomingo #santiago #lavega #poemerd
"Nothing shredded, nothing gained.” KK slider, Blathers and Celeste are now available in my shop! 🎸✨🐛The 5 new Fruit charms are also up, and by popular request Peach joins the game! 🍑 Link in my bio or go to studioappeltjesgroen.etsy.com #charms #woodcharms #acnl #kkslider #celeste #blathers #peach #fruit  Thank you @zapcreatives for the service again! 💕
"Nothing shredded, nothing gained.” KK slider, Blathers and Celeste are now available in my shop! 🎸✨🐛The 5 new Fruit charms are also up, and by popular request Peach joins the game! 🍑 Link in my bio or go to studioappeltjesgroen.etsy.com #charms  #woodcharms  #acnl  #kkslider  #celeste  #blathers  #peach  #fruit  Thank you @zapcreatives for the service again! 💕
BUKAN SATU, TAPI SEMBILAN PERUBAHAN KETARA LEPAS CUBA TREAPLUS! WOW 😍
1. Rambut gugur berkurangan
2. Kelemumur kurang
3. Tumit soft dah tak pecah
4. Tona kulit putih
5. Tak de parut hitam garu2
6. Pori muka mengecut
7. Eyebag hilang
8. Kuku pinkish
9. Ekzema kt tgn berkurang!
.
.
KAN DAH HABAQ LAMA DAH.. treaplus ni dirumus khas utk membaiki sel2 kulit secara semulajadi.. TAKDAK PENGAWET TAKDAK KOLAGEN.. YANG ADA BAHAN2 NATURAL BERKUALITI MVM AIR BERAS, PATI SAKURA DAN MIXED BERRIES.. Nak dpt skin yg cantik kena penting konsisten TreaPlus & minum air masaka secukupnya ajee..
.
Sape nak invest sikit utk diri sendiri cantik? Whatsapp Sarah nak bg diskaun RM20, FREE postage & hadiah percuma sekali! 🤗 0195522712
.
.
#treaplus #charms #agentreaplus #vitaminputih #tonakulit
BUKAN SATU, TAPI SEMBILAN PERUBAHAN KETARA LEPAS CUBA TREAPLUS! WOW 😍 1. Rambut gugur berkurangan 2. Kelemumur kurang 3. Tumit soft dah tak pecah 4. Tona kulit putih 5. Tak de parut hitam garu2 6. Pori muka mengecut 7. Eyebag hilang 8. Kuku pinkish 9. Ekzema kt tgn berkurang! . . KAN DAH HABAQ LAMA DAH.. treaplus ni dirumus khas utk membaiki sel2 kulit secara semulajadi.. TAKDAK PENGAWET TAKDAK KOLAGEN.. YANG ADA BAHAN2 NATURAL BERKUALITI MVM AIR BERAS, PATI SAKURA DAN MIXED BERRIES.. Nak dpt skin yg cantik kena penting konsisten TreaPlus & minum air masaka secukupnya ajee.. . Sape nak invest sikit utk diri sendiri cantik? Whatsapp Sarah nak bg diskaun RM20, FREE postage & hadiah percuma sekali! 🤗 0195522712 . . #treaplus  #charms  #agentreaplus  #vitaminputih  #tonakulit 
🌊 @madebywave was founded by Victoria Bakir, inspired by her travels, the beach and a desire to to go back to the roots of traditionally made and ethically sourced handwoven sarongs, handmade straw clutches, beach bags and day bags with totally fabulous charms 🥑🍍🌵 ⭐️ 🍦 🍃🌼
.
.
👛 Each accessory is carefully named and designed in homage, follow link in bio for full details 🤳🏼
.
.
If you need us, we’ll be swooning between a 🥑 Avocado Cotswold Bag and 🍍 Pineapple Barbados Bag and Bali Sarong... 💃🏻💃🏽
🌊 @madebywave was founded by Victoria Bakir, inspired by her travels, the beach and a desire to to go back to the roots of traditionally made and ethically sourced handwoven sarongs, handmade straw clutches, beach bags and day bags with totally fabulous charms 🥑🍍🌵 ⭐️ 🍦 🍃🌼 . . 👛 Each accessory is carefully named and designed in homage, follow link in bio for full details 🤳🏼 . . If you need us, we’ll be swooning between a 🥑 Avocado Cotswold Bag and 🍍 Pineapple Barbados Bag and Bali Sarong... 💃🏻💃🏽
❤Selamat petang chuoilss.. siapa suka makan buah oren??🙋🏼🙋🏼 💁Tahu x buah buah oren ni kaya dengan vitamin C, kaya dengan anti-oksida, melembapkan serta menganjalkan kulit juga meransang pembentukan kolagen.. senang cerita sangat bagus la untuk kulit kita.. 😘
.
💁skrg ni jangan risow kita ada Starglow laser scrub by charms, pakai dan gosok2 manja sahaja, lebih senang kan dan kita dapat khasiat daripada buah oren tadi taw.. Kakfa suka sangat guna Starglow laser scrub ni taw, baunya wangi sangat.. very recommend👍🏻. U olls wajib cuba!! ☎ www.wasap.my/60169205760
☎ www.wasap.my/60169205760
☎ www.wasap.my/60169205760
.
Atau click je link kat bio. .
.
💞 Follow/like 👇
============
PAGE: Charmsglow by Dinaa Umairaa
IG: @charmsglow.by.dinaaumairaa
.
.
#charmsfoundationmalaysia #raiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #charmsmagic #charmskuantan #agentdiperlukan #teamdinaaumairaa #scrubs #tipskulitcantik #petuakulitcantik #homespa #blackheads #whiteheads #hilangparut
❤Selamat petang chuoilss.. siapa suka makan buah oren??🙋🏼🙋🏼 💁Tahu x buah buah oren ni kaya dengan vitamin C, kaya dengan anti-oksida, melembapkan serta menganjalkan kulit juga meransang pembentukan kolagen.. senang cerita sangat bagus la untuk kulit kita.. 😘 . 💁skrg ni jangan risow kita ada Starglow laser scrub by charms, pakai dan gosok2 manja sahaja, lebih senang kan dan kita dapat khasiat daripada buah oren tadi taw.. Kakfa suka sangat guna Starglow laser scrub ni taw, baunya wangi sangat.. very recommend👍🏻. U olls wajib cuba!! ☎ www.wasap.my/60169205760 ☎ www.wasap.my/60169205760 ☎ www.wasap.my/60169205760 . Atau click je link kat bio. . . 💞 Follow/like 👇 ============ PAGE: Charmsglow by Dinaa Umairaa IG: @charmsglow.by.dinaaumairaa . . #charmsfoundationmalaysia  #raiseyourlife  #charmshalal  #halaljakim  #solekdanrawat  #kkmapproved  #labtested  #charmsviral  #charms  #charmsmagic  #charmskuantan  #agentdiperlukan  #teamdinaaumairaa  #scrubs  #tipskulitcantik  #petuakulitcantik  #homespa  #blackheads  #whiteheads  #hilangparut 
Słodkie🍦landrynkowe🍬serduszkowe💟bransoletki koraliki szklane i kamienie howlit oraz hematyt od 14,99 zł https://ecobizuteria.pl/17-bransoletki?page=3
#biżuteria #kobieta #polishgirl #polishwoman #bizuteria #handmade #madewithlove #myjewelry #jewellery #bizu #polskadziewczyna #różowa #bransoletka #bransoletki #zakupy #shopping #prezent #rękodzieło #ecobizuteriapl #hematyt #skleponline #howlit #charms #kamienie #koraliki #serce #róża #pink
Słodkie🍦landrynkowe🍬serduszkowe💟bransoletki koraliki szklane i kamienie howlit oraz hematyt od 14,99 zł https://ecobizuteria.pl/17-bransoletki?page=3 #biżuteria  #kobieta  #polishgirl  #polishwoman  #bizuteria  #handmade  #madewithlove  #myjewelry  #jewellery  #bizu  #polskadziewczyna  #różowa  #bransoletka  #bransoletki  #zakupy  #shopping  #prezent  #rękodzieło  #ecobizuteriapl  #hematyt  #skleponline  #howlit  #charms  #kamienie  #koraliki  #serce  #róża  #pink 
nouvelle collection !! Vous connaissez ?je vous explique les bijoux thabora charms -bijoux argent rhodié -perle en véritable murano -charms argent rhodié (ne noircis pas )
-fabrication en France (Lyon )
-Sont prix très avantageux 🤭
Alors venez commander et vite!!! 😘

#thabora #bijoux #bijou #creationbijoux #charms #charmshoping #perles #perlemurano #argentrhodié #argent #argent925 #bijouterie #carcassonne #madeinfrance #lyon #milove
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS
MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱
.
Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️
.
#promomerdekaraya ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm  wani laju2😉.
.
Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
.
#CHARMS
#CharmsHalalJakim
#PromoCharms
#RaiseYourLife
#SolekdanRawat
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱 . Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️ . #promomerdekaraya  ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm wani laju2😉. . Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼 ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya . #CHARMS  #CharmsHalalJakim  #PromoCharms  #RaiseYourLife  #SolekdanRawat 
Wild heart of mine, take me.
Take me into the depths of the
unknown. Set me ablaze so I 
can bloom.
.
.
.
#clouds #mountains #heaven #hand #charms #wanderlust #highonhimalayas  #weather #uttarakhanddiaries #wanderer #inwanderwomen #mountainscape #mountainview #peaks #stayandwander #indiatravelgram #thrillophilia #tripotocommunity #instahimalayas  @weuttarakhand @utdiaries @dehraduneci #dehradun #himalayanfootslog @uttarakhandtraveller  @euttaranchal  @uttarakhandheaven.in  @uttarakhandjannat
Wild heart of mine, take me. Take me into the depths of the unknown. Set me ablaze so I can bloom. . . . #clouds  #mountains  #heaven  #hand  #charms  #wanderlust  #highonhimalayas  #weather  #uttarakhanddiaries  #wanderer  #inwanderwomen  #mountainscape  #mountainview  #peaks  #stayandwander  #indiatravelgram  #thrillophilia  #tripotocommunity  #instahimalayas  @weuttarakhand @utdiaries @dehraduneci #dehradun  #himalayanfootslog  @uttarakhandtraveller @euttaranchal @uttarakhandheaven.in @uttarakhandjannat
💎Κάπου εκεί στην @swarovski, θα βρεις το ιδανικό charm  για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο στους χρωματισμούς του ουράνιου τόξου 🌈 💎
#charms #rainbow #swarovski #swarovskigr
💎Κάπου εκεί στην @swarovski, θα βρεις το ιδανικό charm για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο στους χρωματισμούς του ουράνιου τόξου 🌈 💎 #charms  #rainbow  #swarovski  #swarovskigr 
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS
MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱
.
Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️
.
#promomerdekaraya ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm  wani laju2😉.
.
Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya
.
#CHARMS
#CharmsHalalJakim
#PromoCharms
#RaiseYourLife
#SolekdanRawat
[PROMO MERDEKA RAYA CHARMS MASIH BERBAKI KURANG 2 MINGGU SAHAJA LAGI U OLLS]😱 . Please sayang2 jangan lepaskan peluang promo Charms kali ni, jimat banyak wooo😁. Banyak promo2 menarik2 menanti you alls charmsian❗️ . #promomerdekaraya  ni hanya sah sehingga 31 ogos 2018 ni sahaja taw❗️❗️nak taw lagi promo apa yang ada❓🤓, mesti lah kene pm wani laju2😉. . Untuk pertanyaan lanjut mengenai promo2 hebat ni tekan link di bawah ok👇🏼 ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya ☎️www.wasap.my/60137461786/promomerdekaraya . #CHARMS  #CharmsHalalJakim  #PromoCharms  #RaiseYourLife  #SolekdanRawat 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🛒@bob_slime_j
#토끼꽃밭 🐰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
이렇게 생겼는데 어떻게 안사지?🤔
배송왔는데 거의 안 흐트러진 게 너무 싱기해요😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🛒@bob_slime_j #토끼꽃밭  🐰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 이렇게 생겼는데 어떻게 안사지?🤔 배송왔는데 거의 안 흐트러진 게 너무 싱기해요😍