an online Instagram web viewer

#celcom medias

Photos

Whatโ€™s your game plan?
The right one will propel your business forward.

Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls and SMS to all networks
-5 complimentary lines

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Whatโ€™s your game plan? The right one will propel your business forward. Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls and SMS to all networks -5 complimentary lines For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Whatโ€™s your game plan?
The right one will propel your business forward.

Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls and SMS to all networks
-5 complimentary lines

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Whatโ€™s your game plan? The right one will propel your business forward. Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls and SMS to all networks -5 complimentary lines For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Haaa... Sini siapa students or bakal jdi students. Meh sini join buat duit dengan jadi Agent Topup. Saya jamin 100% untung besarrrrr. Sebab apa saya ckp mcmtu? Sebab saya pun students dan saya sudah lakukannya dan iannya memang untung besar!! ๐Ÿ˜
.
Sekarang tengah berlangsung PROMOSI HARI RAYA iaitu YURAN DAFTAR PERCUMA!! Whatsapp saya segera! โ˜บ
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr.fir_topup
Haaa... Sini siapa students or bakal jdi students. Meh sini join buat duit dengan jadi Agent Topup. Saya jamin 100% untung besarrrrr. Sebab apa saya ckp mcmtu? Sebab saya pun students dan saya sudah lakukannya dan iannya memang untung besar!! ๐Ÿ˜ . Sekarang tengah berlangsung PROMOSI HARI RAYA iaitu YURAN DAFTAR PERCUMA!! Whatsapp saya segera! โ˜บ . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr .fir_topup
Bisnes dengan TOPUPGO ni lah setakat ni yg paling praktikal, jimat & menguntungkan.
Sebab barang senang jual! Topup ni dah keperluan asas dah! 
Awak boleh untung melalui jualan, pendaftaran ahli dan komisen..
.
Jom join komuniti ahli kami yg dah mencecah 92 ribu agen di seluruh malaysia!
.
#agentopup #jualtopup #topup2rich #topupmurah #belitopup #maxis #celcom #uitm #uum #mmu
Bisnes dengan TOPUPGO ni lah setakat ni yg paling praktikal, jimat & menguntungkan. Sebab barang senang jual! Topup ni dah keperluan asas dah! Awak boleh untung melalui jualan, pendaftaran ahli dan komisen.. . Jom join komuniti ahli kami yg dah mencecah 92 ribu agen di seluruh malaysia! . #agentopup  #jualtopup  #topup2rich  #topupmurah  #belitopup  #maxis  #celcom  #uitm  #uum  #mmu 
Wow geng!

Happy hour hari ini. Sesuai kalau yang nak basic Internet (set connection to 2G). #onexox
#hybrid
#black
#prepaid
#onexoxblack
#hotlink
#celcom
#digi
THIS IS CELCOM TERRITORY๐Ÿ˜
Celcom's user since my first sim card.. WHAT'S YOUR FIRST SIM?? .
.
.
.
.
#celcom
THIS IS CELCOM TERRITORY๐Ÿ˜ Celcom's user since my first sim card.. WHAT'S YOUR FIRST SIM?? . . . . . #celcom 
Company. Lots of company. Life is company. Love is company. Company!
.
It's not so hard to be married...or is it? A musical comedy coming to you this 12th to the 14th of July in KLPAC Pentas 2. 4 shows only! Purchase your tickets via ticketpro.com.my.
.
Article out today on The Star Page 8 Events. Online Link embedded on my bio
.
#company #stephensondheim #panproductions presented by #celcom #musictheatre #performingartists #singers #dancers #actors #malaysianartists #klpac #marriage #companionship #relationship #singlehood
Company. Lots of company. Life is company. Love is company. Company! . It's not so hard to be married...or is it? A musical comedy coming to you this 12th to the 14th of July in KLPAC Pentas 2. 4 shows only! Purchase your tickets via ticketpro.com.my. . Article out today on The Star Page 8 Events. Online Link embedded on my bio . #company  #stephensondheim  #panproductions  presented by #celcom  #musictheatre  #performingartists  #singers  #dancers  #actors  #malaysianartists  #klpac  #marriage  #companionship  #relationship  #singlehood 
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp. Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni. Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah. Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain. Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia. Kena juga tukar ONEXOX PREPAID. Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang. Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH, Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah! JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID. KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG ! Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram www.wasap.my/60103418608 @ klik link.. https://areeonexox.blogspot.my/ Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248 BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248 #jomtukarkeonexox  #outthereweareone  #inovasiprabayarterkini  #onexox  #tanpacajcajtersembunyi  #lebihpenjimatan  #onexoxsimkad  #onexoxprepaid  #lambattinggai  #areeonexox  #SEASONPASS  #KekalNomborLama  #DaftarNomborBaru  #onexoxdealermalaysia  #tunetalk  #celcom  #digi  #maxis  #umobile  #altel  #hotlink  #toneplus  #friendi  #malaysia  #instashop  #prepaid  #topup  #redone  #pasifincome  #visitmyig 
Celcom Business S
Small business. Big goals.

Go travel, roaming your phone and add more and do business from anywhere!

With Celcom passport, enjoy:-
1-Day Internet Pass for RM38/day
1-Day Calls and SMS Pass for RM18/day
7-Day 3-in-1 Pass for RM138/week

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561.

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Celcom Business S Small business. Big goals. Go travel, roaming your phone and add more and do business from anywhere! With Celcom passport, enjoy:- 1-Day Internet Pass for RM38/day 1-Day Calls and SMS Pass for RM18/day 7-Day 3-in-1 Pass for RM138/week For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561. Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Celcom Business S
Small business. Big goals.

Go travel, roaming your phone and add more and do business from anywhere!

With Celcom passport, enjoy:-
1-Day Internet Pass for RM38/day
1-Day Calls and SMS Pass for RM18/day
7-Day 3-in-1 Pass for RM138/week

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561.

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Celcom Business S Small business. Big goals. Go travel, roaming your phone and add more and do business from anywhere! With Celcom passport, enjoy:- 1-Day Internet Pass for RM38/day 1-Day Calls and SMS Pass for RM18/day 7-Day 3-in-1 Pass for RM138/week For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561. Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Oh Celcom..... bayar bill punya mahal. Tapi line teruk nak MAM!!! Sakit betul hati ni ๐Ÿ˜ค Rasa menyesal pulak guna line Celcom.
โ€ข
So kepada sesiapa yang bercadang nak guna line ni, tolong fikir banyak kali ๐Ÿ™„
โ€ข
@celcom
โ€ข
#badservice #poorline #poorconnection #celcom #celcommalaysia #dalambandarpunlinemacamhampeh
========::::::::::::::::::::
.
AYUH JANA PENDAPATAN DENGAN DEALER TOPUP
.
#YA
BOLEH JUAL TOPUP, 
TOPUP DIRI SENDIRI, 
LANTIK DEALER LAIN, 
SUMA DPT UNTUNG..
+ BILA DEALER BAWAH ANDA JUAL TOPUP, ANDA DPT UNTUNG (level 1)
+ BILA DEALER BAWAH DEALER ANDA JUAL TOPUP, ANDA JUGA DPT UNTUNG (level 2)
.
CUKUP SENANG JUAL TOPUP
BOLEH MELALUI ;
*TELEGRAM
*HANGOUT
*FB MESSENGER
*Dan lain2 apps. .
+++++++++++++++++++
.. KAMI MELANTIK... [PAKEJ MANAGER] 
UNTUNG JUALAN TOPUP TINGGI
. *UNTUNG TOPUP MASUK TERUS*
CELCOM RM5 - 3.8%
CELCOM RM10 KE ATAS - 4.7%
DIGI - 3.65%
DIGI BROADBAND - 3.65%
UMOBILE - 5.25%
TRON - 4.4%
MAXIS - 3.2%
XOX/ONEXOX 4.4%
TUNETALK - 3.8%
REDONE - 2%
ALTEL - 4.2%
FRIENDI - 4%
. *UNTUNG TOPUP GUNA SOFT-PIN*
GRAB - 1.5%
YES - 5%
ITALK - 7.8%
NJOI - 7.6%
MAXIS PIN - 3%
CELCOM PIN - 3%
. *UNTUNG bil postpaid yg blh byr* 
Bill Digi (0.5%)
Bill Umobile (3%)
Bill Redone (1%)
Bill Celcom (0.35%)
Bill Xox/Onexox (0.1%)
....lain2 bill postpaid spt bill maxis, yes & webe pun blh byr tp xdpt untung (0%)
. *UNTUNG bil utiliti yg blh dibayar juga* 
bill astro - 0.35%
bill tnb/elektrik - 10sen
bill tm/streamyx - 10sen
unifi - 10sen
...lain2 bill utiliti spt kbykan negeri bill air, sarawak energy & indah water pun blh byr tp xdpt untung (0%)
. **********$$$$$$$$$$$
.
berminat nk join dealer topup.. . 
komen "nak"
@
sila terlebih dahulu
Whatsapp 01126945751 utk fast respond.
@
blh tinggalkan no Whatsapp
.
follow fb/ig/telegram kami utk lebih info
>> search :: @ultimategadjet
. 
#dealertopup #topup #pendapatan #income #murah #dealer 
#celcom #maxis #digi #tunetalk
#agentopup #agentopupmalaysia
#ultimategadjet . ..........
========:::::::::::::::::::: . AYUH JANA PENDAPATAN DENGAN DEALER TOPUP . #YA  BOLEH JUAL TOPUP, TOPUP DIRI SENDIRI, LANTIK DEALER LAIN, SUMA DPT UNTUNG.. + BILA DEALER BAWAH ANDA JUAL TOPUP, ANDA DPT UNTUNG (level 1) + BILA DEALER BAWAH DEALER ANDA JUAL TOPUP, ANDA JUGA DPT UNTUNG (level 2) . CUKUP SENANG JUAL TOPUP BOLEH MELALUI ; *TELEGRAM *HANGOUT *FB MESSENGER *Dan lain2 apps. . +++++++++++++++++++ .. KAMI MELANTIK... [PAKEJ MANAGER] UNTUNG JUALAN TOPUP TINGGI . *UNTUNG TOPUP MASUK TERUS* CELCOM RM5 - 3.8% CELCOM RM10 KE ATAS - 4.7% DIGI - 3.65% DIGI BROADBAND - 3.65% UMOBILE - 5.25% TRON - 4.4% MAXIS - 3.2% XOX/ONEXOX 4.4% TUNETALK - 3.8% REDONE - 2% ALTEL - 4.2% FRIENDI - 4% . *UNTUNG TOPUP GUNA SOFT-PIN* GRAB - 1.5% YES - 5% ITALK - 7.8% NJOI - 7.6% MAXIS PIN - 3% CELCOM PIN - 3% . *UNTUNG bil postpaid yg blh byr* Bill Digi (0.5%) Bill Umobile (3%) Bill Redone (1%) Bill Celcom (0.35%) Bill Xox/Onexox (0.1%) ....lain2 bill postpaid spt bill maxis, yes & webe pun blh byr tp xdpt untung (0%) . *UNTUNG bil utiliti yg blh dibayar juga* bill astro - 0.35% bill tnb/elektrik - 10sen bill tm/streamyx - 10sen unifi - 10sen ...lain2 bill utiliti spt kbykan negeri bill air, sarawak energy & indah water pun blh byr tp xdpt untung (0%) . **********$$$$$$$$$$$ . berminat nk join dealer topup.. . komen "nak" @ sila terlebih dahulu Whatsapp 01126945751 utk fast respond. @ blh tinggalkan no Whatsapp . follow fb/ig/telegram kami utk lebih info >> search :: @ultimategadjet . #dealertopup  #topup  #pendapatan  #income  #murah  #dealer  #celcom  #maxis  #digi  #tunetalk  #agentopup  #agentopupmalaysia  #ultimategadjet  . ..........
Tak perlu lagi nak ke pejabat pos dan 7E nak bayar bil TM/TNB/Astro/ TOPUP dan lainยฒ guna aplikasi ni je.

AGENT TOPUP DIPERLUKAN
๐ŸšซBISNESS YANG MENJANA PENDAPATAN ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Komisyen TopUp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 1. Celcom RM 10 untung 50 sen
2. Umobile RM10 untung 55 sen
3. TuneTalk RM10 untung 48 sen
4. Maxis RM10 untung 40 sen
5. Digi RM10 untung 20 - 40 sen
6. XOX RM10 untung 52 sen
7. Tron RM10 untung 65 sen
8. Altel RM10 untung 45sen

Komisyen Bil semua 0.3% . Contoh bayar bil RM100 untung 30 sen ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Sistem TOPUP guna aplikasi SRS MOBILE -๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clik wasap ini segera ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK

p/s: Hanya No Agent sah 018-4088500 sahaja yang akan berurusan dengan anda. Jangan percaya kepada nombor selain agent. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab. Jangan komen di sini, tetapi terus whatsapp untuk tidak terlepas peluang terima Yuran serendah RM10. -Clik wasap ini segera 
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK

#celcom #maxis #digi #tm #astro #redone #satu #sada #unifi #webe #umobile #airperak #saj #airmelaka #sains #syabas #sesb #xox #airkuching #airkelantan #njoi #tunetalk #onexox #tuneexcel #italk #tron #tronexus #yesbill #topup #bisnestopup

Rujukan Pihak Berwajib - Nama Syarikat : TwinTopup Enterprise
- No Pendaftaran : TR0150037-T
- No Tel : 018-4088500
- Harga : Yuran RM10
- Keterangan Produk: Bayar Bil dan TopUp - Kaedah Pembayaran: Bank In @ Tranfer 
Akaun Maybank dan BSN
-Terma & syarat : Mestilah memiliki smartfone dan internet
-Anggaran masa penghantaran : Serta - merta memalui SMS

p/s: Jangan terlepas peluang terima Yuran serendah RM10
Tak perlu lagi nak ke pejabat pos dan 7E nak bayar bil TM/TNB/Astro/ TOPUP dan lainยฒ guna aplikasi ni je. AGENT TOPUP DIPERLUKAN ๐ŸšซBISNESS YANG MENJANA PENDAPATAN ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Komisyen TopUp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 1. Celcom RM 10 untung 50 sen 2. Umobile RM10 untung 55 sen 3. TuneTalk RM10 untung 48 sen 4. Maxis RM10 untung 40 sen 5. Digi RM10 untung 20 - 40 sen 6. XOX RM10 untung 52 sen 7. Tron RM10 untung 65 sen 8. Altel RM10 untung 45sen Komisyen Bil semua 0.3% . Contoh bayar bil RM100 untung 30 sen ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Sistem TOPUP guna aplikasi SRS MOBILE -๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Clik wasap ini segera ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK p/s: Hanya No Agent sah 018-4088500 sahaja yang akan berurusan dengan anda. Jangan percaya kepada nombor selain agent. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab. Jangan komen di sini, tetapi terus whatsapp untuk tidak terlepas peluang terima Yuran serendah RM10. -Clik wasap ini segera http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK #celcom  #maxis  #digi  #tm  #astro  #redone  #satu  #sada  #unifi  #webe  #umobile  #airperak  #saj  #airmelaka  #sains  #syabas  #sesb  #xox  #airkuching  #airkelantan  #njoi  #tunetalk  #onexox  #tuneexcel  #italk  #tron  #tronexus  #yesbill  #topup  #bisnestopup  Rujukan Pihak Berwajib - Nama Syarikat : TwinTopup Enterprise - No Pendaftaran : TR0150037-T - No Tel : 018-4088500 - Harga : Yuran RM10 - Keterangan Produk: Bayar Bil dan TopUp - Kaedah Pembayaran: Bank In @ Tranfer Akaun Maybank dan BSN -Terma & syarat : Mestilah memiliki smartfone dan internet -Anggaran masa penghantaran : Serta - merta memalui SMS p/s: Jangan terlepas peluang terima Yuran serendah RM10
Hai..kepada awak2 semua yang belum cuba guna caller ringtone first single kami noktah cinta ( laskarband) boleh lah cuba ya.. nanti mesti bf/gf/tunangan/suami/istri anda akan brtambah sayang pada anda..hihi
.
.
.
#callerringtone #dg #maxis #umobile #celcom #lagumelayu #vocalist #noktahcinta #laskarbandmy #lagubarunakup #lagubaru2018 #malaysiasong #malaysiavocalist #laguviral2018
Alhamdulillah, rezeki dari Allah s.w.t.
.
Hari ini salah seorang customer saya telah berjaya didaftarkan jadi agent topup dan terus ambik level 9 dengan yuran yang sangat murah ๐Ÿค—
.
Kepada sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya sebab saya tengah buat promosi sempena hari raya ni!! ๐Ÿ˜
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr.fir_topup
Alhamdulillah, rezeki dari Allah s.w.t. . Hari ini salah seorang customer saya telah berjaya didaftarkan jadi agent topup dan terus ambik level 9 dengan yuran yang sangat murah ๐Ÿค— . Kepada sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya sebab saya tengah buat promosi sempena hari raya ni!! ๐Ÿ˜ . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr .fir_topup
Selamat Hari Raya Aidil Fitri from Celcom.

Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls and SMS to all networks
-5 complimentary lines

Don't miss your chance to grab Free touch n go card, Starbucks card or Petronas gift card worth rm 130!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Selamat Hari Raya Aidil Fitri from Celcom. Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls and SMS to all networks -5 complimentary lines Don't miss your chance to grab Free touch n go card, Starbucks card or Petronas gift card worth rm 130! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri from Celcom.

Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls and SMS to all networks
-5 complimentary lines

Don't miss your chance to grab Free touch n go card, Starbucks card or Petronas gift card worth rm 130!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Selamat Hari Raya Aidil Fitri from Celcom. Enjoy this raya with Celcom business S Plan for only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls and SMS to all networks -5 complimentary lines Don't miss your chance to grab Free touch n go card, Starbucks card or Petronas gift card worth rm 130! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
[In Progress]
Assalammualaikum dan selamat ptg โค

Topup giveaway starts now!
Duration: Sampai admin ckp stop

Jom join DROPSHIP DoubleEye.co
Masyukkk๐Ÿ˜

All the best ๐Ÿ’

#topupgiveaway #DEye #topup #digi #celcom #maxis #redone #umobile #giveaway #free #salam #salamramadhan #hai #hotlink #agenttopup #student #uitm #utm #ukm #uum #mrsm #umk #ump #uniza #umt #uthm #utem #um #spm #pt3
Wow๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ! Good news to all O-fans and Celcom users๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Celcom has collaborated with OPPO Malaysia this time to offer users OPPO R15 Pro by subscribing Celcom's Easyphone from๐Ÿ”ฅ RM42 per month๐Ÿ”ฅ! #OPPOR15Pro #Dual20MPAICameras #YourWorldInFocus #celcom #postpaid #easyphone #monthly #esystem #0137974848
Part lain dah ok kecik.. cuma yg kita nak tak nampak lagi๐Ÿ™„
.
Sabar .. mana boleh nak spot lemak2 mana nak bakar dulu .. lain lah kalau nk build muscle .. normally bila dah diet dengan baik , lemak akan diambil dari overall Body dan mostly bahagian yg kurang otot atau hormon dulu sebagai sumber tenaga .. contoh : dagu , pipi atau lengan .. next baru lah perut dan peha.
.
So macam mana kalau nk bina otot .. boleh teruskan cuma lemak is lemak , dan otot is otot .. kurangkan lemak dulu dan Fokus untuk bina otot baru lah kita nampak fit dan solid.
.
#teamrafiqrazali
#sihatdanbonusnyakurus
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali#obesity
#perutbesar#lenganbesar #kulitgebu#sizebesar
#celcom#spidermanhomecoming
#tudungbawal#jubahabaya
#astrowarna#peroduamyvi
#jomkurus1malaysia
#celcom#turunberatonline
#lowcarbdiet
#youtuber#lazada 
#alhamdulillah#sayanakkurus
#atkinsdiet#bazaarpaknill
#pehabesar 
#sunway#kedah
#malaysiawedding#viralpost 
#meletop
Part lain dah ok kecik.. cuma yg kita nak tak nampak lagi๐Ÿ™„ . Sabar .. mana boleh nak spot lemak2 mana nak bakar dulu .. lain lah kalau nk build muscle .. normally bila dah diet dengan baik , lemak akan diambil dari overall Body dan mostly bahagian yg kurang otot atau hormon dulu sebagai sumber tenaga .. contoh : dagu , pipi atau lengan .. next baru lah perut dan peha. . So macam mana kalau nk bina otot .. boleh teruskan cuma lemak is lemak , dan otot is otot .. kurangkan lemak dulu dan Fokus untuk bina otot baru lah kita nampak fit dan solid. . #teamrafiqrazali  #sihatdanbonusnyakurus  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali #obesity  #perutbesar #lenganbesar  #kulitgebu #sizebesar  #celcom #spidermanhomecoming  #tudungbawal #jubahabaya  #astrowarna #peroduamyvi  #jomkurus1malaysia  #celcom #turunberatonline  #lowcarbdiet  #youtuber #lazada  #alhamdulillah #sayanakkurus  #atkinsdiet #bazaarpaknill  #pehabesar  #sunway #kedah  #malaysiawedding #viralpost  #meletop 
Tempat cas rosak ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
Oh no ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“
Lenovo A880
..
Ok di igema teleshop settle โœ…โœ…
..
Terima kasih ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
..
๐ŸŽ๐ŸŽHADIAH PERCUMA pon dapat tau๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
Korang boleh datang ke IGEMA TELESHOP untuk bertanyakan masalah smartphone anda & mengetahui plan plan internet yang sedang ditawarkan sekarang ๐Ÿ˜„
@
Boleh klik http://igemateleshop.wasap.my utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ‘Œ
.
.
#repairphonemurah #repairphoneberkualiti
#repairphonegongbadak #kedaibaikitelefon #kedaibaikitelefongongbadak #repairphonekualaterengganu
#feedback #repairphone
#gongbadak #unisza #umt #ilpgongbadak
#terengganu #registerpostpaid #digi #umobile #celcom #maxis #igemateleshop #testimoni
Tempat cas rosak ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Oh no ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ Lenovo A880 .. Ok di igema teleshop settle โœ…โœ… .. Terima kasih ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ .. ๐ŸŽ๐ŸŽHADIAH PERCUMA pon dapat tau๐ŸŽ๐ŸŽ . . Korang boleh datang ke IGEMA TELESHOP untuk bertanyakan masalah smartphone anda & mengetahui plan plan internet yang sedang ditawarkan sekarang ๐Ÿ˜„ @ Boleh klik http://igemateleshop.wasap.my utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ‘Œ . . #repairphonemurah  #repairphoneberkualiti  #repairphonegongbadak  #kedaibaikitelefon  #kedaibaikitelefongongbadak  #repairphonekualaterengganu  #feedback  #repairphone  #gongbadak  #unisza  #umt  #ilpgongbadak  #terengganu  #registerpostpaid  #digi  #umobile  #celcom  #maxis  #igemateleshop  #testimoni 
Yuran Percuma kembali lagi menyinari kehidupan anda sempena Hari Raya Ini!!
.
Hanya terhad kepada 30 orang sahaja untuk dapatkan yuran percuma ini๐Ÿ˜
.
Cepat,cepat jangan lambat-lambatโ˜บ
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr.fir_topup
Yuran Percuma kembali lagi menyinari kehidupan anda sempena Hari Raya Ini!! . Hanya terhad kepada 30 orang sahaja untuk dapatkan yuran percuma ini๐Ÿ˜ . Cepat,cepat jangan lambat-lambatโ˜บ . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr .fir_topup
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp. Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni. Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah. Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain. Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia. Kena juga tukar ONEXOX PREPAID. Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang. Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH, Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah! JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID. KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG ! Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram www.wasap.my/60103418608 @ klik link.. https://areeonexox.blogspot.my/ Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248 BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248 #jomtukarkeonexox  #outthereweareone  #inovasiprabayarterkini  #onexox  #tanpacajcajtersembunyi  #lebihpenjimatan  #onexoxsimkad  #onexoxprepaid  #lambattinggai  #areeonexox  #SEASONPASS  #KekalNomborLama  #DaftarNomborBaru  #onexoxdealermalaysia  #tunetalk  #celcom  #digi  #maxis  #umobile  #altel  #hotlink  #toneplus  #friendi  #malaysia  #instashop  #prepaid  #topup  #redone  #pasifincome  #visitmyig 
Celcom Unlimited is Back..
Buat pengguna Celcom Prepaid..
Gunalah Peluang Yg ade Sementara Pintu Di Buka..
Lenjan Selagi Boleh..
Nak wat Hostpot 1 Rumah pun xde hal la ***UNLIMITED QUOTA***
PM pada yg Nak..
Serius User Only.. Acah2 xyah pm
#trick
#celcom
#Unlimited
Celcom Unlimited is Back.. Buat pengguna Celcom Prepaid.. Gunalah Peluang Yg ade Sementara Pintu Di Buka.. Lenjan Selagi Boleh.. Nak wat Hostpot 1 Rumah pun xde hal la ***UNLIMITED QUOTA*** PM pada yg Nak.. Serius User Only.. Acah2 xyah pm #trick  #celcom  #Unlimited 
Perlu Topup pada waktu malamโ‰๏ธ
malas nak ke kedaiโ‰๏ธ
Nak beli topup dgn harga murahโ‰๏ธ
nak jual topup tp x thu mcmmnaโ‰๏ธ Daftarlahh sebagai agen topup๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Pendaftaran FREE shj๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ kindly dm me๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š or

wasap 0145290665๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— nk bertanya ponn bolehh๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ #pialadunia2018 
#topupiman #hiduptopup #topupmalaysia #agentopup #abetopup #topupforlife #topupforever #topupiman #topupduit #topuppengalaman #topupmaxis #topupdigi #topupcelcom #topupxox #maxis #digi #celcom #xox #yangamatjahhak #jahhak #terjahatdidunia
Perlu Topup pada waktu malamโ‰๏ธ malas nak ke kedaiโ‰๏ธ Nak beli topup dgn harga murahโ‰๏ธ nak jual topup tp x thu mcmmnaโ‰๏ธ Daftarlahh sebagai agen topup๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Pendaftaran FREE shj๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ kindly dm me๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š or wasap 0145290665๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— nk bertanya ponn bolehh๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ #pialadunia2018  #topupiman  #hiduptopup  #topupmalaysia  #agentopup  #abetopup  #topupforlife  #topupforever  #topupiman  #topupduit  #topuppengalaman  #topupmaxis  #topupdigi  #topupcelcom  #topupxox  #maxis  #digi  #celcom  #xox  #yangamatjahhak  #jahhak  #terjahatdidunia 
Area Banggol Lada,Baling..Klau line Celcom hmpa laju tu sy lah penyebabnya.

#huaweipart#celcom#riggerlife#iratec
Apa bendalah dya mauk hantar ni??๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#celcom
Apa bendalah dya mauk hantar ni??๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #celcom 
.
## GOOAAL Top-Up ##
.
Jangan lepaskan peluang utk menjadi salah seorang dari 32 pemenang kempen top-up kami SEKARANG hingga 15 Julai 2018!
.
Tempoh kempen: SEKARANG hingga 15 Julai 2018
.
Hadiah:
Hadiah Pertama - RM5000 X 1
Hadiah Kedua - RM2000 X 3
Hadiah Ketiga - RM800 X 8
Hadiah Saguhati - RM500 X 20
.
Setiap RM30 top-up yang dikumpul, anda akan dapat 1 token!
.
Untuk pengguna ONEXOX Prepaid sahaja.
.
Lagi banyak anda top-up, lagi banyak peluang untuk menang!
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour
. ## GOOAAL Top-Up ## . Jangan lepaskan peluang utk menjadi salah seorang dari 32 pemenang kempen top-up kami SEKARANG hingga 15 Julai 2018! . Tempoh kempen: SEKARANG hingga 15 Julai 2018 . Hadiah: Hadiah Pertama - RM5000 X 1 Hadiah Kedua - RM2000 X 3 Hadiah Ketiga - RM800 X 8 Hadiah Saguhati - RM500 X 20 . Setiap RM30 top-up yang dikumpul, anda akan dapat 1 token! . Untuk pengguna ONEXOX Prepaid sahaja. . Lagi banyak anda top-up, lagi banyak peluang untuk menang! . #onexox  #celcom  #digi  #maxis  #hotlink  #altel  #clixster  #umobile  #sr1m  #toneexcel  #tunetalk  #toneplus  #toneplusofficial  #bestmobile  #friendi  #xiddig  #xoxmalaysia  #seasonpass  #seasonpasshappyhour 
Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friends/family supporting your favourite football team. For more information , please refers to the link.โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ @celcom
.
#celcom #fifa18 #fifaworldcup #fifa #worldcup2018 #worldcup #worldcupbrazil #fifaworldcup2018 #fifaultimateteam #hisense #rusia2018 #rusia2018๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บ #rusia2018โšฝ #rusian #celcomaxiata
.
http://bit.ly/2yqWcT0
Snap and post, on FB or IG, the most passionate picture of you & your friends/family supporting your favourite football team. For more information , please refers to the link.โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ @celcom . #celcom  #fifa18  #fifaworldcup  #fifa  #worldcup2018  #worldcup  #worldcupbrazil  #fifaworldcup2018  #fifaultimateteam  #hisense  #rusia2018  #rusia2018 ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡บ #rusia2018 โšฝ #rusian  #celcomaxiata  . http://bit.ly/2yqWcT0
Celcom FIRSTโ„ข Plans
Sign up for 12 months and get extra privileges!

Choose Gold Supreme for only RM128 and enjoy 50GB internet with more privileged offers!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Celcom FIRSTโ„ข Plans Sign up for 12 months and get extra privileges! Choose Gold Supreme for only RM128 and enjoy 50GB internet with more privileged offers! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Celcom FIRSTโ„ข Plans
Sign up for 12 months and get extra privileges!

Choose Gold Supreme for only RM128 and enjoy 50GB internet with more privileged offers!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom! 
#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20pro
Celcom FIRSTโ„ข Plans Sign up for 12 months and get extra privileges! Choose Gold Supreme for only RM128 and enjoy 50GB internet with more privileged offers! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20pro 
Rent a Hyundai Starex for Hari Raya
.
Special Raya promotion* Hyundai Starex (10-seater)
โ— 1 day RM 400.00 โ— 3 days RM 1,050.00
โ— 7 days RM 2,100.00
โ— 14 days RM 3,500.00
โ— 30 days RM 4,500.00
.
Rental available with or without driver (not included in price).
Call Roshen today at +60 (012) 5500 662 or Whatsapp now:
http://www.wasap.my/60125500662
.
*) Terms and conditions apply.
.
#fosmalaysia
#uniqlo_malaysia
#therejectshop
#kaisonmalaysia
#thegaragekl
#iphonemalaysia
#sunwayuniversity
#sunwaylagoonmalaysia
#sunwayputramall
#nasilemak 
#chickenrice 
#cendol 
#durian
#digimalaysia
#maxismalaysia
#celcom
#tv3malaysia
#kfcmalaysia
#mcdonaldsmalaysia
Rent a Hyundai Starex for Hari Raya . Special Raya promotion* Hyundai Starex (10-seater) โ— 1 day RM 400.00 โ— 3 days RM 1,050.00 โ— 7 days RM 2,100.00 โ— 14 days RM 3,500.00 โ— 30 days RM 4,500.00 . Rental available with or without driver (not included in price). Call Roshen today at +60 (012) 5500 662 or Whatsapp now: http://www.wasap.my/60125500662 . *) Terms and conditions apply. . #fosmalaysia  #uniqlo_malaysia  #therejectshop  #kaisonmalaysia  #thegaragekl  #iphonemalaysia  #sunwayuniversity  #sunwaylagoonmalaysia  #sunwayputramall  #nasilemak  #chickenrice  #cendol  #durian  #digimalaysia  #maxismalaysia  #celcom  #tv3malaysia  #kfcmalaysia  #mcdonaldsmalaysia 
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. 
All bikers, please, come and participate for a good cause.
.
This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia.
For further inquiries, please call (012) 5500 662. 
Heartfelt donations are utmost welcome as well.
.
#fosmalaysia
#uniqlo_malaysia
#therejectshop
#kaisonmalaysia
#thegaragekl
#iphonemalaysia
#sunwayuniversity
#sunwaylagoonmalaysia
#sunwayputramall
#nasilemak 
#chickenrice 
#cendol 
#durian
#digimalaysia
#maxismalaysia
#celcom
#tv3malaysia
#kfcmalaysia
#mcdonaldsmalaysia
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. All bikers, please, come and participate for a good cause. . This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia. For further inquiries, please call (012) 5500 662. Heartfelt donations are utmost welcome as well. . #fosmalaysia  #uniqlo_malaysia  #therejectshop  #kaisonmalaysia  #thegaragekl  #iphonemalaysia  #sunwayuniversity  #sunwaylagoonmalaysia  #sunwayputramall  #nasilemak  #chickenrice  #cendol  #durian  #digimalaysia  #maxismalaysia  #celcom  #tv3malaysia  #kfcmalaysia  #mcdonaldsmalaysia 
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. 
All bikers, please, come and participate for a good cause.
.
This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia.
For further inquiries, please call (012) 5500 662. 
Heartfelt donations are utmost welcome as well.
.
#fosmalaysia
#uniqlo_malaysia
#therejectshop
#kaisonmalaysia
#thegaragekl
#iphonemalaysia
#sunwayuniversity
#sunwaylagoonmalaysia
#sunwayputramall
#nasilemak 
#chickenrice 
#cendol 
#durian
#digimalaysia
#maxismalaysia
#celcom
#tv3malaysia
#kfcmalaysia
#mcdonaldsmalaysia
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. All bikers, please, come and participate for a good cause. . This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia. For further inquiries, please call (012) 5500 662. Heartfelt donations are utmost welcome as well. . #fosmalaysia  #uniqlo_malaysia  #therejectshop  #kaisonmalaysia  #thegaragekl  #iphonemalaysia  #sunwayuniversity  #sunwaylagoonmalaysia  #sunwayputramall  #nasilemak  #chickenrice  #cendol  #durian  #digimalaysia  #maxismalaysia  #celcom  #tv3malaysia  #kfcmalaysia  #mcdonaldsmalaysia 
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. 
All bikers, please, come and participate for a good cause.
.
This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia.
For further inquiries, please call (012) 5500 662. 
Heartfelt donations are utmost welcome as well.
.
#fosmalaysia
#uniqlo_malaysia
#therejectshop
#kaisonmalaysia
#thegaragekl
#iphonemalaysia
#sunwayuniversity
#sunwaylagoonmalaysia
#sunwayputramall
#nasilemak 
#chickenrice 
#cendol 
#durian
#digimalaysia
#maxismalaysia
#celcom
#tv3malaysia
#kfcmalaysia
#mcdonaldsmalaysia
The "Buy for Syria" charity Sale of all Branded items has been extended till end of June 2018. All bikers, please, come and participate for a good cause. . This charity is organized in collaboration with Peka Malaysia. For further inquiries, please call (012) 5500 662. Heartfelt donations are utmost welcome as well. . #fosmalaysia  #uniqlo_malaysia  #therejectshop  #kaisonmalaysia  #thegaragekl  #iphonemalaysia  #sunwayuniversity  #sunwaylagoonmalaysia  #sunwayputramall  #nasilemak  #chickenrice  #cendol  #durian  #digimalaysia  #maxismalaysia  #celcom  #tv3malaysia  #kfcmalaysia  #mcdonaldsmalaysia 
Itโ€™s sooo easy to own the latest smartphone from RM53/month with EasyPhoneโ„ข program๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Walk in now to any of esystem outlet and apply for the easyphone package๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#celcom #easyphone #latestmodel #smartphone #android #monthly #existingcustomer #new #P2P #MNP #huawei #vivo #oppo #0137974848
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp. Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni. Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah. Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain. Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia. Kena juga tukar ONEXOX PREPAID. Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang. Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH, Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah! JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID. KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG ! Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram www.wasap.my/60103418608 @ klik link.. https://areeonexox.blogspot.my/ Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248 BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248 #jomtukarkeonexox  #outthereweareone  #inovasiprabayarterkini  #onexox  #tanpacajcajtersembunyi  #lebihpenjimatan  #onexoxsimkad  #onexoxprepaid  #lambattinggai  #areeonexox  #SEASONPASS  #KekalNomborLama  #DaftarNomborBaru  #onexoxdealermalaysia  #tunetalk  #celcom  #digi  #maxis  #umobile  #altel  #hotlink  #toneplus  #friendi  #malaysia  #instashop  #prepaid  #topup  #redone  #pasifincome  #visitmyig 
Selamat Hari Raya!๐Ÿ˜Š Mohon maaf segala silap admin yang ada buat anda semua terasa hati.. Maaf Zahir dan Batin ๐Ÿค—
.
Nantikan Promosi Agent Topup Sempena Raya Ini!! ๐Ÿ˜
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #bazar #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr_fir
Selamat Hari Raya!๐Ÿ˜Š Mohon maaf segala silap admin yang ada buat anda semua terasa hati.. Maaf Zahir dan Batin ๐Ÿค— . Nantikan Promosi Agent Topup Sempena Raya Ini!! ๐Ÿ˜ . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #bazar  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr_fir 
Good morning guysss ๐ŸŒž Dah habis beraya belum tu? Dah penat beraya mesti malas nak keluar rumah malam malam beli topup kan? Kedai topup pun raya raya ni tak bukak. So belilah topup dengan sis ๐Ÿ˜Š Nak bayar bil pun boleh tau. Bukan bil telefon je, bil air, api, astro semua boleh!!! So tunggu apa lagi? Cepat ws sis +60137684359 
#topupmalaysia #sayajualtopup 
#umobile #celcom #maxis #digi #onexox #xox #redone #webe #tnb #astro #murahmurahje #customersfirst #firstcomefirstserve #kualititerbaik #sayauntungawakuntung
Good morning guysss ๐ŸŒž Dah habis beraya belum tu? Dah penat beraya mesti malas nak keluar rumah malam malam beli topup kan? Kedai topup pun raya raya ni tak bukak. So belilah topup dengan sis ๐Ÿ˜Š Nak bayar bil pun boleh tau. Bukan bil telefon je, bil air, api, astro semua boleh!!! So tunggu apa lagi? Cepat ws sis +60137684359 #topupmalaysia  #sayajualtopup  #umobile  #celcom  #maxis  #digi  #onexox  #xox  #redone  #webe  #tnb  #astro  #murahmurahje  #customersfirst  #firstcomefirstserve  #kualititerbaik  #sayauntungawakuntung 
Simkad toneexcel laku kerass... Peluang jana pendapatan pasif tanpa HENTI!!!
Simkad toneexcel laku kerass... Peluang jana pendapatan pasif tanpa HENTI!!!
The past daylight was #celcom

Now #astromalaysia?
Celcom FIRSTโ„ข Plans
Choose your plan,sign up for 12 months and get extra privileges!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!

#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20
Celcom FIRSTโ„ข Plans Choose your plan,sign up for 12 months and get extra privileges! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20 
Celcom FIRSTโ„ข Plans
Choose your plan,sign up for 12 months and get extra privileges!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!

#celcom #gadget #gadgets #handphone #handset #headset #oppo #samsung #samsung #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #putrajaya #petalingjaya #subangjaya #jaya #jayagrocer #instagram #potd #ootd #vsco #graphicdesign #gold #graphic #huawei #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus #iphone7plus #huaweip20pro #huaweip20
Celcom FIRSTโ„ข Plans Choose your plan,sign up for 12 months and get extra privileges! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gadget  #gadgets  #handphone  #handset  #headset  #oppo  #samsung  #samsung  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #putrajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #jaya  #jayagrocer  #instagram  #potd  #ootd  #vsco  #graphicdesign  #gold  #graphic  #huawei  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus  #iphone7plus  #huaweip20pro  #huaweip20 
Terima kasih saya ucapkan kerana join @mr.fir_topup ๐Ÿ˜Š
.
Anda semua yang belum join tu, tunggu apa lagi!! Tak nak buat side income ke ๐Ÿค—
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr.fir_topup
Terima kasih saya ucapkan kerana join @mr.fir_topup ๐Ÿ˜Š . Anda semua yang belum join tu, tunggu apa lagi!! Tak nak buat side income ke ๐Ÿค— . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr .fir_topup
Asal nak menabung mesti susah kaan!! Tapi kalau jual topup automatik anda telah menabung!! Meh whatsapp untuk info yang selanjutnya ๐Ÿ˜
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #bazar #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr_fir
Asal nak menabung mesti susah kaan!! Tapi kalau jual topup automatik anda telah menabung!! Meh whatsapp untuk info yang selanjutnya ๐Ÿ˜ . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #bazar  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr_fir 
Susah nak move on kan duit anda? Meh sini join satu business admin iaitu jual topup, pin & bayar bill. Saya jamin 100% anda tidak akan rugi๐Ÿ˜
.
Anda akan rugi dan menyesal jika tengok sahaja iklan ini. Jangan tunggu lama2 nak join sebab admin ada buat promo yuran free untuk anda yang bertuah!!๐Ÿ˜‹
.
Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š
.
#agenttopupmrfir #dropshiptopupmrfir #agent #topup #agenttopup #malaysia #love #support #support #mr_fir #topupmurah #topup #topupmalaysia #bazar #topupmalaysia #topupmurah #topup #maxis #musically #murahgila #umobile #celcom #digi #tunetalk #astro #hotlink #xpax #bil #murahgila #agenttopupmrfir #murahsangatni #yuranmurah #malaysia #mr_fir
Susah nak move on kan duit anda? Meh sini join satu business admin iaitu jual topup, pin & bayar bill. Saya jamin 100% anda tidak akan rugi๐Ÿ˜ . Anda akan rugi dan menyesal jika tengok sahaja iklan ini. Jangan tunggu lama2 nak join sebab admin ada buat promo yuran free untuk anda yang bertuah!!๐Ÿ˜‹ . Jika berminat sila Whatsapp 019-3063822 untuk ketahui info yang lebih lanjut. Kalau malas nk save number, tekan je link di bio ๐Ÿ˜Š . #agenttopupmrfir  #dropshiptopupmrfir  #agent  #topup  #agenttopup  #malaysia  #love  #support  #support  #mr_fir  #topupmurah  #topup  #topupmalaysia  #bazar  #topupmalaysia  #topupmurah  #topup  #maxis  #musically  #murahgila  #umobile  #celcom  #digi  #tunetalk  #astro  #hotlink  #xpax  #bil  #murahgila  #agenttopupmrfir  #murahsangatni  #yuranmurah  #malaysia  #mr_fir 
Follow my ig, #celcom
Give me a free phone too while you're at it. 
Search the YouTube channel, Farith Aidil and you can see my latest, stable livestream before this happened.

Support me thru:
https://paypal.me/Aidil889
https://patreon.com/farithaidil75
Follow my ig, #celcom  Give me a free phone too while you're at it. Search the YouTube channel, Farith Aidil and you can see my latest, stable livestream before this happened. Support me thru: https://paypal.me/Aidil889 https://patreon.com/farithaidil75
xxxxx--------
.
BERMINAT UTK JUAL TOPUP TAPI XTAHU BAGAIMANA? . 
AYUH BERSAMA AAMOBILE
UTK JUAL TOPUP.. TAPI APA UTK YG DPT? 
1) DAPAT UNTUNG JUAL TOPUP PADA DIRI SENDIRI 
2) DAPAT UNTUNG JUAL TOPUP PADA ORANG LAIN 
3) DAPAT KOMISEN APABILA BERJAYA LANTIK DEALER LAIN JUGA.. 4) DAPAT KOMISEN APABILA DEALER BAWAH ANDA JUAL TOPUP (LEVEL 1)
5) JUGA DAPAT KOMISEN APABILA DEALER BAWAH DEALER ANDA JUAL TOPUP (LEVEL 2)
.
BAGAIMANA NK JUAL TOPUP? .
SANGAT MUDAH JUAL TOPUP
MELALUI APPS
*TELEGRAM *FB MESSENGER *HANGOUT
*LAIN2 APPS. . **************
KAMI TAWARKAN... [PAKEJ MANAGER] 
UNTUNG JUALAN TOPUP TINGGI
. *UNTUNG TOPUP MASUK TERUS*
CELCOM RM5 - 3.8%
CELCOM RM10 KE ATAS - 4.7%
DIGI - 3.65%
DIGI BROADBAND - 3.65%
UMOBILE - 5.25%
TRON - 4.4%
MAXIS - 3.2%
XOX/ONEXOX 4.4%
TUNETALK - 3.8%
REDONE - 2%
ALTEL - 4.2%
FRIENDI - 4%
. *UNTUNG TOPUP GUNA SOFT-PIN*
GRAB - 1.5%
YES - 5%
ITALK - 7.8%
NJOI - 7.6%
MAXIS PIN - 3%
CELCOM PIN - 3%
. *UNTUNG bil postpaid yg blh byr* 
Bill Digi (0.5%)
Bill Umobile (3%)
Bill Redone (1%)
Bill Celcom (0.35%)
Bill Xox/Onexox (0.1%)
....lain2 bill postpaid spt bill maxis, yes & webe pun blh byr tp xdpt untung (0%)
. *UNTUNG byr bil utiliti juga* 
bill astro - 0.35%
bill tnb/elektrik - 10sen
bill tm/streamyx - 10sen
unifi - 10sen
...lain2 bill utiliti spt kbykan negeri bill air, sarawak energy & indah water pun blh byr tp xdpt untung (0%)
. =====\\\\\\\\
.
Teruja utk join dealer topup bersama kami ;
. 
komen "nak"
@
sila terlebih dahulu
Whatsapp 01126945751 utk fast respond.
@
blh tinggalkan no Whatsapp
.
follow fb/ig/telegram kami utk lebih info
>> search :: @ultimategadjet
. 
#dealertopup #topup #pendapatan #income #murah #dealer 
#celcom #maxis #digi #tunetalk
#agentopup #agentopupmalaysia
#ultimategadjet . ...........
xxxxx-------- . BERMINAT UTK JUAL TOPUP TAPI XTAHU BAGAIMANA? . AYUH BERSAMA AAMOBILE UTK JUAL TOPUP.. TAPI APA UTK YG DPT? 1) DAPAT UNTUNG JUAL TOPUP PADA DIRI SENDIRI 2) DAPAT UNTUNG JUAL TOPUP PADA ORANG LAIN 3) DAPAT KOMISEN APABILA BERJAYA LANTIK DEALER LAIN JUGA.. 4) DAPAT KOMISEN APABILA DEALER BAWAH ANDA JUAL TOPUP (LEVEL 1) 5) JUGA DAPAT KOMISEN APABILA DEALER BAWAH DEALER ANDA JUAL TOPUP (LEVEL 2) . BAGAIMANA NK JUAL TOPUP? . SANGAT MUDAH JUAL TOPUP MELALUI APPS *TELEGRAM *FB MESSENGER *HANGOUT *LAIN2 APPS. . ************** KAMI TAWARKAN... [PAKEJ MANAGER] UNTUNG JUALAN TOPUP TINGGI . *UNTUNG TOPUP MASUK TERUS* CELCOM RM5 - 3.8% CELCOM RM10 KE ATAS - 4.7% DIGI - 3.65% DIGI BROADBAND - 3.65% UMOBILE - 5.25% TRON - 4.4% MAXIS - 3.2% XOX/ONEXOX 4.4% TUNETALK - 3.8% REDONE - 2% ALTEL - 4.2% FRIENDI - 4% . *UNTUNG TOPUP GUNA SOFT-PIN* GRAB - 1.5% YES - 5% ITALK - 7.8% NJOI - 7.6% MAXIS PIN - 3% CELCOM PIN - 3% . *UNTUNG bil postpaid yg blh byr* Bill Digi (0.5%) Bill Umobile (3%) Bill Redone (1%) Bill Celcom (0.35%) Bill Xox/Onexox (0.1%) ....lain2 bill postpaid spt bill maxis, yes & webe pun blh byr tp xdpt untung (0%) . *UNTUNG byr bil utiliti juga* bill astro - 0.35% bill tnb/elektrik - 10sen bill tm/streamyx - 10sen unifi - 10sen ...lain2 bill utiliti spt kbykan negeri bill air, sarawak energy & indah water pun blh byr tp xdpt untung (0%) . =====\\\\\\\\ . Teruja utk join dealer topup bersama kami ; . komen "nak" @ sila terlebih dahulu Whatsapp 01126945751 utk fast respond. @ blh tinggalkan no Whatsapp . follow fb/ig/telegram kami utk lebih info >> search :: @ultimategadjet . #dealertopup  #topup  #pendapatan  #income  #murah  #dealer  #celcom  #maxis  #digi  #tunetalk  #agentopup  #agentopupmalaysia  #ultimategadjet  . ...........
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig
MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp. Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni. Lepas ni saya proses order awak." ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah. Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain. Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia. Kena juga tukar ONEXOX PREPAID. Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang. Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH, Barulah masyuuuuk! ๐Ÿคณ pm sekarang jugak lah! JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID. KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG ! Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram www.wasap.my/60103418608 @ klik link.. https://areeonexox.blogspot.my/ Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248 BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248 #jomtukarkeonexox  #outthereweareone  #inovasiprabayarterkini  #onexox  #tanpacajcajtersembunyi  #lebihpenjimatan  #onexoxsimkad  #onexoxprepaid  #lambattinggai  #areeonexox  #SEASONPASS  #KekalNomborLama  #DaftarNomborBaru  #onexoxdealermalaysia  #tunetalk  #celcom  #digi  #maxis  #umobile  #altel  #hotlink  #toneplus  #friendi  #malaysia  #instashop  #prepaid  #topup  #redone  #pasifincome  #visitmyig 
Stay connected with your team!
Savings and mobile convenience on a great deal with Celcom FIRSTโ„ข Plans Gold.

Choose Celcom Gold for only RM80 and enjoy:-
-20GB internet
-FREE one-off* flights within Malaysia with 12 months contract
-FREE Monthly Privileges with 12 months contract
-iflix VIP Access streaming with 12 months contract
-10GB weekday + 10GB FREE weekend Internet
-FREE 30GB Video Wallaโ„ข

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!
#celcom #gold #samsunggalaxys9 #samsunggears3 #gadget #gadgets #gadgetshop #gadgetstore #oppo #vivo #iphonex #iphone8plus #iPhone #instagram #potd #kelanajaya #petaling #petalingjaya #kualalumpur #kualalumpur2017 #kualalumpurmalaysia #2018 #usedphone #preloved #bundle #handphone
Stay connected with your team! Savings and mobile convenience on a great deal with Celcom FIRSTโ„ข Plans Gold. Choose Celcom Gold for only RM80 and enjoy:- -20GB internet -FREE one-off* flights within Malaysia with 12 months contract -FREE Monthly Privileges with 12 months contract -iflix VIP Access streaming with 12 months contract -10GB weekday + 10GB FREE weekend Internet -FREE 30GB Video Wallaโ„ข For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gold  #samsunggalaxys9  #samsunggears3  #gadget  #gadgets  #gadgetshop  #gadgetstore  #oppo  #vivo  #iphonex  #iphone8plus  #iPhone  #instagram  #potd  #kelanajaya  #petaling  #petalingjaya  #kualalumpur  #kualalumpur2017  #kualalumpurmalaysia  #2018  #usedphone  #preloved  #bundle  #handphone 
Stay connected with your team!
Savings and mobile convenience on a great deal with Celcom FIRSTโ„ข Plans Gold.

Choose Celcom Gold for only RM80 and enjoy:-
-20GB internet
-FREE one-off* flights within Malaysia with 12 months contract
-FREE Monthly Privileges with 12 months contract
-iflix VIP Access streaming with 12 months contract
-10GB weekday + 10GB FREE weekend Internet
-FREE 30GB Video Wallaโ„ข

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Let's switch to Celcom!
#celcom #gold #samsunggalaxys9 #samsunggears3 #gadget #gadgets #gadgetshop #gadgetstore #oppo #vivo #iphonex #iphone8plus #iPhone #instagram #potd #kelanajaya #petaling #petalingjaya #kualalumpur #kualalumpur2017 #kualalumpurmalaysia #2018 #usedphone #preloved #bundle #handphone
Stay connected with your team! Savings and mobile convenience on a great deal with Celcom FIRSTโ„ข Plans Gold. Choose Celcom Gold for only RM80 and enjoy:- -20GB internet -FREE one-off* flights within Malaysia with 12 months contract -FREE Monthly Privileges with 12 months contract -iflix VIP Access streaming with 12 months contract -10GB weekday + 10GB FREE weekend Internet -FREE 30GB Video Wallaโ„ข For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Let's switch to Celcom! #celcom  #gold  #samsunggalaxys9  #samsunggears3  #gadget  #gadgets  #gadgetshop  #gadgetstore  #oppo  #vivo  #iphonex  #iphone8plus  #iPhone  #instagram  #potd  #kelanajaya  #petaling  #petalingjaya  #kualalumpur  #kualalumpur2017  #kualalumpurmalaysia  #2018  #usedphone  #preloved  #bundle  #handphone 
Assalamualaikum...๐Ÿ˜‰
.
.
Selamat pagi semua... ๐ŸŒž๐ŸŒž
.
.
๐ŸŽ†Selamat Hari Raya...๐ŸŽ†
.
.
Semoga semuanya sihat dan ceria selalu...๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
.
.
Kedai kami kembali beroperasi seperti biasa yer... Boleh mai jenguk...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Kami ada menjual aksesori, smartphone, repair, pendaftaran prepaid & postpaid...๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
Boleh walk in terus ke kedai kami... Oppo Store berhampiran Stesen Bas Sik... Vivo Store berhampiran Pusat Pakaian Zon Ria... ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
.
.
#trusteddealer๐Ÿ’ฏ #aztsik #oppostore #vivostore #smartphone๐Ÿ“ฑ #oppo #vivo #samsung #asus #huawei #redmi #celcom #maxis #redone #digi
Assalamualaikum...๐Ÿ˜‰ . . Selamat pagi semua... ๐ŸŒž๐ŸŒž . . ๐ŸŽ†Selamat Hari Raya...๐ŸŽ† . . Semoga semuanya sihat dan ceria selalu...๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ . . Kedai kami kembali beroperasi seperti biasa yer... Boleh mai jenguk...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Kami ada menjual aksesori, smartphone, repair, pendaftaran prepaid & postpaid...๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . Boleh walk in terus ke kedai kami... Oppo Store berhampiran Stesen Bas Sik... Vivo Store berhampiran Pusat Pakaian Zon Ria... ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ . . #trusteddealer ๐Ÿ’ฏ #aztsik  #oppostore  #vivostore  #smartphone ๐Ÿ“ฑ #oppo  #vivo  #samsung  #asus  #huawei  #redmi  #celcom  #maxis  #redone  #digi 
#celcom

Customer Service: Have you tried rebooting your phone?

Support me thru:
https://paypal.me/Aidil889
https://patreon.com/farithaidil75

Sungai Bakau, Perak, Malaysia.
There's my location, happy?

https://farithaidil456.wixsite.com/tujuhlimasatu

Charlotte Cardin - California Remix:
https://skiomusic.com/r/CTt
#celcom  Customer Service: Have you tried rebooting your phone? Support me thru: https://paypal.me/Aidil889 https://patreon.com/farithaidil75 Sungai Bakau, Perak, Malaysia. There's my location, happy? https://farithaidil456.wixsite.com/tujuhlimasatu Charlotte Cardin - California Remix: https://skiomusic.com/r/CTt
.
Internet kat kampung korang ok tak?
.
ONEXOX ok je
.
โœ” Telco patuh shariah
โœ” Season Pass (murah, simpan/share data/call)
โœ” Panggilan serendah 5 sen
โœ” SMS serendah 2 sen
โœ” 1800 SMS percuma (ke nombor ONEXOX)
โœ” 10 nombor Family & Friends ke SEMUA talian
โœ” Internet laju & liputan meluas
โœ” Tempoh aktif kredit 2 tahun 4 bulan
โœ” 6% Ganjaran User Get User
โœ” Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
โœ” tiada GST
โœ” Simkad 10 ringgit je
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus
. Internet kat kampung korang ok tak? . ONEXOX ok je . โœ” Telco patuh shariah โœ” Season Pass (murah, simpan/share data/call) โœ” Panggilan serendah 5 sen โœ” SMS serendah 2 sen โœ” 1800 SMS percuma (ke nombor ONEXOX) โœ” 10 nombor Family & Friends ke SEMUA talian โœ” Internet laju & liputan meluas โœ” Tempoh aktif kredit 2 tahun 4 bulan โœ” 6% Ganjaran User Get User โœ” Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru โœ” tiada GST โœ” Simkad 10 ringgit je . WhatsApp: 018-259 3755 . #onexox  #celcom  #digi  #maxis  #hotlink  #altel  #clixster  #umobile  #sr1m  #toneexcel  #tunetalk  #toneplus  #toneplusofficial  #bestmobile  #friendi  #xiddig  #tronexus 
Nak jadi agent TOPUP mudah sahaja. Berminat boleh direct wassap.. Dah tak sabar nak tahu lanjut?

Whatsappp terus saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL
http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL
http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL
http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL
Nanti dulu!
.
........ Jangan lupa!
.
YURAN SERENDAH RM10 jika anda terus WHATSAPP hari ini untuk INFO lanjut!
#celcom #maxis #digi #tm #astro #redone #satu #sada #unifi #webe #umobile #airperak #saj #airmelaka #sains #syabas #sesb #xox #airkuching #airkelantan #njoi #tunetalk #onexox #tuneexcel #italk #tron #tronexus #yesbill #topup #bisnestopup

Rujukan Pihak Berwajib
Nama Syarikat : Captain Jack Network & Enterprise
No Pendaftaran : JM0775667-U
No Tel : 011-20000092
Harga : Yuran RM10
Keterangan Produk: Bayar Bil dan TopUp
Kaedah Pembayaran: Bank In @ Tranfer 
Akaun Maybank dan CIMB
Terma & syarat : Mestilah memiliki smartfone dan internet
Anggaran masa penghantaran : Serta - merta memalui SMS

p/s: Jangan komen di sini, tetapi terus whatsapp untuk tidak terlepas peluang terima Yuran serendah RM10
Nak jadi agent TOPUP mudah sahaja. Berminat boleh direct wassap.. Dah tak sabar nak tahu lanjut? Whatsappp terus saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL http://wasap.my/601120000092/BAYARBIL Nanti dulu! . ........ Jangan lupa! . YURAN SERENDAH RM10 jika anda terus WHATSAPP hari ini untuk INFO lanjut! #celcom  #maxis  #digi  #tm  #astro  #redone  #satu  #sada  #unifi  #webe  #umobile  #airperak  #saj  #airmelaka  #sains  #syabas  #sesb  #xox  #airkuching  #airkelantan  #njoi  #tunetalk  #onexox  #tuneexcel  #italk  #tron  #tronexus  #yesbill  #topup  #bisnestopup  Rujukan Pihak Berwajib Nama Syarikat : Captain Jack Network & Enterprise No Pendaftaran : JM0775667-U No Tel : 011-20000092 Harga : Yuran RM10 Keterangan Produk: Bayar Bil dan TopUp Kaedah Pembayaran: Bank In @ Tranfer Akaun Maybank dan CIMB Terma & syarat : Mestilah memiliki smartfone dan internet Anggaran masa penghantaran : Serta - merta memalui SMS p/s: Jangan komen di sini, tetapi terus whatsapp untuk tidak terlepas peluang terima Yuran serendah RM10
Celcom FIRST Plans
Sign up for 12months and get extra privileges!

With Celcom Gold Plus, enjoy 40GB internet and
-FREE one-off flights within Malaysia with 12months contract
-FREE Monthly privileges with 12months contract
-iflix VIP Access streaming with 12months contract -20GB weekday + 20GB FREE weekend internet
-FREE 100GB Super Video Walla

For only RM98!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!
#celcom #samsung #gold #plan #splan #goldplan #eid #raya #selamathariraya #raya #ramadhan #mobile #gadget #mobilegadgets #oppo #vivo #selangor #kelanajaya #petalingjaya #putrajaya #kualalumpur #malaysia #instagram #handphone #usedphone #bundle #samsungs9 #samsungs9plus  #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus
Celcom FIRST Plans Sign up for 12months and get extra privileges! With Celcom Gold Plus, enjoy 40GB internet and -FREE one-off flights within Malaysia with 12months contract -FREE Monthly privileges with 12months contract -iflix VIP Access streaming with 12months contract -20GB weekday + 20GB FREE weekend internet -FREE 100GB Super Video Walla For only RM98! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #celcom  #samsung  #gold  #plan  #splan  #goldplan  #eid  #raya  #selamathariraya  #raya  #ramadhan  #mobile  #gadget  #mobilegadgets  #oppo  #vivo  #selangor  #kelanajaya  #petalingjaya  #putrajaya  #kualalumpur  #malaysia  #instagram  #handphone  #usedphone  #bundle  #samsungs9  #samsungs9plus  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus 
Celcom FIRST Plans
Sign up for 12months and get extra privileges!

With Celcom Gold Plus, enjoy 40GB internet and
-FREE one-off flights within Malaysia with 12months contract
-FREE Monthly privileges with 12months contract
-iflix VIP Access streaming with 12months contract -20GB weekday + 20GB FREE weekend internet
-FREE 100GB Super Video Walla

For only RM98!

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!
#celcom #samsung #gold #plan #splan #goldplan #eid #raya #selamathariraya #raya #ramadhan #mobile #gadget #mobilegadgets #oppo #vivo #selangor #kelanajaya #petalingjaya #putrajaya #kualalumpur #malaysia #instagram #handphone #usedphone #bundle #samsungs9 #samsungs9plus  #samsungnote8 #iphonex #iphone8plus
Celcom FIRST Plans Sign up for 12months and get extra privileges! With Celcom Gold Plus, enjoy 40GB internet and -FREE one-off flights within Malaysia with 12months contract -FREE Monthly privileges with 12months contract -iflix VIP Access streaming with 12months contract -20GB weekday + 20GB FREE weekend internet -FREE 100GB Super Video Walla For only RM98! For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #celcom  #samsung  #gold  #plan  #splan  #goldplan  #eid  #raya  #selamathariraya  #raya  #ramadhan  #mobile  #gadget  #mobilegadgets  #oppo  #vivo  #selangor  #kelanajaya  #petalingjaya  #putrajaya  #kualalumpur  #malaysia  #instagram  #handphone  #usedphone  #bundle  #samsungs9  #samsungs9plus  #samsungnote8  #iphonex  #iphone8plus 
#celcom

Maybe they don't like us using the bonus data.

Support me thru:
https://paypal.me/Aidil889
https://patreon.com/farithaidil75

Out of town? Not an excuse.

Charlotte Cardin - California Remix:
https://skiomusic.com/r/CTt
#celcom  Maybe they don't like us using the bonus data. Support me thru: https://paypal.me/Aidil889 https://patreon.com/farithaidil75 Out of town? Not an excuse. Charlotte Cardin - California Remix: https://skiomusic.com/r/CTt
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls
-SMS to all network at 5complimentary lines.

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!

#eid #raya #selamathariraya #syawal #ramadhan #ramadan2018 #ketupat #lemang #graphic #celcom #handset #handphone #samsung #oppo #gadgets #gadgetshop #mobile #mobilegadget #instagram #preloved #selangor #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #petalingjaya vivo #samsungnote8
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls -SMS to all network at 5complimentary lines. For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #eid  #raya  #selamathariraya  #syawal  #ramadhan  #ramadan2018  #ketupat  #lemang  #graphic  #celcom  #handset  #handphone  #samsung  #oppo  #gadgets  #gadgetshop  #mobile  #mobilegadget  #instagram  #preloved  #selangor  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #petalingjaya  vivo #samsungnote8 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls
-SMS to all network at 5complimentary lines.

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!

#eid #raya #selamathariraya #syawal #ramadhan #ramadan2018 #ketupat #lemang #graphic #celcom #handset #handphone #samsung #oppo #gadgets #gadgetshop #mobile #mobilegadget #instagram #preloved #selangor #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #petalingjaya vivo #samsungnote8
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls -SMS to all network at 5complimentary lines. For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #eid  #raya  #selamathariraya  #syawal  #ramadhan  #ramadan2018  #ketupat  #lemang  #graphic  #celcom  #handset  #handphone  #samsung  #oppo  #gadgets  #gadgetshop  #mobile  #mobilegadget  #instagram  #preloved  #selangor  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #petalingjaya  vivo #samsungnote8 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls
-SMS to all network at 5complimentary lines.

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!

#eid #raya #selamathariraya #syawal #ramadhan #ramadan2018 #ketupat #lemang #graphic #celcom #handset #handphone #samsung #oppo #gadgets #gadgetshop #mobile #mobilegadget #instagram #preloved #selangor #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #petalingjaya vivo #samsungnote8
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls -SMS to all network at 5complimentary lines. For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #eid  #raya  #selamathariraya  #syawal  #ramadhan  #ramadan2018  #ketupat  #lemang  #graphic  #celcom  #handset  #handphone  #samsung  #oppo  #gadgets  #gadgetshop  #mobile  #mobilegadget  #instagram  #preloved  #selangor  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #petalingjaya  vivo #samsungnote8 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls
-SMS to all network at 5complimentary lines.

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!

#eid #raya #selamathariraya #syawal #ramadhan #ramadan2018 #ketupat #lemang #graphic #celcom #handset #handphone #samsung #oppo #gadgets #gadgetshop #mobile #mobilegadget #instagram #preloved #selangor #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #petalingjaya vivo #samsungnote8
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls -SMS to all network at 5complimentary lines. For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #eid  #raya  #selamathariraya  #syawal  #ramadhan  #ramadan2018  #ketupat  #lemang  #graphic  #celcom  #handset  #handphone  #samsung  #oppo  #gadgets  #gadgetshop  #mobile  #mobilegadget  #instagram  #preloved  #selangor  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #petalingjaya  vivo #samsungnote8 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:-
-100GB Internet
-Unlimited calls
-SMS to all network at 5complimentary lines.

For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561

Letโ€™s switch to Celcom!

#eid #raya #selamathariraya #syawal #ramadhan #ramadan2018 #ketupat #lemang #graphic #celcom #handset #handphone #samsung #oppo #gadgets #gadgetshop #mobile #mobilegadget #instagram #preloved #selangor #kualalumpur #malaysia #kelanajaya #petalingjaya vivo #samsungnote8
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin. In conjunction of raya, choose business S with only RM490 and enjoy:- -100GB Internet -Unlimited calls -SMS to all network at 5complimentary lines. For more info contact us at admin@gadgetsfactory.asia or 0198888561 Letโ€™s switch to Celcom! #eid  #raya  #selamathariraya  #syawal  #ramadhan  #ramadan2018  #ketupat  #lemang  #graphic  #celcom  #handset  #handphone  #samsung  #oppo  #gadgets  #gadgetshop  #mobile  #mobilegadget  #instagram  #preloved  #selangor  #kualalumpur  #malaysia  #kelanajaya  #petalingjaya  vivo #samsungnote8