an online Instagram web viewer

#canonet medias

Photos

Canonet ql 17 jumbo
Butuh serpiss Shutter harus agak disentak biar normal soalya agak seret gtu kadang keras gak bisa..mekanik sm ruang film si masih mulus...minus vf mikanya retak dikit sm bagian dpn lensa ada dikit penyak gak nharuh hasil kok buat ngintip jg msh enak.body masih kece idr 350k

#canondemi #jualcanondemi #canondemirapid #jualcanondemirapid #kameracanondemi#kameraanalog #jualkamera  #mediumformat #kameramurah #canon #kameracanon #flashjadul
#jualfujinon #fujifilm #lensacanon  #jualfuifilm #kamerajadul  #kamerafujica #canonetqlgiii #jualcanonetqlgiii  #jualdslr #jualcanonet #canonet #canonetql #jualcanonetql #canonet28 #canonetql17 #canonet17 #canonet17quickloading
Canonet ql 17 jumbo Butuh serpiss Shutter harus agak disentak biar normal soalya agak seret gtu kadang keras gak bisa..mekanik sm ruang film si masih mulus...minus vf mikanya retak dikit sm bagian dpn lensa ada dikit penyak gak nharuh hasil kok buat ngintip jg msh enak.body masih kece idr 350k #canondemi  #jualcanondemi  #canondemirapid  #jualcanondemirapid  #kameracanondemi #kameraanalog  #jualkamera  #mediumformat  #kameramurah  #canon  #kameracanon  #flashjadul  #jualfujinon  #fujifilm  #lensacanon  #jualfuifilm  #kamerajadul  #kamerafujica  #canonetqlgiii  #jualcanonetqlgiii  #jualdslr  #jualcanonet  #canonet  #canonetql  #jualcanonetql  #canonet28  #canonetql17  #canonet17  #canonet17quickloading 
Kim Salmon
QL17 - HP5
Kim Salmon QL17 - HP5
📷 Canon canonet
🎞 Fujicolor100
Dev&Scan : @lerts.bkk 
#canoncanonet #canonet #fujicolor100  #35mm #35mmphotography #35mmfilm #film #filmphotography #thailand🇹🇭#bangkok
Escape plan
Escape plan
Canon Canonet QL19
Canon Canonet QL19
{#觀察練習 之十二}
還沒將失去習慣,
還沒將習慣失去。

生活呼吸溫度聲音氣味記憶直覺樣貌。處處痕跡依然故我,偏執的不肯消失。

#一體兩面 #失去留下 #留下失去 #爆炸吧 #canon #glllql17 #giii #ql17 #canonet #canonetql17 #canongiiiql17 #fuji #fujifilm #fuji業務用400 #fuji業務用 #35mm #35mmfilm #intofilm #ilovefilm #stillshootfilm 
Canon GIII QL17 / Fuji 業務用 400
Cours arrière 
Canonet QL17 GIII 
Kodak Royal Gold 200
Cours arrière Canonet QL17 GIII Kodak Royal Gold 200
In other words, open for you. Canonet QL17 G-III, Agfa Vista 200. ...
#ishootfilm #35mm #believeinfilm #filmphotography #filmisnotdead #canonet #canonetql17giii #canoncanonet #agfavista200 #signs
12月14日(day85)
老闆借我一台,不知道還能不能用的相機😂
賣底片的中古相機店奶奶,很好心的把相片館地址寫給我,還畫了小地圖📍

お宿梅夜のオンナーから借りたフィルムカメラ、まだ使えるかどうかわからないけど😂 
#kyotolife #film #filmphotography #canon #canonet #京都暮らし #中古相機 #底片 #底片攝影
•
What are you looking at?
•
•
•
•
•
Taken with Nimslo 3d
Kodak Gold 200
Dev and scan by @labranajakarta

#35mm #photography #portrait #3d #3dstereoscopic #nimslo #nimslo3d #nishika #nishikan8000 #stereoscopic #indo35mm #indovisualgram #retroikafilme #filmisnotdead #aesthetic #kodak #rollei #fuji #fujifilm #agfa #agfavista #hailsunny16 #3dgif #wiggle #wigglegram #filmwave #canon #canonet
STAMP
📷 Canon canonet
🎞 Fujicolor100
Dev&Scan : @lerts.bkk 
#canoncanonet #canonet #fujicolor100  #35mm #35mmphotography #35mmfilm #film #filmphotography #thailand🇹🇭#bangkok
[ 口木子相機 ]_ 138

回老家時
最喜歡去回味那些懷念的滋味
有次吃完從小吃到大的意麵出來
遇到了這隻有著楚楚可憐眼神的狗狗😂
我與他觀望許久(太楚楚可憐了捨不得走😭)
直到他的主人回來帶他進家門
-
ピントが若干甘いけど
この写真が気に入る 笑
キラキラする目がある犬🐕
ずーっとお互いに見ていた
この犬の主人が帰ったまで😂
. .
.
#写真好きな人と繋がりたい #フィルムに恋してる #生活とフィルム #pics_film  #film #photography #底片日常 
#カメラ仲間募集  #カメラ友達欲しい 
#くまそのフィルム#狗狗 #いぬ #BearsSu_film
#台灣 #taiwan #台湾 #台南 #2018BSshot
#canonet  #口木子相機 #蘇熊底片 #FujifilmC200
[ 口木子相機 ]_ 138 回老家時 最喜歡去回味那些懷念的滋味 有次吃完從小吃到大的意麵出來 遇到了這隻有著楚楚可憐眼神的狗狗😂 我與他觀望許久(太楚楚可憐了捨不得走😭) 直到他的主人回來帶他進家門 - ピントが若干甘いけど この写真が気に入る 笑 キラキラする目がある犬🐕 ずーっとお互いに見ていた この犬の主人が帰ったまで😂 . . . #写真好きな人と繋がりたい  #フィルムに恋してる  #生活とフィルム  #pics_film  #film  #photography  #底片日常  #カメラ仲間募集  #カメラ友達欲しい  #くまそのフィルム #狗狗  #いぬ  #BearsSu_film  #台灣  #taiwan  #台湾  #台南  #2018BSshot  #canonet  #口木子相機  #蘇熊底片  #FujifilmC200 
📷 Canon canonet
🎞 Fujicolor100
Dev&Scan : @lerts.bkk 
#canoncanonet #canonet #fujicolor100  #35mm #35mmphotography #35mmfilm #film #filmphotography #thailand🇹🇭#bangkok
Your mother is not a very attractive person.
Your mother is not a very attractive person.
S.F.
Canonet QL17 - Kodak Portra
S.F. Canonet QL17 - Kodak Portra
“Fantastic Hug(?).” Art piece by @buenocaos. Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching.
•
#PELÉ #BATMAN #buenocaos #Murals #Art #PavedWay #GraffitiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Graffiti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Fantastic Hug(?).” Art piece by @buenocaos. Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching. • #PELÉ  #BATMAN  #buenocaos  #Murals  #Art  #PavedWay  #GraffitiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Graffiti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm 
“Just ShaveDog(?)” By @mkdogstreet. Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching.
•
#GarageDoorArt #CartoonDog #Art #PavedWay #GraffitiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Graffiti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Just ShaveDog(?)” By @mkdogstreet. Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching. • #GarageDoorArt  #CartoonDog  #Art  #PavedWay  #GraffitiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Graffiti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm 
“Street Art Family Walk.” Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching.
•
#ArtMurals #Murals #Art #PavedWay #GraffitiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Graffiti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Street Art Family Walk.” Walking through the streets at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching. • #ArtMurals  #Murals  #Art  #PavedWay  #GraffitiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Graffiti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm 
The first Canon Canonet, 1961
#fbbanalogue #canon #canonet
"You see a yard like this then you want one for yourself." - Rora 
Canonent | Kodak Ektar 100

Photo captured by #weareretrato member @loraperez 
#filmcommunity #filmphotography #filmisnotdead #film #canonet #kodakektar100 #kodak #ektar #travel2018 #kyoto #japan
That same day I dropped my daughter off at daycare and it was so pretty and foggy, so was the Mall where I work in. Not that you can see it here, I waited for a train to be in the station, the fog almost totally obscures the elevated train tracks entirely. 
#BelieveInFilm #StayBrokeShootFilm #ShootFilmBeNice 
#Canon #Canonet #CanonCanonet #CanonQL17GIII #QL17GIII #CanonetQL17GIII #FujiFilm #Superia #Superia400
The other face of Jakarta
•2017•
.
.
.
.
.
.
#fujisuperia200 #filmisnotdead #35mm #jakarta #asa200 #canonet #shootonfilm
[ 口木子相機 ]_ 137 _ 冬天的綠葉

日本的四季好分明
去學校路上的樹
樹葉都掉光了😷

這照片是在台灣的1月左右拍的
台灣的冬天綠葉還很茂盛
不愧是溫暖的小島😂
-
台湾の冬の時に撮った写真
暖かくてまだ緑の葉がある
台湾の冬は日本の冬と全然違うな感じと思う
それで、日本の冬を楽しみにしてす!(寒いけど...😂) .
.
.
#写真好きな人と繋がりたい #フィルムに恋してる #生活とフィルム #pics_film  #film #photography #底片日常 
#カメラ仲間募集  #カメラ友達欲しい 
#くまそのフィルム#BearsSu_film
#台灣 #taiwan #台湾 #台南 #2018BSshot
#canonet  #口木子相機 #蘇熊底片 #FujifilmC200
[ 口木子相機 ]_ 137 _ 冬天的綠葉 日本的四季好分明 去學校路上的樹 樹葉都掉光了😷 這照片是在台灣的1月左右拍的 台灣的冬天綠葉還很茂盛 不愧是溫暖的小島😂 - 台湾の冬の時に撮った写真 暖かくてまだ緑の葉がある 台湾の冬は日本の冬と全然違うな感じと思う それで、日本の冬を楽しみにしてす!(寒いけど...😂) . . . #写真好きな人と繋がりたい  #フィルムに恋してる  #生活とフィルム  #pics_film  #film  #photography  #底片日常  #カメラ仲間募集  #カメラ友達欲しい  #くまそのフィルム #BearsSu_film  #台灣  #taiwan  #台湾  #台南  #2018BSshot  #canonet  #口木子相機  #蘇熊底片  #FujifilmC200 
I’d rather be hot-tenting...#fbf #canvastent #campingwithdogs #35mm #canonet
.
幸せとは記憶である
〜大恋愛〜より。
昨日は映画を観て泣いて
今日はドラマ観て泣いてる。
. 幸せとは記憶である 〜大恋愛〜より。 昨日は映画を観て泣いて 今日はドラマ観て泣いてる。
{#思辨練習 之六}
希望永遠懂得珍惜善待,永遠懂得掂腳期盼,永遠懂得溫柔自在。
清楚知道想成為的樣子,練習眺望,永遠懂得擁抱。

#必須善良 #今天聽艾怡良 #foreveryoung #canon #glllql17 #giii #ql17 #canonet #canonetql17 #canongiiiql17 #ilford #ilfordpan #ilfordpan400 #ilovefilm #intofilm #filmphoto #filmphotography #stillshootfilm #35mm #35mmfilm #blackandwhite #blackandwhitephoto 
Canon GIII QL17 / Ilford Pan 400
#思辨練習  之六} 希望永遠懂得珍惜善待,永遠懂得掂腳期盼,永遠懂得溫柔自在。 清楚知道想成為的樣子,練習眺望,永遠懂得擁抱。 #必須善良  #今天聽艾怡良  #foreveryoung  #canon  #glllql17  #giii  #ql17  #canonet  #canonetql17  #canongiiiql17  #ilford  #ilfordpan  #ilfordpan400  #ilovefilm  #intofilm  #filmphoto  #filmphotography  #stillshootfilm  #35mm  #35mmfilm  #blackandwhite  #blackandwhitephoto  Canon GIII QL17 / Ilford Pan 400
"Snow floated down every once in a while, but it was frail snow, like a memory fading into the distance."
.
-Haruki Murakami

#canonet #ql17 #ql17giii #kodak #kodakfilm #ektachrome #ektachrome100 #e6film #slidefilm #35mm #rangefinder #ishootfilm #shootfilm #shootfilmstaybroke #filmisntdead #filmisnotdead #analog #analogphotography #filmshooter #exposure #nypl #BHPortDev @bheventspace @bryantparknyc @nypl
just got the prints. yipee!! 😁 surprised and happy with the results. 😊 this is a photo of my daughter Sab. used an old film camera and a Kodak colorplus 200. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. #canonetql17giii #canonet #canon #film #kodak #colorplus #filmphotography #filmisnotdead #filmcamera #filmcommunity #analoguecommunity #analoguevibes #analoguecamera #analogphotography #filmstagram #kodakfilm #kodakcolorplus200 #kodakcolor #kodakcolorfilm #daughter #instacebu #cebuana #kid
just got the prints. yipee!! 😁 surprised and happy with the results. 😊 this is a photo of my daughter Sab. used an old film camera and a Kodak colorplus 200. . . . . . . . . . . . . . . . #canonetql17giii  #canonet  #canon  #film  #kodak  #colorplus  #filmphotography  #filmisnotdead  #filmcamera  #filmcommunity  #analoguecommunity  #analoguevibes  #analoguecamera  #analogphotography  #filmstagram  #kodakfilm  #kodakcolorplus200  #kodakcolor  #kodakcolorfilm  #daughter  #instacebu  #cebuana  #kid 
Joe Malone 🏒
Canonet QL17 GIII 
Kodak Royal Gold 200
Joe Malone 🏒 Canonet QL17 GIII Kodak Royal Gold 200
Canon QL17 ราคา 7,800 -.
สภาพ 90% ช่องมองใส เลนส์ใส วัดแสงเป๊ะ
ผ่านการโอเวอร์ฮอลพร้อมใช้จากทางร้าน
มีรับประกัน 6 เดือน
#canonfilm #canonfilmcamera #ql17 
#canonet  #canonql17 #canonetql17 #filmneverdie #filmcamera #classiccamera  #vintagecamera  #cameravintage  #poormanleica #canoncanonet #ql #กล้องฟิล์ม #กล้องฟิล์มราคาถูก
Canon QL17 ราคา 7,800 -. สภาพ 90% ช่องมองใส เลนส์ใส วัดแสงเป๊ะ ผ่านการโอเวอร์ฮอลพร้อมใช้จากทางร้าน มีรับประกัน 6 เดือน #canonfilm  #canonfilmcamera  #ql17  #canonet  #canonql17  #canonetql17  #filmneverdie  #filmcamera  #classiccamera  #vintagecamera  #cameravintage  #poormanleica  #canoncanonet  #ql  #กล ้องฟิล์ม #กล ้องฟิล์มราคาถูก
Big Bs & Lil Cs // Canonet GIII QL17 // Portra 400
Big Bs & Lil Cs // Canonet GIII QL17 // Portra 400
Greetings greetings!!!
Setelah seri sebelumnya ngebahas soal mati, #jumatsains yang ke-24 ini kita bahas pandangan sains soal roh dan hantu. Jadi gini, Katanya mas Brian Cox di podcast 'The Infinity Monkey Cage' nya beberapa bulan silam, dia ngejelasin kalo dari pandangan sains hantu dan roh sih nda ada. Ah Dr Cox ni belum pernah aja liat penampakan, tapi dia ada alasan. Gini..
.
Pertama, LHC (Large Hadron Collider), itu tuh partikel akselerator terbesar yang tahun 2012 kemaren nemuin si Higgs Boson yang kata orang2 “god-particle” itu. Kan si akselerator ini sudah bisa ngedeteksi semua  partikel matter yang ada, dan nda pernah ngedeteksi adanya partikel asing yang sekiranya nge-decay membawa informasi yang pernah hidup ke ‘alam lain’. NEVER!! Semua particle matter sudah ditemukan dan ngelengkapin Standard Model dari Particle Physics, dan si matter asing ini nda pernah ditemukan.
.
Kedua, Yah kita tau lah ya kalau memang si hantu ada pastinya dia terbentuk dari pure energy, dan bukan dari partikel matter kaya kita. Tapi masalahnya dorang ini ngelanggar Hukum kedua Thermodinamik (salah satu hukum yang paling teruji dan mendasar yang kita punya tentang sifat alam semesta kita). Simpelnya ‘energy always lost to heat’, jadi kalo memang hantu atau roh ada dan berbentuk pure energy, dia nda bakal bertahan lama menahan bentuknya dan menghilang dengan cepat. Dan lagi, mereka nda bakal bisa produce energy mereka sendiri soalnya berdasarkan Hukum pertama Thermodinamik, energy nda bisa diciptakan.
.
Kalopun mereka muncul nih tanpa sengaja, nda sempat kayanya dia ngeganggu soalnya dia akan nyia-nyiakan energinya dan menghilang. Atau mungkinkah itu cuman energy yang bocor ke dimensi kita dari dimensi yang lebih tinggi? hmm..
.
Banyak sih penjelasan yang lebih menarik soal ini dari pandangan sains. Boleh lah cari sendiri, kan seperti biasa, postingan #jumatsains bertujuan untuk menambah ke’curious’an kita aja, dan belajar memandang sesuatu dari sudut berbeda. Ada yang punya pengalaman? share lah!
.
.
Canonet QL17 GIII + Fujicolor 200
#canonet #canonetql17 #canonetql17giii #ishootfilm #fujicolor200 #filmphotography #filmisnotdead #35mm #keepfilmalive #staybrokeshootfilm
Greetings greetings!!! Setelah seri sebelumnya ngebahas soal mati, #jumatsains  yang ke-24 ini kita bahas pandangan sains soal roh dan hantu. Jadi gini, Katanya mas Brian Cox di podcast 'The Infinity Monkey Cage' nya beberapa bulan silam, dia ngejelasin kalo dari pandangan sains hantu dan roh sih nda ada. Ah Dr Cox ni belum pernah aja liat penampakan, tapi dia ada alasan. Gini.. . Pertama, LHC (Large Hadron Collider), itu tuh partikel akselerator terbesar yang tahun 2012 kemaren nemuin si Higgs Boson yang kata orang2 “god-particle” itu. Kan si akselerator ini sudah bisa ngedeteksi semua partikel matter yang ada, dan nda pernah ngedeteksi adanya partikel asing yang sekiranya nge-decay membawa informasi yang pernah hidup ke ‘alam lain’. NEVER!! Semua particle matter sudah ditemukan dan ngelengkapin Standard Model dari Particle Physics, dan si matter asing ini nda pernah ditemukan. . Kedua, Yah kita tau lah ya kalau memang si hantu ada pastinya dia terbentuk dari pure energy, dan bukan dari partikel matter kaya kita. Tapi masalahnya dorang ini ngelanggar Hukum kedua Thermodinamik (salah satu hukum yang paling teruji dan mendasar yang kita punya tentang sifat alam semesta kita). Simpelnya ‘energy always lost to heat’, jadi kalo memang hantu atau roh ada dan berbentuk pure energy, dia nda bakal bertahan lama menahan bentuknya dan menghilang dengan cepat. Dan lagi, mereka nda bakal bisa produce energy mereka sendiri soalnya berdasarkan Hukum pertama Thermodinamik, energy nda bisa diciptakan. . Kalopun mereka muncul nih tanpa sengaja, nda sempat kayanya dia ngeganggu soalnya dia akan nyia-nyiakan energinya dan menghilang. Atau mungkinkah itu cuman energy yang bocor ke dimensi kita dari dimensi yang lebih tinggi? hmm.. . Banyak sih penjelasan yang lebih menarik soal ini dari pandangan sains. Boleh lah cari sendiri, kan seperti biasa, postingan #jumatsains  bertujuan untuk menambah ke’curious’an kita aja, dan belajar memandang sesuatu dari sudut berbeda. Ada yang punya pengalaman? share lah! . . Canonet QL17 GIII + Fujicolor 200 #canonet  #canonetql17  #canonetql17giii  #ishootfilm  #fujicolor200  #filmphotography  #filmisnotdead  #35mm  #keepfilmalive  #staybrokeshootfilm 
This was exposed for 8 seconds at f11
This was exposed for 8 seconds at f11
Doyers St. #canonet #35mm
“Eyes like Swastikas.” Most hated local politician in Beco Do Batman, São Paulo - 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching, other than a slight crop for better detail.
•
#Prefeito #Politician #Art #MostHated #LocalMoFo #GrafittiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Grafitti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Eyes like Swastikas.” Most hated local politician in Beco Do Batman, São Paulo - 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching, other than a slight crop for better detail. • #Prefeito  #Politician  #Art  #MostHated  #LocalMoFo  #GrafittiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Grafitti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm 
“Cerveja Gelada.” Mobile beer sales at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching.
•
#MobileSales #Beer #Art #BeerSalesman #KindHeart #GrafittiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Grafitti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Cerveja Gelada.” Mobile beer sales at Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching. • #MobileSales  #Beer  #Art  #BeerSalesman  #KindHeart  #GrafittiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Grafitti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm 
“Girls Left, Guys Right.” Two couples(?) walking by Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching.
•
#Madaloka #Renasce #Art #2couples #KindHeart #GrafittiArt #StreetArt #BecoDoBatman #SãoPaulo #Brasil #Kodak #MadeWithKodak #KodakProfessional #KodakEktachrome #Ektachrome100 #KodakFilm #35mmFilm #BoxSpeed #Grafitti #Canonet #CanonetQL17Giii #40mmF17 #RangeFinderCamera #CanonFilm
“Girls Left, Guys Right.” Two couples(?) walking by Beco Do Batman in São Paulo, 🇧🇷. Shot on the new 35mm Kodak Ektachrome 100 film in the Canonet QL17Giii, at box speed. No editing, filters or retouching. • #Madaloka  #Renasce  #Art  #2couples  #KindHeart  #GrafittiArt  #StreetArt  #BecoDoBatman  #SãoPaulo  #Brasil  #Kodak  #MadeWithKodak  #KodakProfessional  #KodakEktachrome  #Ektachrome100  #KodakFilm  #35mmFilm  #BoxSpeed  #Grafitti  #Canonet  #CanonetQL17Giii  #40mmF17  #RangeFinderCamera  #CanonFilm