an online Instagram web viewer

#campakcampakstyle medias

Photos

#breakfast #stirfry #mushrooms with #oystersauce basically I just used whatever left in my fridge.. So I put a little bit of #prawn #squid #sotongball #carrot #chillipadi #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
#campakcampakstyle πŸ˜…πŸ˜…#teppanyaki #chickenteppanyaki #dinner #mykitchen #homecookedfor❀️❀️❀️ ~ Be grateful for every second of every day that you get to spend with the people you love ~
Kengkonon takmo makan nacik...tapi masa pegik dapo ternampak tin sadin.. gase bulan lepas last makan  lauk ni.. hahhaa kelentangkelentung ok siap.. #SambalSardin + #daunselasih + #kerisik
#kuntumsCooked 
#kuntumsStyle 
#camPakCamPakStyle
Hello love (bayangkan gaya & slang Niklaus si vampire dalam "The Original" yang bercakap.. kalau pakcik yang bercakap nanti orang pengsan.. 🀣🀣🀣) #masak awal untuk #lunch sebab nak bawa Abah pergi follow up nanti.. pastu rush ke office la.. macam biasa.. #siakapsweetsour #sweetandsour #seabass #simpleandeasy pakcik lupa nak kutip rumput di belakang rumah untuk buat hiasan atas #ikan tu.. 😝😝😝 nak kelar badan ikan pun terlupa juga.. tengah menggoreng baru teringat.. harap2 tak mentah dalam tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #homecooked #cookedwithlove #campakcampakstyle #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Hello love (bayangkan gaya & slang Niklaus si vampire dalam "The Original" yang bercakap.. kalau pakcik yang bercakap nanti orang pengsan.. 🀣🀣🀣) #masak  awal untuk #lunch  sebab nak bawa Abah pergi follow up nanti.. pastu rush ke office la.. macam biasa.. #siakapsweetsour  #sweetandsour  #seabass  #simpleandeasy  pakcik lupa nak kutip rumput di belakang rumah untuk buat hiasan atas #ikan  tu.. 😝😝😝 nak kelar badan ikan pun terlupa juga.. tengah menggoreng baru teringat.. harap2 tak mentah dalam tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #homecooked  #cookedwithlove  #campakcampakstyle  #malayfood  #malaysianfood  #khaikitchen 
#allinone #lunch is #chickenpaprik senang kerja bila masak #paprikayam or #ayampaprik semuanya bersatu dalam satu kuali.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Sampai rumah, Emak dah siap #masak semua lauk kecuali #sayur so pakcik masak je la benda #simple #stirfrymushrooms with #prawn and #oystersauce #cendawan #sostiram #jamur #mushrooms #simpledish #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Siap dah...lom.kering je.. Segar dr #Laman, organik je sbb tanam sendiri kan... baja organik, kawalan serangga pon organik.. #Alhamdulillah

#Pajeri #terungTelunjuk 
#KuntumStyle 
#camPakCamPakStyle 
#kuntumsCooked 
#PajeriTerungTelunjuk
#sayaTanamSayaTuaiSayamasak

#SayaJualPokok terung telunjuk dah besau ikut saiz  RM4/RM8

Saiz #RM1 dalam.semaian tu dah habis Alhamdulillah..
#dinner #masak sejenis ni je la sebab kaki pakcik terdengkut2 sakit dari semalam.. hari ni doc bagi cuti rehat.. #ikanmasakkicap konsep #ikan tu #wedonttalkanymore dua2 pandang arah lain.. hahaha.. 🀣🀣🀣 #ikankembung #masakkicap #masakankampung #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Kesukaan akak kuntom dr zaman muda2 dulu sampai skrg. 
Kemanisan #Terung tu kekal rasanya.. #TERUNG_BERLADA #KuntumStyle mudah dan cepat tp sedap hehhehee

#terungPurple (digoreng)

Tumis bahan2 ni..
Bwg putih,bwg besau, udg kering, cili besau(Ladamerah),sedikit belacan (jika suka), asam keping, gula, garam.

Pastu siram je atas terung...... Siap

#kuntumsCooked 
#masak_Masak
#laukKampung 
#foodporn 
#foodofinstagram 
#masakApa
#camPakCamPakStyle
Ok done.. Hujan2 lapau.. tgu ikan dan nasi je.  #SambalBelacanKulitLimauKasturi

#ciliPadiKampung #limauKasturi petik  dr pasu

#belacanmelaka free pemberian omak den. Hahhahaa.. #Alhamdulillah
#kuntumsCooked
#campakCampakStyle
#kampungStyle
Tiba2 en seben req ikn tenggiri masak kicap...ok bos..siap

#sempoi #camPakCamPakStyle
#campakCampakSiap
#KuntumStyle #kuntumsCooked
Kelaparan lepas balik dari menonton Thor Ragnarok.. so untuk #dinner pakcik #masak #meegoreng yang #simple #friednoodles #meegorengbasah #friedmee #homecooked #cookedwithlove #campakcampakstyle #khaikitchen
Early #dinner #makan #rumput je hari ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #crispy #salmon with #potatosalad & #salad #crispysalmon #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #khaikitchen
No idea masak niari πŸ˜….. otak jammed kejap.

Tgok2 fb, nmpk smlm ade geng masak ayam kicap .. okay akak tiru.. tp versi #sesameoil hahahhaha.. tight + drumstik ade 4 keping ok cantik lah, selesai masalah #ketandusanIdea  Kak ipau pon antau sayur campo semangkok 
Alhamdulillah, ank2 sendat perutnya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #ayamKicapMinyakBijan
#FavouriteSekeluarga
#kuntumsCooked
#KuntumStyle
#camPakCamPakStyle
Ni masak campak2 utk ini malem
Bahan asas2 je
Takdek special2
.
#meekuahkicap #campakcampakstyle
Lama tak beli barang dapur.. so #masak je la apa yang ada.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #dinner #sambalsardin #telurdadar lebihnya boleh bawa bekal esok.. #simpledishes #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
lunch simple2 je...tema ari ni "malas" πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… tapi tgk ayam goreng tu pon dh nmpk mcm sedop sgt 😌😌 happy luncheon korang !!! mohon lunch dolo..lapaq noo !!!!πŸ˜…πŸ˜… 🍻🍳🍝🍚🍴 #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
ummi msk utk dinner..taiming utk lunch dh lari pabila 2 bradik rebina bgn lmbt hari ni..😌😌 tetiba ummi jd lapor πŸ˜…πŸ˜… - feeling hindi ari ni la..obla dudu..obla dada..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸœπŸ΄πŸ»πŸš #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
Assalammualaikum..monday morning sarapan bihooon singapore aje ye..no monday blues !! πŸ™†πŸ™† n no skip bekpes !!! happy working n happy breakfast Uolss!!! πŸβ˜•πŸ΄ #Alhamdulillah 
#dapurummi 
#ummicook 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
lunch ummi msk simple2 je..asal sedap..asal bole bahkalakau πŸ˜†πŸ˜† mohon lunch duluan ye...happy luncheon Uolss !! πŸ΄πŸπŸšπŸœπŸ»πŸ˜‹πŸ˜‹ #Alhamdulillah 
#dapurummi 
#ummicook 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
memula td ummi nk msk daging black paper...tetiba tukar plk nk buat daging msk merah..ehhh tukar lah..daging goreng kunyit je la..last2 x tau nm masakan daging ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… ahhh..x kisah la..janji sodap..ummi msk byk sikit daging sbb fav si ayh dgn si abg..😘😘 mohon lunch dl ye πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy luncheon Uolss !!! 😌🍴🍝🍜🍻 #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
memula td ummi nk msk daging black paper...tetiba tukar plk nk buat daging msk merah..ehhh tukar lah..daging goreng kunyit je la..last2 x tau nm masakan daging ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… ahhh..x kisah la..janji sodap..ummi msk byk sikit daging sbb fav si ayh dgn si abg..😘😘 mohon lunch dl ye πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy luncheon Uolss !!! 😌🍴🍝🍜🍻 #Alhamdulillah  #ummicook  #dapurummi  #ilovecook  #caraummimasak  #campakcampakstyle 
lunch ni msk campak2 je sbbnye 2 bradik rebina buat perangai 😩..sorang kt kaki kanan..sorg kt kaki kiri 😌😌😌 jom la lunch Uolss..happy luncheon Uolss!! πŸ˜…πŸ΄πŸπŸΊπŸœπŸ³ #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
hari ni ummi kelam kelibut smp lunch br nk masak..nasib baik ank2 rebina dh kenyang dan slamat beradu dh πŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜ŒπŸ˜… #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
x tau nk msk apa..kite clearkn brg dapur yg tinggal ujung2 jari je ni 😌😌..esok2 kite gi memborong πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy luncheon Uolss !!! πŸšπŸπŸΊπŸ΄πŸ³πŸ‘ #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle 
#ilorainbowpan
dok geledah fridge terjumpa petai...ohh meyyyy !!! sronok mcm bebudak ribena dpt gula2 je πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… masak awai la..terluiq tgk petai..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy luncheon Uolss !!! 🍚🍴🍺🍜😍😍😍😌😌 #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle 
#ilorainbowpan
happy monday!!...ummi msk awal ari ni sbb nk perah tenaga sat lg..nk runtuhkn kubu2 yg terbina sejak 2 bulan yg lalu 😌😌😌 happy luncheon Uolss!! πŸšπŸΊπŸ΄πŸ³πŸœπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
utk lunch ni ummi masak "kari ayam dgn pucuk paku goreng belacan" aje πŸ˜‹πŸ˜‹ yeaaayyy esok dapur ummi closed !! πŸ˜‡πŸ˜‡ happy luncheon ye Uolss !! 🍝🍚🍜🍺 πŸ˜†πŸ˜† #Alhamdulillah 
#ummicook 
#ilovecook 
#dapurummi 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
mak mentua dtg rumah bwk petai dgn pucuk paku dr kg...haauurrmmm...zaasssss..ummi trs proses maka jd la "sambal udang petai dan pucuk paku msk lemak cili api" nyuummmyyyy...πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ sedap bakk anggg..trm kasih makkk !!!!! 😘 happy luncheon uolsss !!! 🍻🍜🍴🍚😊😊😊 #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak
#campakcampakstyle
mak mentua dtg rumah bwk petai dgn pucuk paku dr kg...haauurrmmm...zaasssss..ummi trs proses maka jd la "sambal udang petai dan pucuk paku msk lemak cili api" nyuummmyyyy...πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ sedap bakk anggg..trm kasih makkk !!!!! 😘 happy luncheon uolsss !!! 🍻🍜🍴🍚😊😊😊 #Alhamdulillah  #ummicook  #dapurummi  #ilovecook  #caraummimasak  #campakcampakstyle 
morning uolsss..pepagi ummi mcm bdk hyper sbb terlebih smangat memsk.."nasi goreng" je pun πŸ˜…πŸ˜… virus blues dh kn halau 😌😌 happy bekpes uolsss..!!! πŸœπŸ΄β˜•πŸ³ #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
memalam gini br nk mengentel dak kecik ni...siap dh..sok bole goreng dh...nyummyyy..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle 
#begedilayam
lunch ni ummi msk dlm blurrr2 sikit...sotong tu nk msk kari tp x tau knp kn msk sambal..goreng terlebih kunyit plk tu..jd la ala2 rs asam pedas πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… harapan utk esok xde lg virus blues monday tu lg 😌😌 happy luncheon uolsss !!!! 🍚🍜🍴🍹 #Alhamdulillah 
#ummicook 
#dapurummi 
#ilovecook 
#caraummimasak 
#campakcampakstyle
lunch ni ummi msk dlm blurrr2 sikit...sotong tu nk msk kari tp x tau knp kn msk sambal..goreng terlebih kunyit plk tu..jd la ala2 rs asam pedas πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… harapan utk esok xde lg virus blues monday tu lg 😌😌 happy luncheon uolsss !!!! 🍚🍜🍴🍹 #Alhamdulillah  #ummicook  #dapurummi  #ilovecook  #caraummimasak  #campakcampakstyle 
biasa org monday je blues...tp ummi punye blues melarat ke tuesday..dan mgkn smp ke friday πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… mlm td niat nk bekpes cucur bawang je..subuh2 bgn trs goreng bihooonn...betul la org kata.."makin tua makin byk yg lupa" πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy bekpes uolss 🍴🍻🍝 #Alhamdulillah 
#ilovecook 
#ummicook 
#dapurummi 
#caraummimasak
#campakcampakstyle
biasa org monday je blues...tp ummi punye blues melarat ke tuesday..dan mgkn smp ke friday πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… mlm td niat nk bekpes cucur bawang je..subuh2 bgn trs goreng bihooonn...betul la org kata.."makin tua makin byk yg lupa" πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… happy bekpes uolss 🍴🍻🍝 #Alhamdulillah  #ilovecook  #ummicook  #dapurummi  #caraummimasak  #campakcampakstyle 
Saya masak,saya makan...
Korang da lunch ke?jomm
#campakcampakstyle 
#alhamdulillah
#bekal ke office #maggigoreng je pun.. sebab tekak masih sakit & suara pun baru ada.. semalam suara hilang.. 🀣🀣🀣 tapi still nak letak #cilipadi sikit dalam #maggi tu πŸ€—πŸ€—πŸ€— #homecooked #cookedwithlove #campakcampakstyle #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Beef black paper🎯
Cabbage fried wth anchoviesπŸ’•
Dragon fruit n red appleπŸ’ͺ

Ifthor... Me cooked.. πŸ’Ÿ

#randoms #momsrecipes #alhamdulillahthummaalhamdulillah #homecooked #campakcampakstyle #ilovecooking πŸ’–πŸŒΈπŸ’žπŸ€—
Ingat nak masak cpt sbb nk gi run hr ni. Tetiba hujan pulerkkkkk.... sudahnya ku tambah lgi lauk berbuka telur dadar gebus gebas dan ayam masak stress hujan ku xdpt lari gagah berani. #resipisendiri #campakcampakstyle #berbukabarukutahurasanya #nasiblakaulabu
#brunch & #bekalan ke office nanti #tumistempe dengan #ikanbilis #tumisbendi #sotongsostiram kali ni cuba #sotong dalam tin sebab ramai yang kata sedap.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #simpledishes #homecooked #cookedwithlove #masakankampung #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Lame x masak...harini rindu plk nk masak2,so kite masak la yee
#campakcampakstyle 
#marinakitchen 
#eatclean
Lain kali nak datang bagi tahu awal2 ye.. kalau #lastminute ni je la yang ada.. #telurmatalembu siram #cilisos dengan #kicap tabur #bawangbesar #cilihijau #campakcampakstyle #khaikitchen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#salammaghrib kalau ada #nasi lebih, jangan dibuang.. kita #masak #nasigoreng my brother's #favourite dia tak tahu abang dia masak lagi #sedap dari kedai yang dia selalu pergi 😜😜😜 #masukbakulangkatsendiri #jangankecamsaya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #dinner #nasigorengpakapau #telurmata #friedrice with #chicken & #sunnysideegg #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
#simpledish for #dinner #friedmeesuah #meesuahgoreng dengan #chickenballs  separuh jiwa Melayu dalam diriku ini telah meletak #cilipadi 5 biji dalam tu.. 😜😜😜 #meesuah #homecooked #cookedwithlove #simplecooking #campakcampakstyle #chinesefood #malaysianfood #khaikitchen
Balik dari office, perut pun #berkeroncong nak #makan nasi lemak, semalam dah makan.. fikir punya fikir tiba2 terdetiklah nak buat #kerabumaggi untuk #breakfast #simple je.. google recipe.. tapi taklah terlalu ikut sangat.. pandai2 adjust sendiri πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… kalau nak sedap, gunalah jenama #serda #tomyam #instantnoodles dari #thailand #homecooked #cookedwithlove #campakcampakstyle #aroi #thaifood #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
#eastmeetswest setelah #bertungkuslumus di #dapur dari 7.30am tadi akhirnya siaplah #meegoreng & #aglioolio #brownies bakar petang semalam.. jom mengemas.. lepas tu kita gerak ke rumah baru Zafran & Annur.. #homecooked #cookedwithlove #campakcampakstyle #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
#hujanlebat dari tadi.. perut pun lapar.. buka peti sejuk baru teringat dah beberapa weekend kita tak ada kat rumah.. well.. #maggi kan ada.. #masak je la #maggigoreng & #telurmatalembu πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… untuk #dinner #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen
Banyak sangat #makan masa weekend.. mulut tak berhenti2 mengunyah waktu hujan.. hari ni #masak #supsayur #vegetablesoup je untuk #dinner letak #pakchoy #carrot #tomato #telur #egg #chili #simpledish #campakcampakstyle #homecooked #cookedwithlove #malayfood #malaysianfood #khaikitchen