an online Instagram web viewer

#butikonline medias

Photos

#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
Batik print bahan doby 240x110 @105.000
Menerima pesanan seragam
Ambil banyak harga grosir
#batik #batiksolo #batikindonesia #designer #design #fashion #fashionable #seragam #seragambatik #seragamkantor #seragaman #butik #butiq #butikonline #batikmewah #batikexclusif #batikcouple #batiktulis #griya_batiksolo
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
Batik print katun halus 230x110 @95.000
Menerima pesanan seragam
Ambil banyak harga grosir
#batik #batiksolo #batikindonesia #designer #design #fashion #fashionable #seragam #seragambatik #seragamkantor #seragaman #butik #butiq #butikonline #batikmewah #batikexclusif #batikcouple #batiktulis #griya_batiksolo
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
⏺zaheera store⏺
⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1
➑ jahitan kwalitas butik
➑ tidak luntur
➑ bahan tidak mengkerut
➑ bahan tebal
➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci
➑ dijamin
➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena :
➑ panjang atasan depan 115 cm
➑ panjang belakang 120 cm
➑ panjang bawahan 115 cm
➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga :
➑ 175.000
➑ ongkos kirim GRATIS
⏺ berat dan pengiriman :
Berat 1 pcs = 780 gram
Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran :
➑ BRI
➑ MANDIRI
➑ SHOPEE
⏺ kontak :
RATRI : 085802453936
ZAIN : 085800029632

#mukenahmurah #mukenahcantik #mukenah #mukenaharian #mukenahalus #mukenahijab #mukenahits #mukenahitz #mukenahstore #butik #butikmuslimah #butikonline #butikmukenah #muslimah #muslimahfashion
⏺zaheera store⏺ ⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1 ➑ jahitan kwalitas butik ➑ tidak luntur ➑ bahan tidak mengkerut ➑ bahan tebal ➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci ➑ dijamin ➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena : ➑ panjang atasan depan 115 cm ➑ panjang belakang 120 cm ➑ panjang bawahan 115 cm ➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga : ➑ 175.000 ➑ ongkos kirim GRATIS ⏺ berat dan pengiriman : Berat 1 pcs = 780 gram Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran : ➑ BRI ➑ MANDIRI ➑ SHOPEE ⏺ kontak : RATRI : 085802453936 ZAIN : 085800029632 #mukenahmurah  #mukenahcantik  #mukenah  #mukenaharian  #mukenahalus  #mukenahijab  #mukenahits  #mukenahitz  #mukenahstore  #butik  #butikmuslimah  #butikonline  #butikmukenah  #muslimah  #muslimahfashion 
#NEW... BLOUSE LARAA V.30  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍

Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 .
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung
βœ” Super selesa,potongan A CUT.
βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915

#dtulips #indahcahayacollection #laraa #blouselaraa #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #musliminwear #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahblouse #womenblouses #womenfashion #womenclothing #syjualblouse #syjualonlinemalaysia #butikonline
#NEW ... BLOUSE LARAA V.30 #TAKPAYAHGOSOK  ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍 Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1 & 2 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order pun xde saiz..menyesal bEli 1🀭 . #KINI  BATCH 3 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 . ========== SPECIAL !!! ========== βœ” Potongan yang labuh menutupi punggung βœ” Super selesa,potongan A CUT. βœ” Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu. βœ” Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron βœ” Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada βœ” ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri βœ” terdapat 8 corak yg gojes tau βœ”saiz s,m,l,xl,2xl,3xl Nak order blh terus wasap πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapps : 0105457915 #dtulips  #indahcahayacollection  #laraa  #blouselaraa  #blousemuslimahmurah  #blousemuslimah  #musliminwear  #muslimahfashion  #muslimahwear  #muslimahblouse  #womenblouses  #womenfashion  #womenclothing  #syjualblouse  #syjualonlinemalaysia  #butikonline 
MENU HARI INI DI @indah_boutique_cafe 
Panas-panas lagi !! Jom lunch kat Indah Cafe.
.

Makanan Western pon ada juga tau..Jangan lupe ajak kawan kawan sekali yee..hehe
.
INDAH BOUTIQUE CAFE
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•.
BUTIK VENDOR 
No. 30, tingkat bawah
Jalan Nelayan B19/B
Seksyen 19 Shah Alam
(SEDERET KEDAI BUKU MRKB, FARMASI ANIS & PASARAYA ANGGERIK)
Isnun - Sabtu :- 9.30pg -  9.30mlm
Ahad :- 11pg - 6ptg
Call or Whatsapp :- +60163723923
Postage RM8.00sm RM10.00ss
.
#indahboutiquecafe #vendorwantedshahalam #boutiquevendorshahalam #foodvendorshahalam #makananhipstershahalam #bestfoodshahalam #goodfoodshahalam #bazaronline #bazarpaknil #bazarshahalam #barangmurah #barangkecantikan #shawlcantik #shawlmurah #butikonline #openforvendor #bawalmurah #bawalscarf #bawalofa #westernfood #butikmuslimah #blousecantik #blousemurah #bestfoodshahalam #Vaseline
MENU HARI INI DI @indah_boutique_cafe Panas-panas lagi !! Jom lunch kat Indah Cafe. . Makanan Western pon ada juga tau..Jangan lupe ajak kawan kawan sekali yee..hehe . INDAH BOUTIQUE CAFE πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•. BUTIK VENDOR No. 30, tingkat bawah Jalan Nelayan B19/B Seksyen 19 Shah Alam (SEDERET KEDAI BUKU MRKB, FARMASI ANIS & PASARAYA ANGGERIK) Isnun - Sabtu :- 9.30pg - 9.30mlm Ahad :- 11pg - 6ptg Call or Whatsapp :- +60163723923 Postage RM8.00sm RM10.00ss . #indahboutiquecafe  #vendorwantedshahalam  #boutiquevendorshahalam  #foodvendorshahalam  #makananhipstershahalam  #bestfoodshahalam  #goodfoodshahalam  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarshahalam  #barangmurah  #barangkecantikan  #shawlcantik  #shawlmurah  #butikonline  #openforvendor  #bawalmurah  #bawalscarf  #bawalofa  #westernfood  #butikmuslimah  #blousecantik  #blousemurah  #bestfoodshahalam  #Vaseline 
MENU HARI INI DI @indah_boutique_cafe 
Panas-panas lagi !! Jom lunch kat Indah Cafe.
.

Makanan Western pon ada juga tau..Jangan lupe ajak kawan kawan sekali yee..hehe
.
INDAH BOUTIQUE CAFE
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•.
BUTIK VENDOR 
No. 30, tingkat bawah
Jalan Nelayan B19/B
Seksyen 19 Shah Alam
(SEDERET KEDAI BUKU MRKB, FARMASI ANIS & PASARAYA ANGGERIK)
Isnun - Sabtu :- 9.30pg -  9.30mlm
Ahad :- 11pg - 6ptg
Call or Whatsapp :- +60163723923
Postage RM8.00sm RM10.00ss
.
#indahboutiquecafe #vendorwantedshahalam #boutiquevendorshahalam #foodvendorshahalam #makananhipstershahalam #bestfoodshahalam #goodfoodshahalam #bazaronline #bazarpaknil #bazarshahalam #barangmurah #barangkecantikan #shawlcantik #shawlmurah #butikonline #openforvendor #bawalmurah #bawalscarf #bawalofa #westernfood #butikmuslimah #blousecantik #blousemurah #bestfoodshahalam #Vaseline
MENU HARI INI DI @indah_boutique_cafe Panas-panas lagi !! Jom lunch kat Indah Cafe. . Makanan Western pon ada juga tau..Jangan lupe ajak kawan kawan sekali yee..hehe . INDAH BOUTIQUE CAFE πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•. BUTIK VENDOR No. 30, tingkat bawah Jalan Nelayan B19/B Seksyen 19 Shah Alam (SEDERET KEDAI BUKU MRKB, FARMASI ANIS & PASARAYA ANGGERIK) Isnun - Sabtu :- 9.30pg - 9.30mlm Ahad :- 11pg - 6ptg Call or Whatsapp :- +60163723923 Postage RM8.00sm RM10.00ss . #indahboutiquecafe  #vendorwantedshahalam  #boutiquevendorshahalam  #foodvendorshahalam  #makananhipstershahalam  #bestfoodshahalam  #goodfoodshahalam  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarshahalam  #barangmurah  #barangkecantikan  #shawlcantik  #shawlmurah  #butikonline  #openforvendor  #bawalmurah  #bawalscarf  #bawalofa  #westernfood  #butikmuslimah  #blousecantik  #blousemurah  #bestfoodshahalam  #Vaseline 
Batik print katun halus 230x110 @95.000
Menerima pesanan seragam
Ambil banyak harga grosir
#batik #batiksolo #batikindonesia #designer #design #fashion #fashionable #seragam #seragambatik #seragamkantor #seragaman #butik #butiq #butikonline #batikmewah #batikexclusif #batikcouple #batiktulis #griya_batiksolo
Batik print katun halus 230x110 @95.000
Menerima pesanan seragam
Ambil banyak harga grosir
#batik #batiksolo #batikindonesia #designer #design #fashion #fashionable #seragam #seragambatik #seragamkantor #seragaman #butik #butiq #butikonline #batikmewah #batikexclusif #batikcouple #batiktulis #griya_batiksolo
⏺zaheera store⏺
⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1
➑ jahitan kwalitas butik
➑ tidak luntur
➑ bahan tidak mengkerut
➑ bahan tebal
➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci
➑ dijamin
➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena :
➑ panjang atasan depan 115 cm
➑ panjang belakang 120 cm
➑ panjang bawahan 115 cm
➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga :
➑ 175.000
➑ ongkos kirim GRATIS
⏺ berat dan pengiriman :
Berat 1 pcs = 780 gram
Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran :
➑ BRI
➑ MANDIRI
➑ SHOPEE
⏺ kontak :
RATRI : 085802453936
ZAIN : 085800029632

#mukenahmurah #mukenahcantik #mukenah #mukenaharian #mukenahalus #mukenahijab #mukenahits #mukenahitz #mukenahstore #butik #butikmuslimah #butikonline #butikmukenah #muslimah #muslimahfashion
⏺zaheera store⏺ ⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1 ➑ jahitan kwalitas butik ➑ tidak luntur ➑ bahan tidak mengkerut ➑ bahan tebal ➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci ➑ dijamin ➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena : ➑ panjang atasan depan 115 cm ➑ panjang belakang 120 cm ➑ panjang bawahan 115 cm ➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga : ➑ 175.000 ➑ ongkos kirim GRATIS ⏺ berat dan pengiriman : Berat 1 pcs = 780 gram Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran : ➑ BRI ➑ MANDIRI ➑ SHOPEE ⏺ kontak : RATRI : 085802453936 ZAIN : 085800029632 #mukenahmurah  #mukenahcantik  #mukenah  #mukenaharian  #mukenahalus  #mukenahijab  #mukenahits  #mukenahitz  #mukenahstore  #butik  #butikmuslimah  #butikonline  #butikmukenah  #muslimah  #muslimahfashion 
RANA daily dress

Material Jersey grade terbaik - Cocok untuk gamis harian, padu padan dengan khimar instant atau pashmina panjang
- Tidak mudah kusut dan mudah perawatan
- Jahit rapi dan nyaman

Harga normal: 200 rb
Harga diskon : 165 rb
Ready hanya size M saja
Tidak buka PO

#GamisBrandedMurah #GamisSyariModern #GamisBranded #GamisJersey #GamisBahanAdem #GamisSantai #GamisSimple #GamisJumbo #GamisCustomSize #GamisXXXL #ButikOnline
Batik print katun halus 240x110 @85.000

Menerima pesanan seragam
Ambil banyak harga grosir
#batik #batiksolo #batikindonesia #designer #design #fashion #fashionable #seragam #seragambatik #seragamkantor #seragaman #butik #butiq #butikonline #batikmewah #batikexclusif #batikcouple #batiktulis #griya_batiksolo
"Kamu menyingkirkan batu, duri dan tulang dari tengah jalan, itu adalah sedekah bagimu" .
.

Mau beli atau sekedar tanya info???
Hubungi admin kami via WhatsApp di
082119204999 / 082127899912
Atau via messenger di
http://m.me/admnwboutique

#nineswidosari #nineswidosariboutique #nineswidosaricollection #nineswidosaristyle #nineswidosariboutiquer #nine's #ninestyles #ninesboutiques #ninesshop #ninesfashion #ninesfashionshow #ninestories #hijab #hijabislam #hijabnines #hijabers #hijabs #hijabsyari #hijabfashion #muslim #muslimah #muslimahfashion #bajumuslimah #reseller #Butik #butikonline
"Kamu menyingkirkan batu, duri dan tulang dari tengah jalan, itu adalah sedekah bagimu" . . Mau beli atau sekedar tanya info??? Hubungi admin kami via WhatsApp di 082119204999 / 082127899912 Atau via messenger di http://m.me/admnwboutique #nineswidosari  #nineswidosariboutique  #nineswidosaricollection  #nineswidosaristyle  #nineswidosariboutiquer  #nine 's #ninestyles  #ninesboutiques  #ninesshop  #ninesfashion  #ninesfashionshow  #ninestories  #hijab  #hijabislam  #hijabnines  #hijabers  #hijabs  #hijabsyari  #hijabfashion  #muslim  #muslimah  #muslimahfashion  #bajumuslimah  #reseller  #Butik  #butikonline 
RAISYA daily dress

Material Jersey grade terbaik
- Dress A line dengan aksen ruffle dibagian atas
- Cocok untuk gamis harian, padu padan dengan khimar instant atau pashmina panjang
- Tidak mudah kusut dan mudah perawatan
- Jahit rapi dan nyaman

Harga normal: 200 rb
Harga diskon : 165 rb
Ready hanya size M saja
Tidak buka PO

#GamisBrandedMurah #GamisSyariModern #GamisBranded #GamisJersey #GamisBahanAdem #GamisSantai #GamisSimple #GamisJumbo #GamisCustomSize #GamisXXXL #ButikOnline
RAISYA daily dress Material Jersey grade terbaik - Dress A line dengan aksen ruffle dibagian atas - Cocok untuk gamis harian, padu padan dengan khimar instant atau pashmina panjang - Tidak mudah kusut dan mudah perawatan - Jahit rapi dan nyaman Harga normal: 200 rb Harga diskon : 165 rb Ready hanya size M saja Tidak buka PO #GamisBrandedMurah  #GamisSyariModern  #GamisBranded  #GamisJersey  #GamisBahanAdem  #GamisSantai  #GamisSimple  #GamisJumbo  #GamisCustomSize  #GamisXXXL  #ButikOnline 
⏺zaheera store⏺
⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1
➑ jahitan kwalitas butik
➑ tidak luntur
➑ bahan tidak mengkerut
➑ bahan tebal
➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci
➑ dijamin
➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena :
➑ panjang atasan depan 115 cm
➑ panjang belakang 120 cm
➑ panjang bawahan 115 cm
➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga :
➑ 175.000
➑ ongkos kirim GRATIS
⏺ berat dan pengiriman :
Berat 1 pcs = 780 gram
Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran :
➑ BRI
➑ MANDIRI
➑ SHOPEE
⏺ kontak :
RATRI : 085802453936
ZAIN : 085800029632

#mukenahmurah #mukenahcantik #mukenah #mukenaharian #mukenahalus #mukenahijab #mukenahits #mukenahitz #mukenahstore #butik #butikmuslimah #butikonline #butikmukenah #muslimah #muslimahfashion
⏺zaheera store⏺ ⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1 ➑ jahitan kwalitas butik ➑ tidak luntur ➑ bahan tidak mengkerut ➑ bahan tebal ➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci ➑ dijamin ➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena : ➑ panjang atasan depan 115 cm ➑ panjang belakang 120 cm ➑ panjang bawahan 115 cm ➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga : ➑ 175.000 ➑ ongkos kirim GRATIS ⏺ berat dan pengiriman : Berat 1 pcs = 780 gram Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran : ➑ BRI ➑ MANDIRI ➑ SHOPEE ⏺ kontak : RATRI : 085802453936 ZAIN : 085800029632 #mukenahmurah  #mukenahcantik  #mukenah  #mukenaharian  #mukenahalus  #mukenahijab  #mukenahits  #mukenahitz  #mukenahstore  #butik  #butikmuslimah  #butikonline  #butikmukenah  #muslimah  #muslimahfashion 
⏺zaheera store⏺
⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1
➑ jahitan kwalitas butik
➑ tidak luntur
➑ bahan tidak mengkerut
➑ bahan tebal
➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci
➑ dijamin
➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena :
➑ panjang atasan depan 115 cm
➑ panjang belakang 120 cm
➑ panjang bawahan 115 cm
➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga :
➑ 175.000
➑ ongkos kirim GRATIS
⏺ berat dan pengiriman :
Berat 1 pcs = 780 gram
Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran :
➑ BRI
➑ MANDIRI
➑ SHOPEE
⏺ kontak :
RATRI : 085802453936
ZAIN : 085800029632

#mukenahmurah #mukenahcantik #mukenah #mukenaharian #mukenahalus #mukenahijab #mukenahits #mukenahitz #mukenahstore #butik #butikmuslimah #butikonline #butikmukenah #muslimah #muslimahfashion
⏺zaheera store⏺ ⏺ Brand : Hargo dumilah ⏺ Material/bahan : ➑ Rayon super high quality / santung kwalitas nomer 1 ➑ jahitan kwalitas butik ➑ tidak luntur ➑ bahan tidak mengkerut ➑ bahan tebal ➑ ukuran tidak mengkerut bila dicuci ➑ dijamin ➑ dilengkapi sajadah kecil dan tas ⏺ Ukuran mukena : ➑ panjang atasan depan 115 cm ➑ panjang belakang 120 cm ➑ panjang bawahan 115 cm ➑ ukuran sajadah 75 x 48 cm ⏺ harga : ➑ 175.000 ➑ ongkos kirim GRATIS ⏺ berat dan pengiriman : Berat 1 pcs = 780 gram Pengiriman = J&T ⏺ pembayaran : ➑ BRI ➑ MANDIRI ➑ SHOPEE ⏺ kontak : RATRI : 085802453936 ZAIN : 085800029632 #mukenahmurah  #mukenahcantik  #mukenah  #mukenaharian  #mukenahalus  #mukenahijab  #mukenahits  #mukenahitz  #mukenahstore  #butik  #butikmuslimah  #butikonline  #butikmukenah  #muslimah  #muslimahfashion 
RAISYA daily dress

Material Jersey grade terbaik
- Dress A line dengan aksen ruffle dibagian atas
- Cocok untuk gamis harian, padu padan dengan khimar instant atau pashmina panjang
- Tidak mudah kusut dan mudah perawatan
- Jahit rapi dan nyaman

Harga normal: 200 rb
Harga diskon : 165 rb
Ready hanya size M saja
Tidak buka PO

#GamisBrandedMurah #GamisSyariModern #GamisBranded #GamisJersey #GamisBahanAdem #GamisSantai #GamisSimple #GamisJumbo #GamisCustomSize #GamisXXXL #ButikOnline
RAISYA daily dress Material Jersey grade terbaik - Dress A line dengan aksen ruffle dibagian atas - Cocok untuk gamis harian, padu padan dengan khimar instant atau pashmina panjang - Tidak mudah kusut dan mudah perawatan - Jahit rapi dan nyaman Harga normal: 200 rb Harga diskon : 165 rb Ready hanya size M saja Tidak buka PO #GamisBrandedMurah  #GamisSyariModern  #GamisBranded  #GamisJersey  #GamisBahanAdem  #GamisSantai  #GamisSimple  #GamisJumbo  #GamisCustomSize  #GamisXXXL  #ButikOnline 
Brokat lengan terompet dalaman satin, ready LD 94, PJG 58, IDR 325
#brokatmodern #brokat #blusbrokat #modernbatik #modernbrokat #urbanbatik #onlinebatik #onlineboutique #butikonline #butikbatik