an online Instagram web viewer

#buangangin medias

Photos

piu💨 piu💨 piu 💨

hahaha tahu tak
dari semalam kawan kawan duk attach poster ni kat wasap

serious! kan dah kata
ramai suka kentut haha
sebab kentut sangat menyeronokkan

kentut jadi lebih mudah dengan #natuwrel detoxbar 😂
kentut tak sedar. tahu tahu je dah keluar hahahaha
pastu perut terus kempis dan sangat selesa piu piu piu

nak kurus? kentut lah!
.
Harga normal rm45.00
🎉PROMO RAYA RM38.00 ONLY!!
.
Sah sehingga 30jun sahaja.
Jom order! Tinggal seminggu je lagi nak grab promo raya😍
.
#natuwrel #effortless #detoxbar
#selamat #sihat #terenganu #kualaterengganu #kualanerus #beautyconsultant #NaturalBeauty #HALAL #GMP #KKM #MuslimProduct 
#SayaGunaSayaJual #TrustedSeller #natuwrelbodycare #bodycare #detox #sabun #angin #buangangin #halia #lemon #love1016
piu💨 piu💨 piu 💨 hahaha tahu tak dari semalam kawan kawan duk attach poster ni kat wasap serious! kan dah kata ramai suka kentut haha sebab kentut sangat menyeronokkan kentut jadi lebih mudah dengan #natuwrel  detoxbar 😂 kentut tak sedar. tahu tahu je dah keluar hahahaha pastu perut terus kempis dan sangat selesa piu piu piu nak kurus? kentut lah! . Harga normal rm45.00 🎉PROMO RAYA RM38.00 ONLY!! . Sah sehingga 30jun sahaja. Jom order! Tinggal seminggu je lagi nak grab promo raya😍 . #natuwrel  #effortless  #detoxbar  #selamat  #sihat  #terenganu  #kualaterengganu  #kualanerus  #beautyconsultant  #NaturalBeauty  #HALAL  #GMP  #KKM  #MuslimProduct  #SayaGunaSayaJual  #TrustedSeller  #natuwrelbodycare  #bodycare  #detox  #sabun  #angin  #buangangin  #halia  #lemon  #love1016 
.
Anak dara boleh makan #Jamuindahkeluarga dan #coklatlovehabibi jika ada masalah #haid dan utk jaga dalaman badan.
.
Kalau yg dah kahwin tu boleh  service dgn #susukkekaldara2 skali. .
Ketat metat melekat rapat oiii!!!
.
Harga
Jamu indah keluarga RM129/50biji
Coklat love habibi rm48
Susuk kekal dara rm45
Kalau nak harga murah sila lah wsp hakak ❤
📲 016-7934782
.
#senggugut #haidtaklawas #pelawashaid #buangangin #sembelit #jamuindahkeluargajsd #jik #jamudalampantang #setikhtiarhamil #sukarhamil #jsd #stokisjsd #jamususukdara #sabah #sarawak
#dropshipwanted #AgenDiperlukan
#jamujalinancinta #jjc #jamukurus
#kuruslangsing #jamuonline
#terapiinstagram #sokonglike
. Anak dara boleh makan #Jamuindahkeluarga  dan #coklatlovehabibi  jika ada masalah #haid  dan utk jaga dalaman badan. . Kalau yg dah kahwin tu boleh service dgn #susukkekaldara2  skali. . Ketat metat melekat rapat oiii!!! . Harga Jamu indah keluarga RM129/50biji Coklat love habibi rm48 Susuk kekal dara rm45 Kalau nak harga murah sila lah wsp hakak ❤ 📲 016-7934782 . #senggugut  #haidtaklawas  #pelawashaid  #buangangin  #sembelit  #jamuindahkeluargajsd  #jik  #jamudalampantang  #setikhtiarhamil  #sukarhamil  #jsd  #stokisjsd  #jamususukdara  #sabah  #sarawak  #dropshipwanted  #AgenDiperlukan  #jamujalinancinta  #jjc  #jamukurus  #kuruslangsing  #jamuonline  #terapiinstagram  #sokonglike 
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan
*kentut
*sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas
(1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin
•Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun*
• 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan*
• RM35 *Kandungan SABUN PANTANG*
=================== *🌱 Jerangau*
 Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia*
Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit*
-Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur*
Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal*
 Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin*
Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani*
Merawat masalah bau badan 
Dan herba-herba terpilih

Jom Order
http://www.wasap.my/60164488343

#sabunpantang
#sabunpantangpenang
#pantang
#sabunmandi
#sabunmandiherba
#urut
#mandiherbapenang
#mandiherba
#sabunpantangmurah
#berpantang
#buangangin
#lawas
#lenguh
#lenguhbadan
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan *kentut *sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas (1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang •Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun* • 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan* • RM35 *Kandungan SABUN PANTANG* =================== *🌱 Jerangau* Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia* Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit* -Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur* Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal* Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin* Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani* Merawat masalah bau badan Dan herba-herba terpilih Jom Order http://www.wasap.my/60164488343 #sabunpantang  #sabunpantangpenang  #pantang  #sabunmandi  #sabunmandiherba  #urut  #mandiherbapenang  #mandiherba  #sabunpantangmurah  #berpantang  #buangangin  #lawas  #lenguh  #lenguhbadan 
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan
*kentut
*sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas
(1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin
•Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun*
• 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan*
• RM35 *Kandungan SABUN PANTANG*
=================== *🌱 Jerangau*
 Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia*
Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit*
-Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur*
Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal*
 Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin*
Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani*
Merawat masalah bau badan 
Dan herba-herba terpilih

Jom Order
http://www.wasap.my/60164488343

#sabunpantang
#sabunpantangpenang
#pantang
#sabunmandi
#sabunmandiherba
#urut
#mandiherbapenang
#mandiherba
#sabunpantangmurah
#berpantang
#buangangin
#lawas
#lenguh
#lenguhbadan
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan *kentut *sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas (1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang •Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun* • 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan* • RM35 *Kandungan SABUN PANTANG* =================== *🌱 Jerangau* Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia* Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit* -Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur* Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal* Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin* Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani* Merawat masalah bau badan Dan herba-herba terpilih Jom Order http://www.wasap.my/60164488343 #sabunpantang  #sabunpantangpenang  #pantang  #sabunmandi  #sabunmandiherba  #urut  #mandiherbapenang  #mandiherba  #sabunpantangmurah  #berpantang  #buangangin  #lawas  #lenguh  #lenguhbadan 
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan
*kentut
*sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas
(1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin
•Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun*
• 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan*
• RM35 *Kandungan SABUN PANTANG*
=================== *🌱 Jerangau*
 Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia*
Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit*
-Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur*
Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal*
 Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin*
Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani*
Merawat masalah bau badan 
Dan herba-herba terpilih

Jom Order
http://www.wasap.my/60164488343

#sabunpantang
#sabunpantangpenang
#pantang
#sabunmandi
#sabunmandiherba
#urut
#mandiherbapenang
#mandiherba
#sabunpantangmurah
#berpantang
#buangangin
#lawas
#lenguh
#lenguhbadan
🌸 *SABUN PANTANG*🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratuss herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. *Manfaat:* ✔ Membantu mengeluarkan angin dalam badan *kentut *sendawa ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔ Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah ✔melawaskan dan membantu pembuangan air besar ✔Badan pasti rasa segar selepas penggunaan ✔Membantu melembapkan kulit badan ✔menghilangkan rasa lenguh lenguh *Cara Penggunaan* •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu meresap & bilas (1-3minit) *Siapa yang boleh guna?* •Ibu yang berpantang •Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung .sesuai untuk semua wanita dan lelaki P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi *elakkan* sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. *Berat Sabun* • 100gm++ tahan lebih 3 bulan *Harga Pasaran* •RM50 *Harga Pengenalan* • RM35 *Kandungan SABUN PANTANG* =================== *🌱 Jerangau* Merawat bahagian dalaman bagi wanita yang bersalin. *🌱Halia* Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi. *🌱Kunyit* -Membantu dalam metabolisme lemak dan membantu dalam pengurusan berat badan *🌱Cekur* Membantu merawat sakit sendiri & membuang angin. *🌱Cabai Pintal* Melancarkan perjalanan darah, melembutkan urat dan melegakan kesakitan urat. *🌱Tahi Angin* Merawat penyakit asma,ubat meriang,penambah stamina. *🌱Manjakani* Merawat masalah bau badan Dan herba-herba terpilih Jom Order http://www.wasap.my/60164488343 #sabunpantang  #sabunpantangpenang  #pantang  #sabunmandi  #sabunmandiherba  #urut  #mandiherbapenang  #mandiherba  #sabunpantangmurah  #berpantang  #buangangin  #lawas  #lenguh  #lenguhbadan 
M Dahla rasanya sedap. Kesannya pun hebat.. Alhamdulillah period dh lancar. Takda sekat2 lg dah...
.
Coklat Love Habibi sngt  sesuai utk yg Ada masalah period X teratur.
.
Rm48
Pos Rm7 sm RM10 ss
.
.
Wasap Iman utk order 💓💓
📲01111945595
Stokis sah jsd
Link whsap Di bio 📲

#coklatlovehabibi #senggugut #haidtaklawas #haidlancar #migrain #buangangin #perutbuncit #ikhtiarhamil #sukarhamil #coklatherba #jamususukdara #sisjualjsd #sabah #sarawak #jsdselangor #shahalam #kualalumpur #melaka #anakdara #like4like #freereview #follow4follow
M Dahla rasanya sedap. Kesannya pun hebat.. Alhamdulillah period dh lancar. Takda sekat2 lg dah... . Coklat Love Habibi sngt sesuai utk yg Ada masalah period X teratur. . Rm48 Pos Rm7 sm RM10 ss . . Wasap Iman utk order 💓💓 📲01111945595 Stokis sah jsd Link whsap Di bio 📲 #coklatlovehabibi  #senggugut  #haidtaklawas  #haidlancar  #migrain  #buangangin  #perutbuncit  #ikhtiarhamil  #sukarhamil  #coklatherba  #jamususukdara  #sisjualjsd  #sabah  #sarawak  #jsdselangor  #shahalam  #kualalumpur  #melaka  #anakdara  #like4like  #freereview  #follow4follow 
Anak dara boleh makan #Jamuindahkeluarga dan #coklatlovehabibi jika ada masalah #haid dan utk jaga dalaman badan.
.
Kalau yg dah kahwin tu boleh  service dgn #susukkekaldara2 skali. 
Ketat metat melekat rapat oiii!!!
.
Harga
Jamu indah keluarga RM129/50biji
Coklat love habibi rm48
Susuk kekal dara rm45

Wasap Iman jum ❤️
011.1194.5595
STOKIS SAH JSD

#senggugut #haidtaklawas #pelawashaid #shahalam #buangangin #sembelit #jamuindahkeluargajsd #jamudalampantang #setikhtiarhamil #sukarhamil #jsd #jsdselangor #stokisjsd #jamususukdara #sabah #sarawak
#dropshipwanted #AgenDiperlukan
Anak dara boleh makan #Jamuindahkeluarga  dan #coklatlovehabibi  jika ada masalah #haid  dan utk jaga dalaman badan. . Kalau yg dah kahwin tu boleh service dgn #susukkekaldara2  skali. Ketat metat melekat rapat oiii!!! . Harga Jamu indah keluarga RM129/50biji Coklat love habibi rm48 Susuk kekal dara rm45 Wasap Iman jum ❤️ 011.1194.5595 STOKIS SAH JSD #senggugut  #haidtaklawas  #pelawashaid  #shahalam  #buangangin  #sembelit  #jamuindahkeluargajsd  #jamudalampantang  #setikhtiarhamil  #sukarhamil  #jsd  #jsdselangor  #stokisjsd  #jamususukdara  #sabah  #sarawak  #dropshipwanted  #AgenDiperlukan 
Jadi klo saia mau mengurangi berat badan saia 6 kg saia harus ngentut sekitar 200.000 kali. Baiklah.. semangat!! Dimulai dari sekarang!! #kentut #langsing #fart #buangangin #beratbadan #lossweight
Ada orang tegur pil apa yang Kak Vit bawak tu. Warnanya hijau menyegarkan mata. Baunya pun wangi berangin. Dari jauh tertoleh ingatkan gula-gula berperisa 'mint'. Kak Vit cakap inilah Alfalfa yang boleh angkut lelemaks keluar dari badan. Buang angin dan segala sebu senak perut tu. Boleh lancarkan mana yang sembelit terbelit. 😁

Pilnya pun ringan dan mudah telan. Konsisten sebulan, In Shaa Allah, boleh ringan rasa badan. 😍

#Alfalfa
#buangangin
#perutkembung 
#codkotawarisan 
#codklia 
#codbandarbarusalaktinggi 
#ejenshaklee
#pengedarshaklee
Ada orang tegur pil apa yang Kak Vit bawak tu. Warnanya hijau menyegarkan mata. Baunya pun wangi berangin. Dari jauh tertoleh ingatkan gula-gula berperisa 'mint'. Kak Vit cakap inilah Alfalfa yang boleh angkut lelemaks keluar dari badan. Buang angin dan segala sebu senak perut tu. Boleh lancarkan mana yang sembelit terbelit. 😁 Pilnya pun ringan dan mudah telan. Konsisten sebulan, In Shaa Allah, boleh ringan rasa badan. 😍 #Alfalfa  #buangangin  #perutkembung  #codkotawarisan  #codklia  #codbandarbarusalaktinggi  #ejenshaklee  #pengedarshaklee 
Video ni hakak xedit tau!!😅😅 real punye. Huhu bila perah byk keluar madunye.
.
insya-Allah start esok sis dh boleh mula keje2 mengepos & cod tau!!😉
.
👆 saiz beso. 700g RM150 ja. Pos tmbh rm10.
.
.
Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬.
www.wasap.my/60136217211/madushuibviral
.
.
.
#maduaslimalaysia
#maduviralshuib 
#madushuibviral 
#maduoriginal 
#jomkitabermadu
#honeybar 
#honeystix
#madusaranglebah 
#beefactory 
#maduviral 
#bajuraya2018
#maduoribyshuib 
#madubarshuib 
#makanansunnah 
#madulebahasli 
#maduaslimurah 
#madustixaslishuib
#m3sb
#ubatbatuksemulajadi 
#agenmadushuib
#madushuibsepahtu 
#testimonimadushuib
#madubersamasarang
#madustixshuib
#madustix
#buangangin
#madushuib
Video ni hakak xedit tau!!😅😅 real punye. Huhu bila perah byk keluar madunye. . insya-Allah start esok sis dh boleh mula keje2 mengepos & cod tau!!😉 . 👆 saiz beso. 700g RM150 ja. Pos tmbh rm10. . . Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬. www.wasap.my/60136217211/madushuibviral . . . #maduaslimalaysia  #maduviralshuib  #madushuibviral  #maduoriginal  #jomkitabermadu  #honeybar  #honeystix  #madusaranglebah  #beefactory  #maduviral  #bajuraya2018  #maduoribyshuib  #madubarshuib  #makanansunnah  #madulebahasli  #maduaslimurah  #madustixaslishuib  #m3sb  #ubatbatuksemulajadi  #agenmadushuib  #madushuibsepahtu  #testimonimadushuib  #madubersamasarang  #madustixshuib  #madustix  #buangangin  #madushuib 
Tiga botol yang wajib ada dalam handbag anda!
.
Terlebih makan? - Detoxkan aje
.
Terlebih kene panas matahari? - beauty booster kan ada! Confirm tak sunburn
.
Keputihan banyak susah nak travel? - Vdolly kan ada!
.
Setiap botol ni harganya RM59. Tapi kalau nak jimat amik ketiga-tiga botol ni cuma RM150 saje! Dan yang best dapat free pouchbag tau! 😘
.
Whatsapp 013 9659331 untuk dapatkan trio combo atau klik je link di bio profile
Tiga botol yang wajib ada dalam handbag anda! . Terlebih makan? - Detoxkan aje . Terlebih kene panas matahari? - beauty booster kan ada! Confirm tak sunburn . Keputihan banyak susah nak travel? - Vdolly kan ada! . Setiap botol ni harganya RM59. Tapi kalau nak jimat amik ketiga-tiga botol ni cuma RM150 saje! Dan yang best dapat free pouchbag tau! 😘 . Whatsapp 013 9659331 untuk dapatkan trio combo atau klik je link di bio profile
🎼Ketupat rendang...🎵sila nikmati kawan penat memasak malam ke pagi...🎼wajik dan dodol jangan lupakan peninggalan nenek zaman berzaman🎶

Haa...macam-macam makanan kita jumpa time raya ni kan...yang lemak yang manis semua hado terhidang atas meja...semua nampak sodapppp! Aduiii susah nak tolak nihhh!

Opppsss...sebelum makan sapu dulu effenzee myracle ye...biar lemak tak sempat bertapak...yang perut rasa sebu penuh angin boleh sapu juga...berlumba-lumba angin keluar....fuhhh lega. 
Banyak lg sebenarnya kegunaan losyen viral ni. Nak dapatkan harga promosi raya ni...jom pm / wasap kak InaSZS 😍

www.wasap.my/60137796676/effenzee

#0137796676
#jomsihat
#hargaterlajakjimat
#Pelbagaifungsi
#plussize
#xxl
#kurus
#losyensejukwangi
#buangangin
#lemakcair
🎼Ketupat rendang...🎵sila nikmati kawan penat memasak malam ke pagi...🎼wajik dan dodol jangan lupakan peninggalan nenek zaman berzaman🎶 Haa...macam-macam makanan kita jumpa time raya ni kan...yang lemak yang manis semua hado terhidang atas meja...semua nampak sodapppp! Aduiii susah nak tolak nihhh! Opppsss...sebelum makan sapu dulu effenzee myracle ye...biar lemak tak sempat bertapak...yang perut rasa sebu penuh angin boleh sapu juga...berlumba-lumba angin keluar....fuhhh lega. Banyak lg sebenarnya kegunaan losyen viral ni. Nak dapatkan harga promosi raya ni...jom pm / wasap kak InaSZS 😍 www.wasap.my/60137796676/effenzee #0137796676  #jomsihat  #hargaterlajakjimat  #Pelbagaifungsi  #plussize  #xxl  #kurus  #losyensejukwangi  #buangangin  #lemakcair 
Terima kasih beli dgn kami.. 😍

Dah Cuba Homemade Jus Jantung kami?  Siapa yang belum,  cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌿JUS INI BUKAN UBAT, TAPI INI ADALAH  MAKANAN TAMBAHAN
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ WhatApps us for detail,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
just click WhatApps link at bio
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#testimonihmjj #hnh_kitchen #hnh_kitchentestimoni #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #jussihat  #jusjantung #subangjaya #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #bazarpaknil  #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual
Terima kasih beli dgn kami.. 😍 Dah Cuba Homemade Jus Jantung kami? Siapa yang belum, cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌿JUS INI BUKAN UBAT, TAPI INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ WhatApps us for detail,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ just click WhatApps link at bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #testimonihmjj  #hnh_kitchen  #hnh_kitchentestimoni  #homemade  #juslega  #forhealthybody  #juskolestrol  #jussihat  #jusjantung  #subangjaya  #sayajual  #visitmyig  #homemadejusjantung  #bazarpaknil  #bazaaronline  #buangangin  #nakkurus  #lawas  #sayaminumsayajual 
Cer teka ! Cer teka! .
Masa dlm pantang anak no 2 , dia gunakan Miracle Lotion👍🏻. .
.
Lps habis pantang pun dia masih guna Miracle Lotion.
.
. 
Sbb tu tummy dia flat & cantik jerr. .
.
Awak bila lagi ? 
Larat ke tgok perut sendiri makin maju & maju ke depan ?😭😭
.
.
💃🏻💃🏻💃🏻WA 012-2009646.
#perutkempis.
#buangangin.
#bantusistemperlawasan.
Cer teka ! Cer teka! . Masa dlm pantang anak no 2 , dia gunakan Miracle Lotion👍🏻. . . Lps habis pantang pun dia masih guna Miracle Lotion. . . Sbb tu tummy dia flat & cantik jerr. . . Awak bila lagi ? Larat ke tgok perut sendiri makin maju & maju ke depan ?😭😭 . . 💃🏻💃🏻💃🏻WA 012-2009646. #perutkempis . #buangangin . #bantusistemperlawasan .
Serius cakap kopi hijau ni memang sedap! Rasa lain dari yang lain.. Tak macam kopi biasa 😉
.
.
Paling most wanted nak2 lagi time lepas raya macam sekarang ni 😅
.
.
Bila makan terlebih je dah tak perlu risau lagii hehe.. Minum 1 or 2 sachet sehari pastu tengok lah dia punya flush macam mana! Cengginiii haaa 👍👍
.
.
Perut rasa lega dan badan rasa ringan! Angin sume keluar.. Tak caya meh laa pinang sekotak.. Pastu kompom nak repeat berkotak2 😘💃 .
.
#HasnaaKoOpiHijau 💵 RM150
📮FREE Postage!
30 sachet/box .
.
@qaseh_ana_bigbox
📲019 2586608
.
OR
. 
KLIK LINK DI BIO 👆 untuk whatsapp.. lebih pantas dan mudah!! 😉 .
.
#HasnaaKoOpiHijau #kopihijauabbyabadi #kopi #kopihijau #kopidiet
#pencintakopi
#halalanthoyyiban
#produktempatan #produkmuslim #terbaik #lawas #buangangin #diet #sembelit #sihat #cergas #kurus #greencoffee #coffeeaddict #coffee #coffeelovers #sedap #sayajualonline #bazaarpaknil #instagood #instafamous #igdaily #visitmyig #murahmeriah #umaima
Serius cakap kopi hijau ni memang sedap! Rasa lain dari yang lain.. Tak macam kopi biasa 😉 . . Paling most wanted nak2 lagi time lepas raya macam sekarang ni 😅 . . Bila makan terlebih je dah tak perlu risau lagii hehe.. Minum 1 or 2 sachet sehari pastu tengok lah dia punya flush macam mana! Cengginiii haaa 👍👍 . . Perut rasa lega dan badan rasa ringan! Angin sume keluar.. Tak caya meh laa pinang sekotak.. Pastu kompom nak repeat berkotak2 😘💃 . . #HasnaaKoOpiHijau  💵 RM150 📮FREE Postage! 30 sachet/box . . @qaseh_ana_bigbox 📲019 2586608 . OR . KLIK LINK DI BIO 👆 untuk whatsapp.. lebih pantas dan mudah!! 😉 . . #HasnaaKoOpiHijau  #kopihijauabbyabadi  #kopi  #kopihijau  #kopidiet  #pencintakopi  #halalanthoyyiban  #produktempatan  #produkmuslim  #terbaik  #lawas  #buangangin  #diet  #sembelit  #sihat  #cergas  #kurus  #greencoffee  #coffeeaddict  #coffee  #coffeelovers  #sedap  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #instagood  #instafamous  #igdaily  #visitmyig  #murahmeriah  #umaima 
Sat jer dah 6 Syawal.
Masih mood raya ke tu?
Akak baru start masuk ofis ari ni.
First day posa di bulan Syawal.
Macam banyak jeer lelemaks nak kena buang ni. 😊
Almaklum makan tak hengat.
.
Nasib akak memang amalkan #Tamargo dan #Gindy. Memang good combination dua2 ni.
Untuk #Detox, #TambahTenaga, #ElakSembelit, #BuangAngin dan macam2 lagi.
.
Gindy tu, kalau campur dengan air panas dan minum, perrghhh.. memang ada ummmpphhh. Segar jer rasa. Gabungan #HaliaBentong, #Kurma dan #GulaPerang memang terbaik.
.
Lagi best pulak, amalkan #TabletKurma Tamargo yang ada 5 beradik #MakananSunnah - #SusuKambing, #BuahTin, #Kismis, #Madu, #Habbatussauda serta tambahan #Probiotik yg membantu proses pencernaan kita.
.
Sape yang teringin nak dapatkan Tamargo dan Gindy ni, boleh klik link kat bio profile atau whatsapp akak terus at +60122830976.
.
Both harga sama at RM45 (SM) atau RM49 (SS) sebotol atau sepeket.
Boleh combine Combo 3 atau 5 kalau nak jimat.
.
Offer bulan Syawal ni, beli 2 at RM90 free pos (Semenanjung Malaysia) - jimat RM8
Utk Sabah Sarawak - beli 2 at RM98 (jimat RM12 utk pos)

#BazarPakNil #CTDK #SayangRaya #Malaysia #HariRaya #FreePos #JomSihat #SihatSekeluarga #ZabeauTeam #CuciUsus #PakejJimat #JagaKesihatan
Sat jer dah 6 Syawal. Masih mood raya ke tu? Akak baru start masuk ofis ari ni. First day posa di bulan Syawal. Macam banyak jeer lelemaks nak kena buang ni. 😊 Almaklum makan tak hengat. . Nasib akak memang amalkan #Tamargo  dan #Gindy . Memang good combination dua2 ni. Untuk #Detox , #TambahTenaga , #ElakSembelit , #BuangAngin  dan macam2 lagi. . Gindy tu, kalau campur dengan air panas dan minum, perrghhh.. memang ada ummmpphhh. Segar jer rasa. Gabungan #HaliaBentong , #Kurma  dan #GulaPerang  memang terbaik. . Lagi best pulak, amalkan #TabletKurma  Tamargo yang ada 5 beradik #MakananSunnah  - #SusuKambing , #BuahTin , #Kismis , #Madu , #Habbatussauda  serta tambahan #Probiotik  yg membantu proses pencernaan kita. . Sape yang teringin nak dapatkan Tamargo dan Gindy ni, boleh klik link kat bio profile atau whatsapp akak terus at +60122830976. . Both harga sama at RM45 (SM) atau RM49 (SS) sebotol atau sepeket. Boleh combine Combo 3 atau 5 kalau nak jimat. . Offer bulan Syawal ni, beli 2 at RM90 free pos (Semenanjung Malaysia) - jimat RM8 Utk Sabah Sarawak - beli 2 at RM98 (jimat RM12 utk pos) #BazarPakNil  #CTDK  #SayangRaya  #Malaysia  #HariRaya  #FreePos  #JomSihat  #SihatSekeluarga  #ZabeauTeam  #CuciUsus  #PakejJimat  #JagaKesihatan 
Uih...lama tak update meniaga... Walaupun tak promote letup2 tapi masih jalan bisnes. Sebab? Barang baeekkk.. Sape yg amalkan taulah beza macam mana rasa.. Fura pun amal sampai sekarang.. Untuk dalaman...dalaman tip top luaran pun berseri2.... #rosebud
#rosebudtea
#bungakering
#tehbunga
#tehbungaros
#frenchrose
#buangangin
Ada customer sis curious😅 selamat ke klo pos madu..lain la klo cod. By hand je katanya..huhu
.
.
insya-Allah, team sis masih kekalkan balut tebal, ikhtiar elak pecah. & Alhamdulillah setakat ni xda pon isu pecah bekas tu. .
.
.
Tgh raye ke kije dh korang ni?? Hihi.
.
Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬.
www.wasap.my/60136217211/madushuibviral
.
.
.
#maduaslimalaysia
#maduviralshuib 
#madushuibviral 
#maduoriginal 
#jomkitabermadu
#honeybar 
#honeystix
#madusaranglebah 
#beefactory 
#maduviral 
#bajuraya2018
#maduoribyshuib 
#madubarshuib 
#makanansunnah 
#madulebahasli 
#maduaslimurah 
#madustixaslishuib
#m3sb
#ubatbatuksemulajadi 
#agenmadushuib
#madushuibsepahtu 
#testimonimadushuib
#madubersamasarang
#madustixshuib
#madustix
#buangangin
#madushuib
Ada customer sis curious😅 selamat ke klo pos madu..lain la klo cod. By hand je katanya..huhu . . insya-Allah, team sis masih kekalkan balut tebal, ikhtiar elak pecah. & Alhamdulillah setakat ni xda pon isu pecah bekas tu. . . . Tgh raye ke kije dh korang ni?? Hihi. . Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬. www.wasap.my/60136217211/madushuibviral . . . #maduaslimalaysia  #maduviralshuib  #madushuibviral  #maduoriginal  #jomkitabermadu  #honeybar  #honeystix  #madusaranglebah  #beefactory  #maduviral  #bajuraya2018  #maduoribyshuib  #madubarshuib  #makanansunnah  #madulebahasli  #maduaslimurah  #madustixaslishuib  #m3sb  #ubatbatuksemulajadi  #agenmadushuib  #madushuibsepahtu  #testimonimadushuib  #madubersamasarang  #madustixshuib  #madustix  #buangangin  #madushuib 
🌿Kurma Dhuha persediaan herba homemade hasil air tangan Bonda Rozita Ibrahim Jamu Ratu Malaya (JRM). Diformulasikan dari Madu Akasia, Pelbagai Ekstrak Minyak Herba dari tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan untuk lelaki juga wanita.
.
.
. 🌼FUNGSI & KELEBIHAN KURMA DHUHA :
.
- Amat bagus untuk lelaki dan wanita yang telah berkahwin bagi meningkatkan tenaga batin.
- Sesuai untuk warga emas bagi melancarkan peredaran darah & melegakan masalah saraf / sendi.
- Boleh diambil kanak2 seawal usia 5 tahun juga anak dara / teruna.
- Boleh dimakan wanita hamil, dalam pantang juga semasa period
.
.
. 🌷KHASIAT LAIN :
.
- Pengaliran darah lebih baik dan lancar
- Payudara jadi besar dan tegang
- Air susu yang banyak
- Menaikkan Punggung
- Merawat kentut vagina
- Merawat Urat Saraf & Sendi
- Merawat lenguh2 badan, sakit tengkuk, bahu, belakang, pinggang & lutut
- Merawat sakit tumit @ kebas kaki & tangan
- Tersalah Urat atau seliuh
- Badan tak mudah letih, sentiasa cergas bertenaga
- Menenangkan emosi, melegakan stress (menstabilkan hormon badan)
- Membuang racun dalam badan
- Menyuburkan rambut, menguatkan tulang & gigi
- Elakkan perut buncit, melawaskan pembuangan
- Turunkan kolestrol dengan cepat
- Buang angin berlebihan dalam badan
- Merawat Gerd / gastrik juga migrain
- Merawat masalah kewanitaan (keputihan, haid tak teratur, sindrom menopouse)
- Menurunkan berat badan
.
.
Order: www.wasap.my/60137443244
.
ISIAN: ● 1 BEKAS 60 BIJI Kecil2 .
👉 cara pengambilan:
.
😉 makan 1 hari 1 biji sahaja 😊 makan bila perlu .
.
Harga: RM100.00
.
Order: www.wasap.my/60137443244
.
#kurmadhuha #kurmadhuhajrm #maajundhuha #pulihtenaga #lelakidanwanita #missvketat #missbcantik #kebastangandankaki #sakituratsaraf #sakitsendi #kulitcantik #buangangin #kempiskanperut #rangsanghormon #milkbooster #keputihan #sakitbelakang #sakitpinggang #sakittumit #sakitlutut #jrmparitraja #jrmbatupahat #jrmsimpangrenggam
🌿Kurma Dhuha persediaan herba homemade hasil air tangan Bonda Rozita Ibrahim Jamu Ratu Malaya (JRM). Diformulasikan dari Madu Akasia, Pelbagai Ekstrak Minyak Herba dari tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan untuk lelaki juga wanita. . . . 🌼FUNGSI & KELEBIHAN KURMA DHUHA : . - Amat bagus untuk lelaki dan wanita yang telah berkahwin bagi meningkatkan tenaga batin. - Sesuai untuk warga emas bagi melancarkan peredaran darah & melegakan masalah saraf / sendi. - Boleh diambil kanak2 seawal usia 5 tahun juga anak dara / teruna. - Boleh dimakan wanita hamil, dalam pantang juga semasa period . . . 🌷KHASIAT LAIN : . - Pengaliran darah lebih baik dan lancar - Payudara jadi besar dan tegang - Air susu yang banyak - Menaikkan Punggung - Merawat kentut vagina - Merawat Urat Saraf & Sendi - Merawat lenguh2 badan, sakit tengkuk, bahu, belakang, pinggang & lutut - Merawat sakit tumit @ kebas kaki & tangan - Tersalah Urat atau seliuh - Badan tak mudah letih, sentiasa cergas bertenaga - Menenangkan emosi, melegakan stress (menstabilkan hormon badan) - Membuang racun dalam badan - Menyuburkan rambut, menguatkan tulang & gigi - Elakkan perut buncit, melawaskan pembuangan - Turunkan kolestrol dengan cepat - Buang angin berlebihan dalam badan - Merawat Gerd / gastrik juga migrain - Merawat masalah kewanitaan (keputihan, haid tak teratur, sindrom menopouse) - Menurunkan berat badan . . Order: www.wasap.my/60137443244 . ISIAN: ● 1 BEKAS 60 BIJI Kecil2 . 👉 cara pengambilan: . 😉 makan 1 hari 1 biji sahaja 😊 makan bila perlu . . Harga: RM100.00 . Order: www.wasap.my/60137443244 . #kurmadhuha  #kurmadhuhajrm  #maajundhuha  #pulihtenaga  #lelakidanwanita  #missvketat  #missbcantik  #kebastangandankaki  #sakituratsaraf  #sakitsendi  #kulitcantik  #buangangin  #kempiskanperut  #rangsanghormon  #milkbooster  #keputihan  #sakitbelakang  #sakitpinggang  #sakittumit  #sakitlutut  #jrmparitraja  #jrmbatupahat  #jrmsimpangrenggam 
Set BUANG LEMAK Selepas rayaaa..
😁

Nak buat macam mana lagi kalau dah terlajak makan.

Memang set ini boleh sangat nak buang lemak untuk kembali kempis dan langsing.

Jom back on track! 
Kembali berdiet dan turun berat badan.
Anda boleh!

WhatsApp #0133788207 *harga termasuk kos pos*

#SuzyHoneyHerbs 
#turunberatbadan 
#buanglemak 
#buangangin 
#kempisperut
.
Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut?  Oh tidak! 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌵 ALOE VERA
💐 LAVENDER
.
💸 RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❤️
. Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut? Oh tidak! 😱 . Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Tak percaya? Jom baca feedback ni. . Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍 . Sebab dalam MMG ada . 🌱 MINYAK KAYU PUTIH 🌵 ALOE VERA 💐 LAVENDER . 💸 RM45 . Berminat nak cuba, klik link wassap di bio . Info MMG boleh rujuk, @mmg_mell_info ❤️
.
Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut?  Oh tidak! 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌵 ALOE VERA
💐 LAVENDER
.
💸 RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❤️
. Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut? Oh tidak! 😱 . Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Tak percaya? Jom baca feedback ni. . Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍 . Sebab dalam MMG ada . 🌱 MINYAK KAYU PUTIH 🌵 ALOE VERA 💐 LAVENDER . 💸 RM45 . Berminat nak cuba, klik link wassap di bio . Info MMG boleh rujuk, @mmg_mell_info ❤️
.
Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut? Oh tidak! 😱
.
Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Tak percaya? Jom baca feedback ni.
.
Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍
.
Sebab dalam MMG ada
.
🌱 MINYAK KAYU PUTIH
🌵 ALOE VERA
💐 LAVENDER
.
💸 RM45
.
Berminat nak cuba, klik link wassap di bio
.
Info MMG boleh rujuk,
@mmg_mell_info ❤️
. Susah nak berjalan? Ada masalah kaki dengan lutut? Oh tidak! 😱 . Apa kata korang sapu Minyak Urut Moden MMG, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Tak percaya? Jom baca feedback ni. . Sapu sapu tuk kelegaan. Aumm! 😍 . Sebab dalam MMG ada . 🌱 MINYAK KAYU PUTIH 🌵 ALOE VERA 💐 LAVENDER . 💸 RM45 . Berminat nak cuba, klik link wassap di bio . Info MMG boleh rujuk, @mmg_mell_info ❤️
Masalah period tak teratur?  Haid tak dtg langsung?  Senggugut?  Wanita dlm pantang? Anak dara?  Semua boleh consume KECUALI WANITA HAMIL.

JAMU INDAH KELUARGA : RM129/50 BIJI
POSTAGE RM7SM/ RM10SS

WASAP Iman😘
📲011.1194.5595
STOKIS JSD ANDA
✅

#jamuindahkeluarga #jik #jamususukdara #senggugut #jeragat #cantikkankulit #rawatrahim #masalahcyst #migrain #buangangin #setjamuberpantang #panaskanrahim #rahimkembang #peranakanjatuh #terapiinstagram
#sabah #sarawak
Hi ladies. Ni testimoni baru dpt dr cust baru jamu Mutyara. Sis ni baru hbis pantang n ada masalah kekurangan susu. Alhamdulillah byk membantu.. Anda bila lagi!? Yg berminat blh whatsapp saya
📲0124113757 area Penang. Cod n pos sekali
#tambahsusubadan#buangangin#mantapdalaman#cantikkan kulit#
Hi ladies. Ni testimoni baru dpt dr cust baru jamu Mutyara. Sis ni baru hbis pantang n ada masalah kekurangan susu. Alhamdulillah byk membantu.. Anda bila lagi!? Yg berminat blh whatsapp saya 📲0124113757 area Penang. Cod n pos sekali #tambahsusubadan #buangangin #mantapdalaman #cantikkan  kulit#
CHECKLIST VITAMIN OPEN HOUSE

Kalau taknak masalah timbul akibat pemakanan yang macam-macam sepanjang raya ni, eloklah pertimbangkan semua vitamin dalam checklist ni 🌸 Omega Guard
🌸 Lecithin
🌸 Herblax
🌼 Peppermint Ginger

Memang membantu sangat. Sekurang-kurangnya perut tak sebu. 
Lemak tak bertambah banyak. Letih berpuasa Ramadhan sebulan, datang Syawal, banyak pula lelemaks degil diternak 😅😂 So, ikhtiarlah set vitamin ini, k

Hubungi saya untuk dapatkan ready stock Shaklee fresh untuk anda😉 📲 019-7646021
http://www.providenetwork.com

#vitaminShaklee 
#setbuanglemak 
#setbakarlemak
#vivix 
#vitaminsemulajadi 
#omegaguard
#minyakikanomega3 
#masalahkolesterol 
#lecithin
#setkurusshaklee 
#herblax 
#detox
#perutbuncit 
#cuciusus
#peppermintgingerplus 
#buanglemak 
#buangangin
#sakitperut
#ubatanginshaklee
#teaminstamf 
#vitaminraya
#openhouse
#setkurus
CHECKLIST VITAMIN OPEN HOUSE Kalau taknak masalah timbul akibat pemakanan yang macam-macam sepanjang raya ni, eloklah pertimbangkan semua vitamin dalam checklist ni 🌸 Omega Guard 🌸 Lecithin 🌸 Herblax 🌼 Peppermint Ginger Memang membantu sangat. Sekurang-kurangnya perut tak sebu. Lemak tak bertambah banyak. Letih berpuasa Ramadhan sebulan, datang Syawal, banyak pula lelemaks degil diternak 😅😂 So, ikhtiarlah set vitamin ini, k Hubungi saya untuk dapatkan ready stock Shaklee fresh untuk anda😉 📲 019-7646021 http://www.providenetwork.com #vitaminShaklee  #setbuanglemak  #setbakarlemak  #vivix  #vitaminsemulajadi  #omegaguard  #minyakikanomega3  #masalahkolesterol  #lecithin  #setkurusshaklee  #herblax  #detox  #perutbuncit  #cuciusus  #peppermintgingerplus  #buanglemak  #buangangin  #sakitperut  #ubatanginshaklee  #teaminstamf  #vitaminraya  #openhouse  #setkurus 
Taqabbalallahu waminna waminkum. Salam Aidilfitri buat semua😊😊. Seben sis da keje rini😅...#tb je kita..haha
.
.
Maaf zahir batin ya. Mne2 yg terkurang khidmat layanan..terlewat respon wasap ke dm kat Insta ke..fb pon deh.. 0-0😄
.
.
#maduaslimalaysia
#maduviralshuib 
#madushuibviral 
#maduoriginal 
#jomkitabermadu
#honeybar 
#honeystix
#madusaranglebah 
#beefactory 
#maduviral 
#bajuraya2018
#maduoribyshuib 
#madubarshuib 
#makanansunnah 
#madulebahasli 
#maduaslimurah 
#madustixaslishuib
#m3sb
#ubatbatuksemulajadi 
#agenmadushuib
#madushuibsepahtu 
#testimonimadushuib
#madubersamasarang
#madustixshuib
#madustix
#buangangin
#madushuib
Taqabbalallahu waminna waminkum. Salam Aidilfitri buat semua😊😊. Seben sis da keje rini😅...#tb  je kita..haha . . Maaf zahir batin ya. Mne2 yg terkurang khidmat layanan..terlewat respon wasap ke dm kat Insta ke..fb pon deh.. 0-0😄 . . #maduaslimalaysia  #maduviralshuib  #madushuibviral  #maduoriginal  #jomkitabermadu  #honeybar  #honeystix  #madusaranglebah  #beefactory  #maduviral  #bajuraya2018  #maduoribyshuib  #madubarshuib  #makanansunnah  #madulebahasli  #maduaslimurah  #madustixaslishuib  #m3sb  #ubatbatuksemulajadi  #agenmadushuib  #madushuibsepahtu  #testimonimadushuib  #madubersamasarang  #madustixshuib  #madustix  #buangangin  #madushuib 
.
Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh.
.
Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG.
.
Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!!
.
Nak grab? Klik link di bio 🌸
. Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh. . Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG. . Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!! . Nak grab? Klik link di bio 🌸
.
Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh.
.
Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG.
.
Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!!
.
Nak grab? Klik link di bio 🌸
. Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh. . Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG. . Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!! . Nak grab? Klik link di bio 🌸
.
Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh.
.
Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG.
.
Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN.
.
Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!!
.
Nak grab? Klik link di bio 🌸
. Raya raya ni mesti badan, kaki dengan tangan awak asek lenguh lenguh. . Tapi korang takyah risau ohkay. Now dah ada minyak urut moden MMG. . Sapu sapu je, PANTAS BANTU MELEGAKAN. . Lagik BEST sekarang ada PROMO BAIK punya!!! . Nak grab? Klik link di bio 🌸
Weeehuu..
Best ke sangat best ni?

Hasil mengamalkan Kapsul Kempis dan Kapsul Bawang Putih #SuzyHoneyHerbs .

Hasil rajin dan konsisten gunakan Krim Barut Herba setiap malam.

sis dah kata. Kena cuba dulu baru tahu. Tak janji akan kurus serta merta tapi kalau berat semakin turun menghampiri BMI normal kan dah sangat bagus tu.

Awak pun boleh punya!
Jom kempis!

WhatsApp 01140252118

#kempisperut 
#jamuperawatan 
#buangangin
Weeehuu.. Best ke sangat best ni? Hasil mengamalkan Kapsul Kempis dan Kapsul Bawang Putih #SuzyHoneyHerbs  . Hasil rajin dan konsisten gunakan Krim Barut Herba setiap malam. sis dah kata. Kena cuba dulu baru tahu. Tak janji akan kurus serta merta tapi kalau berat semakin turun menghampiri BMI normal kan dah sangat bagus tu. Awak pun boleh punya! Jom kempis! WhatsApp 01140252118 #kempisperut  #jamuperawatan  #buangangin 
Meh kita zoom sarang 🐝🐝madushuib untuk anda semua tengok dekat2. Cantik kan ciptaan Allah SWT ni? sarang pon boleh makan? Like chewing gum bila kunyah..last kunyah jadi mcm hampas cmtu..hmmm😊 sikit2 boleh la..
.
Madu Bar 700g .
💯 Asli & Fresh
🚫 Bahan campuran
.
Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬.
📲 www.wasap.my/60129045557
📲www.wasap.my/60129045557
.
.
.
#maduaslimalaysia
#maduviralshuib 
#madushuibviral 
#maduoriginal 
#jomkitabermadu
#honeybar 
#honeystix
#madusaranglebah 
#beefactory 
#maduviral 
#bajuraya2018
#maduoribyshuib 
#madubarshuib 
#makanansunnah 
#madulebahasli 
#maduaslimurah 
#madustixaslishuib
#m3sb
#ubatbatuksemulajadi
#makanansihat 
#agenmadushuib
#madushuibsepahtu 
#testimonimadushuib
#madubersamasarang
#madustixshuib
#madustix
#buangangin
#madushuib
Meh kita zoom sarang 🐝🐝madushuib untuk anda semua tengok dekat2. Cantik kan ciptaan Allah SWT ni? sarang pon boleh makan? Like chewing gum bila kunyah..last kunyah jadi mcm hampas cmtu..hmmm😊 sikit2 boleh la.. . Madu Bar 700g . 💯 Asli & Fresh 🚫 Bahan campuran . Nak ORDER? Tekan je link kt bio🔝 atau ⏬⏬. 📲 www.wasap.my/60129045557 📲www.wasap.my/60129045557 . . . #maduaslimalaysia  #maduviralshuib  #madushuibviral  #maduoriginal  #jomkitabermadu  #honeybar  #honeystix  #madusaranglebah  #beefactory  #maduviral  #bajuraya2018  #maduoribyshuib  #madubarshuib  #makanansunnah  #madulebahasli  #maduaslimurah  #madustixaslishuib  #m3sb  #ubatbatuksemulajadi  #makanansihat  #agenmadushuib  #madushuibsepahtu  #testimonimadushuib  #madubersamasarang  #madustixshuib  #madustix  #buangangin  #madushuib 
Set BUANG LEMAK Selepas rayaaa..
😁

Nak buat macam mana lagi kalau dah terlajak makan.

Memang set ini boleh sangat nak buang lemak untuk kembali kempis dan langsing.

Jom back on track! 
Kembali berdiet dan turun berat badan.
Anda boleh!

WhatsApp 01140252118 *harga termasuk kos pos*

#SuzyHoneyHerbs 
#turunberatbadan 
#buanglemak 
#buangangin 
#kempisperut
Set BUANG LEMAK Selepas rayaaa.. 😁 Nak buat macam mana lagi kalau dah terlajak makan. Memang set ini boleh sangat nak buang lemak untuk kembali kempis dan langsing. Jom back on track! Kembali berdiet dan turun berat badan. Anda boleh! WhatsApp 01140252118 *harga termasuk kos pos* #SuzyHoneyHerbs  #turunberatbadan  #buanglemak  #buangangin  #kempisperut 
Set BUANG LEMAK Selepas rayaaa..
😁

Nak buat macam mana lagi kalau dah terlajak makan.

Memang set ini boleh sangat nak buang lemak untuk kembali kempis dan langsing.

Jom back on track! 
Kembali berdiet dan turun berat badan.
Anda boleh!

WhatsApp #timahjamu ya.
tinyurl.com/SuzyHoney *harga termasuk kos pos*

#SuzyHoneyHerbs 
#turunberatbadan 
#buanglemak 
#buangangin 
#kempisperut
Set BUANG LEMAK Selepas rayaaa.. 😁 Nak buat macam mana lagi kalau dah terlajak makan. Memang set ini boleh sangat nak buang lemak untuk kembali kempis dan langsing. Jom back on track! Kembali berdiet dan turun berat badan. Anda boleh! WhatsApp #timahjamu  ya. tinyurl.com/SuzyHoney *harga termasuk kos pos* #SuzyHoneyHerbs  #turunberatbadan  #buanglemak  #buangangin  #kempisperut 
Terima kasih Ostematrix dan Omega Guard Shaklee kerana :
. ✅ mengurangkan sakit-sakit badan, sakit kaki, sakit pinggang sebab banyak berjalan waktu raya ni. . ✅ mengelak sembelit. Yang ni best sebab lawas membuang seperti biasa setiap hari. . ✅ mengawal lemak dan kolesterol dari berkumpul dalam  badan. . ✅ maintain berat badan. . ✅ buang angin dalam badan. Melegakan angin/gastrik/sebu perut. ✅ mengurangkan kaki tangan kebas/kejang
.

Mujurlah ada suplemen selamat yang sangat berkesan dan membantu ni. .

#sayajualshaklee
#ostematrix #osteoporosis #ostematrixshaklee #vitaminkalsium #ibuhamil #ibumenyusuanak #ibumengandung #kakikrem #sembelit #buasir #buangangin #minyakikanomega3 #omegaguardshakle #lawasmembuang #migraine
Terima kasih Ostematrix dan Omega Guard Shaklee kerana : . ✅ mengurangkan sakit-sakit badan, sakit kaki, sakit pinggang sebab banyak berjalan waktu raya ni. . ✅ mengelak sembelit. Yang ni best sebab lawas membuang seperti biasa setiap hari. . ✅ mengawal lemak dan kolesterol dari berkumpul dalam badan. . ✅ maintain berat badan. . ✅ buang angin dalam badan. Melegakan angin/gastrik/sebu perut. ✅ mengurangkan kaki tangan kebas/kejang . Mujurlah ada suplemen selamat yang sangat berkesan dan membantu ni. . #sayajualshaklee  #ostematrix  #osteoporosis  #ostematrixshaklee  #vitaminkalsium  #ibuhamil  #ibumenyusuanak  #ibumengandung  #kakikrem  #sembelit  #buasir  #buangangin  #minyakikanomega3  #omegaguardshakle  #lawasmembuang  #migraine