an online Instagram web viewer

#bspavenue medias

Photos

Hello super mama!

Selamat berhujung minggu.
Macam biasa la rutin hujung minggu.

Kemas rumah.
Cuci, sidai, lipat baju.
Masak.
Sental bilik air.
Melayan anak-anak.

Dah macam tangan sotong kan.

Tapi jangan risau.
Sebelum mama bertukar jadi hijau. Diffuse dulu eo orange.

Dah keletihan, tapi still ada kerja wajib buat, inhale en-r-gee. 
Sakit kepala, sapu peppermint.

Dah siap semua kerja, golek2 kan deep relief, diffuse peace and calming. Rehat.

Sesungguhnya kerja-kerja rumah memang tak akan pernah habis kan. Sapa setuju?

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#supermom
#younglivingselangor
#younglivingkelanajaya
#younglivingbatupahat
#younglivingbandarsaujanaputra
#younglivingputraheight
Hello super mama! Selamat berhujung minggu. Macam biasa la rutin hujung minggu. Kemas rumah. Cuci, sidai, lipat baju. Masak. Sental bilik air. Melayan anak-anak. Dah macam tangan sotong kan. Tapi jangan risau. Sebelum mama bertukar jadi hijau. Diffuse dulu eo orange. Dah keletihan, tapi still ada kerja wajib buat, inhale en-r-gee. Sakit kepala, sapu peppermint. Dah siap semua kerja, golek2 kan deep relief, diffuse peace and calming. Rehat. Sesungguhnya kerja-kerja rumah memang tak akan pernah habis kan. Sapa setuju? #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #supermom  #younglivingselangor  #younglivingkelanajaya  #younglivingbatupahat  #younglivingbandarsaujanaputra  #younglivingputraheight 
Diffuse ape korang malam ni.

Pakai desert mist ke.
Ke pakai dewdrop diffuser.
Ke pakai lentern diffuser.
Ke pakai aria diffuser.
Ke pakai aromalux diffuser.
Ke pakai gentle mist diffuser.

Tak kisah la pakai diffuser ape pun dari YL. 
Yang penting, nak diffuse eo dari YL, kena la gunakan diffuser keluaran YL jugak sebab YL punya diffuser jenis ultrasonic gitu.

Tak main la bakar2 eo. Nanti rosak pulak kualiti eo tu. 
Btw, kalau korang minat dengan desert mist ni, meh wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Diffuse ape korang malam ni. Pakai desert mist ke. Ke pakai dewdrop diffuser. Ke pakai lentern diffuser. Ke pakai aria diffuser. Ke pakai aromalux diffuser. Ke pakai gentle mist diffuser. Tak kisah la pakai diffuser ape pun dari YL. Yang penting, nak diffuse eo dari YL, kena la gunakan diffuser keluaran YL jugak sebab YL punya diffuser jenis ultrasonic gitu. Tak main la bakar2 eo. Nanti rosak pulak kualiti eo tu. Btw, kalau korang minat dengan desert mist ni, meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
SEEDLING dari Young Living

Elok benar la ada set ni.

Khas untuk kulit baby yang sangat sensitif.

Tak ada bahan terlarang. 
Dan ia nya berasaskan essential oils.

So, ada bakal mama yang nak dapatkan set seedlings ni.

Meh wasap kita ye.
019.7751732

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Seedlings
SEEDLING dari Young Living Elok benar la ada set ni. Khas untuk kulit baby yang sangat sensitif. Tak ada bahan terlarang. Dan ia nya berasaskan essential oils. So, ada bakal mama yang nak dapatkan set seedlings ni. Meh wasap kita ye. 019.7751732 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Seedlings 
Set Premium Starter Kit.

Ada yang minat tak dengan set ni.
Set yang jimat dan berbaloi. 
Boleh guna dari baby, mak pak, tok, abang, acik semua boleh guna.

Dan yang lagi best, korang boleh jadi ahli YL terus. Kelebihan ahli YL, boleh beli pape barangan YL dengan harga ahli dannn macam2 free gift korang boleh dapat dari YL tau.

Eh, free gift dari kita pun ada gak. Hee.

Kalau minat, meh wasap kita terus ye. Klik link wasap kat bio profile.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Set Premium Starter Kit. Ada yang minat tak dengan set ni. Set yang jimat dan berbaloi. Boleh guna dari baby, mak pak, tok, abang, acik semua boleh guna. Dan yang lagi best, korang boleh jadi ahli YL terus. Kelebihan ahli YL, boleh beli pape barangan YL dengan harga ahli dannn macam2 free gift korang boleh dapat dari YL tau. Eh, free gift dari kita pun ada gak. Hee. Kalau minat, meh wasap kita terus ye. Klik link wasap kat bio profile. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Musim jerebu datang balik dah.

Ni keadaan kat rumah kita ni haa. Selalu cantik je nampak tasik tepi tu haa. (Slide kiri)

Pagi ni kelam je.

So, antara benda yg boleh korang buat masa musim jerebu ni.

Kurang2 kan la aktiviti luar. Nak keluar pun, guna la mask ye. 
Selain tu, boleh gak diffuse purification utk kesegaran dalam rumah.

Agak2 rasa tekak dah perit, boleh la terus sapu RC dan jangan lupa sapu thieves untuk up kan sistem immune badan.

Dan yang paling penting, banyakkan minum air masak.

Semoga kita semua dalam keadaan sihat.

Amin.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#jerebu
Musim jerebu datang balik dah. Ni keadaan kat rumah kita ni haa. Selalu cantik je nampak tasik tepi tu haa. (Slide kiri) Pagi ni kelam je. So, antara benda yg boleh korang buat masa musim jerebu ni. Kurang2 kan la aktiviti luar. Nak keluar pun, guna la mask ye. Selain tu, boleh gak diffuse purification utk kesegaran dalam rumah. Agak2 rasa tekak dah perit, boleh la terus sapu RC dan jangan lupa sapu thieves untuk up kan sistem immune badan. Dan yang paling penting, banyakkan minum air masak. Semoga kita semua dalam keadaan sihat. Amin. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #jerebu 
Deodorant YL.

Ada dua. 
Hijau - berangin dan segar sepanjang hari.

Biru - wangi dan selesa sepanjang hari.

Apa yang pasti, dua dua ni bebas paraben, bebas barang2 terlarang.

Sesuai untuk kaum lelaki ataupun perempuan. ❤

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Deodorant
Deodorant YL. Ada dua. Hijau - berangin dan segar sepanjang hari. Biru - wangi dan selesa sepanjang hari. Apa yang pasti, dua dua ni bebas paraben, bebas barang2 terlarang. Sesuai untuk kaum lelaki ataupun perempuan. ❤ #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Deodorant 
Dalam set psk, korang akan dapat jugak benda kecik2 ni ha.

Eo sample dlm bentuk sachet. Mana la tau rasa sayang sangat nk bukak botol eo, boleh la try yang sachet tu.

Aroma glider: yang tu boleh attach kat botol eo terus. Agak2 malas nk drop kat tangan, terus je golek2 kan eo tu.

Display tray : tempat korang nk letak eo. Mana la tau nak tayang kat hall kan. Boleh la letak dlm tray dia.

Information card : sikit info pasal eo.

Pendek kata, berbaloi2 bila korang dapatkan set psk ni.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DewdropDiffuser
Dalam set psk, korang akan dapat jugak benda kecik2 ni ha. Eo sample dlm bentuk sachet. Mana la tau rasa sayang sangat nk bukak botol eo, boleh la try yang sachet tu. Aroma glider: yang tu boleh attach kat botol eo terus. Agak2 malas nk drop kat tangan, terus je golek2 kan eo tu. Display tray : tempat korang nk letak eo. Mana la tau nak tayang kat hall kan. Boleh la letak dlm tray dia. Information card : sikit info pasal eo. Pendek kata, berbaloi2 bila korang dapatkan set psk ni. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DewdropDiffuser 
Dalam set psk, ada jugak ningxia tau.

Korang akam dapat 2 sachet. 
Ningxia ni bagus sangat kalau kita amalkan sebab kandungan dia tu semua bagus.

Bila minum, korang akan rasa bertenaga + proses membuang pun jadi lancar je.

Rasa dia masam2. Tapi kalau x nak masam sgt, boleh add dengan air masak.

Seawal usia kanak-kanak sampai la ke warga tua, semua boleh amalkan ningxia ni.

Ningxia ni pun ada dalam bentuk sachet + botol besar pun ada. Kalau nk travel, boleh la bawak yg sachet tu. Kat rumah boleh guna yang botol.

Nak bagi anak2 pun boleh. Korang buatkan dalam bentuk ice cream gitu. Sure diaorg laju je makan.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#ningxiasachet
Dalam set psk, ada jugak ningxia tau. Korang akam dapat 2 sachet. Ningxia ni bagus sangat kalau kita amalkan sebab kandungan dia tu semua bagus. Bila minum, korang akan rasa bertenaga + proses membuang pun jadi lancar je. Rasa dia masam2. Tapi kalau x nak masam sgt, boleh add dengan air masak. Seawal usia kanak-kanak sampai la ke warga tua, semua boleh amalkan ningxia ni. Ningxia ni pun ada dalam bentuk sachet + botol besar pun ada. Kalau nk travel, boleh la bawak yg sachet tu. Kat rumah boleh guna yang botol. Nak bagi anak2 pun boleh. Korang buatkan dalam bentuk ice cream gitu. Sure diaorg laju je makan. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #ningxiasachet 
Copaiba.

Eo Copaiba membantu mengurangkan sakit dan mengurangkan bengkak.

Selain tu, copaiba jugak membantu elakkan jangkitan jadi lebih teruk. 
Eo ni husband penah guna untuk sakit tekak dan surutkan tonsil dia. Just sapu kat area leher.
Selalu 3,4 hari menahan sakit.

Bila dia try sapu copaiba, alhamdulillah sehari dua dah hilang rasa sakit. 
#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#copaiba
Copaiba. Eo Copaiba membantu mengurangkan sakit dan mengurangkan bengkak. Selain tu, copaiba jugak membantu elakkan jangkitan jadi lebih teruk. Eo ni husband penah guna untuk sakit tekak dan surutkan tonsil dia. Just sapu kat area leher. Selalu 3,4 hari menahan sakit. Bila dia try sapu copaiba, alhamdulillah sehari dua dah hilang rasa sakit. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #copaiba 
Peppermint.

Ini antara eo favourite dan tiap bulan wajib restock.

Sebelum pakai tudung, drop pepppermint atas kepala. Memang segar rasa dia.

Mengatuk masa drive, boleh inhale peppermint ni.

Anak demam, drop 1 titis + dilute dengan carrier oil. Sapu pada tapak kaki. InshaAllah turun suhu dia.

Perut memulas, loya2 pun boleh guna peppermint.

Banyak sangat kegunaan peppermint ni.

So tak rugi kalau grab set psk ni.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#anakdemam
#sakitkepala
#migraine
Peppermint. Ini antara eo favourite dan tiap bulan wajib restock. Sebelum pakai tudung, drop pepppermint atas kepala. Memang segar rasa dia. Mengatuk masa drive, boleh inhale peppermint ni. Anak demam, drop 1 titis + dilute dengan carrier oil. Sapu pada tapak kaki. InshaAllah turun suhu dia. Perut memulas, loya2 pun boleh guna peppermint. Banyak sangat kegunaan peppermint ni. So tak rugi kalau grab set psk ni. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #anakdemam  #sakitkepala  #migraine 
Thieves.

Pencuri bukan sebarang pencuri tau. 
Personally, masa mula2 guna, tak berapa suka dengan bau thieves ni. Tapi bila anak dah tak sihat, lalu perap la anak dengan eo thieves ni. 
Terus la jadi suka dengan bau dia.

So far, thieves dah jadi eo harian untuk si anak bujang bila pergi sekolah. 
Drop 1 titis, sapu kat tapak kaki dia. Sambil niat dalam hati, mudah2an anak2 dijauhkan dari sakit berjangkit. 
Mak mana yang nak tengok anak sakitkan. So kita usahakan dengan guna eo ni.

Ada yang minat? Meh wasap kita ye. 
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#thieves
#bodyguard
#hfmd
Thieves. Pencuri bukan sebarang pencuri tau. Personally, masa mula2 guna, tak berapa suka dengan bau thieves ni. Tapi bila anak dah tak sihat, lalu perap la anak dengan eo thieves ni. Terus la jadi suka dengan bau dia. So far, thieves dah jadi eo harian untuk si anak bujang bila pergi sekolah. Drop 1 titis, sapu kat tapak kaki dia. Sambil niat dalam hati, mudah2an anak2 dijauhkan dari sakit berjangkit. Mak mana yang nak tengok anak sakitkan. So kita usahakan dengan guna eo ni. Ada yang minat? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #thieves  #bodyguard  #hfmd 
Putification

EO ni sangat best bab menyedut segala bau-bauan yang tak sedap. - drop 1 titis pada cotton ball, pastu letak dalam kasut. Hilang bau hapak. - dah bersihkan peti sejuk, pastu last sekali korang lap dgn eo puri ni. Lesap semua bau yang tak sedap. - terkena gigitan serangga, try la sapu sikit purification ni. InshaAllah kurang rasa sakit tu.

So, tak rugi kalau korang grab set psk ni. Berbaloi-baloi sangat.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#airpurifier
#airfreshner
Putification EO ni sangat best bab menyedut segala bau-bauan yang tak sedap. - drop 1 titis pada cotton ball, pastu letak dalam kasut. Hilang bau hapak. - dah bersihkan peti sejuk, pastu last sekali korang lap dgn eo puri ni. Lesap semua bau yang tak sedap. - terkena gigitan serangga, try la sapu sikit purification ni. InshaAllah kurang rasa sakit tu. So, tak rugi kalau korang grab set psk ni. Berbaloi-baloi sangat. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #airpurifier  #airfreshner 
Lemon.

Sebelum kenal dengan YLEO, kalau anak demam, punya la gigih buat lemon sock bagai. 
Sejak dah kenal YL, dah tak payah nak potong + perah lemon tu. Sekarang just sapu je kat kaki anak kalau demam. 
Sangat jimatkan masa. Dapur pun tak bersepah.

Selain tu, kalau rasa macam lemau mengantuk, cuba diffuse lemon + peppermint. Walaah, sure rasa segar sangat. 
Ada yang minat nak dapatkan set psk atau nak try eo lemon saja dulu?

Meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Demam
#lemonsock
Lemon. Sebelum kenal dengan YLEO, kalau anak demam, punya la gigih buat lemon sock bagai. Sejak dah kenal YL, dah tak payah nak potong + perah lemon tu. Sekarang just sapu je kat kaki anak kalau demam. Sangat jimatkan masa. Dapur pun tak bersepah. Selain tu, kalau rasa macam lemau mengantuk, cuba diffuse lemon + peppermint. Walaah, sure rasa segar sangat. Ada yang minat nak dapatkan set psk atau nak try eo lemon saja dulu? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Demam  #lemonsock 
Lavender.

Eo favourite untuk tidurkan anak2.

Lagi la bila combine dengan eo cedarwood. Terus menyerah kalah mata yang degil tak mau lelap.

Ada anak2 yang kuat tantrum, boleh cuba urut anak dengan gunakan eo lavender ni. Bau dia mampu beri rasa tenang gitu.

Kalau korang grab set psk ni, akan dapat 2 eo lavender tau. Sebab set diffuser yang ada dalam psk pun ada jugak 1 eo lavender.

Nak beli lavender 15ml pun boleh gak. Tapi lagi berbaloi amek set psk ni, sebab terus dapat 13 eo gitu. Meriah kan.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#lavender
#tantrum
Lavender. Eo favourite untuk tidurkan anak2. Lagi la bila combine dengan eo cedarwood. Terus menyerah kalah mata yang degil tak mau lelap. Ada anak2 yang kuat tantrum, boleh cuba urut anak dengan gunakan eo lavender ni. Bau dia mampu beri rasa tenang gitu. Kalau korang grab set psk ni, akan dapat 2 eo lavender tau. Sebab set diffuser yang ada dalam psk pun ada jugak 1 eo lavender. Nak beli lavender 15ml pun boleh gak. Tapi lagi berbaloi amek set psk ni, sebab terus dapat 13 eo gitu. Meriah kan. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #lavender  #tantrum 
RC.

Ni antara favourite eo untuk orang yang kerap bersin selsema.

Dan sebab eo ni jugak la hati ni terus terpaut dengan YLEO.

#tb : masa tu my little princess baru je masuk 1year old. 
Dia batuk2 hampir seminggu lebih. Dan masa tu tergerak hati nak try RC dari YL ni. Terus wasap  bonda minyak, nak try guna RC + nak beli dewdrop diffuser.

Petang tu bonda datang, terus sapu kat dada Ulfah. Malam nya ulfah terus muntah dan batuk keluar segala lendir.

Alhamdulillah sangat. Lepas tu dah tak dengar kahak tersekat kat tekak. Lega mama.

RC ni sekarang dah jadi limited item tau. So sapa2 nak grab RC ni, baik la brli sekarang. Bila dia dh out of stock, memang makan masa dia nk ada balik stok.

So, sapa nak boleh wasap kita ye. Nak tanya2 je pun boleh.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#batuk
#asma
RC. Ni antara favourite eo untuk orang yang kerap bersin selsema. Dan sebab eo ni jugak la hati ni terus terpaut dengan YLEO. #tb  : masa tu my little princess baru je masuk 1year old. Dia batuk2 hampir seminggu lebih. Dan masa tu tergerak hati nak try RC dari YL ni. Terus wasap bonda minyak, nak try guna RC + nak beli dewdrop diffuser. Petang tu bonda datang, terus sapu kat dada Ulfah. Malam nya ulfah terus muntah dan batuk keluar segala lendir. Alhamdulillah sangat. Lepas tu dah tak dengar kahak tersekat kat tekak. Lega mama. RC ni sekarang dah jadi limited item tau. So sapa2 nak grab RC ni, baik la brli sekarang. Bila dia dh out of stock, memang makan masa dia nk ada balik stok. So, sapa nak boleh wasap kita ye. Nak tanya2 je pun boleh. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #batuk  #asma 
Panaway.
Kita gunakan dia sebagai minyak urut. Lagi la masa period pain. 
Just drop 1 titis, selebihnya topup dengan carrier oil.

Alhamdulillah, dapat kurangkan rasa lengguh kat area yang sakit.

Nak guna panaway ni kena test dulu tau. 
Sebab ada orang guna, ok je tak payah dilute. 
Ada orang kulit dia tak tahan panas, so kena dilute lebih.

Sangat best eo dalam set psk ni, sebab dia dah macam first aid gitu. YL dah combine eo yang 1 family boleh guna. Bukan khusus untuk 1 golongan je gitu.

Ada yang minat dengan psk ni. Meh cepat2 wasap kita ye.

Ada gift best kita nak bagi.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#eopanaway
Panaway. Kita gunakan dia sebagai minyak urut. Lagi la masa period pain. Just drop 1 titis, selebihnya topup dengan carrier oil. Alhamdulillah, dapat kurangkan rasa lengguh kat area yang sakit. Nak guna panaway ni kena test dulu tau. Sebab ada orang guna, ok je tak payah dilute. Ada orang kulit dia tak tahan panas, so kena dilute lebih. Sangat best eo dalam set psk ni, sebab dia dah macam first aid gitu. YL dah combine eo yang 1 family boleh guna. Bukan khusus untuk 1 golongan je gitu. Ada yang minat dengan psk ni. Meh cepat2 wasap kita ye. Ada gift best kita nak bagi. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #eopanaway 
Raja Minyak.

Bau dia je memang boleh buat rasa tenang. Sejuk je bau dia.

So far apa yang best pasal frank ni, kita gunakan dia as face serum.

Siyes.
Memang best.

Selain tu, sekali sekala kita sapu pada spine anak untuk up kan sistem immune dia.

Nak massage baby guna eo frank ni pun sangat2 digalakkan. Rasa tenang bau dia.

Frank ni pun ada dalam kuantiti 15ml tau. Tapi nak jimat berganda, lagi berbaloi amek set psk ni. 😊

Ada yang nak grab eo frank, atau berminat terus nak dapatkan set psk ni.

Meh wasap kita terus ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#faceserum
Raja Minyak. Bau dia je memang boleh buat rasa tenang. Sejuk je bau dia. So far apa yang best pasal frank ni, kita gunakan dia as face serum. Siyes. Memang best. Selain tu, sekali sekala kita sapu pada spine anak untuk up kan sistem immune dia. Nak massage baby guna eo frank ni pun sangat2 digalakkan. Rasa tenang bau dia. Frank ni pun ada dalam kuantiti 15ml tau. Tapi nak jimat berganda, lagi berbaloi amek set psk ni. 😊 Ada yang nak grab eo frank, atau berminat terus nak dapatkan set psk ni. Meh wasap kita terus ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #faceserum 
Ada ape je ye dalam Premium Starter Kit?

Ni salah satu eo dalam PSK.
EO Digize.

Ada masalah berkaitan dengan perut, serahkan pada digize.

Kembung
Sembelit
Cirit-birit
Susah buang angin
Mual-mual

Bau dia je pun dah boleh buat meletup-letup angin keluar.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Eopsk
#digize
Ada ape je ye dalam Premium Starter Kit? Ni salah satu eo dalam PSK. EO Digize. Ada masalah berkaitan dengan perut, serahkan pada digize. Kembung Sembelit Cirit-birit Susah buang angin Mual-mual Bau dia je pun dah boleh buat meletup-letup angin keluar. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Eopsk  #digize 
Nak topup eo.
Tapi tak tau nk topup eo ape.

Ni haa, antara eo yang harga dia bawah rm100.

Harga je bawah rm100, tapi manfaat dia sangat la banyak.

Ada yang nak tambah stok eo?
Esok kita dah nk buat order kat HQ. So, sapa2 nak selit order, meh wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
Nak topup eo. Tapi tak tau nk topup eo ape. Ni haa, antara eo yang harga dia bawah rm100. Harga je bawah rm100, tapi manfaat dia sangat la banyak. Ada yang nak tambah stok eo? Esok kita dah nk buat order kat HQ. So, sapa2 nak selit order, meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers 
Lantern Diffuser.

Cantik sangat2.
Dalam hati memang nak sangat nak ada seketul diffuser ni.

Tapi baru je cakap, dah kena jeling dengan laki. Kihkih. Dia perli, nak letak kat mana pulak diffuser ni.

Lain la kalau rumah bertingkat-tingkat. Boleh letak banyak tempat. 
Untuk korang yang gemarkan deko rumah, berbaloi sangat bila ada lentern diffuser ni sebagai salah satu deko rumah.

Boleh jadi barangan deko. Boleh jadi diffuser. Boleh jadi side table lamp. 
Konsepnya : rumah cantik & wangi dengan wangian yang sihat gitu.

Ada yang minat dengan lentren diffuser ni?
Meh wasap kita ye. 
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#LenternDiffuser
#dekorumah 
#homedeco
#tablelamp
Lantern Diffuser. Cantik sangat2. Dalam hati memang nak sangat nak ada seketul diffuser ni. Tapi baru je cakap, dah kena jeling dengan laki. Kihkih. Dia perli, nak letak kat mana pulak diffuser ni. Lain la kalau rumah bertingkat-tingkat. Boleh letak banyak tempat. Untuk korang yang gemarkan deko rumah, berbaloi sangat bila ada lentern diffuser ni sebagai salah satu deko rumah. Boleh jadi barangan deko. Boleh jadi diffuser. Boleh jadi side table lamp. Konsepnya : rumah cantik & wangi dengan wangian yang sihat gitu. Ada yang minat dengan lentren diffuser ni? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #LenternDiffuser  #dekorumah  #homedeco  #tablelamp 
Thieves Hand Purifier.

Kat Malaysia masih out of stock.

Sebab ramai yang nak order + sendiri pun dah hampir habis, so kita redeem siap2 kat singapore.

Untuk yang dah booking, kita tunggu runner amek barang kat singapore tau.

Dah ada nanti, kita hello2 balik.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#handpurifier
#handsanitizer
Thieves Hand Purifier. Kat Malaysia masih out of stock. Sebab ramai yang nak order + sendiri pun dah hampir habis, so kita redeem siap2 kat singapore. Untuk yang dah booking, kita tunggu runner amek barang kat singapore tau. Dah ada nanti, kita hello2 balik. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #handpurifier  #handsanitizer 
Set Anak Sihat Ibu Gembira.

Ni antara  basic eo yang selalu pengguna eo topup & wajib ada stock.

Lagi la bila musim anak-anak tak sihat.

LEMON & PEPPERMINT :membantu turunkan suhu demam

RC : kurangkan selsema & batuk

THIVES: jadi bodyguard gitu

LAVENDER : bagi ketenangan pada anak.

So, bila anak2 nampak tanda-tanda tak sihat, boleh la keep oiling anak tau.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#anaksihat
Set Anak Sihat Ibu Gembira. Ni antara basic eo yang selalu pengguna eo topup & wajib ada stock. Lagi la bila musim anak-anak tak sihat. LEMON & PEPPERMINT :membantu turunkan suhu demam RC : kurangkan selsema & batuk THIVES: jadi bodyguard gitu LAVENDER : bagi ketenangan pada anak. So, bila anak2 nampak tanda-tanda tak sihat, boleh la keep oiling anak tau. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #anaksihat 
Wow.
Meriahnya dengan set Premium Starter Kit ni.

Nampak tak beg diffuser tu. Haa. Tu gift yang kita nak bagi if korang grab set PSK ni.

Dah tak payah susah2 nak beli beg diffuser. Kita terus bagi free je.

Ada yang minat tak?
Kalau minat, meh wasap kita terus ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#begdiffuser
#freegift
#pskmurah
Wow. Meriahnya dengan set Premium Starter Kit ni. Nampak tak beg diffuser tu. Haa. Tu gift yang kita nak bagi if korang grab set PSK ni. Dah tak payah susah2 nak beli beg diffuser. Kita terus bagi free je. Ada yang minat tak? Kalau minat, meh wasap kita terus ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #begdiffuser  #freegift  #pskmurah 
Desert Mist Diffuser

Antara diffuser yang jadi pilihan org ramai sebab: - ada 10 warna lampu
- boleh diffuse sehingga 10jam
- design yang sangat cantik
- dapat 2 eo free (lavender & lemon)

Letak kt hall, dah boleh jadi lampu perhiasan gitu. Tapi perhiasan yang berguna.

Kalau minat, meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Desert Mist Diffuser Antara diffuser yang jadi pilihan org ramai sebab: - ada 10 warna lampu - boleh diffuse sehingga 10jam - design yang sangat cantik - dapat 2 eo free (lavender & lemon) Letak kt hall, dah boleh jadi lampu perhiasan gitu. Tapi perhiasan yang berguna. Kalau minat, meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Ada yang masih belum cari minyak telon untuk baby.

Try la guna gentle baby.
Bau dia sangat soft, tenang je bau dia. 
After mandikan baby, drop sikit eo gentle baby ni, pastu urut2 la manja. Lepas tu, mesti lena je baby tidur. Tak pun lepas tu dengar la baby meletup-letup buang angin.

Ok, bukan baby je boleh guna. Mam baby pun boleh guna tau. Untuk hilangkan strechmark. Mak pun inshaAllah tenang je bila bau gentle baby ni.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#minyaktelon
#minyakbaby
Ada yang masih belum cari minyak telon untuk baby. Try la guna gentle baby. Bau dia sangat soft, tenang je bau dia. After mandikan baby, drop sikit eo gentle baby ni, pastu urut2 la manja. Lepas tu, mesti lena je baby tidur. Tak pun lepas tu dengar la baby meletup-letup buang angin. Ok, bukan baby je boleh guna. Mam baby pun boleh guna tau. Untuk hilangkan strechmark. Mak pun inshaAllah tenang je bila bau gentle baby ni. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #minyaktelon  #minyakbaby 
Ni dia antara eo untuk golongan encik.

Ape kata yang tak ada idea nak bagi birthday present atau anniversary gift, korang boleh la hadiahkan eo ni pada husband korang.

Eh. Tak rugi pun. 
Silap2, golongan puan tersenyum puas gitu. 😉

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#eoformen
#shutran
#idahobluespruce 
#mister
#goldenrod
Ni dia antara eo untuk golongan encik. Ape kata yang tak ada idea nak bagi birthday present atau anniversary gift, korang boleh la hadiahkan eo ni pada husband korang. Eh. Tak rugi pun. Silap2, golongan puan tersenyum puas gitu. 😉 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #eoformen  #shutran  #idahobluespruce  #mister  #goldenrod 
PROMOTION BULAN OGOS dari #yleofifi 
Dengan tiap belian set premium starter kit (PSK) ni, kita nak bagi free bag diffuser with 8 slots eo.

Nak bawak set diffuser ni kemana-mana pun senangkan.

So, sapa yang berminat, meh wasap kita ye. InshaAllah kita akan guide awak cara guna eo dengan sehabis baik.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#Dewdropdiffuser
#Bagdiffuser
#Diffuserbagmurah
PROMOTION BULAN OGOS dari #yleofifi  Dengan tiap belian set premium starter kit (PSK) ni, kita nak bagi free bag diffuser with 8 slots eo. Nak bawak set diffuser ni kemana-mana pun senangkan. So, sapa yang berminat, meh wasap kita ye. InshaAllah kita akan guide awak cara guna eo dengan sehabis baik. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #Dewdropdiffuser  #Bagdiffuser  #Diffuserbagmurah 
Salam 1 Ogos.

Bulan baru.
Promo baru.

Ada yang dah lama usha diffuser, ada yang dah lama usha eo.

Nak tanye pape pasal eo or pape berkaitan yl. Meh wasap kita ye. InshaAllah mana yg mampu kita jawab, kita cuba.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Salam 1 Ogos. Bulan baru. Promo baru. Ada yang dah lama usha diffuser, ada yang dah lama usha eo. Nak tanye pape pasal eo or pape berkaitan yl. Meh wasap kita ye. InshaAllah mana yg mampu kita jawab, kita cuba. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Alhamdulillah.

Mula-mula macam - ok redha sebab macam jauh lagi nak capai target.

But, mak minyak ajak all out selagi belum pukul 11.59pm 31 Julai 2018.

Dan after kerja keras dengan team #OhanaOiles + bantuan sokongan leaders, berjaya jugak akhirnya.

Thank you so much nanny minyak @yleouya 
Thank you so much mak minyak @diana.saudagar.minyak 
Thank you so much family #OhanaOilers

Thank you so much partner minyak  @lovebynana yang banyak dengar bebelan, keluhan aku ni (Next month ko pulak naik rank). OHANA OILERS - Group yang sangat supportive, santai tapi sangat bekerjasama. Nak jadi sebahagian dari family #OhanaOilers ? Meh wasap kita ye. 019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#executiveYLEO 
#2yearswithYLEO
Alhamdulillah. Mula-mula macam - ok redha sebab macam jauh lagi nak capai target. But, mak minyak ajak all out selagi belum pukul 11.59pm 31 Julai 2018. Dan after kerja keras dengan team #OhanaOiles  + bantuan sokongan leaders, berjaya jugak akhirnya. Thank you so much nanny minyak @yleouya Thank you so much mak minyak @diana.saudagar.minyak Thank you so much family #OhanaOilers  Thank you so much partner minyak @lovebynana yang banyak dengar bebelan, keluhan aku ni (Next month ko pulak naik rank). OHANA OILERS - Group yang sangat supportive, santai tapi sangat bekerjasama. Nak jadi sebahagian dari family #OhanaOilers  ? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #executiveYLEO  #2yearswithYLEO 
Selamat Pagi Isnin.

Jom cuci mata - antara eo YL yang harga dia bawah RM100.

Nak tau lanjut, boleh wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Premium Starter Kit.

Set yang sangat jimat sebab kalau beli eo dia secara loose, hampir 2k harga nya tau.

Tapi set psk ni only RM713 dan terus jadi ahli yLEO. Dah jadi ahli YLEO, haa macam2 korang boleh dapat. Yang best nya dapat beli barangan YL dengan harga ahli dan boleh redeem macam2 barangan YL. 
Dan dalam masa yang sama, kalau nak jadikan as bisnes pun boleh tau. 
Berminat nak dapatkan set PSK ni, meh wasap kita ye. Dan kita ada nak bagi free gift bila korang grab set PSK ni.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DewdropDiffuser
Premium Starter Kit. Set yang sangat jimat sebab kalau beli eo dia secara loose, hampir 2k harga nya tau. Tapi set psk ni only RM713 dan terus jadi ahli yLEO. Dah jadi ahli YLEO, haa macam2 korang boleh dapat. Yang best nya dapat beli barangan YL dengan harga ahli dan boleh redeem macam2 barangan YL. Dan dalam masa yang sama, kalau nak jadikan as bisnes pun boleh tau. Berminat nak dapatkan set PSK ni, meh wasap kita ye. Dan kita ada nak bagi free gift bila korang grab set PSK ni. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DewdropDiffuser 
Happy Weekend.

Korang diffuse ape tu?
Dah pernah try diffuse gabungan eo citrus?
Kalau tak pernah cuba la.

Memang rasa segar sangat dan boleh up kan mood korang jugak tau.

My favourite eo citrus : bergamot.

Selalu kita drop dalam himalayan salt add air suam, pastu buat rendam kaki. Best gila!

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#eocitrus
#spakaki
#limaupurut
#eograpefruit
#eolime
Happy Weekend. Korang diffuse ape tu? Dah pernah try diffuse gabungan eo citrus? Kalau tak pernah cuba la. Memang rasa segar sangat dan boleh up kan mood korang jugak tau. My favourite eo citrus : bergamot. Selalu kita drop dalam himalayan salt add air suam, pastu buat rendam kaki. Best gila! #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #eocitrus  #spakaki  #limaupurut  #eograpefruit  #eolime 
Mama hantu durian.
Anak bujang acah2 suka durian. Tapi bising bila rumah bau durian.

So, sambil makan serawa sambil diffuse eo Purification. 
Tengelam timbul bau durian + eo purification. 
Settle masalah.
Mama kenyang.
Anak bujang tak bising.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#serawadurian
Mama hantu durian. Anak bujang acah2 suka durian. Tapi bising bila rumah bau durian. So, sambil makan serawa sambil diffuse eo Purification. Tengelam timbul bau durian + eo purification. Settle masalah. Mama kenyang. Anak bujang tak bising. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #serawadurian 
Ape favourite perfume korang?

Nak rasa positif sepanjang hari, try la guna eo White Angelica.

Agak-agak mood pms tu dah nak mari, haa try la guna eo Joy. 
Agak-agak mood hari Isnin tu dah nak muncul, guna la stress away.

Ikutkan banyak lagi eo yang boleh kita gunakan untuk jadikan perfume harian.

Kan bau itu mempengaruhi emosi. Yang penting, bau yang selamat gitu.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Ape favourite perfume korang? Nak rasa positif sepanjang hari, try la guna eo White Angelica. Agak-agak mood pms tu dah nak mari, haa try la guna eo Joy. Agak-agak mood hari Isnin tu dah nak muncul, guna la stress away. Ikutkan banyak lagi eo yang boleh kita gunakan untuk jadikan perfume harian. Kan bau itu mempengaruhi emosi. Yang penting, bau yang selamat gitu. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Ada yang menunggu hari nak bersalin tapi belum jumpa lagi minyak telon untuk baby.

Kalau belum jumpa, boleh la try Gentle Baby ni.

Bau dia sangat soft. Bantu kurangkan kembung baby. Bantu baby rasa tenang.

Eh, bukan baby je yang boleh guna. 
Mak baby pun boleh jugak tau. Lagi la dalam fasa berpantang. Nak kena hati rasa tenang walaupun anak meragam.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#minyaktelon
#minyakbaby
#babykembung
Ada yang menunggu hari nak bersalin tapi belum jumpa lagi minyak telon untuk baby. Kalau belum jumpa, boleh la try Gentle Baby ni. Bau dia sangat soft. Bantu kurangkan kembung baby. Bantu baby rasa tenang. Eh, bukan baby je yang boleh guna. Mak baby pun boleh jugak tau. Lagi la dalam fasa berpantang. Nak kena hati rasa tenang walaupun anak meragam. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #minyaktelon  #minyakbaby  #babykembung 
Haaa tepookkk👏👏👍👑
Never boring with your hair & keep styling😊😊 @princebarbershop_bsp💈
#positive

Waze: prince barbershop bandar saujana putra

#princebarbershop #princepomade #princegadjet #barberboek #teambarber #barberramai #barberprince #jenjarom #princebarbershopbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspskypark #bspavenue #putraheights #kotakemuning
Rutin harian eo sebelum si abang pergi school.

Dulu dia amat payah nak guna semua eo ni. Sebab dia elergik dengan bau wangi.

After mama pakaikan eo surrender ni, slowly dia boleh accept guna eo.

Alhamdulillah.

Ni semua untuk protection dia. Lagi la musim sakit berjangkit ni. Mama kena extra berjaga-jaga.

Tak kisah la orang kata mama over. 
Janji anak-anak mama sihat. 
Tiap emak mesti nak kan yang terbaik untuk anak-anak dia kan.

So, ni salah satu usaha mama utk pastikan anak-anak dilindungi. Hope anak2 kita semua dilindungi selalu. Amin. 😙

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Rutin harian eo sebelum si abang pergi school. Dulu dia amat payah nak guna semua eo ni. Sebab dia elergik dengan bau wangi. After mama pakaikan eo surrender ni, slowly dia boleh accept guna eo. Alhamdulillah. Ni semua untuk protection dia. Lagi la musim sakit berjangkit ni. Mama kena extra berjaga-jaga. Tak kisah la orang kata mama over. Janji anak-anak mama sihat. Tiap emak mesti nak kan yang terbaik untuk anak-anak dia kan. So, ni salah satu usaha mama utk pastikan anak-anak dilindungi. Hope anak2 kita semua dilindungi selalu. Amin. 😙 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Wow..meriahnya.

Set premium starter kit.
Dewdrop diffuser.
13 essential oils.
10 sachet eo samples.
2 sachet ningxia red.
Card drive.
Product guide.

Terus jadi ahli Young Living yang membolehkan korang beli barangan YL dengan harga ahli. 
Dan bila korang setia berkasih sayang dengan YL, 
haa.. macam-macam gift korang boleh dapat. Macam2 barangan YL korang boleh redeem. Macam2 event korang boleh pergi. Siap ada support group lagi. So tak ada la korang guna eo without knowledge. 
P/s : dalam gambar tu lebih dah 13 eo. Yang selebihnya tu, customer add on + ada jugak free gift yang kita bagi pada customer.😊 #yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#Dewdropdiffuser
#pskmurah
Wow..meriahnya. Set premium starter kit. Dewdrop diffuser. 13 essential oils. 10 sachet eo samples. 2 sachet ningxia red. Card drive. Product guide. Terus jadi ahli Young Living yang membolehkan korang beli barangan YL dengan harga ahli. Dan bila korang setia berkasih sayang dengan YL, haa.. macam-macam gift korang boleh dapat. Macam2 barangan YL korang boleh redeem. Macam2 event korang boleh pergi. Siap ada support group lagi. So tak ada la korang guna eo without knowledge. P/s : dalam gambar tu lebih dah 13 eo. Yang selebihnya tu, customer add on + ada jugak free gift yang kita bagi pada customer.😊 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #Dewdropdiffuser  #pskmurah 
Sejak desert mist diffuser & lantern diffuser keluar, si dewdrop diffuser ni sunyi sepi pulak ye.

Dewdrop diffuser ni, ada lampu biru, auto off after 4jam kita on kan.

So far, ni la diffuser paling kebal. Penutup kena baling dengan anak, mama tak risau pun. 
Tapi kalau penutup desert mist or lantern kena baling dengan anak, mau mama meraung nangis.

Sapa yang kerap travel tu, sesuai benar la bawak dewdrop diffuser ni sebab tahan lasak tau. Saiz pun comel je. Mudah nak bawak gitu.

Nak jugak diffuser kebal ni? Meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#dewdropdiffuser
Sejak desert mist diffuser & lantern diffuser keluar, si dewdrop diffuser ni sunyi sepi pulak ye. Dewdrop diffuser ni, ada lampu biru, auto off after 4jam kita on kan. So far, ni la diffuser paling kebal. Penutup kena baling dengan anak, mama tak risau pun. Tapi kalau penutup desert mist or lantern kena baling dengan anak, mau mama meraung nangis. Sapa yang kerap travel tu, sesuai benar la bawak dewdrop diffuser ni sebab tahan lasak tau. Saiz pun comel je. Mudah nak bawak gitu. Nak jugak diffuser kebal ni? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #dewdropdiffuser 
Sebelum tidur.
Mimpikan la set psk ni.

RM713 after 0%gst.

Terus jadi ahli YLEO tau.
Nak tau lebih pasal set psk ni. 
Meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#pskmurah
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Tak pernah jemu tiap kali tidur malam : lavender + cedarwood.

Sangat membantu bila anak-anak nak tidur malam.

Malas la mama nak layan anak2 tahan mata bila ngantuk.

Malas la mama nak marah paksa anak2 tidur malam.

So, on je diffuser. Tak jadi mama nak marah2 bila anak mudah je tidur. Mama siap dapat me time lagi kan.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Tak pernah jemu tiap kali tidur malam : lavender + cedarwood. Sangat membantu bila anak-anak nak tidur malam. Malas la mama nak layan anak2 tahan mata bila ngantuk. Malas la mama nak marah paksa anak2 tidur malam. So, on je diffuser. Tak jadi mama nak marah2 bila anak mudah je tidur. Mama siap dapat me time lagi kan. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Awak, nape kita diffuse, tapi bau dia jadi tak sedap?

Awak, nape mist diffuser kita tak kepok2 asap nya?

Awak, macam mana nk hilangkan bau oregano kt diffuser ni?

Haa, itu antara soalan favourite customer.

Diffuser pun kena cuci gak tau. At lease 2minggu sekali. Lagi la kalau diffuse eo yang pekat macam oregano tu. Memang melekat bau nya.

Tujuan kita cuci utk memastikan setiap eo yang kita diffuse tu dapat maximun kan kesannya.

Kan setiap essential oil tu ade frukuensinya yang tersendiri.

Kalau diffuser kita tu kotor mcmane eo tu nak berfungsi dgn sepenuhnya kan.

So, rajin-rajin la cuci diffuser anda ye.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Awak, nape kita diffuse, tapi bau dia jadi tak sedap? Awak, nape mist diffuser kita tak kepok2 asap nya? Awak, macam mana nk hilangkan bau oregano kt diffuser ni? Haa, itu antara soalan favourite customer. Diffuser pun kena cuci gak tau. At lease 2minggu sekali. Lagi la kalau diffuse eo yang pekat macam oregano tu. Memang melekat bau nya. Tujuan kita cuci utk memastikan setiap eo yang kita diffuse tu dapat maximun kan kesannya. Kan setiap essential oil tu ade frukuensinya yang tersendiri. Kalau diffuser kita tu kotor mcmane eo tu nak berfungsi dgn sepenuhnya kan. So, rajin-rajin la cuci diffuser anda ye. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Kenapa guna diffuser YL?

Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu?

Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL?

Ni dia jawapan nya. 😉

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#LanternDiffuser
#DewdropDiffuser
#AriaDiffuser
Kenapa guna diffuser YL? Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu? Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL? Ni dia jawapan nya. 😉 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #LanternDiffuser  #DewdropDiffuser  #AriaDiffuser 
Kenapa guna diffuser YL?

Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu?

Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL?

Ni dia jawapan nya. 😉

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#LanternDiffuser
#DewdropDiffuser
#AriaDiffuser
Kenapa guna diffuser YL? Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu? Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL? Ni dia jawapan nya. 😉 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #LanternDiffuser  #DewdropDiffuser  #AriaDiffuser 
Kenapa guna diffuser YL?

Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu?

Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL?

Ni dia jawapan nya. 😉

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#LanternDiffuser
#DewdropDiffuser
#AriaDiffuser
Kenapa guna diffuser YL? Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu? Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL? Ni dia jawapan nya. 😉 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #LanternDiffuser  #DewdropDiffuser  #AriaDiffuser 
Kenapa guna diffuser YL?

Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu?

Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL?

Ni dia jawapan nya. 😉

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#LanternDiffuser
#DewdropDiffuser
#AriaDiffuser
Kenapa guna diffuser YL? Ada yang pernah tanya, boleh ke guna diffuser biasa yang jual kat kiosk mall tu? Ada yang tanya, boleh diffuse guna diffuser YL, tapi eo guna eo selain eo YL? Ni dia jawapan nya. 😉 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #LanternDiffuser  #DewdropDiffuser  #AriaDiffuser 
Kes HFMD makin meningkat.

So, weekend ni memang plan duduk rumah je la.

Kalau terdesak nak keluar pun, mama dah sediakan siap2: - thieves hand purifier - thieves spray

Sebelum keluar, memang suruh #Hadif_Ulfah pakai siap2 thieves hand purifier ni. 
Mama suruh sapu sampai ke siku ok.😂
Tapak kaki pun mama suruh sapu gak.

Over kan mama ni.

Tak pe la, biar mama over dari mama nangis tengok anak-anak sakit.

Moga anak-anak kita semua dilindungi dari sakit berjangkit ni.

Amin.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#thieveshandpurifier
#thievesspray
#hfmd
Kes HFMD makin meningkat. So, weekend ni memang plan duduk rumah je la. Kalau terdesak nak keluar pun, mama dah sediakan siap2: - thieves hand purifier - thieves spray Sebelum keluar, memang suruh #Hadif_Ulfah  pakai siap2 thieves hand purifier ni. Mama suruh sapu sampai ke siku ok.😂 Tapak kaki pun mama suruh sapu gak. Over kan mama ni. Tak pe la, biar mama over dari mama nangis tengok anak-anak sakit. Moga anak-anak kita semua dilindungi dari sakit berjangkit ni. Amin. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #thieveshandpurifier  #thievesspray  #hfmd 
Siapa sini peminat stress away. 
Haa, jap lagi dia mula nk menghilangkan diri sebab nak tukar baju gitu.

Maybe lama, maybe kejap dia nak fitting baju baru.

So, sapa2 yang nak buat stock atau dah lama teringin nak guna stress away ni, baik cepat2 dapatkan dia.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#stressaway
Siapa sini peminat stress away. Haa, jap lagi dia mula nk menghilangkan diri sebab nak tukar baju gitu. Maybe lama, maybe kejap dia nak fitting baju baru. So, sapa2 yang nak buat stock atau dah lama teringin nak guna stress away ni, baik cepat2 dapatkan dia. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #stressaway 
Siapa selalu bila bangun pagi, jadi zombie.

Jam dah pukul 11pm, mama dah mengantuk. Mama yang bekerja lagi la nak kena bangun awal, nak pergi kerja kan.

Anak pulak masih ligat main. Yang tak best nya, kalau anak paksa mama join main sekali. Kalau tak main, haa, korek mata mama, tepuk2 pipi mama, cungkil hidung mama. 
Mama boleh jadi hantu nakk.

Tapi tak pe, notty sangat ye. Mama minyakkan dengan eo ni baru tau erti nikmatnya tido.

Kihkih.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#sweetdream
Siapa selalu bila bangun pagi, jadi zombie. Jam dah pukul 11pm, mama dah mengantuk. Mama yang bekerja lagi la nak kena bangun awal, nak pergi kerja kan. Anak pulak masih ligat main. Yang tak best nya, kalau anak paksa mama join main sekali. Kalau tak main, haa, korek mata mama, tepuk2 pipi mama, cungkil hidung mama. Mama boleh jadi hantu nakk. Tapi tak pe, notty sangat ye. Mama minyakkan dengan eo ni baru tau erti nikmatnya tido. Kihkih. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #sweetdream 
Ada yang tanya, eo ape je boleh guna masa pantang.

Ok, ni antara eo yang boleh guna / perlu masa pantang.

So, ada tak emak2 yang tak lama lagi nak berpantang?

Boleh la beli sikit2 dulu gitu.

Berminat, meh wasap kita ye.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#setpantang
#ibupantang
#strechmark
Ada yang tanya, eo ape je boleh guna masa pantang. Ok, ni antara eo yang boleh guna / perlu masa pantang. So, ada tak emak2 yang tak lama lagi nak berpantang? Boleh la beli sikit2 dulu gitu. Berminat, meh wasap kita ye. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #setpantang  #ibupantang  #strechmark 
Raja Minyak.

Frankincense banyak sangat kegunaan dia.

Salah satu kebaikan Frankincense ini adalah berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan semula kulit. 
Frankincense ini telah banyak digunakan oleh pakar kecantikan untuk mengurangkan kedutan pada kulit dan menggalakkan proses pertumbuhan semula sel kulit secara semula jadi.

So, tak perlu lah nak cucuk sini sana. Just sapukan frank pada kulit muka. Hasil dia sangat memuaskan.

Frankincense ada dalam set PSK. Nak beli loose pun boleh jugak tau.

Berminat, boleh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Beautyface
#Faceserum
Raja Minyak. Frankincense banyak sangat kegunaan dia. Salah satu kebaikan Frankincense ini adalah berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan semula kulit. Frankincense ini telah banyak digunakan oleh pakar kecantikan untuk mengurangkan kedutan pada kulit dan menggalakkan proses pertumbuhan semula sel kulit secara semula jadi. So, tak perlu lah nak cucuk sini sana. Just sapukan frank pada kulit muka. Hasil dia sangat memuaskan. Frankincense ada dalam set PSK. Nak beli loose pun boleh jugak tau. Berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Beautyface  #Faceserum 
Basic Starter Kit (BSK)

Dah pernah beli diffuser. 
Dah pernah beli eo.
Dah pernah beli set kidscent.
Tapi baru tergerak hati nak jadi ahli YLEO?

Boleh je nak jadi ahli. Dengan Set BSK ni, terus boleh regester jadi ahli YLEO tau. 
Kalau minat, terus wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#BSK
Basic Starter Kit (BSK) Dah pernah beli diffuser. Dah pernah beli eo. Dah pernah beli set kidscent. Tapi baru tergerak hati nak jadi ahli YLEO? Boleh je nak jadi ahli. Dengan Set BSK ni, terus boleh regester jadi ahli YLEO tau. Kalau minat, terus wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #BSK 
Basic Plus Starter Kit

Dengan belian set BPSK ni pun korang layak utk jadi ahli YLEO tau.

Dah alang2 nak beli dewdrop diffuser, terus la grab set ni. Dapat 3 eo gitu.

Dan #yleofifi pun ada gak nak bagi gift bila korang grab set BPSK ni. 
Kalau berminat, meh la wasap kita ye. 019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#BPSK
Basic Plus Starter Kit Dengan belian set BPSK ni pun korang layak utk jadi ahli YLEO tau. Dah alang2 nak beli dewdrop diffuser, terus la grab set ni. Dapat 3 eo gitu. Dan #yleofifi  pun ada gak nak bagi gift bila korang grab set BPSK ni. Kalau berminat, meh la wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #BPSK 
Premium Starter Kit.

Set jimat sebab terus dapat 14 eo.

Terus jadi ahli YLEO. Bila dah jadi ahli YLEO, macam2 free gift boleh dapat. Janji kena la setia dan kerja keras dengan YL.

Korang akan masuk support group. Nak tanya pape dalam grouo tu pasal eo pun boleh. So tak ada la terkontang-kanting bila nk guna eo kan.

Dan #yleofifi ada nak bagi free gift bila korang grab set PSK ni. Nak tau gift dia? Meh wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
Premium Starter Kit. Set jimat sebab terus dapat 14 eo. Terus jadi ahli YLEO. Bila dah jadi ahli YLEO, macam2 free gift boleh dapat. Janji kena la setia dan kerja keras dengan YL. Korang akan masuk support group. Nak tanya pape dalam grouo tu pasal eo pun boleh. So tak ada la terkontang-kanting bila nk guna eo kan. Dan #yleofifi  ada nak bagi free gift bila korang grab set PSK ni. Nak tau gift dia? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers 
Lentern Diffuser

Diffuser keluaran baru YLEO.

14hb ni release.

Tapi limited stock tau.

Siapa2 yang berkenan, meh wasap kita terus ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#LenternDiffuser
Tengah hari ni kekasih hati ada interview.

Lepas siap breakfast, terus hidangkan dia dengan dua eo ni.

Abundance & brain power.

Sebelum sapu, mintak husband buat sikit affirmation yg kuat & jelas. Buat solat dhuha siap2.

Semoga dipermudah dan diperluaskan lagi rezeki kami satu family.

Kita berusaha, berdoa dan bertawakal pada Nya

Amin.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
Tengah hari ni kekasih hati ada interview. Lepas siap breakfast, terus hidangkan dia dengan dua eo ni. Abundance & brain power. Sebelum sapu, mintak husband buat sikit affirmation yg kuat & jelas. Buat solat dhuha siap2. Semoga dipermudah dan diperluaskan lagi rezeki kami satu family. Kita berusaha, berdoa dan bertawakal pada Nya Amin. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers 
Premium Starter Kit.

Ada yang dah lama usha set ni? Set yang berbaloi-baloi sebab boleh guna dari baby sampai la ke warga emas.

Meh wasap kita ye. 
Ada special gift kita nak bagi.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
HFMD dah mula menyerang.

Si bujang ni dh 2 hari demam. Semalam pergi klinik. Doktor cek,  mmg sah dia demam + ada ulser. Tapi bila check tangan dgn kaki, tak ada pula blister.

Tapi doktor dah pesan awal2, tetap kena berjaga-jaga sebab sekarang tengah musim HFMD.

So, walaupun tak ada tanda-tanda HFMD, mama tetap berjaga-jaga. Sekarang ni memang berkawan baik dengan Oregano dan Thieves.

Moga anak-anak kita semua terhindar dari penyakit berjangkit ni.

Amin.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#HFMD
HFMD dah mula menyerang. Si bujang ni dh 2 hari demam. Semalam pergi klinik. Doktor cek, mmg sah dia demam + ada ulser. Tapi bila check tangan dgn kaki, tak ada pula blister. Tapi doktor dah pesan awal2, tetap kena berjaga-jaga sebab sekarang tengah musim HFMD. So, walaupun tak ada tanda-tanda HFMD, mama tetap berjaga-jaga. Sekarang ni memang berkawan baik dengan Oregano dan Thieves. Moga anak-anak kita semua terhindar dari penyakit berjangkit ni. Amin. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #HFMD 
Desert Mist Diffuser.

Free lemon 5ml & lavender 5ml

Untuk #kakideko, desert mist diffuser ni sangat2 cantik kalau dibuat sebagai hiasan rumah.

Hiasan yang sangat berbaloi sebab boleh jadi lampu tidur dan dalam masa yang sama boleh diffuse jugak. 
Dan yang lagi best, diffuse eo yang tiada campuran bahan-bahan kimia. 100% pure essential oil.

Berminat, boleh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Desert Mist Diffuser. Free lemon 5ml & lavender 5ml Untuk #kakideko , desert mist diffuser ni sangat2 cantik kalau dibuat sebagai hiasan rumah. Hiasan yang sangat berbaloi sebab boleh jadi lampu tidur dan dalam masa yang sama boleh diffuse jugak. Dan yang lagi best, diffuse eo yang tiada campuran bahan-bahan kimia. 100% pure essential oil. Berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Hari ni, hari jadi cleaner rumah.

Settle kemas, mop 1 rumah. Kita diffuse purification.

Kali ni pacakkan diffuser kat dapur. Sesekali bagi la dapur tu bau segar.

Pastu try lap peti sejuk guna purification jugak. Yeahh, bau segar. Selalu kita guna roti slice je utk buang bau peti sejuk. Kali ni try guna puri. Berhasil!

Ni satu rumah bau puri. Dah kemas rumah, baru la sedap sikit kan nak diffuse puri. Baru la berganda-ganda hasil dia. 
Purification ni ada dalam set PSK tau. Nak jimat, nak merasa semua eo basic, berbaloi-baloi dapatkan set PSK.

Berminat, boleh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#Eopurification
Hari ni, hari jadi cleaner rumah. Settle kemas, mop 1 rumah. Kita diffuse purification. Kali ni pacakkan diffuser kat dapur. Sesekali bagi la dapur tu bau segar. Pastu try lap peti sejuk guna purification jugak. Yeahh, bau segar. Selalu kita guna roti slice je utk buang bau peti sejuk. Kali ni try guna puri. Berhasil! Ni satu rumah bau puri. Dah kemas rumah, baru la sedap sikit kan nak diffuse puri. Baru la berganda-ganda hasil dia. Purification ni ada dalam set PSK tau. Nak jimat, nak merasa semua eo basic, berbaloi-baloi dapatkan set PSK. Berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #Eopurification 
Item wajib ada dalam hand beg seorang mama.

Thieves spray.

Bau dia, siyes best.
Kegunaan dia, lagi la macam2.

Kuman ada kat mana-mana.

Nak duduk kan anak kat troli mall - spray sikit.

Nak duduk kan anak kat baby chair - spray sikit.

Risau kan bila anak2 kena jangkitan dari tempat awam.

Kita mampu berusaha untuk mencegah gitu konsepnya.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#thievesspray
Item wajib ada dalam hand beg seorang mama. Thieves spray. Bau dia, siyes best. Kegunaan dia, lagi la macam2. Kuman ada kat mana-mana. Nak duduk kan anak kat troli mall - spray sikit. Nak duduk kan anak kat baby chair - spray sikit. Risau kan bila anak2 kena jangkitan dari tempat awam. Kita mampu berusaha untuk mencegah gitu konsepnya. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #thievesspray 
Menggoda betul.

Bila la nak ada dalam sistem benda ni.

Dah ramai yang merisik.

Ada yang berminat jugak?
Meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#LanternDiffuser
#decorumah
#kakideko
#dekorumah
#homedeco
Menggoda betul. Bila la nak ada dalam sistem benda ni. Dah ramai yang merisik. Ada yang berminat jugak? Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #LanternDiffuser  #decorumah  #kakideko  #dekorumah  #homedeco 
Alhamdulillah.

3 parcel kita hantar pos.
1 parcel kita cod je ye.

Ubat gigi viral tu, tinggal seketul je ada stock.

InshaAllah esok kita ada nk amek barang kt hq. Ada yang nak selit order. Meh wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Alhamdulillah. 3 parcel kita hantar pos. 1 parcel kita cod je ye. Ubat gigi viral tu, tinggal seketul je ada stock. InshaAllah esok kita ada nk amek barang kt hq. Ada yang nak selit order. Meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Thieves Dish Soap

Pencuci lantai ada,
Pencuci buah-buahan ada,
Pencuci pinggan mangkuk pun ada gak tau.

Ni pun sangat berguna.

Sesekali cuci dengan Thieves Dish Soap ape salahnya kan.

Kata sayangkan pinggan mangkuk mahal.

Heheh. Eh, boleh gitu?

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#ThievesDishSoap
Thieves Dish Soap Pencuci lantai ada, Pencuci buah-buahan ada, Pencuci pinggan mangkuk pun ada gak tau. Ni pun sangat berguna. Sesekali cuci dengan Thieves Dish Soap ape salahnya kan. Kata sayangkan pinggan mangkuk mahal. Heheh. Eh, boleh gitu? #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #ThievesDishSoap 
Thieves Fruit & Veggie Soak

Pencuci untuk buah-buahan dan sayur-sayuran.

Biasanya dah rendam buah dengan air biasa, still tak luntur jugak kan wax dia.

Cuba la rendam dengan thieves fruit & veggie ni. Tak payah guna banyak pun. Guna sikit pun dah cukup tau.

Haa, habis tanggal semua selaput putih tu (swipe utk tengok hasil dia). Baru la yakin nak makan kan.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#thievesfruitandveggiesoak
Thieves Fruit & Veggie Soak Pencuci untuk buah-buahan dan sayur-sayuran. Biasanya dah rendam buah dengan air biasa, still tak luntur jugak kan wax dia. Cuba la rendam dengan thieves fruit & veggie ni. Tak payah guna banyak pun. Guna sikit pun dah cukup tau. Haa, habis tanggal semua selaput putih tu (swipe utk tengok hasil dia). Baru la yakin nak makan kan. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #thievesfruitandveggiesoak 
Thieves Household Cleaner.

Sangat2 banyak kegunaan dia dalam rumah.

Part cuci rumah, serahkan pada dia.

Bau dia pun dah cukup untuk segarkan 1 rumah.

Nak cuci lantai, 
Nak cuci tingkap,
Nak lap kabinet dapur.
Semua boleh.

Sangat sesuai untuk parents yang ada anak kecil yang dah start merayap explore 1 rumah.

Dan jugak boleh buat cuci mainan anak gitu. Kumpulkan mainan anak, pastu cuci la dengan thieves household cleaner ni.

Dijamin puas hati. 
#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#ThievesHouseholdCleaner
#pencucilantai
#dekorumah
Thieves Household Cleaner. Sangat2 banyak kegunaan dia dalam rumah. Part cuci rumah, serahkan pada dia. Bau dia pun dah cukup untuk segarkan 1 rumah. Nak cuci lantai, Nak cuci tingkap, Nak lap kabinet dapur. Semua boleh. Sangat sesuai untuk parents yang ada anak kecil yang dah start merayap explore 1 rumah. Dan jugak boleh buat cuci mainan anak gitu. Kumpulkan mainan anak, pastu cuci la dengan thieves household cleaner ni. Dijamin puas hati. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #ThievesHouseholdCleaner  #pencucilantai  #dekorumah 
Desert Mist Diffuser.

Mana nak cari #dekorumah yang sangat cantik dan dalam masa yang sama boleh jadi lampu tidur or table lamp yang ada 10 warna. 
Dan yang lagi best, ia boleh jadi diffuser yang boleh mewangikan rumah atau bilik sehingga 10jam lamanya (dapat free 2 botol essential oil , lavender & lemon)

So, mari la cantikkan rumah serta wangikan rumah dengan wangian sihat. Yang pasti tiada campuran bahan-bahan lain ok.

Berminat, meh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
#ilovedeco
#homedeco
#tablelamp
Desert Mist Diffuser. Mana nak cari #dekorumah  yang sangat cantik dan dalam masa yang sama boleh jadi lampu tidur or table lamp yang ada 10 warna. Dan yang lagi best, ia boleh jadi diffuser yang boleh mewangikan rumah atau bilik sehingga 10jam lamanya (dapat free 2 botol essential oil , lavender & lemon) So, mari la cantikkan rumah serta wangikan rumah dengan wangian sihat. Yang pasti tiada campuran bahan-bahan lain ok. Berminat, meh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser  #ilovedeco  #homedeco  #tablelamp 
Ubat gigi viral ni haa.

Kepoh betul org cari ubat gigi ni kat fb.

Ada siapa2 lagi yang mencari?

Kita ada stock lagi ni haa. Kalau habis stock pun, khamis ni kita ada nak pergi amek barang kat hq, so boleh la nak selit order.

Kalau nak, terus wasap ye.

RM35/pcs 
RM35/pcs

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#toothpaste
#ubatgigiviral
#kidscentstoothpaste
Ubat gigi viral ni haa. Kepoh betul org cari ubat gigi ni kat fb. Ada siapa2 lagi yang mencari? Kita ada stock lagi ni haa. Kalau habis stock pun, khamis ni kita ada nak pergi amek barang kat hq, so boleh la nak selit order. Kalau nak, terus wasap ye. RM35/pcs RM35/pcs 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #toothpaste  #ubatgigiviral  #kidscentstoothpaste 
Boswellia Wrinkle Cream.

Ini idaman kalbu!

Bila kawan-kawan dah pakai & bagi review, terus.

Eh, nak try jugak la.
Pengaruh rakan sebaya sangat!

Bila baca kandungan boswellia ni, terus fikir, patut la kawan-kawan yang dah pakai kata sangat2 best.

Antara kandungan boswellia ni:
Frankincense
Sandalwood
Myrrh
Ylang ylang
Geranium

5 eo ni, dah cukup2 power dah.
Eh, ada yang bulan ni kita rembat boswellia ni.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#facialcare
#boswellia
#skincare
#kulitsihat
Boswellia Wrinkle Cream. Ini idaman kalbu! Bila kawan-kawan dah pakai & bagi review, terus. Eh, nak try jugak la. Pengaruh rakan sebaya sangat! Bila baca kandungan boswellia ni, terus fikir, patut la kawan-kawan yang dah pakai kata sangat2 best. Antara kandungan boswellia ni: Frankincense Sandalwood Myrrh Ylang ylang Geranium 5 eo ni, dah cukup2 power dah. Eh, ada yang bulan ni kita rembat boswellia ni. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #facialcare  #boswellia  #skincare  #kulitsihat 
Ini salah satu favourite facial care kita dari YL.

Satin facial scrub mint. 
Siyes, lepas pakai terasa segar. Berangin je muka.

Dan semestinya kandungan dia, ada gunakan essential oil (peppermint) untuk beri kesan kesegaran pada muka.

Function scrub, mesti la untuk  removes dead cells kat muka kita kan.

So far, dah setahun guna. Rasa puas hati, sebab rasa segar after guna + tak ada bau annoying dari scrub ni.

Ada yang berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#scrubmuka
#satinfacialscrub
Ini salah satu favourite facial care kita dari YL. Satin facial scrub mint. Siyes, lepas pakai terasa segar. Berangin je muka. Dan semestinya kandungan dia, ada gunakan essential oil (peppermint) untuk beri kesan kesegaran pada muka. Function scrub, mesti la untuk removes dead cells kat muka kita kan. So far, dah setahun guna. Rasa puas hati, sebab rasa segar after guna + tak ada bau annoying dari scrub ni. Ada yang berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #scrubmuka  #satinfacialscrub 
Young Living pun ada rangkaian facial care tau.

Salah satu nya, Orange Blossom face wash ni.

Dan yang pasti, mesti la menggunakan essential oil jugak.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#facialcare
#orangeblossmo
#kulitcantik
#facewash
Young Living pun ada rangkaian facial care tau. Salah satu nya, Orange Blossom face wash ni. Dan yang pasti, mesti la menggunakan essential oil jugak. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #facialcare  #orangeblossmo  #kulitcantik  #facewash 
Godaaaaan betul la diffuser baru keluaran Young Living ni.

Merecik!

Dulu tergoda dengan desert mist diffuser, now dengan lantern diffuser pulak.

Kita tunggu YL Malaysia release ye.

Tak zabarrr.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#LanternDiffuser
#kakideko
#dekorumah
Godaaaaan betul la diffuser baru keluaran Young Living ni. Merecik! Dulu tergoda dengan desert mist diffuser, now dengan lantern diffuser pulak. Kita tunggu YL Malaysia release ye. Tak zabarrr. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #LanternDiffuser  #kakideko  #dekorumah 
Aroma spinner

Boleh belikan sempena birthday anak gitu.

Dari mengadap tablet, baik la lekakan anak dengan aroma spinner ni kan.

Drop eo favourite dan spinnnnn.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#aromaspinner
Gentle Mist Diffuser

Sambil golek-golek atas katil, sambil buat spa muka kan.

Kalau tersangkut dalam jammed, boleh terus diffuse peppermint ke muka gitu.

Kalau anak tetiba hidung tersumbat, letak eo RC, hala kan je gentle mist diffuser ni kt muka anak.

Comel je diffuser ni, boleh selit dalam hand beg, mudah nak bawa ke mana-mana.

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#GentleMistDiffuser
Gentle Mist Diffuser Sambil golek-golek atas katil, sambil buat spa muka kan. Kalau tersangkut dalam jammed, boleh terus diffuse peppermint ke muka gitu. Kalau anak tetiba hidung tersumbat, letak eo RC, hala kan je gentle mist diffuser ni kt muka anak. Comel je diffuser ni, boleh selit dalam hand beg, mudah nak bawa ke mana-mana. #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #GentleMistDiffuser 
Desert Mist Diffuser. ➡Design dia sangat cantik
➡Ada lampu lip lap 10 warna
➡Diffuse sehingga 10jam
➡Free eo lemon 5ml & lavender 5ml
➡Waranty 1setahun

Berminat, wasap kita terus ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#bsp21
#bspvillage
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DesertMistDiffuser
Desert Mist Diffuser. ➡Design dia sangat cantik ➡Ada lampu lip lap 10 warna ➡Diffuse sehingga 10jam ➡Free eo lemon 5ml & lavender 5ml ➡Waranty 1setahun Berminat, wasap kita terus ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #bsp21  #bspvillage  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DesertMistDiffuser 
Set Premium Starter Kit

Berbaloi-baloi dengan set PSK ni sebab: - set eo dalam psk ni, boleh digunakan harian untuk kanak-kanak sampai la ke warga tua. - jimat berganda-ganda bila dibandingkan bila kita beli loose eo. - terus jadi ahli YLEO. Yang mana kalau korang setia dengan YLEO, macam-macam hadiah free korang boleh dapat dan boleh dapat side income. Kalau rajin lebih, boleh tengok sendiri macammana YLEO ni hasilkan eo.

Berminat nak dapatkan set PSK atau just nak tanye2 pasal YLEO, boleh wasap kita terus ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#kelanajaya
#ohanaoilers
Set Premium Starter Kit Berbaloi-baloi dengan set PSK ni sebab: - set eo dalam psk ni, boleh digunakan harian untuk kanak-kanak sampai la ke warga tua. - jimat berganda-ganda bila dibandingkan bila kita beli loose eo. - terus jadi ahli YLEO. Yang mana kalau korang setia dengan YLEO, macam-macam hadiah free korang boleh dapat dan boleh dapat side income. Kalau rajin lebih, boleh tengok sendiri macammana YLEO ni hasilkan eo. Berminat nak dapatkan set PSK atau just nak tanye2 pasal YLEO, boleh wasap kita terus ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #kelanajaya  #ohanaoilers 
Deep Relief.

Sapa yang jenis kerja kena duduk statik, wajib cuba deep relief ni.

Rasa lenguh je, terus golek-golek kan deep relief ni. 
Siyes, best.

Dulu pernah salah bantal. Tau kan pening & sakit dia macam mana. Kita try golek kan deep relief ni.

Alhamdulillah. Kurang sikit sakit nya.

Sesuai sangat hadiahkan deep relief ni kat mak ayah. Agak2 lenguh badan, golek kan je deep relief ni.

Deep Relief 10ml. 
Kalau kerap guna macam kita ni, dalam sebulan setengah dah habis dah. Cepat habis sebab laki bini gemar sangat guna Deep Relief ni.

Berminat, boleh wasap kita ye.
019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#kelanajaya
#OhanaOilers
#DeepRelief
#LenguhSendi
Deep Relief. Sapa yang jenis kerja kena duduk statik, wajib cuba deep relief ni. Rasa lenguh je, terus golek-golek kan deep relief ni. Siyes, best. Dulu pernah salah bantal. Tau kan pening & sakit dia macam mana. Kita try golek kan deep relief ni. Alhamdulillah. Kurang sikit sakit nya. Sesuai sangat hadiahkan deep relief ni kat mak ayah. Agak2 lenguh badan, golek kan je deep relief ni. Deep Relief 10ml. Kalau kerap guna macam kita ni, dalam sebulan setengah dah habis dah. Cepat habis sebab laki bini gemar sangat guna Deep Relief ni. Berminat, boleh wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #kelanajaya  #OhanaOilers  #DeepRelief  #LenguhSendi