an online Instagram web viewer

#browniesusj medias

Photos

A mix of 16pcs brownies almond & salted caramel topping as requested by our customer. Thank you πŸ’œ
.
P/s: You can request your own favourite topping! Price is as low as RM30 only πŸ˜‹
.
#tlbrownies #thelastbrownies #saltedcaramelbrownies #almondbrownies #browniesubang #browniesshahalam #browniespuchong #browniesusj #brownieskl #brownieskelanajaya
BROWNIES NUTELLA SIZE 8/36pcs only at RM35 (delivery charge depend with selected area) .
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
BROWNIES NUTELLA SIZE 8/36pcs only at RM35 (delivery charge depend with selected area) . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Brownies size 7inchi topping badam dizzing dengan coklat RM 30 only ❀
.
.βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights #RM37
Brownies size 7inchi topping badam dizzing dengan coklat RM 30 only ❀ . .βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights  #RM37 
Mix and match topping brownies pun boleh 😍, just request nak mix yang mana😘
.
.
.βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights #RM37
Mix and match topping brownies pun boleh 😍, just request nak mix yang mana😘 . . .βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights  #RM37 
Nie dia berbezaan size 6/25pcs dengan size 8/36pcs.... nak order size ape n topping ape details bole ws sis 😊
.
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Nie dia berbezaan size 6/25pcs dengan size 8/36pcs.... nak order size ape n topping ape details bole ws sis 😊 . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
BROWNIES NUTELLA STRAWBERRY RM40 Size 6/ RM55 size 8.. yang penting nutella full n strawberry deco ikot kehendak customer, jangan yg cakap brownies strawberry nutella tp ala kadar je letak sume sikit je, no NO NO! its not good ye, yg harus kita buat n yg harus kita dapat jangan kedekut πŸ₯°
.
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
BROWNIES NUTELLA STRAWBERRY RM40 Size 6/ RM55 size 8.. yang penting nutella full n strawberry deco ikot kehendak customer, jangan yg cakap brownies strawberry nutella tp ala kadar je letak sume sikit je, no NO NO! its not good ye, yg harus kita buat n yg harus kita dapat jangan kedekut πŸ₯° . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Brownies happy KINDER fun size 8 RM60 (full nutella) 🀀 customer request sis tunaikan permintaan yang penting dengan harga yang berpatutan β™₯️ inshaAllah
.

OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Brownies happy KINDER fun size 8 RM60 (full nutella) 🀀 customer request sis tunaikan permintaan yang penting dengan harga yang berpatutan β™₯️ inshaAllah . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Nutella mix Almond nibs RM38 size 8 (full nutella) 🀀
.

OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Nutella mix Almond nibs RM38 size 8 (full nutella) 🀀 . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
BROWNIES NUTELLA size 8 RM35 only β™₯️
.
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
BROWNIES NUTELLA size 8 RM35 only β™₯️ . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
NUTELLA MIX PEANUT BUTTER size 8 only RM36/36pcs .
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
NUTELLA MIX PEANUT BUTTER size 8 only RM36/36pcs . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Happy weekend guys 🎈
.
Today done πŸ₯° .
Brownies Strawberry size 8/36pcs RM55 shj (full nutella)
.
Happy birthday suprise by sis today, siap2 anak dulu breakfast baru delivery 🌹 husb sis jaga anak weekend kan... .
#suprise #dessertshahalam #brownies #congobar #browniesedap #browniesshahalam #browniesputraheight #browniesusj #alhamdulillah #foodporn
3 ketul brownies plain size 9 RM 31 done. Terima kasih😊
.
.
.βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights #RM37
3 ketul brownies plain size 9 RM 31 done. Terima kasih😊 . . .βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights  #RM37 
NUTELLA CHEESETART MONTOK .
.
.
Hi πŸ‘‹πŸ» Siapa kat sini peminat cheese ? πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Kalau ada cepat cepat angkat tangan and say β€˜ Hi’ dekat comment sini πŸ‘‡ Alhamdulillah sudah siap tempahan dari cust untuk nutella cheesetart . Berkotak kotak tempahan di buat 😍 Kalau sedap bagitau dan tag kami tau hehe .
.
.
.
☎️ Order 1-3hari lebih awal
πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock
πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges
πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’•
.
Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio)
.
#brownies #browniesshahalam #browniesklang #browniesusj #brownieskedut #browniesnutella #brownieshantaran #browniessedap #brownieschewy #browniesjalankebun #browniesbukitnaga #browniesandalas #brownieskgjawa #browniesbukitrimau #brownieskotakemuning #browniesalammegah #browniesbukitkemuning #browniesseksyen24 #browniescookies #browniescookiesshahalam #browniescookiesklang #browniesbites #congobarshahalam #congobarklang #sourcreambuttercakeshahalam #sourcreambuttercakeklang #dipanddipbrownies #dipanddipbrowniesshahalam #dipdipbrownies #browniesstrawberryrm28
NUTELLA CHEESETART MONTOK . . . Hi πŸ‘‹πŸ» Siapa kat sini peminat cheese ? πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Kalau ada cepat cepat angkat tangan and say β€˜ Hi’ dekat comment sini πŸ‘‡ Alhamdulillah sudah siap tempahan dari cust untuk nutella cheesetart . Berkotak kotak tempahan di buat 😍 Kalau sedap bagitau dan tag kami tau hehe . . . . ☎️ Order 1-3hari lebih awal πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’• . Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio) . #brownies  #browniesshahalam  #browniesklang  #browniesusj  #brownieskedut  #browniesnutella  #brownieshantaran  #browniessedap  #brownieschewy  #browniesjalankebun  #browniesbukitnaga  #browniesandalas  #brownieskgjawa  #browniesbukitrimau  #brownieskotakemuning  #browniesalammegah  #browniesbukitkemuning  #browniesseksyen24  #browniescookies  #browniescookiesshahalam  #browniescookiesklang  #browniesbites  #congobarshahalam  #congobarklang  #sourcreambuttercakeshahalam  #sourcreambuttercakeklang  #dipanddipbrownies  #dipanddipbrowniesshahalam  #dipdipbrownies  #browniesstrawberryrm28 
NUTELLA BROWNIES size 8 RM35 sahaja, simplekan? bole request wording/card FOC only ❀️
.
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
NUTELLA BROWNIES size 8 RM35 sahaja, simplekan? bole request wording/card FOC only ❀️ . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Nutella full 4 sekawan πŸ₯° RM40 sahaja size 8 inch (potong 36pcs) boleh makan beramai2 atau boleh jugak untuk suprisekan seseorang 🎈
.
Tq for today order 🌹
.
OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye.
.
Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊
.
#congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam
#brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Nutella full 4 sekawan πŸ₯° RM40 sahaja size 8 inch (potong 36pcs) boleh makan beramai2 atau boleh jugak untuk suprisekan seseorang 🎈 . Tq for today order 🌹 . OPEN ORDER 🎈untuk sebarang majlis/suprise/portluck boleh order tekan no.di bio link sis ye. . Kalau ada extra sis mention kalau xde, kena TEMPAHAN AWAL SEHARI 😊 . #congobar  #congobarsedap  #congobarmurah  #congobarshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Selamat malam & Assalamualaikum semua~
.
Malam ni rara.kiess nak share hasil kerja rara.kiess untuk brownies yang di tempah khas untuk pasangan yang ingin bertunang.
.
Pesanan kali ini self pick up & Alhamdulillah customer ni berpuas hati, dan kami dari rara.kiess ingin mengucapkan tahniah dan semoga selamat hingga ke jinjang pelamin, insyaAllah~ .
Terima kasih kerana beli dan kepada sesiapa yang nak order.Meh singgah @rara.kiess, click link WhatsApp atau DM.
InsyaAllah puas hati.
.
#browniesnutella #brownieskedut #brownieskedutsedap #brownieskedutmurah #browniestunang #brownieskawin #browniesbirthday #browniesserikembangan #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniesbangi #browniessubangjaya #browniesusj #browniestaipan #browniesshahalam #chocojarfordays #browniescod #browniespos #sayajual #sayabuat #homemadebrownies
Selamat malam & Assalamualaikum semua~ . Malam ni rara.kiess nak share hasil kerja rara.kiess untuk brownies yang di tempah khas untuk pasangan yang ingin bertunang. . Pesanan kali ini self pick up & Alhamdulillah customer ni berpuas hati, dan kami dari rara.kiess ingin mengucapkan tahniah dan semoga selamat hingga ke jinjang pelamin, insyaAllah~ . Terima kasih kerana beli dan kepada sesiapa yang nak order.Meh singgah @rara.kiess, click link WhatsApp atau DM. InsyaAllah puas hati. . #browniesnutella  #brownieskedut  #brownieskedutsedap  #brownieskedutmurah  #browniestunang  #brownieskawin  #browniesbirthday  #browniesserikembangan  #browniescyberjaya  #browniesputrajaya  #browniesbangi  #browniessubangjaya  #browniesusj  #browniestaipan  #browniesshahalam  #chocojarfordays  #browniescod  #browniespos  #sayajual  #sayabuat  #homemadebrownies 
Hii! Siapa nak selit order boleh whatsapp kita before 9malam ni okay? Click link @ our bio! ❀️
.
#browniesbangsarsouth #creampuffbangsar #browniesusj #creampuffusj #pavlovausj #brownieskotakemuning #brownieshahalam #creampuffkotakemuning #creampuffshahalam #browniespuncakperdana #creampuffpuncakperdana
Hi . Close Up our pavlova lova 😫 Ya Allah telan air liur betul tengok pavlova double deck 10inch ni πŸ‘‰πŸ½πŸ‘ˆπŸ½
.
.
☎️ Order 1-3hari lebih awal
πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock
πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges
πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’•
.
Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio)
.
#brownies #browniesshahalam #browniesklang #browniesusj #brownieskedut #browniesnutella #brownieshantaran #browniessedap #brownieschewy #browniesjalankebun #browniesbukitnaga #browniesandalas #brownieskgjawa #browniesbukitrimau #brownieskotakemuning #browniesalammegah #browniesbukitkemuning #browniesseksyen24 #browniescookies #browniescookiesshahalam #browniescookiesklang #browniesbites #congobarshahalam #congobarklang #sourcreambuttercakeshahalam #sourcreambuttercakeklang #dipanddipbrownies #dipanddipbrowniesshahalam #dipdipbrownies #browniesstrawberryrm28
Hi . Close Up our pavlova lova 😫 Ya Allah telan air liur betul tengok pavlova double deck 10inch ni πŸ‘‰πŸ½πŸ‘ˆπŸ½ . . ☎️ Order 1-3hari lebih awal πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’• . Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio) . #brownies  #browniesshahalam  #browniesklang  #browniesusj  #brownieskedut  #browniesnutella  #brownieshantaran  #browniessedap  #brownieschewy  #browniesjalankebun  #browniesbukitnaga  #browniesandalas  #brownieskgjawa  #browniesbukitrimau  #brownieskotakemuning  #browniesalammegah  #browniesbukitkemuning  #browniesseksyen24  #browniescookies  #browniescookiesshahalam  #browniescookiesklang  #browniesbites  #congobarshahalam  #congobarklang  #sourcreambuttercakeshahalam  #sourcreambuttercakeklang  #dipanddipbrownies  #dipanddipbrowniesshahalam  #dipdipbrownies  #browniesstrawberryrm28 
Belanja sikit brownies hari ni😍
Kelam kabut hari ni siapkan order xsempat nak snap gmbr. Puchong asik hujan dari pagi lak tu πŸ˜…
.
Hehe siapa nak order kena order sehari awal.
Nak delivery ada charge delivery ye atau selfpickup hani lagi suka sayang2 pun jimat delivery charge😍
.
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights #RM37
Belanja sikit brownies hari ni😍 Kelam kabut hari ni siapkan order xsempat nak snap gmbr. Puchong asik hujan dari pagi lak tu πŸ˜… . Hehe siapa nak order kena order sehari awal. Nak delivery ada charge delivery ye atau selfpickup hani lagi suka sayang2 pun jimat delivery charge😍 . . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights  #RM37 
MONOGRAM brownies size 10 RM45 sahaja πŸ₯°
.
nutella/chocolate/peanut butter/salt caramel.
.
MnM/kinder bueno/nips/cadbury/kitkat/strawberry/almond (add ON RM5-8)
.
(bole request nombor/huruf, serta ☝🏻topping diatas)
.
OPEN ORDER 😊
.
Tekan no di bio link ye 🀳🏻
.
#dessertsedap #brownies #browniesedap #brownieshahalam #brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
MONOGRAM brownies size 10 RM45 sahaja πŸ₯° . nutella/chocolate/peanut butter/salt caramel. . MnM/kinder bueno/nips/cadbury/kitkat/strawberry/almond (add ON RM5-8) . (bole request nombor/huruf, serta ☝🏻topping diatas) . OPEN ORDER 😊 . Tekan no di bio link ye 🀳🏻 . #dessertsedap  #brownies  #browniesedap  #brownieshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Brownies almond nutella ..
Size 9x9 harga hanya RM 40 sahaja .
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights #RM35
Brownies almond nutella .. Size 9x9 harga hanya RM 40 sahaja . . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights  #RM35 
Brownies topping full nutella. Peminat nutella sentiasa order yang ni πŸ™ˆ
.
Serius mmg hani tak kedekut nutella tau, tengok gambar 😊😘
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights
Brownies topping full nutella. Peminat nutella sentiasa order yang ni πŸ™ˆ . Serius mmg hani tak kedekut nutella tau, tengok gambar 😊😘 . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights 
Sebelum makeup Harga dia RM 35 sahaja selepas kita dah make over dia jadi RM 40 😍
.
Brownies size 9 inchi topping badam diatasnya nutella dan taburan badam lagi wahhh mewah sungguh😍
.
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA.
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas ( jika upah runner/grab sepenuhnya bergantung pada harga runner/grab) .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights
Sebelum makeup Harga dia RM 35 sahaja selepas kita dah make over dia jadi RM 40 😍 . Brownies size 9 inchi topping badam diatasnya nutella dan taburan badam lagi wahhh mewah sungguh😍 . . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA. . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas ( jika upah runner/grab sepenuhnya bergantung pada harga runner/grab) . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights 
Self pick available until 6pm only, lepas tu sis open back on tuesday πŸ‘ŒπŸ» esok n sabtu sis settlekan delivery cust yg dah booking with deposit/full 🌹tq for ur support ❀️
.
Tq sis order πŸ₯°
.
SELF PICK SEKSYEN 27 shah alam
.
#dessertsedap #brownies #browniesedap #brownieshahalam #brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Self pick available until 6pm only, lepas tu sis open back on tuesday πŸ‘ŒπŸ» esok n sabtu sis settlekan delivery cust yg dah booking with deposit/full 🌹tq for ur support ❀️ . Tq sis order πŸ₯° . SELF PICK SEKSYEN 27 shah alam . #dessertsedap  #brownies  #browniesedap  #brownieshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Fruit pastry cake RM45 size 9 onlyπŸ₯³
Full fruit RM50 only at @brownieshahalam
(strawberry/grape@blueberry/peach) yang penting bahan premium semua kita guna 😊
.
Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯°
.
OPEN ORDER πŸ₯³
.
TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS..
.
Tekan no di bio link ye 🀳🏻
.
#fruitpastrycake #fruitpastrycakeshahalam 
#dessertsedap #brownies #browniesedap #brownieshahalam #brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysiaculture
Fruit pastry cake RM45 size 9 onlyπŸ₯³ Full fruit RM50 only at @brownieshahalam (strawberry/grape@blueberry/peach) yang penting bahan premium semua kita guna 😊 . Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯° . OPEN ORDER πŸ₯³ . TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS.. . Tekan no di bio link ye 🀳🏻 . #fruitpastrycake  #fruitpastrycakeshahalam  #dessertsedap  #brownies  #browniesedap  #brownieshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysiaculture 
Brownies size 7 inchi mix topping coklat dan nutella.
.
Best dapat rasa 2 topping yang mengiurkan ni😍
.
Harga cuma RM 30 sahaja😘
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights
Brownies size 7 inchi mix topping coklat dan nutella. . Best dapat rasa 2 topping yang mengiurkan ni😍 . Harga cuma RM 30 sahaja😘 . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights 
Hi . Close Up our pavlova lova 😫 Ya Allah telan air liur betul tengok pavlova double deck 9inch ni πŸ‘‰πŸ½πŸ‘ˆπŸ½
.
.
☎️ Order 1-3hari lebih awal
πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock
πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges
πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’•
.
Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio)
.
#brownies #browniesshahalam #browniesklang #browniesusj #brownieskedut #browniesnutella #brownieshantaran #browniessedap #brownieschewy #browniesjalankebun #browniesbukitnaga #browniesandalas #brownieskgjawa #browniesbukitrimau #brownieskotakemuning #browniesalammegah #browniesbukitkemuning #browniesseksyen24 #browniescookies #browniescookiesshahalam #browniescookiesklang #browniesbites #congobarshahalam #congobarklang #sourcreambuttercakeshahalam #sourcreambuttercakeklang #dipanddipbrownies #dipanddipbrowniesshahalam #dipdipbrownies #browniesstrawberryrm28
Hi . Close Up our pavlova lova 😫 Ya Allah telan air liur betul tengok pavlova double deck 9inch ni πŸ‘‰πŸ½πŸ‘ˆπŸ½ . . ☎️ Order 1-3hari lebih awal πŸ™…πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈ No ready stock πŸš— πŸ’°Delivery Go get Runner with charges πŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆSelf pickup upm serdang only πŸ’• . Whatsapp πŸ“²0172294363 for fast respond (whatsapp link ada kat bio) . #brownies  #browniesshahalam  #browniesklang  #browniesusj  #brownieskedut  #browniesnutella  #brownieshantaran  #browniessedap  #brownieschewy  #browniesjalankebun  #browniesbukitnaga  #browniesandalas  #brownieskgjawa  #browniesbukitrimau  #brownieskotakemuning  #browniesalammegah  #browniesbukitkemuning  #browniesseksyen24  #browniescookies  #browniescookiesshahalam  #browniescookiesklang  #browniesbites  #congobarshahalam  #congobarklang  #sourcreambuttercakeshahalam  #sourcreambuttercakeklang  #dipanddipbrownies  #dipanddipbrowniesshahalam  #dipdipbrownies  #browniesstrawberryrm28 
Tq dear πŸ₯°
.
Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯°
.
OPEN ORDER πŸ₯³
.
TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS..
.
Tekan no di bio link ye 🀳🏻
.
#dessertsedap #brownies #browniesedap #brownieshahalam #brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Tq dear πŸ₯° . Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯° . OPEN ORDER πŸ₯³ . TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS.. . Tekan no di bio link ye 🀳🏻 . #dessertsedap  #brownies  #browniesedap  #brownieshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Happy birthday brownies RM55 size 8 πŸ₯³
.
Nak sis potong terus atau nak potong sendiri pun boleh (CARD/wording/cucuk happy birthday) FOC shj.
.
Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯°
.
OPEN ORDER πŸ₯³
.
TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS..
.
Tekan no di bio link ye 🀳🏻
.
#dessertsedap #brownies #browniesedap #brownieshahalam #brownies #brownieshahalam #browniesalmond #browniescheese 
#browniesedap #browniesmurah #shahalam #puchong #klang #kotakemuning #jalankebun #alammegah #puncakalam #bukitjelutong #putraheights #subangjaya #usj #browniesputraheights #browniesusj #browniessubangjaya 
#foodpornmalaysia  #brownies #browniesnutella #brownieshantaran #brownieshomemade #browniesalmond #brownieskedut #alhamdulillah #foodpornmalaysia
Happy birthday brownies RM55 size 8 πŸ₯³ . Nak sis potong terus atau nak potong sendiri pun boleh (CARD/wording/cucuk happy birthday) FOC shj. . Harinie last sis amek order, anak sis xberapa sihat lagi and weekend ni yg mana dah order shj sis availabe to cod on saturday, ahad isnin (sis ada majlis dekat pahang) and sis close open back on tuesday πŸ₯° . OPEN ORDER πŸ₯³ . TEMPAHAN AWAL SEHARI UOLSS.. . Tekan no di bio link ye 🀳🏻 . #dessertsedap  #brownies  #browniesedap  #brownieshahalam  #brownies  #brownieshahalam  #browniesalmond  #browniescheese  #browniesedap  #browniesmurah  #shahalam  #puchong  #klang  #kotakemuning  #jalankebun  #alammegah  #puncakalam  #bukitjelutong  #putraheights  #subangjaya  #usj  #browniesputraheights  #browniesusj  #browniessubangjaya  #foodpornmalaysia  #brownies  #browniesnutella  #brownieshantaran  #brownieshomemade  #browniesalmond  #brownieskedut  #alhamdulillah  #foodpornmalaysia 
Brownies size 6 inchi simple dizzing nutella RM 18 😍
.
βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ…
.
.
πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) .
.
🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA.
.
πŸš— Delivery Charge :  RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas ( jika upah runner/grab sepenuhnya bergantung pada harga runner/grab) .
πŸš— Delivery .
Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only
Public holiday : 9am-11pm .
.
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas .
. πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) .
.

#brownie #brownienutella #brownienutellashahalam #brownieshahalam #browniespuchong #browniesnutellapuchong #browniesusj #browniesputraheight #browniesputraheights
Brownies size 6 inchi simple dizzing nutella RM 18 😍 . βœ… TEMPAHAN SEHARI AWAL βœ… . . πŸš— Delivery Puchong / USJ / Putra Height / Shah Alam (Selected Area with Charge) . . 🏒 Untuk Bangunan Bertingkat hanya pickup DIBAWAH BLOCK SAHAJA. . πŸš— Delivery Charge : RM 0.50/KM Dari Puchong Hartamas ( jika upah runner/grab sepenuhnya bergantung pada harga runner/grab) . πŸš— Delivery . Working day : 11am-5am & 8.00pm- 11pm only Public holiday : 9am-11pm . . πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³ Self Pickup : Puchong Hartamas . . πŸ“² Whatapps 0196635772 (hani) . . #brownie  #brownienutella  #brownienutellashahalam  #brownieshahalam  #browniespuchong  #browniesnutellapuchong  #browniesusj  #browniesputraheight  #browniesputraheights