an online Instagram web viewer

#bridesmaids medias

Photos

SUKA PAKAI KURUNG COTTON PRINTED ATAU KURUNG PAHANG TAPI MALAS NAK IRON???😊😊😊
.
Dya cadangkan sis beli Kurung Hannan ni.. Sebabnya, Dya pun suka pakai kurung pahang yang jenis cotton printed.. Tapi biasa lah kadang-kadang datang penyakit malas atau nak cepat kan, terus je pakai baju lain yang tak perlu iron..!!!😂😂😂
.
So, disebabkan itu, Kurung Hannan ni direka khas ala-ala corak kurung cotton printed dengan corak yang agak EKSLUSIF gittuu..😘😘😘
.
Potongan Kurung Pahang yang agak ringkas dan tidak terlalu over membuatkan sesiapa saja yang pakai mesti nampak AYU, ANGGUN dan SOPAN je..😘😘😘
.
❤️ Material Korea Lycra yang berkualiti dan tak perlu risau melekap di badan dan tahan lasak
.
❤️ Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron)
.
❤️ Nursing Friendly (Hidden zip bahagian tengah)
.
❤️ Wudhu Friendly (Lengan mudah disinsing)
.
❤️ Potongan Longgar & Selesa
.
❤️ Tersedia poket di sebelah kanan baju
.
❤️ Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang TERBAIK.. Harga biasa RM109.. Hari ni kita bagi RM89 je Free Postage
.
❤️ Available size S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
❤️ Ada 6 corak meletops yang agak LIMITED okkay
.
Jangan menyesal sebab biarkan Kurung Hannan berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi..!!! Sebab admin tak sempat upload lagi dah ada yang sold out..😍😍😍
.
Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan dan tempahan :
.
📲 Whatsapp/Telegram : 012-2208567 (http://www.wasap.my/60122208567)
.
Jom FOLLOW kami di OFFICIAL CHANNELS links kami di bawah :
.
💞 Instagram : https://www.instagram.com/pakaianmuslimahdotcom
.
💞 Online Catalog : https://pakaianmuslimahdotcom.wordpress.com
.
💞 Facebook Page : https://www.facebook.com/pakaianmuslimahdotcom
.
#kurunghusna #kurungluna #kurungnaaila #kurungpeplum #kurungrafeeka #marissasuit #bridesmaids #kurungregina #kurungloma #kurunglycra #jubahonline #blouselabuh #moodrepublik #telekung #kurungammara #nursingfriendly #kurungsale #yearendsale #abbyabadi #saleraya #kurungmoden #kurungsufiya #kurungsaloma #jubahhumaira #jubaharfa #kebarunglivya #kurungbellarina #kurunghannan #kurungcotton #kurungpahang
SUKA PAKAI KURUNG COTTON PRINTED ATAU KURUNG PAHANG TAPI MALAS NAK IRON???😊😊😊 . Dya cadangkan sis beli Kurung Hannan ni.. Sebabnya, Dya pun suka pakai kurung pahang yang jenis cotton printed.. Tapi biasa lah kadang-kadang datang penyakit malas atau nak cepat kan, terus je pakai baju lain yang tak perlu iron..!!!😂😂😂 . So, disebabkan itu, Kurung Hannan ni direka khas ala-ala corak kurung cotton printed dengan corak yang agak EKSLUSIF gittuu..😘😘😘 . Potongan Kurung Pahang yang agak ringkas dan tidak terlalu over membuatkan sesiapa saja yang pakai mesti nampak AYU, ANGGUN dan SOPAN je..😘😘😘 . ❤️ Material Korea Lycra yang berkualiti dan tak perlu risau melekap di badan dan tahan lasak . ❤️ Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron) . ❤️ Nursing Friendly (Hidden zip bahagian tengah) . ❤️ Wudhu Friendly (Lengan mudah disinsing) . ❤️ Potongan Longgar & Selesa . ❤️ Tersedia poket di sebelah kanan baju . ❤️ Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang TERBAIK.. Harga biasa RM109.. Hari ni kita bagi RM89 je Free Postage . ❤️ Available size S, M, L, XL, 2XL, 3XL . ❤️ Ada 6 corak meletops yang agak LIMITED okkay . Jangan menyesal sebab biarkan Kurung Hannan berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi..!!! Sebab admin tak sempat upload lagi dah ada yang sold out..😍😍😍 . Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan dan tempahan : . 📲 Whatsapp/Telegram : 012-2208567 (http://www.wasap.my/60122208567) . Jom FOLLOW kami di OFFICIAL CHANNELS links kami di bawah : . 💞 Instagram : https://www.instagram.com/pakaianmuslimahdotcom . 💞 Online Catalog : https://pakaianmuslimahdotcom.wordpress.com . 💞 Facebook Page : https://www.facebook.com/pakaianmuslimahdotcom . #kurunghusna  #kurungluna  #kurungnaaila  #kurungpeplum  #kurungrafeeka  #marissasuit  #bridesmaids  #kurungregina  #kurungloma  #kurunglycra  #jubahonline  #blouselabuh  #moodrepublik  #telekung  #kurungammara  #nursingfriendly  #kurungsale  #yearendsale  #abbyabadi  #saleraya  #kurungmoden  #kurungsufiya  #kurungsaloma  #jubahhumaira  #jubaharfa  #kebarunglivya  #kurungbellarina  #kurunghannan  #kurungcotton  #kurungpahang 
Wt Gengz 👯
Bridesmaid
@angel030494
@riska.k_ 
@marissarompas 
@takarindengan 
@novotelmanado 
Photo @ruedix_photography 
MUA @eleven_bridal 
#bridesmaid #bridesmaiddress #bridesmaids #bridesmaiddressinspiration #girl #squadgoals #weddingday #weddingispiration #bridesstyle #bride #bridestory #bridesmaidstory #girls
SHAH ALAM 
18 Ogos 2018

Assalamualaikum . . . Morning 😊

Mulaka pekerjaan hari ini dengan niat kerana ALLAH. . . Semoga ia akan menjadi ibadah harian. . . Selamat Beribadah 😉😉😉 Follow my ig
@r.e_weddings 
@r.e_weddings 
@r.e_weddings .
.
Call/whatsapp 0123065584
.
.
#weddingplanner #weddingmakeup #REweddingPlanner #pakejkombo #pakejperkahwinan #kerjakawin #catering #photography #enggagement #photobooth #henna #selangor #kl #inspirasiperkahwinan #pelamindewan #pakejmampumilik #kakiviral #pengantinmuslimah #pesonapengantin #bridesmaids #nikah #kahwin #gombak #bangi #kajang #damansara #pj #pelaminkhemah #pelamindewan #pelaminmurah
SHAH ALAM 18 Ogos 2018 Assalamualaikum . . . Morning 😊 Mulaka pekerjaan hari ini dengan niat kerana ALLAH. . . Semoga ia akan menjadi ibadah harian. . . Selamat Beribadah 😉😉😉 Follow my ig @r.e_weddings @r.e_weddings @r.e_weddings . . Call/whatsapp 0123065584 . . #weddingplanner  #weddingmakeup  #REweddingPlanner  #pakejkombo  #pakejperkahwinan  #kerjakawin  #catering  #photography  #enggagement  #photobooth  #henna  #selangor  #kl  #inspirasiperkahwinan  #pelamindewan  #pakejmampumilik  #kakiviral  #pengantinmuslimah  #pesonapengantin  #bridesmaids  #nikah  #kahwin  #gombak  #bangi  #kajang  #damansara  #pj  #pelaminkhemah  #pelamindewan  #pelaminmurah 
Makeup for any party (wedding, birthday, prom night or else) graduation, engagement, bridesmaid, pre-wed photoshoot etc. ---------------------------------------------------------------------------
Contact at +6281398884429 (wa only) for appointment and inquiries
.
.
#artsyntha #mua #muajakarta #muaindonesia  #makeupartist #makeupartistjakarta #makeupartistindonesia #graduation #graduationmakeup #makeupwisuda #engagement #makeuplamaran #photography #photoshoot #photooftheday #prewedding #prewedmakeup #bridesmaids #makeupparty #promnightjakarta #makeupoftheday #motd #birthdayparty #instaphoto #instamakeup #instabeauty #thebridebestfriend #flawlessmakeup
Makeup for any party (wedding, birthday, prom night or else) graduation, engagement, bridesmaid, pre-wed photoshoot etc. --------------------------------------------------------------------------- Contact at +6281398884429 (wa only) for appointment and inquiries . . #artsyntha  #mua  #muajakarta  #muaindonesia  #makeupartist  #makeupartistjakarta  #makeupartistindonesia  #graduation  #graduationmakeup  #makeupwisuda  #engagement  #makeuplamaran  #photography  #photoshoot  #photooftheday  #prewedding  #prewedmakeup  #bridesmaids  #makeupparty  #promnightjakarta  #makeupoftheday  #motd  #birthdayparty  #instaphoto  #instamakeup  #instabeauty  #thebridebestfriend  #flawlessmakeup 
SUKA PAKAI KURUNG COTTON PRINTED ATAU KURUNG PAHANG TAPI MALAS NAK IRON???😊😊😊
.
Dya cadangkan sis beli Kurung Hannan ni.. Sebabnya, Dya pun suka pakai kurung pahang yang jenis cotton printed.. Tapi biasa lah kadang-kadang datang penyakit malas atau nak cepat kan, terus je pakai baju lain yang tak perlu iron..!!!😂😂😂
.
So, disebabkan itu, Kurung Hannan ni direka khas ala-ala corak kurung cotton printed dengan corak yang agak EKSLUSIF gittuu..😘😘😘
.
Potongan Kurung Pahang yang agak ringkas dan tidak terlalu over membuatkan sesiapa saja yang pakai mesti nampak AYU, ANGGUN dan SOPAN je..😘😘😘
.
❤️ Material Korea Lycra yang berkualiti dan tak perlu risau melekap di badan dan tahan lasak
.
❤️ Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron)
.
❤️ Nursing Friendly (Hidden zip bahagian tengah)
.
❤️ Wudhu Friendly (Lengan mudah disinsing)
.
❤️ Potongan Longgar & Selesa
.
❤️ Tersedia poket di sebelah kanan baju
.
❤️ Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang TERBAIK.. Harga biasa RM109.. HAri ni kita bagi RM89 je Free Postage
.
❤️ Available size S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
❤️ Ada 6 corak meletops yang agak LIMITED okkay
.
Jangan menyesal sebab biarkan Kurung Hannan berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi..!!! Sebab admin tak sempat upload lagi dah ada yang sold out..😍😍😍
.
Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan dan tempahan :
.
📲 Whatsapp/Telegram : 012-2208567 (http://www.wasap.my/60122208567)
.
Jom FOLLOW kami di OFFICIAL CHANNELS links kami di bawah :
.
💞 Instagram : https://www.instagram.com/pakaianmuslimahdotcom
.
💞 Online Catalog : https://pakaianmuslimahdotcom.wordpress.com
.
💞 Facebook Page : https://www.facebook.com/pakaianmuslimahdotcom
.
#kurunghusna #kurungluna #kurungnaaila #kurungpeplum #kurungrafeeka #marissasuit #bridesmaids #kurungregina #kurungloma #kurunglycra #jubahonline #blouselabuh #moodrepublik #telekung #kurungammara #nursingfriendly #kurungsale #yearendsale #abbyabadi #saleraya #kurungmoden #kurungsufiya #kurungsaloma #jubahhumaira #jubaharfa #kebarunglivya #kurungbellarina #kurunghannan #kurungcotton #kurungpahang
SUKA PAKAI KURUNG COTTON PRINTED ATAU KURUNG PAHANG TAPI MALAS NAK IRON???😊😊😊 . Dya cadangkan sis beli Kurung Hannan ni.. Sebabnya, Dya pun suka pakai kurung pahang yang jenis cotton printed.. Tapi biasa lah kadang-kadang datang penyakit malas atau nak cepat kan, terus je pakai baju lain yang tak perlu iron..!!!😂😂😂 . So, disebabkan itu, Kurung Hannan ni direka khas ala-ala corak kurung cotton printed dengan corak yang agak EKSLUSIF gittuu..😘😘😘 . Potongan Kurung Pahang yang agak ringkas dan tidak terlalu over membuatkan sesiapa saja yang pakai mesti nampak AYU, ANGGUN dan SOPAN je..😘😘😘 . ❤️ Material Korea Lycra yang berkualiti dan tak perlu risau melekap di badan dan tahan lasak . ❤️ Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron) . ❤️ Nursing Friendly (Hidden zip bahagian tengah) . ❤️ Wudhu Friendly (Lengan mudah disinsing) . ❤️ Potongan Longgar & Selesa . ❤️ Tersedia poket di sebelah kanan baju . ❤️ Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang TERBAIK.. Harga biasa RM109.. HAri ni kita bagi RM89 je Free Postage . ❤️ Available size S, M, L, XL, 2XL, 3XL . ❤️ Ada 6 corak meletops yang agak LIMITED okkay . Jangan menyesal sebab biarkan Kurung Hannan berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi..!!! Sebab admin tak sempat upload lagi dah ada yang sold out..😍😍😍 . Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan dan tempahan : . 📲 Whatsapp/Telegram : 012-2208567 (http://www.wasap.my/60122208567) . Jom FOLLOW kami di OFFICIAL CHANNELS links kami di bawah : . 💞 Instagram : https://www.instagram.com/pakaianmuslimahdotcom . 💞 Online Catalog : https://pakaianmuslimahdotcom.wordpress.com . 💞 Facebook Page : https://www.facebook.com/pakaianmuslimahdotcom . #kurunghusna  #kurungluna  #kurungnaaila  #kurungpeplum  #kurungrafeeka  #marissasuit  #bridesmaids  #kurungregina  #kurungloma  #kurunglycra  #jubahonline  #blouselabuh  #moodrepublik  #telekung  #kurungammara  #nursingfriendly  #kurungsale  #yearendsale  #abbyabadi  #saleraya  #kurungmoden  #kurungsufiya  #kurungsaloma  #jubahhumaira  #jubaharfa  #kebarunglivya  #kurungbellarina  #kurunghannan  #kurungcotton  #kurungpahang 
Masih bingung dengan souvenir unik tapi tetap harga saku... 😉😉
Dengan mengambil tema bambu atau bisa di bilang anyaman bisa jadi tema souvenir unikmu di hari pernikahanmu.. 😍😍 Bisa dong😊😊
Yuk langsung chat admin ya...😍😍
#weddingsurabayasidoarjotulungagung
#wesddingtulungagung 
#weddingsidoarjomurah 
#weddingorganizersurabayasidoarjotulungagung
#weddingorganizertulungagung
#weddingorganizer 
#bridesmaids 
#bridalwedding 
#bridal 
#photography 
#photoshoot 
#preweddingphotoshoot 
#prewedd 
#traditionalwedding
#eventorganizer
#weddinggownsyar'i
#DEKORAKAD
#dekorresepsi
#surabaya
#tulungagung
#sidoarjo
#jogja 
#jogjawedding
#souvenirmurah
#souvenirunik
#souvenirpernikahan
Hub : 
WA : 081999299444
Masih bingung dengan souvenir unik tapi tetap harga saku... 😉😉 Dengan mengambil tema bambu atau bisa di bilang anyaman bisa jadi tema souvenir unikmu di hari pernikahanmu.. 😍😍 Bisa dong😊😊 Yuk langsung chat admin ya...😍😍 #weddingsurabayasidoarjotulungagung  #wesddingtulungagung  #weddingsidoarjomurah  #weddingorganizersurabayasidoarjotulungagung  #weddingorganizertulungagung  #weddingorganizer  #bridesmaids  #bridalwedding  #bridal  #photography  #photoshoot  #preweddingphotoshoot  #prewedd  #traditionalwedding  #eventorganizer  #weddinggownsyar 'i #DEKORAKAD  #dekorresepsi  #surabaya  #tulungagung  #sidoarjo  #jogja  #jogjawedding  #souvenirmurah  #souvenirunik  #souvenirpernikahan  Hub : WA : 081999299444
🌼BCL Lacey Kebaya🌼
✅ Set Kebaya with Skirt RM165 SM/ RM168 SS
✅ include postage ya
.
MATERIAL: Lace with full lining 
Button at front side
FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT
.
MEASUREMENT
🌸Size S 
Bust 36inch
Shoulder 13inch
Front Length 23inch
Back Length 27inch
Armhole 16inch
Sleeves 21inch
.
🌸Size M 
Shoulder 14.5inch
Bust  38inch
Front Length 24inch
Back Length 29inch
Armhole 17inch
Sleeves 21inch
.
🌸Size L 
Shoulder 15inch
Bust 40inch
Front Length 24inch
Back Length 30inch
Armhole 18inch
Sleeves 21inch
.
.
How to order:
📷 Screenshot item
📲 Whatsapp 013-2929931

Take note!
⏩Warna mungkin berbeza disebabkan faktor cahaya.
.
#baju2018 #bajumurah2018
#blousemurahRm2018 #sayajualblouse #sayajualmurah #sayajualblousemurah #blouse #blousemurah #3pcsrm100 #3helairm100 #blousemurahmalaysia #tops3pcsrm100 #bajumurah #bajukurung2018 #skirtmurah #bridesmaids #topsmurahmalaysia #skirtmurahmalaysia #bajubridesmaid #bajukurungmurah #bajubridesmaidmurahmalaysia
#bajurayaaidiladha2018 #kurungmurah
🌼BCL Lacey Kebaya🌼 ✅ Set Kebaya with Skirt RM165 SM/ RM168 SS ✅ include postage ya . MATERIAL: Lace with full lining Button at front side FREE BUCKLE FOR BATIK SKIRT . MEASUREMENT 🌸Size S Bust 36inch Shoulder 13inch Front Length 23inch Back Length 27inch Armhole 16inch Sleeves 21inch . 🌸Size M Shoulder 14.5inch Bust 38inch Front Length 24inch Back Length 29inch Armhole 17inch Sleeves 21inch . 🌸Size L Shoulder 15inch Bust 40inch Front Length 24inch Back Length 30inch Armhole 18inch Sleeves 21inch . . How to order: 📷 Screenshot item 📲 Whatsapp 013-2929931 Take note! ⏩Warna mungkin berbeza disebabkan faktor cahaya. . #baju2018  #bajumurah2018  #blousemurahRm2018  #sayajualblouse  #sayajualmurah  #sayajualblousemurah  #blouse  #blousemurah  #3pcsrm100  #3helairm100  #blousemurahmalaysia  #tops3pcsrm100  #bajumurah  #bajukurung2018  #skirtmurah  #bridesmaids  #topsmurahmalaysia  #skirtmurahmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukurungmurah  #bajubridesmaidmurahmalaysia  #bajurayaaidiladha2018  #kurungmurah 
EXCLUSIVE: A brand new bridal collection launched today at the Bridal & Honeymoon Showcase by renowned bridal designer @bernadettepimentacouture 👏🏽 See the collection on centre stage during our next four Gala Fashion Parades this weekend!

Book your tickets to the Bridal & Honeymoon Showcase now and enjoy our exclusive Online Discount of $10 per ticket compared to the door price!

The event in Melbourne THIS WEEKEND and coming to Sydney on the 25th & 26th August 2018! Featuring over 200 exclusive bridal displays, over $85,000 in prizes and the largest bridal fashion parades you can only see at this incredible event, this is the bridal show you don't want to miss!

#weddingcake #bridal #bride #bridetobe #wedding #weddinginspiration #honeymoon #fashion #bridalfashion #melbourne #sydney #bridalexpo #luxurybridal #luxurywedding #luxe #florists #flowers #couture #hautecouture #luxeweddings #inspiration #bridesmaids #bridalparty #australianbridalservice #bridalandhoneymoonshowcase
EXCLUSIVE: A brand new bridal collection launched today at the Bridal & Honeymoon Showcase by renowned bridal designer @bernadettepimentacouture 👏🏽 See the collection on centre stage during our next four Gala Fashion Parades this weekend! Book your tickets to the Bridal & Honeymoon Showcase now and enjoy our exclusive Online Discount of $10 per ticket compared to the door price! The event in Melbourne THIS WEEKEND and coming to Sydney on the 25th & 26th August 2018! Featuring over 200 exclusive bridal displays, over $85,000 in prizes and the largest bridal fashion parades you can only see at this incredible event, this is the bridal show you don't want to miss! #weddingcake  #bridal  #bride  #bridetobe  #wedding  #weddinginspiration  #honeymoon  #fashion  #bridalfashion  #melbourne  #sydney  #bridalexpo  #luxurybridal  #luxurywedding  #luxe  #florists  #flowers  #couture  #hautecouture  #luxeweddings  #inspiration  #bridesmaids  #bridalparty  #australianbridalservice  #bridalandhoneymoonshowcase 
Working on bridemaid favors!
#teambride #bridesmaids #hairties #weddingfavors #ameliore
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
It’s bittersweet that after 2018 I’ll no longer be shooting weddings as a photographer but videographer. I’m just so thankful for all the amazing couples I’ve had, especially this year. I’ve taken a crap ton of wedding photos over the years and this one is probably my favorite. :) .
.
.
#loosepark #looseparkweddings #engaged #bridetribe #bridesquad #bridalphotos #flowers #flowergarden #bridesmaids #bridesmaiddresses #hair #makeup #thekansascitybride #kansascitycouples #kclove #davidsbridal #couplesgoals #youngandinlove #married #gethitches #kansascityweddings
It’s bittersweet that after 2018 I’ll no longer be shooting weddings as a photographer but videographer. I’m just so thankful for all the amazing couples I’ve had, especially this year. I’ve taken a crap ton of wedding photos over the years and this one is probably my favorite. :) . . . #loosepark  #looseparkweddings  #engaged  #bridetribe  #bridesquad  #bridalphotos  #flowers  #flowergarden  #bridesmaids  #bridesmaiddresses  #hair  #makeup  #thekansascitybride  #kansascitycouples  #kclove  #davidsbridal  #couplesgoals  #youngandinlove  #married  #gethitches  #kansascityweddings 
That first dance magic, there's something special about dancing as a married couple for the first time to the song that describes you best 💒💐📸 #firstdance #weddingseason #sanangelphoto
That first dance magic, there's something special about dancing as a married couple for the first time to the song that describes you best 💒💐📸 #firstdance  #weddingseason  #sanangelphoto 
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
DIOR MISS DIOR CHERIE EDT .
Perfume ni masuk market pada musim panas tahun 2008.Ramai penggemar perfume cakap perfume ni memang sesuai untuk pasaran asia...tak strong enough tapi tak soft sangat. Well, Dior memang sangat sinonim dengan floral scent. Semburan permulaan dengan haruman bunga yang sangat menawan pasti memikat. Ia disulami dengan bau manis selepas freshness bunga semakin malap... memang hebat. Untuk yang alah dengan haruman kuat perfum, fresh floral pasti pilihan terbaik. .
Review: #orangramai .
💋 PERFUME SPRAYY
20ML

1 botol = RM10 (Pos RM5)
3 botol = RM30 (FREE POS)

PM SEKARANG!!! 😉 
_________________
📲0194187489

#bajumuslimah #bajusimple #songketdressmurah #songketdress #bajumurah #bridesmaids #bajurayamurah #bajutunangmurah #bajumuslimmurah #bajusongketmalaysia #bajusongket  #bajusongketmurah #kenduri #kendurikahwin #perfumehantaran #perfumemurah #perfumes #perfumeori #perfumeoriginal #perfumeorimurah #miniperfume20ml
#minyakwangi20ml 
#originaltester 
#qualityterbaik 
#purseperfume20ml #sayajualminyakwangi
DIOR MISS DIOR CHERIE EDT . Perfume ni masuk market pada musim panas tahun 2008.Ramai penggemar perfume cakap perfume ni memang sesuai untuk pasaran asia...tak strong enough tapi tak soft sangat. Well, Dior memang sangat sinonim dengan floral scent. Semburan permulaan dengan haruman bunga yang sangat menawan pasti memikat. Ia disulami dengan bau manis selepas freshness bunga semakin malap... memang hebat. Untuk yang alah dengan haruman kuat perfum, fresh floral pasti pilihan terbaik. . Review: #orangramai  . 💋 PERFUME SPRAYY 20ML 1 botol = RM10 (Pos RM5) 3 botol = RM30 (FREE POS) PM SEKARANG!!! 😉 _________________ 📲0194187489 #bajumuslimah  #bajusimple  #songketdressmurah  #songketdress  #bajumurah  #bridesmaids  #bajurayamurah  #bajutunangmurah  #bajumuslimmurah  #bajusongketmalaysia  #bajusongket  #bajusongketmurah  #kenduri  #kendurikahwin  #perfumehantaran  #perfumemurah  #perfumes  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumeorimurah  #miniperfume20ml  #minyakwangi20ml  #originaltester  #qualityterbaik  #purseperfume20ml  #sayajualminyakwangi 
Check out these amazing people for your wedding dress! @olegcassini thank you for making everything so easy! #weddingdress #wedding #sayyestothedress #bridesmaids @cora_hodges grinning from ear to ear! @rach.dart @samantha.nicole87 thanks guys for everything!
Check out these amazing people for your wedding dress! @olegcassini thank you for making everything so easy! #weddingdress  #wedding  #sayyestothedress  #bridesmaids  @cora_hodges grinning from ear to ear! @rach.dart @samantha.nicole87 thanks guys for everything!
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
Gorgeous bridal party 💜

#Repost @jadoreevening (@get_repost)
・・・
Beautiful bridal party wearing Jx052 black.
Available at our Sydney stockist @windsorandlux 
#jadore #jadoreevening .
.
.
.
.
.
#elissajayboutique #dress #bride #bridetobe #bridesmaidsdress #bridesmaidsfashion #bridesmaidsdresses #weddingday #weddinggoals #bridalsquad #weddinggoals #bridesmaids #weddingfashion
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
Love glaming this beauty up! Silver highlight blended into that smokiness💋
* * *
#mua #makeupartist #bridesmaids #buffalomakeupartist #buffalo #lashes #smokeyeye #silverhighlight
.
1 set 💰205.000

Atasan cewe nya saja 130.000
Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas.
.
Kain lilit 💰75.000
Bahan silky sutra halus, high quality
Bisa dipakai dari size S -XXXL
Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring.
--------------------------
• boleh req ganti kain lilit
• boleh req ganti atasan
• order 3set dapat DISKON
• order 12set harga GROSIR
. --------------------------
#kebayamodern #kebayawisuda #kebayakutubaru #kebayamurah #kebayahits #kebayakondangan #grosirkebaya #inspirasikebaya #inspirasikondangan #kondangan #kondanganootd #kondanganstyle #muajakarta #muabandung #muasemarang #kebayabatik #bridesmaids #kutubarumurah
. 1 set 💰205.000 Atasan cewe nya saja 130.000 Bahan brukat dilapisi furing, brukat lembut, halus dan tidak panas. . Kain lilit 💰75.000 Bahan silky sutra halus, high quality Bisa dipakai dari size S -XXXL Bentuk kain ada tali di sisi kanan dan kiri, FREE Ring. -------------------------- • boleh req ganti kain lilit • boleh req ganti atasan • order 3set dapat DISKON • order 12set harga GROSIR . -------------------------- #kebayamodern  #kebayawisuda  #kebayakutubaru  #kebayamurah  #kebayahits  #kebayakondangan  #grosirkebaya  #inspirasikebaya  #inspirasikondangan  #kondangan  #kondanganootd  #kondanganstyle  #muajakarta  #muabandung  #muasemarang  #kebayabatik  #bridesmaids  #kutubarumurah 
My beautiful bridesmaids (and adorable flower girl) #schneidtheknot2018 #wescheidtheknot #newlyschneids #bridesmaids #jennyyoo 🌴🍾❤️💍🌸
New product available for rent !!!
Wood bar for your next occasion !!!
We also have a Bar Barrel Bistro package in the pipe line that will be available to all soon. If your looking for that rustic look we will have something for you🔥
#temeculawedding#temeculaweddings#losangeles#losangelesweddingphotographer#orangecounty#californiaweddingphotographer#losangeleshair#bride#bridesmaids#bridemakeup#makeup#losangelesmakeupartist#weddinghair#longhair#longbeach#lagunabeach#sanfrancisco#sandiego#sandiegoweddingphotographer#californialove#beach
New product available for rent !!! Wood bar for your next occasion !!! We also have a Bar Barrel Bistro package in the pipe line that will be available to all soon. If your looking for that rustic look we will have something for you🔥 #temeculawedding #temeculaweddings #losangeles #losangelesweddingphotographer #orangecounty #californiaweddingphotographer #losangeleshair #bride #bridesmaids #bridemakeup #makeup #losangelesmakeupartist #weddinghair #longhair #longbeach #lagunabeach #sanfrancisco #sandiego #sandiegoweddingphotographer #californialove #beach 
วันหยุดสวยเบาๆ สาวๆ ที่ตาเซนสิทีฟ ไม่ชอบหนักตา ไม่ชอบเยอะ ชอบน้อย แต่สวยมากกว่าปัดมาสคารา ชอบติดขนตาแบบธรรมชาติสุดๆ บาง เบา ต้องเบอร์นี้ค่ะ ขนตาปลอมเฮลโลกล่องม่วง เบอร์ S12 แกนด้าย เบามาก ขนตาบาง ไม่ยาวมาก สาวใส่เเว่นกลัวชนติดได้เลยค่ะ ติดกลางวัน ติดทำงานเหมาะมาก  ขอบคุณรีวิวจากคุณหมวยนะคะ 💟 1 กล่อง / 10 คู่ / 250 บาท  โปรฯ ส.ค.นี้ ซื้อ 2 แถม 1 กล่อง เพียง 500.- #จัดเลย #สั่งซื้อแอดไลน์ @hello.eyelashes 
#เลือกเลย #พลาดแล้วจะเสียใจ #ซื้อเก็บ #ซื้อตุนเลย #สวยทุกเบอร์  #ขนตาปลอมที่ดาราใช้ #ขนตาปลอม #S12 #makeupartist #makeup #wedding #bride #bridesmaids #celebrity #superstars #thailand #imported #goods #party #graduation #รับปริญญา #สวยๆ #สวยวันทำงาน #happy #weekend
วันหยุดสวยเบาๆ สาวๆ ที่ตาเซนสิทีฟ ไม่ชอบหนักตา ไม่ชอบเยอะ ชอบน้อย แต่สวยมากกว่าปัดมาสคารา ชอบติดขนตาแบบธรรมชาติสุดๆ บาง เบา ต้องเบอร์นี้ค่ะ ขนตาปลอมเฮลโลกล่องม่วง เบอร์ S12 แกนด้าย เบามาก ขนตาบาง ไม่ยาวมาก สาวใส่เเว่นกลัวชนติดได้เลยค่ะ ติดกลางวัน ติดทำงานเหมาะมาก ขอบคุณรีวิวจากคุณหมวยนะคะ 💟 1 กล่อง / 10 คู่ / 250 บาท โปรฯ ส.ค.นี้ ซื้อ 2 แถม 1 กล่อง เพียง 500.- #จ ัดเลย #ส ั่งซื้อแอดไลน์ @hello.eyelashes #เล ือกเลย #พลาดแล ้วจะเสียใจ #ซ ื้อเก็บ #ซ ื้อตุนเลย #สวยท ุกเบอร์ #ขนตาปลอมท ี่ดาราใช้ #ขนตาปลอม  #S12  #makeupartist  #makeup  #wedding  #bride  #bridesmaids  #celebrity  #superstars  #thailand  #imported  #goods  #party  #graduation  #ร ับปริญญา #สวยๆ  #สวยว ันทำงาน #happy  #weekend 
Today Lindsey and Matt got married in Downtown Toronto! Good times for sure! Loving their day! #gotmarried #ido #weddingparty #downtowntoronto #twofortwophotography #bridesmaids #groomsmen #brideandgroom #6ix #416 #tdot
We do made to order bridal and party wears. Excellent Quality. --------------------------------------------------------- Send us your requirements at zifaafstudio@gmail.com

#bridalcollection #pinkeverything #dreamdress #weddinggown #weddinghair #weddingidea #weddingdresses #weddingbeauty #uk #bridesmaids #bridal #indianbridal #lehenga #canada #bridalstyle #weddingplanning #pakistanisuitsinindia #lengha #pakistaniwedding #pakistanicouture #fashiongram #fashionista #bride #weddingdress #weddinginspiration #couturdress #weddingday #usa #instawed #ootdfashion
We do made to order bridal and party wears. Excellent Quality. --------------------------------------------------------- Send us your requirements at zifaafstudio@gmail.com #bridalcollection  #pinkeverything  #dreamdress  #weddinggown  #weddinghair  #weddingidea  #weddingdresses  #weddingbeauty  #uk  #bridesmaids  #bridal  #indianbridal  #lehenga  #canada  #bridalstyle  #weddingplanning  #pakistanisuitsinindia  #lengha  #pakistaniwedding  #pakistanicouture  #fashiongram  #fashionista  #bride  #weddingdress  #weddinginspiration  #couturdress  #weddingday  #usa  #instawed  #ootdfashion 
Loving this blush and charcoal duo for #bridesmaids come see it in our Bellevue location!  We can’t wait to meet you all! .

#loveourbrides#bellevue#bellevuesquare#seattle#westlake#pacificplace#pikeplacemarket#pnw#downtownseattle#love#wa#brise#engaged#wedding#dolcebleu
#wedding #weddingideas #weddinginspiration #bride #mybrides #bridesmaids #groom #engagement #weddingsnap #dreamy #snap #snapshot #newlywed #justmarried #photographer #love #natural #sweet #bridal #hkwedding #hkig #hongkong #photooftheday #outdoor #flower #prewedding #beautifulbride #white #bouquet @wedfolks @brideandbreakfasthk @brideunionhk @thebridestory @stylemepretty @brides .
Photo by http://mcphotography.hk
Whatsapp: +852 6446 2664
FB Inbox : http://m.me/mcphotography.hk
Location: Hong Kong
.
Follow us @mcphotographyhk
#wedding  #weddingideas  #weddinginspiration  #bride  #mybrides  #bridesmaids  #groom  #engagement  #weddingsnap  #dreamy  #snap  #snapshot  #newlywed  #justmarried  #photographer  #love  #natural  #sweet  #bridal  #hkwedding  #hkig  #hongkong  #photooftheday  #outdoor  #flower  #prewedding  #beautifulbride  #white  #bouquet  @wedfolks @brideandbreakfasthk @brideunionhk @thebridestory @stylemepretty @brides . Photo by http://mcphotography.hk Whatsapp: +852 6446 2664 FB Inbox : http://m.me/mcphotography.hk Location: Hong Kong . Follow us @mcphotographyhk
.
I take you to be my best friend my faithful partner, and my one true love.  I promise to encourage you and inspire you and to love you truly through good times and bad.  I will forever be there to laugh with you, to lift you up when you are down and to love you unconditionally through all of our adventures in life together.
.
Wedding day of Vincent and Steffi
@vin_helios @steffimagdalena
.
HELIOS by Venancia @venancia_helios | @heliosphotography
Video @marcvideo_production
EO @viporganizer 
Decor @majestydecor_moststudio
Bridal @tinarabrides
Suit @vennys_bridal
Nail art @diva_nailsalon
.
.
For Further Information :
* Line : venanciahuang
* Whatsapp :+628567008399
* Email : heliosbyve@gmail.com
.
Best Regards,
Venancia
.
#PICTUREBYHELIOS #HELIOSPhotography #heliosbyve #venanciahelios #weddingphoto #weddingphotography #weddingpicture #weddingphotojournalism #weddingku #weddingphotography #weddingidea #weddinglicious #weddingclub #weddinginspiration #weddingdetails #bridebestfriend #bridesmaids #thebridestory #bridetobe #thebrideidea #thebridedept #junebugweddings #portrait #prewedding #preweddingsurabaya #weddingsurabaya #surabayaweddingphotographer #preweddingday #preweddingphotography #fotograferweddingsurabaya #presweetsurabaya
. I take you to be my best friend my faithful partner, and my one true love.  I promise to encourage you and inspire you and to love you truly through good times and bad.  I will forever be there to laugh with you, to lift you up when you are down and to love you unconditionally through all of our adventures in life together. . Wedding day of Vincent and Steffi @vin_helios @steffimagdalena . HELIOS by Venancia @venancia_helios | @heliosphotography Video @marcvideo_production EO @viporganizer Decor @majestydecor_moststudio Bridal @tinarabrides Suit @vennys_bridal Nail art @diva_nailsalon . . For Further Information : * Line : venanciahuang * Whatsapp :+628567008399 * Email : heliosbyve@gmail.com . Best Regards, Venancia . #PICTUREBYHELIOS  #HELIOSPhotography  #heliosbyve  #venanciahelios  #weddingphoto  #weddingphotography  #weddingpicture  #weddingphotojournalism  #weddingku  #weddingphotography  #weddingidea  #weddinglicious  #weddingclub  #weddinginspiration  #weddingdetails  #bridebestfriend  #bridesmaids  #thebridestory  #bridetobe  #thebrideidea  #thebridedept  #junebugweddings  #portrait  #prewedding  #preweddingsurabaya  #weddingsurabaya  #surabayaweddingphotographer  #preweddingday  #preweddingphotography  #fotograferweddingsurabaya  #presweetsurabaya 
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Lengkap sudah rasanya
Segenap rasa bahagia.
Semenjak kau berdetak
Di dalam perutku
Aku merasa
Inilah keajaiban. 
Aku akan melahirkanmu
Buah hati yang lama kurindu
Kan kusambut dengan segenap senyuman
Kupeluk dengan seluruh kehangatan
Kubuai dengan penuh kemesraan. 
Betapa bahagianya hati ini
Kehadiranmu selalu kunanti. 
Tidak ada penantian panjang yang berakhir duka jika usaha dan doa menyertai nya, kalau kita optimis pasti hasilnya positif. #regranFollow: 
@mybaby.program
@mybaby.program
@mybaby.program
@mybaby.program
@mybaby.program
@mybaby.program

ðŸ¥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Lengkap sudah rasanya Segenap rasa bahagia. Semenjak kau berdetak Di dalam perutku Aku merasa Inilah keajaiban. Aku akan melahirkanmu Buah hati yang lama kurindu Kan kusambut dengan segenap senyuman Kupeluk dengan seluruh kehangatan Kubuai dengan penuh kemesraan. Betapa bahagianya hati ini Kehadiranmu selalu kunanti. Tidak ada penantian panjang yang berakhir duka jika usaha dan doa menyertai nya, kalau kita optimis pasti hasilnya positif. #regranFollow : @mybaby.program @mybaby.program @mybaby.program @mybaby.program @mybaby.program @mybaby.program ðŸ¥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
Свадьба в Доминикане. Отличный сервис, отличная цена! Пишите WatsApp +1 (829) 855-82-34 . . . #wedding #weddings #weddingday #weddingdress #weddingphotography #instagramanet #instatag #weddingphotographer #weddingparty #weddingcake #bride #bridesmaid #bridesmaids #bridetobe #brides #happy #happyday #bestday #bestoftheday #bestofday #love #forever #family #smiles #smiles #together #ceremony #romance #marriage #instawedding
Свадьба в Доминикане. Отличный сервис, отличная цена! Пишите WatsApp +1 (829) 855-82-34 . . . #wedding  #weddings  #weddingday  #weddingdress  #weddingphotography  #instagramanet  #instatag  #weddingphotographer  #weddingparty  #weddingcake  #bride  #bridesmaid  #bridesmaids  #bridetobe  #brides  #happy  #happyday  #bestday  #bestoftheday  #bestofday  #love  #forever  #family  #smiles  #smiles  #together  #ceremony  #romance  #marriage  #instawedding 
one of the beautiful #bridesmaids from today 💕.
.
some check list ♡. .
.
✔️ even out the skin tone .
✔️ bring out her eye color .
✔️ open up eyes .
✔️ glossy nude lips .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#motd #eotd #lotd #eotd #wakeupandmakeup #bridalmakeup #bridesmaidsmakeup #weddingmakeup #summerglow #bronzedskin #falselashes #bronzed #bronzymakeup #beauty #beautyblogger #bblogger #maquillage #maquillaje #メイク #nycmua #muanyc #makeupartist #bridalmua #weddingmua #newyorkwedding #peekskill #makeuptutorial #makeupartistworldwide #makeupbeforeandafter
one of the beautiful #bridesmaids  from today 💕. . some check list ♡. . . ✔️ even out the skin tone . ✔️ bring out her eye color . ✔️ open up eyes . ✔️ glossy nude lips . . . . . . . . . . . . . . . #motd  #eotd  #lotd  #eotd  #wakeupandmakeup  #bridalmakeup  #bridesmaidsmakeup  #weddingmakeup  #summerglow  #bronzedskin  #falselashes  #bronzed  #bronzymakeup  #beauty  #beautyblogger  #bblogger  #maquillage  #maquillaje  #メイク  #nycmua  #muanyc  #makeupartist  #bridalmua  #weddingmua  #newyorkwedding  #peekskill  #makeuptutorial  #makeupartistworldwide  #makeupbeforeandafter 
• REAL BRIDE •

A train so dramatic and sweeping that it will take every breath away. Our girl, Candace, wearing the decadent and unique DIANA gown.

Venue • @gabbinbarhomestead
Florist • @prettylittlebloomsco
.
.
.
.
.
.

#miasolano #miasolanobridal #bride #bridetobe #bridesmaids #bridalshop #bridalinspiration #bridalshower #weddingdress #weddingdresses #weddingphotography #weddingmakeup #weddinghair #weddingideas #weddingflowers #weddingday #style #instastyle #couture #love #queen #hairstyle #married #engaged #engagementring #bachelorette
• REAL BRIDE • A train so dramatic and sweeping that it will take every breath away. Our girl, Candace, wearing the decadent and unique DIANA gown. Venue • @gabbinbarhomestead Florist • @prettylittlebloomsco . . . . . . #miasolano  #miasolanobridal  #bride  #bridetobe  #bridesmaids  #bridalshop  #bridalinspiration  #bridalshower  #weddingdress  #weddingdresses  #weddingphotography  #weddingmakeup  #weddinghair  #weddingideas  #weddingflowers  #weddingday  #style  #instastyle  #couture  #love  #queen  #hairstyle  #married  #engaged  #engagementring  #bachelorette 
With the beautiful bride ❤️ #latepost #monsoonwedding #bridesmaids
This wedding was complete perfection! Obsessed with these two! And can we talk about that dress?! ✨
This wedding was complete perfection! Obsessed with these two! And can we talk about that dress?! ✨
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
This bouquet smells as good as it looks! Sweet Peas and Jasmine vine! Yum! A friend and flower mentor of mine (@bloom_lady) taught me the art of making bouquets both visually appealing and fragrant! Genius! What sweet smelling blooms do you love? .
.
.
AWESOME VENDOR FRIENDS: 
Photographer: @ivywoodphotography
Venue: @twosistersfarms 
Planner: @janitamestrephotography 
Stylist: @tillymestre 
Furniture: @rusticurbanevents 
Decor: @antiqueologyca 
Bridesmaids dresses: @bellabridesmaids 
Makeup: @samraegenido 
Hair: @thomasedwardsalon 
Videographer: @isaiahadona 
Signage: @zcreatedesign 
Florist: @newcreationfloral and @bloom_lady 
Stationary: @theonyxcollectiveco 
Bridesmaids: @harleearobinson and @jessayy77 
Cake: @sweet_maple_creations 
Menswear: @friartux 
#temeculaflorist #newcreationfloral #bridesmaids #purpleroses #ultraviolet #sandiegowedding #temeculaweddingvenue #twosistersfarms #stylemepretty #styleshoot #bridetobe #flowerfriday #flowersofinstagram #flowers #fragrantflowers #flowers_shotz #flowerstyle #smallbusiness #weddingflorist #purpleflowers #floraldesign #floraldesigner #floraldesign
This bouquet smells as good as it looks! Sweet Peas and Jasmine vine! Yum! A friend and flower mentor of mine (@bloom_lady) taught me the art of making bouquets both visually appealing and fragrant! Genius! What sweet smelling blooms do you love? . . . AWESOME VENDOR FRIENDS: Photographer: @ivywoodphotography Venue: @twosistersfarms Planner: @janitamestrephotography Stylist: @tillymestre Furniture: @rusticurbanevents Decor: @antiqueologyca Bridesmaids dresses: @bellabridesmaids Makeup: @samraegenido Hair: @thomasedwardsalon Videographer: @isaiahadona Signage: @zcreatedesign Florist: @newcreationfloral and @bloom_lady Stationary: @theonyxcollectiveco Bridesmaids: @harleearobinson and @jessayy77 Cake: @sweet_maple_creations Menswear: @friartux #temeculaflorist  #newcreationfloral  #bridesmaids  #purpleroses  #ultraviolet  #sandiegowedding  #temeculaweddingvenue  #twosistersfarms  #stylemepretty  #styleshoot  #bridetobe  #flowerfriday  #flowersofinstagram  #flowers  #fragrantflowers  #flowers_shotz  #flowerstyle  #smallbusiness  #weddingflorist  #purpleflowers  #floraldesign  #floraldesigner  #floraldesign 
This one time @jaimiaileeey pretended to get married and my life calling was holding a teapot 👰🏼
.
.
.
📷 Ruthie Stoffels Photography
#girl #blackandwhite #bridesmaids #butnotforrealtho #letmeeatthetreats #pls
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
😍😍😘😘😘
Hayo.... Siapa yg gak mau punya baby sendiri??
KAPAN lagi kalo bukan SEKARANG!!!??
🆕~RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 99Hari~

Mari kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini.
Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ?
 jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah.

Keluarga yang anda ing) inkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainnya :

1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya
2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping
3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter
4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda
5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian'' menyembuhkan penyakit lainnya.
6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan.
Follow:
@pregnant.baby_kids
@pregnant.baby_kids
@pregnant.baby_kids

W.a:082232776552
😍😍😘😘😘 Hayo.... Siapa yg gak mau punya baby sendiri?? KAPAN lagi kalo bukan SEKARANG!!!?? 🆕~RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 99Hari~ Mari kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini. Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ? jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah. Keluarga yang anda ing) inkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainnya : 1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya 2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping 3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter 4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda 5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian'' menyembuhkan penyakit lainnya. 6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan. Follow: @pregnant.baby_kids @pregnant.baby_kids @pregnant.baby_kids W.a:082232776552
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
GRAND FINALE | @craigbraybrookcouture and @joeblackofficial closing the first Gala Fashion Parade of the day, come to the Bridal & Honeymoon Showcase now as there are still 5 shows this weekend you could watch for the ultimate wedding inspiration!

Book your tickets to the Bridal & Honeymoon Showcase now and enjoy our exclusive Online Discount of $10 per ticket compared to the door price!

The event is in Melbourne THIS WEEKEND and coming to Sydney on the 25th & 26th August 2018! Featuring over 200 exclusive bridal displays, over $85,000 in prizes and the largest bridal fashion parades you can only see at this incredible event, this is the bridal show you don't want to miss!

#weddingcake #bridal #bride #bridetobe #wedding #weddinginspiration #honeymoon #fashion #bridalfashion #melbourne #sydney #bridalexpo #luxurybridal #luxurywedding #luxe #florists #flowers #couture #hautecouture #luxeweddings #inspiration #bridesmaids #bridalparty #australianbridalservice #bridalandhoneymoonshowcase
GRAND FINALE | @craigbraybrookcouture and @joeblackofficial closing the first Gala Fashion Parade of the day, come to the Bridal & Honeymoon Showcase now as there are still 5 shows this weekend you could watch for the ultimate wedding inspiration! Book your tickets to the Bridal & Honeymoon Showcase now and enjoy our exclusive Online Discount of $10 per ticket compared to the door price! The event is in Melbourne THIS WEEKEND and coming to Sydney on the 25th & 26th August 2018! Featuring over 200 exclusive bridal displays, over $85,000 in prizes and the largest bridal fashion parades you can only see at this incredible event, this is the bridal show you don't want to miss! #weddingcake  #bridal  #bride  #bridetobe  #wedding  #weddinginspiration  #honeymoon  #fashion  #bridalfashion  #melbourne  #sydney  #bridalexpo  #luxurybridal  #luxurywedding  #luxe  #florists  #flowers  #couture  #hautecouture  #luxeweddings  #inspiration  #bridesmaids  #bridalparty  #australianbridalservice  #bridalandhoneymoonshowcase 
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
Thanks mbak mbak cantiiiiiik....😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #bridesmaids
Thanks mbak mbak cantiiiiiik....😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #bridesmaids 
#BasixTunic .
: RM 69 .
.
COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each
.
. ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️
.
Material: como crepe satin .
.
Ready Stock .

__

Saiz :
|| 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 
___
🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan
🌹Material yang tak mudah kedut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY)
🌹 material yang senang di gosok
🌹 PADDING DI BAHU
. .
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . .
_____
How to buy?

Click blue link on the bio 😘
. .
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#Alialrtw
#bajumurah
#aliallovers
#bajuraya2018
#bajukebaya #bajukurung #bajukurungmoden 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid #bajukenduri #bajukendurimurah #bajurayahaji #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #like4like #neelofa #nabil #healer #jannanick #emmamaembong #emanizers  #mrgrey #kualalumpur #perak
#BasixTunic  . : RM 69 . . COMBO (mix SARRA TUNIC / BASIX TUNIC) RM 59 each . . ⚠️ EXCLUDE POSTAGE⚠️ . Material: como crepe satin . . Ready Stock . __ Saiz : || 38 || 40 || 42 || 44 || 46 || 48 || 50 ___ 🌹Terdapat zip di bahagian hadapan baju ( BF FRIENDLY) 🌹selesa digayakan 🌹Material yang tak mudah kedut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan(WUDHU FRIENDLY) 🌹 material yang senang di gosok 🌹 PADDING DI BAHU . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . . . _____ How to buy? Click blue link on the bio 😘 . . . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #Alialrtw  #bajumurah  #aliallovers  #bajuraya2018  #bajukebaya  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bridesmaids  #bridesmaidsmalaysia  #bajubridesmaid  #bajukenduri  #bajukendurimurah  #bajurayahaji  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #malaysia  #like4like  #neelofa  #nabil  #healer  #jannanick  #emmamaembong  #emanizers  #mrgrey  #kualalumpur  #perak 
I’ve taken the last couple of weeks off-ish of work (hence why it’s been a little quiet around here) & it has been AMAZING! I literally haven’t taken time off like this in YEARS & this probably wouldn’t have even happened if I hadn’t of had to have surgery & was forced to take time off 😂 Most would think taking time off includes a lavish vacation of some sort...but in reality, it was far from that! Lol here’s what I’ve really been up to: I’ve just been lounging around the house & wearing my pj’s more, healing from my surgery, drinking coffee on our porch with my hunni, laying in our hammock together & admiring the sunshine ☀️ , watching @drericberg ‘s YouTube videos, did some yoga, tried out some new keto recipes, visited with family & cuddled up with this little one (@maggie_the_chiweenie_ ) on the couch a bunch. #SimpleLiving 😍
After having some time to just rest & relax...I’ve realized more than ever how important it is to take some time for yourself. Which I hardly ever do. I’m a work-a-holic & absolutely LOVE to work bc I LOVE what I do...but I’ve realized that intentionally taking time for myself to rest is so important too & I need to do more of it! Although I’ve found much more balance with my work/home life, taking some scheduled time off every year is much needed & I’m going to make it happen.
💕
When was the last time you took some time off for yourself? 
#ChandrasCollection
I’ve taken the last couple of weeks off-ish of work (hence why it’s been a little quiet around here) & it has been AMAZING! I literally haven’t taken time off like this in YEARS & this probably wouldn’t have even happened if I hadn’t of had to have surgery & was forced to take time off 😂 Most would think taking time off includes a lavish vacation of some sort...but in reality, it was far from that! Lol here’s what I’ve really been up to: I’ve just been lounging around the house & wearing my pj’s more, healing from my surgery, drinking coffee on our porch with my hunni, laying in our hammock together & admiring the sunshine ☀️ , watching @drericberg ‘s YouTube videos, did some yoga, tried out some new keto recipes, visited with family & cuddled up with this little one (@maggie_the_chiweenie_ ) on the couch a bunch. #SimpleLiving  😍 After having some time to just rest & relax...I’ve realized more than ever how important it is to take some time for yourself. Which I hardly ever do. I’m a work-a-holic & absolutely LOVE to work bc I LOVE what I do...but I’ve realized that intentionally taking time for myself to rest is so important too & I need to do more of it! Although I’ve found much more balance with my work/home life, taking some scheduled time off every year is much needed & I’m going to make it happen. 💕 When was the last time you took some time off for yourself? #ChandrasCollection 
・・・
“I know you’re going somewhere & I don’t like it. It’s the ONLY time I’ll look at the camera Daddy .” 🐾 “I’m just happy to be outside!” 🐾 Dekota 📸: by @555ten of 📲 8/17/2018) Makeup @luisrodriguezmakeup  #555play . #home .  #blessed🙏 8/16/2018) .
.
. :
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
: - [ ]# fashionphotography #fashionphotographer #fashionphotoshoot #fashionshoot #editorial #fashionphoto photoshoot #fashioneditorial #editorialphotography #lookbook #photoshoots photoshooting photographyislife #fotoshoot #photographer photostudio #fashiongram #photogram #photographerlife #artofvisuals #vs #style #beautyaddict #lloveny #lotd #brows #beautymakeup  #555ten #RiseAndShineNYC #extelldevelopment #extellmarketinggroup #extell
・・・ “I know you’re going somewhere & I don’t like it. It’s the ONLY time I’ll look at the camera Daddy .” 🐾 “I’m just happy to be outside!” 🐾 Dekota 📸: by @555ten of 📲 8/17/2018) Makeup @luisrodriguezmakeup #555play  . #home  . #blessed 🙏 8/16/2018) . . . : ; : : : : : : : : : : : - [ ]# fashionphotography #fashionphotographer  #fashionphotoshoot  #fashionshoot  #editorial  #fashionphoto  photoshoot #fashioneditorial  #editorialphotography  #lookbook  #photoshoots  photoshooting photographyislife #fotoshoot  #photographer  photostudio #fashiongram  #photogram  #photographerlife  #artofvisuals  #vs  #style  #beautyaddict  #lloveny  #lotd  #brows  #beautymakeup  #555ten  #RiseAndShineNYC  #extelldevelopment  #extellmarketinggroup  #extell 
Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat 
Yuk ikut promilnya * KONSULTASI GRATIS * 
Wa: 085745131283
Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat Yuk ikut promilnya * KONSULTASI GRATIS * Wa: 085745131283
As we celebrate our anniversary this month, we would like to say a  BIG thank you to all of our 2018 brides, trusted vendors/partners, loyal customers, and specially our friends and family for all the love and support. We would like to return the love by giving more freebies this coming year! We are so excited to meet all of our future brides! Booking 2019 starts today!
As we celebrate our anniversary this month, we would like to say a BIG thank you to all of our 2018 brides, trusted vendors/partners, loyal customers, and specially our friends and family for all the love and support. We would like to return the love by giving more freebies this coming year! We are so excited to meet all of our future brides! Booking 2019 starts today!
"Aroma bayi itu (berasal) dari Aroma SYURGA"

Bunda pernah ngerasain nggak setiap kita cium bayi
Ada aroma yang sangat menyenangkan walaupun tanpa parfum dan bedak pada sang anak.
Aromanya sangat harum dan seakan terus nempel di hidung.
Aroma indah ini akan berangsur hilang jika anak semakin bertambah umur.
Konsultasi gratis
Wa: 085745131283
"Aroma bayi itu (berasal) dari Aroma SYURGA" Bunda pernah ngerasain nggak setiap kita cium bayi Ada aroma yang sangat menyenangkan walaupun tanpa parfum dan bedak pada sang anak. Aromanya sangat harum dan seakan terus nempel di hidung. Aroma indah ini akan berangsur hilang jika anak semakin bertambah umur. Konsultasi gratis Wa: 085745131283
from @preciouseventplanner_
from @preciouseventplanner_
My first #wedding client during my journey, we had a blast! book appointments through the Flawless Opulence app (available for iOS and Android!) #flawless #flawlessopulence #salon #hairsalon #wavyhair #curls #healthyhair #hairdo #haircut #bridesmaids #colourexpert #beautiful #brunette #bobs #bridestory #longhair #haircare #hair #thecutlife #stylist #hairfinity #hairsalon #hairstylist #goodhair #hairdressing #lovehair #curlygirl #bride #curlyhair #hairstyle
My first #wedding  client during my journey, we had a blast! book appointments through the Flawless Opulence app (available for iOS and Android!) #flawless  #flawlessopulence  #salon  #hairsalon  #wavyhair  #curls  #healthyhair  #hairdo  #haircut  #bridesmaids  #colourexpert  #beautiful  #brunette  #bobs  #bridestory  #longhair  #haircare  #hair  #thecutlife  #stylist  #hairfinity  #hairsalon  #hairstylist  #goodhair  #hairdressing  #lovehair  #curlygirl  #bride  #curlyhair  #hairstyle 
Ohh yessss, It's official😏
Ohh yessss, It's official😏
It's our privilege to bring you to this day. 👰
It's our privilege to bring you to this day. 👰
Limited Edition White Wedding Bath Bomb has arrived! With a delicate baby’s breath scent and encrusted in pearl shimmer. #whitewedding #billyidol #rockwedding #bridesmaids #bridesmaidsgifts #bridalshower #bride #bathbomb #handmadesoap #weship #charlottenc #losangeles #hollywood #eastcoast #westcoast #smellsdelish #babysbreath #popup #meetus #ecommerce
El fin.
.
.
.
If interested or know anyone who's interested, you can contact me at Cheyenne.e.garcia@gmail.com or PM me!
And remember, I do more than just wedding themed cards! (Doing individual personalized bridesmaid cards made my heart happy all week) 💕
.
.
.
#art #artist #artistsoninstagram #creative #create #lettering #letteringart #letteringartist #calligraphy #calligraphyart #calligraphyartist #wedding #weddingideas #bridesmaids #bridesmaidproposal #unique #uniqueproposal
El fin. . . . If interested or know anyone who's interested, you can contact me at Cheyenne.e.garcia@gmail.com or PM me! And remember, I do more than just wedding themed cards! (Doing individual personalized bridesmaid cards made my heart happy all week) 💕 . . . #art  #artist  #artistsoninstagram  #creative  #create  #lettering  #letteringart  #letteringartist  #calligraphy  #calligraphyart  #calligraphyartist  #wedding  #weddingideas  #bridesmaids  #bridesmaidproposal  #unique  #uniqueproposal