an online Instagram web viewer

#breastcreammurah medias

Photos

🔥🔥🔥HOT ITEM🔥🔥🔥
.
PIL HORMON CINA ... TEGANG! BULAT! BESAR! ANJAL
RAHSIA PAYUDARA DAN PUNGGUNG TEGANG! BULAT! BESAR! ANJAL DENGAN SELAMAT
Produk Khas untuk Payudara anda.. dijamin 100% berkesan.. ada kelulusan GMP&FDA SELAMAT dan TIADA KESAN SAMPINGAN..
.
KHASIAT DAN KEGUNAAN:
1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan
2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.
3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuatjika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain
5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
7.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
8.Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
9.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan.
10.sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur.
.
RM20
.
POST
RM8 SM / RM12 SS
.
#pilhormoncina
#pilhormon
#pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonmurah #pilhormonbreast #pilhormonperfectlady #pilhormonpayudara #kapsulhormonperfectlady #thanyaporn #thanyapornmurah  #pilbesarpayudara #pilbesarpayudaramurah #bioanne #bioannemurah #krimbioanne #krimbioannemurah #thanyaporn #thanyapornmurah #thanyapornoriginal #pilthanyapornmurah #bustupexpressmurah #bustupmurah #bustupexpressoriginal #galongcream #galongbreast #galongcreamfreesoap #galongcreammurah #galongbeautifybustbioserum #galongbreastcream #galongbreast #krimbreast #breastcreammurah
🔥🔥🔥HOT ITEM🔥🔥🔥 . PIL HORMON CINA ... TEGANG! BULAT! BESAR! ANJAL RAHSIA PAYUDARA DAN PUNGGUNG TEGANG! BULAT! BESAR! ANJAL DENGAN SELAMAT Produk Khas untuk Payudara anda.. dijamin 100% berkesan.. ada kelulusan GMP&FDA SELAMAT dan TIADA KESAN SAMPINGAN.. . KHASIAT DAN KEGUNAAN: 1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan 2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional. 3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu 4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuatjika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain 5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang 6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan 7.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak, 8.Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu 9.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan. 10.sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur. . RM20 . POST RM8 SM / RM12 SS . #pilhormoncina  #pilhormon  #pilhormoncinamurah  #pilhormoncinaoriginal  #pilhormonmurah  #pilhormonbreast  #pilhormonperfectlady  #pilhormonpayudara  #kapsulhormonperfectlady  #thanyaporn  #thanyapornmurah  #pilbesarpayudara  #pilbesarpayudaramurah  #bioanne  #bioannemurah  #krimbioanne  #krimbioannemurah  #thanyaporn  #thanyapornmurah  #thanyapornoriginal  #pilthanyapornmurah  #bustupexpressmurah  #bustupmurah  #bustupexpressoriginal  #galongcream  #galongbreast  #galongcreamfreesoap  #galongcreammurah  #galongbeautifybustbioserum  #galongbreastcream  #galongbreast  #krimbreast  #breastcreammurah 
Yang dah lama kahwin tu pastu rasa hidup suram, badan, kulit, rambut semua kusam tak terjaga apa kata try GlamGirl juice. Anak-anak pun dah besaq sikit tak menyusu dah kan. Time ni la nak perelok badan balik, aset jatuh nak angkat semula. .
.
RM 89 untuk sebulan (21 sachets)
.
Whatsapp kakak untuk order na 012 487 3586
.
.
🍷 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Kulit lebih cerah & glowing⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Jerawat cepat kecut⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Parut cepat pudar⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Anti-Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Kurangkan kedutan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CARA CARA⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Minum satu sachet 2 jam SEBELUM sahur ATAU
🍷 Minum satu sachet 2 jam SELEPAS berbuka⠀⠀⠀⠀
🍷 Stop minum semasa period, continue balik after habis period⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TIPS TIPS UNTUK LEBIH BERKESAN⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 Pakai Bombshell cream⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 Minum susu! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 Kurangkan caffeine (kopi, teh, coklat, minuman bergas,)⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 Jangan merokok!⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #glamgirlperlis #glamgirljuice #glamgirljuiceperlis
Yang dah lama kahwin tu pastu rasa hidup suram, badan, kulit, rambut semua kusam tak terjaga apa kata try GlamGirl juice. Anak-anak pun dah besaq sikit tak menyusu dah kan. Time ni la nak perelok badan balik, aset jatuh nak angkat semula. . . RM 89 untuk sebulan (21 sachets) . Whatsapp kakak untuk order na 012 487 3586 . . 🍷 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kulit lebih cerah & glowing⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Jerawat cepat kecut⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Parut cepat pudar⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Anti-Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kurangkan kedutan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ CARA CARA⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Minum satu sachet 2 jam SEBELUM sahur ATAU 🍷 Minum satu sachet 2 jam SELEPAS berbuka⠀⠀⠀⠀ 🍷 Stop minum semasa period, continue balik after habis period⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TIPS TIPS UNTUK LEBIH BERKESAN⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Pakai Bombshell cream⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Minum susu! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Kurangkan caffeine (kopi, teh, coklat, minuman bergas,)⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌟 Jangan merokok!⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #glamgirlperlis  #glamgirljuice  #glamgirljuiceperlis 
Vienna Breast Cream

Idr 38rb

Terdaftar BPOM dengan nomor registrasi BPOM : NA 18120100013

Size : 75 ml

Vienna Breast Cream Pembesar dan Pengencang Payudara Asli BPOM Ini adalah Cream Herbal Alami yang sudah terbukti aman serta ampuh untuk MEMBESARKAN DAN MENGENCANGKAN PAYUDARA ANDA. Berikut Manfaat Vienna Breast Cream : - Memperbesar payudara
- Mengencangkan payudara yang kendur
- Meningkatkan elastisitas kulit penyangga payudara dengan ekstrak anti aging yang dimiliki
- Memperlancar peredaran darah di sekitar payudara

Cara Pemakaian Vienna Breast Cream: - Oleskan lotion Vienna BREAST CREAM pada payudara dengan gerakan melingkar 3-5 menit.
- Lalu Pijat payudara anda seperti pada Video Memijat Payudara.
- Gunakan Vienna Breast pagi dan malam hari secara teratur.

#kosmetikmurahsolo #grosirkosmetiksolo #jualkosmetiksolo #juragankosmetiksolo  #olshopsolo #suplierkosmetiksolo 
#kosmetikmurah #olshopkosmetik #kosmetiksolo #kosmetiksolomurah #suplierkosmetiksolo #makeupsolo #juragankosmetiksolo #suplierkosmetik #distributorkosmetiksolo #olshopkosmetiksolo #viennabreastcream #viennabreastcreammurah #viennabreastcreamsolo #breastcream #breastcreammurah #breastcreamsolo #breastcreamvienna #breastcreamviennamurah #breastcreamviennasolo
Vienna Breast Cream Idr 38rb Terdaftar BPOM dengan nomor registrasi BPOM : NA 18120100013 Size : 75 ml Vienna Breast Cream Pembesar dan Pengencang Payudara Asli BPOM Ini adalah Cream Herbal Alami yang sudah terbukti aman serta ampuh untuk MEMBESARKAN DAN MENGENCANGKAN PAYUDARA ANDA. Berikut Manfaat Vienna Breast Cream : - Memperbesar payudara - Mengencangkan payudara yang kendur - Meningkatkan elastisitas kulit penyangga payudara dengan ekstrak anti aging yang dimiliki - Memperlancar peredaran darah di sekitar payudara Cara Pemakaian Vienna Breast Cream: - Oleskan lotion Vienna BREAST CREAM pada payudara dengan gerakan melingkar 3-5 menit. - Lalu Pijat payudara anda seperti pada Video Memijat Payudara. - Gunakan Vienna Breast pagi dan malam hari secara teratur. #kosmetikmurahsolo  #grosirkosmetiksolo  #jualkosmetiksolo  #juragankosmetiksolo  #olshopsolo  #suplierkosmetiksolo  #kosmetikmurah  #olshopkosmetik  #kosmetiksolo  #kosmetiksolomurah  #suplierkosmetiksolo  #makeupsolo  #juragankosmetiksolo  #suplierkosmetik  #distributorkosmetiksolo  #olshopkosmetiksolo  #viennabreastcream  #viennabreastcreammurah  #viennabreastcreamsolo  #breastcream  #breastcreammurah  #breastcreamsolo  #breastcreamvienna  #breastcreamviennamurah  #breastcreamviennasolo 
baru pakai sebulan lebih, breast dah makin tegang 🍑 sgt sesuai utk breastfeed mummy yang asset dah kendur tu. anak dara yang ada masalah asset leper pun boleh pakai tau. Tak rugi, rm 69 sahaja #bombshellshahalam #breastcreamoriginal #breastcreammurah #breastcreammalaysia #sayajualmurah #breastpumpmurah #sayajualmakeup #sayajualhandbag #datoserivida
#TestimoniBombshellBabe Kakak takmau cakap banyak biaq testimoni yang berbicara. Gittew.
.
.
🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
#TestimoniBombshellBabe  Kakak takmau cakap banyak biaq testimoni yang berbicara. Gittew. . . 🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
another cust baru book her NEW BOMBSHELL with payment. Kotak baru, jar baru & extra amount tapi harga masih sama. So kalau takut habis, cepat preorder bombshell skrg. Rm 69 sekali invest, for a forever happiness #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #booty🍑
benda wajib apply lepas mandi untuk dapatkan asset depan blkg yang besar & tegang bebas stretch marks 🍑 class tk uols hexagon jar kita? Skrg ni kotak baru & cream pun extra ok! Yg penting, harga tetap sama #bombshellshahalam #booty🍑 #breastcreamoriginal #breastcreammurah #breastcreammalaysia #datoserivida #datoaliffsyukri
Good morning sayang2 semua. Hari ni Kakak COD@ambik order mcm biasa. Whatsapp Kakak laju2 na 012 487 3586
.
.
🍑 Bombshell cream RM 69 (60g)
🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket)
🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Good morning sayang2 semua. Hari ni Kakak COD@ambik order mcm biasa. Whatsapp Kakak laju2 na 012 487 3586 . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
Ni antara effect bombshell yang lambat 🍑 the key is to never give up, barulah dapat asset sexy letops. Kalau uols lucky, tak sampai sebotol dah naik. Kalau badan jenis lambat naik, 2/3 botol ke atas baru naik. Nak cantik kene bersabar #testimonibombshell #breastcreammurah #breastcreamoriginal #breastpumpmurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri
Yes girls, NEW BOMBSHELL is coming 🍑 new box, new jar & increased amount of cream tapi harga masih sama uols. Lets preorder now, stock sampai next week so i boleh TERUS POS once dah sampai 😍 #breastcreammurah #breastpumpmurah #breastcreammalaysia #breastcreamoriginal #bombshellshahalam #breastmantap #booty🍑
bombshell’s result 🍑 uols nak ke taknak mcm ni? Aset gebu with or without bra. Cantik terletak je! Nak result lagi cepat, minum glamgirl sekali #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastcreamoriginal #collagenmalaysia #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap
walaupun baru pakai bombshell sebulan, tapi result ketara 🍑 nak pakai apa pun confident, UMUR BARU 17 TAPI DAH MONTOK. Lets preorder bombshell now, kotak baru, jar baru dan cream lagi banyak uols #testimonibombshell #bombshellshahalam #breastcreamoriginal #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastpumpmurah #datoserivida #datoaliffsyukri
GLAMGIRL READYSTOCK untuk girls yang nak breast and booty montok , kulit gebu & rambut super kepuk 😍 postage tiap hari ok! #collagenmalaysia #bombshellshahalam #booty🍑 #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastcreamoriginal #breastmantap #sayajualmakeup #sayajualhandbag
Yang duk tanya menjadi ka dak krim ni, mai Kakak nak habaq 3 tips ni 👇🏻
.
1️⃣ Sapu Bombshell cream & buat urutan 
2️⃣ Buat chest workout
3️⃣ Minum susu!
.
InsyaAllah hangpa buat dengan konsisten hangpa dapat apa yg hangpa nak.
.
.
🍑 Bombshell cream RM 69 (60g)
🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket)
🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Yang duk tanya menjadi ka dak krim ni, mai Kakak nak habaq 3 tips ni 👇🏻 . 1️⃣ Sapu Bombshell cream & buat urutan 2️⃣ Buat chest workout 3️⃣ Minum susu! . InsyaAllah hangpa buat dengan konsisten hangpa dapat apa yg hangpa nak. . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
nak nampak cantik in anything you wear, rule number 1: asset kenelah montok 🍑 depan blkg ok uols. Nak nampak muda walaupun dah makin berumur, rambut kenelah super kepok dan kulit mestilah super gebu 😍 so minum glamgirl tiap hari, confirm laki u tk pandang lain #breastcreammalaysia #bombshellshahalam #collagenmalaysia #breastcreamoriginal #breastcreammurah #breastpump #breastpumpmurah #booty🍑 #sayajualhandbag #sayajualhandbag #sayajualmakeup #datoserivida #datoaliffsyukri
nak nampak cantik in anything you wear, rule number 1: asset kenelah montok 🍑 depan blkg ok uols. Nak nampak muda walaupun dah makin berumur, rambut kenelah super kepok dan kulit mestilah super gebu 😍 so minum glamgirl tiap hari, confirm laki u tk pandang lain #breastcreammalaysia  #bombshellshahalam  #collagenmalaysia  #breastcreamoriginal  #breastcreammurah  #breastpump  #breastpumpmurah  #booty 🍑 #sayajualhandbag  #sayajualhandbag  #sayajualmakeup  #datoserivida  #datoaliffsyukri 
#TestimoniBombshellBabe hangpa ingat mak budak ja ka pakai Bombshell ni. Yang anak dara nak kahwin lagi 3,4 bulan sempat lagi ni nak usaha bagi dapat aset letops 🍑🔥 takkan nak pakai push up ja kot tengok-tengok isi angin kosong ja  cik abang la kata bukan Kakak 🤭
.
.
🍑 Bombshell cream RM 69 (60g)
🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket)
🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
#TestimoniBombshellBabe  hangpa ingat mak budak ja ka pakai Bombshell ni. Yang anak dara nak kahwin lagi 3,4 bulan sempat lagi ni nak usaha bagi dapat aset letops 🍑🔥 takkan nak pakai push up ja kot tengok-tengok isi angin kosong ja cik abang la kata bukan Kakak 🤭 . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
Nak badan curvy mcm ni, breast & booty kenelah besar dan tegang. Baru body mcm kerengga 🍑 kalau asset kecik & kendur nampak mcm papan je. So girls, minum glamgirl tiap hari untuk dapatkan asset mantap, rambut super kepuk & kulit super gebu! Repair dari dalaman sangat penting ok! #collagenmalaysia #bombshellshahalam #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreamoriginal #booty🍑 #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajual #datoserivida #datoaliffsyukri
Nak badan curvy mcm ni, breast & booty kenelah besar dan tegang. Baru body mcm kerengga 🍑 kalau asset kecik & kendur nampak mcm papan je. So girls, minum glamgirl tiap hari untuk dapatkan asset mantap, rambut super kepuk & kulit super gebu! Repair dari dalaman sangat penting ok! #collagenmalaysia  #bombshellshahalam  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #breastcreamoriginal  #booty 🍑 #sayajualmakeup  #sayajualmurah  #sayajual  #datoserivida  #datoaliffsyukri 
5 alasan kenapa hangpa perlu ada Bombshell ni?

1️⃣ Sebab hangpa perlu jaga sangat-sangat breasts & punggung hangpa 🍑
2️⃣ Krim ini akan membantu tambah tisu lemak dalam breasts untuk pembesaran aset anda 😍
3️⃣ Bau krim yang wangi 🍓
4️⃣ Dulu 50 gram sekarang jar baru isian 60 gram 😉
5️⃣ Harga berpatutan untuk aset yang mantap RM 69 jurrr💰
.
.
Whatsapp 012 487 3586 sebelum stok licin sekali lagi!!!
.
.
📦 Pos seluruh Malaysia RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
🚗 COD FREE area Kangar, Arau, Kuala Perlis, Beseri
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #glamgirlperlis #glamgirljuice #glamgirljuiceperlis
5 alasan kenapa hangpa perlu ada Bombshell ni? 1️⃣ Sebab hangpa perlu jaga sangat-sangat breasts & punggung hangpa 🍑 2️⃣ Krim ini akan membantu tambah tisu lemak dalam breasts untuk pembesaran aset anda 😍 3️⃣ Bau krim yang wangi 🍓 4️⃣ Dulu 50 gram sekarang jar baru isian 60 gram 😉 5️⃣ Harga berpatutan untuk aset yang mantap RM 69 jurrr💰 . . Whatsapp 012 487 3586 sebelum stok licin sekali lagi!!! . . 📦 Pos seluruh Malaysia RM 8 (SM) / RM 11 (SS) 🚗 COD FREE area Kangar, Arau, Kuala Perlis, Beseri . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #glamgirlperlis  #glamgirljuice  #glamgirljuiceperlis 
jodoh belum sampai? Minum glamgirl, confirm laki beratur nak sbb asset jadi mantap, rambut tebal dan kulit pun licin 😍 perfect combo gitu, rm 89 for 21 sachets uols #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreamoriginal
#TestimoniBombshellBabe Short & sweet ja testimoni. Yang baru nak try memang Kakak akan bagi guide macam mana nak guna krim ni. Kalau tak cuba sekarang bila lagi ye dak. COD everydayyyyyy pusing Kangaq, Arau, Kuala Perlis, Beseri.
.
.
🍑 Bombshell cream RM 69 (60g)⠀⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
#TestimoniBombshellBabe  Short & sweet ja testimoni. Yang baru nak try memang Kakak akan bagi guide macam mana nak guna krim ni. Kalau tak cuba sekarang bila lagi ye dak. COD everydayyyyyy pusing Kangaq, Arau, Kuala Perlis, Beseri. . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
nak asset montok, kulit licin gebu, rambut super kepok & perut slim kenelah consume glamgirl tiap hari sebelum breakfast! Invest sekali tapi you dapat kepuasan untuk selamanya tgk diri sendiri cantik luaran dan dalaman, berbaloi kan? Stock tinggal satu, get yours now! #collagenmalaysia #datoserivida #datoaliffsyukri #bombshellshahalam #breastcream #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastcreamoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #breastpumpmurah
Good morning Kekakaks sekalian. Tak terlambat lagi kalau Kekakaks nak try Bombshell ni. RM 69 jurrrr. Sepatutnya duit gaji Kekakaks kena simpan setiap bulan untuk produk maintain aset. (Bukan muka ja nak cantik 😌, 🍑 kelaut)
.
.
RM 69 untuk cik abang kembali melekat dengan kita. .
.
🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Good morning Kekakaks sekalian. Tak terlambat lagi kalau Kekakaks nak try Bombshell ni. RM 69 jurrrr. Sepatutnya duit gaji Kekakaks kena simpan setiap bulan untuk produk maintain aset. (Bukan muka ja nak cantik 😌, 🍑 kelaut) . . RM 69 untuk cik abang kembali melekat dengan kita. . . 🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
Kakak letak no. phone kat bawah tu kot2 hangpa nak jadi letops merecik macam founder Bombshell 🍑🔥♥️
.
.
🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Kakak letak no. phone kat bawah tu kot2 hangpa nak jadi letops merecik macam founder Bombshell 🍑🔥♥️ . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
yes girls, jangan menyesal nanti bila GLAMGIRL dah habis. Cepat order, cepat la asset u alls jadi mantap, rambut jadi tebal shiny and kulit jadi bersih licin . Rm 89 untuk 21 sachets #collagenmalaysia #breastcream #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastpumpmurah
#TestimoniBombshellBabe Kekakaks mohon ambik peduli pasal aset hangpa 🍑 duk tengok orang lain punya, duk baca testimoni tapi tak ambik tindakan apa pun. At least try la dulu baru hangpa tau penangan Bombshell macam mana. Duk terlioq hat orang punya. Hat sendiri ada tapi takmau pesah. .
.
Nanti bila dah mai kesedaran mohon whatsapp Kakak hangpa ni cepat2 012 487 3586. Berdesup Kakak hangpa pi COD kat hangpa.
.
. 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
#TestimoniBombshellBabe  Kekakaks mohon ambik peduli pasal aset hangpa 🍑 duk tengok orang lain punya, duk baca testimoni tapi tak ambik tindakan apa pun. At least try la dulu baru hangpa tau penangan Bombshell macam mana. Duk terlioq hat orang punya. Hat sendiri ada tapi takmau pesah. . . Nanti bila dah mai kesedaran mohon whatsapp Kakak hangpa ni cepat2 012 487 3586. Berdesup Kakak hangpa pi COD kat hangpa. . . 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap #teamzarra #bombshellbreastandbootycream #bombshellkelanajaya #bombshellpetalingjaya #bombshellsepang #bombshellklia #bombshellsalaktinggi
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bombshellshahalam  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #breastmantap  #teamzarra  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellkelanajaya  #bombshellpetalingjaya  #bombshellsepang  #bombshellklia  #bombshellsalaktinggi 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

Satu sachet daily untuk kecantikan luaran & dalaman, berbaloi tak u alls? #collagenmalaysia #sayajualmurah #bombshellshahalam #breastmantap #breastmontok #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bootymantap #bootymontok
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan Satu sachet daily untuk kecantikan luaran & dalaman, berbaloi tak u alls? #collagenmalaysia  #sayajualmurah  #bombshellshahalam  #breastmantap  #breastmontok  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah  #bootymantap  #bootymontok 
glamgirl ni bukan sahaja boleh buat asset depan blkg super montok, tapi boleh buat rambut jadi tebal kepuk2 & kulit licin dan gebu ok 😍 our collagen drink juga boleh control selera makan & kuatkan tulang. Penting tau jaga kesihatan luaran dan dalaman, barulah result meletops ! Rm 89 only for 21 sachets #collagendrink #collagenmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualmakeup #bombshellshahalam #breastpumpmurah #breastcreammalaysia #breastcreammurah
Sebelum tidoq Kakak nak pesan jangan lupa sapu Bombshell dulu. Kalau duk berasa tak yakin dengan aset 🍑 sendiri, cepat-cepat la cari jalan penyelesaian. Orang lain meletops elok kita punya duk melendoq ke bawah takpun makin kecut. Jangan kata Kakak tak pesan na.
.
.
🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Sebelum tidoq Kakak nak pesan jangan lupa sapu Bombshell dulu. Kalau duk berasa tak yakin dengan aset 🍑 sendiri, cepat-cepat la cari jalan penyelesaian. Orang lain meletops elok kita punya duk melendoq ke bawah takpun makin kecut. Jangan kata Kakak tak pesan na. . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
Consume glamgirl satu sachet sehari untuk dapat asset super montok 🍑rambut super kepuk & kulit gebu dan licin 😍 this collagen drink jugak boleh sihatkan miss V dan kawal selera makan ok. Baru lah sexy luar dan dalaman ☺️ #collagenmalaysia #bombshellshahalam #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualhandbag #breastcream #breastcreammurah #breastpumpmurah
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

#collagenmalaysia #datoserivida #datoaliffsyukri #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajual #bombshellshahalam #breastcream #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan #collagenmalaysia  #datoserivida  #datoaliffsyukri  #sayajualmurah  #sayajualhandbag  #sayajual  #bombshellshahalam  #breastcream  #breastcreammalaysia  #breastpumpmurah  #breastcreammurah 
1 glass of glamgirl daily can make your breast and booty grow bigger & firmer 🍑 your skin & vagina become healthier & your hair becomes thicker 😍 rm 89 for 21 sachets in a box, so worth it. #collagenmalaysia #datoaliffsyukri #datoserivida #bombshellshahlam #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #sayajual #sayajualmakeup #sayajualhandbag
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

Kotak exclusive kita ada 21 sachets , tahan sebulan! Nak hot ke taknak girls? Tunggu apa lagi 😉 #datoaliffsyukri #datoserivida #sayajual #sayajualmakeup #sayajualhandbag #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastmantap #breastpumpmurah #breastcreammurah
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan Kotak exclusive kita ada 21 sachets , tahan sebulan! Nak hot ke taknak girls? Tunggu apa lagi 😉 #datoaliffsyukri  #datoserivida  #sayajual  #sayajualmakeup  #sayajualhandbag  #collagenmalaysia  #breastcreammalaysia  #breastmantap  #breastpumpmurah  #breastcreammurah 
#TestimoniBombshellBabe Kakak suka sangat bila customer happy dengan Bombshell cream lepas tu depa repeat sekali dengan GlamGirl juice. 😍
.
.
🍑 READYSTOCKS Bombshell cream RM 69
🍷PREORDER GlamGirl juice RM 89
🍑🍷 COMBO PRICE RM 149
.
.
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
#TestimoniBombshellBabe  Kakak suka sangat bila customer happy dengan Bombshell cream lepas tu depa repeat sekali dengan GlamGirl juice. 😍 . . 🍑 READYSTOCKS Bombshell cream RM 69 🍷PREORDER GlamGirl juice RM 89 🍑🍷 COMBO PRICE RM 149 . . 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
New jar menanti warga Perlis!!! Dari 50gram dah jadi 60gram tapi harga maintain SAMA!!!
.
.
Whatsapp Kakak sekarang 012 487 3586. Lambat, habis!!!
.
.
Orang lain aset dah meletups. Kita ja ketinggalan. 🤭
.
.
🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
New jar menanti warga Perlis!!! Dari 50gram dah jadi 60gram tapi harga maintain SAMA!!! . . Whatsapp Kakak sekarang 012 487 3586. Lambat, habis!!! . . Orang lain aset dah meletups. Kita ja ketinggalan. 🤭 . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
kalau breast tegang besar mcm ni, pakai apa pun breast cantik terletak, even without bra 🍑 the secret to this is our breast and booty juice, which thickens your hair & clears up  and brightens your skin too! Rm 89 for 21 sachets in an exclusive box, worth every penny. #datoaliffsyukri #datoserivida #collagemalaysia #breastcollagendrink #bombshellshahalam #breastcream #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #kkm #kkmapproved
Jangan lupa lepas mandi mesti kena sapu Bombshell untuk aset gebu depan belakang 🍑. Pasaipa kena sapu lepas mandi??? Sebab lepas mandi pori-pori kulit terbuka so senang la krim nak meresap. Lagi cepat krim meresap, lagi cepat breasts hangpa cekang. Hangpa kan suka kalau dapat tengok kesan cepat-cepat 😂
.
.
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
Jangan lupa lepas mandi mesti kena sapu Bombshell untuk aset gebu depan belakang 🍑. Pasaipa kena sapu lepas mandi??? Sebab lepas mandi pori-pori kulit terbuka so senang la krim nak meresap. Lagi cepat krim meresap, lagi cepat breasts hangpa cekang. Hangpa kan suka kalau dapat tengok kesan cepat-cepat 😂 . . 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan 
21 sachets in a box. KKM approved 😍 #bombshellshahalam #breastpumpmurah #breastcream #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastcreammurah #datoserivida #datoaliffsyukri
#TestimoniBombshellBabe Hari-hari customer bagi testimoni la habaq kata Bombshell berkesan dengan depa. Yang tak confident lagi nak try and nak tanya details hangpa boleh Whatsapp Kakak 012 487 3586.
.
.
Bombshell Cream (60gram) cuma RM 69 untuk aset meletop depan belakang 🔥🍑
.
.
.
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
#TestimoniBombshellBabe  Hari-hari customer bagi testimoni la habaq kata Bombshell berkesan dengan depa. Yang tak confident lagi nak try and nak tanya details hangpa boleh Whatsapp Kakak 012 487 3586. . . Bombshell Cream (60gram) cuma RM 69 untuk aset meletop depan belakang 🔥🍑 . . . 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
Mohon Kekakaks invest sikit duit gaji tu untuk cantikkan aset 🍑 yang ada. Bukan mahai pun RM 69 saja hat krim tu. Tang muka elok dah. Mai tang dada, jatuh pulak dah. Memang takdak sapa tegoq tapi paham-paham sendiri lah na.
.
.
🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Mohon Kekakaks invest sikit duit gaji tu untuk cantikkan aset 🍑 yang ada. Bukan mahai pun RM 69 saja hat krim tu. Tang muka elok dah. Mai tang dada, jatuh pulak dah. Memang takdak sapa tegoq tapi paham-paham sendiri lah na. . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan

21 sachets in a box. Tahan sebulan! #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #datoserivida #datoaliffsyukri #breastmantap
after 3 boxes of glamgirl, breast dah makin tegang and booty dah makin montok 🍑 breastfeed mummy mesti experience the same problem kan, say no more to saggy boobs with our collagen drink 💕 #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastmantap #breastpumpmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualhandbag
glamgirl, our breast & booty juice which contains 21 sachets in a box can make you look sexier 🍑 your hair will get thicker & your skin will become clearer too! Our collagen drink promises to boost up your confidence level, say hello to a new YOU. Start now or cry forever 😉 #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #datoaliffsyukri #datoserivida #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajualhandbag
SETUJU DAK KEKAKAKSS??? 😏
.
.
.
🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
SETUJU DAK KEKAKAKSS??? 😏 . . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
bigger & firmer BREAST & BOOTY with bombshell 🍑 this customer pun ckp banyak products yang tiru bombshell, tapi TAK SEPOWER cream kita 😛 #testimonibombshell #datoaliffsyukri #datoserivida #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreammalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualmakeup
Bombshell tk pernah menghapakan 🍑 breast cust dah jadi montok, dia pun confident 😍 rm 69 , KKM approved, berbaloi sgt invest utk diri sendiri. #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastmantap #breastpumpmurah #datoaliffsyukri #datoserivida #sayajualmurah #sayajualmakeup #sayajual #sayajualhandbag
#TestimoniBombshellBabe akak nak highlight satu ja dalam testimoni 👇🏻
.
.
“KALAU PAKAI TSHIRT TANPA BRA NAMPAK SANGAT!!” Hangpa ghasaaaa??? Kalau hangpa suka buat camni kat rumah depan laki hangpa elok la hangpa maintain breasts hangpa jangan biaq jatuh teghok sangat. .
.
Bombshell Cream (60gram) cuma RM 69 untuk aset meletop depan belakang 🔥🍑
.
.
.
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
#TestimoniBombshellBabe  akak nak highlight satu ja dalam testimoni 👇🏻 . . “KALAU PAKAI TSHIRT TANPA BRA NAMPAK SANGAT!!” Hangpa ghasaaaa??? Kalau hangpa suka buat camni kat rumah depan laki hangpa elok la hangpa maintain breasts hangpa jangan biaq jatuh teghok sangat. . . Bombshell Cream (60gram) cuma RM 69 untuk aset meletop depan belakang 🔥🍑 . . . 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
want a big & firm breast? Thick hair? Clear skin? Healthy vagina & bones? Get our sexy combo now which includes bombshell cream & breast & booty juice AND SAVE RM 9 😍 #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastpumpmurah
PERHATIAN!!! BOMBSHELL NEW JAR DAH MENDARAT DI PERLIS!!! Berat sekarang 60g (dulu 50g) tapi harga still sama RM 69. Yang mana dah book Kakak akan roger satu persatu.
.
.
🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀ 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Glamgirl juice RM 89⠀⠀⠀⠀⠀
🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
PERHATIAN!!! BOMBSHELL NEW JAR DAH MENDARAT DI PERLIS!!! Berat sekarang 60g (dulu 50g) tapi harga still sama RM 69. Yang mana dah book Kakak akan roger satu persatu. . . 🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀ 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Glamgirl juice RM 89⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
slide to see the benefits of our collagen drink / breast & booty juice 🍑 rm 89 for 21 sachets and say hello to a thicker hair, healthier miss V, clearer skin & SEXIER ASSETS! #datoaliffsyukri #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #collagendrink #breastcreammurah #breastpumpmurah #sayajualmakeup #makeupmurah
glamgirl, rm 89 for a bigger & firmer assets, clearer skin, thicker hair & healthier miss V and bones ❤️🍑 21 sachets in a box, so worth it! #collagenmalaysia #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastpumpmurah #datoserivida #datoaliffsyukri #sayajualmakeup
nak breast cantik terletak walaupun tak pakai bra? Cleavage padat? Pakai bombshell cream & minum glamgirl sekali. Sexy combo jimat rm 9 tau! Untuk yang selalu busy or malas sapu sapu tu, minum je glamgirl. Rambut pun lagi lebat, kulit flawless, miss V sihat 😍 #datoaliffsyukri #datoserivida #sayajualmakeup #makeupmurah #breastcreammurah #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #breastpumpmurah
our breast & booty cream is almost sold out ! Less than 5 bottles left. Get yours now for a bigger & firmer assets free from stretch marks 🍑 look confident in a bikini & attract your boy like a magnet ! #breastcreammurah #collagenmalaysia #breastcreammalaysia #collagendrink #breastpumpmurah #sayajualmakeup #datoserivida #datoaliffsyukri
Orang Perlih orang Kedah sabaq sat!!! Stokis Kakak kat KL nu tengah pesah nak hantaq stok JAR BARU mai sini. Tapi Kakak ok jur kalau hangpa nak booking dulu. Lambat, habis!
.
.
PREORDER!!! .
🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69
🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89
🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149
.
👙 BOOTY PANTY - RM 65
🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169
🔥 BREASTS PUMP - RM 119
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
Orang Perlih orang Kedah sabaq sat!!! Stokis Kakak kat KL nu tengah pesah nak hantaq stok JAR BARU mai sini. Tapi Kakak ok jur kalau hangpa nak booking dulu. Lambat, habis! . . PREORDER!!! . 🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69 🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89 🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149 . 👙 BOOTY PANTY - RM 65 🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169 🔥 BREASTS PUMP - RM 119 . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
baru sekotak, berat badan turun, rambut semakin kuat, boobs semakin mantap 🍑 as you girls grow older, the amount of collagen drink in your body decreases. Be sure to consume our breast & booty juice, sekali untuk cantikkan rambut, kulit, dan miss V 😍 rm 89 untuk 21 sachets #testimoniglamgirl #collagenmalaysia #collagendrink #breastcreammalaysia #breastcreammurah #breastpumpmurah #sayajualmakeup #datoserivida #datoaliffsyukri
from B to D 🍑 readystock bombshell tinggal sikit lagi girls, get yours now! Asset letops, baru lah nampak cantik #testimonibombshell #bombshellshahalam #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreammalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah
jodoh belum sampai? Consume glamgirl daily. Confirm asset mantap, kulit bersih, rambut tebal & miss V sihat 😍 rm 89 for 21 sachets, so worth it! #collagenmalaysia #breastpumpmurah #breastcreammurah #bombshellshahalam #breastcreammalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah #datoaliffsyukri #datoserivida
#TestimoniBombshellBabe Ramai customers Kakak memang pilih untuk try cream ja dulu. Lepas tu baru depa pelan-pelan nak try GlamGirl pulak. Yang baru try tu memang Kakak guide cara-cara nak pakai. Kakak tak biaq hangpa terkontang-kanting. RM 69 ja uols untuk aset letops menawan.
.
.
PREORDER!!! .
🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69
🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89
🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149
.
👙 BOOTY PANTY - RM 65
🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169
🔥 BREASTS PUMP - RM 119
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
#TestimoniBombshellBabe  Ramai customers Kakak memang pilih untuk try cream ja dulu. Lepas tu baru depa pelan-pelan nak try GlamGirl pulak. Yang baru try tu memang Kakak guide cara-cara nak pakai. Kakak tak biaq hangpa terkontang-kanting. RM 69 ja uols untuk aset letops menawan. . . PREORDER!!! . 🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69 🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89 🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149 . 👙 BOOTY PANTY - RM 65 🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169 🔥 BREASTS PUMP - RM 119 . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
Kalau kekakaks teringin nak jadi hot meletops 🔥 macam ni. Esok pagi jangan lupa 2 jam sebelum breakfast, consume dulu 1 sachet GlamGirl. Good Night ♥️
.
.
🍷 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Kulit lebih cerah & glowing⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Jerawat cepat kecut⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Parut cepat pudar⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Anti-Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Kurangkan kedutan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
Kalau kekakaks teringin nak jadi hot meletops 🔥 macam ni. Esok pagi jangan lupa 2 jam sebelum breakfast, consume dulu 1 sachet GlamGirl. Good Night ♥️ . . 🍷 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kulit lebih cerah & glowing⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Jerawat cepat kecut⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Parut cepat pudar⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Anti-Penuaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Kurangkan kedutan halus⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
our breast & booty juice, rm 89 boleh besarkan & tegangkan breast and booty 🍑 tebalkan rambut, licinkan kulit, sihatkan miss V & tulang dan mengawal nafsu makan 😍 sesuai utk busy girls atau  yang malas nak urut tiap hari. Minum je satu sachet daily before bfast. #datoaliffsyukri #datoserivida #bombshellshahalam #breastcream #collagenmalaysia #breastcreammurah #breastcreammalaysia #breastpumpmurah
our founder's breast 🍑 her secret? Bombshell cream & glamgirl! Grab your sexy combo now & save rm 9. #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreammalaysia #collagenmalaysia #datoserivida #datoaliffsyukri #nursajat
BOMBSHELL (breast & booty cream) RM 69!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty 🍑 reduces stretch marks
🍑 lembutkan kulit
.
.
GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89!
.
🍑 besarkan breast & booty
🍑 tegangkan breast & booty
🍑 sihatkan rambut
🍑 jerawat cepat mengecut
🍑 parut jerawat pudar
🍑 kurangkan kedutan di muka
🍑 sihatkan miss V
🍑 hilangkan age spots
🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan
.
SEXY COMBO ( glamgirl + bombshell) RM 149! Yes girls jimat rm 9 😍 #breastcreammurah #breastpumpmurah #breastcreammalaysia #collagenmalaysia #datoserivida #datoaliffsyukri
BOMBSHELL (breast & booty cream) RM 69! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 reduces stretch marks 🍑 lembutkan kulit . . GLAMGIRL (breast & booty collagen) RM 89! . 🍑 besarkan breast & booty 🍑 tegangkan breast & booty 🍑 sihatkan rambut 🍑 jerawat cepat mengecut 🍑 parut jerawat pudar 🍑 kurangkan kedutan di muka 🍑 sihatkan miss V 🍑 hilangkan age spots 🍑 kuatkan tulang 🍑 kurangkan selera makan . SEXY COMBO ( glamgirl + bombshell) RM 149! Yes girls jimat rm 9 😍 #breastcreammurah  #breastpumpmurah  #breastcreammalaysia  #collagenmalaysia  #datoserivida  #datoaliffsyukri 
Resepi ‘magic’ dah ada cuba tinggai nak digunakan ja. Orang panggil ‘love potion’ jugak sebab bf & husbaby asyik nak melekat ja dengan kita.
.
.
Klik link whatsapp kat profile habaq kata nak order ‘love potion’ 😋
.
.
PREORDER!!! .
🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69
🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89
🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149
.
👙 BOOTY PANTY - RM 65
🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169
🔥 BREASTS PUMP - RM 119
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
Resepi ‘magic’ dah ada cuba tinggai nak digunakan ja. Orang panggil ‘love potion’ jugak sebab bf & husbaby asyik nak melekat ja dengan kita. . . Klik link whatsapp kat profile habaq kata nak order ‘love potion’ 😋 . . PREORDER!!! . 🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69 🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89 🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149 . 👙 BOOTY PANTY - RM 65 🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169 🔥 BREASTS PUMP - RM 119 . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
tkde jodoh sbb asset tk cukup mantap mcm perempuan lain? 🍑 pakai bombshell, lepas ni confirm depan blkg membesar & menegang #testimonibombshell #bombshellshahalam #breastcream #breastpumpmurah #breastcreammurah #breastcreammalaysia #collagenmalaysia #datoaliffsyukri #datoserivida
#TestimoniBombshellBabe CONSISTENCY IS THE KEY kekakaks sekalian. Yang mana tak putus asa akan jadi mcm customer ni.
.
.
BOMB$HELL is DA BOMB! 🍑🔥
.
.
PREORDER!!! .
🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69
🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89
🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149
.
👙 BOOTY PANTY - RM 65
🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169
🔥 BREASTS PUMP - RM 119
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #CODPerlis #CODKangar
#TestimoniBombshellBabe  CONSISTENCY IS THE KEY kekakaks sekalian. Yang mana tak putus asa akan jadi mcm customer ni. . . BOMB$HELL is DA BOMB! 🍑🔥 . . PREORDER!!! . 🍑 BOMBSHELL CREAM - RM 69 🍷 GLAMGIRL JUICE - RM 89 🍑🍷 SEXY COMBO - RM 149 . 👙 BOOTY PANTY - RM 65 🔥 BREASTS PUMP DIGITAL - RM 169 🔥 BREASTS PUMP - RM 119 . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang  #CODPerlis  #CODKangar 
Bombshell selamat sebab krim sapu ja takyah pakai pisau jarum bagai. Walaupun dia krim tapi ramai cakap dia berkesan boleh tengok dekat #TestimoniBombshellBabe
.
.
🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀ 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀⠀⠀
🍷 Glamgirl juice RM 89⠀⠀⠀⠀⠀
🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀
.
.⠀⠀⠀⠀
🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀
📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang
Bombshell selamat sebab krim sapu ja takyah pakai pisau jarum bagai. Walaupun dia krim tapi ramai cakap dia berkesan boleh tengok dekat #TestimoniBombshellBabe  . . 🍑Bombshell Cream🍑⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀ 🍑 Bombshell cream RM 69⠀⠀⠀⠀⠀ 🍷 Glamgirl juice RM 89⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis  #bombshellkl  #teamleen  #bombshellbeaute  #bombshelltrending  #bombshellbreastcream  #bombshellbreastandbootycream  #bombshellmalaysia  #agentbombshell  #produklakukeras  #breastcreammurah  #breastcreamno1malaysia  #breastcreammalaysia  #krimtetek  #perlis  #kangar  #arau  #padangbesar  #kualaperlis  #bazarpaknil  #hantarantunang  #hantarankahwin  #pelaminperlis  #pematahhati  #makcikbawang 
lepas consume glamgirl & pakai bombshell, walaupun tak tiap hari sbb takut result terlampau meletops, boyfriend terus taknak lepas 🍑 #testimoniglamgirl #testimonibombshell #bombshellshahalam #collagenmalaysia #breastpumpmurah #breastcreammalaysia #breastcreammurah