an online Instagram web viewer

#braceletmurah medias

Photos

PROMOSI🔥

PARACORD USB BRACELET 3in1 
Colour Available : black, darkblue 🔥🔥🔥
Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻
Material : Nylon paracord ğŸ’Ž
Interface : micro usb 2.0 android / iphone

KELEBIHAN PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻
🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻
🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊
🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨
🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air, tahan lasak dan tahan karat 🤙🏻🤙🏻
🔥sesuai untuk outdoor emergency and survival activities 👍🏻
.
NORMAL PRICE RM50 (RM5 SM / RM10 SS)
.
PROMO MAY 🔥🔥🔥🔥
BUY 1 RM40 free pos SM 
BUY 2 RM75 free pos SM 
BUY 3 RM110 free pos SM 
1 MONTH WARRANTY 😍 ( 1-3 DAYS BARANG DAH BOLEH SAMPAI ) 👍

BANKIN DALAM MASA 24 JAM AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI

#braceletmurah #murah #usbbracelet #ikutcarakita #bazarpaknilmurah #ootd #sayajualmurah #sayajual #fesyen #gaya  #hargamurah #barangbaik #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand
PROMOSI🔥 PARACORD USB BRACELET 3in1 Colour Available : black, darkblue 🔥🔥🔥 Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻 Material : Nylon paracord ğŸ’Ž Interface : micro usb 2.0 android / iphone KELEBIHAN PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻 🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻 🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊 🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨 🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air, tahan lasak dan tahan karat 🤙🏻🤙🏻 🔥sesuai untuk outdoor emergency and survival activities 👍🏻 . NORMAL PRICE RM50 (RM5 SM / RM10 SS) . PROMO MAY 🔥🔥🔥🔥 BUY 1 RM40 free pos SM BUY 2 RM75 free pos SM BUY 3 RM110 free pos SM 1 MONTH WARRANTY 😍 ( 1-3 DAYS BARANG DAH BOLEH SAMPAI ) 👍 BANKIN DALAM MASA 24 JAM AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI #braceletmurah  #murah  #usbbracelet  #ikutcarakita  #bazarpaknilmurah  #ootd  #sayajualmurah  #sayajual  #fesyen  #gaya  #hargamurah  #barangbaik  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#braceletmurah
#bracelets
#braceletsoftheday
#braceletstacks
#capture
#chalcedony
#chill
#choker
#chokermurah
#cincin
#cincincouple
#cincinkawin
#cincinmurah
#cincinnikah
#cincinperak
#cincintitanium
#clothes
#clouds
#color
#colorful
#comment
#composition
#contests
#cool
#couple
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #braceletmurah  #bracelets  #braceletsoftheday  #braceletstacks  #capture  #chalcedony  #chill  #choker  #chokermurah  #cincin  #cincincouple  #cincinkawin  #cincinmurah  #cincinnikah  #cincinperak  #cincintitanium  #clothes  #clouds  #color  #colorful  #comment  #composition  #contests  #cool  #couple 
Tirah masih open promosi ni dalam bulan syawal.

Untuk bead bracelets kecuali full gems & Lava beads. Harga biasa RM10 each tapi offer beli dua gelang dapat harga RM15! JIMAT RM5 tauuu

Free maximum 4 huruf untuk setiap satu gelang. Ada extra charge untuk charms or pewter

Promosi bermula dari 13hb Mei
.
Exlude postage ya 🤗
Pos RM8 sm RM11 ss

#handmademalaysia #bracelets #handmade #handmadebracelets #gelang #gelangmurah #gelangnama #gelangtali #gelangnamamalaysia #gemstone #gelanghandmade #beadsmalaysia #alphabetmurah #crimpend #candybeads #borongcandybeads #borongmanikmalaysia #borongmanikmurah #bahanbuatgelang #bahancraftmalaysia #bahancraftmurah #beadsmurah #alphabetbeads #borongmurah #bahanbracelet #braceletmurah #whitematte #blackmatte #beadsbracelet #borongcraft
Tirah masih open promosi ni dalam bulan syawal. Untuk bead bracelets kecuali full gems & Lava beads. Harga biasa RM10 each tapi offer beli dua gelang dapat harga RM15! JIMAT RM5 tauuu Free maximum 4 huruf untuk setiap satu gelang. Ada extra charge untuk charms or pewter Promosi bermula dari 13hb Mei . Exlude postage ya 🤗 Pos RM8 sm RM11 ss #handmademalaysia  #bracelets  #handmade  #handmadebracelets  #gelang  #gelangmurah  #gelangnama  #gelangtali  #gelangnamamalaysia  #gemstone  #gelanghandmade  #beadsmalaysia  #alphabetmurah  #crimpend  #candybeads  #borongcandybeads  #borongmanikmalaysia  #borongmanikmurah  #bahanbuatgelang  #bahancraftmalaysia  #bahancraftmurah  #beadsmurah  #alphabetbeads  #borongmurah  #bahanbracelet  #braceletmurah  #whitematte  #blackmatte  #beadsbracelet  #borongcraft 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#choker
#chill
#chalcedony
#capture
#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
#bling
#black
#bff
#bf
#bestoftheday
#besties
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #choker  #chill  #chalcedony  #capture  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue  #bling  #black  #bff  #bf  #bestoftheday  #besties 
Pulsera cuadrada plata 925 👏😍
Pulsera cuadrada plata 925 👏😍
RESTOCK !
D I N O S  C O L L E C T I O N 🆕
•
MADE OF COLOURFUL BEAD + BLACK ONYX
•
8MM STONE
•
PRICE
1 : RM 6
2 : RM 10
•
POSTAGE : SM | RM 7 , SS | RM 11
•
HANDMADE AND CUSTOMIZE
•
PLEASE PROVIDE YOUR WRIST MEASUREMENT SO WE CAN CUSTOMIZE IT TO FIT YOUR WRIST NICELY
•
WHATSAPP TO 011-10277943 FOR PLACE YOUR ORDER (LINK ON BIO)
•
•
#braceletmurah #braceletmalaysia #braceletmalaysiamurah #sayajualgelang #sayajualbracelet #supportanakmuda #supportlokal #lokalah #lokalbrand #sapotlokal #wakdoyokfc #menbraceletmalaysia #unisexbracelet #utp #upsi #uitmsi #unitar #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #gelangraya #rayasales2018 #igershop #raya2018
RESTOCK ! D I N O S  C O L L E C T I O N 🆕 • MADE OF COLOURFUL BEAD + BLACK ONYX • 8MM STONE • PRICE 1 : RM 6 2 : RM 10 • POSTAGE : SM | RM 7 , SS | RM 11 • HANDMADE AND CUSTOMIZE • PLEASE PROVIDE YOUR WRIST MEASUREMENT SO WE CAN CUSTOMIZE IT TO FIT YOUR WRIST NICELY • WHATSAPP TO 011-10277943 FOR PLACE YOUR ORDER (LINK ON BIO) • • #braceletmurah  #braceletmalaysia  #braceletmalaysiamurah  #sayajualgelang  #sayajualbracelet  #supportanakmuda  #supportlokal  #lokalah  #lokalbrand  #sapotlokal  #wakdoyokfc  #menbraceletmalaysia  #unisexbracelet  #utp  #upsi  #uitmsi  #unitar  #sayajualmurah  #bazarpaknik  #cikguseo  #terapiinstagram  #sayajual  #bazaronline  #gelangraya  #rayasales2018  #igershop  #raya2018 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
#bling
#black
#bff
#bf
#bestoftheday
#besties
#bestfriends
#bestfriend
#best
#berlian
#beauty
#beautiful
#beach
#batupermata
#batumulia
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue  #bling  #black  #bff  #bf  #bestoftheday  #besties  #bestfriends  #bestfriend  #best  #berlian  #beauty  #beautiful  #beach  #batupermata  #batumulia 
BEAD BRACELET COMPATIBLE BRAND ✨
👉🏻 Android : SONY, Blackberry, LG, Nokia, HTC, Huawei, Samsung, Oppo, Motorola, Mivo, Vivo, Xiaomi, type-c smartphones 👉🏻 iPhone: iPhone 5/5c/5s/5se/6/6plus/6s/6splus/7//7plus/8/8plus
👉🏻USB: Outlet, Laptop, Power bank, any USB ports
.
paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️
.
colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥
WS US AT +60134532941 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž
SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍
—————————————————————
FEEDBACKS? check out our @bcfeedbackmy 😉
—————————————————————
JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 
#braceletmalaysia #usbbracelet #bracelet2in1 #braceletmurah #beadbracelet #braceletporn #braceletmy #braceletcable #usbcable #usbdatacable #gadgetmurah #gadgetberbaloi #gadgetmalaysia #bazaarpaknil
BEAD BRACELET COMPATIBLE BRAND ✨ 👉🏻 Android : SONY, Blackberry, LG, Nokia, HTC, Huawei, Samsung, Oppo, Motorola, Mivo, Vivo, Xiaomi, type-c smartphones 👉🏻 iPhone: iPhone 5/5c/5s/5se/6/6plus/6s/6splus/7//7plus/8/8plus 👉🏻USB: Outlet, Laptop, Power bank, any USB ports . paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️ . colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥 WS US AT +60134532941 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍 ————————————————————— FEEDBACKS? check out our @bcfeedbackmy 😉 ————————————————————— JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 #braceletmalaysia  #usbbracelet  #bracelet2in1  #braceletmurah  #beadbracelet  #braceletporn  #braceletmy  #braceletcable  #usbcable  #usbdatacable  #gadgetmurah  #gadgetberbaloi  #gadgetmalaysia  #bazaarpaknil 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
#bling
#black
#bff
#bf
#bestoftheday
#besties
#bestfriends
#bestfriend
#best
#berlian
#beauty
#beautiful
#beach
#batupermata
#batumulia
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue  #bling  #black  #bff  #bf  #bestoftheday  #besties  #bestfriends  #bestfriend  #best  #berlian  #beauty  #beautiful  #beach  #batupermata  #batumulia 
PROMOSI🔥

Bead USB BRACELET 2in1 
Colour Available : black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥
Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻
Material : Acrylic Crystal ğŸ’Ž
Interface : micro usb 2.0 android / iphone
Bead Diameter : 12mm

KELEBIHAN USB BRACELET 2in1 ğŸ’ŽğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻
🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻
🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊
🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨
🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air dan tahan lasak 🤙🏻🤙🏻
.
NORMAL PRICE RM40 (RM5 SM / RM10 SS)
.
PROMO MAY 🔥🔥🔥🔥
BUY 1 RM30 free pos SM 
BUY 2 RM55 free pos SM 
BUY 3 RM80 free pos SM 
1 MONTH WARRANTY 😍
POSTAGE EVERYDAY ( 1-3 DAYS BARANG DAH BOLEH SAMPAI ) 👍
.
BANKIN DALAM MASA 24 JAM AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI️

#braceletmurah #murah #usbbracelet #ikutcarakita #bazarpaknilmurah #ootd #sayajualmurah #sayajual #fesyen #gaya  #hargamurah #barangbaik #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand
PROMOSI🔥 Bead USB BRACELET 2in1 Colour Available : black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥 Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻 Material : Acrylic Crystal ğŸ’Ž Interface : micro usb 2.0 android / iphone Bead Diameter : 12mm KELEBIHAN USB BRACELET 2in1 ğŸ’ŽğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻 🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻 🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊 🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨 🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air dan tahan lasak 🤙🏻🤙🏻 . NORMAL PRICE RM40 (RM5 SM / RM10 SS) . PROMO MAY 🔥🔥🔥🔥 BUY 1 RM30 free pos SM BUY 2 RM55 free pos SM BUY 3 RM80 free pos SM 1 MONTH WARRANTY 😍 POSTAGE EVERYDAY ( 1-3 DAYS BARANG DAH BOLEH SAMPAI ) 👍 . BANKIN DALAM MASA 24 JAM AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI️ #braceletmurah  #murah  #usbbracelet  #ikutcarakita  #bazarpaknilmurah  #ootd  #sayajualmurah  #sayajual  #fesyen  #gaya  #hargamurah  #barangbaik  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Thank you Kesayangan mami💓💓
Sudi sunting Dan Lamar..
Ku Pinang kau dgn Pandora.
Dah bertuan, selamat sampai ke
Tuannya...#alhamdulillah #rezeki
Nak qaya raya.
Harga terlajak senyum weii
❤❤❤❤❤❤❤❤
Whatsapp untuk order 
http://www.wasap.my/60122257814

#pandoradisney #pandorabracelet #pandorainspiredmalaysia #pandoralove #braceletmurah #braceletpandora #inspiredpandoramalaysia #instabazar #bazarpaknil #dropshipdiperlukan #jualanmurah #sayajualmurah #sayajualpandora #sayajual #sayajualgelang #sale #borongpandora #borongmurah #gelangcantik #gelangviral #kptm #bangi #selangor #pandoraselangor #wedding #hadiah #gifts
Thank you Kesayangan mami💓💓 Sudi sunting Dan Lamar.. Ku Pinang kau dgn Pandora. Dah bertuan, selamat sampai ke Tuannya...#alhamdulillah  #rezeki  Nak qaya raya. Harga terlajak senyum weii ❤❤❤❤❤❤❤❤ Whatsapp untuk order http://www.wasap.my/60122257814 #pandoradisney  #pandorabracelet  #pandorainspiredmalaysia  #pandoralove  #braceletmurah  #braceletpandora  #inspiredpandoramalaysia  #instabazar  #bazarpaknil  #dropshipdiperlukan  #jualanmurah  #sayajualmurah  #sayajualpandora  #sayajual  #sayajualgelang  #sale  #borongpandora  #borongmurah  #gelangcantik  #gelangviral  #kptm  #bangi  #selangor  #pandoraselangor  #wedding  #hadiah  #gifts 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#color
#clouds
#clothes
#cincintitanium
#cincinperak
#cincinnikah
#cincinmurah
#cincinkawin
#cincincouple
#cincin
#chokermurah
#choker
#chill
#chalcedony
#capture
#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #color  #clouds  #clothes  #cincintitanium  #cincinperak  #cincinnikah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincincouple  #cincin  #chokermurah  #choker  #chill  #chalcedony  #capture  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue 
😍😍😍😍
.
Alhamdulilah. Thank you so much for supporting us @atiqah_mahmud ❤️❤️❤️
.
Don’t forget to tag @zirahnad_bracelet
.
Enjoy your day!!
.
#gelangmurah #gelangraya #gelangmurahmalaysia #braceletcharmsmalaysia #braceletmurah #beadbracelets #gelangmanik #womenbracelet #kidbracelet #braceletmalaysia #gelangmurahmalaysia #gelangmanik #bracelets #jewelry
30 EARRINGS RM250 -FREE POS, whatsapp +6014-735-156
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568
🤳🏻Wechat: afashionstory
🤳🏻Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇️⬇️
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶️ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶️ @earrings.afs
Necklace ▶️ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶️ @hairband_shop
Check our testimonials ▶️ @afstestimonial
30 EARRINGS RM250 -FREE POS, whatsapp +6014-735-156 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568 🤳🏻Wechat: afashionstory 🤳🏻Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇️⬇️ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶️ @a_fashionstory_shop Earrings ▶️ @earrings.afs Necklace ▶️ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶️ @hairband_shop Check our testimonials ▶️ @afstestimonial
30 EARRINGS RM250 -FREE POS, whatsapp +6014-735-156
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568
🤳🏻Wechat: afashionstory
🤳🏻Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇️⬇️
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶️ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶️ @earrings.afs
Necklace ▶️ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶️ @hairband_shop
Check our testimonials ▶️ @afstestimonial
30 EARRINGS RM250 -FREE POS, whatsapp +6014-735-156 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568 🤳🏻Wechat: afashionstory 🤳🏻Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇️⬇️ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶️ @a_fashionstory_shop Earrings ▶️ @earrings.afs Necklace ▶️ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶️ @hairband_shop Check our testimonials ▶️ @afstestimonial
KELEBIHAN PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ’ŽğŸ’ŽğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻
🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻
🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊
🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨
🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air, tahan lasak dan tahan karat 🤙🏻🤙🏻
🔥sesuai untuk outdoor emergency and survival activities 👍🏻
🔥tali paracord boleh guna untuk pelbagai aktiviti hutan , jungle trekking dan ketika dalam keadaan darurat ğŸ‘ğŸ»ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
.
FUNGSI TALI PARACORD
👉🏻hentikan aliran darah ketika luka
👉🏻pengganti tali kasut yg putus
👉🏻tali untuk memancing
👉🏻mengikat hasil tangkapan / buruan
👉🏻boleh menampung berat sehingga 250kg
👉🏻dijadikan aksesori perhiasan (bracelet)
👉🏻pengganti tali khemah
.
colour available:black, darkblue🔥🔥🔥
.
CLICK LINK AT THE BIO FOR PROMO! ⚡️
.
#braceletmalaysia #usbbracelet #bracelet2in1 #braceletmurah #braceletcable #beadbracelet #braceletporn #gadgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia
KELEBIHAN PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ’ŽğŸ’ŽğŸ’Ž 🔥mudah dibawa, senang digunakan pada bila2 masa dan boleh dipakai sebagai aksesori tangan , fashionable bracelet 💃🏻🕺🏻 🔥tak perlu nak bawa cable panjang2 berpintal , beli usb bracelet bila nak guna just plug and use dekat powerbank anda ; jimat masa jimat tenaga jimat duit 💪🏻💪🏻💪🏻 🔥high speed charging 2.4A 💨💨 sekejap je battery devices korang boleh full 😊 🔥transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨 🔥sesuai untuk pelbagai aktiviti indoor dan outdoor sbb kalis air, tahan lasak dan tahan karat 🤙🏻🤙🏻 🔥sesuai untuk outdoor emergency and survival activities 👍🏻 🔥tali paracord boleh guna untuk pelbagai aktiviti hutan , jungle trekking dan ketika dalam keadaan darurat ğŸ‘ğŸ»ğŸ˜ŽğŸ˜Ž . FUNGSI TALI PARACORD 👉🏻hentikan aliran darah ketika luka 👉🏻pengganti tali kasut yg putus 👉🏻tali untuk memancing 👉🏻mengikat hasil tangkapan / buruan 👉🏻boleh menampung berat sehingga 250kg 👉🏻dijadikan aksesori perhiasan (bracelet) 👉🏻pengganti tali khemah . colour available:black, darkblue🔥🔥🔥 . CLICK LINK AT THE BIO FOR PROMO! ⚡️ . #braceletmalaysia  #usbbracelet  #bracelet2in1  #braceletmurah  #braceletcable  #beadbracelet  #braceletporn  #gadgetmalaysia  #gadgetmurah  #gadgetmurahmalaysia 
PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ˜ŽğŸ˜Ž
▶️applicable for android and apple 🤙🏻🤙🏻
▶️multifunction 3in1 boleh guna untuk cas devices (perlukan powerbank) , guna sebagai bracelet dan untuk outdoor emergency 👍🏻
▶️boleh guna untuk transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨
▶️water resistant💦
▶️high speed charging 2.4A 💨💨
▶️Premium wiring tak mudah putus 💪🏻
▶️sesuai untuk aktiviti outdoor, tahan lasak, tahan karat 🤙🏻
. 
paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️
.
colour available:black, darkblue 🔥🔥🔥
.
CLICK LINK AT BIO FOR PROMO! ⚡️
.
#braceletmalaysia #usbbracelet #bracelet2in1 #braceletmurah #braceletcable #beadbracelet #braceletporn #gadgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia
PARACORD USB BRACELET 3in1 ğŸ˜ŽğŸ˜Ž ▶️applicable for android and apple 🤙🏻🤙🏻 ▶️multifunction 3in1 boleh guna untuk cas devices (perlukan powerbank) , guna sebagai bracelet dan untuk outdoor emergency 👍🏻 ▶️boleh guna untuk transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨 ▶️water resistant💦 ▶️high speed charging 2.4A 💨💨 ▶️Premium wiring tak mudah putus 💪🏻 ▶️sesuai untuk aktiviti outdoor, tahan lasak, tahan karat 🤙🏻 . paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️ . colour available:black, darkblue 🔥🔥🔥 . CLICK LINK AT BIO FOR PROMO! ⚡️ . #braceletmalaysia  #usbbracelet  #bracelet2in1  #braceletmurah  #braceletcable  #beadbracelet  #braceletporn  #gadgetmalaysia  #gadgetmurah  #gadgetmurahmalaysia 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .
#bf
#bff
#black
#bling
#blue
#bored
#boy
#boyfriend
#boys
#bracelet
#braceletmurah
#bracelets
#braceletsoftheday
#braceletstacks
#capture
#chalcedony
#chill
#choker
#chokermurah
#cincin
#cincincouple
#cincinkawin
#cincinmurah
#cincinnikah
#cincinperak
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #bf  #bff  #black  #bling  #blue  #bored  #boy  #boyfriend  #boys  #bracelet  #braceletmurah  #bracelets  #braceletsoftheday  #braceletstacks  #capture  #chalcedony  #chill  #choker  #chokermurah  #cincin  #cincincouple  #cincinkawin  #cincinmurah  #cincinnikah  #cincinperak 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#best
#bestfriend
#bestfriends
#besties
#bestoftheday
#bf
#bff
#black
#bling
#blue
#bored
#boy
#boyfriend
#boys
#bracelet
#braceletmurah
#bracelets
#braceletsoftheday
#braceletstacks
#capture
#chalcedony
#chill
#choker
#chokermurah
#cincin
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #best  #bestfriend  #bestfriends  #besties  #bestoftheday  #bf  #bff  #black  #bling  #blue  #bored  #boy  #boyfriend  #boys  #bracelet  #braceletmurah  #bracelets  #braceletsoftheday  #braceletstacks  #capture  #chalcedony  #chill  #choker  #chokermurah  #cincin 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#color
#clouds
#clothes
#cincintitanium
#cincinperak
#cincinnikah
#cincinmurah
#cincinkawin
#cincincouple
#cincin
#chokermurah
#choker
#chill
#chalcedony
#capture
#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #color  #clouds  #clothes  #cincintitanium  #cincinperak  #cincinnikah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincincouple  #cincin  #chokermurah  #choker  #chill  #chalcedony  #capture  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue 
USB BRACELET 2in1 
Colour Available : black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥
Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻
Material : Acrylic Crystal ğŸ’Ž
Interface : micro usb 2.0 android / iphone
Bead Diameter : 12mm
.
paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️
.
colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥
WS US AT +60192289459 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž
SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍
—————————————————————
JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 
#braceletmalaysia #usbbracelet #bracelet2in1 #braceletmurah #beadbracelet #braceletporn #braceletmy #braceletcable #usbcable #usbdatacable #gadgetmurah #gadgetberbaloi #gadgetmalaysia #bazaarpaknil
USB BRACELET 2in1 Colour Available : black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥 Size : 24cm length, 5cm bracelet 💪🏻 Material : Acrylic Crystal ğŸ’Ž Interface : micro usb 2.0 android / iphone Bead Diameter : 12mm . paling penting kami berikan anda 1 bulan warranty 💪🏻🙇🏻‍♂️ . colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥 WS US AT +60192289459 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍 ————————————————————— JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 #braceletmalaysia  #usbbracelet  #bracelet2in1  #braceletmurah  #beadbracelet  #braceletporn  #braceletmy  #braceletcable  #usbcable  #usbdatacable  #gadgetmurah  #gadgetberbaloi  #gadgetmalaysia  #bazaarpaknil 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#color
#clouds
#clothes
#cincintitanium
#cincinperak
#cincinnikah
#cincinmurah
#cincinkawin
#cincincouple
#cincin
#chokermurah
#choker
#chill
#chalcedony
#capture
#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #color  #clouds  #clothes  #cincintitanium  #cincinperak  #cincinnikah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincincouple  #cincin  #chokermurah  #choker  #chill  #chalcedony  #capture  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
#bling
#black
#bff
#bf
#bestoftheday
#besties
#bestfriends
#bestfriend
#best
#berlian
#beauty
#beautiful
#beach
#batupermata
#batumulia
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue  #bling  #black  #bff  #bf  #bestoftheday  #besties  #bestfriends  #bestfriend  #best  #berlian  #beauty  #beautiful  #beach  #batupermata  #batumulia 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#color
#clouds
#clothes
#cincintitanium
#cincinperak
#cincinnikah
#cincinmurah
#cincinkawin
#cincincouple
#cincin
#chokermurah
#choker
#chill
#chalcedony
#capture
#braceletstacks
#braceletsoftheday
#bracelets
#braceletmurah
#bracelet
#boys
#boyfriend
#boy
#bored
#blue
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #color  #clouds  #clothes  #cincintitanium  #cincinperak  #cincinnikah  #cincinmurah  #cincinkawin  #cincincouple  #cincin  #chokermurah  #choker  #chill  #chalcedony  #capture  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelets  #braceletmurah  #bracelet  #boys  #boyfriend  #boy  #bored  #blue 
PINK BEAD USB BRACELET 2in1 .
👉🏻available for android and apple
👉🏻multifunction boleh guna untuk cas devices (perlukan powerbank) atau guna sebagai bracelets 👍🏻👍🏻👍🏻
👉🏻boleh guna untuk transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨
👉🏻water resistant💦
👉🏻high speed charging 2.4A 💨💨
👉🏻Premium wiring tak mudah putus 💪🏻
.
kami berikan anda 1 bulan warranty + 1:1 exchange with T&C 😉
.
colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥
WS US AT +60134532941 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž
SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍
—————————————————————
FEEDBACKS? check out our @bcfeedbackmy 😉
—————————————————————
JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 
#braceletmalaysia #usbbracelet #bracelet2in1 #braceletmurah #beadbracelet #braceletporn #braceletmy #braceletcable #usbcable #usbdatacable #gadgetmurah #gadgetberbaloi #gadgetmalaysia #bazaarpaknil
PINK BEAD USB BRACELET 2in1 . 👉🏻available for android and apple 👉🏻multifunction boleh guna untuk cas devices (perlukan powerbank) atau guna sebagai bracelets 👍🏻👍🏻👍🏻 👉🏻boleh guna untuk transfer data with standard usb 2.0 cable high transmission speed 💨 👉🏻water resistant💦 👉🏻high speed charging 2.4A 💨💨 👉🏻Premium wiring tak mudah putus 💪🏻 . kami berikan anda 1 bulan warranty + 1:1 exchange with T&C 😉 . colour available:black, white, blue, pink, rosepink 🔥🔥🔥 WS US AT +60134532941 FOR RAYA PROMOTION ğŸ˜Ž SETIAP PEMBELIAN AKAN DISERTAKAN HADIAH MISTERI 😍 ————————————————————— FEEDBACKS? check out our @bcfeedbackmy 😉 ————————————————————— JOIN GIVEAWAY KAMI DAN ANDA BERPELUANG MEMENANGI USB BRACELET SECARA PERCUMA 🔥 #braceletmalaysia  #usbbracelet  #bracelet2in1  #braceletmurah  #beadbracelet  #braceletporn  #braceletmy  #braceletcable  #usbcable  #usbdatacable  #gadgetmurah  #gadgetberbaloi  #gadgetmalaysia  #bazaarpaknil 
Silicone stainless steel mens bracelet
Us $7.99
Free shipping worldwide
#braceletporn #braceletmurahmalaysia #bracelet #braceletmurah #fashion #fashionbracelet
Sparkling Magnolia Flower Pink Set.
.
- Price : RM90 ONLY!
.
Size Available :
- 18cm & 19cm ONLY (Bangle)
- 13cm to 23cm (Bracelet)
.
Material : Silver Coated 925
.
- Anti Air
- Anti Allergic
- Anti Pudar
.
- FREE Delivery All Malaysia
- FREE Jewel Box
- FREE Pouch bag
- FREE Paper bag
.
To Purchase Please WhatsApp : +60175302390
.
.
#gelang #braceletmurah #braceletpandora #braceletmalaysia #braceletmurahmalaysia #bracelet #charmmurah #banglepandora #leatherpandora #freegift #freeposlaju #produkhot #tv2 #tv1 #tv3 #astro #awaksukasayatak #halalkanhatiyangkucuri #gelang #bracelet
Sparkling Magnolia Flower Pink Set. . - Price : RM90 ONLY! . Size Available : - 18cm & 19cm ONLY (Bangle) - 13cm to 23cm (Bracelet) . Material : Silver Coated 925 . - Anti Air - Anti Allergic - Anti Pudar . - FREE Delivery All Malaysia - FREE Jewel Box - FREE Pouch bag - FREE Paper bag . To Purchase Please WhatsApp : +60175302390 . . #gelang  #braceletmurah  #braceletpandora  #braceletmalaysia  #braceletmurahmalaysia  #bracelet  #charmmurah  #banglepandora  #leatherpandora  #freegift  #freeposlaju  #produkhot  #tv2  #tv1  #tv3  #astro  #awaksukasayatak  #halalkanhatiyangkucuri  #gelang  #bracelet 
So cuteeee!!!! 😍😍😍😍
.
Alhamdulilah. Thank you so much for supporting us @ibumialiya ❤️❤️❤️
.
#gelangmurah #gelangraya #gelangmurahmalaysia #braceletcharmsmalaysia #braceletmurah #beadbracelets #gelangmanik #womenbracelet #kidbracelet #braceletmalaysia #gelangmurahmalaysia #gelangmanik #bracelets #jewelry
🔥 Braid Leather Bracelet for Men - Black Stainless Steel Clasp
🔥 50% Off + Extra 15% Off Coupon Code "VIP18" + Free Shipping and handling Worldwide
🔥 Go to Lfoffer.com Search: "Leather Bracelet” to get it!
🔥 Or Hit the link in our bio 👉 @mensfashion_44
🔥
🔥
#bracelet #bracelets #braceletstacks #braceletsoftheday #bracelete #braceletoftheday #braceletes #braceletstack #braceletformen #braceletsformen #braceletmurah #braceletshop #braceletsph #braceletlove #braceletswag #braceletsforsale #braceletlover #braceletset #braceletaddict #braceleteitaliano #braceletsfemme #braceletph #bracelethandmade #braceletsandthings #braceletbeads #braceletlovers #braceletsfantaisie #braceletsfortheking #braceletforsale #bracelettattoo
🔥 Braid Leather Bracelet for Men - Black Stainless Steel Clasp 🔥 50% Off + Extra 15% Off Coupon Code "VIP18" + Free Shipping and handling Worldwide 🔥 Go to Lfoffer.com Search: "Leather Bracelet” to get it! 🔥 Or Hit the link in our bio 👉 @mensfashion_44 🔥 🔥 #bracelet  #bracelets  #braceletstacks  #braceletsoftheday  #bracelete  #braceletoftheday  #braceletes  #braceletstack  #braceletformen  #braceletsformen  #braceletmurah  #braceletshop  #braceletsph  #braceletlove  #braceletswag  #braceletsforsale  #braceletlover  #braceletset  #braceletaddict  #braceleteitaliano  #braceletsfemme  #braceletph  #bracelethandmade  #braceletsandthings  #braceletbeads  #braceletlovers  #braceletsfantaisie  #braceletsfortheking  #braceletforsale  #bracelettattoo 
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau.

Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi.

ORDER:
WhatsApp: 0895 600 717 485
Line: @yennyjewellery (pake @) .

#best
#bestfriend
#bestfriends
#besties
#bestoftheday
#bf
#bff
#black
#bling
#blue
#bored
#boy
#boyfriend
#boys
#bracelet
#braceletmurah
#bracelets
#braceletsoftheday
#braceletstacks
#capture
#chalcedony
#chill
#choker
#chokermurah
#cincin
Perhiasan yg dilapisi emas 18K dengan permata yg menghiasi perhiasan ini adalah batu zircon AAA+ yang biasa dipakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Bahan benar2 kelihatan seperti perhiasan emas asli dan sangat berkilau. Sangat aman untuk kulit sensitif atau alergi. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari2, ataupun dibawa mandi. ORDER: WhatsApp: 0895 600 717 485 Line: @yennyjewellery (pake @) . #best  #bestfriend  #bestfriends  #besties  #bestoftheday  #bf  #bff  #black  #bling  #blue  #bored  #boy  #boyfriend  #boys  #bracelet  #braceletmurah  #bracelets  #braceletsoftheday  #braceletstacks  #capture  #chalcedony  #chill  #choker  #chokermurah  #cincin 
Do you know CHUCKY still alive?? 😈
.
You've seen his latest movie "CULT OF CHUCKY"??? 😈
Do you know CHUCKY still alive?? 😈 . You've seen his latest movie "CULT OF CHUCKY"??? 😈
Not only keychain u can put ur name on it...beads bracelet also can 😍
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Not only keychain u can put ur name on it...beads bracelet also can 😍 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Repost from @mielacarmiela
.
Day 2 for 7th Borneo Eco Film Festival 2017
.
C u guys around.. @bymielacarmiela ada di sana..woot!!woot!!
Repost from @mielacarmiela . Day 2 for 7th Borneo Eco Film Festival 2017 . C u guys around.. @bymielacarmiela ada di sana..woot!!woot!!
Thank dear lovely cousin 😍😘
.
Repost from @wsnf_wansyaza
.
My Favourite Bracelet ❤️ Do visit @bymielacarmiela igshop . To make ur own bracelet and choose ur own favourite lego character . You either can order online or go n see her right now at suria sabah mall (kota kinabalu) , level 6 . ❤️🌹 dont miss this opportunity guys !! 😆😍 there's a lot of design n lego character u can choose 😽
Thank dear lovely cousin 😍😘 . Repost from @wsnf_wansyaza . My Favourite Bracelet ❤️ Do visit @bymielacarmiela igshop . To make ur own bracelet and choose ur own favourite lego character . You either can order online or go n see her right now at suria sabah mall (kota kinabalu) , level 6 . ❤️🌹 dont miss this opportunity guys !! 😆😍 there's a lot of design n lego character u can choose 😽
Thank you so much @nor.fauzi for purchasing this Captain America bracelet with lava beads 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @nor.fauzi for purchasing this Captain America bracelet with lava beads 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thanx @barber_shanne for purchasing this couple bracelets..
.
still Joker & Harley Quinn was the popular couple picked by customers 😍
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thanx @barber_shanne for purchasing this couple bracelets.. . still Joker & Harley Quinn was the popular couple picked by customers 😍 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel/Fridge Magnet 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @michellehiew 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @michellehiew 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @michellehiew for purchasing this March Harriet bracelet with paracord in green army color 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @michellehiew for purchasing this March Harriet bracelet with paracord in green army color 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @stiffany310399 for purchasing those DARTH VADER's bracelets 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @stiffany310399 for purchasing those DARTH VADER's bracelets 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @stiffany310399 for purchasing those DARTH VADER bracelets with black cord & lava beads 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @stiffany310399 for purchasing those DARTH VADER bracelets with black cord & lava beads 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @hi.zat for purchasing SPIDERMAN bracelet with a special mix color cord request 😍
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much @hi.zat for purchasing SPIDERMAN bracelet with a special mix color cord request 😍 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much Aza Azuin Amru for the feedback photo & thanks for repeat order 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much Aza Azuin Amru for the feedback photo & thanks for repeat order 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @nazirahkardi 😍😘
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much dear @nazirahkardi 😍😘 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping
Repost from @banana.milkeu99
.
; though it took me some time, here's my hall from #contengbah2017 !! Love everything in this haul, it was amazing to meet so many talented people in just two days, qwq still couldn't get everything I wanted cause I kept forgetting 
Lots of love to everyone who came and visited the booth and more love to all the vendors that I love so much hahahh ;

#jesseltonartisanmarket
Repost from @banana.milkeu99 . ; though it took me some time, here's my hall from #contengbah2017  !! Love everything in this haul, it was amazing to meet so many talented people in just two days, qwq still couldn't get everything I wanted cause I kept forgetting Lots of love to everyone who came and visited the booth and more love to all the vendors that I love so much hahahh ; #jesseltonartisanmarket 
Thank you so much Aza Azuin Amru for repeating order with us 😍😘
.
I think she was a big fan of ninja turtle 😉
.
👍 You can choose/request what lego minifigure character you want!
👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel
📲 WhatsApp : +60176958205
📧 mielacarmiela@yahoo.com
🌏 Worldwide Shipping
Thank you so much Aza Azuin Amru for repeating order with us 😍😘 . I think she was a big fan of ninja turtle 😉 . 👍 You can choose/request what lego minifigure character you want! 👉 To make a Bracelet/Keychain/Necklace/Earrings/Brooch/ID Card Holder/Hp or Pendrive Strap/Badge Reel 📲 WhatsApp : +60176958205 📧 mielacarmiela@yahoo.com 🌏 Worldwide Shipping