an online Instagram web viewer

#bodyscrub medias

Photos

Terima kasih atas testimoninya ❤️. Semoga produk kami selalu bermanfaat untuk kesehatan & kecantikan kulitnya
.
#handmadesoap #homemadesoap #sabunnatural #naturalskincare #bodyscrub #greenteabodyscrub #freeparaben #lulurbadan #lulurnatural #lulurgreentea #lulurcoklat #testimonisavoneed
Berikan sensasi kulit lembut yang selalu kamu rindukan dengan  dengan serangkaian Body Care Good Virtues Co.
Kebaikan minyak biji #Habbatussauda Organik dan diperkaya dengan nutrisi Maca Root, ekstra Himalayan alami, Vitamin E dan Vitamin B5.
Kekuatan bahan alami yang kaya akan manfaat menjadikan kulitmu terhidrasi dan ternutrisi secara optimal hingga lapisan terdalam kulit. 
Happy Weekend Sister ♥️
ㅤㅤ
#inspiringgvc #GoodVirtuesCo #beauty #inspiringbeauty #bodycare #herbal #Bandung #showercream #bodyscrub #deodorant
Berikan sensasi kulit lembut yang selalu kamu rindukan dengan dengan serangkaian Body Care Good Virtues Co. Kebaikan minyak biji #Habbatussauda  Organik dan diperkaya dengan nutrisi Maca Root, ekstra Himalayan alami, Vitamin E dan Vitamin B5. Kekuatan bahan alami yang kaya akan manfaat menjadikan kulitmu terhidrasi dan ternutrisi secara optimal hingga lapisan terdalam kulit. Happy Weekend Sister ♥️ ㅤㅤ #inspiringgvc  #GoodVirtuesCo  #beauty  #inspiringbeauty  #bodycare  #herbal  #Bandung  #showercream  #bodyscrub  #deodorant 
🦄🦄SCRUB DISTRICT🦄🦄 For a Smoother, Fairer & Younger Looking Skin, Try this Whitening Facial Scrub by Scrub District 🌷🌷 Hassle Free, just 5 minutes a day, 3 times a week up to twice a day for more Flawless, Fairer and Fabulous new U! 🌷🌷 Can also use it on any other areas of your body🌷🌷 This scrub also helps to : ❤ Gently exfoliates out black/whiteheads
❤ Exfoliates dead skin cells
❤ Brightens dull skin
❤ Helps prevent pimple because of its ingredient (rock salt)
❤ Helps lighten scars
❤ Improves skin texture for a refine and healthier complexion ******************************************** RM62 only per jar 💕 (excluding delivery & postage charges)

COD & Postage available 🚗

DM or WHATSAPP or click link at bio 📲
🌸 0122414930 🌸 0122414930 🌸

#scrubdistrict #scrubdistrictkl #scrubdistrictampang #facescrub #bodyscrub #exfoliates #awetmuda #petuamuda #scrubmebeauty #sispakaisisjual
🦄🦄SCRUB DISTRICT🦄🦄 For a Smoother, Fairer & Younger Looking Skin, Try this Whitening Facial Scrub by Scrub District 🌷🌷 Hassle Free, just 5 minutes a day, 3 times a week up to twice a day for more Flawless, Fairer and Fabulous new U! 🌷🌷 Can also use it on any other areas of your body🌷🌷 This scrub also helps to : ❤ Gently exfoliates out black/whiteheads ❤ Exfoliates dead skin cells ❤ Brightens dull skin ❤ Helps prevent pimple because of its ingredient (rock salt) ❤ Helps lighten scars ❤ Improves skin texture for a refine and healthier complexion ******************************************** RM62 only per jar 💕 (excluding delivery & postage charges) COD & Postage available 🚗 DM or WHATSAPP or click link at bio 📲 🌸 0122414930 🌸 0122414930 🌸 #scrubdistrict  #scrubdistrictkl  #scrubdistrictampang  #facescrub  #bodyscrub  #exfoliates  #awetmuda  #petuamuda  #scrubmebeauty  #sispakaisisjual 
Whitening Gel ❤
Fungsi :
(Whitening, Anti Aging, Glowing)
.
Yuk yg ingin cantik sehat alami dan ingin tau detail produknya bisa hub admin kezia yuk wa089662006464 FREE lhooo untuk  KONSULTASI#keziaskinexpert #skincare #whiteningcream j#creamwajah#creamwajahBPOM #pemutihwajah #pemutihkulit #creampemutihaman #cantikalami #putihalami #produkindonesia #bodylotion #bodyscrub #keziaclinic #keziaclinicindonesia #creamwajahkezia #skincare #beauty #kosmetik #kecantikan #makeup #perawatanwajah #cantikalami #glowing #facecream #facecare #beautyskincare #facialwash
.
.

Mau kinclong cantik kayak artis2 gini, punya kulit halus mulus, skincare nya aman udah ada nomor BPOM.
☎ 089662006464
Whitening Gel ❤ Fungsi : (Whitening, Anti Aging, Glowing) . Yuk yg ingin cantik sehat alami dan ingin tau detail produknya bisa hub admin kezia yuk wa089662006464 FREE lhooo untuk KONSULTASI#keziaskinexpert  #skincare  #whiteningcream  j#creamwajah #creamwajahBPOM  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #creampemutihaman  #cantikalami  #putihalami  #produkindonesia  #bodylotion  #bodyscrub  #keziaclinic  #keziaclinicindonesia  #creamwajahkezia  #skincare  #beauty  #kosmetik  #kecantikan  #makeup  #perawatanwajah  #cantikalami  #glowing  #facecream  #facecare  #beautyskincare  #facialwash  . . Mau kinclong cantik kayak artis2 gini, punya kulit halus mulus, skincare nya aman udah ada nomor BPOM. ☎ 089662006464
COLLAGEN BODY LOTION 150ML 
BPOM NA 18180101384
BY MECCA ANUGRAH
.
.
Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari.
.
.
Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut.
.
.
Cara Pakai :
Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering.
Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation.
Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft.
.
.
Usage:
Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry.
.
.
Ingredients :
Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA.
.
.
PESAN MELALUI;
WHATSAPP 0831.9630.5056
LINE @PAY8293F (PAKAI @)
PRICE IDR 45.000
.
.
FOLLOW @Jacquelinebeautyshop
.
.
#bodylotion #skincare #Bodyshop #parfum #bodyscrub #vegan #kulitkering #body #edt #bodybutterbodyshop
COLLAGEN BODY LOTION 150ML BPOM NA 18180101384 BY MECCA ANUGRAH . . Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari. . . Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut. . . Cara Pakai : Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering. Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation. Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft. . . Usage: Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry. . . Ingredients : Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA. . . PESAN MELALUI; WHATSAPP 0831.9630.5056 LINE @PAY8293F (PAKAI @) PRICE IDR 45.000 . . FOLLOW @Jacquelinebeautyshop . . #bodylotion  #skincare  #Bodyshop  #parfum  #bodyscrub  #vegan  #kulitkering  #body  #edt  #bodybutterbodyshop 
COLLAGEN BODY LOTION 150ML 
BPOM NA 18180101384
BY MECCA ANUGRAH
.
.
Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari.
.
.
Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut.
.
.
Cara Pakai :
Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering.
Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation.
Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft.
.
.
Usage:
Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry.
.
.
Ingredients :
Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA.
.
.
PESAN MELALUI;
WHATSAPP 0831.9630.5056
LINE @PAY8293F (PAKAI @)
PRICE IDR 45.000
.
.
FOLLOW @Jacquelinebeautyshop
.
.
#bodylotion #skincare #Bodyshop #parfum #bodyscrub #vegan #kulitkering #body #edt #bodybutterbodyshop
COLLAGEN BODY LOTION 150ML BPOM NA 18180101384 BY MECCA ANUGRAH . . Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari. . . Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut. . . Cara Pakai : Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering. Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation. Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft. . . Usage: Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry. . . Ingredients : Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA. . . PESAN MELALUI; WHATSAPP 0831.9630.5056 LINE @PAY8293F (PAKAI @) PRICE IDR 45.000 . . FOLLOW @Jacquelinebeautyshop . . #bodylotion  #skincare  #Bodyshop  #parfum  #bodyscrub  #vegan  #kulitkering  #body  #edt  #bodybutterbodyshop 
Got some pretty awesome body care items from @cocoroobody and @natural.ave 😆😝😆 can’t wait to start using and reviewing! I tried the coffee scrub on my hands and if you a coffee lover, this smells like #heaven
Got some pretty awesome body care items from @cocoroobody and @natural.ave 😆😝😆 can’t wait to start using and reviewing! I tried the coffee scrub on my hands and if you a coffee lover, this smells like #heaven 
COLLAGEN BODY LOTION 150ML 
BPOM NA 18180101384
BY MECCA ANUGRAH
.
.
Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari.
.
.
Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut.
.
.
Cara Pakai :
Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering.
Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation.
Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft.
.
.
Usage:
Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry.
.
.
Ingredients :
Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA.
.
.
PESAN MELALUI;
WHATSAPP 0831.9630.5056
LINE @PAY8293F (PAKAI @)
PRICE IDR 45.000
.
.
FOLLOW @Jacquelinebeautyshop
.
.
#bodylotion #skincare #Bodyshop #parfum #bodyscrub #vegan #kulitkering #body #edt #bodybutterbodyshop
COLLAGEN BODY LOTION 150ML BPOM NA 18180101384 BY MECCA ANUGRAH . . Lotion ini mengandung collagen yang menjaga kelembaban kulit dan mencegah kulit kulit kering. UV Filter melindungi kulit dari radiasi sinar UV A & UV B penyebab noda hitam dan kulit kusam akibat paparan radiasi sinar matahari. . . Dilengkapi dengan Vitamin dan Collagen yang memberikan nutrisi pada kulit agar kulit tetap elastis. Textur kulit akan semakin terlihat halus dan lembut. . . Cara Pakai : Usapkan ke seluruh tubuh setiap hari secara teratur terutama setelah mandi dan saat kulit terasa kering. Lotion that keeps skin moist and prevents dry skin. UV filters protect the skin from UV A & UV B radiation causes black stains and dull skin due to exposure to sun radiation. Completed with Vitamin and Collagen which provide nutrients to the skin to keep skin elastic. Skin texture will look more smooth and soft. . . Usage: Apply to all part of the body regulary every day especially after bathing and the skin feels dry. . . Ingredients : Demin Water, Mineral Oil, Stearic Acid, cetyl alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Octyl Palmitate, Collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Triethanolamine, Fragrance, Disodium EDTA. . . PESAN MELALUI; WHATSAPP 0831.9630.5056 LINE @PAY8293F (PAKAI @) PRICE IDR 45.000 . . FOLLOW @Jacquelinebeautyshop . . #bodylotion  #skincare  #Bodyshop  #parfum  #bodyscrub  #vegan  #kulitkering  #body  #edt  #bodybutterbodyshop 
Dlm peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus utk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri thdap kulit korang. Wah! Mesti best kan dpt kulit awet muda wlaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sgt kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat2 peach face scrub diserap ke dlm muka. Plus bau pun yg sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tggu apa lgi? Cpt2 dm husna ok:)
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Dlm peach face scrub ada grapeseed oil. Korang tahu tak kelebihan grapeseed oil apa? Grapeseed oil sgt bagus utk merawat kulit muka. Ia dapat melambatkan penuaan diri thdap kulit korang. Wah! Mesti best kan dpt kulit awet muda wlaupun umur dah makin meningkat. Peach face scrub ni best sgt kalau buat as mask. Muka terasa tegang je dan khasiat2 peach face scrub diserap ke dlm muka. Plus bau pun yg sangat wangi dan tenang. Tekstur peach face scrub pun halus je so sesape ada masalah kulit sensitif terhadap scrub boleh lah cuba peach face scrub. Tggu apa lgi? Cpt2 dm husna ok:) - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Cewek perawatan it😊👉DiriNy aja dia JAGA apalgi Kamu💑 terutama HATI❤mu Gak kebayang beta BahagiaNy kamu milik dia yg slalu menerima lebih dan kurangnya dirimu
#BodyScrub&BodyCleanser
Cewek perawatan it😊👉DiriNy aja dia JAGA apalgi Kamu💑 terutama HATI❤mu Gak kebayang beta BahagiaNy kamu milik dia yg slalu menerima lebih dan kurangnya dirimu #BodyScrub &BodyCleanser
.
Green Rose 🌹 
底をついてきたのでNewアイテム😃 
#SABON 
アニバーサリー コレクション
⚪セレブレーション エッセンス

夏限定
⚪マンゴーキウイ

バスタイムが楽しくなるアイテム🌿
. *.(๓´͈ ˘ `͈๓).*
.
週2回の#ホームケア

#限定#アニバーサリー#好きな香り#フレッシュな香り#癒し#バスソルト#リラックス#サボン#ボディスクラブ#スクラブ#保湿効果#セルフケア#自然#リラックスタイム
#anniversary#collection#bodyscrub#relax#natural#sea#salt
. Green Rose 🌹 底をついてきたのでNewアイテム😃 #SABON  アニバーサリー コレクション ⚪セレブレーション エッセンス 夏限定 ⚪マンゴーキウイ バスタイムが楽しくなるアイテム🌿 . *.(๓´͈ ˘ `͈๓).* . 週2回の#ホームケア  #限定 #アニバーサリー #好きな香り #フレッシュな香り #癒し #バスソルト #リラックス #サボン #ボディスクラブ #スクラブ #保湿効果 #セルフケア #自然 #リラックスタイム  #anniversary #collection #bodyscrub #relax #natural #sea #salt 
So, I thought I was going “live” earlier but actually only recorded this 16 sec video along with a few pics....
I’m joyfully sharing because today was nothing short of an amazing vibe! Swipe left.
.
Video: Me attempting to get a video of my display but  mommy duties called .
Pic #1: Lip Polish Bar set up and I’m running with this! Really excited for what’s to come.
.
Pic#2: A little tin-spiration .
.
Pic#3:Jace Face. He’s just awesome!! .
Pic #4:My sister, Chelsea, vending right next to me while loving up on Ari.  Rise and Grind is such an inspirational brand, actually it is more than a brand it’s movement. @rgthemovement. .
Pic#5: Me. I want to thank everyone for coming out and showing love and support! I hope you all enjoy your butters and scrubs! This is just the beginning.  Sn: @jusre.cs threw a bomb event! I can’t really say enough how much positive energy was out there today and how beautiful it was meeting so many other dope individuals. .
#BodyButter #SkinCare #mompreneur #bodyscrub #selfcare #BusinessWoman #BodyCream #HairCare #HealthCare #Mindfulness #MindBodySoul #Art #Support #TalkAboutIt #InnerBeauty #LoveYourself #SelfEmpowerment #SelfLove #Peace #Serenity #twins #toddlers #motherhood #positivity #myjourney
So, I thought I was going “live” earlier but actually only recorded this 16 sec video along with a few pics.... I’m joyfully sharing because today was nothing short of an amazing vibe! Swipe left. . Video: Me attempting to get a video of my display but mommy duties called . Pic #1 : Lip Polish Bar set up and I’m running with this! Really excited for what’s to come. . Pic#2 : A little tin-spiration . . Pic#3 :Jace Face. He’s just awesome!! . Pic #4 :My sister, Chelsea, vending right next to me while loving up on Ari. Rise and Grind is such an inspirational brand, actually it is more than a brand it’s movement. @rgthemovement. . Pic#5 : Me. I want to thank everyone for coming out and showing love and support! I hope you all enjoy your butters and scrubs! This is just the beginning. Sn: @jusre.cs threw a bomb event! I can’t really say enough how much positive energy was out there today and how beautiful it was meeting so many other dope individuals. . #BodyButter  #SkinCare  #mompreneur  #bodyscrub  #selfcare  #BusinessWoman  #BodyCream  #HairCare  #HealthCare  #Mindfulness  #MindBodySoul  #Art  #Support  #TalkAboutIt  #InnerBeauty  #LoveYourself  #SelfEmpowerment  #SelfLove  #Peace  #Serenity  #twins  #toddlers  #motherhood  #positivity  #myjourney 
WE ARE OFFICIALLY TAKING ORDERS!!!-
💛💛💛💛💛
Poochie’s Hair and Nails is now making custom/personalized  sugar scrubs!!! -
💛💛💛💛💛
This ‘Thank You, Babee’ Body Scrub is customized with baby soft essentials  catering to delicate yet dry skin and is also hypoallergenic. A Sugar Scrub section will be added to our website where you will be able to order and personalize your very own scrub. -
💛💛💛💛💛
Poochie’s Hair and Nails
7 Dundas Circle Ste E
Greensboro NC 27407
Open 7 days a week?
💛💛💛💛💛
- -
‘Thank You, Babee’ Body Scrub is now available for order!! $8 or 2 for $15
-
-
-
-
#sugarscrub #bodyscrub #scrub #essentialoils #sugar #oil #coconutoil #oliveoil #jojobaoil #almondoil #essential #life #poochieshairandnails
WE ARE OFFICIALLY TAKING ORDERS!!!- 💛💛💛💛💛 Poochie’s Hair and Nails is now making custom/personalized sugar scrubs!!! - 💛💛💛💛💛 This ‘Thank You, Babee’ Body Scrub is customized with baby soft essentials catering to delicate yet dry skin and is also hypoallergenic. A Sugar Scrub section will be added to our website where you will be able to order and personalize your very own scrub. - 💛💛💛💛💛 Poochie’s Hair and Nails 7 Dundas Circle Ste E Greensboro NC 27407 Open 7 days a week? 💛💛💛💛💛 - - ‘Thank You, Babee’ Body Scrub is now available for order!! $8 or 2 for $15 - - - - #sugarscrub  #bodyscrub  #scrub  #essentialoils  #sugar  #oil  #coconutoil  #oliveoil  #jojobaoil  #almondoil  #essential  #life  #poochieshairandnails 
GEBU SEGEBUNYA!💋 .
.

Bukan sahaja PINKISHKAN bibir tapi mampu melancarkan peredaran darah di bibir untuk kelihatan tidak KUSAM. ✨
.
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
.
For fast response📲 01137438823 or click in bio
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusna
GEBU SEGEBUNYA!💋 . . Bukan sahaja PINKISHKAN bibir tapi mampu melancarkan peredaran darah di bibir untuk kelihatan tidak KUSAM. ✨ . COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. . For fast response📲 01137438823 or click in bio . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusna 
Who would love to get pampered where there is a view like this?

We pampered some ladies with massages, Kahuna's, facials and body scrubs....for their "Girls Weekend away". This is the amazing views we had from their accommodation place at Pacific Ocean Resort, Mooloolaba.

Simply stunning and breathtaking....love what we do ❤
Who would love to get pampered where there is a view like this? We pampered some ladies with massages, Kahuna's, facials and body scrubs....for their "Girls Weekend away". This is the amazing views we had from their accommodation place at Pacific Ocean Resort, Mooloolaba. Simply stunning and breathtaking....love what we do ❤
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
Which 1 do you prefer?

I am a body cream kinda gal , 
I love the almond milk and honey cream , smells BEAUTIFUL :) #thebodyshop #thebodyshopproducts #thebodyshopathome #bodyscrub #bodypolish #bodysaltandsugar #bodygel #bodycream
Tau ga siih kalau setiap hari ada jutaan sel-sel kulit yang mati dan menumpuk di kulit ? Nah walaupun kita rajin mencuci muka setiap hari. 💕
.
Ada sel-sel kulit mati yang tidak bisa terangkat hanya dengan cleanser biasa.
Solusinya lakukan scrubing dengan gentle exfloliating scrub seminggu 2x. Butiran-butiran halusnya mampu mengangkat kotoran hingga ke pori-pori, setelah pori terbuka, lakukan maskering sesuai dengan jenis kulit. 💕
.
Untuk kulit cenderung kering, gunakan malibu mask karena kandungan almond oilnya mampu menghidrasi kulit agak bebas dari kekeringan. 💕
.
More info produk by whatsapp 0812-8221-8891
.
.
#mudmask #gentleexfoliatingscrub
#skincare #jafraindonesia #scrubbadan #jafrajakarta #scrubmurah #jafraskincare #scrubdistrict #jafra #scrubmuka #jafrabandung #scrub #jaframurah #ubatputih #jafrabekasi #jerawat #jafraherbal #bodyscrub #jafrabogor #lulur #jaframudmask #flawless #jafracosmetics #kosmetikaman #scrubhomemade #joinjafra #temyraclesayamesticari #hijabers #jafrabisnis
Tau ga siih kalau setiap hari ada jutaan sel-sel kulit yang mati dan menumpuk di kulit ? Nah walaupun kita rajin mencuci muka setiap hari. 💕 . Ada sel-sel kulit mati yang tidak bisa terangkat hanya dengan cleanser biasa. Solusinya lakukan scrubing dengan gentle exfloliating scrub seminggu 2x. Butiran-butiran halusnya mampu mengangkat kotoran hingga ke pori-pori, setelah pori terbuka, lakukan maskering sesuai dengan jenis kulit. 💕 . Untuk kulit cenderung kering, gunakan malibu mask karena kandungan almond oilnya mampu menghidrasi kulit agak bebas dari kekeringan. 💕 . More info produk by whatsapp 0812-8221-8891 . . #mudmask  #gentleexfoliatingscrub  #skincare  #jafraindonesia  #scrubbadan  #jafrajakarta  #scrubmurah  #jafraskincare  #scrubdistrict  #jafra  #scrubmuka  #jafrabandung  #scrub  #jaframurah  #ubatputih  #jafrabekasi  #jerawat  #jafraherbal  #bodyscrub  #jafrabogor  #lulur  #jaframudmask  #flawless  #jafracosmetics  #kosmetikaman  #scrubhomemade  #joinjafra  #temyraclesayamesticari  #hijabers  #jafrabisnis 
4 HARI SAHAJA LAGI! TEMYRACLE RAYA MEGA SALES❤️
.

Body scrub and favourite semua. Ramai yang nak kulit yang cerah tapi ramai yang tiak tahu melalui proses scrub badan dan muka dapat bersihkan kulit dan badan sebersihnya. Hanya RM18 sahaja uolss, rugi tak grab sekarang sehingga 14 JUN sahaja ye☺️❤️ . .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap
#bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubtemyracle
#temyraclerayamegasale2018
4 HARI SAHAJA LAGI! TEMYRACLE RAYA MEGA SALES❤️ . Body scrub and favourite semua. Ramai yang nak kulit yang cerah tapi ramai yang tiak tahu melalui proses scrub badan dan muka dapat bersihkan kulit dan badan sebersihnya. Hanya RM18 sahaja uolss, rugi tak grab sekarang sehingga 14 JUN sahaja ye☺️❤️ . . #temyracle  #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduct  #ubatjerawat  #ubatparut  #ubatputih  #scrubmurah  #bibirgelap  #bodyscrub  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubtemyracle  #temyraclerayamegasale2018 
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
Felt like creating something new so I did a twist on my Body Bouquet Body Scrub. This one included pomegranate tea leaves and blueberry tea leaves to spice things up a bit 😉
.
.
.
#bodybouquetbodyscrub #part2 #pomegranatetea #blueberrytea #jasmineoil #rosehipoil #avocadooil #sweetalmondoil #saltscrub #seasaltscrub #seasalt #bodyscrub #homemadebodyscrub
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
.
Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍
.
SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻
.
Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹
.
Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE🔐💞🎉
.
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my
.
🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA
..
#dayangbeautycare #dayangbeautyproduct #dayangbeautycarespa #spajohor #spapulaiperdana #spaskudai #spamelayu #spamelayujohor #spamuslimah #facial #bodymassage #footmassage #bodytreatment #hairtreatment #haircut #letsbeauty #letsrelax #bodyscrub #sinustreatment #earcandling #spahealthtreatment #bubblespa #beautiful #colourful #you #face #body #spa #massage
Jom Facial Jom Santai Jom Relax 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞 . Pelbagai jenis pakej rawatan yang sesuai dengan budget uollss😍 . SEMUA ORANG MAMPU CANTIK 🧕🏻 . Jom sayangi diri dengan memanjakan diri di Spa DAYANG BEAUTYCARE dengan alunan muzik dan bauan yang menenangkan jiwa😍🌹 . Jom manjakan diri dan badan di #DAYANGBEAUTYCARE 🔐💞🎉 . 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my 📲 http://dayangbeautyspa.wasap.my . 🏠🏠🏠 NOC 01-12, JALAN PULAI PERDANA 11/7, TAMAN PULAI PERDANA .. #dayangbeautycare  #dayangbeautyproduct  #dayangbeautycarespa  #spajohor  #spapulaiperdana  #spaskudai  #spamelayu  #spamelayujohor  #spamuslimah  #facial  #bodymassage  #footmassage  #bodytreatment  #hairtreatment  #haircut  #letsbeauty  #letsrelax  #bodyscrub  #sinustreatment  #earcandling  #spahealthtreatment  #bubblespa  #beautiful  #colourful  #you  #face  #body  #spa  #massage 
❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️
Fluffy clouds! Pretty Pastels 💗💗☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️ #soda #sodaandco #love #fun #fresh #vibrant #vegan #beauty #clouds #fluffy #pastel #pink #sky #weekend #sunday #body #bodyscrub #sugar #sugarscrub
For all you UNIVERSE loving, CRYSTAL using, all about that ENERGY people. Face scrub and body scrubs infused with crystals. Can be made to your liking or if you need a recommendation for what will work best for you, no problem. Even comes with the descriptions of what your using, so you know 100% of what your applying to your skin and how you will reap its benefits! I'd love to get you in touch with this amazing young lady who wants to help your aura & life energy. DM for contact info & pop up location. 
P.s. Her bath bombs coming soon...
#energy #crystals #facescrub #bodyscrub #aura #infused #diy #life #beauty #facewash
For all you UNIVERSE loving, CRYSTAL using, all about that ENERGY people. Face scrub and body scrubs infused with crystals. Can be made to your liking or if you need a recommendation for what will work best for you, no problem. Even comes with the descriptions of what your using, so you know 100% of what your applying to your skin and how you will reap its benefits! I'd love to get you in touch with this amazing young lady who wants to help your aura & life energy. DM for contact info & pop up location. P.s. Her bath bombs coming soon... #energy  #crystals  #facescrub  #bodyscrub  #aura  #infused  #diy  #life  #beauty  #facewash 
WHAT IS A BODY SCRUB?

Put simply, a body scrub is a skin care product whose primary function is to remove dead skin cells through exfoliation as well as cleanse the skin and increase the body's blood circulation. Somtimes a body scrub is referred to as a body exfoliant, body gloss or body polish. The exfoliating component needs to be abrasive enough to achieve this but not too strong so as not to damage healthy skin.
#bodyscrub #exfoliation #skincare #massage #massagetherapy #islandmassage #anguilla #anguillavacation #anguillajoe #trackandfield #trackstar #lsfwekeepmoving
WHAT IS A BODY SCRUB? Put simply, a body scrub is a skin care product whose primary function is to remove dead skin cells through exfoliation as well as cleanse the skin and increase the body's blood circulation. Somtimes a body scrub is referred to as a body exfoliant, body gloss or body polish. The exfoliating component needs to be abrasive enough to achieve this but not too strong so as not to damage healthy skin. #bodyscrub  #exfoliation  #skincare  #massage  #massagetherapy  #islandmassage  #anguilla  #anguillavacation  #anguillajoe  #trackandfield  #trackstar  #lsfwekeepmoving 
PART I: One of the ways on how to use our #sosxleolascrub as an exfoliator to remove the dead skin cells built-up! 
Because our skin is regenerating we need to remove the dead skin layer so that our skin will be able to absorb easily other products such as moisturiser, makeup etc
PART I: One of the ways on how to use our #sosxleolascrub  as an exfoliator to remove the dead skin cells built-up! Because our skin is regenerating we need to remove the dead skin layer so that our skin will be able to absorb easily other products such as moisturiser, makeup etc
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
We now have our own range available in the following scents. Bathsoaks and salt scrubs
Tuberose and pansy
Gardenia and cornflowers
Bamboo and green tea
Coconut and lime
Pink grapefruit
Lavendar
 #arrived  #florist #floristdesign #allnatural #bathscrub #bodyscrub #fragrance #relaxed #yarravalley #yarravalleyflowers #melbourneflorist #yarravalleyflorist #skincare #skin #luxurylifestyle #luxurious #melbourne #giftsforher #gifts #natural #flowersofinsta #florals #flowersofinstagram #fitness
We now have our own range available in the following scents. Bathsoaks and salt scrubs Tuberose and pansy Gardenia and cornflowers Bamboo and green tea Coconut and lime Pink grapefruit Lavendar #arrived  #florist  #floristdesign  #allnatural  #bathscrub  #bodyscrub  #fragrance  #relaxed  #yarravalley  #yarravalleyflowers  #melbourneflorist  #yarravalleyflorist  #skincare  #skin  #luxurylifestyle  #luxurious  #melbourne  #giftsforher  #gifts  #natural  #flowersofinsta  #florals  #flowersofinstagram  #fitness 
😘 ความประทับใจจากคุณลูกค้าทุกๆ ท่าน เป็นสิ่งหนึ่งที่ช่วยการันตีคุณภาพของ Natural Lab Clinic 👍 ถึงความใส่ใจดูแลในทุกๆ ปัญหาของลูกค้า และการบริการลูกค้าทุกคนด้วยความเต็มใจ 😍
.
. 🙏 เราขอขอบคุณทุกคำติชม และข้อเสนอแนะ ที่จะทำให้เราพัฒนาต่อไปเรื่อยๆ ✌
.
. 📌 แวะมาดูแลผิวหน้า ที่ Natural Lab Clinic สิคะ ที่นี่... เรามีผู้เชี่ยวชาญด้านความงามที่คอยให้คำแนะนำปรึกษา และดูแลความงามสำหรับคุณค่ะ .
.
.
📞 สอบถามข้อมูลเพิ่มเติม หรือจองคอร์สทรีทเม้นท์ 
โทร. 02-068-4752 , 02-048-8856
.
.

IG : www.instagram.com/natural_lab_clinic
FB : www.facebook.com/NaturalLabClinic
.
.
#NaturalLabClinic #NaturalLabBKK #Welcome #Aroma #Massage #Massageoil #AromaTherapy #SpaTreatment #TreatmentProgram #Botox #Filler #ThreadLifting #Meso #Made #MassageAromaOil #BodyScrub #MilkBath
😘 ความประทับใจจากคุณลูกค้าทุกๆ ท่าน เป็นสิ่งหนึ่งที่ช่วยการันตีคุณภาพของ Natural Lab Clinic 👍 ถึงความใส่ใจดูแลในทุกๆ ปัญหาของลูกค้า และการบริการลูกค้าทุกคนด้วยความเต็มใจ 😍 . . 🙏 เราขอขอบคุณทุกคำติชม และข้อเสนอแนะ ที่จะทำให้เราพัฒนาต่อไปเรื่อยๆ ✌ . . 📌 แวะมาดูแลผิวหน้า ที่ Natural Lab Clinic สิคะ ที่นี่... เรามีผู้เชี่ยวชาญด้านความงามที่คอยให้คำแนะนำปรึกษา และดูแลความงามสำหรับคุณค่ะ . . . 📞 สอบถามข้อมูลเพิ่มเติม หรือจองคอร์สทรีทเม้นท์ โทร. 02-068-4752 , 02-048-8856 . . IG : www.instagram.com/natural_lab_clinic FB : www.facebook.com/NaturalLabClinic . . #NaturalLabClinic  #NaturalLabBKK  #Welcome  #Aroma  #Massage  #Massageoil  #AromaTherapy  #SpaTreatment  #TreatmentProgram  #Botox  #Filler  #ThreadLifting  #Meso  #Made  #MassageAromaOil  #BodyScrub  #MilkBath 
#Repost @cruzcreativedesigns with @get_repost
・・・
For All natural handmade skin care check out @bodybyarielgrace 😃 Use CODE: CCD01 for 20% off ~~
#smallbusiness #artisan #bodybutter #bodyscrub #love #like #handmade #custom #bodybyarielgrace #soaps #handmadesoap #allnatural #bathbomb #boss #entrepreneurship
This body scrub is awesome! It smells like dessert!! #soapsndglory #bodyscrub #blogger #alabamablogger #youtuber
NEW "Lavender Vanilla Body Scrub"
Our Lavender Vanilla Body scrub would leave you smelling like the greatest scents of the earth. Made with natural ingredients that are beneficial for the skin and smells so delighted ah-mase-zing!!! 😊😊😊 I can't get enough of it. I use all of my skincare products. I don't know which one is my favorite! 🤔🤔🤔 The benefits of Lavender for skin is Lavender is an anti-inflammatory, so it can be used to relieve inflamed and itchy skin caused by eczema or insect bites.

Vanilla has anti-inflammatory properties, which can help to soothe and calm irritated skin. It's also an Anti-bacterial. Vanilla has been used to reduce skin infections and is good in wound healing.

This body scrub smells so good. 😋😋😋
NEW "Lavender Vanilla Body Scrub" Our Lavender Vanilla Body scrub would leave you smelling like the greatest scents of the earth. Made with natural ingredients that are beneficial for the skin and smells so delighted ah-mase-zing!!! 😊😊😊 I can't get enough of it. I use all of my skincare products. I don't know which one is my favorite! 🤔🤔🤔 The benefits of Lavender for skin is Lavender is an anti-inflammatory, so it can be used to relieve inflamed and itchy skin caused by eczema or insect bites. Vanilla has anti-inflammatory properties, which can help to soothe and calm irritated skin. It's also an Anti-bacterial. Vanilla has been used to reduce skin infections and is good in wound healing. This body scrub smells so good. 😋😋😋
Can we whip up something sweet for you? Our fresh sugar scrubs are on sale right now for 15% off!
These frosting-like scrubs can replace your daily wash with a light exfoliating experience. With scents from cucumber mint, French Bakery, to more musky and masculine options there’s a “flavor” for anyone 😊 Thank you to @laredolushies for these rich and decadent demo photos of Cereal Killer 💋
____________
#bodyscrub #sugarscrub #dailyscrub #handmadesoap #artisansoap #washup
Can we whip up something sweet for you? Our fresh sugar scrubs are on sale right now for 15% off! These frosting-like scrubs can replace your daily wash with a light exfoliating experience. With scents from cucumber mint, French Bakery, to more musky and masculine options there’s a “flavor” for anyone 😊 Thank you to @laredolushies for these rich and decadent demo photos of Cereal Killer 💋 ____________ #bodyscrub  #sugarscrub  #dailyscrub  #handmadesoap  #artisansoap  #washup 
Kenapa sih harus FRUTABLEND??😱😱😍 FRUTABLEND itu kandungannya Ajiibb bgt cuy, 22 macam sayur dan buah lohh.. ajee Gileee... COCOK bgt buat yg gk suka makan sayurr😘
.
Udah pada tau juga kan manfaat FRUTABLEND itu apa, ni saya kasih tau lagi, manfaat Frutablend :
📝menghilangkan Jerawat
📝mencerahkan seluruh wajah dan badan
📝menghilangkan Flek Bekas jerawat
📝anti aging
📝mencegah kanker
📝mengencangkan kulit
📝mencegah stroke
📝menjaga kesehatan jantung
📝menurunkan kolesterol
.
Wooww banyak bgt kan manfaatnya, WAJIB konsumsi deh pokoknya 😍
.
Hati-hati yaa produk palsu.. order sama kami DIJAMIN 100ORI 😘
.
Barang dijamin ASLI, RESMI, BERSERTIFIKAT, ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING....👍👍👍
. 
Buruan Order sekarang Jugaa...!!!
Dan Pastikan Perawatan tubuh Anda dgn Produk" Yg Herbal Alami...😍😘👍👍 Malu bertanya,, masalah kulit anda smakin parah loh....😂😂😭😭😜 Info Lebih Lanjut???
Chat me:(anjas olshop HWI) 📞WA : 085700277847
💰Rek : BRI

#Olshop #Glucellamurah #cmp #Frutablendori #obatjerawat #flekhitam #mrpro #wmpmurah #nesv #penghilangkeputihan #obatgatal #kankerserviks #dtozym #menghilangkanperutbuncit #calseabone #peninggibadan 
#mencegahosteoporosis #obatrematik #langsingcepat #caragemuk #pencerahkulit #kulitcantik #dietcepat #dietmurah #produkherbal #scrubmurah #lulurmandi #bodyscrub #primeskinscrub #kulitputih
Kenapa sih harus FRUTABLEND??😱😱😍 FRUTABLEND itu kandungannya Ajiibb bgt cuy, 22 macam sayur dan buah lohh.. ajee Gileee... COCOK bgt buat yg gk suka makan sayurr😘 . Udah pada tau juga kan manfaat FRUTABLEND itu apa, ni saya kasih tau lagi, manfaat Frutablend : 📝menghilangkan Jerawat 📝mencerahkan seluruh wajah dan badan 📝menghilangkan Flek Bekas jerawat 📝anti aging 📝mencegah kanker 📝mengencangkan kulit 📝mencegah stroke 📝menjaga kesehatan jantung 📝menurunkan kolesterol . Wooww banyak bgt kan manfaatnya, WAJIB konsumsi deh pokoknya 😍 . Hati-hati yaa produk palsu.. order sama kami DIJAMIN 100ORI 😘 . Barang dijamin ASLI, RESMI, BERSERTIFIKAT, ALAMI DAN TANPA EFEK SAMPING....👍👍👍 . Buruan Order sekarang Jugaa...!!! Dan Pastikan Perawatan tubuh Anda dgn Produk" Yg Herbal Alami...😍😘👍👍 Malu bertanya,, masalah kulit anda smakin parah loh....😂😂😭😭😜 Info Lebih Lanjut??? Chat me:(anjas olshop HWI) 📞WA : 085700277847 💰Rek : BRI #Olshop  #Glucellamurah  #cmp  #Frutablendori  #obatjerawat  #flekhitam  #mrpro  #wmpmurah  #nesv  #penghilangkeputihan  #obatgatal  #kankerserviks  #dtozym  #menghilangkanperutbuncit  #calseabone  #peninggibadan  #mencegahosteoporosis  #obatrematik  #langsingcepat  #caragemuk  #pencerahkulit  #kulitcantik  #dietcepat  #dietmurah  #produkherbal  #scrubmurah  #lulurmandi  #bodyscrub  #primeskinscrub  #kulitputih 
Time for some #glitter scrub 🌈☀️🌟🌙🌋 from my soulmate ♥️💚♥️ @cnmorales4  #ulta #sephora #bodyscrub @frank_bod #frankbodyscrub #frankbody #billthebutcher #danieldaylewis #curvy #water #bath #bathtime
Blessed Sunday Everyone! Get a massage today and treat yourself!
.
.
Most Affordable Massage Spa Franchise! 
Very Low Franchise Fee & Package 
With more than 70 branches Nationwide

For Spa Franchising: Call, Text or Viber us: • 09992228424 • ‭09985988424‬ • ‭09151948975‬ • 09173225283

Landline: ‭029422031‬

Email us: franchise@thairoyalespa.com  thairoyalespa@yahoo.com 
Facebook: www.facebook.com/thairoyalespa
Follow us in IG & Twitter: @thairoyalespa

Visit out website: www.ThaiRoyaleSpa.com

#ThaiRoyaleSpa #Franchise #Massage #Spa #Business #LowFranchiseFee #LowFranchisePackage #ThaiMassage #Wanderlust #SwedishMassage #FootMassage #BodyScrub #PinoyBusiness
Blessed Sunday Everyone! Get a massage today and treat yourself! . . Most Affordable Massage Spa Franchise! Very Low Franchise Fee & Package With more than 70 branches Nationwide For Spa Franchising: Call, Text or Viber us: • 09992228424 • ‭09985988424‬ • ‭09151948975‬ • 09173225283 Landline: ‭029422031‬ Email us: franchise@thairoyalespa.com thairoyalespa@yahoo.com Facebook: www.facebook.com/thairoyalespa Follow us in IG & Twitter: @thairoyalespa Visit out website: www.ThaiRoyaleSpa.com #ThaiRoyaleSpa  #Franchise  #Massage  #Spa  #Business  #LowFranchiseFee  #LowFranchisePackage  #ThaiMassage  #Wanderlust  #SwedishMassage  #FootMassage  #BodyScrub  #PinoyBusiness 
⭐⭐NEW PRODUCT ALERT⭐⭐ Fresh coffee grounds exfoliate, smooth, and energize your skin with their natural caffeine, reducing the appearance of cellulite and cleansing your pores. This freshly brewed body scrub is just as good as your favorite latte.

https://huntsmanapothecary.com/products/daily-grind-coffee-scrub

#coffeebodyscrub #coffeelover #bodyscrub #vegan #arabicacoffee #NewYork
⭐⭐NEW PRODUCT ALERT⭐⭐ Fresh coffee grounds exfoliate, smooth, and energize your skin with their natural caffeine, reducing the appearance of cellulite and cleansing your pores. This freshly brewed body scrub is just as good as your favorite latte. https://huntsmanapothecary.com/products/daily-grind-coffee-scrub #coffeebodyscrub  #coffeelover  #bodyscrub  #vegan  #arabicacoffee  #NewYork 
selamat pagi🌷🍀🌸....hari ini terakhir diskon 17%...yuks yang belum.perawatan hari ini masi bisaaa yaaa tinggal reservasi sulu nentuin jadwalnyaaa📱📞.....yuks ditunggu sampai jam 7 malam yaaa reservasinya 
jangan lupa reservasi lewat telp or wa  082299333647
yuks...yuks...yuks...... langsung aja yuks follow
 follow @roida_reflexology 
follow @roida_reflexology
follow @roida_reflexology

#bodymassage #bodymassagesurabaya
 #bodymassagehitzsurabaya #reflexology #familyreflexology #bodyspa #bodyspahitzsurabaya #gayungsari #surabaya #facial #ratus #steamsauna #creambath #hairspa #hairmask #maskerrambut #earcandle #totokwajah #bodyscrub #bodybuffing #roida_reflexology
selamat pagi🌷🍀🌸....hari ini terakhir diskon 17%...yuks yang belum.perawatan hari ini masi bisaaa yaaa tinggal reservasi sulu nentuin jadwalnyaaa📱📞.....yuks ditunggu sampai jam 7 malam yaaa reservasinya jangan lupa reservasi lewat telp or wa 082299333647 yuks...yuks...yuks...... langsung aja yuks follow follow @roida_reflexology follow @roida_reflexology follow @roida_reflexology #bodymassage  #bodymassagesurabaya  #bodymassagehitzsurabaya  #reflexology  #familyreflexology  #bodyspa  #bodyspahitzsurabaya  #gayungsari  #surabaya  #facial  #ratus  #steamsauna  #creambath  #hairspa  #hairmask  #maskerrambut  #earcandle  #totokwajah  #bodyscrub  #bodybuffing  #roida_reflexology 
@treehut makes some of the best affordable body scrubs!  I’ve been using them for a long time and they don’t make a scent I haven’t totally loved. Worth a look if you need some good but gentle exfoliation.
@treehut makes some of the best affordable body scrubs! I’ve been using them for a long time and they don’t make a scent I haven’t totally loved. Worth a look if you need some good but gentle exfoliation.
I'm onto my second vegan coffee scrub made by @k3scrubs a family owned small business! I personally love the  sweet orange coffee scrub, since  sweet orange essential oil helps soothe dry, irritated and acne prone skin. 
The amazing benefits of using a coffee scrub range from exfoliating and cleansing away dead skin cells, helping reveal more youthful, glowing skin. Anti oxidants in coffee help rebalance the skin and prevent excess fluid build up, helping de puff the skin and reduce the appearance of cellulite. (Even though cellulite is perfectly normal and cute, I have it, many women and men also do... and doesn't make you any less beautiful or attractive!!!) Another reason I love this scrub is because it smells like jaffas and fresh coffee, so the whole bathroom smells super yummy while I use it! 
@k3scrubs have lots of other scrubs with different essential oils for different skin care properties and different scents! Check them out, they also have cute jar packaging coming soon, so its a lot easier to keep your scrub in the shower! x
I'm onto my second vegan coffee scrub made by @k3scrubs a family owned small business! I personally love the sweet orange coffee scrub, since sweet orange essential oil helps soothe dry, irritated and acne prone skin. The amazing benefits of using a coffee scrub range from exfoliating and cleansing away dead skin cells, helping reveal more youthful, glowing skin. Anti oxidants in coffee help rebalance the skin and prevent excess fluid build up, helping de puff the skin and reduce the appearance of cellulite. (Even though cellulite is perfectly normal and cute, I have it, many women and men also do... and doesn't make you any less beautiful or attractive!!!) Another reason I love this scrub is because it smells like jaffas and fresh coffee, so the whole bathroom smells super yummy while I use it! @k3scrubs have lots of other scrubs with different essential oils for different skin care properties and different scents! Check them out, they also have cute jar packaging coming soon, so its a lot easier to keep your scrub in the shower! x
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
Maskernya artis follow @vanessa_organic_sugar detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #bodyscrub #lulur
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
First @theflamingcandle order and couldn't be happier. Campfire is my favorite of the scents I ordered. Can't wait to create something with it!
#peapodpixiegiftshop #blackownedbusiness #womenownedbusiness #ladybosses #smellgood #bodyscrub #bodypolish #glow #bathandbody #halloween
This place is so cute and unique that it makes me sad that they don’t have a shop opened up in San Antonio. This would be my go to place for a pedicure and manicure! 
If anyone is in Dallas, check this place out!
#pedicure #bathbomb #bodyscrub #bodybutter #adorable #pink
This place is so cute and unique that it makes me sad that they don’t have a shop opened up in San Antonio. This would be my go to place for a pedicure and manicure! If anyone is in Dallas, check this place out! #pedicure  #bathbomb  #bodyscrub  #bodybutter  #adorable  #pink 
For my mom @queenwood20 because she deserve it! Don’t let the price shock you we got double each thing 💯. My moms stuff was already bagged. These was my items on the counter😍😍🎁🎁 @perfumechick_jr #sheabutter  #sheamoisture #blacksoap #women #men #fragrances #blackownedbusiness #blackowned #natural #naturalproducts #bodyscrub #skincare #DMV #perfumes
🛁
.
仁ちゃんからのプレゼント😢❤︎
.
.
お初ザボン嬉しい〜女子力磨きます本当にありがとう!!
.
.
.
#sabon#bodyscrub#seasolt#誕生日#誕生日プレゼント#女子力#ギフト#サボン#ボディスクラブ#オイル#置き画#いいね返し
Aloe vera has been used for a host of purposes since the ancient Egyptians called it the “plant of immortality.” It is esencial  in your beauty routine  because it leaves your skin soft and gives you an airbrushed look. •#esthetician #bodytech #lashes #lashlift #bodysculpting #facial #teethwhitening #technician #waxing #spraytan #microblading #brows #summerbod #bodygoals #june #special #colombianmassage ##eyelashextensions #bodyscrub #coffescrub #celluliteremoval #woodtherapy #flashsale #sale #limited
Aloe vera has been used for a host of purposes since the ancient Egyptians called it the “plant of immortality.” It is esencial in your beauty routine because it leaves your skin soft and gives you an airbrushed look. •#esthetician  #bodytech  #lashes  #lashlift  #bodysculpting  #facial  #teethwhitening  #technician  #waxing  #spraytan  #microblading  #brows  #summerbod  #bodygoals  #june  #special  #colombianmassage  ##eyelashextensions  #bodyscrub  #coffescrub  #celluliteremoval  #woodtherapy  #flashsale  #sale  #limited 
OPEN PO
SKIN REFINING & WHITENING SCRUB
Handcarry Thailand
145K
#scentio#scentiooriginal#jastipthailand#bodyscrub#milkplusbangkok
So i got smoooooooth #EarlierToday and it’s all BLISS FEELING☺️☺️ Get Rid of that Sambisa Forest baby boo😫
.
Have you Experienced our Painless body wax yet??
Do you know that Body waxing isn’t just for girls but for Boys & Girls ???🤔
Do you still train those sambisa forest on your body??😩
SAY NO MORE‼️
Taking Appointments📝
☎️ 08163333233 | 08077787751
.
JUSTGERRY - SPA & MAKEUP STUDIO -  Brasas’r Place Mall , 2nd Floor “Don’t panic there’s an Elevator” admiralty way Lekki Phase 1 Lagos.
.
Get your CONFIDENCE BACK IN PUBLIC💪🏽👑
Get your GLOW BACK @ JustGerryDaySpa x JustgerryFACES . .
Get total value for your money😉☺️☺️
.
#JustgerryDaySPA
#FacialTreatmentTherapy
#BodyWaxing
#Massage
#BodyPolish
#Bodyscrub
#SteamBath
#Manicure
#Pedicure
#BridalMakeover
#Makeover
#Geletying
#MakeupTraining
#JustgerryDaySPA
#JustgerryFACES 😍💕
So i got smoooooooth #EarlierToday  and it’s all BLISS FEELING☺️☺️ Get Rid of that Sambisa Forest baby boo😫 . Have you Experienced our Painless body wax yet?? Do you know that Body waxing isn’t just for girls but for Boys & Girls ???🤔 Do you still train those sambisa forest on your body??😩 SAY NO MORE‼️ Taking Appointments📝 ☎️ 08163333233 | 08077787751 . JUSTGERRY - SPA & MAKEUP STUDIO - Brasas’r Place Mall , 2nd Floor “Don’t panic there’s an Elevator” admiralty way Lekki Phase 1 Lagos. . Get your CONFIDENCE BACK IN PUBLIC💪🏽👑 Get your GLOW BACK @ JustGerryDaySpa x JustgerryFACES . . Get total value for your money😉☺️☺️ . #JustgerryDaySPA  #FacialTreatmentTherapy  #BodyWaxing  #Massage  #BodyPolish  #Bodyscrub  #SteamBath  #Manicure  #Pedicure  #BridalMakeover  #Makeover  #Geletying  #MakeupTraining  #JustgerryDaySPA  #JustgerryFACES  😍💕
FARIZAHOMSPA menyediakan facial terus ke rumah anda.

Salam/Hai..sis nak facial  ingin mencuba  rawatan facial kami , 
RAWATAN FACIAL kami. {FULL FACIAL + FIRMING + FACE LIFTING+ TONER+WHITEHEAD / BLACHEAD REMOVED + GLOWING}' .
WhatsApp 
http://www.wasap.my/60199880442
.
Jom booking slot segera!!! Kami datang tidak kira sama ada di rumah, hotel
.
💙🔝Muslimah Facial Home Spa 💙
.
.
#farizahomespa #dermapen#sulambedak #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #tatlers #diet #collagen #skincare #kulitkusam  #muslimah #efriend #pakejkahwin #skintransform #antiaging #airasia #cabincrew #makeup #holidaymood #facelift #glowingskin #mua #jeragathilang #facemassage #facetreatment #bodyscrub #eternalbeauty #beautycartel #testimoni .
❤ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤
FARIZAHOMSPA menyediakan facial terus ke rumah anda. Salam/Hai..sis nak facial ingin mencuba rawatan facial kami , RAWATAN FACIAL kami. {FULL FACIAL + FIRMING + FACE LIFTING+ TONER+WHITEHEAD / BLACHEAD REMOVED + GLOWING}' . WhatsApp http://www.wasap.my/60199880442 . Jom booking slot segera!!! Kami datang tidak kira sama ada di rumah, hotel . 💙🔝Muslimah Facial Home Spa 💙 . . #farizahomespa  #dermapen #sulambedak  #facialhomespa  #antiaging  #facial  #facialspa  #tatlers  #diet  #collagen  #skincare  #kulitkusam  #muslimah  #efriend  #pakejkahwin  #skintransform  #antiaging  #airasia  #cabincrew  #makeup  #holidaymood  #facelift  #glowingskin  #mua  #jeragathilang  #facemassage  #facetreatment  #bodyscrub  #eternalbeauty  #beautycartel  #testimoni  . ❤ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤
#Repost @mzlisse
• • • • •
Can you keep a secret?

Well, I won't when it comes to my hair and skin care regiment. I use only natural oils/butters to moisturize my hair and skin. Lisse body butters keep my hair and skin, soft and smooth for that youthful look and feel. Contact us to get your part of the secret.
#nomakeup #handmade #bodyscrub #allnatural #allskintypes #whippedbutter #bodybutter #creams #scrubs #vegan #skin #skincare #beauty #smooth #naturalhair #curlyhair #haircare #sheabutter #nilotica #clearskin #eczema #naturallyyou #yoga #yogi #mzlisse #lisse #lissebodycare @RepostIt_app
#Repost  @mzlisse • • • • • Can you keep a secret? Well, I won't when it comes to my hair and skin care regiment. I use only natural oils/butters to moisturize my hair and skin. Lisse body butters keep my hair and skin, soft and smooth for that youthful look and feel. Contact us to get your part of the secret. #nomakeup  #handmade  #bodyscrub  #allnatural  #allskintypes  #whippedbutter  #bodybutter  #creams  #scrubs  #vegan  #skin  #skincare  #beauty  #smooth  #naturalhair  #curlyhair  #haircare  #sheabutter  #nilotica  #clearskin  #eczema  #naturallyyou  #yoga  #yogi  #mzlisse  #lisse  #lissebodycare  @RepostIt_app
Next Saturday We Will be Vending Here @3002 Cecil B Moore Ave Philadelphia, PA 19130 from 12pm-4pm. #BodyButter #BodyScrub #TShirts