an online Instagram web viewer

#bnecodpuncakalam medias

Photos

.
Selamat malam korang. Sebelum tidur, jgn lupa tempek Magic Scrub ye. Boleh biarkan semalaman tau atau bilas selepas 30-45 minit then tempek Aqua Eye Balm pulak.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mlm ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub:
๐Ÿ“Menanggalkan sel kulit mati
๐Ÿ“Memudarkan parut
๐Ÿ“Menghilangkan selulit
๐Ÿ“Anti penuaan
๐Ÿ“Menghilangkan bau badan
.
Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm:
๐Ÿ’ฅPelembab kulit
๐Ÿ’ฅMenghilangkan jerawat
๐Ÿ’ฅTerapi mata
๐Ÿ’ฅMenghilangkan biji kolestrol
๐Ÿ’ฅMenghilangkan eye bag
๐Ÿ’ฅAnti penuaan .
.
Link di bio ye ๐Ÿ˜‰
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Selamat malam korang. Sebelum tidur, jgn lupa tempek Magic Scrub ye. Boleh biarkan semalaman tau atau bilas selepas 30-45 minit then tempek Aqua Eye Balm pulak.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Mlm ni kyra nak share kelebihan yg ada dlm produk keluaran BNE ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Kelebihan yang ada dalam Magic Scrub: ๐Ÿ“Menanggalkan sel kulit mati ๐Ÿ“Memudarkan parut ๐Ÿ“Menghilangkan selulit ๐Ÿ“Anti penuaan ๐Ÿ“Menghilangkan bau badan . Kelebihan yang ada dalam Aqua Eye Balm: ๐Ÿ’ฅPelembab kulit ๐Ÿ’ฅMenghilangkan jerawat ๐Ÿ’ฅTerapi mata ๐Ÿ’ฅMenghilangkan biji kolestrol ๐Ÿ’ฅMenghilangkan eye bag ๐Ÿ’ฅAnti penuaan . . Link di bio ye ๐Ÿ˜‰ . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Hi semua ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Jom dapatkan kulit wajah yg cantik & lembut. Yg paling kulit wajah yg sihat. haaa kena lah try tempek Magic Scrub keluaran BNE ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Segala jenis masalah kulit wajah spt berjerawar, jeragat, sun burn, kulit kering dll. Haa elok lah cuba. Sesuai utk sume jenis kulit uolls. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Hi semua ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jom dapatkan kulit wajah yg cantik & lembut. Yg paling kulit wajah yg sihat. haaa kena lah try tempek Magic Scrub keluaran BNE ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Segala jenis masalah kulit wajah spt berjerawar, jeragat, sun burn, kulit kering dll. Haa elok lah cuba. Sesuai utk sume jenis kulit uolls. ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Haii semua. Petang ni Kyra nak share bagaimana nak kenali kulit wajah kita. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
setiap orang mempunyai jenis kulit yg berbeza-beza. Ini sangat bergantung kpd kandungan air & minyak (lipid) pada kulit, serta kadar sensitiviti seseorang. ๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Bagaimana hendak mengenal pasti jenis kulit?  Mudah saja. Ikuti langkah berikut ya:
.
๐Ÿ“Jika korg pakai make-up, bersihkan terlebih dahulu dgn make-up remover. Kemudian cuci muka dgn pencuci muka yg lembut & tidak mengeringkan kulit. ๐Ÿ“Seterusnya lap muka dgn tuala yg besih. Tunggu sehgga satu jam. Then kulit korg akan kembali pd keadaan asalnya mengikut jenis kulit. โ€ผ๏ธAWAS! JANGAN SESEKALI PEGANG MUKA ANDA DENGAN TANGAN YA.โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Dap kulit muka korg dgn minyak kertas.  Satu keping utk bahagian dahi, satu keping utk setiap satu pipi, satu keping utk bahagian hidung & satu lagi utk bahagian dagu.
Perhatikan pada setiap minyak kertas tersebut:
.
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit kering โ€“ Setiap mnyk kertas kering & xde kesan minyak langsung.
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit normal โ€“ Setiap mnyk kertas hanya ada sikit kesan minyak.
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit berminyak โ€“ Setiap mnyk kertas ada kesan minyak yg banyak hingga mnyk kertas menjadi lutsinar.
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit kombinasi โ€“ Kesan minyak yg banyak pd mnyk kertas bahagian dahi & hidung (T-zone). Manakala di pipi & dagu adalah kering / sedikit berminyak.
.
haaa mesti korg boleh kenali jenis kulit wajah. tp jgn risau. Kombinasi Magic scrub & Aqua Eye Balm adlh sesuai utk smua jenis kulit. Tidak mengeringkan, tidak membuatkan kulit wajah berminyak & no more to Pores okayyy ๐Ÿ˜‰
.
To order โคต๏ธ
DM or Ws Kyra
013-3491323
.
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm  #aeb #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #matapanda #matahitam #kulitkusam #kulitkering #kulitminyak #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Haii semua. Petang ni Kyra nak share bagaimana nak kenali kulit wajah kita. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . setiap orang mempunyai jenis kulit yg berbeza-beza. Ini sangat bergantung kpd kandungan air & minyak (lipid) pada kulit, serta kadar sensitiviti seseorang. ๐Ÿค”๐Ÿค” . Bagaimana hendak mengenal pasti jenis kulit? Mudah saja. Ikuti langkah berikut ya: . ๐Ÿ“Jika korg pakai make-up, bersihkan terlebih dahulu dgn make-up remover. Kemudian cuci muka dgn pencuci muka yg lembut & tidak mengeringkan kulit. ๐Ÿ“Seterusnya lap muka dgn tuala yg besih. Tunggu sehgga satu jam. Then kulit korg akan kembali pd keadaan asalnya mengikut jenis kulit. โ€ผ๏ธAWAS! JANGAN SESEKALI PEGANG MUKA ANDA DENGAN TANGAN YA.โ€ผ๏ธ ๐Ÿ“Dap kulit muka korg dgn minyak kertas. Satu keping utk bahagian dahi, satu keping utk setiap satu pipi, satu keping utk bahagian hidung & satu lagi utk bahagian dagu. Perhatikan pada setiap minyak kertas tersebut: . ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit kering โ€“ Setiap mnyk kertas kering & xde kesan minyak langsung. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit normal โ€“ Setiap mnyk kertas hanya ada sikit kesan minyak. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit berminyak โ€“ Setiap mnyk kertas ada kesan minyak yg banyak hingga mnyk kertas menjadi lutsinar. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธJenis kulit kombinasi โ€“ Kesan minyak yg banyak pd mnyk kertas bahagian dahi & hidung (T-zone). Manakala di pipi & dagu adalah kering / sedikit berminyak. . haaa mesti korg boleh kenali jenis kulit wajah. tp jgn risau. Kombinasi Magic scrub & Aqua Eye Balm adlh sesuai utk smua jenis kulit. Tidak mengeringkan, tidak membuatkan kulit wajah berminyak & no more to Pores okayyy ๐Ÿ˜‰ . To order โคต๏ธ DM or Ws Kyra 013-3491323 . . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #matapanda  #matahitam  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitminyak  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
Haaa kali ni Jihan share cara penggunaan Aqua Eye Balm yg tgh viral skrg. Yg ramai tgh GRAB skrg ๐Ÿ˜Š
.
Bawah MATA GELAP, MATA PANDA, JERAWATT ?? Haaa semua boleh dihilangkan dgn penggunaan yg konsisten AEB ni. Belum Beli Belum Tahu lahh kann. Ramai jugakk guna as MAKEUP BASED & MOISTURISER sbb function AEB yg melembabkan & melembutkan kulit haaa.
.
To order โคต๏ธ
#whatsapp๐Ÿ“ฒ0164226305
.
#magicscrub #scrub #magicscrubbne #bnecodkelanajaya #bnecodpuncakalam #bnecoduitmpuncakalam #bnecodsaujanautama #jerawat #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #flawless #glowingskin #beauty #puashati #bneagent #COD #followbackalways #uitmpuncakalam #bnestokispuncakalam #bnestokisselangor
Haaa kali ni Jihan share cara penggunaan Aqua Eye Balm yg tgh viral skrg. Yg ramai tgh GRAB skrg ๐Ÿ˜Š . Bawah MATA GELAP, MATA PANDA, JERAWATT ?? Haaa semua boleh dihilangkan dgn penggunaan yg konsisten AEB ni. Belum Beli Belum Tahu lahh kann. Ramai jugakk guna as MAKEUP BASED & MOISTURISER sbb function AEB yg melembabkan & melembutkan kulit haaa. . To order โคต๏ธ #whatsapp ๐Ÿ“ฒ0164226305 . #magicscrub  #scrub  #magicscrubbne  #bnecodkelanajaya  #bnecodpuncakalam  #bnecoduitmpuncakalam  #bnecodsaujanautama  #jerawat  #jerawatbatu  #kulitkering  #kulitkusam  #flawless  #glowingskin  #beauty  #puashati  #bneagent  #COD  #followbackalways  #uitmpuncakalam  #bnestokispuncakalam  #bnestokisselangor 
.
โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
Morning uolls ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jangan lupa ye grab produk keluaran Bne. Antaranya Magic Scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm. haaa kalau korang nak grab terus combo jimatt pun boleh. Meh wasep or DM kyra okay ๐Ÿ˜‰
.

#magicscrubbne #ms #aquaeyebalmbne #aquaeyebalm #aeb #candylipsbalm #clb #kulitkusam #jeragat #jerawat #matahitam #matapanda #katarak #bijikolestrol #ketumbit #kerutan #antipenuaan #bneagent #bnecodsetialam #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagentselangor #secret #beauty
. โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ Morning uolls ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jangan lupa ye grab produk keluaran Bne. Antaranya Magic Scrub, Aqua Eye Balm & Candy Lips Balm. haaa kalau korang nak grab terus combo jimatt pun boleh. Meh wasep or DM kyra okay ๐Ÿ˜‰ . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalm  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat  #matahitam  #matapanda  #katarak  #bijikolestrol  #ketumbit  #kerutan  #antipenuaan  #bneagent  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagentselangor  #secret  #beauty 
๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒ•๐ŸŒผ๐ŸŒ•๐ŸŒผ๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒž
Assalamualaikum & Selamat pagi semua. Jom mula mencari rezeki. Bagi yg berminat & ingin menjadi dropship utk Bne, Meh wasep Kyra ye. Bg yg berminat utk mendapatkan side income tu haaa, boleh lah ye dm kyra ๐Ÿ˜‰
.
Haaa xlupa jugakk. Clearance stock utk Candy Lips Balm. HANYA RM 20 SAHAJAโ€ผ๏ธ cepat girls cepat. Terdapat 5 perasa 5 warna 5 bauan yg wangi yg mampu menggurangkan masalah bibir hitam, bibir kering & mengelupas. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
To order โคต๏ธ
Dm or Whatsapp Kyra ok
013-3491323
.
#candy #lipsbalm #candylipsbalm #clb #lipsbalmmurah #coduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bibirhitam #bibirmengelupas #bibirkering #bibirpecah #bibirsihat #bibirmungil #bibirmontok
๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒ•๐ŸŒผ๐ŸŒ•๐ŸŒผ๐ŸŒž๐ŸŒผ๐ŸŒž Assalamualaikum & Selamat pagi semua. Jom mula mencari rezeki. Bagi yg berminat & ingin menjadi dropship utk Bne, Meh wasep Kyra ye. Bg yg berminat utk mendapatkan side income tu haaa, boleh lah ye dm kyra ๐Ÿ˜‰ . Haaa xlupa jugakk. Clearance stock utk Candy Lips Balm. HANYA RM 20 SAHAJAโ€ผ๏ธ cepat girls cepat. Terdapat 5 perasa 5 warna 5 bauan yg wangi yg mampu menggurangkan masalah bibir hitam, bibir kering & mengelupas. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„ . To order โคต๏ธ Dm or Whatsapp Kyra ok 013-3491323 . #candy  #lipsbalm  #candylipsbalm  #clb  #lipsbalmmurah  #coduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirsihat  #bibirmungil  #bibirmontok 
.
Penggunaan scrub wajah blh membuat kulit terasa cantik, muda, lembut, & berkilau. Tidak seperti sabun / pembersih wajah biasa, scrub wajah menggunakan partikel / butiran kecil atau zat kimia utk menyingkirkan sel-sel kulit yg sudah lama & memberi ruang kpd sel-sel baru dlm proses yg dikenal sebagai eksfoliasi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ Jenis kulit yg berbeza akan memberikan reaksi berbeza terhadap scrub wajah & produk lainnya. Selain itu, beberapa scrub wajah dirancang khusus utk jenis kulit kita. Mungkin korg dah tahu smd kulit korg normal, kering, berminyak / kombinasi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“Magic Scrub sesuai utk kulit kering, berminyak, kombinasi, normal/ sensitif. Magic scrub BNE juga sesuai utk segala macam jenis kulit. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Haaa jom tempek Magic Scrub keluaran BNE. Whatsapp kyra okay ๐Ÿ˜‰
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Penggunaan scrub wajah blh membuat kulit terasa cantik, muda, lembut, & berkilau. Tidak seperti sabun / pembersih wajah biasa, scrub wajah menggunakan partikel / butiran kecil atau zat kimia utk menyingkirkan sel-sel kulit yg sudah lama & memberi ruang kpd sel-sel baru dlm proses yg dikenal sebagai eksfoliasi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ Jenis kulit yg berbeza akan memberikan reaksi berbeza terhadap scrub wajah & produk lainnya. Selain itu, beberapa scrub wajah dirancang khusus utk jenis kulit kita. Mungkin korg dah tahu smd kulit korg normal, kering, berminyak / kombinasi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . ๐Ÿ“Magic Scrub sesuai utk kulit kering, berminyak, kombinasi, normal/ sensitif. Magic scrub BNE juga sesuai utk segala macam jenis kulit. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Haaa jom tempek Magic Scrub keluaran BNE. Whatsapp kyra okay ๐Ÿ˜‰ . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
โ€ผ๏ธ MASALAH MATA LEBAM? KELIHATAN LINGKARAN HITAM YG JELAS? โ€ผ๏ธ
.
Haaa bagi yg mempunyai masalah hitam dilingkaran bwh mata, dipanggil mata panda, kelihatan kusam & penat. โ€ผ๏ธ Haaa elok lahh korang cuba Aqua Eye Balm keluaran BNE. Yg menjd permintaan ramai. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Jom cantik dalaman & luaran bersama Kyra. Kalau korang jenis kulit sensitif pun boleh try. xde side effect guys. SEBAB APA๐Ÿค”๐Ÿค”
.
haaa sebabnya adlh produk bne adalah produk yg bebeas merkuri. Semua dihasilkan dr bahan2 semulajadi. takpercayaโ“
.
Terus Whatsapp Kyra ok
013-3491323
.
#aquaeyebalm #aeb #matapanda #matahitam #bijikolestrol #katarak #jerawat #jeragat #mataletih #matakusam #bnecod #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bneagent #bneagentselangor #beauty #scrub #eyebalm
. โ€ผ๏ธ MASALAH MATA LEBAM? KELIHATAN LINGKARAN HITAM YG JELAS? โ€ผ๏ธ . Haaa bagi yg mempunyai masalah hitam dilingkaran bwh mata, dipanggil mata panda, kelihatan kusam & penat. โ€ผ๏ธ Haaa elok lahh korang cuba Aqua Eye Balm keluaran BNE. Yg menjd permintaan ramai. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Jom cantik dalaman & luaran bersama Kyra. Kalau korang jenis kulit sensitif pun boleh try. xde side effect guys. SEBAB APA๐Ÿค”๐Ÿค” . haaa sebabnya adlh produk bne adalah produk yg bebeas merkuri. Semua dihasilkan dr bahan2 semulajadi. takpercayaโ“ . Terus Whatsapp Kyra ok 013-3491323 . #aquaeyebalm  #aeb  #matapanda  #matahitam  #bijikolestrol  #katarak  #jerawat  #jeragat  #mataletih  #matakusam  #bnecod  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bneagentselangor  #beauty  #scrub  #eyebalm 
.
Hai semuaa. Maaf lahh ye sbb lama pulak Kyra menyepi, takde update ig kan hehe. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Haaa ni Kyra nak share Kebaikan yg ada dlm lemon yg elok utk kulit wajah kita.๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“Kandungan Vit C yg tinggi pd lemon dpt membantu mengangkat sel2 kulit mati pd wajah hgga kulit wajah kelihatan lebih cerah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“Minyak yg berlebihan pd wajah dpt menimbulkan masalah baru spt kulit kusam & berjerawat. haaa jgn risau, lemon dpt control produksi minyak dikulit wajah. Xde lahh dipanggil tokey kilang minyak dah. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ“Boleh juga menghilangkan Blackhead yg merupakan bekas kotoran / makeup yg menyumbat pori2 sehgga mmbuat wajah menjadi kasar. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“Dapat jugak mengurangkan masalah wajah yg berjerawat. Jerawat ni bkn shj mnganggu penampilan, bahkan ada yg sakit yg ganggu keamanan kita. ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
.
Haaaa banyak kan manfaat yg kita boleh dapat dr sebuah lemon. TAPI korgg yg xde masa dh cari lemon & perap bagai, korang apply je Magic Scrub yg mempunyai function spt penggunaan sebuah lemon. ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Tunggu apa lagiโ€ผ๏ธ Whatsapp Kyra 013-3491323
.
#magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aeb #antipenuaan #cantik #candylipsbalm #clb #bnecodpuncakalam #bneagent #bnecodselangor #bnecod #matapanda #matakering #katarak #bijikolestrol #jeragat #jerawat #blackhead #bibirkering #bibirhitam #beautyblogger
. Hai semuaa. Maaf lahh ye sbb lama pulak Kyra menyepi, takde update ig kan hehe. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Haaa ni Kyra nak share Kebaikan yg ada dlm lemon yg elok utk kulit wajah kita.๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“Kandungan Vit C yg tinggi pd lemon dpt membantu mengangkat sel2 kulit mati pd wajah hgga kulit wajah kelihatan lebih cerah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“Minyak yg berlebihan pd wajah dpt menimbulkan masalah baru spt kulit kusam & berjerawat. haaa jgn risau, lemon dpt control produksi minyak dikulit wajah. Xde lahh dipanggil tokey kilang minyak dah. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ“Boleh juga menghilangkan Blackhead yg merupakan bekas kotoran / makeup yg menyumbat pori2 sehgga mmbuat wajah menjadi kasar. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . ๐Ÿ“Dapat jugak mengurangkan masalah wajah yg berjerawat. Jerawat ni bkn shj mnganggu penampilan, bahkan ada yg sakit yg ganggu keamanan kita. ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” . Haaaa banyak kan manfaat yg kita boleh dapat dr sebuah lemon. TAPI korgg yg xde masa dh cari lemon & perap bagai, korang apply je Magic Scrub yg mempunyai function spt penggunaan sebuah lemon. ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Tunggu apa lagiโ€ผ๏ธ Whatsapp Kyra 013-3491323 . #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #antipenuaan  #cantik  #candylipsbalm  #clb  #bnecodpuncakalam  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecod  #matapanda  #matakering  #katarak  #bijikolestrol  #jeragat  #jerawat  #blackhead  #bibirkering  #bibirhitam  #beautyblogger 
.
Selamat petang semua. Dah try belum Magic Scrub keluaran Bne niโ€ผ๏ธ Produk keluaran Bne yg mendapat sambutan ramai. Magic Scrub yg multifungsi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Magic Scrub keluaran Bne perlu ditempek pd kulit wajah selepas cleansing, yg berfungsi sbgai scrubbing. Utk mendapatkan kulit wajah yg lebih mulus & membuang sel kulit mati. ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Selain sebagai scrubbing, Magic Scrub jugak boleh dijadikan Night Masker ye. Utk mengdapat kelembapan & kelembutan kulit wajah yg berpanjangan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom tempek Magic Scrub ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Selamat petang semua. Dah try belum Magic Scrub keluaran Bne niโ€ผ๏ธ Produk keluaran Bne yg mendapat sambutan ramai. Magic Scrub yg multifungsi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Magic Scrub keluaran Bne perlu ditempek pd kulit wajah selepas cleansing, yg berfungsi sbgai scrubbing. Utk mendapatkan kulit wajah yg lebih mulus & membuang sel kulit mati. ๐Ÿค—๐Ÿค— . Selain sebagai scrubbing, Magic Scrub jugak boleh dijadikan Night Masker ye. Utk mengdapat kelembapan & kelembutan kulit wajah yg berpanjangan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Haaa tunggu apa lagi? Jom tempek Magic Scrub ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Hai semua, korang ada x problem blackhead yg teruk โ‰๏ธPenternak blackhead / whiteheadโ‰๏ธ Haaaaa meh sini kyra share penyebab masalah Blackhead ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Blackhead muncul yg berwarna hitam sbb bila terkena udara, jd akan timbul reaksi kimia yg melibatkan melanin & mnyebabkan berubahnya komedo tu mnjdi hitam. ๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Antara penyebab timbul nya blackhead adlh kulit wajah tersumbat oleh minyak, sel kulit mati, kadang sisa kosmetik atau debu kotoran yg disebabkan oleh lingkungan sekitar ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.
Haaaa korang tahu takk masker dr Magic Scrub boleh menghapuskan Blackhead tu. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jd tunggu apa lagi, jom apply Magic Scrub utk dapatkan hargaaaa boekkkk punya. .
.
Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
. Hai semua, korang ada x problem blackhead yg teruk โ‰๏ธPenternak blackhead / whiteheadโ‰๏ธ Haaaaa meh sini kyra share penyebab masalah Blackhead ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Blackhead muncul yg berwarna hitam sbb bila terkena udara, jd akan timbul reaksi kimia yg melibatkan melanin & mnyebabkan berubahnya komedo tu mnjdi hitam. ๐Ÿค”๐Ÿค” . Antara penyebab timbul nya blackhead adlh kulit wajah tersumbat oleh minyak, sel kulit mati, kadang sisa kosmetik atau debu kotoran yg disebabkan oleh lingkungan sekitar ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ . Haaaa korang tahu takk masker dr Magic Scrub boleh menghapuskan Blackhead tu. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jd tunggu apa lagi, jom apply Magic Scrub utk dapatkan hargaaaa boekkkk punya. . . Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Betik ialah slh satu buah tropika yg kaya dgn pelbagai jenis vitamin (Vit A, C, E & K) & mempunyai ciri-ciri antioksidan yg beri manfaat utk kecantikan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“Slh satu manfaat kecantikan yg paling berkesan & paling terbaik betik adlh dpt cerahkan kulit muka krn betik mengandungi ciri-ciri pemutihan yg semula jadi. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“Dapat membersihkan muka dr segala jenis kotoran. Vit C juga bantu melindungi sel2 kulit drpd sinaran matahari.
.
๐Ÿ“Kaya dgn kandungan air yg bantu mengekalkan kulit yg lembut, licin & lembap.
.
Haa bnyak kan manfaat yg kita boleh dpt dr Betik. Bg yg susah nak dapatkan betik tu jgn risau, apply shj kombinasi Magic Scrub & Aqua Eye Balm yg kaya dgn pelbagai Vit & Bahan Semulajadi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#magicscrub #aquaeyebalm #candylipsbalm #ms #aeb #clb #kulitkusam #kulitkering #matapanda #matalebam #bibirhitam #bibirkering #bnecodpuncakalam #bnecod #bnecodselangor #bnecodsetialam #bneagent #matasihat #kulitcantik #bibirmungil
. Betik ialah slh satu buah tropika yg kaya dgn pelbagai jenis vitamin (Vit A, C, E & K) & mempunyai ciri-ciri antioksidan yg beri manfaat utk kecantikan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“Slh satu manfaat kecantikan yg paling berkesan & paling terbaik betik adlh dpt cerahkan kulit muka krn betik mengandungi ciri-ciri pemutihan yg semula jadi. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“Dapat membersihkan muka dr segala jenis kotoran. Vit C juga bantu melindungi sel2 kulit drpd sinaran matahari. . ๐Ÿ“Kaya dgn kandungan air yg bantu mengekalkan kulit yg lembut, licin & lembap. . Haa bnyak kan manfaat yg kita boleh dpt dr Betik. Bg yg susah nak dapatkan betik tu jgn risau, apply shj kombinasi Magic Scrub & Aqua Eye Balm yg kaya dgn pelbagai Vit & Bahan Semulajadi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . #magicscrub  #aquaeyebalm  #candylipsbalm  #ms  #aeb  #clb  #kulitkusam  #kulitkering  #matapanda  #matalebam  #bibirhitam  #bibirkering  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bnecodselangor  #bnecodsetialam  #bneagent  #matasihat  #kulitcantik  #bibirmungil 
.
Haii semua, korang dh Grab belum Best Seller Set atau salah satu produk BNE.โ€ผ๏ธ Candy Lips Balm dah xbanyak kot. Sebab Apa? Sbb skrg tgh Clearance sale utkk CLB โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ
.
โ€œKyra, suka saya Grab terus Best Seller Set. Jimat pun Jimat. Dgn MS & AEB rse double cleasing & moisturizing. Kulit sy lebih terjaga.โ€
-Sis Intan, Kemaman.
.
woahhh siapa yg tak seronok kam dapat feedback positif dr cust sndri. Hehe so bg yg nak kulit wajah mereka lebih terjaga, tggu apa lagi. Terus WA kyra ye. ๐Ÿ˜‰
.
#aquaeyebalmbne #aeb #ms #magicscrubbne #candylipsbalm #clb #candy #lipbalm #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #bnecodselangor #bneagent #matasihat #kulitcantik #bibirmungil
. Haii semua, korang dh Grab belum Best Seller Set atau salah satu produk BNE.โ€ผ๏ธ Candy Lips Balm dah xbanyak kot. Sebab Apa? Sbb skrg tgh Clearance sale utkk CLB โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ . โ€œKyra, suka saya Grab terus Best Seller Set. Jimat pun Jimat. Dgn MS & AEB rse double cleasing & moisturizing. Kulit sy lebih terjaga.โ€ -Sis Intan, Kemaman. . woahhh siapa yg tak seronok kam dapat feedback positif dr cust sndri. Hehe so bg yg nak kulit wajah mereka lebih terjaga, tggu apa lagi. Terus WA kyra ye. ๐Ÿ˜‰ . #aquaeyebalmbne  #aeb  #ms  #magicscrubbne  #candylipsbalm  #clb  #candy  #lipbalm  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #bnecodselangor  #bneagent  #matasihat  #kulitcantik  #bibirmungil 
.
Bibir mmpunyai lapisan โ€˜kulitโ€™ yg sangat tipis. Warna kemerahan dari bibir adlh dari konsentrasi & kedekatan jarak antara lapisan kulit tersebut dgn permukaan pembuluh darah di bawahnya. ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ
.
Antara penyebab bibir kering & pecah2 adlh: ๐Ÿ“Dehidrasi adkh sbb rosak pd sistem organ dalam tubuh & juga bg kesan negatif pd kulit kita. Rajin lah Apply Lips Balm & amalkan 8-12gelas air utk kekalkan kelembapan bibir.
.
๐Ÿ“Elakkn menjilat bibir krn air liur yg berpindah dari mulut ke bibir kita akan merosakkn lapisan kulit bibir yg tipis & mghilangkan kelembapan alaminya.
.
๐Ÿ“ Gigit bibir juga boleh mengancam kesihatan bibir kita. Wktu kita menggigit bibir, gigi akan mengiritasi bibir, membuat lapisannya terkoyak & retak, bahkan hingga berdarah.
.
Bg yg menjdkan salah satu penyebab diatas sbgai satu tabiat, pls elakkn. Mari kita jaga kesihatan bibir dgn Candy Lips Balm ok๐Ÿ˜‰
.
#candy #lipsbalm #candylipsbalm #clb #lipsbalmmurah #coduitmpuncakalam #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #bibirhitam #bibirmengelupas #bibirkering #bibirpecah #bibirsihat #bibirmungil #bibirmontok
. Bibir mmpunyai lapisan โ€˜kulitโ€™ yg sangat tipis. Warna kemerahan dari bibir adlh dari konsentrasi & kedekatan jarak antara lapisan kulit tersebut dgn permukaan pembuluh darah di bawahnya. ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ . Antara penyebab bibir kering & pecah2 adlh: ๐Ÿ“Dehidrasi adkh sbb rosak pd sistem organ dalam tubuh & juga bg kesan negatif pd kulit kita. Rajin lah Apply Lips Balm & amalkan 8-12gelas air utk kekalkan kelembapan bibir. . ๐Ÿ“Elakkn menjilat bibir krn air liur yg berpindah dari mulut ke bibir kita akan merosakkn lapisan kulit bibir yg tipis & mghilangkan kelembapan alaminya. . ๐Ÿ“ Gigit bibir juga boleh mengancam kesihatan bibir kita. Wktu kita menggigit bibir, gigi akan mengiritasi bibir, membuat lapisannya terkoyak & retak, bahkan hingga berdarah. . Bg yg menjdkan salah satu penyebab diatas sbgai satu tabiat, pls elakkn. Mari kita jaga kesihatan bibir dgn Candy Lips Balm ok๐Ÿ˜‰ . #candy  #lipsbalm  #candylipsbalm  #clb  #lipsbalmmurah  #coduitmpuncakalam  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #bibirhitam  #bibirmengelupas  #bibirkering  #bibirpecah  #bibirsihat  #bibirmungil  #bibirmontok 
.
Manfaat kentang utk kulit wajah dah bnyk diketahui & dirasakan. Antara kandungan kentang yg baik utk perawatan kulit wajah adlh Vit A & C, kalsium, zat besi, dll. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“Dapat memelihara keanjalan kulit wajah, Dapat merawat kulit serta wajah.
.
๐Ÿ“Bantu mencegah penuaan dimana dpt kurangkan kerutan2 pd kulit di area wajah
.
๐Ÿ“Kandungan mineral dlm kentang dpt merawat kulit wajah yg bermasalah & peradangan
.
๐Ÿ“Vit C yg dpt membantu dlm mencerahkan kulit wajah, terasa lebih awet muda
.
๐Ÿ“Dapat dimanfaatkan sebgai Scrub utk hapuskan sel2 kulit mati, rasa kulit lebih bersih & juga cerah.
.
Jom manfaatkan. Biar kita cantik bersama ye. ๐Ÿค—๐Ÿค— .
#magicscrub #ms #aquaeyebalm #aeb #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #bijikolestrol #katarak #kulitmengelupas #bneagentselangor #bnecod #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecodsetialam #coduitmpuncakalam
. Manfaat kentang utk kulit wajah dah bnyk diketahui & dirasakan. Antara kandungan kentang yg baik utk perawatan kulit wajah adlh Vit A & C, kalsium, zat besi, dll. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . ๐Ÿ“Dapat memelihara keanjalan kulit wajah, Dapat merawat kulit serta wajah. . ๐Ÿ“Bantu mencegah penuaan dimana dpt kurangkan kerutan2 pd kulit di area wajah . ๐Ÿ“Kandungan mineral dlm kentang dpt merawat kulit wajah yg bermasalah & peradangan . ๐Ÿ“Vit C yg dpt membantu dlm mencerahkan kulit wajah, terasa lebih awet muda . ๐Ÿ“Dapat dimanfaatkan sebgai Scrub utk hapuskan sel2 kulit mati, rasa kulit lebih bersih & juga cerah. . Jom manfaatkan. Biar kita cantik bersama ye. ๐Ÿค—๐Ÿค— . #magicscrub  #ms  #aquaeyebalm  #aeb  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #kulitkering  #bijikolestrol  #katarak  #kulitmengelupas  #bneagentselangor  #bnecod  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecodsetialam  #coduitmpuncakalam 
.
Hai semua, Ni Kyra nak share. Stok Candy Lips Balm sudah habis tau. Agent semua tgh bt Clearance sale utk stok CLB yg seciput2 nih. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ni Kyra nak bt promo utk CLB haaa. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Harga satu CLB RM 22
Tapi kalau korang GRAB dua CLB terus. Korang cuma perlu bayar RM 20 utk satu CLB. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Haa tunggu apa lagi. Jom grabb ye. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ Whatsapp Kyra terus ye, 013-349 1323
.
#candylipsbalm #clb #bibirkering #bibirmengelupas #bibirhitam #bibirpecah #bnecod #bnecodpuncakalam #bnecodselangor #coduitmpuncakalam #bibirmontok #bibirmungil #bibirsihat #bibircantik #bneagent #bneagentselangor
. Hai semua, Ni Kyra nak share. Stok Candy Lips Balm sudah habis tau. Agent semua tgh bt Clearance sale utk stok CLB yg seciput2 nih. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ni Kyra nak bt promo utk CLB haaa. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Harga satu CLB RM 22 Tapi kalau korang GRAB dua CLB terus. Korang cuma perlu bayar RM 20 utk satu CLB. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Haa tunggu apa lagi. Jom grabb ye. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ Whatsapp Kyra terus ye, 013-349 1323 . #candylipsbalm  #clb  #bibirkering  #bibirmengelupas  #bibirhitam  #bibirpecah  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #bnecodselangor  #coduitmpuncakalam  #bibirmontok  #bibirmungil  #bibirsihat  #bibircantik  #bneagent  #bneagentselangor 
Koranggg, dah lunch belumโ“Ni Kyra nak bagitahu korang sume ni. Hari ni hari terakhir utk dpt kan harga promo tau. Selepas ni back to harga normal dah. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jgn nangis tau, susah ni nak grab Harga promo. Kalau korang nak book harga promo ni pun boleh, book hari ni haa. Bayar dlm mggu ni haa. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sempat lagi nih kalau korang nak grab harga promosi Cny nih. Nanti pujuk rayu pun kema grab harga normal tau. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
To order โคต๏ธ
DM or Whatsapp kyra
013-3491323
.
#magicscrub #aquaeyebalm #candylipsbalm #ms #aeb #clb #kulitkusam #kulitkering #matapanda #matalebam #bibirhitam #bibirkering #bnecodpuncakalam #bnecod #bnecodselangor #bnecodsetialam #bneagent #matasihat #kulitcantik #bibirmungil
Koranggg, dah lunch belumโ“Ni Kyra nak bagitahu korang sume ni. Hari ni hari terakhir utk dpt kan harga promo tau. Selepas ni back to harga normal dah. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Jgn nangis tau, susah ni nak grab Harga promo. Kalau korang nak book harga promo ni pun boleh, book hari ni haa. Bayar dlm mggu ni haa. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sempat lagi nih kalau korang nak grab harga promosi Cny nih. Nanti pujuk rayu pun kema grab harga normal tau. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . To order โคต๏ธ DM or Whatsapp kyra 013-3491323 . #magicscrub  #aquaeyebalm  #candylipsbalm  #ms  #aeb  #clb  #kulitkusam  #kulitkering  #matapanda  #matalebam  #bibirhitam  #bibirkering  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bnecodselangor  #bnecodsetialam  #bneagent  #matasihat  #kulitcantik  #bibirmungil 
Hi dearies, Morning๐ŸŒž Ni kyra nak share tips yg Kyra apply utk mengekalkan kesegaran muka & perawatan kulit wajah drpd berjerawat, iaitu dgn membt Masker depd tomato. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Tomato adlh sumber semula jadi bukan saja utk kesihatan, malah utk kecantikan luaran & dalaman, yg penuh dgn Vit A & C. Semakin matang buahnya, semakin banyak lah kandungan vitaminnya. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
๐Ÿ“Manfaat buah tomato dpt lawan radikal bebas akibat asap kenderaan, asap rokok & bahan berbahaya yg masuk dalam tubuh.
.
๐Ÿ“Tomato dpt sejukkan kulit & serap lebihan minyak pd wajah, hasilnya jerawat mengecut & kulit menjadi licin.
.
Haa korang yg xdpt jumpa tomato kt dapur korang tu, boleh lah terus tempek Magic Scrub ye, sbb mengandungi lebih Vitamin A & C, Aloe Vera dll. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Haaa hari ni last ye utk harga promo. Jom whatsapp Kyra ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323
.
#magicscrub #magicscrubbne #ms #jerawat #jeragat #pori #whiteheads #blackhead #bneagent #bnestokis #bnecodselangor #bnecod #bnecodpuncakalam #codselangor #coduitmpuncakalam #bnecodsetialam #beauty #secret
Hi dearies, Morning๐ŸŒž Ni kyra nak share tips yg Kyra apply utk mengekalkan kesegaran muka & perawatan kulit wajah drpd berjerawat, iaitu dgn membt Masker depd tomato. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Tomato adlh sumber semula jadi bukan saja utk kesihatan, malah utk kecantikan luaran & dalaman, yg penuh dgn Vit A & C. Semakin matang buahnya, semakin banyak lah kandungan vitaminnya. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“Manfaat buah tomato dpt lawan radikal bebas akibat asap kenderaan, asap rokok & bahan berbahaya yg masuk dalam tubuh. . ๐Ÿ“Tomato dpt sejukkan kulit & serap lebihan minyak pd wajah, hasilnya jerawat mengecut & kulit menjadi licin. . Haa korang yg xdpt jumpa tomato kt dapur korang tu, boleh lah terus tempek Magic Scrub ye, sbb mengandungi lebih Vitamin A & C, Aloe Vera dll. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Haaa hari ni last ye utk harga promo. Jom whatsapp Kyra ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #jerawat  #jeragat  #pori  #whiteheads  #blackhead  #bneagent  #bnestokis  #bnecodselangor  #bnecod  #bnecodpuncakalam  #codselangor  #coduitmpuncakalam  #bnecodsetialam  #beauty  #secret 
.
Korangg, dah grab belum Set A yg viral niโ“๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ Harga masih lagi RM 70 utk dua produk Bne nih. Aqua Eye Balm & Magic Scrub adlh kombinasi 2 produk yg menjadi permintaan ramai. ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Cuma dengan harga RM 70, korang akan dpt AEB & MS, Diskaun postage guys. Dapat freegift pulakk lagi. Haaa tunggu apa lagi, Jom Grab ramai2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-349 1323
.

#magicscrub #magicscrubbne #ms #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aeb #candylipsbalm #clb #coduitmpuncakalam #post1malaysia #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #bnecod #bneagent #bnestokis #jerawat #jeragat #bijikolestrol #matapanda #matahitam #kulitkering #kulitkusam #bibirhitam #bibirkering #bibirmengelupas #cantik #berseri #bibirmontok #mungil #matasihat
. Korangg, dah grab belum Set A yg viral niโ“๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ Harga masih lagi RM 70 utk dua produk Bne nih. Aqua Eye Balm & Magic Scrub adlh kombinasi 2 produk yg menjadi permintaan ramai. ๐Ÿค—๐Ÿค— . Cuma dengan harga RM 70, korang akan dpt AEB & MS, Diskaun postage guys. Dapat freegift pulakk lagi. Haaa tunggu apa lagi, Jom Grab ramai2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Terus whatsapp Kyra ye ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-349 1323 . #magicscrub  #magicscrubbne  #ms  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aeb  #candylipsbalm  #clb  #coduitmpuncakalam  #post1malaysia  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #bnecod  #bneagent  #bnestokis  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #matapanda  #matahitam  #kulitkering  #kulitkusam  #bibirhitam  #bibirkering  #bibirmengelupas  #cantik  #berseri  #bibirmontok  #mungil  #matasihat 
.
Dearies, Tarikh Promo CNY sales nak tamat dah ni. Korang dah Grab belum. Selepas ni harga ikut yg packaging tauu. Meh book dgn Kyra. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Magic Scrub
Harga Asal RM 45.00
Harga Promo RM 35.00
.
Aqua Eye Balm
Harga Asal RM 45.90
Harga Promo RM 35.00
.
Candy Lips Balm
Harga Asal RM 35
Harga Promo RM 20
.
Haa tunggu apa lagi. Terus whatsapp Kyra ye utk grab set produk BNE. ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323
.
#cnysales #chinesenewyear #sales #magicscrub #aeb #aquaeyebalm #ms #candylipsbalm #clb #matasihat #matacantik #bibirmungil #bibirmontok #kulitsihat #menawan #bnelover #bneagent #bnecodselangor #bnecodpuncakalam #coduitmpuncakalam #codsetiaalam #codselangor #bnecod
. Dearies, Tarikh Promo CNY sales nak tamat dah ni. Korang dah Grab belum. Selepas ni harga ikut yg packaging tauu. Meh book dgn Kyra. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Magic Scrub Harga Asal RM 45.00 Harga Promo RM 35.00 . Aqua Eye Balm Harga Asal RM 45.90 Harga Promo RM 35.00 . Candy Lips Balm Harga Asal RM 35 Harga Promo RM 20 . Haa tunggu apa lagi. Terus whatsapp Kyra ye utk grab set produk BNE. ๐Ÿค—๐Ÿค— . Bg yg berminat, boleh terus wasep Kyra ๐Ÿ‘‰๐Ÿป013-3491323 . #cnysales  #chinesenewyear  #sales  #magicscrub  #aeb  #aquaeyebalm  #ms  #candylipsbalm  #clb  #matasihat  #matacantik  #bibirmungil  #bibirmontok  #kulitsihat  #menawan  #bnelover  #bneagent  #bnecodselangor  #bnecodpuncakalam  #coduitmpuncakalam  #codsetiaalam  #codselangor  #bnecod