an online Instagram web viewer

#bneagent medias

Photos

Selamat malam semuaa. Sweet dream ๐Ÿ˜ช
Selamat malam semuaa. Sweet dream ๐Ÿ˜ช
3 HARI EYEBAG HILANG!

Lepas ni jangan stress2 lagi tau. Eyebag tu kalau tak dirawat mmg akan stay bengkak je sampai bila2. Kak ayda bagi jalan penyelesaian untuk korang. Simpan je satu aqua eye balm.

Setiap pagi lepas mandi calit sekali bawah mata. Takyah banyak2 pun dah cukup utk bagi kesegaran pd mata korang.

Kalau korang berminat nak try, boleh DM kak ayda ataupun โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)

#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #bneagent #bnecodkualalumpur #eyebag
3 HARI EYEBAG HILANG! Lepas ni jangan stress2 lagi tau. Eyebag tu kalau tak dirawat mmg akan stay bengkak je sampai bila2. Kak ayda bagi jalan penyelesaian untuk korang. Simpan je satu aqua eye balm. Setiap pagi lepas mandi calit sekali bawah mata. Takyah banyak2 pun dah cukup utk bagi kesegaran pd mata korang. Kalau korang berminat nak try, boleh DM kak ayda ataupun โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #bneagent  #bnecodkualalumpur  #eyebag 
AQUA EYE BALM BY BNE
.
1. Memudarkan lingkaran gelap bawah mata (dark circle)
2. Mengurangkan kesan sembab (eyebag)
3. Mengecutkan biji kolestrol
4. Mengelakkan mata nampak letih, kusam dan tak bermaya
5. Mengurangkan garis2 penuaan dan kedut halus sekitar mata
6. Mengecutkan jerawat
7. Melembabkan wajah
.
Berminat untuk order โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
.
๐Ÿ“ Postage weekdays seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #bneagent #bnecodkualalumpur #eyebag
AQUA EYE BALM BY BNE . 1. Memudarkan lingkaran gelap bawah mata (dark circle) 2. Mengurangkan kesan sembab (eyebag) 3. Mengecutkan biji kolestrol 4. Mengelakkan mata nampak letih, kusam dan tak bermaya 5. Mengurangkan garis2 penuaan dan kedut halus sekitar mata 6. Mengecutkan jerawat 7. Melembabkan wajah . Berminat untuk order โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) . ๐Ÿ“ Postage weekdays seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #bneagent  #bnecodkualalumpur  #eyebag 
Dark cirlce hilang dengan aqua eye balm!!
.
Walaupun nampak sikit sbb 30gm je, jangan tak percaya kalau dia mampu hilangkan masalah korang tu.
.
Selain dari guna untuk mata, boleh jugak guna utk muka. Multi function lah kata kan. Memang tak rugi kalau grab satu. Standby untuk kegunaan di masa2 kecemasan, hehe.
.
Berminat untuk order โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
.
๐Ÿ“ Postage weekdays seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #bneagent #bnecodkualalumpur #eyebag
Dark cirlce hilang dengan aqua eye balm!! . Walaupun nampak sikit sbb 30gm je, jangan tak percaya kalau dia mampu hilangkan masalah korang tu. . Selain dari guna untuk mata, boleh jugak guna utk muka. Multi function lah kata kan. Memang tak rugi kalau grab satu. Standby untuk kegunaan di masa2 kecemasan, hehe. . Berminat untuk order โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) . ๐Ÿ“ Postage weekdays seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #bneagent  #bnecodkualalumpur  #eyebag 
Nak mata menawan + kulit cantik? .
.
Walaweyhh giler koo tak nak. Laki perempuan semua nak kulit cantik tau. Bila ditanya ramai yang nak kulit natural beauty. Bukan sebab mekap.
.
.
Ha meh sini syaz nak suggest cikit set gorgeous yang menjadi pilihan ramai orang iaitu magic scrub + aqua eye balm. Eyebag hilang kulit makin peloless.. Perfect combination ๐Ÿ˜˜
.
.
Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Nak mata menawan + kulit cantik? . . Walaweyhh giler koo tak nak. Laki perempuan semua nak kulit cantik tau. Bila ditanya ramai yang nak kulit natural beauty. Bukan sebab mekap. . . Ha meh sini syaz nak suggest cikit set gorgeous yang menjadi pilihan ramai orang iaitu magic scrub + aqua eye balm. Eyebag hilang kulit makin peloless.. Perfect combination ๐Ÿ˜˜ . . Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
PENTINGKAN PENJAGAAN KULIT, MATA DAN BIBIR YANG CANTIK. .
.
Korang yang pentingkan semua penjagaan kulit, mata dan bibir memang wajib sangat grab full set ni tau. Sampai customer yang guna 3 item ni tak larat nak explain tau. .
.
Ape tunggu lagi? Jom dapatkan set terbaik ni sekarang! Jangan tangguh lagi.
.
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
PENTINGKAN PENJAGAAN KULIT, MATA DAN BIBIR YANG CANTIK. . . Korang yang pentingkan semua penjagaan kulit, mata dan bibir memang wajib sangat grab full set ni tau. Sampai customer yang guna 3 item ni tak larat nak explain tau. . . Ape tunggu lagi? Jom dapatkan set terbaik ni sekarang! Jangan tangguh lagi. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
JERAWAT? STRESS? .
.
Selesaikan cepat dengan magic scrub. Jangan tangguh-tangguh lagi. Masalah korang confirm akan setel semudah ABC ! .
.
Tau tak yang magic scrub berfungsi untuk merawat masalah jerawat. Dari yang kritikal ataupun yang biasa. Semua jenis kulit boleh pakai termasuklah kulit sensitif. .
.
Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
JERAWAT? STRESS? . . Selesaikan cepat dengan magic scrub. Jangan tangguh-tangguh lagi. Masalah korang confirm akan setel semudah ABC ! . . Tau tak yang magic scrub berfungsi untuk merawat masalah jerawat. Dari yang kritikal ataupun yang biasa. Semua jenis kulit boleh pakai termasuklah kulit sensitif. . . Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
๐Ÿ€KEBAIKKAN๐Ÿ€
1)Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 
2) Mengecilkan liang pori 
3) Menyingkirkan sel kulit mati 
4) Mengecutkan jerawat 
5) Mengurangkan parut jerawat 
6) Memutihkan & melembutkan kulit 
7) Melembabkan kulit 
8) Menyingkirkan bintik-bintik hitam
.
.
๐Ÿ€BAHAN๐Ÿ€
1) Vitamin C 
2) Vitamin E 
3) Tea Tree (penjagaan jerawat) 
4) Arbutin (untuk memutihkan) 
5) Peppermint (menyejukkan) 
6) Ekstark Yeast (untuk melembapkan) 
7) Alovera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 
8) Serta bahan yang dibenarkan
.
.
Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
๐Ÿ€KEBAIKKAN๐Ÿ€ 1)Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 2) Mengecilkan liang pori 3) Menyingkirkan sel kulit mati 4) Mengecutkan jerawat 5) Mengurangkan parut jerawat 6) Memutihkan & melembutkan kulit 7) Melembabkan kulit 8) Menyingkirkan bintik-bintik hitam . . ๐Ÿ€BAHAN๐Ÿ€ 1) Vitamin C 2) Vitamin E 3) Tea Tree (penjagaan jerawat) 4) Arbutin (untuk memutihkan) 5) Peppermint (menyejukkan) 6) Ekstark Yeast (untuk melembapkan) 7) Alovera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 8) Serta bahan yang dibenarkan . . Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
MUKA JADI LEMBAB DAN LEMBUT. .
.
Siapa yang tak nak kan kulit muka lembab selalu? Bila diusap pipu tu rasa lembut je. .
.
Dengan magic scrub korang dah boleh rasa tailu dapat kulit lembab dan lembut tu. Sekali sental je lepas korang cuci muka dah boleh rasa kulit lembut gila macam kulit baby. .
.
Lagi kalau ada masalah whitehead/blackhead. InshaAllah magic scrub boleh settle kan. .
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
MUKA JADI LEMBAB DAN LEMBUT. . . Siapa yang tak nak kan kulit muka lembab selalu? Bila diusap pipu tu rasa lembut je. . . Dengan magic scrub korang dah boleh rasa tailu dapat kulit lembab dan lembut tu. Sekali sental je lepas korang cuci muka dah boleh rasa kulit lembut gila macam kulit baby. . . Lagi kalau ada masalah whitehead/blackhead. InshaAllah magic scrub boleh settle kan. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Aqua Eye Balm!
.
๐Ÿ€ Tidak Berminyak
๐Ÿ€ Mudah meresap
๐Ÿ€ Menganjalkan
๐Ÿ€ Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
๐ŸŒš Makeup Base
๐ŸŒš Night Cream
๐ŸŒš Moisturiser
๐ŸŒš Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado
๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen
๐Ÿ’ฅ Red Ginseng
๐Ÿ’ฅ Vitamin C
๐Ÿ’ฅ Vitamin E
๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda๐Ÿผ #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Aqua Eye Balm! . ๐Ÿ€ Tidak Berminyak ๐Ÿ€ Mudah meresap ๐Ÿ€ Menganjalkan ๐Ÿ€ Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan ๐ŸŒš Makeup Base ๐ŸŒš Night Cream ๐ŸŒš Moisturiser ๐ŸŒš Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado ๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen ๐Ÿ’ฅ Red Ginseng ๐Ÿ’ฅ Vitamin C ๐Ÿ’ฅ Vitamin E ๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda ๐Ÿผ #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
AQUA EYE BALM KIRIM YANG JIMAT DAN BERBALOI BALOI.
.
.
Siapa sini ada masalah eyebag? Dark circle/mata panda? Boleh cepat-cepat guna aqua eye balm ni tau. Paling paling jadi kegilaan ramai krim ni. Sebab apa?? .
.
Tengokla tuu. Krim ni multifunction pulak. Boleh jadikan pelbagai kegunaan.  Sebekas boleh tahan 2 3 bulan dan keatas sebab just apply shikit jep. Tak melekit dan terus meresap. .
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
AQUA EYE BALM KIRIM YANG JIMAT DAN BERBALOI BALOI. . . Siapa sini ada masalah eyebag? Dark circle/mata panda? Boleh cepat-cepat guna aqua eye balm ni tau. Paling paling jadi kegilaan ramai krim ni. Sebab apa?? . . Tengokla tuu. Krim ni multifunction pulak. Boleh jadikan pelbagai kegunaan. Sebekas boleh tahan 2 3 bulan dan keatas sebab just apply shikit jep. Tak melekit dan terus meresap. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Sampai bile nak make up tebal ?
Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate
Cuba Aqua eya balm ?
Ramai yang dah happy &
Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB 
Pasti jatuh cinta..ye kan?

Tahan 2 bulan tau beb!
Dengan harga rm45.90 jeeee
JIMAT ke JIMAT ?
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Sampai bile nak make up tebal ? Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate Cuba Aqua eya balm ? Ramai yang dah happy & Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB Pasti jatuh cinta..ye kan? Tahan 2 bulan tau beb! Dengan harga rm45.90 jeeee JIMAT ke JIMAT ? . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Kenapa masih ragu ?
Dah banyak testimoni tau
Ramai yang dah berjaya
Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa tunggu orang lain cantik
Baru awak nak cuba ?
Kalau sama sama cuba
Kan best ..sama sama cantik
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
#viral
#kasiviral 
#kekechallenge 
#terlajaklaris 
#kitaok 
#tunmahathir
Kenapa masih ragu ? Dah banyak testimoni tau Ramai yang dah berjaya Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kenapa tunggu orang lain cantik Baru awak nak cuba ? Kalau sama sama cuba Kan best ..sama sama cantik . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #viral  #kasiviral  #kekechallenge  #terlajaklaris  #kitaok  #tunmahathir 
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
#kitaok
#viral
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #kitaok  #viral 
Kulit kusam?  Jangan risau lah uolls. Magic scrub kan adee ๐ŸŒธ. Dia boleh bantu selesaikan masalah kukit korang smbil mencerahkan wajah sekali. Sebab ada EXTRA WHITENING dalam scrub BNE ni. Best kann kann kann??
Kulit kusam? Jangan risau lah uolls. Magic scrub kan adee ๐ŸŒธ. Dia boleh bantu selesaikan masalah kukit korang smbil mencerahkan wajah sekali. Sebab ada EXTRA WHITENING dalam scrub BNE ni. Best kann kann kann??
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Sampai bile nak make up tebal ?
Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate
Cuba Aqua eya balm ?
Ramai yang dah happy &
Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB 
Pasti jatuh cinta..ye kan?

Tahan 2 bulan tau beb!
Dengan harga rm45.90 jeeee
JIMAT ke JIMAT ?
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Sampai bile nak make up tebal ? Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate Cuba Aqua eya balm ? Ramai yang dah happy & Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB Pasti jatuh cinta..ye kan? Tahan 2 bulan tau beb! Dengan harga rm45.90 jeeee JIMAT ke JIMAT ? Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
NIGHT CREAM
.
.
Ehh nak tidur dah ke? Ha sebelum tidur tu apply aqua eye balm as night cream tau. Hah?? Tak percaya?? .
.
Betol la tak kan syaz nak tipu. Aqua eye balm ni boleh dijadikan sebagai night cream jugak. Apply 1 muka dan dekat jerawat, esok cer tengok jerawat mula mengecut.
NIGHT CREAM . . Ehh nak tidur dah ke? Ha sebelum tidur tu apply aqua eye balm as night cream tau. Hah?? Tak percaya?? . . Betol la tak kan syaz nak tipu. Aqua eye balm ni boleh dijadikan sebagai night cream jugak. Apply 1 muka dan dekat jerawat, esok cer tengok jerawat mula mengecut.
WAJAH LEBIH BERSERI LIKE MAGIC
.
.
Ehh en abang pon dah tegur makin cantik ni. Dah mula nak korek rahsia kecantikkan isteri tercinta. Alahh, cik kak guna aqua eye balm dengan magic scrub la. .
.
Wajah makin berseri, eyebag dan mata panda pon hilang. Syokk habislah 2 item hot ni. .
.
Nak order??
๐Ÿ“ฒ 0134194985
WAJAH LEBIH BERSERI LIKE MAGIC . . Ehh en abang pon dah tegur makin cantik ni. Dah mula nak korek rahsia kecantikkan isteri tercinta. Alahh, cik kak guna aqua eye balm dengan magic scrub la. . . Wajah makin berseri, eyebag dan mata panda pon hilang. Syokk habislah 2 item hot ni. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Check this testimoni guyzz
Check this testimoni guyzz
MATA PANDA HILANG + JERAWAT MAKIN KURANG
.
.
Ambik masa seminggu ja untuk hilangkan mata panda. Kalau tak bukan main susah nak hilang. Macam-macam guna tapi tak dak kesan. Nasib baik ada aqua eye balm yang boleh bntu untuk hilangkan mata panda. .
.
Gabungan dengan magic scrub pulak boleh kurangkan jerawat timbul dekat wajah. Lembut je scrub ni tapi mampu melawan mr.J.. .
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
MATA PANDA HILANG + JERAWAT MAKIN KURANG . . Ambik masa seminggu ja untuk hilangkan mata panda. Kalau tak bukan main susah nak hilang. Macam-macam guna tapi tak dak kesan. Nasib baik ada aqua eye balm yang boleh bntu untuk hilangkan mata panda. . . Gabungan dengan magic scrub pulak boleh kurangkan jerawat timbul dekat wajah. Lembut je scrub ni tapi mampu melawan mr.J.. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Sampai bile nak make up tebal ?
Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate
Cuba Aqua eya balm ?
Ramai yang dah happy &
Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB 
Pasti jatuh cinta..ye kan?

Tahan 2 bulan tau beb!
Dengan harga rm45.90 jeeee
JIMAT ke JIMAT ?
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Sampai bile nak make up tebal ? Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate Cuba Aqua eya balm ? Ramai yang dah happy & Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB Pasti jatuh cinta..ye kan? Tahan 2 bulan tau beb! Dengan harga rm45.90 jeeee JIMAT ke JIMAT ? Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

EYE BALM NO 1 MALAYSIA ๐Ÿ™ˆ
HARGA MAMPU MILIK

Tapi boleh juga di jadikan sebagai

BASED MAKE UP 
NIGHT CREAM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Cara kegunaan AEB

Calitkan aeb dan sapu rata di kawasan mata iaitu kelopak dan dibawah mata..sapu hingga meresap

PAKAI SETIAP HARI UNTUK KESAN CEPAT โœจPAGI
โœจ SEBELUM MAKE UP
โœจ SEBELUM TIDURRamai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes EYE BALM NO 1 MALAYSIA ๐Ÿ™ˆ HARGA MAMPU MILIK Tapi boleh juga di jadikan sebagai BASED MAKE UP NIGHT CREAM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cara kegunaan AEB Calitkan aeb dan sapu rata di kawasan mata iaitu kelopak dan dibawah mata..sapu hingga meresap PAKAI SETIAP HARI UNTUK KESAN CEPAT โœจPAGI โœจ SEBELUM MAKE UP โœจ SEBELUM TIDURRamai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Sampai bile nak make up tebal ?
Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate
Cuba Aqua eya balm ?
Ramai yang dah happy &
Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB 
Pasti jatuh cinta..ye kan?

Tahan 2 bulan tau beb!
Dengan harga rm45.90 jeeee
JIMAT ke JIMAT ?
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Sampai bile nak make up tebal ? Untuk sorok kan dark circle @ gelap bawah mata tuuu ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” Dari kite sorokkan ape kate Cuba Aqua eya balm ? Ramai yang dah happy & Berpuas hati..seronoknya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Siapa dah cuba AEB Pasti jatuh cinta..ye kan? Tahan 2 bulan tau beb! Dengan harga rm45.90 jeeee JIMAT ke JIMAT ? Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Check this testimoni guyzz #magicscrub
Check this testimoni guyz
Check this testimoni guyz
BIJI KOLESTROL DAN GELAP BAWAH MATA MAKIN KURANG
.
.
Ramai yang tak percaya biji kolestrol pon boleh dihapuskan bila guna aqua eye balm ni. .
.
Tapi ni real tau. Memang ada jee customer kami yang guna memang hilang. Dan paling nest dark circle, eyebag semua tu pon lenyap sama. .
.
Aqua eye balm bukan sahaja untuk mata. Tapi jenis multifunction yang boleh digunakan sebagai
.
.
๐ŸŒธ Moisturizer
๐ŸŒธ Based mekap
๐ŸŒธ Krim malam
๐ŸŒธ Anti kedutan
๐ŸŒธ Anti aging
.
Ha tunggu apa lagi? Jom order sekarang. Ada OFFER tau syaz tengah buat. 25% syaz belanja. .
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
BIJI KOLESTROL DAN GELAP BAWAH MATA MAKIN KURANG . . Ramai yang tak percaya biji kolestrol pon boleh dihapuskan bila guna aqua eye balm ni. . . Tapi ni real tau. Memang ada jee customer kami yang guna memang hilang. Dan paling nest dark circle, eyebag semua tu pon lenyap sama. . . Aqua eye balm bukan sahaja untuk mata. Tapi jenis multifunction yang boleh digunakan sebagai . . ๐ŸŒธ Moisturizer ๐ŸŒธ Based mekap ๐ŸŒธ Krim malam ๐ŸŒธ Anti kedutan ๐ŸŒธ Anti aging . Ha tunggu apa lagi? Jom order sekarang. Ada OFFER tau syaz tengah buat. 25% syaz belanja. . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
3 in 1
Sangat WOW !!
.
Hakak dah cuba
Kawan2 hakak pon dah
Yg cantik makin cantik
Yg ada mslh kulit makin ok
.
99% customer yang 1st time cuba
Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Dengan Aqua Eye ni tau
.
Awak tu belum ada lagi kan ?
Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
3 in 1 Sangat WOW !! . Hakak dah cuba Kawan2 hakak pon dah Yg cantik makin cantik Yg ada mslh kulit makin ok . 99% customer yang 1st time cuba Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ Dengan Aqua Eye ni tau . Awak tu belum ada lagi kan ? Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !!
.
Sebab ape hakak kate hebat ?
Sebab AQUA EYE BALM mampu
Bantu dan selesai kan masalah
Area mata korang beb
.
Tak percaya ?
Beli 1 cuba dulu
Konsisten guna dan sapu
In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โœ”Eye bag
โœ”Dark circle
โœ”Biji kolestrol
โœ”Kedutan tepi mata
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
Promosi : RM40
Harga asal : RM49.50
FREE GIFT
FREE COD
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum 
#kitaok
#terlajaklaris
#viral
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !! . Sebab ape hakak kate hebat ? Sebab AQUA EYE BALM mampu Bantu dan selesai kan masalah Area mata korang beb . Tak percaya ? Beli 1 cuba dulu Konsisten guna dan sapu In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ”Eye bag โœ”Dark circle โœ”Biji kolestrol โœ”Kedutan tepi mata . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . Promosi : RM40 Harga asal : RM49.50 FREE GIFT FREE COD . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #kitaok  #terlajaklaris  #viral 
Untuk aqua eye balm hanya 11 box yang pertama sahaja yang akan dapat tawaran september dari syaz. Box yang ke-12 normal price and normal postage. .
.
Issshhhhh rugi ya mattt la kalau tak grab sekarang. Ku tunggumu di sebelah acc maybank2u ๐Ÿ˜œ
.
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
Untuk aqua eye balm hanya 11 box yang pertama sahaja yang akan dapat tawaran september dari syaz. Box yang ke-12 normal price and normal postage. . . Issshhhhh rugi ya mattt la kalau tak grab sekarang. Ku tunggumu di sebelah acc maybank2u ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Tawaran bulan september masih berjalan gaiss.. Yang mana belum cuba aqua eye balm boleh grab masa ni lah. Walaupun loose item ialah harga normal tapi dont woreyy sebab syaz akan belanja 25% dari harga postage uolls.
.
.
Kalau nak lagi jimat kena grab set Combo la yee. Dapat less price, less postage dan free gift. .
.
Tawaran terhad kepada LIMITED STOK sahaja. .
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
Tawaran bulan september masih berjalan gaiss.. Yang mana belum cuba aqua eye balm boleh grab masa ni lah. Walaupun loose item ialah harga normal tapi dont woreyy sebab syaz akan belanja 25% dari harga postage uolls. . . Kalau nak lagi jimat kena grab set Combo la yee. Dapat less price, less postage dan free gift. . . Tawaran terhad kepada LIMITED STOK sahaja. . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
5 in 1
Sangat WOW !!
.
Hakak dah cuba
Kawan2 hakak pon dah
Yg cantik makin cantik
Yg ada mslh kulit makin ok..Alhamdulillah
.
99% customer yang 1st time cuba
Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Dengan Aqua Eye ni tau
.
Awak tu belum ada lagi kan ?
Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
5 in 1 Sangat WOW !! . Hakak dah cuba Kawan2 hakak pon dah Yg cantik makin cantik Yg ada mslh kulit makin ok..Alhamdulillah . 99% customer yang 1st time cuba Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ Dengan Aqua Eye ni tau . Awak tu belum ada lagi kan ? Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
5 in 1
Sangat WOW !!
.
Hakak dah cuba
Kawan2 hakak pon dah
Yg cantik makin cantik
Yg ada mslh kulit makin ok
.
99% customer yang 1st time cuba
Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Dengan Aqua Eye ni tau
.
Awak tu belum ada lagi kan ?
Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
5 in 1 Sangat WOW !! . Hakak dah cuba Kawan2 hakak pon dah Yg cantik makin cantik Yg ada mslh kulit makin ok . 99% customer yang 1st time cuba Semua nya jatuh cinta ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ Dengan Aqua Eye ni tau . Awak tu belum ada lagi kan ? Tunggu ape lagi..cepat wasap hakak . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
TAWARAN SEPTEMBER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
Semperna bulan bezday syaz, nak bagi diskaun postage + free gift dekat uolls. Setiap pembelian MATCHALOSS dan semua produk BNE layak untuk dapat tawaran ini. .
.
Kalau ambik set combo syaz bagi DISKAUN PRICE, DISKAUN POSTAGE + FREE GIFT. Haa berbaloii baloii kan. .
.
Tapi tawaran ni sah untuk LIMITED STOCK sahaja. .
.
Aqua eye balm - 11 box, magic scrub - 6 box, candy lips balm - 9 box dan matchaloss - 2 botol.
.
.
Siapa cepat dia dapat tau. Cepat jangan lepaskan peluang ini. ๐Ÿ“ฒ 0134194985
TAWARAN SEPTEMBER ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Semperna bulan bezday syaz, nak bagi diskaun postage + free gift dekat uolls. Setiap pembelian MATCHALOSS dan semua produk BNE layak untuk dapat tawaran ini. . . Kalau ambik set combo syaz bagi DISKAUN PRICE, DISKAUN POSTAGE + FREE GIFT. Haa berbaloii baloii kan. . . Tapi tawaran ni sah untuk LIMITED STOCK sahaja. . . Aqua eye balm - 11 box, magic scrub - 6 box, candy lips balm - 9 box dan matchaloss - 2 botol. . . Siapa cepat dia dapat tau. Cepat jangan lepaskan peluang ini. ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Now RM45.90 only
๐Ÿ›ตFREE C.O.D
๐ŸŽFREE GIFT
๐ŸššPostage Add RM5

#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Now RM45.90 only ๐Ÿ›ตFREE C.O.D ๐ŸŽFREE GIFT ๐ŸššPostage Add RM5 #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
WOWW !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
1botol Aqua Eye
Guna hingga 3 bulan ?
Lamanyaaaa..
.
Best la AEB ni 
Super duper JIMAT
Hasil nye pon sangan WOW !
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
Now RM45.90 only
Postage add RM5
FREE C.O.D
FREE GIFT
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
WOWW !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ 1botol Aqua Eye Guna hingga 3 bulan ? Lamanyaaaa.. . Best la AEB ni Super duper JIMAT Hasil nye pon sangan WOW ! . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . Now RM45.90 only Postage add RM5 FREE C.O.D FREE GIFT . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Kenapa masih ragu ?
Dah banyak testimoni tau
Ramai yang dah berjaya
Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa tunggu orang lain cantik
Baru awak nak cuba ?
Kalau sama sama cuba
Kan best ..sama sama cantik
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
#viral
#kasiviral 
#kekechallenge 
#terlajaklaris 
#kitaok 
#tunmahathir
Kenapa masih ragu ? Dah banyak testimoni tau Ramai yang dah berjaya Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kenapa tunggu orang lain cantik Baru awak nak cuba ? Kalau sama sama cuba Kan best ..sama sama cantik . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #viral  #kasiviral  #kekechallenge  #terlajaklaris  #kitaok  #tunmahathir 
Perkara paling stress bila nak cover parut dekat wajah. Siapa macam ni? .
.
Nak kena pakai pondation kasi tebal berinci inci muka tu. Baru lah elok moleknua tertutup parut.
.
.
Selamat tau ada magic scrub ni. Sebab takpayah nak beria tempek pondation tebal lagi pasni. Cuma kena rajin scrub jee boleh hilangkan masalah parut tu. .
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Perkara paling stress bila nak cover parut dekat wajah. Siapa macam ni? . . Nak kena pakai pondation kasi tebal berinci inci muka tu. Baru lah elok moleknua tertutup parut. . . Selamat tau ada magic scrub ni. Sebab takpayah nak beria tempek pondation tebal lagi pasni. Cuma kena rajin scrub jee boleh hilangkan masalah parut tu. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
SET PALING LARIS!
.
.
Kenapa set ni jadi yang paling laris ? Sebab hampa boleh cantik dari muka sampai ke kaki tau . Kalau hampa ada masalah kulit berminyak, kulit kusam, blackhead dan whitehead . Lepastu ada pulak dark circle , eye bag berkilo . Tambah pulak bibir cepat kering dan gelap. .
.
Syaz sarankan hampa grab set combo paling lajusss ni . Memang jadi rebutan . Zassssssss sepantas kilat orang grab combo ni . Sangat rugi kalau korang tak grab tau. Harga special syaz bagi kalau grab set combo ni .
.
.
Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
SET PALING LARIS! . . Kenapa set ni jadi yang paling laris ? Sebab hampa boleh cantik dari muka sampai ke kaki tau . Kalau hampa ada masalah kulit berminyak, kulit kusam, blackhead dan whitehead . Lepastu ada pulak dark circle , eye bag berkilo . Tambah pulak bibir cepat kering dan gelap. . . Syaz sarankan hampa grab set combo paling lajusss ni . Memang jadi rebutan . Zassssssss sepantas kilat orang grab combo ni . Sangat rugi kalau korang tak grab tau. Harga special syaz bagi kalau grab set combo ni . . . Nak order? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !!
.
Sebab ape hakak kate hebat ?
Sebab AQUA EYE BALM mampu
Bantu dan selesai kan masalah
Area mata korang beb
.
Tak percaya ?
Beli 1 cuba dulu
Konsisten guna dan sapu
In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Eye bag
Dark circle
Biji kolestrol
Kedutan tepi mata
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !! . Sebab ape hakak kate hebat ? Sebab AQUA EYE BALM mampu Bantu dan selesai kan masalah Area mata korang beb . Tak percaya ? Beli 1 cuba dulu Konsisten guna dan sapu In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Eye bag Dark circle Biji kolestrol Kedutan tepi mata . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Dark Circle hilang dengan oleskan Aqua Eye Balm. Aqua eye balm nie best, malahan .
๐Ÿ€ Tidak Berminyak
๐Ÿ€ Mudah meresap
๐Ÿ€ Menganjalkan
๐Ÿ€ Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
๐ŸŒš Makeup Base
๐ŸŒš Night Cream
๐ŸŒš Moisturiser
๐ŸŒš Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado
๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen
๐Ÿ’ฅ Red Ginseng
๐Ÿ’ฅ Vitamin C
๐Ÿ’ฅ Vitamin E
๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda๐Ÿผ #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Dark Circle hilang dengan oleskan Aqua Eye Balm. Aqua eye balm nie best, malahan . ๐Ÿ€ Tidak Berminyak ๐Ÿ€ Mudah meresap ๐Ÿ€ Menganjalkan ๐Ÿ€ Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan ๐ŸŒš Makeup Base ๐ŸŒš Night Cream ๐ŸŒš Moisturiser ๐ŸŒš Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado ๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen ๐Ÿ’ฅ Red Ginseng ๐Ÿ’ฅ Vitamin C ๐Ÿ’ฅ Vitamin E ๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda ๐Ÿผ #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
WOOT WOOT WOOT!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Penangan #MATCHALOSS sebotol setengah sahaja! Terus hilang berat badan! Wow road to slim!
.
.
Berat badan dari 58.8 kg tinggal 57 kg sahaja tanpa diet melampau. Just drink drink ayaq hijoooo ni jaaa beb! Dah la rasa pun pun sedap namateyyyy. .
.
If uolls betul betul control calorie intake, memang berat badan uolls cepat turun. Percaya lahhh den cakap bonarrrr ni haaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
ON TAK ON??
.
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
WOOT WOOT WOOT!! ๐Ÿ˜ฑ . . Penangan #MATCHALOSS  sebotol setengah sahaja! Terus hilang berat badan! Wow road to slim! . . Berat badan dari 58.8 kg tinggal 57 kg sahaja tanpa diet melampau. Just drink drink ayaq hijoooo ni jaaa beb! Dah la rasa pun pun sedap namateyyyy. . . If uolls betul betul control calorie intake, memang berat badan uolls cepat turun. Percaya lahhh den cakap bonarrrr ni haaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ON TAK ON?? . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)

#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebag #magicscrub #bneagent #bnecodcheras #bnecodampang #bnecodkualalumpur
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค— . Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebag  #magicscrub  #bneagent  #bnecodcheras  #bnecodampang  #bnecodkualalumpur 
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)

#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebag #magicscrub #bneagent #bnecodcheras #bnecodampang #bnecodkualalumpur
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค— . Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebag  #magicscrub  #bneagent  #bnecodcheras  #bnecodampang  #bnecodkualalumpur 
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)

#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebag #magicscrub #bneagent #bnecodcheras #bnecodampang #bnecodkualalumpur
LAST DAY PROMO โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Yang mana dah lama usha aqua eye balm ke, candy lip balm ke, magic scrub ke, skrg adalah masa yg sgt sesuai utk korang grab ye. Lepas ni boleh la tampil bergaya dgn kulit yg sihat, yg flawless, baru lah confident nak selfie puas puas! ๐Ÿค—๐Ÿค— . Kalau korang nak order, boleh DM kak ayda ataupun direct โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebag  #magicscrub  #bneagent  #bnecodcheras  #bnecodampang  #bnecodkualalumpur 
CUSTOMER HAPPY, KAK AYDA PUN HAPPY!

Kenapa kak ayda happy? Tengok la customer cakap ape.  Baru tiga hari guna aqua eye balm dark circle dah semakin berkurangan! Mata pun nampak fresh, dah tak kusam lesu giteww. ๐Ÿ˜

Dah jenuh guna macam2 produk tapi kulit tetap breakout? Selalu tukar2 produk sampai kulit rosak teruk?

Apa kata mulai skrg, tukar skincare harian korang kpd produk2 BNE? Harga berpatutan, hasil pun memuaskan hati. Dah ramai customer berpuas hati dgn produk2 BNE.

Berminat untuk order โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
.
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #mukakusam #eyebag #darkcircles #bneagent #bnecodkualalumpur
CUSTOMER HAPPY, KAK AYDA PUN HAPPY! Kenapa kak ayda happy? Tengok la customer cakap ape. Baru tiga hari guna aqua eye balm dark circle dah semakin berkurangan! Mata pun nampak fresh, dah tak kusam lesu giteww. ๐Ÿ˜ Dah jenuh guna macam2 produk tapi kulit tetap breakout? Selalu tukar2 produk sampai kulit rosak teruk? Apa kata mulai skrg, tukar skincare harian korang kpd produk2 BNE? Harga berpatutan, hasil pun memuaskan hati. Dah ramai customer berpuas hati dgn produk2 BNE. Berminat untuk order โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) . ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #mukakusam  #eyebag  #darkcircles  #bneagent  #bnecodkualalumpur 
Aqua Eye Balm!
.
๐Ÿ€ Tidak Berminyak
๐Ÿ€ Mudah meresap
๐Ÿ€ Menganjalkan
๐Ÿ€ Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
๐ŸŒš Makeup Base
๐ŸŒš Night Cream
๐ŸŒš Moisturiser
๐ŸŒš Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado
๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen
๐Ÿ’ฅ Red Ginseng
๐Ÿ’ฅ Vitamin C
๐Ÿ’ฅ Vitamin E
๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda๐Ÿผ #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Aqua Eye Balm! . ๐Ÿ€ Tidak Berminyak ๐Ÿ€ Mudah meresap ๐Ÿ€ Menganjalkan ๐Ÿ€ Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan ๐ŸŒš Makeup Base ๐ŸŒš Night Cream ๐ŸŒš Moisturiser ๐ŸŒš Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado ๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen ๐Ÿ’ฅ Red Ginseng ๐Ÿ’ฅ Vitamin C ๐Ÿ’ฅ Vitamin E ๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda ๐Ÿผ #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
Aqua Eye Balm!
.
๐Ÿ€ Tidak Berminyak
๐Ÿ€ Mudah meresap
๐Ÿ€ Menganjalkan
๐Ÿ€ Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
๐ŸŒš Makeup Base
๐ŸŒš Night Cream
๐ŸŒš Moisturiser
๐ŸŒš Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado
๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen
๐Ÿ’ฅ Red Ginseng
๐Ÿ’ฅ Vitamin C
๐Ÿ’ฅ Vitamin E
๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda๐Ÿผ #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Aqua Eye Balm! . ๐Ÿ€ Tidak Berminyak ๐Ÿ€ Mudah meresap ๐Ÿ€ Menganjalkan ๐Ÿ€ Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan ๐ŸŒš Makeup Base ๐ŸŒš Night Cream ๐ŸŒš Moisturiser ๐ŸŒš Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi ๐Ÿ’ฅ Avocado ๐Ÿ’ฅ Bird Nest Collagen ๐Ÿ’ฅ Red Ginseng ๐Ÿ’ฅ Vitamin C ๐Ÿ’ฅ Vitamin E ๐Ÿ’ฅ Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda ๐Ÿผ #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
BLACKHEAD WHITEHEAD SENANG KELUAR. JERAWAT PUN DAH MEKIN KURANG
.
.
Punyalah best jadi pengguna magic scrub. Jerawat pun kasi kecut. Bukan tu jee tay, pakej sekali dengan blackhead hilang sama. Tak yah sesusah nak picit guna besi lagi dah
.
.
RM 40 (PROMO) 
RM 45 (NP) .
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
BLACKHEAD WHITEHEAD SENANG KELUAR. JERAWAT PUN DAH MEKIN KURANG . . Punyalah best jadi pengguna magic scrub. Jerawat pun kasi kecut. Bukan tu jee tay, pakej sekali dengan blackhead hilang sama. Tak yah sesusah nak picit guna besi lagi dah . . RM 40 (PROMO) RM 45 (NP) . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
RUNSING DENGAN JERAWAT?
.
.
Masalah jerawat memang dah sinonim sangat kan bila dengar ? Baik lelaki ke perempuan ke , muda tua akan lalui benda ni .
.
.
Jangan risau , sebab MAGIC SCRUB boleh bantu setelkan masalah korang ni . Lepasni , kalau keluar rumah terus rasa konfiden . Korang pakai konsisten , mesti kulit lembut gila! Seriusss tau syaz cakap .
.
.
Nak order?? RM40 (PROMO) ๐Ÿ“ฒ 0134194985
RUNSING DENGAN JERAWAT? . . Masalah jerawat memang dah sinonim sangat kan bila dengar ? Baik lelaki ke perempuan ke , muda tua akan lalui benda ni . . . Jangan risau , sebab MAGIC SCRUB boleh bantu setelkan masalah korang ni . Lepasni , kalau keluar rumah terus rasa konfiden . Korang pakai konsisten , mesti kulit lembut gila! Seriusss tau syaz cakap . . . Nak order?? RM40 (PROMO) ๐Ÿ“ฒ 0134194985
RAHSIA KEJELITAAN MASA KINI
.
.
Siapa yang tak nak cantik zaman sekarang kan. Kalau boleh jerawt seketoi pon tak nak hinggap dekat muka. Nak kulit bebas cela, mata bebas dari eyebag, dark circle. Bibir pon pinkyy dan cantik lemban jee
.
. 
Kalau uolls ada masalah semua ni, haa apa kata cuba 3 item best ni. Memang uolls akan fall in luff terus nanti. Tak cayaa?? Haa kena try la.
.
.
Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
RAHSIA KEJELITAAN MASA KINI . . Siapa yang tak nak cantik zaman sekarang kan. Kalau boleh jerawt seketoi pon tak nak hinggap dekat muka. Nak kulit bebas cela, mata bebas dari eyebag, dark circle. Bibir pon pinkyy dan cantik lemban jee . . Kalau uolls ada masalah semua ni, haa apa kata cuba 3 item best ni. Memang uolls akan fall in luff terus nanti. Tak cayaa?? Haa kena try la. . . Nak order?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Let your skin glow naturally with natural product. Magic scrub and aqua eye balm bantu uolls dapatkan kulit yang sihat dan anjal. #BNEPRODUCT give you a super glowing and flawless effects. .
.
Nak order?? Promo until 31hb
๐Ÿ“ฒ 0134194985
Let your skin glow naturally with natural product. Magic scrub and aqua eye balm bantu uolls dapatkan kulit yang sihat dan anjal. #BNEPRODUCT  give you a super glowing and flawless effects. . . Nak order?? Promo until 31hb ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag
๐Ÿ’•Biji kolestrol
๐Ÿ’•Mata kusam
๐Ÿ’•Anti kedutan
๐Ÿ’•Anti aging

Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng
โ˜˜Bird nest collagen
โ˜˜ Avocado extract
โ˜˜ Vitamin C
โ˜˜ Vitamin E
โ˜˜ Vitamin K i liposomes

Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye 
DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Rumus khas untuk masalah mata ๐Ÿ’•Dark circle ๐Ÿ’•Eye bag ๐Ÿ’•Biji kolestrol ๐Ÿ’•Mata kusam ๐Ÿ’•Anti kedutan ๐Ÿ’•Anti aging Antara bahan bahan tiptop โ˜˜Red Ginseng โ˜˜Bird nest collagen โ˜˜ Avocado extract โ˜˜ Vitamin C โ˜˜ Vitamin E โ˜˜ Vitamin K i liposomes Whatsapp 0193979233 or click whatsapp link di BIO ye DM je pon boleh guys ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
LAST DAYY ๐Ÿ”ฅ
.
.
#Matchaloss RM75 (NP : RM80)
SAVE RM5
.
.
Exc postage.
Buy 3 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜ฎ
.
.
Valid till 30/8/18. Last payment before 12am. .
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
LAST DAYY ๐Ÿ”ฅ . . #Matchaloss  RM75 (NP : RM80) SAVE RM5 . . Exc postage. Buy 3 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜ฎ . . Valid till 30/8/18. Last payment before 12am. . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
No make up
๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Eyebag & dark circle HILANG!!
Tq Aqua Eye Balm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
No make up ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Eyebag & dark circle HILANG!! Tq Aqua Eye Balm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Kenapa masih ragu ?
Dah banyak testimoni tau
Ramai yang dah berjaya
Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa tunggu orang lain cantik
Baru awak nak cuba ?
Kalau sama sama cuba
Kan best ..sama sama cantik
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
#viral
#kasiviral 
#kekechallenge 
#terlajaklaris 
#kitaok 
#tunmahathir
Kenapa masih ragu ? Dah banyak testimoni tau Ramai yang dah berjaya Sekali cuba terus jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kenapa tunggu orang lain cantik Baru awak nak cuba ? Kalau sama sama cuba Kan best ..sama sama cantik . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #viral  #kasiviral  #kekechallenge  #terlajaklaris  #kitaok  #tunmahathir 
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !!
.
Sebab ape hakak kate hebat ?
Sebab AQUA EYE BALM mampu
Bantu dan selesai kan masalah
Area mata korang beb
.
Tak percaya ?
Beli 1 cuba dulu
Konsisten guna dan sapu
In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โœ”Eye bag
โœ”Dark circle
โœ”Biji kolestrol
โœ”Kedutan tepi mata
.
Ramai dah cuba dan akui
Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mana nak dapatkan AEB ni ?
Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
www.wasap.my/60193979233
.
Promosi : RM40
Harga asal : RM49.50
FREE GIFT
FREE COD
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum 
#kitaok
#terlajaklaris
#viral
SERUM MATA TERLAJAK HEBAT !! . Sebab ape hakak kate hebat ? Sebab AQUA EYE BALM mampu Bantu dan selesai kan masalah Area mata korang beb . Tak percaya ? Beli 1 cuba dulu Konsisten guna dan sapu In sha Allah hilang ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ”Eye bag โœ”Dark circle โœ”Biji kolestrol โœ”Kedutan tepi mata . Ramai dah cuba dan akui Kehebatan AEB ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam mana nak dapatkan AEB ni ? Whatsapp hakak sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 www.wasap.my/60193979233 . Promosi : RM40 Harga asal : RM49.50 FREE GIFT FREE COD . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum  #kitaok  #terlajaklaris  #viral 
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? .
AEB juga rumusan untuk 
Anti kedutan โœ”Anti aging โœ”
.
Tak ada keyakinan berdepan
dengan dengan orang ramai?
.
Make up tebal untuk tutup
masalah keliling mata
Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jom merawat keliling mata
Tanpa make up pon 
Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata
.
Jom follow intai intai ig kami
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
@beauty4u.shop_selangor
.
.
#aquaeye
#aquaeyebalmbybne 
#aquaeyebalmselangor
#aquaeyebalmpower 
#aquaeyebalmshahalamseksyen7 
#aquaeyebalmklang 
#bnecodportklang 
#BNEagentklang 
#BNEagentportklang 
#bnecodshahalamseksyen7 
#bnecodklang 
#bnecod 
#bneagent
#faezahelai 
#BNE 
#MoisturizerGel #ulfaabeautymoisturizergel #glowingserumbeadollportklang #glowingserumbeadollklang #glowingserum
Anda mengalami masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Dark circle @ Mata ๐Ÿผ? Eye bag? Biji kolestrol? Mata kusam? . AEB juga rumusan untuk Anti kedutan โœ”Anti aging โœ” . Tak ada keyakinan berdepan dengan dengan orang ramai? . Make up tebal untuk tutup masalah keliling mata Sampai bila kan? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Jom merawat keliling mata Tanpa make up pon Dah tak risau lagi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Whatsapp Nurul 0193979233 sedia bantu merawat masalah area mata . Jom follow intai intai ig kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor @beauty4u.shop_selangor . . #aquaeye  #aquaeyebalmbybne  #aquaeyebalmselangor  #aquaeyebalmpower  #aquaeyebalmshahalamseksyen7  #aquaeyebalmklang  #bnecodportklang  #BNEagentklang  #BNEagentportklang  #bnecodshahalamseksyen7  #bnecodklang  #bnecod  #bneagent  #faezahelai  #BNE  #MoisturizerGel  #ulfaabeautymoisturizergel  #glowingserumbeadollportklang  #glowingserumbeadollklang  #glowingserum 
Jangan lupa dapatkan semua item BNE dengan harga OFFER sebelum 31hb ni.
.
.
Masok ja bulan baru, promo dah tak ada ya. Jangan mintak simpati lagi. Kang syaz kunyahh teros ๐Ÿ˜œ. Nak lagi jimat grab set combo. Syaz bagi diskaun lagii nah. .
.
Aqua eye balm - RM 40
Magic scrub - RM 40
Candy lips balm - RM 20
.
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
Jangan lupa dapatkan semua item BNE dengan harga OFFER sebelum 31hb ni. . . Masok ja bulan baru, promo dah tak ada ya. Jangan mintak simpati lagi. Kang syaz kunyahh teros ๐Ÿ˜œ. Nak lagi jimat grab set combo. Syaz bagi diskaun lagii nah. . . Aqua eye balm - RM 40 Magic scrub - RM 40 Candy lips balm - RM 20 . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
Hebatnya Teh Hijau ๐Ÿƒ
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam ๐Ÿ˜ฃ
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
โœ”Matchaloss mengawal pemakanan kita โœ”Minum sekali dan mengenyangkan perot
โœ”Melawaskan dan membuang toksin badan
โœ”Memberi kulit yang segar dan cantik
โœ”Sesuai bagi orang yg berdiet โœ”Bagi tenaga untuk bekerja โœ”Sesuai diminum seisi keluarga
.
.
Jomm cantik rampingg sesama. RM75 saja. Promoo gaisssโ—โ—โ—
.
.
๐Ÿ“ฒ 0134194985
Hebatnya Teh Hijau ๐Ÿƒ . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam ๐Ÿ˜ฃ . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . โœ”Matchaloss mengawal pemakanan kita โœ”Minum sekali dan mengenyangkan perot โœ”Melawaskan dan membuang toksin badan โœ”Memberi kulit yang segar dan cantik โœ”Sesuai bagi orang yg berdiet โœ”Bagi tenaga untuk bekerja โœ”Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg sesama. RM75 saja. Promoo gaisssโ—โ—โ— . . ๐Ÿ“ฒ 0134194985
CUSTOMER HAPPY, KAK AYDA PUN HAPPY!

Kenapa kak ayda happy? Tengok la customer cakap ape.  Dia suka sangat guna aqua eye balm sebab dark circle dia dah makin cerah. Happy betul dia sbb lepas ni orang dah tak gelarkan dia si mata panda.

Dah jenuh guna macam2 produk tapi kulit tetap breakout? Selalu tukar2 produk sampai kulit rosak teruk?

Apa kata mulai skrg, tukar skincare harian korang kpd produk2 BNE? Harga berpatutan, hasil pun memuaskan hati. Dah ramai customer berpuas hati dgn produk2 BNE.

Berminat untuk order โคต
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
.
๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia
๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #mukakusam #eyebag #darkcircles #bneagent #bnecodkualalumpur
CUSTOMER HAPPY, KAK AYDA PUN HAPPY! Kenapa kak ayda happy? Tengok la customer cakap ape. Dia suka sangat guna aqua eye balm sebab dark circle dia dah makin cerah. Happy betul dia sbb lepas ni orang dah tak gelarkan dia si mata panda. Dah jenuh guna macam2 produk tapi kulit tetap breakout? Selalu tukar2 produk sampai kulit rosak teruk? Apa kata mulai skrg, tukar skincare harian korang kpd produk2 BNE? Harga berpatutan, hasil pun memuaskan hati. Dah ramai customer berpuas hati dgn produk2 BNE. Berminat untuk order โคต ๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) . ๐Ÿ“ Postage seluruh Malaysia ๐Ÿ“ COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #mukakusam  #eyebag  #darkcircles  #bneagent  #bnecodkualalumpur 
PROMO MERDEKA MATCHALOSS DATANG LAGI !!
.
.
Walaweyhh ni yang sayang kat HQ dollanis ni. Hq buat promo lagi tau. Yang promo hari tu ramai yang tak sempat grab, haa ni yang buat promo lagi. .
.
Yang tak sempat tu boleh grab promo yang ni pulak. Jom kita sihat luar dan dalam sama-sama. Dalaman yang sihat akan hasilkan luaran yang cantik ๐Ÿ˜ƒ. Bermula dari hari ini 27hb sampai 30hb
.
.
RM 75 (NP - RM 80)
JIMAT RM 5
.
.
Berminat?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985
PROMO MERDEKA MATCHALOSS DATANG LAGI !! . . Walaweyhh ni yang sayang kat HQ dollanis ni. Hq buat promo lagi tau. Yang promo hari tu ramai yang tak sempat grab, haa ni yang buat promo lagi. . . Yang tak sempat tu boleh grab promo yang ni pulak. Jom kita sihat luar dan dalam sama-sama. Dalaman yang sihat akan hasilkan luaran yang cantik ๐Ÿ˜ƒ. Bermula dari hari ini 27hb sampai 30hb . . RM 75 (NP - RM 80) JIMAT RM 5 . . Berminat?? ๐Ÿ“ฒ 0134194985