an online Instagram web viewer

#bneagent medias

Photos

Dah ada candy lips balm tak risau dah kalau raya ni kalau kalau bibir kering. Yelah, calit jee lips balmni. Untuk rawat bibir u olls tu.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
Dah ada candy lips balm tak risau dah kalau raya ni kalau kalau bibir kering. Yelah, calit jee lips balmni. Untuk rawat bibir u olls tu. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
MAKAN BANYAK TAPI BERAT STILL TURUN 4-5KG
.
.
Nak kurus tapi sejenis yang suka makan. Keja nak mengunyah ja mulut ni. Tak lapa pon tapi suka makan jugak. Haa kalau jenis macam ni sesuai sangat minum matchaloss sebab hampa tak perlu diet tapi berat turun.
.
.
Matchaloss ni sedap sangat-sangat. Ketagih kalau sehari tak minum. Tak percaya??kena try la. Jom grab harga PROMO jomm. Beli banyak syaz bagi kurang lagi. .
.
📲 0134194985
MAKAN BANYAK TAPI BERAT STILL TURUN 4-5KG . . Nak kurus tapi sejenis yang suka makan. Keja nak mengunyah ja mulut ni. Tak lapa pon tapi suka makan jugak. Haa kalau jenis macam ni sesuai sangat minum matchaloss sebab hampa tak perlu diet tapi berat turun. . . Matchaloss ni sedap sangat-sangat. Ketagih kalau sehari tak minum. Tak percaya??kena try la. Jom grab harga PROMO jomm. Beli banyak syaz bagi kurang lagi. . . 📲 0134194985
Nak raya ni jenuh nak cari base makeup kan. Takpayah sesusah dah. Sebab aqua eye balm ni kan ada. Penyelamat tau. Boleh jadikan moisturizer sambil tu jadi base makeup sekali. Best kan? Jimat pun jimat. Berbaloi lagiii.
.
Dah dapatkan belum?
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
Nak raya ni jenuh nak cari base makeup kan. Takpayah sesusah dah. Sebab aqua eye balm ni kan ada. Penyelamat tau. Boleh jadikan moisturizer sambil tu jadi base makeup sekali. Best kan? Jimat pun jimat. Berbaloi lagiii. . Dah dapatkan belum? . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
KULIT BERSIH DAN LEMBUT.
.
Jangan biarkan kulit korang kering, dan takbermaya tau. Nanti jerawat mudah je nak singgah. Haa sanggup? Opcoz tak sanggup kan.
.
Magic scrub ni boleh bantu melembabkan kulit. Sambil tu boleh merawat kulit. Best kan?
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
KULIT BERSIH DAN LEMBUT. . Jangan biarkan kulit korang kering, dan takbermaya tau. Nanti jerawat mudah je nak singgah. Haa sanggup? Opcoz tak sanggup kan. . Magic scrub ni boleh bantu melembabkan kulit. Sambil tu boleh merawat kulit. Best kan? . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
SCRUB NI WANGI, TAK KASAR. TAPI KULIT RASA BERSIH DAN SEGAR JE!
.
.
Haaa salah satu pengakuan pengguna bne. Memamg rata-rata akan mengaku benda ni tau. Memang scrub kami soft je. Tapi paling best boleh hapuskan kotoran sampai dalam. Liang pori tauu. Berbaloi kan?
.
Nak Hapuskan terus masalah blackhead /whitehead tu mudah sangat laa citer dia. Tak risau pun kulit luka. Sebab scrub ni soft gila.
.
.
Jerawat pun tak sempat nak chek in lama lama dekat kulit muka ni. Parut pun confirm tak sempat ada nak menyinggah tau. Ape tunggu lagi. Jom grab sekarang. .
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
SCRUB NI WANGI, TAK KASAR. TAPI KULIT RASA BERSIH DAN SEGAR JE! . . Haaa salah satu pengakuan pengguna bne. Memamg rata-rata akan mengaku benda ni tau. Memang scrub kami soft je. Tapi paling best boleh hapuskan kotoran sampai dalam. Liang pori tauu. Berbaloi kan? . Nak Hapuskan terus masalah blackhead /whitehead tu mudah sangat laa citer dia. Tak risau pun kulit luka. Sebab scrub ni soft gila. . . Jerawat pun tak sempat nak chek in lama lama dekat kulit muka ni. Parut pun confirm tak sempat ada nak menyinggah tau. Ape tunggu lagi. Jom grab sekarang. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
COMBINATION MELETOP DIPAGI RAYAA
COMBINATION MELETOP DIPAGI RAYAA
BIJI KOLESTROL HILANG
.
.
Bahagianya rasa bila biji kolestrol dah hilangkan. Tak lah asyik dok fikir macam mana nak hilangkan biji kolestrol ni. Makin membiak pulak dia .
.
Sekarang baru rasa yakin cikit nak jumpa dengan kawan-kawan atau saudara-mara. Yer dokk??
BIJI KOLESTROL HILANG . . Bahagianya rasa bila biji kolestrol dah hilangkan. Tak lah asyik dok fikir macam mana nak hilangkan biji kolestrol ni. Makin membiak pulak dia . . Sekarang baru rasa yakin cikit nak jumpa dengan kawan-kawan atau saudara-mara. Yer dokk??
Tau tak kenape kakdya selalu suruh korang scrub wajah? Pesanan yang paling kakdya akan tekankan adalah scrub wajah.
.
Haaa sebab bila kita scrub wajah, kita akan buang segala sel2 kulit mati dan segala kotoran yang ada dalam kulit tu semua akan dinyahkan bila kita scrub wajah.
.
so kalau nak kulit cantik bersih flawless dan glowing semua tu korang rajin2 lah scrub wajah tau. Gunakan #MagicScrubBNE adalah jalan terbaik jugak 😍
. 
Rembat harga YES sekarang tauu u olls. .
TEAM BNE :
#BneStokis
#BNEagent
#bnecod
(Kawasan yang anda kehendaki)
Tau tak kenape kakdya selalu suruh korang scrub wajah? Pesanan yang paling kakdya akan tekankan adalah scrub wajah. . Haaa sebab bila kita scrub wajah, kita akan buang segala sel2 kulit mati dan segala kotoran yang ada dalam kulit tu semua akan dinyahkan bila kita scrub wajah. . so kalau nak kulit cantik bersih flawless dan glowing semua tu korang rajin2 lah scrub wajah tau. Gunakan #MagicScrubBNE  adalah jalan terbaik jugak 😍 . Rembat harga YES sekarang tauu u olls. . TEAM BNE : #BneStokis  #BNEagent  #bnecod  (Kawasan yang anda kehendaki)
Simple Step to look young & lovely with Magic Scrub.
.
Cara - Cara Mengunakan 🖤
.
Cara Pertama ,
.
Guna sebelum Cuci Muka. 
Biarkan dalam 30-45 minit, kemudian cuci muka.
.
Cara kedua,
.
Guna sebelum tidur setelah selesai cuci muka. Then, basuh muka esok pagi ( Jadikan sebagai masker malam )
.
Cara Ketiga,
.
Boleh dipakai dimana - mana ada kulit mati ( kulit keras ) seperti tumit kami, siku, buku lali. .
Pakai 3/4 kali seminggu. Jika kulit teruk, digalakan kan pakai setiap hari tapi jangka masanye 15-20 minit sahaja.
.
Satu Box RM45 
Postage RM8 SM | RM12 SS
.
Whatsapp 012-3313441 ( Edahyu ) or click link at bio for direct order.
.
#MagicscrubBNE #BNECODMELAKA #bnemelaka #bneagentmelaka #bneagentmagicscrub #bneagent #magicscrub #scrubmuka #jomlawa #jomcantik #scrub #mukacantikdenganscrub #selselkulitmati #buangkotoran #lovesrcub #malaysiascrub
Simple Step to look young & lovely with Magic Scrub. . Cara - Cara Mengunakan 🖤 . Cara Pertama , . Guna sebelum Cuci Muka. Biarkan dalam 30-45 minit, kemudian cuci muka. . Cara kedua, . Guna sebelum tidur setelah selesai cuci muka. Then, basuh muka esok pagi ( Jadikan sebagai masker malam ) . Cara Ketiga, . Boleh dipakai dimana - mana ada kulit mati ( kulit keras ) seperti tumit kami, siku, buku lali. . Pakai 3/4 kali seminggu. Jika kulit teruk, digalakan kan pakai setiap hari tapi jangka masanye 15-20 minit sahaja. . Satu Box RM45 Postage RM8 SM | RM12 SS . Whatsapp 012-3313441 ( Edahyu ) or click link at bio for direct order. . #MagicscrubBNE  #BNECODMELAKA  #bnemelaka  #bneagentmelaka  #bneagentmagicscrub  #bneagent  #magicscrub  #scrubmuka  #jomlawa  #jomcantik  #scrub  #mukacantikdenganscrub  #selselkulitmati  #buangkotoran  #lovesrcub  #malaysiascrub 
FULL SET BUAT WAJAH MAKIN FLAWLESS DAN BIBIR MAKIN CANTIK.
.
Memang set ni akan buat smua orang jatuh cinta tau. Lagi-lagi kalau korang jenis ada masalah kulit berminyak, blackhead, jerawat semua tu. Kalau ada eye bag ke dark circle pun boleh guna jugak set ni.
.
.
.
Masalah bibir kering, gelap, mengelupas pun digalakkan guna set ni. Sebab dia ada pelembab bibir sekali tau.
. 
Berbaloi baloiii tau. Full set ni ada special diskaun dan jimat gila!
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
FULL SET BUAT WAJAH MAKIN FLAWLESS DAN BIBIR MAKIN CANTIK. . Memang set ni akan buat smua orang jatuh cinta tau. Lagi-lagi kalau korang jenis ada masalah kulit berminyak, blackhead, jerawat semua tu. Kalau ada eye bag ke dark circle pun boleh guna jugak set ni. . . . Masalah bibir kering, gelap, mengelupas pun digalakkan guna set ni. Sebab dia ada pelembab bibir sekali tau. . Berbaloi baloiii tau. Full set ni ada special diskaun dan jimat gila! . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
DARK CIRCLE HILANG!
.
Aqua Eye Balm 30g. Tapi kesan dia buat korang jatuh cintaaa tau. Dark circle hilang, eye bag boleh kecut. Ehhh bukan tu jeee. Boleh kecutkan jerawat jugak tau.
.
Kira satu bekas ni MULTIFUNCTION. Korang boleh jadikan pelembab wajah sekali dengan night cream. Tudiaaa banyak kan? Sangat rugi kalau tak grab sekarang.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
DARK CIRCLE HILANG! . Aqua Eye Balm 30g. Tapi kesan dia buat korang jatuh cintaaa tau. Dark circle hilang, eye bag boleh kecut. Ehhh bukan tu jeee. Boleh kecutkan jerawat jugak tau. . Kira satu bekas ni MULTIFUNCTION. Korang boleh jadikan pelembab wajah sekali dengan night cream. Tudiaaa banyak kan? Sangat rugi kalau tak grab sekarang. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
Tahukah Anda ?
.
Magic Scrub kami ada Extra Whitening. Setiap kali oles dengan Magic Scrub then biarkan selama 15minit kulit muka akan jadi cerah berseri.
.
Magic scrub bukan sahaja untuk dimuka, malah dipelipat - pelipat yang lain juga. Boleh digunakan pada sikit, buku lali untuk hilangkan kesan gelap pada badan.
.
Best bukan? Jimat juga digunakan.
So tengah Promo Ramadhan & Raya nie why nit try this product confirm jatuh cinta gittew.
.
HARGA PROMO - RM40
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
.
#MagicscrubBNE #BNECODMELAKA #bnemelaka #bneagentmelaka #bneagentmagicscrub #bneagent #magicscrub #scrubmuka #jomlawa #jomcantik #scrub #mukacantikdenganscrub #selselkulitmati #buangkotoran #lovesrcub #malaysiascrub
Tahukah Anda ? . Magic Scrub kami ada Extra Whitening. Setiap kali oles dengan Magic Scrub then biarkan selama 15minit kulit muka akan jadi cerah berseri. . Magic scrub bukan sahaja untuk dimuka, malah dipelipat - pelipat yang lain juga. Boleh digunakan pada sikit, buku lali untuk hilangkan kesan gelap pada badan. . Best bukan? Jimat juga digunakan. So tengah Promo Ramadhan & Raya nie why nit try this product confirm jatuh cinta gittew. . HARGA PROMO - RM40 Whatsapp 012-3313441 Whatsapp 012-3313441 Whatsapp 012-3313441 . #MagicscrubBNE  #BNECODMELAKA  #bnemelaka  #bneagentmelaka  #bneagentmagicscrub  #bneagent  #magicscrub  #scrubmuka  #jomlawa  #jomcantik  #scrub  #mukacantikdenganscrub  #selselkulitmati  #buangkotoran  #lovesrcub  #malaysiascrub 
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#BNEcodbaling
#BNECodkroh
#BNEcameron
#BNEcodKL
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
JERAWAT DAN PARUT DEGIL SUSAH NAK HILANG?
.
Memang wanita sinonim sangat dengan dua masalah ni kan. Kalau nak hilangkan memang bercinta jugak lah. Macam-macam dah cuba. Sampai satu tahap geram siap picit lagi jerawat tu.
.
Korang guna je MAGIC SCRUB ni. Kak dya suggest korang yang ada masalah jerawat tu guna konsisten. Insyaallah jerawat kecut. Parut pun boleh hilang sama.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
JERAWAT DAN PARUT DEGIL SUSAH NAK HILANG? . Memang wanita sinonim sangat dengan dua masalah ni kan. Kalau nak hilangkan memang bercinta jugak lah. Macam-macam dah cuba. Sampai satu tahap geram siap picit lagi jerawat tu. . Korang guna je MAGIC SCRUB ni. Kak dya suggest korang yang ada masalah jerawat tu guna konsisten. Insyaallah jerawat kecut. Parut pun boleh hilang sama. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
PROMO  PROMO  PROMO .
Sale RAMADHAN & SYAWAL !
Harga Promo : RM40
Normal Price : RM45 .
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
.
#MagicscrubBNE #BNECODMELAKA #bnemelaka #bneagentmelaka #bneagentmagicscrub #bneagent #magicscrub #scrubmuka #jomlawa #jomcantik #scrub #mukacantikdenganscrub #selselkulitmati #buangkotoran #lovesrcub #malaysiascrub
BUANG CEPAT BLACKHEAD /WHITEHEAD DENGAN MAGIC SCRUB.
.
Korang ada blackhead /whitehead tak? Kalau ada kak dya nak pesan ni, jangan picit dengan Kuku tau. Nanti luka. Dan tangan tu mesti kotor. Sebab tu lah mudah naik jerawat muka korang.
.
Scrub je dengan magic scrub ni. Dia menghapuskan kotoran sampai dalam liang pori. Sekali pakai pun dah boleh rasa puas. Lepas cuci pegang kulit lembut gila!
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
BUANG CEPAT BLACKHEAD /WHITEHEAD DENGAN MAGIC SCRUB. . Korang ada blackhead /whitehead tak? Kalau ada kak dya nak pesan ni, jangan picit dengan Kuku tau. Nanti luka. Dan tangan tu mesti kotor. Sebab tu lah mudah naik jerawat muka korang. . Scrub je dengan magic scrub ni. Dia menghapuskan kotoran sampai dalam liang pori. Sekali pakai pun dah boleh rasa puas. Lepas cuci pegang kulit lembut gila! . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
SET BEST SELLER BNE.
.
Produk yang awesome geng geng bne grab. Memang jadi rebutan tau. Serius cakap kakdya sampai tak menang tangan nak balas dm dan wasep u olls yang grab produk hotzz ni. Korang kalau belum grab. Lekaihhh grab. Cari team kami terus kalau nak cepat sampai
. 
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
SET BEST SELLER BNE. . Produk yang awesome geng geng bne grab. Memang jadi rebutan tau. Serius cakap kakdya sampai tak menang tangan nak balas dm dan wasep u olls yang grab produk hotzz ni. Korang kalau belum grab. Lekaihhh grab. Cari team kami terus kalau nak cepat sampai . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
PELIPAT GELAP?
.
Seriusly kak dya memang tak bohong tau, magic scrub ni boleh cerahkan pelipat atau kawasan yang gelap-gelap tu. Yelah, pelipat gelap ni walaupun tersorok. Tetap rasa tak cantik kan?
.
Korang konsisten je pakai. Mesti hasil dia tip top. Segala daki yang menutup kawasan tu sampai jadi gelap akan cerah.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
. 📲 ADMIN : 010 667 2393
PELIPAT GELAP? . Seriusly kak dya memang tak bohong tau, magic scrub ni boleh cerahkan pelipat atau kawasan yang gelap-gelap tu. Yelah, pelipat gelap ni walaupun tersorok. Tetap rasa tak cantik kan? . Korang konsisten je pakai. Mesti hasil dia tip top. Segala daki yang menutup kawasan tu sampai jadi gelap akan cerah. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#BNEcodbaling
#BNECodkroh
#BNEcameron
#BNEcodKL
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#BNEcodbaling
#BNECodkroh
#BNEcameron
#BNEcodKL
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
Rimas tahap boleh stress dan kemurungan bila tudung bawal susah gila nak bentuk. Harap lawa je lebih. Tapi....
.
Dah, dah dah. Janganla sedih lagi. Nahh kak dya ada penyelamat untuk korang. Spray je #SafiyyaHijabSpray ni. Selesai masalah korang terus.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
Rimas tahap boleh stress dan kemurungan bila tudung bawal susah gila nak bentuk. Harap lawa je lebih. Tapi.... . Dah, dah dah. Janganla sedih lagi. Nahh kak dya ada penyelamat untuk korang. Spray je #SafiyyaHijabSpray  ni. Selesai masalah korang terus. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
Antara set combo kegemaran sis.Alhamdulillah sejak amalkan set combo ni ramai tegur kulit muka sis flawless.Takde rahsia cuma amalkan produk bne untuk hasil yang memuaskan.

#bne #bneagent #salebne
Antara set combo kegemaran sis.Alhamdulillah sejak amalkan set combo ni ramai tegur kulit muka sis flawless.Takde rahsia cuma amalkan produk bne untuk hasil yang memuaskan. #bne  #bneagent  #salebne 
LIPSMATTE ATAU LIPSTIK LEBIH TAHAN LAMA DAN SMOOTH
.
.
Jadikan candy lips balm sebagai based lips sebelum apply lipstik atau lipsmatte boleh buatkan ia tahan lama dan cantik sangat. Bibir langsung tak rasa kering atau rasa kesat. Bibir lembap ja 24 hour. .
.
Jangan lupa cuba candy lips balm ya
LIPSMATTE ATAU LIPSTIK LEBIH TAHAN LAMA DAN SMOOTH . . Jadikan candy lips balm sebagai based lips sebelum apply lipstik atau lipsmatte boleh buatkan ia tahan lama dan cantik sangat. Bibir langsung tak rasa kering atau rasa kesat. Bibir lembap ja 24 hour. . . Jangan lupa cuba candy lips balm ya
BIBIR TAK KERING DAN PINKY
.
.
Masalah bibir kering atau menggelupas dah hilang dengan candy lips balm. Rawat paling simple dan cepat. Dah la wangi gilaa candy lips ni. .
.
Bibir pon jadi pinky jugak tau. Baru nomeyyyy. Harga nak bagi murr murrr jee kat uolls. .
.
RM20 (PROMO) 
RM35 (NP) .
.
📲 0134194985
BIBIR TAK KERING DAN PINKY . . Masalah bibir kering atau menggelupas dah hilang dengan candy lips balm. Rawat paling simple dan cepat. Dah la wangi gilaa candy lips ni. . . Bibir pon jadi pinky jugak tau. Baru nomeyyyy. Harga nak bagi murr murrr jee kat uolls. . . RM20 (PROMO) RM35 (NP) . . 📲 0134194985
Stress bila tengok muka yang berminyak dan liang pori terbuka.
.
Dah pakai foundation makin jeles nampak pori besar 😭
.
So ape kata korang try guna #aquaeyebalm dan #magicscrub ni. Supaya kulit korang sentiasa lembab dan tak berminyak. Dan fungsi dua dua ni boleh mempercepatkan proses untuk kecutkan liang pori korang tu.
.
Kalau korang nak tahu, AEB & MS ni pun boleh kawal masalah kulit berminyak yang berlebihan. Dia akan melembabkan kulit tanpa jadikan kulit korang berminyak.
.
best kan? So jom lah dapatkan sekarang!
.
visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
. 📲 ADMIN : 010 667 2393
Stress bila tengok muka yang berminyak dan liang pori terbuka. . Dah pakai foundation makin jeles nampak pori besar 😭 . So ape kata korang try guna #aquaeyebalm  dan #magicscrub  ni. Supaya kulit korang sentiasa lembab dan tak berminyak. Dan fungsi dua dua ni boleh mempercepatkan proses untuk kecutkan liang pori korang tu. . Kalau korang nak tahu, AEB & MS ni pun boleh kawal masalah kulit berminyak yang berlebihan. Dia akan melembabkan kulit tanpa jadikan kulit korang berminyak. . best kan? So jom lah dapatkan sekarang! . visit team bne untuk dapatkan stok2 terhangat bne #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
WOWW ITS WORK!! .
.
Kedutan hilang, look more smooth, dark circle pon berkurangan. Yess its work for skin. Tya adnan pon pakai jugak aqua eye balm ni. Korang tak nak try ke?? .
.
Jom grab harga PROMO sekarang. Hilangkan mata panda, eyebag, biji kolestrol dn kedutan dimata dan wajah. Bila uolls apply, boleh rasa tegang diwajah dan sekitar mata. .
.
RM40 (PROMO) 
RM45.90 (NP) .
.
📲 0134194985
WOWW ITS WORK!! . . Kedutan hilang, look more smooth, dark circle pon berkurangan. Yess its work for skin. Tya adnan pon pakai jugak aqua eye balm ni. Korang tak nak try ke?? . . Jom grab harga PROMO sekarang. Hilangkan mata panda, eyebag, biji kolestrol dn kedutan dimata dan wajah. Bila uolls apply, boleh rasa tegang diwajah dan sekitar mata. . . RM40 (PROMO) RM45.90 (NP) . . 📲 0134194985
PAKEJ PAKAI SATU MUKA TERUS GLOWING.
.
Kan kak dya cakap dah dengan korang. Krim ni multifungsi. Ramai suka pakai satu muka. Yelah, boleh jadi base makeup. Boleh jugak jadikan moisturizer.
.
30g tauu isi dalam dia. So sangat jimat. Jenis krim yang tak melekit dan mudah meresap. Best kan?
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
PAKEJ PAKAI SATU MUKA TERUS GLOWING. . Kan kak dya cakap dah dengan korang. Krim ni multifungsi. Ramai suka pakai satu muka. Yelah, boleh jadi base makeup. Boleh jugak jadikan moisturizer. . 30g tauu isi dalam dia. So sangat jimat. Jenis krim yang tak melekit dan mudah meresap. Best kan? . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
DULU SERABUT MUKA DENGAN JERAWAT. SEKARANG MUKA MAKIN BERSIH DAN SIHAT BEBAS JERAWAT.
.
Thorbaik kan penangan MAGIC SCRUB ni? Dengan bau yang menenangkan, tambah pulak tekstur yang soft tak melukakan kulit. Malah melembabkan lagi. Boleh hapuskan masalah jerawat tau.
.
Takperlu bersusah payah nak scrub kuat-kuat. Segala kotoran termasuk blackhead dan whitehead dia kasi hilang tau. Sangat rugi kalau korang tak cuba dari sekarang.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
DULU SERABUT MUKA DENGAN JERAWAT. SEKARANG MUKA MAKIN BERSIH DAN SIHAT BEBAS JERAWAT. . Thorbaik kan penangan MAGIC SCRUB ni? Dengan bau yang menenangkan, tambah pulak tekstur yang soft tak melukakan kulit. Malah melembabkan lagi. Boleh hapuskan masalah jerawat tau. . Takperlu bersusah payah nak scrub kuat-kuat. Segala kotoran termasuk blackhead dan whitehead dia kasi hilang tau. Sangat rugi kalau korang tak cuba dari sekarang. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
Kenapa ramai yang suka dengan
#CandyLipsBalm?

Apa yang istimewa sangat
#CandyLipsBalm ni?

Takkan ada orang yang
Suka sesuatu benda tu
Saja saja tanpa sebab.

#CandyLipsBalm
Sejenis lips balm yang berkesan
Untuk masalah bibir kita.

Bibir kering Bibir kusam Bibir mengelupas
Semua boleh guna.

#CandyLipsBalm
#BNEproduk
#BNEagent
#bibircantik

Whatsapp
0194044684
NAH SAYA LANJE UOLSS 
BIHAN IN THE HOUSE YAW

Bihan mana
Ala bihan founder bihan skincare
Oh wow bihan pun dah cuba
Nampak tak penangan aqua eye ni

Yang paling uniknya
Mata + kulit muka boleh disapu
Moh le nak bagi diskaun lelebih ni
Sampai 26jun ni saja
Cepat grab!

#promosiraya
#aquaeyebalm
#bneagent
#bnecodipoh
NAH SAYA LANJE UOLSS BIHAN IN THE HOUSE YAW Bihan mana Ala bihan founder bihan skincare Oh wow bihan pun dah cuba Nampak tak penangan aqua eye ni Yang paling uniknya Mata + kulit muka boleh disapu Moh le nak bagi diskaun lelebih ni Sampai 26jun ni saja Cepat grab! #promosiraya  #aquaeyebalm  #bneagent  #bnecodipoh 
OH YES KAK KIN PUN DAH CUBA

Korang bila lagi
This is the best eye treatment tau
No need go to the spa
No need expand high budget for eye treatment

ONLY THIS
Can help you guys
Dirumah saja
Jadikan rutin malam ok

#basemakeup
#moisturiser
#eyetreatment
#bneagent
#bneipoh
OH YES KAK KIN PUN DAH CUBA Korang bila lagi This is the best eye treatment tau No need go to the spa No need expand high budget for eye treatment ONLY THIS Can help you guys Dirumah saja Jadikan rutin malam ok #basemakeup  #moisturiser  #eyetreatment  #bneagent  #bneipoh 
TAKPERLUKAN MAKEUP YANG TEBAL BER INCI - INCI LAGI KALAU NAK KELUAR RUMAH.
.
.
Kalau dulu kemana je nak pegi kalau boleh nak kene pakai foundation sampai tebal seinci. Sebab nak cover segala parut, jerawat, jeragat semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama tak berkurang masalah tu.
.
Tapi nasib korang baik tau. Sebab kenal dengan produk bne🙈. Lagi kalau korang grab AEB & MS. Pakej untuk flawless dab bebas terus dari semua masalah wajah korang tu. Eye bag dan dark circle pun lenyap.
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
TAKPERLUKAN MAKEUP YANG TEBAL BER INCI - INCI LAGI KALAU NAK KELUAR RUMAH. . . Kalau dulu kemana je nak pegi kalau boleh nak kene pakai foundation sampai tebal seinci. Sebab nak cover segala parut, jerawat, jeragat semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama tak berkurang masalah tu. . Tapi nasib korang baik tau. Sebab kenal dengan produk bne🙈. Lagi kalau korang grab AEB & MS. Pakej untuk flawless dab bebas terus dari semua masalah wajah korang tu. Eye bag dan dark circle pun lenyap. . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
PENING BILA NAK KELUAR TUDUNG CANTIK CANTIK SEMUA SUSAH BENTUK.
.
Dah tak susah bila ada #SafiyyaHijabSpray nk tau. Sebab sekarang ni SHS ni zas zass zass jee terusss mudah dibentuk. Tak rosakkan tudung, tak tinggalkan kesan pada tudung pun. Harga opcoz mampu milik.
.
Safiyya Hijab Spray RM16.90
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
PENING BILA NAK KELUAR TUDUNG CANTIK CANTIK SEMUA SUSAH BENTUK. . Dah tak susah bila ada #SafiyyaHijabSpray  nk tau. Sebab sekarang ni SHS ni zas zass zass jee terusss mudah dibentuk. Tak rosakkan tudung, tak tinggalkan kesan pada tudung pun. Harga opcoz mampu milik. . Safiyya Hijab Spray RM16.90 . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
Tahukah Anda?
.
Aqua Eye Balm kami nie multifunction gaiss. Best tau. Jimat berganda - ganda hanya dengan satu bekas je.
.
Sebagai :-
🌚 Makeup Base
🌚 Night Cream
🌚 Moisturiser
🌚 Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi 💥 Avocado
💥 Bird Nest Collagen
💥 Red Ginseng
💥 Vitamin C
💥 Vitamin E
💥 Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
PROMO SALE |  RM40
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼 #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Tahukah Anda? . Aqua Eye Balm kami nie multifunction gaiss. Best tau. Jimat berganda - ganda hanya dengan satu bekas je. . Sebagai :- 🌚 Makeup Base 🌚 Night Cream 🌚 Moisturiser 🌚 Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi 💥 Avocado 💥 Bird Nest Collagen 💥 Red Ginseng 💥 Vitamin C 💥 Vitamin E 💥 Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 PROMO SALE | RM40 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼 #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM
.
.
Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti
:- Bibir kering
:- Bibir menggelupas
:- Bibir gelap/hitam
:- Bibir luka
:- Sebagai based lips .
.
Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. .
.
📲 0134194985
UNIKNYA CANDY LIPS BALM . . Mempunyai 5 color dalam 1 stick dan dapat masalah seperti :- Bibir kering :- Bibir menggelupas :- Bibir gelap/hitam :- Bibir luka :- Sebagai based lips . . Unik sebab dalam 1 stick ni ada 5 warna, 5 perisa, 5 kelebihan, 5 keutaamaan dalam 1 stick roll. . . 📲 0134194985
KULIT BERSIH DAN LEMBUT.
.
Jangan biarkan kulit korang kering, dan takbermaya tau. Nanti jerawat mudah je nak singgah. Haa sanggup? Opcoz tak sanggup kan.
.
Magic scrub ni boleh bantu melembabkan kulit. Sambil tu boleh merawat kulit. Best kan?
.
NAK ORDER? 
Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE

#bnestokis
#bneagent
#bnecod
(Kawasan yang anda cari)
. 
CONTOH:
#BNECODSEREMBAN 
#BNECODKUANTAN
#BNECODIPOH
.
📲 ADMIN : 010 667 2393
KULIT BERSIH DAN LEMBUT. . Jangan biarkan kulit korang kering, dan takbermaya tau. Nanti jerawat mudah je nak singgah. Haa sanggup? Opcoz tak sanggup kan. . Magic scrub ni boleh bantu melembabkan kulit. Sambil tu boleh merawat kulit. Best kan? . NAK ORDER? Boleh visit team bne untuk dapatkan stok-stok terhangat BNE #bnestokis  #bneagent  #bnecod  (Kawasan yang anda cari) . CONTOH: #BNECODSEREMBAN  #BNECODKUANTAN  #BNECODIPOH  . 📲 ADMIN : 010 667 2393
SHINE YOU PERFECT SKIN WITH MAGIC SCRUB BNE !
.
Kebaikan Magic Scrub !
.
✨ Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
✨ Mengecilkan liang pori
✨ Menyingkirkan sel kulit mati
✨ Mengecutkan Jerawat ✨ Mengurangkan parut Jerawat
✨ Memutihkan & melembutkan Kulit
✨ Melembabkan kulit
✨ Membuatkan kulit tegang
✨ Menghilangkan garis halus di wajah.

Nak Cantik ? Whatsapp 012-3313441 ( Edahyu ) or click link at bio for direct order.🌸
.
Satu Box - RM45 ( NP )
PROMO PRICE - RM40
Postage RM8 SM | RM12 SS
.
COD area Telok Mas, Alai, Petronas Semabok & Tesco Peringgit Melaka.
( Charge berbeza - beza ye )
.
#MagicscrubBNE #BNECODMELAKA #bnemelaka #bneagentmelaka #bneagentmagicscrub #bneagent #magicscrub #scrubmuka #jomlawa #jomcantik #scrub #mukacantikdenganscrub #selselkulitmati #buangkotoran #lovesrcub #malaysiascrub
SHINE YOU PERFECT SKIN WITH MAGIC SCRUB BNE ! . Kebaikan Magic Scrub ! . ✨ Menyingkirkan kotoran dalam liang pori ✨ Mengecilkan liang pori ✨ Menyingkirkan sel kulit mati ✨ Mengecutkan Jerawat ✨ Mengurangkan parut Jerawat ✨ Memutihkan & melembutkan Kulit ✨ Melembabkan kulit ✨ Membuatkan kulit tegang ✨ Menghilangkan garis halus di wajah. Nak Cantik ? Whatsapp 012-3313441 ( Edahyu ) or click link at bio for direct order.🌸 . Satu Box - RM45 ( NP ) PROMO PRICE - RM40 Postage RM8 SM | RM12 SS . COD area Telok Mas, Alai, Petronas Semabok & Tesco Peringgit Melaka. ( Charge berbeza - beza ye ) . #MagicscrubBNE  #BNECODMELAKA  #bnemelaka  #bneagentmelaka  #bneagentmagicscrub  #bneagent  #magicscrub  #scrubmuka  #jomlawa  #jomcantik  #scrub  #mukacantikdenganscrub  #selselkulitmati  #buangkotoran  #lovesrcub  #malaysiascrub 
BIBIR KERING KINI TIADA LAGI
.
.
Bibir yang jenis sensitif dan cepat kering sebab pemakaian lipsmatte atau lipstik yang tak sesuai boleh menyebabkan bibir jadi kering.  Sebab tu pentingnya plih lipsmatte yang tak mengeringkan. .
.
Bagi yang ada masalah bibir kering boleh try candy lips balm untuk rawat masalah bibir kering. Ada 5 color dalam 1 stick boleh bagi bibir uolls lembap sentiasa.
BIBIR KERING KINI TIADA LAGI . . Bibir yang jenis sensitif dan cepat kering sebab pemakaian lipsmatte atau lipstik yang tak sesuai boleh menyebabkan bibir jadi kering. Sebab tu pentingnya plih lipsmatte yang tak mengeringkan. . . Bagi yang ada masalah bibir kering boleh try candy lips balm untuk rawat masalah bibir kering. Ada 5 color dalam 1 stick boleh bagi bibir uolls lembap sentiasa.
Ehh awak, yaa awak la. Cuba pegang hidung awak tu. Bergerutu atau smooth? Kalau smooth alhamdulillah 😊 tapi kalau tak haa itu maknanya ada whitehead. .
.
Tak bestkan tengok whitead bertempek macam ni.  Cara nak buang whitehead dengan lembut dan tidak sakit ialah dengan scrub menggunakan magic scrub. Hasilnya nanti mashaAllah tiptoppp 👍👍👍
.
.
📲 0134194985
Ehh awak, yaa awak la. Cuba pegang hidung awak tu. Bergerutu atau smooth? Kalau smooth alhamdulillah 😊 tapi kalau tak haa itu maknanya ada whitehead. . . Tak bestkan tengok whitead bertempek macam ni. Cara nak buang whitehead dengan lembut dan tidak sakit ialah dengan scrub menggunakan magic scrub. Hasilnya nanti mashaAllah tiptoppp 👍👍👍 . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
Perasan tak muka kita namoak kusam disebabkan apa?? Yaa disebabkan UV dan kekotoran yang melekat dekat kulit. Bila kekotoran ni terlalu banyak nanti pori boleh tersumbat. Bila pori tersumbat mulalah muka berminyak dan naik jerawat sana sini. .
.
Haa inilah fungsi sebenar scrub untuk menaggalkan kekotoran yng ada pada kulit. Kalau nak harapkan 100% dekat pencuci muka memang tak boleh sbb tak mencuci dari dalam. Luaran saja. Jadi gunalah magic scrub untuk buang kekotoran itu. Barulah kulit lembap, bersih dan cantikk 👍😉
.
.
📲 0134194985
Perasan tak muka kita namoak kusam disebabkan apa?? Yaa disebabkan UV dan kekotoran yang melekat dekat kulit. Bila kekotoran ni terlalu banyak nanti pori boleh tersumbat. Bila pori tersumbat mulalah muka berminyak dan naik jerawat sana sini. . . Haa inilah fungsi sebenar scrub untuk menaggalkan kekotoran yng ada pada kulit. Kalau nak harapkan 100% dekat pencuci muka memang tak boleh sbb tak mencuci dari dalam. Luaran saja. Jadi gunalah magic scrub untuk buang kekotoran itu. Barulah kulit lembap, bersih dan cantikk 👍😉 . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
DARI JAUH DAH HIDU BAU BADAN 😨
.
.
Weyh jangan jadi lagu ni lah. Nanti boleh buat orang jauh dari kita. Orang nak dekat pon tak berani. Bukan sebab kita jahat ka apa taoi tak tahan dengan bau badan kita sendiri. .
.
Fuhh kena bertindak segera untuk hilangkan masalah bau badan yang tak disenangi tu. Hampa cuba pakai magic scrub by BNE ni. Scrub dekat ketiak, celah-celah badan yang mana rasa patut bagi tumpuan lebih tu. InshaAllah lepas ni makin ramai yang mendekati.. Ooppsss 😝
.
.
RM40 (PROMO) 
RM45 (NP)
.
.
📲 0134194985
DARI JAUH DAH HIDU BAU BADAN 😨 . . Weyh jangan jadi lagu ni lah. Nanti boleh buat orang jauh dari kita. Orang nak dekat pon tak berani. Bukan sebab kita jahat ka apa taoi tak tahan dengan bau badan kita sendiri. . . Fuhh kena bertindak segera untuk hilangkan masalah bau badan yang tak disenangi tu. Hampa cuba pakai magic scrub by BNE ni. Scrub dekat ketiak, celah-celah badan yang mana rasa patut bagi tumpuan lebih tu. InshaAllah lepas ni makin ramai yang mendekati.. Ooppsss 😝 . . RM40 (PROMO) RM45 (NP) . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD.
.
.
Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni.
.
.
Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni.
.
.
📲 0134194985
RAMAI DAH JADI PENGGUNA SETIA MAGIC SCRUB SEBAB DAH BANTU HILANGKAN MASALAH BLACKHEAD DAN WHITEHEAD. . . Rugi kan kalau korang tak cuba sekarang? Tau tak sebenarnya blackhead ni boleh jadi punca jerawat tumbuh? Haaaa jangan ambil remeh tau bende ni. . . Nak bebas masalah jerawat pun boleh gunakan magic scrub ni. . . 📲 0134194985
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
DULU BIJI KOLESTROL BANYAK, SEKARANG SEMUA DAH SEMAKIN HILANG
.
.
Alhamdulillah seronok dapat bantu orang yang ada masalah biji kolestrol ni. Biji kolestrol yabg bertahun tak nak hilang tu pon boleh mengecil dn hilang dengan aqua eye balm sahaja. .
.
Formula yang digunakan adalah khusus untuk masalah macam ni. Jangan lupa untuk cuba ya
.
.
📲 0134194985
DULU BIJI KOLESTROL BANYAK, SEKARANG SEMUA DAH SEMAKIN HILANG . . Alhamdulillah seronok dapat bantu orang yang ada masalah biji kolestrol ni. Biji kolestrol yabg bertahun tak nak hilang tu pon boleh mengecil dn hilang dengan aqua eye balm sahaja. . . Formula yang digunakan adalah khusus untuk masalah macam ni. Jangan lupa untuk cuba ya . . 📲 0134194985
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
ALAMAK LINGKARAN HITAM SEMAKIN TERSERLAH
.
.
Bila selalu sangat tidur lambat atau tak cukup tidur, memang boleh nampak dengan jelas mata panda makin besar dan teruk. Malu pulak tengok mata sendiri macam zombi dah. .
.
Ok bagi yang selalu berjaga malam, syaz suggest hampa try pakai aqua eye balm ni sebagai treatment untuk hilangkan masalah dark circle tu. InshaAllah dengan pemakaian yang konsisten dapat mengembalikan mata yang lebih freshh dn cantik
.
.
RM40 (PROMO) 
RM45.50 (NP) .
.
📲 0134194985
ALAMAK LINGKARAN HITAM SEMAKIN TERSERLAH . . Bila selalu sangat tidur lambat atau tak cukup tidur, memang boleh nampak dengan jelas mata panda makin besar dan teruk. Malu pulak tengok mata sendiri macam zombi dah. . . Ok bagi yang selalu berjaga malam, syaz suggest hampa try pakai aqua eye balm ni sebagai treatment untuk hilangkan masalah dark circle tu. InshaAllah dengan pemakaian yang konsisten dapat mengembalikan mata yang lebih freshh dn cantik . . RM40 (PROMO) RM45.50 (NP) . . 📲 0134194985
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? .
.
Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ?  Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama?
.
.
Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang .
.
.
Takkan tak nak try kot 
Ini barang baik ini barang baik 🔥
SEMAKIN HARI EYEBAG SEMAKIN MENEBAL ? . . Stress kan bila belek muka depan cermin, tengok mata sendiri pun ewwww boleh jadi tekanan weyh ? Faham sangat perasaan hampa semua tu. Dah macam-macam guna tapi still sama? . . Hampa dah cuba guna AQUA EYE BALM ? Haaa hampa tau tak ramai customer kami repeat order sebab keberkesanan produk ni . Siap pakej boleh jadikan base makeup dan moisturizer. Uishhhhh jimat bakhang . . . Takkan tak nak try kot Ini barang baik ini barang baik 🔥
EYEBAG SEMAKIN TERUK!! .
.
Maigodd eyebag semakin teruk lah. Tengah final exam sekarang atau yang ada anak kecik mesti tak cukup tido kan. Bersengkang mata setiap malam. Dah nak raya tapi muka still nampak kusam gara-gara eyebag ni
.
.
Tapi dengan aqua eye balm, dah tak perlu risau. Aqua eye balm dapat membantu untuk hilangkan eyebag. Sapu 2x sehari saja. .
.
📲 0134194985
EYEBAG SEMAKIN TERUK!! . . Maigodd eyebag semakin teruk lah. Tengah final exam sekarang atau yang ada anak kecik mesti tak cukup tido kan. Bersengkang mata setiap malam. Dah nak raya tapi muka still nampak kusam gara-gara eyebag ni . . Tapi dengan aqua eye balm, dah tak perlu risau. Aqua eye balm dapat membantu untuk hilangkan eyebag. Sapu 2x sehari saja. . . 📲 0134194985
BAHAN DIDALAM MATCHALOSS
.
.
Dalam Matchaloss ni ada:
1. Matcha Tea Extract 
2. Green Tea Extract
3. Green Coffee Bean Extract 
4. Chia Seed Organic Powder
.
.
Dengar jenis bahan pun dah macam WOW!! Gabungan bahan bahan terpilih dan terbaik utk manfaat yg lebih berkesan.
.
.
Rasa aroma teh yg harum mengasyikkan si peminum. Minum sekali ketagih berkali kali.
.
.
Opsss! Ini bukan iklan air ketum 😝😝😝
BAHAN DIDALAM MATCHALOSS . . Dalam Matchaloss ni ada: 1. Matcha Tea Extract 2. Green Tea Extract 3. Green Coffee Bean Extract 4. Chia Seed Organic Powder . . Dengar jenis bahan pun dah macam WOW!! Gabungan bahan bahan terpilih dan terbaik utk manfaat yg lebih berkesan. . . Rasa aroma teh yg harum mengasyikkan si peminum. Minum sekali ketagih berkali kali. . . Opsss! Ini bukan iklan air ketum 😝😝😝
Hebatnya Teh Hijau 🍃
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot
✔Melawaskan dan membuang toksin badan
✔Memberi kulit yang segar dan cantik
✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga
.
.

Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗
.
.
📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃 . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣 . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . ✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot ✔Melawaskan dan membuang toksin badan ✔Memberi kulit yang segar dan cantik ✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗ . . 📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot
✔Melawaskan dan membuang toksin badan
✔Memberi kulit yang segar dan cantik
✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga
.
.

Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗
.
.
📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃 . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣 . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . ✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot ✔Melawaskan dan membuang toksin badan ✔Memberi kulit yang segar dan cantik ✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗ . . 📲 0134194985
TIADA LAGI MASALAH SEMBELIT .
.
Siapa yang ada masalah sembelit atau susah nak membuang, matchaloss ni dapat bantu anda untuk membuang dengan senng dan smooth. Lepas minum confirm rasa nak buang sebab bahan yang digunakan adalah daripada bahan untuk penghadaman. .
.
So dont forget to try it guys
TIADA LAGI MASALAH SEMBELIT . . Siapa yang ada masalah sembelit atau susah nak membuang, matchaloss ni dapat bantu anda untuk membuang dengan senng dan smooth. Lepas minum confirm rasa nak buang sebab bahan yang digunakan adalah daripada bahan untuk penghadaman. . . So dont forget to try it guys
Hebatnya Teh Hijau 🍃
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot
✔Melawaskan dan membuang toksin badan
✔Memberi kulit yang segar dan cantik
✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga
.
.

Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗
.
.
📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃 . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣 . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . ✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot ✔Melawaskan dan membuang toksin badan ✔Memberi kulit yang segar dan cantik ✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗ . . 📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot
✔Melawaskan dan membuang toksin badan
✔Memberi kulit yang segar dan cantik
✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga
.
.

Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗
.
.
📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃 . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣 . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . ✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot ✔Melawaskan dan membuang toksin badan ✔Memberi kulit yang segar dan cantik ✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗ . . 📲 0134194985
Haii uolls, ini adalah salah 1 kesan atau kebaikkan yang chuolls dapat rasa bila minum matchaloss supplement drink ni. Waktu bulan ramadhan ni sangatlah baik dan sesuai bila minum. .
.
1) minum waktu bersahur akan memberikan tenaga sepanjang hari dan tahan lapar
.
.
2) minum waktu berbuka, uolls tak kan rasa nak makan banyak sebab perut dah dapat makanan yang berkhasiat melalui matchaloss. Ooppss kan dah terkurus takpa sengaja
.
.
Berminat?? 📲 0134194985
Haii uolls, ini adalah salah 1 kesan atau kebaikkan yang chuolls dapat rasa bila minum matchaloss supplement drink ni. Waktu bulan ramadhan ni sangatlah baik dan sesuai bila minum. . . 1) minum waktu bersahur akan memberikan tenaga sepanjang hari dan tahan lapar . . 2) minum waktu berbuka, uolls tak kan rasa nak makan banyak sebab perut dah dapat makanan yang berkhasiat melalui matchaloss. Ooppss kan dah terkurus takpa sengaja . . Berminat?? 📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃
.
.
Ada  lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ...
.
.
Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣
.
.
Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau .
.
.
✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot
✔Melawaskan dan membuang toksin badan
✔Memberi kulit yang segar dan cantik
✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga
.
.

Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗
.
.
📲 0134194985
Hebatnya Teh Hijau 🍃 . . Ada lagi yang nak hilangkan lemak badan,muncit perut,lemak lengan dan lain lain ? Tapi ... . . Tak suka makan pil, ubat, malas bersenam 😣 . . Jangan risau , amalkan minum matchaloss latte jaa berat badan dah boleh turun tau . . . ✔Matchaloss mengawal pemakanan kita ✔Minum sekali dan mengenyangkan perot ✔Melawaskan dan membuang toksin badan ✔Memberi kulit yang segar dan cantik ✔Sesuai bagi orang yg berdiet ✔Bagi tenaga untuk bekerja ✔Sesuai diminum seisi keluarga . . Jomm cantik rampingg time raya . RM80 saja ❗❗❗ . . 📲 0134194985